INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL"

Transkript

1 COMITÉ INTERNATIONAL D ESTHÉTIQUE ET DE COSMÉTOLOGIE CIDESCO SVERIGES HUDTERAPEUTERS RIKSORGANISATION HUD- OCH SPATERAPEUT -ett spännande och kreativt yrke INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL GILDA SKOLAN GÖTEBORG MALMÖ STOCKHOLM

2 VÄLKOMMEN AT T HÖR A AV DIG TILL OSS Studiebesök Välkommen att göra ett personligt studiebesök och få en egenhändig visning och information om skolan. Ring eller maila och boka en tid! För ytterligare information Besök vår hemsida Göteborg Kungsportsavenyn 20, Göteborg Tel Mail G i l d a S Malmö Gustav Adolfs Torg 41, Malmö Tel k Mail o l a A B w w w. g i l d a s k o l Stockholm Sveavägen 52, Stockholm Tel a Mail n. s

3 HUD- OCH SPATERAPEUTUTBILDNING I VÄRLDSKLASS GILDA SKOLAN erbjuder en ettårig, kombinerad utbildning till hud- och spaterapeut. GILDA SKOLAN har utbildat en student som våren 2013 blev bronsmedaljör i hudvårds-vm, dvs trea i världen, och utmärker sig därmed som en utbildning i världsklass! Detta är det bästa som en svensk någonsin har presterat i detta mästerskap. Om utbildningen Läroplanen omfattar teori och praktik (2 100 timmar) inom ansiktsvård, kroppsvård, manikyr, pedikyr, massage, makeup, spakunskap mm. Utbildningen är intensiv och lärorik, vilket gör att du som student kommer att vara väl förberedd när du ska ut i arbetslivet. På GILDA SKOLAN kommer du att skaffa dig erfarenheter som gör att du är redo för en karriär vare sig du vill arbeta som anställd eller starta en egen salong. Vi välkomnar alla sökande, både kvinnor och män. En erkänd examen I kursavgiften ingår internationellt CIDESCO diplom samt Kerstin Florians spa-diplom. Som enda skola i Sverige erbjuder vi dessutom, mot en mindre avgift, möjlighet till internationell CIDESCO examen i Elektrisk epilering och Aromaterapi. En CIDESCO examen gör dig unik och dina arbetsmöjligheter ökar både i Sverige och utlandet. En investering i GILDA SKOLANs utbildning innebär inte enbart ett spännande och utvecklande år, det innebär även en investering i din framtid!

4 EN INVESTERING I DIN FRAMTID Vad gör en hud- och spaterapeut? Som hud- och spaterapeut utför du olika behandlingar på ansikte och kropp. Exempel på behandlingar är ansiktsbehandlingar, färgning av fransar och bryn, makeup, massage, ler- och aromainpackningar, manikyr, pedikyr och hårborttagning. En viktig del av jobbet är att se över kundens behov och rekommendera hur denna själv kan sköta sin hud. Du vägleder kunder att sköta sin hud och kropp samt tar hand om personer med olika hudproblem. Många hud- och spaterapeuter är egna företagare. Därför lägger vi vikt vid att även lära ut affärskunskap och säljteknik. Din professionella image är viktig för att lyckas. Då du dagligen möter kunder är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor och att du har en känsla för service och empati. Du har en fallenhet för yrket vilket innebär att du är noggrann, pysslig och vårdande. Du vet att du har kunskap att ge kunden det hon eller han behöver i form av behandling och hemvårdsråd och du gör det med glädje. Var arbetar en hud- och spaterapeut? Som hudterapeut kan du välja att arbeta på salong, spa- och friskvårdsanläggning, hos plastikkirurg, på lyxkryssningsfartyg, som representant för kosmetiska märken, som tillverkare av kosmetiska produkter, i parfymeri, som utbildare eller öppna en egen salong. Framtid för hud- och spaterapeuter Önskan om att ta hand om sig själv och vårda sin kropp blir allt större. I takt med att intresset för skönhet, välbefinnande och hälsa ökar så skapas också fler arbetsmöjligheter i branschen. Hud- och spaterapeut är ett yrke som ligger i tiden och intresset för kvalificerade yrkesutövare är stort. Att tänka på vid val av utbildning När du har bestämt dig för att det är hudterapeut du vill bli gäller det att bestämma vilken utbildning du önskar gå. Några skolor ger dig en CIDESCO examen som är väl ansedd inom hudvårdsbranschen och erkänd i hela världen. Utmärkande för en sådan examen är att du får minst 600 praktiktimmar samt att du och skolan uppfyller CIDESCOs krav på standard och kompetens. På en del skolor måste du själv ordna praktik efter examen för att få ditt diplom. På GILDA SKOLAN ingår både praktik och CIDESCO examen i utbildningen.

5 SPATERAPEUTUTBILDNING INGÅR I GILDA SKOLANs ettåriga utbildning ingår Kerstin Florians spautbildning. Du lär dig friskvårdande behandlingar enligt Kerstin Florians spafilosofi och kan, efter examen, titulera dig som spaterapeut med jobbmöjligheter i Sverige och utomlands. Vi har valt att samarbeta med Kerstin Florian eftersom de har längst erfarenhet av spatradition i Sverige. Spautbildningen täcker allt som behövs i en utbildning och du får goda arbetsmöjligheter på spaanläggningar både i Sverige och internationellt. Kerstin Florian för spatraditionen framåt och vidareutvecklar den efter åratals forskning i både öst och väst. Under nio dagar får du lära dig Kerstin Florians koncept för behandling av ansikte och kropp: Spa Face Teori: Spahistorik, Kerstin Florian koncept, produktkännedom Terapier: Spa Face med användandet av Fytoterapi och Aromaterapi Praktik Spa Body Teori: Produktkännedom, inpackningar, fuktighetskurer och kurbad Terapier: Hydro-, Balneo-, Pelo-, Thalasso-, Aroma- och Phytoterapi, Body scrub Praktik Försäljning, att driva spa, kundhantering, service och lönsamhet

6 SHR OCH CIDESCO GILDA SKOLAN uppfyller kraven för både SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och CIDESCO (Comité International D Éstetique Et De Cosmétologie). SHR SHR är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige. Gilda Skolan uppfyller samtliga av SHR:s krav på utbildningsstandard och utbildningstid. SHR genomför en kvalitetsgranskning en gång om året för att säkerställa att utbildningens standard hålls hög. Målet med SHR är att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudterapeutyrket. Efter avlagd examen kan du ansöka om medlemskap i SHR och bli auktoriserad hudterapeut. CIDESCO CIDESCO är den internationella branschmotsvarigheten till SHR. Endast fem skolor i Sverige är godkända av CIDESCO. Gilda Skolan är tre av dem med sina utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Att du som godkänd, examinerad student tilldelas CIDESCO diplom gör dig unik och du kan välja en svensk eller internationell karriär inom yrket. Vid godkänd examen får du en brosch och ett internationellt diplom. Du får även använda CIDESCOs logotyp på visitkort och i annonsering. Detta visar den höga grad av studier som du uppnått. Både SHR och CIDESCO examinationer är obligatoriska för skolans studenter och examensavgifterna ingår i kursavgiften. Mot en mindre avgift kan du även ta CIDESCO examen i Elektrisk Epilering och Aromaterapi.

