På grund av tekniska problem kommer tränarintervjuerna inför den 4 maj att visas i en pdf

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "På grund av tekniska problem kommer tränarintervjuerna inför den 4 maj att visas i en pdf"

Transkript

1 Av Ulf Zeider På grund av tekniska problem kommer tränarintervjuerna inför den 4 maj att visas i en pdf Lopp 1 - V4-1 Smith: 1 Timeless Stride avslutade förra årets säsong med två övertygande DT-segrar. Jag är nöjd med förberedelserna inför årsdebuten och hoppas på en placering i den främre träffen. Fäste i banan är ett krav. Gustafsson: 2 Earth Hour har utvecklats starkt som sprinter och årets facit är två segrar på fyra starter så här långt. Hästen är oerhört speedig och Jacob Johannson har god tumme med honom. Är med i matchen. McLaren: 3 Hurry Lime står bra till viktmässigt i handicapen och formen är på "g" av träningen att döma. Är tillräckligt kapabel för att kunna överraska. Kvisla: 4 Afaal mår prima och hästen känns jättefin i jobben inför säsongsupptakten. Nu är han inte speciellt vässad för uppgiften och det återstår att se hur långt det räcker med toppvikten 64 kg. Björling: 5 Mr David blev överrumplad strax innan mållinjen senast och fick ge sig med liten marginal. En högkalibrig sprinter som duger långt i det här sällskapet. H-I Larsen: 6 Mutaleeq förbättrar sig stadigt och toppformen är inte långt borta. Dagens 1350 m DT är optimala förutsättningar och jag tycker att hästen ska streckas på varje seriös V4-bong. Jardby: 7 Amazing Tiger är en jämn och stabil DT-specialist som motsvarar sitt formtal alla dagar i veckan. Ett fast banunderlag stärker hans aktier väsentligt här. Lopp 2 - V4-2 / LD-1 Malmborg: 1 Der Blaue Reiter känns förbättrad i jobben och i den här starten utrustar vi honom med blinkers. Hästen fungerar nog allra bäst bakifrån och borde räcka långt i denna Treårslöpning. Spåret? Kvisla: 3 Rex Kalejs har övervintrat på bästa sätt och jag har höga tankar om honom inför treårssäsongen. Även om det saknas något lopp i kroppen så vill han säkert ha ett ord med i laget. Är anmäld i bl.a. Norskt 2000 Guineas och IKC-serien. Gustafsson: 4 Bollinger svarade för en mäktig avslutning senast och lyckades hinna ikapp på mållinjen. En treåring som verkar vara av rätt sort och blir spännande att följa fortsättningsvis. Björling: 5 Red Dakota är ett ärligt sto som alltid gör jämna prestationer. Nu möter hon några riktigt bra treåringar och vi får nog helt och hållet inrikta oss på pengar. Wahl: 6 Arabda infriade favoritskapet i Sverige-debuten och segermarginalen skrevs till hela sex längder. Det treåriga importstoet fortsätter att övertyga i träningen om morgnarna och jag tycker att uppgiften ser spännande ut på papperet.

