ÄLMHULTSBLADET. Glad midsommar! Ingvar hedersmedborgare S.3. Du kommer väl ihåg Tack! S.6. Ny MÅNGSIDIG kollektion S.4.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÄLMHULTSBLADET. Glad midsommar! Ingvar hedersmedborgare S.3. Du kommer väl ihåg Tack! S.6. Ny MÅNGSIDIG kollektion S.4."

Transkript

1 25 19 juni 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Ingvar hedersmedborgare S.3 Du kommer väl ihåg Tack! S.6 Ny MÅNGSIDIG kollektion S.4 Glad midsommar!

2 26 19 juni Uppdaterad hållbarhetsstrategi För två år sedan lanserades vår hållbarhetsstrategi People & Planet Positive och sedan dess har mycket blivit bättre. Nu har strategin uppdaterats, baserat på den kunskap, de insikter och de åstadkommande vi har uppnått. Bland annat hittar vi nya åtagande när det gäller barn, migrantarbetare och sociala entreprenörer, mångfald, skogen, mat och återvinning. På IKEA Inside under Global News (11 juni) hittar du en film där IKEA chefer berättar vad de tycker om den nya versionen av strategin. Glad midsommar önskar vi på redaktionen! Älmhultsbladet gör nu sommaruppehåll fram till 15 augusti. Vi önskar er alla en härlig midsommar och många sköna semesterveckor med massor av sol och bad. På återseende i augusti! ÄLMHULTSBLADET Utgivare IKEA AB Ansvarig utgivare Mattias Lindqvist Redaktion Malin Sennevall och Hanna Pålsson Manusstopp Tisdagar Utgivning Fredagar Tryckkostnad 3,80 SEK per ex Postnummer 05/15 Telefon Fax E-postadress redaktionen E-postadress Saker & Ting Älmhultsbladet på IKEA Inside Älmhultsbladet som webbtidning Tips! Webbtidningen når du hemifrån Älmhultsbladet in Brief (English) Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen!

3 26 19 juni Ingvar Älmhults förste hedersmedborgare TEXT: MALIN SENNEVALL, I lördags blev Ingvar Kamprad utsedd till hedersmedborgare i Älmhult. Ingvar bor i Småland sedan 10 mars och i samband med en välkomstceremoni där han blev officiellt mottagen av Älmhults kommun, fick han också denna speciella utmärkelse. Kommunstyrelsens ordförande Elizabeth Peltola delade ut priset till Älmhults första hedersmedborgare med motiveringen: För att ha gjort sitt Älmhult känt över hela världen, med småländsk anda och entreprenörskap. Med sitt varma engagemang och sin stora omtanke om hembygden har Ingvar alltid varit bygdens son. Älmhult har alltid funnits i Ingvars hjärta och Ingvar har alltid funnits i Älmhults hjärta. Vi hälsar därför bygdens son välkommen hem! Bidrag till äldreomsorgen Ingvar hade valt Nicklagården som platsen för mottagandet, eftersom han bryr sig mycket om de äldres livskvalitet. Alla boende bjöds på kaffe och sommartårta och fick en fin överraskning av Ingvar, som berättade att han skänker kronor till äldreomsorgen i Älmhult. Han vill att halva beloppet ska gå till personalen, som han menar gör en fantastisk insats i arbetet med de äldre. Den andra halvan ska gå till att göra en aktivitet där äldre från kommunens olika äldreboenden får en chans att träffas och göra något tillsammans. Ingvar kramar om Marta Gustafsson För ett par veckor sedan skänkte Familjen Kamprads stiftelse även elmotordrivna parcyklar och ljugarbänkar till samtliga kommuner i Småland med syftet att öka trivseln för de äldre. Parcykeln premiärvisades och provcyklades i lördags och Ingvar tackades av äldreomsorgschefen Susanne Löfvall-Hertting för både stiftelsens gåvor och det bidrag som Ingvar själv lämnade. Elisabeth Peltola summerade dagen: Vi har haft ett mycket minnesvärt, varmt och glädjefullt mottagande av Ingvar i dag. Han har betytt ofantligt mycket för Älmhult. Efter att ha bott utomlands i flera år och rest över hela världen har han nu valt att slå ner sina bopålar i vår kommun. Det är klart att vi är stolta och glada!

4 26 19 juni En MÅNGSIDIG kollektion kommer till Älmhult TEXT: MALIN SENNEVALL, Ett par av de kvinnliga hantverkarna tillsammans med delar ur kollektionen. Strax efter midsommar, 27 juni, kommer en ny tillfällig kollektion till utvalda IKEA varuhus. MÅNGSIDIG är en kollektion gjord i Indien och är en del av initiativet Next Generation Social Entrepreneurs, där IKEA bygger upp partnerskap med utvalda sociala entreprenörer i utvecklingsländer. Ann-Sofie Gunnarsson, kommunikationschef för partnerskapet med sociala entreprenörer, berättar för Älmhultsbladet om kollektionen och vad det innebär att jobba med socialt entreprenörskap. MÅNGSIDIG är en handgjord kollektion i begränsad upplaga bestående av broderade kuddfodral, korgar, sittkuddar och puffar, gjorda av naturfibrer. Syftet med kollektionen är att stärka kvinnor på indiska landsbygden, genom att ge dem möjlighet att arbeta och tjäna egna pengar. Kollektionen är ett samarbete mellan IKEA designers och lokala hantverkare från de sociala företagen Rangsutra och Industree Producer Transform. Till de vävda produkterna av naturfibrer används bland annat bananfibrer. Indien är världens största producent av bananer

5 26 19 juni och istället för att som normalt låta stammar och fibrer gå till spillo används de här i produkterna. Det är ett 100 procent nedbrytbart material och därför väldigt snällt mot miljön. Bomullen som används i textilierna kommer från IKEAs vanliga leverantörer i Indien. De lokala hantverkarna i Rajasthan och Uttar Pradesh har för hand broderat och sytt applikationerna på textilierna. Med hjälp av sin nyförvärvade kunskap kan kvinnorna skapa sig en hållbar inkomst för sin familj och hjälpa till att skapa en bättre framtid för sitt samhälle. Dessa samhällen är fattiga och patriarkala och för många kvinnor har enda möjligheten varit att ta hand om barn och hushåll, ofta under mycket knappa förhållanden. Männens syn har successivt förändrats när de inser fördelarna med att även kvinnorna jobbar, när inkomsterna blir större och möjligheterna att ge sina barn en bättre framtid ökar, berättar Ann-Sofie. Syftet med IKEA partnerskapet med sociala entreprenörer är att tackla sociala problem på ett innovativt sätt. Man använder företagande för att åstadkomma förändringar och förbättra sjukvård, skola och självförsörjande. IKEA stöttar genom att bidra med bland annat design, produktion, miljöfrågor och arbetsmiljö och export. Vi erbjuder en global marknad och IKEAs värdekedja för att stötta sociala företag i att bli självförsörjande och oberoende. Tanken är att det efter ett antal år ska ske en utfasning, där företagen kan stå på egna ben. De sociala företagen IKEA arbetar med är verksamma i områden där vi sedan tidigare har leverantörer, för närvarande i Indien, och Thailand och snart även Indonesien, men vi letar aktivt efter fler partners i världen. Det är ett nytt sätt att göra affärer, där vi stöttar små och outvecklade verksamheter. Vinsten från produkterna återinvesteras i initiativet och bidrar till att IKEA kan starta upp ett samarbete med fler sociala entreprenörer. Att arbeta på det här sättet skapar jobb, respekt och en hållbar inkomst i några av världens fattigaste samhällen, menar Ann- Sofie. Och arbetet har gett resultat: I Doi Tung i Thailand är över 300 personer involverade i att skapa och producera produkter till IKEA. Arbetet hos det sociala företaget Doi Tung Development Projekt har lett till en ökad stolthet, bättre sjukvård och utbildning i samhället. Från att ha varit ett fattigt och kriminellt samhälle som livnärde sig på opiumodling, så är nu Doi Tung en blomstrande region och ett populärt turistmål, berättar Ann-Sofie. MÅNGSIDIG är den fjärde kollektionen från samarbetet med sociala entreprenörer. Årligen kommer det två kollektioner från Indien och en från Thailand. Nästa kollektion på tur blir en från Thailand med handgjord keramik och handvävda textilier. I Sverige kan du köpa kollektionerna i Älmhult, Malmö, Kungens Kurva och på Barkaby.

