Medverkande Heliga Johanna från slakthusen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Medverkande Heliga Johanna från slakthusen"

Transkript

1 Sanna Ingermaa Nilsson - Johanna Dark Sanna är född 1986 och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad på Teaterhögskolan i Göteborg 2006 till 2009 och har efter det arbetat på Helsingborgs Stadsteater, där hon bland annat spelat i Zéb-un-nisà i regi av Karl Dunér och Kvinnan från förr i regi av Melanie Mederlind. Sommaren 2010 arbetade hon också på Gotland i Unga Romas Lille Rickard Tyrann. Sanna har medverkat i flera kortfilmer i samarbete med Filmhögskolans regielever, och även i filmerna Historien om allt av Ernst Billgren och Dockpojken (SVT/Film i Väst) av Johannes Nyholm. Hon har även läst in ljudboken Johannas modiga idé (Kabusa Live) och gör också regelbundna jobb som speaker. Rollen som Johanna Dark är Sannas första på Folkteatern Göteborg. Anders Granell - Mauler Anders tillhör Folkteaterns fasta ensemble och har spelat en mängd roller på teatern, bl a i En uppstoppad hund, Rika barn leka bäst, Nu är det bra, Simon och ekarna, Bad girls, Aprilhäxan, Processen, Vinst varje gång, VD, Tre kärlekar, Sockerpiller, Orestien och nu senast Två fattiga rumäner som talar polska. Anders har också synts på Tv i serier som Rena rama Rolf, Vita lögner, Orka orka och Saltön. Spelar gitarr, piano, elbas och munspel och är medlem i gatumusikbandet Alice and the liberation army som bland annat representerat Sverige på gatumusikfestivalen i norditalienska Ferrara.

2 Sanna Hultman - Fru Luckerniddle Sanna är född i Stockholm och tillhör Folkteaterns fasta ensemble. Hon har bl a arbetat på Backa Teater och Göteborgs Stadsteater. Hon har synts i TV-serierna Glappet och Solbacken och har också spelat i flera av Mattias Anderssons uppsättningar, till exempel K+M+R+L, Stjärnämnen och Den offentliga sektorns stilla längtan mot något bortom bergen. På Folkteatern har vi sett Sanna i bl a Snart kommer tiden, Festen, Demokrat, Orestien och nu senast Två fattiga rumäner som talar polska arbetade Sanna som konstnärlig ledare för Folkteatern Besöker tillsammans med Kim Lantz och gjorde hösten 2006 kritikerrosad regidebut med Lucy Prebbles Sockersyndromet. Våren 2008 regisserade Sanna också Björn Runges Mordet på en fd Komiker. Eli Ingvarsson - Slift Eli är utbildad på Teaterhögskolan i Göteborg. På Folkteatern medverkade han våren 2010 i slutproduktionen Sinne av Anja Hilling i regi av Melanie Mederlind. Sedan dess har han spelat i Det hårda och det mjuka - Boord av Öyvind Fahlström i regi av Johan Petri på Dansens Hus och i Schillers Maria Stuart i regi av Melika Melani på Radioteatern. Han medverkade också i föreställningen Publiken av Lorca i regi av Suzanne Osten på Göteborgs Stadsteater hösten 2009, en föreställning som kommer att spelas på Teaterbiennalen i Gävle i maj 2011.

3 Pontus Lundin - Cridle Pontus Lundin är utbildad vid Teaterlinjen på Fridhems Folkhögskola och därefter på Teaterhögskolan i Göteborg Sedan dess har han spelat i Carlo Goldonis Gruffet i hamnen (Chiozza) i regi av Martha Vestin, på TV i Gynekologen i Askim 2 i regi av Andrea Östlund samt gått kursen Clown. Text. Publik. för Per Sörberg på Teaterhögskolan i Stockholm. Pontus sågs senast på Folkteatern när han spelade i slutproduktionen Sinne av Anja Hilling i regi av Melanie Mederlind våren Shebly Niavarani - Graham Shebly Niavarani är utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm och har de senaste åren varit knuten till Stockholms stadsteater, där han bland annat medverkat i Jonas Hassen Khemiris Invasion i regi av Farnaz Arbabi, Djungelboken i regi av Alexander Mork Eidem, Övervintrare i regi av Carl Kjellgren, Krig och fred i regi av Carolina Frände och Vem är rädd för Virginia Woolf? i regi av Sofia Jupither. Senast medverkade han där i Pam Gems Drottning Kristina i regi av Farnaz Arbabi. Shebly har också spelat i Riks Dramas uppsättning av En tripp i Alger i regi av Jean Louis Martinelli, och på film och TV i bland annat Wallander, Livet i Fagervik, Fallet, Superhjältejul, Ett öga rött och Allt flyter. På Folkteatern har har vi tidigare sett Shebly i Lars Noréns Skalv - Terminal 11 i regi av Sofia Jupither och i familjeföreställningen Katitzi, som även kommer att spelas på Teaterbiennalen i Gävle i maj 2011.

4 Jonas Sjöqvist - Meyers Jonas Sjöqvist är utbildad på Teaterhögskolan i Göteborg. Han gjorde scenskolepraktik i Getingsommar och har sedan fortsatt på Folkteatern med roller i bland annat Simon och ekarna, Fordringsägare, Staden och stjärnorna, Den yttersta natten, Processen, Demokrat, Björn Runges Mordet på en fd komiker, Tre Kärlekar, Shortcuts och senast Lars Noréns uppsättning av Orestien. På film och TV har vi sett Jonas i bland annat SVT:s emmybelönade Sanningen om Marika, Kommisarie Winter och Irene Huss Nattrond. Tommy Jonsson - Musikalisk bearbetning, körledare samt rollerna Paulus Snyder och organist Tommy började studera saxofonspel i unga år men valde att styra om till klaverinstrument under gymnasiet, något som senare utvecklades under kantors- och organistutbildning, senast från Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Där utvecklades intresset för ett brett musikutövande och det är i rollen som genreöverskridande kyrkomusiker han just nu har sin profil. Han har också spelat med flera ensembler, band och orkestrar, däribland Göteborgs symfoniker, och är en flitig beställare och uppförare av nya verk. Under studietiden har Tommy ofta varit anlitad som musiker och sångare, inte minst i sceniska produktioner.

5 Bertolt Brecht - dramatiker ( ) Tysk dramatiker och regissör, ett av de största namnen inom 1900-talets teater. Med sin förmåga att göra scenen till ett forum för tidens sociala och politiska frågor, belysta genom en frän satirisk stil, blev Brecht nyskapande. Han debuterade 1922 med Trummor i natten och fick sitt stora genombrott 1928 med Tolvskillingsoperan, med musik av Kurt Weill. skrevs Marxisten Brecht gick 1933 i exil undan nazismen i Skandinavien och USA. Hans ständigt dominerande tema är det kapitalistiska samhällssystemets moraliskt nedbrytande effekter. År 1949 bosatte sig Brecht i Östberlin, där han grundade Berliner Ensemble. Melanie Mederlind - regissör Melanie Mederlind är en av de regissörer som ingår i Folkteaterns Artists in Residence. Hon examinerades från Dramatiska institutets regiutbildning 2004 och har tidigare bl a regisserat Skandinavienpremiären av Ulrike Maria Stuart av Elfriede Jelinek på Nationaltheatret i Oslo, som öppnade Samtidsfestivalen 2007 och som nominerades till Hedda-priset 2008 för bästa regi. Hennes produktioner av Jelineks pjäser i Sverige och Norge omnämns i boken Theatrale Grenzgänge, utgiven av Elfriede Jelinek Forschungszentrum Melanie har även satt upp flera produktioner för Riksteatern. Hon tilldelades Konstnärsnämndens arbetsstipendium 2008, Riksteaterns stipendium 2005 och Region Skånes kulturstipendium Hösten 2009 regisserade Melanie Kvinnan från förr på Helsingborgs stadsteater, en föreställning som kommer att spelas på Teaterbiennalen i Gävle i maj På Folkteatern har hon tidigare satt upp Sinne av Anja Hilling.

