Nyhetsbrev. Välkommen till årets städdag - 10 år av samarbete för ett renare Göteborg! Kom och knyt kontakter

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nyhetsbrev. Välkommen till årets städdag - 10 år av samarbete för ett renare Göteborg! Kom och knyt kontakter"

Transkript

1 Nyhetsbrev Årgång 11, nummer 3. Mars 2015 Välkommen till årets städdag - 10 år av samarbete för ett renare Göteborg! Tid: 15 apr, kl Plats: Stora teatern Frukostvärd: Avalon Hotel, frukost serveras kl Den 15 april är det dags för den årliga städdagen. Tillsammans sätter politiker, tjänstemän och näringsidkare fokus på nedskräpningsfrågan och försöker få fler göteborgare att tänka till kring var de slänger sitt skräp. I år fokuserar vi på allt vi har uträttat de senaste 10 åren och hur vi ska jobba vidare. Skicka anmälan till info@innerstadengbg.se. Var god ange fullständigt namn, företag och telefonnummer. Efter städningen, ca kl , bjuder Gymnasieskolorna på musik och underhållning vid Kungsgatan och Korsgatan. En utställningsdel över hur skolorna jobbar med hållbarhetsfrågorna kommer också finnas på plats. Nytt för i år är att skolorna tävlar om att göra den mest intressanta inbjudan som skall gå ut till alla politiker, tjänstemän och medlemmar. Det vinnande bidraget kommer att presenteras i nästa nummer, samt i alla utskick. Kom och knyt kontakter Tid: 05 mar, kl Plats: Vallgatan 21 Saknar du lokalproducerade livsmedel till din restaurang/cafe? Lokalproducerat i Väst kommer och berättar vad deras 450 producenter har att erbjuda er och du har möjlighet att få tips på producenter som passar ditt företag. Syftet med mötet är att du som företagare skall knyta kontakt med deras lokala producenter. Kött, chark och ägg Mejeri Förädlade produkter Frukt och grönt Bageri och spannmål Fisk och skaldjur Dryck Skicka anmälan till info@innerstadengbg.se. Var god ange fullständigt namn, företag och telefonnummer. Om du ser något som behöver åtgärdas i innerstaden finns ett särskilt telefonnummer som du kan ringa: goteborg@goteborg.se Vallgatan 21, 1 tr, Göteborg tel: fax: e-post: info@innerstadengbg.se Idé- och informationsmöte inför Kulturkalaset 2015 Tid: 10 mar, kl Plats: Vallgatan 21 Innerstaden Göteborg välkomnar alla medlemmar till idé- och informationsmöte med Kulturkalaset inför genomförandet Kulturkalaset är en av Skandinaviens största kulturfestivaler som lockade över 1,3 miljoner besök förra året och bjöd på programpunkter. Närmare medverkade på scenerna och de senaste åren har mellan 33-46% av besökarna rest från orter utanför Göteborg. Möjligheterna för aktiviteter och spännande idéer är oändliga och därför kommer Kulturkalasets ansvariga att medverka på mötet för att lyssna till medlemmarnas synpunkter, ge information, berätta om lyckade exempel från bl.a. förra året och svara på frågor. Skicka anmälan till info@innerstadengbg.se. Var god ange fullständigt namn, företag och telefonnummer.

2 Årgång 11, nummer 3. Mars 2015 Mariannes spalt Förra helgen var jag barnvakt åt min son och hans barn som är mina barnbarn. Fyra barn som är 2,3,10,13 år så det blev livat. Tänk vad jag har glömt! Jag själv har ju fem barn som det var 10 år från första till sista barnet. Det är härligt att vara barnbarnens idol och som tror att farmor kan allt. Kalender 03-mar Frukostmöte : Polisen - Thomas Tengskog, Martin Hennung 05-mar Kom och knyt kontakt : Lokalproducerat i Väst 10-mar Idé- och informationsmöte inför Kulturkalaset mar After Work : Pour Bon - Pour Bon Natalie som är 13 år funderar på vad hon skall arbeta med när hon blir stor och mitt råd till henne var istället: Bestäm vad du absolut inte vill arbeta med, ta fram tre områden. Jag har själv bestämde mig tidigt för att aldrig arbeta med blommor, matlagning och revison. I mitt liv har jag varit företagare sedan 1980 och arbetat med massor av olika inriktningar även om de senaste 20 åren har bestått av att utveckla stadskärnor såsom Ulricehamn, Lidköping, Arvika, Hönö Klåva och Floda torg och nu de sista 10 åren i Innerstaden Göteborg. Vilket jag tycker är så spännande för det dyker hela tiden upp massor av problem som måste lösas direkt.ett problem som är väldigt spännande är att få ihop ett projekt som leder till att vi kan samarbeta med att transportera kundernas varor hem till deras egen dörr. Egentligen förstår jag inte varför budkillarna försvann förr i tiden. Det måste vara det optimala att handla men slippa bära hem varorna utan kunna komma hem och få varorna i lugn och ro under kvällen. Har du inte anmält ditt intresse så hör av dig till oss på Innerstaden Göteborg. Pour Bon bjuder in till After work en torsdagskväll per månad. Olika företag berättar kort om sitt företag och vi minglar runt och lär känna varandra. Pour bon bjuder på tilltugg. Redan den 12 mars bjuder Pour bon på sin historia om sitt företag så missa inte att anmäla dig! Hoppas att vi syns. 19-mar 24-mar 09-apr 15-apr 23-apr 28-apr 12-maj 26-maj Sopplunch : First Impression - Lizette Broström, Björn Rhodin Frukostmöte : Är duschidéer alltid dem bästa - Kimmo Hakonen After Work : Pour Bon - Anders Ericsson, Linderoths Årets städdag Sopplunch : Vad har en grönfläckig padda och en fjällgås gemensamt med en amurtiger? - Elin Rantakokko Frukostmöte : En bra reklamation är en vinst för företaget - Lotta Broman Sopplunch: Årets rättighetsinnehavare - Göteborgsvarvet Frukostmöte : Håll ångan uppe! - Kenth Åkerman Marianne NYHET Nu lanserar vi en transportlösning för våra medlemmar - Ni kan leverera direkt till kunden! Kontakta oss så berättar vi mer! transport@innerstadengbg.se

