Kursvärdering Matematik 1 - em ht09

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kursvärdering Matematik 1 - em ht09"

Transkript

1 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 48 Kursvärdering Matematik - em ht09. Kön Kvinna 35 7 Man Du läser denna kurs som fristående kurs 2 inom Kombinationsutbildningen 4 2 inom Sjukhusfysikprogrammet 9 9 inom Kandidatprogammet i biomatematik inom kandidatprogrammet i fysik Other: Astronomi 2 Other: inom kandidatprogrammet i astronomi 46 48/ Other: Kandidat Astronomi 2 Other: kandidatprogramet i matematik Other: Kandidatprogrammet i Astronomi Other: kandidatprogrammet i datalogi Other: Kandidatprogrammet i meteorologi Varför har du läst kursen (flera svar möjliga)? Intresse för ämnet 48 23

2 Lättare att få jobb 4 2 Förkunskapskrav för annat ämne Ingår i programmet jag läser Behöver poängen för CSN Förkunskapskravet för denna kurs är för närvarande kunskaper motsvarande gymnasiets kurs Matematik D. Tycker du i efterhand att detta val är rimligt? Nej, det borde krävas mer förkunskaper Ja, det är lagom Nej, så mycket förkunskaper borde inte krävas /48 5. Hur stor har din arbetsinsats per högskolepoäng varit på kursen (i förhållande till andra kurser du läst på universitetet)? Liten 2 Medel 5 7 Stor 27 3 Har inte läst några andra kurser på universitetet /48 6. Vad anser du om förhållandet mellan teori och problemlösning i kursen? Mer tid till teori önskas (på bekostnad av tid till problemlösning 8 4

3 ) Mer tid till problemlösning önskas (på bekostnad av tid till teori) Det är väl avvägt som det är Hur mycket har du deltagit i undervisningen? Mer än 75 Mellan 25 och 75 Mindre än Vad tycker du om föreläsningarna i algebra? Mycket bra 5 7 Bra Acceptabla 23 Mindre bra 0 5 Dåliga Finns det något speciellt som du anser att algebraläraren borde ha gjort annorlunda eller bättre? Ibland kändes exemplen oplanerade och dåligt genomtänkta. Vilket gjorde att man ibland inte förstod vad som sades och vad exemplen skulle beskriva. Borde vara mer pedagogisk, hon var väldigt kunnig i ämnet men inte lika bra på att förklara och få oss att förså Fler exempel, som erik svensson i analys.

4 Föreläsningarna känns ganska ostrukturerade. Förklara var man kan använda sig av de olika beräkningarna, tex att linjär avbildning används mycket inom grafikkort på datorn. Innehållet i föreläsningarna var utmärkt; dock noterade jag att det var mycket svårt att höra något under första dagen då jag satte mig i den bakre halvan av klassrummet. Några andra studenter upplevde tydligen situationen likadant. Jag tror inte det var lärarens fel så mycket som det var till följd av dålig aukustik i salen. Visserligen så optimerade jag bort föreläsningarna ur mitt veckoschema i både algebra och analys efter ungefär halva terminen eftersom jag kom fram till att jag läser bättre på egen hand, så något kanske hann förändras på den akustiska fronten. Angående kurslitteraturen (Tengstrand) så är strukturen i den någorlunda väluppbyggd, men nästan varje sida innehåller något mer eller mindre större fel. I fyra fall fick jag rekonstruera bevis från grunden eftersom de var felaktigt utförda, vilket givetvis är en bra övning, om än inte helt optimalt i referenssyfte... Inte börja med svåra exempel direkt. Ta ett enklar exempel först. ja, han kunde ha tagit det lugnt. saker som är väldigt enkla går han igenom steg för steg medans svårare saker kör han sp fort som attans!!! då hänger man inte med!!!!!! Jag har bara bra saker att säga om Martin Tamm men, det är tack vare honom jag är kvar på programmet så det kan ni hälsa. Dock måste jag säga att Yishaou inte levt upp till de krav jag skulle sätta på en lärare. Pedagogiken brister i att hon inte talar tillräckligt högt, går alldeles för fort fram och rabblar bara rät tur boken istället för att förklara på ett sätt man kan relatera till. Hon är inkonsekvent i ordning och går ofta tillbaka och lägger till saker i anteckningarna, vilket kan vara väldigt svårt att hänga med och se vart man var för att fylla i detaljer. Sedan kan hon ha till synes osammanhängande resonemang, mera struktur tack! Tala tydligare och högre Läraren kunde kanske ha lagt upp undervisningen på ett mer pedagogiskt sätt, som det nu är upplagt får jag som elev inget inflytande alls. Jag personligen lär mig inte alls bra genom att lyssna och anteckna, så det hade varit trevligt med lite variation. Man får dåliga anteckningar. Lite mer padagogikisk förklarat. Nej, inte särskilt, dock blev slutet på föreläsningarna ofta lite stressade och det drog ofta över tiden med 0-5 min. o.o uhuh Rekommenderat uppgifter att räkna på egen hand i boken. Annars utmärkt. Sluta ändra sig och gå tillbaka för att sudda ut tidigare räkningar. Ta mer exempel med dess fullständiga lösningar. Tydligare. Långsammare tempo. Mer pedagogiskt upplägg av lektionerna. Varit mer pedagogisk och mindre förvirrande.

5 Vissa saker gicks igenom lite väl snabbt, anser jag. 0. Vad anser du om kurslitteraturen i algebra? Mycket bra 4 2 Bra 38 8 Acceptabel 38 8 Mindre bra 0 5 Dålig 8 4. Vad tycker du om föreläsningarna i analys? Mycket bra 7 8 Bra 3 5 Acceptabla 27 3 Mindre bra 2 6 Dåliga /48 2. Finns det något speciellt som du anser att analysläraren borde ha gjort annorlunda eller bättre? Anteckningarna man får är väldigt bra, men även här känns det som en stor del av pedagogiken försvinner Bra struktur, bra anteckningar. Kanske ibland lite för komplicerade exempel på nya delmoment som man inte ännu lärt sig behärska. Förklara var man kan använda sig av de olika beräkningarna, tex att linjär avbildning används mycket inom grafikkort på datorn. Inte vad jag kan komma på. Läraren kunde sitt material bra, men det kändes som om personen i fråga inte ville föreläsa. Talade väldigt entonigt och snabbt, och skrev otydligt på tavlan. Läraren skulle kunna båda tala och skriva långsammare, och fokusera mer på att förklara vad han gör. som det nu är skriver han på tavlan, och vi skriver av. om han ska fortsätta med detta föreslår jag att han lägger ut föreläsningsanteckningarna på Kurshemsidan, så kan man själv välja om man vill komma på lektionen eller inte, eftersom att man då har anteckningarna i vilket fall. Till slut föreslås det eftersom vår lärare verkar så uttråkad av denna kurs, att han antingen borde byta kurs att undervisa i, eller gå i pension.

