Electrolux Serveringsdisk: flexibilitet och tillförlitlighet - med exklusiv design

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Electrolux Serveringsdisk: flexibilitet och tillförlitlighet - med exklusiv design"

Transkript

1 Serveringsdisk

2 2 electrolux serveringsdisk Electrolux Serveringsdisk: flexibilitet och tillförlitlighet - med exklusiv design Electrolux nya Serveringsdisk ligger helt i linje med ledstjärnorna för varumärket Electrolux - specialisten på kombinerade lösningar: ffinnovativ teknologi ffgaranterad tillförlitlighet ffoptimal prestanda och utmärkta lösningar som tillgodoser de allra högst ställda kraven. Electrolux nya Serveringsdisk är det rätta valet om man vill uppnå något unikt, både vad gäller design och prestanda.

3 electrolux serveringsdisk 3 Skräddarsytt sortiment Tack vare moduluppbyggnad och stort utbud av modeller. Livsmedelskvalitet Coltemp-systemet håller temperaturen i glasmontern konstant och garanterar på så sätt högsta möjliga kvalitet hos de livsmedel som visas. Hög visibilitet Tack vare glasytornas utformning och belysningssystemet i samtliga sektioner syns livsmedlen väl. Tillförlitlighet En komplett 304 AISI stålkonstruktion med 20/10 tjocka toppskivor och Smart electronic control (HACCP) för kylutrustningarna. Ergonomi Smidig och direkt samverkan mellan kund och personal. Praktiska arbetsytor som tillgodoser personalens behov. Garanterad renlighet Tack vare slät toppskiva, rundade hörn och utdragbara glaspaneler. Extremt enkel installation Innovativt click-in-system för sammankoppling av enheter. Snabb fastsättning av frontpaneler och socklar.

4 4 electrolux serveringsdisk Electrolux: lösningen, säkerhet och ekologi Skräddarsytt sortiment Electrolux nya serveringsdiskar erbjuder en unik design med många möjligheter att skräddarsy sortimentet. Kombinationsmöjligheterna är många vad gäller material, färg och form. Välj mellan neutrala paneler som kan färgas eller paneler i körsbär; platta eller svängda paneler, för att skapa en unik lösning som passar just ditt utrymme och lever upp till dina krav. Livsmedelskvalitet och visibilitet Tack vare enastående materialkvalitet, fullständiga komponenter samt det innovativa innehållet i Electrolux nya serveringsdiskar kan man känna sig säker på att gästerna känner sig välkomna i en estetisk miljö där designen håller högsta kvalitet och funktionaliteten är maximal. Dessutom garanterar alla funktionerna att livsmedlen blir fullt synliga och väl presenterade samt att det blir lättare för kunderna att nå dem.

5 electrolux serveringsdisk 5 20/10 Enkel rengöring och garanterad hygien ffmodulerna ligger kloss an mot varandra vilket ger perfekta, tillförlitliga fogar som är lätta att rengöra ffpressade brunnar med rundade hörn ffinvändiga enheter i värmeskåp utan fogar och med helt rundade hörn ffglasmontrar och hyllor i glas som lätt kan avlägsnas Global säkerhet Kylaggregat med elektronisk Smartfunktion och HACCP som gör att alarm och kritiska händelser kan följas upp och memoreras dygnet runt. Energibesparing och ekologi Stora energibesparingar och miljöhänsyn garanteras genom användning av polyuretanplast med hög densitet (50 mm tjock), som erhållits med 100% cyklopentangas (CFC- och HCFCfri) samt kylmediet R134a för kylaggregaten.

6 6 electrolux serveringsdisk Värmeenheter Värmeenheterna inbegriper följande utrustning: ffvattenbad och värmeri med värmeskåp eller brygga ffvärmeskåp med neutrala toppskivor ffvarma toppskivor i härdat glas med värmeskåp eller brygga Elektroniska enheter On-/off-knapp Utrustning strömförande Självdiagnosknapp För övervakning och visning av felmeddelanden samt för avstängning av ljudlarm HACCP-knapp Övervakning och memorering av samtliga alarm/kritiska händelser Temperaturstyrning Knapp för ökning Knapp för minskning Vattenbad temperatur i brunn Knapp för visning av temperatur i brunn Temperatur i öppen enhet Kontrollknapp vänster zon Temperatur i öppen enhet Kontrollknapp höger zon Temperatur i öppen enhet Manöverknapp temperatur i öppen enhet

7 electrolux serveringsdisk 7 Front Cooking Modulen ger möjlighet att tillaga rätter på plats inför ögonen på kunden. Enheten består av en plåtmodul som rymmer toppenheterna i 700-sortimentet (modulkök). De är även utrustade med skyddsglas framtill, vilket ger perfekt visibilitet för kunden samtidigt som säkerheten och hygienen maximeras.

8 8 electrolux serveringsdisk Kylsortiment Kylsortimentet inbegriper följande enheter: ffkylmontrar i glas med toppskiva på värmeskåp eller bryggae ffkylmontrar i glas med brunn på värmeskåp eller brygga ffkylbänk med toppskiva eller brunn ffkylbrunnar med brygga Elektroniska kylenheter On-/off-knapp Kompressor i drift Temperaturökning och aktivering av manuell avfrostningscykel Självdiagnosknapp För uppföljning och visning av felmeddelanden samt för avstängning av ljudlarm Maskin i drift HACCP-knapp Övervakning och memorering av samtliga alarm/kritiska händelser Temperaturminskning Temperatur i glasmonter Tändning samt justering av temperatur i glasmonter Självdiagnosknapp Tändning samt justering av temperatur i öppen enhet

9 electrolux serveringsdisk 9 Coltemp-systemet Perfekt livsmedelsförvaring Kalluftsströmmar på yttersidan av glasmontern och under hyllorna motverkar att livsmedlen torkar. Garanterad temperatur Tack vare optimal prestanda hos glasmontern och brunnen, som uppfyller kraven i de franska NF-normerna till fullo. Garanterad hygien Eftersom det inte finns några luftkanaler. Fördelarna med Smart-systemet Kylenheternas kontrollpanel för kylaggregaten är ansluten med max. 5 sonder (2 för bryggorna, 4 för värmeskåpen och 5 för glasmontrarna). Sonderna är placerade mellan de öppna enheterna, glasmontrarna och kondensatorn för övervakning av de olika temperaturerna. Om en sond inte fungerar upprätthålls ändå den optimala förvaringstemperaturen eftersom Smartsystemet kan memorera och upprätthålla nödvändiga driftförhålllanden.