3 Årgång 11, nummer 3. mars 2015 Frukostmöte : Polisen Den 1 januari 2015 fick Sverige en samlad Polismyndighet till skillnad från tidigare uppdelning i Rikspolisstyrelsen och 21 polismyndigheter. Thomas Tengskog, tf chef för lokalpolisområde Göteborg City presenterar den nya polisorganisationen. Martin Henning på polisen presenterar hur man arbetar för att motverka fotbollshuliganism i Göteborg Frukost serveras Presentation av Polisens nya organisation Presentation av Supporterpolisens arbete Frågor Tid: 03 mar, kl ca Plats: Avenyföreningen, Kungsportsavenyn 10, 6 trappor Föreläsare: Thomas Tengskog, Martin Hennung Skicka anmälan till info@innerstadengbg.se. Var god ange fullständigt namn, företag och telefonnummer. Frukostmöte : Är duschidéer alltid dem bästa Vi är alla födda kreativa och de flesta kan komma på idéer. Ofta kommer idéer i duschen eller på lördag morgon när du vaknar, kanske på natten eller på löprundan. Problemet är att du behöver oftast idéerna på jobbet när en utmaning dyker upp. Dessutom är duschidén bara en idé bland många och den kanske inte är den bästa av alla lösningar som finns. Kimmo kommer att visa en innovationsmetod där du får lära dig hur du kan generera hundratals idéer och sedan välja bland dem så att du hittar idéer i världsklass för din utmaning och detta på kontoret eller platsen där du befinner dig. Tid: 24 mar, kl ca Plats: Idrottens Bingo, Kungsgatan 47 Föreläsare: Kimmo Hakonen Skicka anmälan till info@innerstadengbg.se. Var god ange fullständigt namn, företag och telefonnummer. After Work : Avsluta dagen med - en trevlig kväll på Pour Bon! Innerstaden anordnar after work-kvällar för sina medlemmar och samarbetspartners. De kommer att hållas på Pour Bon som står för lite enklare tilltugg med after work-priser på öl/vin. Vid varje tillfälle är det en medlem som är kvällens värd och först ut den 12/3 är Pour Bon själva. Nästa tillfälle den 9/4 står Linderoths med Anders Ericsson i spetsen för värdskapet. Tid: 12 mar, kl ca Plats: Pour Bon, Korsgatan 13 Värd: Pour Bon Tid: 09 apr, kl ca Plats: Pour Bon, Korsgatan 13 Värd: Lindertoths/Anders Ericsson Skicka anmälan till info@innerstadengbg.se. Var god ange fullständigt namn, företag och telefonnummer.

4 Årgång 11, nummer 3. Mars 2015 Varning falska 1000-lappar! Se upp extra om någon vill betala med tusenlappar! Här kommer sex tips för att undvika att ta emot falska sedlar: 1. Falska utländska sedlar kan vara svåra att upptäcka. Vår ovana att hantera nya valörer spär på risken för misstag. Växla till dig några euro- och dollarsedlar och bekanta dig med färg, form och känsla. 2. Gemensamt för svenska sedlar, euro och dollar är sedelpapperet. Äkta sedlar är gjorda av textilfibrer som ger en speciell sedelkänsla. Det skiljer sig från vanligt papper som är består av cellulosa (trä). 3. Är sedeln äkta ska vattenmärket vara synligt när den hålls mot en ljuskälla. 4. Äkta sedlar har ett relieftryck, vilket innebär att detaljer i sedeln sticker upp. 5. Ett detaljerat tryck som är skarpt är ett kännetecken på att sedeln är äkta. Det kan vara svårt att upptäcka men blir tydligt om du jämför en falsk sedel med en äkta. 6. Med en UV-lampa kan du kontrollera en sedel. Är sedeln äkta framträder detaljer i text eller bilder. En falsk sedel saknar ofta detaljerna. Falskt sedelpapper blir dessutom lätt självlysande när man använder UV-ljus, äkta sedelpapper påverkas inte. Järnvägsplan och detaljplan för järnvägstunneln på granskning Trafikverket och Göteborgs stad hade fredagen den 23 januari möte om Västlänken för centrumorganisationerna Avenyföreningen och Innerstaden Göteborg. Intresset var stort, framför allt från Avenyföreningarna. Den 27 januari gick planerna till granskning Planerna är på granskning. Dels järnvägsplanen, som krävs för att Trafikverket ska få åtkomst till den mark som behövs. Dels detaljplanen för järnvägstunneln. Båda planerna har varit ute på samråd och inkomna synpunkter har sammanställts och bemötts i samrådsredogörelser. Detaljplanen är nu tydligare anpassad till Trafikverkets järnvägsplan och en planlagd servicetunnel är flyttad från Muraregatan till Linnéplatsen. Fastställande av järnvägsplanen och antagande av detaljplanen Eventuellt görs ett par mindre ändringar av detaljplanförslaget. Därefter går det till byggnadsnämnden för antagande. Antagandet planeras ske strax efter sommaren. Om planen inte överklagas eller överprövas vinner den laga kraft tre veckor efter att nämndens protokoll justerats. Planen förväntas vinna laga kraft under 2017 och byggstarten sker i så fall För järnvägsplanen måste efter fastställelse en ansökan till mark- och miljödomstolen behandlas under Man väntar ha en lagakraftvunnen järnvägsplan /3 av Västlänken i lera Många av företagarna i centrum är oroliga över hur byggandet kommer att påverka deras verksamhet. De medverkande från Göteborgs stad och Trafikverket säger att bygget kommer att ske etappvis för att inte ett visst område ska påverkas under längre tid. De berättar också att endast en tredjedel av Västlänken går igenom lera. Sträckorna i lera är de som kommer att påverka göteborgarna mest under byggandet då trafiken måste läggas om under dessa perioder. Hur får man reda på vad som är på gång? För näringsidkare och allmänheten finns möjlighet att få information via Trafikverkets nyhetsbrev man kan anmäla sig till på deras hemsida. Föreningar får gärna ge förslag på vilken typ av information man önskar framöver, i nuläget är informationen ganska allmän. Göterborgs stads och Trafikverkets kommunikationsavdelningar samverkar för att informationen ska bli så bra som möjligt. Trafikverkets webbsida kommer att vara klickbar så att man kan klicka på ett specifikt område och få information om vad som pågår just där. Centrumföreningarna kommer också att ha fler egna möten framöver.

5 Årgång 11, nummer 3. mars 2015 Presentkortsstatistik Under januari månad har vi sålt 60 presentkort för kr. 203 kort har används för en summa på kr TRE I TOPP 31 kort på Åhléns för kr 9 kort på Grand för kr 8 kort på KappAhl för kr Kolla saldot på ditt presentkort! 1. Ring konsumentsupport på Kolla saldot i automaterna på 7-eleven Kungsportsplatsen och Västra Hamngatan. 3. Innerstadens hemsida, klicka vidare på presentkortsbilden. 4. Om man har en smarttelefon med Barcode-scanner så kan man skanna den lilla fyrkanten på presentkortets baksida och komma till en sida där man skriver in presentkortets nummer. Som butik om man har tillgång till internet och handscanner kan man spara sidan på nätet där man kan scanna streckkoden och direkt se saldot på kortet. Nya medlemmar SUBWAY Samtliga subs och sallader från menyn görs på beställning. Service och fräschör kommer alltid i första hand. Västra Hamngatan 13 Tel STEAMPUNK BAR Härlig steampunkmiljö Molekylära och ångande drinkar Brett utbud med öl från hant verksbryggerier Dryckesprovningar Lunchbuffé med husmanskost Á la Carte Afternoon Tea Gratis Wi-Fi Kungsgatan 7A Tel BON BON REKLAM Expertkunskap inom redaktionell kommunikation, PR och reklam. Södra Larmgatan 6 En festlig utsikt En grå tisdagsmorgon gick tjugo glada medlemmar från Innerstaden till Gothia Towers för en visning av deras festvåning Imagine. Reaktionerna var positiva och medlemmarna tyckte att det var ett varmt och trevligt mottagande.vi blev uppdelade i två olika grupper, med varsin guide som berättade om festvåningen, rummen och restaurangerna. När vi klev in i festvåningen gick det ett sus mellan våra medlemmar och jag tyckte mig höra ordet förtjusande. Det var en bra start på dagen och efter visningen, med god frukost i magen, gick våra medlemmar därifrån med ett leende på läpparna. Demonstration Den 7 mars pågår en demonstration mot Västlänken mellan kl från Götaplatsen till Gustav Adolfs Torg. Uppskattningsvis kommer personer att delta. Spårvagnstrafiken är under denna tid avstängd. HENRIKSSONS SKINN SWE Säljer jackor och plädar. Äkta skinn och läder. Kvalitetsprodukter från svenska leverantörer. Skinnwille, Börjessons, Jofama, PG m.fl. Friggagatan 11 Tel Tips & råd Misstänker du som medlem i Innerstaden att du blivit utsatt för organiserad brottslighet eller behöver råd och hjälp - tveka inte att kontakta: kunskapscentrum@stadshuset.goteborg.se helena.lans@stadshuset.goteborg.se sven.lindgren@polisen.se

6 Årgång 11, nummer 3. Mars 2015 Trygg i Centrum Här kommer sammanställningen för januari: 3 st brottrelaterade händelser, olaga intrång 1 st utryckning, larm Tillgänglighetsdatabasen Under 2014 har vi inventerat 50 butiker till den nya Tillgänglighetsdatabasen och för 2015 planerar vi att inventera 50 till. Målet är att så många som möjligt är inventerade och inlagda i databasen. På så sätt bidrar alla med en välkomnande citykärna, där man enkelt kan gå in och se i databasen och kolla läget över tillgängligheten i verksamheterna ur ett funktionshinderperspektiv. Nu kommer vi gå ut till verksamheter i markplan med förfrågan om inventering. TD är idag den enda databas i Sverige som erbjuder information till invånare och besökare om tillgänglighet i vardagen. Läs mer på 1 st klotter 1 st påpekande på fel/brister, dörr/port/grind SMS-tjänst Du vet väl om att du kan få SMS som varnar om stöldligor! Så här funkar det: när något inträffar kontaktar ni polis och väktare enligt era egna rutiner. Därefter kontaktar ni Innerstaden Göteborg med information och signalement som går ut med en varning via SMS. Tjänsten är kostnadsfri. Anmäl ditt mobilnummer till info@innerstadengbg.se för att erhålla SMS-varningen. Guldkant I slutet på mars kommer Guldkant att delas ut och 15 april är APP klar. GULD KANT NYHET Nu även som App Förmåner från Innerstaden Göteborgs företag I år är det särskilt roligt då vi ökade med 20 % fler annonsörer. En annan nyhet är att Guldkant får en egen fungerande APP där kunden kan använda sin förmån vid ett tillfälle på samma sätt som i Guldkant broschyren. Nu kommer vi att kunna sprida den till fler än tidigare! fantastiska erbjudanden från butikerna i innerstaden göteborg Lite torr fakta från Innerstaden Göteborg Nu har vi startat upp en värvningskampanj med lite goda kakor och torr fakta om Innerstaden Göteborgs arbete. Vi besöker de företag som ännu inte har blivit medlemmar hos oss. Allt för att vi skall bli fler som tillsammans arbetar för att vårt område skall vara attraktivt. Det är av särskilt viktigt inför bygget av Västlänken i vårt område att vi är samlade runt frågan och kan lyfta de viktiga aspekter som bygget för med sig. I år driver 83 olika projekt allt från blomsterlådor till marknadsföring såsom vår tidning, presentkort, guldkant och event. Att byta från trafikerad gata till en provisorisk gångfartsgata i Kungshöjd Vi vill skapa en trevligare gågata i Kungshöjd för att få ett bättre kundflöde och ett mysigare intryck av själva gatan mot Järntorget med mera plats för grönområde, uteservering och etc. Innerstaden har gjort en kund- och fastighetsundersökning efter inkommet förslag; att undersöka och teckna ett nytt samfinansieringsavtal gällande ombyggnad av gator och torg. Vi har intervjuat företag och besökare i Kungshöjd för att se över deras syn på en gångfartsgata där och även se över andra synpunkter eller förslag för att lämna till staden som underlag för beslut. 2,8 miljoner besökare under januari 2015 Innerstaden Göteborg har sedan mitten av november 2011 arbetat med att kartlägga och utreda hur många som rör sig i citykärnan. Besöksräknare har satts upp på elva strategiska platser ute i gatumiljön. Under januari registrerades närmare besökare i innerstaden. Antalet besökare under januari 2014 var Förra årets januari var räknarna på Rosenlundsgatan ur funktion. Under årets januari har räknarna på Södra Larmgatan varit ur funktion. Det har också lagts till tre stycken räknare på ca 450k. Uppskattningsvis är årets ökning, jämfört med januari 2014, något lägre, ca 1,2%.

