BOKNING AV MÖTESRUM OCH CATERINGTJÄNSTER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BOKNING AV MÖTESRUM OCH CATERINGTJÄNSTER"

Transkript

1

2 OM CONCIERGE BOOKING CONCIERGE BOOKING används tillsammans med Microsoft Outlook och är ett program för bokning av mötesrum och hantering av besökare. Med CONCIERGE BOOKING kan du planera för event med rumsbokning, cateringtjänster, fakturering och besökare. CONCIERGE BOOKING hanterar alla aspekter vid bokning av mötesrum, skrivbord, resurser och cateringtjänster för möten. I modulen för hantering av besökare ingår utskrift av besöksbrickor, utökad säkerhet och självregistrering för besökare. BOKNING AV MÖTESRUM OCH CATERINGTJÄNSTER Med CONCIERGE BOOKING är det enkelt att boka mötesrum tack vare det användarvänliga gränssnittet. Bokningsprogrammet eliminerar risken för dubbelbokningar och ger en överskådlig vy över mötesrummen via interaktiva planritningar. Det går lätt att se vilka rum som är tillgängliga och var de finns. Användaren kan också boka catering och andra tjänster. Med programmet CONCIERGE BOOKING kan du begära cateringtjänster för möten från Microsoft Outlook eller mobila enheter. Köket eller andra tjänstleverantörer kan hantera beställningar och hämta produktionslistor via sitt tjänstleverantörsgränssnitt. När catering- eller tjänstbeställningen har stängts kan den ekonomiska informationen exporteras till ett ekonomisystem för bokföring och fakturering. De främsta fördelarna med att använda CONCIERGE BOOKING är det användarvänliga gränssnittet, de praktiska och flexibla möjligheterna och det faktum att systemet körs i Outlook. Faktum är att vi har sparat in en hel dags arbete per månad för en person i kökspersonalen IT-projektledare Thorbjørn Nannberg Danish Crown

3 SKRIVBORDSBOKNING VIA OUTLOOK Med programmet CONCIERGE BOOKING kan skrivbordsbokning ske från Microsoft Outlook, via pekskärmar med planritning eller från mobila enheter. Från Microsoft Outlook kan du enkelt söka efter tillgängliga skrivbord och boka dem för en specifik tidsperiod. På en interaktiv planlösning kan du till och med se skrivbordets placering. SKRIVBORDSBOKNING VIA PEKSKÄRMAR Användare kan boka sitt skrivbord för dagen eller i XX timmar från pekskärmen med planritning. Pekskärmsbokningen kan kopplas till NFC-/RFID-kort.

4 Vi ville ha mötesrumsskärmar som kunde förbättra kommunikationen och användningen av våra mötesrum. Nu kan vi boka mötesrum direkt från skärmarna och det går också att se när det är dags för nästa möte. Skärmfunktionerna är lysande och tack vare Fischer & Kerrn har vi fått en lösning som fungerar precis som vi ville. Senior Project Manager Rasmus Paludan Rambøll A/S Programmet synkroniseras med Microsoft Exchange och fungerar med Fischer & Kerrn s rums skärm och alla surfplattor. Du kan boka rum och förlänga eller avsluta mötestiden för ett pågående möte direkt från skärmarna. Fischer & Kerrns mötesrums-panel får ström genom POE, har LED-ljus som visar status på mötesrummet och NFC/RFID kortläsare. Designet på den digitala mötesrums-panelen kan tillpassas efter kundens egna önskemål.

5 DIGITAL MÖTESRUMSSKÄRM Från den digitala mötesrumspanelen kan du boka, förlänga eller avsluta möten. Mötesrumspanelen kan också användas för att annullera en bokad tid om inga användare anländer till mötet. DIGITAL RECEPTIONSSKÄRM Välkomna besökare på ett professionellt sätt med hjälp av en receptionsskärm som informerar om dagens möten. Programvaran i den digitala receptionsskärmen hämtar bokningar från Microsoft Exchange och visar mötesinformationen på skärmarna. Via programmet går det att visa mötestid, ämne, mötesrum och värd. Användaren kan också att lägga till namn på mötesdeltagare, våningsplan och symboler, till exempel pilar eller trappor.

6 HANTERING AV BESÖKARE Programvaran CONCIERGE BOOKING innehåller komplett programvara för hantering av besökare inklusive enkel registrering av besökare och utskrift av besöksbrickor. Det går att se vem som ska komma, vilka besökare som finns i byggnaden och vilka de är där för att träffa. Du kan konfigurera så många receptioner du vill och visa information för besökare från en specifik reception eller från samtliga receptioner. BESÖKSBRICKOR Med programvaran för hantering av besökare kan användaren skriva ut besöksbrickor med till exempel besökarens namn, företag, värd, wifi-kod, streckkod eller QR-kod. Besöksbrickorna skapas och utformas för varje enskild kund. CONCIERGE BOOKING har gjort enorm skillnad för oss och systemet har blivit en del av vår dagliga verksamhet. Vi har kunnat göra oss av med flera manuella processer i verksamheten. Akademiker Mathis Weidanz Danska läkemedelsstyrelsen

7 VÄRDAVISERING Värden kan få automatiska aviseringar via e-post och/ eller sms när besökare har registrerat sig. REGISTRERING AV BESÖKARE Det är enkelt att registrera och avregistrera besökare med CONCIERGE BOOKING. Besökarna kan antingen registrera sig själva via en självregistreringsenhet eller kontakta receptionspersonalen som registrerar besökare från kontrollpanelen för hantering av besökare. QR KOD Förhandsbokade besökare som har fått en QRkod kan till och med registrera sig genom att helt enkelt skanna QR-koden i receptionen. Avregistrering görs av receptionspersonalen från kontrollpanelen eller genom att besöksbrickan skannas.

