GÖRAN ADLÉN. tfn Klicka på Görans sociala mediekanaler så kan du följa hans tankar och trendspaningar:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GÖRAN ADLÉN. goran@adlen.nu www.adlen.nu tfn 0708 56 02 93. Klicka på Görans sociala mediekanaler så kan du följa hans tankar och trendspaningar:"

Transkript

1 GÖRAN ADLÉN TRENDSPANARE FÖRFATTARE FÖRELÄSARE Reklammakare och creative director som arbetat med många internationellt kända varmärken. Idag föreläsare, tbildare, moderator, rådgivare som flera gånger nominerats till årets talare, årets föreläsare och tre år i rad fått hedersomnämnande vid Stora Talarpriset. Senaste året lät motiveringen så här: Göran Adlén är själva definitionen av ett proffs. Oavsett sammanhang har han en nik förmåga att alltid landa rätt och sätta fingret på dagens och morgondagens trender. Hans högstanivå är skyhög och hans lägstanivå är så hög att den ändå placerar honom i toppen. Vi böjer våra hvden av respekt och ser fram emot många fler år av trendspaningar. Författare till flera böcker, bland annat årets ledarskapsbok 2005, Framtiden är inte vad den brkade vara. Ger sedan 2002 t en årlig trendrapport. En entreprenör och kreatör som älskar framtiden, häftiga kreativa idéer och allt nytt som händer! Säger att det bara finns tre ord som är viktiga om man ska lyckas: Våga, Älska, Spring! På nästa sida hittar d sj nya föreläsningar av och med Göran Adlén. tfn goran facebook. twitter. linkediin.

2 7 st FÖRELÄSNINGAR Det är bra att föreläsa om framtiden. För framtiden förändras och då måste jag också förändras. Hela tiden. Det är därför jag inte har en föreläsning. Jag har många olika att välja på. Väldigt många. För varje ppdrag är nikt. Det gemensamma med alla föreläsningar är att de är fokserade på framtiden och hr man ska lyckas. Föreläsningarna kan varieras i längd och mixas samman helt efter syfte och mål. 1. VARFÖR MÅSTE DU BLI SOCIALT DIGITAL OCH INTE DIGITALT SOCIAL? Rätt använt innebär det fantastiska möjligheter, men fel använt kan det vara direkt förödande. Felet som många företag gör, är att man blir digitalt social och inte tvärtom. Man börjar helt enkelt i fel ända. Den här föreläsningen handlar om hr man ska lyckas med den digitala kommnikationen. Hr de sociala medierna kan användas för att skapa affärsmässiga framgångar. Den ger dig knskap om hr d ska använda de olika redskapen. Hr andra företag som lyckats har gjort. När d har lyssnat på den här föreläsningen förstår d varför d aldrig får bli digitalt social tan alltid måste bli socialt digital. Den här föreläsningen riktar sig till alla företag, organisationer och myndigheter som vill få idéer om hr den digitala kommnikationen kan användas i sin verksamhet. Sociala medier är det mest överskattade, men samtidigt det mest nderskattade redskapet. tfn goran facebook. twitter. linkediin.

