ÄLMHULTSBLADET. Glad midsommar! Ingvar hedersmedborgare S.3. Du kommer väl ihåg Tack! S.6. Ny MÅNGSIDIG kollektion S.4.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÄLMHULTSBLADET. Glad midsommar! Ingvar hedersmedborgare S.3. Du kommer väl ihåg Tack! S.6. Ny MÅNGSIDIG kollektion S.4."

Transkript

1 25 19 juni 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Ingvar hedersmedborgare S.3 Du kommer väl ihåg Tack! S.6 Ny MÅNGSIDIG kollektion S.4 Glad midsommar!

2 26 19 juni Uppdaterad hållbarhetsstrategi För två år sedan lanserades vår hållbarhetsstrategi People & Planet Positive och sedan dess har mycket blivit bättre. Nu har strategin uppdaterats, baserat på den kunskap, de insikter och de åstadkommande vi har uppnått. Bland annat hittar vi nya åtagande när det gäller barn, migrantarbetare och sociala entreprenörer, mångfald, skogen, mat och återvinning. På IKEA Inside under Global News (11 juni) hittar du en film där IKEA chefer berättar vad de tycker om den nya versionen av strategin. Glad midsommar önskar vi på redaktionen! Älmhultsbladet gör nu sommaruppehåll fram till 15 augusti. Vi önskar er alla en härlig midsommar och många sköna semesterveckor med massor av sol och bad. På återseende i augusti! ÄLMHULTSBLADET Utgivare IKEA AB Ansvarig utgivare Mattias Lindqvist Redaktion Malin Sennevall och Hanna Pålsson Manusstopp Tisdagar Utgivning Fredagar Tryckkostnad 3,80 SEK per ex Postnummer 05/15 Telefon Fax E-postadress redaktionen E-postadress Saker & Ting Älmhultsbladet på IKEA Inside Älmhultsbladet som webbtidning Tips! Webbtidningen når du hemifrån Älmhultsbladet in Brief (English) Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen!

3 26 19 juni Ingvar Älmhults förste hedersmedborgare TEXT: MALIN SENNEVALL, I lördags blev Ingvar Kamprad utsedd till hedersmedborgare i Älmhult. Ingvar bor i Småland sedan 10 mars och i samband med en välkomstceremoni där han blev officiellt mottagen av Älmhults kommun, fick han också denna speciella utmärkelse. Kommunstyrelsens ordförande Elizabeth Peltola delade ut priset till Älmhults första hedersmedborgare med motiveringen: För att ha gjort sitt Älmhult känt över hela världen, med småländsk anda och entreprenörskap. Med sitt varma engagemang och sin stora omtanke om hembygden har Ingvar alltid varit bygdens son. Älmhult har alltid funnits i Ingvars hjärta och Ingvar har alltid funnits i Älmhults hjärta. Vi hälsar därför bygdens son välkommen hem! Bidrag till äldreomsorgen Ingvar hade valt Nicklagården som platsen för mottagandet, eftersom han bryr sig mycket om de äldres livskvalitet. Alla boende bjöds på kaffe och sommartårta och fick en fin överraskning av Ingvar, som berättade att han skänker kronor till äldreomsorgen i Älmhult. Han vill att halva beloppet ska gå till personalen, som han menar gör en fantastisk insats i arbetet med de äldre. Den andra halvan ska gå till att göra en aktivitet där äldre från kommunens olika äldreboenden får en chans att träffas och göra något tillsammans. Ingvar kramar om Marta Gustafsson För ett par veckor sedan skänkte Familjen Kamprads stiftelse även elmotordrivna parcyklar och ljugarbänkar till samtliga kommuner i Småland med syftet att öka trivseln för de äldre. Parcykeln premiärvisades och provcyklades i lördags och Ingvar tackades av äldreomsorgschefen Susanne Löfvall-Hertting för både stiftelsens gåvor och det bidrag som Ingvar själv lämnade. Elisabeth Peltola summerade dagen: Vi har haft ett mycket minnesvärt, varmt och glädjefullt mottagande av Ingvar i dag. Han har betytt ofantligt mycket för Älmhult. Efter att ha bott utomlands i flera år och rest över hela världen har han nu valt att slå ner sina bopålar i vår kommun. Det är klart att vi är stolta och glada!

4 26 19 juni En MÅNGSIDIG kollektion kommer till Älmhult TEXT: MALIN SENNEVALL, Ett par av de kvinnliga hantverkarna tillsammans med delar ur kollektionen. Strax efter midsommar, 27 juni, kommer en ny tillfällig kollektion till utvalda IKEA varuhus. MÅNGSIDIG är en kollektion gjord i Indien och är en del av initiativet Next Generation Social Entrepreneurs, där IKEA bygger upp partnerskap med utvalda sociala entreprenörer i utvecklingsländer. Ann-Sofie Gunnarsson, kommunikationschef för partnerskapet med sociala entreprenörer, berättar för Älmhultsbladet om kollektionen och vad det innebär att jobba med socialt entreprenörskap. MÅNGSIDIG är en handgjord kollektion i begränsad upplaga bestående av broderade kuddfodral, korgar, sittkuddar och puffar, gjorda av naturfibrer. Syftet med kollektionen är att stärka kvinnor på indiska landsbygden, genom att ge dem möjlighet att arbeta och tjäna egna pengar. Kollektionen är ett samarbete mellan IKEA designers och lokala hantverkare från de sociala företagen Rangsutra och Industree Producer Transform. Till de vävda produkterna av naturfibrer används bland annat bananfibrer. Indien är världens största producent av bananer

5 26 19 juni och istället för att som normalt låta stammar och fibrer gå till spillo används de här i produkterna. Det är ett 100 procent nedbrytbart material och därför väldigt snällt mot miljön. Bomullen som används i textilierna kommer från IKEAs vanliga leverantörer i Indien. De lokala hantverkarna i Rajasthan och Uttar Pradesh har för hand broderat och sytt applikationerna på textilierna. Med hjälp av sin nyförvärvade kunskap kan kvinnorna skapa sig en hållbar inkomst för sin familj och hjälpa till att skapa en bättre framtid för sitt samhälle. Dessa samhällen är fattiga och patriarkala och för många kvinnor har enda möjligheten varit att ta hand om barn och hushåll, ofta under mycket knappa förhållanden. Männens syn har successivt förändrats när de inser fördelarna med att även kvinnorna jobbar, när inkomsterna blir större och möjligheterna att ge sina barn en bättre framtid ökar, berättar Ann-Sofie. Syftet med IKEA partnerskapet med sociala entreprenörer är att tackla sociala problem på ett innovativt sätt. Man använder företagande för att åstadkomma förändringar och förbättra sjukvård, skola och självförsörjande. IKEA stöttar genom att bidra med bland annat design, produktion, miljöfrågor och arbetsmiljö och export. Vi erbjuder en global marknad och IKEAs värdekedja för att stötta sociala företag i att bli självförsörjande och oberoende. Tanken är att det efter ett antal år ska ske en utfasning, där företagen kan stå på egna ben. De sociala företagen IKEA arbetar med är verksamma i områden där vi sedan tidigare har leverantörer, för närvarande i Indien, och Thailand och snart även Indonesien, men vi letar aktivt efter fler partners i världen. Det är ett nytt sätt att göra affärer, där vi stöttar små och outvecklade verksamheter. Vinsten från produkterna återinvesteras i initiativet och bidrar till att IKEA kan starta upp ett samarbete med fler sociala entreprenörer. Att arbeta på det här sättet skapar jobb, respekt och en hållbar inkomst i några av världens fattigaste samhällen, menar Ann- Sofie. Och arbetet har gett resultat: I Doi Tung i Thailand är över 300 personer involverade i att skapa och producera produkter till IKEA. Arbetet hos det sociala företaget Doi Tung Development Projekt har lett till en ökad stolthet, bättre sjukvård och utbildning i samhället. Från att ha varit ett fattigt och kriminellt samhälle som livnärde sig på opiumodling, så är nu Doi Tung en blomstrande region och ett populärt turistmål, berättar Ann-Sofie. MÅNGSIDIG är den fjärde kollektionen från samarbetet med sociala entreprenörer. Årligen kommer det två kollektioner från Indien och en från Thailand. Nästa kollektion på tur blir en från Thailand med handgjord keramik och handvävda textilier. I Sverige kan du köpa kollektionerna i Älmhult, Malmö, Kungens Kurva och på Barkaby.

6 26 19 juni Du kommer väl ihåg Tack! TEXT: MALIN SENNEVALL, I december lanserades Tack! ett lojalitetsprogram för dig som väljer att stanna hos IKEA lite längre, där en viss summa varje år avsätts till din pension. Nu är det snart dags att gå på sommarsemester, och för att stilla din nyfikenhet på vad som händer med Tack! kommer här en liten uppdatering. För att du lättare ska kunna hålla koll på vad som gäller för Tack! kommer det i september att öppna upp en ny sida på Förmånsportalen, där information om programmet kommer att samlas. Där kommer du att kunna läsa mer om vilka regler som gäller, vad programmet går ut på och hitta exempelpersoner som förklarar vad som gäller för olika personer. I höst återkommer vi med mer och uppdaterad information om Tack! Lanseringen av Tack! var en fantastisk upplevelse! Vi har fått så mycket positiv feedback och varma känslor, både från medarbetare och från dem som arbetar med programmet, säger Anders Gerhardson, Compensation and Benefits Manager på IKEA Gruppen och programchef för Tack! Tack! är inspirerat av Ingvars önskan att dela med sig av IKEAs framgång till alla medarbetare. De medarbetare som väljer att stanna hos IKEA i minst fem år får en viss summa pengar avsatta till sin pension varje år. Programmet gäller retroaktivt från VÅ10, alltså september 2009, vilket innebär att de medarbetare som har varit anställda sedan dess får sin första avsättning i och med slutet på innevarande verksamhetsår. Nu är implementeringen av Tack! i full gång runt om i länderna och varje land har ett projektteam som jobbar aktivt med detta. När implementeringen är klar påbörjas förberedelserna för den första utbetalningen av Tack!

7 26 19 juni NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Peter ny Country CFO Sweden på IKEA AB Vi är glada att Peter Larsson tillträder 1 augusti som Country CFO Sweden på IKEA AB. Peter har lång erfarenhet inom Finance och var senast Business Finance Manager på IKEA Components. Denna utnämning känns jättebra och Peter kommer utveckla både Finance SE och Finance Services på IKEA AB på ett mycket bra sätt. Ett stort tack till Anders Lundh för ditt arbete som Country CFO där du bidragit med stor energi och professionalitet. Anders fortsätter på IKEA AB som Corporate Finance & Tax Manager, Sverige. Peter, tack för din motivation, energi och bidrag till Finance & Business navigation agendan på IKEA Components. Thomas Carlzon Christian Olausson VD IKEA AB Deputy Manager Director IKEA Components AB Yiaqi ny Demand planner på IKEA of Sweden Vi är glada att meddela att Yiaqi Ye började på Children s IKEA som Demand planner den 19 maj. Yiaqi har tidigare arbetat i Sourcing teamet på BA Kitchen & Dining och även i Demand planner teamet på BA textiles. Innan han kom till Sverige och Älmhult 2011 jobbade Yiaqi med marknadsföring och kommunikation i Shanghai. Välkommen till Children s IKEA och lycka till i ditt uppdrag! Steve Ottewell Supply manager Children s IKEA IKEA of Sweden Hej & Tack! Efter mer än trettio år på IKEA har jag min sista arbetsdag idag. Det har blivit många arbetskompisar, olika miljöer och leverantörskontakter genom åren och detta kommer jag att sakna. Men nu väntar nya utmaningar, the golden age, pensionen. En trevlig sommar till er alla! Önskar / Bosse Widerstedt

8 Älmhultsbladet juni 2014 LEDIGA JOBB PÅ IKEA OCH IKANO Sub Process Leader Quality Deviation process (QDev) a är lyckv ara att väg på IKEA of Sweden, Älmhult Do you want a challenging position? As a Sub Process Leader you are responsible for defining and developing the intelligence behind the Quality Deviation Process. Are you a skilled and communicative Project Leader? Apply latest 29 June. INSIDE.IKEA.COM Ja driv g passs av ion a m m det är okej att göra fel Släpp din in loss inredare re är heen känsla Change Manager, Hubhult art being p ing th of some BIG ge men skap et lh Enke IKEA Services AB, Helsingborg Are you passionate about change management? Do you have strong drive and energy? Do you want to be part of something new? Then we are looking for you! We look forward to receive your application latest June 30 at IKEA Inside. INSIDE.IKEA.COM i nr e k a släpp loss potentialen ätt gas r Ifrå ritete o akt styr bara der un amtid fr gör saker annorlunda

9 Älmhultsbladet juni 2014 LEDIGA JOBB PÅ IKEA OCH IKANO Communication responsible, New World of Working a är lyckv ara att väg å p IKEA Services AB, Helsingborg Are you passionate about communication? Do you want to be part of New World of Working? Then we are looking for you! We look forward to receive your application latest June 30 at IKEA Inside. INSIDE.IKEA.COM Ja driv g passs av ion a m m det är okej att göra fel Släpp din in loss inredare re är heen känsla Kravhandläggare art being p ing th of some BIG ge men skap et lh Enke IKANO Bank, Älmhult Ikano Bank behöver stärka upp sitt team med en ny kravhandläggare till vårt Contact Center i Älmhult. Som Kravhandläggare arbetar du med att försöka hjälpa kunder som har betalningssvårigheter på bästa sätt både för kunden och för Ikano Bank. INSIDE.IKEA.COM i nr e k a släpp loss potentialen tt asä fi råg riteter o akt styr bara der un amtid fr gör saker annorlunda

10 26 19 juni INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Semesterinformation från IKEA Test Lab: IKEA TestLab håller stängt för semester veckorna 29 och 30. Vi har också begränsad bemanning under veckorna 28, 31 och 32. Vi önskar alla en skön sommar! Sommartider hos Facility Services Under vecka är det sommartid som gäller för IKEAs Sverigeväxel, receptionen på IKEA of Sweden samt KH, Biladministrationen och Teleteknikerna. Öppettider då är Vi önskar alla en härlig sommar! Vänliga hälsningar, Facility Services, IKEA AB Sommartider på IKEA Communications AB Under vecka 28 och 31 är Reception och huvudentré öppen mellan kl 08:00-16:00 Under vecka är Reception och huvudentré öppen mellan kl 08:00-15:00 Övriga tider som vanligt 07:45-16:55 Vi önskar alla en trevlig sommar! IKEA Communications AB Sommartider på Meeting Services Meeting support, Travel support och Visum har under vecka ändrade öppettider. Vi har då öppet mellan kl 08:00-16:00. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Visumavdelningen är helt stängd under vecka 29, så se över dina kommande resor i god tid för visumansökningar. Vi önskar dig en glad sommar! Med soliga hälsningar Meeting Services

11 26 19 juni INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Öppettider och utbud IKEA Hotell och restaurang 30 juni-1 augusti Restaurangen Måndag-fredag Lunchbuffé 79 kr Måndag-söndag Kvällsbuffé 189 kr Hotellet Ord. öppettider Rid islandshäst Upplev naturen från sin bästa sida - på hästryggen! Boka en tur för två och spara hundra kronor. Begränsat antal! Ord. pris 350 kr. Nu 300 kr. För bokning och mer information: (17:00-18:30) 20 minuter från Älmhult längs med väg 124 mot Ljungby Möllaregårdens islandshästar Vi cyklar för livet Team Rynkeby stödjer Barncancerfonden Team Rynkeby är ett internationellt projekt som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden, huvudsakligen genom företagssponsring men även via insamlingar och event. Projektet kommer 2015 att bestå av 1400 deltagare som cyklar från de nordiska länderna till Paris, där ingår 8 svenska team med ca 40 cyklister vardera. Nu drar det ihop sig för att ta ut de nya lagen inför 2015, sista anmälningsdagen är den 20 augusti Vi kommer därför att erbjuda dig att komma och ta del av den information du behöver kring projektet och ställa frågor till 2014 års team. Barncancerfondens verksamhet är beroende av gåvor och 2013 bidrog Team Rynkebys svenska cyklister med 8,6 miljoner kronor. Alla företagsgåvor går oavkortat till Barncancerfonden. Läs mer på vår hemsida se! Nu startar vi upp ett team i Älmhult och vi kommer hålla ett informationsmöte i A-hallen på aktivitetshuset den 13 augusti. Vi ses där! Vid frågor kontakta lagkapten Carin Ludwig ,

12 26 19 juni INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE IKEA Leadership Fundamentals The IKEA Leadership Fundamentals att leda andra är designad för att stötta ledare som är i transitionen mellan att leda sig själv och leda andra. Att ge ledarna en bred förståelse och kunskap i hur du utvecklar affären genom människan på IKEA och grundkunskaper i teorier och modeller som är basen i IKEAs ledarskap. Anmäl er på Inside under: Working at IKEA/Learning & Training/Management & Leadership/IKEA Leadership Fundamentals -for Leading others Utbildningen är designad som en 4-6 månader lång process med 3 tillfällen där man ses. 2-3 september, 1-2 oktober, 4-5 november, 9-10 december, januari, 3-4 mars Rehabutbildning den september i Älmhult Arbetslivsinriktad rehabutbildning för Chefer/HR Vad säger AML? Hur ser IKEAs arbetsmiljöpolicy ut? Hur ser IKEAs rehabrutin ut? Hur ser rehabkedjan ut? Vad innebär rehabansvaret för dig som chef? Vad för hjälp kan du som chef få från exempelvis HRSC, företagshälsovården etc.? Vad innebär delaktighet i sin rehabilitering? Vad kan en arbetsanpassning vara? När skall en omplaceringsutredning göras och varför? Vikten av dokumentation! Utbildningen inbegriper ett antal praktiska case där chefer och HR tillsammans får fundera kring hur casen ska hanteras och även utforma en rehabplan. Lär mer och anmäld dig här: LearningTraining/HumanResources/Pages/ RehabilitationWorkAdaption.aspx

13 26 19 juni INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Arbetsmiljö Facilitate Efficient Meetings Missa inte heller vår tvådagarsutbildning Arbetsmiljö för HR och chefer 9-10 september på svenska i Älmhult. Läs mer och anmäl dig här: LearningTraining/HumanResources/Pages/ WorkingEnvironmentArbetsmilj.aspx Att förebereda och planera möten som leder till det önskade resultatet. Vi övar på hur du bättre kan förebereda dina möten och testa på hur det känns att hålla möten som ger resultat. Målet med utbildningen är att lära dig praktiska redskap och metoder som leder till att öka kunskapen i hur du förbereder, skapar och han håller mer effektiva möten. 1 dags träning, 25 september, Älmhult. Läs mer och anmäl dig här: LearningTraining/PersonalDevelopment/ Pages/FacilitateEfficientMeetingsTra.aspx Res till Vikingaspelen i Trelleborg! Nästa resa blir till Trelleborg där Vikingaspelen utspelar sig 4-6 juli Vi åker från kommunhuset kl 0800 lördagen 5 juli. Inträdet kostar 80 kr för vuxen och gratis under 14 år. Lördagen är det slaget om Trelleborgen. Vikinga marknad mm. Det kan ordnas plats i bilar - men då måste det föranmälas till oss. (på Facebook sidan el på Platsen kostar 100 per person och man får då ta med sig bilbarnstol ect själv. Rudolf Ter Älmhults Äventyrs förening Sök på Trelleborgen 2014 för mer information.

14 26 19 juni Alla medarbetare i Älmhult (IKEA Gruppen, Inter IKEA och Ikano) samt medlemmar i Vuxenklubben erbjuds gratis entrébiljetter till festivalområdet lördag 30 augusti. OBS! Någon entrébiljett behövs inte fredagen den 29 augusti. Erbjudandet omfattar: Dig, din respektive och hemmavarande barn Alla medarbetare som har en pågående anställning, inklusive behovsanställda, oavsett längd, omfattning och slutdatum Dig som är föräldraledig Dig som utländsk backpacker i Älmhult Dig som svensk backpacker med grundanställning i Älmhult men som är på uppdrag i annat land Inte dig som är studieledig eller tjänstledig på heltid, student som gör examensarbete, praktikant, anställd på IKEA utanför Sverige, anställd på IKEA utanför Älmhult eller extern konsult OBS! Biljetterna får inte säljas eller överlåtas vidare Anmälan för biljetter kan göras 1 maj-31 juli och görs enligt nedan: Du som har tillgång till Förmånsportalen: loggar in med ditt anställningsnummer och lösenord på och anmäler där hur många biljetter som önskas. Nytt lösenord erhålls enkelt med funktionen glömt lösenord på inloggningssidan. Ikano, Inter IKEA och IKEA Industry: anmäler via dina lokala HR. Du som tillhör Vuxenklubben/inte har tillgång till Förmånsportalen: anmäler via Aktivitetshuset. Vid frågor kontakta Aktivitetshuset på telefon eller via mail Ace Wilder Timbuktu & Damn Alcazar Edda Magnason Moderna Tider

15 26 19 juni AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS IKEA Vuxenklubbs höstresa till Oslo Söndag den 14 onsdag den 17 september 2014 Dag 1 Köpenhamn-Oslo Avfärd med buss från Älmhult, gamla IKEA varuhuset. Bussen följer med oss på hela resan. Vi beger oss till Köpenhamns hamn. Det är här vår båtresa tar sin början lägger fartyget ut. Nu har vi en trevlig och upplevelserik kväll framför oss. Inte minst middagsbuffén är något att se fram emot. När tröttheten faller på drar vi oss tillbaka till våra hytter och laddar inför kommande dagar i den norska huvudstaden. Dag 2-3 Oslo Vi avnjuter en stärkande frukost ombord på fartyget innan vi anländer till Oslo hamn Fartyget angör i centrala Oslo Förmiddagarna dag 2 och 3 ordnas det utfärder i Oslo med lokala guider. Eftermiddagarna är fria för egna aktiviteter. Båda dagarna äter vi gemensamma luncher och middagar. Hotellet vi bor på är Scandic Hotel Edderkoppen. Det är Norges första teaterhotell. Hotellet ligger mitt i centrala Oslo med promenadavstånd till huvudgatan Karl Johan. Dag 4 Oslo-Älmhult Efter frukost är det avresa hemåt. Vi stannar för lunch och kaffe på lämpliga ställen. I resans pris ingår: bussresa, väg- bro- och färjeavgifter, boende i dubbelhytt inkl. middagsbuffé och frukost ombord på båten, boende i dubbelrum inkl helpension, stadsrundtur inkl. lokalguide 2 x 3 timmar i Oslo. Pris per person: 3650 kr Enkelrumstillägg: 690 kr Enkelhyttstillägg: 240 kr cvuxenklubben Anmälan senast 1 augusti, anmälan är bindande. Anmälan sker till Christer Blomqvist på telefon eller via mail: Resan betalas senast den 1 augusti till BG Ange namn + Osloresan på talongen.

16 26 19 juni AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS cvuxenklubben IKEA VUXENKLUBB Bjuder in till årsmöte den 2 september klockan i Storan på Aktivitetshuset. - Sedvanliga årsmötesförhandlingar - Bo Franzén visar en liten film - Underhållning Vi bjuder på landgång och dricka samt kaffe och kaka. Som vanligt har vi ett lotteri med fina vinster. Anmälan till Iréne Willa senast den 19 augusti på telefon eller , eller via mail: IKEA Vuxenklubbare med respektive är hjärtligt välkomna! Hälsningar Styrelsen Har du en gammal gitarr hemma som du inte använder? Då är vi på Aktivitetshuset intresserade av att komma över den. Vi planerar att förändra utseendet i After Work lokalen och letar därför gitarrer som bara ligger och samlar damm. Har du även något annat instrumet så är vi intresserade av dessa med. Hör av dig till Stefan Thörn på Aktivitetshuset. Sommar, sommar... Nu när det är grilltider brukar antalet sammankomster också öka. Vi njuter av värmen och slåss lite med myggen. Då kan det vara kul med lite aktiviteter. Du vet väl om att vi har femkampspaket, frisbeegolf, kubb och andra spel till utlåning. Vi hyr också ut stolar, bord och grillar till din sommarfest. Gäller det en teamaktivitet så finns nu möjligheten att kontakta Meeting Services för ytterligare information om upplägg. Hockey Torsdag 11/9 kl Växjö Lakers-HV71 Pris: Buss/biljett bästa platserna långsida sektion L ovanför Lakers avbytar bås 550 kr Lördag 11/10 kl Växjö Lakers- Leksands IF Pris: Buss/biljett bästa platserna långsida sektion L ovanför Lakers avbytar bås 550 kr Tisdag 25/11 kl Växjö Lakers- Frölunda HC Pris: Buss/biljett Sektion A 450 kr Lördag 10/1-15 kl Växjö Lakers- Djurgårdens IF Pris: Buss/biljett bästa platserna långsida sektion L ovanför Lakers avbytar bås 550 kr

17 26 19 juni AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Magdalena Ohlin - Personlig tränare Nu är Magdalena tillbaka från sin utbildning till Personlig tränare. Det hon erbjuder är: 60 minuter är den mest populära produkten. Tillräckligt med tid för att hinna träna hela kroppen. Duo för dig som vill träna tillsammans med en vän under 60 minuter. En personlig tränare coachar och hjälper er båda under svettiga träningspass. FysGrupp Träna 1-2 gånger i veckan med personlig tränare i en grupp på 4-6 personer. Här varvas funktionella styrkeövningar med kondition. (Gäller för friskvårdsbidraget) Paket och priser för Yoga och Personlig Träning, betalas i kassan på Aktivitetshuset. 10 x 60 min (ingår screening och träningsplan) 4500:- (ordinarie pris 4995kr ) 20 x 60 min (ingår screening och träningsplan) 8100:- (ordinarie pris 8995kr) Duo 60 x 10 gånger (ingår screening och träningsplan) 3400kr/person (ordinarie pris 3745kr) FysGrupp x 10 gånger (ingår screening och träningsplan) 2695:- Kontakta Magdalena direkt för att sätta igång med träningen. Kontakt mån-fre kl På telefon eller via mejl Hemsida: Facebook: Vi vill önska alla våra besökare en trevlig midsommar och en skön sommar! Tack till Vuxenklubben för ett gott samarbete! Vi har öppet hela sommaren, välkommen in! Öppettider v 25 och 26 Vecka 25: Måndag - onsdag Torsdag Fredag - söndag STÄNGT Trevlig midsommar! Vecka 26: Tisdag stänger vi p.g.a. avdelningsaktivitet Våra sommartider gäller vecka Måndag-fredag , lördag-söndag STÄNGT Öppet: måndag-torsdag , fredag , lördag-söndag Som IKEA medarbetare har du access till Multihallen alla dagar Telefon ,

18 26 19 juni LUNCHGUIDE MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR AKTIVITETSHUSET MÅN Moniques tom kha-soppa TIS Elsies fisksoppa ONS Het tacosoppa TOR Len sparrissoppa FRE Champinjonsoppa med bacon Veckans vegetariska: Krämig blomkåls- och purjolökssoppa Hemlagad soppa, 49:- Serveras med bröd och smör (Alla våra soppor är fria från gluten och laktos) Vi serverar även matiga sallader, wraps, sushi, och mackor. Kvällstid serverar vi belgisk våffla, grillade smörgåsar och toast från grillen. IKEA gatan 8, tel , Öppet; mån-tor , fre , lör-sön IKEA RESTAURANGEN Lunchbussen gör sommaruppehåll veckorna Självklart är du fortfarande varmt välkommen att luncha på varuhuset. Passa på att utnyttja det fina vädret och få lite motion på köpet - låna en cykel och trampa ut! PER ANDERSENS MÅN Kycklinggryta Hawaii, serveras med ris. Stekt falukorv med stuvad blomkål och kokt potatis. TIS Fiskgratäng florentine med potatismos. Färsbiff med champinjonsås, kokt potatis, grönsaker och inlagd gurka. ONS Helstekt fläskkarré med gräddsås, kokt potatis, grönsaker och äppelmos Varma kycklingdrumstick med potatissallad. TOR Spagetti med tomatsås. Fläskschnitzel med aromsmör och purjolökspotatis. FRE Husmansbuffé: Baconlindad korv med äggröra och stekt potatis. Stekt torsk med baconsås, kokt potatis och ärtor. Varje dag serverar vi dagens sallad. Sallad, bröd, smör, dricka och kaffe ingår. Häfte med tio lunchkuponger: 650:- Öppet hela sommaren - Meny finns på VÄRDSHUSET Ät så mycket du vill av vår lunchbuffé med massor av goda grönsaker, krispig sallad, läckra såser, flera hemlagade varmrätter med eller utan kött, hembakat bröd, flera olika tillbehör samt lingondricka, isvatten och kaffe. 70:- 79:- Måndag-fredag IKEA gatan 1, tel Alla lunchrestauranger i Älmhult finner du på

19 26 19 juni SAKER & TING MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR SÄLJES KIVIK one seat section + beige cover = 600 SEK. KIVIK footstool + beige cover = 600 SEK. 1 year used, very good condition. Call Grå Herrcykel, Mustang, 8-vxl. Pris: 2200 kr. Mobil: Hus i Killeberg, byggt 2011, boyta 90m2 + biyta 80m2 (stort uterum 32m2, dubbel garage 58m2 inkl. förråd), utespa (6 pers). För mer info kontakta Lucie; tel Mercedes Benz GLK 220 CDI, automat, 2011 (7000 mil). För mer info kontakta Lucie; tel Harley-Davidson FLHTCUI 2009 (1130 mil) svart metallic. För mer info kontakta Lucie; tel Tripp trapp stol med bygel i naturfärg säljes. Pris 500 kr. Tele: Räddningsvästar till barn 100 kr/st: 1 st Baltic Bambi Supersoft UV-yellow 3-15 kg. 2 st Baltic Split front Orange kg. Tel st Rolling Stones sittplatsbiljetter 1/7 på Tele 2 Arena Stockholm. säljes pga förhinder för inköpspriset 695 kr/st Torr björkved: Vedsäckar med fint kluven björkved i 30 cm längder liters 750 kr/säck. Perfekt till din öppna spis, kamin eller kakelugn. Gratis hemkörning inom Älmhult. com Playstation 3 500gb slim. Flera original spel ingår. Dubbla spelkontroller. Hdmi och alla original sladdar. Pris: kr. Ring Magnus Rolling Stones biljett Stockholm 1 juli 1 st. Bästa sitt plats 3600:- Osby UTHYRES Vackert sommarhus på Österlen, 6 km söder om Åhus. Gångavstånd till strand. 120 m2, 8 sovplatser. Huvudbyggnad med dubbelsäng, våningssäng, öppet kök, badrum med tvättmaskin. Gäststuga med sov- och badrum. Intresserad, ring Sommarstuga på Öland. Nära Saxnäs camping, havsbad, pool och golfbana. Naturskönt och lugnt område. Fullt utrustat med alla bekvämligheter. Max 7 personer. Rök och djurfritt. Ledigt v. 26,27,30 och 33. Kontakta eller för mer info. Nyrenoverad stuga med närhet till sjöar med fiske och bad, lantligt beläget i nordösta Skåne. 30 km från Älmhult, 3 km från Lönsboda, 14 mil från Malmö,. Huset är renoverat i lantlig stil. Ca 90 kvm, 5 rum och kök, härlig öppen veranda. 6 bäddar och 1 bäddsoffa. Stugan uthyres veckovis, ev längre tid. Mail: Sjönära/friliggande stuga uthyres från September månad. Stugan är fullt modern, storlek 38m2 ca 10 minuter från IKEA of Swe- den. Du är välkommen att ringa Stefan om du är intresserad på Bilder på stugan finns att få om du är intresserad. Hus på landet m stor trädgård. Cykelavstånd till centrum (6km) på bra vägar. 7rum + stort kök, varav 3 sovrum (ca200m2). Delvis möblerat om önskas. Garage o förråd. Kallhyra 7000:-, bergvärme. Ledigt fr 1 sept Frågor & svar; hofflander.se, tel: , ( kl kl ). Hus i norra Lund från 2011, 5 minuter från tågstationen uthyres eller säljes. Vid uthyrning, 1-2 år, möjligt att få möblerat. 135 m2, 2 våningar, 3 sovrum, 2 badrum, 1 vardagsrum med öppet kök, 1 allrum. Kontakta com eller ring ÖNSKAR HYRA Jag är en kreativ tjej som önskar hyra en lägenhet i centrala Växjö from. September månad. Hör av dig till mig på tel ÖVRIGT Flyttloppis i Damsnäs. Väg 120 mot Häradsbäck, 4 km från Älmhult. Lördag den 28/6 och söndag den 29/6 klockan 10:00-15:00 Vid utdelning av vinster, vårlotteriet, saknades ett ben till ett bord. Familjen vann bla,en hylla, ett litet trekantigt bord och ett lite större (detta bord saknar ett ben) i björk. Benet finns hos mig. Mobil Göran Sundgren, Furugatan 4 Älmhult,

20 26 19 juni 2014 Så här binder du din egen midsommarkrans! Steg 1: Köp eller plocka dig en midsommarbukett. Klipp av blommor och blad till 4-5 cm. Detta kommer göra det enklare för dig att binda din krans. Steg 2: Skapa en stomme genom att mäta huvudet med ståltråd och klipp till VÄL tilltaget med tråd. Gör en ögla i ena änden av ståltråden, denna ska i slutändan sluta ihop kransen. Steg 3: Lägg blommorna omlott längst med stommen och linda tråd runt blommorna vartefter du lägger dem på plats. Steg 4: Prova kransen innan du binder ihop den. Du sluter din krans genom att böja änden genom din ögla som du gjorde i början. Nu är du redo för allt vad midsommarfirandet innebär! ÄLMHULTSBLADET Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen på eller

ÄLMHULTSBLADET. En ny säsong för Givebox med en ny fadderfamilj S.4. IKEA Museum söker bygglov S.3. DC fyller 50 år S.5

ÄLMHULTSBLADET. En ny säsong för Givebox med en ny fadderfamilj S.4. IKEA Museum söker bygglov S.3. DC fyller 50 år S.5 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET IKEA Museum söker bygglov S.3 DC fyller 50 år S.5 Donation av IKEA Foundation S.2 En ny säsong för Givebox med en ny fadderfamilj S.4

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Världens media på besök i Älmhult S.3. Sista chansen att lunchdansa S.6. Köp elcykel på fynd S.2. Vårlotteri i full gång S.