6 Låta mer entusiastisk? :P Mer variation hade varit bra. Bättre understrykning utav vad som är viktigast att lära sig vid varje lektion. Mycket stringenta och logiskt konsekventa föreläsningar. Troligtvis förekommer liknande akustiska problem även i detta fall. Böiers analyslitteratur är för övrigt i princip helt felfri. nej... o.o uhuh Prata lite tydligare och basera undervisningen mer på att prata än att bara skriva på tavlan. Prata tydigare Skriv tydligare på tavlan Inte så mycket bevis, mer exempel Erik verkar tappat intresset till att undervisa... poängen med att han är i klassrummet är väl att vi ska lära oss nåt... Pratat tydligare, skrivit tydligare och gett fler exempel. Mindre monoton röst hade varit trevligt också. Något som hade hjälpt rejält vore föreläsningsanteckningar, som Algebra har. Sakta ner tempot. Ta mer exempel. Svensson både gå skrivkurs :p nej men han måste bli tydligare i skrift, annars är han och Andrej guld Taget det lite lugnare, varit tydligare på tavlan. tala och skriv tydligare Väldigt dålig på att förklara, precis som i algebra så behöver han bli mer pedagogisk Varit mer pedagogisk! Inte enbart tagit exempel från boken, förklarat mer ingående vad hn gör och _varför_. Inte hela tiden hänvisa bakåt till tidigare uträkningar och insättningar. 3. Vad anser du om kurslitteraturen i analys? Mycket bra 25 2 Bra 38 8 Acceptabel 23 Mindre bra 6 3 Dålig /48 4. Vilka av nedanstående alternativ stämmer bäst överens med dina erfarenheter av kurshemsidan?

7 Du har besökt sidan, och alltid funnit vad du har sökt Du har besökt sidan, och funnit ibland, men inte alltid, vad du har sökt /48 5. Har du några övriga synpunkter på hemsidans innehåll eller tillgänglighet? Alldelles för långsamt system. Asbra :D En del saker ar svara att hitta men det man letar efter oftast finns Förläng tiden som webwork har innan den kräver login igen Jag tycker att den fungerar väldigt bra, jag har aldrig haft några problem med den alls. Layouten är något krånglig, skulle kunna förenklas. nej Nej den har varit väldigt bra och man har fått svar snabbt om man undrat över något. Nej, hemsidan är bra. o.o uhuh Sidan är informationsrik och bra. Det skulle ha varit trevligt att se diskussioner med andra elever (och även lärare) om matematik, problemlösning eller dylikt i forumet. Forumet upplevs som ganska otillgängligt; troligtvis för att det inte finns några incentiv (välkomsttrådar?) till att posta i det. Dessutom anses det troligtvis ofördelaktigt att riskera att göra bort sig med dumma frågor eftersom mail går ut till samtliga studenter (och lärare?) när något nytt postas i det. 6. Vad anser du om e-tentornas antal?

8 För många Lagom många För få Vad tycker du om e-tentornas svårighetsgrad? De var för svåra De var på en lagom nivå De var lätta Hur många e-tentor har du klarat? Övriga synpunkter på etentorna: Bra med e-tentorna, man får bra överblick över hur man ligger till Bra, Gärna mer E-tentor. Bra sätt at öva upp rostig räknefärdighetskunskap. De är bra, man blir tvungen att hänga med från start och man blir "mer medveten om vad man skall kunna". De var för lätta.. Ge oss svårare, annars förväntar vi oss samma nivå på de stora tentorna. Det ar ett valdigt bra satt att se om man hanger med i kursen. Det är taskigt att lägga in en 5*5-matris att räkna ut under ett 90- minuterspass. Gör man ett litet fel är man körd. Att man kan räkna ut en matris kan lika gärna bevisas med en 3*3-matris (då det är förmågan och inte hastigheten ni ska pröva oss på).

9 e-tentorna stjäl uppmärksamhet från studierna i analys och algebra, de var ett bra sätt att diagnostisera hur man låg till i kurserna, men jag tror att jag hade tjänat mer på att kunna koncentrera helt och hållet på de faktiska ämnena. För tätt på varandra. Jag tycker att det var väldigt bra med etentor. De var en piska som tvingade en att plugga, och jag har hellre många små tentor än en jättestor. Därför hade jag hellre sett att vi haft fler etentor och en mindre tenta i slutet av kursen. Jättebra, man kommer in i en pluggrytm direkt. Kul tidsfördriv. lätt att göra fel i inskrivning med paranteser osv o.o uhuh Pluggar man, klarar man det. Svårighetsgraden på integraltentan var mycket högre än på de andra. Tycker det är bra för då måste man se till att kunnad det som gås igenom 20. Vad anser du om seminarieuppgifternas svårgihetsgrad? De var för svåra De var på en lagom nivå De var lätta Vad tycker du om seminarieuppgifternas omfattning? För många 29 4 Lagom många För få Har du klarat seminariekursen än? 96 46/48 ja 85 4 nej 2 6

10 23. Övriga synpunkter på seminarierna: Bra sätt att förbereda sig för sluttentorna I kursbeskrivningen så står det att syftet med kursen är att redovisa "enkla uppgifter" på tavlan, uppgifterna var sällan enkla. Mer förståelse behövs över att en del av eleverna enbart läst Matematik upp till Matte D. Alla förstår inte saker som elever gått igenom i Matte E kursen eller Matte Diskret. o.o uhuh Om det är möjligt, göra så att seminarieuppgifterna täcker ännu fler områden. Onödiga. Personligen hatar jag att prata inför publik och det blir ännu värre när jag osäker på vad jag pratar om. Sem.kursen har varit väldigt mentalt påfrestande Seminarierna har varit till stor hjälp då man har fått lära sig hur man ska tänka när man angriper olika problem, vilket har underlättat övrig räkning. Som medlem i Misantropiska Föreningen så är mitt intresse för social interaktion begränsat. Svårighetsgraden går upp väldigt fort från ingenting till...allt. Bra att seminariekursen finns dock, den tvingar en att plugga. Uppgifter gavs på områden som ännu inte gåtts igenom, not so fun. Uppgifterna var väldigt svåra, vilket bara var av godo! Det gjorde att tentan kändes lättare vilket var väldigt skönt Väldigt bra, skulle kunna öka antalet seminarietillfällen Vår handledare Johan Granåker var väldigt bra. 24. Besökte du handledningen? Ja, alltid 2 0 Ja, ibland 33 6 Ja, sällan 29 4 Nej Hur upplevde du handledarna? De förklarade 65 3

11 bra De förklarade acceptabelt De förklarade inte bra Övriga synpunkter på handledningen: Den har varit till hjälp /48 Det har varit väldigt skönt att ha handledningen att gå till, eftersom att man inte fick så mycket hjälp på föreläsningarna direkt. Hanledningen har varit jättebra, utan dem hade det gått mycket sämre för mig. Jag fick ut mer av att sitta själv och räkna, eller fråga någon äldre elev eller kurskamrat som var tillgänglig. Mängden av deras yttrade ord var i min solipsistiska värld en delmängd av Ø. o.o uhuh Skulle inte klarat mig utan dem :) vissa var mycket duktiga 27. Hur upplevde du räkneövningarna? För hög nivå 0 5 Lagom nivå För låg nivå Övriga synpunkter på räkneövningarna Begränsade synpunkter följer av begränsad närvaro. Deltog aldrig. Det är bra att se lite genomräknade exempel från början till slut. det finns en dokturant som aldrig har varit till hjälp. han kan typ ingenting!! han heter johan Gärna mer räkneövningar. Jag tycker att det hade varit bra med räkneövning redan innan lektionerna. Gärna mer genomgång utav tentamen frågor /48

