Showroom. European Furniture Group

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Showroom. European Furniture Group"

Transkript

1 Showroom European Furniture Group

2 Vi går en spännande framtid till mötes. I maj 2007 gick Ferd Private Equity Fund II in som ny ägare. Och med ett uttalat mål att vi ska stärka vår position på marknaden, att vi ska bli en än mer attraktiv partner för kunder och konsulter. Men basen är förstås densamma. Marknadens bredaste sortiment, kompletterat med mattor, gardiner, belysning Och vi tar fortfarande ansvar för helheten. Med lyhörd kundanpassning som arbetsmodell. Av produkter och sortiment, men också av tjänster. Inredningsförslag, konceptmöbleringar, upphandlingsstöd, projektledning Vår ambition är att komplettera de resurser och kompetenser som redan finns. Oavsett om projektet är stort eller litet. Oavsett om det handlar om direktkontakt med kunden eller ett samarbete som också inkluderar konsulter. Jag hoppas att årets upplaga av Showroom ska bli lika uppskattad som de tidigare. I broschyren ser du bredden i hela vårt sortiment. Djupet finns det helt enkelt inte plats för. Min förhoppning är att du ändå får tillräcklig information och inspiration för att söka helheten. På vår hemsida. I våra rikstäckande utställningar eller i den personliga kontakten. Kenth Kroge, VD EFG Kontorsmöbler

3 22 Arbetsbord stationära 60 Tillbehör 6 Variationer på ett tema 12 Vårt sortiment 14 Arbetsbord Sitta/stå 22 Arbetsbord stationära 28 Förvaring 34 Arbetsstolar 40 Skärmväggs- och väggsystem 44 Stolar och karmstolar 50 Konferens- och cafébord 54 Fåtöljer, soffor och soffbord 14 Arbetsbord Sitta/stå Showroom European Furniture Group 58 Receptioner 60 Tillbehör arbetsbord 62 Tillbehör förvaring, skärmväggar 64 Skivsortiment 66 Sortimentsöversikt 72 Material och färger 74 Kundanpassningar 76 Referenser 78 Designers 80 Våra tjänster 28 Förvaring 34 Arbetsstolar 44 Stolar och karmstolar

4 6 Variationer på ett tema Variationer på ett tema 7 Variationer på ett tema Ingen arbetsplats är den andra lik. Nästan kanske, men inte alldeles. Och förklaringen är i grunden rätt enkel, en personlig arbetsplats ska vara så mycket. Den ska vara anpassad till arbetsuppgiften, och samtidigt till en helhet. Den ska rymmas på en yta som blir allt mindre. Den ska smälta in i, eller stå ut från, resten av inredningen. Den ska spegla företagets själ för besökare och stimulera dess anda bland medarbetarna. Direktlaminat Ek (ME) Lack Grå (26) Direktlaminat Ljusgrå (M6) Tyg Mingel 750 Dominerande färgsignal I en miljö, där en omgivande färg dominerar synintrycket, har vi valt förvaringsdörrar och bords skiva i ek och resten i en lågmäld färgskala från brunt till grått. Arbetsbord EFG Izi Niveau med runda ben, arbetsstol EFG Teamspirit, förvaring EFG Storage, vägghängd och på sockel, besöksstol Moose.

5 8 Variationer på ett tema Variationer på ett tema 9 Harmonisk helhet I en miljö med fondväggen som accent har vi valt material och färger som smälter in. Här med björk i grunden och grönlackade förvaringsdörrar och lådor som accenter. Arbetsbord EFG Izi Niveau med rektangulära ben, arbetsstol EFG Splice, förvaring EFG Storage med skåp och hyllor på sockel och förvaringsenhet på hjul. Fanér Björk (B1) Lack Grön (T7) Metall Krom (90) Tyg Mingel 750 Omgivning med attityd I en miljö, där den omgivande miljön i sig skapar rummets karaktär, har vi valt möbler med mycket krom, glas och grått. Och med arbetsstolens klädsel som avvikande accent. Arbetsbord EFG Izi Niveau med rektangulära ben, bordsskärm Stripe, arbetsstol EFG Splice, förvaring EFG Storage på benställning, bänk Avia. Direktlaminat Mörkgrå (M8) Lack Grå (T2) Metall Krom (90) Tyg Gaja 451

6 10 Variationer på ett tema Variationer på ett tema 11 Fanér Bok (R1) Lack Vit (T0) Tyg Comfort 651 Lack Grå, 26 Tyg Advantage 253 Helhet med attityd I en miljö som speglar attityd, utan att något i den omgivande miljön står ut, har vi valt en bordsskiva i bok samt förvaring i bok och vitt. Arbetsbord EFG Izi Niveau med runda ben, frontpanel Dot, arbetsstol Savo Maxikon, förvaring EFG Storage på benställning, fåtöljer Desmond. Så oändligt många funktionella behov, så oändligt många personliga smaker. Ändå kan ett och samma bord oftast vara det som passar. Men med variationer förstås. Med bordsskivor med rak eller fasad kant i direktlaminat eller faner. Med olika lösningar för datorer och cable management. Med avskärmningar upptill, nertill och på sidan. Med en bordsserie har vi skapat fyra olika miljöer för att ge idéer. Och vi har sex serier till.

7 12 Vårt sortiment Vårt sortiment 13 Vårt sortiment Här i EFG Showroom ser du bredden i vårt sortiment med i princip en bild på varje modell. Djupet med alla valmöjligheter finns det helt enkelt inte plats för. Med träslag, betser och laminat. Med de otaliga skivformerna till våra arbetsbord. Med alla tillbehör. Med tygerna till stolar, soffor och fåtöljer. Och med specialanpassningar när bassortimentet inte riktigt räcker.

8 14 Arbetsbord Sitta/stå Arbetsbord Sitta/stå 15 Arbetsbord Sitta/stå Att sitta ibland och stå däremellan. Idag är de flesta medvetna om de ergonomiska fördelarna med att kunna variera sin arbetsställning. Och idag väljer allt fler att satsa på sitta/ståbord, istället för stationära. Så frågan idag är inte så mycket om man ska välja sitta/ståbord, utan vilket man ska välja. Snabb, tyst och tillräcklig höjdinställning och tillräckligt benutrymme när du sitter är grundkrav rent tekniskt. Men övergripande är det naturligtvis arbetsuppgifterna som styr. Då handlar det mer om val av bordsskivor och praktiska tillbehör som bildskärmshållare, cable management och bordsskärmar. EFG Izi Niveau EFG Izi Niveau är en serie sitta/ståbord utan tvärbalk för att erbjuda optimalt benutrymme när du sitter. Höjdjusteringen är motordriven från 680 till mm och tål en belastning på upp till 100 kg fördelat över bordsskivan. Du kan välja underrede med runda eller fyrkantiga ben. I krom eller grå struktur. EFG Izi Niveau i upphöjt läge. EFG Izi Niveau med runda ben och EFG Splice arbetsstol. EFG Izi Niveau med rektangulära ben, arbetsstol EFG Teamspirit.

9 16 Arbetsbord Sitta/stå Arbetsbord Sitta/stå 17 EFG sit+up 2, arbetsstol Allegro. EFG sit+up 2 EFG sit+up 2 är en serie enkla och prisvärda sitta/ståbord. Höjdjusteringen är motordriven från 650 till mm och kan belastas upp till 80 kg fördelat över bordsskivan. Stabilt benstativ med T-fot och tvärbalk som är steglöst justerbar i bredd, vilket innebär att samma stativ kan användas till olika skivor. Stativet är i eloxerad aluminium med grå lackerade detaljer. EFG sit+up 2 har stativ i eloxerad aluminium.

10 18 Arbetsbord Sitta/stå Arbetsbord Sitta/stå 19 Ofi Ofi, som även finns som stationärt arbetsbord, klarar stora bordsytor och är det sitta/ståbord som erbjuder flest skivformer att välja mellan. Ofi finns även med 3-bensstativ, vilket innebär att hela bordskombinationen är höj- och sänkbar. En svängd tvärbalk ger bra rörelsefrihet och utrymme för benen även när du sitter. Stativet finns i svart och mörkgrå struktur. Höjdjusteringen är motordriven från 650 till mm eller från 670 till mm och tål en belastning på upp till 100 kg fördelat över bordsskivan. Ofi, arbetsstol EFG Teamspirit och bordsskärm Stripe. Ofi som grupparbetsplats, arbetsstol EFG Splice. Ofi, bordsskärmen Stripe och arbetsstolen EFG Splice. Ofi med bordsskärmen Divide.