7 ÅRGÅNG 2, NUMMER 3. NOVEMBER 2011 Vi verkar för en trevlig och attraktiv stadskärna annons ÅRGÅNG 2, NUMMER 1. MAJ 2011 Vi verkar för en trevlig ÅRGÅNG och 3, atraktiv NUMMER stadskärna 3. DECTEMBER 2012 Årgång 11, nummer 3. mars 2015 Innerstaden Göteborgs Tidning Helsida utfallande 250 x 350 (+ 5mm utfall) :- Helsida 220 x 320 mm :- Halvsida liggande 220 x 153 mm :- Halvsida stående 108 x 310 mm :- Kvartsida liggande 220 x 76 mm 9.900:- Kvartsida stående 108 x 153 mm 9.900:- Åttondel liggande 108 x 76 mm 5.750:- Åttondel stående 76 x 108 mm 5.750:- Helsida reportage 220 x 320 mm :- 20 % rabatt vid annonsbokning av tre tidningar. Alla priser ex. moms, inkl reklamskatt. Annonsproduktion ingår vid leverens av eget manus och bilder m.m. FORMAT: SKUREN TABLOID 250 x 350 MM SATSYTA: 220 x 320 MM Utgivning 19 april 20 september 22 november FOTO: KLARA ANDREASSON Götheborg seglar in Möt julen Annons Storlek i Bröllopsyra Centrum i innerstaden i innerstaden Innerstaden Göteborg Dags Göteborg för höstfest på naprapatbehandlingar lördag 27/9 i innerstaden Helsida utfallande 250 x 350 (+ 5 mm utfal Stor matmarknad på Domkyrkoplan Vi arbetar med: Bröllop Mode Fest Shopping Mat Nöje Tävling Deadline för köp av annons För en skönare sommar Modeshow med Innerstaden Innerstaden Göteborg & höstinspiration 14 dagar innan stötvågsbehandling, Helsida 220 x 320 mm delas ut som bilaga i MammaMage, Mode Bröllop Fest Shopping Mat Nöje Tävling Deadline för annonsmaterial NYHET Halvsida liggande 220 x 153 mm Akupunktur, 14 dagar innan * Digital upplaga Nyheter Dans Teater Shopping Guider Nöje Tävling Halvsida Ergonomi. stående 108 x 310 mm * hushåll Utgivning Deadline City-Kliniken Kvartsida liggande i Göteborg AB 220 x 76 mm Centrumhuset, Östra Hamngatan 52 TIPSA OSS GÄRNA OM DU HAR NÅGOT SPÄNNANDE april september ATT BERÄTTA 6 september Kvartsida stående Göteborg 108 x 153 mm SOM PASSAR I VÅR TIDNING! 120 december september 22 november Tel Åttondel liggande 108 x 76 mm 22 november Marie Stojkov, tel , marknad@innerstadengbg.se Frida Nilsson, tel , miljo@innerstadengbg.se ERBJUDANDE! Deadline för köp av annons BOKA BÅDA 14 dagar innan på månadens bok. Kungsgatan Göteborg foto: markus andersson Foto: Higab/HaNs WretliNg Vi verkar för en trevlig och attraktiv stadskärna! FÅ 15% RABATT PÅ Deadline ANNONSPRISET 10 för % text rabatt 10 dagar innan Delas ut med Göteborgsposte Nr Vid frågor angående hemlösa och EU-emigranter Gäller det hemlösa kan man vända sig till Uppsökarenheten på Social resursförvaltning på telefon eller epost: uppsokarenheten@socialresurs. goteborg.se När det gäller frågor kring Euimigranter kan man vända sig till Social resursförvaltnings samordnare Teresa Woodall, Från och Telefon: med Tidningen september 94 Innerstaden 15 kommer Innerstadens tidning att delas ut som bilaga i Göteborgsposten! Nu med Göteborgsposten! Medlemserbjudande Alla priser ex.moms, inkl. reklamskatt Annonsproduktion ingår vid leverans av eget manus oc FORMAT: SKUREN TABLOID 250 X 350 MM SATSYTA: 220 X 320 MM. 10 % på valfri 60 min behandling. Gäller i mån av plats och kan inte kombineras med Stampgatan 4 andra rabatter och erbjudanden. Uppge ``Mina Göteborg favörer namn och företag när du bokar % rabatt 20 % rabatt på ett par skor till ordinarie pris. Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Korsgatan Göteborg % på ordinarie pris, går ej att kombinera För mer information och bokning kontakta: med andra rabatter eller Emma erbjudanden. Hofdell , emma.hofdell@gbg.direktpress.se Kungsgatan 58 Jan Larsson , jan.larsson@gbg.direktpress.se Göteborg Frida Nilsson, tel , miljo@innerstadengbg.se Eller din vanliga kontakt på Innerstaden. Marie Stojkov, tel , marknad@innerstadengbg.se Vill du ha bästa skyddet? Vi kan teknik! sex första månaderna på utvalda inbrottslarm och kameralösningar. Odinsgatan Göteborg % på ordinarie sortiment. Kungsgatan Göteborg

8 Vi öppnar: Måndag - Fredag Lördag - Söndag Kungsgatan 7 A Tel Välkommen till Nordens första Steampunk Restaurang och bar Vi erbjuder: Härlig och spännande steampunkmiljö Molekylära och ångande drinkar Brett utbud med öl från hantverksbryggerier Dryckesprovningar Lunchbuffé med husmanskost Á la Carte Afternoon Tea Gratis Wi-Fi Denna sida är en annons. Vill du synas här? Ta kontakt med oss!

Nyhetsbrev. Vi fyller 10 år. Missa inte höstfesten och modevisningen 26/9

Nyhetsbrev. Vi fyller 10 år. Missa inte höstfesten och modevisningen 26/9 Nyhetsbrev Årgång 11, nummer 8. September 2015 Vi fyller 10 år Kom och fira med oss! Tisdag 1 september Drop In 17.00-21.00 Vallgatan 21, innergården Vi bjuder på underhållning av Linda Skogholm Majornas

Läs mer

2014-2015 PRESENTKORT. Gäller hos Innerstaden Göteborgs företag. fantastisk SHOPPING I butikerna i innerstaden göteborg ELECTRONIC USE ONLY

2014-2015 PRESENTKORT. Gäller hos Innerstaden Göteborgs företag. fantastisk SHOPPING I butikerna i innerstaden göteborg ELECTRONIC USE ONLY PRESENTKORT ELECTRONIC USE ONLY Presentkort.indd 1 2014-10-08 16:35:53 2014-2015 Gäller hos Innerstaden Göteborgs företag fantastisk SHOPPING I butikerna i innerstaden göteborg Presentkortet gäller i över

Läs mer

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ Boka monter och vinn 5.000 kr presentkort på s Sportcenter WOW! Har ni tänkt på hur bra vi är? En fantastiskt företagsam kommun, både historiskt och nu. Framtiden ser med andra ord ljus ut, för visst ska

Läs mer

Annonsfakta & prislista 2011. Nordens största tidning om naturlig hälsa.

Annonsfakta & prislista 2011. Nordens största tidning om naturlig hälsa. Annonsfakta & Nordens största tidning om naturlig hälsa. Live Life har en köpstark målgrupp. Live Life är nordens största hälsomagasin med köpstarka och medvetna läsare. Lars Fins, koncernchef Life Europe,

Läs mer

Life fyller 20 år Missa inte jubileumsnumret Live Life nr 3! Live Life växer. Nu ännu större upplaga! Annonsfakta & prislista 2014

Life fyller 20 år Missa inte jubileumsnumret Live Life nr 3! Live Life växer. Nu ännu större upplaga! Annonsfakta & prislista 2014 Annonsfakta & prislista 2014 Annonsera i Nordens största hälsomagasin. Life fyller 20 år Missa inte jubileumsnumret Live Life nr 3! Live Life växer. Nu ännu större upplaga! Försäljningen ökar när Live

Läs mer

Vårens spännande föreläsare. Christina Aspestedt, Almi Utveckla ditt företag

Vårens spännande föreläsare. Christina Aspestedt, Almi Utveckla ditt företag Nyhetsbrev Årgång 9, nummer 1. Januari 2013 Vårens spännande föreläsare Lisa Burden, Svensk Handel Framtida Trender Tid: 30 januari, 0745-0945 Plats: Gustavigården, Kyrkog 28 Om du ser något som behöver

Läs mer

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Känner du att du vill kunna använda mer funktioner i Kapster eller Nextep? Vi hjälper dig att använda programmet för att du ska kunna få mer tid över till

Läs mer

smakfullt Fokusvaror! Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Utgivningsplan och priser augusti - december 2015

smakfullt Fokusvaror! Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Utgivningsplan och priser augusti - december 2015 smakfullt Utgivningsplan och priser augusti - december 2015 Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Fokusvaror! Kampanjer som driver försäljning Våra kampanjtidningar är mycket uppskattade hos

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

Så gör du dina produkter synligare i butiken. Nordens största tidning om naturlig hälsa. Annonsfakta & prislista 2012. upplagan.

Så gör du dina produkter synligare i butiken. Nordens största tidning om naturlig hälsa. Annonsfakta & prislista 2012. upplagan. upplagan ökar Så gör du dina produkter synligare i butiken Live Lifes redaktör Annika Tidehorn: Våra läsare prioriterar hälsa Annonsörerna har ordet: Live Life är köputlösande Live Life. Med köpstarka

Läs mer

Äventyrskväll hos Scouterna är skoj, ska vi gå tillsammans?

Äventyrskväll hos Scouterna är skoj, ska vi gå tillsammans? Äventyrskväll hos Scouterna är skoj, ska vi gå tillsammans? Det finns många spännande aktiviteter som scouterna kan bjuda in sina kompisar till. Att följas till scoutmötet känns kul och tryggt. Att ha

Läs mer

Välkommen till förfesten FÖRVM2014 FIS NORDIC WORLD SKI CHAMPIO NSHIPS SWEDEN 18.02-01.03 PRESENTED BY

Välkommen till förfesten FÖRVM2014 FIS NORDIC WORLD SKI CHAMPIO NSHIPS SWEDEN 18.02-01.03 PRESENTED BY Välkommen till förfesten FIS NORDIC WORLD SKI CHAMPIO NSHIPS SWEDEN 18.02-01.03 PRESENTED BY TÄVLINGSPROGRAM FÖR-VM 2014 en fantastisk förfest se vårt utbud av aktiviteter, nöjen, tävlingar, festligheter

Läs mer

Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser mars - juli 2013

Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser mars - juli 2013 Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser mars - juli 2013 Starka kampanjer skapar försäljning! Våra kunder efterfrågar hela tiden nyheter, bra priser och inspiration. Vi behöver därför ha starka kampanjer

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Sverige är ett populärt land! 2012 kommer YFU Sverige att ta emot totalt 76 utbytesstudenter varav 4 är sommarstudenter, 5 är halvårsstudenter och 67 är helårsstudenter.

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag 2014-08-10 Svenska Web Voice Annika Elgeskog www.webvoice.se +46 725 861010 presenterar Företagarens guide till framgång på Instagram.

Läs mer

8nummer IDAG. Gammalt möter nytt på Gästis. Genuin & intim lokal ölmarknad MEDIAFAKTA

8nummer IDAG. Gammalt möter nytt på Gästis. Genuin & intim lokal ölmarknad MEDIAFAKTA IDAG MEDIAFAKTA 2018-2019 8nummer Genuin & intim lokal ölmarknad VEMDALEN VEMDALEN ÖLMARKNAD Det finns många lokala producenter från Jämtland och Härjedalen med omnejd på plats under Vemdalens ölmarknad

Läs mer

Lyssna på personerna som berättar varför de kommer försent. Du får höra texten två gånger. Sätt kryss för rätt alternativ.

Lyssna på personerna som berättar varför de kommer försent. Du får höra texten två gånger. Sätt kryss för rätt alternativ. Höra 1 Varför kommer de för sent? Lyssna på personerna som berättar varför de kommer försent. Du får höra texten två gånger. Sätt kryss för rätt alternativ. A Ursäkta mig, jag skyndade mig så mycket jag

Läs mer

Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser okt - jan/feb 2012

Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser okt - jan/feb 2012 Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser okt - jan/feb 2012 350 säljare jobbar för dig Varje nummer av Smakfullt/Kampanj används av vår säljkår på 350 säljare. Kampanjtidningen är ett av deras viktigaste

Läs mer

Tillgänglighetsinventering i City Miljöbilsuppställning på 10-minutersparkering. Meddelande 11:2008 Trafikkontoret Parkering

Tillgänglighetsinventering i City Miljöbilsuppställning på 10-minutersparkering. Meddelande 11:2008 Trafikkontoret Parkering Tillgänglighetsinventering i City Miljöbilsuppställning på 10-minutersparkering Meddelande 11:2008 Trafikkontoret Parkering Bakgrund och syfte För alla typer av parkering skall i första hand tomtmarksparkering

Läs mer

Enkätundersökning nov - dec 2007. Grundläggande enkätundersökning hos medlemmarna för att kunna förbättra och utveckla Innerstaden Göteborg.

Enkätundersökning nov - dec 2007. Grundläggande enkätundersökning hos medlemmarna för att kunna förbättra och utveckla Innerstaden Göteborg. Enkätundersökning nov - dec 7 Grundläggande enkätundersökning hos medlemmarna för att kunna förbättra och utveckla Innerstaden Göteborg. Bakgrund Under November månad år 7 genomfördes denna enkätundersökning

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 blekingeflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och

Läs mer

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan!

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan! Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund Inbjudan! till utställare och värdar 2008 Chokladfesten växer! En gång om året fylls Askersunds gator och torg med doften av choklad! Den 12 14 september 2008

Läs mer

Vi fyller 10 år. Innerstaden Göteborg bjuder in till 10 års jubileum på Vallgatan 21. Kom och fira med oss!

