Skogsgård med vacker utsikt över Fåsjön

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Skogsgård med vacker utsikt över Fåsjön"

Transkript

1 Skogsgård med vacker utsikt över Fåsjön NORA TOLVSBÖRD 1:15 En högt belägen gård med vacker utsikt över inägomarken och soluppgången över Fåsjön. Närhet till Bergslagens djupa skogar och med tillgång till gott fiske, framförallt kräftfiske, i Fåsjön. Rymlig bostad om 5 rok, gäststuga och ekonomibyggnader. Fastigheten består av ca 13 ha skogsmark, ca 3 ha inägomark samt ca 1 ha tomtmark. Det går att buda på såväl delar som hela fastigheten. Bör besökas! Kontakta mäklaren för att boka visning. Utgångspris: kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Ansvarig mäklare Mats Fröjdenstam, LRF Konsult Bettorpsgatan 10, Box 1632, Örebro Tel: , Mobil: E-post:

2 NORA TOLVSBÖRD 1:15 Belägenhet & vägbeskrivning Från Nora: Följ Bergslagsgatan norrut längs Norasjöns västra strand. Vid slutet av Norasjön ligger en liten by med en skola (ca 4,5 km från Nora). Tag där av till väster i trevägskorset och följ därefter Fåsjöns västra strand mot Järnboås. Följ huvudvägen i ytterligare ca 9,5 km, nästan till Fåsjöns slut. På vänster sida, upp mot skogen ligger gården. Till-salu-skylt vid vägen. Har ni problem att hitta fastigheten eller vill ha hjälp att hitta fastighetens gränser? Använd då gärna vår applikation "Köpa Gård" som kan installeras på IPhone/IPad, i appen finns en kartfunktion som visar fastigheten med gränser. Se även koordinater nedan. Koordinater i RT90G X= Y= förskoleklass till och med årskurs 6. På skolan går endast 50 elever vilket ger lärarna god tid att ta hand om barnen på bästa sätt. Skolan arbetar akrivt med att ge elever och föräldrar inflytande över verksamheten för att kunna skapa en så god lärandemiljö som möjligt. Bostadshuset ligger smakfullt placerat uppe på en höjd. Nedanför bostadshuset breder inägomarken ut sig vilket ger en fin utsikt över Fåsjön stilla vatten. Framåt sensommaren och hösten öppnar skogen sitt skafferi och erbjuder på svamp, bär och andra nyttigheter. Bostadsbyggnad Allmänt Cirka en och en halv mil norr om nora eller dryga fem mil från Örebro ligger fastigheten vid Fåsjöns nordvästra strand. Längs med Fåsjön blandas sommarstugor med permanentboenden och även med näringsidkare som lever av jorden och skogen. Det här är en levande landsbygd med lokala bekvämligheter som skola, mataffär (Handlarn, en servicepunkt som drivs av Järnboåsbygden AB), bensinstation m.m. samtidigt som närheten till andra nödvändigheter som vård och omsorg går att finna inne i Nora. Skolan i Järnboås har plats för elever från 1 1/2-bostad, med källare, uppförd Uppförd med plankstomme, sågspånsisolering. Utvändigt beklätt med locklistpanel. År 2000 lades taket om med betongpannor, plåtarbeten och rännor byttes ut och skorstensstocken sågs över. Bostaden har kopplade tvåglasfönster. Uppvärmning sker med vedeldning, Arimax (tre ackumulatortankar, en med elpatron i). Skorstenen är sotad och godkänd så sent som i februari Dessutom finns en luftvärmepump som komplement till vedeldningen. Vatten till bostaden kommer från en djupborrad brunn från 2011 (110 m). Avloppsvattnet leds ut i septiktank som kontinuerligt töms. Radonmätning har utförts och den visade inte på några förhöjda värden. Boyta, 190 kvm enligt taxeringen. Byggnadsarea på Sida 2 (14)

