STÄRK DIN INRE DOKTOR DIN INRE SJÄLVLÄKANDE FÖRMÅGA MED QUORUM NUTRITION

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STÄRK DIN INRE DOKTOR DIN INRE SJÄLVLÄKANDE FÖRMÅGA MED QUORUM NUTRITION"

Transkript

1 STÄRK DIN INRE DOKTOR DIN INRE SJÄLVLÄKANDE FÖRMÅGA MED QUORUM NUTRITION VISSTE DU ATT 97,5% AV KOSTTILLSKOTT SOM FÖR NÄRVARANDE SÄLJS ÄR GIFTIGA, MÖGLIGA, VÄRMESKADADE OCH INEFFEKTIVA ATT ÅTERSTÄLLA DIN HÄLSA ENLIGT VETENSKAPLIGA STUDIER? - ÄR DU TRÖTT PÅ SYMPTOMBEHANDLING OCH FARLIGA BIVERKNINGAR AV LÄKEMEDEL ELLER ORDEN "DU MÅSTE LÄRA DIG ATT LEVA MED DET" ELLER "INGENTING KAN GÖRAS?" - LÄKARE OCH TERAPEUTER HAR BLIVIT PROGRAMMERADE ATT BEHANDLA SYMPTOM. GENOM ATT GÖRA DETTA HAR VI TAPPAT SIKTET PÅ VÅR STÖRSTA HELANDE KRAFT "VÅR INRE DOKTOR" Vad är Quorum Nutrition? Quorum Nutrition är det ultimata mögel- och giftfria whole raw food tillskottet mot stress. Den ger Dig koncentrerad fermentiserad (försmält) näring till de kommensala celler (mikrober, bakterier m.m. i tarmen och hela kroppen) som i sin tur producerar näring till vår kropp (hundratusentals självläkande ämnen som du inte kan få i dig genom kosttillskott eller whole food produkter). För att förstå varför Quorum Nutrition fungerar så bra och varför de flesta andra kosttillskott endast är symptombehandling och som bäst når en platåeffekt efter initial förbättring, måste vi förstå hur kroppen fungerar. Dr Paul Yanick (Quantafoods Association, USA) har visat att nervsystemet är överordnat våra organ, immunförsvar, hormoner, muskler, leder, ligament, ryggrad etc. Därför är vikten att harmonisera nervsystemet och i andra hand de kommensala mikroberna, av största prioritet, för att stärka den inre doktorn. Detta leder vanligtvis till att du snabbt mår fysiskt och känslomässigt bättre och att rädslor, nedstämdhet, depressioner m.m. minskar. Dr Yanick och hans team har testat hundratals växter för att ta fram de som bäst stärker kroppens inre doktor.

2 Bild: Nervsystemet är högst i hierarkin och styr över kroppens läkningsförmåga. Varför ska Du inta Quorum Nutrition? Mögel och syntetiska kemikalier är #1 av hälsoförstörarna eftersom de gör nervcellerna mindre känsliga och framkallar hälsoförstörande inflammation. Det snabba och extremt lätta upptaget av den Quorum fermenterade näringen minskar stressen, ger dig mer energi och renar kroppen från föroreningar! Faktum är att forskare har dokumenterat att kronisk trötthet, hjärt-kärlproblem, inflammation, huvudvärk, prostatacancer, Colon Irritabile (IBS), Multipelt Kemiskt Känslighetssyndrom (MCS), fibromyalgi och andra sjukdomar orsakas av näringsbrister och toxicitet(gifter) från mögelsvampar eller av människan skapade syntetiska kemikalier. Dagens stress tillsammans med en brist på motion och sömn, urlakar kroppen på näringsämnen i en blixtsnabb hastighet. Detta orsakar dålig matsmältning och undernäring. Dessa välkända matsmältningshämmande effekter av stress gör det obligatoriskt att våra kosttillskott är råa, försmälta (jästa eller odlade) Quorum Nutrition. Den överväldigande majoriteten av det vi äter är redan mer än 90% utarmat på viktiga näringsämnen. Nobelpristagare säger till oss att tarmens mikrobiella celler med hjälp av Quorum Nutrition kan vårda, bevara, förnya, läka och skydda oss från en förorenad och stressande värld. Otroliga kliniska resultat har visats vid ALS, astma, karpaltunnelsyndrom, fibromyalgi, hjärt-kärlsjukdom, knäproblem, ländryggsbesvär, MS, muskulär dystrofi, nackbesvär, posttraumatiska myelopatier, nervsmärtor och urininkontinens m.m. Man har sett långtida allergiska besvär upphöra, trötthet försvinna, blodtryck normaliseras, smärta, huvudvärk, oro och inflammation försvinna; hörsel och syn förbättras; och olika degenerativa tillstånd dramatiskt förbättras trots år av misslyckade medicinska behandlingar.

3 Fördelarna med Quorum Nutrition jämfört med övriga näringsterapier: 1. Snabbare korrigering av näringsbrister orsakade av år av stress samt mer lättupptaglig. 2. Quorum Nutrition är en kopia av naturens recept att fermentisera och skapa hundratusentals läkande ämnen för kroppen som du inte kan få i dig genom kosttillskott eller whole food produkter). Dessutom är de helande ämnena koncentrerade hundratals gånger för starkare och bättre effekt. Du spar därmed pengar i och med att du inte behöver andra tillskott. 3. Lång hållbarhetstid (5 år) genom en unik patenterad tillverkningsmetod till skillnad från färsk mat och "whole foods" som redan förlorar sin näring och blir möglig några timmar efter skörd. 4. Quorum Nutrition är den enda näringsterapi som kan återställa nervsystemets funktion och korrigera kroppscellers polaritet(spänning). All annan näringsterapi är endast kortsiktig symptombehandling och stör den inre doktorn. 5. Quorum Nutrition är den enda terapi som helt kan återställa den mikrobiella/bakteriella floran i magen(trots att många som säljer probiotika gör anspråk på detta) och återställa människans ekosystem som naturen skapade den. Vetenskapen bakom Quorum Nutrition Genom att använda avancerade principer för kvantfysik och näringslära, grundade Dr Paul Yanick Quantum Medicine och Quantum Nutrition år I slutet av 90-talet upptäckte han hur celler talar med varandra och kallade det Quorum Nutrition. Dr Paul Yanick är en världsberömd auktoritet på hur kost gynnsamt påverkar nervceller och mikrobiella celler. Han övervann två obotliga och dödliga sjukdomar två gånger i sitt liv genom att upptäcka unika sätt att nära och aktivera sin medfödda läkningsförmåga (sin inre doktor). Många Nobelpristagare och forskare har oberoende stött många av Dr Yanicks ursprungliga Quantum Medicine koncept.

4 Dr Yanick har de senaste fyra decennierna försökt förstå hur man använder den visdom och den Quorum ekosystemcykel som finns i naturen och överföra denna kunskap för att ge näring och återställa funktionen hos din inre doktor, i en värld alienerad från naturen. Detta tillvägagångssätt tillåter maten att vara vår medicin och tar vår hälso- och sjukvård från ett fokus på sjukdomen till ett fokus på friskvård. Idag är det ingen som utvärderar och stärker Din Inre Doktor! Vi lever i en värld där ekosystemet är i obalans och naturens läkande kraft är åsidosatt. Det visas exempelvis genom ökande kroniska sjukdomar och snabba ekonomiska lösningar. Vi måste behandla hela människan och inte dela upp människan i olika delar på ett isolerat reduktionistiskt sätt. Vad händer med vår hjärna och vårt nervsystem när vi lever här på jorden? Dess funktioner nedregleras och gör oss mindre känsliga och adaptiva. Gifter/kemikalier, alkohol, stimulerande ämnen, syntetiska mediciner, negativa tankar och känslor gör att vi använder mer av våra emotionellt styrda områden i hjärnan istället för vår hjärnbark, som fattar mer förnuftsmässiga beslut. Varje symtombehandling blockerar din inre doktor. Detta leder till ökad oro, depression m.m. Man börjar symtombehandla sig själv helt enkelt. Humöret och kroppen försöker desperat hitta jämvikt. Vad händer när du börjar med Quorum Nutrition? Everyone has a doctor in him or her; we just have to help it in its work. The natural healing force within each one of us is the greatest force in getting well. Our food should be our medicine. Our medicine should be our food. HIPPOCRATES, M.D FATHER OF WESTERN MEDICINE Vår Inre Doktor består av framförallt nervsystemets funktion som är högst i hierarkin och styr över din matsmältning, avgiftning, immunförsvar, inflammationer, stamceller, hormoner, cirkulation, våra organ, den kommensala (mikrobiella, bakteriella) floran m.m. i kroppen.vår inre doktor styr praktiskt taget kroppens alla funktioner. Studier har visat att redan 5 minuter efter intaget av Quorum Nutrition ses ett normaliserande av autonoma nervsystemet. Det är nervcellernas polaritet (spänningspotential) och näringsstatus som bestämmer om nervsystemet är disharmoniskt. Detta kan korrigeras med Quorum Nutrition som ger våra nervceller batteriliknande spänning så att de kan fungera optimalt. Tillstånd som kroniska inflammationer, fibromyalgi, autoimmuna sjukdomar, nervsmärta, hepatit, övervikt, sköldkörtel- och hormonsjukdomar, multipelt överkänslighetssyndrom, ADD m.m. existerar endast när nervsystemet och framförallt nervus vagus är i obalans.

5 Den Inre Doktorn består av tre kugghjul som samverkar med varandra: - Nervsystemet (hjärnan, ryggmärgen och perifera nervsystemet) - Kommensala mikrobiella tarmfloran (framförallt i mag-tarmkanalen) - Kommensala mikrobiella tarmflorans genetiska potential Den kommensala mikrobiella floran har 300:1 mer genetisk information än kroppsegna celler, vilket gör att den har en enorm möjlighet att producera hundratusentals läkande ämnen för kroppen, som bekämpar virus, tumörer, bakterier, candida etc. Därför är det av stor vikt att vi koloniserar tarmen på ett korrekt sätt. Vår kropp består av endast 5-10% kroppsegna celler och 90-95% kommensala mikrobiella celler. Avgiftning på korrekt sätt? Idag så avgiftar vi kroppen via olika kurer. Detta utan att förstå att kroppen är kontrollerad av nervsystemet (ffa. hjärnnerven nervus vagus) och av levercellers cellmembranpolaritet som påverkar produktionen av galla, så att toxiner kan transporteras ut ur kroppen på ett säkert sätt via vår tarm. Om detta inte fungerar optimalt får man inte ut gifterna, som då åker runt och skadar kroppen. Kroppens nivåer av stresshormoner stiger för att klara av situationen. När kroppens förmåga att ta hand om gifterna överstigs så byggs depåer upp mellan cellerna i kroppen. Näring kan då inte komma in i cellerna, vi blir stelare, rörelseförmågan begränsas och kroniska sjukdomar har uppstått.

Saker som stör Din inre doktor Din inre läkningsförmåga

Saker som stör Din inre doktor Din inre läkningsförmåga Saker som stör Din inre doktor Din inre läkningsförmåga Nedanstående information är förmodligen chockerande för dig och går emot allting du har invaggats att tro men du bör vara medveten om att politiska

Läs mer

Sjukdomarnas orsak och prevention av P-J Fager

Sjukdomarnas orsak och prevention av P-J Fager Sjukdomarnas orsak och prevention Innhehåll (fram till 16 oktober 2006) Inledning Sjukdomar - livsföringsfel... 2 Den stora paradoxen... 3 Kapitel 1 Hälsans tre hörnstenar... 6 Är sjukdomar något naturligt

Läs mer

Trace Nutrients TM produktsortiment

Trace Nutrients TM produktsortiment Voym 15 Januari/februari 2004 Nummer 1 Trace Nutrients TM produktsortiment Samtal med Dr. David L. Watts Är det nödvändigt att äta näringstillskott? Ja, det är utan tvekan nödvändigt för de flesta människor.

Läs mer

Sjukdomarnas orsak och prevention av P-J Fager

Sjukdomarnas orsak och prevention av P-J Fager Sjukdomarnas orsak och prevention Innhehåll (fram till 17 februari 2007) Inledning: Sjukdomar - livsföringsfel... 2 Den stora paradoxen... 3 Kapitel 1, Hälsans tre hörnstenar... 6 Är sjukdomar något naturligt

Läs mer

intraderma - vårt nya hudkoncept epigenetik kopplat till enzymer - dicqie fuller glutenspecialisten

intraderma - vårt nya hudkoncept epigenetik kopplat till enzymer - dicqie fuller glutenspecialisten maj 2015 intraderma - vårt nya hudkoncept epigenetik kopplat till enzymer - dicqie fuller glutenspecialisten leaky skin - ett nytt perspektiv Atopisk dermatit EksEm LEAKY SKIN OCH IMMUNFÖRSVAR Huden är

Läs mer

Den första människan som kommer att bli 1000 år gammal är redan född.

Den första människan som kommer att bli 1000 år gammal är redan född. Introduktion Vi lever i en fantastisk tid fylld av otroliga framsteg. Vi har skapat extremt avancerade uppfinningar och åstadkommit fantastiska mål. Vi har promenerat på månen. Kommunicera trådlöst och

Läs mer

Efter hjärnskakning: Hur kan man själv påverka läkningsprocessen?

Efter hjärnskakning: Hur kan man själv påverka läkningsprocessen? Sköt om dig oc Efter hjärnskakning: Många som fått en hjärnskakning upplever att tiden efter inte riktigt fungerar som innan. Detta kan leda till funderingar och oro. I Sörmland finns ett vårdprogram för

Läs mer

Information till patienter och närstående Broschyren lämnas ut av hälso- och sjukvårdspersonal. Behandling av psykossjukdom

Information till patienter och närstående Broschyren lämnas ut av hälso- och sjukvårdspersonal. Behandling av psykossjukdom Information till patienter och närstående Broschyren lämnas ut av hälso- och sjukvårdspersonal Behandling av psykossjukdom INNEHÅLL Psykos schizofreni 5 Vad ÄR EN PSYKOS? Vem drabbas och varför? Vad går

Läs mer

Små barn, lite sömn och

Små barn, lite sömn och När jag varit aktiv måste jag vila i veckor Om Susanne lagar middag en kväll blir hon så trött att hon inte orkar äta den. Hennes liv går ut på att klara sig genom dagen. Gör hon det är det en bra dag!

Läs mer

Om penicillin och andra livsviktiga antibiotika

Om penicillin och andra livsviktiga antibiotika Om penicillin och andra livsviktiga antibiotika Ett av världens viktigaste läkemedel riskerar att bli verkningslöst genom vårt slarv. Årtusendets viktigaste upptäckt en lycklig slump Antibiotika är en

Läs mer

Bli yngre varje dag av Boris Aranovich

Bli yngre varje dag av Boris Aranovich Mångfaldigande av innehållet i denna bok helt eller delvis, är enligt lag om upphovsrätt förbjudet utan medgivande av författaren. Bli yngre varje dag av Boris Aranovich Boris Aranovich Utgiven av Människans

Läs mer

Jomana 2009. Må bra till kropp och själ

Jomana 2009. Må bra till kropp och själ Jomana 2009 Må bra till kropp och själ Ett varmt tack till: Min underbara lärare på Glokala folkhögskolan, Gunilla Andersson, för hennes hjälp och stöd och tro på mitt hälsoprojekt. Tack för att du har

Läs mer

MSM, organiskt svavel och metyl. Livsviktig näring för hela din kropp

MSM, organiskt svavel och metyl. Livsviktig näring för hela din kropp MSM, organiskt svavel och metyl. Livsviktig näring för hela din kropp Tänk dig en produkt som förstärker ditt yttre genom att göra ditt hår starkare och mer levande, dina naglar starkare och din hud mjukare,

Läs mer

Kapitel 2. Vibrationer och Healing

Kapitel 2. Vibrationer och Healing Kapitel 2 Kapitel 2 Vibrationer och Healing Så, för att ge den lindring som är nödvändig för att kroppen ska återfå sin normala styrka finner vi att varje system, dvs. den andliga och den själsliga kraften

Läs mer

Matsmältningen, A och O för din hälsa

Matsmältningen, A och O för din hälsa Matsmältningen, A och O för din hälsa Lär känna din kropps språk och förstå dess behov Matsmältningen är A och O för din hälsa. När den fungerar, fungerar du bättre och tvärtom. Genom att förstå vad som

Läs mer

Kolloidalt Silver och MSM. Tillför nytt liv till ditt liv...

Kolloidalt Silver och MSM. Tillför nytt liv till ditt liv... Kolloidalt Silver och MSM Tillför nytt liv till ditt liv... Kolloidalt Silver, vad är det? Detta är en liten informerande skrift som tar upp några av de erfarenheter som människor världen över har av kolloidalt

Läs mer

Vetenskap & hälsa. Ont i magen. Aktuellt om. Värna din tarmflora med nyttiga bakterier. skymmer sjukdomsrisk. lika smart som hjärnan?

Vetenskap & hälsa. Ont i magen. Aktuellt om. Värna din tarmflora med nyttiga bakterier. skymmer sjukdomsrisk. lika smart som hjärnan? Aktuellt om Juni 2012 Vetenskap & hälsa Populärvetenskapligt om medicinsk forskning från Lunds universitet och Region Skåne Ont i magen Värna din tarmflora med nyttiga bakterier BUKHJÄRNAN lika smart som

Läs mer

Vart har all kunskap om kostens betydelse för hälsa och sjukdom tagit vägen?

Vart har all kunskap om kostens betydelse för hälsa och sjukdom tagit vägen? Vart har all kunskap om kostens betydelse för hälsa och sjukdom tagit vägen? Under de första 3-4 årtiondena av 1900-talet gjordes stora framsteg inom näringsforskningen. Man upptäckte då bl a de flesta

Läs mer

Ulcerös kolit så blev jag frisk från min obotliga tarminflammation

Ulcerös kolit så blev jag frisk från min obotliga tarminflammation Ulcerös kolit så blev jag frisk från min obotliga tarminflammation Version 3 Det är skillnaden som gör skillnaden sa en gång en klok person till mig. Vill du ha en förändring så måste du förändra något.

Läs mer

Studiehäfte om sömn, kost, hälsa, motion och träning

Studiehäfte om sömn, kost, hälsa, motion och träning Studiehäfte om sömn, kost, hälsa, motion och träning Sömnbehovet varierar, men det är inga stora variationer. För en tonåring är den optimala sömntiden mellan 9-10 timmar. Dock kan det finnas variationer,

Läs mer

SLUTUPPSATS AKUPUNKTURAKADEMIN / PERNILLA HOLMSTEN, GRUPP 13

SLUTUPPSATS AKUPUNKTURAKADEMIN / PERNILLA HOLMSTEN, GRUPP 13 D I A B E T E S M E L L I T U S SLUTUPPSATS AKUPUNKTURAKADEMIN / PERNILLA HOLMSTEN, GRUPP 13 Email: holmsten.pernilla@telia.com INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Inledning 3 2. Bakgrund 4 2.1 Diabetes Mellitus enligt

Läs mer

Behöver du testa din hjärna?

Behöver du testa din hjärna? Behöver du testa din hjärna? Har du varit extra trött på sistone och kanske upplevt mindre lust att umgås? Svårt med koncentration och minne? Har du humörsvängningar eller känt dig nedstämd? Längtar du

Läs mer

ADHD, ADD. GABA- brist kan orsaka: Ångest

ADHD, ADD. GABA- brist kan orsaka: Ångest ADHD, ADD ADHD och ADD är en hjärn- och beteendestörning som börjar i tidig barndom och består genom tonåren och vuxen ålder. Ofta upptäcks problemet på grund av en eller fler symtom av ouppmärksamhet,

Läs mer

MÅ BÄTTRE PÅ DINA EGNA VILLKOR TIPS, SJÄLVTEST, CHECKLISTOR OCH VERKTYG FÖR ÖKAD GLÄDJE OCH MER ENERGI. #2 /2014 specialnummer

MÅ BÄTTRE PÅ DINA EGNA VILLKOR TIPS, SJÄLVTEST, CHECKLISTOR OCH VERKTYG FÖR ÖKAD GLÄDJE OCH MER ENERGI. #2 /2014 specialnummer ENKLAREHÄLSA temanummer ur serien enklare vardag #2 /2014 specialnummer MÅ BÄTTRE PÅ DINA EGNA VILLKOR TIPS, SJÄLVTEST, CHECKLISTOR OCH VERKTYG FÖR ÖKAD GLÄDJE OCH MER ENERGI 2014 InsightLab Kungsgatan

Läs mer

Att förstå och behandla erektil dysfunktion. www.potenslinjen.se

Att förstå och behandla erektil dysfunktion. www.potenslinjen.se via20131219pse01 Vi på Pfizer vill skapa fler år till livet och mer liv till åren. Pfizer är världens ledande läkemedelsföretag och erbjuder vaccin samt läkemedel inom hjärta-kärl, centrala nervsystemets

Läs mer

Välkommen till Beatrice Wicklund.

Välkommen till Beatrice Wicklund. Beatrice Wicklund Dipl. Naturterapeut Cert. Näringsterapeut Cert. Nada akupunktör Medicinutbildning, 80 poäng Medlem i NMTF, Näringsmedicinska terapeutförbundet Välkommen till Beatrice Wicklund. Följande

Läs mer

Reba test. Holistisk behandling för kropp & själ (Psychosomatic Energetics)

Reba test. Holistisk behandling för kropp & själ (Psychosomatic Energetics) Reba test Holistisk behandling för kropp & själ (Psychosomatic Energetics) Välkommen till: Annelie Andersson Mottagning: Konvaljegatan 4 Tidsbeställning: 031 51 08 80 FÖRORD Hösten 2001 var Reimar och

Läs mer

Kroniska sjukdomar - Går de att bota?

Kroniska sjukdomar - Går de att bota? Kroniska sjukdomar - Går de att bota? Utskrift av en blogg som handlar om kroniska sjukdomar i allmänhet och ME/CFS i synnerhet. Bildkälla: http://www.cortjohnson.org/ Författare: Mats Lindström Bloggartiklarna

Läs mer

Symptom. Stamcellsforskning

Symptom. Stamcellsforskning Stamcellsforskning Det stösta hoppet att finna en bot till diabetes just nu är att framkalla insulinbildande celler i kroppen. Det finns dock två stora problem för tillfället som måste lösas innan metoden

Läs mer