Ruttbeskrivning Fotrally 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ruttbeskrivning Fotrally 2014"

Transkript

1 Ruttbeskrivning Fotrally 2014

2 Etapp 1 och vägen ut ur Stockholm Rålambshovsparken Gamla Södertäljevägen, Skårby Torsdag fredag (6 tim 10 min) Siffrorna anger kilometer och varje kilometer tar 12 minuter att gå. Starten går från Rålambshovsparkens västra del, utanför T-bana Thorildsplan. Vi går över Västerbron, rakt fram över Långholmsgatan och över Liljeholmsbron. Vi fortsätter längst Södertäljevägen och viker höger in på Hägerstensvägen som vi följer fram till T-bana Mälarhöjden dit vi kommer kl

3 Vid tunnelbanan svänger vi vänster och följer Slättgårdsvägen till Tpl Bredäng vid Preemmacken som vi passerar kl 22.40, korsar Bredängsvägen och följer sedan Eksätravägen förbi Sätra Torg. Därefter ska vi ut på Skärholmsvägen en bit. Innan Skärholmens Centrum tar vi höger och följer en liten grusväg några meter in på Äspholmsvägen där vi är kl 23.20, vänster på Ekholmsvägen och höger in på Vårbergsvägen. När vi når Svanholmsvägen tar vi vänster ner till Vårby Allé som vi följer till höger. Vi passerar Vårby Gårds T-bana kl

4 I jämnhöjd med Vårby Bryggeri går vi under E4:an och tar höger ner på Botkyrkavägen. Nere vid Fittjaviken tar vi vänster och följer sedan vattenkanten på cykelbanor, passerar under E4:an en gång till och tar vänster på Fågelviksvägen. Uppe vid motorvägsrondellen passerar vi Shellstationen kl 00.40, följer cykelbanan till höger mot Slagsta, längst Slagsta Gårdsväg och vänster in på cykelbanan, under Botkyrkaleden, till vänster om tennishallen, längst motorvägen. Vi tar vänster under Hallundavägen och fortsätter längst motorvägen upp till Trafikplats Hallunda.

5 Efter att vi har passerat Trafikplats Hallunda vid E4 håller vi till höger in på Sankt Botvids väg. Vi kommer att följa denna hela vägen in i Södertälje. Vi går på cykelbana som löper parallellt fram till Fiskarhagen och därefter delar vi vägen med bilarna.

6 Supportsträcka 1 Supportsträcka 1 är en bred grusväg som löper parallellt på höger sida om vägen för att efter några hundra meter passera vägen och löpa parallellt på vänstra sidan. Den sträcker sig 300 meter och startar en bit efter avtagsvägen mot Skårby.

7 Etapp 2 och vägen genom Södertälje och Nykvarn Gamla Södertäljevägen, Karlsundsvägen 2 km väster om Nykvarn Fredag (6 tim) 95% av tävlingens tidigare deltagare har varit kvar i tävlingen efter supportsträcka 1 (kl 03.14). Vi fortsätter Gamla Södertäljevägen rakt fram till Södertälje som vi når kl Så här dags är det ljust ute, men vi kommer inte se mycket människor när vi passerar Södertälje, vilket tar ungefär 1 timme.

8 Vi kommer in i Södertälje via Bergaholmsvägen (Gamla Södertäljevägen). Vi passerar två rondeller och tar till höger på Stockholmsvägen. Efter Södertäljekanalen svänger vi, kl vänster in på Nygatan som vi följer ner till Järnagatan där vi tar till höger, fram till Nyköpingsvägen där vi svänger vänster. Efter 400m på Nyköpingsvägen svänger vi höger in på Mariekällgatan. Vi stånkar upp för backen och går på Mariekällgatan tills den tar slut. Där svänger vi då vänster på Tvetavägen som vi följer genom rondellen och ut ur Södertälje till Tvetaberg Säteri som vi når Vi fortsätter ut ur Södertälje på Tvetavägen. Vid gör vi en kort avstickare vid Tvetabergs Säteri för att sedan ge oss ut på Tvetavägen igen. Vid det här laget har ca 10% av deltagarna hoppat av och vi 'är 90% kvar på fötterna. Vi följer skyltarna mot Nykvarn och hinner passera slutpunkten för Fotrally 2009 kl samt den platsen där ytterligare 10% av deltagarna har fallit ifrån kl

9 Vid når vi Nykvarn. Vi ser en skylt till vänster märkt BROKVARN industriområde och där tar vi in på Järnavägen. Efter 1,5 km (18 minuter) ser vi en Statoil mack. Vi tar vänster innan macken och följer cykelvägen/trotoaren som löper längst Centrumvägen. Vid tar en lov runt parkeringsplatsen som dyker upp till vänster och fortsätter ut cykelbanan på andra ändan. Där cykelbanan slutar går vi ut på Södertäljevägen/Hökmossvägen och svänger söderut. Nu går vi rakt ut ur Nykvarn och konstaterar samtidigt att endast 70% av deltagarna är kvar i tävlingen.

10 Supportsträcka 2 Supportsträcka 2 är 270 meter lång och börjar just där vi går ut ur Nykvarn. Den dyker upp Det är en liten allé in till vänster från Karlsundsvägen förbi ett bostadshus där vi svänger höger. Vi passerar en lada innan vi kommer ut på stora vägen igen där vi fortsätter åt vänster.

11 Etapp 3 Karlsundsvägen 2 km väster om Nykvarn Skyttåsa skogsväg, Gryt Fredag (6 tim) Vi fortsätter väster ut på Karlsundsvägen och konstaterar att nu har 40% av deltagarna hoppat av, bara 60% återstår.

12 Kl efter 7,5km promenerar vi in i natursköna Sörmland. Fortfarande rakt på utan att vika av. Kl Hurra! - Hälften av motståndarna är borta. Kl efter 17km kommer vi till V223, Laxnevägen. Här kör bilarna fort så pass upp. Vi ska gå knappt 100m på Laxnevägen åt höger och sedan svänga av till vänster mot Skottvångs Grufva. Kl efter 20,7km. Framme vid Skottvångs Grufva! Nu återstår bara 40% av de tävlande. Här svänger vägen till höger men vi fortsätter rakt fram på en mindre väg som är märkt "Ej obehöriga motorfordon". Kl efter 22,2km kommer vi fram till ett ställe där vägen delar sig. Rakt fram går det som ser ut som den riktiga vägen. Där finns också en liten skylt som är några decimeter hög. Den säger "Privat väg". Till höger går en nylagd grusväg som ser ut som en byggarbetsväg. Välj den högra vägen som leder runt i en halvcirkel. Kl efter 23,2km. Vi kommer fram till en fyrvägskorsning. Sväng vänster. Kl efter 23,8km. Vi svänger höger efter ladan. Håll till höger uppe vid nästa hus. Kl efter 24,7km. Vägen delar sig och vi går rakt fram förbi skylten"ej obehöriga motorfordon". Kl efter 27,5km. Asfalt igen. Vi svänger vänster. Kl efter 28,5km. En trevägskorsning och vi svänger höger. Kl efter 30km. Vi har just passerat Skyttåsa B&B och supportsträckan ligger till höger.

13 Supportsträcka 3 Supportsträcka 3 är beläget vid en lada vid vägkanten. Det är en grusväg med gott om gräs vid sidan.

14 Etapp 4 och vägen genom Malmköping Skyttåsa skogsväg, Gryt - Malmköpings Värdshus Fredag (6 tim) Kl efter 5,7km kommer vi fram till Öllösa där vägen delar sig. Ta till höger där det står "Ånhammar 4". Kl efter 8,2km tar vägen slut och där svänger vi höger mot "Ånhammar 1". Kl efter 10km. Vi är framme i Ånhammar. En vacker allé som leder fram till en fin gård på höjden av en kulle. Vi svänger höger och följer sedan strandkanten på sjöns nordöstliga strand.

15 Kl efter 14,2km. Vi kommer fram till ett vägkors där vi viker vänster mot "Malmköping 13". Kl efter 19km. Vi når V55 som vi nu ska gå rakt över. Här kör bilarna i 100 eller snabbare. Vi tar det piano när vi går över. Kl efter 20km. Vi kommer fram till ett gammalt stationshus vid en nedlagd järnväg. Vägen svänger runt stationshuset och vi tar första till vänster efter svängen vilket är den gamla banvallen. Kl efter 23km. Vi kommer till en fyrvägskorsning och vi svänger höger. Kl efter 24km tar vägen slut. Här ligger Smedsta Gård. Sväng vänster och följ grusvägen till stora vägen V55. Kl efter 23,1km. Vi ska gå ut på V55 till vänster och gå ca 1km. Bilarna kör fort här så vi tar det lugnt. Kl efter 27km går vi igenom rondellen in mot Malmköping.

16 Vi kommer in i Malmköping via Landsvägsgatan och viker av vänster in på Förrådsgatan. Vi kommer att ha ett stort fält på höger sida och promenerar upp till Eberhards väg där vi svänger in höger och följer den till slutet. Höger på Siegrothsvägen, höger på Kungsgatan bort till Tingsgatan där vi svänger vänster. Nu har vi gått ett varv runt fältet och mottagit folkets jubel. Vi svänger vänster på Storgatan och går denna ner till stadens torg där vi svänger höger ner på Torggatan. Vänster på Landsvägen och vi är nere vid Malmköpings Värdshus efter 1 dygn. Fest och jubel! Är det månne någon som har fått nog och vill ta en öl på Värdshuset? Nu är det bara 20% av deltagarna som återstår.

