ETAPP2 NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ETAPP2 NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG"

Transkript

1 ETAPP2 NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG

2 Avnjut en kaffe i solen, handla lite delikatesser inför kvällen och ta hissen upp till lägenheten. Välkommen till livet på Nya Vallhamra Torg.

3 Bo granne med en välsorterad ICA Supermarket. EN MÖTESPLATS SOM GÖR VARDAGEN ENKEL Under våren 2015 planerar vi att börja bygga etapp 2 av Nya Vallhamra Torg mitt i Sävedalen, bara tio minuter från centrala Göteborg. Med över 200 nya bostadsrätter, fräscha butiker och vardaglig service blir detta en trygg och modern plats där människor kan mötas och leva tillsammans. Aspelin Ramm reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Visualiseringar är idébilder som kan avvika från verkligheten. ETT MODERNT STADSLIV PÅ TORGET. I Italien byggs torgen på ett speciellt sätt för att bli den centrala mötesplatsen som gynnar stadens sociala liv och den lokala handeln, på samma gång. Något vi inspirerats av när vi planerat Nya Vallhamra torg. Med butiker/service på markplan och bostäder ovanpå får vi ett lika modernt som bekvämt sätt att leva på, där nybakat bröd bara är någon minut från sängen och ett cafébesök kan göras spontant utan planering. Men det handlar inte bara om människorna som bor på torget, Nya Vallhamra Torg kommer att öppnas upp mot Ugglumsleden och bli en naturlig mötesplats för alla som bor i Sävedalen. KORT AVSTÅND TILL STORT UTBUD. På Nya Vallhamra Torg finns det mesta du behöver för att klara vardagens behov, exempelvis en välsorterad Ica Supermarket. Skulle du bli sjuk eller behöva medicin finns både vårdcentral, apotek och Östra sjukhuset fem minuter bort. Som tur är finns här även ett bibliotek så du har något att läsa när du ligger hemma. Att ha allt på samma plats sparar dig mycket tid. Istället för att åka runt med bil eller buss kan du exempelvis strosa i Delsjöområdets vackra natur eller umgås med nära och kära i din nya lägenhet. FÖRSKOLOR OCH UTBILDNING. Det finns gott om alternativ att välja på när det gäller förskolor i Sävedalen, såväl privata som kommunala. När det blir dags att börja grundskolan behöver man inte ens korsa en bilväg för att komma till Vallhamraskolan (årskurs 1-9) som ligger i direkt anslutning till torget. Närmsta gymnasium heter Porthälla och finns i Partille, på lagom cykelavstånd.

4 LÄGENHETER DU VILL FÅ BESÖK I ETAPP 1 ETAPP 2 ETAPP 3 Fyra bostadsvåningar med 36 lägenheter. En stor butikslokal för ICA Supermarket på bottenplan. Cirka 150 bostadsrätter fördelat på sex hus (byggs i två steg). Husen mot Ugglumsleden och mot torget får butikslokaler på gatuplan och samtliga får garage under marknivå. Ett 50-tal bostadsrätter fördelat på tre hus. Eventuellt någon butik på gatuplan. Välkommen till ett modernt och miljövänligt boende i hjärtat av Sävedalen. Etapp 2 rymmer 74 välplanerade lägenheter, uppdelade på tre hus, för dig som vill ha frisk luft på balkongen och gott om naturligt ljus i alla rum. Aspelin Ramm reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Visualiseringar är idébilder som kan avvika från verkligheten. FLYTTA IN I SÄVEDALENS HÖGSTA HUS. Två av husen får sju våningar men det tredje blir något utöver det vanliga. Med sina 13 våningar kommer höghuset att resa sig cirka 45 meter upp mot himlen och bjuda sina boende på en majestätisk utsikt, vilket håll de än tittar åt. Det blir ett helt nytt landmärke i Sävedalen, som syns från långt håll och sätter torget på kartan. EN NATURLIG DEL AV TORGET. De tre husen, med sina 74 lägenheter, byggs i gedigna material som smälter in i torgmiljön och åldras på ett vackert sätt. Huskropparna placeras med gott om mellanrum så att alla får bra utsikt från sina balkonger och generöst med naturligt ljusinsläpp till rummen. Mellan husen bildas lummiga innergårdar med grönska, sittplatser och upplysta gångstråk, vilket skapar en trivsam miljö för alla åldrar. ENKELT ATT FLYTTA IN, BEKVÄMT ATT BO. Det är något speciellt med att flytta in i en nybyggd lägenhet. Du behöver inte tänka på fula märken i väggarna eller badrum som krånglar. Allt är nytt och du kan fokusera på att flytta in och börja leva. Att tillhöra en bostadsrättsförening har dessutom fördelen att du slipper klippa gräs, skotta snö och liknande sysslor som villaägarna runtomkring får lägga tid på. ENERGISNÅLT OCH MILJÖVÄNLIGT. Samtliga fastigheter på Nya Vallhamra Torg är certifierade som Miljöbyggnad Silver. Det innebär att energiförbrukningen i huset är 25 % lägre än gällande lagstiftning. Byggmaterialen som använts har haft minsta möjliga miljöpåverkan på naturen. Och att det uppfyller de extra höga kraven på god isolering från kyla, fukt och ljud. Sammantaget får du en bostad som är skonsam mot din hälsa, plånbok och miljön.