8 MOBIL BOKNING Öka medarbetarnas flexibilitet och produktivitet genom att möjliggöra åtkomst och bokning från en smartphone och webbläsare. Programvaran CONCIERGE BOOKING är ett fantastiskt verktyg för organisationer som vill öka sina medarbetares flexibilitet och produktivitet. Med modulen CONCIERGE WEB kan medarbetare skapa och komma åt all bokningsinformation i Microsoft Exchange från sina smartphones och via en webbläsare. BOKNING VIA MOBILA ENHETER Med modulen CONCIERGE WEB går det enkelt att boka mötesrum, skrivbord eller cateringtjänster från mobila enheter. Användarna kan komma åt webbapplikationen från såväl smartphones som surfplattor. Webbapplikationen är kopplad till Microsoft Exchange och alla bokningar visas i användarens kalender i Microsoft Outlook. Programmet stöder alla surfplattor och smartphones.

9 SPECIFIKATIONER Stöldsäker Horisontell eller vertikal montering Går att montera på såväl vägg som glas eller andra ytor. Det finns hållare för: ipad, ipad mini och Samsung Galaxy Tab. Andra hållare kan tillverkas på begäran. FISCHER & KERRN MÖTESRUMS-PANEL MED LED LJUS LIGHTS Fischer & Kerrns 10.1 pekskärm är ett slankt och elegant mötesrums-panel. Mötesrums-panelen får ström via POE och har LED ljus som visar booking status. Den unika NFC teknologi gör det enkelt att identifiera användare och gör det möjligt för användare att kontrolera deras möten med deras NFC-bricka. Mötesrums-panelen kan lätt monteras på både vägg och glas. Mötesrums-panelen finns i svart och aluminium. SELF-REGISTRATION TERMINALS CONCIERGE BOOKING stöder alla Windows-baserade registreringsterminaler. Registreringsterminalerna levereras med pekskärm och/eller tangentbord av standardtyp. En del kunder använder registreringsterminaler med inbyggd skanner och skrivare. Vi samarbetar med företag som tillverkar registreringsterminaler och säljer skrivare, skannrar och etiketter. Vi rekommenderar gärna terminaler, skrivare, skannrar och etiketter som passar dig.

10 OM DANSKA SJÖFARTSVERKET 21 år med danska sjöfartsverket 400 år av sjöfart. Danska sjöfartsverkets ansvarsområde bygger på sjöfartsindustrin och dess villkor, fartyg och besättningsmän. Dessutom har de ansvar för navigeringshjälpmedel i vattnen kring Danmark och i land.

11 CONCIERGE BOOKING PÅ DANSKA SJÖFARTSVERKET Alla medarbetare på danska sjöfartsverket använder CONCIERGE BOOKING för bokning av mötesrum och cateringtjänster. Medarbetarna sparar tid och kan enkelt hitta lediga mötesrum med den storlek, placering, inredning och utrustning som de behöver. Cateringleverantörerna kan också använda programmet för att skapa produktionslistor. På konferenscenterskärmarna visas mötesinformation och användarna kan till och med boka mötesrum direkt från de digitala mötesrumsskärmarna.

12 Fischer & Kerrn utvecklar programvaruprodukter för Microsoft Exchange och Microsoft Outlook. Programvaran bygger på den senaste tekniken och programvaruutvecklingen drivs av våra kunders behov. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn, Danmark och det är också där allt vårt arbete med programvaruutveckling äger rum. Flera av Fischer & Kerrns konsulter har arbetat med Microsoft Exchange sedan I dag använder över 500 organisationer över hela världen produkter från Fischer & Kerrn. ANDRA PRODUKTER FRÅN FISCHER & KERRN ACTIVESIGNATURE Med ACTIVESIGNATURE för hantering av e-postsignaturer kan du centralisera dina medarbetares e-postsignaturer och därmed styra organisationens visuella professionalism. Du kan administrera e-postsignaturer för Microsoft Outlook- klienten, webbaserad e-post och mobila enheter. Medarbetarnas information kan hämtas till exempel från Microsoft Active Directory. BUSINESSMAIL BUSINESSMAIL är en vidareutveckling för Microsoft Outlook och Microsoft Exchange som gör att medarbetarna inom en avdelning/företagsenhet kan dela e-postmeddelanden och automatiskt delegera e-postmeddelanden till personer med rätt ansvarsområde. Med den unika sökfunktionen i BUSINESSMAIL går det oerhört fort att söka efter e-postmeddelanden i flera olika inkorgar. För ytterligara införmation, kontakta oss eller någon av våra partners: Fischer & Kerrn A/S Trikotagen Artillerivej Köpenhamn Danmark sales@fischerkerrn.com Fischer & Kerrn Ltd. 77 North 4th Street, Fl. 2 Brooklyn, NY USA sales@fischerkerrn.com Norderstedt House James Carter Road Mildenhall Suffolk IP28 7RQ England sales@anders-kern.co.uk Sound and Image Group 61 Easthill Drive Robina QLD 4226 Australia conciergebooking@soundandimage.com.au

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering 1 (5) Office 365 Du har tillgång till Office överallt Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till en uppsättning välbekanta, professionella produktivitetsverktyg.

Läs mer

LEGA ONLINE. Du blir lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största bokningssystem. Kraftfullt och enkelt att använda

LEGA ONLINE. Du blir lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största bokningssystem. Kraftfullt och enkelt att använda - Sveriges största bokningssystem Du blir lönsammare med Lega Online Tänk om alla dina bokningar, kunder och artiklar fanns samlade i ett system, med fullständig statistik och möjlighet till fakturering?

Läs mer

Upplev den nya generationen kösystem!

Upplev den nya generationen kösystem! Upplev den nya generationen kösystem! timeacle är ett fullständigt fritt skalbart kösystem som Software as a service direkt från molnet! Det kan anpassas flexibelt efter dina önskemål och erbjuder många

Läs mer

Order: 08-630 53 10 order@partnersec.se PRODUKTKATALOG LOBBY TRACK BESÖKSSYSTEMET FÖR ALLA VERKSAMHETER

Order: 08-630 53 10 order@partnersec.se PRODUKTKATALOG LOBBY TRACK BESÖKSSYSTEMET FÖR ALLA VERKSAMHETER Order: 08-630 53 10 order@partnersec.se PRODUKTKATALOG LOBBY TRACK BESÖKSSYSTEMET FÖR ALLA VERKSAMHETER 08-630 53 10, order@partnersec.se ORDER BESÖKSSYSTEMET LOBBY TRACK Lobby Track passar alla verksamheter,

Läs mer

Smarta möteslösningar för alla arbetsplatser. Kompletta konferensrum. Installerat och klart.