7 UNIK CIDESCO EXAMEN I EPILERING OCH AROMATERAPI Som enda skola i Sverige erbjuder vi möjlighet till CIDESCO examen i Elektrisk epilering och Aromaterapi. Mot en mindre avgift kan du fördjupa dig inom något av dessa ämnen och därmed tilldelas internationellt CIDESCO diplom. Fördjupningen sker med ett visst antal extra praktiktimmar samt ett extra teoretiskt och ett praktiskt prov vid examen. Det blir vanligare och vanligare att hudterapeutens specialkompetens efterfrågas hos arbetsgivare i branschen. Genom att ta en CIDESCO examen i Elektrisk epilering eller Aromaterapi blir du unik och dina arbetsmöjligheter ökar både i Sverige och utlandet. Elektrisk epilering innebär att oönskad hårväxt avlägsnas med hjälp av en svag elektrisk ström och en engångsnål. Genom den elektriska epileringen förstörs den nedre delen av hårsäcken permanent. Detta hindrar återväxt av hårstrået. Aromaterapi är en terapiform där man på ett kontrollerat sätt använder sig av rena eteriska oljor för att påverka kropp, fysiologi, humör, sinnesstämning eller tankar för att ge balans och harmoni i den mänskliga kroppen och själen.

8 ARBETSMÖJLIGHETER 96 % har jobb innan avslutad utbildning eller inom ett halvår* Arbetsmöjligheterna efter GILDA SKOLANs utbildning är mycket bra, många har jobb redan innan de slutat. Nedan ser du några av de karriärmöjligheter du kan välja bland: Hud- och skönhetssalonger samt spaanläggningar Parfymerier och apotekskedjor Friskvårdsanläggningar och samarbete med plastikkirurger Flera stora varuhus med hudvårdsavdelningar anställer i första hand hudterapeuter Som skönhetsredaktör eller skribent för tidningar och bloggar Leverantörer för olika kosmetiska märken anställer hudterapeuter som säljare/utbildare 1-2 studenter i varje klass väljer att direkt efter avslutad utbildning öppna en egen salong *Källa: Marknadsundersökning 2010, 85 respondenter som utbildat sig vid Gilda Skolan och som arbetar i branschen.

9 ETT NÄTVERK FÖR LIVET Vi samarbetar med flera kända företag med anläggningar i Sverige och utlandet. Detta ger dig som student ett stort kontaktnät vilket också gör det lättare att söka jobb efter utbildningen. Här ser du några av våra samarbetspartners: Kerstin Florian Inc - Världsledande inom spa-industrin och finns representerat på över 200 spa- och salonger i Sverige. Har även distributörer i USA, Mexiko, Kanada, Karibien, Europa, Asien och Nordamerika. Ving - Sveriges största researrangör med resor till fler än 500 resmål i över 50 länder. Erbjuder flera olika spa-paket för avkopplande semesterresor. Six Senses Resorts & Spas - Luxuösa spaanläggningar som vunnit flertalet utmärkelser. Finns på över 90 platser i världen, främst i Asien och Europa. Steiner Transocean - Ombesörjer spa och skönhetssalonger på ca 120 st lyxkryssningsfartyg över hela världen. Eriksbergskliniken - Utför Estetisk Plastikkirurgi, Allmän kirurgi, Dermatologi, Laserbehandlingar, IPLbehandlingar osv. Klinik 34 - Specialister på minimalinvasiv estestisk kirurgi och medicinsk hudvård.

10 KURSINNEHÅLL Hudvård. Ansiktsbehandling hudanalys, behandlingsmål, rengöringsteknik, ansiktsmassage, peeling, masker och krämer. Ge individuella råd till kund om hudens funktion och föreslå lämpliga produkter. Elektroterapi för hudvård. Microdermabrasio, hudslipning. Färga och forma fransar och bryn. Kroppsvård. Kroppsanalys, behandlingsmål, figurformning, elektroterapi för kroppsvård. Manikyr och pedikyr. Händers, fötters och naglars uppbyggnad, nagelförändringar och nagelsjukdomar. Fila, forma och lacka naglar. Hand- och fotmassage. Konstnaglar och nageldekorationer. Manikyr med gelélack. Färg, form och stil. Färgkunskap, makeupteknik, lösa ögonfransar, permanent ögonfransuppböjning. Färg- och stilanalys. Öronhålstagning. Massage. Klassisk Massage, Hot Stone Massage. Aromaterapi. Vegetabiliska och eteriska oljors verkan och kemiska uppbyggnad. Aromamassage. Elektrisk epilering och diatermi. Permanent borttagning av generande hårväxt, fibrom och ytliga blodkärl med hjälp av ström och engångsnålar. Vaxepilering. Hårväxt avlägsnas temporärt med vax. Spaterapi. Friskvårdande behandlingar enligt Kerstin Florians spafilosofi. Alg- och aromainpackningar. Anatomi och fysiologi. Kroppens uppbyggnad och funktioner.

11 Dermatologi. Hudens uppbyggnad, hudförändringar och hudsjukdomar. Affärskunskap. En introduktion i att starta eget. Fysik med apparatkunskap. Grundläggande kunskaper i fysik kombineras med användning av kosmetiska apparater. Kemi och receptur. Kosmetisk inriktning med framställning av hudvårdspreparat. Krämtillverkning. Kunskap om hur man kokar och blandar kräm. Kost och motion. Samspelet mellan kost, motion och hälsa. Mikrobiologi och hygien. Smittspridning, sterilisering och desinficering. Hjärt- och lungräddning med luftvägsstopp. Grundläggande kunskaper. Kundvård och försäljning. Bygga upp och vårda en kundkrets. Säljträning och etik i försäljningsarbetet. Kundpraktik. Ingår i utbildningen med över 600 timmar och genomförs på skolans salong under överinseende av handledande lärare.

12 Över 600 praktiktimmar

13 TEORI OCH PRAKTIK På GILDA SKOLANs ettåriga utbildning (2 100 timmar) får du både teoretisk och praktisk utbildning inom hudvård och spakunskap. För att kunna ge rätt behandling behöver du djupa teoretiska kunskaper. Praktiken behöver du för att öva dig på behandlingar, kundkontakt och hur det går till att sköta och driva en salong. Du får även lära dig affärskunskap och säljteknik. Alla ämnen är integrerade och efter examen är du helt rustad för arbetslivet, vare sig du vill arbeta som anställd eller med egen salong. Utbildningens upplägg Det första halvåret kommer du att lära dig grunderna inom hud- och kroppsvård. Du lär dig terori inom bland annat anatomi och fysiologi, samt hur man gör en hudanalys som är viktigt för att du ska kunna hjälpa kunder med olika hudtyper. Du utför även behandlingar på dina klasskamrater och känner på hur det är att ta emot olika behandlingar. Det andra halvåret är det dags att träffa kunder och träna på behandlingar, kundbemötande och försäljning. Du får också lära dig hygien, städning, ordning samt att utföra behandlingar på tid. Detta efterfrågas ofta av arbetsgivare och att kunna detta är ett försprång när du ska söka jobb. Din träning får du i skolans kundsalong, allt med stöd av skolans utbildare. Många praktiktimmar Vi anser det viktigt att du redan under studietiden får kunskap om och förståelse för hur företag inom skönhetsbranschen arbetar. Därför erbjuder vi över 600 praktiktimmar. Kunderna ställer höga krav på kunskap, god kundkontakt och yrkesskicklighet. Att kunna ge bra service, marknadsföra sig själv och bli en professionell yrkesutövare är minst lika viktigt som att kunna tillgodogöra sig teoretiska kunskaper. GILDA SKOLANs praktiksalong är populär och ofta fullbokad, vilket gör att du under ditt utbildningsår lätt får ihop alla dina praktiktimmar.

