Dagboken. Författare: Anton Söderström

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Dagboken. Författare: Anton Söderström"

Transkript

1 Dagboken Författare: Anton Söderström

2 Joel Lundqvist = Huvud Personen. Zdeno Chara = Kompisen. Henric Lundqvist = Reserven. Bobo Simensen = Antognisten. Julius Hudachek = Idolen. Ziga Paulin = Ordningen. Detroit Red Wings = Gänget.

3 13 september 18 september Hej Dagboken, Min skola äger för man får nästan göra vad man vill. Jag bor i ett stort fint höghus! Min mamma och pappa är rika. Jag heter Henric Lundqvist och ska bli hockeyproffs när jag blir stor och bo i ett skitnice hus. Jag bor mitt i New York! Vårt hus är 120 meter högt. Jag skriver en dagbok därför att jag vill att alla ska veta vem jag är och sen när jag blir känd så kan jag skriva en bok om mig själv. Nu ska jag på hockey träning! Jag ska chötta!! När jag är på träning ser jag Bobo Simensen! Nej säger jag inte han! När jag går ut på isen så ramlar jag hella tiden!! Jag blir arg och går av! Sen märkte jag att det satt gummi under skenan och på gummit stog det håla.gumi.se. Nej säger jag det är Bobos pappas företag! Sen går jag ut och direkt när jag kommer ut ur dörren får jag en snöbol i huvudet. Aj! Sen ser han Bobo springa rakt in i en bil som kom i 120 km i timmen och flyger bak 30 meter. Jag skrattar lol sen vaknar Bobo upp på sjukhuset med en brytten arm och ett bryttet ben. Jag går til sjukhuset och kollar till Bobo men han var inte där. Undrar var han är säger jag?

4 11 oktober Jag går väldigt ofta på hockeymatcher som New York spelar. Min dröm är att spela i New York Rangers A-lag. Min skola är jättelyxig det finns allt T.ex. drinkar läsk chips och popcorn. Jag bor i ett stort fint höghus. Jag är skitrik och har massa saker. Jag går på hockeyträning 9 gånger i veckan och har massa pengar. Jag älskar hockey och att spela dator. Min dator är en Taurus overkill GTX 980 som kostar Jag har 4 skärmar som kostar 5000 styck. Jag spelar hockey i New Yorks 03 lag. Mitt hus är rent och vi har 100 bekänner för att min mamma och pappa är simhopp's proffs. Jag längtar tills nästa vecka för då får jag spela hockey. Jag bor på 36 våningen och vi har hopptorn och stora bassänger i vårt hus. Jag brukar hoppa från 20 meter och göra double backflip för min mamma har lärt mig det. Vi har en jättestor trädgård och jag har ett eget hemligt rum under en vatten fontän i trädgården där jag brukar vara och spionera på andra. Bara min familj bor i mitt hus. Det farligaste stället är uppe på taket för där finns det bomber som skyddar mot fiender. Ungefär 6 miljarder vet vilka vi är. Det ligger bomber på taket för att det inte ska kunna landa helikoptrar eller något annat. Stefan Anderson är en av mina vakter och han äger på parkour han har lärt mig massa saker T.E.X. hoppa up på höga höjder och göra backflip flat.

5 5 november Tjäna pengar till skolan genom att spela hockey. 25% går till han/ hon som spelar hockeyn och kommer bli intervjuad i tv. När jag såg denna affischen kände jag att jag ville spela hockey för jag älskar hockey. Men sen såg jag Bobo också stå och kolla på den. Då blev jag sur för det kommer bli stort slagsmål om vem som ska vara det. Sen såg jag också att alla mina kompisar ville bli det. Nej, tänkte jag. Nu kommer jag säkert inte att bli. Sen såg jag Bobo gå och säga till rektorn att han skulle bli hockeyspelaren. Men jag sprang också dit och sa till att jag skulle bli. Sen när jag gick ut ur rektorns rum sprang Bobo mot mig men jag kastade ner honom i marken hur lätt som helst. Sen reste sig Bobo upp och försökte sparka mig i magen, men jag snurrade ett varv och gjorde en Taekwondo spark så han sprang därifrån och gick hem. Bobo började grina jättemycket. Sen nästa dag kom han tillbaka och kastade en snöboll rakt i mitt huvud. Jag kastade tillbaka men missade. Sen kastade jag en rakt i hans huvud så han sprang hem och grinade igen.