3 göran B e r ä t t a r O m sin föreläsning Våga älska framtiden 2. VÅGA ÄLSKA FRAMTIDEN Det var inte bättre förr. Det var inte enklare förr. Det var inte ens en gång roligare förr. Det var bara förr. Vi kan aldrig leva kvar i det gamla tan måste ständigt förnya oss, tänka nytt och framför allt lära oss att älska framtiden. Den här föreläsningen pekar på de största och viktigaste förändringar som vi alla möter och hr vi ska möta framtiden på bästa sätt. Det handlar om framtidens otrogna och knniga knder och om framtidens marknadsföring. Hr de sociala medierna totalt har förändrat möjligheterna att lyckas eller misslyckas. För n räcker det inte längre med att vara bra, n måste man vara bäst. Men det handlar framför allt om att säga ja till framtiden. För i sltändan handlar det om hr man ser på framtiden, som ett hot eller stor gigantisk möjlighet! Det mentala mindsetet avgör och det gäller att få alla att inse att kärleken är viktigare än knskapen om man vill lyckas i framtiden och att det gäller att få alla i organisationen att våga lite mer, älska det man gör lite mer och framför allt slta snacka, och göra det istället! Den här föreläsningen skräddarsys alltid tifrån bransch och passar in i de flesta konferenser, som ppstart för strategidagar, kndträffar etc. Föreläsningen baseras på min trendrapport KÄRLEKEN ÄR VIKTIGARE ÄN KUNSKAP göran adlen B e r ä t t a r o m sin FÖreläsning Det personliga varmärket 3. DET PERSONLIGA VARUMÄRKET 2006 skrev jag min bok Konsten att bli något töver det vanliga om det personliga varmärket och då möttes jag först med skepsis. Kan man verkligen vara ett personligt varmärke? Jo, det kan alla. Alla kan bli personliga varmärken. Det är ditt rykte som avgör hr bra det ska gå för företaget. D gör affärer med individer, inte med företag. Det här är en konkret föreläsning som ger tips på hr man ska bygga sitt personliga varmärke, bland annat genom hr man kan tnyttja de sociala medierna. Att bygga det personliga varmärket är inte kärnfysik. Det handlar bara om att jobba hårt, vara dig själv, göra bra saker och vara vänlig mot andra. Det här tycker jag själv är en riktigt nderhållande och matnyttig föreläsning som passar in vid många olika tillfällen. KLICKA PÅ PLAYKNAPPEN PÅ BILDEN OM DU VILL SE OCH HÖRA GÖRAN SJÄLV BERÄTTA KORT OM VARJE FÖRELÄSNING. tfn goran facebook. twitter. linkediin.

4 GÖrAN sin FÖrElÄsNiNG ExtrEmsErvicE i pplevelsetemplet 4. EXTREMSERVICE I UPPLEVELSETEMPLET Konkrrensen i handeln ökar. E-handeln växer med tvåsiffriga tal och n börjar även den kapitalstarka grppen 50+ handla på nätet. D har säkert sett rbrikerna de senaste åren. Är det nattsvart för den fysiska handeln? Är det sltet för den, eller? Det är precis det som den här föreläsningen handlar om. Den riktar sig mot detaljhandeln och handlar om hr btikerna ska överleva i framtiden. Varför det krävs en extremservice när man möter den knniga och pålästa framtida knden och när man inte äger sitt varmärke längre. Hr man som detaljhandelsföretag måste vara närvarande i de sociala nätverken, och varför man ska ge knderna en extrem pplevelse. Det är en hoppingivande föreläsning där man som deltagare får knskap, inspiration och tankar om hr man ska bli framgångsrik. Vilka knder man möter i framtiden och varför det inte handlar om att sälja på knderna något tan att ge knderna en excellent köppplevelse. Det handlar om få alla att känna passion för sitt arbete och det handlar om att känna drivkraften att vilja göra knden lycklig! Den här föreläsningen riktar sig främst mot handeln, men anpassas helt till alla företag som arbetare med service i någon form. ADlEN B E r Ä t t A r O m GÖrAn ADLen B e r ä t t A r o M Sin FÖreLäSninG Livet är inte en repetition 5. LIVET ÄR INTE EN REPETITION Tänk så sällan det blir som d hade tänkt dig. Ibland blir det bättre, ibland sämre. Vi planerar så mycket för framtiden, men vi väntar bara på det rätta tillfället, det som nästan aldrig kommer. Vi skriver långsiktiga strategiska planer som sällan fllt t blir en verklighet. Vi hittar hela tiden mängder av rsäkter för att inte göra det vi innerst inne vet att vi vill och måste göra. Men det enda rätta tillfället är n. Inte sen. Det gäller både på arbetet och i ditt privatliv. För att knna göra detta så måste d våga, släppa loss passionen och inte snacka så mycket tan faktiskt bara göra det. Gör d det kommer d att lyckas. Det är vad den här föreläsningen handlar om. Den riktar sig lika mycket till dig som privatperson som till företaget. Knskaper, klokskaper, inspiration och nderhållning mixas i denna föreläsning eller snarare föreställning. När d går härifrån ska d känna: N gör jag det, för tänk, livet är inte en repetition, det är faktiskt själva pjäsen. Den här föreläsningen passar in överallt, när som helst. ENERGI & INSPIRATION KLICKA PÅ PLAYKNAPPEN PÅ BILDEN OM DU VILL SE OCH HÖRA GÖRAN SJÄLV BERÄTTA KORT OM VARJE FÖRELÄSNING. tfn goran facebook. twitter. linkediin.

5 göran adlen B e r Ä t t a r o m Sin föreläsning Den framtida kommnen/myndigheten GÖran b e r Ä t t a r o m Sin föreläsning SperfitboSS - den framtida ledaren 6. DEN FRAMTIDA KOMMUNEN/MYNDIGHETEN 7. SUPERFITBOSS 24/7 är ingen rolig konsltfloskel längre. Det är den realitet som alla kommner och statliga verk möter idag. Det handlar inte längre om att se sig som myndighet tan som en serviceorganisation. Det handlar om bemötande av kommninnevånarna och medborgarna. Det handlar om hr man stärker sin konkrrenskraft och blir ett attraktivt varmärke och en attraktiv arbetsgivare. Det här är en skräddarsydd föreläsning för kommner och statliga verk. Den handlar om att förstå varför man ska ha en dialog med sina invånare och varför det är så viktigt att vara fokserad på service. Den här föreläsningen lämpar sig ypperligt att komplettera med en workshop. Det här är en föreläsning som handlar om framtidens ledarskap och som tar pp alla de saker som kommer att krävas av framtidens ledare. Hr man skapar den perfekta arbetsplatsen, inflenserna från öst om bland annat mindflness, varför det handlar om att integrera hälsa i ledarskapet, hr man attraherar de nya talangerna och förstår konflikten mellan de nga och de äldre på arbetsplatsen. Varför det handlar om att gå från den strategiska ledaren till att bli en letsdoitchef. Den här pekar på många av de tmaningarna som den framtida chefen ställs inför. Den ger många tankar och reflektioner och ställer många gamla managementteorier r spel. KLICKA PÅ PLAYKNAPPEN PÅ BILDEN OM DU VILL SE OCH HÖRA GÖRAN SJÄLV BERÄTTA KORT OM VARJE FÖRELÄSNING. tfn goran facebook. twitter. linkediin.

6 SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA OM MIG: Jag har haft förmånen att vid flertalet tillfällen samarbeta med och boka Göran som föreläsare, inspiratör och workshopledare. Göran Adlén är verkligen ett helgjtet proffs. Oberoende av målgrpp så håller han pblikhavet i sitt grepp, kommer alltid med spännande insikter paketerade med mycket hmor och självdistans. Göran är en av de få omtalade och poplära talare som både förnyar sig och alltid levererar. Han håller över tid och lämnar de som lyssnat till honom med nya nycklar och insikter samtidigt som väldigt många refererar till både Göran och hans föreläsningar långt efter att de lyssnat till honom. KATARINA BERG, SWEDBANK Göran Adlén anlitade vi som föredragshållare till vår årliga vinterkonferens på hotellet. Vi har 200 anställda, flera olika nationaliteter, med varierad tbildning och yrkeskategorier. Det är alltså inte en helt enkel målgrpp att fånga och tillfredsställa med allt från diskare, servis och receptionister. Vi hade ett långt samtal innan där vi pratade om syftet och Göran är så engagerad för att föredraget skall kännas som jst till den tvalda pbliken. Göran fllkomligt trollband pbliken i över en timme med stående ovationer. Vi har passion som ledord och det är något som Göran verkligen personifierar, äkta passion, nyfikenhet och ödmjkhet. Föredraget gjorde dagen och fick fll pott från hela personalstyrkan. Vi fortsatte sen vårt goda samarbete i ett event som hette 24 hors. Där Göran och Johan Ronnestam hserade på hotellet nder 24 timmar och trendspanande - otroligt kl och innovativt som gav hotellet en rejäl skjts t i media.vi hade så många gäster som lyssnade och personalen var så stolta att få ha Göran i hset igen. Tänkvärd och ödmjk - framförallt hela tiden nya reflektioner. Härligt!! Camilla Bergman, Clarion Sign Göran Adlén har nder hösten på ett inspirerande och direkt sätt föreläst för våra knder om framtiden. Göran har tmanat men samtidigt spridit glädje och visat på möjligheter. Han har en tmärkt och nik förmåga att läsa av pbliken och möta dem i deras frågor, stora som små. Som beställare har jag i Göran mött en föreläsare med hög professionalism och stort engagemang, med en äkta värme och lst att möta människor. Andreas Strömberg, Verbm Förlag tfn goran facebook. twitter. linkediin.

7 Under 2011 har jag jobbat tillsammans med Göran som föredragshållare i många sammanhang, från Lleå i norr till Malmö i söder. Det har varit en klart varierande pblik och varierande förtsättningar, men den gemensamma nämnaren har varit samma lyckade sltresltat! Enormt hög nöjd knd-index i alla tvärderingar vi fått med oss nder året, absolt toppklass! Det är en enorm trygghet att anlita Göran då han är lyhörd, knnig, och professionellt driven att alltid leverera på bästa tänkbara sätt för sina åhörare. Att tifrån sitt ständigt aktella bdskap & tema, tillsammans med oss & sltknd optimera varje tillfälle så att åhöraren pplever att detta föredrag, är speciellt för oss, varje gång, det är en styrka! Att Göran sedan också är en skön kille & trevlig kille att jobba med, ja, det gör j att man hela tiden ser fram mot nästa tillfälle man får möjligheten att jobba med Göran Adlén!! Eddy Slättenhäll Rix FM Event Eftermiddagen den 13 december samlades Halmstads kommns samtliga chefer och ledande politiker, ca 230 st, för att bl a bli inspirerade inför det kommande årets tmaningar. Göran Adlén lyckades i ca två timmar ge en lysande föreställning, Glöm allt d lärt dig, som sträckte sig från globala omvärldsförändringar till betydelsen av vilken passion och glädje varje enskild medarbetare känner för sitt arbete. Göran ger många exempel på de tmaningar som kommnerna står inför på ett sätt som inte känns betngande tan tvärtemot ger inspiration och en kick i vardagen. Gensvaret från åhörarna har tan ndantag varit mycket positivt. Göran är inte enbart en talare tan lyckas förena innehåll och form. Med en skicklig koreografi blir framställningen också en visell pplevelse som förstärker innehållet och skapar en helhetspplevelse. Detta är nikt, enligt min ppfattning. Bo Eliasson, Halmstad Kommn tfn goran facebook. twitter. linkediin.

GÖRAN ADLÉN Hedersomnämnande från Stora Talarpriset 2009

GÖRAN ADLÉN Hedersomnämnande från Stora Talarpriset 2009 GÖRAN ADLÉN Med suveränt grepp om ord, bilder och associationer botaniserar Göran Adlén lustfyllt i de trender och mekanismer som styr och omskapar vår tid. Utan att för en sekund tappa tråden eller förlora

Läs mer

10 tankar om trender,

10 tankar om trender, NYHE TSB R E V FR ÅN GÖR AN ADLÉN tankar om trender nov. 2006 Bästa sättet att få ett arbete att verka svårt är att skjuta upp det Winston Churchill GÖRAN ADLÉN Analyserar trender, arbetar som rådgivare

Läs mer

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Namn: Mi Ridell Ditt professionella rykte Mi Ridell En sann inspiratör som med sprudlande glädje och unik kompetens gör det svåra enkelt. Mi har ett totalt

Läs mer

Tänk på papper! en actionbok som får saker att hända

Tänk på papper! en actionbok som får saker att hända Tänk på papper! en actionbok som får saker att hända PERSONLIGT ENTREPRENÖRSKAP ATT FÅ SAKER ATT HÄNDA Stefan Olsson Marcus Frödin www.universeimagine.com Denna e-bok är fri att sprida och använda. Vid

Läs mer

Det balanserade ledarskapet

Det balanserade ledarskapet Det balanserade ledarskapet Jag talade nyligen med en utländsk kontakt och vi talade om ledarskap. En av frågorna han ställde till mig var då; hur definierar du skillnaden mellan chef och ledare? Bra fråga

Läs mer

Var du än är, var just där

Var du än är, var just där NYHETSBREV FRÅN GÖRAN ADLÉN tankar om trender NOV 2007 Var du än är, var just där När du går, bara gå. När du sitter, bara sitt.,framför allt, tveka inte. Orden kommer från Zenmästaren Ummon (ca år 900)

Läs mer

JAG, EN ENT REP RENÖR?

JAG, EN ENT REP RENÖR? Att starta företag har verkligen varit en häf tig resa. Jag har vuxit som människa. Hanna Jörnhammar, Linliving JAG, EN ENT REP RENÖR? Jag vet ingen ENT REP RENÖR som har lyckats med sin första idé. De

Läs mer

Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar.

Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar. NYHETSBREV FRÅN GÖRAN ADLÉN tankar om TRENDER juli 2010 Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar. När du gör saker, se till att göra det så lustfyllt som det bara går!

Läs mer

Tips & trix för dig som ska starta eget

Tips & trix för dig som ska starta eget Tips & trix för dig som ska starta eget *************************************************************************************************** Innehållsförteckning ****************************************************************************************************

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta Av: Jesper Lindén Framgång är en hemlighet som alla framgångsrika entreprenörer bär på, eller hur? Sant, men det är

Läs mer

Talarmanus för Surfa Lugnts föreläsning 40 minuter om ungas nätvardag

Talarmanus för Surfa Lugnts föreläsning 40 minuter om ungas nätvardag Talarmanus för Surfa Lugnts föreläsning 40 minuter om ungas nätvardag Du kan välja att följa det ordagrant, eller använda det som stöd och/eller som inspiration. Manuset är uppdelat per bild i presentationen.

Läs mer

Internet of SALES. Skapa affärer och få fler kunder genom att förstå och utnyttja potentialen i digital marknadsföring och social försäljning

Internet of SALES. Skapa affärer och få fler kunder genom att förstå och utnyttja potentialen i digital marknadsföring och social försäljning Internet of SALES Skapa affärer och få fler kunder genom att förstå och utnyttja potentialen i digital marknadsföring och social försäljning Henrik Björklund ISBN 978 91 87093 63 0 Internet of Sales Soderpalm

Läs mer

Att Lyckas som hästföretagare

Att Lyckas som hästföretagare Slutrapport December 2008 Att Lyckas som hästföretagare Professionellt hästföretagande Hästföretagarseminarium på Margretetorp den 1 oktober 2008. Aktiviteten var finansierad via Jordbrukets satsning Livskraftigt

Läs mer

Om organisering. och andra viktiga saker för ett. sunt arbetsliv. Lisbeth Rydén. EllErr Konsult

Om organisering. och andra viktiga saker för ett. sunt arbetsliv. Lisbeth Rydén. EllErr Konsult Om organisering och andra viktiga saker för ett sunt arbetsliv Lisbeth Rydén EllErr Konsult EllErr? Om organiserande och andra viktiga saker för ett sunt arbetsliv Författare: Lisbeth Rydén EllErr Konsult

Läs mer

JAG, en ent rep renör?

JAG, en ent rep renör? Ef tersom det vi gjorde var okänt för de flesta så intresserade sig många för vad vi gjorde och blev nyfikna Tove West lund, ShapeUp Club JAG, en ent rep renör? Många inbillar sig att det är SVÅRT att

Läs mer

Hur ska Nacka leva sin. och mångfald?

Hur ska Nacka leva sin. och mångfald? SLUTRAPPORt Hur ska Nacka leva sin vision, öppenhet och mångfald Ungt inflytande 2014 SLUTRAPPORT Hur ska Nacka leva sin vision, öppenhet och mångfald? 1 Innehåll FÖRORD...2 BAKGRUND - EN LEVANDE STAD

Läs mer

Joachim Davidsson Liberal debattör inom innovation & entreprenörskap

Joachim Davidsson Liberal debattör inom innovation & entreprenörskap Innovation, att leda eller lära sig ledas? Jag har funderat mycket kring ledarskap inom sk kunskapsföretag, speciellt kring hur jag själv agerar och reagerar på många personer och omständigheter. Ledarskap

Läs mer

KunskapsDagarna 21 MAJ 2014

KunskapsDagarna 21 MAJ 2014 Hans Görgensson Grundare av Kunskapsdagarna Stärk din konkurrensförmåga - besök KunskapsDagarna 21 MAJ 2014 Välkommen till Kunskapsdagarna Kristianstad! Välj bland 12 spännande teman och inspirerande talare!