Vi fyller 10 år. Innerstaden Göteborg bjuder in till 10 års jubileum på Vallgatan 21. Kom och fira med oss! Nyhetsbrev Årgång 11, nummer 7. Augusti 2015 Vi fyller 10 år Innerstaden Göteborg bjuder in till 10 års jubileum på Vallgatan 21. Kom och fira med oss! Tisdag 1 september Drop In 17.-21. Vallgatan 21,

Läs mer

ANNONSPLAN. Malmö Sthlm Gbg

ANNONSPLAN. Malmö Sthlm Gbg ANNONSPLAN Malmö Sthlm Gbg 2016 är det premiär för PickaPocket TM - Sveriges enda gratispocket. Förboka din annons och bli visad för 100.000-tals läsintresserade. Demografi PickaPocket kommer initialt

Läs mer

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 - Har du verktyg för att bemöta din oroliga och nedstämda tonåring? Föräldrakursen oro/nedstämdhet är ett samarbete mellan Råd & stöd, Gamla Uppsala familjeenhet

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

smakfullt Fokusvaror! Sommargäster! Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Utgivningsplan och priser januari - juli 2015

smakfullt Fokusvaror! Sommargäster! Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Utgivningsplan och priser januari - juli 2015 smakfullt Utgivningsplan och priser januari - juli 2015 Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Fokusvaror! Sommargäster! Kampanjer som driver försäljning Våra kampanjtidningar som varje månad

Läs mer

ANNONSPRISLISTA 2018

ANNONSPRISLISTA 2018 ANNONSPRISLISTA 2018 Besökskarta för dig som vill hitta i Laholm. I Laholm kombinerar vi en charmig gammal stadskärna med INNEHÅLLER: ÖVERSIKTSKARTA, TÄTORTSKARTOR, CYKELBANOR, GINSTLEDEN, KATTEGATTLEDEN,

Läs mer

INVIGNINGSTAL Carin Odelius Toyota och Roger Boström Kungälvs- Posten Kl 15,00

INVIGNINGSTAL Carin Odelius Toyota och Roger Boström Kungälvs- Posten Kl 15,00 Kungälvsmässan Informationsmöte Dag 2016-08- 25 Tid kl 15,30 17,00 Plats Friskis&Svettis Kungälv 1 Välkommen till informationsmötet, syftet med mötet är att Utställare skall kunna träffas, få information

Läs mer

Barn- och ungdomsenkät i Kronobergs län Årskurs 5

Barn- och ungdomsenkät i Kronobergs län Årskurs 5 Barn- och ungdomsenkät i Kronobergs län Årskurs 5 Hur mår du? Anledningen till att vi gör den här undersökningen är att vi vill få kunskap om ungas hälsa och levnadsvanor. Alla elever i årskurserna 5,

Läs mer

2015 PRINT. Uppslag Baksida Helsida Halvsida Kvartsida. 410 x 286 205 x 261 205 x 286 160 x 120

2015 PRINT. Uppslag Baksida Helsida Halvsida Kvartsida. 410 x 286 205 x 261 205 x 286 160 x 120 2015 PRINT Affärsresenären Affärsresenären är Sveriges största och äldsta tidning för affärsresenärer. Magasinet finns där affärsresenärerna finns: på flygplatser, tåg och längs våra vägar. Personer som

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 fr 849:- KALMAR-UMEÅ inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

PRISLISTA 2015 MINA BÄSTA TIPS!

PRISLISTA 2015 MINA BÄSTA TIPS! PRISLISTA 2015 Det finaste vi har - sätter vi upp på väggen! Fina bilder kräver fina printar, men oavsett hur ni väljer att köpa era bilder så är mitt mål att ni ska få bästa kvalitet. Efter en fotografering

Läs mer

Ung & Företagsam Huddinge 2013. Anmäl er till årets event för UF-elever i Huddinge - den lokala mässan

Ung & Företagsam Huddinge 2013. Anmäl er till årets event för UF-elever i Huddinge - den lokala mässan Ung & Företagsam Huddinge 2013 Anmäl er till årets event för UF-elever i Huddinge - den lokala mässan Delta i mässan, tävla om priser i olika kategorier, träffa Arena Huddinges Riskkapitalister, presentera

Läs mer

Prov svensk grammatik

Prov svensk grammatik Prov svensk grammatik Markera det alternativ som du anser vara rätt i meningarna nedan. Det är bara ett av alternativen som är rätt i varje mening. 1. När farfar hade ätit åt har ätit, sov han middag.

Läs mer

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj 1 Innehåll Ledare 3 Incheckningen 4 Elins dagbok 5 Caroline - Festivaldrotning 2005 6 Peter - The king is Back(stage) 7 2 Ledare Äntligen har det blivit dags! UKM Regional

Läs mer

Att ta avsked - handledning

Att ta avsked - handledning Att ta avsked - handledning Videofilmen "Att ta avsked" innehåller olika scener från äldreomsorg som berör frågor om livets slut och om att ta avsked när en boende dör. Fallbeskrivningarna bygger på berättelser

Läs mer

Februari-nytt. Nyhetsbrev 2015. Årgång 11, nummer 2.

Februari-nytt. Nyhetsbrev 2015. Årgång 11, nummer 2. Februari-nytt Nyhetsbrev 2015. Årgång 11, nummer 2. 4/2 Informationsmöte: Vad gör du när du misstänker att du blir utsatt för organiserad brottslighet? Vad gör du när du blir utsatt? Vågar man gå till

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

Julen 2009. Marsöfiskarens Delikatessbutik. Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal.

Julen 2009. Marsöfiskarens Delikatessbutik. Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal. Julbord 2009 i Jul på Corallen! Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal. Marsöfiskarens Delikatessbutik Julen 2009 Eller varför inte ett presentkort? Julbord Boka

Läs mer

DRAGBLADET. Fjällvandring med drag i. Kick-Off 28/9 2002. MEDLEMSBLADET FÖR JÄMTLANDSFJÄLLENS SLÄDHUNDKLUBB Nr 2 2002

DRAGBLADET. Fjällvandring med drag i. Kick-Off 28/9 2002. MEDLEMSBLADET FÖR JÄMTLANDSFJÄLLENS SLÄDHUNDKLUBB Nr 2 2002 DRAGBLADET MEDLEMSBLADET FÖR JÄMTLANDSFJÄLLENS SLÄDHUNDKLUBB Nr 2 2002 Kick-Off 28/9 2002 Fjällvandring med drag i DRAGBLADET DRAGBLADET är ett medlemsblad för Jämtlandsfjällens slädhundklubb. Medlemsbladet

Läs mer

Om rapporten. Direkt effekt 2014 - PostNord

Om rapporten. Direkt effekt 2014 - PostNord Direkt effekt 0 - PostNord Om rapporten Rapporten DR-monitorn 0 bygger på resultaten från en undersökning av svenskarnas attityder till och vanor kring att ta emot reklam i olika kanaler, främst direktreklam

Läs mer

Det är här det händer!

Det är här det händer! Det är här det händer! Aktiviteter och engagemang för ett levande centrum Året runt anordnar och deltar vi i olika arrangemang. Självklart är det aktiviteter som bidrar till ett attraktivt centrum och

Läs mer

92% Barnens Vän. Möt en köpstark. Barnvagnstestbana. Sveriges mest tongivande barnmässa 15-17 april 2011, Svenska Mässan Göteborg

92% Barnens Vän. Möt en köpstark. Barnvagnstestbana. Sveriges mest tongivande barnmässa 15-17 april 2011, Svenska Mässan Göteborg Möt en köpstark och intresserad målgrupp Barnvagnstestbana succén fortsätter Barnens Vän vi belönar hjältar med ett nytt pris 92% av besökarna skulle rekommendera andra att besöka Baby & Barn Källa: Detector

Läs mer

SÄLJGUIDE. - så lyckas du med din försäljning

SÄLJGUIDE. - så lyckas du med din försäljning SÄLJGUIDE - så lyckas du med din försäljning Hej! I den här guiden vill vi dela med oss av några tips och råd som vi tror att du och dina kompisar kan ha nytta av när webbutiken ska öppna och försäljningen

Läs mer

PATRULLTID & PYJAMASBÖN

PATRULLTID & PYJAMASBÖN PATRULLTID & PYJAMASBÖN Till dig ledare Det viktigaste under lägret är kanske samlingen i den lilla gruppen/patrull? Här finns möjligheten att varje morgonen och kväll på ett särskilt sätt se varandra,

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

Molly brukade vara en så glad och sprallig tjej, men idag förändrades allt. Molly stirrade på lappen någon hade lagt i hennes skåp.

