STEELWRIST gör skickliga grävmaskinis ter oslagbara.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STEELWRIST gör skickliga grävmaskinis ter oslagbara."

Transkript

1 kel n i v t l i t 45 ghöjd g y b g å L de n a l l å h för Bättre rka vikt/sty o STEELWRIST gör skickliga grävmaskinis ter oslagbara.

2 Som erfaren grävmaskinist känner du skillnaden Du behöver aldrig kompromissa mellan vikt och styrka med en tiltrotator från Steelwrist. Tack vare den höga tiltvinkeln (±45 grader) kan du vara mer flexibel och följsam med skopan, samtidigt som den låga bygghöjden gör att du bibehåller kraften i din maskin. Jämför gärna med andra tiltrotatorer. Som erfaren grävmaskinist känner du skillnaden. Det märks i den jämna och balanserade grävrörelsen, i styrkan och i förmågan att hantera material. Rättuppstående tiltcylindrar gör dessutom grävningen i schakt smidi g och säker. Robust och lätt Vi använder g jutna detaljer iställe t för svetsade. Material läggs där det behövs, och undviks på onödiga ställen. Steelwrist tilrotatorer är förhållandevis lätta, bland annat för att vi använder gjutna detaljer istället för svetsade. Material kan läggas där det behövs för högre hållfasthet, men undvikas där det inte tillför något. Den låga vikten i kombination med en låg bygghöjd innebär även en lägre bränsleförbrukning. Kort sagt: Om du redan är en skicklig grävmaskinist blir du oslagbar med Steelwrist.

3

4 Namn: Stefan Humlan Lindman Ålder: 30 år Stad: Uppsala Företag: Östlunds Entreprenad Kör: Hitachi 130 Steelwrist: X18 Bäst med mitt jobb: Det är ett självständigt arbete som jag får planera själv. Det är enkelt att byta inställningar Hädanefter är det enbart Steelwrist som gäller för min del! Tiltrotatorn är kraftig, samtidigt som den är lätt och smidig. Steelwrist tiltar också mycket bra, vilket framförallt underlättar när jag lägger rör och behöver den där extra lilla smidigheten. Då finns den där. Jag har ett styrsystem i maskinen som gör det lätt att ställa in olika funktioner, som exempelvis hur fort tiltrotatorn ska snurra. Det är också mycket enkelt att byta inställningar om vi är flera förare som delar på en maskin. En annan fördel är snabbfästet. När jag ska schakta berg behövs inte tiltrotatorn. Då tar det mig en minut att koppla bort den. Gripen är också ett jätteplus, eftersom den är så rejäl! Grabbarna har blivit bortskämda med att jag kan lyfta i princip vad som helst. Jag är supernöjd!

5 Vi jobbar på att bli förstahandsvalet för alla grävmaskinsproffs Den svenska marknaden för tiltrotatorer är stentuff. I Sverig e har vi många av de mest avancerade grävmaski nisterna i världe n omtalade för såväl sitt kunnande som sina högra krav. När vi grundade Steelwrist hade vi två val. Antingen körde vi vårt eget race, eller så lyssnade vi på våra användare. Vi valde det senare alternativet. Det har lett till att vi idag stenhårt driver utvecklingen av riktigt effektiva tiltrotatorer. Vi har bland annat anpassat storleken på våra tiltrotatorer så att de bättre passar moderna grävmaskiners viktklasser utan att vara för tunga. För att verklige n förenkla ditt arbete har Steelwrist 45 graders tiltvinkel, medan andra nöjer sig med 40 grader. Spelar fem grader extra någon roll? Fråga någon av våra kunder Resultatet en ny generation tiltrotatorer som verkligen står upp mot framtidens hårda krav, vilket upptäcks av fler och fler. I dag är Steelwrist världens snabbast växande tillverkare av tiltrotatore r och snabbfästen. Med Steelwrist blir det enklare För att verkligen förenkla ditt arbete har Steelwrist 45 graders tiltvinkel, medan andra nöjer sig med 40 grader.

6 Vi fokuserar på detaljern a och lämna r inget åt slumpen Fler och fler väljer Steelwrist. Du kanske undrar varför? En sak är säker, tack vare noggrann optimering med hjälp av avancerade simuleringsverktyg och omfattande tester får du verkligen valuta för pengarna. Vi lämnar inget åt slumpen. Överlägsen slitstyrka genom bussningar av högst a kvalité och induktionshärdade axlar och cylinderkolvar. Hög hållfasthet genom gjuten växellåda i stål, fackverkskonstruktion och Weldox stål. Mjuk och smidi g rotatio n med snäckväxel och skruv med stora anläggningsyt or. Längre hållbarhet genom selektivt urval av högkvalitetskomponenter.

7 Namn: Micke Billock Ålder: 27 år Stad: Uppsala Företag: AB KJ:s Maskiner Kör: Volvo EW 140C Steelwrist: X18 Bästa med mitt jobb: Vara ute och träffa folk. Farsan hade grävmaskin när jag var liten, så det har varit självklart för mig att köra. Det är nästan så att jag kan ställa skopan på högkant Tiltvinkeln på en Steelwrist är mycket bättre än på andra tilt rotatorer. Jag kan tilta mer med skopa n. Med blotta ögat syns det till och med att tiltvinkeln är högre. Det är kanon när jag ska plocka upp saker. Det är nästan så att jag kan ställa skopan på högkant, det kunde jag inte tidigare. En annan fördel är att fästet är bra och tajt. Det glappar inte, som det kan göra ibland. Hittills har jag inte haft några problem med mina grejor, men jag tog över maskinen efter en annan förare. Allt funkade perfekt, förutom att jag tyckte att tiltrotatorn snurrade för långsamt. Det är en smaksak, jag föredrar när det går fortare, eftersom det är enklare att exempelvis fånga stenar då. Men en servicekille kom hit på en gång och ställde in allt åt mig. Jag är helnöjd, den är kanonbra!

8 Vi har det som krävs för att du ska göra ett bra jobb Steelwrist är en kraftigare tiltrotator med en oöverträffad kombination av styrka och flexibilitet. I och med att våra tiltrotatorer är nyutvecklade kan du alltid räkna med en oslagbar matchning mot moderna grävmaskiner eller grävlastare mellan 2 och 26 ton. Steelwrist erbjuder ett komplett produktprogam bestående av tiltrotatorer, snabbfästen och skopor. Allt utvecklat med samma mål: att ge dig som förare bästa möjliga produkt. Prova själv, så märker du skillnaden. Våra snabbfästen är individuellt anpassade för de allra flesta grävmaskiner. Perfekt för dig, lite mer jobb för oss.