12 jättebra att man får se exempel, precis vad som saknas på analysföreläsningarna o.o uhuh Räkneövningarna bör ha många fler räkneledare, då det ofta tar lång tid att få hjälp med sina frågor. Fokus bör också ligga på individuell frågeställning, inte redovisning på tavlan. räkneövningarna har för det mesta vart väldigt bra, det är bara några få gånger det har vart för hög ninvå Väldigt bra 29. Introduktionen till Mathematica gavs i mitten av terminen. Tidigare år har vi gett introduktionen mot slutet av terminen. Vad anser du om placeringen av introduktionen? Den bör ligga i början av terminen Den bör ligga i mitten av terminen Den bör ligga i slutet av terminen / Använde du Mathematica på seminariekursen och/eller på de bonuspoängbaserade wwproblemsamlingarna? Ja 27 3 Nej /48

13 3. Hur upplevde du kursen i mathematica? :) dock skulle det behövas bara lite mera tid, sisådär en halvtimme, så att man inte hastar igenom uppgifterna så fort man kan utan verkligen tänker över vad man gör. man kommer ihåg bättre då. Arbetsbladet var svårt att förstå, uppgifterna i arbetsbladet var helt annorlunda från dom som vi jobbade med och det är svårt att få hjälp. Är för många elever per handledare Att det är otroligt rörigt/svårt att komma ihåg alla delarna som man hela tiden måste skriva med, men att det stod någorlunda bra förklarat i arbetsbladen. Bra brea hittills. Den är intressant, laborationerna är också väldigt roliga. 2 Den var bra. Den var bra. Mathematica har underlättat och varit användbart då man velat kontrolera teorier etc. Den var relativ lärorik För enkla problem. Förslagsvis bör varje laborationstillfälle innehålla -2 ickeobligatoriska, svårare uppgifter. Fortfarande pågående kurs, verkar vara bra. ganska poänglöst hittils men kanske blir användbart senareb hittils har den varit väldigt bra, man läs sig väldigt mycket. intressant Intressant, men för mycket onödig text i arbetsbladen. Jag foljde inte mathematicakursen och jag anvande freemat till att kolla svar och liknande Jag tyckte den var för ytlig. Jobbigt data-program det är, så det kursen var ganska jobbig. Men bortsett från det så var det ok. jobbigt och svårt Mycket bra Mycket bra. Mycket givande Nja, hade nog helst velat skippa att komma in till de fyra tillfällena, hade kunnat göra samma sak hemma. o.o uhuh ok onödig

14 Uppskattades. Lagom svår nivå. 32. Rangordna följande fyra moment efter hur tidskrävande de var i förhållande till hur många poäng de gav (ange längst till vänster mest tidskrävande momentet förhållande till antalet högskolepoäng momentet gav). A: E-tentor 9hp, B: Salstentor 5hp, C: Seminariekurs 3hp, D: Datorkurs 3hp. Svarsexempel: ACDB (e-tentor mest, salstentor minst).. B 2. A 3. C 4. D ABCD ABDC 2 ACBD B,C,A,D 5 BACD 3 BCAD BCAD BCDA C B A D C, A, D, B 7 CABD CADB CADB ja, fattar man de andra tre, så klarar man ju sluttentorna utan problem Skulle tycka att ABC borde vara 9p var 8 CBAD 4 CBDA CBED CDAB CDBA DABC DBCA Sem.kurs-Salstentor-E-tentor-Datorkurs 33. Hur upplevde du tempot i kursen under terminen? Konstant tempo Högre 0 5

15 tempo i början, lägre mot slutet Lägre tempo i början, högre mot slutet Kände du dig stressad under kursens gång? Ja, mycket Ja, ofta 2 0 Ja, stundtals Nej, för det mesta inte Nej, inte alls Har du några synpunkter i stort på kursens examinationsupplägg med e-tentor, seminarier och skriftlig tenta? Att döma av gamla tentor så läggs de skriftliga tentornas fokus på den senare halvan av respektive kurser, vilket är betygsmässigt fördelaktigt med tanke på utseendet av Hermann Ebbinghaus "forgetting curve". Om syftet å andra sidan vore för eleverna att komma ihåg vad de har läst på bekostnad av högsta betyg... E-tentorna var ett bra påfund som fungerarde på lämpliga vis i sin nuvarande form. Bra bra med uppdelning det är bra med mindre (e-)tentor och seminarier och inte enbart en stor sluttenta e-tentor och vanliga tentor gillas. seminarieuppgifterna upplevdes som sagt som väldigt krävande.

16 Gärna fler mindre tentor. Gärna fler E-tentor. Gärna fler inlämningsuppgifter, istället för en stor tenta i slutet. Jag tycker att det ar mycket bra men att det ar en ratt stor del av kursen son tenteras och at det stoffet kanske kan fa lite mer tid. Kanske lite mindre fokus på seminarierna, för många pass och för det mesta för svåra uppgifter. Lite för många delar. Mer fokus bör ligga på den skriftliga tentan. Mindre på de övriga momenten. 2 nej Som sagt, Fler etentor och gärna fler seminarietillfällen, så att den stora tentan blir mindre. 36. Har du några synpunkter på denna kursutvärdering? Ja. Kommer Firefox att krascha snart? 2 nej Nej. nej... Väldigt många frågor måste jag säga Övriga kommentarer och synpunkter på kursen: Föga troligt vid det här laget. Martin Tamm är en väldigt bra lärare. Övriga borde gå en kurs i pedagogik. Matte är kul, men jag är glad att det är över, denna kurs har varit lite abstrakt, och jag har bara pressat in formler, jag förstår inte så mycket. nej Nej. Räkneövningarna är de enda egentliga tillfällena där man kan få hjälp med sina frågeställningar, de bör alltså vara mycket viktigare och ha många fler handledare per tilfälle. Se verkligen till att yishaou skärper sig, jag vet att jag och många av mina kamrater drog oss för att gå på hennes föreläsningar Väldigt rolig, dock ett högt tempo, men det beror väl på vad man jämför med...hur som helst väldigt roligt då man känner att man hinner få gjort det man vill och känner att man hänger med i kursen. Viktigaste av allt hade varit att de två föreläsarna hade varit mer pedagogiska. Gått igenom lite långsammare på letionerna. Samt bättre understrykt vad som var viktigt att lära sig.