6 26 19 juni Du kommer väl ihåg Tack! TEXT: MALIN SENNEVALL, I december lanserades Tack! ett lojalitetsprogram för dig som väljer att stanna hos IKEA lite längre, där en viss summa varje år avsätts till din pension. Nu är det snart dags att gå på sommarsemester, och för att stilla din nyfikenhet på vad som händer med Tack! kommer här en liten uppdatering. För att du lättare ska kunna hålla koll på vad som gäller för Tack! kommer det i september att öppna upp en ny sida på Förmånsportalen, där information om programmet kommer att samlas. Där kommer du att kunna läsa mer om vilka regler som gäller, vad programmet går ut på och hitta exempelpersoner som förklarar vad som gäller för olika personer. I höst återkommer vi med mer och uppdaterad information om Tack! Lanseringen av Tack! var en fantastisk upplevelse! Vi har fått så mycket positiv feedback och varma känslor, både från medarbetare och från dem som arbetar med programmet, säger Anders Gerhardson, Compensation and Benefits Manager på IKEA Gruppen och programchef för Tack! Tack! är inspirerat av Ingvars önskan att dela med sig av IKEAs framgång till alla medarbetare. De medarbetare som väljer att stanna hos IKEA i minst fem år får en viss summa pengar avsatta till sin pension varje år. Programmet gäller retroaktivt från VÅ10, alltså september 2009, vilket innebär att de medarbetare som har varit anställda sedan dess får sin första avsättning i och med slutet på innevarande verksamhetsår. Nu är implementeringen av Tack! i full gång runt om i länderna och varje land har ett projektteam som jobbar aktivt med detta. När implementeringen är klar påbörjas förberedelserna för den första utbetalningen av Tack!

7 26 19 juni NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Peter ny Country CFO Sweden på IKEA AB Vi är glada att Peter Larsson tillträder 1 augusti som Country CFO Sweden på IKEA AB. Peter har lång erfarenhet inom Finance och var senast Business Finance Manager på IKEA Components. Denna utnämning känns jättebra och Peter kommer utveckla både Finance SE och Finance Services på IKEA AB på ett mycket bra sätt. Ett stort tack till Anders Lundh för ditt arbete som Country CFO där du bidragit med stor energi och professionalitet. Anders fortsätter på IKEA AB som Corporate Finance & Tax Manager, Sverige. Peter, tack för din motivation, energi och bidrag till Finance & Business navigation agendan på IKEA Components. Thomas Carlzon Christian Olausson VD IKEA AB Deputy Manager Director IKEA Components AB Yiaqi ny Demand planner på IKEA of Sweden Vi är glada att meddela att Yiaqi Ye började på Children s IKEA som Demand planner den 19 maj. Yiaqi har tidigare arbetat i Sourcing teamet på BA Kitchen & Dining och även i Demand planner teamet på BA textiles. Innan han kom till Sverige och Älmhult 2011 jobbade Yiaqi med marknadsföring och kommunikation i Shanghai. Välkommen till Children s IKEA och lycka till i ditt uppdrag! Steve Ottewell Supply manager Children s IKEA IKEA of Sweden Hej & Tack! Efter mer än trettio år på IKEA har jag min sista arbetsdag idag. Det har blivit många arbetskompisar, olika miljöer och leverantörskontakter genom åren och detta kommer jag att sakna. Men nu väntar nya utmaningar, the golden age, pensionen. En trevlig sommar till er alla! Önskar / Bosse Widerstedt

8 Älmhultsbladet juni 2014 LEDIGA JOBB PÅ IKEA OCH IKANO Sub Process Leader Quality Deviation process (QDev) a är lyckv ara att väg på IKEA of Sweden, Älmhult Do you want a challenging position? As a Sub Process Leader you are responsible for defining and developing the intelligence behind the Quality Deviation Process. Are you a skilled and communicative Project Leader? Apply latest 29 June. INSIDE.IKEA.COM Ja driv g passs av ion a m m det är okej att göra fel Släpp din in loss inredare re är heen känsla Change Manager, Hubhult art being p ing th of some BIG ge men skap et lh Enke IKEA Services AB, Helsingborg Are you passionate about change management? Do you have strong drive and energy? Do you want to be part of something new? Then we are looking for you! We look forward to receive your application latest June 30 at IKEA Inside. INSIDE.IKEA.COM i nr e k a släpp loss potentialen ätt gas r Ifrå ritete o akt styr bara der un amtid fr gör saker annorlunda

9 Älmhultsbladet juni 2014 LEDIGA JOBB PÅ IKEA OCH IKANO Communication responsible, New World of Working a är lyckv ara att väg å p IKEA Services AB, Helsingborg Are you passionate about communication? Do you want to be part of New World of Working? Then we are looking for you! We look forward to receive your application latest June 30 at IKEA Inside. INSIDE.IKEA.COM Ja driv g passs av ion a m m det är okej att göra fel Släpp din in loss inredare re är heen känsla Kravhandläggare art being p ing th of some BIG ge men skap et lh Enke IKANO Bank, Älmhult Ikano Bank behöver stärka upp sitt team med en ny kravhandläggare till vårt Contact Center i Älmhult. Som Kravhandläggare arbetar du med att försöka hjälpa kunder som har betalningssvårigheter på bästa sätt både för kunden och för Ikano Bank. INSIDE.IKEA.COM i nr e k a släpp loss potentialen tt asä fi råg riteter o akt styr bara der un amtid fr gör saker annorlunda

10 26 19 juni INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Semesterinformation från IKEA Test Lab: IKEA TestLab håller stängt för semester veckorna 29 och 30. Vi har också begränsad bemanning under veckorna 28, 31 och 32. Vi önskar alla en skön sommar! Sommartider hos Facility Services Under vecka är det sommartid som gäller för IKEAs Sverigeväxel, receptionen på IKEA of Sweden samt KH, Biladministrationen och Teleteknikerna. Öppettider då är Vi önskar alla en härlig sommar! Vänliga hälsningar, Facility Services, IKEA AB Sommartider på IKEA Communications AB Under vecka 28 och 31 är Reception och huvudentré öppen mellan kl 08:00-16:00 Under vecka är Reception och huvudentré öppen mellan kl 08:00-15:00 Övriga tider som vanligt 07:45-16:55 Vi önskar alla en trevlig sommar! IKEA Communications AB Sommartider på Meeting Services Meeting support, Travel support och Visum har under vecka ändrade öppettider. Vi har då öppet mellan kl 08:00-16:00. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Visumavdelningen är helt stängd under vecka 29, så se över dina kommande resor i god tid för visumansökningar. Vi önskar dig en glad sommar! Med soliga hälsningar Meeting Services

11 26 19 juni INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Öppettider och utbud IKEA Hotell och restaurang 30 juni-1 augusti Restaurangen Måndag-fredag Lunchbuffé 79 kr Måndag-söndag Kvällsbuffé 189 kr Hotellet Ord. öppettider Rid islandshäst Upplev naturen från sin bästa sida - på hästryggen! Boka en tur för två och spara hundra kronor. Begränsat antal! Ord. pris 350 kr. Nu 300 kr. För bokning och mer information: (17:00-18:30) 20 minuter från Älmhult längs med väg 124 mot Ljungby Möllaregårdens islandshästar Vi cyklar för livet Team Rynkeby stödjer Barncancerfonden Team Rynkeby är ett internationellt projekt som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden, huvudsakligen genom företagssponsring men även via insamlingar och event. Projektet kommer 2015 att bestå av 1400 deltagare som cyklar från de nordiska länderna till Paris, där ingår 8 svenska team med ca 40 cyklister vardera. Nu drar det ihop sig för att ta ut de nya lagen inför 2015, sista anmälningsdagen är den 20 augusti Vi kommer därför att erbjuda dig att komma och ta del av den information du behöver kring projektet och ställa frågor till 2014 års team. Barncancerfondens verksamhet är beroende av gåvor och 2013 bidrog Team Rynkebys svenska cyklister med 8,6 miljoner kronor. Alla företagsgåvor går oavkortat till Barncancerfonden. Läs mer på vår hemsida se! Nu startar vi upp ett team i Älmhult och vi kommer hålla ett informationsmöte i A-hallen på aktivitetshuset den 13 augusti. Vi ses där! Vid frågor kontakta lagkapten Carin Ludwig ,

12 26 19 juni INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE IKEA Leadership Fundamentals The IKEA Leadership Fundamentals att leda andra är designad för att stötta ledare som är i transitionen mellan att leda sig själv och leda andra. Att ge ledarna en bred förståelse och kunskap i hur du utvecklar affären genom människan på IKEA och grundkunskaper i teorier och modeller som är basen i IKEAs ledarskap. Anmäl er på Inside under: Working at IKEA/Learning & Training/Management & Leadership/IKEA Leadership Fundamentals -for Leading others Utbildningen är designad som en 4-6 månader lång process med 3 tillfällen där man ses. 2-3 september, 1-2 oktober, 4-5 november, 9-10 december, januari, 3-4 mars Rehabutbildning den september i Älmhult Arbetslivsinriktad rehabutbildning för Chefer/HR Vad säger AML? Hur ser IKEAs arbetsmiljöpolicy ut? Hur ser IKEAs rehabrutin ut? Hur ser rehabkedjan ut? Vad innebär rehabansvaret för dig som chef? Vad för hjälp kan du som chef få från exempelvis HRSC, företagshälsovården etc.? Vad innebär delaktighet i sin rehabilitering? Vad kan en arbetsanpassning vara? När skall en omplaceringsutredning göras och varför? Vikten av dokumentation! Utbildningen inbegriper ett antal praktiska case där chefer och HR tillsammans får fundera kring hur casen ska hanteras och även utforma en rehabplan. Lär mer och anmäld dig här: LearningTraining/HumanResources/Pages/ RehabilitationWorkAdaption.aspx

13 26 19 juni INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Arbetsmiljö Facilitate Efficient Meetings Missa inte heller vår tvådagarsutbildning Arbetsmiljö för HR och chefer 9-10 september på svenska i Älmhult. Läs mer och anmäl dig här: LearningTraining/HumanResources/Pages/ WorkingEnvironmentArbetsmilj.aspx Att förebereda och planera möten som leder till det önskade resultatet. Vi övar på hur du bättre kan förebereda dina möten och testa på hur det känns att hålla möten som ger resultat. Målet med utbildningen är att lära dig praktiska redskap och metoder som leder till att öka kunskapen i hur du förbereder, skapar och han håller mer effektiva möten. 1 dags träning, 25 september, Älmhult. Läs mer och anmäl dig här: LearningTraining/PersonalDevelopment/ Pages/FacilitateEfficientMeetingsTra.aspx Res till Vikingaspelen i Trelleborg! Nästa resa blir till Trelleborg där Vikingaspelen utspelar sig 4-6 juli Vi åker från kommunhuset kl 0800 lördagen 5 juli. Inträdet kostar 80 kr för vuxen och gratis under 14 år. Lördagen är det slaget om Trelleborgen. Vikinga marknad mm. Det kan ordnas plats i bilar - men då måste det föranmälas till oss. (på Facebook sidan el på Platsen kostar 100 per person och man får då ta med sig bilbarnstol ect själv. Rudolf Ter Älmhults Äventyrs förening Sök på Trelleborgen 2014 för mer information.

14 26 19 juni Alla medarbetare i Älmhult (IKEA Gruppen, Inter IKEA och Ikano) samt medlemmar i Vuxenklubben erbjuds gratis entrébiljetter till festivalområdet lördag 30 augusti. OBS! Någon entrébiljett behövs inte fredagen den 29 augusti. Erbjudandet omfattar: Dig, din respektive och hemmavarande barn Alla medarbetare som har en pågående anställning, inklusive behovsanställda, oavsett längd, omfattning och slutdatum Dig som är föräldraledig Dig som utländsk backpacker i Älmhult Dig som svensk backpacker med grundanställning i Älmhult men som är på uppdrag i annat land Inte dig som är studieledig eller tjänstledig på heltid, student som gör examensarbete, praktikant, anställd på IKEA utanför Sverige, anställd på IKEA utanför Älmhult eller extern konsult OBS! Biljetterna får inte säljas eller överlåtas vidare Anmälan för biljetter kan göras 1 maj-31 juli och görs enligt nedan: Du som har tillgång till Förmånsportalen: loggar in med ditt anställningsnummer och lösenord på och anmäler där hur många biljetter som önskas. Nytt lösenord erhålls enkelt med funktionen glömt lösenord på inloggningssidan. Ikano, Inter IKEA och IKEA Industry: anmäler via dina lokala HR. Du som tillhör Vuxenklubben/inte har tillgång till Förmånsportalen: anmäler via Aktivitetshuset. Vid frågor kontakta Aktivitetshuset på telefon eller via mail Ace Wilder Timbuktu & Damn Alcazar Edda Magnason Moderna Tider

15 26 19 juni AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS IKEA Vuxenklubbs höstresa till Oslo Söndag den 14 onsdag den 17 september 2014 Dag 1 Köpenhamn-Oslo Avfärd med buss från Älmhult, gamla IKEA varuhuset. Bussen följer med oss på hela resan. Vi beger oss till Köpenhamns hamn. Det är här vår båtresa tar sin början lägger fartyget ut. Nu har vi en trevlig och upplevelserik kväll framför oss. Inte minst middagsbuffén är något att se fram emot. När tröttheten faller på drar vi oss tillbaka till våra hytter och laddar inför kommande dagar i den norska huvudstaden. Dag 2-3 Oslo Vi avnjuter en stärkande frukost ombord på fartyget innan vi anländer till Oslo hamn Fartyget angör i centrala Oslo Förmiddagarna dag 2 och 3 ordnas det utfärder i Oslo med lokala guider. Eftermiddagarna är fria för egna aktiviteter. Båda dagarna äter vi gemensamma luncher och middagar. Hotellet vi bor på är Scandic Hotel Edderkoppen. Det är Norges första teaterhotell. Hotellet ligger mitt i centrala Oslo med promenadavstånd till huvudgatan Karl Johan. Dag 4 Oslo-Älmhult Efter frukost är det avresa hemåt. Vi stannar för lunch och kaffe på lämpliga ställen. I resans pris ingår: bussresa, väg- bro- och färjeavgifter, boende i dubbelhytt inkl. middagsbuffé och frukost ombord på båten, boende i dubbelrum inkl helpension, stadsrundtur inkl. lokalguide 2 x 3 timmar i Oslo. Pris per person: 3650 kr Enkelrumstillägg: 690 kr Enkelhyttstillägg: 240 kr cvuxenklubben Anmälan senast 1 augusti, anmälan är bindande. Anmälan sker till Christer Blomqvist på telefon eller via mail: Resan betalas senast den 1 augusti till BG Ange namn + Osloresan på talongen.

16 26 19 juni AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS cvuxenklubben IKEA VUXENKLUBB Bjuder in till årsmöte den 2 september klockan i Storan på Aktivitetshuset. - Sedvanliga årsmötesförhandlingar - Bo Franzén visar en liten film - Underhållning Vi bjuder på landgång och dricka samt kaffe och kaka. Som vanligt har vi ett lotteri med fina vinster. Anmälan till Iréne Willa senast den 19 augusti på telefon eller , eller via mail: IKEA Vuxenklubbare med respektive är hjärtligt välkomna! Hälsningar Styrelsen Har du en gammal gitarr hemma som du inte använder? Då är vi på Aktivitetshuset intresserade av att komma över den. Vi planerar att förändra utseendet i After Work lokalen och letar därför gitarrer som bara ligger och samlar damm. Har du även något annat instrumet så är vi intresserade av dessa med. Hör av dig till Stefan Thörn på Aktivitetshuset. Sommar, sommar... Nu när det är grilltider brukar antalet sammankomster också öka. Vi njuter av värmen och slåss lite med myggen. Då kan det vara kul med lite aktiviteter. Du vet väl om att vi har femkampspaket, frisbeegolf, kubb och andra spel till utlåning. Vi hyr också ut stolar, bord och grillar till din sommarfest. Gäller det en teamaktivitet så finns nu möjligheten att kontakta Meeting Services för ytterligare information om upplägg. Hockey Torsdag 11/9 kl Växjö Lakers-HV71 Pris: Buss/biljett bästa platserna långsida sektion L ovanför Lakers avbytar bås 550 kr Lördag 11/10 kl Växjö Lakers- Leksands IF Pris: Buss/biljett bästa platserna långsida sektion L ovanför Lakers avbytar bås 550 kr Tisdag 25/11 kl Växjö Lakers- Frölunda HC Pris: Buss/biljett Sektion A 450 kr Lördag 10/1-15 kl Växjö Lakers- Djurgårdens IF Pris: Buss/biljett bästa platserna långsida sektion L ovanför Lakers avbytar bås 550 kr

17 26 19 juni AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Magdalena Ohlin - Personlig tränare Nu är Magdalena tillbaka från sin utbildning till Personlig tränare. Det hon erbjuder är: 60 minuter är den mest populära produkten. Tillräckligt med tid för att hinna träna hela kroppen. Duo för dig som vill träna tillsammans med en vän under 60 minuter. En personlig tränare coachar och hjälper er båda under svettiga träningspass. FysGrupp Träna 1-2 gånger i veckan med personlig tränare i en grupp på 4-6 personer. Här varvas funktionella styrkeövningar med kondition. (Gäller för friskvårdsbidraget) Paket och priser för Yoga och Personlig Träning, betalas i kassan på Aktivitetshuset. 10 x 60 min (ingår screening och träningsplan) 4500:- (ordinarie pris 4995kr ) 20 x 60 min (ingår screening och träningsplan) 8100:- (ordinarie pris 8995kr) Duo 60 x 10 gånger (ingår screening och träningsplan) 3400kr/person (ordinarie pris 3745kr) FysGrupp x 10 gånger (ingår screening och träningsplan) 2695:- Kontakta Magdalena direkt för att sätta igång med träningen. Kontakt mån-fre kl På telefon eller via mejl Hemsida: Facebook: Vi vill önska alla våra besökare en trevlig midsommar och en skön sommar! Tack till Vuxenklubben för ett gott samarbete! Vi har öppet hela sommaren, välkommen in! Öppettider v 25 och 26 Vecka 25: Måndag - onsdag Torsdag Fredag - söndag STÄNGT Trevlig midsommar! Vecka 26: Tisdag stänger vi p.g.a. avdelningsaktivitet Våra sommartider gäller vecka Måndag-fredag , lördag-söndag STÄNGT Öppet: måndag-torsdag , fredag , lördag-söndag Som IKEA medarbetare har du access till Multihallen alla dagar Telefon ,

18 26 19 juni LUNCHGUIDE MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR AKTIVITETSHUSET MÅN Moniques tom kha-soppa TIS Elsies fisksoppa ONS Het tacosoppa TOR Len sparrissoppa FRE Champinjonsoppa med bacon Veckans vegetariska: Krämig blomkåls- och purjolökssoppa Hemlagad soppa, 49:- Serveras med bröd och smör (Alla våra soppor är fria från gluten och laktos) Vi serverar även matiga sallader, wraps, sushi, och mackor. Kvällstid serverar vi belgisk våffla, grillade smörgåsar och toast från grillen. IKEA gatan 8, tel , Öppet; mån-tor , fre , lör-sön IKEA RESTAURANGEN Lunchbussen gör sommaruppehåll veckorna Självklart är du fortfarande varmt välkommen att luncha på varuhuset. Passa på att utnyttja det fina vädret och få lite motion på köpet - låna en cykel och trampa ut! PER ANDERSENS MÅN Kycklinggryta Hawaii, serveras med ris. Stekt falukorv med stuvad blomkål och kokt potatis. TIS Fiskgratäng florentine med potatismos. Färsbiff med champinjonsås, kokt potatis, grönsaker och inlagd gurka. ONS Helstekt fläskkarré med gräddsås, kokt potatis, grönsaker och äppelmos Varma kycklingdrumstick med potatissallad. TOR Spagetti med tomatsås. Fläskschnitzel med aromsmör och purjolökspotatis. FRE Husmansbuffé: Baconlindad korv med äggröra och stekt potatis. Stekt torsk med baconsås, kokt potatis och ärtor. Varje dag serverar vi dagens sallad. Sallad, bröd, smör, dricka och kaffe ingår. Häfte med tio lunchkuponger: 650:- Öppet hela sommaren - Meny finns på VÄRDSHUSET Ät så mycket du vill av vår lunchbuffé med massor av goda grönsaker, krispig sallad, läckra såser, flera hemlagade varmrätter med eller utan kött, hembakat bröd, flera olika tillbehör samt lingondricka, isvatten och kaffe. 70:- 79:- Måndag-fredag IKEA gatan 1, tel Alla lunchrestauranger i Älmhult finner du på

19 26 19 juni SAKER & TING MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR SÄLJES KIVIK one seat section + beige cover = 600 SEK. KIVIK footstool + beige cover = 600 SEK. 1 year used, very good condition. Call Grå Herrcykel, Mustang, 8-vxl. Pris: 2200 kr. Mobil: Hus i Killeberg, byggt 2011, boyta 90m2 + biyta 80m2 (stort uterum 32m2, dubbel garage 58m2 inkl. förråd), utespa (6 pers). För mer info kontakta Lucie; tel Mercedes Benz GLK 220 CDI, automat, 2011 (7000 mil). För mer info kontakta Lucie; tel Harley-Davidson FLHTCUI 2009 (1130 mil) svart metallic. För mer info kontakta Lucie; tel Tripp trapp stol med bygel i naturfärg säljes. Pris 500 kr. Tele: Räddningsvästar till barn 100 kr/st: 1 st Baltic Bambi Supersoft UV-yellow 3-15 kg. 2 st Baltic Split front Orange kg. Tel st Rolling Stones sittplatsbiljetter 1/7 på Tele 2 Arena Stockholm. säljes pga förhinder för inköpspriset 695 kr/st Torr björkved: Vedsäckar med fint kluven björkved i 30 cm längder liters 750 kr/säck. Perfekt till din öppna spis, kamin eller kakelugn. Gratis hemkörning inom Älmhult. com Playstation 3 500gb slim. Flera original spel ingår. Dubbla spelkontroller. Hdmi och alla original sladdar. Pris: kr. Ring Magnus Rolling Stones biljett Stockholm 1 juli 1 st. Bästa sitt plats 3600:- Osby UTHYRES Vackert sommarhus på Österlen, 6 km söder om Åhus. Gångavstånd till strand. 120 m2, 8 sovplatser. Huvudbyggnad med dubbelsäng, våningssäng, öppet kök, badrum med tvättmaskin. Gäststuga med sov- och badrum. Intresserad, ring Sommarstuga på Öland. Nära Saxnäs camping, havsbad, pool och golfbana. Naturskönt och lugnt område. Fullt utrustat med alla bekvämligheter. Max 7 personer. Rök och djurfritt. Ledigt v. 26,27,30 och 33. Kontakta eller för mer info. Nyrenoverad stuga med närhet till sjöar med fiske och bad, lantligt beläget i nordösta Skåne. 30 km från Älmhult, 3 km från Lönsboda, 14 mil från Malmö,. Huset är renoverat i lantlig stil. Ca 90 kvm, 5 rum och kök, härlig öppen veranda. 6 bäddar och 1 bäddsoffa. Stugan uthyres veckovis, ev längre tid. Mail: Sjönära/friliggande stuga uthyres från September månad. Stugan är fullt modern, storlek 38m2 ca 10 minuter från IKEA of Swe- den. Du är välkommen att ringa Stefan om du är intresserad på Bilder på stugan finns att få om du är intresserad. Hus på landet m stor trädgård. Cykelavstånd till centrum (6km) på bra vägar. 7rum + stort kök, varav 3 sovrum (ca200m2). Delvis möblerat om önskas. Garage o förråd. Kallhyra 7000:-, bergvärme. Ledigt fr 1 sept Frågor & svar; hofflander.se, tel: , ( kl kl ). Hus i norra Lund från 2011, 5 minuter från tågstationen uthyres eller säljes. Vid uthyrning, 1-2 år, möjligt att få möblerat. 135 m2, 2 våningar, 3 sovrum, 2 badrum, 1 vardagsrum med öppet kök, 1 allrum. Kontakta com eller ring ÖNSKAR HYRA Jag är en kreativ tjej som önskar hyra en lägenhet i centrala Växjö from. September månad. Hör av dig till mig på tel ÖVRIGT Flyttloppis i Damsnäs. Väg 120 mot Häradsbäck, 4 km från Älmhult. Lördag den 28/6 och söndag den 29/6 klockan 10:00-15:00 Vid utdelning av vinster, vårlotteriet, saknades ett ben till ett bord. Familjen vann bla,en hylla, ett litet trekantigt bord och ett lite större (detta bord saknar ett ben) i björk. Benet finns hos mig. Mobil Göran Sundgren, Furugatan 4 Älmhult,

20 26 19 juni 2014 Så här binder du din egen midsommarkrans! Steg 1: Köp eller plocka dig en midsommarbukett. Klipp av blommor och blad till 4-5 cm. Detta kommer göra det enklare för dig att binda din krans. Steg 2: Skapa en stomme genom att mäta huvudet med ståltråd och klipp till VÄL tilltaget med tråd. Gör en ögla i ena änden av ståltråden, denna ska i slutändan sluta ihop kransen. Steg 3: Lägg blommorna omlott längst med stommen och linda tråd runt blommorna vartefter du lägger dem på plats. Steg 4: Prova kransen innan du binder ihop den. Du sluter din krans genom att böja änden genom din ögla som du gjorde i början. Nu är du redo för allt vad midsommarfirandet innebär! ÄLMHULTSBLADET Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen på eller

MÅNGSIDIG textilkollektion ger människor möjligheter

MÅNGSIDIG textilkollektion ger människor möjligheter MÅNGSIDIG textilkollektion ger människor möjligheter Samarbete mellan IKEA och sociala etreprenörer i Indien Säljstart 27:e juni 2014 MÅNGSIDIG textilkollektion: samarbete mellan IKEA och sociala entreprenörer

Läs mer

STADIGT kollektion. ett samarbete mellan IKEA. och sociala entreprenörer i Indien

STADIGT kollektion. ett samarbete mellan IKEA. och sociala entreprenörer i Indien STADIGT kollektion ett samarbete mellan IKEA och sociala entreprenörer i Indien STADIGT stödjer social utveckling STADIGT är den tredje i raden av handgjorda kollektioner som är resultatet av ett unikt

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

HEMTRAKT, TILLFÄLLIG KOLLEKTION / s.2 - s.8. OM SOCIALA ENTREPRENÖRER / s.9 - s.12. STÖDJER MÄNNISKOR OCH SAMHÄLLEN / s.17 - s.18

HEMTRAKT, TILLFÄLLIG KOLLEKTION / s.2 - s.8. OM SOCIALA ENTREPRENÖRER / s.9 - s.12. STÖDJER MÄNNISKOR OCH SAMHÄLLEN / s.17 - s.18 HEMTRAKT HANDGJORD KOLLEKTION FRÅN IKEA I SAMARBETE MED SOCIALA ENTREPRENÖRER I INDIEN SÄLJSTART: 19 FEBRUARI 2016 HEMTRAKT, TILLFÄLLIG KOLLEKTION / s.2 - s.8 OM SOCIALA ENTREPRENÖRER / s.9 - s.12 HUR

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

Facit Spra kva gen B tester

Facit Spra kva gen B tester Facit Spra kva gen B tester En stressig dag B 1 Pappan (mannen) låser dörren. 2 Han handlar mat efter jobbet. 3 Barnen gråter i affären. 4 Han diskar och tvättar efter maten. 5 Han somnar i soffan. C 1

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010

Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010 Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010 Obs! Mer bilder i bildgalleriet Tre helger med mycket trevligt tillsammans med hund och andra hundförare. Alla tre helgerna inkluderar intensiv,

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer

Din Fritid Våren 2016

Din Fritid Våren 2016 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamhet Din Fritid Våren 2016 Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna Innehåll Information Fritidsverksamheten....

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Bli en ledare över ditt liv

Bli en ledare över ditt liv EN RESA FÖR KNOPP & KROPP TILL PALMA DE MALLORCA, 6 APRIL - 13 APRIL 2013 Bli en ledare över ditt liv FÖLJ MED PÅ EN UNIK RESA SOM KAN BLI STARTEN PÅ NÅGOT NYTT Vi har skräddarsytt ett program utifrån

Läs mer

Borlänge Skolors Musikkår

Borlänge Skolors Musikkår Borlänge Skolors Musikkår 27 juni 8 juli 2013 Nu är det snart dags att stiga på bussarna och åka till Lido di Jesolo! Vi ledare ser fram emot ett par härliga veckor tillsammans med er och hoppas att allt

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. En ny säsong för Givebox med en ny fadderfamilj S.4. IKEA Museum söker bygglov S.3. DC fyller 50 år S.5

ÄLMHULTSBLADET. En ny säsong för Givebox med en ny fadderfamilj S.4. IKEA Museum söker bygglov S.3. DC fyller 50 år S.5 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET IKEA Museum söker bygglov S.3 DC fyller 50 år S.5 Donation av IKEA Foundation S.2 En ny säsong för Givebox med en ny fadderfamilj S.4

Läs mer

West Coast Triathlon Camp

West Coast Triathlon Camp West Coast Triathlon Camp Tylösand 29-31 maj 2015 För 6:e året i följd! med Lars Rosencrantz & Carl Brümmer West Coast Triathlon Camp TRIATHLON CAMP Välkommen! Vi är väldigt glada över att kunna presentera

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser 2014 Här har vi samlat ihop allt vi tycker att du bör och allt vi tror att du vill veta, om vad restaurangen erbjuder. Det är en hel del. Stort eller smått, snabbt eller långsamt, här eller där, tidigt

Läs mer

R-Nytt Nr 1-2015 1 1

R-Nytt Nr 1-2015 1 1 R-Nytt Nr 1-2015 1 1 Ansvarig utgivare: Thomas Andreasson Telefon: 0512-50754 Mobil: 0730-841989 Epost: ordf@cc-r.se Örlenbadets Familjecamping Campingvägen 8 543 94 Tibro Telefon 0504-222 55 E-post: cc-orlen@tibronet.se

Läs mer

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön Kompis med kroppen 5. Bra för mig bra för miljön 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, föräldern, syskon, tränare eller någon annan du känner om varför de tycker att man ska äta

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

Fritidsaktiviteter. September-November 2017

Fritidsaktiviteter. September-November 2017 Fritidsaktiviteter September-November 2017 Brohaga Gränsgatan Nitvägen Jakobsväg Frostagatan Potatisvägen Hagadal Snälltågsvägen Södra Kaserngatan Rekonditioneringen Mobila stödet Fasta aktiviteter helgfria

Läs mer

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Där gammal och ung möts Sommarprogram För seniorer Mötesplats Rönnby Släggkastargatan 1 722 41 Västerås 021-39 36 35 catarina.ekholm@vasteras.se Några hopplock

Läs mer

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse.

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Jóhann F ś Ridresor Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Nu välkomnar han alla oss, som han har lärt känna under sina år i Sverige, att komma hem till honom

Läs mer

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Känner du att du vill kunna använda mer funktioner i Kapster eller Nextep? Vi hjälper dig att använda programmet för att du ska kunna få mer tid över till

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige

Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige Träffkalender 2016 Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige Detta vänder sig till alla medlemmar som i första hand kör på alla våra fina/trevliga mini-träffar dessutom

Läs mer

Kraftsamlingen. Det är lätt att se vem som har. 100 % grön el. Bäst i branschen! Husakuten, alltid till hands. Kundförmåner. El från förnybara källor

Kraftsamlingen. Det är lätt att se vem som har. 100 % grön el. Bäst i branschen! Husakuten, alltid till hands. Kundförmåner. El från förnybara källor Kraftsamlingen Information och erbjudanden från Dalakraft november 2014 Det är lätt att se vem som har dalakraft. Bäst i branschen! Så säger våra kunder 100 % grön el El från förnybara källor Husakuten,

Läs mer

MEDLEMSBLAD 3/2015 JUNI-AUGUSTI

MEDLEMSBLAD 3/2015 JUNI-AUGUSTI MEDLEMSBLAD 3/2015 JUNI-AUGUSTI Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863 7800

Läs mer

RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I LUND

RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I LUND Oj, vad tiden går fort! April är snart slut och sommaren närmar sig med stormsteg. Men innan sommaren kommer har vi ytterliggare en fartfylld månad att se fram emot! Vårinsamling, mångfaldsrunda, nätverksträff,

Läs mer

& Sång i Nerja 9-16 April 2015

& Sång i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja med en vårvecka Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2015 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Lunchbussen rullar för alla S.6

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Lunchbussen rullar för alla S.6 34 15 augusti 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET En hälsning från Jesper S.4 Lunchbussen rullar för alla S.6 Elbilsrally i Växjö S.7 Där varje dag börjar Nya IKEA

Läs mer

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 Postens IF Ludvika och Postens Idrottsförbund inbjuder till POSTTRAMPET. Motionsklassen kommer att cykla på natursköna cykelbanor anlagda på gamla järnvägsbankar på

Läs mer

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Copyright ICA AB 2011. 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, personalen i matsalen, vaktmästaren, en annan lärare, syskon, föräldrar, idrottstränare

Läs mer

www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2013

www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2013 Semesterprogram Sommaren 2013 LSS Funktionsstöd/Fritid och Kultur inbjuder Dig att delta i vår semesterverksamhet sommaren 2013. Resorna och lägren är första hand till för dig som är över 21 år och bor

Läs mer

Att resa är att träffa gamla vänner - och nya.