Smarta möteslösningar för alla arbetsplatser. Kompletta konferensrum. Installerat och klart. Smarta möteslösningar för alla arbetsplatser Kompletta konferensrum. Installerat och klart. Våra gedigna kunskaper och långa erfarenhet borgar för att allting fungerar som planerat. Låt oss hjälpa er att

Läs mer

DEN KOMPLETTA PROGRAMVARAN FÖR DESIGN OCH TILLVERKNING AV TRÄTRAPPOR PROGRAMVARA FÖR DESIGN OCH TILLVERKNING AV TRÄTRAPPOR LÄTT ATT ANVÄNDA

DEN KOMPLETTA PROGRAMVARAN FÖR DESIGN OCH TILLVERKNING AV TRÄTRAPPOR PROGRAMVARA FÖR DESIGN OCH TILLVERKNING AV TRÄTRAPPOR LÄTT ATT ANVÄNDA PROGRAMVARA FÖR DESIGN OCH TILLVERKNING AV TRÄTRAPPOR LÄTT ATT ANVÄNDA MODULSYSTEM DEN KOMPLETTA PROGRAMVARAN FÖR DESIGN OCH TILLVERKNING AV TRÄTRAPPOR God avkastning på investeringen i form av minskade

Läs mer

VISNETO XL Funktioner och installation

VISNETO XL Funktioner och installation VISNETO XL Funktioner och installation Visneto XL integreras i befintliga kalender/bokningssystemet Visneto XL är ett nytt och användarvänligt system som visar valfria bokningar på en display i reception

Läs mer

Optimised Visitor Management

Optimised Visitor Management Optimised Visitor Management Skydda människor och lokaler i din verksamhet www.sharp.se I dag förväntar sig besökare enkel och effektiv och receptionsservice. Sharps system för besökshantering är en av

Läs mer

För dig som. administrerar kurser, utbildningar, seminarier, event och konferenser. Produktinformation

För dig som. administrerar kurser, utbildningar, seminarier, event och konferenser. Produktinformation För dig som administrerar kurser, utbildningar, seminarier, event och konferenser EasyCourse är ett verktyg för att hålla reda på allt som rör kurser, utbildningar, seminarier, event och konferenser. Din

Läs mer

Etikettskrivare för kontor och professionell användning

Etikettskrivare för kontor och professionell användning Etikettskrivare för kontor och professionell användning Innehåll 2 Professionell DYMO-märkning kan öka effektiviteten på ditt kontor. Namn- och identifieringsdokumentation, arkiveringsfack och datormedia

Läs mer

INVEST LIVING WIFI C. Användarmanual ANDROID. Ver. 2

INVEST LIVING WIFI C. Användarmanual ANDROID. Ver. 2 Användarmanual ANDROID Ver. Innehåll. Installation av Invest Living WiFi C.... Installera APP... 3. Registrera/skapa användarkonto... 3 4. Registrera värmepump och konfigurera WiFi C... 4 5. Förklaring

Läs mer

Office 365 MB. Innehåll. Inledning / Inställningar... 2. Outlook (e-post)... 2. Kalender... 3. Personer (kontakter)... 5 OneDrive molnet... 5.

Office 365 MB. Innehåll. Inledning / Inställningar... 2. Outlook (e-post)... 2. Kalender... 3. Personer (kontakter)... 5 OneDrive molnet... 5. Innehåll Inledning / Inställningar... 2 Inloggning...2 Koppling av mobiltelefonen / pekplatta till systemet...2 Ladda Office 365 till egen dator...2 Tema...2 Outlook (e-post)... 2 E-post inställningar...2

Läs mer

INVEST LIVING WIFI C. Användarmanual IOS. Ver. 2

INVEST LIVING WIFI C. Användarmanual IOS. Ver. 2 Användarmanual IOS Ver. Innehåll. Installation.... Installera APP... 3. Registrera/skapa användarkonto... 3 4. Registrera värmepump och konfigurera WiFi C... 4 5. Skapa grupp med fler värmepumpar... 0

Läs mer

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN Epson EB-1400Wi-serien SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN projicera upp till: flera användare kan anteckna skriv ut, spara och dela UTVECKLAD FÖR FÖRETAG INTEGRERAT SYSTEM FÖR INTERAKTIVA MÖTESRUM

Läs mer

För att använda detta system behöver du en dator med internetåtkomst samt din G&D iphone.

För att använda detta system behöver du en dator med internetåtkomst samt din G&D iphone. Virtuell arbetsplats Gernandt & Danielsson Med detta system kan du koppla upp dig mot en virtuell arbetsplats på G&D från din hemmadator. Denna lathund riktar sig främst mot Windowsanvändare men du kan

Läs mer

Storlek: 55. 1545003AG 6 1300 x 772 x 107 Full HD 42,7 kg. Art.nr: Touchpunkter: Dimensioner: Upplösning: Vikt: Alla modeller erbjuder

Storlek: 55. 1545003AG 6 1300 x 772 x 107 Full HD 42,7 kg. Art.nr: Touchpunkter: Dimensioner: Upplösning: Vikt: Alla modeller erbjuder Saharas pekskärmar & tillbehör - översikt Högupplöst interaktivitet Sahara erbjuder ett av de bredaste utbuden av interaktiva skärmar, med storlekar från 32 till 84. Den senaste tekniken är integrerad

Läs mer

Introduktion Office 365

Introduktion Office 365 Denna lathund ger dig en allmän introduktion till Office 365 för att få förståelse för tjänsten. Innehållet uppdateras löpande. I slutet av lathunden finner du övningar för att komma igång. Praktiska övningar

Läs mer

AALTO CONTROL -SYSTEMET

AALTO CONTROL -SYSTEMET AALTO CONTROL -SYSTEMET TRÅDLÖS, CENTRALISERAT SYSTEM FÖR FJÄRRÖVERVAKNING AV ARMATURER MED INBYGGD RESERVKRAFT TRÅDLÖS TEKNOLOGI Trådlös övervakning för nödbelysningsarmaturer, upp till 5.000 armaturer

Läs mer

Använda Outlook 2003 mot Exchange

Använda Outlook 2003 mot Exchange Använda Outlook 2003 mot Exchange Jens Granlund 6.4.2006 Exchange kalendern kan användas via webben (Outlook Web Access) på adressen https://exchange.vasa.abo.fi/exchange eller om du har en mobiltelefon

Läs mer

MODUM räddningsstege. MODUM räddningsstege är elegant designad för permanent montering på vägg, och den är klar att använda på bara några få sekunder.