6 Katrin Nottrodt - scenograf Född 1969 i Eckernförde i Tyskland. Hon har studerat på Konsthögskolan i Hamburg och på Konstakademien i München. Hon samarbetar kontinuerligt med regissören Nicolas Stemann bland annat på Theater Basel, Schauspielhaus Düsseldorf, Deutsches Schauspielhaus i Hamburg, Burgtheater Wien där de satte upp Das Werk av Elfriede Jelinek samt på Schauspielhannover med Hamlet och Tolvskillingsoperan. Hon har även gjort scenografi till Plastilin på Münchner Kammerspielen och till Jungfrun från Orleans på Schauspielhannover samt till Elfriede Jelineks senaste pjäs Babel på Burgtheater i Wien, för vilken hon nominerades till det prestigefyllda Nestroypriset i kategorin bästa scenografi. Tillsammans med Melanie Mederlind har hon tidigare arbetat med uppsättningarna Ulrike Maria Stuart på på Nationaltheatret i Oslo samt I Alperna på Riksteatern. Sara Pertmann - kostymör och scenografiassistent Sara är utbildad vid BA Hons Theatre Costume Design at Wimbledon school of Art. Hon arbetar främst som kostymtecknare för film och TV men blandar gärna med teater- och sömnads jobb. Har varit verksam i över tio år och arbetat för bland andra Angereds teater, SVT och Götafilm. är hennes första produktion på Folkteatern. Lars Carlsson - maskör och perukmakare Lars började som maskörlärling på Göteborgs Stadsteater i slutet av 1980-talet. Efter avslutad utbildning har Lars jobbat på de flesta teatrar i Västsverige och med många TVoch filmproduktioner. Den största delen av sitt hittillsvarande yrkesliv har Lars arbetat på GöteborgsOperan där han var i 14 år innan han flyttade över till Folkteatern Sedan dess har Lars ansvarat för maskdesign för större delen av alla föreställningar på Folkteaterns scener. Lars driver också sitt eget företag, Makeup-FX, där han gör special effektsmaskering för film och TV.

7 Linda Bill - maskör och perukmakare Linda har arbetat på Folkteatern sedan Hon har arbetat med många produktioner under åren, bl a Tre Kärlekar, My nation, Orestien, Skalv och nu Heliga Johanna från slakthusen. Linda är även utbildad filmvetere och har frilansat inom film, TV och på andra teatrar. Senaste projektet var musikalen Grease på Göta Lejon (turné). Carina Persson - ljusdesiger Carina är utbildad 1987 på Half Moon theatre i London. Hon är verksam som frilansande ljusdesigner, främst i Sverige och Danmark och har gjort ca 140 produktioner. Några av hennes huppdragsgivare är och har varit Malmö Stadsteater, Helsingborgs Stadsteater, Göteborgs Stadsteater,Teater Tribunalen, Det Kongelige Teater (Köpenhamn), das beckverk (Köpenhamn), Åben dans (Roskilde), Graense loes (Köpenhamn), Dansekollektivet E.K.K.O (Köpenhamn) och Subfrau. Allan Anttila ljuddesigner Allan är utbildad på Göteborgs Stadsteater med Jimmy Olsson som mentor. Han har arbetat som ljudtekniker, ljuddesigner och scenmästare på Folkteatern sedan Har också arbetat med Amandakören, folk-/världsmusik på Ransäterstämman, på Angereds Teater och för Musik i Väst.

8 - hela listan Dramatiker: Bertolt Brecht Översättning: Maria Tellander Bearbetning: Franka Gebert, Melanie Mederlind Regissör: Melanie Mederlind Scenograf: Katrin Nottrodt Kostymör och scenografiassistent: Sara Pertmann Musik: Hans-Dieter Hosalla, Dieterich Buxtehude, Pierre Degeyter Musikalisk bearbetning och körledare: Tommy Jonsson Bearbetning av sångtexter: Tommy Jonsson, Melanie Mederlind Dramaturg: Franka Gebert Ljusdesigner: Carina Persson Ljuddesigner: Allan Anttila Mask- och perukmakare: Linda Bill, Lars Carlsson, Robin Davidsson (lärling) Rörelseinstruktör: Peter Svenzon Regiassistent: Sofia Palmström Kostymmästare: Josephine Hermansson, Magdalena Nilsson Kostymmästarassistent: Gitte Weicht Patinerare: Helena Henning Rekvisitör: Trine Ströhemann Snickarmästare: Tormod Aaseby Snickare: Erik Jansson, Patrik Thulin Smed: Ivan Johansson Målare: Håkan Dahlén, Edvin Hallberg (praktikant), Folke Strömbäck Konstruktör: Bo Samuelsson Inspicient: Bertil Zachrisson Körkoordinator: Anna Drake af Hagelsrum Sufflör: Marie-Louise S:t Clair Renard Scenmästare: Jon Riksén Scentekniker: Moa Daimar, Johan Karlsson, Sven Weicht Belysningsmästare: Peter Weicht Ljustekniker: Fredrik Johansson, Oscar Wincentdotter (praktikant) Ljudtekniker: Allan Anttila, Tobias Henke (praktikant) Videotekniker: Ludde Falk Assistent: Josefina Männer (arbetslivsprövning) Föreställningsfotograf: Patrik Gunnar Helin Marknadsförare: Anders Frankfeldt, Bengt Funseth, Karolina Lindblad, Tina Phipps, Pia Sandegren

9 forts. Medverkande - hela listan Marknadschef: Matz Wallander Teknisk chef: Anna Wemmert Clausen Producent: Tina Grahn Konstnärlig ledare: Lars Norén VD och ansvarig utgivare: Ulrika Josephsson Förlag: Nordiska ApS Skådespelare: Anders Granell, Sanna Hultman, Sanna Ingermaa Nilsson, Eli Ingvarsson, Pontus Lundin, Shebly Niavarani, Jonas Sjöqvist Organist: Tommy Jonsson Filmare: Marcus Carlsson, Tom Lofterud Körmedlemmar: Sopran 1: Maria Apelmo, Carin Bergdahl, Ellen Björnsdottir, Anna Drake af Hagelsrum, Emma B Jones, Hanna Lideborg, Anne Marie Tålig. Sopran 2: Emelie Ekendahl, Marie Grunditz, Sanna Hyll, Klara Johannesson, Carin Kjellson, Ellen Konnebäck, Ingrid Källman, Johanna Rayner, Sofia Scheefe. Alt: Anna Andrén, Kristin Blom, Silja Emilsdottir, Marie Eriksson, Hanna Källdin, Matti Lepik, Jesper Pettersson, Lydia Sjöberg. Tenor: Oscar Andersson, Sebastian Duraffourd, Mikael Fröling, Peter Hellman, Kurt Lantz, David Wiehager, Berndt-Åke Wållberg. Bas: Klas Attrell, Povel Croona, Sverker Davidsson, Andreas Fjordstig, Anders Korobczynski, Kristinn Petursson, Peter Slättberg, Erland Wilske. Tack till: Backateatern, Stadsteatern Göteborg, Angereds Teater, RZ-gruppen, Birgit Karlsson (ekonomisk-historiska institutionen Göteborgs universitet), Glasmästarna i Malmö, Ola Hedén, Filmhögskolan Göteborgs universitet och On Location.