5 Det är lätt att trivas i ett stort och ljust vardagsrum. Vik ut sidan för att gå till balkongen och testa Sävedalens bästa utsikt.

6 Funktionella kök med plats för matbord.

7 Exempel på badrumsinredning för 2,5 4 r o k. Alla får minst en balkong. LÄGENHETER FÖR ALLA. Är det dags för en egen lägenhet? Har ni tankar på att bli sambo? Eller börjar villan bli för stor nu när barnen flyttat ut? Med sammanlagt 74 genomtänkta tvåor, treor och fyror finns det ett hem som passar de flesta faserna i livet. Dessutom finns det ett antal två och en halvor för dig som har behov av ett litet kontor eller gästrum. Och ett antal treor har vi gjort extra tilltagna ifall det skulle bli tillökning i familjen. SOCIAL OCH MODERN PLANLÖSNING. Arkitektens tanke har varit att skapa ljusa, rymliga och funktionella lägenheter som känns lätta att kalla hemma. Den öppna planlösningen skapar ett trivsamt genomgångsljus och gör samtliga rum lättstädade. Med vitmålade väggar och tak får du ett bra utgångsläge att låta personliga prylar och färgdetaljer förmedla att det är just du som bor där. ALLA FÅR MINST EN BALKONG. Det är viktigt att ta tillvara på vyerna och den friska luften i ett område som Sävedalen. Därför får alla lägenheter minst en generös balkong (eller uteplats) på upp till 15 kvadratmeter. En nyhet vi själva skapat är den smidiga odlingsbalkongen som kommer att finnas i många lägenheter och skapa hemtrevnad från både in- och utsidan. I de två mindre husen kommer några att få en loggia som blir som ett extra rum. I höghuset får ett antal lägenheter till hälften inglasade balkonger, som kan användas året runt. Läshörna eller växthus? Bara din fantasi sätter gränserna! EXTRA STORA FÖRVARINGSUTRYMMEN. Har du samlat på dig ett liv av saker, gillar du kläder lite för mycket eller har du en fin cykel du inte vill ställa utomhus? Oavsett vem du är kan det vara bra med lite extra utrymme. I sovrummet finns rejäla skjutdörrsgarderober och på källar- eller vindsplan får alla ett förråd. SÄTT DIN PERSONLIGA PRÄGEL. En av de stora fördelarna med en helt ny lägenhet är att du verkligen kan göra den till din egen. Vi stämmer regelbundet av med dig under byggandets gång och du får möjlighet att påverka exempelvis köksluckor, kakel och bänkskivor genom val från vår tillvalskatalog. HISS TILL GARAGET. Sist men inte minst får samtliga hus en hiss som går direkt från lägenheterna till parkeringen under huset. Där finns möjligheten att hyra en parkeringsplats. På så vis kan både du och din bil känna er trygga, och du slipper att skrapa rutorna vintertid. Aspelin Ramm reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Visualiseringar är idébilder som kan avvika från verkligheten.

8

9 Vill du se solen gå upp eller ner? Det finns lägenheter i alla väderstreck.

10 ETT AKTIVT LIV DIREKT UTANFÖR DÖRREN Det sägs att man blir lycklig av att träna och röra på sig. Med Delsjöområdets oändliga stigar, ett av Sveriges starkaste föreningsliv och Skatås träningscenter som grannar har du alla möjligheter att testa om det stämmer. FRISK LUFT ÅT ALLA HÅLL. Det faktum att Nya Vallhamra Torg ligger avskilt från större trafikleder gör luften ren att andas och närområdet inbjudande att utforska. Snöra på dig dina skönaste skor och promenera nordväst genom idylliska villaområden klädda i grönska. Eller ta några steg söderut från torget och du befinner dig i Delsjöområdets naturreservat med sina oändliga kombinationer av stigar. Ett lättillgängligt äventyr som passar lika bra för nyfikna barnbarn som vältränade löpare. FRÅN FOTBOLL TILL BOULE. Det är nog ingen tillfällighet att den folkkäre sportkommentatorn Arne Hegerfors kommer från Sävedalen, här finns ett unikt föreningsliv som gör att du kan testa en ny sport om dagen i flera veckors tid. Som ung får du många nya kompisar genom de stora föreningarna inom klassiska idrotter som fotboll, handboll och ishockey. Kanske testa orientering, skidor eller friidrottens alla grenar. Och lagom till pensionen kanske börja en ny karriär som boule- eller bridgeproffs. PÅ UPPVÄRMNINGSAVSTÅND FRÅN SKATÅS. En stigburen cykeltur tar dig från Nya Vallhamra Torg till Skatås träningsområde. Här finns löparslingor med tidtagning, ett modernt gym och frisbeegolfbanor för både nybörjare och experter. Räcker inte det kan du ta dig an vildmarksleden som går mellan Skatås och Hindås eller paddla runt med kanot i båda Delsjöarna. AVSLUTA MED ETT KVÄLLSDOPP. Efter en lång arbetsdag eller ett hårt träningspass kan det vara skönt med en uppfriskande simtur. Ta handduken på axeln och gå en kort promenad till Härlanda tjärn, där det spegelblanka vattnet håller badtemperatur en bit in på hösten tack vare sjöns blygsamma storlek. Perfekt avrundning (eller start) på dagen. Aspelin Ramm reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Visualiseringar är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 Delsjöområdets naturreservat bjuder på oändliga stigar.

12 MITT I SÄVEDALEN, 10 MINUTER FRÅN CENTRALA GÖTEBORG Även om man stormtrivs hemma på torget kan det vara skönt och veta att det är enkelt att ta sig därifrån. Kollektivtrafik, cykelbanor och lagom många vägar gör Nya Vallhamra torg till en naturlig del av Göteborg. Aspelin Ramm reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Visualiseringar är idébilder som kan avvika från verkligheten. BUS(S)ENKELT ATT TA SIG TILL CENTRALA GÖTEBORG. Arbetar eller studerar du i Göteborg? Eller vill du bara spendera en lördag på stan utan att det blir till ett stort projekt? Nya Vallhamra Torg ligger mitt i Sävedalen och tillhör Partille kommun, som gränsar till Göteborg. Direkt från torget går flera busslinjer som tar dig till centrala Göteborg på 16 minuter, med smidiga förbindelser vidare inom hela regionen. SHOPPA PÅ ALLUM. Även om Nya Vallhamra Torg har all den service och butiker du behöver i vardagen så kan det vara skönt att ha nära till ett riktigt brett utbud. Sex minuter bort med bil, eller tio med buss, hittar du Allum shoppingcenter. Med över hundra butiker inom allt från hemelektronik och hobby till mode och heminredning kan du slå många ärenden i en smäll. GODA KOMMUNIKATIONER. Precis intill torget finns en busshållplats där flera linjer passerar och tar dig åt de flesta håll. Föredrar du stålhästen går det fina cykelvägar i området och du kan gena genom Göteborgs östra delar för att komma till centrum. Med bil når du på några minuter Europaväg 20 som smidigt tar dig mot Stockholm eller Göteborg. Centrala Göteborg når du på endast 10 minuter.