14 EN KÄNSLA AV LYX Hudvårds- och spabehandlingarna görs med GILDA- och Kerstin Florian-produkter på alla våra skolor. Allt från enklare expressbehandlingar till lyxiga ansikts-, kropps- och spabehandlingar finns på menyn. GILDA SKOLAN har medvetet valt att arbeta med få märken av hög kvalitet. Fokus ligger på fördjupning inom hudvården, samt ingående kunskap om enskilda ingredienser och hur dessa samverkar. Efter utbildningen kan du själv välja att utbilda dig inom fler märken. Gilda Cosmetic Gilda Liljeblad, grundare av GILDA SKOLAN, har tagit fram en serie hudvårdsprodukter med bästa val av ingredienser för märkbart resultat på huden. Gildas gedigna erfarenhet inom hudvårdsbranschen ligger till grund för serien. Everyday Minerals Företaget erbjuder makeup av endast de finaste naturliga ingredienserna. Målet är att makeupen ska vara lätt att applicera, sitta länge och framför allt att det ska vara roligt! Kerstin Florian Företaget arbetar med en välkänd hudvårdsserie på spaanläggningar och salonger i Sverige och utlandet. Kerstin Florians spakoncept finns idag på flera av världens främsta spaanläggningar och hotell. FACE Stockholm Företaget är svenskt och erbjuder högkvalitativ makeup som är utvecklat efter det svenska idealet; naturligt, trendriktigt, enkelt, rent, vackert och roligt. Scratch Nails Scratch är ett ledande svenskt varumärke och företag med över 25 år på den svenska nagelmarknaden.

15 CENTRALT LÄGE I TRE STÄDER GILDA SKOLAN finns representerad i Sveriges tre största städer; Göteborg, Malmö och Stockholm. Alla skolor är centralt belägna i vackra, ljusa lokaler som präglas av skönhet och värme. Här finns både lektionssalar och behandlingssalonger där du får chansen att öva dig på behandlingar och kundbemötande. GILDA SKOLAN etablerades redan 1993 vid Avenyn 20 i centrala Göteborg. Avenyn är Göteborgs paradgata med närhet till nöje, kultur, shopping och restauranger. Under våren 2002 startade GILDA SKOLAN utbildning för blivande hudterapeuter vid Gustav Adolfs Torg 41 i centrala Malmö. Torget är grönt och lummigt och omges av många av Malmös äldsta och pampigaste byggnader. Under våren 2002 startade GILDA SKOLAN även en utbildning i Stockholm förlagd i ljusa och trevliga lokaler vid Sveavägen 52. Även denna adress är centralt belägen och lätt att nå med allmänna kommunikationsmedel. Göteborg Malmö Stockholm

16 GILDA SKOLAN - LITE MER Efter examen från GILDA SKOLAN kan du börja söka jobb med en gång. Du behöver inte komplettera med några extra praktiktimmar eller några extra avgifter. I priset ingår allt du behöver; arbetskläder, kompendier, instrument, övningsmaterial, praktik och CIDESCO examen. Utöver de vanliga hudspecifika ämnena får du lära dig krämtillverkning, aromaterapi och kosmetisk receptur samt hjärt- och lungräddning. GILDA SKOLAN eftersträvar kvalitet och det finns alltid en handledande utbildare till hands för dig, både under våra lektioner och under praktiktimmarna. Samtliga utbildare på skolan är utbildade hudterapeuter och har en stor kompetens inom hudvårdsbranschen. Varje klass består av max 18 studenter för att du skall få mycket tid med skolans medarbetare och lära dig allt som har med din framtida karriär att göra. Att vi har få studenter innebär att du får gott om hjälp och handledning. Det är din personliga utveckling som står i centrum. Personlig utveckling i fokus

17 MILJÖPOLICY GILDA SKOLAN är verksam inom områdena hälsa, hudvård, kroppsvård och skönhet. Det är därför naturligt för oss att jobba mot en friskare och mer miljöinriktad skola. Miljön är något vi lägger stor vikt vid och vi strävar efter att vara en förebild, inte bara i hälsans tecken utan också ur miljösynpunkt. Vi arbetar utifrån fyra fokusområden som genomsyrar hela vår verksamhet. Det handlar om att vi skall framställa tjänster av hög kvalitet, att våra kunder skall vara nöjda, att våra medarbetare och studenter skall må bra, samt att vi skall skydda och värna om miljön. Målsättningen är att erbjuda tjänster som produceras med minsta möjliga miljöbelastning utan att för den sakens skull göra avkall på service och kvalitet. Vi tänker på din framtid

18 ANSÖKAN OCH ANTAGNING Ansökan Ansökningshandlingar skriver du enkelt ut från vår hemsida eller beställer genom att kontakta någon av våra skolor. När du ansökt får du i god tid före kursstart reda på om du har blivit antagen. En ansökan är inte bindande utan ses som en intresseanmälan tills du har tackat ja till utbildningen. Studenter tas in löpande fram till kursstart vid mån om plats. Kursstarter sker två gånger per år, i februari och augusti. Aktuella kursstarter hittar du på vår hemsida. KURSAVGIFT OCH DELBETALNING Kursavgift Kursavgiften ligger på kronor inklusive moms ( kronor exklusive moms) för hela utbildningsåret. Delbetalning Human Konto Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan till exempel låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 6, 12 eller 24 månader. Läs mer på vår hemsida under kursavgift och delbetalning. Tid är pengar GILDA SKOLANs utbildning inkl. teori och praktik är förlagd till ett år. Att studenterna snabbt blir klara och kan komma ut i arbetslivet är uppskattat bland de som har gått vår utbildning. En effektiv och lärorik utbildning är också något som efterfrågas bland de många telefonsamtal som inkommer om utbildningen.

19 Kära studenter, 1993 grundade jag GILDA SKOLAN i Göteborg. Det gav mig en fantastisk möjlighet att kunna vidareutveckla min kunskap inom skönhetsvård med målet att utbilda Sveriges bästa hud- och spaterapeuter. Jag känner en oerhörd glädje över de drygt 1000 studenter som har valt att utbilda sig på just GILDA SKOLAN. Vidare känner jag mig stolt över de studenter som representerar skolan ute i världen med all sin skicklighet i vårt yrke. GILDA SKOLAN står för modern utveckling av kunskap i hudvård och spa. Med åren har det gett en möjlighet att även starta utbildning i Stockholm och Malmö. GILDA SKOLAN har utvecklats till ett begrepp inom skönhetsutbildning och våra studenter är idag mycket eftertraktade på arbetsmarknaden. Gilda Liljeblad, grundare av GILDA SKOLAN

20 COMITÉ INTERNATIONAL D ESTHÉTIQUE ET DE COSMÉTOLOGIE CIDESCO SVERIGES HUDTERAPEUTERS RIKSORGANISATION Vi är anslutna till SHR och CIDESCO. INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL GILDA SKOLAN GÖTEBORG MALMÖ STOCKHOLM Kungsportsavenyn 20, Göteborg Gustav Adolfs Torg 41, Malmö Sveavägen 52, Stockholm

GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL HUD- & SPATERAPEUTUTBILDNING GILDA SKOLAN

GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL HUD- & SPATERAPEUTUTBILDNING GILDA SKOLAN GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL HUD- & SPATERAPEUTUTBILDNING GILDA SKOLAN EN UTBILDNING I VÄRLDSKLASS! 1993 grundade jag Gilda Skolan i Göteborg. Det gav mig en fantastisk möjlighet att kunna vidareutveckla

Läs mer

Elevpraktik 1-årig utbildning till hud- och spaterapeut

Elevpraktik 1-årig utbildning till hud- och spaterapeut Elevpraktik 1-årig utbildning till hud- och spaterapeut www.arespaschool.se Åre Spa School praktikplats till skolans elever Vid foten av Åreskutan ligger Åre Spa School, skolan för de med ett brinnande

Läs mer

GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL BEHANDLINGSMENY GÖTEBORG

GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL BEHANDLINGSMENY GÖTEBORG GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL BEHANDLINGSMENY GÖTEBORG PROFESSIONELLA BEHANDLINGAR AV GILDA SKOLANS STUDENTER Samtliga tids- och prisangivelser är inklusive 5-15 min kundkonsultation. Hudvårds- och