Medverkande Pingviner kan inte baka ostkaka

Medverkande Pingviner kan inte baka ostkaka Johan Friberg - Den andra pingvinen Johan är utbildad vid bl a Teaterhögskolan i Göteborg och Dramatiska Institutet, och har arbetat som skådespelare på Malmö Dramatiska Teater, Teater Galeasen, Angereds

Läs mer

Folkteaterns ensemble hösten 2015

Folkteaterns ensemble hösten 2015 Folkteaterns ensemble hösten 2015 Evin Ahmad Evin avslutade sina skådespelarstudier på Stockholms Dramatiska Högskola våren 2015 med produktionen X (regi: Farnaz Arbabi) på Unga Klara. Evin har gjort ett

Läs mer

Medverkande Den flygande handläggaren

Medverkande Den flygande handläggaren Ulla Berg Svedin - skådespelare Ulla debuterade i Folkteatern Besökers LAZARILLO och tillhör sedan dess teaterns ensemble. Född och uppvuxen i Västra Medelpad, i närheten av järnvägsknutpunkten Ånge, innan

Läs mer

Medverkande Fragmente

Medverkande Fragmente Anna Ackzell - skådespelare Anna Ackzell är född i Umeå och uppvuxen i Jönköping. 2011-2012 gick hon Nordiska Folkhögskolan i Kungälv där hon spelade i Valerie Solanas ska bli president i Amerika av Sara

Läs mer

Medverkande Räls. Sara Wikström - Alice

Medverkande Räls. Sara Wikström - Alice Sara Wikström - Alice Sara tillhör Folkteaterns ensemble och har spelat en mängd roller på teaterns olika scener, bland annat i KRAKEL SPEKTAKEL KUSIN VITAMIN, KÄR LEK, JULORATORIET, DEN OFFENTLIGA SEKTORN,

Läs mer

Våren 2011. FOLKTEATERN GÖTEBORG Olof Palmes Plats / 413 04 Göteborg 031-60 75 60 / www.folkteatern.se

Våren 2011. FOLKTEATERN GÖTEBORG Olof Palmes Plats / 413 04 Göteborg 031-60 75 60 / www.folkteatern.se Våren 2011 En passionsresa av Brecht med mäktig körsång, en absurd fars för små och stora barn i regi av Lars Norén, ett spännande samarbete mellan Unga Folkteatern, Stadsmissionen och Folkteatern, en

Läs mer

I CAME TO SEE YOU Urpremiär på Intiman 10 oktober 2015

I CAME TO SEE YOU Urpremiär på Intiman 10 oktober 2015 I CAME TO SEE YOU Urpremiär på Intiman 10 oktober 2015 Om jag så bara har en enda dag kvar att leva ska jag resa tillbaka Kan en människa bli kvitt sitt förflutna och radera sin historia? Salim har allt

Läs mer

MIRAN KAMALA

MIRAN KAMALA MIRAN KAMALA miran@cinemir.com www.cinemir.com 0046 707 304 100 "Jag vill inte bli känd utan godkänd" Min vision är att arbeta och utveckla mig vidare inom film och Tv-branschen, både som regissör och

Läs mer

Tjänsteskrivelse Samarbetsavtal med teaterförening

Tjänsteskrivelse Samarbetsavtal med teaterförening VALLENTUNA KOMMUN TJÄNSTESKRIVELSE KULTURFÖRVALTNING 2013-02-13 DNR KN 2013.004 ANDERS DAHLGREN SID 1/2 ENHETSCHEF KULTUR 08-587 853 65 ANDERS.DAHLGREN@VALLENTUNA.SE KULTURNÄMNDEN Tjänsteskrivelse Samarbetsavtal

Läs mer

KARL-BERTIL JONSSONS JULAFTON AV TAGE DANIELSSON MALMÖ STADSTEATER

KARL-BERTIL JONSSONS JULAFTON AV TAGE DANIELSSON MALMÖ STADSTEATER KARL-BERTIL JONSSONS JULAFTON AV TAGE DANIELSSON MALMÖ STADSTEATER ÅRETS STORA FAMILJEFÖRESTÄLLNING FÖR ALLA ÖVER 7 ÅR! NYPREMIÄR 17 NOVEMBER 2018 HIPP TEXT: Tage Danielsson DRAMATISERING: Sofia Fredén

Läs mer

Startlista DM Lång Norrbotten Sida

Startlista DM Lång Norrbotten Sida Startlista DM Lång Norrbotten Sida 2 H21 11270 meter 7 anmälda 1 434 131548 Mats Luspa IFK Kiruna 12:00 435 488189 Anders Bennitz OK Renen 12:03 436 80943 Peter Westin Vittjärvs IK 12:06 437 73813 Erik

Läs mer

Episod. Av Lars Norén

Episod. Av Lars Norén Episod Av Lars Norén Urpremiär på Intiman 14 april 2018 Episod Av Lars Norén Urpremiär på Intiman 14 april 2018 Förlag Lars Natten Norén AB Bearbetning och regi Sofia Jupither Producent Ulrika Josephsson

Läs mer

Här är reklamfilmregissörerna du inte vill missa hösten 2014.

Här är reklamfilmregissörerna du inte vill missa hösten 2014. Här är reklamfilmregissörerna du inte vill missa hösten 2014. Hanna Maria Heidrich Palladium Film Den flerfaldigt prisbelönta regissören Hanna Maria Heidrich leker gärna med okonventionella bildspråk.

Läs mer

Om du tar steget, växer marken fram under fötterna Kanske kan du gå ända till havet Om du öppnar dig finns en människa där

Om du tar steget, växer marken fram under fötterna Kanske kan du gå ända till havet Om du öppnar dig finns en människa där Om du tar steget, växer marken fram under fötterna Kanske kan du gå ända till havet Om du öppnar dig finns en människa där Ur Det omöjliga Av Göran Sonnevi Min starka scenbild, tre kuber flödande av ljus,

Läs mer

EN VACKER DAG I PARKEN

EN VACKER DAG I PARKEN EN VACKER DAG I PARKEN Regi: Mia Höglund-Melin Scenografi och kostym: Alex Tarragüel Rubio Rollista: Hon Signe Barfoed Lou Jenny Ellegård Emil Ardalan Hakimi Fard Anna Sofia Landström Emilia Julie Moe

Läs mer

troll i utkanten av samhället lärarhandledning innehåll inledning analys samtalsfrågor övningar

troll i utkanten av samhället lärarhandledning innehåll inledning analys samtalsfrågor övningar troll i utkanten av samhället lärarhandledning innehåll inledning analys samtalsfrågor övningar en del av västra götalandsregionen - www.regionteatervast.se inledning TILL DIG SOM LÄRARE Detta är lärarhandledningen

Läs mer

PARANOID PARK AV BLAKE NELSON MALMÖ STADSTEATER

PARANOID PARK AV BLAKE NELSON MALMÖ STADSTEATER PARANOID PARK AV BLAKE NELSON MALMÖ STADSTEATER PREMIÄR PÅ STUDION 22 NOVEMBER 2018 Magdi Saleh Alexander Jubell Josefin Iziamo TEXT Blake Nelson DRAMATISERING OCH REGI Johannes Schmid ÖVERSÄTTNING AV

Läs mer

IK Sisu:s 10 bästa lista Damer inomhus

IK Sisu:s 10 bästa lista Damer inomhus IK Sisu:s 10 bästa lista Damer inomhus 2*30 m 9.3 Marisel Björkman-73 1988 9.3 Sofia Nilsson-72 1988 9.3 Hanna Jonasson-79 1993 9.4 Emma Hansson-93 2007 9.5 Malin Johansson-90 2007 9.6 Emelie Andersson-83

Läs mer

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009 NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009 Män seniorer samt P19 och P17 100m 11.59 +0.9 Hector Falk -93 Stockholm/S 1.8 1155-08 11.97 +1.2 Oscar Hinrichsen -91 Visby 15.6 1177-08 12.06 +0.9 Karl Schenström

Läs mer

den 22 maj 2016 Golfhäftet Trophy 2016 RESULTATLISTA Plac Namn Klubb SHCP Klass Till par Total Sär.

den 22 maj 2016 Golfhäftet Trophy 2016 RESULTATLISTA Plac Namn Klubb SHCP Klass Till par Total Sär. den maj Plac Namn Klubb Klass Till par Total Sär. 1 Sandberg / Mattsson SANDBERG, Jonatan Götaströms Golfklubb MATTSSON, Felix Götaströms Golfklubb Golfhäftet Trophy 2 Jansson / Trofast TROFAST, Niklas

Läs mer

Resultatlista från Kinneveds Skytteförenings Luftgevärstävling den december i Kinnarp

Resultatlista från Kinneveds Skytteförenings Luftgevärstävling den december i Kinnarp Resultatlista från Kinneveds Skytteförenings Luftgevärstävling den 16-17 december i Kinnarp Klass L 9 1 Filip Ehn Axvalls Skytteföreing (R) 198 140kr 2 Linda Ehn Axvalls Skytteföreing (R) 197 110kr 3 Emil

Läs mer

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj Caroline Sjöberg Högsby D Lisa Björk Bestorp D

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj Caroline Sjöberg Högsby D Lisa Björk Bestorp D Klass: Dam 1 94 Caroline Sjöberg Högsby D 177 49 2 106 Lisa Björk Bestorp D 150 79 3 108 Ingrid Harrysson Loftahammar D 129 32 4 14 Marie Knutsson Lenhovda D 94 2 5 39 Monica Brodin Oskarshamn D 78 0 6

Läs mer

Namn Förening Omg. 3 Bärfendal Harestad Bärfendal Kville Kville Bärfendal Bärfendal Uddevalla Bärfendal Herrestad Bärfendal Uddevalla Uddevalla

Namn Förening Omg. 3 Bärfendal Harestad Bärfendal Kville Kville Bärfendal Bärfendal Uddevalla Bärfendal Herrestad Bärfendal Uddevalla Uddevalla Namn Förening Omg. 3 1 Oliver Blad Bärfendal 182 2 Annie Andersson Harestad 182 3 Oscar Hansson Bärfendal 180 4 Neo Carlqvist Kville 180 5 Jesper Linsten Kville 175 6 Filip Forsberg Bärfendal 174 7 Gabriel

Läs mer

Pressmaterial. Folkteatern Göteborg höstrepertoar 2011 2011-05-26

Pressmaterial. Folkteatern Göteborg höstrepertoar 2011 2011-05-26 Pressmaterial Folkteatern Göteborg höstrepertoar 2011 2011-05-26 För mer information, kontakta Tina Phipps, 031-60 75 63, tina.phipps@folkteatern.se Apatiska för nybörjare Av Jonas Hassen Khemiri, inspirerad

Läs mer

Resultatlista. Alvins Minne

Resultatlista. Alvins Minne Resultatlista Alvins Minne 2015 Vi vill rikta ett stort tack till tävlingens sponsorer Bravida Sverige AB, Trollhättan Ejes Golv i Trollhättan AB Paintab Måleri AB Team Johansson HB Wennergrens Hiss AB

Läs mer

ALLSVENSKAN 50m. Division 1 A. Division Elitserien

ALLSVENSKAN 50m. Division 1 A. Division Elitserien ALLSVENSKAN 50m Tavelkontroll omgång 2 (Redovisas tillsammans med omgång 4) Div Veteran Elit I19/A9 1103 1108 Götlunda 1 Götlunda 3 1077 1075 Bromma-Solna 1 Götlunda 2 1098 1095 Div Liggande 1 C Uddevalla

Läs mer

Tennisskola HT 2008. Renne Ståhlberg Fanny Hestner Johan Berg Louise Österberg Johanna Nygren Carl Baumeister

Tennisskola HT 2008. Renne Ståhlberg Fanny Hestner Johan Berg Louise Österberg Johanna Nygren Carl Baumeister Tennisskola HT 2008 TS 1 TS 2 TS 3 Tränare: Ove Falk Tränare: Jacob Axelsson Måndag 16-17 Måndag 17-18 Måndag 18-19 Johan Berg Sofia Jansson Tobias Österberg Isac Johnsson Yasemine Haylaz Viktor Sköld

Läs mer

EPISOD AV LARS NORÉN MALMÖ STADSTEATER

EPISOD AV LARS NORÉN MALMÖ STADSTEATER EPISOD AV LARS NORÉN MALMÖ STADSTEATER En produktion av Jupither Josephsson Theatre Company i samarbete med Malmö Stadsteater, Kulturhuset Stadsteatern, Uppsala Stadsteater, Riksteatern och Svenska Teatern.

Läs mer

Hedjakten

Hedjakten Hedjakten 2011-10-16 DH-12 1 Måns Persson Carolin Gradin 2 Irmalinn Nilsson Maja Tenghagen 3 Brian Ahlm Fabian Andersson 36.52 44.00 57.25 DH-14 1 Erik Barr Zeilon Adam Segerslätt 2 Ebba Söderlund Sofie

Läs mer

Namn Postadress Klass Resultat 112 Daniel Bertilsson bengtsfors Ö krister nicklasson Ljungskile Ö tobias lund Bäckefors Ö

Namn Postadress Klass Resultat 112 Daniel Bertilsson bengtsfors Ö krister nicklasson Ljungskile Ö tobias lund Bäckefors Ö Namn Postadress Klass Resultat 112 Daniel Bertilsson bengtsfors Ö 189 103 krister nicklasson Ljungskile Ö 187 119 tobias lund Bäckefors Ö 182 111 Lars viktorsson bengtsfors Ö 181 74 mattias hallberg Brastad

Läs mer

BRATTLÖFS CUP 2009. Midvintersprinten Silverrundan Lokabacken TOTALT. Utbildning 2009-02-14 2009-05-21 2009-09-19

BRATTLÖFS CUP 2009. Midvintersprinten Silverrundan Lokabacken TOTALT. Utbildning 2009-02-14 2009-05-21 2009-09-19 BRATTLÖFS CUP 29 29-2-14 29-5-21 29-9-19 Utbildning Jesper Ödberg Jacob Jansson Pontus Sevius David Pettersson Emil Överström Martin Nilsson Andreas Pettersson Johan Wedin Falköpings MK Säffle MC Falköpings

Läs mer

Huvudsponsor:. LAITIS BIL & INDUSTRI AB

Huvudsponsor:. LAITIS BIL & INDUSTRI AB 1 1 Tobias Nordin 7 7 7 21 MS Opel 2 52 Jonathan Karlsson 7 7 7 21 Skellefteå MS WV 3 55 Oskar Olofsson 7 5 7 19 MS Volvo 4 110 Fredrik Eliasson 7 5 7 19 S.Lappmarkens MK Toyota 5 3 Jonas Isaksson 7 7

Läs mer

Roslagsmästerskap stafett, Startlista

Roslagsmästerskap stafett, Startlista Sida 1 av 10 Roslagsmästerskap stafett, Startlista D12 4 anmälda 18:00:00 61 Vakant Lag 1 62 Vakant Lag 2 63 OK Linné 1 Sandra Boström 234884 2A Agnes Jonsson 209645 2B Erika Jonsson 243594 3 Maria Jansson

Läs mer

professionell verksamhet som skådespelare johan svensson 750626-4691

professionell verksamhet som skådespelare johan svensson 750626-4691 professionell verksamhet som skådespelare johan svensson 750626-4691 1. Översikt: Utbildning, fortbildning & yrkesträning sid 2 2. Översikt: Yrkeserfarenhet teater sid 3 3. Översikt: Yrkeserfarenhet film,

Läs mer

Åsloppet 2019 OFFICIELL STARTLISTA

Åsloppet 2019 OFFICIELL STARTLISTA 2019-01-27 tid D 0-8 Intervallstart klassisk stil 0,8 km 1 11:00:30 2 11:01:00 3 11:01:30 4 11:02:00 5 FINNSTEDT ANDERMO Manou 11:02:30 6 FINNSTEDT ANDERMO Sammi 11:03:00 7 LINDÉN Stina 11:03:30 8 KREGERT

Läs mer

0 0 Samma som ej deltagit Borträknade

0 0 Samma som ej deltagit Borträknade Klass Plac. Förnamn Efternamn Klubb V tävl 1 P tävl 1 V tävl 2 P tävl 2 V tävl 3 P tävl 3 V tävl 4 P tävl 4 V tävl 5 P tävl 5 Vikt totalt Poäng totalt HS 1 Marcus Dahlqvist SFK Trekroken 5528 14 9163 15

Läs mer

Österlenspelen. 11-12 december 2010 RESULTAT

Österlenspelen. 11-12 december 2010 RESULTAT Österlenspelen 11-12 december 2010 RESULTAT HERRSINGEL A 9 deltagare Korsavadshallen POOL A Linus Conrad, Carlskrona - Dennis Schön, Aura 20 10.15 21-17, 21-15 Dennis Schön, Aura - Karl Fredlund, Christianstad

Läs mer

KALLE ANKA CUP LÅNG STAFETT 4X2 KM

KALLE ANKA CUP LÅNG STAFETT 4X2 KM 1 1 Dalarna 1 22:36.2 0.0 1-1 SJÖDEN Sanna 5:29.2 1 1-2 BARKEGREN Viktor 5:53.1 20 1-3 ERIKSSON Sofia 6:03.6 5 1-4 DANIELSSON Oskar 5:10.1 1 5:29.2 1 11:22.4 5 17:26.0 5 22:36.2 1 2 2 Västerbotten 1 22:41.4

Läs mer

RESULTAT. Saabiaden i Badminton den 5 oktober 2013.

RESULTAT. Saabiaden i Badminton den 5 oktober 2013. RESULTAT Saabiaden i Badminton den 5 oktober 2013. Herrar singel 1. Mikael Nord Bofors Fritid 2. Peter Nilsson KORPEN Saab 3. Olof Carlsson KORPEN Saab 4. Anders Nylén Bofors Fritid 5. Bruno Sandberg Bofors

Läs mer

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj. 1 6 Lisbeth Lööv Björkvik D Terese Tillenius Västerås D

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj. 1 6 Lisbeth Lööv Björkvik D Terese Tillenius Västerås D Klass: Dam 1 6 Lisbeth Lööv Björkvik D 146 89 2 112 Terese Tillenius Västerås D 132 25 3 107 Asta Gustafsson Vingåker D 127 32 4 17 Mona Stahre Eskilstuna D 123 14 5 76 Emma Vessberg Floda D 119 33 6 39

Läs mer

LILL-ZLATAN OCH MORBROR RARING

LILL-ZLATAN OCH MORBROR RARING www.teatervasternorrland.se En föreställning om kärlek, svartsjuka och lite fotboll LILL-ZLATAN OCH MORBROR RARING Lärarhandledning Välkommen! Teater Västernorrland är länets egen teater. Vi spelar föreställningar

Läs mer

Män. GK=Godkänd. GK=Godkänd

Män. GK=Godkänd. GK=Godkänd Män 100m el 11,59 +0,6 Björn Johansson -80 Jönköping 2003-08-12 11,60 +1,2 Jonas Björk -71 Jönköping 1991-08-21 11,77 +0,6 Daniel Berggren -79 Boden 1994-08-05 11,79 GK Christian Melin -71 Jönköping 1996-08-13

Läs mer

C-Vapen Klass Vintercupen Poäng. ã Sol Grovskyttarna (Resultat cup kort) 14:08:

C-Vapen Klass Vintercupen Poäng. ã Sol Grovskyttarna (Resultat cup kort) 14:08: C-Vapen Klass 30 Vintercupen 207 Ronnie Larsson 77 2 Johan Westborg 770 3 Erik Jonsson 753 4 Daniel Havnesköld 745 5 Maria Sundqvist 700 6 Simon Zackrisson 679 7 Martin Axelsson 48 8 Peter Andersson 466

Läs mer

Namn Förening Omg. 2 Bärfendal Bärfendal Kville Kville Uddevalla Uddevalla Herrestad Bärfendal Herrestad Kville Uddevalla Bärfendal Uddevalla

Namn Förening Omg. 2 Bärfendal Bärfendal Kville Kville Uddevalla Uddevalla Herrestad Bärfendal Herrestad Kville Uddevalla Bärfendal Uddevalla Namn Förening Omg. 2 1 Oliver Blad Bärfendal 193 2 Oscar Hansson Bärfendal 183 3 Jesper Linsten Kville 180 4 Neo Carlqvist Kville 180 5 Freddy Johansson Uddevalla 179 6 Marcus Hansen Uddevalla 174 7 Albin

Läs mer

M 100m. Antal deltagare: 2. M 200m. Antal deltagare: 1. M 800m. Christopher Martinsson 90 KFUM Kristianstad. Antal deltagare: 6.

M 100m. Antal deltagare: 2. M 200m. Antal deltagare: 1. M 800m. Christopher Martinsson 90 KFUM Kristianstad. Antal deltagare: 6. M 100m Göte Henriksson Folke Lindskog M 200m Folke Lindskog M 800m Henrik Rosenborg Nicklas Petersson Jonatan Björnberg Christopher Martinsson Hjalmar Hallberg Jojje Arvidsson M Längd Sebastian Lundh P19

Läs mer

Resultatlista SM i Varpa 2014 Visby

Resultatlista SM i Varpa 2014 Visby Resultatlista SM i Varpa 2014 Lördag 5 Juli 2014 Pojkar Lagkula 2-manna Hablingbo IK 1 Rasmus Hermansson & Noel Käldare Hablingbo IK 2 Henning Niklasson & Oliver Wizen Hablingbo IK 3 Noah Nilsson & Caspian

Läs mer

Fredag 23/3 kl Lördag 24/3 kl Bana Namn Bana Namn 1 Simon Stål, HBC 1 Lars Olsson, BK Hammaren 1 Matti Persson, HBC 1 Daniel Ströbäck, BK

Fredag 23/3 kl Lördag 24/3 kl Bana Namn Bana Namn 1 Simon Stål, HBC 1 Lars Olsson, BK Hammaren 1 Matti Persson, HBC 1 Daniel Ströbäck, BK Fredag 23/3 kl 19.00 Lördag 24/3 kl 10.00 1 Simon Stål, HBC 1 Lars Olsson, BK Hammaren 1 Matti Persson, HBC 1 Daniel Ströbäck, BK Femtionian 2 Bjarne Strand, HBC 2 Peter Östling, Getinge 2 Hugo Videtorp,

Läs mer

INLINEHOCKEYLEAGUE MATCHPROTOKOLL. mv Mattias Banérson Amar Zubcevic

INLINEHOCKEYLEAGUE MATCHPROTOKOLL. mv Mattias Banérson Amar Zubcevic INLINEHOCKEYLEAGUE MATCHPROTOKOLL Småland Seriematch 1 36 10 juni 2007 0930 Arena Oskarshamn Lag A Lemmings Lag B Dövesta FÖRLOPP mv Mattias Banérson Amar Zubcevic mv Stefan Håkansson Eric Aldebert Fredrik

Läs mer

Herrar 22 Cup 1 Cup 2 Cup 3 Cup 4 Cup 5 Cup 6 Cup 7 Cup 8 Cup 9 Cup 10 1 Jakob Börjesson Lima SKG Christian Backe Tull

Herrar 22 Cup 1 Cup 2 Cup 3 Cup 4 Cup 5 Cup 6 Cup 7 Cup 8 Cup 9 Cup 10 1 Jakob Börjesson Lima SKG Christian Backe Tull Sverige Cup 08-09 Damer 22 Cup 1 Cup 2 Cup 3 Cup 4 Cup 5 Cup 6 Cup 7 Cup 8 Cup 9 Cup 10 Totalt Sprint Jaktstart Distans Sprint Sprint Jaktstart Masstart Sprint Distans Jaktstart Totalt 1 Emelie Larsson

Läs mer

Sibylle Glosted, sopran

Sibylle Glosted, sopran Sibylle Glosted, sopran Född 1988 i Århus, Danmark. Hon är utbildad vid Det Kongelige Danske Musikkonservatorium och studerar sedan 2013 på Operahögskolan i Stockholm. Under åren 2003 2008 var hon medlem

Läs mer

Optimized Padel Center - Grupp: 1

Optimized Padel Center - Grupp: 1 1 Pär Åsare & Hannes Fischer Åsare 0721830143 & 0723301570 2 Calle Åkesson & Johan Schultz 0731839854 & 0701667221 3 Robert Flatum & Andreas Kastberg 0708631225 & 0723541284 4 Fredrik Andersson & Lars

Läs mer

DELTAGARLISTA KLASSER UTAN TIDTAGNING

DELTAGARLISTA KLASSER UTAN TIDTAGNING DELTAGARLISTA KLASSER UTAN TIDTAGNING 0-8 år KNATTAR 0-6 ÅR St nr Namn Klubb 21 ANDERS ROOS SSOK GJURD 19 CARL ENGSTRÖM SSOK GJURD 17 ELIN HOLMGREN SSOK GJURD 12 EMANUEL WESTBERG SSOK GJURD 9 EMMA SAHLIN

Läs mer

Preliminär startlista samtliga klasser. Arr:.. Piteå Motorsällskap

Preliminär startlista samtliga klasser. Arr:.. Piteå Motorsällskap Arr:.. 1 Tobias Nordin MS Opel 2 Jörgen Stenberg Tjörns MF Volvo 54 3 Jonas Isaksson MS Saab 76 4 Thomas Rosenberg NMS-Boden Saab 10 6 Kurt Dahlgren Umeå AK Mazda Team Umeå 7 Patrik Lindfors Luleå MS Saab

Läs mer

Linköping Värnamo Div Ligg 1A Motala 2 Kvistbro Division 1 A

Linköping Värnamo Div Ligg 1A Motala 2 Kvistbro Division 1 A ALLSVENSKAN 50m 2013 Omgång 4 Omgång 4 (Redovisas tillsammans med omgång 6) Div Veteran Elit Linköping Värnamo 1107 1106 Div Ligg Elit Eskilstuna 2 Eskilstuna 3 1174 1178 Div Ligg 1A Motala 2 Kvistbro

Läs mer

Brons Bodens Ssk. Poäng Brons Grovskyttarna. Poäng Grovskyttarna.

Brons Bodens Ssk. Poäng Brons Grovskyttarna. Poäng Grovskyttarna. C-Vapen Klass Vintercupen 0 Deltävling 0-0- Johan Westborg 9 8 Brons Ronnie Larsson 0 8 Brons Erik Jonsson 9 0 Maria Sundqvist 0 8 Daniel Havnesköld Åke Carlsson 8 8 8 Jim Fredriksson 0 9 8 Peter Andersson

Läs mer

STARTLISTA EFTERMIDDAG den 5 juli 2014 Enköpings GK

STARTLISTA EFTERMIDDAG den 5 juli 2014 Enköpings GK 13:00 01 - J Broberg / P Broberg 42,3 Gul BROBERG, Jonas Enköpings Golfklubb 560105-020 16,4 Gul BROBERG, Peter Enköpings Golfklubb 540525-047 25,9 - A Broberg / S Fredman 50,5 Röd FREDMAN, Susanne Capital

Läs mer

UDM samt del av VDM och DM Norrbotten

UDM samt del av VDM och DM Norrbotten UDM samt del av VDM och DM Norrbotten 2003 UPPDATERAD 2003-08-10 KL 22:00 Datum: 2003-08-09/10 Arrangör: Boden Friidrott Arena: Björknäsvallen, Boden Tidtagningssystem: FinshLynx. Färg Tävlingsledare:

Läs mer

1. Cecilia Sandqvist-94 Vännäs FI 3.19 2. Pernilla Sundberg-94 Öråns SK 3.07 3. Sara Olsson-94 Vännäs FI 2.78 4. Sabina Tellström-95 Öråns SK 2.

1. Cecilia Sandqvist-94 Vännäs FI 3.19 2. Pernilla Sundberg-94 Öråns SK 3.07 3. Sara Olsson-94 Vännäs FI 2.78 4. Sabina Tellström-95 Öråns SK 2. Konsum Cup 2 i Friidrott 25 juni 2003. Vännäsborgs IP i Vännäs Arrangör: Vännäs Friidrott Tävlingsledare: Bertil.Lundquist Väder: Växlande molnighet, + 20, totalt vindstilla Längd F9 1. Cecilia Sandqvist-94

Läs mer

Optimized Padel Center - Grupp: 1

Optimized Padel Center - Grupp: 1 Optimized Padel Center - Grupp: 1 1 Pär Åsare & Daniel Svedberg 0721830143 & 0766498818 5 6 6 6 23 2 Johan Schultz & Hampus Olofsson 0701667221 & 0766268693 1 5 6 4 1 17 3 Robert Flatum & Jon Ivarsson

Läs mer

Produktion. Författare Manus Regi Koreograf Scenografi Ljuddesign. Ljusdesign Kostymdesign. Mask och hårdesign Grafisk profil Foto

Produktion. Författare Manus Regi Koreograf Scenografi Ljuddesign. Ljusdesign Kostymdesign. Mask och hårdesign Grafisk profil Foto Pettson & Findus Produktion Författare Manus Regi Koreograf Scenografi Ljuddesign Ljusdesign Kostymdesign Mask och hårdesign Grafisk profil Foto Marknadsföring Producent Sven Nordqvist Suzanne Carling

Läs mer

Triangeln Kalmar Södra Kronoberg Blekinge

Triangeln Kalmar Södra Kronoberg Blekinge Kalmar Södra Kronoberg Blekinge , Söraby L15s L17 L20 L Sen L Vet L9 L11 L13 L15 r LM G: Hs: K: 1 Hs K G K G Hs G G G K 5 2 3 2 G K G K K G K G Hs Hs 4 2 4 3 Hs K K K Hs K G Hs K Hs 1 4 5 4 K K K G K Hs

Läs mer

Valberedningens presentation av namn i det slutliga förslaget till ny förbundsstyrelse 2014-2018

Valberedningens presentation av namn i det slutliga förslaget till ny förbundsstyrelse 2014-2018 Valberedningens presentation av namn i det slutliga förslaget till ny förbundsstyrelse 2014-2018 VU Anna Carlsson (ordförande) Född 1950. Skådespelare. Anna gick Skara Skolscen 1969-70 och arbetade därefter

Läs mer

Bondemilen 2015 Resultat

Bondemilen 2015 Resultat Bondemilen 2015 Resultat Startnr Klass Namn Ort MSluttid 135 M Samuelsson, Johan Örgryte IS 00:39:15 56 M Landh, Henrik Burseryd 00:39:23 143 M Finnskog, Fredrik Tranemo 00:39:25 83 M Johansson, Gustav

Läs mer

Björksta Open 2006 Luftgevär Resultat L 7

Björksta Open 2006 Luftgevär Resultat L 7 Re: 9 av 19 2006-01-08 21:21 Lättare att hitta drömresan med MSN Resor http://www.msn.se/resor/ Resultat L 7 1 Tobias Jansson Ludvika Skf (W) 398 0.0 2 Mattias Pettersson Björksta Skf (U) 387 0.0 3 Alexandra

Läs mer

Flens Golfklubb. Datum: , 12:00 Bana: Norrtorps Golfbana. Start: Hål: Förnamn: Efternamn: Klubb: HCP: Tee: S-HCP: Klass: ETH 12:00

Flens Golfklubb. Datum: , 12:00 Bana: Norrtorps Golfbana. Start: Hål: Förnamn: Efternamn: Klubb: HCP: Tee: S-HCP: Klass: ETH 12:00 Datum 04-07-6, 00 Bana Norrtorps Golfbana 00 0 0 Bengt Andersson 8,0 A X Bengt Andersson 9, Gul56 Bibbi Andersson,5 Röd47 Ann-Marie Björck 0,8 A X Ann-Marie Björck 6,0 Röd47 Karl Erik Björck,4 Gul56 Annika

Läs mer

MÅNDAG. Tävlingsgrupp Utvecklingsgrupp Träningsgrupp. Tennisskola Mini & miditennis

MÅNDAG. Tävlingsgrupp Utvecklingsgrupp Träningsgrupp. Tennisskola Mini & miditennis Tävlingsgrupp Utvecklingsgrupp Träningsgrupp MÅNDAG Tennisskola Mini & miditennis 08.00-10.00 TP 07.45-10.00 SAMUEL 16.00-17.00 16.00-17.00 SAMUEL Amanda Sjöholm Elin Kumlin Olivia Svensson Saga Alenäs

Läs mer

DM och Vretalopppet OFFICIELLA RESULTAT

DM och Vretalopppet OFFICIELLA RESULTAT 2015-01-31 DM och Vretalopppet Knatte mix Intervallstart klassisk stil 500 m 5 ANDERSSON Ariel Berntsson 3 DAHLBERG Ebba 4 FRANSSON Isabell D 7-8 Intervallstart klassisk stil 1 km 20 ANDERSSON Natasha

Läs mer

BARNEN FRÅN FROSTMOFJÄLLET

BARNEN FRÅN FROSTMOFJÄLLET www.teatervasternorrland.se Spännande familjeäventyr BARNEN FRÅN FROSTMOFJÄLLET Lärarhandledning Välkommen! Teater Västernorrland är länets egen teater. Vi spelar föreställningar i hela länet och på olika

Läs mer

7 Johan Ljungren Lilla Beddinge 19/ Rolf Friberg M Stenbock 19/ Peter Bengtsson Malmö Pk 47/39 63 HP S

7 Johan Ljungren Lilla Beddinge 19/ Rolf Friberg M Stenbock 19/ Peter Bengtsson Malmö Pk 47/39 63 HP S Resultat i A-vapen Klass 1 HP S med 1 Peter Ardemalm Kullens Pk 46/36 76 HP S 2 Magnus Hansson Kullens Pk 43/34 65 HP B 3 Richard Hansson Pk Elbogen 38/33 52 HP 4 Jimmy Carlsen Torna Hällestads Pk 34/28

Läs mer

Äldre damjuniorer: 1. SFK Trekroken 1026 gram 2 tävlande 2 avanmälda

Äldre damjuniorer: 1. SFK Trekroken 1026 gram 2 tävlande 2 avanmälda Resultatslista DM i Mete 4 juni 2006, Mariebergsviken, Karlstad. Arrangör Skoghall SFK LAG Äldre damjuniorer: 1. SFK Trekroken 1026 gram 2 tävlande 2 avanmälda Damseniorer: 1. SFK Wasa 2308 gram 4 tävlande

Läs mer

Detaljerat schema för Grupprocessen med walking-rally samt PBL-sittningar

Detaljerat schema för Grupprocessen med walking-rally samt PBL-sittningar GRUPP 1 Mån 10/9 Fre 14/9 Ons 26/9 Mån 1/10 Ons 3/10 Tors 11/10 Mån 15/10 Basgruppsledare Bengt Hansson se ordinarie schema, PBL-fall 1:1 PBL-fall 1:2 Kamratgr 1 PBL-fall 2:1 PBL-fall 2:2 Kamratgr 2 även

Läs mer

Bredd Junior Senior Deltävling 1 Deltävling 2 Deltävling 3 Deltävling 4 Deltävling 5 Deltävling 6 Totalt Placering Startnr Namn Klubb Heat 1 Heat 2

Bredd Junior Senior Deltävling 1 Deltävling 2 Deltävling 3 Deltävling 4 Deltävling 5 Deltävling 6 Totalt Placering Startnr Namn Klubb Heat 1 Heat 2 Bredd Junior Senior 1 52 Jakob Lindgren Bengtsfors MCC ( 0 ) ( 0 ) 48 52 56 61 54 53 61 61 446 2 37 Niklas Sjöqvist Lilla-Edets MCK 61 61 61 61 70 70 ( 0 ) ( 0 ) 384 3 39 Andreas Dunert Sotenäs MCC 56

Läs mer

Bryggeriteatern i Visby 1980-82, Atelierteatern i Göteborg 1982-87, Folkteatern i Gävleborg 1987-88 (Den stora vreden), Ståuppkomik 1988-1998,

Bryggeriteatern i Visby 1980-82, Atelierteatern i Göteborg 1982-87, Folkteatern i Gävleborg 1987-88 (Den stora vreden), Ståuppkomik 1988-1998, Babben Larsson Teaterhögskolan i Stockholm 1977-80 Bryggeriteatern i Visby 1980-82, Atelierteatern i Göteborg 1982-87, Folkteatern i Gävleborg 1987-88 (Den stora vreden), Ståuppkomik 1988-1998, "Rektor"

Läs mer

Brand-SM Terränglöpning i samband med Tjur Ruset 2012 Damer Resultat

Brand-SM Terränglöpning i samband med Tjur Ruset 2012 Damer Resultat Damer Resultat 1 Caroline EK Eskilstuna räddningstjänst 01:02:41 2 Vicki Jonsson Räddningstjänsten Ljungby 01:05:57 3 Marika Wagner Södertörns Brandförsvarsförbund 01:07:15 4 Emma Kilenstam Härnösands

Läs mer

INFO. HEMSIDA: www.vapenochdramatik.com

INFO. HEMSIDA: www.vapenochdramatik.com curriculum vitae CLARA MARIA BODÉN INFO Född 1983.06.07 i Umeå, uppvuxen i Östersund, boende i Oslo. Filmare (klipp,foto, producent) grundare av och ägare i filmbolaget Vapen och Dramatik AS (org nr 996713202

Läs mer

NAMN VALÖRTID -16 BRONS SILVER GULD ELIT 1 ELIT 2 ELIT 3 ELIT 4 DIPLOM ÖVRIGT

NAMN VALÖRTID -16 BRONS SILVER GULD ELIT 1 ELIT 2 ELIT 3 ELIT 4 DIPLOM ÖVRIGT NAMN VALÖRTID -16 BRONS SILVER GULD ELIT 1 ELIT 2 ELIT 3 ELIT 4 DIPLOM ÖVRIGT Ahlqvist Erika Tävlade ej 2016 Nästa märkesvalör är Brons Ahlqvist Håkan BRONS Resultat saknas före 2009? Albinsson Eva GULD

Läs mer

Startlista Vårträffen 2010 Sida

Startlista Vårträffen 2010 Sida Startlista Vårträffen 2010 Sida 1 H80 2660 meter 2 anmälda 1 18215 Gunnar Olofsson IF Hansa-Hoburg 10:18 18062 Sture Larsson Visborgs OK 10:21 H75 3150 meter 3 anmälda 1 423344 Sauli Jacobsson Gotlands

Läs mer

Resultat Lista för tävlingen Landbys cup

Resultat Lista för tävlingen Landbys cup Klass: Dam 1 Anette Bergman 183 1 4 4 2 Emma Hannebo 183 1 4 3 3 Erica Jansson 182 1 2 3 4 Anna Tängmark 179 1 3 4 5 Marie martinsson 175 2 0 4 6 Birgitté Andersson 174 0 4 3 7 Hanna Wärn 173 0 1 4 8 Pernilla

Läs mer

Norrahammars MK. Team Skogsåkarna Jönköpings MK. Skillingaryds MK. Nässjö MK. SMK Eksjö. Summa

Norrahammars MK. Team Skogsåkarna Jönköpings MK. Skillingaryds MK. Nässjö MK. SMK Eksjö. Summa Klass Namn Klubb Bil 1 2-A Alexander Axelsson Volvo 940 25 25 27 25 19 121 2 2-B Christoffer Gustafsson BMW Compact 17 23 17 25 23 12 105 3 2-B Anders Petersson Gränna MK Volvo 240 19 14 19 23 21 9 96

Läs mer

Resultat. Färs & Frosta Cup. 6-7 februari 2010 Kävlinge

Resultat. Färs & Frosta Cup. 6-7 februari 2010 Kävlinge Resultat Färs & Frosta Cup 6-7 februari 2010 Kävlinge Resultat L9 1 Fanny Johansson Sjöbo Usg 419.6 2 Moa Theodersson Sjöbo Usg 409.4 3 Max Andersson Vellinge Ssk 396.9 4 Linus Lindén Veberöds Skf 374.9

Läs mer

På spaning efter jämställdhet del 2

På spaning efter jämställdhet del 2 På spaning efter jämställdhet del 2 och män i scenkonsten i Sverige 2008 SVENSK TEATERUNION SVENSKA ITI På spaning efter jämställdhet del 2 och män i scenkonsten i Sverige 2008 Innehåll 6 Inledning 9 Innehåll

Läs mer

Startlista. RM i jaktskytte. Jägarnas Riksförbund Örebro 25-26/7 2015

Startlista. RM i jaktskytte. Jägarnas Riksförbund Örebro 25-26/7 2015 Lag 1 Utropstid för laget är 5 minuter före utsatt starttid Lördag 08:00 Lördag 11:00 Lördag 16:00 1 Preben Garner 05 - Östergötland V+ 2 Benny Gill 18 - Ö 3 Stefan Hansson 14 - Västra Götaland Ö 4 Joachim

Läs mer

SM Masstart

SM Masstart 2006-03-04 SM Masstart Herrar 22 1 Johan Hagström 2 0 0 1 46.50 2 Jörgen Saarela 1 1 2 0 48.12 01.22 3 Erik Olofsson 3 1 2 0 50.02 03.12 Jämtland Biath 4 Christian Tysk 3 2 1 0 50.39 03.49 5 Lars Albinsson

Läs mer

Jaktskytte SM Åmål augusti. Resultatlista - Totalt Älg Rådjur N-Trap Sporting Resultat

Jaktskytte SM Åmål augusti. Resultatlista - Totalt Älg Rådjur N-Trap Sporting Resultat Jaktskytte SM 2018 Åmål 11-12 augusti Resultatlista - Totalt Älg Rådjur N-Trap Sporting Resultat 1 63 Emil Håkansson Stockholm 1 13 90 83 173 99 100 199 96 96 192 96 88 184 748 2 53 Linus Mellgren Jämtland

Läs mer

Resultatlista samtliga klasser. Klass:. Herrar Antal förare:. 78

Resultatlista samtliga klasser. Klass:. Herrar Antal förare:. 78 1:a A-final 52 Jonathan Karlsson 7 7 7 7 7 35 Skellefteå MS WV 10 20 30 47 2:a A-final 9 Peter Sandow 7 7 5 7 7 33 S.Lappmarkens MK Mazda 10 18 28 51 3:a A-final 1 Tobias Nordin 7 7 7 5 7 33 MS Opel 10

Läs mer

Officiell resultatlista Strängnäs AMS SAMS-cupen Folkrace 10 april 2010 Seniorer

Officiell resultatlista Strängnäs AMS SAMS-cupen Folkrace 10 april 2010 Seniorer SAMS-cupen Folkrace 0 april 00 Seniorer 7 8 9 0 7 8 9 0 Nr Namn/Bil Klubb/Anmälare Omg Omg Total Semi Tobias Hising MSK Hammaren Janne Rotko 7 Gustaf Jansson Anders Avelin MSK Hammaren Niklas Blidberg

Läs mer

JägarSM 2015 Förnamn Efternamn Län Trap Sporting Älg Råbock Sum Trap Sporting Älg Råbock Sum Tot Kula Hagel

JägarSM 2015 Förnamn Efternamn Län Trap Sporting Älg Råbock Sum Trap Sporting Älg Råbock Sum Tot Kula Hagel JägarSM 2015 Förnamn Efternamn Län Trap Sporting Älg Råbock Sum Trap Sporting Älg Råbock Sum Tot Kula Hagel Särskj. Emil Håkansson Stockholm 92 92 94 97 375 88 100 94 97 379 754 382 372 David Sandelin

Läs mer

Klassresultatlista Crossloppet 2015 Sida

Klassresultatlista Crossloppet 2015 Sida Klassresultatlista Crossloppet 2015 Sida 1 Flickor 1750 meter 14 anmälda 1 Ebba Berglin OK Dacke 7:14 0:00 2 Frida Berglin OK Dacke 7:33 0:19 3 Hilda Lindell KA2 IF 7:44 0:30 4 Emma Zettervall OK Dacke

Läs mer

Utomhusstatistik Klippans FK 1993

Utomhusstatistik Klippans FK 1993 Utomhusstatistik Klippans FK 1993 60 meter Anna Dahl -81 9,26 Anni Karlsson -81 9,60 Lisa Gustavsson -81 9,73 Susanne Olofsson -83 10,28 Evelina Olofsson -83 10,32 Anna Dahl -81 9,12w Evelina Olofsson

Läs mer

Lions Cup

Lions Cup Lions Cup 2010-03-27 Final Lions Cup Stå 8 Emma Arvidsson Alvesta 10,3 10,2 10,5 9,9 10,2 10,1 10,2 10,6 8,7 2 Susanna Olsson Ringamåla 10,2 10,4 9,7 9,9 9,5 10,1 9,3 10,6 9,3 10,2 9,9 9,7 10,3 10,2 7,9

Läs mer

Medlemsförteckning. 030-01-001 Björkliden 46 Björkliden 46 586 65 LINKÖPING Arnell Elisabeth 50 1984-11-02 Malmqvist Bengt 50 1984-11-02

Medlemsförteckning. 030-01-001 Björkliden 46 Björkliden 46 586 65 LINKÖPING Arnell Elisabeth 50 1984-11-02 Malmqvist Bengt 50 1984-11-02 1 av 7 030-01-001 Björkliden 46 Björkliden 46 Arnell Elisabeth 50 1984-11-02 Malmqvist Bengt 50 1984-11-02 030-01-002 Björkliden 44 Björkliden 44 Lundberg Birgitta 100 2000-05-01 030-01-003 Björkliden

Läs mer

Bondemilen 2014 Start lass Namn Ort S artt lutt id

Bondemilen 2014 Start lass Namn Ort S artt lutt id Bondemilen 2014 Startnr Klass Namn Ort Starttid Sluttid K Kristiansson, Frida Borås 00:39:09 K Dicker, Hanna Borås 00:40:15 K Davidsson, Anna Värnamo 00:42:09 K Höglund, Annica Bredaryd 00:44:13 K Johnsson,

Läs mer

Resultatlista från NORDSVENSKA MÄSTERSKAPEN augusti 2003 Spelplats: Sollefteå BGK

Resultatlista från NORDSVENSKA MÄSTERSKAPEN augusti 2003 Spelplats: Sollefteå BGK MIXED 1 Emma Löf Skönsberg SK 37 32 69 Erik Hjalmarsson BGK Laxen 2 Christina Olofsson Örnsköldsviks BGK 35 35 70 Jan Byström 3 Lillemor Söderström Skönsberg SK 37 34 71 S-I Mellqvist 4 Sofia Jonsson Umeå

Läs mer

ÄTRANS LAXFISKE i FALKENBERG Sträckan Laxbron - Tullbron STATISTIK - LAXFÅNGSTER 2008 ANTAL FÅNGADE LAXAR: 174 st (133 st) TOTAL VIKT: 661,3 kg (603 kg) MEDELVIKT: 3,8 kg (4,53 kg) (fjolårets siffror)

Läs mer

Vingenkören 14,30 stora scénen Vingenkören kommer från Lyse dagliga verksamhet, och underhållsgruppen på kulturhuset Vingen i Amhult, Torslanda.

Vingenkören 14,30 stora scénen Vingenkören kommer från Lyse dagliga verksamhet, och underhållsgruppen på kulturhuset Vingen i Amhult, Torslanda. Vingenkören 14,30 stora scénen Vingenkören kommer från Lyse dagliga verksamhet, och underhållsgruppen på kulturhuset Vingen i Amhult, Torslanda. Kören har sjungit tillsammans i nuvarande konstellation

Läs mer

DTP-kort, RTP-kort och wild cards per den 23 maj Gäller tävlingar som spelas 12-14 juni (vecka 24)

DTP-kort, RTP-kort och wild cards per den 23 maj Gäller tävlingar som spelas 12-14 juni (vecka 24) Följande spelare har på olika sätt kvalificerat sig till tävlingarna som listas nedan. OBS! För deltagande krävs att spelaren anmäler sig till tävlingen. ELIT (Varberg) Björn Hansson, Landskrona GK Anders

Läs mer

SCANA-DUVAN 2019 STARTNR NAMN KLUBB KLASS RESULTAT

SCANA-DUVAN 2019 STARTNR NAMN KLUBB KLASS RESULTAT SCANA-DUVAN 2019 STARTNR NAMN KLUBB KLASS RESULTAT 57 Michael Englund Falköping Ö 23 1 Erik Hulen Östgöta Ö 23 134 Fredrik Eriksson Åsbro Ö 22 56 David Mohlin Falköping Ö 22 84 Jonas Andersson Frövi JSK

Läs mer

Falu IK Friidrott Klubbrekord Utomhus ( )

Falu IK Friidrott Klubbrekord Utomhus ( ) Falu IK Friidrott Klubbrekord Utomhus (2016-10-02) MÄN SENIORER 100m Torbjörn Eriksson 71 10.42 1992 200m Torbjörn Eriksson 71 20.77 1992 400m Torbjörn Eriksson 71 46.84 1992 800m Jon Andersson-80 1:48.80

Läs mer

HÖGLANDSSKOTTET NÄSSJÖ Klass: L9

HÖGLANDSSKOTTET NÄSSJÖ Klass: L9 Klass: L9 1 ANDREAS HENRYSSON F VÄRNAMO 395 2 MARTINA BJÖRK-KLAESSON F SÄVSJÖ 393 3 LINNEA BERGEMALM F NÄSSJÖ 372 4 JAKOB WILHELMSSON F BÄCKSEDA 369 5 EMRIK HULTMAN F BÄCKSEDA 366 6 SIMON ERIKSSON F ANDERSTORP

Läs mer

Lönestatistik 2011 Svensk Scenkonst. Februari 2012

Lönestatistik 2011 Svensk Scenkonst. Februari 2012 Lönestatistik 2011 Svensk Scenkonst Februari 2012 Förord Denna rapport innehåller lönestatistik för anställda vid Svensk Scenkonsts medlemsföretag 2011 inom teater-, dans- och musikinstitutioner. Insamling,

Läs mer