2 Stenefeldt: 7 Mocacha blev påriden senast och ledsnade totalt på kuppen. Formen är annars jättefin och Täbys DT passar honom mitt i prick. En fartfylld treåring som säkert håller ställningarna länge.. Lopp 3 - V4-3 / LD-2 Tjernström: 1 Novagem är i ett utmärkt skick och segerformen verkar hålla i sig. Hon är klart distansgynnad och står bra till handicapmässigt. Måste räknas. Stenefeldt: 2 Peace In Our Time är en urstark långdistansare som inte räds offensiva upplägg. Hästen har ju tidigare segrat tillsammans med lärlingen Aase Marie Brown och tre kilo viktlättnad spelar inte sällan en avgörande roll. I striden. Malmborg: 3 Imanuel är en grundkapabel DT-häst som behöver ha ett fritt löpsätt för sin långa aktion. Med rätt "resa" så duger han långt i Klass 3 Handicap. 4 Greenday börjar komma till åren och det gäller att honom på rätt humör. Är tillräckligt kapabel men ytterst svårbedömd. Kvisla: 5 Jacquin är mer stark än speedig och Täbys DT fungerar väldigt bra. Med ett hårt utgångstempo så lär han plocka många över upploppets raka. C Andersson: 6 Attila kliver nu ned i klass med högre vikt. Formen är oförändrad på topp och en placering bland dom tre främsta ligger inom räckhåll. Stall Sandh: 7 Supreme Soviet är en merittyngd herre som framförallt behöver hålla sig lugn och koppla av i loppet. Träningsrundorna lovar gott och förr eller senare så kan skrällen vara ett faktum. J B Hansen: 8 Hakuna Matata är nu kvitt sina problem och hästen fungerar betydligt bättre på Täbys DT. Jag hoppas och tror att han åtminstone infriar sitt handicaptal. H-I Larsen: 9 Satang är bra i ordning och formen verkar hålla i sig. Nu möter han lite bättre hästar med lägre vikt och det behöver inte vara någon nackdel. Bland dom tre? Engblom: 10 History Girl ser nog helst att banan blir åt det tyngre hållet för att det riktigt ska passa hennes likör. Hon tjänar pengar i bästa fall. Jahreskog: 11 Hidden Hero skötte sig bra i kvalet på Jägersro. Hästen har dock varit borta i ca 8 månader och det är svårt att säga om luften verkligen räcker till här. Outsiderchans. Gustafsson: 12 Mouschka är väldigt jämn av sig och sällan borta ur platsstriden. Jag kalkylerar med en placering i den främre träffen. Lopp 4 - V4-4, Trio Schillström: 1 Easter Star känns pigg och alert i jobben och jag är jättenöjd med honom. Vi liftar med i draget ifrån det invändiga startspåret och med rätt "resa" så vet man aldrig. 4 Shabassh är en liten krigare som sällan gör någon slät figur. Även om han nu rids med stor övervikt så kan det resultera i pengar. Källse: 2 Manhattan är i bättre form än vad raden antyder. Nu står han perfekt till med tre kilo lärlingslättnad och måste räknas bland de tre främsta om han får sitt fria löpsätt.

3 Borén: 3 Take On Me och 6 Maya är två spännande nyförvärv som gör sin första start i min regi. Take On Me mår väldigt bra och verkar ha fått en nytändning sedan vi testat honom på hinder i träningen. Maya har övervintrat jättebra och blir speciellt intressant att följa med gräs under hovarna. Mina hästar har kapacitet men är samtidigt svårbedömda efter sina långa tävlingsuppehåll. Malmborg: 5 Tigris Altaica känns pigg värre i jobben och är väl grundtränad under vinteruppehållet. Jag blir inte alls förvånad om hon grejar en framskjuten tätplacering i årsdebuten. Rödjare: 7 Praise tränar riktigt bra och kommer att förbättra sig med tiden. Jag tror att han behöver ytterligare något lopp i kroppen och kan säkert göra sig gällande över längre distanser så småningom. C Andersson: 8 Shepherds Bow kändes jättefin i sista finslipningen och toppformen är på "g". Hästen står nu perfekt till viktmässigt och är ett bud bland flera med chans. Brandt: 10 Eldivo gick bra i årsdebuten och formen pekar i rätt riktning. Hästen står bra till i handicapen och det brukar vara små marginaler i Klass 4. Larsen: 11 All In All har lugnat ned sig i humöret och mognat väsentligt i år. Hon kan galoppera och förhoppningsvis hanterar hon Täbys DT på ett bra sätt. Svårbedömd. Smith: 12 Eddie Shoestring har varit borta sedan i höstas och den rätta formen lyser med sin frånvaro. Hästen är tillräckligt kapabel, men... Vång: 13 Branson tränar med plus i kanten inför årets första start. Det höga spåret är väl ingen höjdare direkt och löpningsförloppet kommer nog bli helt avgörande i målgången. Walsh: 14 Integria underhåller formen i lätta träningsjobb och det lovar gott inför grässäsongen. Hästen är speedig och medeldistansen ska inte utgöra något hinder. Med lite tur så dyker han upp i striden. Lopp 5 - V5-1 Persson: 1 Gladtoseeme mår hur bra som helst och är nu på jakt efter tredje raka amatörsegern med Tobias Hellgren på ryggen. Den höga vikten ska inte vara några större problem utan möjligtvis distansen som kan vara i längsta laget. Brolin: 2 Ailsa Carmel uppträder normalt i jobben och formen sitter i. Hon är tillräckligt kapabel om hon bara får diktera villkoren i ledningen. 5 Entillglory är jämn och rejäl och amatörtempot passar honom perfekt. V5-luring. Lindberger: 3 The Windtester och 4 Tigherella visar rejäla takter i jobben och mina hästar trivs i amatörsammanhang. Tigherella blandar och ger i resultaten, men har samtidigt hög grundkapacitet och blixtrar till då och då. Paulsson: 6 Alicia Island var ytterst nära senast att gå segrande ur striden. Hon verkar ha prickat in formtoppen på vårkanten och förr eller senare så spräcker hon nollan i livsraden. Bäck: 7 Eldöga har utvecklats starkt på sistone och gjort det riktigt bra under hela säsongen. Formen är nu åtminstone likvärdig och förhoppningsvis dyker han upp i striden. Distansen?

4 Lopp 6 - V5-2 Wahl: 1 Evans och 3 Hovercraft är två formstarka treåringar som gynnas av den fullvuxna distansen 2400 m. Det är nog hugget som stucket vem som är först i mål av mina hästar. Malmborg: 4 Glück Zurück avslutade vasst i målgången senast och ju längre distansen är desto bättre för hans del. Hästen är anmäld till Svenskt Derby och det är väl lite upp till bevis här. Larsen: 5 Cuica är ett treårigt som vi har ganska höga förväntningar på inför säsongen. Hon har växt en hel del och blir säkert nyttig med tiden. Lopp 7 - V5-3 Malmborg: 1 Glad Bear är jämnheten själv och hästen motsvarar sitt handicaptal alla dagar i veckan. Nu möter han lite sämre motstånd med högre vikt och det behöver inte vara någon nackdel. Är med i matchen. Stenefeldt: 2 Ronaldo, 7 Catch A Grenade och 8 Banksy är samtliga i fin författning och formen verkar bra. Jag tror att det är lite som skiljer mina tre hästar åt och löpningsförloppet avgör sinsemellan. Engblom: 3 Dundee har nu lopp i kroppen och formen är på "g". Även om distansen är i kortaste laget så plockar han säkert många till slut. Pengar? 5 Monkey Bar Flies är en fartfylld sprinter som nog hellre hade föredragit gräs under hovarna. Formen är klanderfri och en hyfsad penningplacering ligger inom räckhåll. 10 Puyol har tänt till rejält på sistone och är nu i sitt livs form. Hästen trivs allra bäst i ledningen och håller förhoppningsvis ställningarna länge... Larsen: 4 Night Angel är på rätt väg formmässigt och hon har inte några problem med underlaget. Hon känns förbättrad i jobben och tjänar förhoppningsvis pengar här. Myrin: 6 Top Story skyltar med toppform och hästen fungerar väldigt bra ihop med lärlingen Fanny Olsson i sadeln. Vikten är låg och nu kommer vi att ändra lite taktik från start. Pengar? C Andersson: 9 The Wicked Lord är i oförändrad toppform. Hästen är nästan lika jämn som klockan och måste räknas bland dom tre främsta i mål. Brolin: 11 Concorde är en ärlig fighter som vet var mållinjen är belägen. Nu kliver han upp rejält i klass och det återstår att se hur långt det räcker i denna tajta sprinterhandicap. Lopp 8 - V5-4 Malmborg: 1 America är relativt startsnabb och ledningen skulle säkert passa honom väldigt bra. Formen är oförändrad fin och uppgiften ser lämplig ut på papperet. Rödjare: 2 Carabella har mognat väsentligt på sistone och utvecklingen pekar åt rätt håll. Vikten är låg och det återstår nu att se om hon kan hävda sig i lite bättre sällskap. Nybrg: 3 Scenic Pass mår prima och formen är uppåtgående. Hon är framförallt speedig borde åtminstone kunna tjäna pengar med rätt löpningsförlopp.