10 10 electrolux serveringsdisk Neutrala enheter Det nya sortimentet av neutrala enheter består av enheter med toppskiva på skåp eller enheter av bryggtyp. Toppskivan (tjocklek 20/10) kan användas som livsmedelsmonter och skåpet för förvaring av köksredskap. Ändsektion (finns i 2 modeller; höger och vänster): ffsidopanel i körsbär eller rostfritt stål (finns med eller utan sockel) ffändkåpa för arbetsytan ffhalvmåneformad kåpa i ABS som täcker sidorna på huven fftäckkåpa i ABS för monterkonstruktion (ytterdel) Ändsektion (finns i 2 modeller; höger och vänster): ffhalvcirkelformad sidopanel i körsbär med toppskiva av rostfritt stål och sidosockel ffhalvmåneformad kåpa i ABS som täcker sidorna på huven fftäckkåpa i ABS för monterkonstruktion (ytterdel) ffinns i utförande med toppskiva av rostfritt stål och tallriksdispenser (25 tallrikar med max. diameter på 255 mm)

11 electrolux serveringsdisk 11 Kompletterande komponenter Brödställ med vagnfack Brod Bestick Brickor Brödsektionen består av: - brödförvaring med kåpa och lucka i transparent Plexiglas - besticksförvaring med specialfunktion som gör det lättare att lägga i/ta ur bestick i de olika facken - hylla av härdat glas för servetter eller glas. Vagnfacket är utformat på så sätt att det ger plats för serveringsvagnar på upp till 710 mm på användarens sida. Fristående enhet för bröd, brickor, glas och bestick Finns i 3 olika modeller: - förvaring av bestick, brickor och bröd, 860 mm (fristående enhet, 1 sektion) - förvaring av bestick, brickor och bröd (i korgar), 860 mm (fristående enhet; 1 sektion) förvaring av bestick, brickor och bröd med 8 hyllor för glas, 1670 mm (fristående enhet; 2 sektioner) Hörnsektioner Finns i 3 olika modeller: - en invändig/utvändig 45 hörnsektion: kan installeras som invändig hörnsektion (med den kortaste sidan mot kunden) eller en utvändig hörnsektion (med den längsta sidan mot kunden) invändig hörnsektion: installeras som invändig hörnsektion (med den kortaste sidan mot kunden); utrustad med hylla undertill utvändig hörnsektion: installeras som en utvändig hörnsektion (med den längsta sidan mot kunden); utrustad med hylla undertill. Kassaenhet Kassakomponent med bryggsektion som är öppen på användarens sida. Utrustad med liten låda, nyckel och eluttag.

12 12 electrolux serveringsdisk Utrustningsalternativ Monter Montrarna är gjorda av 304 AISI rostfritt stål och ett giftfritt specialmaterial som lämpar sig för kontakt med livsmedel. Kan fås med en hylla av rostfritt stål med skydd eller med en eller två glashyllor med skydd. Kan även levereras med varm eller kall belysning beroende på användningsområde. Brickbanor Stålrör Trä Frontpaneler Raka paneler i körsbär Svängda paneler i körsbär Sockel av rostfritt stål Sockel i rostfritt stål Svängt utförande eller hörnsektion (45 och 90 ) i rostfritt stål

13 electrolux serveringsdisk 13 Funktionella moduler Kassaenhet 2. Kylmonter i glas invändig hörnsektion 4. Front cooking-modul 5. Vattenbad 6. Monterkonstruktion, 1 hylla och värmelampa hörnsektion 8. Brödförvaring med vagnfack Vänstersektion 2. 2 svängda frontpaneler i körsbär, 400 mm 3. Brickbana i körsbär: finns i 4 standardlängder (2, 3, 4 och 6 GN) 4. Svängd frontpanel i körsbär för invändig 90º hörnsektion 5. Stålsockel finns för samtliga enheter, både på kundens och användarens sida 6. Monterkåpa 7. Sidopanel i körsbär (för att stänga sidorna på svängda frontpaneler) 8. Svängd frontpanel i körsbär för utvändig 45 hörnsektion 9. Högersektion 5

14 14 electrolux serveringsdisk Layout Besticks- och brickdispenser hörnenhet med rostfri toppskiva 3. Vattenbad på värmeskåp samt monter med en rostfri hylla, värmelampor och hostskydd 4. Neutralt skåp med rostfri toppskiva och monter utan hylla 5. Vattenbad på värmeskåp samt monter med en rostfri hylla, värmelampor och hostskydd hörnenhet med rostfri toppskiva 7. Front cooking med hostskydd 8. Kylmonter med kyld brunn och underskåp 9. Neutralt skåp med rostfri toppskiva och monter utan hylla 10. Kylmonter med kyld brunn och underskåp 11. Kassadisk hörnenhet med rostfri toppskiva Tillbehör: ffbrickbana körsbär ffsvängd frontpanel i körsbär ffrostfri sockel

15 electrolux serveringsdisk 15 Layout Modul för brickor, bestick och bröd Neutralt skåp med rostfri toppskiva Vattenbad i broutförande samt monter med rostfri hylla, värmelampor och hostskydd Vattenbad i broutförande samt monter med rostfri hylla, värmelampor och hostskydd 5. Kyld enhet med i broutförande samt monter med två rostfria hyllor, lampor och hostskydd hörnenhet med rostfri toppskiva 7. Kyld enhet med i broutförande samt monter med två glashyllor, lampor och hostskydd Tillbehör: ffbrickbana av stålrör ffraka rostfria ffrostfri sockel

