Bibel för barn och Djursdalarundan

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bibel för barn och Djursdalarundan"

Transkript

1

2 Drömmen om den svenska midsommaren måste väl ändå vara så nära en skildring av Bibelns paradis som det bara går att komma? Livet växer och naturen formligen exploderar i frodig grönska och färgrik blomsterprakt. Att fira midsommar kan vara att ta vara på livet när det är som vackrast. Vår biskop Martin Modéus skriver i bönboken Tradition och Liv: Som en vägvisare och symbol för hopp står därför midsommarstångens kors mitt i det svenska paradiset, en påminnelse både om livets träd i paradisets mitt och om korset som är rest i världsalltets centrum. Båda uttrycker samma sak: att Gud mitt i livskampen skapar liv och fördriver död. Där det sker finns Gud. Nu vet vi ju mycket väl att sommaren inte bara är en underbar tid för rekreation. Vi är inte befriade från sjukdomar, sorg och annat elände bara för att det är ljust och grönt ute. Men mitt i det svåra finns korsets tecken belyst i sommarens färger för att ingjuta mod och hopp i oss. Jesus klev ner i det mörkaste mörka och besegrade det. Det, om något, är en lovsång till att ljuset alltid övervinner mörkret. Och lovsång är något vi människor behöver. I vår psalmbok har vi många sköna psalmer som lovsjunger sommaren och skapelsen. En av mina favoriter är 751: O, vad världen nu är skön, klädd i sommardräkten. Känn i skog, på äng, på sjön milda, friska fläkten, ljuva dofter, fågelsång. Mänska, höj och du din sång! Visst är det så, vi ska lovsjunga Guds skapelse var och en efter sin förmåga. Det spelar ingen roll om du är lång eller kort, svart eller vit, operasångare eller tondöv. Vi behövs tillsammans och antingen du tror det eller inte så finns Gud mitt i skapelsen och låter Anden verka i det som är du. Mitt i den svenska sommaren. Eva Henriksson

3 Bibel för barn och Djursdalarundan Söndagen den 27 april fyllde Djursdalarundan 40 år. Då delade församlingarna i bygden ut Bibel för barn till dem födda Karl- Oskar Fredriksson ledde gudstjänsten och en grupp från Betel sjöng och spelade. Det var en fantastisk vårdag med strålande sol i fager smålandsnatur. För att satsa lite på barnen i år så hade en särskild lekstation satts upp där man kunde tävla inom familjen i olika grenar. Det var bland annat Potatiskramning, ballongtävling, Hitta skräpet och dagens mest uppskattade gren; flytta badboll med en vattenspruta. Eftersom det var en varm och skön dag var det väldigt frestande att spruta vatten på motståndaren istället för på bollen, något som också hände då och då till åskådarnas förtjusning. Priser delades ut till deltagande barn och det fanns möjlighet under hela dagen att lyssna till berättelser i Bibel för barn. Förhoppningsvis kan detta bli en återkommande tradition. Det är Betel, Elim, Södra Vi Missionskyrka och Svenska Kyrkan som står bakom arrangemanget med utdelandet av Bibel för Barn och i år hade vi ett mycket lyckat samarbete med Djursdalarundan.

4 2/ Onsdag Friluftsgudstjänst på Vidala tillsammans med Vimmerby dragspelsklubb. Kaffe och ostkaka serveras. Obs tiden! 2/ Kyrkogårdsvandring på Södra Vi kyrkogård. Se nedan. 6/ Sönd e Tref Mässa 20/ Apostladagen Friluftsgudstjänst vid Lindefallesjön i Mjösjöhult 27/ Sönd e Tref Friluftsgudstjänst i trädgården hos Eva & Jan Henriksson, N Storgatan 9, Södra Vi 10/ Sönd e Tref Mässa 13/ Onsdag Mässa på Vidala 17/ Sönd e Tref Friluftsgudstjänst i trädgården hos Sonia & Lasse Karlsson, Stationsallén 18, Södra Vi 27/ Onsdag Vardagsmässa 31/ Sönd e Tref Mässa 10/ Onsdag Gudstjänst på Vidala 21/ Sönd e Tref Mässa, Pensionärernas dag, med medverkan av Kyrkokören. Efter mässan inbjuds till kyrkkaffe i församlingshemmet där Gullvi-kören underhåller. 28/ Sönd e Tref Psalmer i 2000-talet 1/ Onsdag Sopplunch i församlingshemmet 8/ Onsdag Gudstjänst på Vidala 12/ Tacksägelsedagen Skördegudstjänst för stora och små, medverkan av Kyrkokören och barnkören. Efter gudstjänsten inbjuds till kyrkkaffe och auktion i församlingshemmet. 18/ Lördag Konsert tillsammans med Kalle Sellbrink, Lennart Örten Larsson och lokala förmågor 19/ Sönd e Tref Kontraktsmässa i Vimmerby kyrka 26/ Sönd e Tref Gudstjänst med Högtidsuppvaktning i församlingshemmet 29/ Onsdag Vardagsmässa Välkomna på kyrkogårdsvandring på Södra Vi kyrkogård onsdagen den 2 juli kl tillsammans med Ann-Marie och Birger Petersson. De kommer bl a berätta om den Nordströmska graven. Ta gärna med egen fikakorg!

5 13/ Sönd e Tref Gudstjänst 3/ Kristi Förkl.dag Gudstjänst i Kröngårdskyrkan, sång o musik med Marianne Nilsson 24/ Sönd e Tref Mässa 3/ Onsdag Sopplunch i församlingshemmet 14/ Sönd e Tref Gudstjänst 5/ Helige Mikaels d Gudstjänst 22/ Onsdag Sopplunch i församlingshemmet 30/ Torsdag RPG-dagledigsamling i församlingshemmet. Willy Svahn o Sten Bäckman sjunger och berättar under rubriken En ton från himlen 10/ Torsdag Friluftsgudstjänst vid klockstapeln, kyrkkaffe 24/ Sönd e Tref Gudstjänst 7/ Sönd e Tref Sånggudstjänst med Lina Sandell-singers. Jubileum för församlingshemmet 50 år och klockstapeln 40 år. Kaffeservering 17/ Onsdag Sopplunch 5/ Helige Mikaels d Gudstjänst HÖGTIDSUPPVAKTNING I april firades gudstjänst med högtidsuppvaktning i Södra Vi församlingshem. Jubilarerna denna gång var från vänster: Irma Johansson, Carin Brodin, Per Olof Svensson, Märta Andersson, Kerstin Lindblad, Sabina Carlsson, Birgitta Carlsson och Annbritt Nilsson. Förutom uppvaktning och fika bjöds det också på underhållning med Cittragruppen från Ingatorp, som sjöng och spelade.