13

14 KÖPPROCESSEN Att köpa en ny bostad väcker ofta många nya frågor. Här kan du följa processen från intresseanmälan till inflyttning och förhoppningsvis reda ut dina frågetecken. Men du är alltid välkommen att höra av dig till mäklaren om det är något du undrar. 1. INTRESSEANMÄLAN 2. BOKNINGSAVTAL 3. UPPLÅTELSEAVTAL 4. INREDNINGSVAL När du hittat en lägenhet som du är intresserad av skickar du in en intresseanmälan till mäklaren, eller kontaktar mäklaren via telefon eller e-post. Mäklaren bokar in ett personligt möte, för att gå igenom all information i lugn och ro. När du bestämt dig för lägenheten skrivs ett bokningsavtal. I samband med undertecknandet betalar du en bokningsavgift på kr. Vid bokningstillfället uppvisas lånelöfte från banken för att avtalet ska gälla. Om köpet sedan inte fullföljs, med tecknande av upplåtelseavtal, återbetalas bokningsavgiften minus en administrativ avgift på kr. När bostadsrättsföreningen är bildad och har blivit godkänd av Bolagsverket, samt tillräckligt antal lägenheter bokats för byggstart, kan upplåtelseavtal tecknas. Vid detta tillfälle betalar du 10 % av priset, dock högst kr. Bokningsavgiften avräknas i detta belopp. När det blir dags att välja inredning kallas du till ett personligt möte där inredningen och de tillvalsmöjligheter som finns presenteras. En förutsättning för att tillval kan göras är att bostaden bokas i ett tidigt skede, innan stopptider har passerats. 5. UNDER BYGGETS GÅNG 6. BESIKTNING 7. SLUTBETALNING 8. INFLYTTNING Under byggtiden kommer flera visningar och möten att hållas, där du kan se hur huset kommer upp och få möjlighet att träffa dina nya grannar. Innan du kan flytta in görs en slutbesiktning och en efterbesiktning av lägenheten. En besiktningsman, som är utsedd av bostadsrättsföreningens styrelse, utför besiktningen tillsammans med en representant från bostadsrättsföreningen och en från entreprenören. Du bör också närvara för att kunna framföra synpunkter och kontrollera inredningsval. Under efterbesiktningen kontrolleras att de eventuella fel och brister, som påtalades i slutbesiktningen är åtgärdade. Garantibesiktning görs cirka två år efter slutbesiktningen. Innan du tillträder lägenheten är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen. Senast på tillträdelsedagen skall full slutlikvid och eventuella tillval vara betalda och i samband med detta får du dina nycklar till lägenheten. Senast tre månader innan tillträde får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. Första inflyttning i bostadsrättsföreningen Nya Vallhamra Torg etapp 2 beräknas ske under hösten Är du intresserad av en lägenhet? Kontakta Jan Svanberg på jan.svanberg@svenskfast.se

15 Studio 58 på Norra Älvstranden i Göteborg. FÖRNYELSE MED MÄNNISKAN I CENTRUM. Som renodlat fastighetsutvecklingsbolag försöker vi förstå hur förändringarna i ett samhälle ställer nya krav på lokaler, bostäder och miljöer för såväl företag som privatpersoner. Nya kommunikationsmönster, nya demografiska mönster, integration och behovet att minska vår negativa påverkan på miljön. Det är de viktigaste förutsättningarna som påverkar oss när vi ska utforma de nya omgivningar där människor ska leva och arbeta. ANSVAR OCH SOLIDITET. Vi på Aspelin Ramm är en solid, handlingskraftig och ansvarsfull fastighetsutvecklare som lägger vikt på att byggnaden ska utgöra ett värdefullt element i stads- och landskapsbilden. Det gör vi genom god arkitektur, slitstarka och passande material samt respekt för miljön och omgivningen, vilka är centrala värden som ligger till grund för vårt utvecklingsarbete. GOD OCH INNOVATIV ARKITEKTUR. Aspelin Ramm Fastigheter etablerades i Göteborg år 2000 och har sedan starten initierat och utvecklat en rad olika fastighetsprojekt i Västsverige och i Stockholm. I första hand butiks- och kombinationsfastigheter som exempelvis Pedagogen Park i Mölndal och Torslanda Terminal i Amhult. Men på senare tid även hotell- och bostadsfastigheter, som Smögens Hafsbad, Vann Spa Hotell & Konferens samt Studio 58 på Norra Älvstranden i Göteborg. Genom god och innovativ arkitektur utvecklas och anpassas befintliga byggnader och miljöer till nya verksamheter med andra krav på funktionalitet och tillgänglighet. Vann Spa Hotell & Konferens i Lysekil. Aspelin Ramm reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Visualiseringar är idébilder som kan avvika från verkligheten.

16 INNOVATIV FASTIGHETSUTVECKLING MED MÄNNISKAN I CENTRUM LÄS MER OCH FÖLJ PROJEKTET PÅ NYAVALLHAMRATORG.SE Är du intresserad av en lägenhet? Kontakta Jan Svanberg på jan.svanberg@svenskfast.se

79 NYA LÄGENHETER NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG

79 NYA LÄGENHETER NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG 79 NYA LÄGENHETER NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG Sävedalens högsta byggnad blir ett landmärke och ger torget sin stadsliknande karaktär. En välfylld charkdisk, nybakat

Läs mer

NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG SISTA ETAPPEN 56 NYA LÄGENHETER

NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG SISTA ETAPPEN 56 NYA LÄGENHETER NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG SISTA ETAPPEN 56 NYA LÄGENHETER Koppla av med en kaffe på torget efter jobbet. VÄLKOMMEN TILL LILLA ITALIEN, MITT I SÄVEDALEN Nu är det

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

NYTT MODERNT, TRYGGT & HÄR BYGGER VI ETT attraktivt TORG MED

NYTT MODERNT, TRYGGT & HÄR BYGGER VI ETT attraktivt TORG MED ETAPP 1 MODERNT, NYTT TRYGGT & Välkommen till Nya Vallhamra torg. HÄR BYGGER VI ETT attraktivt TORG MED 200 BOSTÄDER, lokal handel OCH närservice. året var 1968 när Vallhamra torg stod klart, på den tiden

Läs mer

NYTT MODERNT, TRYGGT &

NYTT MODERNT, TRYGGT & ETAPP 1 MODERNT, NYTT TRYGGT & Välkommen till Nya Vallhamra torg. HÄR BYGGER VI ETT attraktivt TORG MED 200 BOSTÄDER, lokal handel OCH närservice. året var 1968 när Vallhamra torg stod klart, på den tiden

Läs mer

BOSTADSFAKTA. Försäljning. Brf Anemonen Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling

BOSTADSFAKTA. Försäljning. Brf Anemonen Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling BOSTADSFAKTA Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Anemonen Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling Etapp 1 - består av fyra bostadsvåningar

Läs mer

kontor- och butiksytor mitt emellan hav och stad, på bästa läge i torslanda

kontor- och butiksytor mitt emellan hav och stad, på bästa läge i torslanda kontor- och butiksytor mitt emellan hav och stad, på bästa läge i torslanda innovativ fastighetsutveckling med människan i centrum Modern arkitektur med bästa läge i torslanda Terminal 3 ligger alldeles

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Att köpa bostadsrätt INTRESSEANMÄLAN FÖRHANDSBOKNING BESLUT OM PROJEKTSTART

Att köpa bostadsrätt INTRESSEANMÄLAN FÖRHANDSBOKNING BESLUT OM PROJEKTSTART Att köpa bostadsrätt Att köpa bostadsrätt är för de flesta människor en av de största affärerna i livet. Det är många nya begrepp att sätta sig in i såsom bokningsavtal, upplåtelseavtal, slutbetalning

Läs mer

LÄGENHETSBESKRIVNING.

LÄGENHETSBESKRIVNING. LÄGENHETSBERIVNING. Brf Ejdern,, GOTLAND Fem steg till ditt drömboende 1Intresseanmälan och säljpremiär Om du du är är intresserad av av en en lägenhet lägenhet börjar börjar du med du med att göra att

Läs mer

Väsby Terrass. Bostadsrätter vid Väsby Station

Väsby Terrass. Bostadsrätter vid Väsby Station Väsby Terrass Bostadsrätter vid Väsby Station Väsby Terrass Bostadsrätter vid Väsby Station Välkommen till Väsby Terrass På Trädgårdsvägen endast 500 meter från Väsby pendeltågsstation, bygger BRABO 59

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet Känn dig som hemma på Östra Lugnet Välplanerade bostäder och Gott om gång- och cykelstråk genom området. lummig småstadskänsla Härliga lek- och mötesplatser för hela familjen. Nu finns drömboendet inom

Läs mer

NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER

NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER WWW.MAKLARTORGET.SE VÄLKOMMEN TILL ÖSTA Det expansiva samhället Stallarholmen ligger mittemellan Strängnäs och Mariefred nära Mälarens glittrande vatten. Samtidigt som

Läs mer

CFK SÖKER EN BITRÄDANDE PROJEKTLEDARE/ MILJÖANSVARIG TILL ASPELIN-RAMM

CFK SÖKER EN BITRÄDANDE PROJEKTLEDARE/ MILJÖANSVARIG TILL ASPELIN-RAMM CFK SÖKER EN BITRÄDANDE PROJEKTLEDARE/ MILJÖANSVARIG TILL ASPELIN-RAMM CFK KONSULT ÄR ETT REKRYTERINGSFÖRETAG. ASPELIN-RAMM ÄR ETT FASTIGHETSUTVECKLINGSBOLAG I MÖLNDAL. VI ARBETAR TILLSAMMANS OCH SÖKER

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Ett modernt boende i en ny stadsdel Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Välkommen till Tegnérlunden 2 - spännande arkitektur och inspirerande natur Brf Tegnérlunden 2 i Gideonsberg är ett nytt

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

DITT TRYGGA BOSTADSKÖP. Trygg tillsammans med oss

DITT TRYGGA BOSTADSKÖP. Trygg tillsammans med oss DITT TRYGGA BOSTADSKÖP Trygg tillsammans med oss KÖPPROCESS FÖRHANDS- Förhandsavtal är ett bindande avtal mellan dig och den nybildade bostadsrättsföreningen där du förbinder dig till att köpa bostadsrätten.

Läs mer

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över.