MODUM räddningsstege. MODUM räddningsstege är elegant designad för permanent montering på vägg, och den är klar att använda på bara några få sekunder. MODUM räddningsstege MODUM räddningsstege är elegant designad för permanent montering på vägg, och den är klar att använda på bara några få sekunder. Modum räddningsstege designas och tillverkas av MODUM

Läs mer

Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iprint&scan (Windows Phone )

Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iprint&scan (Windows Phone ) Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iprint&scan (Windows Phone ) Innan du använder din Brother-maskin Definitioner av anmärkningar Följande symboler och principer används i den här bruksanvisningen:

Läs mer

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem.

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem. LEGA ONLINE - Sveriges största internetbaserade bokningssystem Bli lönsammare med Lega Online Tänk om alla dina bokningar, kunder och artiklar fanns samlade i ett system, med fullständig statistik och

Läs mer

Inställning av Bluerange Hosted Exchange 2007

Inställning av Bluerange Hosted Exchange 2007 Inställning av Bluerange Hosted Exchange 2007 Innehåll Viktig information... 2 Inställning i e-post klient för Windows... 3 Tekniska krav... 3 Inställningar i Outlook 2010... 3 Inställningar i Outlook

Läs mer

Lexmark Applikationer

Lexmark Applikationer Lexmark Applikationer Hjälp dina kunder få ut mesta möjliga av deras lösningskompatibla Lexmark-skrivare med en eller flera funktioner Lexmarks program har utformats för att hjälpa företag att spara tid

Läs mer

Mamut One Innehåll och status

Mamut One Innehåll och status Mamut One Innehåll och status Tove B E Pedersen, Marketing Manager Channel 16 oktober 2008 tovep@mamut.com Mamut Business Platform Vi introducerar en ny kundplattform Komplett erbjudande Lösningar som

Läs mer

Funktionalitet i TimberTime?

Funktionalitet i TimberTime? Vad är TimberTime? TimberTime är ett system för bokning/avisering av lossningstider för timmerbilar. Målet med TimberTime är att minimera köer och väntetider vid lossning av timmer och massaved. Systemet

Läs mer

MÖTEN PÅ DISTANS Jitsi Meet Skype mikrofon och webbkamera Jitsi Meet

MÖTEN PÅ DISTANS Jitsi Meet Skype mikrofon och webbkamera Jitsi Meet MÖTEN PÅ DISTANS Det är ett uttalat mål inom Equmeniakyrkan att vi ska minska vårt resande. Ett bra första steg mot det målet är att ha möten på distans via videosamtal. Samma teknik kan också vara användbar

Läs mer

Compose Connect. Hosted Exchange

Compose Connect. Hosted Exchange Sida 1 av 15 Compose Connect Hosted Exchange Presentation av lösningen: Compose Hosted Exchange Följande möjligheter finns för hantering av e-post 1. Lokalinstallerad Outlook-klient För att kunna använda

Läs mer

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.3.1

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.3.1 för version 1.3.1 Copyright information 2011 Tidomat AB. Med ensamrätt. Ingen del av detta dokument får återges, lagras i dokumentsökningssystem eller vidaresändas i någon form utan ett skriftligt godkännande

Läs mer

FÖRENKLAR KRÅNGLIG ETIKETTERING.

FÖRENKLAR KRÅNGLIG ETIKETTERING. Etikettlösning för industrin FÖRENKLAR KRÅNGLIG ETIKETTERING. DET HAR ALDRIG VARIT ENKLARE ATT SKAPA ETIKETTER FÖR INDUSTRIN. Arbetsplatstestade och fulla med funktioner. Märkmaskinerna DYMO XTL 300 och

Läs mer

Mamut One Innehåll och status

Mamut One Innehåll och status Mamut One Innehåll och status Tove B E Pedersen, Marketing Manager Channel 8 oktober 2008 tovep@mamut.com Mamut Business Platform Vi introducerar en ny kundplattform Komplett erbjudande Lösningar som kombinerar

Läs mer

Passagesystem. DinBox fastighetssystem

Passagesystem. DinBox fastighetssystem Passagesystem Underlättar nyckelhantering Skapar trygghet Enkel integration Hantera över internet Support för att snabbt komma igång Sammankoppla med bokningstavla och postbox DinBox fastighetssystem DinBox

Läs mer

Kom igång med Windows Phone

Kom igång med Windows Phone 1 of 12 Windows Phone Innehåll 1 Inledning... 2 2 Konfigurera flerfaktorsinloggning... 2 4 Konfigurera applikationer... 12 4.1 Mail i mobilenhet... 12 4.2 Skype i mobil enhet... 12 4.3 OneNote i mobilenhet...

