Nyhetsbrev. Välkommen till årets städdag - 10 år av samarbete för ett renare Göteborg! Kom och knyt kontakter

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nyhetsbrev. Välkommen till årets städdag - 10 år av samarbete för ett renare Göteborg! Kom och knyt kontakter"

Transkript

1 Nyhetsbrev Årgång 11, nummer 3. Mars 2015 Välkommen till årets städdag - 10 år av samarbete för ett renare Göteborg! Tid: 15 apr, kl Plats: Stora teatern Frukostvärd: Avalon Hotel, frukost serveras kl Den 15 april är det dags för den årliga städdagen. Tillsammans sätter politiker, tjänstemän och näringsidkare fokus på nedskräpningsfrågan och försöker få fler göteborgare att tänka till kring var de slänger sitt skräp. I år fokuserar vi på allt vi har uträttat de senaste 10 åren och hur vi ska jobba vidare. Skicka anmälan till Var god ange fullständigt namn, företag och telefonnummer. Efter städningen, ca kl , bjuder Gymnasieskolorna på musik och underhållning vid Kungsgatan och Korsgatan. En utställningsdel över hur skolorna jobbar med hållbarhetsfrågorna kommer också finnas på plats. Nytt för i år är att skolorna tävlar om att göra den mest intressanta inbjudan som skall gå ut till alla politiker, tjänstemän och medlemmar. Det vinnande bidraget kommer att presenteras i nästa nummer, samt i alla utskick. Kom och knyt kontakter Tid: 05 mar, kl Plats: Vallgatan 21 Saknar du lokalproducerade livsmedel till din restaurang/cafe? Lokalproducerat i Väst kommer och berättar vad deras 450 producenter har att erbjuda er och du har möjlighet att få tips på producenter som passar ditt företag. Syftet med mötet är att du som företagare skall knyta kontakt med deras lokala producenter. Kött, chark och ägg Mejeri Förädlade produkter Frukt och grönt Bageri och spannmål Fisk och skaldjur Dryck Skicka anmälan till Var god ange fullständigt namn, företag och telefonnummer. Om du ser något som behöver åtgärdas i innerstaden finns ett särskilt telefonnummer som du kan ringa: Vallgatan 21, 1 tr, Göteborg tel: fax: e-post: Idé- och informationsmöte inför Kulturkalaset 2015 Tid: 10 mar, kl Plats: Vallgatan 21 Innerstaden Göteborg välkomnar alla medlemmar till idé- och informationsmöte med Kulturkalaset inför genomförandet Kulturkalaset är en av Skandinaviens största kulturfestivaler som lockade över 1,3 miljoner besök förra året och bjöd på programpunkter. Närmare medverkade på scenerna och de senaste åren har mellan 33-46% av besökarna rest från orter utanför Göteborg. Möjligheterna för aktiviteter och spännande idéer är oändliga och därför kommer Kulturkalasets ansvariga att medverka på mötet för att lyssna till medlemmarnas synpunkter, ge information, berätta om lyckade exempel från bl.a. förra året och svara på frågor. Skicka anmälan till Var god ange fullständigt namn, företag och telefonnummer.

2 Årgång 11, nummer 3. Mars 2015 Mariannes spalt Förra helgen var jag barnvakt åt min son och hans barn som är mina barnbarn. Fyra barn som är 2,3,10,13 år så det blev livat. Tänk vad jag har glömt! Jag själv har ju fem barn som det var 10 år från första till sista barnet. Det är härligt att vara barnbarnens idol och som tror att farmor kan allt. Kalender 03-mar Frukostmöte : Polisen - Thomas Tengskog, Martin Hennung 05-mar Kom och knyt kontakt : Lokalproducerat i Väst 10-mar Idé- och informationsmöte inför Kulturkalaset mar After Work : Pour Bon - Pour Bon Natalie som är 13 år funderar på vad hon skall arbeta med när hon blir stor och mitt råd till henne var istället: Bestäm vad du absolut inte vill arbeta med, ta fram tre områden. Jag har själv bestämde mig tidigt för att aldrig arbeta med blommor, matlagning och revison. I mitt liv har jag varit företagare sedan 1980 och arbetat med massor av olika inriktningar även om de senaste 20 åren har bestått av att utveckla stadskärnor såsom Ulricehamn, Lidköping, Arvika, Hönö Klåva och Floda torg och nu de sista 10 åren i Innerstaden Göteborg. Vilket jag tycker är så spännande för det dyker hela tiden upp massor av problem som måste lösas direkt.ett problem som är väldigt spännande är att få ihop ett projekt som leder till att vi kan samarbeta med att transportera kundernas varor hem till deras egen dörr. Egentligen förstår jag inte varför budkillarna försvann förr i tiden. Det måste vara det optimala att handla men slippa bära hem varorna utan kunna komma hem och få varorna i lugn och ro under kvällen. Har du inte anmält ditt intresse så hör av dig till oss på Innerstaden Göteborg. Pour Bon bjuder in till After work en torsdagskväll per månad. Olika företag berättar kort om sitt företag och vi minglar runt och lär känna varandra. Pour bon bjuder på tilltugg. Redan den 12 mars bjuder Pour bon på sin historia om sitt företag så missa inte att anmäla dig! Hoppas att vi syns. 19-mar 24-mar 09-apr 15-apr 23-apr 28-apr 12-maj 26-maj Sopplunch : First Impression - Lizette Broström, Björn Rhodin Frukostmöte : Är duschidéer alltid dem bästa - Kimmo Hakonen After Work : Pour Bon - Anders Ericsson, Linderoths Årets städdag Sopplunch : Vad har en grönfläckig padda och en fjällgås gemensamt med en amurtiger? - Elin Rantakokko Frukostmöte : En bra reklamation är en vinst för företaget - Lotta Broman Sopplunch: Årets rättighetsinnehavare - Göteborgsvarvet Frukostmöte : Håll ångan uppe! - Kenth Åkerman Marianne NYHET Nu lanserar vi en transportlösning för våra medlemmar - Ni kan leverera direkt till kunden! Kontakta oss så berättar vi mer!

3 Årgång 11, nummer 3. mars 2015 Frukostmöte : Polisen Den 1 januari 2015 fick Sverige en samlad Polismyndighet till skillnad från tidigare uppdelning i Rikspolisstyrelsen och 21 polismyndigheter. Thomas Tengskog, tf chef för lokalpolisområde Göteborg City presenterar den nya polisorganisationen. Martin Henning på polisen presenterar hur man arbetar för att motverka fotbollshuliganism i Göteborg Frukost serveras Presentation av Polisens nya organisation Presentation av Supporterpolisens arbete Frågor Tid: 03 mar, kl ca Plats: Avenyföreningen, Kungsportsavenyn 10, 6 trappor Föreläsare: Thomas Tengskog, Martin Hennung Skicka anmälan till Var god ange fullständigt namn, företag och telefonnummer. Frukostmöte : Är duschidéer alltid dem bästa Vi är alla födda kreativa och de flesta kan komma på idéer. Ofta kommer idéer i duschen eller på lördag morgon när du vaknar, kanske på natten eller på löprundan. Problemet är att du behöver oftast idéerna på jobbet när en utmaning dyker upp. Dessutom är duschidén bara en idé bland många och den kanske inte är den bästa av alla lösningar som finns. Kimmo kommer att visa en innovationsmetod där du får lära dig hur du kan generera hundratals idéer och sedan välja bland dem så att du hittar idéer i världsklass för din utmaning och detta på kontoret eller platsen där du befinner dig. Tid: 24 mar, kl ca Plats: Idrottens Bingo, Kungsgatan 47 Föreläsare: Kimmo Hakonen Skicka anmälan till Var god ange fullständigt namn, företag och telefonnummer. After Work : Avsluta dagen med - en trevlig kväll på Pour Bon! Innerstaden anordnar after work-kvällar för sina medlemmar och samarbetspartners. De kommer att hållas på Pour Bon som står för lite enklare tilltugg med after work-priser på öl/vin. Vid varje tillfälle är det en medlem som är kvällens värd och först ut den 12/3 är Pour Bon själva. Nästa tillfälle den 9/4 står Linderoths med Anders Ericsson i spetsen för värdskapet. Tid: 12 mar, kl ca Plats: Pour Bon, Korsgatan 13 Värd: Pour Bon Tid: 09 apr, kl ca Plats: Pour Bon, Korsgatan 13 Värd: Lindertoths/Anders Ericsson Skicka anmälan till Var god ange fullständigt namn, företag och telefonnummer.

4 Årgång 11, nummer 3. Mars 2015 Varning falska 1000-lappar! Se upp extra om någon vill betala med tusenlappar! Här kommer sex tips för att undvika att ta emot falska sedlar: 1. Falska utländska sedlar kan vara svåra att upptäcka. Vår ovana att hantera nya valörer spär på risken för misstag. Växla till dig några euro- och dollarsedlar och bekanta dig med färg, form och känsla. 2. Gemensamt för svenska sedlar, euro och dollar är sedelpapperet. Äkta sedlar är gjorda av textilfibrer som ger en speciell sedelkänsla. Det skiljer sig från vanligt papper som är består av cellulosa (trä). 3. Är sedeln äkta ska vattenmärket vara synligt när den hålls mot en ljuskälla. 4. Äkta sedlar har ett relieftryck, vilket innebär att detaljer i sedeln sticker upp. 5. Ett detaljerat tryck som är skarpt är ett kännetecken på att sedeln är äkta. Det kan vara svårt att upptäcka men blir tydligt om du jämför en falsk sedel med en äkta. 6. Med en UV-lampa kan du kontrollera en sedel. Är sedeln äkta framträder detaljer i text eller bilder. En falsk sedel saknar ofta detaljerna. Falskt sedelpapper blir dessutom lätt självlysande när man använder UV-ljus, äkta sedelpapper påverkas inte. Järnvägsplan och detaljplan för järnvägstunneln på granskning Trafikverket och Göteborgs stad hade fredagen den 23 januari möte om Västlänken för centrumorganisationerna Avenyföreningen och Innerstaden Göteborg. Intresset var stort, framför allt från Avenyföreningarna. Den 27 januari gick planerna till granskning Planerna är på granskning. Dels järnvägsplanen, som krävs för att Trafikverket ska få åtkomst till den mark som behövs. Dels detaljplanen för järnvägstunneln. Båda planerna har varit ute på samråd och inkomna synpunkter har sammanställts och bemötts i samrådsredogörelser. Detaljplanen är nu tydligare anpassad till Trafikverkets järnvägsplan och en planlagd servicetunnel är flyttad från Muraregatan till Linnéplatsen. Fastställande av järnvägsplanen och antagande av detaljplanen Eventuellt görs ett par mindre ändringar av detaljplanförslaget. Därefter går det till byggnadsnämnden för antagande. Antagandet planeras ske strax efter sommaren. Om planen inte överklagas eller överprövas vinner den laga kraft tre veckor efter att nämndens protokoll justerats. Planen förväntas vinna laga kraft under 2017 och byggstarten sker i så fall För järnvägsplanen måste efter fastställelse en ansökan till mark- och miljödomstolen behandlas under Man väntar ha en lagakraftvunnen järnvägsplan /3 av Västlänken i lera Många av företagarna i centrum är oroliga över hur byggandet kommer att påverka deras verksamhet. De medverkande från Göteborgs stad och Trafikverket säger att bygget kommer att ske etappvis för att inte ett visst område ska påverkas under längre tid. De berättar också att endast en tredjedel av Västlänken går igenom lera. Sträckorna i lera är de som kommer att påverka göteborgarna mest under byggandet då trafiken måste läggas om under dessa perioder. Hur får man reda på vad som är på gång? För näringsidkare och allmänheten finns möjlighet att få information via Trafikverkets nyhetsbrev man kan anmäla sig till på deras hemsida. Föreningar får gärna ge förslag på vilken typ av information man önskar framöver, i nuläget är informationen ganska allmän. Göterborgs stads och Trafikverkets kommunikationsavdelningar samverkar för att informationen ska bli så bra som möjligt. Trafikverkets webbsida kommer att vara klickbar så att man kan klicka på ett specifikt område och få information om vad som pågår just där. Centrumföreningarna kommer också att ha fler egna möten framöver.

5 Årgång 11, nummer 3. mars 2015 Presentkortsstatistik Under januari månad har vi sålt 60 presentkort för kr. 203 kort har används för en summa på kr TRE I TOPP 31 kort på Åhléns för kr 9 kort på Grand för kr 8 kort på KappAhl för kr Kolla saldot på ditt presentkort! 1. Ring konsumentsupport på Kolla saldot i automaterna på 7-eleven Kungsportsplatsen och Västra Hamngatan. 3. Innerstadens hemsida, klicka vidare på presentkortsbilden. 4. Om man har en smarttelefon med Barcode-scanner så kan man skanna den lilla fyrkanten på presentkortets baksida och komma till en sida där man skriver in presentkortets nummer. Som butik om man har tillgång till internet och handscanner kan man spara sidan på nätet där man kan scanna streckkoden och direkt se saldot på kortet. Nya medlemmar SUBWAY Samtliga subs och sallader från menyn görs på beställning. Service och fräschör kommer alltid i första hand. Västra Hamngatan 13 Tel STEAMPUNK BAR Härlig steampunkmiljö Molekylära och ångande drinkar Brett utbud med öl från hant verksbryggerier Dryckesprovningar Lunchbuffé med husmanskost Á la Carte Afternoon Tea Gratis Wi-Fi Kungsgatan 7A Tel BON BON REKLAM Expertkunskap inom redaktionell kommunikation, PR och reklam. Södra Larmgatan 6 En festlig utsikt En grå tisdagsmorgon gick tjugo glada medlemmar från Innerstaden till Gothia Towers för en visning av deras festvåning Imagine. Reaktionerna var positiva och medlemmarna tyckte att det var ett varmt och trevligt mottagande.vi blev uppdelade i två olika grupper, med varsin guide som berättade om festvåningen, rummen och restaurangerna. När vi klev in i festvåningen gick det ett sus mellan våra medlemmar och jag tyckte mig höra ordet förtjusande. Det var en bra start på dagen och efter visningen, med god frukost i magen, gick våra medlemmar därifrån med ett leende på läpparna. Demonstration Den 7 mars pågår en demonstration mot Västlänken mellan kl från Götaplatsen till Gustav Adolfs Torg. Uppskattningsvis kommer personer att delta. Spårvagnstrafiken är under denna tid avstängd. HENRIKSSONS SKINN SWE Säljer jackor och plädar. Äkta skinn och läder. Kvalitetsprodukter från svenska leverantörer. Skinnwille, Börjessons, Jofama, PG m.fl. Friggagatan 11 Tel Tips & råd Misstänker du som medlem i Innerstaden att du blivit utsatt för organiserad brottslighet eller behöver råd och hjälp - tveka inte att kontakta:

6 Årgång 11, nummer 3. Mars 2015 Trygg i Centrum Här kommer sammanställningen för januari: 3 st brottrelaterade händelser, olaga intrång 1 st utryckning, larm Tillgänglighetsdatabasen Under 2014 har vi inventerat 50 butiker till den nya Tillgänglighetsdatabasen och för 2015 planerar vi att inventera 50 till. Målet är att så många som möjligt är inventerade och inlagda i databasen. På så sätt bidrar alla med en välkomnande citykärna, där man enkelt kan gå in och se i databasen och kolla läget över tillgängligheten i verksamheterna ur ett funktionshinderperspektiv. Nu kommer vi gå ut till verksamheter i markplan med förfrågan om inventering. TD är idag den enda databas i Sverige som erbjuder information till invånare och besökare om tillgänglighet i vardagen. Läs mer på 1 st klotter 1 st påpekande på fel/brister, dörr/port/grind SMS-tjänst Du vet väl om att du kan få SMS som varnar om stöldligor! Så här funkar det: när något inträffar kontaktar ni polis och väktare enligt era egna rutiner. Därefter kontaktar ni Innerstaden Göteborg med information och signalement som går ut med en varning via SMS. Tjänsten är kostnadsfri. Anmäl ditt mobilnummer till för att erhålla SMS-varningen. Guldkant I slutet på mars kommer Guldkant att delas ut och 15 april är APP klar. GULD KANT NYHET Nu även som App Förmåner från Innerstaden Göteborgs företag I år är det särskilt roligt då vi ökade med 20 % fler annonsörer. En annan nyhet är att Guldkant får en egen fungerande APP där kunden kan använda sin förmån vid ett tillfälle på samma sätt som i Guldkant broschyren. Nu kommer vi att kunna sprida den till fler än tidigare! fantastiska erbjudanden från butikerna i innerstaden göteborg Lite torr fakta från Innerstaden Göteborg Nu har vi startat upp en värvningskampanj med lite goda kakor och torr fakta om Innerstaden Göteborgs arbete. Vi besöker de företag som ännu inte har blivit medlemmar hos oss. Allt för att vi skall bli fler som tillsammans arbetar för att vårt område skall vara attraktivt. Det är av särskilt viktigt inför bygget av Västlänken i vårt område att vi är samlade runt frågan och kan lyfta de viktiga aspekter som bygget för med sig. I år driver 83 olika projekt allt från blomsterlådor till marknadsföring såsom vår tidning, presentkort, guldkant och event. Att byta från trafikerad gata till en provisorisk gångfartsgata i Kungshöjd Vi vill skapa en trevligare gågata i Kungshöjd för att få ett bättre kundflöde och ett mysigare intryck av själva gatan mot Järntorget med mera plats för grönområde, uteservering och etc. Innerstaden har gjort en kund- och fastighetsundersökning efter inkommet förslag; att undersöka och teckna ett nytt samfinansieringsavtal gällande ombyggnad av gator och torg. Vi har intervjuat företag och besökare i Kungshöjd för att se över deras syn på en gångfartsgata där och även se över andra synpunkter eller förslag för att lämna till staden som underlag för beslut. 2,8 miljoner besökare under januari 2015 Innerstaden Göteborg har sedan mitten av november 2011 arbetat med att kartlägga och utreda hur många som rör sig i citykärnan. Besöksräknare har satts upp på elva strategiska platser ute i gatumiljön. Under januari registrerades närmare besökare i innerstaden. Antalet besökare under januari 2014 var Förra årets januari var räknarna på Rosenlundsgatan ur funktion. Under årets januari har räknarna på Södra Larmgatan varit ur funktion. Det har också lagts till tre stycken räknare på ca 450k. Uppskattningsvis är årets ökning, jämfört med januari 2014, något lägre, ca 1,2%.

7 ÅRGÅNG 2, NUMMER 3. NOVEMBER 2011 Vi verkar för en trevlig och attraktiv stadskärna annons ÅRGÅNG 2, NUMMER 1. MAJ 2011 Vi verkar för en trevlig ÅRGÅNG och 3, atraktiv NUMMER stadskärna 3. DECTEMBER 2012 Årgång 11, nummer 3. mars 2015 Innerstaden Göteborgs Tidning Helsida utfallande 250 x 350 (+ 5mm utfall) :- Helsida 220 x 320 mm :- Halvsida liggande 220 x 153 mm :- Halvsida stående 108 x 310 mm :- Kvartsida liggande 220 x 76 mm 9.900:- Kvartsida stående 108 x 153 mm 9.900:- Åttondel liggande 108 x 76 mm 5.750:- Åttondel stående 76 x 108 mm 5.750:- Helsida reportage 220 x 320 mm :- 20 % rabatt vid annonsbokning av tre tidningar. Alla priser ex. moms, inkl reklamskatt. Annonsproduktion ingår vid leverens av eget manus och bilder m.m. FORMAT: SKUREN TABLOID 250 x 350 MM SATSYTA: 220 x 320 MM Utgivning 19 april 20 september 22 november FOTO: KLARA ANDREASSON Götheborg seglar in Möt julen Annons Storlek i Bröllopsyra Centrum i innerstaden i innerstaden Innerstaden Göteborg Dags Göteborg för höstfest på naprapatbehandlingar lördag 27/9 i innerstaden Helsida utfallande 250 x 350 (+ 5 mm utfal Stor matmarknad på Domkyrkoplan Vi arbetar med: Bröllop Mode Fest Shopping Mat Nöje Tävling Deadline för köp av annons För en skönare sommar Modeshow med Innerstaden Innerstaden Göteborg & höstinspiration 14 dagar innan stötvågsbehandling, Helsida 220 x 320 mm delas ut som bilaga i MammaMage, Mode Bröllop Fest Shopping Mat Nöje Tävling Deadline för annonsmaterial NYHET Halvsida liggande 220 x 153 mm Akupunktur, 14 dagar innan * Digital upplaga Nyheter Dans Teater Shopping Guider Nöje Tävling Halvsida Ergonomi. stående 108 x 310 mm * hushåll Utgivning Deadline City-Kliniken Kvartsida liggande i Göteborg AB 220 x 76 mm Centrumhuset, Östra Hamngatan 52 TIPSA OSS GÄRNA OM DU HAR NÅGOT SPÄNNANDE april september ATT BERÄTTA 6 september Kvartsida stående Göteborg 108 x 153 mm SOM PASSAR I VÅR TIDNING! 120 december september 22 november Tel Åttondel liggande 108 x 76 mm 22 november Marie Stojkov, tel , Frida Nilsson, tel , ERBJUDANDE! Deadline för köp av annons BOKA BÅDA 14 dagar innan på månadens bok. Kungsgatan Göteborg foto: markus andersson Foto: Higab/HaNs WretliNg Vi verkar för en trevlig och attraktiv stadskärna! FÅ 15% RABATT PÅ Deadline ANNONSPRISET 10 för % text rabatt 10 dagar innan Delas ut med Göteborgsposte Nr Vid frågor angående hemlösa och EU-emigranter Gäller det hemlösa kan man vända sig till Uppsökarenheten på Social resursförvaltning på telefon eller epost: goteborg.se När det gäller frågor kring Euimigranter kan man vända sig till Social resursförvaltnings samordnare Teresa Woodall, Från och Telefon: med Tidningen september 94 Innerstaden 15 kommer Innerstadens tidning att delas ut som bilaga i Göteborgsposten! Nu med Göteborgsposten! Medlemserbjudande Alla priser ex.moms, inkl. reklamskatt Annonsproduktion ingår vid leverans av eget manus oc FORMAT: SKUREN TABLOID 250 X 350 MM SATSYTA: 220 X 320 MM. 10 % på valfri 60 min behandling. Gäller i mån av plats och kan inte kombineras med Stampgatan 4 andra rabatter och erbjudanden. Uppge ``Mina Göteborg favörer namn och företag när du bokar % rabatt 20 % rabatt på ett par skor till ordinarie pris. Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Korsgatan Göteborg % på ordinarie pris, går ej att kombinera För mer information och bokning kontakta: med andra rabatter eller Emma erbjudanden. Hofdell , Kungsgatan 58 Jan Larsson , Göteborg Frida Nilsson, tel , Eller din vanliga kontakt på Innerstaden. Marie Stojkov, tel , Vill du ha bästa skyddet? Vi kan teknik! sex första månaderna på utvalda inbrottslarm och kameralösningar. Odinsgatan Göteborg % på ordinarie sortiment. Kungsgatan Göteborg

8 Vi öppnar: Måndag - Fredag Lördag - Söndag Kungsgatan 7 A Tel Välkommen till Nordens första Steampunk Restaurang och bar Vi erbjuder: Härlig och spännande steampunkmiljö Molekylära och ångande drinkar Brett utbud med öl från hantverksbryggerier Dryckesprovningar Lunchbuffé med husmanskost Á la Carte Afternoon Tea Gratis Wi-Fi Denna sida är en annons. Vill du synas här? Ta kontakt med oss!

Life fyller 20 år Missa inte jubileumsnumret Live Life nr 3! Live Life växer. Nu ännu större upplaga! Annonsfakta & prislista 2014

Life fyller 20 år Missa inte jubileumsnumret Live Life nr 3! Live Life växer. Nu ännu större upplaga! Annonsfakta & prislista 2014 Annonsfakta & prislista 2014 Annonsera i Nordens största hälsomagasin. Life fyller 20 år Missa inte jubileumsnumret Live Life nr 3! Live Life växer. Nu ännu större upplaga! Försäljningen ökar när Live

Läs mer

smakfullt Fokusvaror! Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Utgivningsplan och priser augusti - december 2015

smakfullt Fokusvaror! Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Utgivningsplan och priser augusti - december 2015 smakfullt Utgivningsplan och priser augusti - december 2015 Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Fokusvaror! Kampanjer som driver försäljning Våra kampanjtidningar är mycket uppskattade hos

Läs mer

Innerstaden Göteborg. Marianne Sörling. marianne.s@innerstadengbg.se

Innerstaden Göteborg. Marianne Sörling. marianne.s@innerstadengbg.se Innerstaden Göteborg Marianne Sörling Innerstaden Göteborg marianne.s@innerstadengbg.se Forum för centrumutveckling Forum för centrumutveckling har skapats för att andra delar av staden skall kunna utveckla

Läs mer

ATELIERVALLGATAN. 15 % på alla klockor (Michael Kors, Marc Jacobs, Gant, Armani m. fl)

ATELIERVALLGATAN. 15 % på alla klockor (Michael Kors, Marc Jacobs, Gant, Armani m. fl) Nyhetsbrev Årgång 11, nummer 5. Maj 2015 VIP-KVÄLL 28 april 18 00-21 00 Kungsgatan 49 / Vallgatan 34 Välkomna till en VIP-kväll på Grand Passage - Chans att ta del av flera exklusiva erbjudanden! Vårfest

Läs mer

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ Boka monter och vinn 5.000 kr presentkort på s Sportcenter WOW! Har ni tänkt på hur bra vi är? En fantastiskt företagsam kommun, både historiskt och nu. Framtiden ser med andra ord ljus ut, för visst ska

Läs mer

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan!

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan! Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund Inbjudan! till utställare och värdar 2008 Chokladfesten växer! En gång om året fylls Askersunds gator och torg med doften av choklad! Den 12 14 september 2008

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Känner du att du vill kunna använda mer funktioner i Kapster eller Nextep? Vi hjälper dig att använda programmet för att du ska kunna få mer tid över till

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag 2013-2014 Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag 2013-2014 Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till

Läs mer

TRUE BLU GÖTEBORG HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRUE BLU GÖTEBORG HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRUE BLU GÖTEBORG RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Södra Hamngatan 59, S-401 24 Göteborg, Sverige T: +46 (0)31 7585 000 F: +46 (0)31 7585 001 reservations.gothenburg@radissonblu.com radissonblu.com/hotel-gothenburg

Läs mer

2015 PRINT. Uppslag Baksida Helsida Halvsida Kvartsida. 410 x 286 205 x 261 205 x 286 160 x 120

2015 PRINT. Uppslag Baksida Helsida Halvsida Kvartsida. 410 x 286 205 x 261 205 x 286 160 x 120 2015 PRINT Affärsresenären Affärsresenären är Sveriges största och äldsta tidning för affärsresenärer. Magasinet finns där affärsresenärerna finns: på flygplatser, tåg och längs våra vägar. Personer som

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Maj 2015. Nytt utseende för Näringslivet på Tjörn! Nu är det bevisat! Tjörn är bättre än Bahamas

Maj 2015. Nytt utseende för Näringslivet på Tjörn! Nu är det bevisat! Tjörn är bättre än Bahamas Maj 2015 Nytt utseende för Näringslivet på Tjörn! Nu lanserar vi ett nytt utseende för Näringslivet på Tjörn! För tre år sedan startade de första, månatliga, digitala utskicken av Näringslivet på Tjörn.

Läs mer

www.caminomagasin.se

www.caminomagasin.se MEDIAKIT 2015 Camino är ett mediaföretag som sprider berättelser om en grönare, godare och skönare framtid. Vägen dit kantas av engagerade människor och handlingskraft. www.caminomagasin.se Målgrupp Camino

Läs mer

Januari-nytt. Nyhetsbrev 2015. Årgång 11, nummer 1.

Januari-nytt. Nyhetsbrev 2015. Årgång 11, nummer 1. Januari-nytt Nyhetsbrev 2015. Årgång 11, nummer 1. 23/1 Informationsmöte: Om Västlänken Information från Trafikkontoret och Trafikverket gällande Västlänken. Lyssna och ställ frågor till politiker och

Läs mer

1,2 miljoner dagliga läsare

1,2 miljoner dagliga läsare FÖRST MED NYHETERNA DU KOMMER ATT SNACKA OM! PRISLISTA 2015 www.metro.se 1,2 miljoner dagliga läsare Metro är Sveriges största tidning med ca 1,2 miljoner dagliga läsare. I dag finns tidningen i Sveriges

Läs mer

Conventum Arena, Örebro

Conventum Arena, Örebro TRAVEL&TASTE Boka monte Conventum Arena, Örebro Resemässa 14 februari i Örebro 201514 februari En mässa med resor och världens kök SMAKA PÅ VÄRLDEN! Lördagen den 14 februari 2015 går den tredje upplagan

Läs mer

Mars-nytt. Nyhetsbrev 2014. Årgång 10, nummer 3.

Mars-nytt. Nyhetsbrev 2014. Årgång 10, nummer 3. Mars-nytt Nyhetsbrev 2014. Årgång 10, nummer 3. If you want something you ll have to do something, you ve never had you ve never done! 13/3 Sopplunch: Skapa positiva förändringar Tid och plats: 11 30-13

Läs mer

Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb

Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb Mölle Business Club ett trevligt sätt att ta hand om dina kunder Företag har många möjligheter till givande samarbeten med Mölle,

Läs mer

Motala Expo 09. 1. Hur fick ni vetskap om Expot?

Motala Expo 09. 1. Hur fick ni vetskap om Expot? Motala Expo 09 1. Hur fick ni vetskap om Expot? A. Via post 17 16,5 B. Via e-post 32 31,1 C. Via internet 6 5,8 D. Via tips 16 15,5 E. Annat sätt. Vilket? 32 31,1 Total 103 100 100% (103/103) Var med förra

Läs mer

Beställ varor när du vill Dygnet runt 7 dagar i veckan året om

Beställ varor när du vill Dygnet runt 7 dagar i veckan året om Beställ varor när du vill Dygnet runt 7 dagar i veckan året om Med Mårdskog & Lindkvist Matgrossistens webbshop kan du beställa varor precis när det passar dig. Den är enkel att använda och hjälper dig

Läs mer

Årgång 8 Nr 1 Februari 2005 SKOTERCAFÉT AFTERWORK ÅRSMÖTEN VARGHOPPET MÅNADSERBJUDANDE HOS VARGEN KARELENS FOLK. Sida 1

Årgång 8 Nr 1 Februari 2005 SKOTERCAFÉT AFTERWORK ÅRSMÖTEN VARGHOPPET MÅNADSERBJUDANDE HOS VARGEN KARELENS FOLK. Sida 1 Årgång 8 Nr 1 Februari 2005 SKOTERCAFÉT AFTERWORK ÅRSMÖTEN VARGHOPPET MÅNADSERBJUDANDE HOS VARGEN KARELENS FOLK Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN SKICKAS TILL: Carina Segerlund

Läs mer

- Stockholms bästa shoppingutbud! - Goda kommunikationsmöjligheter - Bra serviceutbud och många lunchrestauranger - Effektiva kontorslokaler med bra

- Stockholms bästa shoppingutbud! - Goda kommunikationsmöjligheter - Bra serviceutbud och många lunchrestauranger - Effektiva kontorslokaler med bra Kontor att trivas i - Stockholms bästa shoppingutbud! - Goda kommunikationsmöjligheter - Bra serviceutbud och många lunchrestauranger - Effektiva kontorslokaler med bra exponering för ditt företag - Moderna

Läs mer

Senaste nytt: 2013-12-24, God jul och Gott Nytt År. Önskar Styrelsen. 2013-12-10, Fyrens planerade Pubaftnar på Sjökrogen 2014

Senaste nytt: 2013-12-24, God jul och Gott Nytt År. Önskar Styrelsen. 2013-12-10, Fyrens planerade Pubaftnar på Sjökrogen 2014 Senaste nytt: 2013-12-24, God jul och Gott Nytt År Önskar Styrelsen 2013-12-10, Fyrens planerade Pubaftnar på Sjökrogen 2014 Torsdag 2014-01-09, från kl: 18:00 Onsdag 2014-02-05, från kl: 18:00 Tisdag

Läs mer

MEDIAFAKTA VASALÖPAREN

MEDIAFAKTA VASALÖPAREN 20 13 MEDIAFAKTA VASALÖPAREN 91 % av deltagarna läser tidningen Vasalöparen enligt vår deltagarundersökning. 89 % ger den betyget mycket bra eller ganska bra. 2 Vasaloppet Vasaloppsarrangemangen växer

Läs mer

Lata marknadsföraren

Lata marknadsföraren Lata marknadsföraren *************************************************** * * * * Inre Cirkelns Månadsbrev 8, januari 2015 * * * * *************************************************** Checklista för ett

Läs mer

Praktisk Information

Praktisk Information Praktisk Information 3-5 oktober 2014 1 september Praktisk information mailas till monteransvarig Gå in på www.harmoniochenergi.se under utställare och anmäl dina uppgifter. Det är de uppgifter som du

Läs mer

Julen 2009. Marsöfiskarens Delikatessbutik. Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal.

Julen 2009. Marsöfiskarens Delikatessbutik. Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal. Julbord 2009 i Jul på Corallen! Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal. Marsöfiskarens Delikatessbutik Julen 2009 Eller varför inte ett presentkort? Julbord Boka

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Ta chansen att synas under Skandinaviens största designvecka!

Ta chansen att synas under Skandinaviens största designvecka! Ta chansen att synas under Skandinaviens största designvecka! Det har blivit dags för den åttonde upplagan av The Official Guide to Stockholm Design Week. Den uppskattade och oumbärliga nyckeln till allt

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

MEDIAKIT 2015 Online - Magasin - Email

MEDIAKIT 2015 Online - Magasin - Email MEDIAKIT 2015 Online - Magasin - Email Vill du nå var,ärde svensk man mellan 35-44 år? Annonsera i våra kanaler! Vill du hi=a rä= målgrupp och maxa ROI? Genom våra kanaler når du både bre= och pricksäkert

Läs mer

MEDIAKIT 2015. Online -Magasin - Email. Vill du nå var fjärde svensk man mellan 35-44 år? Annonsera i våra kanaler!

MEDIAKIT 2015. Online -Magasin - Email. Vill du nå var fjärde svensk man mellan 35-44 år? Annonsera i våra kanaler! MEDIAKIT 2015 Online -Magasin - Email Vill du nå var fjärde svensk man mellan 35-44 år? Annonsera i våra kanaler! Vill du hitta rätt målgrupp och maxa ROI? Genom våra kanaler når du både brett och pricksäkert

Läs mer

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare MEDIAPLAN 2014 Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare - Ökar med 14 % Tidning Sajt Mobil Event FAKTA OM TIDNINGEN Småföretagare 0-10 anställda Når beslutsfattare och VD Utgåvor per år:

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

Annonsera med säkerhet

Annonsera med säkerhet 2011 Lennart Kriisa, chefredaktör Uppslag 49 900:- Satsyta 486x327 Utfallande 518x348 + 3 mm Arbetarskydd är Sveriges största nyhetstidning på arbetsmiljöområdet. Arbetarskydd står för en kritisk granskning

Läs mer

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt Vi vill härmed bjuda in dig och dina vänner till årets Post-sm i kubb! Denna gång vid Väsmans strand i Ludvika, med utsikt över vidderna, där Dan Andersson en gång i tiden vandrade! Ta tillfället i akt,

Läs mer

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014 Mötesplatser för Seniorer Program för hösten 2014 Välkommen! I Lidköpings kommun finns flera trevliga mötesplatser där vi erbjuder olika aktiviteter, matservering och framförallt gemenskap! Du som är äldre

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

MÅLGRUPPSANALYS, PRISLISTA & UTGIVNINGSPLAN 2015. Nå din kund genom Equipage!

MÅLGRUPPSANALYS, PRISLISTA & UTGIVNINGSPLAN 2015. Nå din kund genom Equipage! MÅLGRUPPSANALYS, PRISLISTA & UTGIVNINGSPLAN 2015 Nå din kund genom Equipage! väldoftande Ett vackrare, mer inspirerande och magasin för oss med hästar som livsstil Equipage är skräddarsydd för alla oss

Läs mer

FILMPEDAGOGIK.NU MEDIEGRANSKNING I SKOLAN. Hur bilder fungerar med olika text

FILMPEDAGOGIK.NU MEDIEGRANSKNING I SKOLAN. Hur bilder fungerar med olika text FILMPEDAGOGIK.NU MEDIEGRANSKNING I SKOLAN Hur bilder fungerar med olika text MEDIEGRANSKNING I SKOLAN HUR BILDER FUNGERAR MED OLIKA TEXT MIKAEL KOWALSKI Epost: fb.filmped@swipnet.se Telefon 031-12 10 90

Läs mer

Medlemmar. SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se

Medlemmar. SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se Medlemmar SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar www.ssu.se publicerat våren 2013 SSU-KLUBBENS MEDLEMMAR Varför är det viktigt för din klubb att ha många

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? December

Vad händer i Färgelanda? December Vad händer i Färgelanda? December Fr.o.m. 28/11 kommer vad händer i Färgelanda att medfölja Dalslänningens totalutdelningar till ALLA hushåll i Färgelanda, Dals-Ed och Bengtsfors kommuner samt Hedekas

Läs mer

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Arbetsmarknadsenheten EventPortfölj

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Arbetsmarknadsenheten EventPortfölj Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Välkommen till Teknologkårens arbetsmarknadsenhet. Vi jobbar med mötet mellan studenter och företag genom dels vår arbetsmarknadsvecka, LARV, och dels olika

Läs mer

Försöker inte bli POPU LÄ R

Försöker inte bli POPU LÄ R nya tidningen balans Med en annons i Balans når du alla Sveriges auktoriserade revisorer och en stor del av de auktoriserade redovisningskonsulterna. Balans är Sveriges ledande tidskrift för auktoriserade

Läs mer

MEDIAKIT 2014. Online // Magasin // Email. Vill du nå var fjärde svensk man mellan 35-44 år? Annonsera i våra kanaler!

MEDIAKIT 2014. Online // Magasin // Email. Vill du nå var fjärde svensk man mellan 35-44 år? Annonsera i våra kanaler! MEDIAKIT 2014 Online // Magasin // Email Vill du nå var fjärde svensk man mellan 35-44 år? Annonsera i våra kanaler! Vill du hitta rätt målgrupp och maxa ROI? Genom våra kanaler når du både brett och pricksäkert

Läs mer

Joyful_Sommar_2015_Folder_PM.indd 1 2015-04-02 09:14

Joyful_Sommar_2015_Folder_PM.indd 1 2015-04-02 09:14 Joyful_Sommar_2015_Folder_PM.indd 1 2015-04-02 09:14 2 Joyful_Sommar_2015_Folder_PM.indd 2 2015-04-02 09:14 Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den! Maxa din relation med Joyful

Läs mer

Club Show 2013 AUGUSTI 2010

Club Show 2013 AUGUSTI 2010 AUGUSTI 2010 Club Show 2013 Hej! Hoppas alla haft en skön sommar! Dags igen för ett nyhetsbrev från klubbstyrelsen. Möten om framtidens SSRK Ingen sektion har ännu skickat in ansökan om att få arrangera

Läs mer

Göteborg - Svenska Mässan - 2015

Göteborg - Svenska Mässan - 2015 Digital Commerce in Change Göteborg - Svenska Mässan - 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 Gothia Towers 12 mars 2015 Gothia Towers 12 mars 2015 Gothia Towers Samarbetet mellan Svensk

Läs mer

MEDIAFAKTA 2015 UTGIVNINGSPLAN PRISLISTA WEBBANNONSERING

MEDIAFAKTA 2015 UTGIVNINGSPLAN PRISLISTA WEBBANNONSERING MEDIAFAKTA 2015 UTGIVNINGSPLAN PRISLISTA WEBBANNONSERING TIDNINGEN SKOGSSPORT FAKTA OCH UTGIVNINGSPLAN Svenska Orienteringsförbundet officiella organ. Tidningen ägs och drivs av förbundet. Utgivningsplan

Läs mer

Marknadsföringsmöjligheter Primörtidningen Godaboken Hemsidan Facebook Övrig marknadsföring

Marknadsföringsmöjligheter Primörtidningen Godaboken Hemsidan Facebook Övrig marknadsföring Årets PrimörPremiär kommer gå av stapeln under Kristi Himmelfärdshelgen den 17-20 maj. Helgen innan, lördagen den 12 maj tjuvstartar vi med en Sparrispremiär utanför Österport i Visby. Årets Primörpremiär

Läs mer

En vanlig vecka i MalMö

En vanlig vecka i MalMö En vanlig vecka i Malmö Foto: Eva Klamméus I början av april 2006 sändes brev och enkät till ideella och kommersiella arrangörer inom kultur- nöjes- och idrottslivet i Malmö. Syftet med undersökningen

Läs mer

LULEÅ HAMNFESTIVAL 2014 PARTNER. B l i p artne r till Lu le å Hamnfe s tival 9-1 2 ju li 2 014

LULEÅ HAMNFESTIVAL 2014 PARTNER. B l i p artne r till Lu le å Hamnfe s tival 9-1 2 ju li 2 014 B l i p artne r till Lu le å Hamnfe s tival 9-1 2 ju li 2 014 Om Luleå Hamnfestival Till Luleå Hamnfestival är alla välkomna. Ingen betalar entré. Det är musik, dans och teater i närapå varje gatuhörn.

Läs mer

Förmånserbjudanden. till dig som är medlem i Söderslätts Golfklubb. Varsågod!

Förmånserbjudanden. till dig som är medlem i Söderslätts Golfklubb. Varsågod! Förmånserbjudanden till dig som är medlem i Söderslätts Golfklubb Varsågod! I foldern finns flera olika företag som har tagit fram speciella erbjudanden, enbart för dig som är medlem i Söderslätts Golfklubb!

Läs mer

Augusti-nytt. Nyhetsbrev 2013. Årgång 9, nummer 7.

Augusti-nytt. Nyhetsbrev 2013. Årgång 9, nummer 7. Augusti-nytt Nyhetsbrev 2013. Årgång 9, nummer 7. Höstfest 28 september kl 10.00-17.00 Nu är det dags igen för modevisning, underhållning och marknadsstånd på gator och torg i innerstaden. Fundera vad

Läs mer

DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978. Svenska Mässan Göteborg 2015

DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978. Svenska Mässan Göteborg 2015 DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978 Svenska Mässan Göteborg 2015 Samarbetet mellan Svensk Digital Handel, Svensk Handel och Svenska Mässan skapar fantastiska möjligheter för dig och ditt nätverk. Gothia Towers

Läs mer

Juni-nytt. Bättre affärer med framtidens betalning. Kommande aktiviteter 031-15 00 17. Nyhetsbrev 2014. Årgång 10, nummer 6. 150017@goteborg.

Juni-nytt. Bättre affärer med framtidens betalning. Kommande aktiviteter 031-15 00 17. Nyhetsbrev 2014. Årgång 10, nummer 6. 150017@goteborg. Juni-nytt Nyhetsbrev 2014. Årgång 10, nummer 6. Bättre affärer med framtidens betalning Tid och plats: Föreläsare: 6 okt. 18 00-21 15, Scandic Opalen (18 00-19 00 Mingel) Annika R Malmberg, Framgångsexpert

Läs mer

Dags för en Miljövecka?

Dags för en Miljövecka? Till dig som är miljöansvarig Dags för en Miljövecka? Smaka vår ekologiska paj! Hur Svanlig är du? Vinn en matkasse! Här kommer inspirationen och materialet som enkelt tar er från ord till handling! Öppna

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till 25 olika Questar att

Läs mer

Hej alla gamla och nya simmare i Sösdala Simsällskap!

Hej alla gamla och nya simmare i Sösdala Simsällskap! Hej alla gamla och nya simmare i Sösdala Simsällskap! Så här i terminsstarten går vi ut med viktig information och det kan förkomma att det står likadant på mer än en lapp. Hoppas ni har överseende med

Läs mer

Fikamästarens handbok

Fikamästarens handbok Fikamästarens handbok Fairtrade Challenge 27 oktober 2010 Fikamästarens handbok Fairtrade Challenge 2012 Den 18:e oktober kan du återigen vara med i årets stora fikapaus! Målet är en halv miljon deltagare,

Läs mer

Program för Fairtrade Fokus i Norrköping 2011

Program för Fairtrade Fokus i Norrköping 2011 Program för Fairtrade Fokus i Norrköping 2011 Måndag 10 oktober söndag 23 oktober Harrys erbjuder hemlagad Fairtrade kaka med apelsin&mangotäcke samt Fairtrade- och KRAV märkt kaffe. Pris: 85:- Harrys,

Läs mer

Allt måste inte ske vid 30

Allt måste inte ske vid 30 Med en annons i Balans når du alla Sveriges auktoriserade revisorer och en stor del av de auktoriserade redovisningskonsulterna. Balans är Sveriges ledande tidskrift för auktoriserade revisorer och auktoriserade

Läs mer

Eskilstuna stadsnät Kampanj i tre steg

Eskilstuna stadsnät Kampanj i tre steg Eskilstuna stadsnät Kampanj i tre steg Steg 1: Teaser (vykort, 2 sidor) Steg 2: Inbjudan (blomma, 4 sidor) Steg 3: Broschyr med argument (överlämningsmaterial, 8 sidor) Skrolla ner FIKA, HEMBAKAT OCH

Läs mer

Fikamästarens handbok. Fikamästarens handbok. Fairtrade Challenge 2013. Fairtrade Challenge 27 oktober 2010 DELTA I ÅRETS STORA FAIRTRADE-FIKA!

Fikamästarens handbok. Fikamästarens handbok. Fairtrade Challenge 2013. Fairtrade Challenge 27 oktober 2010 DELTA I ÅRETS STORA FAIRTRADE-FIKA! Fairtrade Challenge 2013 DELTA I ÅRETS STORA FAIRTRADE-FIKA! TORSDAGEN DEN 17:E OKTOBER Anmäl din kapaus på www.fairtrade.se Den 17:e oktober kan du återigen vara med i årets stora fikapaus! Målet är en

Läs mer

Sverige får nya sedlar och mynt KOLLA PENGARNA!

Sverige får nya sedlar och mynt KOLLA PENGARNA! Sverige får nya sedlar och mynt KOLLA PENGARNA! S V E R I G E S R I K S B A N K 1-krona 2-krona 5-krona 10-krona Sverige får nya sedlar och mynt Under 2015 och 2016 får Sverige nya sedlar och mynt. Vi

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Det lokala blir allt viktigare i en värld som blir allt mer global!

Det lokala blir allt viktigare i en värld som blir allt mer global! Det lokala blir allt viktigare i en värld som blir allt mer global! rtstidningar i Väst AB ger ut lokala morgontidningar i Kungsbacka, ölndal, Kungälv, tenungsund, jörn och rust. ed en annons i våra tidningar

Läs mer

Februari-nytt. Nyhetsbrev 2014. Årgång 10, nummer 2.

Februari-nytt. Nyhetsbrev 2014. Årgång 10, nummer 2. Februari-nytt 4/2 Frukostmöte: Starta lönsam e-handel Föreläsare: Kalle Bodestig, Mandel Design Nyhetsbrev 2014. Årgång 10, nummer 2. Har du funderat på att starta e-handel? Kalle Bodestig föreläser om

Läs mer

MEDIAKIT 2015. Online // Magasin // Email. Vill du nå kunder som älskar kameror och bilder? Annonsera i våra kanaler!

MEDIAKIT 2015. Online // Magasin // Email. Vill du nå kunder som älskar kameror och bilder? Annonsera i våra kanaler! MEDIAKIT 2015 Online // Magasin // Email Vill du nå kunder som älskar kameror och bilder? Annonsera i våra kanaler! Vill du hitta rätt målgrupp och maxa ROI? Genom våra kanaler når du både brett och pricksäkert

Läs mer

Kvalitetskrav för uteserveringar

Kvalitetskrav för uteserveringar Kvalitetskrav för uteserveringar Teknik & Fastighet 1 INLEDNING 3 UTESERVERINGENS PLACERING, UTFORMNING OCH AVGRÄNSNING 3 UNDERLAG 3 PLACERING OCH AVGRÄNSNING 3 TILLGÄNGLIGHET 4 UTFORMNING 5 MÖBLER, PARASOLLER,

Läs mer

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 maj - 31 augusti 2015 Anhörigcenter Anhörigcenter är en informations- och mötesplats som vänder sig till dig som inom familjen, släkten eller vänkretsen stödjer en närstående

Läs mer

LÄNSFÖRSÄKRINGAR VÄSTERBOTTEN. Bli en nöjd bankkund du också. Byt till vår bank.

LÄNSFÖRSÄKRINGAR VÄSTERBOTTEN. Bli en nöjd bankkund du också. Byt till vår bank. LÄNSFÖRSÄKRINGAR VÄSTERBOTTEN Bli en nöjd bankkund du också. Byt till vår bank. Vi hjälper dig byta bank Det är enkelt att bli bankkund hos. Vi hjälper dig med allt det praktiska ser till att löneinsättningar,

Läs mer

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Med en social HotSpot från Idékonsulten får ni möjligheten att bygga en egen unik marknadsföringskanal till personer

Läs mer

Varberg 23-30 juli 2011

Varberg 23-30 juli 2011 Veckodag Datum Namn Lördag 23 juli Uppstartsdagen Söndag 24 juli Kunskap- Omvärld- & Demokratidagen (KOD) Måndag 25 juli Skapardagen Tisdag 26 juli Upplevelsedagen Onsdag 27 juli Tävlingsdagen-Mix Torsdag

Läs mer

Skolmaten. Användarhandledning 2015-05-28

Skolmaten. Användarhandledning 2015-05-28 Skolmaten Användarhandledning 2015-05-28 Steg 1: Logga in Om din skola är ansluten till Skolmaten har du fått inloggningsuppgifter. Om inte, skicka ett mail till info@dinskolmat.se så kontaktar vi dig.

Läs mer

CAFE & BISTRO J. Sökvägen 12, Karlskrona Tel 0733-767 516 Mån-Tors 8-15 Fre 8-14.30 LUNCH 11.30-13.30

CAFE & BISTRO J. Sökvägen 12, Karlskrona Tel 0733-767 516 Mån-Tors 8-15 Fre 8-14.30 LUNCH 11.30-13.30 2 FÖR 1 PÅ LUNCH CAFE & BISTRO J Sökvägen 12, Karlskrona Tel 0733-767 516 Mån-Tors 8-15 Fre 8-14.30 LUNCH 11.30-13.30 Med reservation för eventuella prisändringar och tryckfel. Kan ej kombineras med andra

Läs mer

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling.