16 Se mer av hur vi tänker på: Excellens med miljön i åtanke Electrolux Professional lösningar passar kundens behov perfekt, även inom områdena tillförlitlighet, kostnadseffektivitet och hållbarhet. Produkterna är de bästa vad avser kvalitet varaktighet med låga driftskostnaden. Vissa installationer har varit i drift i mer än 40 år! Alla Elektrolux Professional fabriker är certifierade enligt ISO krav. Alla Electrolux Professional lösningar är konstruerade för låga förbrukningar av vatten, energi och disk-/rengöringsmedel liksom för låga miljöutsläpp Företaget förbehåller sig rätten att ändra specifikationer utan föregående meddelande. Illustrationer är inte bindande. Alla Electrolux Professional lösningar är i bäst i klassen med avseende på kvalitet för lång livslängd med lägsta totalkostnad. Vi har lösningar som arbetar fortfarande efter 40 år Alla Electrolux Professional lösningar uppfyller kraven enligt ROHS och REACH och är återvinningsbara till mer än 95 % Alla Electrolux Professional lösningar är 100 % kvalitetstestade, och samtliga funktioner är provade en och en av tekniska experter Under de senaste fem åren har mer än 70 % av Electrolux Professional lösningar uppdaterats med funktioner som alltid konstruerats med kundens behov och miljön i åtanke Electrolux Professional upprätthåller ett speciellt energisparprogram för att minska energiförbrukningen i sina tillverkningsanläggningar 9JETNS

Electrolux Självserveringsdiskar

Electrolux Självserveringsdiskar Electrolux självserveringsdiskar har utvecklats ur vår stora erfarenhet av att designa restaurang- och storkök samt självserveringslösningar över hela världen. Vi kan erbjuda våra kunder självserveringsdiskar,

Läs mer

Electrolux Självserveringsdiskar

Electrolux Självserveringsdiskar Electrolux självserveringsdiskar har utvecklats ur vår stora erfarenhet av att designa restaurang- och storkök samt självserveringslösningar över hela världen. Vi kan erbjuda våra kunder självserveringsdiskar,

Läs mer

Electrolux Självserveringsdiskar

Electrolux Självserveringsdiskar Electrolux självserveringsdiskar har utvecklats ur vår stora erfarenhet av att designa restaurang- och storkök samt självserveringslösningar över hela världen. Vi kan erbjuda våra kunder självserveringsdiskar,

Läs mer

Kylmonter. Drop-in. Kylbrunn. Öppen mot kundsidan. 4st GN(1/1).

Kylmonter. Drop-in. Kylbrunn. Öppen mot kundsidan. 4st GN(1/1). Produkt # Modell # Kylmonter. Drop-in. Kylbrunn. Öppen mot kundsidan. 4st GN(1/1). Inbyggd kompressor Namn # SIS # AIA # mellan +2 C och +8 C Levereras med 1,5m lång anslutningskabel med snabbkoppling

Läs mer

Electrolux Självserveringsdiskar

Electrolux Självserveringsdiskar Electrolux självserveringsdiskar har utvecklats ur vår stora erfarenhet av att designa restaurang- och storkök samt självserveringslösningar över hela världen. Vi kan erbjuda våra kunder självserveringsdiskar,

Läs mer

Effektivitet. Prestanda. ecostore HP Touch: innovativ pekskärm för bekymmerfri kontroll

Effektivitet. Prestanda. ecostore HP Touch: innovativ pekskärm för bekymmerfri kontroll Kylskåp ecostore HP Touch: innovativ pekskärm för bekymmerfri kontroll B C D E F G ENERGI ЕНЕРГИЯ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ENERGIJ ENERGY ENERGIE ENERGI 350 kwh/annum Effektivitet 503 L 0 L 2015/1094-I 5 40 C-40% Märkningen

Läs mer

Välkommen till klass A

Välkommen till klass A Välkommen till klass A Electrolux Professional Kylbänkar ecostore HP kylbänkar, effektivitet och livsmedelssäkerhet i den högsta klimatklassen 5 1 Du talar... Hjälp min verksamhet att minska de löpande

Läs mer

Le Petit. Effekt vid C-Kyla. 175kr. Tårtbitsbrickor. tel

Le Petit. Effekt vid C-Kyla. 175kr. Tårtbitsbrickor.  tel BUFFÉ VAGNAR BUFFÉ VAGNAR Le Petit SAYL Petit Buffe är en snygg kyl enhet för minibuffé som kan ställas mitt på bordet. Den har ett temperaturområde på +4 C.+8 C. Vitrinen har senaste generationens LED-belysning

Läs mer

Kylskåp, Smart Electronic, 650 & 1400 l

Kylskåp, Smart Electronic, 650 & 1400 l består av ett antal kyl- och frysskåp av högsta kvalitet och med bästa funktionsnivå. Skåpen tillverkas helt i rostfritt, såväl in- som utvändigt, exteriör och interiör i rostfritt polerat stål AISI 304

Läs mer

Kylskåp 400L. Electrolux Prostore 60

Kylskåp 400L. Electrolux Prostore 60 Electrolux Prostore kyl- och frysserie är anpassade för de kök där man kräver gastronormanpassning samt kyl-och frysskåp av toppkvalitet med finesser som ett mycket effektivt kylsystem samt energibesparande

Läs mer

PT 3 SERIEN 1400 LITERS KYL- OCH FRYSSKÅP ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION OCH KONSTRUKTION

PT 3 SERIEN 1400 LITERS KYL- OCH FRYSSKÅP ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION OCH KONSTRUKTION SORTIMENT Serien består av 4 stycken 1400 liters kyloch frysskåp. Skåpen har fläkt för att ge bästa kyleffekt. De finns i varianter med heldörr, 1/2 dörr och glasdörr. 1400 LITERS KYL- OCH FRYSSKÅP FUNKTION

Läs mer

Underbänksdiskmaskiner

Underbänksdiskmaskiner Underbänksdiskmaskiner green&clean diskmaskiner MILJÖ Mindre förbrukning av vatten, energi, diskmedel och torkmedel. Ger lägre driftskostnader och miljöpåverkan. REN Disk- och sköljresultat är bäst i sin

Läs mer

N 700 GASFRITÖS - 7 LITER ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION

N 700 GASFRITÖS - 7 LITER ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION SORTIMENT : en serie med över 100 modeller för det professionella köket, utvecklat för att ge högsta prestation, tillförlitlighet, energibesparing, säkerhetsstandarder samt god ergonomi. Serien är helt

Läs mer

Elektrisk pastakokare

Elektrisk pastakokare 700XP en serie med över 100 modeller för det professionella köket, utvecklat för att ge högsta prestation, tillförlitlighet, energibesparing, säkerhetsstandarder samt god ergonomi. Serien är helt moduluppbyggd

Läs mer

Electrolux Diskrumsutrustning

Electrolux Diskrumsutrustning I kombination med kan Electrolux Diskmaskiner utnyttjas till sin fulla kapacitet. Modulsystemet gör att man kan utforma diskrummet på ett ekonomiskt och ergonomiskt fulländat sätt med kompletta lösningar

Läs mer

Electrolux Varmkök 900

Electrolux Varmkök 900 Electrolux nya Varmkök 900 är en modulserie, som är anpassad för hårt belastade institutionskök, större restauranger och hotell. Flexibiliteten med fristående enheter samt bordsmodeller, som kan kompletteras

Läs mer

HANDBOK viktiga handlingar för installation och underhåll

HANDBOK viktiga handlingar för installation och underhåll 8-002 Monter Neutral Blow up HANDBOK viktiga handlingar för installation och underhåll Doc. nr. 521 14 29 Edition1 2010/02 Om handboken I den här handboken hittar du all information som behövs för att

Läs mer

Bufféer och buffévagnar Värmerier och vattenbad Drop In-enheter

Bufféer och buffévagnar Värmerier och vattenbad Drop In-enheter Bufféer och buffévagnar Värmerier och vattenbad Drop In-enheter * offereras Buffet Line Självbetjäningsbuffé för sallader, kylda livsmedel eller varma rätter. Alla modeller: Underdel i laminat (ljus bok,

Läs mer

Flexi: en flexibel lösning från frukost till middag

Flexi: en flexibel lösning från frukost till middag Flexi electrolux Flexi 3 Flexi: en flexibel lösning från frukost till middag Kaféer och restauranger: Kompakta och mobila enheter passar perfekt för mindre lokaler som vill erbjuda varierande serveringsmöjligheter.

Läs mer

Kylskåp 650L. Electrolux Prostore 90

Kylskåp 650L. Electrolux Prostore 90 Electrolux Prostore kyl- och frysserie är anpassade för de kök där man kräver gastronormanpassning samt kyl-och frysskåp av toppkvalitet med finesser som ett mycket effektivt kylsystem samt energibesparande

Läs mer

Prostore 500. Kyl Prostore 500, 470L, 1 glasdörr 0/+10 R290. Inbyggd maskin. Prostore 500. Kort specifikation

Prostore 500. Kyl Prostore 500, 470L, 1 glasdörr 0/+10 R290. Inbyggd maskin. Prostore 500. Kort specifikation Produkt # Modell # Kyl, 470L, 1 glasdörr Namn # SIS # AIA # fotpedal. 691237 (PS04R1G) Kyl, 470L, 1 glasdörr 0/+10 R290. Högerhängd. Inbyggd maskin. AISI 304 691280 (PS04R1GL) Kyl, 470L, 1 glasdörr 0/+10

Läs mer

Electrolux Prostore 90

Electrolux Prostore 90 Electrolux Prostore kyl- och frysserie är anpassade för de kök där man kräver Gastronormanpassning samt kyl-och frysskåp av toppkvalitet med finesser som ett mycket effektivt kylsystem samt energibesparande

Läs mer

Electrolux Diskrumsutrustning

Electrolux Diskrumsutrustning I kombination med kan Electrolux Diskmaskiner utnyttjas till sin fulla kapacitet. Modulsystemet gör att man kan utforma diskrummet på ett ekonomiskt och ergonomiskt fulländat sätt med kompletta lösningar

Läs mer

ENKLA ATT INSTALLERA Samtliga viktiga komponenter åtkomliga framifrån för att underlätta skötsel. Anslutning underifrån eller baksidan.

ENKLA ATT INSTALLERA Samtliga viktiga komponenter åtkomliga framifrån för att underlätta skötsel. Anslutning underifrån eller baksidan. 700XP är en serie med över 100 modeller för det professionella köket, utvecklat för att ge högsta prestation, tillförlitlighet, energibesparing, säkerhetsstandarder samt god ergonomi. Serien är helt moduluppbyggd

Läs mer

Bänkar för livsmedel och drycker

Bänkar för livsmedel och drycker Tel. 0156-48 40 Bänkarna är designade för användning i tuffa miljöer och är tillverkade av kvalitetskomponenter vilket gör dem mycket tåliga och gör att de kommer att kunna användas lång tid framöver.

Läs mer

EVO700. Kokgryta gas 60 liter ZANUSSI

EVO700. Kokgryta gas 60 liter ZANUSSI är en serie med över 100 modeller för det professionella köket, utvecklat för att ge högsta prestation, tillförlitlighet, energibesparing, säkerhetsstandarder samt god ergonomi. Serien är helt moduluppbyggd

Läs mer

Elektrisk fritös - bänkmodell

Elektrisk fritös - bänkmodell 700XP en serie med över 100 modeller för det professionella köket, utvecklat för att ge högsta prestation, tillförlitlighet, energibesparing, säkerhetsstandarder samt god ergonomi. Serien är helt moduluppbyggd

Läs mer

ACTIVE CHILLERS 10/15/28 kg

ACTIVE CHILLERS 10/15/28 kg SORTIMENT Risken för bakterieangrepp ökar ju längre tid det tar att få ner temperaturen i maten från +90 C till +3 C. Experiment gjorda i laboratorium visar att den ökade risken för bakterier kan drastiskt

Läs mer

KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD

KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD Coolpart s kylbänkar är tillverkade helt i rostfritt och isolerkärnan är av skummad polyuretan massa som

Läs mer

Bufféer, värmerier & drop in

Bufféer, värmerier & drop in Bufféer, värmerier & drop in Buffet Line Pro, kyld buffé (C) Laminat (valnöt, polarvit, storm och diamantsvart) Runda hörn Förvaringsskåp med dörrar, en sida Nedfällbara brickbanor i rostfritt Djup på

Läs mer

N 700 MULTI-COOKER / UNIVERSALPANNA ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION

N 700 MULTI-COOKER / UNIVERSALPANNA ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION SORTIMENT N : en serie med över 100 modeller för det professionella köket, utvecklat för att ge högsta prestation, tillförlitlighet, energibesparing, säkerhetsstandarder samt god ergonomi. Serien är helt

Läs mer

Kyl-/Frysskåp Underbänkskylskåp. Grå. 160 liter

Kyl-/Frysskåp Underbänkskylskåp. Grå. 160 liter Produkt # Modell # Namn # SIS # AIA #. 727030 (RUCR16X1) Underbänkskylskåp. Grå. 160 liter. R134a. Automatisk avfrostning. IP23 skydd. 727046 (RUCR16W1) Underbänkskylskåp. Vit. 160 liter. R134a. Automatisk

Läs mer

Electrolux Standardinredning

Electrolux Standardinredning Diskbänkar, 1 disklåda, -10 mm är anpassad för alla behov i ett kök. Produkterna är tillverkade i rostfri plåt AISI 304 i längder mellan 0 och 2800 mm i kombination med underskåp eller värmeskåp och med

Läs mer

Elektrisk fritös - golvmodell

Elektrisk fritös - golvmodell 700XP är en serie med över 100 modeller för det professionella köket, utvecklat för att ge högsta prestation, tillförlitlighet, energibesparing, säkerhetsstandarder samt god ergonomi. Serien är helt moduluppbyggd

Läs mer

Induktionsspis bänkmodell

Induktionsspis bänkmodell 700XP en serie med över 100 modeller för det professionella köket, utvecklat för att ge högsta prestation, tillförlitlighet, energibesparing, säkerhetsstandarder samt god ergonomi. Serien är helt moduluppbyggd

Läs mer

Tunneldisken Modul - växer med uppgiften!

Tunneldisken Modul - växer med uppgiften! Tunneldisken Modul 2 electrolux wtm Tunneldisken Modul - växer med uppgiften! Moduluppbyggd konstruktion kombineras och anpassas efter kundens behov. electrolux wtm 3 Det nya sortimentet av tunneldiskmaskiner

Läs mer

HANDBOK viktiga handlingar för installation och underhåll

HANDBOK viktiga handlingar för installation och underhåll 8-003 Monter Neutral Galaxy HANDBOK viktiga handlingar för installation och underhåll Doc. nr. 521 14 40 Edition1 2010/02 Om handboken I den här handboken hittar du all information som behövs för att

Läs mer

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda, låg energiförbrukning

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda, låg energiförbrukning Cold Line Bänkar För mat- och dryckesförvaring Enkla att använda, låg energiförbrukning Cold Line för professionell förvaring av livsmedel och drycker Cold Line-produkterna är designade och tillverkade

Läs mer

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line Bänkar För mat- och dryckesförvaring Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line för professionell förv Cold Line-produkterna är designade och tillverkade för att uppfylla de strängaste

Läs mer

Gasspis 6 brännare med ugn

Gasspis 6 brännare med ugn 700XP är en serie med över 100 modeller för det professionella köket, utvecklat för att ge högsta prestation, tillförlitlighet, energibesparing, säkerhetsstandarder samt god ergonomi. Serien är helt moduluppbyggd

Läs mer

Electrolux Blast Chiller/Freezer

Electrolux Blast Chiller/Freezer Nedkylning innebär att den tillagade maten kyls ner från +90ºC till +3 C på kort tid, vilket hindrar bakterietillväxten. Electrolux Blast Chillers reducerar temperaturen från +90ºC till +3 C på mindre

Läs mer

Prostore 500. Kyl Prostore, 470L,0/+10, R290,1DR VÄ. Prostore 500

Prostore 500. Kyl Prostore, 470L,0/+10, R290,1DR VÄ. Prostore 500 Produkt # Modell # Namn # SIS # AIA # högerhängd Levereras med 5 rilsan rostfria gallerhyllor (520x442 mm) och 1 fotpedal. 691239 (PS04R1FLHC) Kyl, 470L, 1 dörr 0/+10 R290 vänsterhängd. Inbyggd maskin.

Läs mer

BARBECUE. Smegs grillar ur Top-serien har tre matlagningsfunktioner: grillgaller/platta, spett eller ugn. Detta tack vare den dubbelmantlade huven.

BARBECUE. Smegs grillar ur Top-serien har tre matlagningsfunktioner: grillgaller/platta, spett eller ugn. Detta tack vare den dubbelmantlade huven. MATLAGNING UTAN GRÄNSER Smegs grillar är fristående och godkända för både naturgas och gasol. Grillarna kan användas separat eller placeras på en praktisk vagn helt utifrån användarens krav. Smegs grillar

Läs mer

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med Grovdiskmaskin t a l u n a gr med - EN LÖNSAM OCH PROFESSIONELL UTMANARE Ökar flödet av diskgods i köket GROVDISKMASKIN med plastgranulat rengör diskgodset effektivt och säkerställer god hygien till mycket

Läs mer

Spis, gas, 6/8 brännare med gasugn

Spis, gas, 6/8 brännare med gasugn 900XP är en modulserie, som är anpassad för hårt belastade institutionskök, större restauranger och hotell. Flexibiliteten med fristående enheter samt bordsmodeller, som kan kompletteras med underskåp

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

Exponeringsdiskar XO Xtra Ordinaire

Exponeringsdiskar XO Xtra Ordinaire Exponeringsdiskar XO Xtra Ordinaire Accona Industrier AB XO En design, en leverantör Vi vet att du lagt ner mycket tid och pengar på att stärka och profilera ditt varumärke. färger och design är bland

Läs mer

ACTIVE CHILLERS 180 KG 20 GN 2/1

ACTIVE CHILLERS 180 KG 20 GN 2/1 SORTIMENT Risken för bakterieangrepp ökar ju längre tid det tar att få ner temperaturen i maten från +90 C till +3 C. Experiment gjorda i laboratorium visar att den ökade risken för bakterier kan drastiskt

Läs mer

Gourmetti serveringsvagn

Gourmetti serveringsvagn Gourmetti serveringsvagn Bilden visar kylvagn WI 2000. Exkl glidlister. GOURMETTI En rak och enkel serveringsvagn för 3xGN 1/1. Vagnen erbjuds som kyl- eller värme-vagn. i vit- eller bok-laminat med rostfritt

Läs mer

Spis, gas, hel häll, ugn

Spis, gas, hel häll, ugn 900XP är en modulserie, som är anpassad för hårt belastade institutionskök, större restauranger och hotell. Flexibiliteten med fristående enheter samt bordsmodeller, som kan kompletteras med underskåp

Läs mer

Gasspis 4 brännare med ugn

Gasspis 4 brännare med ugn 700XP är en serie med över 100 modeller för det professionella köket, utvecklat för att ge högsta prestation, tillförlitlighet, energibesparing, säkerhetsstandarder samt god ergonomi. Serien är helt moduluppbyggd

Läs mer

Nya DL-Display Line. Exponeringskylmonter. Varuexponering av hög kvalitet som säljer och säljer

Nya DL-Display Line. Exponeringskylmonter. Varuexponering av hög kvalitet som säljer och säljer Nya DL-Display Line Exponeringskylmonter Varuexponering av hög kvalitet som säljer och säljer Flexibla alternativ ger bättre marknadsföring med ökade försäljningsmöjligheter Display Lines självbetjäningsmodell

Läs mer

MASKINSKOR ROSTFRITT - SYRAFAST

MASKINSKOR ROSTFRITT - SYRAFAST MASKINSKOR ROSTFRITT - SYRAFAST TYP H TYP M Produktbeskrivning och material - Polerat rostfritt stål. - Hygienisk design. - Vibrationsdämpande och vulkaniserat gummi. - Fastsättning möjlig. TYP M FÄSTÖRON

Läs mer

Kompletta koncept för servering av kylda drycker

Kompletta koncept för servering av kylda drycker Kompletta koncept för servering av kylda drycker Snabbt & enkelt att komma igång! Miljöoptimerad lösning - 0% freon Flexibel servering med snabb support & service Dryckeskoncept anpassat för din verksamhet

Läs mer

Inventus. Kyl- & frysskåp med ultraeffektiv energibesparing. Energieffektivt Kostnadseffektivt Miljövänligt

Inventus. Kyl- & frysskåp med ultraeffektiv energibesparing. Energieffektivt Kostnadseffektivt Miljövänligt Inventus Kyl- & frysskåp med ultraeffektiv energibesparing Energieffektivt Kostnadseffektivt Miljövänligt Innehåll Inventus C7 & F7... 4 Inventus C8 & F8... 6 Inventus C6 & F6... 8 Vi introducerar Inventus

Läs mer

GRILLSERIE. Maximal matlagning på minimalt utrymme

GRILLSERIE. Maximal matlagning på minimalt utrymme GRILLSERIE Maximal matlagning på minimalt utrye S t e k h ä l l Tillverkas i bredderna 40, 60 och 100 cm i flertal utföranden: slät, räfflad samt kombination av båda. Stekytan är tillverkad i extra kraftigt

Läs mer

ÖPPNA NYA HORISONTER. EXOS. tillbehör och tvättställ

ÖPPNA NYA HORISONTER. EXOS. tillbehör och tvättställ ÖPPNA NYA HORISONTER EXOS. tillbehör och tvättställ ÖPPNA NYA HORISONTER EXOS. det nya Frankesystemet, öppnar nya horisonter med sina tillbehör och tvättställ för installation på offentlig och halvoffentlig

Läs mer

Fermatic Jäs, Kyl-jäs, Frys-jäs

Fermatic Jäs, Kyl-jäs, Frys-jäs Fermatic Jäs, Kyl-jäs, Frys-jäs Gör det lätt att förbereda bakningen Med Fermatic i bageriet börjar varje dag med lönsam bakning Fermatic Jäs, Kyl-jäs och Frys-jäs gör det möjligt för bageriet att slippa

Läs mer

Huvdiskmaskin Green and Clean

Huvdiskmaskin Green and Clean Electrolux Diskmaskiner uppfyller alla krav på effektivitet, ekonomi och ergonomi i diskrummet. Electrolux diskmaskinsprogram består av alla typer och storlekar av diskmaskiner såsom glasdiskmaskiner,

Läs mer

RADIATORN MED MAXIMAL FLEXIBILITET

RADIATORN MED MAXIMAL FLEXIBILITET MODUL FLEX RADIATORN MED MAXIMAL FLEXIBILITET 02.2018 Inred med vacker värme TEknIsk DATA Epecon med marknadens största sortiment av radiatorer med flexibel anslutning - Modul Flex och Modul Flex Plan

Läs mer

Bänkar & rostfria hyllor

Bänkar & rostfria hyllor Bänkar & rostfria hyllor Colia Kylbänk GHL Teknisk info GHL 3KL 800 GHL 3KL3 1200 GHL 33KL3 1600 GHL 33K33 2000 Mått 800x650x900 mm 1200x650x900 mm 1600x650x900 mm 2000x650x900 mm Temperaturområde +3-+10

Läs mer

PRODUKTBLAD KYL/FRYSBÄNKAR

PRODUKTBLAD KYL/FRYSBÄNKAR PRODUKTBLAD KYL/FRYSBÄNKAR ÖVERSIKT MK01A MK01C MK02A MK02C MK03A MK03C MK11A MK11C MK12A MK12C MK13A MK13C MF02A MF02C MF03A MF03C MX 800 KYL INB. AGGREGAT 1 800 KYL CENTRALKYLA 1 1200 KYL INB. AGGREGAT

Läs mer

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar Ledande när det gäller hygien, ergonomi och design Bäst på hygien QuickClean Upptäck våra nya arbetsbänkar som är anpassade för framtidens behov av ännu renare storkök. Vår bedömning är att hygienkraven

Läs mer

HANDBOK viktiga handlingar för installation och underhåll

HANDBOK viktiga handlingar för installation och underhåll 9-003 Arbetsbänk Höj- och sänkbar HANDBOK viktiga handlingar för installation och underhåll Doc. nr. 521 11 84 Edition1 2010/02 Om handboken I den här handboken hittar du all information som behövs för

Läs mer

Kyl- och frysbänkar Barkylbänkar

Kyl- och frysbänkar Barkylbänkar Kyl- och frysbänkar Barkylbänkar Porkka Cold Line Cold Line-serien består av många olika moduler och vi kan erbjuda den perfekta lösningen för många tillämpningar från professionella kök till serveringsslinjer

Läs mer

The Range. Diskmaskiner. Dishwashing. Preparation. Cooking. Laundry equipment. Distribution. Ovens. ... and much more.

The Range. Diskmaskiner. Dishwashing. Preparation. Cooking. Laundry equipment. Distribution. Ovens. ... and much more. The Range Diskmaskiner Preparation Dynamic - Static Static HD Cooking N900 - PD700 Snack 600 Industrial machines Ovens ActivePlus and Plus FCF Refrigeration Refrigerated appliances the numbers that professionals

Läs mer

Torricella Felix Royal

Torricella Felix Royal Torricella Felix Royal Ett fullutrustat visningskök, aktuellt för försäljning, som finns att se i vårt Showroom i Höör. Köket har tidigare visats upp på den prestigefyllda mässan Abitare il Tempo i Verona,

Läs mer

TRANSPORT & FÖRVARING AV KYLD MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969

TRANSPORT & FÖRVARING AV KYLD MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 TRANSPORT & FÖRVARING AV KYLD MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 SDX välkända kvalitet och livslängd Insidan helt i rostfritt Extremt hög driftsäkerhet Pressade gejdrar, enkel rengöring och ökad säkerheten

Läs mer

Kylskåp och frysskåp. Tel

Kylskåp och frysskåp. Tel Kylskåp Kommersiella Commercial och Cabinets frysskåp skåp Tel. 0156-48 40 Kylskåp och frysskåp 59 Stor, lättläst digital skärm, enkel att använda med en inbyggd mikroprocessorstyrd enhet. Helgjutna, tippfria

Läs mer

ALPHATECH EFFEKTIVA ERGONOMISKA LÄTTA ATT ANVÄNDA

ALPHATECH EFFEKTIVA ERGONOMISKA LÄTTA ATT ANVÄNDA KONVEKTIONSUGNAR ALPHATECH Effektiva, ergonomiska och tillförlitliga varmluftsugnar i rostfritt stål som är enkla att använda och rengöra.alphatech ugnar är utrustade med reverserande fläktar som ger en

Läs mer

R /+10 C. AISI 304. ecostore Premium. ecostore Premium. Kylskåp Ecostore Premium (digital display) 1 dörr 670 liter, köldmedium:

R /+10 C. AISI 304. ecostore Premium. ecostore Premium. Kylskåp Ecostore Premium (digital display) 1 dörr 670 liter, köldmedium: Produkt # Modell # Kylskåp Ecostore Premium (digital display) 1 dörr 670 liter, köldmedium: Namn # SIS # AIA # Energiklassificerad av CECED Italia: Klass 8. Förberedd för RS485-port för att underlätta

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

Prislista Storkök Priser exkl. moms

Prislista Storkök Priser exkl. moms Prislista Storkök 2017-12-01 Priser exkl. moms Innehåll Sida 2 Sida 3-4 Sida 4-5 Sida 6 Sida 7 Sida 7 Sida 8 Sida 9-11 Sida 12 Sida 13-14 Sida 15 Sida 16-17 Sida 18-19 Sida 20-22 Sida 23-24 Sida 25 Dispensrar

Läs mer

Bättre exponering, 20 % lägre elförbrukning och mer hyllplats för bageriprodukter

Bättre exponering, 20 % lägre elförbrukning och mer hyllplats för bageriprodukter Betjäningsdisk TectoPromo FL2 Aida Bättre exponering, 20 % lägre elförbrukning och mer hyllplats för bageriprodukter Värmesystem Industrisystem Kylsystem TectoPromo FL2 Aida 2/3 Öka försäljningen med rätt

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 besparingar*

Läs mer

Electrolux 160 liters kyl- och frysskåp

Electrolux 160 liters kyl- och frysskåp Electrolux 160 liters kyl- och frysskåp vänder sig till små och medelstora kök där det finns behov av kompakt och prisvärd kyl- och frysförvaring. Skåpets innerväggar är tillverkade stötsäker polystyren.

Läs mer

6-010. Kyldisk Skolserie HANDBOK. Viktiga handlingar för installation och underhåll. Doc. nr. 521 30 53 Edition1 2014/01

6-010. Kyldisk Skolserie HANDBOK. Viktiga handlingar för installation och underhåll. Doc. nr. 521 30 53 Edition1 2014/01 6-010 Kyldisk Skolserie HANDBOK Viktiga handlingar för installation och underhåll Doc. nr. 521 30 53 Edition1 2014/01 Om handboken I den här handboken hittar du all information som behövs för att installera

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

Prislista Storkök Priser exkl. moms

Prislista Storkök Priser exkl. moms Prislista Storkök 2019-01-01 Priser exkl. moms Innehåll Sida 2 Sida 3-4 Sida 4-5 Sida 6 Sida 7 Sida 7 Sida 8 Sida 9-11 Sida 12 Sida 13-14 Sida 15-16 Sida 17 Sida 18-19 Sida 20-21 Sida 22-24 Sida 25-26

Läs mer

Kyl- och frysutrustning för hälsosektorn

Kyl- och frysutrustning för hälsosektorn Kyl- och frysutrustning för hälsosektorn NYHET! Lågtemperaturfrysar Skåp & boxar -85 C Medicinskåp Laboratorieskåp Forsknings- och testskåp Ismaskiner Lågtemperaturfrysar Förvaring och lagring av mediciner

Läs mer

FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR. från. M-Line

FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR. från. M-Line FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR från M-Line M-LINE KAFFEBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR FÄRSKBRYGGT OCH SMAKFULLT KAFFE NÄR DET ÄR SOM BÄST! MÄNNISKOR

Läs mer

Persontrafik. Produktportfölj

Persontrafik. Produktportfölj Persontrafik Produktportfölj Produktportfölj Produkter för persontrafik 2 Säkerhetsgrindar/speedgates SlimLane-serien - Estetik och säkerhet Med sin smäckra design kombinerar säkerhetsgrindarna i SlimLane-serien

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 Besparingar besparingar* *Reducerade

Läs mer

N 700 ELSPIS GOLVMODELL ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION

N 700 ELSPIS GOLVMODELL ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION SORTIMENT : en serie med över 100 modeller för det professionella köket, utvecklat för att ge högsta prestation, tillförlitlighet, energibesparing, säkerhetsstandarder samt god ergonomi. Serien är helt

Läs mer

Enklare och snyggare vardag

Enklare och snyggare vardag Enklare och snyggare vardag Ekby håller för din vardag En skjutdörr ska kunna öppnas och stängas många gånger varje dag. Det ställer höga krav på kvalitet och stabilitet. Vi kan lova att du inte kommer

Läs mer

Future - kyl-, medeltemperaturoch frysskåp

Future - kyl-, medeltemperaturoch frysskåp Future - kyl-, medeltemperaturoch frysskåp Tel. 0156-48 40 Porkkas koersiella skåp är utformade med kraftfulla och effektiva kylaggregat så att skåpen även kan användas vid höga omgivningstemperaturer.

Läs mer

5 5Kylbänkar colia.se111

5 5Kylbänkar colia.se111 Kylbänkar 111 Colia kylbänkar Samtliga bänkar är helt i rostfritt utförande. Rundade hörn underlättar rengöring. Självstängande dörr, fallande gångjärn. Helt utdragbara lådor, kantiner kan lyftas rakt

Läs mer

Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd.

Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd. Art. nr: WD-4 Wexiödisk WD-4 är en enkel och driftsäker underbänkdiskmaskin. Bra arbetsmiljö, god hygien, servicevänlighet och optimalt diskresultat är egenskaper som gör Wexiödisk WD-4 lämplig för det

Läs mer

Den perfekta buffévagnen med det gästvänliga utseendet

Den perfekta buffévagnen med det gästvänliga utseendet Den perfekta buffévagnen med det gästvänliga utseendet Vi arbetar med vårdvara, inte hårdvara. Du behöver bra utrustning för att ge en god vård. Att hitta effektiva nya lösningar är den stora utmaningen.

Läs mer

Värmeri skolserie HANDBOK. viktiga handlingar för installation och underhåll. Doc. nr Edition3 2015/05

Värmeri skolserie HANDBOK. viktiga handlingar för installation och underhåll. Doc. nr Edition3 2015/05 5-006 Värmeri skolserie HANDBOK viktiga handlingar för installation och underhåll Doc. nr. 521 28 83 Edition3 2015/05 2 IDESTA ver 1.0 Om handboken I den här handboken hittar du all information som behövs

Läs mer

Exponerings- & vinkylskåp

Exponerings- & vinkylskåp Exponerings- & vinkylskåp Exponeringskylskåp Liebherr FKv & FKUv Liebherr FKv 503 - kapacitet ca 0 st 33 cl burkar, eller 30 st 50 cl flaskor - köldmedia R00 - fläktkyld - utvändigt i rostfritt, invändigt

Läs mer

SX 75M032EU. speedmatic Diskmaskin, 60 cm, extra hög Helintegrerad med variohinge. Produktegenskaper

SX 75M032EU. speedmatic Diskmaskin, 60 cm, extra hög Helintegrerad med variohinge. Produktegenskaper SX 75M032EU Produktegenskaper Förbrukning och prestanda k Energieffektivitetsklass: A+++, Torkeffektivitetsklass: A k Årlig konsumtion i standardprogram Eco 50 C: 2660 l vatten / 237 kwh (baserat på 280

Läs mer

Future Roll-in kyl- och frysskåp

Future Roll-in kyl- och frysskåp Future Roll-in kyl- och frysskåp Kyl- och frysskåp enbart för användning med vagnar. RIC 960 och RIF 960 är avsedda för förvaring av förkylda livsmedel och redan frysta produkter. De kan rymma olika storlekar

Läs mer

High Productivity Cooking. ProThermetic stekbord, tippbart, 100L, compoundbotten. High Productivity Cooking

High Productivity Cooking. ProThermetic stekbord, tippbart, 100L, compoundbotten. High Productivity Cooking Produkt # Modell # Namn # SIS # AIA # 100L, compoundbotten 586154 (PFET10ECEO) ProThermetic stekbord, tippbart, 100L, compoundbotten, kroppshöjd 700 mm, fristående, djup 900 mm Kort specifikation Pos.

Läs mer

Cold Line. Kyl- och frysbänkar GN 1/1 Kallskänksbänkar Kylbänkar för drycker Barbänkar

Cold Line. Kyl- och frysbänkar GN 1/1 Kallskänksbänkar Kylbänkar för drycker Barbänkar Cold Line Kyl- och frysbänkar GN 1/1 Kallskänksbänkar Kylbänkar för drycker Barbänkar Porkka Cold Line Porkka Cold Line Porkkas produkter är kända för sin kvalitet och sin lagringskapacitet. De är lätta

Läs mer

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar Produktpresentation S-serien Ministickugnar S-serien stora små ugnar för ett perfekt bakresultat För att baka gott bröd med hög kvalitet krävs inte bara råvaror eller bake-off produkter av hög kvalitet.

Läs mer

GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT

GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT REN DESIGN I DUSCHEN Fler och fler föredrar en ren design i duschen. Våra designbrunnar gör det möjligt att skapa individuella lösningar som uppfyller dessa önskningar.

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE

Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-4 En robust underbänkdiskmaskin med lång livslängd för det lilla men krävande köket Driftsäker

Läs mer

PANEL INRED MED VACKER VÄRME

PANEL INRED MED VACKER VÄRME LISA PANEL INRED MED VACKER VÄRME Lisa Panel och Lisa Panel Integra är två mycket robusta radiatorer som förenar den klasiska panelradiatorns funktion med designradiatorns form. Som standard levereras

Läs mer

Kommersiella skåp. Skycold kyl- och frysskåp

Kommersiella skåp. Skycold kyl- och frysskåp med dynamiskt (fläkt) kylaggregat och elektronisk temperatur- och avfrostningsstyrning. Digital temperaturvisning. Enheterna är tillverkade i rostfritt stål både på in- och utsidan. Produkterna har en

Läs mer