STEFAN JOHANSSON / FOJAB ARKITEKTER AB

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STEFAN JOHANSSON / FOJAB ARKITEKTER AB"

Transkript

1

2 Stadskvarteret som uppförs vid Trummens strand är utformat för att ta vara på det fina läget vid sjön och den planerade sjöparken. Husen byggs kring en upplyft gemensam gård med uteplaser, lek- och samlingsytor där en generös trappa leder från gården ner till sjöparken och promenadstråken. EAN JOHANSSON / OJAB ARITETER AB

3 URBAN YX I VÄXJÖS NYA ANÄRE Vid Trummens strand reser vi nu ett nytt landmärke för Växjö tre fantastiska hus i massivträ med utsikt mot sjön och Teleborgs slott. Husen med totalt 58 exklusiva bostadsrätter har närhet till både stadspuls och fågelkvitter och byggnaderna är placerade och utformade för att alla lägenheter ska ha största möjliga sjöutsikt. Inredningsstandarden är i särklass och de smakfulla lägenheterna med tre eller fyra rum erbjuder högkvalitativt boende. Varje lägenhet har dessutom tillgång till en egen plats i parkeringsgaraget.

4 SAOI PATS ÖR DET ODA IVET Varje detalj har skapats utifrån tanken att erbjuda det allra bästa i våra exklusiva våningar med rum i fil och dubbla balkonger. Synliga trädetaljer sätter en estetisk prägel och påminner om att huset är byggt av det bästa ekologiska material som finns. ägenheterna är ljusa och välplanerade med generösa ytor som skapar trivsel. Mot Trummen finns stora umgängesytor med kök, vardagsrum och en stor skyddad balkong med en fantastisk utsikt. De stora fönstren släpper in ljus och skapar rymd. Sjön är ständigt närvarande och blir en fond till livets allra bästa stunder i goda vänners lag.

5

6 EVA.

7 EN BOAD A ÄNTA HEM TI I lägenheterna vid Trummens strand finns det gott om plats för livets alla delar. I bostadens mer privata del ligger luftiga och rymliga sovrum samt ett badrum och de större lägenheterna har även en gäst-wc. I fyrorna finns också ett extrarum som kan fungera som arbetsrum eller walk in closet. ivet ser ju olika ut under olika perioder, och vi tycker att det är viktigt att ditt hem kan förändras för att anpassas till dina skiftande behov. Även från den här delen av bostaden har du tillgång till en balkong med en härlig utsikt över stadskvarteret och dess vackra omgivningar.

8 YX.

9 EXUSIVA MATERIA OCH EN HÖ ANDARD Bostadsrätterna på Trummens strand går i naturliga material och har en inredningsstandard i särklass. Vitpigmenterad askparkett är standard, liksom arkitektens noggrant föreslagna kakel och klinker i wc/dusch, entré och vid stänkskydd i kök. öksinredningen finns i olika kulörer för att du ska kunna sätta din prägel. Överskåpen har en handtagslös push-funktion och underskåpen har en greppslist med aluminiumprofil, liksom sockeln. ägenheterna är också utrustade med rostfria vitvaror från Bosch, samt integrerad diskmaskin. ör de som vill finns möjlighet att göra tillval bland annat när det gäller golv, kakel, klinker, köksluckor, bänkskiva i sten, vitvaror, innerdörrar, garderober samt inredning i badrum och wc/dusch.

10 MIJÖ.

11 BRA MIJÖ, INNE OCH UTE Naturen är den bästa arkitekten. Vi behöver bara se oss omkring för att det ska bli uppenbart. Detta är något som vi tar fasta på när vi bygger Trummens strand helt naturligt och förnybart med massivträ. Materialet är mycket tätt, vilket innebär att det tar lång tid för huset att kylas och på sommaren isolerar träet mot övertemperatur. Effekten blir ett välbalanserat inomhussklimat där också ljudisoleringen blir i särklass. Dessutom är massivträ det byggmaterial som har den överlägset bästa energi- och miljöbalansen, vilket innebär att det inte påverkar växthuseffekten. ör oss är det ett naturligt val.

12 NÄRA.

13 E RÖNT VARTER I ADEN Trummens strand är ett stadskvarter beläget på näset mellan Trummen och Växjösjön, granne med Trummenparken och med utsikt mot Teleborgs slott. En bit söderut sträcker sig fågelskyddsområden längs Skrivikens strand och Teleborgs naturreservat. Härifrån är det nära till skola, fritidsaktiviteter, vårdcentral, förskola och kollektivtrafik. varteret bäddas in i en pulserande stadsdel och på några få minuter tar man sig in till Växjö centrum med nöjen och nattliv. Husen byggs kring en gemensam gård som erbjuder inbjudande umgängesytor och lekplats för förskola. rån gården leder en generös trappa ner till strandparken invid sjön. HUS 4 ETAPP HUS 5 ETAPP OUNE EOA ÄRUM HUS 6 ETAPP 2

14 H Sektion B S TX A TX S C arderob inneskåp Tvättmaskin Torktumlare TX Ventillation Städskåp HUS 4 / PAN 2 5 A Här bor du bekvämt i en generös och välplanerad lägenhet med tre rum och kök. Den stora balkongen i syd-västlig riktning ger många härliga timmar med sol. I lägenhetens master bedroom har du fönster ut mot balkongen och generöst med garderober. 24 B En elegant trea med balkong över hela lägenhetens bredd och en fantastisk sjöutsikt. öket med matplats och det stora vardagsrummet med utgång till balkongen samverkar i en öppen planlösning. rån de båda sovrummen når du det eleganta badrummet och från hallen kan du visa in besökare till lägenhetens gäst-wc C I dessa fyror ligger de tre sovrummen i fil och det finns balkonger i två väderstreck. rån matplatsen har du utgång till den ena balkongen, som har söderläge. Här finns ett stort sällskapsrum och ett öppet kök, vackert designade med en snedställd vägg och ett stort glasparti mot sjön. Mellan lägenheternas master bedroom och ett av de mindre sovrummen ligger ett infällt arbetsrum som också kan användas som walk-in-closet. I lägenheterna finns också gäst-wc. Plan ägenheterna 4-02 och 4-03 på plan 2 har bekväma uteplatser i markplan mot den trevliga innergården.

15 3 6 Sektion ägenhet B TX S A TX S C / yl/rys M Microvågsugn Diskmaskin ylskåp rys U/M Ugn/Microvågsugn HUS 4 / PAN 6 8 Treorna typ A har på dessa våningar en lite annorlunda och spännande vinklad matplats, samt sovrum, med anledning av husets ändrade fasadliv. Plan 6, lägenhet 4-503: ägenheten har en extra balkong på norra fasadsidans snedställda vägg, där sommarens kvällsol dröjer sig kvar extra länge Plan Avvikelser i ytor, fönstersättningar och balkonger kan förekomma mellan våningsplanen.

16 H Sektion B TX S TX A TX S TX ägenhet C arderob inneskåp Tvättmaskin Torktumlare TX Ventillation Städskåp HUS 5 / PAN 3 8 A Här bor du bekvämt i en generös och välplanerad lägenhet med 3 rum och kök. Den stora balkongen i syd-västlig riktning ger många timmar sol, och i lägenhetens nord-östliga del, med utgång från det härliga köket, ligger ännu en balkong. Här kan du tillbringa ljumma sommarkvällar och se de sista strålarna dröja sig kvar. Det ljusa och öppna vardagsrummet har utgång till den stora balkongen och den snedställda väggen ger en spännande planlösning mellan kök och vardagsrum B ägenheterna om tre rum och kök med balkong över hela lägenhetens bredd och en fantastik sjöutsikt är något alldeles extra. öket med matplats och det stora vardagsrummet med utgång till balkongen samverkar i en öppen planlösning. rån de båda sovrummen når du det eleganta badrummet och från hallen kan du visa in besökare till lägenhetens gäst-wc. Plan 3 6 C Här finner du fantastiska fyror med tre sovrum i fil och balkonger i två väderstreck. Här finns ett stort sällskapsrum och ett öppet kök, vackert designade med ett stort glasparti mot sjön. rån matplatsen har du också utgång till den andra balkongen i söderläge, och under varma sommardagar tar ni enkelt med er tallrikarna hit ut för härligt balkongumgänge. Mellan lägenheternas master bedroom och ett av de mindre sovrummen ligger ett infällt arbetsrum som också kan användas som walk-in-closet. I lägenheterna finns också gäst-wc.

17 ägenhet 5-60 S D M 3 6 Sektion TX S TX Öppet ned 3 6 Sektion TX S / yl/rys M Microvågsugn Diskmaskin ylskåp rys U/M Ugn/Microvågsugn HUS 5 / PAN 7 8 D Plan 7 8, lägenhet 5-60: Etagelägenhet på 80 m 2 i två plan. Det är öppet bjälklag mellan vardagsrummen på de båda planen och takhöjden i vardagsrummet på våning 7 är hela 6 m Plan Avvikelser i ytor, fönstersättningar och balkonger kan förekomma mellan våningsplanen.

18 BJ Bygg grundades i Växjö 945. Vi är stolta över vår långa historia och över vårt arv. Sprungna ur den småländska myllan blandar vi tradition och nytänkande, kreativitet och en önskan att utmana normer och gamla sanningar. Träbyggnation är vårt specialområde och med våra projekt leder vi utvecklingen av träbyggande framåt. BJ Bygg utvecklar bostäder, platser och områden som människor ska kunna bo och trivas i under lång tid. Därför är det viktigt att allt vi bygger är miljömässigt och socialt hållbart. Välkommen att kontakta oss för idéer, tankar och förslag! I denna broschyr presenteras information och 3D-skisser för bostadsrätterna på Trummens strand. Bilderna kan innehålla tillval. BJ Bygg förbehåller sig rätten att göra förändringar utifrån konstruktionsbehov under byggets gång.

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR Som arkitekt vill jag alltid åstadkomma en karaktärsfull arkitektur som har sin utgångspunkt i platsen. Stadskvarteret som uppförs vid Trummens strand byggs kring en upplyft gemensam gård och är utformat

Läs mer

STANS SKÖNASTE KVARTER

STANS SKÖNASTE KVARTER Som arkitekt vill jag alltid åstadkomma en karaktärsfull arkitektur som har sin utgångspunkt i platsen. Stadskvarteret som uppförs vid Trummens strand byggs kring en upplyft gemensam gård och är utformat

Läs mer

BO GRANNE MED SKOG, ÄNG OCH SJÖ VÄXJÖ / VIKAHOLM / BRF LOFTHUSEN

BO GRANNE MED SKOG, ÄNG OCH SJÖ VÄXJÖ / VIKAHOLM / BRF LOFTHUSEN BO GRANNE MED SKOG, ÄNG OCH SJÖ VÄXJÖ / VIKAHOLM / BRF LOFTHUSEN 5 RUM OCH KÖK, 114 KVM INFLYTTNING ANDRA KVARTALET 2019 Ett grönt kvarter med moderna förtecken där den skyddade gården spelar en central

Läs mer

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG BOSTADSRÄTTER MED 2 4 RUM OCH KÖK, 55,1 82,7 KVM INFLYTTNING SOMMAREN 2018 På GBJ Bygg har vi som mål att bygga lägenheter som står

Läs mer

Välkommen till Trummens Strand

Välkommen till Trummens Strand BOFAKTA Så här går det till att köpa bostadsrätt 1 Ta del av information i vår försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen samt planlösningarna för de olika lägenhetstyperna

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Välkommen till Trummens Strand

Välkommen till Trummens Strand BOFAKTA Välkommen till Trummens Strand Vid Trummens strand reser vi tre fantastiska hus i massivträ med utsikt mot sjön och Teleborgs slott. De 58 exklusiva bostadsrätterna har närhet till både stadspuls

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

B O F A K T A H U S 2

B O F A K T A H U S 2 BOFAKTA HUS 2 Välkommen till Trummens Strand, hus 2 Vid Trummens strand reser vi tre fantastiska hus i massivträ med utsikt mot sjön och Teleborgs slott. De 51 exklusiva bostadsrätterna har närhet till

Läs mer

BO SOM I STAN. MITT I BYN.