11 20 Arbetsbord Sitta/stå Arbetsbord Sitta/stå 21 EFG Nostra Niveau EFG Nostra är vår mest kompletta bords serie. Förutom EFG Nostra Niveau hittar du även arbetsbord, benchlösningar samt konferens- och cafébord. Med ställbara fötter är EFG Nostra Niveau ett mycket stabilt sitta/ståbord. Avsaknad av tvärbalk ger gott om benutrymme Höjd juste ringen är motordriven från 650 till mm och tål en belastning på upp till 100 kg fördelat över bordsskivan. Stativet finns i mörkgrå struktur. EFG Nostra Niveau och arbetsstolen EFG Milagro. Avsaknad av tvärbalk ger EFG Nostra Niveau gott om benutrymme.

12 22 Arbetsbord stationära Arbetsbord stationära 23 Arbetsbord stationära De stationära arbetsborden kommer alltid att finnas och har sin givna plats på marknaden. Ett exempel är när en medarbetare har arbetsuppgifter som innebär att han eller hon inte sitter så ofta vid sin arbetsplats. Ett annat är kombinationsarbetsplatser, som t ex benchsystem, där flera medarbetare ska dela arbetsplats. Ett tredje är när du har behov av stora bordskombinationer. Team Pro Team Pro har funnits länge på marknaden. Men genom ständig utveckling är den flexiblare än någonsin och kan t ex fås i benchutförande. Team Pro bygger på en enkel och unik grundkonstruktion. Ett smart sargsystem gör att borden är smidigt anpassningsbara när arbetsplatser ska byggas om. Stativet har höjdjustering mm och finns vitlackerat och i grå eller svart struktur. Benchlösning med Team Pro, arbetsstol EFG Splice och bordsskärm Divide. Team Pro, arbetsstol Allegro. Grupparbetsplats med Team Pro, arbetsstol EFG Teamspirit och bordsskärm Divide.

13 24 Arbetsbord stationära Arbetsbord stationära 25 Ofi Ofi, som också finns som sitta/ståbord, har som bas ett balkstativ med T-fot som ger stor benfrihet. Ofi är perfekt för stora bordskombinationer och är också den serie som erbjuder flest skivformer. Men serien kan också erbjudas med ben på fyra hjul, vilket gör arbetsplatsen mobil. Stativet har höjdjustering mm och finns i grå eller svart struktur. Ofi här med arbetsstolen EFG Teamspirit. Ofi är mycket lämplig för stora bordskombinationer, arbetsstol EFG Splice, frontpanel Dot.

14 26 Arbetsbord stationära Arbetsbord stationära 27 EFG Nostra Effect EFG Nostra Effect, som ingår i vår mest kompletta bordsfamilj, har marknadens kanske mest flexibla och stabila stativ. Det medger t ex att två bordsskivor kan dela ben, detta kallar vi benchlös ningar. Praktiskt och estetiskt när arbetsytorna blir allt mindre. EFG Nostra Effect erbjuder dessutom ovanligt gott om utrymme för benen. I sid- och djupled förstås, men också i höjdled med en höjdjustering från 600 till 900 mm. Stativet finns i grå struktur. EFG Nostra Effect, arbetsstol EFG Teamspirit och bordsskärm Divide. EFG Nostra Effect i Y-formad benchlösning, arbetsstol EFG Splice. EFG Nostra Effect, arbetsstol EFG Splice. EFG Nostra Effect i rakt benchutförande, arbetsstol EFG Splice och bordsskärm Icaros.

15 28 Förvaring Förvaring 29 EFG Storage EFG Storage är en komplett förvaringsfamilj, modulärt anpassningsbar och utvecklad för att erbjuda optimala möjligheter i funktionalitet, former och färger. Den fungerar lika bra mot vägg som i fristående öar och finns givetvis också med hjul för att möta kraven på mobilitet. Du kan välja stomme, rygg och front var för sig. I faner eller direktlaminat. Med rygg och front dessutom i ett stort antal lacker. Med smäckra dimensioner och vertikala linjer för att ge ett behagligt intryck. I höjder upp till fem A4. Med genomgående grått i ett komplett sortiment av inredningsdetaljer. Bland mycket, mycket annat. EFG Storage, 3 A4, skåp med skjutdörrar och förvaringshylla på benställning. EFG Storage, fristående hurts. EFG Storage, 3 A4, skåp med dörrar och förvaringshyllor på benställning. EFG Storage, 3 A4, skåp med dörr och förvaringshylla på benställning.

16 30 Förvaring Förvaring 31 EFG Storage, 3 A4 skåp med dörrar och öppen förvaringshylla. EFG Storage, 3 A4 mobila förvaringsenheter. EFG Storage, 2 A4 skåp med dörrar och benställning, 1 A4 vägghängda förvaringshyllor. EFG Storage, 4 A4 kombination av öppna förvaringshyllor och skåp med dörrar. EFG Storage, 3 A4 mobil förvaringsenhet. EFG Storage, 5 A4 kombination med öppna förvaringshyllor, skåp med lådor, dörrar och glasdörrar.

17 32 Förvaring Förvaring 33 EFG Storage, 3 A4. Sockel och hjulram i samma höjd. EFG Storage, 3 A4 skåp med sidogående dörr. EFG Storage, skåp med sidogående dörrar i frostat glas med lackerad ram. EFG Storage, hurts med lackerad front. EFG Storage, skåp med jalusier. EFG Storage, förvaringsö byggd med 3 A4 moduler.

18 34 Arbetsstolar Arbetsstolar 35 Arbetsstolar Vårt redan breda sortiment av arbetsstolar har vuxit ytterligare. Framför allt med Savo-stolar, vilka är utrustade med Vikonsits och Flytande Vipp-funktion. Men också med Saddle seat som är en enkel arbetsstol för sitta/ståbord. I övrigt finns storsäljaren EFG Splice med den höga sittkomforten. EFG Teamspirit som är väldigt mycket stol för pengarna. EFG Milagro, som förenar synkron och freefloat i en och samma funktion. Och Allegro som finns i sex modeller och är nestorn i vårt sortiment. EFG Splice med svart fotkryss och multifunktionella armstöd. EFG Milagro med svart fotkryss, nackstöd och ställbara armstöd. EFG Splice med fotkryss i polerad aluminium, nackstöd och multifunktionella armstöd. EFG Splice finns med synkron- eller freefloatfunktion.

19 36 Arbetsstolar Arbetsstolar 37 Saddle seat med fotkryss i polerad aluminium. Allegro med svart fotkryss och ställbara armstöd. EFG Teamspirit med svart fotkryss och ställbara armstöd. EFG Teamspirit med rygg i mesh, fotkryss i polerad aluminium och fasta armstöd.

20 38 Arbetsstolar Arbetsstolar 39 Savo Maxikon med svart fotkryss, nackstöd och armstöd. Savo XO med fotkryss i krom, nackstöd och armstöd. Savo XO med fotkryss i krom och armstöd. Savo Ikon med svart fotkryss, nackstöd och armstöd.

21 40 Skärmväggs- och väggsystem Skärmväggs- och väggsystem 41 Skärmväggs- och väggsystem Våra skärmväggs- och väggsystem bygger på funktionalitet och flexibilitet för att du ska kunna forma det öppna landskapet efter dina tankar och behov. Både vad gäller form och funktion, material och färger. EFG Skärmväggssystem kan fås med tygklädda fyllningar med ljuddämpande material eller plexiglas. Systemet har väl genomtänkta lösningar för kabeldragning. Avido Skärmväggssystem har mjuka former, synliga träramar och fyllningar i trä, tyg och glas. Med dörrar i glas om du vill bygga rum i rum. En nyhet är Flexi, en serie golv- och bordsskärmar som är vik bara för att t ex kunna skapa runda former. Team ProWall är ett väggsystem med samma inbyggda funktionalitet och flexibilitet som våra skärmväggar. EFG Skärmväggssystem, arbetsbord Team Pro, arbetsstol EFG Splice och EFG Storage hängande skåp med jalusi och låda.

22 42 Skärmväggs- och väggsystem Skärmväggs- och väggsystem 43 Tidskriftshylla. Avido med rundat hörn. Väggsystem Team ProWall, EFG Storage hängande skåp med jalusi och låda. Avido skärmväggssystem med glasdörr. Skrivtavla i glasemaljerad stålplåt. Golvskärm Flexi och besöksstol Garbo.

23 44 Stolar och karmstolar Stolar och karmstolar 45 Stolar och karmstolar I konferensrum, cafeterior och på arbetsplatser Det behövs stolar i de flesta miljöer. Vi har ett drygt 20-tal olika modeller som du kan välja mellan. I en mängd färger, tyger och träslag. Några med underreden i både trä och metall. Många är kopplings- och stapel bara. Många ingår i familjer. Årets nyheter är Vinka och Garbo. Vinka har smäckra linjer och underrede av stål, typiska kännetecken för den finske inredningsarkitekten Kaarle Holmberg. Och Garbo, design Jan Ekselius, är en stol som riktigt pockar på uppmärksamhet. Karmstol Moose finns även med fjädrande underrede, bord Puls. Karmstol Vinka är staplingsbar, bord Astor. Karmstol Moose, finns i en mängd olika utföranden, konferensbord Avia. Vinka karmstol är en nyhet, bord Astor.

24 46 Stolar och karmstolar Stolar och karmstolar 47 Barstol Hi.Fly och bord Astor. Karmstol Benty, här som besöksstol. Graf, med cafébordet Avec, har hög sittkomfort med svagt fjädrande rygg. Karmstol Sit och bord Avec.

25 48 Stolar och karmstolar Stolar och karmstolar 49 Karmstolen Titan med bordet Avec, här i trä. Nyheten Garbo och bord Astor. Konferensstol och bord ur samma familj, Avia. Woods finns i ett stort antal varianter.

26 50 Konferens- och cafébord Konferens- och cafébord 51 Konferens- och cafébord I ett otal färger och material. Med tillbehör som power boxar och bildskärmshållare. Runda, ovala och fyrkantiga. Höga, låga och ännu lägre. Stora för konferenser, luncher och utbildningar. Lite mindre för avkoppling och informella möten. Några ingår i familjer. Här hittar du t ex konferensborden som matchar EFG Nostras arbetsbord. Här finns bordet som förvandlar soffgruppen Billow till en komplett familj. Men här hittar du också borden utan direkta familjeband. Som Avec, bordet för café, konferens och utbildning. Avia konferensbord med karmstol ur samma familj. Bord Astor, med barstolen Graf, finns som soff- och telefonbord, som konferens- och ståbord.

27 52 Konferens- och cafébord Konferens- och cafébord 53 Höj- och sänkbara EFG Nostra Niveau, karmstol Titan. Bord Astor och karmstol Offy. Bord Avec med karmstolen Liisa. Avec som utbildningsbord, karmstol Sit. Konferensbord Symfoni med stolen Monte. Konferensbord Avec i trä och karmstolen Titan.

28 54 Fåtöljer, soffor och soffbord Fåtöljer, soffor och soffbord 55 Fåtöljer, soffor och soffbord Kvalitet och sittkomfort hittar du hos alla våra soffor och fåtöljer. Men form, färg och uttryck varierar, och det är din smak som bestämmer vilken modell du ska välja. Några finns som soffor, några som fåtöljer några bildar familj. Ibland bara sinsemellan, ibland med stolar och bord. Störst bland familjerna är den svävande Avia med stolar och fåtöljer, runda och fyrkantiga bord, soffor och bänkar. Fåtöljen Liisa och bord Zoot med metallstativ av runda rör. Fåtölj Carat och bord Liisa. Fåtölj Futurum och bord Zoot med glasskiva och metallstativ av platt stål. Den svävande familjen Avia med fåtölj, soffa och soffbord.

29 56 Fåtöljer, soffor och soffbord Fåtöljer, soffor och soffbord 57 Billow soffa, fåtölj och soffbord. Desmond i bänkutförande. Desmond med stativ i plattstål, bord Astor. Byggbara Kavaljer, här som 2-sitssoffa, bord Puls. Aviafamiljens bänk finns i många receptioner. Soffan Consul med bordet Puls.

30 58 Receptioner Receptioner 59 Receptioner Receptionen är ofta det första en besökare möter. Den är ansiktet utåt och det första intrycket av ditt företag. Därför är våra receptioner ofta specialanpassade. Men vi har även mer eller mindre standardbaserade lösningar. EFG Showroom Helsingfors, Finland. SONY Nordic A/S Ballerup, Danmark. Upplands-Bro kommun Upplands-Bro, Sverige. Sparebanken Hedmark Hamar, Norge.

31 60 Tillbehör arbetsbord Tillbehör arbetsbord 61 Tillbehör arbetsbord Med ett brett sortiment följer givetvis också ett brett utbud av tillval och tillbehör. Här ser du ett litet urval av hur du kan anpassa ditt arbetsbord till de förutsättningar som finns. Och på nästa uppslag hittar du exempel på tillbehör för förvaring och skärmväggar. Hela utbudet hittar du på efg.se.

32 62 Tillbehör förvaring, skärmväggar Tillbehör förvaring, skärmväggar 63 Tillbehör förvaring och skärmväggssystem Med ett brett sortiment följer givetvis också ett brett utbud av tillval och tillbehör. Här ser du ett litet urval av tillbehör för förvaring och skärmväggar. Och på föregående uppslag hittar du exempel på hur du kan anpassa ditt arbetsbord till de förutsättningar som finns. Hela utbudet hittar du på efg.se.

33 Skivsortiment Skivsortiment 65 Skivsortiment En bordsfamilj, som t ex Ofi eller EFG Nostra, är i grunden bara ett stativ. Och det behövs en skiva för att göra bordet komplett. En skiva som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Hos oss har du massor av skivor att välja mellan. Stora och små. Med eller utan avlastningsytor. Med rak eller fasad kant. I faner eller direktlaminat, där de kan fås med hål för kabelgenomföringar som standard. Här ser du ett axplock av vad vi har att erbjuda. Skiva i ekmönstrad direktlaminat med rak kant. Skiva i ljusgrå direktlaminat med rak kant x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x Ø 1400 Ø 1200 Ø 900 Ø 700 Ø x x x 1180/ x x Bord EFG Izi Niveau med skiva i fanérad björk och fasad kant. Här kan du se ett urval av våra skivor. Komplett sortiment och utförande hittar du på vår hemsida

34 66 Sortimentsöversikt Sortimentsöversikt 67 Arbetsbord Sitta/stå EFG Storage EFG Nostra Niveau Ofi Hurtsar i olika storlekar, material och färger. Skåp 2 A4 med dörr. EFG sit+up 2 EFG Izi Niveau Skåp 2 A4 med lådor och jalusi. Skåp 2 A4 med sidogående dörrar. Arbetsbord Stationära Skåp 3 A4 med dörr, lådset, modulskåp, skåp med två dörrar och sidogående dörrar. EFG Nostra Effect Team Pro Ofi Skåp 4 A4 med jalusier, dörrar, glasdörrar, öppen förvaring i två djup och förvaringshylla 5 A4.

35 68 Sortimentsöversikt Sortimentsöversikt 69 Arbetsstolar Stolar och karmstolar Atlas Avia Avia Benty B.Fly EFG Splice EFG Teamspirit EFG Milagro Allegro Billow EFG Teamspirit Garbo Graf Graf Savo XO Savo Maxikon Savo Ikon Saddle seat Graf Hi.Fly Kite Liisa Monte Skärmväggssystem Monte Moose Moose Offy Ruutu EFG Skärmväggssystem Avido Skärmväggssystem Flexi Sit Titan Titan Vinka Woods

36 70 Sortimentsöversikt Sortimentsöversikt 71 Konferens- och cafébord Fåtöljer, soffor och soffbord Avia Astor Avia Billow Astor Avec Avec Consul Desmond Futurum Liisa Avec EFG Nostra Effect EFG Nostra Effect Carat Harlekiini Kavaljer Ruutu EFG Nostra Niveau EFG Nostra EFG Nostra Astor Astor Astor Avec Avia Billow Ovalen Symfoni Futurum Liisa Plain Zoot Zoot

37 72 Material och färger Material och färger 73 Material och färger Träslag, metall, direktlaminat, glas, lacker och ett hundratal tyger uppdelade i färg familjer. Möjlig heterna att ge möblerna en personlig eller företagsövergripande touch redan i standardutförande är nästintill oändliga. (Inte minst tillsammans med alla tillbehör.) Mer utförlig information hittar du i vår broschyr EFG Material och färger. Den finns även nedladdningsbar på vår hemsida. Behöver du äkta färgprover, kontakta gärna närmaste försäljningskontor eller besök någon av våra utställningar. Där kan du dessutom tumma, trycka och tycka.

38 74 Kundanpassningar Kundanpassningar 75 Kundanpassningar EFG har marknadens bredaste sortiment. Ändå händer det att du inte hittar exakt det du behöver. Som t ex när du har behov av att anpassa inredningen till företagets identitet. Vi kan skapa och tillverka möbler för unika projekt. Men normalt handlar det om att anpassa de möbler vi redan har. I former, färger och material. Utifrån föreskrivarens intentioner och koncept.

39 76 Referenser Referenser 77 Referenser Med en produktion på mer än arbetsplatser i veckan är förstås vår referenslista nästintill oändligt lång. Bland våra kunder finns allt från små till riktigt, riktigt stora organisationer och företag. Spridda över Europa. Inredningen av L Oréals kontor i Stockholm är bara ett exempel av många.

40 78 Designers Designers 79 Designers Vi vet vart vi vill med vårt sortiment. Vi vet vad det ska innehålla och har en bild av hur det ska se ut. Men för att vässa idéer och få nya influenser anlitar vi i hög utsträckning utomstående designers. Garbo Design Jan Ekselius Eero Aarnio Liisa, Ruutu Svein Gusrud Savo Ikon och Maxikon Ralph C. Schmidt Savo Ikon, Maxikon och XO Christina & Lars Andersson Atlas, Carat, EFG Milagro, Titan Bror Boije Benty, Offy Jurek Buchacz Savo XO Kode Design Graf Jan Ekselius Garbo, Symfoni Karl-Erik Ekselius Kavaljer, Ovalen Susse Fischer Billow, EFG Nostra Steinar Hindenes, Circus Design Desmond, Woods, Zoot Kaarle Holmberg Vinka Kimmo Koskivaara Avia Antti Kotilainen B.Fly, Hi.Fly, Kite Karri Monni Avia Markku Pakkanen Harlekiini, Monte, Ofi Sandin & Bülow Futurum Mike Taylor EFG Milagro Fredrik Torsteinsen Savo Ikon och Maxikon Roger Webb EFG Splice, EFG Teamspirit, Moose Yrjö Wegelius Consul Dave Vikøren, Circus Design Zoot Jan Ekselius Designer Fjädrande plast, gummi, wellpapp, stål, filt Jan Ekselius är en designer känd för att våga experimentera med de mest överraskande material. Ett exempel är stolen Rubber, tillverkad helt i polyuretan. Men mest känd är förstås Jan för Etcetera, stolen och vilstolen som med sin extrema form erövrat världsmarknaden. Etcetera presenterades på Stockholm Furniture Fair Samma år som Jan tog sin examen på Royal College of Art i London. Tala om flygande start! Jan arbetade fram till 1984 i familjeföretaget, och har sedan dess bedrivit egen verksamhet. Han har t ex designat vår möbelserie Symfoni. Och nu en av årets nyheter, Garbo.

41 80 Våra tjänster Våra tjänster 81 Från förfrågan till order Från produktion till allt på plats En kompletterande samarbetspartner EFG Partners ambition är att komplettera de resurser och kompetenser du redan har. Oavsett om uppdraget är stort eller litet. Oavsett om vi har direktkontakt eller samarbetar med arkitekter, ergonomer eller andra konsulter. Det viktiga är enligt vår erfarenhet att inget faller mellan stolarna. Produktion Vår produktion är kundstyrd. Merparten av de över kompletta arbetsplatser vi levererar varje vecka tillverkas med utgångspunkt från konkreta beställningar inom ramen för vårt standardsortiment. Men vi skapar och tillverkar också möbler för unika projekt. Totalåtagande för enkelhetens skull Vi har visserligen ett brett sortiment. Men du hittar inte alltid allt. Ibland behöver du komplettera med andra produkter som t ex textilier, belysning och mattor. Att samordna allt från beställningar och leveranser till att allt är färdigt på plats kan vara nog så besvärligt. Våra säljare ställer gärna upp och stöttar, avlastar och administrerar. Och vi tar gärna det totala ansvaret. Från upphandlingsunderlag till utbildning. Inredningsförslag. Stöd eller visualisering Kan du själv eller med konsulthjälp ta fram ett förslag, gör det. Vi ställer upp med de symboler som behövs för att skissa med våra möbler. Men behöver du hjälp, har vi verktygen för att ta fram ett komplett möbleringsförslag i 2D eller 3D. Samma system används för att visualisera våra offerter. Naturligtvis kan vi utifrån givna förutsättningar konkretisera vårt förslag med fysiska provmöbleringar. Kvalitet Vi har givetvis en kontinuerlig kvalitetskontroll genom hela produktionsprocessen. Men vi har även vårt eget testlaboratorium, ackrediterat av Swedac, och kan visa testcertifikat om du begär det. En samlande effekt av vårt kvalitetsarbete är att du får fem års garanti på våra produkter. Minst 50 % av fibern i spånplattor som används i tillverkning av produkter i direktlaminat kommer från FSC-certifierad skog. Montering Vårt åtagande slutar oftast med att allt finns på plats, färdigt att använda. Montering och installation sker på tider som passar dig. Och vi tar naturligtvis hand om allt emballage. Utbildning Vi kan även svara för utbildning. Till exempel i hur man rätt anpassar och använder en arbetsstol. Eller ett sitta/ståbord. WARRINGTON PARIS OSLO TRANÅS KØBENHAVN HELSINKI MOSCOW Utställningarna den fysiska samlingspunkten Det mesta av arbetet sker förstås ute hos våra kunder, men även våra utställningar fyller en mycket viktig funktion i det vi har att erbjuda. Här kan du se, provsitta och diskutera. Här demonstrerar vi bredden och djupet i vårt sortiment. På rejält tilltagna ytor. Vi finns på ett 35-tal orter i Sverige. Hemsidan den virtuella samlingspunkten Om utställningar och engagerade säljare är ena fundamentet i vår service till kunder och konsulter, är hemsidan den andra. Med de senaste nyheterna och djupet i vårt sortiment. Med symboler om du vill skissa på en möblering och EFG Pictbase om du vill ladda hem bilder.

42 Sverige EFG Kontorsmöbler AB Trehörnavägen 2 Box 1017, SE Tranås Tel Fax info@efg.se Avesta: Tel Boden: Tel Borlänge: Tel Borås: Tel Falun: Tel Gällivare: Tel Gävle: Tel Göteborg: Tel Halmstad: Tel Helsingborg: Tel Jönköping: Tel Karlskrona: Tel Karlstad: Tel Kramfors: Tel Kristianstad: Tel Linköping: Tel Luleå: Tel Malmö: Tel Malmö: Tel Norrköping: Tel Piteå: Tel Skara: Tel Skellefteå: Tel Stockholm: Tel Sundsvall: Tel Tranås: Tel Umeå: Tel Uppsala: Tel Visby: Tel Vänersborg: Tel Västervik: Tel Västerås: Tel Växjö: Tel Ystad: Tel Årsta: Tel Örebro: Tel Örnsköldsvik: Tel Östersund: Tel Danmark EFG Partner A/S, Islevdalvej 98 DK-2610 Rødovre Tel Fax efg@efg.dk Aalborg: Tel Løsning: Tel Rødovre: Tel Færøerne: Tel Norge EFG HOV+DOKKA AS Grenseveien 99 NO-0663 Oslo, Postboks 6371 Etterstad, NO-0604 Oslo Tel Fax efg.hovdokka@efg.no Alta: Tel Arendal: Tel Askim: Tel Bergen: Tel Bodø: Tel Brekstad: Tel Brønnøysund: Tel Drammen: Tel Flekkefjord: Tel Førde: Tel Hamar: Tel Hammerfest: Tel Harstad: Tel Haugesund: Tel Hitra: Tel Honningsvåg: Tel Hov: Tel Kirkenes: Tel Kongsberg: Tel Kristiansand S: Tel Kristiansund N: Tel Larvik: Tel Leknes: Tel Mo i Rana: Tel Molde: Tel Mosjøen: Tel Måløy: Tel Namsos: Tel Narvik: Tel Notodden: Tel Oppdal: Tel Orkanger: Tel Oslo: Tel Porsgrunn: Tel Sandnessjøen: Tel Sarpsborg: Tel Sortland: Tel Stavanger: Tel Steinkjer: Tel Tromsø: Tel Trondheim: Tel Vadsø: Tel Verdal: Tel Ålesund: Tel Suomi EFG Toimistokalusteet Oy Hämeentie 135 A FI Helsinki Puh (09) Faksi (09) efg.markkinointi@efg.fi Helsinki: Puh (09) Joensuu: Puh (013) Jyväskylä: Puh (014) Lahti: Puh (03) Maarianhamina: Puh (018) Tampere: Puh (03) Turku: Puh (02) France EFG Mobilier de bureau ZAC Paris Nord 2 33 rue des Chardonnerets B P Tremblay en France FR Roissy CDG Cedex Tel Fax efg.info@efg.fr United Kingdom EFG Office Furniture Ltd Building 3, Clearwater Lingley Mere Business Park Lingley Green Avenue Warrington WA5 3UZ Tel: Fax: sales@efgoffice.co.uk Birmingham: Tel Glasgow: Tel London: Tel Reading: Tel Southampton: Tel Warrington: Tel Export Department For all other markets: EFG European Furniture Group AB P.O. Box 1017, SE Tranås Tel Fax export@efg.se Produktion: Olai & Lindgren Reklambyrå AB. Foto: Niklas Palmklint (miljöbilder, produktbilder, Sparebanken Hedmark, HD, Upplands-Bro, L Oréal, Stockholm Furniture Fair 2006), Erik Hellquist (produktbilder), Mikael Lindén (EFG Showroom, Helsingfors), Misfeldt Reklamefotografi (SONY, Rødøvre). Illustrationer: LEON (3D interiörer). Tryck: Alfa Print AB. Papper: Profisilk.

43

EFG Izi Workstations

EFG Izi Workstations EFG Izi Workstations 2 3 Izi ett fl exibelt alternativ Ett enkelt och ärligt bord som samtidigt är funktionellt, ergonomiskt och snyggt. Ett bord som möter kraven på allt mindre arbetsytor. Ett bord med

Läs mer

EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga

EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga Anpassning lite utöver det vanliga Ett brett sortiment för kontor och offentlig miljö har alltid varit en viktig del av vårt erbjudande. Med det

Läs mer

Projekt, produkter och aktuellt från EFG No. 1 / 2006

Projekt, produkter och aktuellt från EFG No. 1 / 2006 Projekt, produkter och aktuellt från EFG No. 1 / 2006 case Hedmark, Norge produkt Miljömöbler reportage Stockholm Furniture Fair Bredd och design avgjorde Sparbanken Hedmark i Norge är den största banken

Läs mer

EFG Storage Tower, förvaring, vänster Med inbyggda hyllplan som dras ut från kortsidan. Kan även fungera som avskärmning mellan två arbetsbord.

EFG Storage Tower, förvaring, vänster Med inbyggda hyllplan som dras ut från kortsidan. Kan även fungera som avskärmning mellan två arbetsbord. Package No.1 Art.nr. EE01MV förvaring. Funktionella och ergonomiska paket valda med omsorg för att passa de flesta kontor. Stora som små. Direktlaminat (vit) 10 840:- Finns även i faner (björk natur) 11

Läs mer

EFG Basprislista 2012 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2012 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2012 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2012 - Arbetsplatsen Material och färger 3 Kundanpassning och EFG Express 5 Arbetsbord Bordsskivor 7 Stativ

Läs mer

EFG Basprislista 2013:3 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2013:3 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2013:3 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2013 - Arbetsplatsen Material och färger 3 Kundanpassning 6 Leveranskoncept 7 Arbetsbord Bordsskivor 9 Stativ

Läs mer

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings & EFG HideTech AVM Furniture for meetings Familjen EFG HideTech. EFG HideTech är bord utvecklade för den framtid där en allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där du står eller sitter.

Läs mer

Projekt, produkter och aktuellt från EFG NR 3/2008

Projekt, produkter och aktuellt från EFG NR 3/2008 Projekt, produkter och aktuellt från EFG NR 3/2008 case TFS, Espoo, Finland produkt EFG Izi reportage Ljuset i tillvaron TFS Espoo, Finland Kund: TFS Trial Form Support Oy, Finland Leverans: April 2008

Läs mer

EFG HideTech. Furniture for meetings

EFG HideTech. Furniture for meetings Furniture for meetings Familjen. Bildskärm, kamera, mikrofon AVM har allt i bordsskivan. är bord utvecklade för den framtid där en allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där du står eller

Läs mer

EFG Basprislista 2014 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2014 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2014 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2014 - Arbetsplatsen Material och färger 3 Split vision användarinstruktion 5 Kundanpassning 6 Leveranskoncept

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för arbete och förvaring (A) Avtalsnr 96-73-2014:008 Produktlista nr 1

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för arbete och förvaring (A) Avtalsnr 96-73-2014:008 Produktlista nr 1 STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för arbete och förvaring (A) Avtalsnr 96-73-2014:008 Produktlista nr 1 EFG Kontorsmöbler AB Org.nr. 556279-4403 Innehållsförteckning Kontaktuppgifter...

Läs mer

Projekt, produkter och aktuellt från EFG No. 2 / 2006

Projekt, produkter och aktuellt från EFG No. 2 / 2006 Projekt, produkter och aktuellt från EFG No. 2 / 2006 case Rädda Barnen, Stockholm produkt IT-tillbehör reportage Bildbanken lever som de lär rädda Barnen är en demokratisk folkrörelse med aktiva medlemmar,

Läs mer

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se SORTIMENT 2006 WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se "Framtidens möbler är estetiskt tilltalande och har funktioner som stödjer användaren i sitt arbete. De ska vara lätta

Läs mer

Projekt, produkter och aktuellt från EFG No. 3/2007

Projekt, produkter och aktuellt från EFG No. 3/2007 Projekt, produkter och aktuellt från EFG No. 3/2007 case Odfjell Offshore, Norge produkt Sitta/ståbord reportage Akustisk formgivning Norska Odfjell Drilling Group äger och driver oljeplattformar i bl

Läs mer

Material och färger - Arbetsplatsen

Material och färger - Arbetsplatsen Material och färger - Arbetsplatsen MATERIAL OCH FÄRGER Träslag, tyger och laminat. Metaller och lacker. I ett otal färger och kvaliteter. På varje prisblad specificeras de utförande som gäller för respektive

Läs mer

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city bord har klassiska fyrkantsben, väldesignade skivor och en personlig karaktär. Vi har tänkt utanför ramen och placerat den smalaste delen av benet

Läs mer

Vårt erbjudande. Arbetsmöten

Vårt erbjudande. Arbetsmöten Vårt erbjudande Arbetsmöten Framtiden är sig inte riktigt lik. Många unga medarbetare arbetar lika gärna hemma eller på ett café som på jobbet. Och åtta till fem är inte arbetstid, utan en del av dygnet.

Läs mer

EFG Basprislista 2015 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2015 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2015 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2015 - Arbetsplatsen Material och färger 3 Kundanpassning 8 Split vision användarinstruktion 9 Leveranskoncept

Läs mer

Nettoprislista. Anbudsområde B Skola

Nettoprislista. Anbudsområde B Skola Nettoprislista Anbudsområde B Skola Skola Välkommen till Informa Vårt sortiment Skolmiljön ställer särskilda krav på säkerhet och hållbarhet. Kraven och behoven ser olika ut när det kommer till möblering

Läs mer

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring 2015 priser Bord, stolar och förvaring helt enkelt. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

Nettoprislista. Anbudsområde F Kontorsmöbler

Nettoprislista. Anbudsområde F Kontorsmöbler Nettoprislista Anbudsområde F Kontorsmöbler Kontorsmöbler Välkommen till Informa Vårt sortiment Input interiörs stora sortiment av kontorsmöbler bidrar till en kontorsmiljö med nyskapande rumskänsla där

Läs mer

EFG Express. Sortimentsförteckning

EFG Express. Sortimentsförteckning EFG Express Sortimentsförteckning EFG Express 2013 Innehållsförteckning Utförandebeskrivning Leveranskoncept, Material och färger 3 Arbetsbord Bordsskivor 4 Stativ, EFG Izi Effect 5 Stativ, EFG Izi Niveau

Läs mer

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler X-PRESS Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler Edsbyn X-press är ett möbelsortiment där vi av serviceskäl håller en högre lager- och leveransberedskap. X-press sortimentet omfattar frekventa produkter

Läs mer

INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ

INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ 2019 1 Elstativ Basic - 1 motor, 2 rör ELSTATIV Våra höj- och sänkbara skrivbord låter dig variera din arbetsställning. I vårt sortiment finns ett stort urval av

Läs mer

monte carlo - 2 - ordertelefon 036-440 41 00 - Info@lotusfurniture.se Lev.tid Lager Lager 4 veckor Lager Art.nr. 9010 9070 9072 9060

monte carlo - 2 - ordertelefon 036-440 41 00 - Info@lotusfurniture.se Lev.tid Lager Lager 4 veckor Lager Art.nr. 9010 9070 9072 9060 produktkatalog 2015 monte carlo Monte Carlo soffa väljs i 1-sits, 2-sits, 3-sits och hörnmoduler. Passar väl in i entréer, uppehållsrum, skolor, restauranger och lunchrum. Alla moduler är kopplingsbara.

Läs mer

SKAPA DITT EGET BORD

SKAPA DITT EGET BORD COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Att kombinera. Och välja fritt. Att hitta det soffbord som passar allra bäst. Både för rummet. Funktionen. Och uttrycket. Placerat med soffa, pall eller fåtölj. För

Läs mer

EFG Basprislista 2015 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2015 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2015 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2015 - Arbetsplatsen Material och färger 3 Kundanpassning 8 Split vision användarinstruktion 9 Leveranskoncept

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Bombastik Attitude. Delområde - Möbler för möten och paus. Input interiör Göteborg AB 556119-2757

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Bombastik Attitude. Delområde - Möbler för möten och paus. Input interiör Göteborg AB 556119-2757 Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Möbler för möten och paus Bombastik Attitude Input interiör Göteborg AB 556119-2757 Avropsproduktlista nr 1 - Avtalsnummer 96-73-2014:001 Input interiör

Läs mer

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Det är tillsammans vi skapar värde. Det är när vi möts som nya tankar uppstår och vi skapar något unikt. Multicom är bordserien som med smarta lösningar gynnar kreativitet

Läs mer

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS 1 X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR När leveranstiden är högsta prioritet räddar X-PRESS situationen. X-PRESS är ett urval ur Continental familjen som hjälper

Läs mer

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har varje kurva en mening. Varje linje ett syfte. Formgiven av Idesign och namngiven efter en klassisk skönhet. En vacker stol som är enkel att tycka om. Med

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER - DESIGN OCH FUNKTION Delområde Bord (F) Avtalsnr 96-25-2011:003 Avropsproduktlista nr 8

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER - DESIGN OCH FUNKTION Delområde Bord (F) Avtalsnr 96-25-2011:003 Avropsproduktlista nr 8 STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER - DESIGN OCH FUNKTION Delområde Bord (F) Avtalsnr 96-25-2011:003 Avropsproduktlista nr 8 Avtalstid: Fr.o.m. 2011-09-16 t.o.m. 2015-09-15 EFG Kontorsmöbler AB Org.nr. 556279-4403

Läs mer

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring priser 2016 Bord, stolar och förvaring helt enkelt. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

Upcoming 48-hour exception dates for 2017 Updated 02/

Upcoming 48-hour exception dates for 2017 Updated 02/ Upcoming 48-hour exception dates for 2017 Updated 02/11 2017 Exception dates might have been added or removed since the publishing of this list. Please contact reservations and customer service for current

Läs mer

Upcoming 48-hour exception dates for 2017 Updated 12/

Upcoming 48-hour exception dates for 2017 Updated 12/ Upcoming 48hour exception dates for 2017 Updated 12/10 2017 Exception dates might have been added or removed since the publishing of this list. Please contact reservations and customer service for current

Läs mer

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Edsbyns elstativ ger dig möjligheterna att arbeta ergonomiskt. Genom att variera din arbetsställning så skapar du en ergonomisk arbetsplats. Med höj- och sänkbara skrivbord

Läs mer

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729.

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729. Kupol Bord Kupol Kupol-borden är stadiga och robusta. Eftersom benen inte placerats i hörnen ryms fler personer runt bordet. Det blir enklare och inte så slamrigt att skjuta in stolarna. Kupols utformning

Läs mer

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum Inredning för skolan Matsal & uppehållsrum fika skoja mötas pausa återhämta planera Bänk Pausa Bord Pausa Äntligen paus... Såväl elever som lärare behöver pausa mellan lektionerna för att hämta ny energi.

Läs mer

En skolmiljö som inspirerar och motiverar

En skolmiljö som inspirerar och motiverar En skolmiljö som inspirerar och motiverar 3 I grunden handlar det om trivsel Första dagen efter sommarlovet. Hela kroppen pirrar av förväntan och nervositet. Att träffa samma lärare och samma kamrater,

Läs mer

Colours. Material och färger Materials and colours

Colours. Material och färger Materials and colours Colours Material och färger Materials and colours Trä Wood A1 Ask natur A1 Natural ash AS Ask svartbetsad AS Stained ash, black AV Ask vitbetsad AV Stained ash, white B1 Björk natur B1 Natural birch BS

Läs mer

INREDNING PERSONAL UTRYMMEN

INREDNING PERSONAL UTRYMMEN INREDNING PERSONAL UTRYMMEN PERSONALUTRYMMEN - INREDNING I denna broschyr hittar du ett komplett inredningssortiment för personalutrymmen. Sortimentet spänner över kontor, konferens och lunchrum. Allt

Läs mer

EFG Basprislista 2013:3 Miljömöbler

EFG Basprislista 2013:3 Miljömöbler EFG Basprislista 2013:3 Miljömöbler INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2013 - Miljömöbler Material och färger... 3 Kundanpassning och Leveranskoncept... 4 Sittmöbler EFG stolar/karmstolar...

Läs mer

Nettoprislista. Anbudsområde C Vård och omsorg

Nettoprislista. Anbudsområde C Vård och omsorg Nettoprislista Anbudsområde C Vård och omsorg Vård och omsorg Välkommen till funkab Vårt sortiment Vård- och omsorgsmöbler och dess placering spelar en stor roll i gestaltandet av ett rum. Våra möbler

Läs mer

EFG Material och färger EFG Materials and colours

EFG Material och färger EFG Materials and colours EFG Material och färger EFG Materials and colours Ytligt sett Färger och material signalerar. De stimulerar eller dämpar, oroar eller lugnar, balanserar eller skapar kaos. Även på ett kontor. I grunden

Läs mer

En skolmiljö som inspirerar och motiverar

En skolmiljö som inspirerar och motiverar En skolmiljö som inspirerar och motiverar 3 I grunden handlar det om trivsel Första dagen efter sommarlovet. Hela kroppen pirrar av förväntan och nervositet. Att träffa samma lärare och samma kamrater,

Läs mer

Fem moderna kontorslösningar.

Fem moderna kontorslösningar. Fem moderna kontorslösningar. Entry Temporary Time Together Quick & Easy Share Entry Din startpunkt på kontoret. Härifrån vecklar du ut din mentala karta över arbetsdagen. Över kontoret. Vilken setup behöver

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Swedstyle. Delområde - Möbler för möten och paus. Input interiör Stockholm AB 556475-1492

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Swedstyle. Delområde - Möbler för möten och paus. Input interiör Stockholm AB 556475-1492 Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Möbler för möten och paus Swedstyle Input interiör Stockholm AB 556475-1492 Avropsproduktlista nr 1 - Avtalsnummer 96-73-2014:005 Input interiör avrop@inputinterior.se

Läs mer

EFG Prislista Arbetsplatsen

EFG Prislista Arbetsplatsen EFG Prislista 2017 Arbetsplatsen Innehållsförteckning EFG Basprislista 2017 - Arbetsplatsen Material och färger... 3 Kundanpassning... 8 Split vision användarinstruktion... 9 Leveranskoncept... 10 Inspiration...

Läs mer

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729.

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729. Kupol Bord Kupol Kupol-borden är stadiga och robusta. Eftersom benen inte placerats i hörnen ryms fler personer runt bordet. Det blir enklare och inte så slamrigt att skjuta in stolarna. Kupols utformning

Läs mer

prislista 2015-02-01

prislista 2015-02-01 prislista 2015-02-01 monte carlo Monte Carlo soffa väljs i 1-sits, 2-sits, 3-sits och hörnmoduler. Passar väl in i entréer, uppehållsrum, skolor, restauranger och lunchrum. Alla moduler är kopplingsbara.

Läs mer

Upcoming 48-hour exception dates for 2017 Updated 28/4 2017

Upcoming 48-hour exception dates for 2017 Updated 28/4 2017 Upcoming 48hour exception dates for 2017 Updated 28/4 2017 Exception dates might have been added or removed since the publishing of this list. Please contact reservations and customer service for current

Läs mer

17% rabatt ska dras av på angivna priser

17% rabatt ska dras av på angivna priser Statligt ramavtal -Möbler och inredning Delområde: Skrivtavlor och AV-inredning Dnr 23.3.-8004-18:034 Produktlista nr: 1 TreCe Senab AB Org.nr. 556299-1447 2019 Kontaktuppgifter Lokala kontor och utställningar:

Läs mer

EDSBYN WHITE Möbler som består när kontoret förändras. 1

EDSBYN WHITE Möbler som består när kontoret förändras. 1 EDSBYN WHITE Möbler som består när kontoret förändras. 1 ViTa möbler för färgstarka kontor Till riktigt bra priser. Tidlös är visserligen ett ganska slitet ord. Men finns det egentligen en mer passande

Läs mer

EFG Express. Prislista Priser gällande från 1 juni Priser exklusive moms 1

EFG Express. Prislista Priser gällande från 1 juni Priser exklusive moms 1 EFG Express lista 2019 er gällande från 1 juni 2019 er exklusive moms 1 EFG Express/Index Arbetsstolar Innehåll EFG ONE inc... 4 EFG ONE sync... 8 EFG Splice... 12 EFG Teamspirit... 14 Arbetsbord Bordsskivor...

Läs mer

SCREENS FOR FOCUSING

SCREENS FOR FOCUSING SCREENS FOR FOCUSING Design med respekt för miljön Här är systemen som låter dig förena trivseln och den personliga integriteten i det egna rummet, med den öppna planlösningens möjligheter till flexibilitet

Läs mer

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS 1 X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR När leveranstiden är högsta prioritet räddar X-PRESS situationen. X-PRESS är ett urval ur Continental familjen som hjälper

Läs mer

Välkommen med era inredningsönskemål!

Välkommen med era inredningsönskemål! Vård och Omsorg Hej! Detta är en broschyr med möbler för Vård o Omsorg samt andra miljöer. Den innehåller produkter tillverkade av Form o Miljö och andra svenska möbeltillverkare som vi har ett nära samarbetar

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS ÄR EN FLEXIBEL BÄNKLÖSNING SOM DELAS AV GRUPPEN. OCH ANPASSAS AV INDIVIDEN. BALANSERAD LJUDNIVÅ OCH EGET UTRYMME Polaris tillsammans med olika varianter på bordskärm

Läs mer

EFG Basprislista 2016 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2016 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2016 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2016 - Arbetsplatsen Material och färger... 3 Kundanpassning... 8 Split vision användarinstruktion... 9 Leveranskoncept...

Läs mer

Upcoming 48-hour exception dates for 2017 Updated 12/1 2017

Upcoming 48-hour exception dates for 2017 Updated 12/1 2017 Upcoming 48hour exception dates for 2017 Updated 12/1 2017 Exception dates might have been added or removed since the publishing of this list. Please contact reservations and customer service for current

Läs mer

stolar utan hjul 2011

stolar utan hjul 2011 stolar utan hjul 2011 www.ncpab.com 3 NCP skall leverera möbler med bra kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Våra produkter finns i de flesta städer i Norge, och i stora delar av Skandinavien. Därigenom

Läs mer

Inspirationskatalog Kammarkollegiet. EFG European Furniture Group

Inspirationskatalog Kammarkollegiet. EFG European Furniture Group Inspirationskatalog Kammarkollegiet European Furniture Group Kontaktuppgifter European Furniture Group AB Avesta: Workzone, Kungsgatan 9, Box 124, 774 23 Avesta, avesta@workzone.se, Telefon: 0226-550 00,

Läs mer

KULÖR- OCH MATERIALGUIDE LUCKOR - LÅDFÖRSTYCKEN - BÄNKSKIVOR - HYLLPLAN

KULÖR- OCH MATERIALGUIDE LUCKOR - LÅDFÖRSTYCKEN - BÄNKSKIVOR - HYLLPLAN KULÖR- OCH MATERIALGUIDE LUCKOR - LÅDFÖRSTYCKEN - BÄNKSKIVOR - HYLLPLAN CARECO - KULÖR- & MATERIALGUIDE - 3 CARECO KULÖR- & MATERIALGUIDE funktion - kvalitet - kreativitet - flexibilitet VÅR AFFÄRSIDÉ

Läs mer

Inredning för skolan. Klassrummet

Inredning för skolan. Klassrummet Inredning för skolan Klassrummet lära lyssna planera förvara utvecklas Den kreativa arbetsplatsen för stora och små Få arbetsmiljöer ska tillfredställa så många olika behov som klassrummet. Elever ska

Läs mer

STANDARD TRÄ, LAMINAT & LACK

STANDARD TRÄ, LAMINAT & LACK MATERIAL OCH FÄRGER Träslag, tyger och laminat. Metaller och lacker. I ett otal färger och kvaliteter. På varje prisblad specificeras de utförande som gäller för respektive produkt. På www.efg.se kan du

Läs mer

Ulf Scherlin VD/Formgivare

Ulf Scherlin VD/Formgivare 2015 Det började en gång med en hallbänk till min egna bostad som jag ritade och lät tillverka i Småland. Sedan har det med åren blivit fler bänkar, hallförvaring i olika former, mat- och soffbord, stolar,

Läs mer

Nettoprislista. Anbudsområde A Förskola

Nettoprislista. Anbudsområde A Förskola Nettoprislista Anbudsområde A Förskola Förskola Välkommen till funkab Vårt sortiment Förskolemiljön ställer särskilda krav på säkerhet och hållbarhet. Kraven och behoven ser olika ut när det kommer till

Läs mer

EFG Basprislista 2014 Miljömöbler

EFG Basprislista 2014 Miljömöbler EFG Basprislista 2014 Miljömöbler INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2014 - Miljömöbler Material och färger... 3 Kundanpassning... 5 Leveranskoncept... 6 Sittmöbler EFG stolar/karmstolar...

Läs mer

EFG Express Sortimentsförteckning 2014

EFG Express Sortimentsförteckning 2014 EFG Express Sortimentsförteckning 2014 EFG Express 2014 Innehållsförteckning Utförandebeskrivning Leveranskoncept, Material och färger 3 Arbetsbord Bordsskivor 4 Stativ, EFG Izi Effect 5 Stativ, EFG Izi

Läs mer

Mått mm JC-Nr Pris NYHET

Mått mm JC-Nr Pris NYHET Lunchrumsbord Stabil Underrede i stålrör, lackat eller kromat. Skiva i bok. Bord med lackerat stativ Mått mm 1200 x 700 810 210 1.060:- 1500 x 700 810 212 1.210:- 1800 x 700 810 214 1.340:- 2400 x 700

Läs mer

EFG Room, EFG play & EFG Flow. Screens for focusing

EFG Room, EFG play & EFG Flow. Screens for focusing EFG Room, EFG play & EFG Flow Screens for focusing Design med respekt för miljön Här är systemen som låter dig förena trivseln och den personliga integriteten i det egna rummet, med den öppna planlösningens

Läs mer

27% Rabatt skall dras av angivna priser

27% Rabatt skall dras av angivna priser Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Skrivtavlor och AV-inredning Produktlista nr 1 TreCe AB Evert Lindelöf Inredningsservice 556071-3462 Avropsproduktlista nr 1 Avtalsnummer 23.3-8004-18:023

Läs mer

Nyheter i Configura version v19

Nyheter i Configura version v19 Nyheter i Configura version v19 Textblock F16 Corp finns inte längre, utan all information till intern (Tango) leveransplanerare ska skrivas i textblock F16 Delivery. När två raka bord kopplas kommer det

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA WORKSPACE SOLUTIONS LEIA ALLA VILL BLI VÄN MED LEIA. HON ÄR LEKFULL, KREATIV OCH ENKEL ATT TYCKA OM. EN FUNKTIONELL MÖTES- STOL SOM ÄR ENKEL ATT PLACERA UT I STÖRRE ELLER MINDRE GRUPPER OCH SOM ÄR BÅDE

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Lanab. Delområde - Arbetsstolar. Input interiör Stockholm AB 556475-1492

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Lanab. Delområde - Arbetsstolar. Input interiör Stockholm AB 556475-1492 Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Arbetsstolar Lanab Input interiör Stockholm AB 556475-1492 Avropsproduktlista nr 1 - Avtalsnummer 96-73-2014:005 Input interiör avrop@inputinterior.se

Läs mer

RH Ambio Visit finns med två olika benstativ: RH Ambio Visit med fyra ben. RH Ambio Visit med Cantilever.

RH Ambio Visit finns med två olika benstativ: RH Ambio Visit med fyra ben. RH Ambio Visit med Cantilever. rh ambio visit Med rörelse i stolen orkar du längre Är det någon gång man förtjänar att sitta skönt så är det under långa möten och konferenser. I RH Ambio Visit har vi byggt in de viktigaste delarna från

Läs mer

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Ett bord som med sin intelligenta skepnad får många former. Eget arbete. Spontana samtal. Planerade möten. En uppfriskande blandning av material och färger. Smäckra bordsben.

Läs mer

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM hansk.se Förnuft och känsla med massivt trä. Inzel är en kollektion i massivt trä som talar till både förnuft och känsla. Dess sköna och harmoniska former sprider en

Läs mer

New traditions ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TENGBOM

New traditions ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TENGBOM New traditions ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TENGBOM ARKITEKTRITADE KONTOR TILL ALLA Med Architection lanserar vi på Senab ett enklare sätt att förverkliga drömmen om ett arkitektritat kontor. Ett koncept

Läs mer

Kubik receptionsdisk

Kubik receptionsdisk Kubik receptionsdisk Kubik typ A Utförande Kubik typ B Utförande 1800*970 mm 1800*1870 mm 27 485:- Vit 39 958:- Vit 37 418:- Kulör, valfri 47 207:- Kulör, valfri Låg besöksdel Kubik typ C Utförande Kubik

Läs mer

EFG Komplementprislista

EFG Komplementprislista EFG Komplementprislista nr. 1 2010 EFG IZI EFFECT S EFG Izi Effect S bordsserie. Fanerade skivor 23 mm tjocka i bok och björk. Skivor i direktlaminat (MB, MR, ME, MV, M6 och M8) är 25 mm tjocka. EFG Izi

Läs mer

LD 62- & 63-SERIEN ERGONOMISK SITS SVANKSTÖD ARMSTÖD STEGLÖS HÖJDREGLERING ANPASSADE HJUL

LD 62- & 63-SERIEN ERGONOMISK SITS SVANKSTÖD ARMSTÖD STEGLÖS HÖJDREGLERING ANPASSADE HJUL LD 62- & 63-SERIEN LD 62- & 63-SERIEN Lika viktigt som det är att sitta skönt och ergonomiskt, lika viktigt är det att ofta variera sin arbetsställning för att undvika ensidig belastning av kroppen. Välj

Läs mer

Mer arbetsmiljö än du förväntar dig

Mer arbetsmiljö än du förväntar dig Mer arbetsmiljö än du förväntar dig Prisvärda möbler med hög kvalitet, modernt formspråk och ergonomi. Vi levererar inom 72 timmar! www.officedepot.se SNABB L E V E R A N S 0 :- FRAKTFRITT Mer arbetsmiljö

Läs mer

PRISLISTA 2016 SVERIGE

PRISLISTA 2016 SVERIGE PRISLISTA 2016 SVERIGE INNEHÅLL Titan förvaring... 4 Ceres förvaring... 35 Tillbehör förvaring... 44 Bordsstativ... 50 Tellus bordsskivor... 57 Xena bordsskivor... 64 Ceres bordsskivor... 66 Tillbehör

Läs mer

ETT SNYGGT OCH SMART VAL

ETT SNYGGT OCH SMART VAL SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design är tidlös och har sin grund i vår kärlek till ljuset och naturen. Serie[P] bord grundar sig i denna tradition med rena linjer, funktionell design och ljusa

Läs mer

22% rabatt ska dras av på angivna priser

22% rabatt ska dras av på angivna priser B - Möten och paus Adept Collection 22% Statligt ramavtal - Möbler och inredning Avtalsnummer 23.3-8004-18:046 Avropsproduktlista nr 1 Input interiör AB Org.nr. 559150-6349 Våra kontor Borås Olovsholmsgatan

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Lanab. Delområde - Akustik- och skärmsystem. Input interiör KC AB

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Lanab. Delområde - Akustik- och skärmsystem. Input interiör KC AB Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Akustik- och skärmsystem Lanab Input interiör KC AB 556534-1830 Avropsproduktlista nr 2 - Avtalsnummer 96-73-2014:013 Input interiör avrop@inputinterior.se

Läs mer

EFG - Lintex Bruttoprislista 2016

EFG - Lintex Bruttoprislista 2016 EFG - Lintex Bruttoprislista 2016 EFG Kontorsmöbler AB Org.nr. 556279-4403 Zon Golvskärm En visuell avskärmning tillverkad av formpressad filt. Genom sitt raster av filtplattor blir Zon en unik rumsavdelare

Läs mer

60/30 Klassisk Stålhylla DESIGN BCI

60/30 Klassisk Stålhylla DESIGN BCI 60/30 Klassisk Stålhylla DESIGN BCI 60/30 KLASSISK STÅLHYLLA Funktionell, flexibel och estetisk 60/30 klassisk stålhylla är ett fristående hyllsystem som är resultatet av många års erfarenhet och framgång.

Läs mer

Radius. en möbelserie med mjuka former

Radius. en möbelserie med mjuka former en möbelserie med mjuka former Ett mjukt formspråk med naturliga material och en lugn färgskala. Det är utmärkande för vår nya egendesignade kontorsserie Radius. Snygga och praktiska detaljer i läder ett

Läs mer

Att skapa en egen identitet

Att skapa en egen identitet Att skapa en egen identitet Bilder från Sweco Foto Måns Berg När du söker din helt unika inredningslösning; det kan vara en annan funktion, andra former, färger och material, för att ge identitet för just

Läs mer

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; 6690:- diagonalmått 143 cm

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; 6690:- diagonalmått 143 cm Bord ateljé Ateljé är ett aktivitetsbord med matchande pallar en utpräglat välkomnande karaktär, särskilt anpassat för barn i förskoleåldern. De rundade formerna och de ljuddämpande linoleumskivorna i

Läs mer

Easy ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TEA

Easy ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TEA Easy ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TEA ARKITEKTRITADE KONTOR TILL ALLA Med Architection lanserar vi på Senab ett enklare sätt att förverkliga drömmen om ett arkitektritat kontor. Ett koncept som uppfyller

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Ragnars. Delområde - Möbler för arbete och förvaring. Input interiör Sweden AB 556330-9201

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Ragnars. Delområde - Möbler för arbete och förvaring. Input interiör Sweden AB 556330-9201 Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Möbler för arbete och förvaring Ragnars Input interiör Sweden AB 556330-9201 Avropsproduktlista nr 1 - Avtalsnummer 96-73-2014:007 Input interiör avrop@inputinterior.se

Läs mer

Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT

Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT ARKITEKTRITADE KONTOR TILL ALLA Med Architection lanserar vi på Senab ett enklare sätt att förverkliga drömmen om ett arkitektritat kontor. Ett koncept som uppfyller

Läs mer

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I T T M Ö B L E R

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I T T M Ö B L E R CARITA SITTMÖBLER 2 Carita Sittmöbler Carita Sittmöbler 3 CARITA Sittmöbler Det är viktigt att på bästa sätt ta hand om de som behöver det allra mest. Vi har därför gett vår möbelserie Carita alla de fördelar

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS UTFÖRSÄLJNING

WORKSPACE SOLUTIONS UTFÖRSÄLJNING WORKSPACE SOLUTIONS UTFÖRSÄLJNING HELSINGBORG ALLMÄNNA VILLKOR ALLMÄNNA VILLKOR UTFÖRSÄLJNINGSPRODUKTER ÄR UTGÅENDE VAROR, SEKUNDÄRA VAROR, PROVER OCH KÖPES I BEFINTLIGT SKICK. SAMTLIGA ANGIVNA PRISER

Läs mer

UTFÖRSÄLJNING HELSINGBORG

UTFÖRSÄLJNING HELSINGBORG WORKS PACE S OLU TIONS UTFÖRSÄLJNING HELSINGBORG A L L M Ä N N A V I L L K O R ALLMÄNNA VILLKOR UTFÖRSÄLJNINGSPRODUKTER ÄR UTGÅENDE VAROR, SEKUNDÄRA VAROR, PROV ER OCH KÖPES I BEFINTLIGT SKICK. SAMTLIGA

Läs mer

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler X-PRESS Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler X-press är för dig som har bråttom med att få din kontorsarbetsplats levererad. I X-press sortimentet ingår ett urval av våra mest frekventa produkter

Läs mer

PRESENTATION AUDIO VIDEO UTRUSTNING FRÅN TILLBEHÖR TILL HELHETSLÖSNINGAR AUDIO VIDEO UTRUSTNING

PRESENTATION AUDIO VIDEO UTRUSTNING FRÅN TILLBEHÖR TILL HELHETSLÖSNINGAR AUDIO VIDEO UTRUSTNING PRESENTATION AUDIO VIDEO UTRUSTNING - KONFERENSPAKET - PROJEKTORER - PLATTA SKÄRMAR - STYRSYSTEM - LJUDLÖSNINGAR - INTERAKTIVA SKRIVTAVLOR - AV-INREDNINGAR - TELEFONKONFERENS - VIDEOKONFERENS AUDIO VIDEO

Läs mer