Läs mer

Google Apps till Office 365 för företag

Google Apps till Office 365 för företag Google Apps till Office 365 för företag Uppgradera Office 365 för företag ser annorlunda ut än Google Apps, så när du loggar in visas den här vyn som hjälper dig att komma igång. Efter de första veckorna

Läs mer

HV601/HV602 för allmänna byggtillämpningar

HV601/HV602 för allmänna byggtillämpningar HV601/HV602 för allmänna byggtillämpningar LITA PÅ ATT DU HAR KOLL Noggrann Mångsidig Snabb Enkel att använda Precisionsavvägning och uppriktning Maximal mångsidighet Spectra Precision Laser HV601 och

Läs mer

BIG PAD Rätta känslan som penna på papper

BIG PAD Rätta känslan som penna på papper BIG PAD Rätta känslan som penna på papper Med bättre samarbetsmöjligheter för medarbetarna lyfter din verksamhet /This is Why du behöver Sharps BIG PAD för större mötesupplevelser. Inledning Du vill göra

Läs mer

Hur sälja Mamut One? Pär Svärd, Sales Manager VAR Sweden 16 oktober, 2008. pars@mamut.se

Hur sälja Mamut One? Pär Svärd, Sales Manager VAR Sweden 16 oktober, 2008. pars@mamut.se Hur sälja Mamut One? Pär Svärd, Sales Manager VAR Sweden 16 oktober, 2008 pars@mamut.se Mamut One - vision Att förenkla vardagen för mindre företag Så mycket funktionalitet som möjligt i en och samma lösning

Läs mer

TeamViewer Installation och användning

TeamViewer Installation och användning TeamViewer Installation och användning Funktioner i TeamViewer TeamViewer möjliggör för lärare och faddrar att hjälpa elever och användare på distans. Det finns 2 huvudsakliga användningsområden: Fjärrstyrning

Läs mer

INVEST LIVING WIFI C. Användarmanual IOS. Ver. 2

INVEST LIVING WIFI C. Användarmanual IOS. Ver. 2 Användarmanual IOS Ver. Innehåll. Installation.... Installera APP... 3. Registrera/skapa användarkonto... 3 4. Registrera värmepump och konfigurera WiFi C... 4 5. Skapa grupp med fler värmepumpar... 0

Läs mer

Användarmanual. VisitLog 1.3. RIW Software Technology AB www.riwsoftware.com

Användarmanual. VisitLog 1.3. RIW Software Technology AB www.riwsoftware.com Användarmanual VisitLog 1.3 Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 2 Vad är VisitLog?... 3 3 Innan du börjar... 3 4 Administration... 4 4.1 Lokala inställningar... 4 4.1.1 Skrivarinställningar... 4 4.1.2

Läs mer

Bygg med Vision. HomIQ

Bygg med Vision. HomIQ HomIQ Beskrivning: Har du åkt hemifrån och är orolig att du kanske glömt spisen på? Med HomIQs nya system får du full kontroll över el, värme och larm i huset, genom ett knapptryck på din PC, ipad, iphone

Läs mer

Adobe Connect Pro. Innehåll. Introduktion

Adobe Connect Pro. Innehåll. Introduktion Adobe Connect Pro Adobe Connect Pro (ACP) är en webbaserad lösning för resfria möten eller distansundervisning. Denna guide avser stödja dig i användning av ACP i IKT-studions lokaler. Innehåll Introduktion...

Läs mer

1 INLEDNING. Välkommen till det digitala utbildningskortet.

1 INLEDNING. Välkommen till det digitala utbildningskortet. INNEHÅLL 1 Inledning... 3 1.1 Typografiskt i manualen... 4 2 Systemkrav... 5 2.1 Webbläsare... 5 2.2 Internet... 5 3 Utbildningskortet... 6 3.1 Dagsschema... 6 4 Utbildningskort - Översikt... 10 5 De praktiska

Läs mer

MM8000 ökad säkerhet och kontroll med intelligent övervakning

MM8000 ökad säkerhet och kontroll med intelligent övervakning MM8000 ökad säkerhet och kontroll med intelligent övervakning Skalbart och flexibelt övervakningssystem för alla användningsområden Answers for infrastructure. Övervakningsstation MM8000 Brand Inbrott

Läs mer

Ledning & kontrollsystem för Byggbranchen

Ledning & kontrollsystem för Byggbranchen Ledning & kontrollsystem för Byggbranchen Ett ledning och kontrollsystem för personalbehörigheter, utbildning och rapportering. Fullständig kontroll av behörigheter, planera utbildning och examinationer.

Läs mer

Så fort du registerat något i Mobile sparas detta i databasen på servern. Du behöver inte tänka på att spara, överföra eller synkronisera.

Så fort du registerat något i Mobile sparas detta i databasen på servern. Du behöver inte tänka på att spara, överföra eller synkronisera. Näsgård MOBILE Generellt Denna manual beskriver registrering av fältuppgifter. Näsgård Mobile Mark kan användas separat eller tillsammans med Näsgård Mobile TID. Har du tillgång till både Mark och TID

Läs mer

AUTOMATISERAD LOGISTIK. KEN AL10 Automatiserad lastbärare för instrumentvagnar vid CSSD-avdelningar

AUTOMATISERAD LOGISTIK. KEN AL10 Automatiserad lastbärare för instrumentvagnar vid CSSD-avdelningar AUTOMATISERAD LOGISTIK KEN AL10 Automatiserad lastbärare för instrumentvagnar vid CSSD-avdelningar AL10 AL10 Ökad produktivitet Medarbetarna kan fokusera på aktiviteter med högt värde Manövrerar säkert

Läs mer

E-förslag med DF RESPONS

E-förslag med DF RESPONS E-förslag med DF RESPONS Beskrivning av lösning och möjligheter utifrån organisationens behov E-förslag är ett fantastiskt digitalt verktyg för att öka medborgarnas inflytande och delaktighet. Digital

Läs mer

KONFERENSRUMSPAKET 2013

KONFERENSRUMSPAKET 2013 08 792 10 40 - www.kavena.se RUMSPAKET 2013 Konferensrummet är ofta ansiktet ut mot kunderna då det är dit vi tar våra besökare. För att underlätta för er att skapa ett trivsamt och funktionellt konferensrum

Läs mer

Net2 Entry. Installatörsguide. Ett dörrsystem för mångsidig säkerhet och byggnadsadministration

Net2 Entry. Installatörsguide. Ett dörrsystem för mångsidig säkerhet och byggnadsadministration Net2 Entry Installatörsguide Ett dörrsystem för mångsidig säkerhet och byggnadsadministration Net2 Entry Ett avancerat passersystem för mångsidig säkerhet och byggnadsadministration Net2 Entry tillåter

Läs mer

Nyckel DropBox. RFID-NFC technologi Baserat på ett intelligent system för Nyckel insamling & deposition. Teknisk dokumentation (2014)

Nyckel DropBox. RFID-NFC technologi Baserat på ett intelligent system för Nyckel insamling & deposition. Teknisk dokumentation (2014) Nyckel DropBox RFID-NFC technologi Baserat på ett intelligent system för Nyckel insamling & deposition Teknisk dokumentation (2014) Version 2014-1 sidan 1 / 6 Innehållsförteckning Nyckel DropBox System...