BO SOM I STAN. MITT I BYN. BO SO I N. I I BYN. Ö D Å R / B R Ä N T N 4 RU OCH Ö 3 RU OCH Ö INYNIN VINTERN 28 Inspirationen till husen kommer från Piet ondrian geometriska målningar. Det lekfulla och enkla har varit spännande att

Läs mer

BOFAKTA 1 / BRF TRUMMENS STRAND / HUS 2, 4 OCH 5

BOFAKTA 1 / BRF TRUMMENS STRAND / HUS 2, 4 OCH 5 D ETAPP BOATA / BR TRUMMENS RAND / HUS, OCH 08-0-09 VÄLOMMEN TILL BR TRUMMENS RAND Vid Trummens strand reser vi tre fantastiska hus i massivträ med utsikt mot sjön och Teleborgs slott. De exklusiva bostadsrätterna

Läs mer

BRF GREENROOF. Bofakta

BRF GREENROOF. Bofakta BRF GREENROOF Bofakta Välkommen till Brf Greenroof Att flytta till ett helt nybyggt hem är väldigt speciellt. Som på ett oskrivet blad sätter du din signatur på varje liten del av bostaden. Det är med

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa Skorstenar: Svart aluminiumplåt typ innspong P Hängrännor: Ofärgad aluminium innspong P Stuprör: Ofärgad aluminium (lika fasad) innspong P ASAD Träpanel grågrön NCS S0 B0 Sockel Betong --- önster mörkgrå

Läs mer

HAVET I ÖSTER. STADEN I SÖDER. LIVET I CENTRUM.

HAVET I ÖSTER. STADEN I SÖDER. LIVET I CENTRUM. HAVET I ÖSTER. STADEN I SÖDER. LIVET I CENTRUM. K A L M A R / V I M P E LT O R P E T / B R F V I M P E L G L Ä N TA N 5 RUM OCH KÖK, 114 kvm 2 RUM OCH KÖK, 55 kvm INFLYTTNING HÖSTEN 2018 I varje projekt

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

HILLS VILLASTAD SÖDERLÄGET. Bofakta

HILLS VILLASTAD SÖDERLÄGET. Bofakta HILLS VILLAAD SÖDERLÄET ofakta HUS 5 2 3 Välkommen till Söderläget Söderläget består av fem huskroppar med tolv lägenheter i varje hus. Parkering finns på gatan utanför och det finns lättillgängliga förråd

Läs mer

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering -0901 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och intilliggande park Stor uteplats på 23 kvm Öppet samband mellan kök och vardagsrum

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

BARKARBY METROPOL. Bofakta

BARKARBY METROPOL. Bofakta BARARBY ETROPO Bofakta Välkommen till Barkarby etropol Situationsplanen visar husens läge i kvarteret. Hus A har 52 lägenheter och en kommersiell lokal belägen i norra delen av huset. Hus B inrymmer 57

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp 3. Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön

Sandsbrohöjden etapp 3. Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön Sandsbrohöjden etapp 3 Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön Närmast sjön vill jag bo... Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2 miljoner invånare

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs

Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs Ditt nya hem har generösa ljusinsläpp från alla väderstreck och gott om öppna ytor att umgås på. Lägenheten ligger i första våningsplanet i detta nyproducerade

Läs mer

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Presentation Nyrenoverad, ljus rymlig lägenhet i våning I, på Havsgatan 25 invid västra hamnen, en bostad för dig som värdesätter

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Anders Nilsson Ansvarig Fastighetsmäklare Tel: Mobil:

Anders Nilsson Ansvarig Fastighetsmäklare Tel: Mobil: Välkommen till köpmansgatan 26 Nio arkitektritade lägenheter i kulturprisad fastighet 2 till 4 rum om 59 kvm till 104 kvm 2 995 000 kr till 5 300 000 kr. Anders Nilsson Ansvarig Fastighetsmäklare Tel:

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta hus 4 & 5

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta hus 4 & 5 KAHÄSPARKE Bofakta hus 4 & 5 Välkommen till Kallhällsparken HUS 2 I broschyren bofakta hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 4 och 5. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i

Läs mer

Välkommen till Sigfridsvägen 21

Välkommen till Sigfridsvägen 21 Välkommen till Sigfridsvägen 21 Ett modernt boende med klassisk Ta chansen att bo i det vackra Q-märkta huset från 1935 på Sigfridsområdet. De klassiska detaljerna är väl bevarade, samtidigt som lägenheterna

Läs mer

Totalrenoverad trea med inglasad balkong i Västernäs

Totalrenoverad trea med inglasad balkong i Västernäs Totalrenoverad trea med inglasad balkong i Västernäs Perfekt planerad trea med balkong i ett mycket bra läge på Skrakvägen 1 i Västernäs. Lägenheten om 76,6 m 2 är ljus och trivsam med stor inglasad balkong

Läs mer

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET c VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET VI ERBJUDER DIG RUM FÖR FRAMTID TOPPMODERNA LÄGENHETER I CITY-LÄGE Skaffa dig ett unikt läge mitt i centrala Östersund, i en fastighet som värnar om människors

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN Bofakta CETRAL PARK ETAPP 3 4 MI TILL TÅGATIOE MI TILL 1ADSPARKE 30 SEK TILL GYMMET Livsstilen är grön, läget guld SPARBAKE SKÅE AREA Central Park präglas av genomtänkt kvadratsmart arkitektur för en urban

Läs mer

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden Bostadsområdet Oden Linero lkf.se/oden Linero Linero ligger nära Lunds centrum och som boende i området kan man ta sig dit med cykel på bara ett par minuter. Från Linero är det lika smidigt att utnyttja

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Bofakta ATMOSFÄREN 1

Bofakta ATMOSFÄREN 1 Bofakta ATOSFÄRE 1 Välkommen till Atmosfären I den här Bofaktabroschyren hittar du planritningar för alla lägenheter i Atmosfären. Varje Bofaktablad visar lägenhetens storlek, placering i huset samt hur

Läs mer

ETAPP 1. BOFAKTA / BRF. TRUMMENS STRAND HUS 2, 4 OCH 5

ETAPP 1. BOFAKTA / BRF. TRUMMENS STRAND HUS 2, 4 OCH 5 D ETAPP. BOFAKTA / BRF. TRUMMENS STRAND HUS 2, 4 OCH 2 4 VÄLKOMMEN TILL BRF TRUMMENS STRAND Vid Trummens strand reser vi tre fantastiska hus i massivträ med utsikt mot sjön och Teleborgs slott. De exklusiva

Läs mer

Långetjärns höjd, Etapp 3. 21 villor i Mölnlycke med storslagen utsikt

Långetjärns höjd, Etapp 3. 21 villor i Mölnlycke med storslagen utsikt Långetjärns höjd, Etapp 3 21 villor i Mölnlycke med storslagen utsikt Långetjärns höjd naturnära med storslagen utsikt Med storslagen utsikt på Långetjärns höjd i Mölnlycke uppför vi totalt 43 fristående

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE RUNSTEN VILLAGE VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan

Läs mer

Bofakta SISJÖNS TERRASSER

Bofakta SISJÖNS TERRASSER Bofakta IJÖ TERRAER 2 3 ittytor och grillplats U 4 r 29 U 3 emensam gård Privat med aktiviteter och uteplats lekytor för barn r 27 U 2 Miljöhus Cykelförråd Cykelförråd Privata uteplatser omplementhus i

Läs mer

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se Snickarglädje! Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn Stor aktielägenhet om 4 rum och kök i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är totalrenoverad 2010 och har klassisk inredning med ekparkettgolv, vita

Läs mer

Björnbäret Bofaktablad. Hus B

Björnbäret Bofaktablad. Hus B Björnbäret Bofaktablad Hus B Välkommen till Björnbäret Hus B Björnbärets fyra hus rymmer blandade lägenhetesstorlekar från smarta 1:or till rymliga 3:or. Var och en av lägenheterna har stora fönster och

Läs mer

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Fräsch lägenhet i andra våningen med högt till tak i ett bekvämt läge på Klinten. Utmärkt för dig som vill bo modernt och slippa ta bilen till jobbet

Läs mer

ETT GRÖNT KVARTER MED PLATS FÖR ALLA

ETT GRÖNT KVARTER MED PLATS FÖR ALLA ETT RÖNT KVARTER MED PLATS FÖR ALLA VÄ X J Ö / H O V S H A A C E N T R U M / B R F R Y N I N E N 2 5 RUM OCH KÖK INFLYTTNIN HÖSTEN 2018 I kvarteret ryningen har vi formgivit flerbostadshus samt kedje-

Läs mer

DANSK DESIGN BRF DANMARK

DANSK DESIGN BRF DANMARK DANSK DESIN BRF DANMARK NORDISKT LJUS Dansk design har rötter i modernismen, men med tydlig inspiration från landets storslagna, vindpinade kuster. Stilen är avskalad, rymlig och klassiskt ren. Kvalitet,

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

TOP FLOOR FLATÅS PARK

TOP FLOOR FLATÅS PARK TOP OOR ATÅS PAR rok 5 kvm : C-40 oterbara förtydligande och justeringar som skett sedan bofaktablad 06-04-06 - Slagning toalettdörr ändrad - ått sovrum justerat - arderob sovrum större 600 A BAOSÄR Belägen

Läs mer

TOP FLOOR FLATÅS PARK

TOP FLOOR FLATÅS PARK TOP OOR TÅS PR rok 5 kvm : C-40 - Slagning toalettdörr ändrad - ått sovrum justerat - arderob sovrum större 600 BOSÄR Belägen högst upp i huset med extra högt i tak och en privat terrass är detta en tvårummare

Läs mer

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till bostadsrättsföreningen Parasollet, med suveränt läge alldeles nära Blackebergs torg, där det finns ett flertal trevliga små butiker och restauranger,

Läs mer

BARKARBY METROPOL. Bofakta

BARKARBY METROPOL. Bofakta BARARBY ETROPO Bofakta Välkommen till Barkarby etropol Situationsplanen visar husens läge i kvarteret. Hus A har 52 lägenheter och en kommersiell lokal belägen i norra delen av huset. Hus B inrymmer 57

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL!

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL! ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL! PROJEKTET I KORTHET 40 st bostadsrättslägenheter om 2 4 rum och kök 3 st flerfamiljshus om 4 våningar samt vindsvåning Byggherre är Lillskär AB, www.lillskar.com

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta etapp 2

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta etapp 2 KAHÄSPARKE Bofakta etapp 2 Välkommen till Kallhällsparken I bofaktabroschyren hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 2 och 3. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i huset samt

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23 510, 018-23 507 ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Presentation Trevlig ETAGELÄGENHET om 3 R+K+B med inglasad

Läs mer

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda.

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. EGET HEM Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. Junior Living bygger smarta bostadsrätter med noga valt läge i Knivsta

Läs mer

VILLA SADELTAK AREA: 160m² SOVRUM: 4

VILLA SADELTAK AREA: 160m² SOVRUM: 4 ALLRUM PLA 2 Exteriör perspektiv VILLA SADELTAK AREA: 160m² RUM: 4 WC TT TV Jag kommer hem med matkassarna och ser mig omkring i området där vi bor. Här finns både nya och gamla byggnader. Vi ville att

Läs mer

Stor inbjudande balkong (uteplats lgh B1101) och god kontakt mellan inne och ute. B1401 6 5. 2 rum & kök - 55,0 m