6 23 december Hej Joel. Du har fått chansen att spela hockey och tjäna pengar + att bli intervjuad i tv. Detta måste du göra 1. Du kommer få spela hockey 3 timmar per skoldag. 2. Du kommer få visa andra folk när du spelar. 3. Du ska hitta massa folk på skolan som vill spela hockey och göra ett lag med ungefär 15 st i. 4. Sen efter 3 år ska du vissa vad du har lärt alla som är med i laget. Tryck på accepterar om du vill göra detta och tryck på accepterar inte detta om du inte vill. Okej???? Tänker jag! Jag accepterar detta utan att fråga mamma och pappa. Nästa morgon när jag är i skolan så går jag till rektorn och pratar lite om uppdraget. Hon säger att jag ska börja idag att fråga folk på skolan om dom vill vara med i laget. Men en sak som du inte kommer gilla säger rektorn är att du måste fråga Bobo! Neeeeeejjjjj skrek jag. Men skit i nu går jag och frågar. 4 Timmar senare Så! Nu har jag fått ihop ett lag med 6 åringar till 13 åringar sa jag till rektorn. Då sa rektorn du ska börja idag! Så nu åker vi och spelar hockey. Det första som händer på hockeyn är att Bobo skadar sig som vanligt... Så han åker hem. Nu så börjar vi spela. Efter träningen så byter vi om och drar hem. Accepterar Accepterar inte Ohhh jag fick ett till mail av rektorn. Det stog så här. Bra jobbat Joel. Nu ska du köra match mot en annan skola. Fråga dina föräldrar först och du kommer få 25% av det vi tjänar. 1. Berätta detta till alla. 2. Gör er redo. 3. Imorgon så spelar ni.

7 24 december Hej mitt namn är Joel Lundqvist. Jag har jullov nu! Imorgon är det julafton! Jag är jätteglad jag tror att jag kommer få något jättebra i present. Z z z z z. Nu är det jullafton tjohooooooooooooooo. Jag måste gå ner nu tänker jag. Shiiiiiiit vad många presenter det låg under granen. MAMMA PAPPA skrek jag ni måste komma ner vi ska öppna presenter. Så äntligen kom dom. Jag fick en till skärm till min dator hockeyskridskor hockeyklubba och lite mer. Sen kommer alla i släkten hem till oss så ska vi ha jättekul. Nu är det kväll och tomten kan komma. Nu kommer gästerna och vi ska äta jättegod mat och ge varandra presenter. Nu är det kväll och tomten är här. Jag fick massa spel badshorts och mer. Där bor jag. Det är en stor trädgård bakom och en fin skog. Sen kl 12 så äter vi efterrätt det blev en god glas med massa Goa saker på. Sen kl 01 på natten så ska vi köra hopptävling nere i källaren på hopptornen från 7 an men om man vill kan man göra från 15 eller 10. Kl 02 så drar vi upp på 50'te våningen och kollar ut över utsikten över New York. Sen ser vi Barack Obama åka ute på gatan med typ 1000 människor som jagar han. Det var lite kul. Sen nästa dag så är alla fortfarande kvar. Så vi åker till Sälen i Sverige. Så ni vet är jag svensk men bor i New York. Sen tar det typ 15 timmar att åka ditt så vi åker en stor lycko buss med massa godis och dricka i sig och en stor bar som har ALLT och den har 20 sängar och 2 våningar. Sen när vi i framme i Sälen drar vi till Tandådalen och åker skidor. Jag och Pappa älskar att åka i Super Park vi sätter double backflip och så. Sen åker Mamma och min syrra i dom vanliga backarna men det gör vi med. Så nu har det gått 2 veckor här uppe i Sälen. Det bästa var nog att träffa alla i Rackartygarna. Nu på vägen hem åker vi samma buss som på ditt vägen och det ÄGER. Sen när vi e hemma så börjar vi redan boka resa till Rodhos. På hotellet så finns det massa stora rutschkanor. Men nu ska jag ut och leka i snön med mina kompisar. Nej vänta! Jag ser ju Anton där nere. Och vad nice jag ska åka up på 20 våningen och kasta en liten snöboll på han hahahhahahha. Fast den missar och Anton kollar up och jag skriker. -Hej Anton -Hej Joel -Får jag komma ner? -Ja! Va bra så nu går vi ut och leker.

8 7 februari Tja rektorn! Du vet gänget Detroit? Dom är skit dumma mot mig och alla jag känner! -Nej? - Jo du vat Robin och Isak! -jaha -Dom kallar sig själva det. -Ok! Vad har dom gjort? -Dom sabar för mitt hockey lag! -Typ att som tar våra puckar och så. -Ok! Jag ska försöka fixa detta! -hej då! Nu ska jag skriva på internet om Detroit! Ok! Så här lät det. Hej jag heter Joel Lundqvist och jag har ett eget skolhockey lag. Sen vill jag berätta att två killar som kallar sig Detroit sabbar för oss. Så säg gärna till dom två. Namn= Robin Och Isak. Sen nästa dag så träffar jag Detroit och dom har sett det jag skrev på internet. -Varför la du upp på internet om oss?!?!? -Ni suger! -Käften!!! Lol där blev dom sura. Sen när Jag äter mat så kommer Detroit och kastar en köttbulle men missar. Sen efter ett tag så börjar Anton kasta en köttbulle på Detroit och så blev det matkrig. Det flyger skit överallt och bambatanterna blir sura. Sen kommer Bertil med en slangbella och skjuter en köttbulle rakt på Robins panna. Sen kommer bambatanterna och tar en hel låda med potatis och kastar ut över alla. Sen kommer min lärare och tar en mattebok och kastar. Sen efter så slutade skolan och vi gick hem.

9 11 mars När jag går i korridoren i skolan ser jag en affisch Ultra HD hårvax bara i dag! Tar du en liten droppe av det kommer ditt hår bli exakt som du vill ha det! Köp nu bara hos Ahmed-Abidula hår affär! Bakom skolan! 25% rabat idag! Okeeeeej det där måste jag ju testa efter skolan. Sen efter skolan ser jag två clowner stå och sälja vaxet. -Hej säger clownerna -Hej -Vill du köpa ultra HD vax? -Ja! Vad hände??!!! Jag ser ju ut som en apa. Sen nästa dag när jag går till skolan ser jag alla som ser ut exakt som mig. Sen kommer Detroit och är helt vanliga! Alla går fram till dom och skriker på dom!! Rektorn kommer och kollar varför alla är så fulla Alla säger att det var Detroit. -Ok det blir 100 -Okej da då köper jag denna. -bra. Sen när jag kommer hem så testar jag vaxet.

10 29 april Shit i dag kom Julius Hudachek hem till mig!! Min stora idol! Shit! Jag blev så rädd så jag gömde mig uppe hopptornen i källaren. Sen kom han upp till mig och sa -Hej -Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej -Ska vi hoppa ner? -Ja! -Jag gör en double backflip. -Jag med! Sen går vi upp och äter och sen efter det så går vi och spelar hockey. Jag får skuta jättemycket skott på Hudachek. Men jag har blivit vanlig från det där vaxet som jag köpte igår. Hudachek är en jättekänd hockey målvakt och jag gillar han. Nu fick jag reda på att Hudachek skulle sova hemma hos mig! Det kommer äga! Hudachek fick ett jättelyxigt rum på 36 våningen och har massa grymma saker i sig. Min mamma och pappa är jättekända så ibland står det massa människor utanför vårt hus och skriker. Ibland så tar dom något och kastar ut till alla som står där. Men nu när Hudachek är här så skriker typ 1000 personer utanför vårt hus. Vi har 100 livakter hemma hos oss som handlar skyddar oss om det skulle bli inbrott och mer. En gong fick vi inbrott men tjuvarna han bara gå en meter sen kom livakterna och tog dom och gav till polisen. Nästa dag så drog jag och Hudachek till hockey planen och tränade med Frölunda som Hudachek spelar med jag fick allas autografer och det var jätte kul. Vill ni vetta en sak? Hudachek är min kusin!

11 25 juni Nu är det bara 15 dagar kvar till skolan slutar! Jag längtar så mycket för vi ska åka på jättemycket resor och så för vi ska åka till Turkiet i 5 veckor och sen Rodhos 3 veckor och det kommer bli jätte bra. Vi ska åka till massa action parker med jätte grymma vattenrutchkanor. Det känns så himla bra är att Hudachek är här *Tre saker från deta året som jag vill komma ihåg är att Hudachek var hemma hos mig, vi ska åka på resor, och vet inte. *Tre saker jag inte vill komma ihåg är Detroit, att jag tog något konstigt vax, vet inte. *Tre saker jag kommer göra är att åka på resor, spela dator, spela hockey.

n Dagboke Av: Sandra Lindholm

n Dagboke Av: Sandra Lindholm Dagboken Av: Sandra Lindholm Felix Hampus Marcus Zac Kenny Tom Margareta 7 september Linnea Saga Kära dagbok, jag heter Linnea förresten. Jag skriver denna dagboken, för att jag har alltid skrivit dagbok.

Läs mer

hennes kompisar, dom var bakfulla. Det första hon säger när jag kommer hem är: -Vart har du varit? - På sjukhuset Jag blev så ledsen så jag började

hennes kompisar, dom var bakfulla. Det första hon säger när jag kommer hem är: -Vart har du varit? - På sjukhuset Jag blev så ledsen så jag började Blodfrost Värsta samtalet jag någonsin fått. Det hände den 19 december. Jag kunde inte göra någonting, allt stannade, allt hände så snabbt. Dom berättade att han var död, och allt började så här: Det var

Läs mer

Hörmanus till elevboken (sfi D)

Hörmanus till elevboken (sfi D) 1 Nyheter Lyssna på nyheterna. Vilka påståenden stämmer med nyheterna. Det blir fyra bokstäver över. 1 Elever som byter gymnasieskola eller program får räkna med att de ibland måste studera fyra till fem

Läs mer

TJUVEN. Av Gunilla Toll Text: copyright Gunilla Toll.

TJUVEN. Av Gunilla Toll Text: copyright Gunilla Toll. TJUVEN Av Gunilla Toll Text: copyright Gunilla Toll. 1 Pengarna är borta, sa vår lärare Jenny. Två tusen kronor! Hon höll ett brunt kuvert i handen. Det var tomt. Jag såg på Jenny. Sedan såg jag på Diana

Läs mer

Författare: Agnes Vesterlund

Författare: Agnes Vesterlund Författare: Agnes Vesterlund Det Linda inte tänker på eller vet är att hon just nu sitter bredvid Wilma. Wilma kommer att bli Lindas absolut bästa vän. Det är precis samma sak med Wilma, bara det att hon

Läs mer

Jag är visst smart! säger Patrik

Jag är visst smart! säger Patrik Jag är visst smart! säger Patrik Nu är mamma arg igen. Hon är nästan alltid arg på mig. Igår var hon arg, och hon blir säkert arg imorgon igen. Det är inget roligt. Idag är ingen bra dag. Imorse glömde

Läs mer

Tidningsartikeln. kapitel 1

Tidningsartikeln. kapitel 1 kapitel 1 Tidningsartikeln När Amanda öppnar ögonen känner hon sig olustig. Hon vet inte riktigt varför. Efter en stund, när hon har vaknat ordentligt, kommer hon ihåg. De har idrott idag. Amanda hatar

Läs mer

Rond Nummer. 2. Av: Sara Jussi. Personer: Johanna Maria

Rond Nummer. 2. Av: Sara Jussi. Personer: Johanna Maria Rond Nummer. 2 Av: Sara Jussi Personer: Interiör: Ett hem, kväll. En kvinna fixar i ordning ett middagsbord, ser på klockan, ser sig själv i spegeln, ställer fram vin och vinglas, städar lite. Det knackar

Läs mer

Kapitel 2 Brevet. Oj är det skrivet på guldpapper med silverbläck? Det var fint. Men varför just jag? Är det något speciellt med mig eller varför?

Kapitel 2 Brevet. Oj är det skrivet på guldpapper med silverbläck? Det var fint. Men varför just jag? Är det något speciellt med mig eller varför? Kapitel1 Hej! Hej!JagheterOlivia.Jagär10år,harblontochlångthår ochgårpåenskolasomheterhighschool.härgörsmånganya filmerochviharmycketidrott!jagtyckermycketom bibliotekarienstellaochärliteräddföridrottsläraren

Läs mer

Kom och tita! Världens enda indiska miniko. 50 cent titen.

Kom och tita! Världens enda indiska miniko. 50 cent titen. En ko i garderoben j! är jag här igen, Malin från Rukubacka. Det har hänt He Det en hel del sedan sist och isynnerhet den här sommaren då vi lärde känna en pianotant. Ingenting av det här skulle ha hänt

Läs mer

Temanummer om litteratur. Letar du efter en bra bok? Skoltidningen ger DIG tipsen! Läs om Skoltidningens största undersökning någonsin!

Temanummer om litteratur. Letar du efter en bra bok? Skoltidningen ger DIG tipsen! Läs om Skoltidningens största undersökning någonsin! Nummer 9/10 2012 Temanummer om litteratur Letar du efter en bra bok? Skoltidningen ger DIG tipsen! Läs om Skoltidningens största undersökning någonsin! Pelle och den stora Hajen Det var en gång en fisk

Läs mer

Om man är fattig vill ingen kompis komma hem till en.

Om man är fattig vill ingen kompis komma hem till en. Om man är fattig vill ingen kompis komma hem till en. Barn som växer upp i fattigdom i Sverige hamnar i kläm på ett sätt som de själva inte kan påverka. Den här boken tillägnas dem. För fattigdom finns

Läs mer

Monstret. Spännande, läskig. Författare: Elena Hovsepyan Illustratör: Elena Hovsepyan

Monstret. Spännande, läskig. Författare: Elena Hovsepyan Illustratör: Elena Hovsepyan Monstret Spännande, läskig Författare: Elena Hovsepyan Illustratör: Elena Hovsepyan För många år sen fanns det en kvinna som var kungens läkare. En dag bröt kungen nacken. Kvinnan hjälpte kungen och då

Läs mer

Dialoglister: svenske film RÖD TRÄNARE Okej lyssna på mig nu. Idag skall vi kämpa och så ska vi köra riktigt hårt, ok? Kom igen nu...

Dialoglister: svenske film RÖD TRÄNARE Okej lyssna på mig nu. Idag skall vi kämpa och så ska vi köra riktigt hårt, ok? Kom igen nu... Dialoglister: svenske film RÖD TRÄNARE Okej lyssna på mig nu. Idag skall vi kämpa och så ska vi köra riktigt hårt, ok? Kom igen nu...får jag höra lite glöd nu...jag måste se det i ögonen. Nu kämpar vi

Läs mer

Rissa von Hult. Tina Persson Hälsoinspiratören www.friskoteket.eu

Rissa von Hult. Tina Persson Hälsoinspiratören www.friskoteket.eu Rissa von Hult Det var en dag i april år 2000 jag var ute på min postrunda och stannade som vanligt till på fårfarmen i Hult för att lämna post. Den här dagen kom vi in på att jag gärna skulle vilja ha

Läs mer

INLEDNING TILL BIBELSTUDIERNA

INLEDNING TILL BIBELSTUDIERNA INLEDNING TILL BIBELSTUDIERNA Vem är min vän? Tema för de olika dagarna: Dag 2: Vän med andra Dag 1: Vän med Gud Dag 3: Vän med Guds familj Dag 4: Vän med Guds värld Inledning: Årets bibelstudier kan ses

Läs mer

Dubbelt utsatt. Berättelser om våld mot kvinnor med funktionsnedsättning

Dubbelt utsatt. Berättelser om våld mot kvinnor med funktionsnedsättning Dubbelt utsatt Berättelser om våld mot kvinnor med funktionsnedsättning Kvinnor berättar om sina liv Det här är en lättläst version av boken Dubbelt Utsatt. Den handlar om kvinnor med funktionsnedsättning

Läs mer

Dagbok från en Skilda världar-grupp

Dagbok från en Skilda världar-grupp Mina föräldrar är skilda. Dagbok från en Skilda världar-grupp Mina föräldrar är skilda. Orden bildar utgångspunkt för de möten med barn som Barbro Andersson och Birgitta Grane beskriver i sin handbok med

Läs mer

Innehållsförteckning:

Innehållsförteckning: Innehållsförteckning: Kapitel 1, Pelle Parmesan s. 1 Kapitel 2, Korvkiosken s. 2 Kapitel 3, Vittnet s. 3 Kapitel 4, Spaning s. 5 Kapitel 5, Skräddaren s. 7 Kapitel 6, Lösningen s. 8 Kapitel 1 Pelle Parmesan

Läs mer

Innehållsförteckning Kap 1 sida 2 Kap 2 sida 3 Kap 3 sida 4 Kap 4 sida 5 Kap 5 sida 6

Innehållsförteckning Kap 1 sida 2 Kap 2 sida 3 Kap 3 sida 4 Kap 4 sida 5 Kap 5 sida 6 Innehållsförteckning Kap 1 sida 2 Kap 2 sida 3 Kap 3 sida 4 Kap 4 sida 5 Kap 5 sida 6 Kapitel 1 David Drake är 28 år och bor i Frankrike.Han bor i en liten lägenhet långt bort från solljus.under sommaren

Läs mer

- Ja det gjorde jag vill du bli så svara ja då får du gå ut ur fängelse.

- Ja det gjorde jag vill du bli så svara ja då får du gå ut ur fängelse. Jon fattade ingenting! Ja vill du jobba som polis? Frågade Ragnar. Jon svarade, jag vet inte och så kan jag inte så mycket om det. Ragnar sa till Jon att det inte var något problem för han kommer att lära

Läs mer

Kurt qvo vadis? 2007-01-11. Av Ellenor Lindgren

Kurt qvo vadis? 2007-01-11. Av Ellenor Lindgren qvo vadis? 2007-01-11 Av Ellenor Lindgren SCEN 1 HEMMA Publikinsläpp. tar emot publiken och förklarar att slagit huvudet. har bandage runt huvudet och ligger och ojar sig på scenen. leker och gör skuggspel.

Läs mer

Felicia går i 7:an tillsammans med sin bästis Lucia. En dag kommer det en ny elev till klassen som heter Nina. Felicia börjar också höra och se olika

Felicia går i 7:an tillsammans med sin bästis Lucia. En dag kommer det en ny elev till klassen som heter Nina. Felicia börjar också höra och se olika Felicia går i 7:an tillsammans med sin bästis Lucia. En dag kommer det en ny elev till klassen som heter Nina. Felicia börjar också höra och se olika saker och hon tycker att den där Nina verkar vara lite

Läs mer

Jag talar med havet. elever från Språkintroduktionens Startskola berättar om resor och vägskäl

Jag talar med havet. elever från Språkintroduktionens Startskola berättar om resor och vägskäl Jag talar med havet elever från Språkintroduktionens Startskola berättar om resor och vägskäl Förord När jag mår dåligt talar jag med havet. Havet lyssnar, suckar och bevarar mina hemligheter. Havet tycker

Läs mer

Kapitel 1 Mästerkatten 2A

Kapitel 1 Mästerkatten 2A Kapitel 1 Det var mitt i sommaren. Jag kommer ihåg precis vilken dag det var, för det var sköldpaddans födelsedag, och den är alltid den 17 juli. Vilken varm dag det var! Alla vi som är sköldpaddans vänner

Läs mer

Text av Liv Svirsky & Jessica Leijer Illustrationer av Anna Fernberg

Text av Liv Svirsky & Jessica Leijer Illustrationer av Anna Fernberg Text av Liv Svirsky & Jessica Leijer Illustrationer av Anna Fernberg Den här sagan är skriven för alla barn som har en stark rädsla för något; en så kallad fobi. Vår förhoppning är att barnen och deras

Läs mer

SMÅLAND. Kapitel 1. - Jag har en ide vi kan väl resa genom Sverige, till. - Jaa det är en jätte bra ide men, vad ska vi göra med min

SMÅLAND. Kapitel 1. - Jag har en ide vi kan väl resa genom Sverige, till. - Jaa det är en jätte bra ide men, vad ska vi göra med min Kapitel 1 SMÅLAND Vi är hemma i Malmö hos min kompis Stephanie och vi satt och tittade på tv och så tittade vi på ett program om Sveriges landskap. Sen kom Stephanie på en ide, hon sa - Jag har en ide

Läs mer

-Jag ville faktiskt be om ursäkt jag föll för grupptrycket, fortsatte Dennis.

-Jag ville faktiskt be om ursäkt jag föll för grupptrycket, fortsatte Dennis. Blodig hämnd Dennis svarade. Det var Maria. -Hej, sa hon. -Vad bra att du ringde, sa Dennis. -Jag ville faktiskt be om ursäkt jag föll för grupptrycket, fortsatte Dennis. -Det är okej och förresten tack

Läs mer

Ja jag la bort den sa mamma. Den ligger i mitt rum sa mamma. Kan du vara kvar i luren? En liten stund sa mamma. Men pappa är ju borta i en månad och

Ja jag la bort den sa mamma. Den ligger i mitt rum sa mamma. Kan du vara kvar i luren? En liten stund sa mamma. Men pappa är ju borta i en månad och Jag och min morbror. Jag var hemma själv och satt i soffan. Jag har inget och göra. Vart är tv kontrollen någonstans? Har mamma tagit bort kontrollen? Jag får väl leta sa jag med en suck. Ring ring, är

Läs mer

Innehållsförteckning Rudolf sida 1 Welcome to New York sida 2 Mystiska tjejen sida 3 Rymlingen Rebecka sida 4 Passet sida 5 Fångad sida 6

Innehållsförteckning Rudolf sida 1 Welcome to New York sida 2 Mystiska tjejen sida 3 Rymlingen Rebecka sida 4 Passet sida 5 Fångad sida 6 Innehållsförteckning Rudolf sida 1 Welcome to New York sida 2 Mystiska tjejen sida 3 Rymlingen Rebecka sida 4 Passet sida 5 Fångad sida 6 Rudolf Nu ska jag berätta om Rudolf Rudenstam. Rudolf är 38 är

Läs mer