ETAPP2 NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ETAPP2 NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG"

Transkript

1 ETAPP2 NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG

2 Avnjut en kaffe i solen, handla lite delikatesser inför kvällen och ta hissen upp till lägenheten. Välkommen till livet på Nya Vallhamra Torg.

3 Bo granne med en välsorterad ICA Supermarket. EN MÖTESPLATS SOM GÖR VARDAGEN ENKEL Under våren 2015 planerar vi att börja bygga etapp 2 av Nya Vallhamra Torg mitt i Sävedalen, bara tio minuter från centrala Göteborg. Med över 200 nya bostadsrätter, fräscha butiker och vardaglig service blir detta en trygg och modern plats där människor kan mötas och leva tillsammans. Aspelin Ramm reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Visualiseringar är idébilder som kan avvika från verkligheten. ETT MODERNT STADSLIV PÅ TORGET. I Italien byggs torgen på ett speciellt sätt för att bli den centrala mötesplatsen som gynnar stadens sociala liv och den lokala handeln, på samma gång. Något vi inspirerats av när vi planerat Nya Vallhamra torg. Med butiker/service på markplan och bostäder ovanpå får vi ett lika modernt som bekvämt sätt att leva på, där nybakat bröd bara är någon minut från sängen och ett cafébesök kan göras spontant utan planering. Men det handlar inte bara om människorna som bor på torget, Nya Vallhamra Torg kommer att öppnas upp mot Ugglumsleden och bli en naturlig mötesplats för alla som bor i Sävedalen. KORT AVSTÅND TILL STORT UTBUD. På Nya Vallhamra Torg finns det mesta du behöver för att klara vardagens behov, exempelvis en välsorterad Ica Supermarket. Skulle du bli sjuk eller behöva medicin finns både vårdcentral, apotek och Östra sjukhuset fem minuter bort. Som tur är finns här även ett bibliotek så du har något att läsa när du ligger hemma. Att ha allt på samma plats sparar dig mycket tid. Istället för att åka runt med bil eller buss kan du exempelvis strosa i Delsjöområdets vackra natur eller umgås med nära och kära i din nya lägenhet. FÖRSKOLOR OCH UTBILDNING. Det finns gott om alternativ att välja på när det gäller förskolor i Sävedalen, såväl privata som kommunala. När det blir dags att börja grundskolan behöver man inte ens korsa en bilväg för att komma till Vallhamraskolan (årskurs 1-9) som ligger i direkt anslutning till torget. Närmsta gymnasium heter Porthälla och finns i Partille, på lagom cykelavstånd.

4 LÄGENHETER DU VILL FÅ BESÖK I ETAPP 1 ETAPP 2 ETAPP 3 Fyra bostadsvåningar med 36 lägenheter. En stor butikslokal för ICA Supermarket på bottenplan. Cirka 150 bostadsrätter fördelat på sex hus (byggs i två steg). Husen mot Ugglumsleden och mot torget får butikslokaler på gatuplan och samtliga får garage under marknivå. Ett 50-tal bostadsrätter fördelat på tre hus. Eventuellt någon butik på gatuplan. Välkommen till ett modernt och miljövänligt boende i hjärtat av Sävedalen. Etapp 2 rymmer 74 välplanerade lägenheter, uppdelade på tre hus, för dig som vill ha frisk luft på balkongen och gott om naturligt ljus i alla rum. Aspelin Ramm reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Visualiseringar är idébilder som kan avvika från verkligheten. FLYTTA IN I SÄVEDALENS HÖGSTA HUS. Två av husen får sju våningar men det tredje blir något utöver det vanliga. Med sina 13 våningar kommer höghuset att resa sig cirka 45 meter upp mot himlen och bjuda sina boende på en majestätisk utsikt, vilket håll de än tittar åt. Det blir ett helt nytt landmärke i Sävedalen, som syns från långt håll och sätter torget på kartan. EN NATURLIG DEL AV TORGET. De tre husen, med sina 74 lägenheter, byggs i gedigna material som smälter in i torgmiljön och åldras på ett vackert sätt. Huskropparna placeras med gott om mellanrum så att alla får bra utsikt från sina balkonger och generöst med naturligt ljusinsläpp till rummen. Mellan husen bildas lummiga innergårdar med grönska, sittplatser och upplysta gångstråk, vilket skapar en trivsam miljö för alla åldrar. ENKELT ATT FLYTTA IN, BEKVÄMT ATT BO. Det är något speciellt med att flytta in i en nybyggd lägenhet. Du behöver inte tänka på fula märken i väggarna eller badrum som krånglar. Allt är nytt och du kan fokusera på att flytta in och börja leva. Att tillhöra en bostadsrättsförening har dessutom fördelen att du slipper klippa gräs, skotta snö och liknande sysslor som villaägarna runtomkring får lägga tid på. ENERGISNÅLT OCH MILJÖVÄNLIGT. Samtliga fastigheter på Nya Vallhamra Torg är certifierade som Miljöbyggnad Silver. Det innebär att energiförbrukningen i huset är 25 % lägre än gällande lagstiftning. Byggmaterialen som använts har haft minsta möjliga miljöpåverkan på naturen. Och att det uppfyller de extra höga kraven på god isolering från kyla, fukt och ljud. Sammantaget får du en bostad som är skonsam mot din hälsa, plånbok och miljön.

5 Det är lätt att trivas i ett stort och ljust vardagsrum. Vik ut sidan för att gå till balkongen och testa Sävedalens bästa utsikt.

6 Funktionella kök med plats för matbord.

7 Exempel på badrumsinredning för 2,5 4 r o k. Alla får minst en balkong. LÄGENHETER FÖR ALLA. Är det dags för en egen lägenhet? Har ni tankar på att bli sambo? Eller börjar villan bli för stor nu när barnen flyttat ut? Med sammanlagt 74 genomtänkta tvåor, treor och fyror finns det ett hem som passar de flesta faserna i livet. Dessutom finns det ett antal två och en halvor för dig som har behov av ett litet kontor eller gästrum. Och ett antal treor har vi gjort extra tilltagna ifall det skulle bli tillökning i familjen. SOCIAL OCH MODERN PLANLÖSNING. Arkitektens tanke har varit att skapa ljusa, rymliga och funktionella lägenheter som känns lätta att kalla hemma. Den öppna planlösningen skapar ett trivsamt genomgångsljus och gör samtliga rum lättstädade. Med vitmålade väggar och tak får du ett bra utgångsläge att låta personliga prylar och färgdetaljer förmedla att det är just du som bor där. ALLA FÅR MINST EN BALKONG. Det är viktigt att ta tillvara på vyerna och den friska luften i ett område som Sävedalen. Därför får alla lägenheter minst en generös balkong (eller uteplats) på upp till 15 kvadratmeter. En nyhet vi själva skapat är den smidiga odlingsbalkongen som kommer att finnas i många lägenheter och skapa hemtrevnad från både in- och utsidan. I de två mindre husen kommer några att få en loggia som blir som ett extra rum. I höghuset får ett antal lägenheter till hälften inglasade balkonger, som kan användas året runt. Läshörna eller växthus? Bara din fantasi sätter gränserna! EXTRA STORA FÖRVARINGSUTRYMMEN. Har du samlat på dig ett liv av saker, gillar du kläder lite för mycket eller har du en fin cykel du inte vill ställa utomhus? Oavsett vem du är kan det vara bra med lite extra utrymme. I sovrummet finns rejäla skjutdörrsgarderober och på källar- eller vindsplan får alla ett förråd. SÄTT DIN PERSONLIGA PRÄGEL. En av de stora fördelarna med en helt ny lägenhet är att du verkligen kan göra den till din egen. Vi stämmer regelbundet av med dig under byggandets gång och du får möjlighet att påverka exempelvis köksluckor, kakel och bänkskivor genom val från vår tillvalskatalog. HISS TILL GARAGET. Sist men inte minst får samtliga hus en hiss som går direkt från lägenheterna till parkeringen under huset. Där finns möjligheten att hyra en parkeringsplats. På så vis kan både du och din bil känna er trygga, och du slipper att skrapa rutorna vintertid. Aspelin Ramm reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Visualiseringar är idébilder som kan avvika från verkligheten.

8

9 Vill du se solen gå upp eller ner? Det finns lägenheter i alla väderstreck.

10 ETT AKTIVT LIV DIREKT UTANFÖR DÖRREN Det sägs att man blir lycklig av att träna och röra på sig. Med Delsjöområdets oändliga stigar, ett av Sveriges starkaste föreningsliv och Skatås träningscenter som grannar har du alla möjligheter att testa om det stämmer. FRISK LUFT ÅT ALLA HÅLL. Det faktum att Nya Vallhamra Torg ligger avskilt från större trafikleder gör luften ren att andas och närområdet inbjudande att utforska. Snöra på dig dina skönaste skor och promenera nordväst genom idylliska villaområden klädda i grönska. Eller ta några steg söderut från torget och du befinner dig i Delsjöområdets naturreservat med sina oändliga kombinationer av stigar. Ett lättillgängligt äventyr som passar lika bra för nyfikna barnbarn som vältränade löpare. FRÅN FOTBOLL TILL BOULE. Det är nog ingen tillfällighet att den folkkäre sportkommentatorn Arne Hegerfors kommer från Sävedalen, här finns ett unikt föreningsliv som gör att du kan testa en ny sport om dagen i flera veckors tid. Som ung får du många nya kompisar genom de stora föreningarna inom klassiska idrotter som fotboll, handboll och ishockey. Kanske testa orientering, skidor eller friidrottens alla grenar. Och lagom till pensionen kanske börja en ny karriär som boule- eller bridgeproffs. PÅ UPPVÄRMNINGSAVSTÅND FRÅN SKATÅS. En stigburen cykeltur tar dig från Nya Vallhamra Torg till Skatås träningsområde. Här finns löparslingor med tidtagning, ett modernt gym och frisbeegolfbanor för både nybörjare och experter. Räcker inte det kan du ta dig an vildmarksleden som går mellan Skatås och Hindås eller paddla runt med kanot i båda Delsjöarna. AVSLUTA MED ETT KVÄLLSDOPP. Efter en lång arbetsdag eller ett hårt träningspass kan det vara skönt med en uppfriskande simtur. Ta handduken på axeln och gå en kort promenad till Härlanda tjärn, där det spegelblanka vattnet håller badtemperatur en bit in på hösten tack vare sjöns blygsamma storlek. Perfekt avrundning (eller start) på dagen. Aspelin Ramm reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Visualiseringar är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 Delsjöområdets naturreservat bjuder på oändliga stigar.

12 MITT I SÄVEDALEN, 10 MINUTER FRÅN CENTRALA GÖTEBORG Även om man stormtrivs hemma på torget kan det vara skönt och veta att det är enkelt att ta sig därifrån. Kollektivtrafik, cykelbanor och lagom många vägar gör Nya Vallhamra torg till en naturlig del av Göteborg. Aspelin Ramm reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Visualiseringar är idébilder som kan avvika från verkligheten. BUS(S)ENKELT ATT TA SIG TILL CENTRALA GÖTEBORG. Arbetar eller studerar du i Göteborg? Eller vill du bara spendera en lördag på stan utan att det blir till ett stort projekt? Nya Vallhamra Torg ligger mitt i Sävedalen och tillhör Partille kommun, som gränsar till Göteborg. Direkt från torget går flera busslinjer som tar dig till centrala Göteborg på 16 minuter, med smidiga förbindelser vidare inom hela regionen. SHOPPA PÅ ALLUM. Även om Nya Vallhamra Torg har all den service och butiker du behöver i vardagen så kan det vara skönt att ha nära till ett riktigt brett utbud. Sex minuter bort med bil, eller tio med buss, hittar du Allum shoppingcenter. Med över hundra butiker inom allt från hemelektronik och hobby till mode och heminredning kan du slå många ärenden i en smäll. GODA KOMMUNIKATIONER. Precis intill torget finns en busshållplats där flera linjer passerar och tar dig åt de flesta håll. Föredrar du stålhästen går det fina cykelvägar i området och du kan gena genom Göteborgs östra delar för att komma till centrum. Med bil når du på några minuter Europaväg 20 som smidigt tar dig mot Stockholm eller Göteborg. Centrala Göteborg når du på endast 10 minuter.

13

14 KÖPPROCESSEN Att köpa en ny bostad väcker ofta många nya frågor. Här kan du följa processen från intresseanmälan till inflyttning och förhoppningsvis reda ut dina frågetecken. Men du är alltid välkommen att höra av dig till mäklaren om det är något du undrar. 1. INTRESSEANMÄLAN 2. BOKNINGSAVTAL 3. UPPLÅTELSEAVTAL 4. INREDNINGSVAL När du hittat en lägenhet som du är intresserad av skickar du in en intresseanmälan till mäklaren, eller kontaktar mäklaren via telefon eller e-post. Mäklaren bokar in ett personligt möte, för att gå igenom all information i lugn och ro. När du bestämt dig för lägenheten skrivs ett bokningsavtal. I samband med undertecknandet betalar du en bokningsavgift på kr. Vid bokningstillfället uppvisas lånelöfte från banken för att avtalet ska gälla. Om köpet sedan inte fullföljs, med tecknande av upplåtelseavtal, återbetalas bokningsavgiften minus en administrativ avgift på kr. När bostadsrättsföreningen är bildad och har blivit godkänd av Bolagsverket, samt tillräckligt antal lägenheter bokats för byggstart, kan upplåtelseavtal tecknas. Vid detta tillfälle betalar du 10 % av priset, dock högst kr. Bokningsavgiften avräknas i detta belopp. När det blir dags att välja inredning kallas du till ett personligt möte där inredningen och de tillvalsmöjligheter som finns presenteras. En förutsättning för att tillval kan göras är att bostaden bokas i ett tidigt skede, innan stopptider har passerats. 5. UNDER BYGGETS GÅNG 6. BESIKTNING 7. SLUTBETALNING 8. INFLYTTNING Under byggtiden kommer flera visningar och möten att hållas, där du kan se hur huset kommer upp och få möjlighet att träffa dina nya grannar. Innan du kan flytta in görs en slutbesiktning och en efterbesiktning av lägenheten. En besiktningsman, som är utsedd av bostadsrättsföreningens styrelse, utför besiktningen tillsammans med en representant från bostadsrättsföreningen och en från entreprenören. Du bör också närvara för att kunna framföra synpunkter och kontrollera inredningsval. Under efterbesiktningen kontrolleras att de eventuella fel och brister, som påtalades i slutbesiktningen är åtgärdade. Garantibesiktning görs cirka två år efter slutbesiktningen. Innan du tillträder lägenheten är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen. Senast på tillträdelsedagen skall full slutlikvid och eventuella tillval vara betalda och i samband med detta får du dina nycklar till lägenheten. Senast tre månader innan tillträde får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. Första inflyttning i bostadsrättsföreningen Nya Vallhamra Torg etapp 2 beräknas ske under hösten Är du intresserad av en lägenhet? Kontakta Jan Svanberg på

15 Studio 58 på Norra Älvstranden i Göteborg. FÖRNYELSE MED MÄNNISKAN I CENTRUM. Som renodlat fastighetsutvecklingsbolag försöker vi förstå hur förändringarna i ett samhälle ställer nya krav på lokaler, bostäder och miljöer för såväl företag som privatpersoner. Nya kommunikationsmönster, nya demografiska mönster, integration och behovet att minska vår negativa påverkan på miljön. Det är de viktigaste förutsättningarna som påverkar oss när vi ska utforma de nya omgivningar där människor ska leva och arbeta. ANSVAR OCH SOLIDITET. Vi på Aspelin Ramm är en solid, handlingskraftig och ansvarsfull fastighetsutvecklare som lägger vikt på att byggnaden ska utgöra ett värdefullt element i stads- och landskapsbilden. Det gör vi genom god arkitektur, slitstarka och passande material samt respekt för miljön och omgivningen, vilka är centrala värden som ligger till grund för vårt utvecklingsarbete. GOD OCH INNOVATIV ARKITEKTUR. Aspelin Ramm Fastigheter etablerades i Göteborg år 2000 och har sedan starten initierat och utvecklat en rad olika fastighetsprojekt i Västsverige och i Stockholm. I första hand butiks- och kombinationsfastigheter som exempelvis Pedagogen Park i Mölndal och Torslanda Terminal i Amhult. Men på senare tid även hotell- och bostadsfastigheter, som Smögens Hafsbad, Vann Spa Hotell & Konferens samt Studio 58 på Norra Älvstranden i Göteborg. Genom god och innovativ arkitektur utvecklas och anpassas befintliga byggnader och miljöer till nya verksamheter med andra krav på funktionalitet och tillgänglighet. Vann Spa Hotell & Konferens i Lysekil. Aspelin Ramm reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Visualiseringar är idébilder som kan avvika från verkligheten.

16 INNOVATIV FASTIGHETSUTVECKLING MED MÄNNISKAN I CENTRUM LÄS MER OCH FÖLJ PROJEKTET PÅ NYAVALLHAMRATORG.SE Är du intresserad av en lägenhet? Kontakta Jan Svanberg på

Moderna hem i idyllisk parkmiljö. Välkommen till Munksundet och Brf Enavallen

Moderna hem i idyllisk parkmiljö. Välkommen till Munksundet och Brf Enavallen Moderna hem i idyllisk parkmiljö Välkommen till Munksundet och Brf Enavallen 1 Välkommen till Munksundet Nära båt- och restaurangliv Mitt ibland Enköpings fina parker hittar du den spännande stadsdelen

Läs mer

Redan när du står utanför förstår du att huset är något utöver det vanliga. Inget annat på Eriksberg har en lika säregen stil. Och inuti ger de 58

Redan när du står utanför förstår du att huset är något utöver det vanliga. Inget annat på Eriksberg har en lika säregen stil. Och inuti ger de 58 1 Redan när du står utanför förstår du att huset är något utöver det vanliga. Inget annat på Eriksberg har en lika säregen stil. Och inuti ger de 58 helt nya lägenheterna utrymme för att leva ett gott

Läs mer

Drömhem intill Mälaren. Välkommen till Brf Förstäven 2 på Öster Mälarstrand

Drömhem intill Mälaren. Välkommen till Brf Förstäven 2 på Öster Mälarstrand Drömhem intill Mälaren Välkommen till Brf Förstäven 2 på Öster Mälarstrand Tio minuters cykeltur in till city Välkommen till ditt hem vid Mälaren Vill du ha en av Västerås bästa utsikter med Mälaren utanför

Läs mer

Brf Lindblomman, Beckomberga välplanerade lägenheter med naturen runt hörnet

Brf Lindblomman, Beckomberga välplanerade lägenheter med naturen runt hörnet Beckombergaskolan brf lindblomman Brf Lindblomman, Beckomberga välplanerade lägenheter med naturen runt hörnet exempel på planlösning 3 rok karta över området Lägenhetsstorlekar 38 st 2-3 rok, 57-70 kvm

Läs mer

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Ett modernt boende i en ny stadsdel Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Välkommen till Tegnérlunden 2 - spännande arkitektur och inspirerande natur Brf Tegnérlunden 2 i Gideonsberg är ett nytt

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor

radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor villalivets kvalitéer med lägenhetsboendets bekvämlighet livskvalité i nybyggt hem På Smedby Skolväg, mitt i ett befintligt och uppvuxet villaområde

Läs mer

BOSTADSFAKTA NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG

BOSTADSFAKTA NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG BOADSATA YA VAHARA TOR ODERT ADSIV I DE RÖA DEE AV ÖTEBOR SITUATIOSPA HUS HUS HUS BYHERRE TOTAETREPREÖR ARITET ÖRSÄJI Brf ulsippan Aspelin Ramm astigheter AB Arkitekterna rook & Tjäder AB Svensk astighetsförmedling

Läs mer

Nya hem med fantastisk sjöutsikt Välkommen till Bysjö strand i Åtvidaberg

Nya hem med fantastisk sjöutsikt Välkommen till Bysjö strand i Åtvidaberg Nya hem med fantastisk sjöutsikt Välkommen till Bysjö strand i Åtvidaberg Med reservation för ändringar. 1 Bysjö strand Åtvidabergs bästa läge Välkommen till ett hem som låter dig njuta av det bästa av

Läs mer

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. besqab.se/tradgardsstaden mäklare Svensk Fastighetsförmedling,

Läs mer

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder!

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder! Blecktornet Södermalm Vi ses hemma hos oss på Söder! På tiden det begav sig. Ett foto från 1939 visar Metargatan 15 och det bostadshus som då låg på samma fastighet där Abacus nu bygger Brf Blecktornet.

Läs mer

Trygga framtiden. Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter.

Trygga framtiden. Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter. Trygga framtiden Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter. Innehåll Nya Tuve Centrum 4 Trygga framtiden 6 Nära och bekvämt 8 Förändring

Läs mer

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak BRF GREENROOF Drömmen om ett cityhak med grönt tak Skönt och grönt mitt i stan Hisingsparken St Jörgen Park Golf 2,5 km E6 Brf Greenroof är vår tredje och sista etapp i populära Kvillebäcken i Göteborg.

Läs mer

Älvsjö nära till allt

Älvsjö nära till allt Älvsjö torg Älvsjö nära till allt Välkommen till Älvsjö, endast 10 minuter från Stockholms innerstad. Området erbjuder ett stort serviceutbud, fantastiska kommunikationer och samtidigt flera grönområden

Läs mer

Smarta ettor med närhet till kommunikationer

Smarta ettor med närhet till kommunikationer Situationsplan anonen, upplands väsby ervation för ändringar. Karta kanonen, upplands väsby sophus Brf Kanonen, Upplands Väsby pendeltågsstation opt imu sväg en nyproducerade ungdomslägenheter, 1 rok ca

Läs mer

I en storslagen & gemytlig idyll

I en storslagen & gemytlig idyll HÖST 2014 I en storslagen & gemytlig idyll Riksbyggen utvecklar en helt ny stadsdel Kom på visningshelg! några ord om i detta nummer Foto: Kristian Pohl Hej på dig granne säger du kanske inte när du möter

Läs mer

amhult centrum, torslanda Brf lufthamnen.

amhult centrum, torslanda Brf lufthamnen. amhult centrum, torslanda LÄGENHETER NÄRA HAV OCH STAD Brf lufthamnen. Det sköna livet nära havet. Den som en gång har upptäckt Torslandas charm och fördelar har svårt att tänka sig att bo någon annanstans.

Läs mer

Drömmen om här och nu

Drömmen om här och nu BRF HOVÅS PARK Drömmen om här och nu STEG Oxsjön Havet, naturen och det bästa från staden Väg 158 Askimsbadet Säröbanan Fascinerande visioner är nu på väg att bli verklighet i Nya Hovås. Här växer en mysig

Läs mer

Med staden för dina fötter. Brf Stadsvyn - 27 bostadsrätter i Uddevalla

Med staden för dina fötter. Brf Stadsvyn - 27 bostadsrätter i Uddevalla Med staden för dina fötter Brf Stadsvyn - 27 bostadsrätter i Uddevalla 1 2 Här ser du ända till bron. Med staden för dina fötter. En vacker vy av framtiden Du har just nu en fantastisk möjlighet i din

Läs mer

Lev radhusliv i lägenhet

Lev radhusliv i lägenhet Lev radhusliv i lägenhet BRF flatön Välkommen upp på höjden! Visst är det något speciellt med Västra Eriksberg? Den myllrande kajpromenaden med sina kaféer, restauranger och små butiker gör verkligen området

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås Situationsplan 7 Vi bygger i betong Detta lovar vi

Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås Situationsplan 7 Vi bygger i betong Detta lovar vi Bofakta mars 2015 Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås 6 Situationsplan 7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning 10-11 Insatser och månadsavgifter 12-13 Lägenhetsfördelning 14 Översikt

Läs mer

Trygghetsboende KUNGSÄNGEN

Trygghetsboende KUNGSÄNGEN Trygghetsboende KUNGSÄNGEN Trygghet kan vara att känna att någon finns där. Någon som bryr sig. Någon som ser mig. Någon som hör mig. Vi vill skapa en trygg miljö för dig som bor här. En miljö, präglad

Läs mer

Brf Pilgrimsfalken Inspiration & Bofakta. Bo bra må bättre. Välkommen till Bonum i Uppsala

Brf Pilgrimsfalken Inspiration & Bofakta. Bo bra må bättre. Välkommen till Bonum i Uppsala Brf Pilgrimsfalken Inspiration & Bofakta Bo bra må bättre Välkommen till Bonum i Uppsala Brf Pilgrimsfalken ett seniorboende med många möjligheter i Kapellgärdsallén Äntligen! Nu bygger vi etapp 3 i Kapellgärdsallén,

Läs mer

Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen.

Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen. Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen. 1 ott om plats för det goda livet Välkommen till Hildedal Park som förenar både grönska och ett 2 av de absolut

Läs mer

Moderna hem i livets centrum. Välkommen till Kvarteret Glädjen på Kungsholmen

Moderna hem i livets centrum. Välkommen till Kvarteret Glädjen på Kungsholmen Moderna hem i livets centrum Välkommen till varteret lädjen på ungsholmen 1 Välkommen till ditt nya hem ör dig som vill bo där det händer! Vill du vakna upp med en härlig utsikt över arlbergssjön? pptäck

Läs mer

Pedagogen Park. mölndals nya nav för kontor & bostäder INNOVATIV FASTIGHETSUTVECKLING MED MÄNNISKAN I CENTRUM

Pedagogen Park. mölndals nya nav för kontor & bostäder INNOVATIV FASTIGHETSUTVECKLING MED MÄNNISKAN I CENTRUM s nya nav för kontor & bostäder INNOVATIV FASTIGHETSUTVECKLING MED MÄNNISKAN I CENTRUM Pedagogen Park Perfekt läge i Mölndal Pedagogen Park i Mölndal är lokaliserad i Fäss- byggnaden om totalt 36 200 kvadratmeter

Läs mer

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen STOCKHOLM, SEGELTORP GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger

Läs mer

Ta chansen! Bo i bästa läget på vackra Lillåudden. Brf. Farleden

Ta chansen! Bo i bästa läget på vackra Lillåudden. Brf. Farleden Ta chansen! Bo i bästa läget på vackra Lillåudden Brf. Farleden Sjöglittrande lugn med exklusiv standard nära citylivet Vad roligt att du är intresserad av boende i Brf. Farleden! Vi på Riksbyggen är

Läs mer