Läs mer

GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL BEHANDLINGSMENY GÖTEBORG

GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL BEHANDLINGSMENY GÖTEBORG GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL BEHANDLINGSMENY GÖTEBORG PROFESSIONELLA BEHANDLINGAR AV GILDA SKOLANS STUDENTER Samtliga tids- och prisangivelser är inklusive 5-15 min kundkonsultation. Hudvårds- och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL YRKESHÖGSKOLAN FÖR HUDVÅRD OCH SPA

VÄLKOMMEN TILL YRKESHÖGSKOLAN FÖR HUDVÅRD OCH SPA VÄLKOMMEN TILL YRKESHÖGSKOLAN FÖR HUDVÅRD OCH SPA TILL DIG SOM FUND ERAR PÅ ATT UTBILDA DIG TILL HUDTERAPEUT OCH SPA- TERAPEUT Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa är en svensk privatskola som utbildar hud-

Läs mer

LISA i By. För kropp & själ vid Frykenstrand. Klassisk, aroma & taktil massage SPA behandlingar & vaxning

LISA i By. För kropp & själ vid Frykenstrand. Klassisk, aroma & taktil massage SPA behandlingar & vaxning För kropp & själ vid Frykenstrand Klassisk, aroma & taktil massage SPA behandlingar & vaxning Jag finns vid natursköna Frykenstrand. Ring och boka tid för massage eller en avslappnande SPA-behandling.

Läs mer

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet Cecilia Östman mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG sinnesstämning känsla skönhet Mitt namn är Cecilia Östman. Varmt välkommen till mig och min salong Hudvårdsstudion. Jag är cidesco diplomerad

Läs mer

ANSIKTSBEHANDLINGAR. Klassisk ansiktsbehandling för män (ca 90 min) 400:- Se klassisk ansiktsbehandling exklusive brynplock.

ANSIKTSBEHANDLINGAR. Klassisk ansiktsbehandling för män (ca 90 min) 400:- Se klassisk ansiktsbehandling exklusive brynplock. PRISLISTA ELEVBEHANDLINGAR STOCKHOLM 2014 ANSIKTSBEHANDLINGAR Klassisk ansiktsbehandling (ca 90 min) 450:- Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, brynplock (ej formning), ansiktsmask

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på BEHANDLINGAR OCH PRISER 2013/2014 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Valet av produkter styrs ofta av intryck från reklam eller genom

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter Prislista 2011/2012 PRISLISTA PRISLISTA 2011/2012 2013 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Mitt medvetna val är att de produkter jag använder

Läs mer

Prislista Elevbehandlingar 2015

Prislista Elevbehandlingar 2015 Prislista Elevbehandlingar 2015 Ansiktsbehandlingar Klassisk ansiktsbehandling (ca 90 min) 450:- Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, brynplock (ej formning), ansiktsmask

Läs mer

Lyxig ansiktsbehandling ca 120 min... 1.200 kr Rengöring, hudanalys, djuprengöring, por-tömmning,

Lyxig ansiktsbehandling ca 120 min... 1.200 kr Rengöring, hudanalys, djuprengöring, por-tömmning, Meny Ansiktsbehandlingar Klassisk ansiktsbehandling ca 90 min... 900 kr Rengöring, hudanalys, djuprengöring, por-tömmning, formning av fransar och bryn, ansiktsmassage, fuktgivande mask samt avslutande

Läs mer

NH Nails Academy NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se

NH Nails Academy NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se NH Nails Academy NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se NH Nails Academy NH Nails har sedan 1999 erbjudit marknaden utbildningar utav högsta klass

Läs mer

Goda vänner Bjud med en vän eller fler och njut några timmar spa och god mat.

Goda vänner Bjud med en vän eller fler och njut några timmar spa och god mat. Spa paket Goda vänner Bjud med en vän eller fler och njut några timmar spa och god mat. Paketet innehåller: Spabehandling- Din spastund - se meny nedan. Pris: 1495:-/person Enkelrumstillägg: 200:- Hindåsgården

Läs mer

Underbara Du! Det bästa som hänt dig är -DU, visste du det?

Underbara Du! Det bästa som hänt dig är -DU, visste du det? Varmt Välkommen att boka din tid. Tid som inte avbokas 24 timmar innan debiteras 50% av priset. Massage eller annan kroppsbehandling rekommenderas ej vid förkylning, feber eller före graviditet v. 16.

Läs mer

NH Nails Academy Nagelterapeut utbildning Våren 2010

NH Nails Academy Nagelterapeut utbildning Våren 2010 NH Nails Academy Nagelterapeut utbildning Våren 2010 NH Nails Brunnsgatan 21a-b 111 38 Stockholm Tel. 08-411 01 01 08-411 01 00 www.nhnails.se najet@nhnails.se NH Nails Academy NH Nails har sedan 1999

Läs mer

ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK. Meny. Tidsbokning: 08-661 81 80

ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK. Meny. Tidsbokning: 08-661 81 80 ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK Meny Tidsbokning: 08-661 81 80 Ansiktsbehandlingar Djuprengöring 90 min värde 750:- Rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, skalpmassage, mask. Brynplock ingår.

Läs mer

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling: presentkort

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling: presentkort SPA-upplevelser vår och sommar 2016 spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Må riktigt gott hos oss på SPA Mösseberg! Njut av en uppfräschande behandling, bada i vår varmvattenbassäng och jacuzzi,

Läs mer

Prislista Elevbehandlingar 2015

Prislista Elevbehandlingar 2015 Prislista Elevbehandlingar 2015 Ansiktsbehandlingar Klassisk ansiktsbehandling (ca 90 min) 450:- Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, brynplock (ej formning), ansiktsmask

Läs mer

LINAS HUDVÅRD. Certifierad hudterapeut

LINAS HUDVÅRD. Certifierad hudterapeut LINAS HUDVÅRD Certifierad hudterapeut RESULTATBASERAD HUDVÅRD HUDVÅRDSPRODUKTER Klassisk Ansiktsbehandling En ansiktsbehandling som passar alla! I behandlingen görs en hudanalys och produkterna anpassas

Läs mer

NH Nails Academy. Nagelterapeut utbildning Hösten NH Nails Brunnsgatan 21a-b Stockholm Tel

NH Nails Academy. Nagelterapeut utbildning Hösten NH Nails Brunnsgatan 21a-b Stockholm Tel NH Nails Academy Nagelterapeut utbildning Hösten 2011 NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se NH Nails Academy NH Nails har sedan 1999 erbjudit marknaden

Läs mer

GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL BEHANDLINGSMENY GÖTEBORG

GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL BEHANDLINGSMENY GÖTEBORG GILDA INTERNATIONAL BEAUTY SCHOOL BEHANDLINGSMENY GÖTEBORG AVANCERADE BEHANDLINGAR På Gilda Skolan lägger vi stor vikt på behandlingar som ger långvariga resultat. Nedan förklarar vi våra avancerade behandlingar

Läs mer

NH Nails Academy. Nagelterapeututbildning Hösten 2012. NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.

NH Nails Academy. Nagelterapeututbildning Hösten 2012. NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails. NH Nails Academy Nagelterapeututbildning Hösten 2012 NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se NH Nails Academy NH Nails har sedan 1999 erbjudit marknaden

Läs mer

HUDVÅRDS- BRANSCHEN SHR AUKTORISERAD. Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

HUDVÅRDS- BRANSCHEN SHR AUKTORISERAD. Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation HUDVÅRDS- BRANSCHEN 2015 A SHR AUKTORISERAD Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation Innehållsförteckning Innehåll 3 Om den här rapporten 5 Sammanfattning 6 Skönhetsvårdsbranschen 8 Omsättning skönhetsvård

Läs mer

-Fibro massage 55 min 600 Kr Sunabåt och mjukmassage

-Fibro massage 55 min 600 Kr Sunabåt och mjukmassage Spa behandlingar 1 När ryggen värker och själen ömmar då är massage en av de bästa mediciner - Svensk klassisk massage 30 min 375 Kr - Svensk klassisk massage 60 min 600 Kr - Hot stone massage - massage

Läs mer

Linda Klein. Diplomerad och Auktoriserad Hudterapeut, Spa-terapeut och Makeup-Artist. Ansiktsbehandlingar

Linda Klein. Diplomerad och Auktoriserad Hudterapeut, Spa-terapeut och Makeup-Artist. Ansiktsbehandlingar Linda Klein Diplomerad och Auktoriserad Hudterapeut, Spa-terapeut och Makeup-Artist. Ansiktsbehandlingar ANSIKTSBEHANDLING CLASSIC 60 MIN Rengöring av ansikte och hals. Peeling som avlägsnar döda hudceller.