6 Här presenteras nydöpta och vigda under perioden mars juni 2014 Döpta: 2/3 Lisa Desirée Fransson 13/4 Enzo Nicklas Palm 21/4 Alma Ingrid Magnolia Ingelsjö 3/5 Leia Veronica Mona Gustafsson 11/5 Gustav Love Hugo Bergman 17/5 Nils Ingvar Helmer Hansson 24/5 Lukas Inge Dennis Larsson 24/5 Alicia Eva Hedlund 1/6 Othilia Elin Emilia Ingelsjö 7/6 Elliot Olof Viktor Lindgren Lisa Desirée döptes i Södra Vi kyrka av Marie Marklin söndagen den 2 mars. Lisa är dotter till Jenny och Tomas Fransson. Med på bilden är också faddrarna Morgan Karlsson och Ann- Christin Larsson och storebror Linus. Lördagen den 17 maj döptes Nils Ingvar Helmer i Södra Vi kyrka av Marie Marklin. Lille Helmer är son till Markus och Hanna Hansson, Skäfshult. Med på bilden är också storasyster Stina. Vigda: 7/6 Nils Jörgen Algot Karlsson & Lena Therese Lindgren, Nynäshamns församling 7/6 Jan Erik Wikell & Anica Sonnerstig, Södra Vi-Djursdala församling 7/6 Erik Gustav Ryott Hallgren & Eva Ulrika Schreil, Malmö S:t Petri församling 14/6 Andreas Valdemar Johansson & Jenny Sara Harriet Danielsson, Södra Vi-Djursdala förs. 14/6 Jon Fredrik Arthur Kronstrand & Sara Ingrid Seberg, Vimmerby församling Församlingsbor som avlidit under perioden februari juni /2 Leif Tommy Lindström 25/5 Ingrid Viola Svensson 9/3 Sven Arne Ingemar Junling 2/6 Bengt Olof Johnsson 21/3 Britta Elin Maria Johansson 9/6 Maj Linnea Högberg 30/3 Anna Stina Sofia Karlsson 14/6 John Torbjörn Zeilon 11/4 Mildred Mariana Frejd

7 års konfirmander Årets konfirmation ägde rum den 4 maj i Södra Vi kyrka Stående fr vänster: församlingspedagog Eva Henriksson, ungdomsledare Elin Johansson, Lucas Pettersson, Tim Karlsson, Natalie Pettersson, Lisa Lindström, komminister Marie Marklin. Sittande: Mathilda Jakobsson, Emma Lindqvist, Jenny Karlsson, Sanna Mackisack. Fotograf: Emma Haag Avtackning och mottagande av kyrkvärdar Under våren har vi haft glädjen att få utöka vår kyrkvärdsgemenskap med ytterligare fyra nya medlemmar, nämligen Hans Svensson, Elin Johansson, Evert Sundberg och Jan Henriksson. På Palmsöndagen hälsades de officiellt välkomna av Lars Fältjäger och samtidigt avtackades Gunnel Alexandersson som efter många års troget arbete avslutade sin tjänst som aktiv kyrkvärd.

8 Församlingsresa till Vrigstad I början av juni var det dags för årets församlingsresa. En buss hågade resenärer reste iväg med Vrigstad och trakten däromkring som mål. Man besökte bl a den Gamla Bankgården i Vrigstad, där man fick se ett gammalt bankmuseum och en borgarlägenhet men även unika utställningar med gamla bokmärken och vykort. Efter fikastunder och lunch blev det innan hemresan också en guidad visning i Nydala klosterkyrka och trädgård. Friluftsgudstjänst i Brunnsparken Den 15 juni firades friluftsgudstjänst i Brunnsparken tillsammans med Vimmerby Musikkår och Södra Vi kyrko- och hembygdskör. Dagen bjöd både på vackert försommarväder, skön sång och musik och en god lunch med trevlig samvaro. Kyrkbladet ges ut av Södra Vi-Djursdala församling Bilden på Kyrkbladets framsida är från Kvarndammen i Gullringen och fotot är taget av Fredrik Gustafsson. Pastorsexpeditionen, N Storgatan 23, Södra Vi Tel: sodra.vi.pastorat@svenskakyrkan.se Vi finns också på Facebook och Twitter!

Må din väg gå dig till mötes

Må din väg gå dig till mötes Må din väg gå dig till mötes Foto: Erja Stenberg Så börjar en av de nyare psalmerna i vår psalmbok, en irländsk bön översatt av Per Harling som blev psalm 730. Jag låter det bli min sommarönskan till dig.

Läs mer

Jag behövde en nästa, var du där, var du där? Jag behövde en nästa, var du där? Varken tro eller ras eller namn sätter gränser, var du där?

Jag behövde en nästa, var du där, var du där? Jag behövde en nästa, var du där? Varken tro eller ras eller namn sätter gränser, var du där? Församlingsblad för Södra Vi-Djursdala Nr 1 2016 Så sjunger vi i en av våra välkända psalmer och jag tror att många av oss känner igen oss i orden. Jag behövde en nästa var du där Var fanns min nästa när

Läs mer

På torsdag är det en Träffpunkt då Lena och Pelle Hellsing berättar med ord och bild om Island ett annorlunda landskap.

På torsdag är det en Träffpunkt då Lena och Pelle Hellsing berättar med ord och bild om Island ett annorlunda landskap. Veckobrev November 2017 Vecka 44 Pilgrimsorden för Huskvarna kyrkogård Imorgon onsdag 1/11 11.00 återinviger vi Pilgrimsorden, denna gång på Huskvarna kyrkogård. Välkommen med till en liten Allhelgonavandring

Läs mer

Norrahammars kyrka 10.30-12.30 Öppen för stillhet, ljuständning. Sandseryds kyrka 11.00 Gudstjänst med dop

Norrahammars kyrka 10.30-12.30 Öppen för stillhet, ljuständning. Sandseryds kyrka 11.00 Gudstjänst med dop Onsdag 6 juni, Nationaldagen Stenbäcken 18.00-21.00 Kvällsvåfflan 10 kronor Sverigeleken för stora och små Tipspromenad m.m. Sega gubbar spelar sommarmusik i trädgården Se startsidan för mer info Lördag

Läs mer

Program för EFS i Töllsjö. Program för EFS i Töllsjö. Januari April Januari April 2018