3 NORA TOLVSBÖRD 1:15 Bostadsbyggnad forts... mark ca 105 kvm. Från verandan i österläge kommer man in i en hall med träparkett. Till höger finner man det rymliga köket som renoverades för ca 10 år sedan utrustat med spis, kyl, frys, väl tilltagna arbetsbänkar och ett äldre bondskafferi. Från köket har man en fin utsikt över sjön. Från hallen når man också vardagsrummet, också det i österläge mot sjön. I vardagsrummet finner man även en öppen spis (eldningsbar) kan ge värme för såväl kropp som själ. Ytterligare ett rum finns på nedervåningen, nuvarande kontor. Från hallen kan man även nå nedervåningens badrum, handikappanpassat, med WC, dusch och tvättställ. Golv och väggar i badrummet beklätt med plastmatta/våtrumstapet. Vardagrummet, hallen och kontoret är belagt med träparkett och köket har ett fint, slipat, furugolv. Från den nedre hallen tar trappen oss upp på ovanvåningens allrum. Allrummet har även det en öppenspis (eldningsbar) och en utgång till balkongen mot sjön. Ovanvåningen har tre sovrum samt ett nyrenoverat badrum (2013) utrustat med badkar, WC och tvättställ. Rummen på ovanvåningen har träparkett/plastmatta även badrummet har plastmatta och våtrumstapet. Byggnadsarea om ca 25 kvm. Gamla stallet Den gamla stallbyggnaden är uppförd i omgångar från och med 1920-talet. Stommen varierar därför mellan timmerstomme/lättbetongstomme/träregelar. Taket är belagt med plåt. Golvet är delvis gjutet och delvis jordstampat. El/trefasel finns draget till byggnaden. Byggnadsarea om ca 135 kvm. Logen Från ovanvåningen kan man även, via en trappa, ta sig upp på vinden. Den är i dagsläget oisolerad men lämpar sig väl till förråd. I källaren finner man vedpannan, ackumulatortankarna och vattenpumpen. Källaren har omdränerats 1986, då tjärades även väggarna in efter dåtidens standard. I källaren finns även tvättstugan med tvättmaskin och ett utrymme för hängtorkning. Då hela huset står på källare finns här även utrymmen för förvaring. Garage Söder om gården finns ett garage uppfört på 1920-talet med träregelstomme och belagt med plåttak. Jordstampat golv invändigt. Logen, uppförd på 1920-talet, består av en garagedel, ett vagnslider, en festlokal samt ett loft där det idag förvaras plank och bräder. Garagedelen har gjutet golv, festlokalelen har brädgolv och vagnlidret har jordstampat golv. El/trefasel finns draget till byggnaden. byggnaden är uppförd i sektioner och stommen består delvis av lättbetong/timmer/träregelstomme. Taket är belagt med plåt. Vagnslidret har en byggnadsarea på ca 40 kvm medan resterande Sida 3 (14)

4 NORA TOLVSBÖRD 1:15 Logen forts... byggnad har en byggnadsarea på ca 190 kvm. Flygelbyggnaden Avlopp är framdraget och nya tvåglasfönster är ditmonterade. Övrig byggnation Nedanför timmerstugan finns ett växthus på ca 8 kvm. Bakom det gamla stallet och garaget finns ett före detta cementgjuteri. Halva byggnaden raserade 2010 på grund av ett kraftigt och tungt snötäcke på taket. Skogsmark Byggnaden uppfördes 1921 med träregelstomme. Byggnadsarea på ca 70 kvm. Taket är belagt med enkupigt tegel. Invändigt består finns det två rum och kök som är isolerade. Utöver detta finns ytterligare två oisolerade utrymmen som idag används som förråd. Köket är utrustat med vedspis (vedpanna) och kyl. I rummet intill finns även en kakelugn. Huset har används som sommarboende. Sommarvatten finns indraget och även anslutning till avlopp. Under huset finns en matkällare. Delar av grunden, där det förekommit genomslag, är omdränerad med Platonmatta. Timmerstugan Areal enligt skogsbruksplanen är 13,2 ha produktiv skogsmark. Enligt inventeringen finns det ett virkesförråd på ca 2750 m3sk vilket ger ett medeltal på 209 m3sk/ha. Medelboniteten bedöms vara 8 m3sk/ha/år vilket får anses vara högt i jämförelse med omgivningen. Den skogliga inventeringen utfördes i maj 2015 av Forest Info. Åkermark Areal enligt skogsbruksplanen är ca 3 ha. Marken består av bördig lerjord med tillfredställande, naturlig, dränering, ej täckdikad. Arrendeavtal finns på marken, utarrenderat i 5 år till och med Timmerstugan är en gammal 1800-talsbyggnad som timrades om och renoverades Tak av självlåsande fyrkantstegel. Stugan är under renovering i dagsläget och är därmed oinredd. Jakt Jakten är idag upplåten till jaktlag som jagar älg på ca ha och småvilt på dryga hälften av arealen. Tilldelning förra jaktåret var 1 vuxen + 2 kalv. Intäkt per år, ca 850 kr vid upplåtelse av jakten på hela fastigheten. Fastigheten ingår i Sida 4 (14)

5 NORA TOLVSBÖRD 1:15 Jakt forts... Stadra-Nora ÄSO. Fiske Servitut Rättigheter-last: Ledningsrätt Starkström Samfälligheter, gemensamhetsanläggningar, andelar och skattetal Nora Tolvsbörd S:1 (Grustag, 5,04 %). Nora Tolvsbörd S:2 (Vägar, 5,04 %). Skattetal: 213/2304 Mantal. Lagfart, pantbrev m.m. Pantbrev om kr finns uttagna i fastigheten. Köparen står för eventuell kostnad för tecknande av nya pantbrev, kostnad för lagfartsansökan samt kostnad för eventuell fastighetsbildning. Fiske i Tolvsbörds skifteslag med 5,04 % andel. Fint insjöfiske och även kräftfiske! Försäljningssätt Försäljning av fastigheten sker via öppen budgivning till ett utgångspris av kronor. Vid intresse från flera budgivare kommer försäljningen att slutföras genom auktionsförfarande. Fri prövningsrätt förbehålles säljaren. Fastigheten kan försäljas i helhet eller i delar. Exempelvis gårdscentrum för sig och skogen för sig. Arealuppgifter Areal enligt fastighetsregistret 17,0108 ha. Arealuppgifter enligt Taxerad areal Skog 13 ha Åker 3 ha Övrigt 1 ha Totalt 17 ha Taxeringsvärden Tomtmark kr Bostadsbyggnad kr Skogsmark kr Åkermark kr Ekonomibyggnader kr Totalt kr Fiber Fiber grävdes in till fastigheten och anslöts till bostaden under april Vid överlåtelsen finns inget abonnemang att ta över, köparen får teckna ett eget avtal. Visning Fastigheten visas efter överenskommelse med mäklaren. Ring eller maila för bokning. Fastighetsköp Det finns möjlighet att även på delar av fastigheten. Kontakta mäklaren för att få mer information. Ägare Lillemor Lindén, Nora Besiktning och undersökningsplikt Köparen har enligt jordabalken ett långtgående ansvar att undersöka fastigheten och förvissa sig om dess skick, gränser och areal före köpet. Köparen ges därför möjlighet till att på egen hand eller genom konsult före köpet undersöka fastigheten och därigenom skaffa sig kännedom om det skick vari den befinner sig. Besiktning och boendekalkyl Besiktning kan ske vid visning eller vid särskilt tillfälle efter överenskommelse med undertecknad. Sida 5 (14)

6 NORA TOLVSBÖRD 1:15 Besiktning och undersökningsplikt forts... För upprättande av boendekostnadskalkyl kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Skogsbruksplan Skogsbruksplanen är upprättad med för skogsbruksplanläggning gängse metoder och kan därför vara behäftad med osäkerhet i angivna uppgifter. Det åligger köparen att själv kontrollera uppgifterna i skogsbruksplanen. Fastighetsbeskrivningen och sidotjänster Informationen i fastighetsbeskrivning är baserad på ägarens uppgifter samt annat tillgängligt offentligt material. För felaktigheter i detta material ansvaras ej. För händelse som inte kunnat förutses eller påverkas och som ändrar givna förutsättningar ansvaras ej. LRF Konsult förbehåller sig rätten att ändra fastighetsbeskrivningen, dess omfattning eller förutsättningar i den mån det anses erforderligt, utan särskilt meddelande. LRF Konsult ägnar sig åt s.k. sidoverksamhet och förmedlar annonserbjudande till Hemnet Service HNS AB, fast ersättning lämnas indirekt med 300 kronor. Dokumentation av budgivare Fastighetsmäklaren är skyldig att upprätta en dokumentation över budgivare/intressenter med namn, kontaktuppgifter och belopp som bjudits. Vid avtalsslut skall dokumentationen överlämnas till köpare och säljare. Ansvarig mäklare Mäklare Mats Fröjdenstam LRF Konsult Bettorpsgatan 10, Box 1632, Örebro Tfn e Håkan Schörling LRF Konsult Tfn Kartor ur allmänt kartmaterial, Lantmäteriverket, Gävle. Medgivande till LRF Konsult AB, Dnr MS2012/ För mångfaldigande och återgivning av kartorna behövs Lantmäteriverkets skriftliga medgivande. Förvärvstillstånd Förvärvstillstånd krävs från Länsstyrelsen vid förvärv av lantbruksegendom i glesbygdsområde (Järnboås församling, där fastigheten är belägen räknas som glesbygd). Ansökningsavgift till Länsstyrelsen på kr. Energideklaration Energiklass D, energiprestanda 70 kwh/m² år. Energideklaration är utförd. Datum: Beställd/utförd av: Kumla Byggnadskontroll, Ingemar Dalin. Sida 6 (14)

7 Sida 7 (14)

8 Sida 8 (14)

9 Sida 9 (14)

10 Sida 10 (14)

11 Sida 11 (14)

12 Sida 12 (14)

13 Sida 13 (14)

14 Sida 14 (14)

Lantgård, 69 hektar i Vänge

Lantgård, 69 hektar i Vänge Lantgård, 69 hektar i Vänge UPPSALA GÄLLSÄTRA 1:2 Vackert belägen gård ca 2,5 mil från Uppsala med fina möjligheter till jord- och skogsbruk samt egen jakt. Den välarronderade fastigheten omfattar ca 69

Läs mer

Skog och bostad i Åsen

Skog och bostad i Åsen Skog och bostad i Åsen SKELLEFTEÅ ÅSEN 2:86 Bostadshus för permanent-/eller fritidsboende. Ca 28 ha skogsmark med ett uppskattat virkesförråd om 1.800 m³sk. Skogsbilsväg finns en lång bit in på fastigheten.

Läs mer

Gård med naturskönt läge 48 ha

Gård med naturskönt läge 48 ha Gård med naturskönt läge 48 ha VETLANDA EMHULT 3:2 Emhult 3:2 är en skogs- och jordbruksfastighet med högt och naturskönt läge 5 km utanför Kvillsfors. Fastigheten omfattar totalt 48 ha, fördelat på 34

Läs mer

Virkesrik lantgård 87 ha i Norrtälje

Virkesrik lantgård 87 ha i Norrtälje Virkesrik lantgård 87 ha i Norrtälje NORRTÄLJE RÖRVIK 2:1 Rörviks gård ligger i Roslagens kustland ca 2,5 mil nordost om Norrtälje och 700 meter från saltsjön, en bit söder om Väddö kanal. Huvudbyggnaden

Läs mer

Gård med egen strand, Ockelbo

Gård med egen strand, Ockelbo Gård med egen strand, Ockelbo OCKELBO VALLSBO 1:23 Gård i den vackra omgivningen vid Vallssjön 8 km väster om Ockelbo. Totalt ca 10 ha mark varav 9 ha är åkermark med 430 meter egen strand på halvön Stockholm.

Läs mer

Skogsgård. belägen i Odensjö omfattande 50,2 ha varav skogsmark 45,1 ha med ett skogsinnehav om 4971 m3sk. Mangårdsbyggnad med 7 rok, Stor ladugård.

Skogsgård. belägen i Odensjö omfattande 50,2 ha varav skogsmark 45,1 ha med ett skogsinnehav om 4971 m3sk. Mangårdsbyggnad med 7 rok, Stor ladugård. Skogsgård LJUNGBY ODENSJÖ 4:1 belägen i Odensjö omfattande 50,2 ha varav skogsmark 45,1 ha med ett skogsinnehav om 4971 m3sk. Mangårdsbyggnad med 7 rok, Stor ladugård. Försäljningssätt: Anbud oss tillhanda

Läs mer

Skogsfastighet ca 40 ha

Skogsfastighet ca 40 ha Skogsfastighet ca 40 ha Klippan Östra Ljungby 3:72, del av Skogsfastighet belägen i Östra Ljungby skog ca 10 km norr om Klippan. 41,5 ha varav 39 ha produktiv skog. Virkesförråd om 6951 m3sk med medelbonitet

Läs mer

Stor skogsgård. Utgångspris: 9 750 000 kronor Försäljningssätt: Intresseanmälan oss tillhanda senast 2015-08-31.

Stor skogsgård. Utgångspris: 9 750 000 kronor Försäljningssätt: Intresseanmälan oss tillhanda senast 2015-08-31. Stor skogsgård SOLLEFTEÅ SUNNERSTA 1:15 Välarronderad skogsgård beläget 2,5 mil öster om Sollefteå. Totala arealen är 394 ha varav ca 360 ha är skogsmark. Virkesförråd om ca 42 500 m³sk. Det finns även

Läs mer

Skog i Falun. Utgångspris: 1 000 000 kronor Försäljningssätt: Skriftligt bud oss tillhanda senast 2015-08-26.

Skog i Falun. Utgångspris: 1 000 000 kronor Försäljningssätt: Skriftligt bud oss tillhanda senast 2015-08-26. Skog i Falun FALUN GALLSJÖN 18:9 Tillväxtfastighet i ett skifte ca 7 km norr om Falun vid Skuggarvet. Totalt ca 48 ha varav ca 35 ha är produktiv skogsmark med ett virkesförråd om ca 2 650 m³sk yngre skog.

Läs mer

Everöds ängar, 14 ha. Utgångspris: 1 100 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning.

Everöds ängar, 14 ha. Utgångspris: 1 100 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Everöds ängar, 14 ha KRISTIANSTAD EVERÖD 23:1, DEL AV Jordbruksmark om ca 14 ha beläget intill Helge å, strax norr om Sjögård, mellan Everöd och Yngsjö. Försäljningen omfattar ca 11 ha ängsmark med höga

Läs mer

Dalarna. Kontakta mäklaren för visning. Utgångspris: 4 700 000 kronor Försäljningssätt: Skriftligt bud oss tillhanda senast 2015-11-17.

Dalarna. Kontakta mäklaren för visning. Utgångspris: 4 700 000 kronor Försäljningssätt: Skriftligt bud oss tillhanda senast 2015-11-17. Dalarna LUDVIKA BRINGSJÖBERG 31:9, 31:17, 31:19 PERSBO SKOG 1:51 Vacker skogsgård i Dan Andersson miljö med sjöläge i Bringsjöberg. Fyra fastigheter med ett gårdsskifte samt en avstyckad tomtmark. Totalt

Läs mer

Suttene gård vid Södra Bullaresjön

Suttene gård vid Södra Bullaresjön Suttene gård vid Södra Bullaresjön MUNKEDAL SUTTENE 1:3 Exklusivt boende med förstklassig utsikt över Södra Bullaresjön. Manngårdsbyggnad med anor från 1500-talet samt två villor varav den ena rymmer två

Läs mer

Stjärnegården Bed and Breakfast

Stjärnegården Bed and Breakfast Stjärnegården Bed and Breakfast SIMRISHAMN GLIMMINGE 36:3 Väletablerad Bed and Breakfast i naturskön omgivning på Österlen. Renoverad skånegård erbjuder här fräscha rum och avkoppling åt tillresta gäster.

Läs mer

Virkesrik fastighet på Vikbolandet

Virkesrik fastighet på Vikbolandet Virkesrik fastighet på Vikbolandet Norrköping Risätter 1:2, del av Obebyggd fastighet på Vikbolandet. Arealen uppgår till totalt 55,7 hektar varav 11,9 hektar åker och 38,8 hektar är produktiv skogsmark.

Läs mer

En egen ö i natursköna Runn, Dalarna

En egen ö i natursköna Runn, Dalarna En egen ö i natursköna Runn, Dalarna FALUN KIVNÄBBEN 3:1 Falun Kivnäbben, en ö i sjön Runn, med gott om naturliga ankringsplatser. 180 000 kvm, äldre tallskog ca 4000 m3sk. Kräftfiske. Prisidé 850 000

Läs mer

Stor tomt i Anderslöv

Stor tomt i Anderslöv Stor tomt i Anderslöv TRELLEBORG ANDERSLÖV 2:43 Naturskönt läge i det böljande backlandskapet i utkanten av Anderslöv. Tomtens väl tilltagna storlek, på hela 11 600 kvm, ger gott om plats till bostad och

Läs mer

Tomtmark i Borås. Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr. Pris: 180 000 kr

Tomtmark i Borås. Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr. Pris: 180 000 kr Tomtmark i Borås BORÅS VRALEN 1:22 Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr Pris: 180 000 kr Ansvarig mäklare Henrik Pålsson, LRF Konsult Industrivägen 3 D, 457 31 Tanumshede

Läs mer

Avstyckad gård. Utgångspris: 3 150 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Visning: Ons 17/6 kl 18.00.

Avstyckad gård. Utgångspris: 3 150 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Visning: Ons 17/6 kl 18.00. Avstyckad gård SVALÖV GISSLEBERGA 11:1, DEL AV Tilltalande gård med rymliga och gedigna byggnader. Trivsam och klassisk mangårdsbyggnad om ca 230 kvm. Ekonomibyggnader såsom loge, stallbyggnad samt förrådsbyggnad

Läs mer

Vetlanda Björkö 1:11

Vetlanda Björkö 1:11 Vetlanda Björkö 1:11 Smålandsgård 33 ha Skogsgård med fritidsboende, belägen 15 km nordväst om Vetlanda. Fritidshus i 1½ plan. Ekonomibyggnader. Inägomark om 8,6 ha. Skogsmark om 13,6 ha med ett virkesförråd

Läs mer

Tomtmark med sjöläge. Tomtpriset varierar mellan 150 000-200 000 kronor. Pris: 175 000 kr eller högstbjudande

Tomtmark med sjöläge. Tomtpriset varierar mellan 150 000-200 000 kronor. Pris: 175 000 kr eller högstbjudande Tomtmark med sjöläge HJO VARPET 1:3 DEL AV Vi kan erbjuda 9 st tomter vid Mullsjön ca 6 km från Hjo. Tomterna som ligger ca 30-80 m från sjön har en storlek mellan 750-1060 m². Till tomterna kommer kommunalt

Läs mer

Jönköping, 6 ha. Lugnt läge

Jönköping, 6 ha. Lugnt läge Jönköping, 6 ha Lugnt läge Tre kilometer öster om Hokasjön ligger den lilla gården Skoga 1:10. En fastighet för dig som vill bo på landet med möjlighet till mindre djurhållning/skogsbruk, eller för dig

Läs mer

Norrtälje, 7 ha. Blidö

Norrtälje, 7 ha. Blidö Norrtälje, 7 ha Blidö 1 2 MÖJLIGHETER PÅ BLIDÖ Gården ligger centralt på Blidö och gränsar mot havet i öst. Här finns utöver ängar och skog två enkla bostadshus och några uthus. Byggnaderna är i behov

Läs mer

Kinda, 21 ha. Ängåsen

Kinda, 21 ha. Ängåsen Kinda, 1 ha Ängåsen 1 ÄNGÅSEN I SÖDRA ÖSTERGÖTLAND Gården Ängåsen ligger i södra delen av Östergötland mellan Björkfors och Hycklinge. Fastigheten är skogsdominerad och fördelar sig på 17 ha skog med

Läs mer

Exploateringsfastighet i Kall ÅRE NEDGÅRD 1:2, DEL AV

Exploateringsfastighet i Kall ÅRE NEDGÅRD 1:2, DEL AV Exploateringsfastighet i Kall ÅRE NEDGÅRD 1:2, DEL AV ÅRE NEDGÅRD 1:2, DEL AV Livskvalitet från sin bästa sida! Boende av högsta klass, jakt/ fiske och rekreation, allt i vacker fjällmiljö med mäktig utsikt

Läs mer

Sandviken, 64 ha. Vreten

Sandviken, 64 ha. Vreten Sandviken, 64 ha Vreten 1 2 FRÅN JÄDRAÅN TILL VETTSJÖN Vid infarten till byn Vreten nära Järbo, ca 3 mil väster om Gävle, ligger denna fina gård. Från det högt belägna gårdstunet har man utsikt över dalgången

Läs mer

Simrishamn, 24 ha. Vemmerlöv

Simrishamn, 24 ha. Vemmerlöv Simrishamn, 24 ha Vemmerlöv 1 2 ÖSTERLENGÅRD Invid kyrkan i Östra Vemmerlöv finner ni en Österlensk fyrlängad gård. Bostadshuset har det traditionella utseendet för en Skånegård och den karaktäristiska

Läs mer

Eskilstuna, Västermo-Hassmyran 1:3

Eskilstuna, Västermo-Hassmyran 1:3 Eskilstuna, Västermo-Hassmyran 1:3 Vi har nöjet att till försäljning utbjuda en allroundgård med skog, åker, vackert belägen i brytningen mellan skog- och slättbygd. De fakta som ligger till grund för

Läs mer

LEKEBERG. Skarby Norrgården

LEKEBERG. Skarby Norrgården LEKEBERG Skarby Norrgården Fastigheten är belägen i ett böljande landskap där gårdsarealen ramas in av skogspartier. Fastigheten har ett mycket fint topografiskt läge där byggnationen ligger högt men ändå

Läs mer

KORTFAKTA MÄKLARENS BESKRIVNING ANSVARIG MÄKLARE. Objektstyp: Gård Boarea: 530m. Boarea, Bostad 2: 500m

KORTFAKTA MÄKLARENS BESKRIVNING ANSVARIG MÄKLARE. Objektstyp: Gård Boarea: 530m. Boarea, Bostad 2: 500m Eskilstuna KORTFAKTA Objektstyp: Gård Boarea: 530m 2 Boarea, Bostad 2: 500m 2 Areal Totalt: 203.80 ha. Areal Skogsmark: 47 ha. Areal Åkermark: 120 ha. Areal Betesmark: 9.10 ha. Utgångspris: 32 500 000

Läs mer

Fjällnära gård i Glöte!

Fjällnära gård i Glöte! Fjällnära gård i Glöte! HÄRJEDALEN GLÖTE 7:21 Avskilt belägen gård i utkanten av byn Glöte. Tomtområde om ca 1 ha omslutet av fjäll och natur. Praktiskt och bra boende om 4 r.o.k med tillhörande ekonomibyggnader.

Läs mer