Molly brukade vara en så glad och sprallig tjej, men idag förändrades allt. Molly stirrade på lappen någon hade lagt i hennes skåp. Förföljaren Molly brukade vara en så glad och sprallig tjej, men idag förändrades allt Molly stirrade på lappen någon hade lagt i hennes skåp. Var på din vakt och håll ögonen öppna, med sylvassa naglar

Läs mer

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Arbetsmarknadsenheten EventPortfölj

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Arbetsmarknadsenheten EventPortfölj Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Välkommen till Teknologkårens arbetsmarknadsenhet. Vi jobbar med mötet mellan studenter och företag genom dels vår arbetsmarknadsvecka, LARV, och dels olika

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Maj 2015. Nytt utseende för Näringslivet på Tjörn! Nu är det bevisat! Tjörn är bättre än Bahamas

Maj 2015. Nytt utseende för Näringslivet på Tjörn! Nu är det bevisat! Tjörn är bättre än Bahamas Maj 2015 Nytt utseende för Näringslivet på Tjörn! Nu lanserar vi ett nytt utseende för Näringslivet på Tjörn! För tre år sedan startade de första, månatliga, digitala utskicken av Näringslivet på Tjörn.

Läs mer

Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013

Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013 Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013 Tack alla som väljer att flyga med oss! Med nya spännande destinationer, pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Ännu en poäng med att ta tåget

Ännu en poäng med att ta tåget Ännu en poäng med att ta tåget Gå med i SJ Prio Bli medlem och få 1 000 poäng! Här kommer poängen Att du kan arbeta, sova, surfa och sträcka på benen när du reser med tåget, visste du förmodligen. Men

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

DINA PREMIÄRERBJUDANDEN

DINA PREMIÄRERBJUDANDEN DINA PREMIÄRERBJUDANDEN VÄLKOMMEN TILL STOCKHOLMS STÖRSTA INFLYTTNINGSFEST! Under hela öppningshelgen väntar massor av fantastiska erbjudanden i varenda hörn av Mall of Scandinavias 101 000 kvadratmeter.

Läs mer

www.caminomagasin.se

www.caminomagasin.se Camino är ett mediaföretag som SPRIDER BERÄTTELSER OM EN GRÖNARE, GODARE OCH SKÖNARE FRAMTID. Vägen dit kantas av engagerade människor och handlingskraft. www.caminomagasin.se MÅLGRUPP Camino når ut till

Läs mer

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här.

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här. . Vilken tid och veckodag skulle passa dig bäst att besöka biblioteket? "Har barn som går på förskola och vet att de har haft problem att få tider som passar att besöka biblioteket i Hovmantorp på förmiddagarna.

Läs mer

Utställarinformation 2014. ÄR DU på plats när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS?

Utställarinformation 2014. ÄR DU på plats när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS? Utställarinformation 2014 ÄR DU på plats när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS? 5 goda skäl till varför du bör vara på plats när de offentliga beslutsfattarna möts 1 Kommunicera ditt budskap direkt

Läs mer

KLUBBMÄSTERSKAP ÅRSMÖTEN AFTERWORK ELLER CATERING HÄSTFOTVÅRD NYHET HOS VARGEN STOPP FÖR SKOTERBUSAR CS HÄST & FRITID Sida 1

KLUBBMÄSTERSKAP ÅRSMÖTEN AFTERWORK ELLER CATERING HÄSTFOTVÅRD NYHET HOS VARGEN STOPP FÖR SKOTERBUSAR CS HÄST & FRITID Sida 1 Årgång 9 Nr 2 Mars 2006 KLUBBMÄSTERSKAP ÅRSMÖTEN AFTERWORK ELLER CATERING HÄSTFOTVÅRD NYHET HOS VARGEN STOPP FÖR SKOTERBUSAR CS HÄST & FRITID Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN

Läs mer

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse!

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Smaka! I din hand håller du presentkortet Smaka på Norrköping. Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Med presentkortet,

Läs mer

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT INBJUDAN TILL MITTIA LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM 1 9 9 9-2 0 1 1 9 9 9-2 0 1 5 Möten mellan människor På mässan är den tunga frågan högaktuell Per-Arne Weglin p r o j e k

Läs mer

Storyline Familjen Bilgren

Storyline Familjen Bilgren Storyline Familjen Bilgren Du har valt att jobba med trafik med hjälp av Storyline. Denna Storyline vänder sig till årskurs 4 6 Eleverna får till en början möta familjen Bilgren som bor i Ringstorp. Familjen

Läs mer

Ladda för fotboll i Södertälje FK

Ladda för fotboll i Södertälje FK Ladda för fotboll i Södertälje FK Guiden till hur DU ökar din prestationsförmåga genom att ge kroppen rätt energi - 1 - Innehåll Inledning sid 2 Frukost - det viktiga målet sid 3 Vilken frukosttyp är du?

Läs mer

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Årgång 9 Nr 9 December 2006 BILDER FRÅN HALLOWEEN BASTUN ÄR ÖPPEN BASAR PÅ SKOLAN JULMARKNAD I UR OCH SKUR INVIGNING AV SKOLAN 0-12ÅR NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD

Läs mer

NYHETSBREV. Augusti Höstens frukostmöten. Höstfest lördag den 29 sep kl

NYHETSBREV. Augusti Höstens frukostmöten. Höstfest lördag den 29 sep kl NYHETSBREV Augusti 2018 Höstens frukostmöten Frukostmötena pågår mellan kl. 07.45-09.30. Sparbanken Alingsås bjuder på frukost och lokal (ingång från baksidan). tisdag den 18 september Höstfest lördag

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 kalmarflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

Skolmaten. Användarhandledning 2015-05-28

Skolmaten. Användarhandledning 2015-05-28 Skolmaten Användarhandledning 2015-05-28 Steg 1: Logga in Om din skola är ansluten till Skolmaten har du fått inloggningsuppgifter. Om inte, skicka ett mail till info@dinskolmat.se så kontaktar vi dig.

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 RONNEBY-UMEÅ fr 829:- inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 blekingeflyg blekingeflyg Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Medlemmar. SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se

Medlemmar. SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se Medlemmar SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar www.ssu.se publicerat våren 2013 SSU-KLUBBENS MEDLEMMAR Varför är det viktigt för din klubb att ha många

Läs mer

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare MEDIAPLAN 2014 Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare - Ökar med 14 % Tidning Sajt Mobil Event FAKTA OM TIDNINGEN Småföretagare 0-10 anställda Når beslutsfattare och VD Utgåvor per år:

Läs mer

Mediakit med annonsprislista & utgivningsplan 2013

Mediakit med annonsprislista & utgivningsplan 2013 Mediakit med annonsprislista & utgivningsplan 2013 Ett spännande tjugohundratretton! Äntligen kan vi erbjuda sjöfartsnäringen den tidning, den webbplats och det nyhetsbrev som den förtjänar. Vi har vässat

Läs mer

Öka dina chanser att hitta kärleken!

Öka dina chanser att hitta kärleken! Öka dina chanser att hitta kärleken! Du är trevlig. Du är attraktiv. Du är smart. Du tycker att med alla dina fördelar, borde du ha träffat någon för länge sedan! Hur kommer det sig att andra, som inte

Läs mer

Priser 2011 Företag och organisationer Lokal

Priser 2011 Företag och organisationer Lokal Priser 2011 Företag och organisationer Lokal Daglig nyhetstidning februari Annonsering i SN Annonsering i Södermanlands Nyheter Prisexempel TEXTSIDA (45 mm spaltbredd, 6 spalter/sida) Se GUL Modulkarta

Läs mer

Gratis lounge vid avresa

Gratis lounge vid avresa Gratis lounge vid avresa MyPlanets kunder får gratis tillgång (MyPlanet betalar) till lounge på avresedagen på Arlanda, Landvetter & Kastrup flygplats vid köp av paketresa genom MyPlanet. Gäller ej vid

Läs mer

Assistansia AB betalar portot. Frankeras ej. Kundnummer 20471619. Assistansia AB. 708 00 Örebro. Svarspost

Assistansia AB betalar portot. Frankeras ej. Kundnummer 20471619. Assistansia AB. 708 00 Örebro. Svarspost Assistansia AB Svarspost Kundnummer 20471619 708 00 Örebro Frankeras ej. Assistansia AB betalar portot. Assistansia AB arbetar med Personlig assistans för funktionshindrade. Det är kundernas önskemål som

Läs mer

för sls aktuellt 2010/2011

för sls aktuellt 2010/2011 annonsprislista & utgivningsplan för sls aktuellt 2010/2011 UTBILDNING Den Medicinska riksstämman den 25 27/11 Sidan 13 14 VETENSKAP Epigenetik: både arv och miljö har betydelse Sidan 5 KVALITET Lovisa

Läs mer

smakfullt Utgivningsplan och priser augusti - december 2014

smakfullt Utgivningsplan och priser augusti - december 2014 smakfullt Utgivningsplan och priser augusti - december 2014 Starka kampanjer är viktigt för vår försäljning! Vi vet att våra kunder hela tiden efterfrågar nyheter, bra priser och inspiration. Våra kampanjtidningar

Läs mer

Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014

Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014 Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014 Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Där är varmt välkommen till oss på Anhörigcenter och vi vill helst att du kommer innan du sliter ut dig

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Anna och Alex och sedelförfalskarna

Anna och Alex och sedelförfalskarna Anna och Alex och sedelförfalskarna Anna och Alex går i samma klass och är bra kompisar. De råkar alltid ut för hemska äventyr och de har varit med om många spännande saker. Tillsammans har de en hel del

Läs mer

INFORMATIONSBLAD FÖR BRF L21 EKHOLMEN

INFORMATIONSBLAD FÖR BRF L21 EKHOLMEN INFORMATIONSBLAD FÖR BRF L21 EKHOLMEN NR. 1 årgång 2015 L 21 Planerade tidpunkter för infobladet, 2015: Nr 1 Jan/Feb/Mar Nr 2 Apr/Maj/Jun Nr 3 Jul/Aug/Sep Nr 4 Okt/Nov/Dec utgivning feb/mars utgivning

Läs mer

Hej alla gamla och nya simmare i Sösdala Simsällskap!

Hej alla gamla och nya simmare i Sösdala Simsällskap! Hej alla gamla och nya simmare i Sösdala Simsällskap! Så här i terminsstarten går vi ut med viktig information och det kan förkomma att det står likadant på mer än en lapp. Hoppas ni har överseende med

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

Tidtabell. 19 augusti - 8 december 2013

Tidtabell. 19 augusti - 8 december 2013 Tidtabell 19 augusti - 8 december 2013 blekingeflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och

Läs mer

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan!

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan! Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund Inbjudan! till utställare och värdar 14-16 september 2007 Chokladfesten fortsätter! I september förvandlas Askersund återigen till chokladens huvudstad. För

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser 2014 Här har vi samlat ihop allt vi tycker att du bör och allt vi tror att du vill veta, om vad restaurangen erbjuder. Det är en hel del. Stort eller smått, snabbt eller långsamt, här eller där, tidigt

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

Mina favörer. En hel massa fina förmåner för oss medlemmar i Innerstaden. Fler erbjudanden på hemsidan. www.innerstadengbg.se

Mina favörer. En hel massa fina förmåner för oss medlemmar i Innerstaden. Fler erbjudanden på hemsidan. www.innerstadengbg.se Mina favörer En hel massa fina förmåner för oss medlemmar i Innerstaden. Fler erbjudanden på hemsidan. www.innerstadengbg.se Det lönar sig verkligen att vara medlem i Innerstaden Göteborg. www.innerstadengbg.se

Läs mer

Att marknadsföra bibliotekens tjänster

Att marknadsföra bibliotekens tjänster Att marknadsföra bibliotekens tjänster Innan ni påbörjar planeringen av olika marknadsföringsaktiviteter så bör ni fundera igenom några grundläggande saker: resurser som ni har att tillgå, era viktigaste

Läs mer

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com BÖCKER INSPIRATION Vår vision är att inspirera minst en miljon människor till att förverkliga sina drömmar och må bra under tiden. Är du en av dem? Personligt entreprenörskap handlar om kraften och förmågan

Läs mer

Motala Expo 09. 1. Hur fick ni vetskap om Expot?

Motala Expo 09. 1. Hur fick ni vetskap om Expot? Motala Expo 09 1. Hur fick ni vetskap om Expot? A. Via post 17 16,5 B. Via e-post 32 31,1 C. Via internet 6 5,8 D. Via tips 16 15,5 E. Annat sätt. Vilket? 32 31,1 Total 103 100 100% (103/103) Var med förra

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut..

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Sida 1 av 6 En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Efter att ha öppnat tidigt, samt genomlidigt den kallaste maj månad i mannaminne, fick säsongen äntligen fart i augusti och vi hade

Läs mer