5 Stall Sandh: 4 Seattles Girl är ett fartfyllt treårigt sto som tränar utan anmärkning. Hon är starsnabb och vi siktar på en god penningplacering. Kvisla: 7 Last Pay är på rätt väg formmässigt och denna Klass 4 Löpning borde passa honom som hand i handske. En fast och god DT-bana förbättrar hans möjligheter här. Dysell: 8 Thomahawkie och 9 Mirror Lad har varit borta sedan årsskiftet och det fattas troligtvis något lopp i kroppen innan toppformen infinner sig. Thomahawkie är väl den av mina hästar som möjligtvis skulle kunna överraska efter uppehållet. Engblom: 10 Dandy s Hero känns klart formförbättrad av jobben att döma. En grundkapabel DT-häst som absolut inte får nonchaleras av spelarna i denna lågklassiga löpning. Neuman: 11 Runforaward var nedsatt av infektion senast och den starten är bara att glömma. Hästen tränar med plus i kanten och kan säkert hävda sig långt i det här sällskapet. Det höga startspåret är en minusfaktor. lopp 9 - V5-5, Trio Smedman: 2 Maaloof mår jättebra inför säsongsupptakten. Hästen är mer stark än speedig och Jacob Johansen vet verkligen hur han ska ridas. Bland dom tre? Blomqvist: 4 Anagorn Z Regula är en rutinerad polack som fungerar väldigt bra på Täbys DT. 7 W Catchcash är obesegrad i två starter och hästen lovar gott inför kommande uppgifter. Jag är dock inte helt övertygad om vem som är först i mål av mina arabhästar och båda ska streckas på V5-bongen. Borger: 5 Neira Royal är ett ärligt arabsto som alltid gör goda dagsverken. 6 El Quattro har tillräckligt hög kapacitet, men det är frågan om årsdebut och hästen är inte speciellt vässad för den här uppgiften. Neira Royal är nog snäppet bättre för dagen. Kvisla: 8 Murjaan står bra till viktmässigt med lärlingen på ryggen och hennes kapacitet behöver inte ifrågasättas de dagar polletten faller på plats.

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15.

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Momarken 21. mars 2015 Kuske- og trenerkommentarer

Momarken 21. mars 2015 Kuske- og trenerkommentarer Unionskampen Momarken 21. mars 2015 Kuske- og trenerkommentarer V75-1 Ingen spetsaspirant 1. BEAK S NEWS - BRIT INGER WAHL: Senast kom han aldrig riktigt till i loppet men avslutade bra i skymundan. Är

Läs mer

Claes-Göran Björkroth: Anders Lindqvist: Reijo Liljendahl: Åke Svanstedt: Åke Svanstedt: Flemming Jensen: Reijo Liljendahl: Olle Goop:

Claes-Göran Björkroth: Anders Lindqvist: Reijo Liljendahl: Åke Svanstedt: Åke Svanstedt: Flemming Jensen: Reijo Liljendahl: Olle Goop: V75-1 1. Yucca Boko Claes-Göran Björkroth: Hon gjorde ett rejält lopp senast och allt känns väl i jobben efter det. Läget blev fint nu även om det är svårt att säga om hon kan hålla ledningen, det är ju

Läs mer

IKC Moneypenny Skyfall London Mayor Rimfrost Cara Blanca Secret Charge Stormzig Silmara

IKC Moneypenny Skyfall London Mayor Rimfrost Cara Blanca Secret Charge Stormzig Silmara Lopp 1 IKC Moneypenny har fin form och jag är ganska säker på att den längre distansen är en fördel. Göteborgs långa upplopp talar också till vår fördel. Jag tror på chans, säger Johan Reuterskiöld. Skyfall

Läs mer

Twistedlittlestar var bara dålig senast utan att jag har någon förklaring. Hon jobbar mycket fint, passar på distansen och fick ett bra startspår.

Twistedlittlestar var bara dålig senast utan att jag har någon förklaring. Hon jobbar mycket fint, passar på distansen och fick ett bra startspår. Lopp 1 Sharav har varit borta länge, men ser nu fin ut i träningen. Startspåret är fint och Göteborgs gräsbana oroar inte. Det är ett par bra emot, men en outsider kan väl Sharav kallas, säger Johan Reuterskiöld.

Läs mer

TRE TÄTA HANDICAPER PÅ V4

TRE TÄTA HANDICAPER PÅ V4 TRE TÄTA HANDICAPER PÅ V4 Nya oddsrekord på Komb och Trio? FRI ENTRÉ TÄBY GALOPP SÖNDAG 9 FEBR 2014 KLOCKAN 12.30 HÅLLTIDER DEN 9/2 12.30 Ulf Zeiders V4-tips 12.45 Lopp 1, V4-1 13.05 Lopp 2, V4-2, LD-1

Läs mer

NR.28 TÄBY GALOPP, SÖNDAG 14 SEPTEMBER 13.00

NR.28 TÄBY GALOPP, SÖNDAG 14 SEPTEMBER 13.00 NR.28 TÄBY GALOPP, SÖNDAG 14 SEPTEMBER 13.00 PROGRAMKRÖNIKA STOCKHOLM CUP INTERNATIONAL Välkommen till galoppsport när den är som bäst! Då de bästa galopphästarna i Skandinavien samlas för att göra upp

Läs mer

UPPLAGT FÖR STORA PENGAR Det är snarare regel än undantag att Axevalla brukar bjuda på en riktigt svår V75-omgång under Trippeltravet.

UPPLAGT FÖR STORA PENGAR Det är snarare regel än undantag att Axevalla brukar bjuda på en riktigt svår V75-omgång under Trippeltravet. TRAVEXPERTENS TIPS Av Olof Darius, Tomas Gustavsson och Philip Pettersson V75-system (lopp 5 11) V75-1 Lopp 5 2 No Deal 10 Oolong 8 Nothing But Class 7 Sandrngham Hanover 1 Wiss Rambo 3 Borga Baron 12

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2012 ÅRGÅNG 8 120517 Kajsa vann Cajsas lopp 120504 Trippelseger till stall Witasp 120504 Todd Tabac urstark i blötan 120506 Andra raka för Oki on Line 120507

Läs mer

FAMILJEFEST PÅ GÄRDET 6 JUNI - FRI ENTRÈ

FAMILJEFEST PÅ GÄRDET 6 JUNI - FRI ENTRÈ FAMILJEFEST PÅ GÄRDET 6 JUNI - FRI ENTRÈ JESSICA ALMENÄS Dagens konferencier ANN WILSON Ordförande hattparad LISA MISKOVSKY På scenen KAPPLÖPNINGAR PONNYGALOPP HATTÄVLINGAR TRÄFFA EN JOCKEY PONNYRIDNING

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4. Seger i hälften av. loppen i mars!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4. Seger i hälften av. loppen i mars! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4 Seger i hälften av loppen i mars! Omslaget: Kajsa Fricks lysande stallformen håller i sig. Under mars vann hennes hästar hälften av

Läs mer

PROGRAM ONSDAGS LUNCH

PROGRAM ONSDAGS LUNCH Fri entré! Nr l Onsdag augusti 0 l Kl.0 PROGRAM ONSDAGS LUNCH Fri entré! Kapps Stora Pris Gyllene Hästen Lindarängen Memorial TÄBY GALOPP Tävlingarna arrangeras av Svensk Galopp www.svenskgalopp.se e-post

Läs mer

BREEDERS TROPHY STAYER

BREEDERS TROPHY STAYER NR 0 Jackpot på V! Tisdag juli 0 - första start kl 8.0 BREEDERS TROPHY STAYER STEWARDS CUP - HIPP S WHIP TÄBY GALOPP Tävlingarna arrangeras av Svensk Galopp www.svenskgalopp.se e-post info@svenskgalopp.se

Läs mer

Bra inledning på det nya året!

Bra inledning på det nya året! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JANUARI 2009 ÅRGÅNG 5 Bra inledning på det nya året! Omslaget: Indian Go har inlett 2009 på ett strålande sätt och har varit på plats i sina samtliga tre starter.

Läs mer

Allt du behöver veta för att. Vinna på. Outsiders. En konkret handbok från Storavinster.se. Johan Lindvall

Allt du behöver veta för att. Vinna på. Outsiders. En konkret handbok från Storavinster.se. Johan Lindvall Allt du behöver veta för att Vinna på Outsiders En konkret handbok från Storavinster.se Johan Lindvall Innehållsförteckning Visst går det att vinna på travspel 3 Lär dig snabbt 4 Hur du inte ska spela

Läs mer

Tisdag 4 augusti 2015 - första start kl 18.10 Bobbie Killicks Minneslöpning Cinnamon Challenge Westerntävlingar och uppvisningar från kl 15.

Tisdag 4 augusti 2015 - första start kl 18.10 Bobbie Killicks Minneslöpning Cinnamon Challenge Westerntävlingar och uppvisningar från kl 15. NR 25 2015 Grillarna tänds kl 15.00 och western-tävlingarna börjar kl 15.30! Tisdag 4 augusti 2015 - första start kl 18.10 Bobbie Killicks Minneslöpning Cinnamon Challenge Westerntävlingar och uppvisningar

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar!

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Dubbla V75-segrar! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 23 5 3 5 22% 57% 604.600:- MAGNUS HAR ORDET... Augusti har varit en riktig toppmånad och jag tror

Läs mer

Blir det bättre betalt med egen ranking?

Blir det bättre betalt med egen ranking? Innehåll Specialanalyser x 2 gällande Ranking Ny Kategori V75-vinnare med mest pengar på kontot i Finaler Nuläge bok 4 Två nya kategorier i korthet Brons i Norrland & Kronor / start Sensommar REA på böckerna/audion

Läs mer

Running contacts Trendigt, lockande - men svårare än det ser ut

Running contacts Trendigt, lockande - men svårare än det ser ut Running contacts Trendigt, lockande - men svårare än det ser ut Av Marie Hansson Just nu talas det mycket i agilityvärlden om running contacts. Man ser framför sig de hundar som i absolut högsta fart rusar

Läs mer

BOKO ELLIOT. leif witasp kajsa frick. stall. Övertygande seger av Ron Jeremy RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10

BOKO ELLIOT. leif witasp kajsa frick. stall. Övertygande seger av Ron Jeremy RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10 140531 Övertygande seger av Ron Jeremy 140502 Seger och snygg andraplats på Rätvik 140509 Seger direkt för Paparazzi M. 140511 Dubbelseger på

Läs mer

SVENSKT GRAND NATIONAL STRÖMSHOLM SÖNDAG 15 JUNI 2014 FÖRSTA START KL 12.45

SVENSKT GRAND NATIONAL STRÖMSHOLM SÖNDAG 15 JUNI 2014 FÖRSTA START KL 12.45 SVENSKT GRAND NATIONAL STRÖMSHOLM SÖNDAG 15 JUNI 2014 FÖRSTA START KL 12.45 HÅLLTIDER DEN 15/6 12.15 Ulf Zeiders V4-tips 12.45 Lopp 1, V4-1 13.05 Lopp 2, V4-2, LD-1 13.25 Lopp 3, V4-3, LD-2, S-K 13.45

Läs mer

V86-1 BRA CHANS FÖR MÅNPRINSEN A.M. TILL FJÄRDE ÅRSSEGERN Ranking: A: 4 B: 6-1-7-3-5-2

V86-1 BRA CHANS FÖR MÅNPRINSEN A.M. TILL FJÄRDE ÅRSSEGERN Ranking: A: 4 B: 6-1-7-3-5-2 Solvalla / Bergsåker Onsdag 29 april 2015. V86-1 BRA CHANS FÖR MÅNPRINSEN A.M. TILL FJÄRDE ÅRSSEGERN Ranking: A: 4 B: 6-1-7-3-5-2 V86 inleds med ett Kallblodslopp och förstatipset till högkapabla 4 Månprinsen

Läs mer

En sann berättelse om utbrändhet

En sann berättelse om utbrändhet En sann berättelse om utbrändhet Marie är 31 år, har man och en hund. Bor i Stockholm och arbetar som webbredaktör på Företagarnas Riksorganisation (FR). Där ansvarar hon för hemsidor, intranät och internkommunikationen

Läs mer

Världen har blivit lite bättre än den var förra veckan.

Världen har blivit lite bättre än den var förra veckan. Om du kikar ut genom fönstret så kommer du att lägga märke till en sak. Världen har blivit lite bättre än den var förra veckan. 10 stärkande dagar Tiodagarsutmaningen Universe Imagine Publishing www.universeimagine.com

Läs mer

Tre misstag som förstör ditt försök att sluta snusa och hur du gör någonting åt dem. En rapport från SlutaSnusa.net

Tre misstag som förstör ditt försök att sluta snusa och hur du gör någonting åt dem. En rapport från SlutaSnusa.net Tre misstag som förstör ditt försök att sluta snusa och hur du gör någonting åt dem En rapport från SlutaSnusa.net Innehåll Inledning... 3 Misstag #1: Nikotinnoja... 4 Misstag #2: Skenmotiv... 7 Misstag

Läs mer

Lopp 1 (V4-1) Auto 2140. Lopp 2 (V4-2, LD-1) Auto 2640. Bollnäs - Lördag 7 September. Rank. Rank

Lopp 1 (V4-1) Auto 2140. Lopp 2 (V4-2, LD-1) Auto 2640. Bollnäs - Lördag 7 September. Rank. Rank Lopp 1 (V4-1) Auto 2140 2 New Esterel har mest startat i monté i år och varit framgångsrikt. I de åtta senaste starterna har det blivit fyra segrar och enda gången hästen var sämre än tvåa under denna

Läs mer

Ishockeykillar i en eller två klasser?

Ishockeykillar i en eller två klasser? Praktiknära forskning inom ämnet idrott och hälsa Rapport nr. 6: 2005 Ishockeykillar i en eller två klasser? -en studie om hur klassklimat kan förbättras med en förändrad gruppindelning Annika Bygdén IDROTTSHÖGSKOLAN

Läs mer

Serieindelningen 2014/2015

Serieindelningen 2014/2015 Välkommen till Staffanstorps Bowling Klubb Senast uppdaterad 2014-06-19 11:51:33 Hem Nyheter Kalender Resultat UK's hörna Lotterier Om SBK Kontakt Medlemmar Bilder Länkar Gästbok 2014-06-08...som SvBf

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta Av: Jesper Lindén Framgång är en hemlighet som alla framgångsrika entreprenörer bär på, eller hur? Sant, men det är

Läs mer

Guide för nätdejting. AV: Dennis Danielsson

Guide för nätdejting. AV: Dennis Danielsson Guide för nätdejting AV: Dennis Danielsson I den här guiden kommer jag att beröra de viktigaste delarna av nätdejting för att ge dig så bra hjälp som möjligt i ditt nätdejtande. I mina exempel kommer jag

Läs mer