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Efter en arkitekttävling där tre kontor ritade varsitt förslag vaskades en byggnad fram som innehöll de värden som både kommunens

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

Nya drömhem med havet som granne. Välkommen till Brf Klevens Udde 3 och 4, Smögen

Nya drömhem med havet som granne. Välkommen till Brf Klevens Udde 3 och 4, Smögen Nya drömhem med havet som granne Välkommen till Brf Klevens Udde 3 och 4, Smögen Brf Klevens Udde 4 Brf Klevens Udde 3 Välkommen till Klevens Udde Vid Skageracks vatten och klipphällar skapar vi nu nya

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1 Välkommen till ditt Notholmen Morgonkaffe med havsutsikt? Vill du bo i ett idylliskt

Läs mer

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Sjöodjuret 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Bo vid vattnet nästa sommar Kajstaden är ett av Västerås mest attraktiva områden. Det är knappt att man behöver fråga sig varför. Med ingredienser

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus ett bättre läge Ett riktigt gott liv Tänk att kunna promenera till stranden och samtidigt andas skogsluft från den omkringliggande tallskogen. Att ha naturen nära,

Läs mer

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE På Värmlandsvägen, nära Farsta centrum, är det nu dags att bygga den avslutande etappen med ca 20

Läs mer

3. Bokningsavtal. 7. Slutbesiktning och kundsyn. 1. Intresseanmälan. 5. Förhandsavtal. 9. Garantibesiktning. 2. Digital säljstart. 4.

3. Bokningsavtal. 7. Slutbesiktning och kundsyn. 1. Intresseanmälan. 5. Förhandsavtal. 9. Garantibesiktning. 2. Digital säljstart. 4. 1. Intresseanmälan 3. Bokningsavtal 5. Förhandsavtal 7. Slutbesiktning och kundsyn 9. Garantibesiktning 2. Digital säljstart 4. Inredningsval 6. Upplåtelseavtal 8. Slutbetalning och dags för inflyttning!

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

Välkommen till BromöllaHem

Välkommen till BromöllaHem Ivöstrand Välkommen till BromöllaHem Du som redan bor i Bromölla vet hur trivsamt det är här. Att bo i ett levande samhälle i utveckling innebär närhet till både service och arbetstillfällen. Bromölla

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Arvika.

Hitta din hyresrätt i Arvika. Hitta din hyresrätt i Arvika. Plats för nöjda hyresgäster Söker du nytt boende? Vill du bo större eller mindre? Eller kanske mer centralt? Hos oss finns alternativen, oavsett om du letar efter din första

Läs mer

Moderna hem i idyllisk parkmiljö. Välkommen till Munksundet och Brf Enavallen

Moderna hem i idyllisk parkmiljö. Välkommen till Munksundet och Brf Enavallen Moderna hem i idyllisk parkmiljö Välkommen till Munksundet och Brf Enavallen 1 Välkommen till Munksundet Nära båt- och restaurangliv Mitt ibland Enköpings fina parker hittar du den spännande stadsdelen

Läs mer

Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet. Bostadsrätter i centrala Linköping

Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet. Bostadsrätter i centrala Linköping Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet Bostadsrätter i centrala Linköping Svensk Fastighetsförmedling Brf Vasatornet - Livskvalité i hjärtat av Övre Vasastaden! Med bästa läge i den nya stadsdelen har

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER Brf ROTTNEROS, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I korsningen Värmlandsvägen/Rottnerosbacken i Farsta planerar vi att uppföra två hus med totalt

Läs mer

BOSTADSFAKTA NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG

BOSTADSFAKTA NYA VALLHAMRA TORG MODERNT STADSLIV I DEN GRÖNA DELEN AV GÖTEBORG BOADSATA YA VAARA TOR ODERT ADSIV I DE RÖA DEE AV ÖTEBOR BYERRE TOTAETREPREÖR ARITET ÖRSÄJI Brf Backsippan Aspelin Ramm astigheter AB Arkitekterna rook & Tjäder AB Svensk astighetsförmedling SITUATIOSPA

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

BRF GILLESGÅRDEN VETLANDA

BRF GILLESGÅRDEN VETLANDA BRF GILLESGÅRDEN VETLANDA GILLESGÅRDEN, VETLANDA Nu kan Myresjöhus erbjuda bostadsrätter i Bäckseda, Vetlanda. Det är ett område med närhet till mycket. Det är 2,5 km från Vetlanda torg, med andra ord

Läs mer

Ditt trygga bostadsköp

Ditt trygga bostadsköp Ditt trygga bostadsköp Att köpa bostadsrätt 1. Anmäl intresse Före säljstart har Abacus ofta arbetat med projektet i många år. Under den tiden finns möjlighet att anmäla intresse för projektet på vår hemsida.

Läs mer

W W W. A L M E Q U I T Y. s E

W W W. A L M E Q U I T Y. s E WWW.ALMEQUITY.se MÄLARUTSIKTEN HÄSSELBY STRAND 4 BRF MÄLARUTSIKTEN BRF MÄLARUTSIKTEN Välkommen t i l l B R F MÄLARUTSIKTEN! Mitt i Hässelby strand centrum kommer ALM Equity uppföra ett 18-våningshus

Läs mer

KVARTERET. Triton. Ett hållbart boende i sjönära läge

KVARTERET. Triton. Ett hållbart boende i sjönära läge KVARTERET Triton Ett hållbart boende i sjönära läge 101 LÄGENHETER I VÄSTERÅS MED INFLYTTNING JAN-JUNI 2018 Ett hållbart liv i sjönära läge. Tänk dig att du har cyklat kilometern hem från stan förbi grönområden

Läs mer

Äganderätt. Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ

Äganderätt. Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ Bo i äganderätt bonava.se Äganderätt Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ Är det ett eget hus med en äppelträdgård? Är det området där du känner alla grannar och är stammis på det lokala bageriet?

Läs mer

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping Livskvalité i Brf Mässingen Bostadsrätter i centrala Norrköping Fastighetsbyrån Kv. Mässingen - Livskvalité i hjärtat av Norrköping! Med Motala ströms vackra promenadstråk runt knuten och Norrköpings Centralstation

Läs mer

BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT. Telefon: riksmäklaren.se/uppsala. Uppsala City Skolgatan 33 B,

BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT. Telefon: riksmäklaren.se/uppsala. Uppsala City Skolgatan 33 B, BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT Uppsala City Skolgatan 33 B, facebook: riksmaklarenuppsala instagram: riksmaklaren Telefon: 018-139850 riksmäklaren.se/uppsala 753 11 Uppsala PROSPEKT Mäklaren

Läs mer

Dags att välja lägenhet

Dags att välja lägenhet Önneröd Dags att välja lägenhet För en tid sedan anmälde du ditt intresse till Härryda kommun för vårt nybyggnadsprojekt i Önneröd, Landvetter, där vi bygger 30 lägenheter enligt IKEA och Skanskas gemensamma

Läs mer

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN Brf HERRGÅRDEN, JÄRVASTADEN HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I ett av Järvastadens lugna och trivsamma villakvarter planerar vi att bygga Herrgården. Huset ligger högt beläget, omgivet

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Malmö Storlek 63 m2 Område Värnhem Tillträde tidigast Gatuadress Värnhemsgatan 15

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Malmö Storlek 63 m2 Område Värnhem Tillträde tidigast Gatuadress Värnhemsgatan 15 Värnhemsgatan 15 Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Malmö Storlek 63 m2 Område Värnhem Tillträde tidigast Gatuadress Värnhemsgatan 15 Välplanerad 2,5:a nära Värnhemstorget! Genomgående, välplanerad lägenhet

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevliga omgivningar med stora gröna ytor

Läs mer

Ett boende med ljusa utsikter

Ett boende med ljusa utsikter Ett boende med ljusa utsikter Välkommen till Enskede och Brf Almagrundet 2 peabbostad.se Brf Almagrundet 2 i Enskede - mer än bara en bostad Bo citynära med naturen runt husknuten. Vi människor vill ofta

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 1 Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & 7 74 hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 2 Bo vid Tivoliparken I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan

Läs mer

Downtown. Citykänsla i kvadrat, attityd i kubik vid nya Täby centrum. Idébroschyr

Downtown. Citykänsla i kvadrat, attityd i kubik vid nya Täby centrum. Idébroschyr Downtown Citykänsla i kvadrat, attityd i kubik vid nya Täby centrum 47 lägenheter med planerad inflyttning kvartal 4, 2013. Planerad säljstart våren 2011 1 Idébroschyr Tankarna är klara men utförandet

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp 3. Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön

Sandsbrohöjden etapp 3. Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön Sandsbrohöjden etapp 3 Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön Närmast sjön vill jag bo... Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2 miljoner invånare

Läs mer

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här njuter man av att bo mitt i en väletablerad stadsdel med

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område " Oskarshamn/ Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Vi trivs med läget, perfekt att man kan gå ner till centrum

Läs mer

Moderna lägenheter i Brf Allén 2

Moderna lägenheter i Brf Allén 2 Moderna lägenheter i Brf Allén 2 Antal våningar 4 Antal lägenheter 28 Antal rum 2 4 rum och kök Boarea 50-120 kvm Beräknad inflytt Kvartal 3-4 2017 Välkommen till Kronetorp Park Lägenheterna ligger belägna

Läs mer

En ovanligt fantastisk adress.

En ovanligt fantastisk adress. S a n n e g å r d e n residens - En ovanligt fantastisk adress. Som på Manhattan fast hemma i Göteborg. Bilden är en illustration. Avvikelser mot slutligt utförande kan förekomma. En vacker fasad på en

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Med reservation för ändringar.

piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Med reservation för ändringar. piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Lägenheter med härlig rymdkänsla och toppläge i Södra Ladugårdsängen. Välkommen! 2 piloten Med reservation 7 för ändringar. Med reservation för piloten

Läs mer

Bennets väg 17D. Malmö, Öster, Törnrosen

Bennets väg 17D. Malmö, Öster, Törnrosen Bennets väg 17D Malmö, Öster, Törnrosen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Dagon Skönvik AB. Kaserngården 13 Tel. 023-693 20 791 40 FALUN info@dalark.se. 0225-537 42 www.dagon.se

Dagon Skönvik AB. Kaserngården 13 Tel. 023-693 20 791 40 FALUN info@dalark.se. 0225-537 42 www.dagon.se Objektbeskrivning BJÖRKBACKEN, Skönvik Säter Fastigheten Skönvik 1:6, Jönshyttevägen 1, 783 32 Säter. Belägen i Säters kommun, Säters församling, skattesats 2008; 35,02. Bostadskoncept Beskrivna lägenheter

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge Arkens Väg Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge 1 Byggnaderna Arkens Väg är en naturlig fortsättning på den småstadskänsla som HSB ursprungligen format i det intilliggande området.

Läs mer

Källbyängar. Inspiration. Nyabostäder. 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund

Källbyängar. Inspiration. Nyabostäder. 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund Källbyängar Inspiration 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund Nyabostäder 2 RIKSBYGGEN INSPIRATION källbyängar Välkommen till ett strandnära boende i södra Lund Riksbyggen reserverar

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen med 56 trivsamma lägenheter och planerad inflyttning våren 2019. 56 LÄGENHETER MED INBJUDANDE PLANLÖSNINGAR.

Läs mer

Kv. Oden. Linero. lkf.se/oden

Kv. Oden. Linero. lkf.se/oden Kv. Oden Linero lkf.se/oden Linero Lund Linero Linero ligger nära Lunds centrum och som boende i området kan man ta sig dit med cykel på bara ett par minuter. Från Linero är det lika smidigt att utnyttja

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen. 56 trivsamma lägenheter med planerad inflyttning våren 2019. Vissa bilder i denna broschyr är inspirationsbilder

Läs mer

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år!

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år! Pynten i Bromölla Frihet för dig som fyllt 70 år! Sjönära, grönska och trevliga grannar Har du fyllt 70 år kan du flytta in i en kooperativ hyresrätt med extra allt på Ivöstrand. Här bor du lugnt och skönt,

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

Triton. Ett hållbart boende i sjönära läge

Triton. Ett hållbart boende i sjönära läge K VART E R E T Triton Ett hållbart boende i sjönära läge 101 LÄGEN HETE R I VÄSTER ÅS M ED I N FLY T T N I N G J AN - J UN I 2018 2 Ett hållbart liv i sjönära läge. Tänk dig att du har cyklat kilometern

Läs mer

KVARTERET SÄLGEN 2 GUNNILBOGATAN, MALMABERG, VÄSTERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 LÄGENHETER

KVARTERET SÄLGEN 2 GUNNILBOGATAN, MALMABERG, VÄSTERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 LÄGENHETER KVARTERET SÄEN 2 UNNIBOATAN, MAMABER, VÄERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 ÄENHETER KVARTERET SÄEN 2 ÖEREDEN EN AD MED VISIONER Det finns en innovationskraft och en framtidstro i staden som gör det ovanligt gott

Läs mer

Löfberg Fastigheter erbjuder nu 47 nya lägenheter längs Pråmkanalen!

Löfberg Fastigheter erbjuder nu 47 nya lägenheter längs Pråmkanalen! Löfberg Fastigheter erbjuder nu 47 nya lägenheter längs Pråmkanalen! Brf Docklands blir ett modernt boende med marin känsla utefter Pråmkanalen. Ett boende intill vattnet och närhet till stadens puls.

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge Kvarteret pendlaren Nya älvsjö torg Bo granne med nya Älvsjö centrum Familjebostäder bygger hyresrätter i nya Älvsjö Centrums mest centrala läge. Kvarteret

Läs mer

Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG

Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG Greenhouse är mycket mer än bara ett boende. En verklig dröm för dig som värnar om miljön och ett gott liv. Här är det lätt att göra

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer