SIDE BY SIDE A YOUTH MUSIC CAMP BY EL SISTEMA SWEDEN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SIDE BY SIDE A YOUTH MUSIC CAMP BY EL SISTEMA SWEDEN"

Transkript

1 SIDE BY SIDE A YOUTH MUSIC CAMP BY EL SISTEMA SWEDEN JUNI 2014

2 SIDE BY SIDE A YOUTH MUSIC CAMP BY EL SISTEMA SWEDEN är ett musikläger för barn och unga med syftet att bygga broar mellan kulturer och kontinenter. Vi sjunger, spelar, repeterar, tragglar och skrattar tillsammans. Vi träffar etablerade musiker och förebildar varandra, får ny inspiration och kunskap. Side by Side är en del av Göteborgs 400-årsjubileum. Det firar vi genom att tillsammans göra vår stad till en ännu bättre plats. Vi börjar nu och firar hela vägen fram till år jubileumsåret och långt därefter. TISDAG den 17 juni öppnas dörrarna för Side by Side - A Youth Music Camp by El Sistema Sweden för första gången. Invigningen sker utanför GöteborgsOperan där vi får ta del av en sprakande musikkväll. Olika artister uppträder, vi äter god mat och minglar i sommarkvällen. ONSDAG den 18 juni ses vi på Högskolan för scen och musik och på GöteborgsOperan för att förkovra oss i musik under hela dagen. På förmiddagen arbetar vi i mindre workshopgrupper för att sedan bilda större grupper med målet att göra en avslutningskonsert tillsammans på GöteborgsOperans stora scen. Biljetter kommer att finnas till försäljning för allmänheten.

3 TID OCH PLATS TISDAG 17 JUNI GöteborgsOperan, registrering från kl De deltagare som bor på vandrarhem registrerar sig vid incheckning. Invigningen med musik mat och mingel börjar kl och programmet är färdigt kl ONSDAG 18 JUNI Vi startar dagen kl 9.30 Högskolan för scen och musik för barnkör, vuxenkör och orkester. Ungdomskören har sin workshop på GöteborgsOperan. Gemensam avslutningskonsert kl sker på GöteborgsOperan. DELTAGARAVGIFT Deltagaravgiften på 400 kr/person inkluderar hela programmet, all mat, fika och boende på vandrarhem. Vandrarhem avser deltagare utanför Göteborg. ANMÄLAN Anmälningsblanketten hittar du på hemsidan fr.o.m. den 1 april Anmälan till barnkör och orkester sker gruppvis. Myndig person som ansvarar för gruppen fyller i anmälan. Till ungdomskör och vuxenkör kan man anmäla sig som enskild deltagare.

4 FÖR LEDARE Från 21 mars hittar ni gemensamt material på Här kan man ladda ner materialet och titta på alla stämmor samt lyssna på ljudfiler. Det är viktigt att ni väljer vilken stämma eleverna skall spela och anger det i anmälan. För varje grupp som anmäler sig skall det finnas en ansvarig person som vi kan kommunicera med, som ansvarar för att alla uppgifter i anmälan fylls i samt tar ansvar för att anmälningsavgiften blir betalt. Varje grupp tar med sig ett antal föräldrar och pedagoger. Det antal ni anser lämpligt för att er grupp skall fungera. Barnen får plats i det workshopspår ni anmäler dem till, såvida inte grupperna är fyllda. Pedagogerna följer den grupp som eleverna är med i och föräldrarna får automatisk plats i vuxenkören. Glöm inte att informera föräldrarna om deras deltagande. MAT ingår i deltagaravgiften och består av plockmat till middag den 17 juni på GöteborgsOperan, samt lunch, fika och middag på Högskolan för scen och musik/göteborgsoperan den 18 juni. Vi tar hänsyn till särskilda behov/allergier enligt anmälningsblanketten. Det kommer att finnas mat som passar alla deltagare! BOENDE på Göteborgs vandrarhem kan ordnas och ingår i deltagaravgiften för våra långväga deltagare. Antal sängplatser anges på anmälningsblanketten. Frukost och lakan ingår. FILMNING kommer att ske för dokumentation och dokumentär. Det är därför viktigt att vi får information redan i anmälan kring vilka barn som inte kan bli filmade. Vi tar hänsyn till detta vid planeringen av dokumentationen.

5 WORKSHOPS Side by Side Camp är indelad i fyra olika workshopspår. Alla som deltar i lägret väljer ett av spåren som man sedan följer hela dagen. Alla workshopspår repeterar den gemensamma repertoaren som finns tillgänglig för instudering på Utöver de fyra stycken som alla deltagare gör tillsammans kommer det även att finnas ytterligare låtar för barnkören och vuxenkören som kommer att presenteras på El Sistemas hemsida inom kort. Håll utkik! För ungdomskören tillkommer det musik från Star for lifes repertoar från senaste turnén Marching for love. Detta material finner du på Ett tips till alla i ungdomskören: Det absolut bästa är om ni lyssnar och lär er låtarna på gehör, innnan ni tittar på noterna. BARNKÖR för barn från 7-13 år. Vi jobbar med att utveckla sångteknik, artikulation, att sjunga i grupp, sceniskt framträdande och andra inspirerande övningar! UNGDOMSKÖR från13-19 år. Möt Thandiwe Mazibuko från Sydafrika, Ken Wennerholm och Göran Rudbo från Triple & Touch. Sjung med i en sanslös blandning av pop, folk & sydafrikanska Zululåtar. VUXENKÖREN vänder sig till alla föräldrar som är med på festivalen men även andra vuxna som vill vara med. Ni kommer att sjunga tillsammans med Simon Ljungman som är konstnärlig ledare för Almakören i Göteborg som samlar 600 körsångare varje vecka. ORKESTER på en grundläggande nivå. Vi vänder oss till barn och ungdomar som har spelat orkester i 1-4 år. Vi repeterar det ge mensamma materialet i sektioner och samlas sedan i en stor orkester. Alla som spelar ett symfoniskt instrument inklusive saxofon är välkomna.

