Ruttbeskrivning Fotrally 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ruttbeskrivning Fotrally 2014"

Transkript

1 Ruttbeskrivning Fotrally 2014

2 Etapp 1 och vägen ut ur Stockholm Rålambshovsparken Gamla Södertäljevägen, Skårby Torsdag fredag (6 tim 10 min) Siffrorna anger kilometer och varje kilometer tar 12 minuter att gå. Starten går från Rålambshovsparkens västra del, utanför T-bana Thorildsplan. Vi går över Västerbron, rakt fram över Långholmsgatan och över Liljeholmsbron. Vi fortsätter längst Södertäljevägen och viker höger in på Hägerstensvägen som vi följer fram till T-bana Mälarhöjden dit vi kommer kl

3 Vid tunnelbanan svänger vi vänster och följer Slättgårdsvägen till Tpl Bredäng vid Preemmacken som vi passerar kl 22.40, korsar Bredängsvägen och följer sedan Eksätravägen förbi Sätra Torg. Därefter ska vi ut på Skärholmsvägen en bit. Innan Skärholmens Centrum tar vi höger och följer en liten grusväg några meter in på Äspholmsvägen där vi är kl 23.20, vänster på Ekholmsvägen och höger in på Vårbergsvägen. När vi når Svanholmsvägen tar vi vänster ner till Vårby Allé som vi följer till höger. Vi passerar Vårby Gårds T-bana kl

4 I jämnhöjd med Vårby Bryggeri går vi under E4:an och tar höger ner på Botkyrkavägen. Nere vid Fittjaviken tar vi vänster och följer sedan vattenkanten på cykelbanor, passerar under E4:an en gång till och tar vänster på Fågelviksvägen. Uppe vid motorvägsrondellen passerar vi Shellstationen kl 00.40, följer cykelbanan till höger mot Slagsta, längst Slagsta Gårdsväg och vänster in på cykelbanan, under Botkyrkaleden, till vänster om tennishallen, längst motorvägen. Vi tar vänster under Hallundavägen och fortsätter längst motorvägen upp till Trafikplats Hallunda.

5 Efter att vi har passerat Trafikplats Hallunda vid E4 håller vi till höger in på Sankt Botvids väg. Vi kommer att följa denna hela vägen in i Södertälje. Vi går på cykelbana som löper parallellt fram till Fiskarhagen och därefter delar vi vägen med bilarna.

6 Supportsträcka 1 Supportsträcka 1 är en bred grusväg som löper parallellt på höger sida om vägen för att efter några hundra meter passera vägen och löpa parallellt på vänstra sidan. Den sträcker sig 300 meter och startar en bit efter avtagsvägen mot Skårby.

7 Etapp 2 och vägen genom Södertälje och Nykvarn Gamla Södertäljevägen, Karlsundsvägen 2 km väster om Nykvarn Fredag (6 tim) 95% av tävlingens tidigare deltagare har varit kvar i tävlingen efter supportsträcka 1 (kl 03.14). Vi fortsätter Gamla Södertäljevägen rakt fram till Södertälje som vi når kl Så här dags är det ljust ute, men vi kommer inte se mycket människor när vi passerar Södertälje, vilket tar ungefär 1 timme.

8 Vi kommer in i Södertälje via Bergaholmsvägen (Gamla Södertäljevägen). Vi passerar två rondeller och tar till höger på Stockholmsvägen. Efter Södertäljekanalen svänger vi, kl vänster in på Nygatan som vi följer ner till Järnagatan där vi tar till höger, fram till Nyköpingsvägen där vi svänger vänster. Efter 400m på Nyköpingsvägen svänger vi höger in på Mariekällgatan. Vi stånkar upp för backen och går på Mariekällgatan tills den tar slut. Där svänger vi då vänster på Tvetavägen som vi följer genom rondellen och ut ur Södertälje till Tvetaberg Säteri som vi når Vi fortsätter ut ur Södertälje på Tvetavägen. Vid gör vi en kort avstickare vid Tvetabergs Säteri för att sedan ge oss ut på Tvetavägen igen. Vid det här laget har ca 10% av deltagarna hoppat av och vi 'är 90% kvar på fötterna. Vi följer skyltarna mot Nykvarn och hinner passera slutpunkten för Fotrally 2009 kl samt den platsen där ytterligare 10% av deltagarna har fallit ifrån kl

9 Vid når vi Nykvarn. Vi ser en skylt till vänster märkt BROKVARN industriområde och där tar vi in på Järnavägen. Efter 1,5 km (18 minuter) ser vi en Statoil mack. Vi tar vänster innan macken och följer cykelvägen/trotoaren som löper längst Centrumvägen. Vid tar en lov runt parkeringsplatsen som dyker upp till vänster och fortsätter ut cykelbanan på andra ändan. Där cykelbanan slutar går vi ut på Södertäljevägen/Hökmossvägen och svänger söderut. Nu går vi rakt ut ur Nykvarn och konstaterar samtidigt att endast 70% av deltagarna är kvar i tävlingen.

10 Supportsträcka 2 Supportsträcka 2 är 270 meter lång och börjar just där vi går ut ur Nykvarn. Den dyker upp Det är en liten allé in till vänster från Karlsundsvägen förbi ett bostadshus där vi svänger höger. Vi passerar en lada innan vi kommer ut på stora vägen igen där vi fortsätter åt vänster.

11 Etapp 3 Karlsundsvägen 2 km väster om Nykvarn Skyttåsa skogsväg, Gryt Fredag (6 tim) Vi fortsätter väster ut på Karlsundsvägen och konstaterar att nu har 40% av deltagarna hoppat av, bara 60% återstår.

12 Kl efter 7,5km promenerar vi in i natursköna Sörmland. Fortfarande rakt på utan att vika av. Kl Hurra! - Hälften av motståndarna är borta. Kl efter 17km kommer vi till V223, Laxnevägen. Här kör bilarna fort så pass upp. Vi ska gå knappt 100m på Laxnevägen åt höger och sedan svänga av till vänster mot Skottvångs Grufva. Kl efter 20,7km. Framme vid Skottvångs Grufva! Nu återstår bara 40% av de tävlande. Här svänger vägen till höger men vi fortsätter rakt fram på en mindre väg som är märkt "Ej obehöriga motorfordon". Kl efter 22,2km kommer vi fram till ett ställe där vägen delar sig. Rakt fram går det som ser ut som den riktiga vägen. Där finns också en liten skylt som är några decimeter hög. Den säger "Privat väg". Till höger går en nylagd grusväg som ser ut som en byggarbetsväg. Välj den högra vägen som leder runt i en halvcirkel. Kl efter 23,2km. Vi kommer fram till en fyrvägskorsning. Sväng vänster. Kl efter 23,8km. Vi svänger höger efter ladan. Håll till höger uppe vid nästa hus. Kl efter 24,7km. Vägen delar sig och vi går rakt fram förbi skylten"ej obehöriga motorfordon". Kl efter 27,5km. Asfalt igen. Vi svänger vänster. Kl efter 28,5km. En trevägskorsning och vi svänger höger. Kl efter 30km. Vi har just passerat Skyttåsa B&B och supportsträckan ligger till höger.

13 Supportsträcka 3 Supportsträcka 3 är beläget vid en lada vid vägkanten. Det är en grusväg med gott om gräs vid sidan.

14 Etapp 4 och vägen genom Malmköping Skyttåsa skogsväg, Gryt - Malmköpings Värdshus Fredag (6 tim) Kl efter 5,7km kommer vi fram till Öllösa där vägen delar sig. Ta till höger där det står "Ånhammar 4". Kl efter 8,2km tar vägen slut och där svänger vi höger mot "Ånhammar 1". Kl efter 10km. Vi är framme i Ånhammar. En vacker allé som leder fram till en fin gård på höjden av en kulle. Vi svänger höger och följer sedan strandkanten på sjöns nordöstliga strand.

15 Kl efter 14,2km. Vi kommer fram till ett vägkors där vi viker vänster mot "Malmköping 13". Kl efter 19km. Vi når V55 som vi nu ska gå rakt över. Här kör bilarna i 100 eller snabbare. Vi tar det piano när vi går över. Kl efter 20km. Vi kommer fram till ett gammalt stationshus vid en nedlagd järnväg. Vägen svänger runt stationshuset och vi tar första till vänster efter svängen vilket är den gamla banvallen. Kl efter 23km. Vi kommer till en fyrvägskorsning och vi svänger höger. Kl efter 24km tar vägen slut. Här ligger Smedsta Gård. Sväng vänster och följ grusvägen till stora vägen V55. Kl efter 23,1km. Vi ska gå ut på V55 till vänster och gå ca 1km. Bilarna kör fort här så vi tar det lugnt. Kl efter 27km går vi igenom rondellen in mot Malmköping.

16 Vi kommer in i Malmköping via Landsvägsgatan och viker av vänster in på Förrådsgatan. Vi kommer att ha ett stort fält på höger sida och promenerar upp till Eberhards väg där vi svänger in höger och följer den till slutet. Höger på Siegrothsvägen, höger på Kungsgatan bort till Tingsgatan där vi svänger vänster. Nu har vi gått ett varv runt fältet och mottagit folkets jubel. Vi svänger vänster på Storgatan och går denna ner till stadens torg där vi svänger höger ner på Torggatan. Vänster på Landsvägen och vi är nere vid Malmköpings Värdshus efter 1 dygn. Fest och jubel! Är det månne någon som har fått nog och vill ta en öl på Värdshuset? Nu är det bara 20% av deltagarna som återstår.

17 Supportsträcka 4 Supportsträcka 4 hittar ni utanför Malmköpings Värdshus entré.

18 Etapp 5 Malmköpings Värdshus - Drottninggatan 1km väster om Flen Fredag Lördag (6 tim) Vi följer Landsvägsgatan ut ur Malmköping. Efter 1,7 km eller 20 minuter viker vi vänster in på en grusväg som löper paralellt med den stora vägen i ca 15 minuter. Då kommer vi till ett ställe där vägen svänger till vänster ned för en backe. Här ska vi svänga in genom två grindstolpar och gå över några tomter i nästan 1 km för att komma upp till stora vägen. Det är en grusväg, men den är privat.

19 När vi kommer upp till V55 går vi vänster och följer vägen i drygt 2 km. Det är en väg där bilarna kör snabbt så håll till höger. Efter 2 km svänger vi vänster in mot Långdunker. Vi går 500m över ett fält och svänger höger där vägen delar sig. Efter nästan två km delar sig vägen igen och vi håller höger förbi en kyrkogård och tar sedan vänster vid kyrkan in mot Sparreholm Slott där vi är framme Vi passerar slottet och viker höger in på gångbanan längst ned i slottsparken. Därefter tar vi oss under och upp på Landsvägsgatan som löper igenom hela Sparreholm. Efter Sparreholm ligger en rondell där vi är Vi går rakt fram genom rondellen och följer V57 till Flen. Midnatt! Nu har vi varit ute i 27 timmar och här har antagligen 90% av deltagarna brutit. Bara 10% återstår alltså.

20 Kl passerar Fotrally rakt igenom det lilla samhället Skebokvarn och anländer vi till Flens utkant. Vi når Flen via Kungsvägen som vi går fram till rondellen där Statoil och Q8 ligger. Här viker vi höger kl in på Brogatan som vi följer till Södra Kungsgatan och vidare till Hantverkaregatan. Efter järnvägsbron svänger vi vänster på Drottninggatan som vi tar ut ur Flen kl Precis innan klockan slår passerar vi slutpunkten för Fotrally 2010.

21 Supportsträcka 5 Supportsträcka 5 är vid vägkanten ca 1km efter Flen kl

22 Etapp 6 och vägen genom Katrineholm Drottninggatan 1km väster om Flen Katrineholm Lördag (6 tim) Vi fortsätter vandra längst Drottninggatan och klockan kommer vi fram till en t- korsning där vi väljer att gå vänster. Vid nästa t-korsning en dryg timme senare väljer vi att gå till höger. Kl kommer vi fram till Sanda som har en av Sveriges största landsortskyrkor. Ni kan inte missa den till höger uppe på kullen. Vid vägskälet efter kyrkan svänger vi mot "Bie 10". Efter ytterligare 500 m svänger vi vänster igen in mot "Vallmotorp 6" och ser samtidigt att klockan passerar på morgonen. Nu går vi rakt fram i nästan två timmar. Strax innan klockan slår kommer vi till V56 där vi tar vänster mot Katrineholm.

23 Vi går på V56 i ungefär två kilometer fram till skylten "Karsudden" och "Räddningstjänstens Övningsområde". Sväng in höger, gå 50-talet meter rakt in och vik sedan in på cykelbanan till vänster mot Katrineholm. Vid kl vandrar vi in i Katrineholm via Bievägen, Vi kommer in i Katrineholm norrifrån via Brievägen. Vi går rakt över Storgatan och in under järnvägen på gångbanan, upp på torget och svänger höger på Köpmangatan. Vi viker vänster på Kungsgatan, vänster igen efter ett kvarter in på Fredsgatan, höger på Drottninggatan (som är en gågata) och vänster Djulögatan som vi följer bort till Stadsparken. Vid parken svänger vi höger och följer cykelvägar till andra sidan där Vasavägen leder oss fram till supportsträckan.

24 Klockan har slagit på lördag morgon när vi kommer fram till Oppundavägen som vi korsar snett fram till höger där vi tar in på Vasavägen vilken vi följer ner till Norrköpingsvägen.

25 När vi når Norrköpingsvägen tar vi höger och vandrar ca 1 km innan vi kommer ner till Snacketorpsvägen där vi viker in till höger och vi lämnar Katrineholm.

26 Supportsträcka 6 Supportsträckan 6 utgörs av cykelbanan bredvid Vasavägen från Skogsgatan fram till Oppundavägen.

27 Etapp 7 Katrineholm - Simonstorpsvägen 5 km väster om Simonstorp Lördag (6 tim) I Katrineholm. Klockan har slagit på lördag morgon när vi kommer fram till Oppundavägen som vi korsar snett fram till höger där vi tar in på Vasavägen vilken vi följer ner till Norrköpingsvägen. Där tar vi höger och vandrar ca 1 km innan vi kommer ner till Snacketorpsvägen där vi viker in till höger mot HÄVLA, FORSA. Vi promenerar knappt 2,5 timmar och kommer fram till Nora där vägen svänger 90 grader höger runt en liten vik. Efter 100 meter står det STRÅNGSJÖ in till vänster. Passera denna infart och gå ytterligare 50 meter. Nästa infart skyltat SILA tar vi vänster in på en grusväg. Här vandrar vi ungefär en timme fram till Sila där grusvägen tar slut. Här svänger vi vänster mot SIMONSTORP. Efter ungefär två timmar kommer vi fram till ytterligare en T-korsning där vi väljer vänster mot SIMONSTORP.

28 Supportsträcka 7 En kilometer längre fram på vägen slår klockan och vi har Supportsträcka 7 längst vägkanten på höger sida.

29 Etapp 8 Simonstorpsvägen 5 km väster om Simonstorp - Norrköpings norra gräns Lördag (6 tim) En timme efter supportsträckan - nästan framme vid väg 55/56 - går det in en liten cykelväg till höger. Sväng in på den.

30 Cykelvägen fortsätter över stora vägen (försiktigt), höger förbi en folkpark/idrottsarena och höger tillbaka till stora vägen. Parallellt med stora vägen löper sedan en asfalterad cykelbana som efter 500 meter leder till en tunnel över till andra sidan vägen. Gå fram till järnvägsbron och ta sedan höger in på vägen som leder bort från stora vägen. Efter 3 km (35 min) går det en grusväg in till vänster med en skylt som säger att fordonstrafik är förbjuden. Här svänger vi in och på den vägen som vi nu är på ska vi gå 7 km, eller knappt 1,5 timmar ner till sjön Näknen. Efter en stunds promenerande kommer vi fram till en bondgård och strax efter denna bondgård är det en vägbom. I andra ändan av vägen finns bommen vid sjön Näknen så det är en bra bit utan toalettbilen.

31 När vi kommer fram till järnvägsövergången vid sjön Näknen tar vi vänster över järnvägen och sedan höger för att följa sjökanten tills att den tar slut. Efter sjön viker vi vänster och går rakt över stora vägen in på Katrineholmsvägen som vi följer in till Åby. Kvart i åtta på kvällen passerar vi Åby centrum och strax innan kommer vi fram till trafikplats Jursla.

32 Här tar vi cykelbanan som går på vänster sida om vägen. Cykelbanan går under stora vägen och följer sedan Koppargatan fram till McDonalds som vi når strax innan

33 Här viker vi in vänster och rundar den stora byggnaden för att nå vårt etappmål med supportsträckan. Grattis! 2 dygn!

34 Supportsträcka 8 Supportsträcka 8 är bakom köpcentrumet och sträcker sig ca 100 meter över en parkeringsplats.

35 Etapp 9 och vägen genom Norrköping Norrköping - Gamla Linköpingsvägen 4 km söder om Norsholm Lördag Söndag (6 tim) Vi lämnar Norrköping strax innan kl via cyckelbanan som löper parallellt med Linköpingsvägen och efter 40 minuter kommer vi till den plats där rekordet är satt timmar 40 minuter. Strax efter kommer vi fram till en avtagsväg in till vänster skyltat VÄSTERBY och här svänger vi av. Efter 2,5 km på denna väg når vi E4. Strax innan bron svänger vi höger mot NORSHOLM. Där vägen tar slut, efter ungefär 2 km, svänger vi vänster mot NORSHOLM och LINKÖPING.

36 Efter supportsträckan passerar vi den platsen där Fotrally 2013 avgjordes kl Vi går ut på Koppargatan och fortsätter in mot centrum. Framme vid rondellen tar vi höger in på Stockholmsvägen och sedan passerar vi ytterligare en rondell innan vi kommer ned till Norra Promenaden som vi följer i 1 km fram till Packhusgatan. Där viker vi höger och går över Hamnbron.

37 Efter bron tar vi direkt höger in på Hamngatan som vi följer fram till Gamla Rådstugegatan. Vi går några kvarter tills vi kommer till Skolgatan. Här tar vi höger, vänster, vänster och sedan tillbaka in höger på Gamla Rådstugegatan. När vi kommer ner till Södra Promenaden tar vi höger bort till Linköpingsvägen. Sväng vänster och gå bort till Vinkelvägen där vi svänger vänster. Sedan höger in på Ljunggatan. Där Ljunggatan tar slut går vi rakt fram över gångbron och sedan följer vi gångbanan till höger.

38 Supportsträcka 9 Efter ca 1 timme når vi avtagsväg 210 mot SÖDERKÖPING och precis innan den en P-ficka. Här har vi supportsträcka 9.

39 Etapp 10 Gamla Linköpingsvägen 4 km söder om Norsholm - 1km väster Malmen flygfält Söndag (6 tim) Vi fortsätter följa vägen rakt fram genom gryningen till Linköping, dit vi kommer vid sjutiden. Vi går relativt rakt och ofta på gångvägar genom Linköping för att fortsätta strax norr om Malmen flygfält. Vägen genom Linköping Vid Stor skylt "Tallboda centrum" gå över vägen och fortsätt framåt på gångvägen. Vid hamburgerrestaurangen Max sväng höger in under rondellen. Mitt i rondellen sväng vänster och följ gångvägen mot Linköping, över Norrköpingsvägen, under Tullbron. Efter Scandic hotell sväng höger över bron.

40 Följ Storgatan, vid Stadshuset fortsätt rakt fram på gångväg till Gröngatan, till gångväg, till Storgatan som byter namn till Malmslättsvägen. Följ gångvägen parallellt med Malmslättsvägen till Vallarondellen, följ där gångvägen som viker av till höger och sedan under rondellen. I rondellen sväng höger i första Y-korset, fortsätt sedan rakt fram. Efter McDonalds sväng vänster och sedan första höger och följ cykelvägen ut ur Linköping, sedan under Nya Kalmarvägen och direkt höger på gångväg efter övergångställe på Jägarvallsvägen. Följ sedan gängvägen parallellt med Malmvägen och Kärnavägen. Ta vänster och följ Carl Cederströms gata, när den svänger skarpt vänster fortsätt på Lägergatan som byter namn till Södermalmsvägen. Efter Malmen teknikcentrum vid skylt "Fordonstrafik förbjuden" ta höger utmed åkern. Efter en kilometer börjar supportsträcka 10 i allén.

41 Supportsträcka 10 Supportsträcka 10 finns någon kilometer väster om flygfältet i en allé. Klockan är nu och det är söndag.

42 Etapp 11 och vägen genom Mjölby 1km väster Malmen flygfält - Mjölby V Söndag (6 tim) Vi fortsätter Bunkebergsvägen genom Vikingstad, tar vänster mot och genom Mantorp. Följer Riksvägen - Västra riksvägen - Mjölbyvägen - Linköpingsvägen - Kungsvägen genom Mjölby. Vid skylt HOGSTAD 5 på kungsvägen svänger vi vänster.

43 Vägen genom Mjölby

44 Supportsträcka 11 I Hogstad ligger Klockarvägen och med den supportsträcka 11.

45 Etapp 12 Mjölby V - Grännavägen 3 km söder om Ödeshög Söndag (6 tim) Vi går genom Hogstad och forstätter mot Väderstad (ja det blåser här!). Efter Väderstad höger mot ÖDESHÖG 20. Långa öppna vidder och vägar leder oss till Ödeshög där vi följer Mjölbyvägen åt höger, sedan Storgatan och Grännavägen. 3km efter Ödeshög tar vi höger in på grusvägen efter busshållplatsen och några brevlådor. Här börjar supportsträcka 12.

46 Supportsträcka 12

47 Etapp 13 Grännavägen 3 km söder om Ödeshög - 1km söder Gränna Golfklubb Söndag Måndag (6 tim) Vi fortsätter följa grusvägen tills den når landsvägen igen, då tar vi höger. Vi fortsätter mot Gränna dit vi anländer I Gränna tar vi höger ner för Vättergatan, höger på Söderbygränd och vänster på Skiftesvägen som vi följer ut ur Gränna. Vi letar oss upp och under E4:an för att gå rakt genom Gränna golfklubb. 500m efter sista bunkern tar vi höger.

48 Vägen genom Gränna Här börjar supportsträcka 13, polkagrisarna är slut och det är långt hem.

49 Supportsträcka 13

50 Deltagare Startnr Namn Info Lag 1 Silvio Cannavá Stockholm Murphys lag 2 PerOla Axelsson Bandhagen Pirates of the Magelungen 3 Fredrik Forsström Huddinge Pirates of the Magelungen 4 Lena Jensen Vika Murphys lag 6 Niklas Grebäck Bandhagen Pirates of the Magelungen 7 Lars Hagstedt Örebro Murphys lag 8 Martin Annsberg Mora Team Garraty 9 Per Nordström Stockholm Team Neanderthalensis 11 Martina Hausmann Bayern Team Walkabout 12 Christer Janzon Stockholm Team Neanderthalensis 13 Martina Kulén Umeå Team Garraty 15 Daniel Vesterhav Eskilstuna 16 Richard Kindroth Stockholm Team Garraty 17 Björn Ohlsson Lidingö Team Neanderthalensis 18 Stefan Evén Täby 19 Marcus Forsblad Malmö 21 Odd Petersson Solna 22 Ingrid Lindeborg Älvsjö 23 Angelo Törnblom Welander Rönninge Murphys lag 24 Olof Torbrand Skövde 25 Svante Nilsson Enskede 26 Ylva Johansson Enköping 27 Joachim Berggren Farsta Pirates of the Magelungen 28 Tommie Augustsson Kinna 29 Mariette Razola Segeltorp 30 Kerstin Larsson Solna 31 Noomi Grimstad Skellefteå 32 SveinErik Rugås Ekerö 33 Anders Scharp Trosa Vi som hellre vandrar i bergen 34 Malin Hilgendorf Trosa 35 Kasper Englund Uppsala 36 Christina Hilgendorf Södertälje 37 Anders Thudén Rönninge Murphys lag 38 Magnus Ström Norrköping 39 Anna Hedelius Stockholm 40 Erik Ringqvist Stockholm 41 Staffan Settergren Bromma 42 Martin Larsson Lund 43 Johanna Lundmark Uppsala

51 Startnr Namn Info Lag 44 Gard Braadli Höllviken 45 Anne Löwencrona Katrineholm 46 Joakim Karlsson Stockholm Team Neanderthalensis 47 Harry Hass Trelleborg 48 Maria Kjellberg Frövi 49 Lisa Hjalmarsson Örebro 50 Stefan Kemi Nyköping 51 Urban Joelsson Solna 52 Lukas Persson Solna 53 Markku Reinikainen Vällingby 54 Christina Alm Katrineholm 55 Andreas Cederbom Eskilstuna Team Neanderthalensis 56 Anders Ganslandt Klagstorp 57 Monika Amrén Hammarstrand 58 Fredrik Lindqvist Åkersberga 59 Jeanette Woxmark Stockholm 60 Kent Ohlsson Ekerö 61 Tomas Waldebäck Skå 62 Torill Fonn Skövde Team Walkabout 63 Tomas Sjölander Bandhagen Pirates of the Magelungen 64 Peder Lundström Åkersberga 65 Maria Lindberg Nykvarn 66 Jessica Seger Knivsta 67 Per Andersson Jönköping 68 Nils Rösing Linköping 69 Anders Jelander Laholm 70 Catharina Henriksson Kristianstad 71 Maria Evén Täby 72 Robert Jonsson Solna Team Garraty 73 Stefan Olsson Bromma Team Walkabout 74 Ben Kenward Nacka 75 Christer Tinnerholm Grillby Team Walkabout 76 Andreas Forsblad Umeå 77 Viktor Strömquist Uppsala 78 Pia Nilsson Rask Farsta 79 Fredrik Kulén Göteborg Team Garraty 80 Katarina Hedman Lidingö 81 Kyriakos Domanos Linköping 82 Peter Karlström Grödinge 83 Tobias Nordström Årsta Team Walkabout

52 Startnr Namn Info Lag 84 Jonas Lindberg Sollentuna 85 Madelene Lindberg Rocque Sollentuna 86 Emma Larsson Lidköping 87 Magnus de Besche Täby 88 Mohamed AbuBaker Linköping 89 Vanja Cvetojevic Linköping 90 Viktor Kull Södertälje 91 Caroline-Olivia Elgán Täby 92 Anders Duus Otterström Strängnäs 93 Alexander Razola Hägersten 94 Andres Herrera del Pino Almeria 95 Torbjörn Oskarsson Borlänge 96 Tina Björnstjerna Solna 97 Anders Karlsson Västra Frölunda 98 Christer Molin Skellefteå 99 Johan Spaedtke Handen 100 Otto Elmgart Bromma Vi som hellre vandrar i bergen 101 Eleine Appelgren Malmö 102 Joakim Haraldsson Hässelby 103 Linda Jacobsson Hammarstrand 104 Oscar Strömberg Stockholm 105 Lena Sundell Järfälla Vi som hellre vandrar i bergen 106 Niklas Magnusson Solna 107 Daniel Sørensen Oslo 108 Christian Ritella Sundbyberg Vi som hellre vandrar i bergen 109 Fredrik Elinder Hässelby Vi som hellre vandrar i bergen 110 Fredrik Holst Stockholm 111 Richard Harthog Tyresö 112 Madeleine Björnstjerna Rosersberg

Blodtrycksmätning. D Danderyd Apotek Hjärtat Enebyängen

Blodtrycksmätning. D Danderyd Apotek Hjärtat Enebyängen Blodtrycksmätning A Angered Apotek Hjärtat Angered Centrum Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan Arlandastad Apotek Hjärtat Eurostop Arvika Apotek Hjärtat Torget B Bengtsfors Apotek Hjärtat Storgatan Bromma

Läs mer

Apotek som erbjuder blodtrycksmätning

Apotek som erbjuder blodtrycksmätning Apotek som erbjuder blodtrycksmätning A Arboga - Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan Arvika - Apotek Hjärtat Torget B Bollnäs - Apotek Hjärtat Nygatan Borlänge - Apotek Hjärtat Borlänge Centrum Borås - Apotek

Läs mer

Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2012. Datum: 18-19:e Augusti.

Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2012. Datum: 18-19:e Augusti. Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2012. Datum: 18-19:e Augusti. Bakgrund: Liksom förra året är även 2012 års upplaga ett 2 dagars event. Övernattningen sker i år på Aspa Herrgård som ligger ca 13 km

Läs mer

e-registreringsbevis AKTIEBOLAG

e-registreringsbevis AKTIEBOLAG 1 (17) Org.nummer: Firma: Adress: Internationella Engelska Skolan i Sverige AB Nytorpsvägen 5 A 183 53 TÄBY Säte: Registreringslän: Anmärkning: Stockholms län, Stockholm kommun Detta är ett privat aktiebolag.

Läs mer

Blåa Sjörundan runt Rönningesjön

Blåa Sjörundan runt Rönningesjön TEC Täby Extreme Challenge 21-22 mars, 2009 Banbeskrivning: Blåa Sjörundan runt Rönningesjön Vätskekontroll Tidtagningskontroll Start/mål för blå sjörundan. Mållinjen finns vid tidtagningskontrollen. Banlängden

Läs mer

Tabell1. Sundbyberg kommun. Botkyrka. kommun. Våldsbrott 2028 Våldsbrott 1811 Våldsbrott 1767 Våldsbrott 1707 Våldsbrott 1586

Tabell1. Sundbyberg kommun. Botkyrka. kommun. Våldsbrott 2028 Våldsbrott 1811 Våldsbrott 1767 Våldsbrott 1707 Våldsbrott 1586 Tabell1 Anmälda brott 2012 Helår /100 000 inv Stockholm Sigtuna Botkyrka Södertälje Sundbyberg Våldsbrott 2028 Våldsbrott 1811 Våldsbrott 1767 Våldsbrott 1707 Våldsbrott 1586 även i 248 även i 199 även

Läs mer

Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2011. Datum: 20-21:a Augusti.

Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2011. Datum: 20-21:a Augusti. Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2011. Datum: 20-21:a Augusti. Bakgrund: Stärkta av de två tidigare årens körningar föddes under förra årets Vättern runt idén med att göra 2011 års event till ett

Läs mer

Apotek som erbjuder medicinsk öronhåltagning

Apotek som erbjuder medicinsk öronhåltagning Apotek som erbjuder medicinsk öronhåltagning A Angered - Apotek Hjärtat Angered Centrum Arboga - Apotek Hjärtat Ahllövsgatan 18-20 B Bollnäs - Apotek Hjärtat Nygatan 8 Borlänge - Apotek Hjärtat Borlänge

Läs mer

Adresslista NVS-kontor

Adresslista NVS-kontor oktober 2007 1(9) Adresslista NVS-kontor Alstermo Alstermo Värme & Sanitet Aspvägen 13, Box 4, 360 75 ALSTERMO Tel 0481-61485, fax 0481-61487 Bo Andersson bo.andersson@nvs.se mobil 070-682 28 75 oktober

Läs mer

Apotek Hjärtat som erbjuder blodtrycksmätning

Apotek Hjärtat som erbjuder blodtrycksmätning Apotek Hjärtat som erbjuder blodtrycksmätning A Arboga - Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan Arvika - Apotek Hjärtat Torget B Bollnäs - Apotek Hjärtat Nygatan Borlänge - Apotek Hjärtat Borlänge Centrum Borås -

Läs mer

NORRA LÄNET NÄRSJUKVÅRDSOMRÅDE NORD

NORRA LÄNET NÄRSJUKVÅRDSOMRÅDE NORD NORRA LÄNET NÄRSJUKVÅRDSOMRÅDE NORD 1. Kommuner SIGTUNA UPPLANDS-VÄSBY SOLLENTUNA År 2002 35 779 37 454 58 597 Prognos år 2006 37 165 38 677 59 402 Besök öppenvård antal 182 627 246 758 354 845 Slutenvårdstillfällen

Läs mer

STORSTADSTILLÄGG GÖTEBORG OCH STOCKHOLM DHL PAKET, DHL PALL, DHL STYCKE, DHL PARTI, DHL HOMEDELIVERY Gäller från och med 2015-06-01

STORSTADSTILLÄGG GÖTEBORG OCH STOCKHOLM DHL PAKET, DHL PALL, DHL STYCKE, DHL PARTI, DHL HOMEDELIVERY Gäller från och med 2015-06-01 DHL Freight STORSTADSTILLÄGG GÖTEBORG OCH STOCKHOLM DHL PAKET, DHL PALL, DHL STYCKE, DHL PARTI, DHL HOMEDELIVERY Gäller från och med 2015-06-01 Postnummer Postort 10012 STOCKHOLM 10026 STOCKHOLM 10028

Läs mer

Blodtrycksmätande apotek. Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan. Arvika Apotek Hjärtat Torget. Bromma Apotek Hjärtat Blackebergs Centrum

Blodtrycksmätande apotek. Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan. Arvika Apotek Hjärtat Torget. Bromma Apotek Hjärtat Blackebergs Centrum Blodtrycksmätande apotek A Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan Arvika Apotek Hjärtat Torget B Bromma Apotek Hjärtat Blackebergs Centrum Bromma Apotek Hjärtat Bromma Blocks Bollnäs Apotek Hjärtat Nygatan

Läs mer

SM, Umeå BGK. Särspel om plats 2/3 i klass herrar. Resultat

SM, Umeå BGK. Särspel om plats 2/3 i klass herrar. Resultat Sida 1 av 6 SM, Umeå Uppdaterad: 16:21 Hämta nya sidor automatiskt Särspel om plats 2/3 i klass herrar Resultat Herrar 1 134 Carl-Johan Ryner Uppsala 29 21 29 19 24 24 28 19 28 23 34 20 28,7 172 21,0 126

Läs mer

Kuljaktstig 9/ Resultat klass ÖPPEN Placering Namn Postort Klass Totalt 1 Peder Andersson Uppsala Öppen Magnus Gilljum Länna Öppen 128

Kuljaktstig 9/ Resultat klass ÖPPEN Placering Namn Postort Klass Totalt 1 Peder Andersson Uppsala Öppen Magnus Gilljum Länna Öppen 128 Kuljaktstig 9/8 2015 -- Resultat klass ÖPPEN 1 Peder Andersson Uppsala Öppen 129 2 Magnus Gilljum Länna Öppen 128 3 Mikael Bladlund Avesta Öppen 122 5 Carl-Henrik Gilljum Länna Öppen 118 5 John Eriksson

Läs mer

Apotek som erbjuder medicinsk öronhåltagning

Apotek som erbjuder medicinsk öronhåltagning Apotek som erbjuder medicinsk öronhåltagning A Angered - Apotek Hjärtat Angered Centrum Arboga - Apotek Hjärtat Ahllövsgatan 18-20 B Bollnäs - Apotek Hjärtat Nygatan 8 Broby - Apotek Hjärtat Tydingegatan

Läs mer

Ruttbeskrivning med supportzoner Fotrally 2016

Ruttbeskrivning med supportzoner Fotrally 2016 Ruttbeskrivning med supportzoner Fotrally 2016 Information för rutten 2015 Startskottet går för andra året i rad från Sjöhistoriska Museet ute på Gärdet och efter det går vi Mälaren runt medsols för att

Läs mer

Sträckkommentarer för löpare och bilburna i St Olavsloppet 2014!

Sträckkommentarer för löpare och bilburna i St Olavsloppet 2014! Sträckkommentarer för löpare och bilburna i St Olavsloppet 2014! Dag 3: fredag 27 juni Sandvika Åre 63,4 km Sträcka 25 Sandvika - Kalfjället 5,6 km Sandvika 63 39 06 N, 12 15 03 Ö Kalfjället 63 36 44 N,

Läs mer

Blodtrycksmätning. Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan. Arlandastad Apotek Hjärtat Eurostop. Arvika Apotek Hjärtat Torget

Blodtrycksmätning. Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan. Arlandastad Apotek Hjärtat Eurostop. Arvika Apotek Hjärtat Torget Blodtrycksmätning A Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan Arlandastad Apotek Hjärtat Eurostop Arvika Apotek Hjärtat Torget B Bengtsfors Apotek Hjärtat Storgatan Bromma Apotek Hjärtat Blackebergs Centrum Bollnäs

Läs mer

Analys av FFS medlemsregister

Analys av FFS medlemsregister 1 [7] Referens Olof Karlsson Analys av FFS medlemsregister Syfte FFS medlemsregister har analyserats för att utgöra ett underlag i styrelsens utvecklingsarbete. Syftet med analysen är att ta reda vilka

Läs mer

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net Alingsås Arboga Arvika 14 BG Vikben 23 Au Vikben 22 BG Vikben 24 BG Vikben 24 Au Sporrong 24 Ag Vikben 24 Ag Vikben+krona 24 Au Sporrong Askersund (väldigt lik Säter??) Avesta Boden 13 Au Vikben 22 Au

Läs mer

POSTA NILLAS VANDRING VÄGBESKRIVNING.

