STRETCH M/T SVENSKA AB SEMI 200 VERTIKAL STRÄCKFILMSMASKIN. för skydd av pallar och gods.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STRETCH M/T SVENSKA AB SEMI 200 VERTIKAL STRÄCKFILMSMASKIN. för skydd av pallar och gods."

Transkript

1 SEMI 200 VERTIKAL STRÄCKFILMSMASKIN för skydd av pallar och gods

2 Halvautomatisk snurrbar plastare Semi 200 Den grundläggande strukturen består av en bas med en roterande skiva och en profilmast där elskåp och filmvagn är integrerade. Masten har gångjärn för enkel transport, dessutom har basen främre och bakre spår så att en gaffeltruck kan flytta maskinen säkert och enkelt i arbetslokalen. Maskinen är mycket användarvänlig med ett genomtänkt yttre där inga externa kablar eller gränslägesbrytare är i vägen. Tydliga märkningar och en installationsmanual göra maskinen lättskött.

3 FUNKTION Lasten som ska plastas placeras och centreras på den roterande skivan. Den roterande skivan börjar rotera med den valda hastigheten och beroende på vald film. "Fast" kan justeras med hjälp av potentiometern på kontrollpanelen. "Slow" eller "Approach speed" är fasta hastighet. Den roterande skivan roterar under hela proceduren fram till sista steget där filmen kapas. NEDERDELEN PLASTAS FÖRST OCH STEGRAR SEDAN UPPÅT När rotationen startar så plastas den nedre delen med förvalt antal varv. Detta ställs in på kontollpanelen. Detta fixerar och skapar stabilitet för lasten och pallen. KASSETTENS UPPSTIGNING När den nedersta delen är plastad, stiger plastrullen med mastens hjälp. ÖVRE PLASTNING Uppstigningen stoppas när maskinen genom fotoceller känner av att den övre gränsen är nådd. Återigen kommer maskinen fortsätta plasta med de förvalda antal varv som är förinställda. Dessa extra varv är till för att stabilisera lasten ytterligare. NERSTIGNING När toppen är färdigplastad börjar nerstigningen. NEDRE PLASTNING VID NERSTIGNING Kassetten stannar längst ner på maskinen där en sista bottenplasting avslutar jobbet. Antal varv kan återigen ställas in av operatören och dessa säkrar lasten ytterligare. Proceduren är klar och operatören flyttar lasten och kan därefter upprepa förfarandet med nästa last.

4 TILLVAL OCH TILLBEHÖR 1. Vridbar uppkörningsramp 2. Inbäddad ram 3. Våg med display 4. Direkt filmbroms 5. Mekanisk filmbroms (standard) 6. Elektromagnetisk filmbroms 7. Eldriven för-sträckare av film 8. Dubbel filmhållare 9. Eldriven topplatta 10. Särskilda topphållare för platt last

5 RAMP FÖR TRUCKAR OCH PALLDRAGARE Möjligheten att placera lasten på plastmaskinen är givetvis avgörande. Det finns olika möjligheter att placera och flytta pallar på maskinen. Uppkörningsramp (för palldragare). Operatören kan använda sig av en 1.3 meter lång ramp för att placera pallen på maskinen. Denna ramp är förstärkt med ribbor för att klara samma tyngd som maskinen gör. Nersänkt ram (för palldragare). En annan möjlighet är att sänka ner maskinen jämst med golvet så att palldragaren kan dras direkt på maskinen utan att behöva en ramp. En metallram som är formad efter maskinen följer med för att nersänkningen ska passa perfekt. Automatisk plastning Detta är den enklaste och mest ekonomiska lösningen. Maskinen är utrustad med ett vred som utövar ett direkt tryck mot plastrullen och justerar spänningen på den. Nackdelen är att det kan skapas ett för högt tryck där lasten kan ta skada om man inte är med hela tiden och justerar. Dessutom finns risken att plastningen inte är enhetlig och skapar obalans i lasten. Justerbar mekanisk plastning med säkerhetsmekanism Med detta system övervinner man problemet ovan. Här är man utrustad med en extra rulle där trycket manuellt justeras med en ratt. På detta vis fördelas trycket på lasten då den inte belastas på samma vis. Som en säkerhetsåtgärd stoppar maskinen automatiskt om något hamnar under lasten så som till exampel en fot. "M"-film med pre-stretch och säkerhetsmekanism. Detta alternativ rekommenderas om höga volymer av last ska bearbetas eller om lasten är instabil eller lätt. Filmen passerar genom två valsar där filmen sträcks (den vanligaste efterfrågan är en töjning på 200%) utan att bredden på 500 mm minskar. PE-film har ett "elastiskt minne" (efter stäckningen tenderar den att gå tillbaka till sin ursprungliga längd). Detta gör att en ostabil eller lätt last fixeras utan att det skapats spänningar. Denna funktion har även andra fördelar jämfört med andra "S-system". En säkerhetsfuntion är att en dörr gömmer valsarna och filmen så att inte operatören kan skada händer och fingrar. En ytterligare säkerhetslösning gör att maskinen stoppar automatiskt om något hamnar under lasten så som till exampel en fot. Dessutom behöver man inte trä filmen mellan valsarna vilket gör att man spara tid vid plastning av flera pallar.

6 Eldriven topplatta och topphållare för flat last. Topplattan håller ner lasten utan att på något sätt deformera den medan maskinen plastar godset utan fara att det ramlar av. Arbetsbredden är mm. Bild: Maskin 200 med eldriven topplatta Bild: Maskin 200 med topphållare för flat last. Våg med display Det finns en ökande efterfrågan där man kan identifiera lastens tyngd. Detta kräver att fraktavdelningen måste väga lasten innan man plastar. För att underlätta denna process erbjuder vi att utrusta maskinen med en våg bestående av viktceller och en display som kan koplas till en printer eller företagsserver. Disk size. Vår standarddiskstorlek är Ø1.650 mm för att klara av amerikanska storlekar. Vi kan även leverera större diskar för att undvika att hörnen på större pallar sticker ut. Själva maskinkonstruktionen kan behöva förstärkas beroende på dimensionen på en större disk. Neck size. "Nacksektionen" är delen mellan rotationsskivan och masten. Standardlängen är 500mm, men det kan uppstå tillfällen då lasten sticker ut från disken och därför slår i masten. I dessa fall kan vi föse er med längre "nackar" Base type. Vanligast är en flat rotationsskiva, men vid speciella tillfällen kan rullar monteras som integreras i rader med inmatnings- eller utmatningsrullbanor. Vikt. Maxvikten maskinen klarar är normalt kg, men tyngre last kan hanteras om man förstärker strukturen.

7 Speciella arbetsförhållanden. Vi kan leverera välbeprövade lösningar vid dramatiska arbetförhållande så som explosiva miljöer(atex), frätande miljöer (Rostfritt stål) eller där temparaturer understiger 0 grader celsius. (Ner till -30 grader celsius) Bild: Maskin 200 i AISI 204 rostfritt stål. Bild: ATEX elskåp Särskilda fördelar Lokal design Andra aktörer på marknaden erbjuder maskiner från andra länder med sämre kvalitet och hållbarhet. Som tillverkare erbjuder vi flexibilitet och erbjuder fler lösningar med hjälp av vår tekniska ingenjörsavdelning. Elektronisk styrenhet. Användarvänligheten är i fokus då maskinen styrs av en PLC med LCD-skärm integrerat med ett elskåp. Jämfört med lösningar hos andra tillverkare underlättar denna funktion underhåll och reparationer och gör det på köpet mer kostnadseffektiv. Detta erbjuder även möjligheten för framtida ändringar där operatören på ett intuitivt sätt kan arbeta med maskinen. Frekvensomriktare Häftiga rörelser kontrolleras av en omriktare. Detta förhindrar plötsliga ryck vid start och stopp vilket resulterar i mjuka och felfria arbetsmoment.

8 4 inplastningscykler Single. Proceduren startar med nedre plastning där rotationsskivan snurrar med önskad hastighet. När kassetten kommit till toppen stoppar rotationen och plastning vid förprogrammerad position. Filmen kapas och kassetten återgår ner till utgångsposition efter att man har tryckt på RESETknappen. Cross. Proceduren startar med nedre plastning där rotationsskivan snurrar med låg hastighet. När kassetten kommit till toppen vänder kassetten och sjunker med önskad hastighet och stoppar vid utgångspositionen. Cross-plus. Samma procedur som Cross, men kassetten och rotationsskivans hastighet kan justeras genom potentiometern. Complete. Som Cross-plus, men med regnskydd. Cykeln stoppar i 6 sekunder efter nerstigning så att operatören kan placera plast på toppen av lasten. När man trycker på START-knappen stiger återigen kassetten med önskad rotationshastighet. Topplastningen sker ännu en gång innan maskinen plastar neråt och återgår till utgångspositionen. Valfri hastighet regleras med potentiometern.

9 Tekniska standardfunktioner Plastningsätt Maxhöjd Pall- och lastdimensioner Maxvikt Vertikal up till mm x mm kg Maskinens utrustning och funktioner Ear Flap-profil Mast med gångjärn mm maximal plastnigshöjd Eldriven plastkassett med justerbar hastighet. Sidplacerad. Justerbar mekanisk filmbroms med detektor om man fastnar med till exempel foten. Automatisk höjdberäkning av last med hjälp av fotoceller kg maxlast x lastyta mm i diameter rotationsskiva. 10 mm tjock. Mjuk start/stopp med frekvensomriktare som återgår till startposition. 4 plastningsmöjligheter. Single, Cross, Cross-plus och Complete Inslagningscykelsräknare Oberoende, justerbar möjlighet vid förstärkning av topp- eller bottenplastning. PLC-kontroll med LCD-skärm. Förstärkning av plastning vart som helt i proceduren. Ergonomiskt designad kontrollpanel. Enfas 220V strömförsörjning. Justerbara lösningar beroende på lastes typ eller operatörens förmåga.

10

11

STRÄCKFILMSMASKINER PN25-serien En ny generation sträckfilmsmaskiner

STRÄCKFILMSMASKINER PN25-serien En ny generation sträckfilmsmaskiner STRÄCKFILMSMASKINER PN25-serien 2016 En ny generation sträckfilmsmaskiner VI ÄR EXPERTER PÅ PALLEMBALLAGE Polynova Nissen erbjuder ett brett utbud av sträckfilmsmaskiner för att kunna täcka alla behov

Läs mer

maximal funktionalitet

maximal funktionalitet mervärde HÖGRE SÄKERHET maximal funktionalitet tillbehör för utökad funktionalitet Till EdmoLift s lyftbord finns en mängd olika tillbehör som ger ett mervärde på Er investering. I den här broschyren ser

Läs mer

Perma 2 VÄRMEPRESSAR. Perma 1

Perma 2 VÄRMEPRESSAR. Perma 1 Perma 2 VÄRMEPRESSAR Perma 1 VÄRMEPRESS PERMA 1 Pneumatisk med en bottenplatta Perma 1 är en elektrisk och pneumatisk värmepress avsedd för påvärmning av värmetransfers på textilier. Denna pålitliga maskin

Läs mer

Finfina kampanjpriser på maskiner, tillval och service! Maskinkampanj!

Finfina kampanjpriser på maskiner, tillval och service! Maskinkampanj! Maskinkampanj Finfina kampanjpriser på maskiner, tillval och service! Maskinkampanj! ROBOT MASTER Enkel och lättskött halvautomatisk självgående robot för sträckfilmning. En flexibel sträckfilmsrobot som

Läs mer

Några exempel på industrier där våra maskiner arbetar och fungerar under tuffa förhållanden.

Några exempel på industrier där våra maskiner arbetar och fungerar under tuffa förhållanden. Några exempel på industrier där våra maskiner arbetar och fungerar under tuffa förhållanden. Glasstillverkning - Minus 25 grader i packhuset Charkuterier - Vatten och salt i miljön Gipstillverkare - Flera

Läs mer

Sträckfilmsmaskiner. Många goda skäl till att välja oss till din leverantör av sträckfilmsutrustning. L2500 manuell

Sträckfilmsmaskiner. Många goda skäl till att välja oss till din leverantör av sträckfilmsutrustning. L2500 manuell Sträckfilmsmaskiner Många goda skäl till att välja oss till din leverantör av sträckfilmsutrustning PL500-LT L2500 Auto 2 L2500 manuell Polynova Nissen ledande eperter på plastemballage Polynova Nissen

Läs mer

Kylmonter. Drop-in. Kylbrunn. Öppen mot kundsidan. 4st GN(1/1).

Kylmonter. Drop-in. Kylbrunn. Öppen mot kundsidan. 4st GN(1/1). Produkt # Modell # Kylmonter. Drop-in. Kylbrunn. Öppen mot kundsidan. 4st GN(1/1). Inbyggd kompressor Namn # SIS # AIA # mellan +2 C och +8 C Levereras med 1,5m lång anslutningskabel med snabbkoppling

Läs mer

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering RollerForks En revolution inom pallfri godshantering RollerForks Pallar är en nödvändighet för lagerhantering. Men tänk om du kunde spara tid och utrymme genom att skicka gods utan pallar. Nu finns MSE

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

Unika erbjudanden för utvalda maskiner. Maskinerbjudande!

Unika erbjudanden för utvalda maskiner. Maskinerbjudande! Unika erbjudanden för utvalda maskiner Maskinerbjudande Maskinerbjudande! ROBOT MASTER Enkel och lättskött halvautomatisk självgående robot för sträckfilmning. En flexibel sträckfilmsrobot som är perfekt

Läs mer

Tillverkare av maskiner för metallbearbetning. pressar valsverk stansar. tel. +46 (0)

Tillverkare av maskiner för metallbearbetning. pressar valsverk stansar.   tel. +46 (0) Tillverkare av maskiner för metallbearbetning pressar valsverk stansar www.ewn-maskiner.se tel. +46 (0) 7679 24 006 UPH 28 Horisontell hydraulpress - Inbyggt minne med möjlighet att spara upp till fyra

Läs mer

Electrolux Diskrumsutrustning

Electrolux Diskrumsutrustning I kombination med kan Electrolux Diskmaskiner utnyttjas till sin fulla kapacitet. Modulsystemet gör att man kan utforma diskrummet på ett ekonomiskt och ergonomiskt fulländat sätt med kompletta lösningar

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

Förvaringssystem för långgods och platta material

Förvaringssystem för långgods och platta material Förvaringssystem för långgods och platta material Crane 1200 SS 3042 SS 1042 SS 3062 C SS 3062 SM 3000 Vertical 2000 LSS 5600 CSM 500 Förvaringssystem för, t ex plåtar, skivor, ringar, plattjärn, rör och

Läs mer

Maskinen är tillverkad av: ALIA AB 0522-22000 Box 93. Lyckåsvägen 3 459 22 Ljungskile. Chipper Bruksanvisning

Maskinen är tillverkad av: ALIA AB 0522-22000 Box 93. Lyckåsvägen 3 459 22 Ljungskile. Chipper Bruksanvisning Maskinen är tillverkad av: ALIA AB 0522-22000 Box 93. Lyckåsvägen 3 459 22 Ljungskile. Chipper Bruksanvisning Tekniska specifikationer Kraftförsörjning: 230 V, 50 Hz, 6,6 A Motorstyrka: 1.1 Kw Storlek:

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar Ledande när det gäller hygien, ergonomi och design Bäst på hygien QuickClean Upptäck våra nya arbetsbänkar som är anpassade för framtidens behov av ännu renare storkök. Vår bedömning är att hygienkraven

Läs mer

Kundanpassade vilskåp och taktande elevatorer i toppklass

Kundanpassade vilskåp och taktande elevatorer i toppklass Vilskåp 2 Kundanpassade vilskåp och taktande elevatorer i toppklass De flesta degar behöver vila. Med Glimeks vilskåp och vilbanor kan du anpassa viltiden och produktionskapaciteten efter dina behov. För

Läs mer

HALSANG MOBILSTÄNGSEL

HALSANG MOBILSTÄNGSEL MOBILSTÄNGSEL FÖRSTÄRKT SVETSAT NÄT MIG SVETSAT ROSTSKYDD ÖKAD KVALITET Vårt mobilstängsel tillverkas som de gjordes innan kostnadsjakten tog överhand på kvalitet och livslängd. RÄTT KONSTRUKTION Vi stansar

Läs mer

Användarmanual Megaspin 400P

Användarmanual Megaspin 400P Användarmanual Megaspin 400P Med automatisk inläsning och pneumatiskt hjullås. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar av produktmodeller. BOAB HJULDELAR AB 0530-133 33 info@boabhjuldelar.se

Läs mer

ELEKTRISKT LÖPBAND PD111 BRUKSANVISNING

ELEKTRISKT LÖPBAND PD111 BRUKSANVISNING ELEKTRISKT LÖPBAND PD111 BRUKSANVISNING Läs anvisningarna noggrant före användning och spara på lämpligt ställe. Kontrollpanel sökning hastighet tid avstånd kalorier På/av Bruksanvisning Nödstoppbrytare

Läs mer

Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem

Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem VacuMyggan VacuMyggan Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem VacuMyggan är en manuell vakuumlyftare som hanterar alla typer av laster. Manövreringen är extremt smidig och snabb. Samtliga funktioner

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer

TELEX PROFESSOR Daisyspelare

TELEX PROFESSOR Daisyspelare Lathund till TELEX PROFESSOR Daisyspelare Version 2 Innehåll: Knappförklaringar sid. 2 Spela DAISY-böcker sid. 3 Spela kassettband sid. 6 Lyssna på radio sid. 7 Felsökning sid. 7 3 23 24 25 1 4 2 5 7 8

Läs mer

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar samt hissar för privata och offentliga miljöer. 2 Access BDD HomeGlide-trapphiss FÖR

Läs mer

6500 mm C90 / C120. 7000 mm C90 / C120. 7500 mm C90 / C120. 8000 mm C90 / C120. 6000 mm C90 / C120

6500 mm C90 / C120. 7000 mm C90 / C120. 7500 mm C90 / C120. 8000 mm C90 / C120. 6000 mm C90 / C120 Pallställ Pallställ CITY är det ideala lagringssättet. Pallhantering i Pallställ City ger stor flexibilitet och effektiv logistik vid godshantering i reservdelslagret, hos grossister eller inom verkstads-

Läs mer

Innehåll Rekommendationer Ömtåliga föremål Flytande innehåll Hårda och oregelbundna föremål Långsmala föremål Platta och sköra föremål

Innehåll Rekommendationer Ömtåliga föremål Flytande innehåll Hårda och oregelbundna föremål Långsmala föremål Platta och sköra föremål Förpackningsguide Innehåll Rekommendationer 1 Ömtåliga föremål 2 Flytande innehåll 3 Hårda och oregelbundna föremål 4 Långsmala föremål 5 Platta och sköra föremål 6 Stora och lätta föremål 7 Vassa och

Läs mer

MONTERINGS-, BRUKS- OCH SKÖTSELANVISNING FÖR BAS- TUUGNAR KOTA LUOSTO, LUOSTO VS OCH KOTA INARI

MONTERINGS-, BRUKS- OCH SKÖTSELANVISNING FÖR BAS- TUUGNAR KOTA LUOSTO, LUOSTO VS OCH KOTA INARI MONTERINGS-, BRUKS- OCH SKÖTSELANVISNING FÖR BAS- TUUGNAR KOTA LUOSTO, LUOSTO VS OCH KOTA INARI 1. TEKNISKA DATA Kota Luosto Kota Luosto VS Kota Inari 1.1 Mått höjd (mm) 750 +/- 15 750 +/- 15 765 +/- 15

Läs mer

Här följer fyra övningar som värmer upp axlarna, skuldrorna och ryggen.

Här följer fyra övningar som värmer upp axlarna, skuldrorna och ryggen. Uppvärmning Innan träning påbörjas bör någon form av uppvärmning ske. Det finns många sätt att värma upp. Att gå en snabb promenad eller att småjogga är två vanliga sätt. Det bästa är att göra ett genomtänkt

Läs mer

Ingvar Ingrids AB Lekomberg Grangärdevägen 61 771 92 LUDVIKA Sweden. Tel 0240 39225 Fax 0240 39568 info@ingrids.se www.ingrids.se

Ingvar Ingrids AB Lekomberg Grangärdevägen 61 771 92 LUDVIKA Sweden. Tel 0240 39225 Fax 0240 39568 info@ingrids.se www.ingrids.se Ingvar Ingrids AB Lekomberg Grangärdevägen 61 771 92 LUDVIKA Sweden Tel 0240 39225 Fax 0240 39568 info@ingrids.se www.ingrids.se Ingvar Ingrids AB Lekomberg Grangärdevägen 61 771 92 LUDVIKA Sweden Tel

Läs mer

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG KARTONG

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG KARTONG IDÉSIDOR - PACKSTATIONER/KARTONVIKARE M.M. Handfixturer FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG KARTONG enkelt...ring Bloms! f ö r arbetsplatsfö rslag ring Bloms 033-15 70 75 19 IDÉSIDOR PACKSTATIONER, KARTONGVIKARE M.M.

Läs mer

Film, nyckeln till färskhet

Film, nyckeln till färskhet 212 Film, nyckeln till färskhet Duniform erbjuder ett komplett sortiment av filmer för alla formar och maskiner. Nu kan vi också profiltrycka filmen - enkel marknadsföring. Välj bland många produkter och

Läs mer

BRUKSANVISNING. Designkapa. Nova Trend 90 EXTM

BRUKSANVISNING. Designkapa. Nova Trend 90 EXTM Nova Trend 90 EXTM BRUKSANVISNING Designkapa Nova Trend 90 EXTM 2 INNEHÅLLSFÖRTECKNING I Generella upplysningar II Delar III Tekniska data IV Driftsvillkor V Montering 1. Montering av väggbeslag 2. Montering

Läs mer

RAVAGLIOLI. Art nr. RAV 4350 RAV 4501E. Tekniska egenskaper:

RAVAGLIOLI. Art nr. RAV 4350 RAV 4501E. Tekniska egenskaper: Art nr. 4350 4501E Tekniska egenskaper: Den hydrauliska cylindern är placerad inuti den fasta plattformen och är därmed helt skyddad. Hög-resistent, förzinkad och försträckta vajrar. Stor diameter på remskivor

Läs mer

Bread Line 120 är en utrymmesbesparande brödlinje med kapacitet för bitar/timme.

Bread Line 120 är en utrymmesbesparande brödlinje med kapacitet för bitar/timme. Brödlinjer 02 Bread Line 120 är en utrymmesbesparande brödlinje med kapacitet för 500-1200 bitar/timme. FÖR VEM? Bagerier. VARFÖR BREAD LINE 120? Tyst i drift Energisparande Lätt att rengöra Flyttbar MÅTT

Läs mer

LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE

LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall! LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier

Läs mer

Automatic Systems. Mekanisk enhet vändkors Standardarm TR4XX FÄLTMANUAL. Intergate AB Kilegatan 1 452 97 Strömstad Tel: 0526-605 26 Fax: 0526-605 33

Automatic Systems. Mekanisk enhet vändkors Standardarm TR4XX FÄLTMANUAL. Intergate AB Kilegatan 1 452 97 Strömstad Tel: 0526-605 26 Fax: 0526-605 33 A5-B5 Automatic Systems Mekanisk enhet vändkors Standardarm TR4XX FÄLTMANUAL Intergate AB Kilegatan 1 452 97 Strömstad Tel: 0526-605 26 Fax: 0526-605 33 Intergate AB reserverar sig för produktförändringar

Läs mer

NORTON BEVELSYSTEMS EN REVOLUTION INOM FASNING OCH RUNDNING

NORTON BEVELSYSTEMS EN REVOLUTION INOM FASNING OCH RUNDNING NORTON BEVELSYSTEMS EN REVOLUTION INOM FASNING OCH RUNDNING NORTON BEVELSYSTEMS Nortons nya maskiner NorBevel-6 och NorBevel-2 revolutionerar fasning och rundning av metall! Nortons två nya elektriska

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING INTRODUKTION S. 4 VIKTIGA SÄKERHETSÅTGÄRDER S. 4-5 INNAN MONTERING S. 6 DELLISTA S. 7-8 HÅRDVARUDELLISTA S. 9 SPRÄNGSKISS S.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING INTRODUKTION S. 4 VIKTIGA SÄKERHETSÅTGÄRDER S. 4-5 INNAN MONTERING S. 6 DELLISTA S. 7-8 HÅRDVARUDELLISTA S. 9 SPRÄNGSKISS S. INNEHÅLLSFÖRTECKNING INTRODUKTION S. 4 VIKTIGA SÄKERHETSÅTGÄRDER S. 4-5 INNAN MONTERING S. 6 DELLISTA S. 7-8 HÅRDVARUDELLISTA S. 9 SPRÄNGSKISS S. 10 MONTERINGSINSTRUKTION S. 11-19 UPPVÄRMNING S. 20 WEEE

Läs mer

LYFTA MED MAXICRANE MAXICRANE

LYFTA MED MAXICRANE MAXICRANE LYFTA MED MAXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen över med skräddarsydda ergonomiska lösningar. Vi lyfter

Läs mer

Pappersförpackningssystem. Ett system för alla användningsområden

Pappersförpackningssystem. Ett system för alla användningsområden Pappersförpackningssystem Ett system för alla användningsområden Stötdämpningsystem PackTiger RS pappersstötdämpningssystem Snabbt, enkelt och pålitligt papperssystem Skapar pappersförpackningar i oöverträffade

Läs mer

Electrolux Diskrumsutrustning

Electrolux Diskrumsutrustning I kombination med kan Electrolux Diskmaskiner utnyttjas till sin fulla kapacitet. Modulsystemet gör att man kan utforma diskrummet på ett ekonomiskt och ergonomiskt fulländat sätt med kompletta lösningar

Läs mer

Degavvägare för alla degtyper

Degavvägare för alla degtyper Degavvägare 2 Degavvägare för alla degtyper I Glimeks sortiment med degavvägare finns rätt maskin för alla bagerier. Glimek erbjuder automatiska degavvägare med stor viktnoggrannhet och kapacitet från

Läs mer

Hjulinställare RAVAGLIOLI RAV TD 3000 HP RAV TD 3000 ATS. Tel 0500-444 555 Fax 0500-470 270 www.spikenservice.se info@spikenservice.

Hjulinställare RAVAGLIOLI RAV TD 3000 HP RAV TD 3000 ATS. Tel 0500-444 555 Fax 0500-470 270 www.spikenservice.se info@spikenservice. RAV TD 3000 HP RAV TD 3000 ATS 3DT TARGET (Solid Vision Technology) 3-punktfäste med snabblåsning 8-24 styrning Ingen adapter krävs Extremt snabb Inget behov av run out Extremt lätt Inga elektroniska komponenter

Läs mer

Robotklippare. En robot som klipper gräset? Smart.

Robotklippare. En robot som klipper gräset? Smart. AUTOCLIP 2014 1 Robotklippare En robot som klipper gräset? Smart. Du ser den jobba oförtröttligt i din trädgård medan du spenderar kvalitetstid med familjen. Eller så är du inte ens hemma. En sak är säker:

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

Användarmanual Megaspin S

Användarmanual Megaspin S Användarmanual Megaspin 200-2+S Med och utan automatisk inläsning av diameter och avstånd. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar av produktmodeller. BOAB HJULDELAR AB 0530-133 33 info@boabhjuldelar.se

Läs mer

Novus LUFTKUDDEMASKIN

Novus LUFTKUDDEMASKIN Novus LUFTKUDDEMASKIN MANUAL Luftkuddemaskin Novus Kära kund Gratulerar och tack för att du har valt denna luftkuddemaskin från oss. Den är tillverkad enligt senaste teknologiska rön och är av mycket hög

Läs mer

PM-fästen. Pedestal Mounts

PM-fästen. Pedestal Mounts PM-fästen Pedestal Mounts Set: Justerbara PM-Fästen Fyrkantig monteringsplatta Kombinera färdiga set med lösa delar och skapa din egen unika konstrutkion efter behov. Vinkeln mellan PM-fästets delar kan

Läs mer

Produktpresentation. Vilskåp

Produktpresentation. Vilskåp Produktpresentation Vilskåp Kundanpassade vilskåp... All deg behöver vila. Med Glimeks vilskåp och vilbanor kan du anpassa viltid och produktionskapacitet efter dina behov. För att garantera ett jämnt

Läs mer

Roto NT Designo. Roto NT Designo. Dolda beslag. Teknik för fönster och dörrar

Roto NT Designo. Roto NT Designo. Dolda beslag. Teknik för fönster och dörrar Roto NT Designo Dolda beslag Roto NT Designo Teknik för fönster och dörrar Funktionellt men dolt Ny elegant lösning för hemmet I ett vackert hem är det viktigt att också fönstren är vackra Vi anser att

Läs mer

Nov N a o vt a r e T n r d e n Ö d Ö

Nov N a o vt a r e T n r d e n Ö d Ö Nova Trend Ö Ö BRUKSANVISNING Nova Trend Ö 3 INNEHÅLLSFÖRTECKNING I Generella upplysningar II Delar III Tekniska data IV Driftsvillkor V Montering 1. Montering av väggbeslag 2. Montering av spiskåpa 3.

Läs mer

Packbord och påbyggnadsdetaljer

Packbord och påbyggnadsdetaljer Packbord och påbyggnadsdetaljer GBP har ett brett sortiment av packbord i olika storlekar. Stativen finns i en mängd bredder och djup, som tillsammans med vårt stora tillbehörssortiment ger dig ett flexibelt

Läs mer

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se SNABBHACK TYPHOON Anpassad för att producera alla sorters smet i olika grovlekar och med olika graders emulsion. Konstruktions fördelar Rostfritt utförande Hög kvalitet och pålitlig för produkter såsom

Läs mer

MODELLÖVERSIKT DOKUMENTFÖRSTÖRARE

MODELLÖVERSIKT DOKUMENTFÖRSTÖRARE DOKUMENTFÖRSTÖRARE ÖVERSIKT MODELLÖVERSIKT DOKUMENTFÖRSTÖRARE Modellöversikt SKRIVBORDSMODELLER SHREDCAT 8240 7 SHREDCAT 820 7 SHREDCAT 8280 7 IDEAL 2220 IDEAL 2240 IDEAL 2245 Modell 8240 8240 CC 820 CC

Läs mer

COFFEE POINT. OptiBEAN. Färskmalda bönor. direkt i din kopp

COFFEE POINT. OptiBEAN. Färskmalda bönor. direkt i din kopp COFFEE POINT Färskmalda bönor direkt i din kopp OptiBEAN OptiBEAN En kopp med nybryggt kaffe är en inspirationskälla. För många människor har dagen inte börjat förrän de fått sin första kopp kaffe. Det

Läs mer

l 150 w 140 500 h 110 500 Siat S2 Mycket snabb och kompakt maskin vid samma kartongformat. Manuell inställning via vev för höjd och bredd.

l 150 w 140 500 h 110 500 Siat S2 Mycket snabb och kompakt maskin vid samma kartongformat. Manuell inställning via vev för höjd och bredd. Maskinprogram Semi-automatic carton sealer Machine d emballage semi-automatique Halbautomatische Verschliessmaschine Precintadora semiautomática SK2 SK2 S8 Kartongförslutningsmaskiner Nastratrice semiautomatica

Läs mer

MIX-IT... Presenterar hela sortimentet av BEAR Varimixers. Tillverkar blandare av hög kvalitet sedan 1915

MIX-IT... Presenterar hela sortimentet av BEAR Varimixers. Tillverkar blandare av hög kvalitet sedan 1915 MIX-IT... Presenterar hela sortimentet av BEAR Varimixers Tillverkar blandare av hög kvalitet sedan 1915 SE TEDDY 5 L UTAN HJÄLPUTTAG MED HJÄLPUTTAG VERKTYG MEDFÖLJER ROSTFRITT STÅL Kittel och lock TILLBEHÖR

Läs mer

Strandträning med funktionella övningar

Strandträning med funktionella övningar Strandträning med funktionella övningar Arbeta under 45 sekunder vid varje övning. Den första löpövningen kan du utföra under 1-2 minuter. När du arbetar med en sida i taget kan du arbeta växelvis med

Läs mer

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall!

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall! Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall! LYFTA MED FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen

Läs mer

Testa din förmåga att röra en kroppsdel och hålla andra helt stilla. Sätt score för varje del: 0=Klarar; 1=Klarar inte.

Testa din förmåga att röra en kroppsdel och hålla andra helt stilla. Sätt score för varje del: 0=Klarar; 1=Klarar inte. Test Protokoll : GG Fysiska tester Kropp och hälsa 1. Kroppslängd Mät din kroppslängd när du står uppsträckt barfota. Kroppslängd 2. Kroppsvikt Mät helst kroppsvikten naken på morgonen efter toalettbesök

Läs mer

Nivåmätning. CGH Nordic A/S info@cghnordic.com www.cghnordic.com

Nivåmätning. CGH Nordic A/S info@cghnordic.com www.cghnordic.com Nivåmätning Mano Clock Multi mekanisk flotörnivågivare. Standardstorlekar: 200 cm skala för cisterndiametrar 100-200 cm 250 cm skala för cisterndiametrar 200-250 cm Tillverkad i UV beständig plast, Ø110

Läs mer

LYFTHJÄLPMEDEL FÖR SÄCKAR

LYFTHJÄLPMEDEL FÖR SÄCKAR LYFTHJÄLPMEDEL FÖR SÄCKAR Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen över med skräddarsydda ergonomiska lösningar. Vi

Läs mer

Manual NitroClean automatisk poolrobot

Manual NitroClean automatisk poolrobot Manual NitroClean automatisk poolrobot Grattis till ditt köp av den automatiska poolroboten NitroClean. NitroClean är enkel att använda och underhåller din pool utan någon ansträngning. Genom att följa

Läs mer

GALVANISERAT STABIL RAM LÖS FOT FAST FOT TRADITION OCH KUNSKAP.

GALVANISERAT STABIL RAM LÖS FOT FAST FOT TRADITION OCH KUNSKAP. MOBILSTÄNGSEL TRADITION OCH KUNSKAP GALVANISERAT Jowema AB i Anderstorp grundades 1924 men har erfarenhet av trådhantering i 5 generationer. Sedan 1990 ingår vi i EBIM-koncernen som ett systerföretag till

Läs mer

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin För en bekväm rengöring av trånga utrymmen 1 Effektiv och användarvänlig Kostnadseffektivitet möter ergonomi Ergonomisk & bekväm Förarplatsen har designats

Läs mer

Träna din rörlighet. Här är 10 övningar som mjukar upp din kropp, gör dig smidigare och ger en injektion till din övriga träning.

Träna din rörlighet. Här är 10 övningar som mjukar upp din kropp, gör dig smidigare och ger en injektion till din övriga träning. Träna din rörlighet Här är 10 övningar som mjukar upp din kropp, gör dig smidigare och ger en injektion till din övriga träning. Rörlighet Så här gör du övningarna» Gör alla övningarna i tur och ordning.

Läs mer

NOVIPro TELESKOPSTEGE

NOVIPro TELESKOPSTEGE NOVIPro TELESKOPSTEGE TELESKOPSTEGE AV ALUMINIUM, 3,20 M SP typkontrollsnr SC2299-12 Godkänd enligt: SS 2091 Tillverkad enligt: EN 131-1:2007 Tack för att du bestämde dig för att köpa vår produkt! Vi gör

Läs mer

Användarmanual TECO 350C

Användarmanual TECO 350C Användarmanual TECO 350C Tecos Höglyftande dubbel-sax lyft med 3500Kg kapacitet Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar av produktmodeller. BOAB HJULDELAR AB 0530-133 33 info@boabhjuldelar.se

Läs mer

Vintersäkerhetsutrustning

Vintersäkerhetsutrustning Vintersäkerhetsutrustning www.glasdon.com Spridare Cruiser 1000 Spridaren Cruiser 1000 har en stor volym kombinerat med en unik, dubbel spridningsmekanism. Cruiser 1000 fördelar torrt eller vått strömaterial

Läs mer

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner SKÄRMASKINER Översikt Skärmaskiner Modellöversikt Skärmaskin 1133 1142 1134 1135 1046 IDEAL 1133 IDEAL 1142 IDEAL 1134 IDEAL 1135 IDEAL 1046 Skärlängd, mm 340 430 350 350 460 Skärkapacitet ark (70 g/m²)

Läs mer

Montera och demontera däcket korrekt

Montera och demontera däcket korrekt Montera och demontera däcket korrekt Demontering och montering av lantbruksdäck ska utföras av en utbildad kvalificerad yrkesperson med hjälp av lämpliga verktyg och åtgärder. Om flera personer utför dessa

Läs mer

BenchTop utsugsarm FX2 75 Original

BenchTop utsugsarm FX2 75 Original Den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för applikationer där små, flexibla samt lättanvända armar krävs. Nedermans FX2-armar är gjorda av lätta anodiserade aluminiumprofiler, med tre justerbara

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.at Quaturis S HÖRNSKÅPSYSTEM Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja

Läs mer

Vi utvecklar, producerar, levererar och monterar våra egna varuhissar över hela landet.

Vi utvecklar, producerar, levererar och monterar våra egna varuhissar över hela landet. Vi utvecklar, producerar, levererar och monterar våra egna varuhissar över hela landet. TMC1000 Vår standard varuhiss Detta är vår standardmodell beräknat för en europall och 1000kg lyftkapacitet. Hissen

Läs mer

Animo ComBi-serien Professionell, modern och snabb

Animo ComBi-serien Professionell, modern och snabb Stora kaffe och tebryggare ComBi Animo ComBiserien Professionell, modern och snabb Varje dag njuter miljontals människor av den utsökta aromen och fylliga smaken hos en kopp nybryggt kaffe och te på olika

Läs mer

Electrolux Varmkök 900

Electrolux Varmkök 900 Electrolux nya Varmkök 900 är en modulserie, som är anpassad för hårt belastade institutionskök, större restauranger och hotell. Flexibiliteten med fristående enheter samt bordsmodeller, som kan kompletteras

Läs mer

CFSQ - Gångjärn med inbyggd säkerhetsbrytare

CFSQ - Gångjärn med inbyggd säkerhetsbrytare El-maskin Mekanik Gångjärn Säkerhetsgångjärn CFSQ - Gångjärn med inbyggd säkerhetsbrytare Bryter strömmen automatiskt Självslocknande material IP67 www.oemautomatic.se, info@aut.oem.se, Tel: 075-242 41

Läs mer

S1401. Scando. Arbete på höjd. Scandoprodukter som uppfyller: EN-131. scando.se 1

S1401. Scando. Arbete på höjd. Scandoprodukter som uppfyller: EN-131. scando.se 1 Scando Arbete på höjd S1401 Scandoprodukter som uppfyller: EN-131 scando.se 1 Scando uppfyller RS-Gruppens säkerhetsstandard I februari 2011 införde RS-Gruppen (bestående av NCC, Veidekke, Svevia, Skanska,

Läs mer

GRUSSKOPOR SNÖSKOPOR

GRUSSKOPOR SNÖSKOPOR GRUSSKOPOR Grusskopa 400 400 1400 155 365 Grusskopa 600 600 1700 215 455B Grusskopa 850 850 1800 335 655C Grusskopa 1000 1000 2100 365 655C Grusskopa 1300 1300 2300 450 855C - För lastning och lossning

Läs mer

BenchTop utsugsarm FX2 100 Original

BenchTop utsugsarm FX2 100 Original Den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för applikationer där små, flexibla samt lättanvända armar krävs. Nedermans FX2-armar är gjorda av lätta anodiserade aluminiumprofiler, med tre justerbara

Läs mer

Användarmanual. Spara manualen

Användarmanual. Spara manualen Användarmanual Spara manualen Innehåll Säkerhetsinformation och underhåll 2 Namn och funktionalitet 4 Funktion och verkan 5 Användning 6 Namn på knappar och funktionalitet 1. Nackstöd 2. Fjärrkontroll

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

PEMA Rullbockar. Rullbockar

PEMA Rullbockar. Rullbockar Rullbockar PEMA Rullbockar Rullbockar är en nödvändighet vid hantering av cylindriska objekt såsom tankar, tryckkärl, vindkrafttorn, stora rör eller liknande vid svetsning, målning, blästring eller montering.

Läs mer

Bärbara mediadisplayer från Expand.

Bärbara mediadisplayer från Expand. Bärbara mediadisplayer från Expand. Funktion, kvalitet och design i fokus Expand erbjuder högkvalitativa, användarvänliga displayer för marknadsföring, varumärkesbyggande, information och presentationer.

Läs mer

Lift 1420 & 2000. Teknik på hög nivå! Huddig Lift 1420 och 2000: Manövrering sker antingen från personkorgen eller från förarhytten.

Lift 1420 & 2000. Teknik på hög nivå! Huddig Lift 1420 och 2000: Manövrering sker antingen från personkorgen eller från förarhytten. LIFT 1420 & 2000 Lift 1420 & 2000 Teknik på hög nivå! Huddig Lift 2000 20,1 m arbetshöjd Maxlast 200 kg Huddig Lift 1420 14,2 m arbetshöjd Maxlast 200 kg Huddig Lift 1420 och 2000: Huddig Lift 1420 och

Läs mer

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare!

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare! Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi. Utdragsenheter för olika belastningskrav Plockfasader Rullistplan Lutande plan och pallutningsenheter

Läs mer

Skapa en komplett och fungerande arbetsplats.

Skapa en komplett och fungerande arbetsplats. Skapa en komplett och fungerande arbetsplats. Tänk lite längre. Du kryper in under bordet där kablarna har trasslat ihop sig. Sladdarna hänger som lianer från din dator där den står på golvet och bara

Läs mer

OICE stålplåt. OICP aluminium SASL SASM. Tillbehör. Tillbehör Generella. light system. medium system. OICE Tillbehör. OICP Tillbehör IP 55

OICE stålplåt. OICP aluminium SASL SASM. Tillbehör. Tillbehör Generella. light system. medium system. OICE Tillbehör. OICP Tillbehör IP 55 194 BÄRARMAR NYHET! OICE stålplåt IP 55 H: 300-500 B: 300-600 D: 155-210 196 OICP aluminium IP 65 H: 309-495 B: 395-542 D: 200 198 SASL 200 light system NYHET! SASM 206 medium system Tillbehör OICE Tillbehör

Läs mer

Kompakta brödoch baguettelinjer

Kompakta brödoch baguettelinjer Brödlinjer 2 Kompakta brödoch baguettelinjer Glimeks serie med brödlinjer inkluderar en kombination av deghanteringsmaskiner med hög kvalitet för mycket kompakta bröd- och baguettelinjer. Alla maskiner

Läs mer

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Redskap Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Perfekt passform. Vi introducerar det nya sortimentet kompaktgrävskopor från Volvo. Dessa hållbara redskap är utformade för att prestera i perfekt harmoni

Läs mer

AL WINCH LV-X2500, LV-X3500, LV-X4500. Montering & Användarinstruktioner

AL WINCH LV-X2500, LV-X3500, LV-X4500. Montering & Användarinstruktioner AL WINCH LV-X2500, LV-X3500, LV-X4500 Montering & Användarinstruktioner INTRODUKTION Gratulerar till ditt köp av en högkvalitativ vinsch. Vi designar och bygger vinschar i enlighet med strikta specifikationer,

Läs mer

Bruksanvisning SW micromotor KG-12 för hembesök

Bruksanvisning SW micromotor KG-12 för hembesök Bruksanvisning SW micromotor KG-12 för hembesök Översättning av bruksanvisning i orginal VIKTIGT: Läs bruksanvisningen noga innan Du börjar använda maskinen, beakta särskilt säkerhetsföreskrifterna. Förvara

Läs mer

FirstLane. Säkerhetsspärrar

FirstLane. Säkerhetsspärrar FirstLane Säkerhetsspärrar SE FILMEN: FirstLane säkerhetsspärrar med dubbla svängdörrar ger ett högt dubbelriktat personflöde och hög säkerhet, helt utan kompromisser. Med sin moderna och stilrena design

Läs mer

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder?

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Garageportöppnare Sommer och Aperto garageportö Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Med en garageportöppnare slipper du gå ur bilen i regn och rusk bara för att öppna porten. Portöppnaren

Läs mer

BenchTop utsugsarm FX2 100 CHEM

BenchTop utsugsarm FX2 100 CHEM Den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för utsugning av farliga luftburna föroreningar, i applikationer där små, flexibla samt lättanvända armar krävs. Nedermans FX2-armar är gjorda av lätta anodiserade

Läs mer

Långrullare för alla slags bagerier från mindre bagerier till industristorlek

Långrullare för alla slags bagerier från mindre bagerier till industristorlek Långrullare 2 Långrullare för alla slags bagerier från mindre bagerier till industristorlek Kvalitet är en ständig utmaning. Glimeks långrullare är utvecklade för konstant kvalitet och ökad produktivitet.

Läs mer

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Bekväm, kraftfull och effektivt för ett renare resultat Säkert och bekvämt arbete: Det ergonomiska och ryggvänliga sätet garanterar att föraren kan arbeta

Läs mer

Kylskåp, Smart Electronic, 650 & 1400 l

Kylskåp, Smart Electronic, 650 & 1400 l består av ett antal kyl- och frysskåp av högsta kvalitet och med bästa funktionsnivå. Skåpen tillverkas helt i rostfritt, såväl in- som utvändigt, exteriör och interiör i rostfritt polerat stål AISI 304

Läs mer

V E N T I L A T I O N S A G G R E G A T. MK23 Serien

V E N T I L A T I O N S A G G R E G A T. MK23 Serien V E N T I L A T I O N S A G G R E G A T MK23 Serien MK23 SERIEN Ventilationsaggregat MK23 serien finns i 44 storlekar med luftflöden från1000 m3/h upp till 80.000.m3/h, < 2.500 Pa. Även specialutföranden

Läs mer