Läs mer

DU - ETT VARUMÄRKE Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte. Per Frykman och Karin Sandin. Copyright: Per Frykman AB

DU - ETT VARUMÄRKE Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte. Per Frykman och Karin Sandin. Copyright: Per Frykman AB DU - ETT VARUMÄRKE Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte Per Frykman och Karin Sandin Copyright: Per Frykman AB Ditt personliga varumärke och professionella rykte avgör din

Läs mer

Guide för sociala medier

Guide för sociala medier Guide för sociala medier 2 Handelns framtid är digital Att vara ständigt uppkopplad är idag inga konstigheter. 85 procent av svenskarna över 16 år har tillgång till nätet i hemmet och hela 81 procent av

Läs mer

Fostrar vi verkligen entreprenörer i Sverige?

Fostrar vi verkligen entreprenörer i Sverige? Fostrar vi verkligen entreprenörer i Sverige? Den svenska nyhetssajten Realtid.se skrev i veckan att det råder stor internationell efterfrågan på svenska toppchefer. De vill visa att många svenska chefer

Läs mer

Använd världens största professionella kontaktnät för att gynna din karriär, öka din försäljning och underhålla dina kontakter.

Använd världens största professionella kontaktnät för att gynna din karriär, öka din försäljning och underhålla dina kontakter. Använd världens största professionella kontaktnät för att gynna din karriär, öka din försäljning och underhålla dina kontakter Henrik Björklund ISBN 978-91-87093-30-2 Nå framgång på LinkedIn TM Soderpalm

Läs mer

BILAGA 1: FÖLJEBREV OCH ENKÄT. Följebrev. Hej!

BILAGA 1: FÖLJEBREV OCH ENKÄT. Följebrev. Hej! BILAGA 1 FÖLJEBREV & ENKÄT BILAGA 1: FÖLJEBREV OCH ENKÄT Följebrev Hej! Den xxxx deltog du i aktiviteten xxxx i xxxx som arrangeras av xxxx inom ramen för den gemensamma satsningen Det företagsamma Värmland.

Läs mer

Systematiskt jobbsök Per Norrman, Varberg 2015

Systematiskt jobbsök Per Norrman, Varberg 2015 Systematiskt jobbsök Per Norrman, Varberg 2015 Innehållsförteckning 1.Inledning...3 2.Steg 1 Kartlägg behov...5 2.1.Kontakt 1 - Mejla...6 2.2.Mall för mejlutskick...6 2.3.Respons...7 2.4.Kontakt 2 Ringa

Läs mer

Det är viktigare än någonsin för företag att ha en tydlig Employer Branding-Strategi

Det är viktigare än någonsin för företag att ha en tydlig Employer Branding-Strategi 4 juni 2010 Det är viktigare än någonsin för företag att ha en tydlig Employer Branding-Strategi Vi är förberedda inför en generationsväxling Jeanette Saveros, Affärsområdeschef Öst, Hifab Sociala medier

Läs mer

Steg-för-steg i arbetet med employer branding

Steg-för-steg i arbetet med employer branding 1 (13) Steg-för-steg i arbetet med employer branding Artikel skriven av Anna Dyhre, tidigare chef för Universum Sverige som har employer branding i fokus. Numera arbetar hon som rådgivare, författare och

Läs mer

5 hemligheter om chefen och att få honom att göra som du vill.

5 hemligheter om chefen och att få honom att göra som du vill. e-bok från Henrik Persson 5 hemligheter om chefen och att få honom att göra som du vill. web: henrikpersson.nu email: henrikpersson@mac.com msn: hen-per@hotmail.com tel: 0739 32 30 49 Är det här verkligen

Läs mer

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA www.businesssmart.se ViviAnn Labba och Business Smart 2009-2010 35tips till fler kunder består utav en samling artiklar kring kundvård skrivna av ViviAnn Labba

Läs mer

Skolans bortglömda fråga

Skolans bortglömda fråga Skolans bortglömda fråga 1 Goda Exempel om lärande Kvaliteten i skolan och frågan om vi gör rätt prioriteringar jagar ständigt politiker och beslutsfattare. En ofta bortglömd lösning är läromedel. Läromedlen

Läs mer