Ruttbeskrivning Fotrally 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ruttbeskrivning Fotrally 2014"

Transkript

1 Ruttbeskrivning Fotrally 2014

2 Etapp 1 och vägen ut ur Stockholm Rålambshovsparken Gamla Södertäljevägen, Skårby Torsdag fredag (6 tim 10 min) Siffrorna anger kilometer och varje kilometer tar 12 minuter att gå. Starten går från Rålambshovsparkens västra del, utanför T-bana Thorildsplan. Vi går över Västerbron, rakt fram över Långholmsgatan och över Liljeholmsbron. Vi fortsätter längst Södertäljevägen och viker höger in på Hägerstensvägen som vi följer fram till T-bana Mälarhöjden dit vi kommer kl

3 Vid tunnelbanan svänger vi vänster och följer Slättgårdsvägen till Tpl Bredäng vid Preemmacken som vi passerar kl 22.40, korsar Bredängsvägen och följer sedan Eksätravägen förbi Sätra Torg. Därefter ska vi ut på Skärholmsvägen en bit. Innan Skärholmens Centrum tar vi höger och följer en liten grusväg några meter in på Äspholmsvägen där vi är kl 23.20, vänster på Ekholmsvägen och höger in på Vårbergsvägen. När vi når Svanholmsvägen tar vi vänster ner till Vårby Allé som vi följer till höger. Vi passerar Vårby Gårds T-bana kl

4 I jämnhöjd med Vårby Bryggeri går vi under E4:an och tar höger ner på Botkyrkavägen. Nere vid Fittjaviken tar vi vänster och följer sedan vattenkanten på cykelbanor, passerar under E4:an en gång till och tar vänster på Fågelviksvägen. Uppe vid motorvägsrondellen passerar vi Shellstationen kl 00.40, följer cykelbanan till höger mot Slagsta, längst Slagsta Gårdsväg och vänster in på cykelbanan, under Botkyrkaleden, till vänster om tennishallen, längst motorvägen. Vi tar vänster under Hallundavägen och fortsätter längst motorvägen upp till Trafikplats Hallunda.

5 Efter att vi har passerat Trafikplats Hallunda vid E4 håller vi till höger in på Sankt Botvids väg. Vi kommer att följa denna hela vägen in i Södertälje. Vi går på cykelbana som löper parallellt fram till Fiskarhagen och därefter delar vi vägen med bilarna.

6 Supportsträcka 1 Supportsträcka 1 är en bred grusväg som löper parallellt på höger sida om vägen för att efter några hundra meter passera vägen och löpa parallellt på vänstra sidan. Den sträcker sig 300 meter och startar en bit efter avtagsvägen mot Skårby.

7 Etapp 2 och vägen genom Södertälje och Nykvarn Gamla Södertäljevägen, Karlsundsvägen 2 km väster om Nykvarn Fredag (6 tim) 95% av tävlingens tidigare deltagare har varit kvar i tävlingen efter supportsträcka 1 (kl 03.14). Vi fortsätter Gamla Södertäljevägen rakt fram till Södertälje som vi når kl Så här dags är det ljust ute, men vi kommer inte se mycket människor när vi passerar Södertälje, vilket tar ungefär 1 timme.

8 Vi kommer in i Södertälje via Bergaholmsvägen (Gamla Södertäljevägen). Vi passerar två rondeller och tar till höger på Stockholmsvägen. Efter Södertäljekanalen svänger vi, kl vänster in på Nygatan som vi följer ner till Järnagatan där vi tar till höger, fram till Nyköpingsvägen där vi svänger vänster. Efter 400m på Nyköpingsvägen svänger vi höger in på Mariekällgatan. Vi stånkar upp för backen och går på Mariekällgatan tills den tar slut. Där svänger vi då vänster på Tvetavägen som vi följer genom rondellen och ut ur Södertälje till Tvetaberg Säteri som vi når Vi fortsätter ut ur Södertälje på Tvetavägen. Vid gör vi en kort avstickare vid Tvetabergs Säteri för att sedan ge oss ut på Tvetavägen igen. Vid det här laget har ca 10% av deltagarna hoppat av och vi 'är 90% kvar på fötterna. Vi följer skyltarna mot Nykvarn och hinner passera slutpunkten för Fotrally 2009 kl samt den platsen där ytterligare 10% av deltagarna har fallit ifrån kl

9 Vid når vi Nykvarn. Vi ser en skylt till vänster märkt BROKVARN industriområde och där tar vi in på Järnavägen. Efter 1,5 km (18 minuter) ser vi en Statoil mack. Vi tar vänster innan macken och följer cykelvägen/trotoaren som löper längst Centrumvägen. Vid tar en lov runt parkeringsplatsen som dyker upp till vänster och fortsätter ut cykelbanan på andra ändan. Där cykelbanan slutar går vi ut på Södertäljevägen/Hökmossvägen och svänger söderut. Nu går vi rakt ut ur Nykvarn och konstaterar samtidigt att endast 70% av deltagarna är kvar i tävlingen.

10 Supportsträcka 2 Supportsträcka 2 är 270 meter lång och börjar just där vi går ut ur Nykvarn. Den dyker upp Det är en liten allé in till vänster från Karlsundsvägen förbi ett bostadshus där vi svänger höger. Vi passerar en lada innan vi kommer ut på stora vägen igen där vi fortsätter åt vänster.

11 Etapp 3 Karlsundsvägen 2 km väster om Nykvarn Skyttåsa skogsväg, Gryt Fredag (6 tim) Vi fortsätter väster ut på Karlsundsvägen och konstaterar att nu har 40% av deltagarna hoppat av, bara 60% återstår.

12 Kl efter 7,5km promenerar vi in i natursköna Sörmland. Fortfarande rakt på utan att vika av. Kl Hurra! - Hälften av motståndarna är borta. Kl efter 17km kommer vi till V223, Laxnevägen. Här kör bilarna fort så pass upp. Vi ska gå knappt 100m på Laxnevägen åt höger och sedan svänga av till vänster mot Skottvångs Grufva. Kl efter 20,7km. Framme vid Skottvångs Grufva! Nu återstår bara 40% av de tävlande. Här svänger vägen till höger men vi fortsätter rakt fram på en mindre väg som är märkt "Ej obehöriga motorfordon". Kl efter 22,2km kommer vi fram till ett ställe där vägen delar sig. Rakt fram går det som ser ut som den riktiga vägen. Där finns också en liten skylt som är några decimeter hög. Den säger "Privat väg". Till höger går en nylagd grusväg som ser ut som en byggarbetsväg. Välj den högra vägen som leder runt i en halvcirkel. Kl efter 23,2km. Vi kommer fram till en fyrvägskorsning. Sväng vänster. Kl efter 23,8km. Vi svänger höger efter ladan. Håll till höger uppe vid nästa hus. Kl efter 24,7km. Vägen delar sig och vi går rakt fram förbi skylten"ej obehöriga motorfordon". Kl efter 27,5km. Asfalt igen. Vi svänger vänster. Kl efter 28,5km. En trevägskorsning och vi svänger höger. Kl efter 30km. Vi har just passerat Skyttåsa B&B och supportsträckan ligger till höger.

13 Supportsträcka 3 Supportsträcka 3 är beläget vid en lada vid vägkanten. Det är en grusväg med gott om gräs vid sidan.

14 Etapp 4 och vägen genom Malmköping Skyttåsa skogsväg, Gryt - Malmköpings Värdshus Fredag (6 tim) Kl efter 5,7km kommer vi fram till Öllösa där vägen delar sig. Ta till höger där det står "Ånhammar 4". Kl efter 8,2km tar vägen slut och där svänger vi höger mot "Ånhammar 1". Kl efter 10km. Vi är framme i Ånhammar. En vacker allé som leder fram till en fin gård på höjden av en kulle. Vi svänger höger och följer sedan strandkanten på sjöns nordöstliga strand.

15 Kl efter 14,2km. Vi kommer fram till ett vägkors där vi viker vänster mot "Malmköping 13". Kl efter 19km. Vi når V55 som vi nu ska gå rakt över. Här kör bilarna i 100 eller snabbare. Vi tar det piano när vi går över. Kl efter 20km. Vi kommer fram till ett gammalt stationshus vid en nedlagd järnväg. Vägen svänger runt stationshuset och vi tar första till vänster efter svängen vilket är den gamla banvallen. Kl efter 23km. Vi kommer till en fyrvägskorsning och vi svänger höger. Kl efter 24km tar vägen slut. Här ligger Smedsta Gård. Sväng vänster och följ grusvägen till stora vägen V55. Kl efter 23,1km. Vi ska gå ut på V55 till vänster och gå ca 1km. Bilarna kör fort här så vi tar det lugnt. Kl efter 27km går vi igenom rondellen in mot Malmköping.

16 Vi kommer in i Malmköping via Landsvägsgatan och viker av vänster in på Förrådsgatan. Vi kommer att ha ett stort fält på höger sida och promenerar upp till Eberhards väg där vi svänger in höger och följer den till slutet. Höger på Siegrothsvägen, höger på Kungsgatan bort till Tingsgatan där vi svänger vänster. Nu har vi gått ett varv runt fältet och mottagit folkets jubel. Vi svänger vänster på Storgatan och går denna ner till stadens torg där vi svänger höger ner på Torggatan. Vänster på Landsvägen och vi är nere vid Malmköpings Värdshus efter 1 dygn. Fest och jubel! Är det månne någon som har fått nog och vill ta en öl på Värdshuset? Nu är det bara 20% av deltagarna som återstår.