Program för EFS i Töllsjö. Program för EFS i Töllsjö. Januari April Januari April 2018 Program för EFS i Töllsjö Program för EFS i Töllsjö Januari April 2018 Januari April 2018 Januari Vaktmästare Måndag 1/1 Töllsjö kl 17.00 Grupp 2 Jan Benjaminsson Jonas Ljunggren Viola mfl Iréne Olsson

Läs mer

Församlingsblad. Ankarsrum, Blackstad och Hallingeberg

Församlingsblad. Ankarsrum, Blackstad och Hallingeberg Församlingsblad Nr 2 2014 Ankarsrum, Blackstad och Hallingeberg Triolernas avslutning På Bönsöndagen den 25 maj hade Triolerna sin terminsavslutning i Ankarsrums kyrka. Eftersom det även var Mors dag så

Läs mer

barnens altarskåp vill du veta mer? ta med mig hem!

barnens altarskåp vill du veta mer? ta med mig hem! barnens altarskåp vill du veta mer? ta med mig hem! gudstjänst Kyrkklockorna ringer när det är dags för gudstjänst i kyrkan. Här sjunger vi sånger som kallas psalmer och vi ber till Gud, att Gud ska

Läs mer

DET HÄNDER I KYRKAN. Maj - Juni S. Kyrkogatan 10, Strömstad mån, ons-fre kl

DET HÄNDER I KYRKAN. Maj - Juni S. Kyrkogatan 10, Strömstad mån, ons-fre kl DET HÄNDER I KYRKAN Maj - Juni 2017 S. Kyrkogatan 10, Strömstad 0526-183 00 mån, ons-fre kl. 10-12 www.svenskakyrkan.se/stromstad G ud slösar med färger och former, dofter och smaker. Hela världen är underbar.

Läs mer

Pastorns tankar. Du får naturligtvis vara helt anonym men har också möjlighet att skriva ditt namn.

Pastorns tankar. Du får naturligtvis vara helt anonym men har också möjlighet att skriva ditt namn. Pastorns tankar Förbön är något centralt i den kristna församlingen. Gång efter annan uppmanar oss nya testamentet att be, både enskilt och tillsammans. I samband med våra förmiddagsgudstjänster kommer

Läs mer

Välkommen till. Missionskyrkan. april - juni 2015

Välkommen till. Missionskyrkan. april - juni 2015 Välkommen till Missionskyrkan april - juni 2015 Sommartid Ockelbo Missionskyrka N. Åsgatan 26 816 31 Ockelbo 0297 423 37 Exp.tid tisd - onsd 10-12 ockelbo.missionskyrka@ telia.com Pg. 29 54 46-9 Bg. 336

Läs mer

APRIL. Söndagen den 3 kl 10:00 Tillsammansgudstjänst. Barnkören Piggelin från Bodafors och Lydia Ekvall.

APRIL. Söndagen den 3 kl 10:00 Tillsammansgudstjänst. Barnkören Piggelin från Bodafors och Lydia Ekvall. SOMMAREN 2015 APRIL Torsdagen den 30 kl 19:00 Valborgsfirande med traditionsenliga aktiviteter och medverkan av Bodafors musikkår och manskör som leds av Conny Gideonsson. Elden tänds kl 19:30. Kvällen

Läs mer

Program för EFS i Töllsjö. Program för EFS i Töllsjö. Januari April Januari April 2017

Program för EFS i Töllsjö. Program för EFS i Töllsjö. Januari April Januari April 2017 Program för EFS i Töllsjö Program för EFS i Töllsjö Januari April 2017 Januari April 2017 Januari Servering Vaktmästare Söndag 1/1 Töllsjö kl 17.00 Grupp 1 Lars Töllenius Jonas Ljunggren Solveig mfl Elisabeth

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör Efter ett litet juluppehåll startade kören igen den 21/1 i Linderås. Helgen efter var det dags för Sångartinget, som den här gången hölls i Gripenbergs

Läs mer

Program för EFS i Töllsjö

Program för EFS i Töllsjö Program för EFS i Töllsjö Februari Maj 2019 Februari Servering Vaktmästare Söndag 3/2 Storeskogen kl 10.00 Grupp 1 Kerstin Larsson Elin Lycklund Miriam mfl Lars-Åke Larsson Lovsång Malin Aspenes - Lördag

Läs mer

Startlista Breddstafetten 2008 Sida

Startlista Breddstafetten 2008 Sida Startlista Breddstafetten 2008 Sida 1 Breddstafetten 19 anmälda 10:00:00 1 Falkenbergs OK Lag 1 1 Christer Håkansson 30488 2A Johan Badenfelt 241987 2B Matilda Martinsson 341516 3A Ronnie Andersson 17392

Läs mer

Kalender för Svenska kyrkan i Vimmerby

Kalender för Svenska kyrkan i Vimmerby Kalender för Svenska kyrkan i Vimmerby Juni 2019 Fre 21 20:00 Lör 22 16:00 Sön 23 Sön 23 18:00 Tors 27 Sön 30 Sön 30 16:00 Musik vid midsommar Sigvardssons sjunger och spelar Martin Bergman Gudstjänst

Läs mer

Musik. Gudstjänster. Café. Utflykter

Musik. Gudstjänster. Café. Utflykter Musik Gudstjänster Café Utflykter Sommar 2018 Sommarutflykter Utflykten till Gammelkil går med buss som startar från Hackeforsgården, passerar Hjulsbro och vändplatsen vid sidan av Ekholmens centrum. Utflykten

Läs mer

September Vecka 36. Herre, förbarma dig!

September Vecka 36. Herre, förbarma dig! September 2018 Vecka 36 Herre, förbarma dig! Herre förbarma dig över Huskvarna, över oss som bor här, över våra skolor och över den situation som råder när en människa mördats i en av våra parker. Herre

Läs mer

Foto: Reine Jonsson Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2019

Foto: Reine Jonsson Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2019 Foto: Reine Jonsson Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2019 September 1 Söndag 11:00 Tillsammanshögtid Equmeniakyrkan Gotland Tema: Till jordens yttersta gräns... i Hemse

Läs mer

Vasa församling HÖSTEN Gudstjänster Konserter Vardagsaktiviteter

Vasa församling HÖSTEN Gudstjänster Konserter Vardagsaktiviteter Vasa församling HÖSTEN 2016 Gudstjänster Konserter Vardagsaktiviteter Söndag 2 oktober kl. 11.00 Den helige Mikaels dag HÖG Stefan Martinsson, predikant Tore Bennshagen, celebrant Söndag 2 oktober kl.

Läs mer

Augusti. Söndag 2/ Gudstjänst med nattvard. Sune Sjölander. Sång Emmy Lindqvist

Augusti. Söndag 2/ Gudstjänst med nattvard. Sune Sjölander. Sång Emmy Lindqvist Augusti Vecka 35 Måndag 27/8 18.00 Stickcafé Onsdag 29/8 18.30 Bibel och bön Torsdag 30/8 10.00 Bön i Kyrkans Hus Fredag 31/8 19.00 House i Hamnkyrkan September Söndag 2/9 10.00 Gudstjänst med nattvard.

Läs mer

Missionskyrkan Gråbo

Missionskyrkan Gråbo Missionskyrkan Gråbo PROGRAMBLAD 161201-170131 Ny medarbetare Carina Hult börjar som ny pastor i vår församling den 1 december. Carina kommer närmast från Tabernaklet i Göteborg, där hon arbetat som deltidspastor.

Läs mer

Då förtryck och förnedring faller och befrielse och upprättelse blir segern.

Då förtryck och förnedring faller och befrielse och upprättelse blir segern. Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING April - maj 2018 Livet vänder - från död till liv Vi inleder denna period med att fira påsken. Då döden övergår till nytt liv. Då livet segrar över ondskans

Läs mer

Församlingsbladet. Sätila Hyssna. Okt. - Dec. 2013

Församlingsbladet. Sätila Hyssna. Okt. - Dec. 2013 Församlingsbladet Sätila Hyssna Okt. - Dec. 2013 Vad betyder det att vara en lärjunge? Vi befinner oss nu i gränslandet mellan sommar och höst. Många av oss kan med tacksamhet blicka tillbaka på en ovanligt

Läs mer

FLUXEN Söndag 2 december kl Gudstjänst, Mattias Olofsson

FLUXEN Söndag 2 december kl Gudstjänst, Mattias Olofsson December 2018 Välkommen under Jul och nyår Den första advent börjar en tid av förväntan. Det är en glad tid då vi ser fram emot att få fira att Jesu födelse. Vi samlas till gudstjänster, konserter och

Läs mer

Organisation/Tidsplan ZOOrientering 2016

Organisation/Tidsplan ZOOrientering 2016 Organisation/Tidsplan ZOOrientering 2016 Tävlingsledning Fredrik Odelberg ### 0-5241235 fredrik.odelberg@telia.com Magnus Lindberg ### 6-1005177 ymerit@gmail.com Banläggare Fredrik Göransson 072-5525257

Läs mer

Med tillstånd av fotografen Linda Jarl, Hyra Gotland

Med tillstånd av fotografen Linda Jarl, Hyra Gotland Med tillstånd av fotografen Linda Jarl, Hyra Gotland Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2018 Varmt välkommen till gemenskapen i Tjelvarkyrkan! Välkommen med på gudstjänster,

Läs mer

Hannäs SockenFörening. Register över givare

Hannäs SockenFörening. Register över givare Register över givare Hannäs Sockenförening är en ideell förening, som bildades år 2002. Syftet är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i Hannäs Socken. Genom erhållna arv och gåvor skapas ett kapital,

Läs mer

Kombon Luft och korthåll

Kombon Luft och korthåll Kombon 2019 Luft och korthåll Klass A Namn Förening Luftgevär Korthåll Resultat 1 Wilma Svensson Ingelstad Sk 637,9 0 637,9 2 Felicia Skoglund Ludvika Skf 636,4 0 636,4 3 Maja Karlsson Trollhättans Skf

Läs mer

Församlingsblad för Södra Vi-Djursdala Nr

Församlingsblad för Södra Vi-Djursdala Nr Församlingsblad för Södra Vi-Djursdala Nr 1 2015 Foto: Roelof Stroetinga När jag skriver detta är vi inte ens halvvägs i februari månad men sedan några dagar har solen flödat sitt ljus över oss. Som vi

Läs mer

Program för EFS i Töllsjö. Program för EFS i Töllsjö. Juni-September Juni-September 2019

Program för EFS i Töllsjö. Program för EFS i Töllsjö. Juni-September Juni-September 2019 Program för EFS i Töllsjö Program för EFS i Töllsjö Juni-September 2019 Juni-September 2019 Juni Servering Vaktmästare Torsdag 6/6 Töllsjö kl 8:00 Bön för Sverige/Töllsjö på Lobo berg parkering vid såget

Läs mer

Marie Marklin. Var inte rädd!

Marie Marklin. Var inte rädd! Församlingsblad för Södra Vi-Djursdala Nr 3 2015 Var inte rädd! Det är en vacker oktoberdag. Röda äpplen i trädgården intill lyser upp i solen och löven på träden skiftar i gyllengula nyanser mot en blå

Läs mer

Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel, Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar

Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel, Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar HÖSTEN 2018 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel, Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar Alla grupper startar v. 36 Hej! Hoppas du haft en skön och avkopplande sommar! Nu vill vi i Jämjö Pastorat

Läs mer

Per-Olof Carlsson Album Sid 1 av 54

Per-Olof Carlsson Album Sid 1 av 54 Per-Olof Carlsson Album Sid 1 av 54 Syskonen Carlsson 8 7 6 5 4 3 2 1 1. Alsie Carlsson Fogeryd 2. Per-Olof Carlsson Fogeryd 3. Maj Carlsson Fogeryd 4. Rune Carlsson Fogeryd 5. Vivvi Carlsson Fogeryd 6.

Läs mer

Nr 3: 2013 Y R K N Y T T. Foto: Yngve Ivarsson

Nr 3: 2013 Y R K N Y T T. Foto: Yngve Ivarsson K Nr 3: 2013 Y R K N Y T T Foto: Yngve Ivarsson Kan Gud älska en medioker medelmåtta? Vissa människor och möten sätter spår i oss och avtryck i våra hjärtan. Det hade varit en intensiv period med massor

Läs mer

Söklista gravbok Björketorps församling

Söklista gravbok Björketorps församling 2014-05-07 12:04:24 X Visa gravplatser utan gravrätter Ytkod: (inget) Skyltad: 2012-06-01-2014-05-07 Kultur: (inget) 1 4 32 1 Pettersson, Georg Pettersson Georg 1 5 37 1 Jakobsson, Anders Jakobsson Johanna

Läs mer

Vem är egentligen Lars-Gunnar Wettebrand vår nya pastor?

Vem är egentligen Lars-Gunnar Wettebrand vår nya pastor? Vem är egentligen Lars-Gunnar Wettebrand vår nya pastor? Jag bor sedan 11 år utanför Värnamo med min familj, som består av Martina och våra tre barn John, Nils och Ines. Martina är ursprungligen från Bredaryd

Läs mer

Kombon Luft och korthåll

Kombon Luft och korthåll Kombon 2019 Luft och korthåll Klass A Namn Förening Luftgevär Korthåll Resultat 1 Wilma Svensson Ingelstad Sk 637,9 592 1229,9 2 Therese Bråten Skillingmark Skg 633,2 581 1214,2 3 Lisa Nyström Järfälla

Läs mer

Pastorns tankar. Temagudstjänster om bön vårterminen Herre, lär oss att be!

Pastorns tankar. Temagudstjänster om bön vårterminen Herre, lär oss att be! Pastorns tankar Det himmelska hemmet! En dag tar vårt jordiska liv slut. Det vet vi alldeles säkert. Min gamla mor fick hembud för en tid sedan. Hon var nästan 91 år och vägde drygt 30 kilo. De sista åren

Läs mer

VÄLKOMNA VÅREN Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar.

VÄLKOMNA VÅREN Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar. VÄLKOMNA VÅREN 2018 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar. MUSIKGRUPPER Hoppas du haft en skön och avkopplande jul! Nu vill vi i Jämjö Pastorat inbjuda dig och

Läs mer

Hedjakten

Hedjakten Hedjakten 2011-10-16 DH-12 1 Måns Persson Carolin Gradin 2 Irmalinn Nilsson Maja Tenghagen 3 Brian Ahlm Fabian Andersson 36.52 44.00 57.25 DH-14 1 Erik Barr Zeilon Adam Segerslätt 2 Ebba Söderlund Sofie

Läs mer

VÄLKOMNA. Våren Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar

VÄLKOMNA. Våren Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar VÄLKOMNA Våren 2017 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar Hoppas du haft en skön och avkopplande ledighet! Nu vill vi i Jämjö Pastorat inbjuda dig och din familj

Läs mer

Boda Torp under Boda. De sista som bodde här var Johan Jäger Jonasson med hustru och åtta barn. De flyttade år 1900 till Planen.

Boda Torp under Boda. De sista som bodde här var Johan Jäger Jonasson med hustru och åtta barn. De flyttade år 1900 till Planen. Åbo Boda Torp under Boda. De sista som bodde här var Johan Jäger Jonasson med hustru och åtta barn. De flyttade år 1900 till Planen. Sida 302 1776 Karl (1736- ), Stina (1745- ), Stina (1781- ) och Katrina.

Läs mer

Långsele vuxen slutresultat

Långsele vuxen slutresultat Långsele vuxen slutresultat Vuxen Placering Efternamn Förnamn Ort Vikt i gr Minsta fisk 1 Båtsman Kjell-Åke Långsele 5300 2 Axelsson Martin Lycksele 1012 3 Wännström Staffan Lycksele 883 4 Sigefelt Lena

Läs mer

En dag i det gröna på Källvik Ekumenisk sommargudstjänst på Lynäs.

En dag i det gröna på Källvik Ekumenisk sommargudstjänst på Lynäs. Må 12 Fr 16 juni En dag i det gröna på Källvik. Sö 18 juni 11.00 Ekumenisk sommargudstjänst på Lynäs. Gemensam avfärd från Equmeniakyrkan Norrtullsgatan 10.30. Magnus Natander, Carin Gisslen-Schönning,

Läs mer

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen under 2014: Ordförande: Alrik Nilsson Vice ordförande: Rolf Jakobsson Sekreterare: Kerstin Svensson Kassör: Gugge Björstad Ledamöter: Paul Olofsson,

Läs mer

Äldre damjuniorer: 1. SFK Trekroken 1026 gram 2 tävlande 2 avanmälda

Äldre damjuniorer: 1. SFK Trekroken 1026 gram 2 tävlande 2 avanmälda Resultatslista DM i Mete 4 juni 2006, Mariebergsviken, Karlstad. Arrangör Skoghall SFK LAG Äldre damjuniorer: 1. SFK Trekroken 1026 gram 2 tävlande 2 avanmälda Damseniorer: 1. SFK Wasa 2308 gram 4 tävlande

Läs mer

C-Vapen Klass Vintercupen Poäng. ã Sol Grovskyttarna (Resultat cup kort) 14:08:

C-Vapen Klass Vintercupen Poäng. ã Sol Grovskyttarna (Resultat cup kort) 14:08: C-Vapen Klass 30 Vintercupen 207 Ronnie Larsson 77 2 Johan Westborg 770 3 Erik Jonsson 753 4 Daniel Havnesköld 745 5 Maria Sundqvist 700 6 Simon Zackrisson 679 7 Martin Axelsson 48 8 Peter Andersson 466

Läs mer

Ättlingar Anders Nilsson

Ättlingar Anders Nilsson Ättlingar Anders Nilsson Anders Nilsson. Lantbrukare och Bygdeforskare. Född 1859-04-11 Vanstad. Bosatt 1920-09-24 Gladsax. Bosatt 1921-04-30 Vanstad. Död 1937-10-02 Vanstad. Familj med Johanna Åkesdotter

Läs mer

December. Januari 2017

December. Januari 2017 December Vecka 48 Tisdag 29/11 18,30 Tonår Onsdag 30/11 19,00 Bibel och Bön Torsdag 1/12 10,00 Gemensam bön i Hamnkyrkan Söndag 4/12 10,00 Gudstjänst. Nattvard. Mats Sturesson Sång Annie Lennartsson, Sara

Läs mer

musik i helena S:ta Helena kyrka

musik i helena S:ta Helena kyrka musik i helena S:ta Helena kyrka musik i helena hösten-2018 Tack Gud för Livet och dess gåvor! Du talar till mej och rör vid mej genom orden, sången och musiken. Du vill att jag ska förstå att jag är gränslöst

Läs mer

VÄLKOMNA. Hösten Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar

VÄLKOMNA. Hösten Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar VÄLKOMNA Hösten 2017 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar Söndagsskola Varje söndag då det är förmiddagsgudstjänst i Jämjö kyrka inbjuds alla barn mellan 2 och

Läs mer

Varje vecka lägger jag ut någon bild från Equmeniakyrkan och från Huskvarna på Facebook. Du får gärna bli vän med mig också där!

Varje vecka lägger jag ut någon bild från Equmeniakyrkan och från Huskvarna på Facebook. Du får gärna bli vän med mig också där! Vecka 13 2016 Glad Påsk Påsktiden är en god tid med vårens ankomst och alla goda bibeltexter om hur den uppståndne möter sina vänner och lärjungar och de blir påskens vittnen. Och liksom julen varar intill

Läs mer

TYRESBO SOMMARGÅRD. Program för Maj-Augusti. Varmt välkommen till Tyresbo! KRÖNIKA: Hur släcker jag min törst

TYRESBO SOMMARGÅRD. Program för Maj-Augusti. Varmt välkommen till Tyresbo! KRÖNIKA: Hur släcker jag min törst Program för Maj-Augusti TYRESBO SOMMARGÅRD 2017 Varmt välkommen till Tyresbo! KRÖNIKA: Hur släcker jag min törst Tyresbo Sommargård ägs och drivs av Rumskulla Taborförsamling. Tyresbo Sommargård används

Läs mer

Församlingsblad. Advent, Jul och Nyår Det är en ros utsprungen av Jesse rot och stam

Församlingsblad. Advent, Jul och Nyår Det är en ros utsprungen av Jesse rot och stam Församlingsblad Advent, Jul och Nyår 2016 Det är en ros utsprungen av Jesse rot och stam Till Dig Ett nytt nådens år från Herren ekonomiskt kanske Herren också bjuder in oss till något nytt. Nu behöver

Läs mer

December Vecka 48 Söndag 2/ Adventsgudstjänst. Henrik Bergenholtz. Sång av Adventskör.

December Vecka 48 Söndag 2/ Adventsgudstjänst. Henrik Bergenholtz. Sång av Adventskör. December Vecka 48 Söndag 2/12 10.00 Adventsgudstjänst. Henrik Bergenholtz. Sång av Adventskör. Vecka 49 Tisdag 4/12 10.00 Barnsång i Hamnkyrkan Onsdag 5/12 18.30 Bibel och bön Torsdag 6/12 10.00 Gemensam

Läs mer

Välkommen till gamla och nya mötesplatser!

Välkommen till gamla och nya mötesplatser! Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING Januari - mars 2018 Välkommen till gamla och nya mötesplatser! Vi har fått börja ytterligare ett år! Ett år då vi som församling och kyrka får vara en mötesplats

Läs mer

Näsums Kyrkoblad. Fira Påsk i din kyrka!

Näsums Kyrkoblad. Fira Påsk i din kyrka! Näsums Kyrkoblad Nr 1/2010 Mars- Juni 2010 Fira Påsk i din kyrka! Barnen i grupperna välkomnar alla redan på Palmsöndagens familjegudstjänst då vi har stor fest och final på årets Fastekampanj och upptakt

Läs mer

Sommaren 2016 Munka Ljungby församling

Sommaren 2016 Munka Ljungby församling Sommaren 2016 Munka Ljungby församling Foto: Henrik Nilsson Sommarmusik - onsdagar kl 18.30 Össjö / Tåssjö / Munka Ljungby Alla onsdagar under juni-juli-augusti är det antingen Mässa eller Sommarmusik

Läs mer

Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad. Oktober December 2004

Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad. Oktober December 2004 Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad Oktober December 2004 Vem är Eva? Här kommer några rader om och från mig, Eva Altemar, nybliven diakon, nybliven hallänning och från den 15 augusti anställd

Läs mer

Ord från Herden. Herre gör dig ett hem i mitt hjärta så att ditt underbara ljus kan genomlysa mitt liv och leda mig hem till dig.

Ord från Herden. Herre gör dig ett hem i mitt hjärta så att ditt underbara ljus kan genomlysa mitt liv och leda mig hem till dig. Församlingsblad för Södra Vi-Djursdala Nr 3 2014 Ord från Herden T änk vilken skön sommar vi har haft i år. Jag minns inte när vi har haft så många dagar med solsken och så mycket värme. Årets sommar har

Läs mer

Programblad. Södra Nissadalens Missionsförsamling. December 2001 Februari 2002

Programblad. Södra Nissadalens Missionsförsamling. December 2001 Februari 2002 Programblad Södra Nissadalens Missionsförsamling December 2001 Februari 2002 Jakten på julstämning Ett litet barn av Davids hus ska göra vinternatten ljus. Det är jul igen och därmed också sökandet efter

Läs mer

Bredd Junior Senior Deltävling 1 Deltävling 2 Deltävling 3 Deltävling 4 Deltävling 5 Deltävling 6 Totalt Placering Startnr Namn Klubb Heat 1 Heat 2

Bredd Junior Senior Deltävling 1 Deltävling 2 Deltävling 3 Deltävling 4 Deltävling 5 Deltävling 6 Totalt Placering Startnr Namn Klubb Heat 1 Heat 2 Bredd Junior Senior 1 52 Jakob Lindgren Bengtsfors MCC ( 0 ) ( 0 ) 48 52 56 61 54 53 61 61 446 2 37 Niklas Sjöqvist Lilla-Edets MCK 61 61 61 61 70 70 ( 0 ) ( 0 ) 384 3 39 Andreas Dunert Sotenäs MCC 56

Läs mer

Lördag 1 juni 8.45 Mässa i S:t Hans kyrka, Lotta Torstensson, Frukost

Lördag 1 juni 8.45 Mässa i S:t Hans kyrka, Lotta Torstensson, Frukost Lördag 1 juni 8.45 Mässa i S:t Hans kyrka, Lotta Torstensson, Frukost Söndag 2 juni, Söndagen före Pingst 10.00 Högmässa med dop i S:t Hans kyrka, Johan Lamberth, Lotta Torstensson 18.00 Mässa med musik

Läs mer

Händer i Lagunda församling

Händer i Lagunda församling Händer i Lagunda församling Tacksägelse- och allhelgonatid Torsdag 9 oktober 18 Lectio divina, Biskopskulla kyrka Bibelsamtal där man lyssnar till ett kortare avsnitt ur Bibeln flera gånger. Mellan varje

Läs mer

Välkommen till våra verksamheter för. Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015

Välkommen till våra verksamheter för. Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015 Välkommen till våra verksamheter för Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015 Välkommen till vår hemsida Titta gärna på vår hemsida för telefonnummer, e-postadresser och aktuell information som t.ex. terminsstart

Läs mer

Oktoberträffen - Jubileumstävling

Oktoberträffen - Jubileumstävling Skövde Garnisons Skf 100 år Skaraborgs K-pist skyttar 28 okt-07 Resultat klassvis Oktoberträffen - Jubileumstävling Klass 2 Sören Stange Lesjöfors 7 9 4 9 5 7 7 4 48 Solveig Lundqvist Skövde Garn 4 7 5

Läs mer

FLUXEN Söndag 3 februari kl Gudstjänst, Stig Strömbergsson. Kyrkkaffe

FLUXEN Söndag 3 februari kl Gudstjänst, Stig Strömbergsson. Kyrkkaffe Februari 2019 GUDSTJÄNSTER 1-28 februari Gudstjänster firas varje söndag och ofta andra dagar i veckan. Gudstjänsten är alltid öppen för alla, oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du tror på.