Att resa är att träffa gamla vänner - och nya. Att resa är upplevelser! Att resa är att träffa gamla vänner - och nya. Vårresa 12 mars till Dalénmuseet Stenstorp. 08.00 Bussen avgår från Parkhallens parkering. Medtag kaffekorg, vi stannar på lämplig

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM Nedan finner du dels information angående våra konferenslokaler och även förslag på priser på konferenslokaler och rum. Observera att priserna kan variera beroende på datum

Läs mer

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com SEARCH2011 Träningsresa S.E.A.R.C.H. 2011 J.Malmqvist training specialists Panorama Hotel Kalamaki Kreta 14-21 oktober 2011 Klassiskt förstaklasshotell högt beläget på en udde utanför byn Kalamaki. Till

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa La Manga Club, Spanien 19-26 september 2017 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73 Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 28 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 14 augusti 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon 042-26

Läs mer

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015 Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal HÖSTENS och VINTERNS 2 AKTIVITETER 2014-2015 Lär dig cykla! Sörliden Valla ordnar i samarbete

Läs mer

Fritidsbladet. Aktiviteter

Fritidsbladet. Aktiviteter Fritidsbladet Aktiviteter Sommar 2015 Aktivitetsinformation Bokning Ange alltid namn födelsenummer (underlag till faktureringen), adress, samt telefonnummer, när du anmäler dig till en aktivitet. Du måste

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9.

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 september

Läs mer

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015 Sportlov 2015 2015 Hörby 16-20 februari 2015 Skapa på museet och se den fantastiska utställningen Undrien Kom till Undrien, hälsa på i Trottoarien! Se den fantastiska utställningen och låt fantasin flöda

Läs mer

Sommarens semester Aktiviteter 2016

Sommarens semester Aktiviteter 2016 Sommarens semester Aktiviteter 2016 Hej! Nu är det dags att anmäla sig till Fritidsverksamhetens sommaraktiviteter 2016. Vi har som vanligt ett blandat o varierat utbud framtaget efter önskemål från Er

Läs mer

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten Sommarsemester 2010 Arrangeras av Stöd- och serviceenheten Dagsemester vid scoutstugan i Åhus I år finns det möjlighet att åka till Scoutstugan under dagtid lördag till onsdag vecka 27-28. Du kan söka

Läs mer

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012 Hunden i Söderköping Hundföretagare i samarbete Det mesta för din hunds bästa AlphaOhm Fysioterapi Carinas Hundvård Catharinas Agilitycenter Hundforum Hund & Katt shopen Pensionat Tass & Hov Nyhetsbrev

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

RUTE HEMBYGDSFÖRENING

RUTE HEMBYGDSFÖRENING RUTE HEMBYGDSFÖRENING Program för vintern, våren och sommaren 2013 Torsdag 14 februari 2013 kl: 19.00 Trivselkväll i Rute Folkets Hus med Calle Brobäck som visar historiska bilder från norra Gotland. En

Läs mer

Semester vid Tofta Södra på Gotland! http://www.lillabjallerupbostader.se/tofta/

Semester vid Tofta Södra på Gotland! http://www.lillabjallerupbostader.se/tofta/ GOTLAND Semester vid Tofta Södra på Gotland! Välkommen till Gotland - Vill du vara med och uppleva Gotland i......sin vårskrud med blommande blåsippor på tomten!...sin sommarkappa med glada bruna ben!...sin

Läs mer

Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training Camp Portugal 3-10 Okt 2015

Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training Camp Portugal 3-10 Okt 2015 Bättre LEDARE genom FYSISK TRÄNING LEADERSHIP BY COACHPOWER Anders Szalkai är på plats under veckan och är ansvarig för löpträningen Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training

Läs mer

Kärnan. Meny- och aktivitetshäfte November

Kärnan. Meny- och aktivitetshäfte November Kärnan Meny- och aktivitetshäfte November Välkomna! Alla seniorer boende i Sjöbo kommun är välkomna till oss på mötesplats Kärnan. Du är välkommen till våra lokaler där du kan träffa andra människor och

Läs mer

Stora Opelträffen 21-25 juli

Stora Opelträffen 21-25 juli Inbjudan Stora Opelträffen 21-25 juli Välkomna till årets stora 25 års jubileum! Vi firar detta i sagolika Sunne som ligger i Värmland.Platsen vi ska vara på är i Sunne Swecamp i Kolsnäs. Campingen är

Läs mer

BOK ANERJA.SE RIDNING I NERJA. Calle Granada 62 Nerja Tel: +34 952 52 0467 E-Mail: magnus@bokanerja.se. Web:bokanerja.se

BOK ANERJA.SE RIDNING I NERJA. Calle Granada 62 Nerja Tel: +34 952 52 0467 E-Mail: magnus@bokanerja.se. Web:bokanerja.se BOK ANERJA.SE RIDNING I NERJA Calle Granada 62 Nerja Tel: +34 952 52 0467 E-Mail: magnus@bokanerja.se Web:bokanerja.se 2 VÄLKOMMEN TILL NERJA Nerja med sina 3000 soltimmar om året. En stad värd att upptäcka,

Läs mer

Östra Storgatan 5 & Östra Storgatan 28A, Jönköping Tel:036 291 54 30 & 010 744 15 80

Östra Storgatan 5 & Östra Storgatan 28A, Jönköping Tel:036 291 54 30 & 010 744 15 80 20% GÄLLER PÅ ETT HELT KÖP EJ BÖCKER MED STUDENTPRISER, SMART- BOX, PRESENTKORT, FRIMÄRKEN ELLER RÄKNARE Östra Storgatan 5 & Östra Storgatan 28A, Jönköping Tel:036 291 54 30 & 010 744 15 80 Med reservation

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

Kristoffer Bergdahl Registrerad Fastighetsmäklare. Välkomna på visning! Mob 0703-46 57 62

Kristoffer Bergdahl Registrerad Fastighetsmäklare. Välkomna på visning! Mob 0703-46 57 62 är ni Visning: Söndagen 23/3 12:00-12:45 Välkomna till detta unika gamla hus på härliga Råå. Bostaden erbjuder en generös takhöjd, stukaturer, gamla fina plankgolv och kakelugn! Lummig trädgård i söderläge

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

Sommarresor 2016. Fritid LSS

Sommarresor 2016. Fritid LSS Sommarresor 2016 Nu är det dags för en ny sommar. Som vanligt kan vi erbjuda många dagsutflykter och ett antal resor med möjlighet att sova borta. Vi fortsätter t.ex. att njuta av Soludden. Vi har öppet

Läs mer

INBJUDAN TILL POSTSIMMET

INBJUDAN TILL POSTSIMMET INBJUDAN TILL POSTSIMMET och PIF-GALAN I MALMÖ 2008-11-15 Postens Kamratklubb Malmö och Postens Idrottsförbund inbjuder till Postsimmet och PIF- Galan 2008. Det är med glädje som vi i Malmö hälsar Er välkomna

Läs mer

Efter en god natts sömn så packade vi ihop och drog oss ner mot Färjan i Rödby. Vi åkte rätt tidigt på Torsdag morgon, käkade frukost på båten för vi

Efter en god natts sömn så packade vi ihop och drog oss ner mot Färjan i Rödby. Vi åkte rätt tidigt på Torsdag morgon, käkade frukost på båten för vi MOTOGP 2015 Tänkte berätta om en till resa på 11 dagar som jag och 3 vänner gjorde sommaren 2015. Syftet med resan var at åka till Assen, Holland och kolla på Moto gp. Jag började min resa tisdag morgon

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Sommarens resor 2014

Sommarens resor 2014 Sommarens resor 2014 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 41 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 13 november 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon

Läs mer

Eckerö infoblad Februari 2016

Eckerö infoblad Februari 2016 Eckerö infoblad Februari 2016 Kommunfullmäktige sammankallas torsdagen den 25 februari kl 19.00 Mötet hålls på kommunkansliet och är öppet för allmänheten. Nya kommunfullmäktige sammanträdde för första

Läs mer

Semester vid Tofta Södra på Gotland! http://www.lillabjallerupbostader.se/tofta/

Semester vid Tofta Södra på Gotland! http://www.lillabjallerupbostader.se/tofta/ GOTLAND Semester vid Tofta Södra på Gotland! Välkommen till Gotland - Vill du vara med och uppleva Gotland i......sin vårskrud med blommande blåsippor på tomten!...sin sommarkappa med glada bruna ben!...sin

Läs mer

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 1 Ordförande har ordet Jag har varit ute och rest med vår lokalförening till Skagen den 25-28 maj. Vi var 32 medlemmar som fick uppleva några

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt.

Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt. Trikumo program 2011 Personalklubben Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo står för Trivsel, Kultur och Motion.

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 flysmåland Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

Hitta information (kurs C)

Hitta information (kurs C) Hitta information (kurs C) I dagstidningar finns det ofta annonser för olika typer av nöjen och aktiviteter. Svara på frågorna med hjälp av annonserna på nästa sida. A. Var kan man lyssna på musik gratis?

Läs mer

Kärnan. Meny- & Aktivitetshäfte Juni

Kärnan. Meny- & Aktivitetshäfte Juni Kärnan Meny- & Aktivitetshäfte Juni Välkomna! Alla seniorer boende i Sjöbo kommun är välkomna till oss på mötesplats Kärnan. Du är välkommen till våra lokaler där du kan träffa andra människor och känna

Läs mer

Följande gäller för utflykterna:

Följande gäller för utflykterna: Sommarplaneringen 2005 Nu är vi äntligen klara med planeringen för sommaren. Vi har planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Vi har försökt att hitta en variation i det vi gör, en del av utflykterna

Läs mer

VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009

VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009 VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009 Nu är sommaren snart här. De ordinarie studiecirklarna slutar under v. 24 (12/6), men Västerorts Aktivitetscenter kommer att hålla öppet

Läs mer

Restaurang Blåklinten. Champinjonsoppa smaksatt med ädelost. Morotsbiff, kall citronsås, potatismos

Restaurang Blåklinten. Champinjonsoppa smaksatt med ädelost. Morotsbiff, kall citronsås, potatismos Restaurang Blåklinten Meny vecka 51 Måndag Nordiskt Internationellt Sallad Veckans soppa Vegetarisk Chiligratinerad falukorv, potatismos Italiensk fiskgratäng, fänkål, zucchini, paprika, lök, basilikasås

Läs mer

Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015

Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015 Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015 UPPTÄCK RÄTTVIK FRÅN SADELN Att följa med på en guidad utflykt ger mervärde till din cykelupplevelse oavsett om du aldrig besökt Rättvik eller känner till omgivningen

Läs mer

Hösten 2008 SAS EQUESTRIAN. Hästaktiviteter. i höst! SAS HÄST-OCH RIDKLUBB

Hösten 2008 SAS EQUESTRIAN. Hästaktiviteter. i höst! SAS HÄST-OCH RIDKLUBB Hösten 2008 SAS EQUESTRIAN Hästaktiviteter i höst! SAS HÄST-OCH RIDKLUBB Äntligen höst!? Trots att solen värmer gott och många hästar nog är ute på välbehövd sommarvila passar vi på att tipsa lite om kommande

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2013. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Sommarkul med Fritidsgården Fenix!

Sommarkul med Fritidsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Fredagen den 17/2 Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget 1 Telefon 0476-550 00 (vx) Fax 0476-552 00 Organisationsnr

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006

NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006 Osbecksgymnasiet NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006 Matsedel v 13 Må: Falukorv, sås, potatis Ti: Pasta med laxsås On: Indisk kycklinggryta, ris To: Gulaschsoppa Fr: Fläskpannkaka, lingon Matsedel v 14 Må: Spagetti,

Läs mer

Personalresan till Amsterdam

Personalresan till Amsterdam Personalresan till Amsterdam Jag har det stora nöjet att hälsa dig välkommen till personalresan som 2010 går till Holland och vackra Amsterdam. Vi kommer att starta avresan tidigt så det blir en lång,

Läs mer

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Ladda batterierna inför julen med en Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 28/11-5/12

Läs mer

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015 Höstlov 2015 Hörby 26 oktober 1 november 2015 Prova på karate med Hörby Karateklubb Kom och prova karate med oss på Älvdalsskolan. 7-12 år tisdag 27/10 och torsdag 29/10 18.00-19.00. 13 år och uppåt tisdag

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2013! Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Med början hösten 2010 samt våren 2011-2012 arrangerade vi våra första tennisresor till Kroatien.

Läs mer

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014 The Ocean Walker är ett företag baserat i Stockholm, som brinner för Stand Up Paddling. Vi lanserar nu våran första Stand Up Paddel resa i maj 2014 till Estoril, Portugal. Våran resa är avsedd för alla

Läs mer

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete 2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete Tema Resa i Kina med Kultur, teknik och shopping 28 oktober - 4 november 2007 Inbjudan Tema Resa Kina Kultur, teknik och shopping Alla pratar om Kina

Läs mer

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab Beddingestrand Ängssyrevägen 3 Ett arkitektritat stenhus från dast ab några minuter från stranden dast ab säljer ett unikt arkitektritat stenhus på bästa läge i Beddingestrand. Låt dig inspireras av tomtens

Läs mer