17 Supportsträcka 4 Supportsträcka 4 hittar ni utanför Malmköpings Värdshus entré.

18 Etapp 5 Malmköpings Värdshus - Drottninggatan 1km väster om Flen Fredag Lördag (6 tim) Vi följer Landsvägsgatan ut ur Malmköping. Efter 1,7 km eller 20 minuter viker vi vänster in på en grusväg som löper paralellt med den stora vägen i ca 15 minuter. Då kommer vi till ett ställe där vägen svänger till vänster ned för en backe. Här ska vi svänga in genom två grindstolpar och gå över några tomter i nästan 1 km för att komma upp till stora vägen. Det är en grusväg, men den är privat.

19 När vi kommer upp till V55 går vi vänster och följer vägen i drygt 2 km. Det är en väg där bilarna kör snabbt så håll till höger. Efter 2 km svänger vi vänster in mot Långdunker. Vi går 500m över ett fält och svänger höger där vägen delar sig. Efter nästan två km delar sig vägen igen och vi håller höger förbi en kyrkogård och tar sedan vänster vid kyrkan in mot Sparreholm Slott där vi är framme Vi passerar slottet och viker höger in på gångbanan längst ned i slottsparken. Därefter tar vi oss under och upp på Landsvägsgatan som löper igenom hela Sparreholm. Efter Sparreholm ligger en rondell där vi är Vi går rakt fram genom rondellen och följer V57 till Flen. Midnatt! Nu har vi varit ute i 27 timmar och här har antagligen 90% av deltagarna brutit. Bara 10% återstår alltså.

20 Kl passerar Fotrally rakt igenom det lilla samhället Skebokvarn och anländer vi till Flens utkant. Vi når Flen via Kungsvägen som vi går fram till rondellen där Statoil och Q8 ligger. Här viker vi höger kl in på Brogatan som vi följer till Södra Kungsgatan och vidare till Hantverkaregatan. Efter järnvägsbron svänger vi vänster på Drottninggatan som vi tar ut ur Flen kl Precis innan klockan slår passerar vi slutpunkten för Fotrally 2010.

21 Supportsträcka 5 Supportsträcka 5 är vid vägkanten ca 1km efter Flen kl

22 Etapp 6 och vägen genom Katrineholm Drottninggatan 1km väster om Flen Katrineholm Lördag (6 tim) Vi fortsätter vandra längst Drottninggatan och klockan kommer vi fram till en t- korsning där vi väljer att gå vänster. Vid nästa t-korsning en dryg timme senare väljer vi att gå till höger. Kl kommer vi fram till Sanda som har en av Sveriges största landsortskyrkor. Ni kan inte missa den till höger uppe på kullen. Vid vägskälet efter kyrkan svänger vi mot "Bie 10". Efter ytterligare 500 m svänger vi vänster igen in mot "Vallmotorp 6" och ser samtidigt att klockan passerar på morgonen. Nu går vi rakt fram i nästan två timmar. Strax innan klockan slår kommer vi till V56 där vi tar vänster mot Katrineholm.

23 Vi går på V56 i ungefär två kilometer fram till skylten "Karsudden" och "Räddningstjänstens Övningsområde". Sväng in höger, gå 50-talet meter rakt in och vik sedan in på cykelbanan till vänster mot Katrineholm. Vid kl vandrar vi in i Katrineholm via Bievägen, Vi kommer in i Katrineholm norrifrån via Brievägen. Vi går rakt över Storgatan och in under järnvägen på gångbanan, upp på torget och svänger höger på Köpmangatan. Vi viker vänster på Kungsgatan, vänster igen efter ett kvarter in på Fredsgatan, höger på Drottninggatan (som är en gågata) och vänster Djulögatan som vi följer bort till Stadsparken. Vid parken svänger vi höger och följer cykelvägar till andra sidan där Vasavägen leder oss fram till supportsträckan.

24 Klockan har slagit på lördag morgon när vi kommer fram till Oppundavägen som vi korsar snett fram till höger där vi tar in på Vasavägen vilken vi följer ner till Norrköpingsvägen.

25 När vi når Norrköpingsvägen tar vi höger och vandrar ca 1 km innan vi kommer ner till Snacketorpsvägen där vi viker in till höger och vi lämnar Katrineholm.

26 Supportsträcka 6 Supportsträckan 6 utgörs av cykelbanan bredvid Vasavägen från Skogsgatan fram till Oppundavägen.

27 Etapp 7 Katrineholm - Simonstorpsvägen 5 km väster om Simonstorp Lördag (6 tim) I Katrineholm. Klockan har slagit på lördag morgon när vi kommer fram till Oppundavägen som vi korsar snett fram till höger där vi tar in på Vasavägen vilken vi följer ner till Norrköpingsvägen. Där tar vi höger och vandrar ca 1 km innan vi kommer ner till Snacketorpsvägen där vi viker in till höger mot HÄVLA, FORSA. Vi promenerar knappt 2,5 timmar och kommer fram till Nora där vägen svänger 90 grader höger runt en liten vik. Efter 100 meter står det STRÅNGSJÖ in till vänster. Passera denna infart och gå ytterligare 50 meter. Nästa infart skyltat SILA tar vi vänster in på en grusväg. Här vandrar vi ungefär en timme fram till Sila där grusvägen tar slut. Här svänger vi vänster mot SIMONSTORP. Efter ungefär två timmar kommer vi fram till ytterligare en T-korsning där vi väljer vänster mot SIMONSTORP.

28 Supportsträcka 7 En kilometer längre fram på vägen slår klockan och vi har Supportsträcka 7 längst vägkanten på höger sida.

29 Etapp 8 Simonstorpsvägen 5 km väster om Simonstorp - Norrköpings norra gräns Lördag (6 tim) En timme efter supportsträckan - nästan framme vid väg 55/56 - går det in en liten cykelväg till höger. Sväng in på den.

30 Cykelvägen fortsätter över stora vägen (försiktigt), höger förbi en folkpark/idrottsarena och höger tillbaka till stora vägen. Parallellt med stora vägen löper sedan en asfalterad cykelbana som efter 500 meter leder till en tunnel över till andra sidan vägen. Gå fram till järnvägsbron och ta sedan höger in på vägen som leder bort från stora vägen. Efter 3 km (35 min) går det en grusväg in till vänster med en skylt som säger att fordonstrafik är förbjuden. Här svänger vi in och på den vägen som vi nu är på ska vi gå 7 km, eller knappt 1,5 timmar ner till sjön Näknen. Efter en stunds promenerande kommer vi fram till en bondgård och strax efter denna bondgård är det en vägbom. I andra ändan av vägen finns bommen vid sjön Näknen så det är en bra bit utan toalettbilen.

31 När vi kommer fram till järnvägsövergången vid sjön Näknen tar vi vänster över järnvägen och sedan höger för att följa sjökanten tills att den tar slut. Efter sjön viker vi vänster och går rakt över stora vägen in på Katrineholmsvägen som vi följer in till Åby. Kvart i åtta på kvällen passerar vi Åby centrum och strax innan kommer vi fram till trafikplats Jursla.

32 Här tar vi cykelbanan som går på vänster sida om vägen. Cykelbanan går under stora vägen och följer sedan Koppargatan fram till McDonalds som vi når strax innan

33 Här viker vi in vänster och rundar den stora byggnaden för att nå vårt etappmål med supportsträckan. Grattis! 2 dygn!

34 Supportsträcka 8 Supportsträcka 8 är bakom köpcentrumet och sträcker sig ca 100 meter över en parkeringsplats.

35 Etapp 9 och vägen genom Norrköping Norrköping - Gamla Linköpingsvägen 4 km söder om Norsholm Lördag Söndag (6 tim) Vi lämnar Norrköping strax innan kl via cyckelbanan som löper parallellt med Linköpingsvägen och efter 40 minuter kommer vi till den plats där rekordet är satt timmar 40 minuter. Strax efter kommer vi fram till en avtagsväg in till vänster skyltat VÄSTERBY och här svänger vi av. Efter 2,5 km på denna väg når vi E4. Strax innan bron svänger vi höger mot NORSHOLM. Där vägen tar slut, efter ungefär 2 km, svänger vi vänster mot NORSHOLM och LINKÖPING.

36 Efter supportsträckan passerar vi den platsen där Fotrally 2013 avgjordes kl Vi går ut på Koppargatan och fortsätter in mot centrum. Framme vid rondellen tar vi höger in på Stockholmsvägen och sedan passerar vi ytterligare en rondell innan vi kommer ned till Norra Promenaden som vi följer i 1 km fram till Packhusgatan. Där viker vi höger och går över Hamnbron.

37 Efter bron tar vi direkt höger in på Hamngatan som vi följer fram till Gamla Rådstugegatan. Vi går några kvarter tills vi kommer till Skolgatan. Här tar vi höger, vänster, vänster och sedan tillbaka in höger på Gamla Rådstugegatan. När vi kommer ner till Södra Promenaden tar vi höger bort till Linköpingsvägen. Sväng vänster och gå bort till Vinkelvägen där vi svänger vänster. Sedan höger in på Ljunggatan. Där Ljunggatan tar slut går vi rakt fram över gångbron och sedan följer vi gångbanan till höger.