ÄLMHULTSBLADET. Världens media på besök i Älmhult S.3. Sista chansen att lunchdansa S.6. Köp elcykel på fynd S.2. Vårlotteri i full gång S. 24 5 juni 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Sista chansen att lunchdansa S.6 Köp elcykel på fynd S.2 Vårlotteri i full gång S.12 Världens media på besök i Älmhult

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Våra morgonvanor kartläggs i ny rapport S.4. Stafettpinnen till Maria Thörn S.5. Bilpool ska underlätta

ÄLMHULTSBLADET. Våra morgonvanor kartläggs i ny rapport S.4. Stafettpinnen till Maria Thörn S.5. Bilpool ska underlätta 25 13 juni 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Stafettpinnen till Maria Thörn S.5 Bilpool ska underlätta strejken S.2 Vuxenklubben ska på höstresa S.11 Våra morgonvanor

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Lunchbussen rullar för alla S.6

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Lunchbussen rullar för alla S.6 34 15 augusti 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET En hälsning från Jesper S.4 Lunchbussen rullar för alla S.6 Elbilsrally i Växjö S.7 Där varje dag börjar Nya IKEA

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Glad sommar önskar vi på Älmhultsbladet. På besök i nya varuhuset 3. Spanar in i framtiden 4-5

ÄLMHULTSBLADET. Glad sommar önskar vi på Älmhultsbladet. På besök i nya varuhuset 3. Spanar in i framtiden 4-5 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 21 juni 26 2012 På besök i nya varuhuset 3 Spanar in i framtiden 4-5 Glad sommar önskar vi på Älmhultsbladet IKEA använder solenergi

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Sortera mera - en hjälp för flera! #walkthewalk s.2. Traineeprogram på Kungens Kurva s.3. Blåsippan - världsledande S.

ÄLMHULTSBLADET. Sortera mera - en hjälp för flera! #walkthewalk s.2. Traineeprogram på Kungens Kurva s.3. Blåsippan - världsledande S. 39 19 september 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET #walkthewalk s.2 Traineeprogram på Kungens Kurva s.3 Blåsippan - världsledande S.6 Sortera mera - en hjälp för

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Bygglovsansökan inlämnad för IKEA Hotell S.4. Sikte på lägre ungdomsarbetslöshet S.3. Nytt möte om pendling S.5

ÄLMHULTSBLADET. Bygglovsansökan inlämnad för IKEA Hotell S.4. Sikte på lägre ungdomsarbetslöshet S.3. Nytt möte om pendling S.5 11 7 mars 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Sikte på lägre ungdomsarbetslöshet S.3 Nytt möte om pendling S.5 Malmömässa på Sockerbruket S.7 Bygglovsansökan inlämnad

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Hämta biljetter till Familjefestivalen S.9

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Hämta biljetter till Familjefestivalen S.9 35 22 augusti 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Katalogsläpp på varuhuset S.2 Hämta biljetter till Familjefestivalen S.9 Bra start för where good days start S.16

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ny arbetsmiljöpolicy s.6. En film om Älmhult!

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ny arbetsmiljöpolicy s.6. En film om Älmhult! 51 12 december 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Filminspelning i Älmhult s.3 Ny arbetsmiljöpolicy s.6 10 saker att vara stolt över på IKEA s.16 En film om Älmhult!

Läs mer

SOMMARBLADET. Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5. Spännande kampanj 6. Sommarkul 7-8

SOMMARBLADET. Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5. Spännande kampanj 6. Sommarkul 7-8 SOMMARBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 26 juni 27 2013 Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5 Spännande kampanj 6 Sommarkul 7-8 Ingvar Kamprad flyttade från Sverige för

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Globala försäljningssiffror S.3. The Bridge inspirerar

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Globala försäljningssiffror S.3. The Bridge inspirerar 38 12 september 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Insamling för behövande S.2 Globala försäljningssiffror S.3 Blodbussen kommer till IKEA S.16 The Bridge inspirerar

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Meeting Services minimässa S.7

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Meeting Services minimässa S.7 44 24 oktober 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET November blir Movember på DS S.3 Meeting Services minimässa S.7 Höstlovsaktiviteter på varuhuset s.10 Grodprinsen

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Hej Designers Days. Jessica Anderen i karriärpodden s.2. VÅ 14 summeras med positivism s.6. IKEA designers på Instagram s.

ÄLMHULTSBLADET. Hej Designers Days. Jessica Anderen i karriärpodden s.2. VÅ 14 summeras med positivism s.6. IKEA designers på Instagram s. 06 30 januari 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Jessica Anderen i karriärpodden s.2 VÅ 14 summeras med positivism s.6 IKEA designers på Instagram s.8 Hej Designers

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Nya IKEA Älmhult börjar ta form. Namnkunnig 6-7. Projekterar 3-5

ÄLMHULTSBLADET. Nya IKEA Älmhult börjar ta form. Namnkunnig 6-7. Projekterar 3-5 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 15 juni 25 2012 Projekterar 3-5 Namnkunnig 6-7 Nya IKEA Älmhult börjar ta form De kommande åren är många projekt planerade i Älmhult

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. En tallrik med sommar. IKEA på topp 10 2. Pinnen vandrar vidare 4-5

ÄLMHULTSBLADET. En tallrik med sommar. IKEA på topp 10 2. Pinnen vandrar vidare 4-5 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 14 juni 25 2013 IKEA på topp 10 2 Pinnen vandrar vidare 4-5 En tallrik med sommar Årets sommarbuffé har under några veckor stått uppdukad

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ett steg mot energioberoende S.2

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ett steg mot energioberoende S.2 37 6 september 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Borlänge öppnar 25 oktober! S.2 Ett steg mot energioberoende S.2 Festival i dagarna två S.3 Det finns ett stort

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. IKEAs vakter berättar - 46 historiska år på DC. IKEA vill hjälpa till en bättre sömn s.2. Fiona ger svar efter medarbetarprojekt s.

ÄLMHULTSBLADET. IKEAs vakter berättar - 46 historiska år på DC. IKEA vill hjälpa till en bättre sömn s.2. Fiona ger svar efter medarbetarprojekt s. 10 27 februari 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET IKEA vill hjälpa till en bättre sömn s.2 Fiona ger svar efter medarbetarprojekt s.6 Spännande föreläsning s.9 IKEAs

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. IKEA har en slående vision. Åter på menyn 3. IKEA släcker, släcker du? 2. Redaktionen tar påskledigt! Vi är tillbaka den 5 april igen.

ÄLMHULTSBLADET. IKEA har en slående vision. Åter på menyn 3. IKEA släcker, släcker du? 2. Redaktionen tar påskledigt! Vi är tillbaka den 5 april igen. ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 22 13 2013 Åter på menyn 3 IKEA släcker, släcker du? 2 Redaktionen tar påskledigt! Vi är tillbaka den 5 april igen. IKEA har en slående

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. IKEA + skolan = sant. Förändringar i reseprocessen 6-7. Handelsplatsen påbörjad 4-5

ÄLMHULTSBLADET. IKEA + skolan = sant. Förändringar i reseprocessen 6-7. Handelsplatsen påbörjad 4-5 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 18 jan 04 2013 Handelsplatsen påbörjad 4-5 Förändringar i reseprocessen 6-7 IKEA + skolan = sant På ett kommunstyrelsemöte i tisdags,

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Det nya gymmet invigdes. Vi frågar våra kunder, vad handlar ni på IKEA? s.2. Ägarförändringar för att stärka IKEA s.

ÄLMHULTSBLADET. Det nya gymmet invigdes. Vi frågar våra kunder, vad handlar ni på IKEA? s.2. Ägarförändringar för att stärka IKEA s. 24 5 juni 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Vi frågar våra kunder, vad handlar ni på IKEA? s.2 Ägarförändringar för att stärka IKEA s.6 Semesterinformation från

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult. Vuxenklubben höll vårmöte s.3. Många är nya på jobbet s.

ÄLMHULTSBLADET. Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult. Vuxenklubben höll vårmöte s.3. Många är nya på jobbet s. 14 27 mars 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Vuxenklubben höll vårmöte s.3 Många är nya på jobbet s.6 Familjefestivalens startfält är klart s.11 Grönt och skönt

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. En hållbar turné! Nytt varuhus på G 3. Pinnen till Siv 5-6

ÄLMHULTSBLADET. En hållbar turné! Nytt varuhus på G 3. Pinnen till Siv 5-6 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 3 maj 19 2013 Nytt varuhus på G 3 Pinnen till Siv 5-6 En hållbar turné! Under några veckor har IKEA, tillsammans med några av Sveriges

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Fördjupat samarbete 5. Friskis får ny lokal 4

ÄLMHULTSBLADET. Fördjupat samarbete 5. Friskis får ny lokal 4 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 24 aug 35 2012 Friskis får ny lokal 4 Fördjupat samarbete 5 Idag lanseras en ny portal, IKEA in Älmhult, med syfte att göra det enklare,

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. IKEA FYND - en succé! Jesper blir ny VD 3. Välbesökt elfordonsdag. Mässa i Älmhult 8

ÄLMHULTSBLADET. IKEA FYND - en succé! Jesper blir ny VD 3. Välbesökt elfordonsdag. Mässa i Älmhult 8 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 5 april 15 2013 Jesper blir ny VD 3 Välbesökt elfordonsdag 6-7 Mässa i Älmhult 8 IKEA FYND - en succé! Förra veckan öppnade världens

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Marcus ny designchef. Lockar norrut 3. Earth Hour 2. Grattis Ingvar 2

ÄLMHULTSBLADET. Marcus ny designchef. Lockar norrut 3. Earth Hour 2. Grattis Ingvar 2 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 30 mars 14 2012 Lockar norrut 3 Earth Hour 2 Grattis Ingvar 2 Marcus ny designchef I tonåren hade han den mest välputsade vespan i

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Full fart i varuhusen. Linje Annorlunda 2. Stafettpinnen till Gabriella 3

ÄLMHULTSBLADET. Full fart i varuhusen. Linje Annorlunda 2. Stafettpinnen till Gabriella 3 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 14 sep 38 2012 Stafettpinnen till Gabriella 3 Linje Annorlunda 2 Full fart i varuhusen Nu är det inte många veckor kvar tills det nya

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Mjukdjur till Litauen. Guldnyckel till Inger 16. Planering av servering 3

ÄLMHULTSBLADET. Mjukdjur till Litauen. Guldnyckel till Inger 16. Planering av servering 3 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 23 mars 13 2012 Planering av servering 3 Guldnyckel till Inger 16 Mjukdjur till Litauen Åsa-Pia Folkesdotter fick frågan om hon ville

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Tekniskt, snyggt och nytt! Säljstart av Wireless Charging. Bingo med Vuxenklubben s.2. Han blir ny VD för IKEA AB s.

ÄLMHULTSBLADET. Tekniskt, snyggt och nytt! Säljstart av Wireless Charging. Bingo med Vuxenklubben s.2. Han blir ny VD för IKEA AB s. 17 17 april 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Bingo med Vuxenklubben s.2 Han blir ny VD för IKEA AB s.3 Ett besök på IKEA Industry s.6 Tekniskt, snyggt och nytt!

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET G L A D P Å S K. Detta är IKEA Components s.4. What s cooking? kökskampanj. Aktivitetshusets träningsschema s.13

ÄLMHULTSBLADET G L A D P Å S K. Detta är IKEA Components s.4. What s cooking? kökskampanj. Aktivitetshusets träningsschema s.13 15 2 april 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET What s cooking? kökskampanj på gång s.2 Detta är IKEA Components s.4 Aktivitetshusets träningsschema s.13 G L A D P

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Mojje intog Multihallen. Kökskampanjen pågår för fullt 3. Yearly Summary släpps idag 5

ÄLMHULTSBLADET. Mojje intog Multihallen. Kökskampanjen pågår för fullt 3. Yearly Summary släpps idag 5 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 20 jan 04 2012 Kökskampanjen pågår för fullt 3 Yearly Summary släpps idag 5 Mojje intog Multihallen Vid en välbesökt föreställning

Läs mer