17 Supportsträcka 4 Supportsträcka 4 hittar ni utanför Malmköpings Värdshus entré.

18 Etapp 5 Malmköpings Värdshus - Drottninggatan 1km väster om Flen Fredag Lördag (6 tim) Vi följer Landsvägsgatan ut ur Malmköping. Efter 1,7 km eller 20 minuter viker vi vänster in på en grusväg som löper paralellt med den stora vägen i ca 15 minuter. Då kommer vi till ett ställe där vägen svänger till vänster ned för en backe. Här ska vi svänga in genom två grindstolpar och gå över några tomter i nästan 1 km för att komma upp till stora vägen. Det är en grusväg, men den är privat.

19 När vi kommer upp till V55 går vi vänster och följer vägen i drygt 2 km. Det är en väg där bilarna kör snabbt så håll till höger. Efter 2 km svänger vi vänster in mot Långdunker. Vi går 500m över ett fält och svänger höger där vägen delar sig. Efter nästan två km delar sig vägen igen och vi håller höger förbi en kyrkogård och tar sedan vänster vid kyrkan in mot Sparreholm Slott där vi är framme Vi passerar slottet och viker höger in på gångbanan längst ned i slottsparken. Därefter tar vi oss under och upp på Landsvägsgatan som löper igenom hela Sparreholm. Efter Sparreholm ligger en rondell där vi är Vi går rakt fram genom rondellen och följer V57 till Flen. Midnatt! Nu har vi varit ute i 27 timmar och här har antagligen 90% av deltagarna brutit. Bara 10% återstår alltså.

20 Kl passerar Fotrally rakt igenom det lilla samhället Skebokvarn och anländer vi till Flens utkant. Vi når Flen via Kungsvägen som vi går fram till rondellen där Statoil och Q8 ligger. Här viker vi höger kl in på Brogatan som vi följer till Södra Kungsgatan och vidare till Hantverkaregatan. Efter järnvägsbron svänger vi vänster på Drottninggatan som vi tar ut ur Flen kl Precis innan klockan slår passerar vi slutpunkten för Fotrally 2010.

21 Supportsträcka 5 Supportsträcka 5 är vid vägkanten ca 1km efter Flen kl

22 Etapp 6 och vägen genom Katrineholm Drottninggatan 1km väster om Flen Katrineholm Lördag (6 tim) Vi fortsätter vandra längst Drottninggatan och klockan kommer vi fram till en t- korsning där vi väljer att gå vänster. Vid nästa t-korsning en dryg timme senare väljer vi att gå till höger. Kl kommer vi fram till Sanda som har en av Sveriges största landsortskyrkor. Ni kan inte missa den till höger uppe på kullen. Vid vägskälet efter kyrkan svänger vi mot "Bie 10". Efter ytterligare 500 m svänger vi vänster igen in mot "Vallmotorp 6" och ser samtidigt att klockan passerar på morgonen. Nu går vi rakt fram i nästan två timmar. Strax innan klockan slår kommer vi till V56 där vi tar vänster mot Katrineholm.

23 Vi går på V56 i ungefär två kilometer fram till skylten "Karsudden" och "Räddningstjänstens Övningsområde". Sväng in höger, gå 50-talet meter rakt in och vik sedan in på cykelbanan till vänster mot Katrineholm. Vid kl vandrar vi in i Katrineholm via Bievägen, Vi kommer in i Katrineholm norrifrån via Brievägen. Vi går rakt över Storgatan och in under järnvägen på gångbanan, upp på torget och svänger höger på Köpmangatan. Vi viker vänster på Kungsgatan, vänster igen efter ett kvarter in på Fredsgatan, höger på Drottninggatan (som är en gågata) och vänster Djulögatan som vi följer bort till Stadsparken. Vid parken svänger vi höger och följer cykelvägar till andra sidan där Vasavägen leder oss fram till supportsträckan.

24 Klockan har slagit på lördag morgon när vi kommer fram till Oppundavägen som vi korsar snett fram till höger där vi tar in på Vasavägen vilken vi följer ner till Norrköpingsvägen.

25 När vi når Norrköpingsvägen tar vi höger och vandrar ca 1 km innan vi kommer ner till Snacketorpsvägen där vi viker in till höger och vi lämnar Katrineholm.

26 Supportsträcka 6 Supportsträckan 6 utgörs av cykelbanan bredvid Vasavägen från Skogsgatan fram till Oppundavägen.

27 Etapp 7 Katrineholm - Simonstorpsvägen 5 km väster om Simonstorp Lördag (6 tim) I Katrineholm. Klockan har slagit på lördag morgon när vi kommer fram till Oppundavägen som vi korsar snett fram till höger där vi tar in på Vasavägen vilken vi följer ner till Norrköpingsvägen. Där tar vi höger och vandrar ca 1 km innan vi kommer ner till Snacketorpsvägen där vi viker in till höger mot HÄVLA, FORSA. Vi promenerar knappt 2,5 timmar och kommer fram till Nora där vägen svänger 90 grader höger runt en liten vik. Efter 100 meter står det STRÅNGSJÖ in till vänster. Passera denna infart och gå ytterligare 50 meter. Nästa infart skyltat SILA tar vi vänster in på en grusväg. Här vandrar vi ungefär en timme fram till Sila där grusvägen tar slut. Här svänger vi vänster mot SIMONSTORP. Efter ungefär två timmar kommer vi fram till ytterligare en T-korsning där vi väljer vänster mot SIMONSTORP.

28 Supportsträcka 7 En kilometer längre fram på vägen slår klockan och vi har Supportsträcka 7 längst vägkanten på höger sida.

29 Etapp 8 Simonstorpsvägen 5 km väster om Simonstorp - Norrköpings norra gräns Lördag (6 tim) En timme efter supportsträckan - nästan framme vid väg 55/56 - går det in en liten cykelväg till höger. Sväng in på den.

30 Cykelvägen fortsätter över stora vägen (försiktigt), höger förbi en folkpark/idrottsarena och höger tillbaka till stora vägen. Parallellt med stora vägen löper sedan en asfalterad cykelbana som efter 500 meter leder till en tunnel över till andra sidan vägen. Gå fram till järnvägsbron och ta sedan höger in på vägen som leder bort från stora vägen. Efter 3 km (35 min) går det en grusväg in till vänster med en skylt som säger att fordonstrafik är förbjuden. Här svänger vi in och på den vägen som vi nu är på ska vi gå 7 km, eller knappt 1,5 timmar ner till sjön Näknen. Efter en stunds promenerande kommer vi fram till en bondgård och strax efter denna bondgård är det en vägbom. I andra ändan av vägen finns bommen vid sjön Näknen så det är en bra bit utan toalettbilen.

31 När vi kommer fram till järnvägsövergången vid sjön Näknen tar vi vänster över järnvägen och sedan höger för att följa sjökanten tills att den tar slut. Efter sjön viker vi vänster och går rakt över stora vägen in på Katrineholmsvägen som vi följer in till Åby. Kvart i åtta på kvällen passerar vi Åby centrum och strax innan kommer vi fram till trafikplats Jursla.

32 Här tar vi cykelbanan som går på vänster sida om vägen. Cykelbanan går under stora vägen och följer sedan Koppargatan fram till McDonalds som vi når strax innan

33 Här viker vi in vänster och rundar den stora byggnaden för att nå vårt etappmål med supportsträckan. Grattis! 2 dygn!

34 Supportsträcka 8 Supportsträcka 8 är bakom köpcentrumet och sträcker sig ca 100 meter över en parkeringsplats.

35 Etapp 9 och vägen genom Norrköping Norrköping - Gamla Linköpingsvägen 4 km söder om Norsholm Lördag Söndag (6 tim) Vi lämnar Norrköping strax innan kl via cyckelbanan som löper parallellt med Linköpingsvägen och efter 40 minuter kommer vi till den plats där rekordet är satt timmar 40 minuter. Strax efter kommer vi fram till en avtagsväg in till vänster skyltat VÄSTERBY och här svänger vi av. Efter 2,5 km på denna väg når vi E4. Strax innan bron svänger vi höger mot NORSHOLM. Där vägen tar slut, efter ungefär 2 km, svänger vi vänster mot NORSHOLM och LINKÖPING.

36 Efter supportsträckan passerar vi den platsen där Fotrally 2013 avgjordes kl Vi går ut på Koppargatan och fortsätter in mot centrum. Framme vid rondellen tar vi höger in på Stockholmsvägen och sedan passerar vi ytterligare en rondell innan vi kommer ned till Norra Promenaden som vi följer i 1 km fram till Packhusgatan. Där viker vi höger och går över Hamnbron.

37 Efter bron tar vi direkt höger in på Hamngatan som vi följer fram till Gamla Rådstugegatan. Vi går några kvarter tills vi kommer till Skolgatan. Här tar vi höger, vänster, vänster och sedan tillbaka in höger på Gamla Rådstugegatan. När vi kommer ner till Södra Promenaden tar vi höger bort till Linköpingsvägen. Sväng vänster och gå bort till Vinkelvägen där vi svänger vänster. Sedan höger in på Ljunggatan. Där Ljunggatan tar slut går vi rakt fram över gångbron och sedan följer vi gångbanan till höger.

38 Supportsträcka 9 Efter ca 1 timme når vi avtagsväg 210 mot SÖDERKÖPING och precis innan den en P-ficka. Här har vi supportsträcka 9.

39 Etapp 10 Gamla Linköpingsvägen 4 km söder om Norsholm - 1km väster Malmen flygfält Söndag (6 tim) Vi fortsätter följa vägen rakt fram genom gryningen till Linköping, dit vi kommer vid sjutiden. Vi går relativt rakt och ofta på gångvägar genom Linköping för att fortsätta strax norr om Malmen flygfält. Vägen genom Linköping Vid Stor skylt "Tallboda centrum" gå över vägen och fortsätt framåt på gångvägen. Vid hamburgerrestaurangen Max sväng höger in under rondellen. Mitt i rondellen sväng vänster och följ gångvägen mot Linköping, över Norrköpingsvägen, under Tullbron. Efter Scandic hotell sväng höger över bron.

40 Följ Storgatan, vid Stadshuset fortsätt rakt fram på gångväg till Gröngatan, till gångväg, till Storgatan som byter namn till Malmslättsvägen. Följ gångvägen parallellt med Malmslättsvägen till Vallarondellen, följ där gångvägen som viker av till höger och sedan under rondellen. I rondellen sväng höger i första Y-korset, fortsätt sedan rakt fram. Efter McDonalds sväng vänster och sedan första höger och följ cykelvägen ut ur Linköping, sedan under Nya Kalmarvägen och direkt höger på gångväg efter övergångställe på Jägarvallsvägen. Följ sedan gängvägen parallellt med Malmvägen och Kärnavägen. Ta vänster och följ Carl Cederströms gata, när den svänger skarpt vänster fortsätt på Lägergatan som byter namn till Södermalmsvägen. Efter Malmen teknikcentrum vid skylt "Fordonstrafik förbjuden" ta höger utmed åkern. Efter en kilometer börjar supportsträcka 10 i allén.

41 Supportsträcka 10 Supportsträcka 10 finns någon kilometer väster om flygfältet i en allé. Klockan är nu och det är söndag.

42 Etapp 11 och vägen genom Mjölby 1km väster Malmen flygfält - Mjölby V Söndag (6 tim) Vi fortsätter Bunkebergsvägen genom Vikingstad, tar vänster mot och genom Mantorp. Följer Riksvägen - Västra riksvägen - Mjölbyvägen - Linköpingsvägen - Kungsvägen genom Mjölby. Vid skylt HOGSTAD 5 på kungsvägen svänger vi vänster.

43 Vägen genom Mjölby

44 Supportsträcka 11 I Hogstad ligger Klockarvägen och med den supportsträcka 11.

45 Etapp 12 Mjölby V - Grännavägen 3 km söder om Ödeshög Söndag (6 tim) Vi går genom Hogstad och forstätter mot Väderstad (ja det blåser här!). Efter Väderstad höger mot ÖDESHÖG 20. Långa öppna vidder och vägar leder oss till Ödeshög där vi följer Mjölbyvägen åt höger, sedan Storgatan och Grännavägen. 3km efter Ödeshög tar vi höger in på grusvägen efter busshållplatsen och några brevlådor. Här börjar supportsträcka 12.

46 Supportsträcka 12

47 Etapp 13 Grännavägen 3 km söder om Ödeshög - 1km söder Gränna Golfklubb Söndag Måndag (6 tim) Vi fortsätter följa grusvägen tills den når landsvägen igen, då tar vi höger. Vi fortsätter mot Gränna dit vi anländer I Gränna tar vi höger ner för Vättergatan, höger på Söderbygränd och vänster på Skiftesvägen som vi följer ut ur Gränna. Vi letar oss upp och under E4:an för att gå rakt genom Gränna golfklubb. 500m efter sista bunkern tar vi höger.

48 Vägen genom Gränna Här börjar supportsträcka 13, polkagrisarna är slut och det är långt hem.

49 Supportsträcka 13

50 Deltagare Startnr Namn Info Lag 1 Silvio Cannavá Stockholm Murphys lag 2 PerOla Axelsson Bandhagen Pirates of the Magelungen 3 Fredrik Forsström Huddinge Pirates of the Magelungen 4 Lena Jensen Vika Murphys lag 6 Niklas Grebäck Bandhagen Pirates of the Magelungen 7 Lars Hagstedt Örebro Murphys lag 8 Martin Annsberg Mora Team Garraty 9 Per Nordström Stockholm Team Neanderthalensis 11 Martina Hausmann Bayern Team Walkabout 12 Christer Janzon Stockholm Team Neanderthalensis 13 Martina Kulén Umeå Team Garraty 15 Daniel Vesterhav Eskilstuna 16 Richard Kindroth Stockholm Team Garraty 17 Björn Ohlsson Lidingö Team Neanderthalensis 18 Stefan Evén Täby 19 Marcus Forsblad Malmö 21 Odd Petersson Solna 22 Ingrid Lindeborg Älvsjö 23 Angelo Törnblom Welander Rönninge Murphys lag 24 Olof Torbrand Skövde 25 Svante Nilsson Enskede 26 Ylva Johansson Enköping 27 Joachim Berggren Farsta Pirates of the Magelungen 28 Tommie Augustsson Kinna 29 Mariette Razola Segeltorp 30 Kerstin Larsson Solna 31 Noomi Grimstad Skellefteå 32 SveinErik Rugås Ekerö 33 Anders Scharp Trosa Vi som hellre vandrar i bergen 34 Malin Hilgendorf Trosa 35 Kasper Englund Uppsala 36 Christina Hilgendorf Södertälje 37 Anders Thudén Rönninge Murphys lag 38 Magnus Ström Norrköping 39 Anna Hedelius Stockholm 40 Erik Ringqvist Stockholm 41 Staffan Settergren Bromma 42 Martin Larsson Lund 43 Johanna Lundmark Uppsala

51 Startnr Namn Info Lag 44 Gard Braadli Höllviken 45 Anne Löwencrona Katrineholm 46 Joakim Karlsson Stockholm Team Neanderthalensis 47 Harry Hass Trelleborg 48 Maria Kjellberg Frövi 49 Lisa Hjalmarsson Örebro 50 Stefan Kemi Nyköping 51 Urban Joelsson Solna 52 Lukas Persson Solna 53 Markku Reinikainen Vällingby 54 Christina Alm Katrineholm 55 Andreas Cederbom Eskilstuna Team Neanderthalensis 56 Anders Ganslandt Klagstorp 57 Monika Amrén Hammarstrand 58 Fredrik Lindqvist Åkersberga 59 Jeanette Woxmark Stockholm 60 Kent Ohlsson Ekerö 61 Tomas Waldebäck Skå 62 Torill Fonn Skövde Team Walkabout 63 Tomas Sjölander Bandhagen Pirates of the Magelungen 64 Peder Lundström Åkersberga 65 Maria Lindberg Nykvarn 66 Jessica Seger Knivsta 67 Per Andersson Jönköping 68 Nils Rösing Linköping 69 Anders Jelander Laholm 70 Catharina Henriksson Kristianstad 71 Maria Evén Täby 72 Robert Jonsson Solna Team Garraty 73 Stefan Olsson Bromma Team Walkabout 74 Ben Kenward Nacka 75 Christer Tinnerholm Grillby Team Walkabout 76 Andreas Forsblad Umeå 77 Viktor Strömquist Uppsala 78 Pia Nilsson Rask Farsta 79 Fredrik Kulén Göteborg Team Garraty 80 Katarina Hedman Lidingö 81 Kyriakos Domanos Linköping 82 Peter Karlström Grödinge 83 Tobias Nordström Årsta Team Walkabout

52 Startnr Namn Info Lag 84 Jonas Lindberg Sollentuna 85 Madelene Lindberg Rocque Sollentuna 86 Emma Larsson Lidköping 87 Magnus de Besche Täby 88 Mohamed AbuBaker Linköping 89 Vanja Cvetojevic Linköping 90 Viktor Kull Södertälje 91 Caroline-Olivia Elgán Täby 92 Anders Duus Otterström Strängnäs 93 Alexander Razola Hägersten 94 Andres Herrera del Pino Almeria 95 Torbjörn Oskarsson Borlänge 96 Tina Björnstjerna Solna 97 Anders Karlsson Västra Frölunda 98 Christer Molin Skellefteå 99 Johan Spaedtke Handen 100 Otto Elmgart Bromma Vi som hellre vandrar i bergen 101 Eleine Appelgren Malmö 102 Joakim Haraldsson Hässelby 103 Linda Jacobsson Hammarstrand 104 Oscar Strömberg Stockholm 105 Lena Sundell Järfälla Vi som hellre vandrar i bergen 106 Niklas Magnusson Solna 107 Daniel Sørensen Oslo 108 Christian Ritella Sundbyberg Vi som hellre vandrar i bergen 109 Fredrik Elinder Hässelby Vi som hellre vandrar i bergen 110 Fredrik Holst Stockholm 111 Richard Harthog Tyresö 112 Madeleine Björnstjerna Rosersberg

Blodtrycksmätning. D Danderyd Apotek Hjärtat Enebyängen

Blodtrycksmätning. D Danderyd Apotek Hjärtat Enebyängen Blodtrycksmätning A Angered Apotek Hjärtat Angered Centrum Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan Arlandastad Apotek Hjärtat Eurostop Arvika Apotek Hjärtat Torget B Bengtsfors Apotek Hjärtat Storgatan Bromma

Läs mer

Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2012. Datum: 18-19:e Augusti.

Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2012. Datum: 18-19:e Augusti. Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2012. Datum: 18-19:e Augusti. Bakgrund: Liksom förra året är även 2012 års upplaga ett 2 dagars event. Övernattningen sker i år på Aspa Herrgård som ligger ca 13 km

Läs mer

e-registreringsbevis AKTIEBOLAG

e-registreringsbevis AKTIEBOLAG 1 (17) Org.nummer: Firma: Adress: Internationella Engelska Skolan i Sverige AB Nytorpsvägen 5 A 183 53 TÄBY Säte: Registreringslän: Anmärkning: Stockholms län, Stockholm kommun Detta är ett privat aktiebolag.

Läs mer

Blåa Sjörundan runt Rönningesjön

Blåa Sjörundan runt Rönningesjön TEC Täby Extreme Challenge 21-22 mars, 2009 Banbeskrivning: Blåa Sjörundan runt Rönningesjön Vätskekontroll Tidtagningskontroll Start/mål för blå sjörundan. Mållinjen finns vid tidtagningskontrollen. Banlängden

Läs mer

Tabell1. Sundbyberg kommun. Botkyrka. kommun. Våldsbrott 2028 Våldsbrott 1811 Våldsbrott 1767 Våldsbrott 1707 Våldsbrott 1586

Tabell1. Sundbyberg kommun. Botkyrka. kommun. Våldsbrott 2028 Våldsbrott 1811 Våldsbrott 1767 Våldsbrott 1707 Våldsbrott 1586 Tabell1 Anmälda brott 2012 Helår /100 000 inv Stockholm Sigtuna Botkyrka Södertälje Sundbyberg Våldsbrott 2028 Våldsbrott 1811 Våldsbrott 1767 Våldsbrott 1707 Våldsbrott 1586 även i 248 även i 199 även

Läs mer

Adresslista NVS-kontor

Adresslista NVS-kontor oktober 2007 1(9) Adresslista NVS-kontor Alstermo Alstermo Värme & Sanitet Aspvägen 13, Box 4, 360 75 ALSTERMO Tel 0481-61485, fax 0481-61487 Bo Andersson bo.andersson@nvs.se mobil 070-682 28 75 oktober

Läs mer

Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2011. Datum: 20-21:a Augusti.

Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2011. Datum: 20-21:a Augusti. Roadbook för BMW eventet Vättern runt 2011. Datum: 20-21:a Augusti. Bakgrund: Stärkta av de två tidigare årens körningar föddes under förra årets Vättern runt idén med att göra 2011 års event till ett

Läs mer

STORSTADSTILLÄGG GÖTEBORG OCH STOCKHOLM DHL PAKET, DHL PALL, DHL STYCKE, DHL PARTI, DHL HOMEDELIVERY Gäller från och med 2015-06-01

STORSTADSTILLÄGG GÖTEBORG OCH STOCKHOLM DHL PAKET, DHL PALL, DHL STYCKE, DHL PARTI, DHL HOMEDELIVERY Gäller från och med 2015-06-01 DHL Freight STORSTADSTILLÄGG GÖTEBORG OCH STOCKHOLM DHL PAKET, DHL PALL, DHL STYCKE, DHL PARTI, DHL HOMEDELIVERY Gäller från och med 2015-06-01 Postnummer Postort 10012 STOCKHOLM 10026 STOCKHOLM 10028

Läs mer

Blodtrycksmätande apotek. Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan. Arvika Apotek Hjärtat Torget. Bromma Apotek Hjärtat Blackebergs Centrum

Blodtrycksmätande apotek. Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan. Arvika Apotek Hjärtat Torget. Bromma Apotek Hjärtat Blackebergs Centrum Blodtrycksmätande apotek A Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan Arvika Apotek Hjärtat Torget B Bromma Apotek Hjärtat Blackebergs Centrum Bromma Apotek Hjärtat Bromma Blocks Bollnäs Apotek Hjärtat Nygatan

Läs mer

MB AO Bygg. Region Bygg Syd & Region Bygg Bostad Syd Bennet Justusson Sammankallande AO Bygg 0733-376547. Region Mellersta Mats Skog 0733-375145

MB AO Bygg. Region Bygg Syd & Region Bygg Bostad Syd Bennet Justusson Sammankallande AO Bygg 0733-376547. Region Mellersta Mats Skog 0733-375145 Region Bygg Syd & Region Bygg Bostad Syd Bennet Justusson AO Bygg 0733-376547 Region Bygg Väst & Region Bostad Väst Sam Ekman Informatör AO Bygg 0733-373423 Region Mellersta Mats Skog 0733-375145 Region

Läs mer

Analys av FFS medlemsregister

Analys av FFS medlemsregister 1 [7] Referens Olof Karlsson Analys av FFS medlemsregister Syfte FFS medlemsregister har analyserats för att utgöra ett underlag i styrelsens utvecklingsarbete. Syftet med analysen är att ta reda vilka

Läs mer

Blodtrycksmätning. Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan. Arlandastad Apotek Hjärtat Eurostop. Arvika Apotek Hjärtat Torget

Blodtrycksmätning. Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan. Arlandastad Apotek Hjärtat Eurostop. Arvika Apotek Hjärtat Torget Blodtrycksmätning A Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan Arlandastad Apotek Hjärtat Eurostop Arvika Apotek Hjärtat Torget B Bengtsfors Apotek Hjärtat Storgatan Bromma Apotek Hjärtat Blackebergs Centrum Bollnäs

Läs mer

Ruttbeskrivning med supportzoner Fotrally 2016

Ruttbeskrivning med supportzoner Fotrally 2016 Ruttbeskrivning med supportzoner Fotrally 2016 Information för rutten 2015 Startskottet går för andra året i rad från Sjöhistoriska Museet ute på Gärdet och efter det går vi Mälaren runt medsols för att

Läs mer

Sträckkommentarer för löpare och bilburna i St Olavsloppet 2014!

Sträckkommentarer för löpare och bilburna i St Olavsloppet 2014! Sträckkommentarer för löpare och bilburna i St Olavsloppet 2014! Dag 3: fredag 27 juni Sandvika Åre 63,4 km Sträcka 25 Sandvika - Kalfjället 5,6 km Sandvika 63 39 06 N, 12 15 03 Ö Kalfjället 63 36 44 N,

Läs mer

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net Alingsås Arboga Arvika 14 BG Vikben 23 Au Vikben 22 BG Vikben 24 BG Vikben 24 Au Sporrong 24 Ag Vikben 24 Ag Vikben+krona 24 Au Sporrong Askersund (väldigt lik Säter??) Avesta Boden 13 Au Vikben 22 Au

Läs mer

POSTA NILLAS VANDRING VÄGBESKRIVNING.

POSTA NILLAS VANDRING VÄGBESKRIVNING. POSTA NILLAS VANDRING 2006. VÄGBESKRIVNING. 1. START Kristianstad Lilla torg. Gå västerut till Tivoliparken mot teatern. Vik av norrut (=höger), gå till 2. Badhuset. Följ Fiskarbackstigen norrut. Passera

Läs mer

Grattis till platsen i SM-lag semifinal!

Grattis till platsen i SM-lag semifinal! Sid 1 (6) Grattis till platsen i SM-lag semifinal! Östra Mellansvenska Bridgeförbundet och Filbyter Bridge hälsar Dig och Ditt lag varmt välkomna till Linköping helgen 12-13 april. Biläggs information

Läs mer

Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län.

Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län. 1 Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län. Fastigheter inom planområdet Foskros 10:6 Vika Skogsutveckling AB

Läs mer

LINJE 23 1. FALKÖPING 10. LIDKÖPING 2. TIDAHOLM 3. HJO 4. TIBRO 5. KARLSBORG 6. TÖREBODA 7. MARIESTAD 8. GÖTENE 9. KÄLLBY ORTER INFO:SKARABORG

LINJE 23 1. FALKÖPING 10. LIDKÖPING 2. TIDAHOLM 3. HJO 4. TIBRO 5. KARLSBORG 6. TÖREBODA 7. MARIESTAD 8. GÖTENE 9. KÄLLBY ORTER INFO:SKARABORG LINJE 23 INFO:SKARABORG 1. FALKÖPING 10. LIDKÖPING 2. TIDAHOLM 3. HJO 4. TIBRO 5. KARLSBORG 6. TÖREBODA 7. MARIESTAD 8. GÖTENE 9. KÄLLBY AVGÅNGDAGAR: MÅN,ONS,TORS. AVGÅNGSTID: 12:00 LINJE 24 INFO:VÄSTGÖTA

Läs mer

Andel behöriga lärare

Andel behöriga lärare Andel behöriga lärare Svenska Matematik Engelska Kommun Totalt antal Andel behöriga % Kommun Totalt antal Andel behöriga % Kommun Totalt antal Andel behöriga % Åtvidaberg 13 100,0 Mariestad 16 100,0 Skellefteå

Läs mer

Kontaktuppgifter Fairtrade City-kontakter 20 november 2015

Kontaktuppgifter Fairtrade City-kontakter 20 november 2015 Kontaktuppgifter Fairtrade City-kontakter 20 november 2015 Ale: Alingsås: Askersund: Avesta: Borlänge: Borås: Botkyrka: Boxholm: Eda: Annika Friberg Annika.friberg@ale.se Tel: 073-773 11 86 Diplomerad

Läs mer

Bilaga 2. Förtroendeuppdrag efter facknämnd och efter kön 2011 (ANTAL) i kommuner

Bilaga 2. Förtroendeuppdrag efter facknämnd och efter kön 2011 (ANTAL) i kommuner Moderaterna Förtroendeuppdrag efter facknämnd och efter kön 2011 (ANTAL) i kommuner Förändring män kvinnor Samtliga män kvinnor Samtliga sedan 2009 Antal Antal Antal % % % %-enheter kod kommun typ av nämnd

Läs mer

Tävlingsplatser, norra Sverige

Tävlingsplatser, norra Sverige Tävlingsplatser, norra Sverige Norður islandshästklubb Istöltbana vid Ice Hotel i Jukkasjärvi,17 km från Kiruna stad. E10 (som går mellan Luleå och Riksgränsen) norrut, ca 38 km norr om Svappavaara och

Läs mer

I Norrköping med omnejd finns flera badplatser av olika slag att välja mellan.

I Norrköping med omnejd finns flera badplatser av olika slag att välja mellan. En egen klippa, en liten barnvänlig badsjö, bassäng med hopptorn och servering eller kanske bad i bräckt vatten? I Norrköping med omnejd finns flera badplatser av olika slag att välja mellan. Välkommen

Läs mer

BENNYS TAK OCH BYGG Tel: benny@takbygg.se Limhamnsvägen 109L 216 13 Limhamn Mobil: 070-424 89 55

BENNYS TAK OCH BYGG Tel: benny@takbygg.se Limhamnsvägen 109L 216 13 Limhamn Mobil: 070-424 89 55 Södra Sverige sid 1 (2) BENNYS TAK OCH BYGG Tel: benny@takbygg.se Limhamnsvägen 109L Fax: 216 13 Limhamn Mobil: 070-424 89 55 CARL & OLOFS PLÅT & TAK AB Tel: 0515-333 00 info@gertssons.se Falköpingsvägen

Läs mer

Black River Run. 18 Augusti VÄSTERÅS & 50 miles BANBESKRIVNING

Black River Run. 18 Augusti VÄSTERÅS & 50 miles BANBESKRIVNING Black River Run 18 Augusti 2012 -- VÄSTERÅS -- 20 & 50 miles BANBESKRIVNING BANAN Ett varv på banan är 10 miles (16,1 km). 57 % av sträckan följer motionsspår och preparerade stigar, 16 % är asfalt, 15

Läs mer

Dalbanan Längsta drive oldboys Anders Johansson 222 närmast hål oldboys Torbjörn Svensson 2,65

Dalbanan Längsta drive oldboys Anders Johansson 222 närmast hål oldboys Torbjörn Svensson 2,65 PM Golf 2012 Längsta drive och närmast hål Fredag 21 sept Parkbanan Längsta drive herr Johannes Andersson & Mats Birgersson 276 Längsta drive dam Monika Ax 182 närmast hål herr Mats Birgersson 0.89 närmast

Läs mer

den 7 september 2015 SAAB Mästerskap 2015 RESULTATLISTA Plac Namn Klubb Golf-ID Klass Till par Total Särskilj.

den 7 september 2015 SAAB Mästerskap 2015 RESULTATLISTA Plac Namn Klubb Golf-ID Klass Till par Total Särskilj. 1 ALEXANDERSSON, Patrik Landeryds Golfklubb 640102-006 A klass Par 72 Spelhandicapmetoden 2 BRUUN, Erling Vreta Kloster Golfklubb 680616-011 A klass Par 72 3 ERIKSSON, Fredrik Landeryds Golfklubb 730914-013

Läs mer

GOLFKÖPINGSMÄSTAREN v 23 - Wiredaholm

GOLFKÖPINGSMÄSTAREN v 23 - Wiredaholm GOLFKÖPINGSMÄSTAREN v 23 - Wiredaholm OPEN-klass 1 Björn Olsson Hooks Golfklubb 70 20 söndag 2 Kimmo Borgström Hooks Golfklubb S9 75 19 fredag 3 Linus Thilén Jönköpings GK 75 18 lördag 4 Elin Ohlsson Hooks

Läs mer

RESULTATLISTA Open Damer

RESULTATLISTA Open Damer RESULTATLISTA Open Damer 1 BENGTSSON, Pia Emmaboda Golfklubb 621115-025 Open Dam +25 97 2 KJELLBERG, Lotta Åtvidabergs Golfklubb 650310-053 Open Dam +28 100 3 BESTERMAN, Gunilla Vreta Kloster Golfklubb

Läs mer

1 - Kraftprovet nordost via Hemsjö och Ebbamåla ca 45 km. 9 - SV mot Kylinge och över Ryssberget ca 30 km

1 - Kraftprovet nordost via Hemsjö och Ebbamåla ca 45 km. 9 - SV mot Kylinge och över Ryssberget ca 30 km Cykelrundor 1 - Kraftprovet nordost via Hemsjö och Ebbamåla ca 45 km 2 - Holjetrampet 31 km 4 - Norrtrampet via Brännarebygden ca 50 km 5 - Norrtrampet via Falsehult ca 60 km 6 Gillaruna-rundan SO mot

Läs mer

Kursnamn Kurstid Datum och starttid Ort Brandskyddsutbildning 3 timmar :00:00 Alingsås Brandskyddsutbildning 3 timmar

Kursnamn Kurstid Datum och starttid Ort Brandskyddsutbildning 3 timmar :00:00 Alingsås Brandskyddsutbildning 3 timmar Kursnamn Kurstid Datum och starttid Ort Brandskyddsutbildning 3 timmar 2015-02-02 09:00:00 Alingsås Brandskyddsutbildning 3 timmar 2015-03-02 09:00:00 Alingsås Brandskyddsutbildning 3 timmar 2015-04-07

Läs mer

Jägarduvan 2014 Strängnäs Jaktskytteklubb

Jägarduvan 2014 Strängnäs Jaktskytteklubb Jägarduvan 2014 Strängnäs Jaktskytteklubb 2014-04-18 KLASS: DAM 1 Susanne Tärnlund Nacka 16 2 Alexandra Boberg Uppsala 11 3 Malin Karlsson Strängnäs 9 4 Pirjo Viinikainen Nykvarn 6 5 Linda Larsson Torri

Läs mer

Matrikel för GFF Gränö Fastighetsägare Förening

Matrikel för GFF Gränö Fastighetsägare Förening Alhonen Raimo Hägerstens Allé 12, 7tr 770 92 21 1:17 Raija 129 37 HÄGERSTEN 97 52 48 Ander Robert Sunnerdahlsvägen 11 Schöldsten-Ander Helene 167 62 Bromma 34 33 78 1:25 fam_ander@hotmail.com 070 926 61

Läs mer

Ett gemensamt höjdsystem

Ett gemensamt höjdsystem Ett gemensamt höjdsystem Lars E. Engberg Geodesienheten Lantmäteriet Lars.Engberg@lm.se RH 2000 En del av Europas höjdsystem EVRS Stark relation till EVRF 2007 RH2000 är ett certifierat system enligt INSPIRE-direktivet,

Läs mer

HSBs BOSTADSINDEX 2014 1 (10)

HSBs BOSTADSINDEX 2014 1 (10) HSBs BOSTADSINDEX 2014 1 (10) 2 (10) INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 Varför bostadsindex?... 3 2 Hur har vi gjort?... 3 3 Avgränsningar... 4 4 Resultat av HSBs bostadsindex 2014... 5 5 bedömning... 9 6 Frågor och

Läs mer

Bie GoIF KURORTSLOPPET Resultat klass 1 Flickor f Ida Andersson Emmy Pettersson Gropptorps IF 5.46

Bie GoIF KURORTSLOPPET Resultat klass 1 Flickor f Ida Andersson Emmy Pettersson Gropptorps IF 5.46 Bie GoIF KURORTSLOPPET 2008-09-14 Resultat klass 1 Flickor f 01-1. Ida Andersson 5.42 2. Emmy Pettersson Gropptorps IF 5.46 3. Maja Olofsson Katrineholms OK 5.54 4. Cornelia Dahlin Gropptorps IF 6.41 5.

Läs mer

PM BOWLING 2017 RESULTAT GRUPPSPEL DAMER

PM BOWLING 2017 RESULTAT GRUPPSPEL DAMER RESULTAT GRUPPSPEL DAMER Nr Namn Förening Resultat 1 Sofie Holmström Örebro 1122 2 Lisa Hellsten Uppsala 1098 3 Ann-Marie Engström Norrköping 1049 4 Carina Fredriksson Norrköping 1047 5 Maggan Sasse Göteborg

Läs mer

FSS-tävling Kristianstad 990919 Grundomgång 200 meter

FSS-tävling Kristianstad 990919 Grundomgång 200 meter 1 FSS-tävling Kristianstad 990919 Grundomgång 200 meter Klass B 15 Camilla Thomasson Kävlinge skola 197 Hpr Linda-Marie Magnusson Mjällby skola 195 Hpr Rickard Hofflander Tunnby skola 194 Hpr Olof Nilsson

Läs mer

Badplatser. i Norrköping

Badplatser. i Norrköping Badplatser i Norrköping Var vill du bada? Det finns många olika slags badplatser i Norrköping. Du kanske föredrar en egen klippa, en liten barnvänlig insjö, utomhusbassäng med hopptorn och servering eller

Läs mer

Resultatlista Kretsfältskjutning 6. Stenbrottet Dalby

Resultatlista Kretsfältskjutning 6. Stenbrottet Dalby Resultatlista Kretsfältskjutning 6 Stenbrottet Dalby 2007-10-21 Kretsens Fältskytttemärke Vpg Guld Silver Brons A 46 43 37 B 48 - - C 47 43 39 R 47 44 44 1 Sebastian Nilsson Lunds Pk A1 37 27 6 2 Marcus

Läs mer

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Isaberg Golfklubb Postmästerskap Golf 2014

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Isaberg Golfklubb Postmästerskap Golf 2014 Klass Resultatlista, ackumulerat - brutto Postmästerskap Golf 2014 A-klassen Rond 2 Spelform Slaggolf CBA -2 Datum 2014-09-21 Placering Namn Spel.kat. Klubb S-HCP Rondresultat Resultat 1 Mats Birgersson

Läs mer

Tävling: ÖSM fält grov -14,

Tävling: ÖSM fält grov -14, Klass: ÖPA 1 Beck, Thomas Salems PK 66665666 47/30 18 S 2 Karlsson, Thomas Salems PK 66666656 3 Björkman, Roger Råsbo PSK 66656666 47/31 23 S 4 Hämäläinen, Tomas Atlas Copco PSK 66666566 5 Råsbo, Robert

Läs mer

Bokningsläge (hela landet)

Bokningsläge (hela landet) Bokningsläge (hela landet) Uttagsdatum Provtyp Vecka 2015-06-15 kl 4:00:05 B Antal bokade provtider Summa Kapacitet Andel lediga provtide r % Antal lediga provtider 25 138 5 062 5 200 2,65% Borås 0 141

Läs mer

Badplatser. i Norrköping

Badplatser. i Norrköping Badplatser i Norrköping Var vill du bada? Det finns många olika slags badplatser i Norrköping. Du kanske föredrar en egen klippa, en liten barnvänlig insjö, utomhusbassäng med hopptorn och servering eller

Läs mer

Herr Grand Master -75 Höger. Mats Ottosson - Skåne Armsport. Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala. Herr Grand Master -75 Vänster

Herr Grand Master -75 Höger. Mats Ottosson - Skåne Armsport. Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala. Herr Grand Master -75 Vänster Herr Grand Master -75 Höger Mats Ottosson - Skåne Armsport Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala Herr Grand Master -75 Vänster Mats Ottosson - Skåne Armsport Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala Herr

Läs mer

Club Berger des Pyrénées önskar er varmt välkomna till Bergerträffen 2012

Club Berger des Pyrénées önskar er varmt välkomna till Bergerträffen 2012 Club Berger des Pyrénées önskar er varmt välkomna till Bergerträffen 0 Torsdag 7/5 Officiellt vallanlagsprov Plats: Mårtensby gård, Uppsala Anlagsprov för Berger des Pyrenees som tidigare genomfört den

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Gren Namn Tid Ort Född Datum. 60 m inne 1 Ing-Marie Persson 11.87 Karlskrona 1945 05 mar

Gren Namn Tid Ort Född Datum. 60 m inne 1 Ing-Marie Persson 11.87 Karlskrona 1945 05 mar Gren Namn Tid Ort Född Datum 60 m inne 1 Ing-Marie Persson 11.87 Karlskrona 1945 05 mar 100 m ute 1 Mikael Rosenqvist 15.13 Linköping 1964 22 aug 100 m ute 2 Ghazi Putrus 15.59 Linköping 1957 22 aug 100

Läs mer

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009 NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009 Män seniorer samt P19 och P17 100m 11.59 +0.9 Hector Falk -93 Stockholm/S 1.8 1155-08 11.97 +1.2 Oscar Hinrichsen -91 Visby 15.6 1177-08 12.06 +0.9 Karl Schenström

Läs mer

Namn URL adress E-mail adress Alingsås Judoklubb www.alingsasjudo.org sonny.dahl@alingsas.se Arboga Judoklubb

Namn URL adress E-mail adress Alingsås Judoklubb www.alingsasjudo.org sonny.dahl@alingsas.se Arboga Judoklubb Namn URL adress E-mail adress Alingsås Judoklubb www.alingsasjudo.org sonny.dahl@alingsas.se Arboga Judoklubb www.idrottonline.se/arboga/arbogajk-judo 0589.14302@telia.com Bodens Bushido Center www.bodenbushido.se

Läs mer

Vännäs Motorklubb - Laitis 2-dagars 2016

Vännäs Motorklubb - Laitis 2-dagars 2016 Kvalresultat debutanter Sida Utskriven 206-06-0 2:0:0 Startnr Förare Kvalomgång Kvalomgång 2 Kvalomgång 3 Kvalomgång 33 Alexandra Karlsson - 7 - - 2 Anton Lind - 5 - - 2 Kvalresultat juniorer Sida 2 Utskriven

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Touring mod

Touring mod Touring mod 1 Thomas Ek Uppsala RC Rynos Hobby N 50 50 50 50 48 50 298 2 Andreas Böök MHF-U Skarpnäck N 41 48 48 44 43 46 46 275 3 Marcus Söberg MK Eskil AutoPartner AB N 28 46 48 46 46 44 43 273 4 Mikael

Läs mer

Resultat SommarÖset. K 200m vind K 400m. K 5000m. K 800m. K Spjut. K Längdhopp

Resultat SommarÖset. K 200m vind K 400m. K 5000m. K 800m. K Spjut. K Längdhopp Resultat SommarÖset SommarÖset arrangeras av Vallentuna FK och avgjordes en soligkväll den 2 juni 2010. K 200m vind +1.09 1 Josephine Rohr 1991 Bålsta IK 26.08 2 Camilla Olsson 1989 SoIK Hellas 26.42 3

Läs mer

RESULTATLISTA Dam-klass Netto

RESULTATLISTA Dam-klass Netto Dam-klass Netto 1 MÅRTENSSON, Maria PIF Eskilstuna 25,1 28 Dam klass +11 77 78 155 2 PERSSON, Catharina PKK Malmö 7,5 8 Dam klass +12 82 74 156 SHCP 3 ERIKSSON, Monica Avesta PIF 10,0 11 Dam klass +12

Läs mer

OMGÅNG ÅNGERMANLAND - MEDELPAD 3-2 (2-0,1-2) DALARNA - NORRBOTTEN 5-2 (2-2,3-0)

OMGÅNG ÅNGERMANLAND - MEDELPAD 3-2 (2-0,1-2) DALARNA - NORRBOTTEN 5-2 (2-2,3-0) 1 TV-pucken 1996 GRUPP A TIMRÅ OMGÅNG 1 960920 11.45 1 ÅNGERMANLAND - MEDELPAD 3-2 (2-0,1-2) 960920 13.30 2 DALARNA - NORRBOTTEN 5-2 (2-2,3-0) OMGÅNG 2 960920 18.15 3 JÄMTLAND/HÄRJEDALEN - ÅNGERMANL 1-4

Läs mer

EUROMASTER DÄCKVERKSTÄDER 2016

EUROMASTER DÄCKVERKSTÄDER 2016 EUROMASTER DÄCKVERKSTÄDER 2016 Euromaster Alingsås Öppettider: Måndag-Torsdag 07:00-17:00 Fredag 07:00-16:00 Telefonnummer: 0322-125 12 Euromaster Alvesta Telefonnummer: 0472-10412 Euromaster Arendal Telefonnummer:

Läs mer

Coromantträffen Gevär

Coromantträffen Gevär Coromantträffen Gevär 2002-11-02 Herrseniorer Marcus Åkerholm 592 9,9 10,5 10,7 10,1 10,5 695,0 1 Uppsala Skg 10,2 10,6 10,4 10,3 9,8 Tommy Andersson 590 9,5 10,2 10,0 9,4 10,6 691,0 2 Norrköpings Ssk

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

TEC Täby Extreme Challenge 10-11 april, 2010

TEC Täby Extreme Challenge 10-11 april, 2010 TEC Täby Extreme Challenge 10-11 april, 2010 Banbeskrivning i bild Bilderna är till som hjälp för den som vill testa banan innan den snitslas dagarna innan loppet Se även övriga banbeskrivningar på hemsidan

Läs mer

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2013

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2013 NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2013 Män seniorer samt P19 och P17 100m 11.64 +1.1 Karl Schenström -91 Skara 31.8 11.70 +1.9 Henning André -97 Jönköping 19.6 11.72 +0.9 Linus Otto Boyer -95 Jönköping

Läs mer

Comenius fortbildning januari 2012

Comenius fortbildning januari 2012 Comenius fortbildning januari 2012 Beviljade Dnr Projekt/aktivitet Poäng Beviljat antal mobiliteter Kön M/F Kommun Län Beviljat belopp i (ange valuta) 2012:370 Språkmetodkurs (centr) 83 1 F Ronneby Blekinge

Läs mer

Jämtlands Motorklubb - Autoexprten Swedish Open Östersund

Jämtlands Motorklubb - Autoexprten Swedish Open Östersund debutanter Kvalomgång 1 1 1 Alvin Andersson Krokoms - - - - juniorer A-final (Heat 89) 1 19 Max Lindberg Krokoms MK 4 --- Ej start --- 7 7 Great Lake Racing B-final 2 12 Oscar Jansson Krokoms - 7 4 - Team

Läs mer

Förteckning Folkets hus och Folkets park i Stockholms län

Förteckning Folkets hus och Folkets park i Stockholms län Förteckning Folkets hus och Folkets park i Stockholms län Förklaring Hallunda Folkets Hus = byggnad som finns kvar idag Tungelsta Folkets Hus = byggnad som inte finns kvar idag Botkyrka Hallunda Folkets

Läs mer

Klubbrekord Gren Resultat Namn År Plats

Klubbrekord Gren Resultat Namn År Plats Klubbrekord 2013-07-29 Gren Resultat Namn År Plats Män seniorer 100m 10,92 Hans Hansson 1982 Olofström 10,92 Per-Anders Persson 1983 Kyrkhult 200m 22,38 Gustav Sewall 2001 Växjö 400m 49,20 Thomas Nyberg

Läs mer

KN 2015/138 Max Alton Stockholm Arbetsvistelse på Kuba mars 2015 Arbetsvistelse

KN 2015/138 Max Alton Stockholm Arbetsvistelse på Kuba mars 2015 Arbetsvistelse KN 2015/138 Max Alton Stockholm Arbetsvistelse på Kuba mars 2015 Arbetsvistelse 14 000 KN 2015/400 Ingrid Andersson Malmö Studievistelse i Italien jul-aug 2015 Studievistelse 11 000 KN 2015/755 Tuulikki

Läs mer

Sida 1 av 8. Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 2013 Källa: Kronofogden

Sida 1 av 8. Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 2013 Källa: Kronofogden Sida av 8 Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 0 Källa: Kronofogden Blekinge Sölvesborg 0 0 Blekinge Totalt 0 0 Gotland Gotland 0 0 Gävleborg Gävle 0 0 Gävleborg Totalt 0 0 Halland Laholm 0 0

Läs mer

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb Så är ännu en tävlingssäsong till ända och som brukligt är kommer här årets utgåva av Resultatbörsen från Tävlingskommittén. Då detta är mitt första år som ansvarig för dessa sammanställningar, hoppas

Läs mer

Distans: 9 km. Antal varv: 1 Antal anmälda: 6 Antal startande: 6 Antal brutit:

Distans: 9 km. Antal varv: 1 Antal anmälda: 6 Antal startande: 6 Antal brutit: Jönköpings varvlopp 2013 Resultat P10-12 Distans: 9 km Antal varv: 1 Antal anmälda: 6 Antal startande: 6 1 195 2050634 Estehag Gabriel Nässjö CK 22:03 2 193 2062362 Pettersson Jesper Halmstads CK 3 194

Läs mer

Maraton Kvinnor (42 195 m)

Maraton Kvinnor (42 195 m) Maraton Kvinnor (42 195 m) 2:39.44 Solweig Harryson -59 Stockholm 1985 3:16.12 Inga Andersson -56 London 1990 3.17.55 Ulla Jonsson -44 Stockholm 1988 3:21.16 Katarina Jonsson -65 Berlin 1986 3:24.13 Anne-Charlotte

Läs mer

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2014

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2014 NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2014 Män seniorer samt P19 och P17 100m 11.33 +1.5 Karl Schenström -91 Skara 23.8 11.44 +1.2 Henning André -97 Stockholm/S 23.8 11.71 +0.1 Jakob Boyer -97 Jönköping

Läs mer

Damer seniorer Namn Klubb Född Ort Datum Ryck Stöt Totalt Klass 48 kg Klass 53 kg Klass 58 kg

Damer seniorer Namn Klubb Född Ort Datum Ryck Stöt Totalt Klass 48 kg Klass 53 kg Klass 58 kg Damer seniorer Pl Namn Klubb Född Ort Datum Ryck Stöt Totalt Klass 48 kg 1 Johansson Amanda Örebro KK 1996 Örebro 091213 28 34 62 2 Fors Julia Trelleborgs ABK 1998 Landskrona 090222 18 32 50 3 Seger Julia

Läs mer

Björksta Open 2006 Luftgevär Resultat L 7

Björksta Open 2006 Luftgevär Resultat L 7 Re: 9 av 19 2006-01-08 21:21 Lättare att hitta drömresan med MSN Resor http://www.msn.se/resor/ Resultat L 7 1 Tobias Jansson Ludvika Skf (W) 398 0.0 2 Mattias Pettersson Björksta Skf (U) 387 0.0 3 Alexandra

Läs mer

ST inom Försäkringskassan 2012-10-26 Avdelning 102

ST inom Försäkringskassan 2012-10-26 Avdelning 102 FÖRHANDLINGSANSVARIGA VID REVISION 2012-10-01 Detta är den ansvarsfördelning som görs av avdelningsstyrelsen. Ansvaret handlar om att vara den person som arbetsgivaren tar kontakt med inför kallelse till

Läs mer

Resultatlista Hostruset km Totallista

Resultatlista Hostruset km Totallista 1 64 Erik Anfält-76 Örebro AIK Män 15:38,8 2 115 Mattias Nätterlund-86 Örebro AIK Män 16:26,5 3 113 Ludvig Börjesson-77 Örebro AIK Män 16:33,1 4 41 Linus Nilssen-00 IF Hagen FIK Män 17:17,8 5 29 Per Arvidsson-86

Läs mer

Jönköping Tranås Vetlanda Nässjö Värnamo Gislaved Eksjö Aneby Vaggeryd Sävsjö...

Jönköping Tranås Vetlanda Nässjö Värnamo Gislaved Eksjö Aneby Vaggeryd Sävsjö... Medlemsavgift 2016 Innehåll Länsförbund Stockholms län... 7 Stockholm... 7 Nacka-Värmdö... 7 Järfälla - Upplandsbro... 7 Södertälje Nykvarn... 7 Norrtälje... 7 Lidingö... 7 Botkyrka Salem... 7 Sollentuna

Läs mer

FLICKOR POOL. Bankboken Tour Riks Deltävling 5 - Motala GK - 20/7-22/ Match-nr Namn Klubb Namn Klubb Speldag Start-tid Tee Segrare Res.

FLICKOR POOL. Bankboken Tour Riks Deltävling 5 - Motala GK - 20/7-22/ Match-nr Namn Klubb Namn Klubb Speldag Start-tid Tee Segrare Res. FLICKOR POOL A 5A Bäckstedt Maria Jönköping 6 1 1A Lindell Linda Motala 6 1 4A Carlander Isabel Trollhättan 5 3 3A Andersson Stina Vadstena 4 4 2A Book Pernilla Jönköping 4 4 7A Bjerndell Charlotte A 6

Läs mer

STARTLISTA FÖR ROND 1 den 16 juli 2015 Rya

STARTLISTA FÖR ROND 1 den 16 juli 2015 Rya 08:30 1 - Törning / Törning 31,7 9 56 TÖRNING, Håkan Golfklubb 8,6 9 48 TÖRNING, Eva Golfklubb 23,1 27 - Lindblad / Palmér 6,8 1,5 56 LINDBLAD, Christian Golfklubb 4,4 4 56 PALMÉR, Dick Golfklubb 2,4 2

Läs mer

Så mycket har bostadsrättspriserna ökat kommun för kommun

Så mycket har bostadsrättspriserna ökat kommun för kommun PRESSMEDDELANDE 2016-09-07 Så mycket har bostadsrättspriserna ökat kommun för kommun Priserna på bostadsrätter har de senaste åren stigit markant i hela landet. De låga räntorna och en generell bostadsbrist

Läs mer

Karta 5. Busshålplatser inom förstudieområdet. Väg 56 Katrineholm-Bie Förstudie 15 BIE STRÄNGSTORP Meters KATRINEHOLM

Karta 5. Busshålplatser inom förstudieområdet. Väg 56 Katrineholm-Bie Förstudie 15 BIE STRÄNGSTORP Meters KATRINEHOLM N BIE Lundsjön 677 677 Hissjö Övre Malmen Nordankärr STRÄNGSTORP Mellan Malmen Vallmotorp Nedre Malmen Lilla Näsnaren Näsnaren 0 250500 1 000 1 500 2 000 Meters KATRINEHOLM 55 Teckenförklaring Teckenförklaring

Läs mer

Resultatlista, enskild rond - netto: Hammarö Golfklubb Golf och Culture Cup 2015

Resultatlista, enskild rond - netto: Hammarö Golfklubb Golf och Culture Cup 2015 Klass Placering Resultatlista, enskild rond - netto Golf och Culture Cup 2015 En-klassen Namn Rond 1 Spel.kat. Spelform Fyrboll, Poängbogey Klubb CBA S-HCP Datum Resultat 2015-08-01 Särskiljning 1 M Olsson/A

Läs mer

Resultatlista från MELLANSVENSKA BGF:s DM augusti 2003 Spelplats: Mosås BGK

Resultatlista från MELLANSVENSKA BGF:s DM augusti 2003 Spelplats: Mosås BGK MIXED 1 Ann-Marie Karlsson Örebro BGK 37 35 72 Jan-Olov Larsson 2 MarieLouis Tunmats Örebro BGK 37 36 73 Stefan Viberg 3 Monika Andersson Djulö BGK 43 30 73 Gunnar Andersson 4 Jessica Rosén Djulö BGK 36

Läs mer

Tävling: Mästarmötet 2012,

Tävling: Mästarmötet 2012, Tävling: Mästarmötet 2012, 2012-09-30 1A 1 Runnhagen, Jonas Oxelösunds PK 56665666 46/30 37 S 2 Kölestam, Olof Håtuna Pistol- Och Ssk 45664664 41/29 33 B 3 Lindau, Kim Vimmerby PSK 65543565 39/27 28 4

Läs mer

Eskilscupen packlista www.eskilscupen.nu

Eskilscupen packlista www.eskilscupen.nu Lilla Edets IF F-14 Eskilscupen packlista www.eskilscupen.nu Liggunderlag/madrass. Kudde, sovsäck. Toalettartiklar. Minst 2 handdukar. Fotbollsskor, tennisskor, grusskor och tofflor. Överdragskläder.(Nya

Läs mer

Ort Butik Telefonnr Mailadress

Ort Butik Telefonnr Mailadress Ort Butik Telefonnr Mailadress Alingsås Intersport 0322-10341 niklas.dahlberg@intersport.se Teamsportia 0322-63 99 90 klubb.alingsas@teamsportia.se Arvika Intersport 0570-12180 Lars.Silfalt@intersport.se

Läs mer

Resultatlista, enskild rond - netto:

Resultatlista, enskild rond - netto: Möre Scramble B-klass (2012) Klass Placering B-klassen Namn Rond 1 Spelform Scramble, Slagtävling Spel.kat. Klubb CBA S-HCP Datum 2012-08-26 Resultat Särskiljning 1 Fredrik Bencker 7,9 56.1 Christine Nordström

Läs mer

Statlig cykelpolitik

Statlig cykelpolitik Statlig cykelpolitik Statliga infrastrukturpengar till cykel 2014-2025. Föredragning för Riksdagens cykelnätverk 12 mars 2014 Krister Spolander www.spolander.se Åren 2000-2012 Åren 2012-2013 Planeringsdirektiven

Läs mer

Hyresvärdar med bostadslägenheter

Hyresvärdar med bostadslägenheter Hyresvärdar med bostadslägenheter i Norrköping Senast uppdaterad 2015-06-26 Sida 1 av 6 Listan är sammanställd efter uppgifter från respektive hyresvärd. Är du hyresvärd och vill ändra dina uppgifter här

Läs mer

SCB Befolkningsstatistik del 1-2, Storstadsområden

SCB Befolkningsstatistik del 1-2, Storstadsområden 276 3 Storstadsområden SCB Befolkningsstatistik del 1-2, 2002 Tabell 3.1 Folkmängd i storstadsområdena 31 december 2001 och 2002 Population in the metropolitan areas on Dec. 31, 2001 and 2002 Storstadsområde

Läs mer

den 1 maj 2015 OMEGASLAGET 2015 RESULTATLISTA Plac Namn Klubb Golf-ID Till par R1 R2 Total

den 1 maj 2015 OMEGASLAGET 2015 RESULTATLISTA Plac Namn Klubb Golf-ID Till par R1 R2 Total 1 Glans / Wejshag -8 62 72 134 GLANS, Nicklas Borås Golfklubb 870514-011 WEJSHAG, Anton Borås Golfklubb 911016-006 2 Åkesson / Lagergren -4 70 68 138 ÅKESSON, Björn Barsebäck Golf & Country 890104-002

Läs mer

SVERIGES ADVOKATSAMFUND Cirkulär nr 10/2012 Generalsekreteraren

SVERIGES ADVOKATSAMFUND Cirkulär nr 10/2012 Generalsekreteraren SVERIGES ADVOKATSAMFUND Cirkulär nr 10/2012 Generalsekreteraren Till ledamöterna av Sveriges advokatsamfund Nyintagna ledamöter Styrelsesammanträde den 6 maj 2012 Emil Andersson Charlotte Frisack Brodin

Läs mer

070-215 15 06 031-775 19 90 010-568 70 00 036-12 20 08 070-449 85 06 070-312 43 29 070-323 44 07 031-83 20 77 035-14 42 50 0481-140 05 08-777 55 60

070-215 15 06 031-775 19 90 010-568 70 00 036-12 20 08 070-449 85 06 070-312 43 29 070-323 44 07 031-83 20 77 035-14 42 50 0481-140 05 08-777 55 60 Anton Bingebo Göthberg Holmlund Yxhage Arne Bakke Bengt Lindström Bert-Ove Adolfsson Björn Mogren Bo Chronier Bo Börge Borgström Christer Moreau Dag Berglund Daniel Sammelin Eeero Laakso Emil Barrelöv

Läs mer

Tingsrätt Jan-09 Feb-09 Mar-09 Apr-09 May-09

Tingsrätt Jan-09 Feb-09 Mar-09 Apr-09 May-09 Tingsrätt Jan-09 Feb-09 Mar-09 Apr-09 May-09 Alingsås 328.5 315.5 Attunda 325 346 334 322 Blekinge 299.5 300.5 Borås 328.5 310.5 Eksjö 297.5 Eskilstuna 316 307.5 Falu Gotland 318.5 Gällivare 297 Gävle

Läs mer

Rullskids-SM OFFICIELLA RESULTAT

Rullskids-SM OFFICIELLA RESULTAT D 13-14 Intervallstart fri stil 3km 1 301 ERIKSSON Emma Filipstads SF 6:35.3 0.0 H 13-14 Intervallstart fri stil 3km 1 302 RUNE Carl Täby IS SK 6:11.9 0.0 D 15-16 Intervallstart fri stil 6km 1 304 ERIKSSON

Läs mer

Hål Datum Namn Klubb 2015 10 2015-10-12 Stellan Pihlemark Viksbergs GK 15 2015-07-04 James Lind Huvudstadens GK 7 2015-07-03 Ann-Christine Häggström

Hål Datum Namn Klubb 2015 10 2015-10-12 Stellan Pihlemark Viksbergs GK 15 2015-07-04 James Lind Huvudstadens GK 7 2015-07-03 Ann-Christine Häggström 2015 10 2015-10-12 Stellan Pihlemark Viksbergs GK 15 2015-07-04 James Lind Huvudstadens GK 7 2015-07-03 Ann-Christine Häggström Unipeg Golf 7 2015-06-23 Gunnar Andersson Viksbergs GK 15 2015-06-17 Marcus

Läs mer

Program NTPR-resan 2009 U B C C. British Car. United

Program NTPR-resan 2009 U B C C. British Car. United Program NTPR-resan 2009 U B C C United British Car Clubs Gothenburg Sweden 9 januari 2009 NTPR 2009 dag för dag - en preliminär tankeställare Onsdag 10 juni Anglo Bridge kallas DFDS fraktrutt mellan Göteborg

Läs mer

Tävling Mästarmötet 2012 Datum

Tävling Mästarmötet 2012 Datum Tävling Mästarmötet 2012 Datum 2012-09-30 Klubb Namn Patrull Vapen Klass 04-073 A 1 Skf Jansson, Elmer 48 (13:42) C VÄC 07-689 Ankarsrums PSF Andersson, Peter 15 (10:24) C 2C Andersson, Peter 31 (12:00)

Läs mer

Saab Aktiv Mästerskap i Golf 2013 på Linköpings GK. Open Herrar

Saab Aktiv Mästerskap i Golf 2013 på Linköpings GK. Open Herrar 203 på Linköpings GK. Open Herrar Plac Efternamn Förnamn Förening SHC Resultat Dahl Håkan 0 77 2 Carlson Johan 0 77 3 Qvarnlöf John 0 78 4 Eriksson Fredrik 0 79 5 Uhlan Anders 0 8 T6 Ringh Peter 0 82 T6

Läs mer

121 77 Globen - Stockholm 070-576 19 10

121 77 Globen - Stockholm 070-576 19 10 Denna förteckning omfattar de personer som DNV GL har certifierat som byggarbetsmiljösamordnare enligt "Kravspecifikation för certifiering av Byggarbetsmiljösamordnare". Förteckningen är sorterad efter

Läs mer