Läs mer

Behandlingar på CitySpa!

Behandlingar på CitySpa! Behandlingar på CitySpa! ANSIKTE Klassisk ansiktsbehandling Din hudterapeut skräddarsyr behandlingen efter din hudtyp och behov. Den kan vara djuprengörande, fuktgivande, lugnande, återuppbyggande eller

Läs mer

SPA-upplevelser 2011

SPA-upplevelser 2011 SPA-upplevelser 2011 spa mösseberg njut i exklusiv, historisk miljö Må riktig gott hos oss på SPA Mösseberg! Njut av en uppfräschande behandling, bada i vår varmvattenbassäng och jacuzzi, basta eller bara

Läs mer

H Å R S A L O N G P A R F Y M E R I S P A K L I N I K

H Å R S A L O N G P A R F Y M E R I S P A K L I N I K B e h a n d l i n g a r P A R F Y M E R I S P A H Å R S A L O N G K L I N I K ANSIKTSBEHANDLINGAR Ansiktsbehandling SPA [25 min] Skön och uppfräschande. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage,

Läs mer

Krav på yrkesskicklighet. Föremål för bedömning enligt bedömningskriterierna för N1, G2, B3. Planen för genomförande av inlärning

Krav på yrkesskicklighet. Föremål för bedömning enligt bedömningskriterierna för N1, G2, B3. Planen för genomförande av inlärning Yrkesinriktad grundexamen: Grundexamen inom skönhetsbranschen. Årskurs 1 Examensdel: 2.1.1 Hudvård, 45 kp (Grunder i ansiktsvård och kundbetjäning 10 kp, Handvård o fotvård 10 kp, Kroppsvård och massage

Läs mer

Ansiktsbehandlingar och Estetisk Medicin

Ansiktsbehandlingar och Estetisk Medicin Prislista Ansiktsbehandlingar och Estetisk Medicin Vid köp av 3 behandlingar får du 15% rabatt* Vid köp av 5 behandlingar får du 25% rabatt* Gäller ansiktsbehandlingar och Estetisk Medicin MESOTERAPI MED

Läs mer

Lyxig ansiktsbehandling ca 120 min... 1.300 kr Rengöring, hudanalys, djuprengöring, por-tömmning,

Lyxig ansiktsbehandling ca 120 min... 1.300 kr Rengöring, hudanalys, djuprengöring, por-tömmning, Meny Ansiktsbehandlingar Klassisk ansiktsbehandling ca 90 min.. 1.000 kr Rengöring, hudanalys, djuprengöring, por-tömmning, formning av fransar och bryn, ansiktsmassage, fuktgivande mask samt avslutande

Läs mer

Jag ger olika kurser inom hälsa och personlig utveckling. Dessa sker fortlöpande under året i Örebro eller ibland på annan ort om så önskas.

Jag ger olika kurser inom hälsa och personlig utveckling. Dessa sker fortlöpande under året i Örebro eller ibland på annan ort om så önskas. Varmt Välkommen att boka din tid. Tid som inte avbokas 24 timmar innan debiteras 50% av priset. Massage eller annan kroppsbehandling rekommenderas ej vid förkylning, feber eller före graviditet v. 16.

Läs mer

Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se

Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se FACE Total face (alla hudtyper) Rengöring, facemapping, peeling, porrengöring, brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande

Läs mer

Behandlingar. Ansiktsbehandlingar. Laserbehandling. Kemisk peeling (meicinsk ansiktsbehandling) Prislista uppdaterad 2014-05-15.

Behandlingar. Ansiktsbehandlingar. Laserbehandling. Kemisk peeling (meicinsk ansiktsbehandling) Prislista uppdaterad 2014-05-15. Behandlingar Prislista uppdaterad 2014-05-15 Ansiktsbehandlingar Hudkonsultation (utförs alltid av hudterapeut) tid 20 min pris 250 kr Nimue Klassisk Bio Active Complex tid 45 min pris 710 kr tid 60 min

Läs mer

Certifierad Massageterapeut & Certifierad Spaterapeut

Certifierad Massageterapeut & Certifierad Spaterapeut Certifierad Massageterapeut & Certifierad Spaterapeut Kursinformation www.evexia.se 08-556 50 300 info@evexia.se Välkommen till Evexia - Hälsopedagogiskt Centrum! Lusten att utveckla människor med ett

Läs mer

Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se

Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se Tel. 018-51 22 44 Kungsängsgatan 23, 753 22 Uppsala www.careandbeauty.se FACE Total face (alla hudtyper) Rengöring, facemapping, peeling, porrengöring, brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande

Läs mer

GEL AKRYL MANIKYR KURSGUIDE

GEL AKRYL MANIKYR KURSGUIDE GEL AKRYL MANIKYR KURSGUIDE Renewal Experience Quality. Detta är våra ledord som står i fronten för vår affärsidé. Vår utmaning är att ständigt fylla dessa ord med tillfredställande innehåll och handlingar.

Läs mer

Vi utbildar dig till expert på hudvård och spa!

Vi utbildar dig till expert på hudvård och spa! Vi utbildar dig till expert på hudvård och spa! 1 År 1995 startade jag Hudvårdshögskolan International Beauty School of Sweden (numera förkortat IBS) och skolan är idag en av Sveriges mest välrenommerade

Läs mer

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling:

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling: SPA-upplevelser 2012 spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Må riktigt gott hos oss på SPA Mösseberg! Njut av en uppfräschande behandling, bada i vår varmvattenbassäng och jacuzzi, basta eller

Läs mer

Ansiktsbehandlingar. Ansiktskur

Ansiktsbehandlingar. Ansiktskur Ansiktsbehandlingar Ansiktskur Ansiktsbehandling med fokus på avslappning! Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och vårdande produkter som anpassas efter just din hudtyp för bästa resultat. Tid: 40

Läs mer

Bansai Spa - EN DEL AV STUFVENÄS GÄSTGIFVERI

Bansai Spa - EN DEL AV STUFVENÄS GÄSTGIFVERI Bansai Spa - EN DEL AV STUFVENÄS GÄSTGIFVERI Behandlingsmeny 2016 Bansai betyder kraft. Kraft att återfå energi och få den avslappning du behöver. Här kan du njuta av exklusiva behandlingar, av erfarna

Läs mer

Yttrande Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation Dalagatan 76 113 24 Stockholm

Yttrande Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation Dalagatan 76 113 24 Stockholm Avdelningen för regler och tillstånd Socialstyrelsen Dnr 30868/2011 Yttrande Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation Dalagatan 76 113 24 Stockholm Remiss om estetiska behandlingar - förslag till rättslig

Läs mer

Spaterapeut. För dig som redan är massör och vill lära dig Spabehandlingar. Våren 2017

Spaterapeut. För dig som redan är massör och vill lära dig Spabehandlingar. Våren 2017 Spaterapeut För dig som redan är massör och vill lära dig Spabehandlingar Våren 2017 Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar Ett familjeföretag som erbjudit utbildningar inom massage och friskvård sedan

Läs mer

Prislista. Ring oss att boka tid 08-437 600 13

Prislista. Ring oss att boka tid 08-437 600 13 Prislista Ring oss att boka tid 08-437 600 13 www.ciaobellastudio.se bokadirekt.se Ansiktsbehandlingar och Estetisk Medicin Vid köp av 3 behandlingar får du 15% rabatt* Vid köp av 5 behandlingar får du

Läs mer

th floor BEHANDLINGAR OCH PRISER

th floor BEHANDLINGAR OCH PRISER 8 th floor BEHANDLINGAR OCH ER QUICKBLISS-BEHANDLINGAR Fast and Fabulous, 20 min (ansikte) En ansiktsbehandling som får dig att se helt fab ut. Du får njuta av rengöring, peeling, mask och ansiktskräm

Läs mer

Vi utbildar dig till expert på hudvård och spa!