Läs mer

exivo: Användarvänlig passerkontroll Enkelt. Bekvämt. Skräddarsytt.

exivo: Användarvänlig passerkontroll Enkelt. Bekvämt. Skräddarsytt. exivo: Användarvänlig passerkontroll Enkelt. Bekvämt. Skräddarsytt. exivo: Nytt. Annorlunda. Säkert. Men framför allt: enkelt och användarvänligt. Har du en känsla av att era lokaler inte är tillräckligt

Läs mer

Externa deltagare i Lync

Externa deltagare i Lync Externa deltagare i Lync Du kan använda Lync för chatt, samtal och onlinemöten med externa deltagare. Beroende på vilken programvara de externa deltagarna har kan de chatta och se delade dokument eller

Läs mer

Delta i undervisning online via Zoom

Delta i undervisning online via Zoom Delta i undervisning online via Zoom 2 Innehåll Välkommen till undervisning i Zoom!... 3 Innan du börjar använda Zoom... 3 Använd headset med mikrofon!... 3 Aktivera Zoom... 3 Installera klient... 4 Ladda

Läs mer

Abelko Terminal. Användarmanual. Giltig för FIRMWARE version 2.4/2.5 och 15, 17 och 19 tums modeller

Abelko Terminal. Användarmanual. Giltig för FIRMWARE version 2.4/2.5 och 15, 17 och 19 tums modeller Abelko Terminal Användarmanual Giltig för FIRMWARE version 2.4/2.5 och 15, 17 och 19 tums modeller Abelko terminalen är en panel pc avsedd att monteras i kontrollpaneller eller skåp som display och gateway

Läs mer

Informationen i detta dokument bygger på att mobiltelefonen har Android version 8 eller senare.

Informationen i detta dokument bygger på att mobiltelefonen har Android version 8 eller senare. Installationsmanual Android 8 Xone Android 1. Om dokumentet Denna manual beskriver installation och uppstart av appen (Phoniro Care), som är byggd på Phoniros nya plattform för mobilappar, kallad Xone.

Läs mer

Systemkrav. www.hogia.se/approval. Systemkrav för Hogia Approval Manager. Gäller från och med programversion 2012.1

Systemkrav. www.hogia.se/approval. Systemkrav för Hogia Approval Manager. Gäller från och med programversion 2012.1 Systemkrav Systemkrav för Hogia Approval Manager Gäller från och med programversion 2012.1 För produkten Hogia Approval Manager gäller samma systemkrav som för ekonomisystemet, med vissa tillägg. Tilläggen

Läs mer

Varsågod Assistansbokens faktablad!

Varsågod Assistansbokens faktablad! Varsågod Assistansbokens faktablad! Vad är Assistansboken? Assistansboken är ett prisbelönt kommunikationsverktyg för personlig assistans. Systemet är uppbyggt i moduler som är specialdesignade och anpassade

Läs mer

I det här dokumentet beskriver IT-mästarens tjänsten E-post, dess ingående komponenter och dess tillägg

I det här dokumentet beskriver IT-mästarens tjänsten E-post, dess ingående komponenter och dess tillägg E-post Innehåll Applikation som tjänst E-post 3 Allmänt om tjänsten 3 Leverans av tjänsten 3 E-post planer 3 Kiosk 3 Plan 1 4 Plan 2 4 Säkerhetskopiering och återläsning 5 Vad händer om användare av misstag

Läs mer

Surfplattor en studie av möjligheter och begränsningar. Anna Holmquist Interaktionsdesigner

Surfplattor en studie av möjligheter och begränsningar. Anna Holmquist Interaktionsdesigner Surfplattor en studie av möjligheter och begränsningar Anna Holmquist Interaktionsdesigner Uppgift PTS (kommunikationsmyndigheten) Design för alla Surfplattor istället för andra hjälpmedel? Personer med

Läs mer

SeniorNet Huddinge Öppet hus Dagens tema: Smarta telefoner

SeniorNet Huddinge Öppet hus Dagens tema: Smarta telefoner SeniorNet Huddinge Öppet hus 2018-02-22 Dagens tema: Smarta telefoner Nu finns vi även på Facebook Vad är en Smartphone En vanlig mobiltelefon som du kan ringa och skicka SMS, MMS mm. En smartphone är

Läs mer

Användarmanual. VisitLog 3.5. Användare & Roller. RIW Software Technology AB

Användarmanual. VisitLog 3.5. Användare & Roller. RIW Software Technology AB Användarmanual VisitLog 3.5 Användare & Roller Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 2 Vad är VisitLog?... 3 3 Innan du börjar... 3 4 Översiktssidan... 4 5 Användare (lösenord)... 5 6 Registrera besök

Läs mer

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik Juridik Professional Dictation Systems Juridik 2 3 Den traditionella dikteringen måste utvecklas så att juridiskt yrkesverks amma kan arbeta snabbare och mer effektivt. Olympus förstår. Olympus har hjälpt

Läs mer

Lathund för rumsbokningssystemet Concierge

Lathund för rumsbokningssystemet Concierge Lathund för rumsbokningssystemet 2015-09-10 Serviceenheten Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 2 Display ( Checka-in skärmar )... 3 2.1 Information... 3 2.2 Lathund Display... 3 3 Resources (Rumsbokning)...