POSTA NILLAS VANDRING VÄGBESKRIVNING. POSTA NILLAS VANDRING 2006. VÄGBESKRIVNING. 1. START Kristianstad Lilla torg. Gå västerut till Tivoliparken mot teatern. Vik av norrut (=höger), gå till 2. Badhuset. Följ Fiskarbackstigen norrut. Passera

Läs mer

Resultat i A-vapen Klass 1

Resultat i A-vapen Klass 1 Resultat i A-vapen Klass 1 Std M 1 Magnus Hansson Kullens Pk 78p 37 2 Peter Lundberg MLSG 73p 32 3 Andreas Bengtsson Halmstads Pk 67p 12 4 Ola Dahlbäck Lunds Pk 66p 24 5 Johan Karlsson Halmstad Pk 65p

Läs mer

Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län.

Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län. 1 Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län. Fastigheter inom planområdet Foskros 10:6 Vika Skogsutveckling AB

Läs mer

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj Lena Petersson Stockholm D Lena Skalman Norsborg D 115 7

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj Lena Petersson Stockholm D Lena Skalman Norsborg D 115 7 Klass: Dam 1 44 Lena Petersson Stockholm D 143 26 2 42 Lena Skalman Norsborg D 115 7 3 95 Olivia Kiluk Stockholm D 112 6 4 49 Laniza Lenzing Värmdö D 110 13 5 63 Eva Karpnäs Vendelsö D 108 0 6 21 Barbro

Läs mer

Slutresultat Allsvenska Elitserien 50m 2008

Slutresultat Allsvenska Elitserien 50m 2008 Slutresultat Allsvenska Elitserien 50m 2008 Division Elit * Grattis Eskilstuna Maria Gustafsson - Joakim Wolfram - Marie Enqvist Den allra sista matchen avgjorde denna division Elit. Som 2:a slutade Mönsterås

Läs mer

I Norrköping med omnejd finns flera badplatser av olika slag att välja mellan.

I Norrköping med omnejd finns flera badplatser av olika slag att välja mellan. En egen klippa, en liten barnvänlig badsjö, bassäng med hopptorn och servering eller kanske bad i bräckt vatten? I Norrköping med omnejd finns flera badplatser av olika slag att välja mellan. Välkommen

Läs mer

Andel behöriga lärare

Andel behöriga lärare Andel behöriga lärare Svenska Matematik Engelska Kommun Totalt antal Andel behöriga % Kommun Totalt antal Andel behöriga % Kommun Totalt antal Andel behöriga % Åtvidaberg 13 100,0 Mariestad 16 100,0 Skellefteå

Läs mer

LINJE 23 1. FALKÖPING 10. LIDKÖPING 2. TIDAHOLM 3. HJO 4. TIBRO 5. KARLSBORG 6. TÖREBODA 7. MARIESTAD 8. GÖTENE 9. KÄLLBY ORTER INFO:SKARABORG

LINJE 23 1. FALKÖPING 10. LIDKÖPING 2. TIDAHOLM 3. HJO 4. TIBRO 5. KARLSBORG 6. TÖREBODA 7. MARIESTAD 8. GÖTENE 9. KÄLLBY ORTER INFO:SKARABORG LINJE 23 INFO:SKARABORG 1. FALKÖPING 10. LIDKÖPING 2. TIDAHOLM 3. HJO 4. TIBRO 5. KARLSBORG 6. TÖREBODA 7. MARIESTAD 8. GÖTENE 9. KÄLLBY AVGÅNGDAGAR: MÅN,ONS,TORS. AVGÅNGSTID: 12:00 LINJE 24 INFO:VÄSTGÖTA

Läs mer

Startnr Namn Klubb Klass Lag Resultat Skilje 246 HELLSTRÖM JENS VIKBOLANDET Ö LINDAHL JOHAN VIKBOLANDET Ö NORSTRÖM JONNY FLEN Ö

Startnr Namn Klubb Klass Lag Resultat Skilje 246 HELLSTRÖM JENS VIKBOLANDET Ö LINDAHL JOHAN VIKBOLANDET Ö NORSTRÖM JONNY FLEN Ö Startnr Namn Klubb Klass Lag Resultat Skilje 246 HELLSTRÖM JENS VIKBOLANDET Ö 24 24 234 LINDAHL JOHAN VIKBOLANDET Ö 23 15 289 NORSTRÖM JONNY FLEN Ö 23 10 8 PETTERSSON LASSE FLEN Ö 22 13 19 TÖRMÄNEN KEIJO

Läs mer

Kontaktuppgifter Fairtrade City-kontakter 20 november 2015

Kontaktuppgifter Fairtrade City-kontakter 20 november 2015 Kontaktuppgifter Fairtrade City-kontakter 20 november 2015 Ale: Alingsås: Askersund: Avesta: Borlänge: Borås: Botkyrka: Boxholm: Eda: Annika Friberg Annika.friberg@ale.se Tel: 073-773 11 86 Diplomerad

Läs mer

Dalbanan Längsta drive oldboys Anders Johansson 222 närmast hål oldboys Torbjörn Svensson 2,65

Dalbanan Längsta drive oldboys Anders Johansson 222 närmast hål oldboys Torbjörn Svensson 2,65 PM Golf 2012 Längsta drive och närmast hål Fredag 21 sept Parkbanan Längsta drive herr Johannes Andersson & Mats Birgersson 276 Längsta drive dam Monika Ax 182 närmast hål herr Mats Birgersson 0.89 närmast

Läs mer

Bilaga 2. Förtroendeuppdrag efter facknämnd och efter kön 2011 (ANTAL) i kommuner

Bilaga 2. Förtroendeuppdrag efter facknämnd och efter kön 2011 (ANTAL) i kommuner Moderaterna Förtroendeuppdrag efter facknämnd och efter kön 2011 (ANTAL) i kommuner Förändring män kvinnor Samtliga män kvinnor Samtliga sedan 2009 Antal Antal Antal % % % %-enheter kod kommun typ av nämnd

Läs mer

Tävlingsplatser, norra Sverige

Tävlingsplatser, norra Sverige Tävlingsplatser, norra Sverige Norður islandshästklubb Istöltbana vid Ice Hotel i Jukkasjärvi,17 km från Kiruna stad. E10 (som går mellan Luleå och Riksgränsen) norrut, ca 38 km norr om Svappavaara och

Läs mer

Klass: Dam. Eskilstunaortens JK och Eskilstuna JSK Norma Cup. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Resultat Särskjutn.

Klass: Dam. Eskilstunaortens JK och Eskilstuna JSK Norma Cup. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Resultat Särskjutn. Klass: Dam 1 94 Anneli Karlsson Stavsjö D 94 2 90 Maria Josefsen Alunda D 58 Sida 1/1 Utskriven:, kl. 14:46 Klass: Junior 1 91 Linnea Lundstedt Alunda J 101 2 18 Erik Pettersson Enköping J 64 3 81 Linus

Läs mer

BENNYS TAK OCH BYGG Tel: benny@takbygg.se Limhamnsvägen 109L 216 13 Limhamn Mobil: 070-424 89 55

BENNYS TAK OCH BYGG Tel: benny@takbygg.se Limhamnsvägen 109L 216 13 Limhamn Mobil: 070-424 89 55 Södra Sverige sid 1 (2) BENNYS TAK OCH BYGG Tel: benny@takbygg.se Limhamnsvägen 109L Fax: 216 13 Limhamn Mobil: 070-424 89 55 CARL & OLOFS PLÅT & TAK AB Tel: 0515-333 00 info@gertssons.se Falköpingsvägen

Läs mer

Hur går en trygghetsvandring till?

Hur går en trygghetsvandring till? Hur går en trygghetsvandring till? För att beskriva hur en vandring med våra trygghetsvandrare kan gå till följer här en beskrivning av trygghetsvandringen som genomfördes den 22 september 2017. 1. Vi

Läs mer

, Dnr 2018: Beslutsbilaga 1 sid. 1 (5) Erbjudna platser jan-dec

, Dnr 2018: Beslutsbilaga 1 sid. 1 (5) Erbjudna platser jan-dec 2019-03-14, Dnr 2018:0040441 Beslutsbilaga 1 sid. 1 (5) Statsbidrag för omsorg på kvällar, nätter och helger 2019 Skolverket har beslutat om statsbidrag enligt nedan 2120001439 ALE KOMMUN 10 8 910 2120001553

Läs mer

JägarSM 2015 Förnamn Efternamn Län Trap Sporting Älg Råbock Sum Trap Sporting Älg Råbock Sum Tot Kula Hagel

JägarSM 2015 Förnamn Efternamn Län Trap Sporting Älg Råbock Sum Trap Sporting Älg Råbock Sum Tot Kula Hagel JägarSM 2015 Förnamn Efternamn Län Trap Sporting Älg Råbock Sum Trap Sporting Älg Råbock Sum Tot Kula Hagel Särskj. Emil Håkansson Stockholm 92 92 94 97 375 88 100 94 97 379 754 382 372 David Sandelin

Läs mer

Grattis till platsen i SM-lag semifinal!

Grattis till platsen i SM-lag semifinal! Sid 1 (6) Grattis till platsen i SM-lag semifinal! Östra Mellansvenska Bridgeförbundet och Filbyter Bridge hälsar Dig och Ditt lag varmt välkomna till Linköping helgen 12-13 april. Biläggs information

Läs mer

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. 1:a bom Särskj Susanne Smedberg Sorunda D Maria Gazso Nykvarn D 19 13

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. 1:a bom Särskj Susanne Smedberg Sorunda D Maria Gazso Nykvarn D 19 13 Klass: Dam 1 26 Susanne Smedberg Sorunda D 20 6 2 169 Maria Gazso Nykvarn D 19 13 3 137 Sandra Eriksson Gnesta D 17 4 4 138 Rebecka Lubdholm KrigÅkersberga D 15 9 5 209 Pirjo Viinikainen Nykvarn D 15 2

Läs mer

Black River Run. 18 Augusti VÄSTERÅS & 50 miles BANBESKRIVNING

Black River Run. 18 Augusti VÄSTERÅS & 50 miles BANBESKRIVNING Black River Run 18 Augusti 2012 -- VÄSTERÅS -- 20 & 50 miles BANBESKRIVNING BANAN Ett varv på banan är 10 miles (16,1 km). 57 % av sträckan följer motionsspår och preparerade stigar, 16 % är asfalt, 15

Läs mer

GOLFKÖPINGSMÄSTAREN v 23 - Wiredaholm

GOLFKÖPINGSMÄSTAREN v 23 - Wiredaholm GOLFKÖPINGSMÄSTAREN v 23 - Wiredaholm OPEN-klass 1 Björn Olsson Hooks Golfklubb 70 20 söndag 2 Kimmo Borgström Hooks Golfklubb S9 75 19 fredag 3 Linus Thilén Jönköpings GK 75 18 lördag 4 Elin Ohlsson Hooks

Läs mer

SM i styrkelyft Herr Senior

SM i styrkelyft Herr Senior SM i styrkelyft 2010 Herr Senior Viktklass 56,00 1 Daniel Marmander Falkenbergs KK 55,15 155,00 100,00 160,00 415,00 383,53 Viktklass 67,50 1 Jonas Telégin Nora AK 67,05 222,50 132,50 232,50 587,50 455,41

Läs mer

den 7 september 2015 SAAB Mästerskap 2015 RESULTATLISTA Plac Namn Klubb Golf-ID Klass Till par Total Särskilj.

den 7 september 2015 SAAB Mästerskap 2015 RESULTATLISTA Plac Namn Klubb Golf-ID Klass Till par Total Särskilj. 1 ALEXANDERSSON, Patrik Landeryds Golfklubb 640102-006 A klass Par 72 Spelhandicapmetoden 2 BRUUN, Erling Vreta Kloster Golfklubb 680616-011 A klass Par 72 3 ERIKSSON, Fredrik Landeryds Golfklubb 730914-013

Läs mer

BANBESKRIVNING! 100 miles (161 km) innebär 10 varv på banan, 50 miles (80,5 km) blir 5 varv. Det kortare alternativet på 20 miles (32 km) är 2 varv.

BANBESKRIVNING! 100 miles (161 km) innebär 10 varv på banan, 50 miles (80,5 km) blir 5 varv. Det kortare alternativet på 20 miles (32 km) är 2 varv. BANBESKRIVNING BANAN Ett varv på banan är 10 miles (16,1 km). 57 % av sträckan följer motionsspår och preparerade stigar, 16 % är asfalt, 15 % går på mindre grusvägar och 12 % på teknisk stig och över

Läs mer

RESULTATLISTA Open Damer

RESULTATLISTA Open Damer RESULTATLISTA Open Damer 1 BENGTSSON, Pia Emmaboda Golfklubb 621115-025 Open Dam +25 97 2 KJELLBERG, Lotta Åtvidabergs Golfklubb 650310-053 Open Dam +28 100 3 BESTERMAN, Gunilla Vreta Kloster Golfklubb

Läs mer

1 - Kraftprovet nordost via Hemsjö och Ebbamåla ca 45 km. 9 - SV mot Kylinge och över Ryssberget ca 30 km

1 - Kraftprovet nordost via Hemsjö och Ebbamåla ca 45 km. 9 - SV mot Kylinge och över Ryssberget ca 30 km Cykelrundor 1 - Kraftprovet nordost via Hemsjö och Ebbamåla ca 45 km 2 - Holjetrampet 31 km 4 - Norrtrampet via Brännarebygden ca 50 km 5 - Norrtrampet via Falsehult ca 60 km 6 Gillaruna-rundan SO mot

Läs mer

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. 1:a bom Särskj Susanne Smedberg Gyttorp D Anita Burkevica Eskilstuna D 20 8

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. 1:a bom Särskj Susanne Smedberg Gyttorp D Anita Burkevica Eskilstuna D 20 8 Klass: Dam 1 240 Susanne Smedberg Gyttorp D 21 5 2 53 Anita Burkevica Eskilstuna D 20 8 3 237 Susanne Tärnlund Nacka D 18 3 4 244 Amanda Von Eisenhet Strängnäs D 18 2 5 130 Gittan Nilsson Flen D 17 2 6

Läs mer

Kursnamn Kurstid Datum och starttid Ort Brandskyddsutbildning 3 timmar :00:00 Alingsås Brandskyddsutbildning 3 timmar

Kursnamn Kurstid Datum och starttid Ort Brandskyddsutbildning 3 timmar :00:00 Alingsås Brandskyddsutbildning 3 timmar Kursnamn Kurstid Datum och starttid Ort Brandskyddsutbildning 3 timmar 2015-02-02 09:00:00 Alingsås Brandskyddsutbildning 3 timmar 2015-03-02 09:00:00 Alingsås Brandskyddsutbildning 3 timmar 2015-04-07

Läs mer

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Resultat Särskjutn Marie Koglin Sthlm D Mia Skymbäck Sthlm D 72

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Resultat Särskjutn Marie Koglin Sthlm D Mia Skymbäck Sthlm D 72 Klass: Dam 1 17 Marie Koglin Sthlm D 75 2 1 Mia Skymbäck Sthlm D 72 3 4 Lena Pettersson Sthlm D 70 4 2 Linn Johansson Stlhm D 69 5 8 Maria Räikkonen Sthlm D 62 6 3 Susanne Holmberg Sthlm D 60 7 58 Victoria

Läs mer

Jaktskytte SM Åmål augusti. Resultatlista - Totalt Älg Rådjur N-Trap Sporting Resultat

Jaktskytte SM Åmål augusti. Resultatlista - Totalt Älg Rådjur N-Trap Sporting Resultat Jaktskytte SM 2018 Åmål 11-12 augusti Resultatlista - Totalt Älg Rådjur N-Trap Sporting Resultat 1 63 Emil Håkansson Stockholm 1 13 90 83 173 99 100 199 96 96 192 96 88 184 748 2 53 Linus Mellgren Jämtland

Läs mer

Badplatser. i Norrköping

Badplatser. i Norrköping Badplatser i Norrköping Var vill du bada? Det finns många olika slags badplatser i Norrköping. Du kanske föredrar en egen klippa, en liten barnvänlig insjö, utomhusbassäng med hopptorn och servering eller

Läs mer

Bangolf Arena: Resultat. SM/RM Mixed. Uppdaterad: :52. Resultat. RM-Mixed SM-Mixed Rak lista Banstatistik Flest spik i rad.

Bangolf Arena: Resultat. SM/RM Mixed. Uppdaterad: :52. Resultat. RM-Mixed SM-Mixed Rak lista Banstatistik Flest spik i rad. Page 1 of 5 SM/RM Mixed Uppdaterad: 2006-10-16 08:52 Resultat RM-Mixed Plac Startnr Namn Klubb V1 V2 V3 V4 V5 V6 V7 V8 Snitt Diff Tot 1 25 2 12 3 5 4 1 5 7 6 22 7 21 8 33 9 29 10 32 Pirrko Maaninka / Kari

Läs mer

HSBs BOSTADSINDEX 2014 1 (10)

HSBs BOSTADSINDEX 2014 1 (10) HSBs BOSTADSINDEX 2014 1 (10) 2 (10) INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 Varför bostadsindex?... 3 2 Hur har vi gjort?... 3 3 Avgränsningar... 4 4 Resultat av HSBs bostadsindex 2014... 5 5 bedömning... 9 6 Frågor och

Läs mer

Jägarduvan 2014 Strängnäs Jaktskytteklubb

Jägarduvan 2014 Strängnäs Jaktskytteklubb Jägarduvan 2014 Strängnäs Jaktskytteklubb 2014-04-18 KLASS: DAM 1 Susanne Tärnlund Nacka 16 2 Alexandra Boberg Uppsala 11 3 Malin Karlsson Strängnäs 9 4 Pirjo Viinikainen Nykvarn 6 5 Linda Larsson Torri

Läs mer

ALLSVENSKAN

ALLSVENSKAN ALLSVENSKAN 2006-2007 Svenska Sportskytteförbundet, Gevärssektionen C/o Ulf Pantzar, Fasanvägen 32, 131 44 NACKA. Tel. arb. 08-716 15 01, Bost. 08-716 03 92, fax 08-716 15 00 RESULTAT OMGÅNG 9 Här kommer

Läs mer

Swedol För den professionella användarens behov och önskemål

Swedol För den professionella användarens behov och önskemål Plåt och Ventföretagen Februari 2018 Stockholm Swedol För den professionella användarens behov och önskemål Med start i februari 2018 har Plåt & Ventföretagen och Swedol AB tecknat avtal. Avtalet inkluderar

Läs mer

Ett gemensamt höjdsystem

Ett gemensamt höjdsystem Ett gemensamt höjdsystem Lars E. Engberg Geodesienheten Lantmäteriet Lars.Engberg@lm.se RH 2000 En del av Europas höjdsystem EVRS Stark relation till EVRF 2007 RH2000 är ett certifierat system enligt INSPIRE-direktivet,

Läs mer

Matrikel för GFF Gränö Fastighetsägare Förening

Matrikel för GFF Gränö Fastighetsägare Förening Alhonen Raimo Hägerstens Allé 12, 7tr 770 92 21 1:17 Raija 129 37 HÄGERSTEN 97 52 48 Ander Robert Sunnerdahlsvägen 11 Schöldsten-Ander Helene 167 62 Bromma 34 33 78 1:25 fam_ander@hotmail.com 070 926 61

Läs mer

Badplatser. i Norrköping

Badplatser. i Norrköping Badplatser i Norrköping Var vill du bada? Det finns många olika slags badplatser i Norrköping. Du kanske föredrar en egen klippa, en liten barnvänlig insjö, utomhusbassäng med hopptorn och servering eller

Läs mer

Slutlig resultatlista för Rallybil 4WD SM

Slutlig resultatlista för Rallybil 4WD SM för Rallybil 4WD SM 403 Niklas Hägg SMK Hälsinge L. Häggs Bildemontering AB 0:33,99 0:33,43 0:33,26 0:33,26 2 407 Patrik Sjöberg Örnsköldsviks RC Ahab Hiss & Ställningar 0:33,98 0:33,39 0:33,54 0:33,39

Läs mer

Startlista. RM i jaktskytte. Jägarnas Riksförbund Örebro 25-26/7 2015

Startlista. RM i jaktskytte. Jägarnas Riksförbund Örebro 25-26/7 2015 Lag 1 Utropstid för laget är 5 minuter före utsatt starttid Lördag 08:00 Lördag 11:00 Lördag 16:00 1 Preben Garner 05 - Östergötland V+ 2 Benny Gill 18 - Ö 3 Stefan Hansson 14 - Västra Götaland Ö 4 Joachim

Läs mer

LOGI 2018 Rudbecksskolan Adress: Kungsgatan 31. Parkering: avgiftsbelagda p-platser i närheten. Ingen bussparkering.

LOGI 2018 Rudbecksskolan Adress: Kungsgatan 31. Parkering: avgiftsbelagda p-platser i närheten. Ingen bussparkering. LOGI 2018 Rudbecksskolan Adress: Kungsgatan 31. Ingen bussparkering. (Rudbecksskolan är en gymnasieskola i centrala Örebro. Boende på Rudbecksskolan är i första hand lag som kommer med tåg och i andra

Läs mer

Allsvenska Elitserien 2009 Omgång 7

Allsvenska Elitserien 2009 Omgång 7 Allsvenska Elitserien 2009 Omgång 7 Division Elitserien Mönsterås Eskilstuna 1 1720 1725 Kviberg Skillingmark 1718 1719 S 3 soif Qulan 1681 1658 Söderala Vakant 1692 0 Mönsterås 7 5 0 2 12078 10 Eskilstuna

Läs mer

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj Johanna Pettersson Floda D

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj Johanna Pettersson Floda D Klass: Dam 1 20 Johanna Pettersson Floda D 141 45 10 2 99 Inger Eriksson Eskilstuna D 140 59 8 3 104 Anneli Karlsson Björkvik D 120 0 10 4 5 Emma Vessberg Floda D 118 12 4 5 108 Ann-Britt Pantzar EOJK

Läs mer

TEC Täby Extreme Challenge mars, Banbeskrivning: Gröna Skogsrundan

TEC Täby Extreme Challenge mars, Banbeskrivning: Gröna Skogsrundan TEC Täby Extreme Challenge 21-22 mars, 2009 Banbeskrivning: Gröna Skogsrundan Tidtagningskontroll Vätskekontroll Tidtagningskontroll Start för gröna slingan. Banlängden inkluderar passering av vätskekontrollen

Läs mer

Bie GoIF KURORTSLOPPET Resultat klass 1 Flickor f Ida Andersson Emmy Pettersson Gropptorps IF 5.46

Bie GoIF KURORTSLOPPET Resultat klass 1 Flickor f Ida Andersson Emmy Pettersson Gropptorps IF 5.46 Bie GoIF KURORTSLOPPET 2008-09-14 Resultat klass 1 Flickor f 01-1. Ida Andersson 5.42 2. Emmy Pettersson Gropptorps IF 5.46 3. Maja Olofsson Katrineholms OK 5.54 4. Cornelia Dahlin Gropptorps IF 6.41 5.

Läs mer

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. 1:a bom Särskj Lisbeth Lööv Björkviks Jägargille D

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. 1:a bom Särskj Lisbeth Lööv Björkviks Jägargille D Klass: Dam 1 89 Lisbeth Lööv D 18 4 5 2 181 Cecilia Nilsson Svinnersbo D 18 3 4 3 196 Anneli Olsson Trosa D 17 3 5 4 70 Madelene Josefsson Åtvid JSK D 17 1 4 5 107 Melinda Wiklund D 14 2 6 158 Maria Hagström

Läs mer

PM BOWLING 2017 RESULTAT GRUPPSPEL DAMER

PM BOWLING 2017 RESULTAT GRUPPSPEL DAMER RESULTAT GRUPPSPEL DAMER Nr Namn Förening Resultat 1 Sofie Holmström Örebro 1122 2 Lisa Hellsten Uppsala 1098 3 Ann-Marie Engström Norrköping 1049 4 Carina Fredriksson Norrköping 1047 5 Maggan Sasse Göteborg

Läs mer

FSS-tävling Kristianstad 990919 Grundomgång 200 meter

FSS-tävling Kristianstad 990919 Grundomgång 200 meter 1 FSS-tävling Kristianstad 990919 Grundomgång 200 meter Klass B 15 Camilla Thomasson Kävlinge skola 197 Hpr Linda-Marie Magnusson Mjällby skola 195 Hpr Rickard Hofflander Tunnby skola 194 Hpr Olof Nilsson

Läs mer

Resultatlista Kretsfältskjutning 6. Stenbrottet Dalby

Resultatlista Kretsfältskjutning 6. Stenbrottet Dalby Resultatlista Kretsfältskjutning 6 Stenbrottet Dalby 2007-10-21 Kretsens Fältskytttemärke Vpg Guld Silver Brons A 46 43 37 B 48 - - C 47 43 39 R 47 44 44 1 Sebastian Nilsson Lunds Pk A1 37 27 6 2 Marcus

Läs mer

Tävling: ÖSM fält grov -14,

Tävling: ÖSM fält grov -14, Klass: ÖPA 1 Beck, Thomas Salems PK 66665666 47/30 18 S 2 Karlsson, Thomas Salems PK 66666656 3 Björkman, Roger Råsbo PSK 66656666 47/31 23 S 4 Hämäläinen, Tomas Atlas Copco PSK 66666566 5 Råsbo, Robert

Läs mer

Vännäs Motorklubb - Laitis 2-dagars 2016

Vännäs Motorklubb - Laitis 2-dagars 2016 Kvalresultat debutanter Sida Utskriven 206-06-0 2:0:0 Startnr Förare Kvalomgång Kvalomgång 2 Kvalomgång 3 Kvalomgång 33 Alexandra Karlsson - 7 - - 2 Anton Lind - 5 - - 2 Kvalresultat juniorer Sida 2 Utskriven

Läs mer

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. 1:a bom Särskj Yvonne Larsson Ljusterö Jsk D 16 7

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. 1:a bom Särskj Yvonne Larsson Ljusterö Jsk D 16 7 Klass: Dam 1 129 Yvonne Larsson Ljusterö Jsk D 16 7 2 27 Terese Tillenius Västerås Jsk D 12 3 3 17 Gittan Nilsson Flen jsk D 10 1 4 131 Maria Larsson Bälinge D 9 3 5 142 Petra Peric Västerås Jsk D 8 1

Läs mer

Plats Namn Förening Vapengrupp T/F Tot P SK M

Plats Namn Förening Vapengrupp T/F Tot P SK M Fält: A1 1 Emil Mikaelsson Överums Pistolklubb A1 6/3 0/0 6/2 6/2 5/3 6/6 6/3 3/3 38/22 60 26 0 B 2 Erik Danielsson Linköpings Skytteförening A1 6/3 0/0 6/2 5/2 6/3 6/6 6/3 2/2 37/21 58 26 0 3 Joakim Broberg

Läs mer

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Isaberg Golfklubb Postmästerskap Golf 2014

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Isaberg Golfklubb Postmästerskap Golf 2014 Klass Resultatlista, ackumulerat - brutto Postmästerskap Golf 2014 A-klassen Rond 2 Spelform Slaggolf CBA -2 Datum 2014-09-21 Placering Namn Spel.kat. Klubb S-HCP Rondresultat Resultat 1 Mats Birgersson

Läs mer

PM BOWLING 2018 RESULTAT GRUPPSPEL DAMER

PM BOWLING 2018 RESULTAT GRUPPSPEL DAMER PM BOWLING 2018 RESULTAT GRUPPSPEL DAMER Nr Namn Förening Resultat 1 Carina Fredriksson Norrköpingspostens 1007 2 Britt Johansson PIF Kalmar 1000 3 Lisa Hellsten Uppsala 988 4 Anne-Marie Engström Norrköpingspostens

Läs mer

GOLFKÖPINGSMÄSTAREN v24 - Jönköpings GK

GOLFKÖPINGSMÄSTAREN v24 - Jönköpings GK GOLFKÖPINGSMÄSTAREN v24 - Jönköpings GK OPEN-klass 1 Tobias Magnusson Hooks Golfklubb 65 2 FREDAG 2 Mattias Jörgensén A6 Golfklubb S3 7 x ONSDAG 3 Simon Holmer Sand Golf Club 7 18 ONSDAG 4 Elin Ohlsson

Läs mer

Resultat från nat. fältskjutning Hammarslaget i Sandviken

Resultat från nat. fältskjutning Hammarslaget i Sandviken Resultat från nat. fältskjutning Hammarslaget i Sandviken 00-05-28. Vapengrupp A 1. Thomas Karlsson Lv 3 Skf 66566666 19 47/34 S 140:- 2. Pelle Carlsson Spånga-Hässelby Pk 66665666 20 47/34 S 130:- 3.

Läs mer

Deltagande enheter BORIS

Deltagande enheter BORIS Deltagande enheter BORIS Län, Nivå, Enhet, Enhetsnummer Blekinge län Blekinge barnklinik, 050 Dalarnas län Falun barnklinik, 076 Gotlands län Visby barnklinik, 015 Gävleborgs län Gävle barnklinik, 091

Läs mer

Linköpings SKF Första Chansen Nationell Precisionsskjutning Resultat

Linköpings SKF Första Chansen Nationell Precisionsskjutning Resultat Linköpings SKF Första Chansen Nationell Precisionsskjutning Resultat 4 5 februari 2017 Tävlingens bästa skyttar Jens Vesterman Sandhems PSK Klass 3B 285p Pris: 250 kr Stefan Schaadt Saab PK Klass 3B 285p

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Herr Grand Master -75 Höger. Mats Ottosson - Skåne Armsport. Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala. Herr Grand Master -75 Vänster

Herr Grand Master -75 Höger. Mats Ottosson - Skåne Armsport. Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala. Herr Grand Master -75 Vänster Herr Grand Master -75 Höger Mats Ottosson - Skåne Armsport Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala Herr Grand Master -75 Vänster Mats Ottosson - Skåne Armsport Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala Herr

Läs mer

Best dag Tisdag. Best dag Måndag. Best dag Onsdag. Best dag Torsdag

Best dag Tisdag. Best dag Måndag. Best dag Onsdag. Best dag Torsdag Kundnr Kundnamn Gatuadress Postnr Ort Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag 439840 Scorett Foot Wear AB Kyrkogatan 7 43241 Varberg X X 440623 181 Scorett/Svärdells AB Norra Parkgatan 1 34330 Älmhult X 440624

Läs mer

RESULTATLISTA Lag tävling

RESULTATLISTA Lag tävling Lag tävling Plac Namn HCP SHCP Till par Total Sär. 1 Johansson / Lindeblad / Crifält 21,8 21 +18 231 CRIFÄLT, Magnus 9,7 81 JOHANSSON, Marcus 8,1 77 LINDEBLAD, Jonas 4,0 73 2 Hagström / Helgesson / Pihl

Läs mer

Sida 1 av 8. Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 2013 Källa: Kronofogden

Sida 1 av 8. Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 2013 Källa: Kronofogden Sida av 8 Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 0 Källa: Kronofogden Blekinge Sölvesborg 0 0 Blekinge Totalt 0 0 Gotland Gotland 0 0 Gävleborg Gävle 0 0 Gävleborg Totalt 0 0 Halland Laholm 0 0

Läs mer

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009 NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009 Män seniorer samt P19 och P17 100m 11.59 +0.9 Hector Falk -93 Stockholm/S 1.8 1155-08 11.97 +1.2 Oscar Hinrichsen -91 Visby 15.6 1177-08 12.06 +0.9 Karl Schenström

Läs mer

Jägarduvan Namn Ort/Klubb Klass Totalt

Jägarduvan Namn Ort/Klubb Klass Totalt 1 Karl Erik Isaksson Södertälje JVF ÄO 44 2 Bengt Jansson Norrköpings JSK ÄO 42 3 Jan Forss NJK ÄO 41 4 Yngve Kjellgren NJK ÄO 41 5 Lars-Åke Windisch Norrköpings JSK ÄO 39 6 Leif Karlsson Frövi JSK ÄO

Läs mer

KALLELSE TILL LANDSTINGSPOLITISK KONFERENS MED OMBUDS- FÖRDELNING OCH DAGORDNING

KALLELSE TILL LANDSTINGSPOLITISK KONFERENS MED OMBUDS- FÖRDELNING OCH DAGORDNING Landstingspolitisk konferens 18 mars 2018 Rinkeby Folkets Hus KALLELSE TILL LANDSTINGS MED OMBUDS- FÖRDELNING OCH DAGORDNING 2018 Vänsterpartiet Storstockholm Till Distriktets partiföreningar Distriktsstyrelsens

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Gren Namn Tid Ort Född Datum. 60 m inne 1 Ing-Marie Persson 11.87 Karlskrona 1945 05 mar

Gren Namn Tid Ort Född Datum. 60 m inne 1 Ing-Marie Persson 11.87 Karlskrona 1945 05 mar Gren Namn Tid Ort Född Datum 60 m inne 1 Ing-Marie Persson 11.87 Karlskrona 1945 05 mar 100 m ute 1 Mikael Rosenqvist 15.13 Linköping 1964 22 aug 100 m ute 2 Ghazi Putrus 15.59 Linköping 1957 22 aug 100

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Tävling: Mjölbyträffen Nationell Poängfält Vapengrupp: A Skytteklass: Klass1

Tävling: Mjölbyträffen Nationell Poängfält Vapengrupp: A Skytteklass: Klass1 Vapengrupp: A Skytteklass: Klass1 1 Magnus Jansson Åby SK 7 8787887 60 16 2 Anders Hornwall Överums PK 2 6464667 41 11 3 Anders Hellberg Saab PK 4 7764442 38 12 4 Lennart Andersson Saab PK 2 3573286 36

Läs mer

Touring mod

Touring mod Touring mod 1 Thomas Ek Uppsala RC Rynos Hobby N 50 50 50 50 48 50 298 2 Andreas Böök MHF-U Skarpnäck N 41 48 48 44 43 46 46 275 3 Marcus Söberg MK Eskil AutoPartner AB N 28 46 48 46 46 44 43 273 4 Mikael

Läs mer

SM i klassikt styrkelyft 2014

SM i klassikt styrkelyft 2014 Kategori : M 2 Damer 630822 1 61,70 63 Riitta Liimatainen Örebro KK 140,0 150,0 152,5 152,5 77,5 82,5 85,0 85,0 120,0 130,0 130,0 367,5 1,0911 400,979 631210 2 62,45 63 Carin Gustafsson Upsala TK 95,0

Läs mer

OMGÅNG ÅNGERMANLAND - MEDELPAD 3-2 (2-0,1-2) DALARNA - NORRBOTTEN 5-2 (2-2,3-0)

OMGÅNG ÅNGERMANLAND - MEDELPAD 3-2 (2-0,1-2) DALARNA - NORRBOTTEN 5-2 (2-2,3-0) 1 TV-pucken 1996 GRUPP A TIMRÅ OMGÅNG 1 960920 11.45 1 ÅNGERMANLAND - MEDELPAD 3-2 (2-0,1-2) 960920 13.30 2 DALARNA - NORRBOTTEN 5-2 (2-2,3-0) OMGÅNG 2 960920 18.15 3 JÄMTLAND/HÄRJEDALEN - ÅNGERMANL 1-4

Läs mer

Resultat SommarÖset. K 200m vind K 400m. K 5000m. K 800m. K Spjut. K Längdhopp

Resultat SommarÖset. K 200m vind K 400m. K 5000m. K 800m. K Spjut. K Längdhopp Resultat SommarÖset SommarÖset arrangeras av Vallentuna FK och avgjordes en soligkväll den 2 juni 2010. K 200m vind +1.09 1 Josephine Rohr 1991 Bålsta IK 26.08 2 Camilla Olsson 1989 SoIK Hellas 26.42 3

Läs mer