38 Supportsträcka 9 Efter ca 1 timme når vi avtagsväg 210 mot SÖDERKÖPING och precis innan den en P-ficka. Här har vi supportsträcka 9.

39 Etapp 10 Gamla Linköpingsvägen 4 km söder om Norsholm - 1km väster Malmen flygfält Söndag (6 tim) Vi fortsätter följa vägen rakt fram genom gryningen till Linköping, dit vi kommer vid sjutiden. Vi går relativt rakt och ofta på gångvägar genom Linköping för att fortsätta strax norr om Malmen flygfält. Vägen genom Linköping Vid Stor skylt "Tallboda centrum" gå över vägen och fortsätt framåt på gångvägen. Vid hamburgerrestaurangen Max sväng höger in under rondellen. Mitt i rondellen sväng vänster och följ gångvägen mot Linköping, över Norrköpingsvägen, under Tullbron. Efter Scandic hotell sväng höger över bron.

40 Följ Storgatan, vid Stadshuset fortsätt rakt fram på gångväg till Gröngatan, till gångväg, till Storgatan som byter namn till Malmslättsvägen. Följ gångvägen parallellt med Malmslättsvägen till Vallarondellen, följ där gångvägen som viker av till höger och sedan under rondellen. I rondellen sväng höger i första Y-korset, fortsätt sedan rakt fram. Efter McDonalds sväng vänster och sedan första höger och följ cykelvägen ut ur Linköping, sedan under Nya Kalmarvägen och direkt höger på gångväg efter övergångställe på Jägarvallsvägen. Följ sedan gängvägen parallellt med Malmvägen och Kärnavägen. Ta vänster och följ Carl Cederströms gata, när den svänger skarpt vänster fortsätt på Lägergatan som byter namn till Södermalmsvägen. Efter Malmen teknikcentrum vid skylt "Fordonstrafik förbjuden" ta höger utmed åkern. Efter en kilometer börjar supportsträcka 10 i allén.

41 Supportsträcka 10 Supportsträcka 10 finns någon kilometer väster om flygfältet i en allé. Klockan är nu och det är söndag.

42 Etapp 11 och vägen genom Mjölby 1km väster Malmen flygfält - Mjölby V Söndag (6 tim) Vi fortsätter Bunkebergsvägen genom Vikingstad, tar vänster mot och genom Mantorp. Följer Riksvägen - Västra riksvägen - Mjölbyvägen - Linköpingsvägen - Kungsvägen genom Mjölby. Vid skylt HOGSTAD 5 på kungsvägen svänger vi vänster.

43 Vägen genom Mjölby

44 Supportsträcka 11 I Hogstad ligger Klockarvägen och med den supportsträcka 11.

45 Etapp 12 Mjölby V - Grännavägen 3 km söder om Ödeshög Söndag (6 tim) Vi går genom Hogstad och forstätter mot Väderstad (ja det blåser här!). Efter Väderstad höger mot ÖDESHÖG 20. Långa öppna vidder och vägar leder oss till Ödeshög där vi följer Mjölbyvägen åt höger, sedan Storgatan och Grännavägen. 3km efter Ödeshög tar vi höger in på grusvägen efter busshållplatsen och några brevlådor. Här börjar supportsträcka 12.

46 Supportsträcka 12

47 Etapp 13 Grännavägen 3 km söder om Ödeshög - 1km söder Gränna Golfklubb Söndag Måndag (6 tim) Vi fortsätter följa grusvägen tills den når landsvägen igen, då tar vi höger. Vi fortsätter mot Gränna dit vi anländer I Gränna tar vi höger ner för Vättergatan, höger på Söderbygränd och vänster på Skiftesvägen som vi följer ut ur Gränna. Vi letar oss upp och under E4:an för att gå rakt genom Gränna golfklubb. 500m efter sista bunkern tar vi höger.

48 Vägen genom Gränna Här börjar supportsträcka 13, polkagrisarna är slut och det är långt hem.

49 Supportsträcka 13

50 Deltagare Startnr Namn Info Lag 1 Silvio Cannavá Stockholm Murphys lag 2 PerOla Axelsson Bandhagen Pirates of the Magelungen 3 Fredrik Forsström Huddinge Pirates of the Magelungen 4 Lena Jensen Vika Murphys lag 6 Niklas Grebäck Bandhagen Pirates of the Magelungen 7 Lars Hagstedt Örebro Murphys lag 8 Martin Annsberg Mora Team Garraty 9 Per Nordström Stockholm Team Neanderthalensis 11 Martina Hausmann Bayern Team Walkabout 12 Christer Janzon Stockholm Team Neanderthalensis 13 Martina Kulén Umeå Team Garraty 15 Daniel Vesterhav Eskilstuna 16 Richard Kindroth Stockholm Team Garraty 17 Björn Ohlsson Lidingö Team Neanderthalensis 18 Stefan Evén Täby 19 Marcus Forsblad Malmö 21 Odd Petersson Solna 22 Ingrid Lindeborg Älvsjö 23 Angelo Törnblom Welander Rönninge Murphys lag 24 Olof Torbrand Skövde 25 Svante Nilsson Enskede 26 Ylva Johansson Enköping 27 Joachim Berggren Farsta Pirates of the Magelungen 28 Tommie Augustsson Kinna 29 Mariette Razola Segeltorp 30 Kerstin Larsson Solna 31 Noomi Grimstad Skellefteå 32 SveinErik Rugås Ekerö 33 Anders Scharp Trosa Vi som hellre vandrar i bergen 34 Malin Hilgendorf Trosa 35 Kasper Englund Uppsala 36 Christina Hilgendorf Södertälje 37 Anders Thudén Rönninge Murphys lag 38 Magnus Ström Norrköping 39 Anna Hedelius Stockholm 40 Erik Ringqvist Stockholm 41 Staffan Settergren Bromma 42 Martin Larsson Lund 43 Johanna Lundmark Uppsala

51 Startnr Namn Info Lag 44 Gard Braadli Höllviken 45 Anne Löwencrona Katrineholm 46 Joakim Karlsson Stockholm Team Neanderthalensis 47 Harry Hass Trelleborg 48 Maria Kjellberg Frövi 49 Lisa Hjalmarsson Örebro 50 Stefan Kemi Nyköping 51 Urban Joelsson Solna 52 Lukas Persson Solna 53 Markku Reinikainen Vällingby 54 Christina Alm Katrineholm 55 Andreas Cederbom Eskilstuna Team Neanderthalensis 56 Anders Ganslandt Klagstorp 57 Monika Amrén Hammarstrand 58 Fredrik Lindqvist Åkersberga 59 Jeanette Woxmark Stockholm 60 Kent Ohlsson Ekerö 61 Tomas Waldebäck Skå 62 Torill Fonn Skövde Team Walkabout 63 Tomas Sjölander Bandhagen Pirates of the Magelungen 64 Peder Lundström Åkersberga 65 Maria Lindberg Nykvarn 66 Jessica Seger Knivsta 67 Per Andersson Jönköping 68 Nils Rösing Linköping 69 Anders Jelander Laholm 70 Catharina Henriksson Kristianstad 71 Maria Evén Täby 72 Robert Jonsson Solna Team Garraty 73 Stefan Olsson Bromma Team Walkabout 74 Ben Kenward Nacka 75 Christer Tinnerholm Grillby Team Walkabout 76 Andreas Forsblad Umeå 77 Viktor Strömquist Uppsala 78 Pia Nilsson Rask Farsta 79 Fredrik Kulén Göteborg Team Garraty 80 Katarina Hedman Lidingö 81 Kyriakos Domanos Linköping 82 Peter Karlström Grödinge 83 Tobias Nordström Årsta Team Walkabout

52 Startnr Namn Info Lag 84 Jonas Lindberg Sollentuna 85 Madelene Lindberg Rocque Sollentuna 86 Emma Larsson Lidköping 87 Magnus de Besche Täby 88 Mohamed AbuBaker Linköping 89 Vanja Cvetojevic Linköping 90 Viktor Kull Södertälje 91 Caroline-Olivia Elgán Täby 92 Anders Duus Otterström Strängnäs 93 Alexander Razola Hägersten 94 Andres Herrera del Pino Almeria 95 Torbjörn Oskarsson Borlänge 96 Tina Björnstjerna Solna 97 Anders Karlsson Västra Frölunda 98 Christer Molin Skellefteå 99 Johan Spaedtke Handen 100 Otto Elmgart Bromma Vi som hellre vandrar i bergen 101 Eleine Appelgren Malmö 102 Joakim Haraldsson Hässelby 103 Linda Jacobsson Hammarstrand 104 Oscar Strömberg Stockholm 105 Lena Sundell Järfälla Vi som hellre vandrar i bergen 106 Niklas Magnusson Solna 107 Daniel Sørensen Oslo 108 Christian Ritella Sundbyberg Vi som hellre vandrar i bergen 109 Fredrik Elinder Hässelby Vi som hellre vandrar i bergen 110 Fredrik Holst Stockholm 111 Richard Harthog Tyresö 112 Madeleine Björnstjerna Rosersberg

Blodtrycksmätning. D Danderyd Apotek Hjärtat Enebyängen

Blodtrycksmätning. D Danderyd Apotek Hjärtat Enebyängen Blodtrycksmätning A Angered Apotek Hjärtat Angered Centrum Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan Arlandastad Apotek Hjärtat Eurostop Arvika Apotek Hjärtat Torget B Bengtsfors Apotek Hjärtat Storgatan Bromma

Läs mer

Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2012. Datum: 18-19:e Augusti.

Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2012. Datum: 18-19:e Augusti. Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2012. Datum: 18-19:e Augusti. Bakgrund: Liksom förra året är även 2012 års upplaga ett 2 dagars event. Övernattningen sker i år på Aspa Herrgård som ligger ca 13 km

Läs mer

MB AO Bygg. Region Bygg Syd & Region Bygg Bostad Syd Bennet Justusson Sammankallande AO Bygg 0733-376547. Region Mellersta Mats Skog 0733-375145

MB AO Bygg. Region Bygg Syd & Region Bygg Bostad Syd Bennet Justusson Sammankallande AO Bygg 0733-376547. Region Mellersta Mats Skog 0733-375145 Region Bygg Syd & Region Bygg Bostad Syd Bennet Justusson AO Bygg 0733-376547 Region Bygg Väst & Region Bostad Väst Sam Ekman Informatör AO Bygg 0733-373423 Region Mellersta Mats Skog 0733-375145 Region

Läs mer

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net Alingsås Arboga Arvika 14 BG Vikben 23 Au Vikben 22 BG Vikben 24 BG Vikben 24 Au Sporrong 24 Ag Vikben 24 Ag Vikben+krona 24 Au Sporrong Askersund (väldigt lik Säter??) Avesta Boden 13 Au Vikben 22 Au

Läs mer

Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län.

Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län. 1 Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län. Fastigheter inom planområdet Foskros 10:6 Vika Skogsutveckling AB

Läs mer

Dalbanan Längsta drive oldboys Anders Johansson 222 närmast hål oldboys Torbjörn Svensson 2,65

Dalbanan Längsta drive oldboys Anders Johansson 222 närmast hål oldboys Torbjörn Svensson 2,65 PM Golf 2012 Längsta drive och närmast hål Fredag 21 sept Parkbanan Längsta drive herr Johannes Andersson & Mats Birgersson 276 Längsta drive dam Monika Ax 182 närmast hål herr Mats Birgersson 0.89 närmast

Läs mer

BENNYS TAK OCH BYGG Tel: benny@takbygg.se Limhamnsvägen 109L 216 13 Limhamn Mobil: 070-424 89 55

BENNYS TAK OCH BYGG Tel: benny@takbygg.se Limhamnsvägen 109L 216 13 Limhamn Mobil: 070-424 89 55 Södra Sverige sid 1 (2) BENNYS TAK OCH BYGG Tel: benny@takbygg.se Limhamnsvägen 109L Fax: 216 13 Limhamn Mobil: 070-424 89 55 CARL & OLOFS PLÅT & TAK AB Tel: 0515-333 00 info@gertssons.se Falköpingsvägen

Läs mer

Matrikel för GFF Gränö Fastighetsägare Förening

Matrikel för GFF Gränö Fastighetsägare Förening Alhonen Raimo Hägerstens Allé 12, 7tr 770 92 21 1:17 Raija 129 37 HÄGERSTEN 97 52 48 Ander Robert Sunnerdahlsvägen 11 Schöldsten-Ander Helene 167 62 Bromma 34 33 78 1:25 fam_ander@hotmail.com 070 926 61

Läs mer

Ett gemensamt höjdsystem

Ett gemensamt höjdsystem Ett gemensamt höjdsystem Lars E. Engberg Geodesienheten Lantmäteriet Lars.Engberg@lm.se RH 2000 En del av Europas höjdsystem EVRS Stark relation till EVRF 2007 RH2000 är ett certifierat system enligt INSPIRE-direktivet,

Läs mer

Bokningsläge (hela landet)

Bokningsläge (hela landet) Bokningsläge (hela landet) Uttagsdatum Provtyp Vecka 2015-06-15 kl 4:00:05 B Antal bokade provtider Summa Kapacitet Andel lediga provtide r % Antal lediga provtider 25 138 5 062 5 200 2,65% Borås 0 141

Läs mer

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Isaberg Golfklubb Postmästerskap Golf 2014

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Isaberg Golfklubb Postmästerskap Golf 2014 Klass Resultatlista, ackumulerat - brutto Postmästerskap Golf 2014 A-klassen Rond 2 Spelform Slaggolf CBA -2 Datum 2014-09-21 Placering Namn Spel.kat. Klubb S-HCP Rondresultat Resultat 1 Mats Birgersson

Läs mer

HSBs BOSTADSINDEX 2014 1 (10)

HSBs BOSTADSINDEX 2014 1 (10) HSBs BOSTADSINDEX 2014 1 (10) 2 (10) INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 Varför bostadsindex?... 3 2 Hur har vi gjort?... 3 3 Avgränsningar... 4 4 Resultat av HSBs bostadsindex 2014... 5 5 bedömning... 9 6 Frågor och

Läs mer

Förteckning Folkets hus och Folkets park i Stockholms län

Förteckning Folkets hus och Folkets park i Stockholms län Förteckning Folkets hus och Folkets park i Stockholms län Förklaring Hallunda Folkets Hus = byggnad som finns kvar idag Tungelsta Folkets Hus = byggnad som inte finns kvar idag Botkyrka Hallunda Folkets

Läs mer

Badplatser. i Norrköping

Badplatser. i Norrköping Badplatser i Norrköping Var vill du bada? Det finns många olika slags badplatser i Norrköping. Du kanske föredrar en egen klippa, en liten barnvänlig insjö, utomhusbassäng med hopptorn och servering eller

Läs mer

Badplatser. i Norrköping

Badplatser. i Norrköping Badplatser i Norrköping Var vill du bada? Det finns många olika slags badplatser i Norrköping. Du kanske föredrar en egen klippa, en liten barnvänlig insjö, utomhusbassäng med hopptorn och servering eller

Läs mer

Comenius fortbildning januari 2012

Comenius fortbildning januari 2012 Comenius fortbildning januari 2012 Beviljade Dnr Projekt/aktivitet Poäng Beviljat antal mobiliteter Kön M/F Kommun Län Beviljat belopp i (ange valuta) 2012:370 Språkmetodkurs (centr) 83 1 F Ronneby Blekinge

Läs mer

Namn URL adress E-mail adress Alingsås Judoklubb www.alingsasjudo.org sonny.dahl@alingsas.se Arboga Judoklubb

Namn URL adress E-mail adress Alingsås Judoklubb www.alingsasjudo.org sonny.dahl@alingsas.se Arboga Judoklubb Namn URL adress E-mail adress Alingsås Judoklubb www.alingsasjudo.org sonny.dahl@alingsas.se Arboga Judoklubb www.idrottonline.se/arboga/arbogajk-judo 0589.14302@telia.com Bodens Bushido Center www.bodenbushido.se

Läs mer

Hyresvärdar med bostadslägenheter

Hyresvärdar med bostadslägenheter Hyresvärdar med bostadslägenheter i Norrköping Senast uppdaterad 2015-06-26 Sida 1 av 6 Listan är sammanställd efter uppgifter från respektive hyresvärd. Är du hyresvärd och vill ändra dina uppgifter här

Läs mer

Ort Butik Telefonnr Mailadress

Ort Butik Telefonnr Mailadress Ort Butik Telefonnr Mailadress Alingsås Intersport 0322-10341 niklas.dahlberg@intersport.se Teamsportia 0322-63 99 90 klubb.alingsas@teamsportia.se Arvika Intersport 0570-12180 Lars.Silfalt@intersport.se

Läs mer

Salkhallen, Alvik Christina Sylwan Kista Rygg och Rehabklinik Johan Lindqvist. 08-753 23 70 Knarranäsgatan 3, Kista Entré 08-720 75 00 Farsta

Salkhallen, Alvik Christina Sylwan Kista Rygg och Rehabklinik Johan Lindqvist. 08-753 23 70 Knarranäsgatan 3, Kista Entré 08-720 75 00 Farsta Skandias samarbetspartners Naprapater Bromma Kista Brommaplans Fysioterapi Backbonekliniken Kista Tunnlandsvägen 99 Kista Science Tower, entréplan 08-26 47 00 08-5621-5280 www.brommaplansfysioterapi.se

Läs mer

Var bor simhallarnas besökare?

Var bor simhallarnas besökare? Var bor simhallarnas besökare? Av -12-10 FoU och Driftavdelningen IDROTTSFÖRVALTNINGEN UNDERSÖKNINGEN Idrottsförvaltningens forskningsenhet har, med hjälp av studenter vid Stockholms universitet och Södertörns

Läs mer

Cykla från Skåne till Stockholm

Cykla från Skåne till Stockholm Klimatvänlig cykelsemester söder om Gränna. Vägen är något backig men bjuder på vackra vyer. Den mesta delen av vägen är mycket lättcyklad och du kan ta dig från Skåne till huvudstaden på vägar med mycket

Läs mer

Sammanfattande rapport av nationell NKI-undersökning (Nöjd Kund-Index)

Sammanfattande rapport av nationell NKI-undersökning (Nöjd Kund-Index) Sammanfattande rapport av nationell NKI-undersökning (Nöjd Kund-Index) Fakta om undersökningen Målgrupp Metod Startdatum 27 februari 2009 Stoppdatum 22 mars 2009 Antal invitationer 7 210 Kompletta svar

Läs mer

Deltagarlista. Sambruks dygnsmöte, 2-3 maj 2007. Namn Kommun/Organisation Tel.nr. Babacic, Senad Kommentus Upphandling Projekt - Barnomsorg

Deltagarlista. Sambruks dygnsmöte, 2-3 maj 2007. Namn Kommun/Organisation Tel.nr. Babacic, Senad Kommentus Upphandling Projekt - Barnomsorg Axelsson, Lena Lycksele Kommun 0950-1639 99 lena.axelsson@edu.lycksele.se Babacic, Senad Kommentus Upphandling Blomkvist, Curt Hudiksvalls kommun curt.blomkvist@hudiksvall.se Calmestig, Mikael Kumla kommun

Läs mer

Program NTPR-resan 2009 U B C C. British Car. United

Program NTPR-resan 2009 U B C C. British Car. United Program NTPR-resan 2009 U B C C United British Car Clubs Gothenburg Sweden 9 januari 2009 NTPR 2009 dag för dag - en preliminär tankeställare Onsdag 10 juni Anglo Bridge kallas DFDS fraktrutt mellan Göteborg

Läs mer

ST inom Försäkringskassan 2012-10-26 Avdelning 102

ST inom Försäkringskassan 2012-10-26 Avdelning 102 FÖRHANDLINGSANSVARIGA VID REVISION 2012-10-01 Detta är den ansvarsfördelning som görs av avdelningsstyrelsen. Ansvaret handlar om att vara den person som arbetsgivaren tar kontakt med inför kallelse till

Läs mer

070-215 15 06 031-775 19 90 010-568 70 00 036-12 20 08 070-449 85 06 070-312 43 29 070-323 44 07 031-83 20 77 035-14 42 50 0481-140 05 08-777 55 60

070-215 15 06 031-775 19 90 010-568 70 00 036-12 20 08 070-449 85 06 070-312 43 29 070-323 44 07 031-83 20 77 035-14 42 50 0481-140 05 08-777 55 60 Anton Bingebo Göthberg Holmlund Yxhage Arne Bakke Bengt Lindström Bert-Ove Adolfsson Björn Mogren Bo Chronier Bo Börge Borgström Christer Moreau Dag Berglund Daniel Sammelin Eeero Laakso Emil Barrelöv

Läs mer

LERVIKSTORPSADRESSER 2014.01.21 www.lervikstorp.se

LERVIKSTORPSADRESSER 2014.01.21 www.lervikstorp.se Namn 1 Siv Finndin Mellansjövägen 60B 184 95 Ljusterö Skärdalavägen 1, 184 95 Ljusterö 08 54242049, 072 2397716 till Lena 2 Kerstin Göras Erik Dahlbergsgatan 49, 115 57 Stockholm Skärdalavägen 54 184 95

Läs mer

Adress till tävlingsplatsen Kristiansand Kajakklubb Gilsveien, 4663 Kristiansand, Norge

Adress till tävlingsplatsen Kristiansand Kajakklubb Gilsveien, 4663 Kristiansand, Norge PM för Nordiska Mästerskapen i Kristiansand 2-3 augusti 2014 I början av augusti är det dags att åka iväg till Kristiansand i Norge för att tävla på Nordiska Mästerskapen. Från Sverige åker tre lag och

Läs mer

Welcome Hotell. Skyttestafett. Stockholm 2002-08-17 / arr: Bromma Skf

Welcome Hotell. Skyttestafett. Stockholm 2002-08-17 / arr: Bromma Skf Welcome Hotell Skyttestafett 2002 Stockholm 2002-08-17 / arr: Bromma Skf 1 Ale Skf 723 469 1192 11 Moälven-MoDo 703 450 1153 Mikael Fors 147 97 244 Petter Eriksson 145 96 241 Håkan Sundström 144 96 240

Läs mer

Svenska truppen till Paralympics i London 2012

Svenska truppen till Paralympics i London 2012 Svenska truppen till Paralympics i London 2012 Sveriges Paralympiska Kommitté har gjort sin slutgiltiga uttagning av truppen till Paralympics. Truppen består av 58 idrottare som kommer att tävla i totalt

Läs mer

EFS i Röke Medlemsmatrikel januari 2014. Röke 4015 282 93 RÖKE. Röke 4015 282 93 RÖKE. Röke 4015. Englarp 4228. Röke 4255.

EFS i Röke Medlemsmatrikel januari 2014. Röke 4015 282 93 RÖKE. Röke 4015 282 93 RÖKE. Röke 4015. Englarp 4228. Röke 4255. Agneta Alfredsson Helsingborgsvägen 44 0451-50245 282 33 TYRINGE 073-441 41 53 agneta.alfredsson@spray.se Lars Alfredsson Helsingborgsvägen 44 0451-50245 282 33 TYRINGE 070-877 86 56 alfredsson.lasse@spray.se

Läs mer

Eurocode Cup på Falsterbonäs april 2013. I år är det fjortonde gången vi åker tillsammans och spelar golf i april.

Eurocode Cup på Falsterbonäs april 2013. I år är det fjortonde gången vi åker tillsammans och spelar golf i april. Software Cup på Falsterbonäs april 2013 Cup 2013 I år är det fjortonde gången vi åker tillsammans och spelar golf i april. Banorna vi kommer att spela på Falsterbo GK och Ljunghusen GK. Detta dokument

Läs mer

Poängställning Svenska Juniorcupen (JUC) Deltävl. 1 2 3

Poängställning Svenska Juniorcupen (JUC) Deltävl. 1 2 3 D18 1 Anna Zagòrska Bengtsfors BoIS 217 p 2 2 23 2 2 28 28 28 2 2 28 2 Paulina Maxe Finspångs Kanotklubb 212 p 2 2 21 22 23 2 2 28 2 2 2 2 28 2 3 My Lindén Nyköpings Kanotklubb 193 p 2 2 19 20 22 2 22

Läs mer

Comenius fortbildning omg 2, april 2012

Comenius fortbildning omg 2, april 2012 Comenius fortbildning omg 2, april 2012 Beviljas med svenska medel Kön M/F Kommun Län Beviljat belopp i EUR Dnr Projekt/aktivitet Poäng Land 2012:2304 Jobbskuggning 101 F Karlskrona Blekinge län 1 434

Läs mer

konsult 1996-1999 UTBILDNING: arkitekt KTH byggnadsingenjör klar 1984

konsult 1996-1999 UTBILDNING: arkitekt KTH byggnadsingenjör klar 1984 Per Kindahl EGET FÖRETAG: pkdesign från 1999 konsult 1996-1999 UTBILDNING: arkitekt KTH klar 1996 byggnadsingenjör klar 1984 INNEHÅLL CV: sid 2-7 kontor, butiker, köpcentrum, skyltar sid 8-11 hus, villor,

Läs mer

Klass: Flickor 14. Klass: Flickor 15. Klass: Flickor 16 Rond: 1

Klass: Flickor 14. Klass: Flickor 15. Klass: Flickor 16 Rond: 1 Bankboken Cup Regionsfinal NÄSSJÖ GK Klass: Flickor 13 Datum: 2004-07-13 1 Emma Gillström NÄSSJÖ GK 93 2 Caroline Olsson LAGANS GK 96 3 Cecilia Sätermo TRANÅS GK 99 4 Cajsa Aranäs KALMAR GK 101 5 Lisa

Läs mer

Comenius fortbildning, april 2013

Comenius fortbildning, april 2013 Comenius fortbildning, april 2013 Beviljade Dnr Projekt/aktivitet Poäng Kön M/F Kommun Län Beviljat belopp i euro 2151-2013 Konferens 115 M Ängelholm Skåne län 1310 PT 2374-2013 Allmän fortbildningskurs

Läs mer

Distrikt Förnamn Efternamn Golfklubb Blekinge Bohuslän Dal Dalarna Gotland/kontaktperson Gästrike/Hälsinge Göteborg Halland Jämtland-Härjedalen

Distrikt Förnamn Efternamn Golfklubb Blekinge Bohuslän Dal Dalarna Gotland/kontaktperson Gästrike/Hälsinge Göteborg Halland Jämtland-Härjedalen Distrikt Förnamn Efternamn Golfklubb Blekinge Eva Johansson 0 Johan Bjerngren Ronneby Anders Johansson 0 Bohuslän Dal Thore Carlsson Stenungsund Rickard Thörnqvist Gullbringa Birger Kjellstedt Mellerud

Läs mer

121 77 Globen - Stockholm 070-576 19 10

121 77 Globen - Stockholm 070-576 19 10 Denna förteckning omfattar de personer som DNV GL har certifierat som byggarbetsmiljösamordnare enligt "Kravspecifikation för certifiering av Byggarbetsmiljösamordnare". Förteckningen är sorterad efter

Läs mer

Företag som är certifierade för användning av Condry:

Företag som är certifierade för användning av Condry: EMISSION CLASS FOR BUILDING MATERIAL Uppdaterad 2014-03-28 sid 1(7) Företag som är certifierade för användning av Condry: Företagen är listade enligt dessa distrikt: Södra Sverige Västra Sverige Östra

Läs mer

Kista Electrum/216 164 40 KISTA Besöksadr. Kistagången 16/ Isafjordsg. 22 plan 3 tel 08-752 55 00 fax 08-752 60 82

Kista Electrum/216 164 40 KISTA Besöksadr. Kistagången 16/ Isafjordsg. 22 plan 3 tel 08-752 55 00 fax 08-752 60 82 Huvudkontor Box 4080 171 04 SOLNA Besöksadress: Hemvärnsgatan 8 tel 08-627 43 00 fax 08-627 43 99 E-post: info@previa.se Stockholms län (100) Arlanda Box 20 190 45 STOCKHOLM- ARLANDA - Sky City, Arlanda

Läs mer

Bolag Butiksnamn Besöksadress Stad Orgnr Tel butik Olsson Optik Nynäshamn AB Specsavers Nynäshamn Centralgatan 10 Nynäshamn 556607-3150 08-520 119 24

Bolag Butiksnamn Besöksadress Stad Orgnr Tel butik Olsson Optik Nynäshamn AB Specsavers Nynäshamn Centralgatan 10 Nynäshamn 556607-3150 08-520 119 24 Bolag Butiksnamn Besöksadress Stad Orgnr Tel butik Olsson Optik Nynäshamn AB Specsavers Nynäshamn Centralgatan 10 Nynäshamn 556607-3150 08-520 119 24 Specsavers Uddevalla Torp AB Specsavers Uddevalla Torp

Läs mer

Datum då skolorna tar över reservantagningen 2013

Datum då skolorna tar över reservantagningen 2013 Datum då skolorna tar över reservantagningen 2013 Från och med det datum då skolan övertar reservantagningen så ska du kontakta skolan direkt angående sena val och den fortsatta reservantagningen. Om datum

Läs mer

Poängställning Svenska Juniorcupen (JUC) Deltävl. 1 2 3

Poängställning Svenska Juniorcupen (JUC) Deltävl. 1 2 3 D18 1 Paulina Maxe Finspångs Kanotklubb 209 p 2 2 21 22 23 2 2 28 2 2 2 2 2 Anna Zagòrska Bengtsfors BoIS 209 p 2 2 23 2 2 28 28 28 3 My Lindén Nyköpings Kanotklubb 193 p 2 2 19 20 22 2 22 2 2 2 2 Terese

Läs mer

Thor Modéen loppet 2008-08-23

Thor Modéen loppet 2008-08-23 Thor Modéen loppet 2008-08-23 Klass Pojkar 15-16 Distans (km) 13,8 Antal varv: 3 Starttid 09:00 Placering Startnr Rosa Namn Förening Tid Diff 600 Robin Cederth 601 Viktor Westergren Eskilstuna CK 602 Emil

Läs mer

HOTELLKEDJA: SCANDIC HOTELS. Antal. Ert pris / Rumstyp rum

HOTELLKEDJA: SCANDIC HOTELS. Antal. Ert pris / Rumstyp rum HOTELLKEDJA: SCANDIC HOTELS Priser gällande avtalsår 2013 Samtliga priser inkl. frukost, internet & moms Ort Hotellnamn Adress Tel.nr. Antal Ert pris / Rumstyp rum avtalspris LRA Arvika Scandic Arvika

Läs mer

Fastighetsförteckning Jernhusen - Sammanfattning 2013-12-31

Fastighetsförteckning Jernhusen - Sammanfattning 2013-12-31 Fastighetsförteckning Jernhusen - Sammanfattning Jernhusens fastighetsbestånd Jernhusens fastighetsbestånd är utbrett över hela Sverige med fokus på storstadsregioner, tillväxtorter och viktiga järnvägsknutpunkter.

Läs mer

Cannabisprojekt. Ann-Sofie Nordenberg ann-sofie.nordenberg@karlstad.se 054-540 51 65. Magnus Wallgren magnus.wallgren@karlstad.

Cannabisprojekt. Ann-Sofie Nordenberg ann-sofie.nordenberg@karlstad.se 054-540 51 65. Magnus Wallgren magnus.wallgren@karlstad. Cannabisprojekt Samverkan barn och unga - Karlstad 19 april 2012 Ann-Sofie Nordenberg ann-sofie.nordenberg@karlstad.se 054-540 51 65 Magnus Wallgren magnus.wallgren@karlstad.se 054 540 5156 Särskild cannabissatsning

Läs mer

2IILFLHOO5HVXOWDWOLVWD7RWDOW .ODVV6XSHU1DWLRQHOO. A 1 4.05,45 Volvo S40. 2 2.37,18 Utesl. svart 1 2.30,71 3 2.30,71. 20 C - 119 Per Erik Israels

2IILFLHOO5HVXOWDWOLVWD7RWDOW .ODVV6XSHU1DWLRQHOO. A 1 4.05,45 Volvo S40. 2 2.37,18 Utesl. svart 1 2.30,71 3 2.30,71. 20 C - 119 Per Erik Israels * WDODQGVFXSHQLDOO\FURVV $UUDQJ U0.HDP:HVWRP IILFLHOOHVXOWDWOLVWDRWDOW.ODVVXSHUDWLRQHOO 0 Jonas Andersson., Utesl. svart.0,.0, A.0, Volvo S0 0 Per Erik Israels., ().,.,0.,0 A.0, Lars Sakariassen Brutit.,.,0.,

Läs mer

Svar på skrivelse från Dag Larsson (S) om kartläggning av tillgången och behovet av rehabbassänger i Stockholms län

Svar på skrivelse från Dag Larsson (S) om kartläggning av tillgången och behovet av rehabbassänger i Stockholms län Hälso- och sjukvårdsförvaltningen Handläggare: Cecilia Matzon TJÄNSTEUTLÅTANDE 2015-04-24 Hälso- och sjukvårdsnämnden 2015-06-02, P 26 1 (5) HSN 1502-0287 Svar på skrivelse från Dag Larsson (S) om kartläggning

Läs mer

Parkering i Norrköping

Parkering i Norrköping Parkering i Norrköping City-P i Norrköping City-P gäller på alla allmänna parkeringsplatser innanför promenaderna och i boendeparkeringsområdena. På parkeringsplatser anslutna till City-P gäller avgiftsplikt

Läs mer

Resultatlista, enskild rond - netto: Möre Golfklubb Möre Scramble B-klass (2014) B-klassen Namn:

Resultatlista, enskild rond - netto: Möre Golfklubb Möre Scramble B-klass (2014) B-klassen Namn: Klass Placering Resultatlista, enskild rond - netto Möre Scramble B-klass (2014) B-klassen Namn Rond 1 Spel.kat. Spelform Scramble, Slagtävling Klubb CBA S-HCP Datum 2014-08-24 Resultat Särskiljning 1

Läs mer

Enstånk Mod -85. Heat 1 Heat 2 Heat 3. 35 Fredrik Kronberg 54 Peter karlsson 2 Tomas Sjöström. 60 Johnny Olofsson 70 Mikael Karlsson

Enstånk Mod -85. Heat 1 Heat 2 Heat 3. 35 Fredrik Kronberg 54 Peter karlsson 2 Tomas Sjöström. 60 Johnny Olofsson 70 Mikael Karlsson Enstånk Mod -85 Heat 1 Heat 2 Heat 3 9 Marino Carlsson 60 Johnny Olofsson 35 Fredrik Kronberg 54 Peter karlsson 57 Pia Karlsson Fabjan 68 Anders Norell 2 Tomas Sjöström 63 Patrik Strandh 53 Kent Nordin

Läs mer

Kursgårdar. Bommersvik, Södertälje

Kursgårdar. Bommersvik, Södertälje UGL-guiden erbjuder endast kvalitetssäkrade kurser som alla uppfyller Försvarsmaktens krav på kvalitet, kursinnehåll och handledarkompetens. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar. För

Läs mer

Götalandscupen i Rallycross 24/4 2004 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell

Götalandscupen i Rallycross 24/4 2004 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell Götalandscupen i Rallycross / 0 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista alt Klass : Super Nationell Omg Omg Platssiffra Bästa tid Lars Sakariassen.0,0.,.,., A., A., 0 Ola Carlsson.,0.,.,.,0

Läs mer

Trelleborgs centrum 2010-03-10

Trelleborgs centrum 2010-03-10 TRELLEBORGS KOMMUN Trygghetsvandring Anteckningar Trelleborgs centrum 2010-03-10 1 Innehåll Arrangör... 3 Deltagare... 3 Sträckan som vandrades... 3 Sammanfattning... 3 Synpunkter som kom fram under vandringen....

Läs mer

Startlista, par/lag: Kuriren Cup Final 2015

Startlista, par/lag: Kuriren Cup Final 2015 Startlista, par/lag Kuriren Cup Final 205 Datum 205-06-4, 0800 Bana Eskilstuna GK Start Hål Förnamn Efternamn Klubb HCP Tee S-HCP Klass 0800 0800 080 080 0820 M Eliasson/T Landin 7,5 A X Tony Landin Torshälla

Läs mer

Kommande bostadsprojekt.