Läs mer

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.6.0

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.6.0 för version 1.6.0 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Krav för...3 Systemskiss...3 Systemkrav Server...4 Operativsystem*...4 Program i servern...4 Databas...5 Backup...5 Systemrekommendation

Läs mer

UprightOnline Förenkla medlemshanteringen Ett välbeprövat system

UprightOnline Förenkla medlemshanteringen Ett välbeprövat system Copyright Upright Copyright Upright Upright Medlemssystem Upright har sedan år 2001 utvecklat och levererat medlemssystem till förbund, föreningar, politiska partier och andra medlemsorganisationer. Att

Läs mer

Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp

Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp Digital Signage: Effektivare kommunikation Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp Mobile View: Den smarta kommunikationsappen PLAYipp Manager Med molnbaserade och användarvänliga PLAYipp

Läs mer

Effektivisera dina hjärtlungundersökningar

Effektivisera dina hjärtlungundersökningar Effektivisera dina hjärtlungundersökningar Welch Allyns hjärtlungsortiment Ett flexibelt och journalkompatibelt hjärtlungsortim Effektivisera din praktik utan att förändra ditt arbetssätt. Nu kan du välja

Läs mer

Bilaga 7 Användarprofiler

Bilaga 7 Användarprofiler Bilaga 7 Användarprofiler stockholm.se Stadsledningskontoret It-avdelningen Ragnar Östbergs Plan 1 105 35 Stockholm Växel 08-508 29 000 www.stockholm.se Innehåll 1 Inledning 3 1.1 Syfte med användarprofilerna

Läs mer

O365- Konfigurering av SmartPhone efter flytt till Office 365 alt ny installation

O365- Konfigurering av SmartPhone efter flytt till Office 365 alt ny installation O365- Konfigurering av SmartPhone efter flytt till Office 365 alt ny installation Denna guide är avsedd att hjälpa användare vars epost har blivit flyttad till Exchange Online och Office 365, samt för

Läs mer

Produktbilaga. Fördelar med LärSjälv. Tjänsterna

Produktbilaga. Fördelar med LärSjälv. Tjänsterna Produktbilaga Fördelar med LärSjälv Undervisningen sker i ditt eget tempo när du har tid, lust och behov Du får intressant och inspirerande utbildning Förtesten säkerställer att du bara behöver lära dig

Läs mer

Besök 08. Användarmanual. Administration, registrera & inställningar. ANVÄNDARMANUAL Administration, registrera & inställningar

Besök 08. Användarmanual. Administration, registrera & inställningar. ANVÄNDARMANUAL Administration, registrera & inställningar Besök 08 Användarmanual Administration, registrera & inställningar ANVÄNDARMANUAL Administration, registrera & inställningar Innehåll Inställningsguiden, steg för steg... 3 Steg 1 (Licens)... 3 Steg 2

Läs mer

THANGRAM STILRENT OCH SLIMMAD PORTTELEFON FÖR MEDELSTORA FASTIGHETER

THANGRAM STILRENT OCH SLIMMAD PORTTELEFON FÖR MEDELSTORA FASTIGHETER THNGRM STILRENT OCH SLIMM PORTTELEFON FÖR MEELSTOR FSTIGHETER INTERNETPROTOKOLL 2-trådsbus Thangram är vår tunnaste porttelefon. Bygger endast 25 mm utanpåliggande och 2 mm vid infällt montage. Porttelefonen

Läs mer

För support videos, webinstruktioner och mer information besök oss på www.thinksmartbox.com

För support videos, webinstruktioner och mer information besök oss på www.thinksmartbox.com Komma igång Grid 3 Svensk översättning av Leena Öberg på Picomed (www.picomed.se) För support videos, webinstruktioner och mer information besök oss på www.thinksmartbox.com Välkommen till Grid 3 ger dig

Läs mer

Active Directory Self-Service Bundle

Active Directory Self-Service Bundle Active Directory Self-Service Bundle Gör livet enklare för IT-avdelningen ZervicePoint Active Directory Self Service Bundle innehåller en uppsättning tjänster som gör livet enklare för IT-avdelningen.

Läs mer

Husbok för Bilprovningens huvudkontor. Så fungerar vårt flexkontor

Husbok för Bilprovningens huvudkontor. Så fungerar vårt flexkontor Husbok för Bilprovningens huvudkontor Så fungerar vårt flexkontor Med ansvarskänsla, närhet och kunden i fokus är Bilprovningen din trygghet för säkra fordon och bättre miljö. Välkommen till Bilprovningens

Läs mer

Allmän information ITS Fjärrskrivbord

Allmän information ITS Fjärrskrivbord ITS fjärrskrivbord Allmän information ITS Fjärrskrivbord I den här pärmen hittar du instruktioner för hur du loggar in på fjärrskrivbordet, både från ditt kontor och när du jobbar någon annanstans. Du

Läs mer

Nätverksträff IT-stöd

Nätverksträff IT-stöd Nätverksträff IT-stöd Tider 13.15 Digitala Vårdmöten - Tekniken 13.30 Stefan pratar Intune och hemsidan 13.45 Conny kör SITHS/EFOS 14.00 Bikupa 14.15 Fika 14.45 Genomgång av andra vanliga fel/felsökning

Läs mer

Kort version - Google Kalender för KullensPK

Kort version - Google Kalender för KullensPK Kort version - Google Kalender för KullensPK Datum: 2015-03-02 Sammanställt av Peter Ardemalm Innehållsförteckning Kort version - Google Kalender för KullensPK... 1 Så synkar du KullensPK i Google Kalender

Läs mer

Brian Woltz, ägare och fysioterapeut, Parkway Physiotherapy

Brian Woltz, ägare och fysioterapeut, Parkway Physiotherapy Agenda Vårt företag är mycket bättre skyddat än tidigare. Windows Small Business Server 2011 Essentials har gjort oss trygga att utnyttja effektiva lösningar som fjärråtkomst utan att ge avkall på säkerheten.