6 MUSIKALISKA LEDARE BARNKÖR Cecilia Q Öhrwall är kör och- tvärflöjtspedagog och arrangör i El Sistema Södertälje. Cecilia har arbetat på uppdrag av SIDA som projektledare för utbytesprojekt Music Education Project i södra Indien. Birgitta Mannerström Molin är sångpedagog och kördirigent i bland annat Härlanda församling, Göteborg. Birgitta var med och startade körverksamheten inom El Sistema i Hammarkullen. Ida Rosén Hamrå är anställd vid GöteborgsOperan där hon främst arbetar med att leda Operans Barnkör och Operans Diskantkör. Ida har tidigare arbetat som körpedagog på El Sistema i Hammarkullen. Johanna Fridolfsson spelar viola i Göteborgsoperans orkester. Dessutom är hon körledare och barnmusikledare i Lutherska missionskyrkan tillsammans med sin make Sven. De skriver och arrangerar sånger och musik för olika sammanhang. UNGDOMSKÖR Under flera år har Triple & Touch, Thandiwe Mazibuko och organisationen Star for Life turnerat med ungdomar från Sydafrika. De har använt musiken som mötesplats genom inspirerande konserter tillsammans med tals ungdomar i Sverige. VUXENKÖR Simon Ljungman är gitarrist i Håkan Hellströms band och i Augustifamiljen, husbandet i SVT:s populära program På Spåret. Simon undervisar på Högskolan för scen och musik i körsång och är Artist in residence på Vara konserthus sedan ORKESTER Instrumentgrupperna kommer att ledas av kunniga pedagoger med stor erfarenhet av den specifika åldersgruppen samt av att leda stora barngrupper. Christoffer Nobin kommer att dirigera den stora orkestern och alla körer då vi samlas i på slutet av dagen den 18 juni. Chistoffer är en uppskattad ung, svensk orkester- och kördirigent. Han har dirigerat de ledande symfoniorkestrarna i Sverige och särskilt engagerat sig för orkestrarnas satsningar på barn och unga. Christoffer har askulterat för kända dirigenter som Claudio Abbado, sir Simon Rattle och inte minst Gustavo Dudamel.

7 SIDE BY SIDE LÄGERORGANISATION Petter Rosenlundh, Projektledare Side by Side, Stiftelsen El Sistema Petra Kloo Vik, Barn och Ungdomsproducent, Göteborgs Symfoniker Malin Aghed, Koordinator, Stiftelsen El Sistema Ann Kjellson, Administratör, Stiftelsen El Sistema Camilla Sarner, Verksamhetschef, Stiftelsen El Sistema samt förstudieledare för Side by Side - A Youth Music Camp by El Sistema Sweden HUVUDARRANGÖR Göteborgs Symfoniker är huvudarrangör för Side by Side - A Youth Music Camp By El Sistema Sweden MED STÖD AV Stiftelsen El Sistema, Göteborg och Co, Göteborgs Stad, GöteborgsOperan, och Svenska Postkodlotteriet SAMARBETSPARTNERS Star for Life INFO/KONTAKT Ann Kjellson Tel: Mail: Ann@elsistema.se VARMT VÄLKOMNA! Helena Wessman, VD Göteborgs Symfoniker Petter Rosenlundh, Projektledare Side by Side, Stiftelsen El Sistema Petra Kloo Vik, Barn och ungdomsproducent Göteborgs Symfoniker

Kulturförvaltningen El Sistema Stockholm

Kulturförvaltningen El Sistema Stockholm Kulturförvaltningen El Sistema Stockholm Nybörjare erövrar nya världar Musik är El Sistemas verktyg, vårt gyllene nav. Det är musiken som bidrar till att ge barn, ungdomar och familjer energi, styrka,

Läs mer

Göteborgs Pianofestival

Göteborgs Pianofestival Program Göteborgs Pianofestival 16-21 augusti 2016 Varmt välkomna till 5:e upplagan av Göteborgs Pianofestival! Pianisten Ha-Young Sul tog initiativ till festivalen 2010 sedan dess har vi bara växt och

Läs mer

Kommentaren är ett av många positiva omdömen som medverkande elever hade efter konserten i Malmö Arena den 10 oktober 2010.

Kommentaren är ett av många positiva omdömen som medverkande elever hade efter konserten i Malmö Arena den 10 oktober 2010. Bilder från Malmö Arena 10 okt-2010, som förutom Star Choir, Triple & Touch och 400 gymnasie-elever, bl.a. gästades av Måns Zelmerlöv, Jonathan Johansson och Dogge Doggelito. Detta var det häftigaste jag

Läs mer

Välkommen till Kulturskolan Korpen den avgiftsfria Kulturskolan! Musikundervisningen inom Kulturskolan

Välkommen till Kulturskolan Korpen den avgiftsfria Kulturskolan! Musikundervisningen inom Kulturskolan 2015-2016 Välkommen till Kulturskolan Korpen den avgiftsfria Kulturskolan! Vi hoppas du förstår vilken förmån du som är ung och bor i Skinnskatteberg har. Du har chansen att utan avgift få lära dig att:

Läs mer

MOZART REQUIEM. Välkommen till. Körkurs på Borlänge hotell och Värdshus den 14-17 november 2013

MOZART REQUIEM. Välkommen till. Körkurs på Borlänge hotell och Värdshus den 14-17 november 2013 FORENINGEN VOX MOZART REQUIEM Välkommen till Körkurs på Borlänge hotell och Värdshus den 14-17 november 2013 med avslutande konsert i Stora Tuna kyrka i Borlänge den 17 november kl. 18.00 2 Sångarvänner!

Läs mer

Utlysning av Polstjärnepriset 2015

Utlysning av Polstjärnepriset 2015 Utlysning av Polstjärnepriset 2015 2014-03- 11 Polstjärnepriset mer än en tävling Vänersborgs kommun arrangerar Polstjärnepriset 2015. Tävlingen vänder sig till unga musiker i hela Sverige och 2015 delas

Läs mer

Norrbotten international choir festival ansökan om bidrag till Singing people together. Ärendebeskrivning LULEÅ KOMMUN. Kulturnämnden

Norrbotten international choir festival ansökan om bidrag till Singing people together. Ärendebeskrivning LULEÅ KOMMUN. Kulturnämnden Kulturnämnden 2012-04-26 37 30 Kulturnämndens arbetsutskott 2012-04-11 34 26 Dnr 2012.78 86 Norrbotten international choir festival ansökan om bidrag till Singing people together Ärendebeskrivning Music

Läs mer

EN GLIMT A V P ARADISET Borgå stifts Barnkörsstämma på Kimitoön 16-18.5 2014

EN GLIMT A V P ARADISET Borgå stifts Barnkörsstämma på Kimitoön 16-18.5 2014 EN GLIMT AV PARADISET Borgå stifts Barnkörsstämma på Kimitoön 16-18.5 2014 Välkomna på Barnkörsstämma! I maj 2014 får alla barnkörssångare och deras ledare och föräldrar samlas på Kimitoön, ett litet paradis

Läs mer

ÖSTERÄNGSKYRKANS MUSIKSKOLA ÖKM

ÖSTERÄNGSKYRKANS MUSIKSKOLA ÖKM ÖSTERÄNGSKYRKANS MUSIKSKOLA ÖKM Sverige kan stoltsera med en stor mängd fantastiska låtskrivare och artister som försett några av världens i särklass största artister med toppklassigt låtmaterial. Namn

Läs mer

HANINGE MUSIKKLASSER Brandbergsskolan

HANINGE MUSIKKLASSER Brandbergsskolan HANINGE MUSIKKLASSER Brandbergsskolan Sång- och orkesterklasser Haninge musikklassers verksamhet är förlagd till Brandbergsskolan och är integrerad med skolans övriga verksamhet. Vi följer samma läroplan

Läs mer

Ralingsåslägret - musik och gemenskap på kristen grund

Ralingsåslägret - musik och gemenskap på kristen grund Anmäl dig senast 30 april, men vänta inte i onödan! Antalet platser är begränsat. Först till kvarn Snart är det dags! Svenska Missionskyrkans Musikkårer inbjuder till musikläger på Ralingsåsgården den

Läs mer

Utvärdering Barnkörveckan 2014 - Google Forms

Utvärdering Barnkörveckan 2014 - Google Forms 46 responses View all responses Publish analytics Summary Edit this form Nina Wormbs This version of Safari is no longer supported. Please upgrade to a supported browser. Dismiss Vilken kör gäller svaren?

Läs mer

Vi vill bjuda in alla församlingar i New Life Network till en helg av gemenskap, glädje och inspiration!

Vi vill bjuda in alla församlingar i New Life Network till en helg av gemenskap, glädje och inspiration! Vi vill bjuda in alla församlingar i New Life Network till en helg av gemenskap, glädje och inspiration! 18 20 augusti 2017, på Hjälmargården Visa och berätta för dem! Temat för New Life nätverkets församlingsläger

Läs mer

Barnen. i Härlanda och Örgryte församlingar. Våren 2014

Barnen. i Härlanda och Örgryte församlingar. Våren 2014 Barnen i Härlanda och Örgryte församlingar Våren 2014 Härlanda församling Härlanda församling Härlanda församling Öppen förskola Onsdagar och fredagar kl 10.00-12.00. Terminsstart 15 januari. Lek, sångstund

Läs mer

Peter Apelgren + 600 barn.

Peter Apelgren + 600 barn. Peter Apelgren + 600 barn. Dubbel utdelning när ni investerar socialt. Idén är: När ni investerar i ett av dessa konstverk, så har det i konsten redan investerats i tid och engagemang av en konstnär. De

Läs mer

Folkhögskolor - för jämlik utbildning och hälsa. På gång! Nätverksträff för kontaktpersonerna. För mer information se sist i nyhetsbrevet!

Folkhögskolor - för jämlik utbildning och hälsa. På gång! Nätverksträff för kontaktpersonerna. För mer information se sist i nyhetsbrevet! Folkhögskolor - för jämlik utbildning och hälsa Nyheter! Hej! Här kommer det första nyhetsbrevet från Folkhögskolor för jämlik utbildning och hälsa. Jag, Mari Karlsson, kommer att som processledare på

Läs mer

Den 9 mars var vi ett sextiotal Teleseniorer som firade Teleseniorerna i Kalmars 10-årsjubileum på Stensbergshemmet.

Den 9 mars var vi ett sextiotal Teleseniorer som firade Teleseniorerna i Kalmars 10-årsjubileum på Stensbergshemmet. 10-årsjubileum Den 9 mars var vi ett sextiotal Teleseniorer som firade Teleseniorerna i Kalmars 10-årsjubileum på Stensbergshemmet. Lite fakta först. Teleseniorerna i Kalmar har 144 medlemmar. Det finns

Läs mer

ESTETISKA LÄROPROCESSER & SKAPANDE SKOLA 2015 KULTURSKOLAN

ESTETISKA LÄROPROCESSER & SKAPANDE SKOLA 2015 KULTURSKOLAN ESTETISKA LÄROPROCESSER & SKAPANDE SKOLA 2015 KULTURSKOLAN DANDERYDS KULTURSKOLA Noragårdsvägen 27, 182 34 DANDERYD 08-568 910 96 kulturskolan@danderyd.se www.danderyd.se/kulturskolan 1 Äntligen! Musik

Läs mer

UKM Riksfestival 2014 Halmstad

UKM Riksfestival 2014 Halmstad UKM Riksfestival 2014 Halmstad Program UKM riksfestival 2014 Halmstad Lördag 14 juni 14.00 16.00 Incheckning på Sturegymnasiet 14.00 16.00 Målning och kostympimp på Nolltrefem 16.00-17.30 Middag på Sturegymnasiet

Läs mer

el sistema hammarkullen DUDAMELS 20 OPUS

el sistema hammarkullen DUDAMELS 20 OPUS DUDAMELS 20 OPUS DRÖM Ett socialt projekt med musikaliska undertoner? Eller ett musikprojekt med sociala övertoner? Med El Sistema i Hammarkullen skrivs ett nytt kapitel svensk musikhistoria. OPUS var

Läs mer

Aktivitetskalender läsåret 2018/2019 Ung Företagsamhet i Östergötland

Aktivitetskalender läsåret 2018/2019 Ung Företagsamhet i Östergötland Aktivitetskalender läsåret 2018/2019 Ung Företagsamhet i Östergötland Processutbildningen UF-företagande Anmälan kommer att krävas till flera av nedanstående aktiviteter och vissa har även platsbegränsning.

Läs mer

GSOPULS HIMMEL OCH JORD MED FULL ORKESTER RAKT IN I LIVETS STORA FRÅGOR

GSOPULS HIMMEL OCH JORD MED FULL ORKESTER RAKT IN I LIVETS STORA FRÅGOR GSOPULS HIMMEL OCH JORD MED FULL ORKESTER RAKT IN I LIVETS STORA FRÅGOR LÄRARHANDLEDNING Välkommen till kreativt samspel med Göteborgs Symfoniker och GSOPULS. Detta är en lärarhandledning som är indelad

Läs mer

Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST

Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST 1 MUSIK UNG TEATER KONST - Är glädje, gemenskap och kreativitet! Alla Täbys barn och ungdomar från år 1 i grundskolan till och med gymnasiet får hos oss möjlighet

Läs mer

Internationell Körfestival i Göteborg

Internationell Körfestival i Göteborg Internationell Körfestival i Göteborg Marknadsföra Göteborg som kultur- och turiststad En folkrörelse många sångare och lyssnare i hela världen Ett spännande evenemang för alla göteborgare Varför Göteborg

Läs mer

Barn och familj 2018/2019

Barn och familj 2018/2019 Våren 2019 Barn och familj 2018/2019 Låt barnen komma till mig, säger Jesus. Barn och familj är en viktig del av vår verksamhet. De förtjänar det bästa i livet! I våra grupper lägger vi stor vikt vid att

Läs mer

Välkommen till 17:e allmänna finlandssvenska kyrkomusikfesten i Raseborg den 22 24 maj 2015

Välkommen till 17:e allmänna finlandssvenska kyrkomusikfesten i Raseborg den 22 24 maj 2015 KÖRFEST Välkommen till 17:e allmänna finlandssvenska kyrkomusikfesten i Raseborg den 22 24 maj 2015 Välkommen på körfest! På den här platsen är det lätt att sjunga bra! Orden kom från en kvinna som hade

Läs mer

Mötesplatsen för dig som är intresserad av Barn- och Ungdomskörsång. Adolf Fredriks Musikklasser fyller 70 år!

Mötesplatsen för dig som är intresserad av Barn- och Ungdomskörsång. Adolf Fredriks Musikklasser fyller 70 år! Mötesplatsen för dig som är intresserad av Barn- och Ungdomskörsång Adolf Fredriks Musikklasser fyller 70 år! Stockholm, 28 maj till 4 juni 2009. 1.100 sångare från Adolf Fredrik konserterar med några

Läs mer

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund 1 program våren 2019 TISDAG 29 JANUARI KL. 18.30 LÅTSKRIVARWORKSHOP MED SABINA CHANTOURIA Fri entré Workshopen ger dig grundläggande kunskaper om låtskrivande, du får prova övningar och tekniker för att

Läs mer

VILL DU LÄRA DIG SPELA ELLER SJUNGA?

VILL DU LÄRA DIG SPELA ELLER SJUNGA? VILL DU LÄRA DIG SPELA ELLER SJUNGA? Då är du välkommen att anmäla dig till Musikskolan Gislaved. Hos oss kan du lära dig spela ett instrument eller att sjunga. Vi har också många orkestrar, musikgrupper,

Läs mer

KONFERENS, FÖRESTÄLLNINGAR & WORKSHOPS 24 25 SEPTEMBER PÅ SKÅNES DANSTEATER

KONFERENS, FÖRESTÄLLNINGAR & WORKSHOPS 24 25 SEPTEMBER PÅ SKÅNES DANSTEATER DANSFUNK 2.0 dansfunk [dansfunk ] s. -en -er förk. av dans & funktionsnedsättningar KONFERENS, FÖRESTÄLLNINGAR & WORKSHOPS 24 25 SEPTEMBER PÅ SKÅNES DANSTEATER DANSFUNK 2.0 Skånes Dansteater har sedan

Läs mer

23-25 maj 2014 i Västerås

23-25 maj 2014 i Västerås Ung festival med glimten i örat 23-25 maj 2014 i Alexander Rybak Foto: Fredrik Arff Marinens Musikkår Foto: Sergeant Alexander Karlsson Inför 2014 utvecklar vi Er festival ännu mer. Vi har skapat flera

Läs mer

Verksamhetsplan 2015. Riksförbundet Unga Musikanters Stockholmsdistrikt

Verksamhetsplan 2015. Riksförbundet Unga Musikanters Stockholmsdistrikt Verksamhetsplan 2015 Riksförbundet Unga Musikanters Stockholmsdistrikt 1 Ungt Ledarskap... 3 1.1 Ledarskolan... 3 2 Kurser på lovet... 3 2.1 STORK på höstlovet... 3 2.2 Musik vid Ekebyholm på sommarlovet...

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Datum: 20-21 april 2013 Plats: Hotell Statt i Hässleholm Ändrat namn på regionala konferensen! Snart är det åter dags för lokalföreningar,

Läs mer

ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier

ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier 2019 Ålands musikinstitut Ålands musikinstitut är en skola för dig som vill lära dig att spela ett instrument, sjunga eller dansa. Från 7 års ålder kan du söka

Läs mer

KULTURFESTIVALEN 2013

KULTURFESTIVALEN 2013 VARMT VÄLKOMNA TILL 22 25/10 2013 MEDBORGARHUSET, VÄNNÄS Kulturfestivalen 2013 har som mål att visa på mångfalden och att lyfta fram de intellektuellt funktionshindrade och övriga funktionshindrade i ett

Läs mer

Aktivitetskalender läsåret 2019/2020 Ung Företagsamhet i Östergötland

Aktivitetskalender läsåret 2019/2020 Ung Företagsamhet i Östergötland Aktivitetskalender läsåret 2019/2020 Ung Företagsamhet i Östergötland Aktivitetskalender för UF-lärare & skolledare läsåret 2019/2020 Med reservation för ändringar, senast uppdaterad 09 augusti 2019. Processutbildningen

Läs mer

Utlysning av Polstjärnepriset 2016

Utlysning av Polstjärnepriset 2016 Utlysning av Polstjärnepriset 2016 2015-02- 20 Polstjärnepriset mer än en tävling Vänersborgs kommun arrangerar Polstjärnepriset. Tävlingen vänder sig till unga musiker i hela Sverige. 2016 delas priset

Läs mer

Pilgrimsfärd för tillit Taizéhelg för unga vuxna april TAIZÉ. Jönköping april

Pilgrimsfärd för tillit Taizéhelg för unga vuxna april TAIZÉ.  Jönköping april Pilgrimsfärd för tillit Taizéhelg för unga vuxna 20-22 april www.taize2018.se TAIZÉ Jönköping 20 20-22 april 18 Lämna vardagen ett slag. Gör ett avsteg från krav och stress. Träffa människor med olika

Läs mer

Ändrat datum för årsmötet

Ändrat datum för årsmötet Uppsala Januari 2010 Innehåll Kalendarium... sid 1 Hälsning från ordföranden... sid 2 Kallelse till årsmötet... sid 3 Information från Misa... sid 4 Information om gymnsiestudier Lundellska skolan... sid

Läs mer

STUDIER & INTRÄDESPROV

STUDIER & INTRÄDESPROV ÅLANDS MUSIKINSTITUT STUDIER & INTRÄDESPROV 2018 Ålands musikinstitut är en skola för dig som vill lära dig att spela ett instrument, sjunga eller dansa. Ålands musikinstitut För de yngsta finns danslekskolan

Läs mer

Aktivitetskalender läsåret 2019/2020 Ung Företagsamhet i Östergötland

Aktivitetskalender läsåret 2019/2020 Ung Företagsamhet i Östergötland Aktivitetskalender läsåret 2019/2020 Ung Företagsamhet i Östergötland Aktivitetskalender för UF-lärare & skolledare läsåret 2019/2020 Senast uppdaterad 13 maj 2019. Med reservation för ändringar. Processutbildningen

Läs mer

Kalendarium läsåret 2015/2016 Ung Företagsamhet i Östergötland UF-företagande

Kalendarium läsåret 2015/2016 Ung Företagsamhet i Östergötland UF-företagande Kalendarium läsåret 2015/2016 Ung Företagsamhet i Östergötland UF-företagande Anmälan kommer att krävas till flera av nedanstående aktiviteter och vissa har även platsbegränsning. Vi skickar ut separata

Läs mer

Träffar för barn och ungdom. Öppen verksamhet för barn Musiklek Barnkörer Föräldrautbildning Ungkväll Ungdomskörer

Träffar för barn och ungdom. Öppen verksamhet för barn Musiklek Barnkörer Föräldrautbildning Ungkväll Ungdomskörer Träffar för barn och ungdom Öppen verksamhet för barn Musiklek Barnkörer Föräldrautbildning Ungkväll Ungdomskörer Öppen verksamhet för barn och vuxen Hemlingby kyrka, Hemlingbyvägen 2 Måndagar 0-5 år 09.00-11.30

Läs mer

Välkommen till Nya Musikskolan läsåret

Välkommen till Nya Musikskolan läsåret Vi som jobbar på Musikskolan Susanna Elmgren Lena Egardt Ewa Nylander Faiez Michail Andreas Bölling arbetslagsledare, träblås, sång, kör och orkester stråk, spelmanslag och orkester gitarr och gitarrorkester

Läs mer

Projektfinal 21-27 november 2015

Projektfinal 21-27 november 2015 Projektfinal 21-27 november 2015 Projektet Olika avtryck har genomförts i Arvika, Eda och Årjäng under åren 2013-2015. Arvsfonden har finansierat projektet och de samverkande organisationerna har varit

Läs mer

Verksamhetsrapport avstämning av projektet El Sistema Stockholm

Verksamhetsrapport avstämning av projektet El Sistema Stockholm Kulturförvaltningen El Sistema Tjänsteutlåtande Sida 1 (5) 2014-05-25 Handläggare Marion Hauge-Lindberg Telefon: 08-508 31 841 Till Kulturnämnden 2014-06-10 Nr 9 Verksamhetsrapport avstämning av projektet

Läs mer

Fredag 25/10 Ungdomsfestival UNF Närlundahallen

Fredag 25/10 Ungdomsfestival UNF Närlundahallen Här kan du läsa om lite olika saker som du kan aktivera dig med under höstlovet i år. Dåsportlovsprogrammet innehåller mycket fritids- och sportaktiviteter försöker vi till höstlovet nu erbjuda saker som

Läs mer

KUNSKAPSSTEGE FÖR POPSÅNG

KUNSKAPSSTEGE FÖR POPSÅNG KUNSKAPSSTEGE FÖR POPSÅNG vid Musikinstitutet Kungsvägen Elevens självutvärdering och mål Arbetsgrupp: Minna-Liisa Tammela, Emmi Skaag, Emma Raunio, Anne Carlsson INLEDNING Alla har sin egen röst. Vi popsånglärare

Läs mer

Barnens Sangfest i Vasa

Barnens Sangfest i Vasa F e s ten! Barnens Sangfest i Vasa 20-22.4.2018 www.borgastift.fi I april 2018 får barnkörssångare från församlingar i hela Borgå stift tillsammans med ledare, föräldrar och syskon samlas i Vasa till ett

Läs mer

Scengymnasiet S:t Erik. Musik Musikal Musikproduktion Teater

Scengymnasiet S:t Erik. Musik Musikal Musikproduktion Teater Scengymnasiet S:t Erik Musik Musikal Musikproduktion Teater Estetiska programmet Med inriktning: Teater Musik Musikal Musikproduktion Högskolebehörighet och möjlighet att ta meritpoäng Vad innebär samarbetet

Läs mer

Vårspel. vecka 10-16. Kulturskolan

Vårspel. vecka 10-16. Kulturskolan Vårspel 2016 vecka 10-16 Kulturskolan Under våren får du chansen att spela mycket mer hos oss utan att det kostar något extra. I stället för vanlig lektion får du vara med i olika ensembler och grupper.

Läs mer

Jr SYBB i Stockholm 30/8-1/9-2013

Jr SYBB i Stockholm 30/8-1/9-2013 Jr SYBB i Stockholm 30/8-1/9-2013 Välkommen till Jr Sybb`s träff i Stockholm 30/8-1/9 2013. Program för helgen: Jr Sybb i Gislaved april 2013 Vi samlas på fredagkvällen på Stockholms central vid 17 tiden

Läs mer

Barn och familj hösten 2017

Barn och familj hösten 2017 Barn och familj hösten 2017 Välkommen! På bilden ovan syns barnhänder i olika storlekar som klipper, klistrar och skapar kring tema om tro och liv. Det finns också vuxenhänder som hjälper till samtidigt

Läs mer

Art s Birthday MENY BOKA BILJETTER. Boka eller köp biljetter

Art s Birthday MENY BOKA BILJETTER. Boka eller köp biljetter MENY Boka eller köp biljetter BOKA BILJETTER Art s Birthday Gå igenom förråd, gamla lådor och se om du har kvar dina gamla favoritkassetter. Ta med dem hit så får vi höra hur Umeå låter! Det blir också

Läs mer

Barn & Unga. Pyssel Körer Gemenskap Glädje Skratt Mys Kompisar. www.svenskakyrkan.se/lerum. Gilla oss på Facebook www.facebook.com/lerumsforsamling

Barn & Unga. Pyssel Körer Gemenskap Glädje Skratt Mys Kompisar. www.svenskakyrkan.se/lerum. Gilla oss på Facebook www.facebook.com/lerumsforsamling Barn & Unga Pyssel Körer Gemenskap Glädje Skratt Mys Kompisar Gilla oss på Facebook www.facebook.com/lerumsforsamling www.svenskakyrkan.se/lerum Kyrkans förskola För information om Kyrkans förskola se

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL MUSIKINSTITUTET! VANDA MUSIKINSTITUT VMO - VMI 2017

VÄLKOMMEN TILL MUSIKINSTITUTET! VANDA MUSIKINSTITUT VMO - VMI 2017 VÄLKOMMEN TILL MUSIKINSTITUTET! VANDA MUSIKINSTITUT VMO - VMI 2017 VANDA MUSIKINSTITUT (VMI) Kom och lär dig musik till ett av Finlands största musikinstitut! Vanda musikinstitut ägs av Vanda stad och

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2013. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Utvärdering 2014 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2014 deltagare Voice Camp 214 Voice Camp Utvärdering 214 deltagare Voice Camp 55 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 2 Ja Nej Varför eller varför inte? För att jag har fått uppleva min dröm Lägret har varit roligt,

Läs mer

Ansökan till Landstinget Dalarna Regionala Utskottet. Ansökan om kulturbidrag för Sånglägret i Skattungbyn 2009 15-18 juni

Ansökan till Landstinget Dalarna Regionala Utskottet. Ansökan om kulturbidrag för Sånglägret i Skattungbyn 2009 15-18 juni 38 Ansökan till Landstinget Dalarna Regionala Utskottet Ansökan om kulturbidrag för Sånglägret i Skattungbyn 2009 15-18 juni Bakgrund Sånglägret for barn är inne på sitt 9:e år och har med åren, blivit

Läs mer

Man börjar från noll,

Man börjar från noll, Man börjar från noll, & själva skapandet blir centrum Borta är alla invanda professionella mönster & förväntade arbetssätt - vägen, inte målet, blir det som bär den djupaste meningen Sedan är jag övertygad

Läs mer

Barn & Unga. som vill utforska livet. Gilla oss på Facebook

Barn & Unga. som vill utforska livet.  Gilla oss på Facebook Barn & Unga som vill utforska livet Gilla oss på Facebook www.facebook.com/lerumsforsamling www.svenskakyrkan.se/lerum Aktiviteter för dig som är småbarnsförälder Lerums församling erbjuder många olika

Läs mer

Danmark Funbo församlings BARNGRUPPER

Danmark Funbo församlings BARNGRUPPER Danmark Funbo församlings BARNGRUPPER Höstterminen 2013-Vårterminen 2014 Danmark Funbo församling erbjuder aktiviteter för alla barn. Frågor och funderingar hänvisas till gruppens ansvariga, per mail eller

Läs mer

Missa inte!! kl. 11.00 kommer vår egen astronaut Christer Fuglesang på besök till KUL1415 i Kungsan!

Missa inte!! kl. 11.00 kommer vår egen astronaut Christer Fuglesang på besök till KUL1415 i Kungsan! Vi har ordnat matsäcksrum, extra toaletter och värdar som hjälper er på plats för att besöket ska bli så bra och lärorikt som möjligt. All information finns på www.kul1415.se/kungsan eller besök vår INFOdisk

Läs mer

Eldorado. Kultur- och fritidsprogram hösten 2019

Eldorado. Kultur- och fritidsprogram hösten 2019 Eldorado Social resursförvaltning Eldorado Kultur- och fritidsprogram hösten 2019 Eldorados aktiviteter vänder sig till dig som har intellektuell funktionsnedsättning samt till dina anhöriga och personal.

Läs mer

Eldorado. Kultur- och fritidsprogram hösten 2019

Eldorado. Kultur- och fritidsprogram hösten 2019 Eldorado Social resursförvaltning Eldorado Kultur- och fritidsprogram hösten 2019 Eldorados aktiviteter vänder sig till dig som har intellektuell funktionsnedsättning samt till dina anhöriga och personal.

Läs mer

Utlysning av Polstjärnepriset en tävling för unga solister inom den klassiska musiken

Utlysning av Polstjärnepriset en tävling för unga solister inom den klassiska musiken 2013-05-28 Utlysning av Polstjärnepriset 2014 - en tävling för unga solister inom den klassiska musiken Polstjärnepriset mer än en tävling Musikakademi Vänersborg arrangerar Polstjärnepriset 2014. Bakom

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 68 svar, 76 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 2 1 Ja Nej Varför, varför inte? - För jag älskar att sjunga o här sjunger man varje dag! - Jag har fått nya vänner

Läs mer

MALMÖ AKADEMISKA KÖR & ORKESTER

MALMÖ AKADEMISKA KÖR & ORKESTER MALMÖ AKADEMISKA KÖR & ORKESTER I Malmö akademiska kör och orkester samlas kvalificerade sångare och musiker från hela regionen. Studenter och medarbetare vid Malmö universitet samsas med alumner, musiklärare,

Läs mer

KONFIRMAND 2018/2019

KONFIRMAND 2018/2019 KONFIRMAND 2018/2019 Funderar du på att konfirmera dig? I så fall kan den här foldern vara intressant! KONFIRMANDTIDEN ÄR DIN TID Konfirmandtiden är ett tillfälle för dig att fundera kring frågor om tro

Läs mer

Nordiskt & Baltiskt Nonviolent Communication sommar läger

Nordiskt & Baltiskt Nonviolent Communication sommar läger Kulturföreningen Elixir Utbildning arrangerar: Nordiskt & Baltiskt Nonviolent Communication sommar läger För vuxna, ungdomar & familjer 6 10 augusti 08 på Hällungens Kursgård i vackra Bohuslän Lägret arrangeras

Läs mer

Extra årsmötesprotokoll för Mölndals kammarkör (organisationsnummer 852000 6332)

Extra årsmötesprotokoll för Mölndals kammarkör (organisationsnummer 852000 6332) Extra årsmötesprotokoll för Mölndals kammarkör (organisationsnummer 852000 6332) Datum 2013 03 25 kl 18.00 19.00 (Aktuellt gällande stadgar från 2005 11 14) Plats Stensjökyrkan, Gunnebogatan 18, MÖLNDAL

Läs mer

Välkommen att diskutera framtida kompetens inom vård- och omsorgssektorn. 23-24 november på Thapperska i Norrköping

Välkommen att diskutera framtida kompetens inom vård- och omsorgssektorn. 23-24 november på Thapperska i Norrköping Välkommen att diskutera framtida kompetens inom vård- och omsorgssektorn 23-24 november på Thapperska i Norrköping Inbjudan att delta i konferensen Current and future skills in the health and social welfare

Läs mer

Nytt från Blekinge spelmansförbund

Nytt från Blekinge spelmansförbund Nytt från Blekinge spelmansförbund Juli 2015 Rapport från SSRs årsmöte Skånes spelmansförbund stod som värdar för årets årsmöte inom SSR. Mötet hölls på Sundsgården i Helsingborg. Det enda som var utöver

Läs mer

KALLELSE Svenska Missionskyrkan/ Svenska Missionskyrkans Ungdom i Södra Götalands distrikt kallar härmed till:

KALLELSE Svenska Missionskyrkan/ Svenska Missionskyrkans Ungdom i Södra Götalands distrikt kallar härmed till: KALLELSE Svenska Missionskyrkan/ Svenska Missionskyrkans Ungdom i Södra Götalands distrikt kallar härmed till: DISTRIKTSÅRSMÖTE I TUREHOLMSKYRKAN, SÖSDALA LÖRDAGEN DEN 16 APRIL 2011 Medverkan av Distriktets

Läs mer

Angereds Kulturskolor

Angereds Kulturskolor Angereds Kulturskolor 2009/2010 Välkommen till Angereds Kulturskolor För alla som bor i Angered och är mellan 6 och 16 år! Kulturskolorna erbjuder undervisning efter skoltid i de flesta konstarter. Du

Läs mer

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att

Läs mer

Skolverkets kursplan i ämnet - Musik. Ämnets syfte. Undervisningen i ämnet musik ska ge eleverna förutsättningar att utveckla följande:

Skolverkets kursplan i ämnet - Musik. Ämnets syfte. Undervisningen i ämnet musik ska ge eleverna förutsättningar att utveckla följande: Skolverkets kursplan i ämnet - Musik Musik finns i alla kulturer och den berör oss såväl kroppsligt som tankemässigt och känslomässigt. Musik är en estetisk uttrycksform som används i en mängd sammanhang,

Läs mer

Näktergalningarna Mötesprotokoll 14/1 2015. Kvartersteaterföreningen Näktergalningarnas styrelse

Näktergalningarna Mötesprotokoll 14/1 2015. Kvartersteaterföreningen Näktergalningarnas styrelse Sidan 1 av 1 Näktergalningarna Mötesprotokoll 14/1 2015 Möte i: Datum: 14/1 2015 Plats: Närvarande Kvartersteaterföreningen Näktergalningarnas styrelse Rosa rummet Dagny, Malin, Ingela, Johannes, Lennart,

Läs mer

Kalendarium läsåret 2013/2014 Ung Företagsamhet i Östergötland För utbildningskonceptet UF-företagande

Kalendarium läsåret 2013/2014 Ung Företagsamhet i Östergötland För utbildningskonceptet UF-företagande Kalendarium läsåret 2013/2014 Ung Företagsamhet i Östergötland För utbildningskonceptet UF-företagande Anmälan kommer att krävas till flera av nedanstående aktiviteter och vissa har även platsbegränsning.

Läs mer

FÖRSKOLEKLASSDAGARNA 2014

FÖRSKOLEKLASSDAGARNA 2014 inbjudan till konferens i Stockholm den 16-17 september 2014 VÅRA TALARE Lärarförbundet Eva-Lis Sirén Ordförande Skolverket Bellita Torén Undervisningsråd Skolinspektionen Magdalena Molin Utredare Hanna

Läs mer

Stiftelsen El Sistema Sverige. Verksamhetsplan

Stiftelsen El Sistema Sverige. Verksamhetsplan Stiftelsen El Sistema Sverige Verksamhetsplan 2019-2021 El Sistema är en världsomspännande rörelse som med musikens kraft hjälper människor att påverka sina liv till det bättre. Verksamheten grundades

Läs mer

Kulturförening i Rasbo Rasbo pastorat. arrangerad av:

Kulturförening i Rasbo Rasbo pastorat. arrangerad av: UPPLANDS RASBO-RASBOKIL ORGELDAGAR 2012 under Kulturveckan 3-12 augusti 2012 mästarklasser och konserter på XVIII-talets Strand-orgel i Rasbokils Kyrka & symfoniska Allénorgel i Rasbo Kyrka mästarklass

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Datum: 17-18 maj 2014 Plats: IOGT-NTO, Vattentorget i Växjö Snart är det åter dags för lokalföreningar, distrikt och regionkontor att mötas

Läs mer

STUDENT 2017 JUNI MAJ VIKTIGA DATUM:

STUDENT 2017 JUNI MAJ VIKTIGA DATUM: STUDENT 2017 Hålla tal på studentdagen? Alla treor har möjlighet att skriva ett utkast till tal. Blir det många så bestämmer studentkommittén vilka. Tal kan ju också framföras i kyrkan. På sista mötet

Läs mer

FORTBILDNINGSPAKET 2018 O K T PROGRAM. Hola Folkhögskola Kramfors kulturskola

FORTBILDNINGSPAKET 2018 O K T PROGRAM. Hola Folkhögskola Kramfors kulturskola FORTBILDNINGSPAKET 2018 PROGRAM O K T 1 8-1 9 Hola Folkhögskola Kramfors kulturskola F Ö R M E R I N F O 0 7 3-8 1 8 9 5 5 9 Jakob Stadell Hanna Hedlund Fanny Cardell Carolina Näsman Deltagare i Kramfors

Läs mer

FLUXEN Söndag 3 februari kl Gudstjänst, Stig Strömbergsson. Kyrkkaffe

FLUXEN Söndag 3 februari kl Gudstjänst, Stig Strömbergsson. Kyrkkaffe Februari 2019 GUDSTJÄNSTER 1-28 februari Gudstjänster firas varje söndag och ofta andra dagar i veckan. Gudstjänsten är alltid öppen för alla, oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du tror på.

Läs mer

Tycker du om att sjunga? Nacka Musikklasser söker nya röster!

Tycker du om att sjunga? Nacka Musikklasser söker nya röster! Tycker du om att sjunga? Nacka Musikklasser söker nya röster! Hög kvalité och Glädje är Nacka Musikklassers ledord Vår vision är att ge varje elev bästa möjliga förutsättningar att utveckla sin personlighet,

Läs mer

Barn- och familjeverksamhet i Löddebygdens församling

Barn- och familjeverksamhet i Löddebygdens församling Barn- och familjeverksamhet i Löddebygdens församling Marie saknas på bilden Det är oss du träffar i verksamheterna Om ni undrar något får ni gärna höra av er till någon av oss: André Nyberg, församlingspedagog

Läs mer

Kulturskolan. Kursprogram. teater. sång musik. dans

Kulturskolan. Kursprogram. teater. sång musik. dans Kulturskolan teater sång musik Kursprogram dans Ett helt hus och alla lärare väntar på dig! Vi är glada att hälsa dig välkommen till Ängelholms Kulturskola. Vi har öppenhet, omtanke och handlingskraft

Läs mer

UF PÅ GÅNG TÄVLINGAR ÖVRIGA DEADLINES

UF PÅ GÅNG TÄVLINGAR ÖVRIGA DEADLINES UF PÅ GÅNG Hösten har gått i ett rasande tempo och det är återigen fantastiskt kul att se UF-företagen börja växa fram. Innan ni precis som vi går på en skön och välbehövlig julledighet för att ladda batterierna,

Läs mer

Kör & musik. i Härlanda, Sankt Pauli & Örgryte församlingar. Våren 2016

Kör & musik. i Härlanda, Sankt Pauli & Örgryte församlingar. Våren 2016 Kör & musik i Härlanda, Sankt Pauli & Örgryte församlingar Våren 2016 Härlanda församling Körkul 4-5 år (Barn födda 2010-2011) Sång, rytmik och rörelse tillsammans på ett lekfullt sätt. Kostnad: 150 kr

Läs mer

TEMADAGAR Våren 2016

TEMADAGAR Våren 2016 Medborgarkontoret Frölunda torg Musik som bygger broar! Var med och påverka! Du behövs! Spännande möten! MEDBORGARKONTORETS TEMADAGAR Våren 2016 www.goteborg.se/medborgarkontoretfrolundatorg FEBRUARI:

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Bildberättandet rullar ut över Sverige hösten 2019 och våren Inbjudan. Till den inledande konferensen i Sundsvall 11 september 2019.

Bildberättandet rullar ut över Sverige hösten 2019 och våren Inbjudan. Till den inledande konferensen i Sundsvall 11 september 2019. Bildberättandet rullar ut över Sverige hösten 2019 och våren 2020. Inbjudan Till den inledande konferensen i Sundsvall 11 september 2019. Anmälan Onsdag 11 september 2019 kl. 09.00 16.30 Folkets Hus/Quality

Läs mer

bärkraft Snäckan Klintehamn Ida-Maria Brengesjö Peter Halldorf Klintehamn Terese Fredenwall Terese Fredenwall sång musik talare sång & musik GOTLAND

bärkraft Snäckan Klintehamn Ida-Maria Brengesjö Peter Halldorf Klintehamn Terese Fredenwall Terese Fredenwall sång musik talare sång & musik GOTLAND bärkraft 2014 2014 Ida-Maria Brengesjö Peter Halldorf talare 18-20 17-20 juli Snäckan Klintehamn Klintehamn sång & musik sång musik Hanna Hanna Lewin Lewin Samuel Samuel Hector Hector konsert konsert med:

Läs mer

Assyriska Föreningen i Södertälje inviger sina lokaler

Assyriska Föreningen i Södertälje inviger sina lokaler Nr 114, oktober 2013 Assyriska Föreningen i Södertälje inviger sina lokaler Assyriska föreningen i Södertälje inbjuder alla till invigningen av nya Assyriska Kulturhuset. Invigningen firas med ett fullspäckat

Läs mer

Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter!

Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter! Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter! Kallelse till medlemsmöte i KLIPPAN för att välja styrelse (bifogas) Vårprogram för Träffpunkten i Täby (bifogas) Ny styrelse i FUB i Södra Roslagen Ordförande:

Läs mer

KÖRUTSKICKET information från Equmeniakyrkans sångarförbund

KÖRUTSKICKET information från Equmeniakyrkans sångarförbund KÖRUTSKICKET information från Equmeniakyrkans sångarförbund nr 1 2016 www.equmeniakyrkan.se/sangarforbundet Sången gjorde skillnad! Lyckad musikfest i Immanuelskyrkan Sång gör skillnad var temat för musikfesten

Läs mer

Aktiviteter för barn, ungdom och vuxna i Nybro kommun

Aktiviteter för barn, ungdom och vuxna i Nybro kommun Aktiviteter för barn, ungdom och vuxna i Nybro kommun I Love Music Camp ett camp för ungdomar med funktionsnedsättning Prova på, upptäck och lär dig vad det handlar om att arbeta inom upplevelseindustrin!

Läs mer

Virtual for real 24 september 2007 Borlänge

Virtual for real 24 september 2007 Borlänge Virtual for real 24 september 2007 Borlänge Den virtuella världen är verklig Den digitala verkligheten är sann Virtual for real. Internet är inte längre ett komplement. Om internet tidigare byggde på envägsinformation

Läs mer