17 Moodle Docs för den här sidan. Mat-eftermiddagar

18

Kursvärdering Matematik 1 - distans

Kursvärdering Matematik 1 - distans View All Responses. Alla deltagare. Responses: 7 Kursvärdering Matematik - distans. Varför har du läst kursen (flera svar möjliga)? Response Average Intresse för ämnet För att kunna söka (annat) arbete

Läs mer

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11 Matematisk analys IV, höstterminen 20. Responses: 9 Kursutvärdering Matematisk analys IV H. Du är Kvinna 33 3 Man 67 6 2. Varför har du läst denna kurs? Intresse för ämnet 33 3 Lättare att få jobb Förkunskapskrav

Läs mer

Kön Response Average Total Kvinna 25% 13 Man 71% 36 Jag klassificerar mig varken som 2% 1 kvinna eller man Vill ej ange 2% 1

Kön Response Average Total Kvinna 25% 13 Man 71% 36 Jag klassificerar mig varken som 2% 1 kvinna eller man Vill ej ange 2% 1 View All Responses. Alla deltagare. View Default order Responses: 51 Mall kursutvärderingsfrågor Matematik 1 1 2 Kön Kvinna 25 13 Man 71 36 Jag klassificerar mig varken som 2 1 kvinna eller man Vill ej

Läs mer

Kursutvärdering basåret 11/12

Kursutvärdering basåret 11/12 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 22 Kursutvärdering basåret /2. Du är Kvinna 73 6 Man 27 6 00 2. Vad anser du om dina förkunskaper inför kursen? Helt tillräckliga I stort sett tillräckliga

Läs mer

Kursvärdering Analys 2

Kursvärdering Analys 2 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 6 Kursvärdering Analys 2. Du är Kvinna 50 3 Man 50 3 2. Varför har du läst denna kurs? Intresse för ämnet Ingår i programmet jag läser 00 7 3. Vad anser du

Läs mer

Kursvärdering Matematik 1 - fm ht09

Kursvärdering Matematik 1 - fm ht09 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 56 Kursvärdering Matematik - fm ht09. Kön Response Average Kvinna 30 7 Man 70 39 2. Du läser denna kurs Response Average som fristående kurs inom Kombinationsutbildningen

Läs mer

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57%

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57% 44 svar Sammanfattning Se hela svar Hur stor andel av undervisningen har du deltagit i? Ingen undervisning All undervisning 1 - Ingen undervisning 0 0% 2 0 0% 4 0 0% 5 1 2% 6 0 0% 7 3 7% 8 1 2% 9 20 45%

Läs mer

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48)

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48) Kursutvärdering moment 1, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA Enkelt att komma igång och bra tempo Intressant och lärorikt Bra

Läs mer

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44)

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44) Kursutvärdering moment 4, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) Intressant Detta var det intressantaste kursmomentet Den sammanfattande föreläsningen i slutet

Läs mer

Kursvärdering Matematik 1 - distans

Kursvärdering Matematik 1 - distans View All Responses. Alla deltagare. Responses: 5 Kursvärdering Matematik - distans. Varför har du läst kursen (flera svar möjliga)? Response Average Intresse för ämnet Studier i matematik är meriterande

Läs mer

Kursenkät basår ht 10- vt11

Kursenkät basår ht 10- vt11 Kursenkät basår ht 10- vt11 Antal svar: 36 1. Betyg på kursen. Medelbetyg på den blev 4,1 80% 60% 40% 20% 0% 1 2 3 4 5 2. Kursplan och måluppfyllelse Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts 6 5 4 helt

Läs mer

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Kursutvärdering moment 2, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Jag är nöjd med de regelbundna föreläsningarna och seminarierna,

Läs mer

Sammanställning kursvärdering

Sammanställning kursvärdering Sammanställning kursvärdering Hållfasthetslära (MSGB22), HT08 Lärare: Nils Hallbäck (föreläsningar samt övningsgrupp) Christophe Barbier (övningsgrupp) Examinator: Nils Hallbäck Antal studenter som följt

Läs mer

Utvärdering. Vatten och miljöteknik, Heltid 400 YH-poäng. Kursutvärdering Rörnätsteknik (RÖTE) Totalt antal deltagare: Alla kommentarer

Utvärdering. Vatten och miljöteknik, Heltid 400 YH-poäng. Kursutvärdering Rörnätsteknik (RÖTE) Totalt antal deltagare: Alla kommentarer Utvärdering Vatten och miljöteknik, Heltid 400 YH-poäng Kursutvärdering Rörnätsteknik (RÖTE) Totalt antal deltagare: 21 24 Alla kommentarer Förslag på förändringar / Förbättringar Skulle vara bra med fler

Läs mer

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Amina Henaien Farrokh Atai 840717-0508 851103-7932 henaien@kth.se farrokh@kth.se KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Vi har försökt genom denna utvärdering att ge er en sammanfattning och en kortfattad

Läs mer

Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund. Carl Hemmingsson. Magnus Johansson. Carl Hemmingsson. Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt

Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund. Carl Hemmingsson. Magnus Johansson. Carl Hemmingsson. Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt 1 (6) TFYY68 - Mekanik Sändlista Inger Erlander Klein Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund Carl Hemmingsson Magnus Johansson Kurskod TFYY68 Examinator Carl Hemmingsson Kursen gavs Årskurs 2 Termin

Läs mer

Kursutvärdering av Diskret Matematik för D VT 2005

Kursutvärdering av Diskret Matematik för D VT 2005 Kursutvärdering av Diskret Matematik för D VT 2005 Allmänt Enkäten delades ut på en av de första föreläsningarna i Mekanik (5C1105) i period 3 då de flesta som följde diskmatten var närvarande. Vi fick

Läs mer

MA203A Matematik: Analys A

MA203A Matematik: Analys A MA203A Matematik: Analys A Antal svar: 40 (114) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 32,5% 3. Bra 57,5% 4. Mycket bra 10% 2. Öppen fråga Nämn någonting

Läs mer

Kursvärdering Matematik 1 distans - ht10

Kursvärdering Matematik 1 distans - ht10 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 8 Kursvärdering Matematik distans - ht0. Varför har du läst kursen (flera svar möjliga)? Intresse för ämnet Studier i matematik är meriterande på min arbetsplats

Läs mer

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp:

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp: Enkätresultat Enkät: Status: Kursenkät, Flervariabelanalys stängd Datum: 2010-03-29 08:47:04 Grupp: Besvarad av: 13(40) (32%) Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Helheten Mitt helhetsomdöme

Läs mer

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS UPPSALA UNIVERSITET Institutionen för musikvetenskap RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS Kurs: Musikteori 1/Musikvetenskap A Delkurs: Satslära/funktionsanalys Termin: VT 211 Totalt besvarade

Läs mer

Kursvärdering matematik I - vt11

Kursvärdering matematik I - vt11 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 80 Kursvärdering matematik I - vt. Kön Response Average Kvinna 39 3 Man 59 47 98 78/80 2. Du läser denna kurs som fristående kurs inom Kombinationsutbildningen

Läs mer

Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11

Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11 Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11 Ansvarig lärare: Andréa Mannberg 1. Deskriptiv statistik Descriptive Statistics N Min Max Mean Std. Deviation Vilket betyg vill du ge kursen som helhet?

Läs mer

Resultat av kursvärdering

Resultat av kursvärdering DAT 501: Diskret matematik vt 2003 Resultat av kursvärdering Antal svar: 19 av 37. Kursvärderingsblanketter delades ut på tentan och kunde lämnas in separat då eller efteråt i kursskåpet. Tycker du att

Läs mer

1. Enkätsvar: Hur värdefullt fann du innehållet i kursen? 1=Värdelöst 2=Av litet värde 3=Värdefullt 4=Mycket värdefullt Besvarad av 11 personer

1. Enkätsvar: Hur värdefullt fann du innehållet i kursen? 1=Värdelöst 2=Av litet värde 3=Värdefullt 4=Mycket värdefullt Besvarad av 11 personer 1 of 12 2007-03-20 16:58 Enkätresultat Enkät: Enkät 479896 Status: öppen Datum: 2007-03-20 16:59:00 Grupp: Aktiverade deltagare (5C1108 Tillämpad fysik, mekanik) Besvarad av: 11(58) (18%) Sidan besökt

Läs mer

Summary. Vad tyckte du om kursen? Hur mycket arbete har du lagt ner på kursen. 19 svar på kursutvärderingarna av ca 31 som tenterade kursen.

Summary. Vad tyckte du om kursen? Hur mycket arbete har du lagt ner på kursen. 19 svar på kursutvärderingarna av ca 31 som tenterade kursen. 19 svar på kursutvärderingarna av ca 31 som tenterade kursen. Kommentarer från kursansvarig: Jämfört med förra årets kursutvärdering har åsikterna om kursen och föreläsningarna tappat något från Mycket

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Teknologiska och biologiska grunder för odling TN0325, 30216.1415 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Siri Caspersen Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-03-26-2015-06-05 Antal

Läs mer

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II 1 ( 6) THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II Sändlista Kurskod Examinator Mathias Henningsson Miguel Giménez Johan Holtström THFR41 Miguel Giménez Kursen gavs Årskurs 2 Termin Period 2 Kursens

Läs mer

Kursvärdering Försäkringsredovisning VT10

Kursvärdering Försäkringsredovisning VT10 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 8 Kursvärdering Försäkringsredovisning VT0. Kursen som helhet - kursens omfattning (0: Kunde innehålla mycket mer. 5: På tok för omfattande.) 0 25 2 2 2 38

Läs mer

Medierätt HT 18. Antal svar: 9

Medierätt HT 18. Antal svar: 9 Medierätt HT 18 : 1. Kursen syftar till att ge en helhetsbild av medierätten genom att beakta såväl civilrättsliga som offentligrättsliga och straffrättsliga frågor. Kursen griper därmed över traditionella

Läs mer

GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING

GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING SAMMANSTÄLLNING 1 (9) Inst för informationsteknologi GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING del av 1TD442 ALGORITMER OCH DATASTRUKTURER DV1/ 1IT022 PROGRAMKONSTRUKTION II Period 3, 2006 DV/IT Sammanfattning: Vad

Läs mer

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block http://www.moodle2.tfe.umu.se/mod/feedback/analysis.php?id=47... Elnät HT15 Du är inloggad som JanÅke Olofsson (Logga ut) Hem Mina kurser 215 HT15 Elektronik Elnät HT15 General Kursutvärdering Analys Kursutvärdering

Läs mer

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Kursutvärdering Sid 1 (5) Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Svarsfrekvens: 78 % (18/23) 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? (1-5) Medel: 4,1 2. Dina förväntningar innan kursen?

Läs mer

TATA65-Diskret matematik

TATA65-Diskret matematik 1 (6) TATA65-Diskret matematik Sändlista Inger Erlander Klein Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund Carl Johan Casselgren Göran Forsling Kurskod TATA65 Examinator Carl Johan Casselgren Kursen gavs Årskurs

Läs mer

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 UMEÅ UNIVERSITET Institutionen för informatik Lärare: Rikard Harr, Angelica Svelander oktober 6, 2016 Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 Sammanlagt lämnades 36 utvärderingar

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Vattenresursteknik MV0190, 30056.1314 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Abraham Joel Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-03-05-2014-04-04 Antal svar 8 Studentantal 52 Svarsfrekvens

Läs mer

BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden

BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden Antal svar: 16 (14+28) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 12,5% 3. Bra 50% 4. Mycket

Läs mer

Kursens namn: Statistik B, moment 1, Matematik för statistiker. Antal registrerade studenter:

Kursens namn: Statistik B, moment 1, Matematik för statistiker. Antal registrerade studenter: Kursens namn: Statistik B, moment 1, Matematik för statistiker Termin: HT2014 Kurskod: 2ST007 Antal registrerade studenter: Typ av utvärdering (skriftlig/muntlig/annat): Skriftlig (grupp samt individuell)

Läs mer

Algebrans grunder ht15

Algebrans grunder ht15 Algebrans grunder ht5 Antal : Kursen som helhet Kursens innehåll uppfyllde mina förväntningar. Kursens innehåll uppfyllde mina förväntningar. Antal Instämmer delvis (75,0%) (00,0%) Kursens innehåll uppfyllde

Läs mer

Deltagarnas utvärdering av 23 saker

Deltagarnas utvärdering av 23 saker Deltagarnas utvärdering av 23 saker 2008-08-19 I sammanställningen har tagits med vad alla skrivit men i de fall där flera personer skrivit samma sak eller ungefär samma sak redovisas detta endast en gång.

Läs mer

CEQ-kommentarer Kurser år 1. CEQ-kommentarer Kurser år 1

CEQ-kommentarer Kurser år 1. CEQ-kommentarer Kurser år 1 CEQ-kommentarer Kurser år 1 Innehåll LP1... 2 Industriell ekonomi, allmän kurs, MIOA01... 2 LP2... 2 Endimensionell analys, FMAA05... 2 Linjär Algebra, FMA420... 3 LP3... 4 Mekanik grundkurs, FMEA10...

Läs mer

1. Enkätsvar: Hur värdefullt fann du innehållet i kursen? 1=Mycket värdefullt 2=Värdefullt 3=Av litet värde 4=Värdelöst Besvarad av 14 personer

1. Enkätsvar: Hur värdefullt fann du innehållet i kursen? 1=Mycket värdefullt 2=Värdefullt 3=Av litet värde 4=Värdelöst Besvarad av 14 personer 1 of 12 2006-03-28 01:35 Enkätresultat Enkät: Enkät 479896 Status: öppen Datum: 2006-03-28 01:35:19 Grupp: Aktiva deltagare (5C1106 Kursenkät) Besvarad av: 14(45) (31%) Sidan besökt av: 14(45) 1. Enkätsvar:

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Växtskydd, grundkurs BI1148, 10230.1314 7 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Boel Sandskär Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-09-28-2013-10-17 Antal svar 19 Studentantal 62

Läs mer

1 of 6 4/6/18, 2:46 PM

1 of 6 4/6/18, 2:46 PM Material i tekniska system, 10.0 hp Kurskod: 1TM663, Anmälningskod: 64804, 67%, DAG, NML, vecka: 03-11 Termin: VT 2018 Resultat Den här kursvärderingen har besvarats av 31% (21/68) av studenterna. Skriv

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Vertebratzoologi BI0852, 20054.1314 10 Hp Studietakt = 30% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Göran Hartman Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-03-24-2014-04-17 Antal svar 8 Studentantal 9 Svarsfrekvens

Läs mer

Allmänna frågor om kursen: Kursutvärderare: IT-kansliet/Christina Waller. 1. Vad är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 30 Medelvärde: 3.

Allmänna frågor om kursen: Kursutvärderare: IT-kansliet/Christina Waller. 1. Vad är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 30 Medelvärde: 3. 1(5) Kursvärdering - sammanställning Kurs: Grundkurs i C-programmering, 2p (1TD442), 1p (1IT022) Antal reg: 103 Program: ingår i 1TD442 Algoritmer och datastrukturer DV1 6p/ Antal svar: 31 DVP: 11 svar

Läs mer

1HT1 (årkurs, termin, period) Föreläsningar, lektioner, laborationer, tentamen

1HT1 (årkurs, termin, period) Föreläsningar, lektioner, laborationer, tentamen TDDC75 Sändlista: Kurskod: Examinator: Kursen gavs: Kursmoment: Nämndens ordförande: Inger Klein Utbildningsledare: Jonas Detterfeldt Studievägledare: Siv Söderlund Examinator: Ulf Nilsson LinTeks utbildningsansvariga:

Läs mer

FYTA12 stat vt14. Antal respondenter: 13. Antal svar. Svarsfrekvens: 46,15 %

FYTA12 stat vt14. Antal respondenter: 13. Antal svar. Svarsfrekvens: 46,15 % FYTA12 stat vt14 Antal respondenter: 13 : 6 Svarsfrekvens: 46,15 % Allmänna omdömen Ge ditt omdöme på en skala 1-5. 1 = mycket negativ 2 = negativ 3 = neutral 4 = positiv 5 = mycket positiv Dessa "betyg"

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Livsvetenskaplig grundkurs BI0960, 30036.1213 30 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Torbjörn Lundh Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-05-30-2013-07-26 Antal svar 14 Studentantal

Läs mer

Matematik I. hösttermin Jennifer Chamberlain Kurskoordinator

Matematik I. hösttermin Jennifer Chamberlain Kurskoordinator Matematik I hösttermin 2017 Jennifer Chamberlain Kurskoordinator matematik-i@math.su.se 08-16 45 16 Allmänt om kursen Uppdelad i algebra och analys Halvfart: algebra under termin 1 analys under termin

Läs mer

Kursledaren: Serguei Shimorin. Övningsledarna: Daniel Zavala Svensson, Shiva Samieinia, Nils Dalarsson.

Kursledaren: Serguei Shimorin. Övningsledarna: Daniel Zavala Svensson, Shiva Samieinia, Nils Dalarsson. Kursanalys av SF1624 för CINTE, vårtermin 2015 1 Kvantitativa data Moment TEN1 Poäng på moment 7.5hp Antal registrerade 83 Antal godkända på moment 33 Prestationsgrad 40% Antal med slutbetyg 33 Examinationsgrad

Läs mer

KURSUTVÄRDERING CD5560 FABER VT2003

KURSUTVÄRDERING CD5560 FABER VT2003 KURSUTVÄRDERING CD5560 FABER VT2003 Antal utvärderingar = 24 Datalogi = 20 Datateknik = 1 Övr. = 1 Blank = 2 Fråga 1 - Förkunskaper Ja = 23 Nej = 0 Blank = 1 inga Slutsats: Förkunskaper uppfattas som tillräckliga.

Läs mer

1 of 6 15/02/2007 23:26 Enkätresultat Enkät: Enkät 479896 Status: öppen Datum: 2007-02-15 23:26:10 Grupp: Aktiverade deltagare (5C1108 Tillämpad fysik, mekanik) Besvarad av: 7(58) (12%) Sidan besökt av:

Läs mer

TEII21-Teknisk kommunikation på japanska - del 1

TEII21-Teknisk kommunikation på japanska - del 1 1 (6) TEII21-Teknisk kommunikation på japanska - del 1 Sändlista Svante Gunnarsson Torun Berlind Elin Önstorp Matilda Leinsköld Li Li Tunek Johan Holtström Kurskod TEII21 Examinator Li Li Tunek Kursen

Läs mer

/////// // ///////// / // /

/////// // ///////// / // / Utvärdering matematikämnet hösten 2010 Dessa grupper är inskrivna: Åk 7 Petra & Malins grupp Åk 8 Malins grupp Åk 9 Petras grupp Åk 7 Jörgens grupp Åk 8 Jonas & Petras grupp Åk 9 Jonas grupp Åk 7 Evas

Läs mer

Allmänna frågor om kursen: 1. Vilket är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 50 Medelvärde: 3.9

Allmänna frågor om kursen: 1. Vilket är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 50 Medelvärde: 3.9 Kursvärdering - sammanställning Kurs: 1TD755, 1TS044 Beräkningsvetenskap II Antal reg: 69 1TD042 Beräkningsvetenskap NV2 Antal svar: 51 Period: Period 1 H04 Svarsfrekvens: 73% Lärare: Lina von Sydow, Stefan

Läs mer

Insolvensrätt med sakrätt HT Ungefär hur många timmar per vecka har du studerat (inkl. föreläsningar, seminarierna och grupparbetet)?

Insolvensrätt med sakrätt HT Ungefär hur många timmar per vecka har du studerat (inkl. föreläsningar, seminarierna och grupparbetet)? Insolvensrätt med sakrätt HT18 : 1. Hur mycket av kursen har du deltagit i: Hur mycket av kursen har du deltagit i: 0% 0 (0,0%) 1-0% 1 (6,%) 1-40% 1 (6,%) 41-60% 1 (6,%) 61-80% (1,5%) 81-100% 11 (68,8%).

Läs mer

Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts. Kursens innehåll har motsvarat mina förväntningar

Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts. Kursens innehåll har motsvarat mina förväntningar Kursvärdering bastermin BBBX 03 vt11 Antal svar: 5 1. Betyg på kursen Mebetyg 3,8 5 4 3 2 1 Betyg på kursen som helhet 8 2. Kursplan och måluppfyllelse Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts 7 6 5

Läs mer

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status:

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status: Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering öppen Datum: 2012-02-29 08:57:27 Grupp: Aktiverade deltagare (LFD200 H11 Läkemedel för djur) Besvarad av: 9(19) (47%) Typsjukdomar hos hund, katt och gnagare

Läs mer

MT127A 3D CAD. Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel. Allmänt. Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3.

MT127A 3D CAD. Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel. Allmänt. Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3. MT127A 3D CAD Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3. Bra 12,5% 4. Mycket bra 12,5% 2. Öppen fråga Nämn någonting i kursen som

Läs mer

KOMBINATORIK OCH BINOMIALSATSEN

KOMBINATORIK OCH BINOMIALSATSEN KOMBINATORIK OCH BINOMIALSATSEN PERMUTATIONER (Ordnade listor med n element, så kallade n- tipplar) 1. (permutationer av n olika element) Vi betraktar ordnade listor med n olika element,,, Varje bestämd

Läs mer

TATA24 - Linjär algebra

TATA24 - Linjär algebra 1 (6) TATA24 - Linjär algebra Sändlista Inger Klein Tea Nygren Siv Söderlund Magdalena Smeds Tomas Sjödin Göran Forsling Kurskod TATA24 Examinator Tomas Sjödin Kursen gavs Årskurs 2 Termin HT Kursens delar

Läs mer

RYSA Du är % # Kvinna 50% 3 Man 50% 3 Summa 100% 6

RYSA Du är % # Kvinna 50% 3 Man 50% 3 Summa 100% 6 RYSA11 2007 RYSA11 2007 Översikt Totalt antal svar 6 Filter nej Gruppera efter fråga nej Du är Kvinna 50% 3 Man 50% 3 Din ålder Under 25 33.3% 2 25-35 16.7% 1 Över 35 50% 3 Vad har du läst förutom ryska?

Läs mer

Evaluation Summary - CDT104 Grundläggande Webbdesign HT07 Dan Levin

Evaluation Summary - CDT104 Grundläggande Webbdesign HT07 Dan Levin Evaluation Summary CDT Grundläggande Webbdesign HT7 Dan Levin Antal kursutvärderingar: Q. Anser du dig ha tillräckligt med förkunskaper för att klara kursen? (=JA =NEJ) 9 Skriv kommentarer här... Q. a

Läs mer

Jonas Detterfelt Siv Söderlund Johan Högdahl Weine Olovsson Magnus Johansson. Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt

Jonas Detterfelt Siv Söderlund Johan Högdahl Weine Olovsson Magnus Johansson. Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt 1 (6) Fysik Sändlista Kurskod Examinator Inger Klein Jonas Detterfelt Siv Söderlund Johan Högdahl Weine Olovsson Magnus Johansson TFYA68 Weine Olovsson Kursen gavs Årskurs 2 Kursens delar Ansvarig sektion

Läs mer

TSTE12-Konstruktion av digitala system

TSTE12-Konstruktion av digitala system 1 (5) TSTE12-Konstruktion av digitala system Sändlista Svante Gunnarsson Torun Berlind Elin Önstorp Matilda Leinsköld Kent Palmkvist Tomas Svensson Kurskod TSTE12 Examinator Kent Palmkvist Kursen gavs

Läs mer

Kursvärdering Berättarteknik 2014

Kursvärdering Berättarteknik 2014 Kursvärdering Berättarteknik 2014 Saknade du någon information innan kursstart? Ja: 1 Nej: 13 Har du läst igenom (skummat igenom) målsättningen på kursens hemsida? Ja: 7 Nej: 7 Hur många timmar i veckar

Läs mer

THTY42 Teknisk kommunikation på tyska II - del 2

THTY42 Teknisk kommunikation på tyska II - del 2 1 (6) THTY42 Teknisk kommunikation på tyska II - del 2 Sändlista Håkan Örman Torun Berlind Elin Önstorp Fredrik Wiklund Håkan Örman Christoph Röcklinberg Johan Holtström Kurskod THTY42 Examinator Christoph

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN043 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

THFR21- Teknisk Kommunikation i franska del 1

THFR21- Teknisk Kommunikation i franska del 1 1 ( 5) THFR21- Teknisk Kommunikation i franska del 1 Sändlista Mathias Henningsson Miguel Gimenez Johan Holtström Sandra gustavsson Kurskod Examinator THFR21 Miguel Gimenez Kursen gavs Årskurs 1 Termin

Läs mer

FYTB03 vt13. Antal respondenter: 16. Antal svar. Svarsfrekvens: 18,75 %

FYTB03 vt13. Antal respondenter: 16. Antal svar. Svarsfrekvens: 18,75 % FYTB0 vt1 Antal respondenter: 16 : Svarsfrekvens: 18,75 % Allmäna omdömen Ge ditt omdöme på en skala från 1 (mycket negativ) till 5 (mycket positiv). Låt mittenbetyget mota "tillfredsställande". Dessa

Läs mer

TFYA75 - Fysik kandidatprojekt

TFYA75 - Fysik kandidatprojekt 1 (7) TFYA75 - Fysik kandidatprojekt Sändlista Kurskod Håkan Örman Torun Berlind Elin Önstorp Sandra Gustavsson Håkan Örman Per Sandström Magnus Johansson TFYA84 Examinator Per Sandström Kursen gavs Årskurs

Läs mer

Matematik I. vårtermin Jennifer Chamberlain Kurskoordinator

Matematik I. vårtermin Jennifer Chamberlain Kurskoordinator Matematik I vårtermin 2018 Jennifer Chamberlain Kurskoordinator matematik-i@math.su.se 08-16 45 16 Allmänt om kursen Uppdelad i algebra och analys Halvfart: algebra under termin 1 analys under termin 2

Läs mer

Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011

Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011 Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011 Här kommer en sammanfattning av utvärderingar från de som gick gruppledarutbildningen under hösten 2011. Deltagarnas

Läs mer

Torun Berlind Elin Önstorp Sandra Gustavsson. Håkan Örman. Peter Christensen Peter Schmidt. X Föreläsningar X Lektioner X Laborationer Projekt

Torun Berlind Elin Önstorp Sandra Gustavsson. Håkan Örman. Peter Christensen Peter Schmidt. X Föreläsningar X Lektioner X Laborationer Projekt 1 (6) TFYA76 Mekanik del 1 Sändlista Kurskod Håkan Örman Torun Berlind Elin Önstorp Sandra Gustavsson Håkan Örman Peter Christensen Peter Schmidt TFYA76 Examinator Peter Christensen Kursen gavs Årskurs

Läs mer

Anläggnings- och systemteknik

Anläggnings- och systemteknik Anläggnings- och systemteknik 0-0 Inlämnade svar : 4 4 6 7 7 8 9 9 6 6 7 6 Innehåll Föreläsarna Material Uppgifter Tenten Svårighet Helhet Deltagande - Brett och intressant innehåll. Material: Frivilliga

Läs mer

1. Flervalsfråga Andel

1. Flervalsfråga Andel Page 1 of 8 Kursutvärdering Tillbaka till Välj resultat Antal svar: 39 1. Flervalsfråga Andel Vilken kvalitet upplever du att kursen har hållit sammantaget? Mycket låg 5,1% Låg 20,5% Godtagbar 43,6% Hög

Läs mer

Formativ utvärdering 5C1106 Tillämpad fysik, mekanik

Formativ utvärdering 5C1106 Tillämpad fysik, mekanik 1 of 10 2006-02-19 23:57 Formativ utvärdering 5C1106 Tillämpad fysik, mekanik Syftet med denna utvärdering är att samla in era uppfattningar från hösten 2005 om kursen som helhet. Gå igenom de första 18

Läs mer

KURSUTVÄRDERING. A-kursen moment 4, Ekonomisk politik i öppna ekonomier

KURSUTVÄRDERING. A-kursen moment 4, Ekonomisk politik i öppna ekonomier UMEÅ UNIVERSITET Hösten 2008 Institutionen för nationalekonomi KURSUTVÄRDERING A-kursen moment 4, Ekonomisk politik i öppna ekonomier Detta är en sammanställning av de kursutvärderingar som lämnades in

Läs mer

MATNA_Matematik. Survey Results. Relative Frequencies of answers Std. Dev. Mean 50% 25% 5,9% Nej, inte alls tilgång

MATNA_Matematik. Survey Results. Relative Frequencies of answers Std. Dev. Mean 50% 25% 5,9% Nej, inte alls tilgång , MA7G Matematik GR (A), Algebra för ingenjörer (K7) MA7G Matematik GR (A), Algebra för ingenjörer (K7) (MA7G:0:0:DAG:ITD:8::_:7,:K7:06:0) No. of responses = Survey Results Legend Relative Frequencies

Läs mer

Evaluation Summary - CT3380 Grundäggande webbdesign HT06 Dan Levin

Evaluation Summary - CT3380 Grundäggande webbdesign HT06 Dan Levin Evaluation Summary - CT8 Grundäggande webbdesign HT6 Dan Levin Antal kursutvärderingar: Q. Anser du dig ha tillräckligt med förkunskaper för att klara kursen? (=JA =NEJ) Q. a Kurslitteratur? 6 Medel:,6

Läs mer

Resultat. Kurskod: 1TE021, Anmälningskod: 64440, 33%, DAG, NML, vecka: Termin: VT VT Kursvärdering

Resultat. Kurskod: 1TE021, Anmälningskod: 64440, 33%, DAG, NML, vecka: Termin: VT VT Kursvärdering 1 av 12 2012-12-28 11:32 Kurskod: 1TE021, Anmälningskod: 64440, 33%, DAG, NML, vecka: 03-11 Termin: VT 2012 - VT 2012 Kursvärdering Resultat Den här kursvärderingen har besvarats av 67% (14/21) av studenterna.

Läs mer

VT17-1DV023-7,5hp. Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Antal respondenter: 56. Antal svar. Svarsfrekvens: 42,86 %

VT17-1DV023-7,5hp. Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Antal respondenter: 56. Antal svar. Svarsfrekvens: 42,86 % VT17-1DV023-7,5hp Antal respondenter: 56 : Svarsfrekvens: 42,86 % Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Mycket bra 17 (70,8%) Ganska bra 6 (25,0%) Ganska

Läs mer

Finns det någon fråga som du tycker saknas i denna enkät?

Finns det någon fråga som du tycker saknas i denna enkät? Finns det någon fråga som du tycker saknas i denna enkät? Kön GruppNr Svar fort. fråga 28. Efter genomgången kurs känns det inte som att jag direkt har lärt mig något nytt. Det här var min sista specialkurs

Läs mer

Anläggnings- och apparatteknik

Anläggnings- och apparatteknik Anläggnings- och apparatteknik Inlämnade svar : 0 8 Innehåll: Rökgaser e int riktigt min grej... Bra kurs. Föreläsarna: Westerlund är bland de båsta föreläsarna på KTF. Förklarar på ett sätt som gör att

Läs mer

Anläggnings- och systemteknik

Anläggnings- och systemteknik Anläggnings- och systemteknik 0-0 Inlämnade svar : 7 7 7 9 9 8 - Man får en bra bild av vad ämnet handlar om. Mycket innehållsrik kurs. Föreläsningar: Bra föreläsningar, gick dem visserligen ifjol men

Läs mer

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Termin: HT-2014 Termin1 Ladokkod: BA111C Kursansvarig: Ravi Danielsson Antal registrerade studenter: 65 Antal

Läs mer

FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering

FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering Översikt Totalt antal svar 5 Filter nej Gruppera efter fråga nej Del 1. Allmänna omdömen Ge dina omdömen på en skala 1-5. Observera

Läs mer

THSP41 - Teknisk kommunikation på spanska II - del 1

THSP41 - Teknisk kommunikation på spanska II - del 1 1 ( 6) THSP41 - Teknisk kommunikation på spanska II - del 1 Sändlista Kurskod Examinator Marisol Arias Abrahamsson Johan Holtström THSP41 Marisol Arias Abrahamsson Kursen gavs Årskurs 2 Termin Period 2

Läs mer

Matematik I - vårtermin Anu Kokkarinen Kurskoordinator

Matematik I - vårtermin Anu Kokkarinen Kurskoordinator Matematik I - vårtermin 2015 Anu Kokkarinen Kurskoordinator anuk@math.su.se 08-16 45 26 Allmänt om kursen Uppdelad i algebra och analys Halvfart: algebra under termin 1 analys under termin 2. Helfart:

Läs mer

Resultat av kursvärdering för kursansvarig och lärare

Resultat av kursvärdering för kursansvarig och lärare Resultat av kursvärdering för kursansvarig och lärare Programmering med JavaScript, HTML och CSS Studietakt: Program: Saknas Fristående kurs, PAGWH, PAGWE Studenter i utskick: 40, 26, 20 Antal svarande

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING 1 (13) Datum för sammanställningen Period 3, 2007

SAMMANSTÄLLNING 1 (13) Datum för sammanställningen Period 3, 2007 SAMMANSTÄLLNING 1 (13) GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING DEL AV (1TD442) ALGORITMER OCH DATASTRUKTURER (DV1) (1IT022) PROGRAMKONSTRUKTION II (IT) Period 3, 2007 Sammanfattning: Bra kurs, bra lärare och bra labbar.

Läs mer

Antal studenter VG G U Blank

Antal studenter VG G U Blank Kursledningens sammanfattning Kursen startar med en översiktsföreläsning. De första tre veckorna ägnas åt kursens teoriinnehåll genom totalt 20 föreläsningar (á 2x45 min), vilka efterföljs av motsvarande

Läs mer

MO1002_HT17. Antal svar: 4

MO1002_HT17. Antal svar: 4 MO00_HT7 Antal :. Vad var bäst med kursen? Vad var bäst med kursen? Helheten dvs bredden i innehållet Intressant överblick över hur allt är uppbyggt och självklart smarta och trevliga kamrater De engagerade

Läs mer

TDDC75-Diskreta strukturer

TDDC75-Diskreta strukturer 1 (7) TDDC75-Diskreta strukturer Sändlista Inger Erlander Klein Tea Nygren Siv Söderlund Sandra Gustavsson Simin Nadjm-Tehrani Christer Bäckström Ahmed Rezine Kurskod TDDC75 Examinator Christer Bäckström

Läs mer

TATA24-Linjär Algebra

TATA24-Linjär Algebra 1 (6) TATA24-Linjär Algebra Sändlista Håkan Örman Torun Berlind Elin Önstorp Sandra Gustavsson Håkan Örman Jesper Thorén Jesper Thorén Kurskod TATA24 Examinator Jesper Thorén Kursen gavs Årskurs 1 Termin

Läs mer

TDDB68 - Processprogrammering och operativsystem

TDDB68 - Processprogrammering och operativsystem 1 (6) TDDB68 - Processprogrammering och operativsystem Sändlista Inger Klein Tea Nygren Siv Söderlund Magdalena Smeds Christoph Kessler Tommy Färnqvist Kurskod TDDB68 Examinator Christoph Kessler Kursen

Läs mer

Matematik I - höstermin Anu Kokkarinen Kurskoordinator

Matematik I - höstermin Anu Kokkarinen Kurskoordinator Matematik I - höstermin 2015 Anu Kokkarinen Kurskoordinator anuk@math.su.se 08-16 45 16 Allmänt om kursen Uppdelad i algebra och analys Halvfart: algebra under termin 1 analys under termin 2. Helfart:

Läs mer

MATEMATIK Göteborgs universitet LMA100-1 V05

MATEMATIK Göteborgs universitet LMA100-1 V05 MATEMATIK Göteborgs universitet LMA100-1 V05 Sammanställning av enkät om LMA 100 Matematik 1, del 1, V05 Information om kursen innan kursstart Hur tycker du att den information du fått om kursen före kursstart

Läs mer

Cambros elektroniska utvärderingssystem

Cambros elektroniska utvärderingssystem Cambros elektroniska utvärderingssystem Kursutvärdering Kost vid graviditet och amning 7,5 hp HT12 Tack för att du tar dig tid att fylla i utvärderingen av kursen Kost vid graviditet och amning! projektarbetet

Läs mer