Läs mer

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Installationshandbok för Bluetooth

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Installationshandbok för Bluetooth HP OfficeJet 200 Mobile Printer series Installationshandbok för Bluetooth Copyright-information Copyright 2017 HP Development Company, L.P Utgåva 1, 4/2017 Meddelanden från HP Informationen i detta dokument

Läs mer

Produktkatalog. - Lyftplattformar, speciallösningar & offentlig transport

Produktkatalog. - Lyftplattformar, speciallösningar & offentlig transport Produktkatalog - Lyftplattformar, speciallösningar & offentlig transport 2 FÖRETAGSPRESENTATION Tänk dig en värld full av hinder... En värld där du själv inte kan bestämma vilka hus, butiker, restauranger

Läs mer

Grupp-program för meddelande, kommunikation och dokumentutbyte

Grupp-program för meddelande, kommunikation och dokumentutbyte Grupp-program för meddelande, kommunikation och dokumentutbyte Innehåll Applikation som tjänst Grupp-program för meddelande, kommunikation och dokumentutbyte 3 Allmänt om tjänsten 3 Leverans av tjänsten

Läs mer

Vi presenterar... * Laddningsstationer för mobiltelefoner och tablet s. * Digitala förvaringsboxar. * Digitala postboxar. * Digitala leveransboxar

Vi presenterar... * Laddningsstationer för mobiltelefoner och tablet s. * Digitala förvaringsboxar. * Digitala postboxar. * Digitala leveransboxar Vi presenterar... * Laddningsstationer för mobiltelefoner och tablet s * Digitala förvaringsboxar * Digitala postboxar * Digitala leveransboxar Reddobox Domarevägen 13 904 33 Umeå 070 284 51 60 office@reddobox.com

Läs mer

MagniLink PRO för en tillgänglig arbetsplats

MagniLink PRO för en tillgänglig arbetsplats MagniLink PRO för en tillgänglig arbetsplats MagniLink Pro PRO För alla professionella användare MagniLink PRO är utvecklat med ambitionen att vara det ultimata systemet för alla yrkesverksamma användare,

Läs mer

Bruksanvisning Handbok för uppdatering av firmware

Bruksanvisning Handbok för uppdatering av firmware Bruksanvisning Handbok för uppdatering av firmware Läs avsnittet Säkerhetsinformation i handboken "Läs detta först" innan du använder maskinen, för säker och korrekt användning. INNEHÅLL 1. Handbok för

Läs mer

Hosted Exchange 2010 Egen Dedikerad Företagsserver

Hosted Exchange 2010 Egen Dedikerad Företagsserver Hosted Exchange 2010 Surfcity Sverige Hosting är unik i sitt upplägg av produkten Hosted Exchange 2010. Dessutom är vi förmodligen det enda företaget som erbjuder 2010:an i hostad variant i Sverige vilket

Läs mer

Mobile First Video on demand och livesändningar på Internet. Juni 2012

Mobile First Video on demand och livesändningar på Internet. Juni 2012 Mobile First Video on demand och livesändningar på Internet Juni 2012 1 Om detta dokument Marknaden och tekniken kring film (video on demand och livesändningar) på Internet utvecklas blixtsnabbt. Video

Läs mer

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.7

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.7 för version 1.7 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Krav för... 3 Systemskiss... 3 Systemkrav Server... 4 Operativsystem*... 4 Program i servern... 4 Databas... 5 SMTP inställningar för mail....

Läs mer

Hogias Ekonomisystem. Systemkrav för enanvändarinstallation fr o m version 2015.1 av GENERELLA KRAV

Hogias Ekonomisystem. Systemkrav för enanvändarinstallation fr o m version 2015.1 av GENERELLA KRAV Systemkrav för enanvändarinstallation fr o m version 2015.1 av Hogias Ekonomisystem Systemkraven specificerar de miljöer och förutsättningar som programvaran är testad i och som vi rekommenderar för att

Läs mer

EduAdmin. Du blir lönsammare med. EduAdmin. www.eduadmin.se. - Allt en utbildare behöver! Upptäck friheten med EduAdmin

EduAdmin. Du blir lönsammare med. EduAdmin. www.eduadmin.se. - Allt en utbildare behöver! Upptäck friheten med EduAdmin - Allt en utbildare behöver! Du blir lönsammare med EduAdmin Tänk om du alltid hade full koll på dina kurstillfällen, deltagare, bokningar från hemsidan och samtidigt kunde se vilken inkomst bokningarna

Läs mer

USB 3.0-hubb med 3 portar för bärbara datorer och Windowsbaserade surfplattor + snabbladdningsport och enhetshållare

USB 3.0-hubb med 3 portar för bärbara datorer och Windowsbaserade surfplattor + snabbladdningsport och enhetshållare USB 3.0-hubb med 3 portar för bärbara datorer och Windowsbaserade surfplattor + snabbladdningsport och enhetshållare StarTech ID: ST4300U3C1 USB 3.0-hubben med stativ för mobil enhet ger din bärbara dator

Läs mer

Blackwire C420 ANVÄNDARHANDBOK

Blackwire C420 ANVÄNDARHANDBOK Blackwire C420 ANVÄNDARHANDBOK Välkommen Förpackningens innehåll Välkommen att ta del av Plantronics serie med headsetprodukter. Plantronics har ett brett utbud av produkter, för allt från uppdrags- och

Läs mer

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt.

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt. EFG KUNDSERVICE Together we make it matter EFG Kundservice - gör det enklare att vara kund. EFG lanserar en helt ny kundservice och logistikmodell för snabbare, tydligare och bättre kommunikation. Det

Läs mer

PLAN PAYROLL UPPTÄCK VALFRIHETEN. med framtidens personalsystem

PLAN PAYROLL UPPTÄCK VALFRIHETEN. med framtidens personalsystem PLAN TRAVEL TIME UPPTÄCK VALFRIHETEN med framtidens personalsystem PAYROLL Ledare UPPTÄCK VALFRIHETEN Flex i företagsnamnet står för flexibilitet, vilket har varit vår ledstjärna genom alla år. Vi har

Läs mer

SELLOUT. Version 2.5. eyescream information ab

SELLOUT. Version 2.5. eyescream information ab SELLOUT Version 2.5 av eyescream information ab Detta verk är skyddat av upphovsrättslagen och får ej helt eller delvis mångfaldigas! Sigurdsgatan 6 721 30 VÄSTERÅS 021-14 62 00 Artikelnummer: 5XXX PA9

Läs mer

Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iprint&scan (ios)

Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iprint&scan (ios) Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iprint&scan (ios) Innan du använder din Brother-maskin Definitioner av anmärkningar Följande symboler och principer används i den här bruksanvisningen:

Läs mer