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. På uppdrag av Postens Idrottsförbund har vi fått nöjet att arrangera 2011 års Postmästerskap i Bowling. Tävlingen äger rum den 4-6 mars och spelplatsen

Läs mer

Centrum. Östra Hamngatan 30-34, 230 kvm. Ditt nästa kontor?

Centrum. Östra Hamngatan 30-34, 230 kvm. Ditt nästa kontor? Centrum Östra Hamngatan 30-34, 230 kvm Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 30-34, Centrum Ledig yta Typ: kontor 230 m 2 Antal arbetsplatser: 12 15 Tillträde: omgående Restaurang Utsikt Buss 10 m Ett stenkast

Läs mer

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Ladda batterierna inför julen med en Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 28/11-5/12

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

ANNA OCH ALEX SÄTTER DIT SEDELFÖRFALSKARNA

ANNA OCH ALEX SÄTTER DIT SEDELFÖRFALSKARNA EURO RUN- SPELET www.nya-eurosedlar.eu ANNA OCH ALEX SÄTTER DIT SEDELFÖRFALSKARNA - 2 - Anna och Alex går i samma klass och är bästa vänner. De råkar alltid ut för de mest hårresande äventyr. Idag är inget

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Maj-nytt. Nyhetsbrev 2013. Årgång 9, nummer 5.

Maj-nytt. Nyhetsbrev 2013. Årgång 9, nummer 5. Maj-nytt Nyhetsbrev 2013. Årgång 9, nummer 5. 15/5 Sopplunch: Västlänken Västlänken är en tågtunnel under centrala Göteborg som ska binda samman pendeltågstrafiken till genomgående linjer och ge nya stationer

Läs mer

Private Banking. Magazine. Prislista

Private Banking. Magazine. Prislista Private Banking Prislista Nu storsatsar vi! Får jag föreslå en affär? I fjol somras bestämde vi på Nordea oss för att göra om vår tidning Private Banking. Uppdraget gick till Klintberg Niléhn att ta fram

Läs mer

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, 165 72 Hässelby, Grundad 1979-10-10

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, 165 72 Hässelby, Grundad 1979-10-10 Månadsbrev april I detta nummer kan ni läsa om hur det gick på grilldagen, öppningsdagen och annat som hänt efter det. Det kommer en del uppmaningar och slutligen en inbjudan till jippo från en ny sponsor.

Läs mer

Almedalen. ett unikt ställe för uppmärksamhet! Träffa politikerna före alla andra!

Almedalen. ett unikt ställe för uppmärksamhet! Träffa politikerna före alla andra! Almedalen ett unikt ställe för uppmärksamhet! Träffa politikerna före alla andra! 2015 Med Dagens Samhälle når du politikerna inför och på plats i Almedalen. Nr 25 Inför Almedalen 25 juni 25 juni gör Dagens

Läs mer

Praktisk Information. 27-29 september 2013

Praktisk Information. 27-29 september 2013 3 mässor under 1 tak 2013 Praktisk Information 27-29 september 2013 16 augusti Monternummer mailas till monteransvarig Gå in på www.sydevent.se/monter och anmäl dina uppgifter. Det är de uppgifter som

Läs mer

SPRINGTIME NETWORK MEDIAFAKTA 2015

SPRINGTIME NETWORK MEDIAFAKTA 2015 MEDIAFAKTA 2015 RUNNERSWORLD.SE BICYCLING.SE WOMENSHEALTH.SE Världens största cykeltidning 11 400 TS (reviderad upplaga pren. + lösnummer) 8000 Prenumeranter 12 500 aktiva mailadresser 4500 FB-fans 34

Läs mer

Förskolorna Framtidsfolket AB

Förskolorna Framtidsfolket AB Vi önskar dig varmt välkommen till Förskolorna Framtidsfolket! Under inskolningen kommer vi att ha gott om tid till att lära känna varandra. Vi ser fram emot att få veta vad ditt barn tycker om och är

Läs mer

Få en försmak. av Danmarks mat skafferi

Få en försmak. av Danmarks mat skafferi Få en försmak av Danmarks mat skafferi 16 18 mars 2014 1 6-1 8 0 3 1 4 Välkommen till FOODEXPO Så var det matdags! Mat för gourmander och gourmeter, för nyfikna och kräsna, för hälsointresserade och miljömedvetna.

Läs mer

GOTHIA INNEBANDY CUP 6-9 Januari 2011 Göteborg, Sverige GOTHIA INNEBANDY CUP GOTHENBURG SWEDEN GOTHIA JAN INNEBANDY CUP GOTHENBURG SWEDEN

GOTHIA INNEBANDY CUP 6-9 Januari 2011 Göteborg, Sverige GOTHIA INNEBANDY CUP GOTHENBURG SWEDEN GOTHIA JAN INNEBANDY CUP GOTHENBURG SWEDEN GOTHIA INNEBANDY CUP 6-9 Januari 2011 Göteborg, Sverige GOTHIA INNEBANDY CUP GOTHENBURG SWEDEN GOTHIA INNEBANDY CUP GOTHENBURG SWEDEN JAN 2011 Välkommen till Gothia Innebandy Cup 2011! Gothia Innebandy

Läs mer

Sveriges största husguide visar vägen till ditt drömhem! allt du behöver när du. bygger nytt, bygger till. & renoverar. utomhus och inomhus

Sveriges största husguide visar vägen till ditt drömhem! allt du behöver när du. bygger nytt, bygger till. & renoverar. utomhus och inomhus Sveriges största husguide visar vägen till ditt drömhem! allt du behöver när du bygger nytt, bygger till & renoverar utomhus och inomhus Plaza Stora det självklara valet för alla husälskare Välkommen till

Läs mer

27 Augusti (tisdag) Städning M/S Stenfjell Det är SNART ÖVERNATTNING och då måste vi fått det lite städat!! I dag Fredag är det Klockan 18.00 21.

27 Augusti (tisdag) Städning M/S Stenfjell Det är SNART ÖVERNATTNING och då måste vi fått det lite städat!! I dag Fredag är det Klockan 18.00 21. OBS!!! Nya datum!! Hej alla UBB are Nu börjar höstens aktiviteter 2013. Nu är det dags att börja föra in i almanackan.. (Är det Jesus Dotter?) 25 Augusti (Söndag) Nu är det DAGS!! Det kommer att bli ett

Läs mer

Vi presenterar. mediapack 2013

Vi presenterar. mediapack 2013 mediapack 2013 Vi presenterar Magasinet KVINNA! I Magasinet KVINNA hittar du alltid flera inspirerande kvinnor som delar med sig av sin historia och sina favorittips. Kvinnor som vågat, satsat och lyckats.

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 blekingeflyg blekingeflyg Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Om rapporten. Direkt effekt 2014 - PostNord

Om rapporten. Direkt effekt 2014 - PostNord Direkt effekt 0 - PostNord Om rapporten Rapporten DR-monitorn 0 bygger på resultaten från en undersökning av svenskarnas attityder till och vanor kring att ta emot reklam i olika kanaler, främst direktreklam

Läs mer