Stor inbjudande balkong (uteplats lgh B1101) och god kontakt mellan inne och ute. B1401 6 5. 2 rum & kök - 55,0 m HUS B: rum & kök 55 m Plan Hus Plan dens Ljus söder/öster-lägenhet Sannegården med öppen samvarodel, fönster i hörn ger goda kontakter, fina Residens B1101 Sannegården B B1601 B1601 7 7 utblickar och vackert

Läs mer

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Välkomna till denna ljusa och trivsamma tvårummare, i andra våningen på Knappelstensvägen 13. Lägenheten om 65 m2 har totalrenoverats 2009 och erbjuder ett bekvämt

Läs mer

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK havet OHBOY skatepark Malmö C cykelhuset OHBOY! Ohboy! är byggt för en modern, urban livsstil. I detta grönskande hus med vackra betongytor finns smarta lösningar som gör det bilfria livet självklart.

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden Bostadsområdet Oden Linero lkf.se/oden Linero Lund Linero Linero ligger nära Lunds centrum och som boende i området kan man ta sig dit med cykel på bara ett par minuter. Från Linero är det lika smidigt

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast från Evedals

Läs mer

1 rok 35 kvm LGH: 3B-1102, 3B-1202, 3B-1302 BRF FLATÅS HALL HALL SOVALKOV BAD/ TVÄTT VARDAGSRUM/KÖK BALKONG

1 rok 35 kvm LGH: 3B-1102, 3B-1202, 3B-1302 BRF FLATÅS HALL HALL SOVALKOV BAD/ TVÄTT VARDAGSRUM/KÖK BALKONG rok 5 kvm : B-0, B-0, B-0 En mycket kvadratsmart etta med sovalkov och stor balkong i söderläge. Praktiskt kök BOATABAD i vinkel utrustat med diskmaskin och mikrovågsugn. Vardagsrummet BR ATÅS rymmer PAR

Läs mer

Högvakten. Brf MARSTRAND

Högvakten. Brf MARSTRAND Högvakten Brf MARSTRAND 2 Sköna stunder i vardagsrummet Brf HöGVAKTEN MARSTRAND Innehåll Välkommen till Marstrand.... 4 Brf Högvakten... 6 Moderna hus, med omsorg om detaljerna.... 8 Situationsplan...

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är det centrala läget med tillgång till det mesta,

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

Välkommen hem till Gotö!

Välkommen hem till Gotö! Välkommen hem till Gotö! Byggt för var dag Bara minuters promenad från både skog och badplats bygger vi det nya bostadsområdet Gotö. Totalt handlar det om ungefär 100 hus, varav 20 under första etappen.

Läs mer

BARKARBY METROPOL. Bofakta

BARKARBY METROPOL. Bofakta BARARBY ETROPO Bofakta Välkommen till Barkarby etropol Situationsplanen visar husens läge i kvarteret. Hus A har 52 lägenheter och en kommersiell lokal belägen i norra delen av huset. Hus B inrymmer 57

Läs mer

BARKARBY METROPOL HUS B. Bofakta

BARKARBY METROPOL HUS B. Bofakta BARKARBY METROPOL HUS B Bofakta Välkommen till Barkarby Metropol Situationsplanen visar husens läge i kvarteret. Hus A har 52 lägenheter och en kommersiell lokal belägen i norra delen av huset. Hus B inrymmer

Läs mer

PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3

PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3 PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3 INNEHÅLL Hus 1-82 m² Hus 2-130 m² Hus 3-165 m² Specifikation Material Kontakt 3 4 5 6 7 7 Husen på Klyvaregränd finns i tre grundutföranden beroende på storlek 80, 130 eller 165

Läs mer

Kaptensgården. Radhusområde Västervik 2009-06-10. Daniel Fagerberg Arkitekter Birkagatan 4 111 36 Stockholm

Kaptensgården. Radhusområde Västervik 2009-06-10. Daniel Fagerberg Arkitekter Birkagatan 4 111 36 Stockholm Kaptensgården Radhusområde Västervik 2009-06-10 Daniel Fagerberg Arkitekter Birkagatan 4 111 36 Stockholm C: +46(0)703 384 385 T: +46(0)8 5592 6008 F: +46(0)8 316 009 E: daniel@danielfagerberg.se W: www.danielfagerberg.se

Läs mer

Västermalms Atrium, Kungsholmen. Spännande trea med köket som mittpunkt

Västermalms Atrium, Kungsholmen. Spännande trea med köket som mittpunkt Västermalms Atrium, Kungsholmen Spännande trea med köket som mittpunkt På åttonde våningen i Västermalms Atrium ligger den här trean med två balkonger i olika väderstreck. Lägenheten präglas av fint ljusinsläpp

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Näst högst upp, på nionde våningen, ovan trädtopparna, med stor altan i söderläge. Här flödar solen in genom de extra stora fönstren. Utsikten är magnifik

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

ntracithus Arkitektur och design med attityd

ntracithus Arkitektur och design med attityd ntracithus Arkitektur och design med attityd Antracithus med tornet i fokus Alla Antracithus börjar med ett torn. Tornet förenar och karaktäriserar våra hus och skapar en fantastisk rymd och atmosfär.

Läs mer

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m BRIGGEN 4 hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD Västra Kanalgatan 1 211 41 Malmö telefon: 040-12 64 00 BESKRIVNING Fastighets AB Riggenhus bygger 37 lägenheter i det nya bostadsområdet Fullriggaren i Västra

Läs mer

Kungsängen. Jönköping Kungsängen. Här bygger vi livskvalitet

Kungsängen. Jönköping Kungsängen. Här bygger vi livskvalitet Jönköping Kungsängen Här bygger vi livskvalitet Ett boende att älska I Jönköpings helt nya stadsdel Kungsängen är vi först ut med 27 välutrustade bostadsrätter i ett modernt hus ritat med känsla. Ett eftertraktat

Läs mer

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 2 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 2 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN Bofakta CETRA ETAPP I TI TÅATIOE I TI ADSE SEK TI YET ivsstilen är grön, läget guld SPARBAKE SKÅE AREA ATTEAVÄE Central Park präglas av genomtänkt kvadratsmart arkitektur för en urban livsstil. Området

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23510, 018-23507 Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Presentation Modernt, rejält och välbyggt bostadshus med

Läs mer

Kv. Oden. Linero. lkf.se/oden

Kv. Oden. Linero. lkf.se/oden Kv. Oden Linero lkf.se/oden Linero Lund Linero Linero ligger nära Lunds centrum och som boende i området kan man ta sig dit med cykel på bara ett par minuter. Från Linero är det lika smidigt att utnyttja

Läs mer

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år!

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år! Pynten i Bromölla Frihet för dig som fyllt 70 år! Sjönära, grönska och trevliga grannar Har du fyllt 70 år kan du flytta in i en kooperativ hyresrätt med extra allt på Ivöstrand. Här bor du lugnt och skönt,

Läs mer

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus, välplanerad och väl ljudisolerad lägenhet med härlig balkong i rätt

Läs mer

1 rok 43,5 kvm KONTRAKTSHANDLING. SOVALKOV 10 m². VARDAGSRUM 13 m². KÖK 9,5 m² LGH: 3A-1003

1 rok 43,5 kvm KONTRAKTSHANDLING. SOVALKOV 10 m². VARDAGSRUM 13 m². KÖK 9,5 m² LGH: 3A-1003 rok 4,5 kvm OTRATSADI oterbara förtydligande och justeringar som skett sedan bofaktablad 06-04-06 : A-00 - /inklädnader redovisade - öksuppställning justerad - Yta vardagsrum ändrad, jmf ritning 6-04-6

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

Välkommen till Vikingstad bara några minuter från Linköping

Välkommen till Vikingstad bara några minuter från Linköping Välkommen till Vikingstad bara några minuter från inköping www.hem1.se 40 bostadsrätter v Bankeberg, udruns gata. v Bankeberg bättre boende med inköping som granne. HE1 BYER 40 ÄENHETER fördelat på två

Läs mer