9 Vikt i ton X04 Maskinvikt: 2 4 ton Snabbfästen: S40 Passar minigrävare: Bobcat 325, Case CX31, CAT 303.5, Doosan DX27 35, Hitachi ZX35, Hyundai R35, JCB 8035, Komatsu PC27 35, Kubota U35/KX71, Neuson Z3, New Holland E30 35, Takeuchi TB235, Terex TC35, Volvo EC25 ECR38, Yanmar Vio2 35. X06 Maskinvikt: 4 6 ton Snabbfästen: S40 och S45. Passar minigrävare: Bobcat 430, Case CX50, CAT 305C, Doosan S55, Hitachi ZX50, Hyundai R55, JCB 8055, Komatsu PC50, Kubota U45 50/KX , Neuson 6003, New Holland E50, Takeuchi TB145, Terex HR18, Volvo EC55 ECR58, Yanmar Vio X12 Maskinvikt: 6 12 ton Snabbfästen: S45 och S50 Passar band- och hjulburna grävmaskiner: Case CX80, CAT , Doosan S75, Hitachi ZX70, JCB 8080, Komatsu PC78, Kubota KX80, Liebherr A309, New Holland E80, Takeuchi TB175, Volvo ECR88, Yanmar Vio75. X18 Maskinvikt: ton Snabbfästen: S60 och B20. Passar band- och hjulburna grävmaskiner: CAT 312, Doosan DX140, Hitachi ZX130, JCB JS145W, Kato HD513, Komatsu PC138, Liebherr A314, New Holland E135, Takeuchi TB1140, Volvo EC/EW140 ECR145. Case CX160, CAT M315, Doosan DX180, Hitachi ZX170, Hyundai 170W, JCB JS160W, Komatsu PW180, Liebherr A316, Terex TW160, Volvo EC/EW160. X26 Maskinvikt: ton Snabbfästen: S70 och B20. Passar band- och hjulburna grävmaskiner: Case CX210, CAT 320, Hitachi ZX210, Hyundai R210, JCB JS210, Komatsu PC210,Liebherr R904, Terex TC210, Volvo EC/EW210. Case CX225, CAT 323, Doosan DX225, Hitachi ZX225, JCB JS220 Komatsu PC240, Liebherr R924, New Holland 225, Terex TC225, Volvo ECR235 EC240. Unik storleksindelning Våra tiltrotatorer är anpassade för moderna grävmaskiner.

10 XControl för oslagbar enkelhet och säkerhet XControl G2 är en ny generation av vårt populära styrsyste m för tiltrotatorer. Nu blir användningen mycket enklare och säkrare, både för föraren och installatören. XControl G2 uppfyller det nya maskindirektivet 2006/42EC Många grävmaskiner drar mer diesel än nödvändigt bara styrsystemet vore rätt injusterat. Vi har sett exempel på flera liter per timme, helt i onödan. Med vår nya Autotuning ställer systemet själv in optimala värden för minimal bränsleförbrukning och bästa prestanda. Att byta inställningar mellan förare eller olika redskap har aldrig varit enklare. Alla inställningar görs smidigt via pekskärmen med logiska menyer, som är enkla att förstå för vem som helst. Inga krångliga datoruppkopplingar behövs. Med XControl G2 introducerar vi även Clinometern en helt ny funktion i ett styrsystem. Clinometern visar dig rotations-, tilt- och brytvinkel i förhållande till ett valt plan som ett elektroniskt vattenpass.

11 XControl joysticks för ergonomi och produktivitet XControl-joysticks liknar inga vanliga handtag som du sett förr. Vassa förare vill kunna köra flera funktioner samtidigt, exempelvis gripfunktionen och rotation eller tilt, eller kansk e en extrafunktion. Hjul- eller bandstyrningen ska också vara lätt att använda och framförallt ska handtagen vara superergonomiska för att undvika förslitningsskador. Tänk efter hur många timmar per år håller du i dina grävmaskinshandtag? XControl-joysticks har pistolgrepp med pekfingerrullar som du kan använda för att styra en grip. Som extrafunktion kan du styra maskinens hjul eller band. För hjulgrävare finns även en integrera d fram/back-brytare. Även säkerheten förbättras i de nya handtagen, då vi har dubbla signaler ut från varje rulle. Systemet övervakar kontinuerlig t signalerna, vilket gör att XControl tar bort risken att ett enkelfel kan få något oplanerat att hända. Lite mer jobb för oss, men en högre säkerhet för dig. Tumrulle för ergonomisk manövrerin g. Robust fram/backvippa för enkelt byte av riktning. Hög säkerhet genom dubblerad e signaler från rulle n. Pistol grep p med pekfingerrulle för bästa manövrer barhe t och samtidi g användnin g. Optimerade ergonomi och knapplaceringa r för att minimera risken för förslitningsskad or.

12 Snabbfästen anpassade till just din grävmaskin Noggrann optimering för bästa grävgeometri är uppdraget när vi ritar ett snabbfäste för en specifik grävmaskin. Konstigt nog är det få tillverkare som gör så kan det beror det på att det kräver lite mer jobb? Våra snabbfästen har fokus på flexibilitet, samtidigt som de är robusta och hållbara. Exempelvis är infästningen av maskintapparna gjutna i stål och konstruerade för att fördel a ut grävkrafterna på en stor yta. Till skillnad mot andra tillverkare prioriterar vi alltid en låg bygghöjd framför lägsta möjliga tillverkningskostnad. Vid en jämförelse med andra snabbfästen på marknaden har vi sett att det kan skilja upp till 10 cm i bygghöjd, vilke t motsvarar en skillnad på hela 40 procent. Vi slösar inte med brytkraften för att göra det enkelt för oss själva. Fackverkskonstruktion genom förankring av maskintappar i snabbfästets sidoplåtar. Stålgjutna hubbar som fördela r ut grävkrafterna. Överdimensionerade anläggningsyt o r för snabbfästets maskintappar ökar livslängden.

13 Robust grip som inte stör grävrörelsen En robust grip som öppnar ordentligt, stänger nästan helt och som dessutom inte sticker ut bakåt så att den stör grävrörelsen var målet när vi började. Den ska även kunna monteras i efterhand, inte bygga i höjd och ha väl tilltagna skyddskåpor. Vi har nått vårt mål. Men givetvis lutar vi oss inte tillbaka för det. Förresten, har du någon gång upplevt att gripklorna rört sig ojämnt? Det är ett vanligt problem, som beror på att gripklorna delar på oljeflödet. Vem vill ha det så?, tänkte vi och utvecklade GripSync en smidig lösning som förbättrar gripklornas synkronisering.

14 Avancerad skopserie högre kapacitet per bränslekrona Vi ger oss inte. I vår strävan efter att förbättra grävmaskiners effektivitet har vi även tagit fram en serie skopor, som optimerats för att användas tillsammans med våra tiltrotatore r och snabbfästen. Skopserien har en relativt låg vikt, precis som våra övriga produkter, men är ändå extremt robust tack vare smarta materialval och en genomtänkt design. Skoporna skär genom materialet med lågt grävmotstånd, samtidigt som materialet släpper lätt vid tömning. Detta resultera r i snabbare cykeltider och högre kapacitet per bränslekron a. Minimalt grävmotstånd. Maximal slitstyrka. Andras Heavy duty är vår standard. Bästa relation mellan styrka och vikt. Snabbare grävcykel genom rundad insida med progressiv radie. Skopsortimentet omfattar planerings-, djup- och grävskop or samt VA-skopor. Dessutom ingår pallgafflar och asfaltsskärare i produktsortimentet.

15 Steelwrist tänker på miljön Sunt förnuft är grunden i ett bra miljötänk. Svårar e än så är det inte. Det gäller att se de små detaljern a i ett större perspektiv. Ett bra exempel är när vi utvecklade Steelwrist tiltrotato r. Vi satsade på en bygghöjd som i de allra flesta fall är mycket lägre jämfört med andra tiltrotatorer. Lägre vikt längre in på stickan sparar bränsle och gör dessutom din grävmaskin mindre svajjig. Alltså både bra för dig och miljön. Miljövänlig tillverkning. Återvinningsbara material. Korta transportsträckor. Miljövänliga transportmedel. Skopor och tillbehör från Steelwrist är framställda genom miljövänlig tillverkning och har full återanvändningspotential. Vi har mycket egen tillverkning i huset, vilke t innebär att vi eliminerar många transporter. När vi använder underleverantörer strävar vi efter att transporterna ska påverka miljön så lite som möjligt. Vår målsättning är korta transportsträckor med effektiva och miljövänliga transportmedel.

16 Snabb service var du än befinner dig Du vet hur det är. Du kan ditt jobb och det är sälla n du gör några misstag, men så händer det som inte får hända. Du kör sönder din utrustning. När du har svurit klart kan du ta det lugnt. För det första utbildar och supportrar vi våra återförsäljare för maximal service. Det innebär att du får hjälp så fort skadan är skedd. Om din återför säljare inte har reservdelen på hyllan når vi dig från vårt centrala reservdelslager, senast nästa morgon oavsett var du befinner dig. Visste du förresten att vi sparar information om varje enskild tiltrotator i en databas? Vi vet alltså hur den är konfigurerad. Det gör att vi kan se om något fel återkommer och spåra den detalj som orsakar eventuella problem. All information sparas i vår databas. Därför kan vi lätt spåra orsaken till eventuella återkommande problem.

17 Namn: Conny Hammarlund Ålder: 47 år Stad: Stockholm Företag: Katrinedal Grund & Mark Kör: Komatsu PC228 Steelwrist: X26 Bäst med mitt jobb: Det är omväxlande. Jag lär mig något nytt varje dag. Mycket nöjd med servicen Jag valde Steelwrist efter att ha tittat runt på lite olika mässor. Det jag föll för var den höga tiltvinkeln på tiltrotatorn. Den är bra när jag ska in och göra slänter eller komma in bakom en grund. Jag får helt enkelt en större rörelsefrihet. Jag är även mycket nöjd med servicen. Det har rört sig om små saker. Oavsett fel har det aldrig varit några problem att få hjälp. Steelwris t är även prestigelösa och öppna för nya idéer och förslag. För mig som verkar i Stockholm är det också en fördel att kontoret ligger så nära. Ibland åker jag bara förbi för att fika och småprata lite. Jag känner mig alltid välkommen.

18 Tekniska specifikationer B D B A C C Tiltrotatorer A Tiltrotator X04 X06 X06 + grip X12 X12 + grip X18 X18 + grip X26 X26 + grip Maskinvikt (ton) Överdel S40/ Direktinfäst S40/ Direktinfäst S40/ Direktinfäst S45/50/ Direktinfäst S45/50/ Direktinfäst S60/B20 Direktinfäst S60/B20 Direktinfäst S70/B20 Direktinfäst S70/B20 Direktinfäst Redskapsfäste S40 S40 S40 S45/50 S45/50 S60/B20 S60/B20 S70/B20 S70/B20 Max tiltvinkel Flödesbehov (liter/min) Max tryck (bar) Hydrauliska extrafunktioner A Bredd (mm) B Längd (mm) C Bygghöjd (mm) D Bredd cylindrar (mm) Vikt från (kg) Gripvidd (mm) Tiltkraft (knm) 6,5 12,7 12, Rotationskraft (knm) 2,7 4,2 4,2 6,5 6,5 7,8 7,8 10,6 10,6 Snabbfästen Snabbfäste S40 S45 S50 S60 S70 B20 Maskinvikt (ton) Axeldiameter (mm) Bygghöjd (mm) Vikt (kg) Bredd (mm) Längd (mm) Lyftkrok Ja Ja Ja Ja Ja Ja

19 Din nyckel till Earthmoving efficiency Maskinvikt , Fäste S40 S40 S45/S50 S45/S50 S45/S50 S45/S50 S60 S60 S60 S60 S70 S70 Tiltrotator X04 X06 X06 X12 X12 X12 X18 X18 X18 X18 X26 X26 Planerskopa Volym Bredd Vikt Skärblad 200 l 1200 mm 110 kg 16 mm 300 l 1200 mm 160 kg 20 mm 300 l 1200 mm 165 kg 20 mm 300 l 1200 mm 165 kg 20 mm 400 l 1300 mm 205 kg 20 mm 550 l 1500 mm 380 kg 25 mm 700 l 1500 mm 460 kg 750 l 1600 mm 510 kg 750 l 1600 mm 510 kg 900 l 1600 mm 600 kg 1050 l 1800 mm 700 kg 40 mm 1250 l 1800 mm 860 kg 40 mm Grävskopa med tänder Volym Bredd Vikt Tandsystem 150 l 600 mm 100 kg MG8 x l 700 mm 200 kg MG10 x l 700 mm 200 kg MG10 x l 700 mm 200 kg MG10 x l 600 mm 280 kg MG10 x l 800 mm 400 kg 600 l 900 mm 530 kg 650 l 4 x Cat3,5 4x Cat3,5 /15GPE /20GPE 950 mm 570 kg 4x Cat3,5 /20GPE 700 l 850 l 1000 mm 610 kg 4x Cat3,5 /20GPE 1000 mm 670 kg 4x Cat3,5 /30GPE 1050 l 1250 l 1050 mm 840 kg 4x Cat3,5 /30GPE 1200 mm 1140 kg 4x Cat4,5 /40GPE Grävskopa utan tänder Volym Bredd Vikt Skärblad 150 l 600 mm 80 kg Fr dr l 700 mm 190 kg Fr dr l 700 mm 190 kg Fr dr l 700 mm 190 kg Fr dr l 600 mm 260 kg Fr dr l 800 mm 360 kg Fr dr l 900 mm 570 kg 650 l 950 mm 520 kg 700 l 1000 mm 570 kg 850 l 1000 mm 630 kg 40 mm Kabelskopa Volym Bredd Vikt Skärblad 80 l 300 mm 50 kg Fr dr l 400 mm 130 kg Fr dr l 400 mm 135 kg Fr dr l 400 mm 135 kg Fr dr l 400 mm 170 kg Fr dr l 400 mm 240 kg Fr dr l 500 mm 325 kg 330 l 500 mm 325 kg 330 l 500 mm 325 kg 360 l 570 mm 430 kg 40 mm 360 l 570 mm 450 kg 40 mm 550 l 600 mm 550 kg 40 mm VA-skopa Volym Bredd Vikt Skärblad 450 l 700 mm 420 kg 450 l 700 mm 420 kg 450 l 700 mm 420 kg 550 l 800 mm 500 kg 700 l 900 mm 550 kg 40 mm 850 l 900 mm 660 kg 40 mm Pallgaffel Lyftkapacitet Bredd 2 ton 1000 mm 4 ton 1000 mm 5 ton 1500 mm 5 ton 1500 mm 5 ton 1500 mm 5 ton 1500 mm 5 ton 1500 mm 5 ton 1500 mm Asfaltskärare Diameter Tjocklek Vikt 400 mm 8 mm 50 kg 400 mm 8 mm 50 kg 400 mm 8 mm 70 kg 400 mm 8 mm 70 kg 400 mm 8 mm 70 kg 450 mm 10 mm 70kg 450 mm 10 mm 85 kg 450 mm 10 mm 85 kg 450 mm 10 mm 85 kg 450 mm 10 mm 85 kg 450 mm 10 mm 90kg 450 mm 10 mm 90 kg

20 Steelwrist AB marknadsför, ut vecklar och tillverkar tilt rotatorer och snabbfästen för gräv maskiner och grävlastare i storlekar från 2 till 26 ton. Dessutom erbjuds ett skop sortimen t anpassat till dessa maskine r. Steelwris t är ett helsvenskt privat ägt företa g med huvudkontor och till verk ning i Sollentun a norr om Stockholm. Steelwrist AB Bäckvägen 18 SE Sollentuna Växel Sälj Service Fax ÅTERFÖRSÄLJARE Art nr ver

Lönsam säkerhet och effektivitet.

Lönsam säkerhet och effektivitet. Lönsam säkerhet och effektivitet. Vi höjer din grävmaskins effektivitet och säkerhet. Vårt mål är att konstruera den optimala tiltrotatorn för dig. Det jobbar vi hårt på varje dag. Vi strävar hela tiden

Läs mer

REDSKAP. Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare

REDSKAP. Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare REDSKAP Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare Den optimala kombinationen. En Volvo kompaktgrävare och skopa tillsammans med ett fabriksmonterat snabbfäste och Steelwrist tiltrotator är den optimala kombinationen

Läs mer

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Redskap Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Perfekt passform. Vi introducerar det nya sortimentet kompaktgrävskopor från Volvo. Dessa hållbara redskap är utformade för att prestera i perfekt harmoni

Läs mer

SG/MG Gripar. Den perfekta kombinationen. Maximera din maskins potential med en skräddarsydd grip

SG/MG Gripar. Den perfekta kombinationen. Maximera din maskins potential med en skräddarsydd grip SG/MG Gripar Den perfekta kombinationen Maximera din maskins potential med en skräddarsydd grip En optimerad grip för varje tiltrotator Indexator Rototilt Systems har utvecklat en ny generation multioch

Läs mer

OQTR PRO DEN INTELLIGENTA TILTROTATORN

OQTR PRO DEN INTELLIGENTA TILTROTATORN OQTR PRO DEN INTELLIGENTA TILTROTATORN WWW.OILQUICK.COM OQTR PRO Line Världens mest avancerade, säkra och effektiva tiltrotatorsystem. OQTR PRO Line är samlingsbegreppet på OilQuicks nya program av säkra,

Läs mer

AUTOMATISKT SNABBFÄSTESSYSTEM FÖR GRÄVMASKINER AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN BLIR ENGCONS NYA STANDARD

AUTOMATISKT SNABBFÄSTESSYSTEM FÖR GRÄVMASKINER AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN BLIR ENGCONS NYA STANDARD AUTOMATISKT SNABBFÄSTESSYSTEM FÖR GRÄVMASKINER AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN BLIR ENGCONS NYA STANDARD AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN BLIR ENGCONS NYA STANDARD Vi tar nu steget fullt ut med att införa vårt automatiska

Läs mer

nya generationens skopa

nya generationens skopa More care. Built in. VOLVO KOMPAKTA GRÄVMASKINER nya generationens skopa Öka effektiviteten på platsen, gräv upp vinsten Den nya generationens Volvo-skopor hjälper dig att få ut bästa möjliga gräv- och

Läs mer

ENGCON SÄTTER NY BRANSCHSTANDARD FÖR AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN FÖR GRÄVMASKINER

ENGCON SÄTTER NY BRANSCHSTANDARD FÖR AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN FÖR GRÄVMASKINER ENGCON SÄTTER NY BRANSCHSTANDARD FÖR AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN FÖR GRÄVMASKINER AUTOMATISKT SNABBFÄSTESSYSTEM MED EC-OIL BLIR MARKNADENS NYA STANDARD UTAN EXTRA KOSTNAD * ERBJUDANDE! Nu får du en unik

Läs mer

Den intelligenta tiltrotatorn

Den intelligenta tiltrotatorn Tiltrotator TR Den intelligenta tiltrotatorn Fördelar med OilQuick Tiltrotator OilQuick tar tiltrotatorn till en ny nivå OilQuick tiltrotator kan tilta 40 grader, rotera obegränsat och dessutom byta hydrauliska

Läs mer

Vi gräver fram de bästa maskinerna. Rikstäckande service 2012-1. 1 år på AktieTorget. Fira med oss! Missa inte våra unika kalaserbjudande

Vi gräver fram de bästa maskinerna. Rikstäckande service 2012-1. 1 år på AktieTorget. Fira med oss! Missa inte våra unika kalaserbjudande Vi gräver fram de bästa maskinerna Rikstäckande service 2012-1 1 år på AktieTorget Fira med oss! Missa inte våra unika kalaserbjudande Passa på att uppgradera - Vi byter in din gamla maskin! XC15 med skoppaket

Läs mer

SVAB GRÄVMASKINSSTYRNING GP CONTROLLER tiltrotator/redskap, hjul, band och tilläggsfunktioner

SVAB GRÄVMASKINSSTYRNING GP CONTROLLER tiltrotator/redskap, hjul, band och tilläggsfunktioner SVAB GRÄVMASKINSSTYRNING GP CONTROLLER tiltrotator/redskap, hjul, band och tilläggsfunktioner LÖSNINGAR MED FOKUS PÅ EN BÄTTRE FÖRARMILJÖ Applikationen Grävmaskin- och Grävlastarstyrning GPC är ett fristående

Läs mer

AUTOMATISKT SNABBFÄSTESSYSTEM FÖR GRÄVMASKINER

AUTOMATISKT SNABBFÄSTESSYSTEM FÖR GRÄVMASKINER OQ AUTOMATISKT SNABBFÄSTESSYSTEM FÖR GRÄVMASKINER WWW.OILQUICK.COM Byt hydrauliska redskap på sekunder OilQuick är ett automatiskt snabbfästessystem för grävmaskiner som kopplar hydrauliska redskap direkt

Läs mer

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET EN SE PROFESSIONELL PÅLITLIGHET Trima Compact TM TRIMAS LASTARSERIE FÖR KOMPAKTTRAKTORER C 4C 6C 8C REJÄLA, SÄKRA TRIMA. Hög produktivitet och suverän ergonomi varje dag, år ut och år in det är vad Trimas

Läs mer

- Kvalitetsleverantören

- Kvalitetsleverantören - Kvalitetsleverantören Företaget Götene Construction Equipment AB är idag en av Nordens ledande tillverkare av redskap för entreprenadmaskiner. Företaget är beläget i Götene, där vi har ett 30-tal medarbetare

Läs mer

Prislista. Grävtillbehör för grävmaskiner, traktorgrävare och minigrävare

Prislista. Grävtillbehör för grävmaskiner, traktorgrävare och minigrävare Prislista Grävtillbehör för grävmaskiner, traktorgrävare och minigrävare Prislista SVERIGE SMP PARTS AB - PRISLISTA SMP PRODUKTER Innehållsförteckning 1 SNABBFÄSTEN Sida Snabbfästen SMP Hydrauliska 2 Snabbfästen

Läs mer

Nyheter. engcon utökar ledningen med nya generationen tiltrotatorer!

Nyheter. engcon utökar ledningen med nya generationen tiltrotatorer! Nyheter engcon utökar ledningen med nya generationen tiltrotatorer! Nya generationen tiltrotatorer EC219 och EC226 Framtiden är här! engcons produkter passar marknadens alla förekommande grävmaskinsmärken

Läs mer

VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar.

VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar. VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar. Demolering. En viktig del på vägen till framgång. Nedmontering av byggnader, broar, och andra konstruktioner är tuffa och smutsiga jobb.

Läs mer

Produktkatalog KUNDANPASSAD SVENSKTILLVERKAD KVALITET! GRÄVTILLBEHÖR AB. Produktlista 2016

Produktkatalog KUNDANPASSAD SVENSKTILLVERKAD KVALITET! GRÄVTILLBEHÖR AB. Produktlista 2016 Produktkatalog KUNANPASSA SVNSKTILLVRKA KVALITT! Produktlista 2016 GRÄVTILLBHÖR AB 2 UTRUSTNING TILL GRÄVMASKINR SB Grävtillbehör AB grundades 1996 av Sören Blom och Billy Hölscher. SB är ett företag med

Läs mer

FUNKTIONER FÖR EN EFFEKTIVARE GRÄVMASKIN TOOL REMOTE JOYSTICK CONTROL AUTO POSITIONING JOYSTICK CONTROL CALIBRATION TILTROTATOR SYSTEM WHEEL

FUNKTIONER FÖR EN EFFEKTIVARE GRÄVMASKIN TOOL REMOTE JOYSTICK CONTROL AUTO POSITIONING JOYSTICK CONTROL CALIBRATION TILTROTATOR SYSTEM WHEEL FUNKTIONER FÖR EN EFFEKTIVARE GRÄVMASKIN JOYSTICK CONTROL TOOL REMOTE AUTO POSITIONING JOYSTICK CONTROL AUTOMATIC JOYSTICK CONTROL TILTROTATOR RECOGNITION SUPPORT CALIBRATION SYSTEM WHEEL DIGGING BRAKE

Läs mer

STYRSYSTEM. Grävmaskiner

STYRSYSTEM. Grävmaskiner STYRSYSTEM Grävmaskiner Proportionell styrning Vad är proportionell styrning? Mycket kortfattat, steglös styrning av maskinens olika funktioner. Det vill säga att föraren har direkt och steglös kontroll

Läs mer

NYHETER 2015. EC204 Förbättrad sopvals. Löstagbar grip engcon Positioning System

NYHETER 2015. EC204 Förbättrad sopvals. Löstagbar grip engcon Positioning System NYHETER 2015 EC204 Förbättrad sopvals Löstagbar grip engcon Positioning System SR800B-SR2000B SOPVALS NYHET! 2009 introducerade engcon en sopvalsserie för grävmaskiner och den blev snabbt en favorit bland

Läs mer

Pressrelease: Indexator Rototilt Systems lanserar ett helt nytt sätt att köpa tiltrotatorer.

Pressrelease: Indexator Rototilt Systems lanserar ett helt nytt sätt att köpa tiltrotatorer. Pressrelease: Indexator Rototilt Systems lanserar ett helt nytt sätt att köpa tiltrotatorer. Tack vare en helt ny teknikplattform Rototilt R tar Indexator Rototilt Systems nu ännu ett stort, viktigt steg

Läs mer

Produktprogram. ABL Construction Equipment

Produktprogram. ABL Construction Equipment Produktprogram ABL Construction Equipment ABL Construction Equipment Med rätt redskap får du optimal utväxling av din investering För dig med högsta krav på prestanda och kvalitet finns ett av världens

Läs mer

Utrustning för entreprenadmaskiner

Utrustning för entreprenadmaskiner Utrustning för entreprenadmaskiner När kvalitet och prestanda får avgöra! Historia ABL har lång erfarenhet av redskap och tillbehör till entreprenadmaskiner och har sedan starten 1960 varit ledande på

Läs mer

REDSKAPSKATALOG Grävmaskin

REDSKAPSKATALOG Grävmaskin REDSKAPSKATALOG Grävmaskin engcon Redskapskatalog Utveckla din maskin och din affärsidé Du och din grävmaskin är en bra början. Med utrustning från engcon blir det en ännu mer effektiv, mångsidig och lönsam

Läs mer

22.15 HJULLASTARE RAMSTYRDA 22.1512 Wille 655 603 kr 3-6 ton JCB 407BZX 400-1000 lit

22.15 HJULLASTARE RAMSTYRDA 22.1512 Wille 655 603 kr 3-6 ton JCB 407BZX 400-1000 lit 22.15 HJULLASTARE RAMSTYRDA 22.1512 Wille 655 603 kr 3-6 ton JCB 407BZX 400-1000 lit 22.1513 Volvo 4200, L35B PRO 603 kr 4-9 ton Kramer 480T 800-1400 lit Atlas AR65 22.1514 22.1514A Volvo 4200B, 4300,

Läs mer

Välj en Airman om du önskar det lilla extra! En kvalitets-maskin till rätt pris. Maskiner hemma för snabb leverans!

Välj en Airman om du önskar det lilla extra! En kvalitets-maskin till rätt pris. Maskiner hemma för snabb leverans! Välj en Airman om du önskar det lilla extra! Maskiner hemma för snabb leverans! Test AX52U-5 Scanna koden och ladda ner test på AX52U-5 En kvalitets-maskin till rätt pris Producerad i Japan Airman grävmaskiner

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

EN VÄRLDSLEDARE ATT VÄXA MED

EN VÄRLDSLEDARE ATT VÄXA MED SE EN VÄRLDSLEDARE ATT VÄXA MED EN FRONTLASTARE FÖR TRAKTORER PÅ UPP TILL 12O HK TrimaVersa-XSeries TM X16 X26 X6 X6 X56 EN LÄTTARE VÄG TILL ÖKAD PRODUKTIVITET Med Versa-X har Trimas frontlastarfamilj

Läs mer

entreprenad lantbruk truck

entreprenad lantbruk truck LS EQUIPMENT TRADING AB Låsbomsgatan 29 589 41 LINKÖPING Tel: +46 (0) 13 16 00 20 Fax: +46 (0) 13 16 00 22 PRODUKTKATALOG 2015 entreprenad lantbruk truck.lstrading.se info@lstrading.se Företaget LS Equipment

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

Hultdin System AB - En av världens ledande utvecklare och tillverkare av komponenter till det mekaniserade skogsbruket ger sig nu in på

Hultdin System AB - En av världens ledande utvecklare och tillverkare av komponenter till det mekaniserade skogsbruket ger sig nu in på ENTREPRENADSERIE Hultdin System AB - En av världens ledande utvecklare och tillverkare av komponenter till det mekaniserade skogsbruket ger sig nu in på entreprenadsidan. Huvudkontoret och tillverkning

Läs mer

ICS nya generationens styrsystem

ICS nya generationens styrsystem SE ICS nya generationens styrsystem För oss är SecureLock TM viktigt, det hjälper oss undvika olyckor. Vi vet att vi har det säkraste red- skapslåset på marknaden. Morten Hoff, Guttorm Hoff AS NORGE Styrsystemet

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

Minigrävare 0,8-8,0 ton

Minigrävare 0,8-8,0 ton Minigrävare 0,8-8,0 ton 2-års full garanti Producerad i Japan Hanix eller som den tidigare hette Nissan, kom till Beck 1981 och har sedan dess varit marknadsledande i Sverige och Norge. Under åren har

Läs mer

ROTOTILT. Ett smartare val FÖRVANDLA DIN GRÄVMASKIN TILL EN KOMPETENT, SKRÄDDARSYDD REDSKAPSBÄRARE

ROTOTILT. Ett smartare val FÖRVANDLA DIN GRÄVMASKIN TILL EN KOMPETENT, SKRÄDDARSYDD REDSKAPSBÄRARE ROTOTILT Ett smartare val FÖRVANDLA DIN GRÄVMASKIN TILL EN KOMPETENT, SKRÄDDARSYDD REDSKAPSBÄRARE Kraften i att själv kunna välja Indexator Rototilt Systems förvandlar alla typer av grävmaskiner till en

Läs mer

Prislista SEK 2010 Hjullastare/Traktor

Prislista SEK 2010 Hjullastare/Traktor lista SEK 2010 Hjullastare/Traktor Giltig t.o.m. 2010-12-31 Drivex lista 2010 Giltig t.o.m. 2010-12-31 Byt entreprenad på 10 sekunder Vill du förenkla ditt arbete och byta uppdrag sekundsnabbt? Då ska

Läs mer

-ett stort litet aggregat

-ett stort litet aggregat -ett stort litet aggregat - Låg Friktion 1. Proportionellt vinklade matarhjul innebär att när aggregatet är fullt öppet, dvs vid max trädstorlek, har också matarhjulen mest vinkel och bärkraft mot stammen.

Läs mer

SKÖRDARAGGREGAT SKOGSTEKNOLOGISK TOTALKOMPETENS

SKÖRDARAGGREGAT SKOGSTEKNOLOGISK TOTALKOMPETENS SKÖRDARAGGREGAT SKGSTEKNLGISK TTALKMPETENS 1 SKÖRDARAGGREGAT 16RH 16RHS 18RH 18RHS SKÖRDAR TEKNLGISK AUKTRITET ÖVERLÄGSEN SLITSTYRKA CH UTRUSTNING Keslas långa erfarenhet av skogsteknologi har gett företaget

Läs mer

OQC INTELLIGENTA SNABBFÄSTESSYSTEMET FÖR MATERIALHANTERING

OQC INTELLIGENTA SNABBFÄSTESSYSTEMET FÖR MATERIALHANTERING OQC DET INTELLIGENTA SNABBFÄSTESSYSTEMET FÖR MATERIALHANTERING WWW.OILQUICK.COM Byte av hydrauliska redskap på 15 sekunder Systemet OilQuick OQC har utvecklats av företaget OilQuick och ger användaren

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

Försäljning och uthyrning av 2014-2015 väg- och anläggningsmaskiner

Försäljning och uthyrning av 2014-2015 väg- och anläggningsmaskiner Försäljning och uthyrning av 214-215 väg- och anläggningsmaskiner Lamellgatan 1 / 261 35 Landskrona Tele 418 5614 / Fax 418 2835 www.saxtorp.com / info@saxtorp.com Välkommen till Saxtorp Trading och Saxtorp

Läs mer

REDSKAPSKATALOG. Grävmaskin

REDSKAPSKATALOG. Grävmaskin REDSKAPSKATALOG Grävmaskin engcon Redskapskatalog Koppla av vi hjälper dig att koppla rätt Varsågod, i din hand håller du nu engcons senaste katalog och som vanligt innehåller den en rad produktnyheter

Läs mer

Hultdin System AB - En av världens ledande utvecklare och tillverkare av komponenter till det mekaniserade skogsbruket ger sig nu in på

Hultdin System AB - En av världens ledande utvecklare och tillverkare av komponenter till det mekaniserade skogsbruket ger sig nu in på ENTREPRENADSERIE Hultdin System AB - En av världens ledande utvecklare och tillverkare av komponenter till det mekaniserade skogsbruket ger sig nu in på entreprenadsidan. Huvudkontoret och tillverkning

Läs mer

Din leverantör av Redskap till Entreprenadmaskiner www.ypv.se 0910 710 910 info@ypv.se Ytterviks PrototypVerkstad AB Norra Yttervik 161 931 91 Skellefteå YPV startade sin verksamhet 1992. Vid starten av

Läs mer

Borr & Pålnings Tillbehör. Från Sverige

Borr & Pålnings Tillbehör. Från Sverige Borr & Pålnings Tillbehör Från Sverige Generell Katalog 2012 Made in Sweden Spränghåls Borrning MD33 MD45 MD60 Grundläggnings Borrning SPD AB Det är med stolthet och glädje jag presenterar vårt företag

Läs mer

SPÄNNARE AUTOMATISK SPÄNNARE FÖR ALLA TUNGA TRANSPORTER. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det.

SPÄNNARE AUTOMATISK SPÄNNARE FÖR ALLA TUNGA TRANSPORTER. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. TU SPÄNNARE AUTOMATISK SPÄNNARE FÖR ALLA TUNGA TRANSPORTER Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. FLEX INNOVATION OCH DESIGN GER NYA MÖJLIGHETER Automatisk efterspänning Oavsett hur mycket virket

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 5080 - KAN INTE BESKRIVAS, DEN MÅSTE UPPLEVAS! Nej den har inte bara fått ny färg. TransPro

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal Hultdins SuperSaw, högproduktiv buntkapning i Brasilien Hultdins gripsågar i SuperSaw-serien har under många år varit det naturliga kvalitetsvalet bland skogsentreprenörer världen över. Kaptillsatsen appliceras

Läs mer

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig TRYCKLUFT Slang- och kabelupprullare Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig 2 För yrkesmässigt användande i industrimiljö. Tillfredställer de behov som finns i professionella arbetsmiljöer

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION VÄLKOMMEN. Svensk Metallteknik Industri i Höör AB startades år 1997 i Höör som ligger mitt i Skåne.

FÖRETAGSPRESENTATION VÄLKOMMEN. Svensk Metallteknik Industri i Höör AB startades år 1997 i Höör som ligger mitt i Skåne. FÖRETAGSPRESENTATION Svensk Metallteknik Industri i Höör AB startades år 1997 i Höör som ligger mitt i Skåne. Med god erfarenhet från entreprenadsidan började vi utveckla och tillverka special utrustning

Läs mer

EdmoLift, din kompletta legoleverantör

EdmoLift, din kompletta legoleverantör Laserskärning Bockning Svetsning Ytbehandling Montering EdmoLift, din kompletta legoleverantör EdmoLift är en komplett legoleverantör med toppmodern maskinpark, vår personal har lång erfarenhet av legoarbeten

Läs mer

MEJSLAR SDS-MAX SDS-PLUS BORRNING OCH MEJSLING

MEJSLAR SDS-MAX SDS-PLUS BORRNING OCH MEJSLING MEJSLAR SDS-MAX SDS-PLUS BORRNING OCH MEJSLING www..se BETONGBORRNING OCH MEJSLING Du har köpt det bästa verktyget, nu kan du köpa det bästa tillbehöret för arbetsuppgiften. FRÅGA EFTER DEWALT BORR OCH

Läs mer

PRISLISTA SEK 2018 STYRSYSTEM FÖR GRÄVMASKINER

PRISLISTA SEK 2018 STYRSYSTEM FÖR GRÄVMASKINER PRISLISTA SEK 2018 STYRSYSTEM FÖR GRÄVMASKINER Bästa samarbetspartner Vi har nu inlett ett nytt år och kan tack vare er lämna ett mycket framgångsrikt 2017 bakom oss! Vi har under det gångna året ansträngt

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

proplate MACHINING ON THE CUTTING EDGE

proplate MACHINING ON THE CUTTING EDGE proplatemachining ON THE CUTTING EDGE Vi är experter på maskinbearbetning av stål Maskinbearbetning av hög klass är en förutsättning för att skurna detaljer ska fungera för sitt ändamål. Vi erbjuder en

Läs mer

SPÄNNARE AUTOMATISK SPÄNNARE FÖR ALLA TUNGA TRANSPORTER. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det.

SPÄNNARE AUTOMATISK SPÄNNARE FÖR ALLA TUNGA TRANSPORTER. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. TU SPÄNNARE AUTOMATISK SPÄNNARE FÖR ALLA TUNGA TRANSPORTER Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. INNOVATION OCH DESIGN GER NYA MÖJLIGHETER Automatisk efterspänning Oavsett hur mycket virket sätter

Läs mer

redskap VOLVO KOMPAKTLASTARE

redskap VOLVO KOMPAKTLASTARE redskap VOLVO KOMPAKTLASTARE Endast det bästa är gott nog för din Volvo. Du valde förmodligen en Volvo kompaktlastare för att du ville ha den bästa kvaliteten. Så varför skulle du nöja dig med mindre när

Läs mer

En produktportfölj för verklig grävmaskinseffektivitet!

En produktportfölj för verklig grävmaskinseffektivitet! En produktportfölj för verklig grävmaskinseffektivitet! Tiltrotatorer och Automation Kärnan i Steelwrist produktportfölj utgörs av snabbfästen, powertilt och tiltrotatorer som tillsammans med styrsystemet

Läs mer

HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450

HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450 More care. Built in. VOLVOS KOMPAKTUTRUSTNING HYDRAULISKA RIVNINGSAGGREGAT HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450 DE ENDA RIVNINGSAGGREGAT SOM BYGGTS EFTER VOLVOS KRAV Volvos serie med rivningsaggregat

Läs mer

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw 360 sikt Med en optimalt placerad stol som kan flyttas i sidled, vinklade valsfästen och en sluttande huv har DD25B en branschledande runtomsikt. Oavsett om föraren

Läs mer

Avstånd mellan ben E Egenvikt kg 2 3,5 4,5 5 5,4 9

Avstånd mellan ben E Egenvikt kg 2 3,5 4,5 5 5,4 9 PALLBOCKAR PALLBOCKAR / AXEL Artnr 57770 57771 57772 57773 57774 57775 Benämning SN15A SN15B SN30 SN50 SN80A SN80B Kraftiga och stabila Axel / pallbockar med 8 styck lyfthöjds positioner. Lämpliga för

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

Priserna reduceras med 20 % varannan timme!

Priserna reduceras med 20 % varannan timme! Priserna reduceras med 20 % varannan timme! FYNDA! AUKTION SWECONDAGARNA VOLVO CUSTOMER CENTER ESKILSTUNA 18-19 JUNI 2010 Priserna reduceras fredagen den 18 juni kl 14.00 och lördagen den 19 juni kl 12.00

Läs mer

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 Mångsidig grävmaskin med anpassningsbar bredd för effektiv användning

Läs mer

Framtiden för effektiv desinfektion

Framtiden för effektiv desinfektion Framtiden för effektiv desinfektion Intelligent kvalitet framtiden för effektiv desinfektion Avancerad hygienteknik Uppdraget för den nya KEN IQ-serien är att presentera den ultimata intelligenta hygienlösningen

Läs mer

Tiger. Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning

Tiger. Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning Tiger Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning Tiger AS Det smarta alternativet till plöjning Tiger LT Kompakt med litet dragkraftsbehov Tiger En klass för sig själv! Kapacitetsstyrkor för

Läs mer

Planeringsskopor Maskinvikt 3 till 12 ton

Planeringsskopor Maskinvikt 3 till 12 ton Entreprenad Planeringsskopor Maskinvikt 3 till 12 ton Planeringsskopa med indragna hörn för rototilt. Botten och sidstål av Hardox 450. Skärstål Borstål 500 brinell. Kan även beställas med rak gavel.

Läs mer

Vagnar och kranar för skog och entreprenad

Vagnar och kranar för skog och entreprenad Vagnar och kranar för skog och entreprenad Svensk kvalitetstillverk Vreten AB ning i mer än ett sekel Vretens skogsprodukter har blivit det naturliga valet för skogsbrukare som vill ha robusta vagnar och

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

En produktportfölj för verklig grävmaskinseffektivitet!

En produktportfölj för verklig grävmaskinseffektivitet! En produktportfölj för verklig grävmaskinseffektivitet! Tiltrotatorer och Automation Kärnan i Steelwrist produktportfölj utgörs av snabbfästen, powertilt och tiltrotatorer som tillsammans med styrsystemet

Läs mer

ARTIKELNUMMERREGISTER LASTBIL ANLÄGGNING. INKL MASKINER- OCH MASKINTILLBEHÖR

ARTIKELNUMMERREGISTER LASTBIL ANLÄGGNING. INKL MASKINER- OCH MASKINTILLBEHÖR 1 VERSION 2.2 2015-04-13 ARTIKELNUMMERREGISTER LASTBIL ANLÄGGNING. INKL MASKINER- OCH MASKINTILLBEHÖR Det finns möjlighet att komplettera Artikelregister med fler artiklar efter användarnas önskemål. En

Läs mer

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande LASTARE 3248/A 3248/TA med hytt Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande 3248/A för panoramasikt, se det du lastar Säker skyddshytt.

Läs mer

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

En produktportfölj för verklig grävmaskinseffektivitet!

En produktportfölj för verklig grävmaskinseffektivitet! En produktportfölj för verklig grävmaskinseffektivitet! Tiltrotatorer och Automation Kärnan i Steelwrist produktportfölj utgörs av snabbfästen, powertilt och tiltrotatorer som tillsammans med styrsystemet

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION VÄLKOMMEN. Svensk Metallteknik Industri i Höör AB startades år 1997 i Höör som ligger mitt i Skåne.

FÖRETAGSPRESENTATION VÄLKOMMEN. Svensk Metallteknik Industri i Höör AB startades år 1997 i Höör som ligger mitt i Skåne. DJUPGRÄVSKOPOR - SMALSKOPOR - PLANERINGSSKOPOR - GALLERSKOPOR TJÄLRIVARE - GAFFELSTÄLL - SNABBFÄSTEN - TILT/MELLANDELAR ADAPTRAR - ASFALTSKÄRARE - OMBYGGNADSFÄSTE - FRONTSKOPOR ROTORSIKT - POWERTILT PRODUKTKATALOG

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

Redskap för teleskop- och hjullastare. Specialdesignade redskap

Redskap för teleskop- och hjullastare. Specialdesignade redskap SE Redskap för teleskop- och hjullastare Specialdesignade redskap Rätt redskap för varje uppgift Det är egentligen väldigt enkelt. Om du använder våra originalredskap behöver du aldrig kompromissa när

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

Vedmaskiner från Mora

Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Per Wikstrand AB är ett svenskt företag med mångårig erfarenhet av maskiner för rationell och säker vedhantering. Kvalitetstänkandet står i första ledet och

Läs mer

och säkra vinkelslipar

och säkra vinkelslipar Effektiva och säkra vinkelslipar Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Gör ditt hus till ett hem med de nya vinkelsliparna från Bosch. De är effektiva och robusta och ger bra hantering

Läs mer

PEMA Rullbockar. Rullbockar

PEMA Rullbockar. Rullbockar Rullbockar PEMA Rullbockar Rullbockar är en nödvändighet vid hantering av cylindriska objekt såsom tankar, tryckkärl, vindkrafttorn, stora rör eller liknande vid svetsning, målning, blästring eller montering.

Läs mer

PMS 322 C. Hygienstolar

PMS 322 C. Hygienstolar PMS 322 C Hygienstolar Amfibi Hygienstol Fördelen med GATEs hygienstolar är att de mycket snabbt kan anpassas efter varje individs behov och varje situations krav. Justera sitthöjden med manuell- eller

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

Holms PD Plus PLOGREDSKAP: WHY OUR ADJUSTABLE V-PLOW? IT S GOOD BUSINESS. bättre sikt på landsväg och stora ytor

Holms PD Plus PLOGREDSKAP: WHY OUR ADJUSTABLE V-PLOW? IT S GOOD BUSINESS. bättre sikt på landsväg och stora ytor PLOGREDSKAP: WHY OUR ADJUSTABLE V-PLOW? IT S GOOD BUSINESS. Holms PD Plus bättre sikt på landsväg och stora ytor Holms PD Plus är en nyutveckling av diagonalplogen Holms PD för snöröjning på landsväg och

Läs mer

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler SVENSKA Universalarkmataren bogserade väghyvel för utjämning vägar, jordbruk fält, torv produktion och andra områden. Höghållfast stål används i tillverkningen av utrustning för att säkerställa en lång

Läs mer

Skensystem Ergonomics in focus since 2001 SKENSYSTEM. Var rädd om armar och axlar, låt ett skensystem bära den skadliga vikten

Skensystem Ergonomics in focus since 2001 SKENSYSTEM. Var rädd om armar och axlar, låt ett skensystem bära den skadliga vikten Sida 1/16 SKENSYSTEM Var rädd om armar och axlar, låt ett skensystem bära den skadliga vikten Sida 2/16 Upphängning, skenor och fästen Att hänga upp verktyg och maskiner rörligt i skenor är idag ett mycket

Läs mer

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMLIG LAST LÖSNINGEN FÖR ICK-US,VANS OCH ERSONBILAR Som professionell användare ställer du säkert höga krav på effektivitet under din arbetsdag och ofta ingår

Läs mer

Tillverkare av maskiner för metallbearbetning. pressar valsverk stansar. tel. +46 (0)

Tillverkare av maskiner för metallbearbetning. pressar valsverk stansar.   tel. +46 (0) Tillverkare av maskiner för metallbearbetning pressar valsverk stansar www.ewn-maskiner.se tel. +46 (0) 7679 24 006 UPH 28 Horisontell hydraulpress - Inbyggt minne med möjlighet att spara upp till fyra

Läs mer

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen.

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen. Ombyggnad av elledning. Arbetet innebär resning av nya stolpar, montering av ledning med hjälp av lift samt nedmontering av gamla stolpar. VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Linjearbete och kabelplöjning innebär

Läs mer

VOLVO HJULLASTARE UPPLAGSLASTNING

VOLVO HJULLASTARE UPPLAGSLASTNING VOLVO HJULLASTARE UPPLAGSLASTNING EN PERFEKT KOMBINATION AV MASKIN, UTRUSTNING, OCH REDSKAP Med Volvos hjullastare blir upplagslastning enkel. Perfekt anpassade Volvo drivlinor, hydraulik, och redskap

Läs mer

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Vid konstruktionen av den nya helt hydrauliska frontlastaren POM-VX, speciellt fokus låg på en stabil konstruktion, god sikt och ergonomisk hantering. Årtionden

Läs mer