Läs mer

Korta Banan, m (71)

Korta Banan, m (71) Klubbmatchen /, IK Hakarpspojkarna, 0-0-0 Sida Korta Banan, 0 m () Torild Bornetun.0. Bo Turesson. +.0. Anna-Karin Argus-Johansson. +..0 Berndt Tenlid. +.. Kjell Holmqvist. +.0. Rolf Gabrielsson. +.. Sven-Olof

Läs mer

Kalender för Husaby, Kleva-Sil och Ledsjö församlingar

Kalender för Husaby, Kleva-Sil och Ledsjö församlingar Januari 2019 Ons 30 09:00 Ons 30 Präst Hans-Olof Martinsson med fika. Präst Hans-Olof Martinsson Februari 2019 Lör 02 16:00 Lör 02 17:00 Tis 05 08:30 Tis 05 08:30 Ons 06 Brigidamässa Biskop emeritus Bengt

Läs mer

Välkommen till Fiskebäckskyrkan Sommar 2014

Välkommen till Fiskebäckskyrkan Sommar 2014 Välkommen till Fiskebäckskyrkan Sommar 2014 Sommarhälsning På småvägarna kan vi möta Gud Nu är det snart semester för min del, ska bli skönt. Inte för att jag inte gillar att jobba utan mer för att bryta

Läs mer

VÄLKOMNA. Hösten Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar

VÄLKOMNA. Hösten Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar VÄLKOMNA Hösten 2016 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar Hoppas du haft en skön och avkopplande sommarledighet! Nu vill vi i Jämjö Pastorat inbjuda dig och

Läs mer

EFS Hörbykrets Juni-September 2017

EFS Hörbykrets Juni-September 2017 EFS Hörbykrets Juni-September 2017 Framtiden är ljus! Något som jag har börjat tänka på mer och mer är att vi har en ljus framtid! Vi har en fantastisk framtid framför oss! Vi som har Jesus i våra hjärtan

Läs mer

Älska Sörmlands dag 19/3 kl Församlingsledardygn. Läger för Äventyret 17-19/4. Glöm inte att råden är öppna för dem som är intresserade!

Älska Sörmlands dag 19/3 kl Församlingsledardygn. Läger för Äventyret 17-19/4. Glöm inte att råden är öppna för dem som är intresserade! församlingsbl ade t mars -april 20 09 2 REDAKTION / FÖRSAMLINGSKONTAKT Stefan Beimark - Ansv.utg...016-702 22 Therese Ehrlin - Redaktör...016-42 43 11 Caroline & Kristoffer Colling - Foto...0157-212 20

Läs mer

SEPTEMBER Lörd 2/ Lekmannakåren gästar Vikens lekmannakår. Allsång med L Ahlberg. Sönd 3/ Gudstjänst, B Eriksson, M Uddling.

SEPTEMBER Lörd 2/ Lekmannakåren gästar Vikens lekmannakår. Allsång med L Ahlberg. Sönd 3/ Gudstjänst, B Eriksson, M Uddling. SEPTEMBER Lörd 2/9 16-18 Lekmannakåren gästar Vikens lekmannakår. Allsång med L Ahlberg. Sönd 3/9 17.00 Gudstjänst, B Eriksson, M Uddling. Kyrkkaffe Sönd 10/9 17.00 Mässa, M Ivarsson. M Nordberg Kyrkkaffe

Läs mer

Björksta Open 2006 Luftgevär Resultat L 7

Björksta Open 2006 Luftgevär Resultat L 7 Re: 9 av 19 2006-01-08 21:21 Lättare att hitta drömresan med MSN Resor http://www.msn.se/resor/ Resultat L 7 1 Tobias Jansson Ludvika Skf (W) 398 0.0 2 Mattias Pettersson Björksta Skf (U) 387 0.0 3 Alexandra

Läs mer

Sommar i Leksand 2019

Sommar i Leksand 2019 Sommar i Leksand 2019 Sammilsdalkyrkan Fiskgatan 5 Café Solvi Rättviksvägen 60 Midsommar program 21-23 juni Midsommarafton 21/6 16.00 Majstångsresning på Solvi för hela familjen. Servering. 21.00 Mingel

Läs mer

Bernhard o Sol-Britt Gustavssons album. Ingrid o Bernhard Gustavsson Fogeryd Sid 1 av 109

Bernhard o Sol-Britt Gustavssons album. Ingrid o Bernhard Gustavsson Fogeryd Sid 1 av 109 Bernhard o Sol-Britt Gustavssons album Ingrid o Bernhard Gustavsson Fogeryd Sid 1 av 109 Sol-Britt Gustavsson Fogeryd 1 år 2 Leif o Sol-Britt Gustavsson Fogeryd Ingrid o Sol-Britt Gustavsson Fogeryd 3

Läs mer

- plats för eftertanke

- plats för eftertanke nr 2 2008 - plats för eftertanke www.svenskakyrkan.se/riseberga Brytpunkter... D u Koltrast, hur skön är din sång i vårkvällens vemodiga skymningstid Det är ingen iögonfallande fågel, men när den sjunger

Läs mer

Torsd 30/ Lekmannakåren. Höstupptakt. Allsång med Eva och Kurt Mellby

Torsd 30/ Lekmannakåren. Höstupptakt. Allsång med Eva och Kurt Mellby AUGUSTI/SEPTEMBER Torsd 30/8 18.30 Lekmannakåren. Höstupptakt. Allsång med Eva och Kurt Mellby Sönd 2/9 17.00 Gudstjänst. S Hagman. Kyrkkaffe Månd 3/9 19.00 Församlingskväll med Eva Söderström. (se ruta)

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? Oktober

Vad händer i Färgelanda? Oktober Vad händer i Färgelanda? Oktober Världens Barn Gala Torsdag 2 oktober kl. 18.30 Färgelanda Sporthall Lilla Bandet Jenny och Frank Margareta Haglund med familj DNA and The Cellarboys Färgelanda Judoklubb

Läs mer

Vecka En vanlig vecka BIBELPLAN FÖR Januari 8 Markus 3 9 Lukas 3: Psalm 89

Vecka En vanlig vecka BIBELPLAN FÖR Januari 8 Markus 3 9 Lukas 3: Psalm 89 Vecka 1 2016 En vanlig vecka Efter alla helgdagar och alla festligheter kan man längta efter en helt vanlig vecka. Det blev en mycket god julfest på Trettondagen. Tack ni alla som kom och medverkade på

Läs mer

Vill du gifta dig med mig?

Vill du gifta dig med mig? svenska kyrkan årg 72 nr 317 21/4 26/5 2013 Vill du gifta dig med mig? Vad innebär egentligen äktenskapet? plötsligt händer det! En oplanerad Abraham stamfadern som blev lovad lika slump gör att jag får

Läs mer

Organisation/Tidsplan ZOOrientering 2015

Organisation/Tidsplan ZOOrientering 2015 Organisation/Tidsplan ZOOrientering 2015 Tävlingsledning Fredrik Odelberg Magnus Lindberg 230933 0-5241235 fredrik.odelberg@telia.com 241025 6-1005177 ymerit@gmail.com Banläggare Fredrik Göransson 072-5525257

Läs mer

Gravar utan känd gravrättsinnehavare

Gravar utan känd gravrättsinnehavare Gravar utan känd gravrättsinnehavare EDEBO Gravnummer Gravstenstext Senast gravsatt A 4 J A Gustafsson, Skärsta Hilda 1889-1971 Johan Alfred Gustafsson 1977 A 7 C J Janzon fam grav Knut Hjalmar Johanzon

Läs mer

SydOstSmashen ProViva 2009. 7-8 feb 2009

SydOstSmashen ProViva 2009. 7-8 feb 2009 7-8 feb 2009 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade matcher incl. WO-matcher: Antal spelade matcher

Läs mer

Klubbrekord i Skellefteå AIK Friidrott. Män m 87 André Brännström Lennarth Johnsson 10.5m 1988

Klubbrekord i Skellefteå AIK Friidrott. Män m 87 André Brännström Lennarth Johnsson 10.5m 1988 Män 2017 100m 87 André Brännström 10.83 2007 63 Lennarth Johnsson 10.5m 1988 200m 72 Anders Öström 21.81 1992 26 Gösta Brännström 21.5m 1953 400m 67 Fredrik Söderlund 49.80 1987 26 Gösta Brännström 47.4m

Läs mer

Kalender för Svenska kyrkan i Hjo<br>(Hjo, Mofalla, Fågelås och Korsberga-Fridene församlingar)

Kalender för Svenska kyrkan i Hjo<br>(Hjo, Mofalla, Fågelås och Korsberga-Fridene församlingar) Kalender för Svenska kyrkan i Hjo(Hjo, Mofalla, Fågelås och Korsberga-Fridene församlingar) Juli 2019 Lör 27 Lör 27 Lör 27 21:00 Sommarmusik i Hjo Som ett inslag i hälsoveckan blir det sommarmusik

Läs mer

Plats Namn Förening Vapengrupp Tot P SK M Pris

Plats Namn Förening Vapengrupp Tot P SK M Pris 1 Erik Danielsson Linköpings Skytteförening A1 5/3 6/5 5/5 5/3 6/6 5/2 5/4 5/5 42/33 49 140 2 Ronja Yngve Gripen PK A1 5/3 5/4 4/4 5/4 4/4 5/2 4/3 6/6 38/30 51 120 3 Jan Karlsson Döderhults Pistolklubb

Läs mer

SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer.

SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer. R I F T A M N IO N 0 O 2 K 5 1 0 2 6 1 SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer. Så mycket mer än

Läs mer

Klubbrekord i Skellefteå AIK Friidrott. Män m 87 André Brännström Lennarth Johnsson 10.5m 1988

Klubbrekord i Skellefteå AIK Friidrott. Män m 87 André Brännström Lennarth Johnsson 10.5m 1988 Män 2016 100m 87 André Brännström 10.83 2007 63 Lennarth Johnsson 10.5m 1988 200m 72 Anders Öström 21.81 1992 26 Gösta Brännström 21.5m 1953 400m 67 Fredrik Söderlund 49.80 1987 26 Gösta Brännström 47.4m

Läs mer

Startlista Vårträffen 2010 Sida

Startlista Vårträffen 2010 Sida Startlista Vårträffen 2010 Sida 1 H80 2660 meter 2 anmälda 1 18215 Gunnar Olofsson IF Hansa-Hoburg 10:18 18062 Sture Larsson Visborgs OK 10:21 H75 3150 meter 3 anmälda 1 423344 Sauli Jacobsson Gotlands

Läs mer

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb Så är ännu en tävlingssäsong till ända och som brukligt är kommer här årets utgåva av Resultatbörsen från Tävlingskommittén. Då detta är mitt första år som ansvarig för dessa sammanställningar, hoppas

Läs mer

Vecka Tänd ett ljus

Vecka Tänd ett ljus Vecka 49 2015 Tänd ett ljus Även om det kommer att bli mörkare ytterligare ett par veckor känns det ändå som om det vänt. I och med alla tända ljus blir det inte alldeles mörkt. Varje år påminns man om

Läs mer

Ättlingar Anders Nilsson

Ättlingar Anders Nilsson Ättlingar Anders Nilsson Anders Nilsson. Lantbrukare och Bygdeforskare. Född 1859-04-11 Vanstad. Bosatt 1920-09-24 Gladsax. till Gladsax nr 34 Östraby Baskemölla P 148 Bosatt 1921-04-30 Vanstad. Död 1937-10-02

Läs mer

Resultat klass 1 Flickor f 00-0,9 km

Resultat klass 1 Flickor f 00-0,9 km Resultat klass 1 Flickor f 00-0,9 km 1. Emma Andersson Sköldinge IF 5.28 2. Ida Andersson Katrineholm 5.58 3. Matilda Pettersson Bie GoIF 6.12 4. Mikaela Augustsson Bie GoIF 6.50 5. Alma Enroth Bie GoIF

Läs mer

Välkomna till våra gudstjänster i Träslövs kyrka

Välkomna till våra gudstjänster i Träslövs kyrka Församlingens hemsida: www.svenskakyrkan.se/traslov samt Varbergsposten Träslövs församlingsexp tel 0340-20 10 30 är öppen mån-fre 9:30-12:00, tis 13.00-15.00 Gunnarsgårdsgatan 2, 432 37 Varberg. E-mail:

Läs mer

Hannäs SockenFörening

Hannäs SockenFörening Register över givare Hannäs Sockenförening är en ideell förening, som bildades år 2002. Syftet är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i Hannäs Socken. Genom erhållna arv och gåvor skapas ett kapital,

Läs mer

Församlingsblad. Torestorp, Öxabäck & Älekulla hösten 2015

Församlingsblad. Torestorp, Öxabäck & Älekulla hösten 2015 Församlingsblad Torestorp, Öxabäck & Älekulla hösten 2015 Församlingsblad Hösten 2015.indd 1 2015-08-17 16:24:30 Dopets kraft Jesu dop börjar i Betlehem. Där sänker sig Gud ner till oss människor, blir

Läs mer