Kommande bostadsprojekt. Kommande bostadsprojekt. K Malmbryggshagen tredje etappen 112 bostäder K Strandängen, Brandholmen 179 bostäder K Jakten, Brandholmen 130 bostäder K Västra Skeppsbron, Hamnen 200 bostäder K Linjalen, Fågelbo

Läs mer

Resultatlista, ackumulerat - brutto:

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Resultatlista, ackumulerat - brutto John Bauer Junior Open 2009 Klass Damjunior Rond 1 Spelform Slagtävling Placering Namn Klubb S-HCP Rondresultat Datum 2009-05-16 Resultat 1 Louise Larsson Karlstads

Läs mer

Tippade rader 2015 Namn Anders Jakobsson Anders Wallin Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 Superetta Supertvåa Dametta

Tippade rader 2015 Namn Anders Jakobsson Anders Wallin Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 Superetta Supertvåa Dametta Namn Anders Jakobsson Anders Wallin Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 1 AIK Malmö FF IFK Göteborg Malmö FF Malmö FF 2 IF Elfsborg IF Elfsborg Malmö FF IFK Göteborg AIK 3 Malmö FF AIK IF Elfsborg

Läs mer

Order of Merit Herrar 2015, Göteborgs Golfförbund

Order of Merit Herrar 2015, Göteborgs Golfförbund Order of Merit Herrar 2015, Göteborgs Golfförbund Slutställning AlGK LerGK GGK TlGK Total DM 1 Alexander Wennstam S:t Jörgen Park Golf Club 20 12 32 2 Jens Alfrost Albatross Golfklubb 10 17 27 3 Oscar

Läs mer

Omvandlingsförbehåll. AK SE0002689315 1,000 Nej Nej Nej 111 894 842

Omvandlingsförbehåll. AK SE0002689315 1,000 Nej Nej Nej 111 894 842 Framställd av Euroclear Sweden AB 2011-03-31 sid: 1 Offentlig aktiebok Euroclear Sweden AB Emittent Organisationsnummer Avstämningsdag 21ST CENTURY MOBILE AB (PUBL) 556678-6587 2011-03-31 Grunduppgifter:

Läs mer

Studenten 2008 Avslutningar ordnat efter kommun

Studenten 2008 Avslutningar ordnat efter kommun Studenten 2008 Avslutningar ordnat efter kommun SKOLA Utsparksadress Kommun Datum Klockan S:t Botvids gymnasium Botkyrka 2008-06-03 13.00 Tullingegymnasium Botkyrka 2008-06-02 14.00 Tumba gymnasium Botkyrka

Läs mer

Adresser Norrköpingsklubbarna (reviderade 2007-03-29)

Adresser Norrköpingsklubbarna (reviderade 2007-03-29) Adresser Norrköpingsklubbarna (reviderade 2007-03-29) OK Denseln Adress: Mårängen, Orgavägen 2, 617 31 Skärblacka Tel: 011-586 00 Fax:011-586 00 E-post: ok.denseln@bostream.nu PG: 46 96 57-1 : Jan Berggren,

Läs mer

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Robert Rauschenberg, Monogram, 1955-59 Estate of Robert Rauschenberg/BUS 2012, Stockholm/VAGA, NY. Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Välkomna till visningar och verkstad

Läs mer

Studenten 2008 Avslutningar i datumordning

Studenten 2008 Avslutningar i datumordning Studenten 2008 Avslutningar i datumordning SKOLA Utsparksadress Kommun Datum Klockan Tyska skolan Stockholm 2008-05-16 13.00 Täby Enskilda gymnasium Täby 2008-05-28 13.00 Nacka gymnasium Nacka 2008-05-29

Läs mer

SBK Sörmlandsdistriktet

SBK Sörmlandsdistriktet Kontaktuppgifter 2013 Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Göran Maria Marita Anne-Marie Birgitta Åsa Catrin Strömbäck Gabrielsson Teräs Lundqvist Hoflin Lind Englund Gustavsborgsvägen 39 Estbrötevägen

Läs mer

Sista. 2012-01-07 Torsby Brukshundklubb Camilla Larsson, 0703460057 milliz78@hotmail.com 2012-01-01 Ja 1 1 1 1

Sista. 2012-01-07 Torsby Brukshundklubb Camilla Larsson, 0703460057 milliz78@hotmail.com 2012-01-01 Ja 1 1 1 1 2012-01-05 Österåkers BK Yvonne Ahlin 070 73 66 061 yvonne@facerase.biz 2011-11-01 Kistamässan Ja 2 1 2012-01-06 Österåkers BK Yvonne Ahlin 070 73 66 061 yvonne@facerase.biz 2011-11-01 Kistamässan Ja 1

Läs mer

Aborter, förlossningar i Stockholms län, januari-december 2009

Aborter, förlossningar i Stockholms län, januari-december 2009 Aborter och förlossningar i Stockholms län 2009 Aborter, förlossningar i Stockholms län, januari-december 2009 Förlossningar Det totala förlossningsantalet i Stockholms län ökade år 2009 med 615 förlossningar

Läs mer

P 03. Mobil 0733439633 Hem 6116048. Mobil 0739-182211 Hem 040-450416. Mobil 0703-48 98 34 Hem 040-30 60 79. Mobil 0733-660586 Hem 040-475730

P 03. Mobil 0733439633 Hem 6116048. Mobil 0739-182211 Hem 040-450416. Mobil 0703-48 98 34 Hem 040-30 60 79. Mobil 0733-660586 Hem 040-475730 Sidan 1-04-10 Altengård, Isac Hästhovsvägen 4 Pga_altengard@yahoo.se Hem 454880 0734247155 pga_altengard@yahoo.se caroline.altengard@livingandroom.se Andersson, Filip Collins väg 41 daniel.andersson@mff.se

Läs mer

Innerstaden Anitas Fotvård Gester Institut Stureplans Fotvårdsklinik Thula Medicinsk Fotvård, Rio Servicehus (Gärdet) Dina Fötter Lena Fötter

Innerstaden Anitas Fotvård Gester Institut Stureplans Fotvårdsklinik Thula Medicinsk Fotvård, Rio Servicehus (Gärdet) Dina Fötter Lena Fötter Innerstaden Anitas Fotvård Högalidsgatan 46 Tel. 669 53 87 Gester Institut Norr Mälarstrand 3 Tel. 651 11 09 Stureplans Fotvårdsklinik Linnégatan 61 Tel. 665 09 33 Thula Medicinsk Fotvård, Rio Servicehus

Läs mer

Resultatlista Mårtensträffen 2010

Resultatlista Mårtensträffen 2010 Resultatlista Mårtensträffen 2010 Resultat i A-vapen Klass 1 1 Daniel Stodola Trelleborgs Psk förening 37/23 8 2 Anders Hornwall Överums PK 37/23 8 3 Carin Jansson Överums PK 35/21 2 Resultat i A-vapen

Läs mer

Cykelställen i Vaxholm

Cykelställen i Vaxholm Cykelställen i Vaxholm Vaxholms turistbyrå Vaxön 1.Start: Västerhamnen Följ kajen från Västerhamnen till rondellen, vid Söderhamnsplan tag höger och följ Strandgatan mot Kastellet. 2. Kastellet År 1548

Läs mer

Datum då skolorna tar över reservantagningen 2015

Datum då skolorna tar över reservantagningen 2015 Datum då skolorna tar över reservantagningen 2015 Från och med det datum då skolan övertar reservantagningen så ska du kontakta skolan direkt angående sena val och den fortsatta reservantagningen. Om datum

Läs mer

När du ska korsa en gata

När du ska korsa en gata När du ska korsa en gata Information från Örebro kommun I den här broschyren finns exempel som beskriver hur du som går, cyklar eller kör ett fordon ska bete dig vid olika typer av korsningar enligt trafiklagstiftningen.

Läs mer

mars racet västerås 2015-03-14 Skepptuna MK 1 7 Skepptuna MK 3 4 Rasbo MK 4 3 Skepptuna MK 5 2 Västerås MS B 0 Enköpings MK 2 5 Hofors MK 3 4

mars racet västerås 2015-03-14 Skepptuna MK 1 7 Skepptuna MK 3 4 Rasbo MK 4 3 Skepptuna MK 5 2 Västerås MS B 0 Enköpings MK 2 5 Hofors MK 3 4 1 2 Jimmy Karlsson Skepptuna MK 1 7 2 4 Bo Tordegård 6 Erik Pettersson 3 Daniel Hollén 5 Andreas Pettersson 1 Benny Friberg 11 Daniel Svedberg 12 Jimmie Åhlen 8 Mathias Sparring 10 Marcus Gladh 7 Daniel

Läs mer

DPD Företagspaket 16.00

DPD Företagspaket 16.00 DPD Företagspaket 16.00 Kollitaxering Frakt beräknas enligt tjänstens villkor, efter den fraktdragande vikten, d v s den högsta av den verkliga vikten eller den volymberäknade vikten. Enstaka kollin med

Läs mer

KALLE ANKA CUP LÅNG STAFETT 4X2 KM

KALLE ANKA CUP LÅNG STAFETT 4X2 KM 1 1 Dalarna 1 22:36.2 0.0 1-1 SJÖDEN Sanna 5:29.2 1 1-2 BARKEGREN Viktor 5:53.1 20 1-3 ERIKSSON Sofia 6:03.6 5 1-4 DANIELSSON Oskar 5:10.1 1 5:29.2 1 11:22.4 5 17:26.0 5 22:36.2 1 2 2 Västerbotten 1 22:41.4

Läs mer

Företag som är certifierade för användning av Condry:

Företag som är certifierade för användning av Condry: Condry är accepterat hos Byggvarubedömningen. Condry är en BASTAregistrerad produkt. Condry rekommenderas av SundaHus. Condry är CE-märkt enligt standard 1504-8:2004 och 1504-2:2004. Uppdaterad 2014-01-24

Läs mer

Trafikutredning, Hälle Lider, Ljungskile I samband med planering av nya seniorbostäder.

Trafikutredning, Hälle Lider, Ljungskile I samband med planering av nya seniorbostäder. Trafikutredning, Hälle Lider, Ljungskile Beställare: Konsult: Uppdragsledare Handläggare Hälle Lider AB Husåsvägen 2 459 30 Ljungskile Norconsult AB Box 8774 402 76 Göteborg Maria Young Uppdragsnr: 102

Läs mer

Resultatlista Mårtensträffen 2010

Resultatlista Mårtensträffen 2010 Resultatlista Mårtensträffen 2010 Resultat i A-vapen Klass 1 1 Daniel Stodola Trelleborgs Psk förening 6/3 4/2 4/4 4/3 4/3 4/4 5/2 6/2 37/23 8 2 Anders Hornwall Överums PK 6/3 5/2 4/4 5/4 5/2 4/4 3/2 5/2

Läs mer

SMC KURSER NORRA 2015.

SMC KURSER NORRA 2015. 1 SMC KURSER NORRA 2015. REV: 2015 03 09 SMC Västernorrland. Bana Sundsvall. http://www.sundsvallraceway.se/satna/ Sättna, SHRA Raceway Sundsvall. Från söder E4 norrut. Följ skyltar väg 86 mot Bispgården.

Läs mer

Radioundersökningar. Rapport II 2015. TNS Sifo. Radioundersökningar

Radioundersökningar. Rapport II 2015. TNS Sifo. Radioundersökningar Radioundersökningar Rapport II 2015 TNS Sifo Radioundersökningar TNS Sifo 2015 1531602 TNS Sifo Radioundersökningar Rapport II 2015, lokala områden Denna rapport omfattar data avseende radiolyssnandet

Läs mer

Pendling och resvanor i Örebro län

Pendling och resvanor i Örebro län Pendling och resvanor i Örebro län Fredrik Eliasson & Fredrik Idevall Fredagsakademi 25 april 2014 Varför är det intressant att veta mer om hur människor pendlar? Sociala kostnader Hälsokonsekvenser Pendling

Läs mer

RESULTAT WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT

RESULTAT WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT RESULTAT WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT Stålboda 2005-08-20 arr: Bromma Skf WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT 1 Bälgviken 1156 Jonas Malmqvist 141 96 237 Niklas Halling 141 93 234 Hans Sundén 138 93 231 Helena

Läs mer

Samarbete mellan Svensk Bowling och ICA MAXI

Samarbete mellan Svensk Bowling och ICA MAXI Samarbete mellan Svensk Bowling och ICA MAXI Lördagar vecka 9, 10 och 11 kommer SBHF och Svenska Bowlingförbundet att ha ett samarbete med ICA Maxi-butiker runtom i Sverige. Samarbetet är ett unikt tillfälle

Läs mer

VÄLKOMMEN PÅ INLEDANDE SAMRÅD OM MÄLARPROJEKTET

VÄLKOMMEN PÅ INLEDANDE SAMRÅD OM MÄLARPROJEKTET 1 (2) 2012-09-04 Dnr: 12-02627 Styrning och Planering Sjöfartsverket 601 78 Norrköping VÄLKOMMEN PÅ INLEDANDE SAMRÅD OM MÄLARPROJEKTET Fördjupning och breddning av de allmänna farlederna till Västerås

Läs mer

Förteckning över certifierade värdeförvaringstekniker

Förteckning över certifierade värdeförvaringstekniker Denna förteckning omfattar de personer som DNV GL har certifierat som värdeförvaringstekniker enligt "Kravspecifikation för certifiering av Värdeförvaringstekniker". Förteckningen är sorterad efter postort.

Läs mer

Sön 19-jan 14.00 Bergahallen Tingshusgatan, Söderköping. v. 4 Datum Tid Plats Adress Mån 20-jan 9.30 Forum Stockholmsvägen 25, Märsta

Sön 19-jan 14.00 Bergahallen Tingshusgatan, Söderköping. v. 4 Datum Tid Plats Adress Mån 20-jan 9.30 Forum Stockholmsvägen 25, Märsta Lilla Spöket Laban Våren 2014 v. 3 Datum Tid Plats Adress Fre 17-jan 16.00 Nora Bibliotek Storgatan 15, Nora Lör 18-jan 14.00 Kulturum/Lindeskolan Nyborgsgatan, Lindesberg Sön 19-jan 14.00 Bergahallen

Läs mer

Hemförsäkring för dig som är HSB-medlem! En riktigt bra hemförsäkring anpassad till dig som HSB-medlem. Självklart till ett förmånligt pris!

Hemförsäkring för dig som är HSB-medlem! En riktigt bra hemförsäkring anpassad till dig som HSB-medlem. Självklart till ett förmånligt pris! Hemförsäkring för dig som är HSB-medlem! En riktigt bra hemförsäkring anpassad till dig som HSB-medlem. Självklart till ett förmånligt pris! Som kund hos If får du allt det här...... en hemförsäkring speciellt

Läs mer

Apotek som för Trust in Lust sortimentet

Apotek som för Trust in Lust sortimentet Apotek som för Trust in Lust sortimentet Apoteket Källan Apoteket Hästhoven Apoteket Lärkan Apoteket Kupolen Apoteket Bävern Apoteket Vikingen Apoteket Tallen Apoteket Tallen Apoteket Eken Apoteket Fyra

Läs mer

Certifikat. Detta certifikat intygar att ledningssystemet för kvalitet hos. Office Depot Svenska AB

Certifikat. Detta certifikat intygar att ledningssystemet för kvalitet hos. Office Depot Svenska AB Certifikat Detta certifikat intygar att ledningssystemet för kvalitet hos Huvudkontor: Telegrafgatan 4, 169 72 Solna Logistik Strängnäs Leveransförsäljning, butiker och kontorsvaruhus i region Väst, Stockholm/Norr,

Läs mer

Auktoriserade Serviceverkstäder för VM Pumpar AB

Auktoriserade Serviceverkstäder för VM Pumpar AB Borlänge Pumptech Dalarna AB Cirkelgatan 18 781 72 BORLÄNGE Tel.nr 0703-18 86 28 www.pumptech.se info@pumptech.se Borås Borås Elmotor& Drivteknik AB Stenbocksgatan 20 506 34 BORÅS Tel.nr 033-14 13 30 Fax.nr

Läs mer

Gasbil i Skåne ett självklar val!

Gasbil i Skåne ett självklar val! Gasbil i Skåne ett självklar val! 2009-11-17 - Mårten Johansson, Biogas Syd Samhälle och näringsliv stödjer Biogas Syd 1 Biogaspusslet har många aktörer Vad är biogas? -Metan-CH 4 -Koldioxid-CO 2 2 Biogas

Läs mer

Från Grossenbrode till Väsbyviken

Från Grossenbrode till Väsbyviken Från Grossenbrode till Väsbyviken Lördagen den 17 april kl. 06:00 klev vi av båten i Rostock Tyskland. Från början var tanken att vi skulle flyga ner från Nyköping till Lübeck under fredagseftermiddagen

Läs mer

Deltagarförteckning SIS/TK 412 Fasta bränslen

Deltagarförteckning SIS/TK 412 Fasta bränslen 1 av 5 Ordförande Lennart Jansson Firefly AB Textilgatan 31 120 30 Stockholm 08-449 25 10 08-449 25 01 lennart.jansson@firefly.se 070-5919676 08-4492500 08-4492501 Kenneth Abrahamsson Bränsle & Energilaboratoriet

Läs mer

Starten vid Gammliaterrängen 2014

Starten vid Gammliaterrängen 2014 Starten vid Gammliaterrängen 2014 I täten vid varvningen efter 4 km segraren Thomas Edström, Jalles TC och totaltvåan Klas Johansson, Vegan Runners. Malin Skoog, IFK Umeå t h, segrade i damklassen. Här

Läs mer

Resultatlista, ackumulerat - brutto:

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Resultatlista, ackumulerat - brutto Postmästerskap 213 Klass Placering DAM-klassen Namn Rond 2 Spel.kat. Spelform Klubb Slaggolf S-HCP CBA Rondresultat Datum 213-9-21 Resultat 1 Monika Ax AM Visby 15 87-85

Läs mer

ST inom Försäkringskassan 2015-05-19 Avdelning 102

ST inom Försäkringskassan 2015-05-19 Avdelning 102 BESKRIVNING AV FÖRSÄKRINGSKASSANS ORGANISATION KOPPLAD TILL ORGANISATION FÖR PARTSSAMVERKAN OCH ÖVER VILKA SEKTIONER SOM ST:S MEDLEMMAR TILLHÖR Förteckningen ska tydliggöra hur FK:s organisation är kopplad

Läs mer