Vi utbildar dig till expert på hudvård och spa! Vi utbildar dig till expert på hudvård och spa! 1 År 1995 startade jag Hudvårdshögskolan International Beauty School of Sweden och skolan är idag en godkänd och välrenommerad yrkesskola inom kosmetologi,

Läs mer

Katreen Eriksson Hudvård

Katreen Eriksson Hudvård Prislista behandlingar 2012 Avbokning måste ske senast 24h innan bokad tid. Ej avbokade behandlingar debiteras fullt pris. Ansiktsbehandlingar face mapping hudanalys, 20 min ansiktsmassage, 30 min 180kr

Läs mer

Prislista 03/2016 Centralgatan 46 / Kanaltorget, 10300 Karis Tfn (019) 232 423, 050 566 0617

Prislista 03/2016 Centralgatan 46 / Kanaltorget, 10300 Karis Tfn (019) 232 423, 050 566 0617 Prislista 03/2016 Centralgatan 46 / Kanaltorget, 10300 Karis Tfn (019) 232 423, 050 566 0617 För oanullerad tid debiterar vi 50 % av behandlingspriset. Vi förbehåller oss rätten till ändringar. Priserna

Läs mer

Dokumentering av yrkesprov

Dokumentering av yrkesprov Grundexamen inom skönhetsbranschen Kompetensområde för specialhudvård och vård med hudvårdsapparater, kosmetolog Blanketten görs i tre versioner. Kryssa för vilken version: Gemensam Arbetsplatshandledare

Läs mer

Hudanalys med Skinplan (vid köp av produkter för minst 250 kr är konsultationen gratis) Stylage Special Lips 1 ml

Hudanalys med Skinplan (vid köp av produkter för minst 250 kr är konsultationen gratis) Stylage Special Lips 1 ml VÅRA PRISER Observera att vid samtidig bokning av flera behandlingar ger vi rabatt. Välkommen att boka en konsultation så kan vi lämna ett exakt pris! KONSULTATIONER/KONTROLLER Konsultation hos läkare

Läs mer

Behandlingsmeny SPA. Det goda livet på Ronneby Brunn!

Behandlingsmeny SPA. Det goda livet på Ronneby Brunn! Behandlingsmeny SPA Det goda livet på Ronneby Brunn! Välkommen till Ronneby Brunn SPA Du är hjärtligt välkommen till vårt SPA. Det är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande. Du stiger in i en behaglig

Läs mer

Välkommen till Lycka!

Välkommen till Lycka! Välkommen till Lycka! Du håller nu i vår behandlingsmeny som kan hjälpa dig med att välja rätt behandling för dig. Om du har svårt att välja är det bara att ringa till salongen så hjälper vi dig gärna.

Läs mer

Åhus ALLT FÖR MIN AVSLAPPNING VÄLKOMMEN PÅ REGENBOGENS SPA PARADIES ÅHUS. www.regenbogen.se/ahus

Åhus ALLT FÖR MIN AVSLAPPNING VÄLKOMMEN PÅ REGENBOGENS SPA PARADIES ÅHUS. www.regenbogen.se/ahus Åhus ALLT FÖR MIN AVSLAPPNING VÄLKOMMEN PÅ REGENBOGENS SPA PARADIES ÅHUS www.regenbogen.se/ahus Koppla av som i paradiset! Hos oss i Åhus kan du slappna av. I SPA väntar en mångfacetterad spa-upplevelse

Läs mer

Lammgård s Spa & Massage

Lammgård s Spa & Massage Prislista: Lammgård s Spa & Massage Uppdaterad: 27/4-2013 MASSAGE Svensk Klassisk Massage En djupgående behandlande massage som koncentreras på de muskelgrupper du har problem i och vill mjuka upp. Grepp

Läs mer

HUDVÅRDSBRANSCHEN I SIFFROR AUKTORISERAD

HUDVÅRDSBRANSCHEN I SIFFROR AUKTORISERAD HUDVÅRDSBRANSCHEN I SIFFROR 2014 A SHR AUKTORISERAD Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation Innehållsförteckning Om SHR 4 Om den här rapporten 7 Sammanfattning 8 Skönhetsvårdsbranschen 10 Branschstatistik

Läs mer

Varmt välkommen! Öppettider: Utresa 18.00 22.00, Återresa 09.00 15.00. Bokning: Kontakta spaavdelningen på däck 6, tel 3380.

Varmt välkommen! Öppettider: Utresa 18.00 22.00, Återresa 09.00 15.00. Bokning: Kontakta spaavdelningen på däck 6, tel 3380. Varmt välkommen! Öppettider: Utresa 18.00 22.00, Återresa 09.00 15.00. Bokning: Kontakta spaavdelningen på däck 6, tel 3380. Vid bokning och betalning före resan erhåller du rabatt på badritualen samt

Läs mer

Hudanalys med Skinplan (vid köp av produkter för minst 250 kr är konsultationen gratis) Stylage Special Lips 1 ml

Hudanalys med Skinplan (vid köp av produkter för minst 250 kr är konsultationen gratis) Stylage Special Lips 1 ml VÅRA PRISER Observera att vid samtidig bokning av flera behandlingar ger vi rabatt. Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation så kan vi lämna ett exakt pris! KONSULTATIONER/KONTROLLER Konsultation

Läs mer

ANSIKTSBEHANDLINGAR. Klassisk ansiktsbehandling, rengöring, peeling, ånga, portömning, formning av bryn, massage, mask, dagcreme och foundation.

ANSIKTSBEHANDLINGAR. Klassisk ansiktsbehandling, rengöring, peeling, ånga, portömning, formning av bryn, massage, mask, dagcreme och foundation. PRISLISTA VÄLKOMMEN ANSIKTSBEHANDLINGAR Unna dig själv en stund av avkoppling & lyx. Ge själen ro i en lugn & harmonisk miljö. Välj bland Decleors underbara behandlingar. Spa Lyx 105 min 875 kr Inleds

Läs mer

Gäller fr.o.m. 1.11.2009. Mariebads SPA. Boka online på www.mjukolen.ax

Gäller fr.o.m. 1.11.2009. Mariebads SPA. Boka online på www.mjukolen.ax 2010 Gäller fr.o.m. 1.11.2009 Mariebads SPA Boka online på www.mjukolen.ax Ansiktsbehandlingar The Face Treatment både för kvinnor och män Dermalogicas ansiktsbehandlingar är lika unika varje gång. Genom

Läs mer

Coaching Stresshantering Presentationsteknik. Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter

Coaching Stresshantering Presentationsteknik. Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter Coaching Stresshantering Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter 2015 Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar Ett familjeföretag som erbjudit utbildningar inom massage och friskvård

Läs mer

Priser. Ansiktsbehandlingar. Biolines Specialbehandlingar. Priserna gäller fr o m 2009-06-01 795:-

Priser. Ansiktsbehandlingar. Biolines Specialbehandlingar. Priserna gäller fr o m 2009-06-01 795:- Priser Priserna gäller fr o m 2009-06-01 Ansiktsbehandlingar Micro peel Hudslipning Behandling av acne, ärr, porer, rynkor och pigmentfläckar mm Utföres efter hudtyp med upp till 70% AHA. Som kur 1ggr/mån

Läs mer

Skapande i en kreativ miljö. HANTVERKSPROGRAMMET FASHION DESIGN FRISÖR HÅR- OCH MAKEUPSTYLIST

Skapande i en kreativ miljö. HANTVERKSPROGRAMMET FASHION DESIGN FRISÖR HÅR- OCH MAKEUPSTYLIST Skapande i en kreativ miljö. HANTVERKSPROGRAMMET FASHION DESIGN FRISÖR HÅR- OCH MAKEUPSTYLIST FASHION DESIGN Är du en kreativ person som är intresserad av mode och kläder? Då är Fashion Design rätt utbildning

Läs mer

Beauty Prislista HUD & l aserbehandlingar

Beauty Prislista HUD & l aserbehandlingar Beauty Prislista HUD & LASERBEHANDLINGAR Exuviance ansiktsbehandlingar Ansiktsbehandling Lätt En lätt uppfräschning 30 min Hudanalys, rengöring, PHA-peeling, portömning, mask samt avslutande dagkräm. Exkl

Läs mer

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK PRISLISTA 2012 Vissa av våra behandlingar rekommenderas som kur för bästa resultat. Läs mer om respektive behandling på vår hemsida www.estetic.se. Om du är osäker på vilken

Läs mer

S P A B E H A N D L I N G A R GRÄNSÖ SLOTT SPA. Allt för ditt välbefinnande

S P A B E H A N D L I N G A R GRÄNSÖ SLOTT SPA. Allt för ditt välbefinnande S P A B E H A N D L I N G A R GRÄNSÖ SLOTT SPA Allt för ditt välbefinnande Gränsö slott är vackert beläget vid vattnet på ön Gränsö i Västervik. Här har du naturen och vattnet ända in på knuten. En miljö

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter Prislista 2011/2012 PRISLISTA PRISLISTA 2012/2013 2011/2012 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Mitt medvetna val är att de produkter jag

Läs mer

Prislista 02/2015 Centralgatan 46 / Kanaltorget, 10300 Karis Tfn (019) 232 423, 050 566 0617

Prislista 02/2015 Centralgatan 46 / Kanaltorget, 10300 Karis Tfn (019) 232 423, 050 566 0617 Prislista 02/2015 Centralgatan 46 / Kanaltorget, 10300 Karis Tfn (019) 232 423, 050 566 0617 För oanullerad tid debiterar vi 50 % av behandlingspriset. Vi förbehåller oss rätten till ändringar. Priserna

Läs mer

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 Upplevelser utöver det vanliga SPAKVÄLLARpå Bansai Spa JANUARI Måndag 20/1 15-18 Spakväll & invigning av märket Kerstin Florian Bubbel, snittar & lyx sätter guldkant

Läs mer

Välkommen till en dag på spa SPADAG

Välkommen till en dag på spa SPADAG Spameny SPADAG Välkommen till en dag på spa Här kan du få avkoppling, resultat och upplevelse i form av rörelse och stillhet. Vår grundfilosofi bygger på fem hörnstenar; behandlingar, fysisk träning, mental

Läs mer

Dokumentering av yrkesprov

Dokumentering av yrkesprov Grundexamen inom skönhetsbranschen Kompetensområde för specialhudvård och vård med hudvårdsapparater, kosmetolog Blanketten görs i tre versioner. Kryssa för vilken version: Gemensam Arbetsplatshandledare

Läs mer

First Hotel SPA Billingehus

First Hotel SPA Billingehus First Hotel SPA Billingehus Hela konceptet Billinghus återspeglar livsstil och välbefinnande! Här finner du förutom vårt konferenshotell även ett otroligt vackert friluftsområde med alltifrån slalombacke,

Läs mer

På Spa Billingehus använder vi kvalité till

På Spa Billingehus använder vi kvalité till På Spa Billingehus använder vi kvalité till våra gäster D e c l e o r h u d v å r d o c h k r o p p s v å r d världsledande inom aromaterapi Decleor är specialisten på Aromaterapi och erbjuder en total

Läs mer

ANSIKTE. Ansiktsbehandling Lyx 1 timma 45 minuter / 1145:- Klassisk ansiktsbehandling 1 timma 30 minuter / 800:-

ANSIKTE. Ansiktsbehandling Lyx 1 timma 45 minuter / 1145:- Klassisk ansiktsbehandling 1 timma 30 minuter / 800:- ANSIKTE Ansiktsbehandling Lyx 1 timma 45 minuter / 1145:- I behandlingen ingår: Inledande massage, dubbelrengöring, peeling, behandling av huden med apparatur, ånga och porrengöring, färgning av fransar

Läs mer

Kriterier Uppdaterad 2010-11-11

Kriterier Uppdaterad 2010-11-11 Kriterier Uppdaterad 2010-11-11 Ett av SANSA s huvudsyften är att samordna skolor och skapa en god och hög standard för utbildningar inom området manikyr, pedikyr och konstnaglar. För att möjliggöra detta

Läs mer

Struktur Yrkesförbundet Översikt & information

Struktur Yrkesförbundet Översikt & information Struktur Yrkesförbundet Översikt & information Sektion SPA Sektion Make- Up SEYF Styrelsen Ordförande: Raija Zallot Sekreterare: Maria Sundberg Kassör: Mia Elisdotter Vice Ordförande: Mia Esperlind Ledamot:

Läs mer

- Kvalitet sedan 1990 BEHANDLINGSMENY. Låt proffsen ta hand om dig!

- Kvalitet sedan 1990 BEHANDLINGSMENY. Låt proffsen ta hand om dig! - Kvalitet sedan 1990 FACES KLASSISKA HUDVÅRD - Välbefinnande FACES AVANCERADE HUDVÅRD - Problemlösningar FACES KROPPSVÅRD BEHANDLINGSMENY Låt proffsen ta hand om dig! VÄLKOMMEN TILL FACES HUDVÅRDSCENTER

Läs mer

Scratch Utbildning KURS PROGRAM VT & HT 2011

Scratch Utbildning KURS PROGRAM VT & HT 2011 Scratch Utbildning KURS PROGRAM VT & HT 2011 Scratch Utbildning Scratch från Scratch - Historik Med över 23 år i branschen är Scratch Nails en ledande pionjär och starkt bidragande till den nagelmarknad

Läs mer

ANSIKTE. MAKE UP* Behöver du lite ny inspiration eller hjälp med att hitta färger som tar fram det allra bästa hos just dig? Vi hjälper dig gärna!

ANSIKTE. MAKE UP* Behöver du lite ny inspiration eller hjälp med att hitta färger som tar fram det allra bästa hos just dig? Vi hjälper dig gärna! 2015 EHANDLINGAR ENERGIZING TREATMENT En klassisk ansiktsbehandling med den unika ingrediensen Sibirisk Ginseng för alla som vill ge sin hy extra energi och lyster. I behandlingen ingår en djuprengörande

Läs mer

Ansiktsbehandlingar Kerstin Florian

Ansiktsbehandlingar Kerstin Florian Ansiktsbehandlingar Kerstin Florian Kerstin Florian inspireras av österländsk filosofi och har utarbetat en akupressurteknik för att uppnå en naturlig ansiktslyftning. Cirkulationen ökar och därmed cellförnyelse.

Läs mer

Vill du bli tandläkare? - information om tandläkarutbildningen

Vill du bli tandläkare? - information om tandläkarutbildningen Vill du bli tandläkare? - information om tandläkarutbildningen Du som håller den här broschyren i din hand är kanske intresserad av att bli tandläkare. Vill du veta mer innan du gör ditt val? Läs igenom

Läs mer

hudgarnisonen Behandlingar

hudgarnisonen Behandlingar hudgarnisonen Behandlingar Ansiktsbehandlingar Ansiktsbehandling Lyx 1 tim 45 min 1095 kr I behandlingen ingår: välkomstmassage, rengöring, peeling, extra rengöring med frimator, färgning av fransar och

Läs mer

Välkommen till Hindåsgårdens Spa-och relaxavdelning

Välkommen till Hindåsgårdens Spa-och relaxavdelning Välkommen till Hindåsgårdens Spa-och relaxavdelning Vi önskar dig varmt välkommen hit till oss för en härlig stund i vår spaavdelning Skogens Källa Här finner ni tillfälle att vårda både kropp och själ.

Läs mer

BEHANDLINGSMENY. Smakfullt & Klassiskt vid Kalmarsund

BEHANDLINGSMENY. Smakfullt & Klassiskt vid Kalmarsund BEHANDLINGSMENY 2015 På Smakfullt & Klassiskt vid Kalmarsund ENTRÉ & DAGSPA-PAKET DAGSPA Hotellgäst tis-sön 250:- Dag- spagäster tis-sön 350:- I samband med behandling över 800:- tis-sön 250:- Åldersgräns

Läs mer

Skapande i en kreativ miljö HANTVERKSSPROGRAMMET FASHION DESIGN FRISÖR HÅR- OCH MAKEUPSTYLIST

Skapande i en kreativ miljö HANTVERKSSPROGRAMMET FASHION DESIGN FRISÖR HÅR- OCH MAKEUPSTYLIST Skapande i en kreativ miljö HANTVERKSSPROGRAMMET FASHION DESIGN FRISÖR HÅR- OCH MAKEUPSTYLIST HANTVERKSPROGRAMMET FASHION DESIGN Är du en kreativ person som är intresserad av mode och kläder? Då är Fashion

Läs mer

Dokumentering av yrkesprov

Dokumentering av yrkesprov Grundexamen inom skönhetsbranschen Kompetensområde för kosmetolog, kosmetolog Blanketten görs i tre versioner. Kryssa för vilken version: Gemensam Arbetsplatshandledare Studerande Examensdel: Hudvård Yrkesprov

Läs mer

Oknö ALLT FÖR MIN AVSLAPPNING VÄLKOMMEN PÅ REGENBOGENS SPA PARADIES OKNÖ. www.regenbogen.se/okno

Oknö ALLT FÖR MIN AVSLAPPNING VÄLKOMMEN PÅ REGENBOGENS SPA PARADIES OKNÖ. www.regenbogen.se/okno Oknö ALLT FÖR MIN AVSLAPPNING VÄLKOMMEN PÅ REGENBOGENS SPA PARADIES OKNÖ www.regenbogen.se/okno Koppla av som i paradiset! Hos oss på Oknö kan du slappna av. I SPA väntar en mångfacetterad spa-upplevelse

Läs mer

Välkommen till Hindåsgårdens Spa-och relaxavdelning

Välkommen till Hindåsgårdens Spa-och relaxavdelning Välkommen till Hindåsgårdens Spa-och relaxavdelning Vi önskar dig varmt välkommen hit till oss för en härlig stund i vår spaavdelning Skogens Källa Här finner ni tillfälle att vårda både kropp och själ.

Läs mer

10 viktiga frågor att ställa dig själv innan du väljer hudvårdsutbildning

10 viktiga frågor att ställa dig själv innan du väljer hudvårdsutbildning ! 10 viktiga frågor att ställa dig själv innan du väljer hudvårdsutbildning 10 viktiga frågor att ställa dig själv innan du väljer hudvårdsutbildning 1. Har du övervägt en hudvårdsutbildning med ekologisk

Läs mer

Välkommen till SPA MÖSSEBERG

Välkommen till SPA MÖSSEBERG SPA-upplevelser våren 2018 Välkommen till SPA MÖSSEBERG presentkort GE BORT ETT PRESENTKORT! Vårt presentkort är ett säkert kort inför alla högtider och födelsedagar. Du väljer belopp vi ordnar ett snyggt

Läs mer

Vi, Maria och Daniel, har distribuerat högteknologisk utrustning i 4 år och är också ansvariga

Vi, Maria och Daniel, har distribuerat högteknologisk utrustning i 4 år och är också ansvariga Vilka är vi? Vi, Maria och Daniel, har distribuerat högteknologisk utrustning i 4 år och är också ansvariga för MEDICAL SYSTEMS / YPERION SVERIGE se www.medicalsystems.se. Förutom det driver vi också ett

Läs mer

BEHANDLINGAR. En uppfräschning av ansiktet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt avslutande dagcreme.

BEHANDLINGAR. En uppfräschning av ansiktet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt avslutande dagcreme. BEHANDLINGAR ANSIKTSBEHANDLING SPA (30 MIN) En uppfräschning av ansiktet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt avslutande dagcreme. Pris: 345 kr KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Läs mer

Utbildningsprogram 2015

Utbildningsprogram 2015 Utbildningsprogram 2015 Kerstin Florians produkt-, behandlings- och affärsskola KFI Spa Management AB Utbildningsprogram 2015 Innehåll Inledning Grundutbildningar Grundutbildning Face 4 Produktgenomgång

Läs mer

Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR

Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR Exuviance ansiktsbehandlingar Ansiktsbehandling Lätt En lätt uppfräschning 30 min Hudanalys, rengöring, PHA-peeling, portömning, mask samt avslutande dagkräm. Exkl

Läs mer

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling: presentkort

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling: presentkort SPA-upplevelser vår och sommar 2015 spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Må riktigt gott hos oss på SPA Mösseberg! Njut av en uppfräschande behandling, bada i vår varmvattenbassäng och jacuzzi,

Läs mer

SVETTIGA KLAPPAR & DOFTANDE PAKET

SVETTIGA KLAPPAR & DOFTANDE PAKET SVETTIGA KLAPPAR & DOFTANDE PAKET Här kan du läsa mer om alla våra spännande erbjudanden, som du naturligtvis kan köpa alla dagar under december! 1 DEC PRESENTKORT ÖNSKEKLAPPEN Skäm bort dig själv eller

Läs mer

Njurunda Skönhet - Din skönhetsexpert

Njurunda Skönhet - Din skönhetsexpert Endast undre 30 min i samband med fransförlängning Endast bryn (finns bara i svart) 30 min Make-up: Dagsmake-up 30 min Kvällsmake-up 60 min 200 kr 250 kr Njurunda Skönhet - Din skönhetsexpert Boka din

Läs mer

Du är värd att må väl... HUDVÅRD MASSAGE FOTVÅRD

Du är värd att må väl... HUDVÅRD MASSAGE FOTVÅRD Du är värd att må väl... HUDVÅRD MASSAGE FOTVÅRD I 20 år har ni kunder kommit och framförallt återkommit till mig för att få en skön stund. Att se er med ett leende på läpparna lämna salongen är det som

Läs mer

1-årig utbildning till Hud- och spaterapeut. Djuprengörande ansiktsbehandling och apparaturlära

1-årig utbildning till Hud- och spaterapeut. Djuprengörande ansiktsbehandling och apparaturlära 1-årig utbildning till Hud- och spaterapeut Djuprengörande ansiktsbehandling och apparaturlära Djuprengörande ansiktsbehandling När du arbetar på ett spa/salong eller driver eget så kommer du troligtvis

Läs mer

Spameny. vinter 2012/2013

Spameny. vinter 2012/2013 Spameny vinter 2012/2013 Njut fjällvärlden på spa heta källor inne och ute spapool bastu gym relaxavdelning med panoramavyer mot Åreskutan åtta behandlingsrum aktiviteter privat spa Vild, vacker och evigt

Läs mer