CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3"

Transkript

1 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 10/11 15/12 17/1 23/2 15/3 2/6 Höstterminens sista dag: 21/ Vårterminens sista dag: 9/ Föräldraråd 13/10 22/11 Likabehandlingsråd 17/11 Vi reserverar oss för att det kan ske vissa ändringar i kalendariet CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Skolmaten App- Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. Nötfri skola - Vi vill påminna om att Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. Vid sjukanmälan på sjukanmälanstelefonen tar vi enbart emot sjukanmälan. Behöver ni kontakta oss med anledningar av hämtningar och dylikt ringer ni till arbetslagets telefon. För att vi ska kunna sjukanmäla era barn behöver ni tydligt säga dagens datum, klass, arbetslag och barnet namn. Vid de tillfällen som detta inte framgår kan ni bli uppringda trots att ni ringt in, på grund av att personalen på expeditionen inte kan lägga in frånvaron på Skolwebben Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Expeditionen lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Kontakta skolan numret är endast till för sjukanmälan och lyssnas bara av kl varje morgon. Behöver ni komma i kontakt med skolan eftermiddagstid ringer ni på våra arbetslagstelefoner. Telefonnummer till skolan A-huset plan 1: (Citron 3a, Mango 4a och Fritids 3:or) A-huset plan 2: (Vinbär 3c, Vinbär 3d, Mango 4d och Fritidsklubben) Citron B-huset: (förskoleklass Citron, Citron 1a, Citron 2a, Citron 3b) Vinbär B-huset: (förskoleklass Vinbär A, Förskoleklass Vinbär B, Vinbär 1b, Vinbär 2b) Paviljongen plan 1: (Mango 6) Paviljongen plan 2: (Mango 5a, Mango 5b) Fritidshem

2 Treornas fritidshem A-huset Hej allihopa! I måndags var vi i Årstabergsparken. Barnen som inte kunde följa med fick vara inne i ateljén tillsammans med Ximena. I tisdags stängde skolan tidigt men vi hann gå till fotbollsplanen och kicka lite boll. I onsdags var det drama och barnen fick även titta på film. De som ville fick vara inne i ateljén och pyssla. I torsdags var vi i idrottshallen och lekte Harry Potter och de som inte var i idrottshallen pysslade i ateljén eller lekte ute. Vi avslutade veckan med att ha fredagsmys och film. Vi på fritids har beslutat att ha fler aktiviteter per dag mellan 15:00 och 16:00 som barnen skall delta i. Detta för att de ska få en mer meningsfull fritids och de får även möjligheten att välja vilken aktivitet de ska delta i. Blir det för många barn i en aktivitet så kommer de resterande barnen att vara ute eller inne och leka. Nästa vecka händer följande: Måndag Årstabergsparken och ateljén. Tisdag Just Dance, fotbollsplan och spa. Onsdag Drama, utelek och ateljén. Torsdag Idrottshallen, bakning och ateljén. Fredag Pingisturnering och Wii. Vi är ute på skolgården efter mellanmålet innan aktiviteterna drar igång. Ring på telefonnummer: för att få tag på oss under fritidstid. Påminnelse: Vi vill gärna ha toalettrullar inför kommande aktivitet! Fyll i och lämna in höstlovslapparna snarast! Bortglömda kläder hittar ni i en korg precis vid ingången till fritids. Trevlig helg! F-2 fritidshem B-huset Hej igen och välkomna ännu en gång till vår fritidsverksamhet. Det här är vad som har hänt även den här veckan.

3 På måndagen var 1-2:orna tur att pröva på kull-lekar i idrottsalen. Resten av avdelningen lekte utomhus och inomhus fritt. Tisdagen så var det Pedagogiskt Forum för personalen på skolan så tyvärr kom vi inte iväg till äventyrsparken denna gång. I onsdags fick barnen vara med och göra namnskyltarna till tre av våra rum på avdelningen. Skyltarna skulle representera i utseende vad man gör i rummet så barnen fick använda sin fantasi. Denna aktivitet fortsatte också på torsdagen där de tre sista skyltarna gjordes klart. Nästa måndag kommer vi att starta med tvärgrupper där barnen kommer bli indelade i fyra blandade grupper med en personal i varje. Varje tvärgrupp kommer ha en aktivetet som kan vara allt från kreativt skapande till lekar. Tvärgrupperna kommer rotera varje vecka så att barnen får prova på en ny aktivitet varje måndag. Ingen av tvärgrupperna kommer att lämna skolans område nästa vecka. Om ni inte har lämnat in höstlappen ännu, så gör det så fort som möjligt eller prata med en personal om lappen kommit bort osv. Förskoleklass Citron I veckan har vi pratat om homonymer och barnen har fått i uppdrag att lyssna lite extra efter dessa i språket. En homonym är ett ord som stavas och låter lika men kan ha olika betydelse, som exempelvis ro och ren. Barnen har gjort lersvampar som ska målas när de har torkat. I arbetet med att jämföra och mäta har barnen fått mäta sina armar och ben som vi sedan använt i ett diagram. De har även gjort ett stapeldiagram av antalet pannkakor vi i klassen åt härom veckan. Titta gärna i och utanför klassrummet för att se våra arbeten som finns uppsatta. Vi tränar nu lite extra på att äta med kniv och gaffel för att kunna skära sin egen mat, hosta i armvecket för att inte sprida baciller, spola och tvätta händer efter toalettbesök, knäppa jackan och få på sig fingervantar när vi går ut. Små saker som gör skillnad i vår sociala samvaro och i utvecklingen av barnens självständighet. Idrott och hälsa 1-3 Åk 1-3 Vecka 41 och framåt kommer vi att ha idrottsundervisning inomhus. Vi påminner igen om att det är viktigt att barnen har med sig idrottskläder samt skor (ombyte, handduk) till sina idrottslektioner! Kommande veckor kommer vi att arbeta med rörelse genom bland annat motorikbanor, lekar spel och idrotter.

4 1A Citron Hallå! I dokumenthållaren utanför klassrummet finns nu information om vad och hur vi arbetar med NO på höstterminen( i en plastmapp) I samma dokumenthållare finns ett tunnare häfte som beskriver hur Favorit mattematik, som är materialet jag baserar mina mattelektioner på, utgår ifrån Lgr 11. Ta för er! Hör av er om ni undrar över något. Mvh Johannes Svenska: Vi skrivit till en bild från läsläxan. Vi har också sett ett avsnitt av Livet i bokstavslandet. Vi har som vanligt gått igenom läsläxan. Barnen har skrivit till nya bilder på Mäster Arne. De får bilder där något händer och barnen lägger bilderna i den ordning de tycker passar bäst och det finns flera rätt. Därefter skriver vi tillsammans meningar som passar till. De barn som redan kan skriva skriver egen text till bilderna och de som inte kan skriva skriver av den gemensamma texten. Barnen har även fått brev från Kim Leksakssång som ville veta lite saker om barnen. På föräldramötet pratade vi om de nya kunskapskraven i år 1. Klistrar in dom här nedan: Kunskapskrav för godtagbara kunskaper i läsförståelse i slutet av årskurs 1 Eleven kan läsa meningar i enkla, bekanta och elevnära texter genom att använda ljudningsstrategi och helordsläsning på ett delvis fungerade sätt. Genom att kommentera och återge någon för eleven viktig del av innehållet på ett enkelt sätt visar eleven begynnande läsförståelse. Med stöd av bilder eller frågor kan eleven också uppmärksamma när det uppstår problem med läsningen av ord eller med förståelse av sammanhanget och prövar då att läsa om och korrigera sig själv. I samtal om texter som eleven lyssnat till kan eleven föra enkla resonemang om texters tydligt framträdande innehåll och jämföra detta med egna erfarenheter. Matte: I veckan blev jag nästan klar att mattetesta 1B och har börjat med 1A. Addition och subtraktion med plastpengar! Problemlösning med miniwhiteboards, djur, ben och bondgård. Engelska: Barnen fick göra pappersloppor och mer hann vi inte för att det är lite pyssligt. Tanken med lopporna är att de ska uppmuntra barnen till att prata mer engelska. SO: Vi har utvärderat vad vi lärt oss under arbetet med Vem bestämmer. Snart kommer vi starta upp ett nytt arbete i SO.

5 NO: Vi inspireras av Alexander Calder och hans mobiler! Barnen börjar bygga sina egna mobiler och det fortsätter vi med nästa vecka Musik: Under v kommer vi att arbeta med röst som eget i instrument och Musik och känslor. Vi tränar sånger till FN:s sångsamling. Elever fortsätter utveckla rytm och dynamik genom dans, rörelser och ensemblespel. Vi sjunger snabbt och långsamt, högt och lågt, glatt och sorligt mm. Vi lyssnar på musik från olika genrer och stilar och pratar om våra känslor. Drama: Denna vecka har handlat om uppmärksamhet, lyhördhet och koncentration. Genom olika dramalekar har vi tränat på att uppmärksamma skillnader samt att leda och bli ledda av varandra. Hemuppgifter + allmän information: Måndag-måndag: kap 5 i läseboken 2A Citron Lisa är fortsatt sjukskriven. Melvin kommer att vikariera till Lisa är åter. Våra tvärgrupper f-2 på Temat fortsätter, grupperna har en station kvar. Nu på måndag fm (10/10) är det schemabrytande, Lotta har sina sista utvecklingssamtal med 2B. 2A kommer att vara i sitt klassrum som vanligt fast med en vikarie för att arbeta matte och svenska eftersom jag, Kerstin också är borta på möte hela fm. 2A är nu klara med sina utvecklingssamtal. Tack alla barn och föräldrar! Svenska: Denna vecka har vi gjort klart arbeten som ha släpat efter. Vi har även fortsatt arbetet med vokaler. Eleverna har gjort vokalkort att ha på sin plats för att påminna om det är lång eller kort vokal som påverkar hur många konsonanter det ska vara efter vokalen. Vi fortsätter även med faktaskrivandet. Matte Vi arbetar fortsatt med tiotalsövergångar upp till 100, både addition och subtraktion. Vi har också pratat om mål och olika metoder och strategier för att nå målen. Vårt mål i detta fall var att lära oss att använda miniräknaren (känna igen tangenterna on/off, c, de fyra räknesätten och likhetstecknet och när och hur man trycker) och att veta vad digitala siffror är.

6 SO: Vi fortsätter att arbetar med kartan och väderstrecken. NO: Vi har lärt oss att teknik är något som används för att människan ska kunna göra lättare och bättre. Gör man saker snyggare handlar det om design. Vi har arbetat vidare med våra artefakt ( finns uppsatta på väggen) och konstaterat att de skyddar. Vi har med hjälp av venndiagram diskuterat oss fram om de skyddar sak, person eller både och. Mycket intressanta och kloka diskussioner. Musik: Under v kommer vi att arbeta med tema Musik och årstider. Vi ska sjunga sånger som passar till aktuella årstider(sommaren och hösten), vi ska lyssna på musik som beskriver olika årstider(vivaldis Hösten), vi ska spela i ensemble och ska härma och inspela med ipad olika ljud som passar till årstider. Elever kommer att utveckla sina kunskaper om röst och hörselvård. Vi ska utveckla vår sång i kanon och prova sjunga i två stämmor. Drama: v kommer vi att arbeta med sagor på olika sätt. Vi kommer bland annat att träna på hörförståelse genom läsdrama, gestalta sagor i olika genrer och arbeta med berättarstruktur genom improvisation och radioteater. Engelska: This is my family! Vi har fortsatt vårt arbete med familjen. Hemuppgifter: SV: Läsläxa måndag-fredag Ma: ti-fre, blå ruta sid A Citron Nu är utvecklingssamtalen klara. Ert barns framåtsyftande planering (IUP) skrivs in på skolwebben så ni kommer att kunna se den där. Jag (Ingela) vill tacka er föräldrar för den här tiden och det goda samarbete vi har haft. Jag har verkligen uppskattat det stöd och förtroende ni visat. Era barn kommer jag att träffa till och med den 12 oktober och jag har sagt att jag kommer att hälsa på dem längre fram. Hemuppgifter: Dags att ta med till skolan och lämna läsläxeprotokollet och böcker som tillhörde läsläxan vecka Matteläxa: Vardagsmatematik Max och Emma köper glass till tisdagen den 11/10 + extrauppgift för de som så önskade.

7 Vecka 42 Svenskläxa till måndag 17/10 är att läsa text och svara på frågor och/eller göra klart häfte om planeterna och matteläxan är till tisdag 18/10. Musik: Under v kommer vi att arbeta med tema Röst och sång. Elever kommer att utveckla sång i två stämmor och i kanon och prova sjunga i mikrofon. Vi fortsätter jobba med hörsel och röstvård. Elever kommer att bekanta sig med gitarrens olika delar och träna två första ackord på gitarren( G och Em). Vi utvecklar aktivt lyssnande på musik genom att lyssna på musik från olika kulturer, genrer och stilar. Månadens band: rockgrupp Kent. Drama: V kommer vi att arbeta med nordisk mytologi - asagudar. Vi kommer att gestalta sagor, skapa egna gudakaraktärer och iscensätta sketcher med dem. Tanken är att barnen ska få redovisa sina sketcher för varandra i tvärgrupper veckan innan höstlov. 3B Citron Veckan har varit bra. Bra kämpat med skoljoggen alla elever! Just nu kämpar vi väldigt mycket med läsning och skrivningen. Jag ser redan små framsteg i elevernas skrivning/läsningen och de ska verkligen känna sig stolta över sig själva. I matematiken arbeta vi med positionssystems och huvudräkning. Välkomna på föräldramöte torsdagen den 15/9 kl Vi träffas i klassrummet Musik: Under v kommer vi att arbeta med tema Röst och sång. Elever kommer att utveckla sång i två stämmor och i kanon och prova sjunga i mikrofon. Vi fortsätter jobba med hörsel och röstvård. Elever kommer att bekanta sig med gitarrens olika delar och träna två första ackord på gitarren(g och Em). Vi utvecklar aktivt lyssnande på musik genom att lyssna på musik från olika kulturer, genrer och stilar. Månadens band: rockgrupp Kent. Drama: V kommer vi att arbeta med nordisk mytologi - asagudar. Vi kommer att gestalta sagor, skapa egna gudakaraktärer och iscensätta sketcher med dem. Tanken är att barnen ska få redovisa sina sketcher för varandra i tvärgrupper veckan innan höstlov. Engelska Hemuppgifter Trevlig helg önskar personalen på Citron!

8

Fritids Treornas fritidshem i A-huset KALENDARIUM. Kvarglömda kläder Läggs i tunnorna vid idrottshallen.

Fritids Treornas fritidshem i A-huset KALENDARIUM. Kvarglömda kläder Läggs i tunnorna vid idrottshallen. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

Kvarglömda kläder Läggs i tunnorna vid idrottshallen.

Kvarglömda kläder Läggs i tunnorna vid idrottshallen. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.42 Allmän information Lärstilsvecka Vecka 42 kommer vi att fokusera på lärstilar som är en av våra hörnstenar.

VINBÄRSNYTT F-3 v.42 Allmän information Lärstilsvecka Vecka 42 kommer vi att fokusera på lärstilar som är en av våra hörnstenar. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 45 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 45 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.37

VINBÄRSNYTT F-3 v.37 VINBÄRSNYTT F-3 v.37 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan!

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore.

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Föräldramöte 15/9 Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

Kvarglömda kläder Läggs i tunnorna vid idrottshallen.

Kvarglömda kläder Läggs i tunnorna vid idrottshallen. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa i kartonger under trappan i B-huset. Saknar ni något så

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 48 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 48 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (skolan stängd) Kristi himmelsfärd:

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag:

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 12/5 (skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året!

VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året! VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hoppas att alla haft ett skönt höstlov!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hoppas att alla haft ett skönt höstlov! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov!

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 15-16 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa ligger i sopsäckar och i kartonger under trappan i B-huset.

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.23

VINBÄRSNYTT F-3 v.23 VINBÄRSNYTT F-3 v.23 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Vårterminens sista dag 9/6

Läs mer

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer