Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar"

Transkript

1 Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar Juli September 2011

2 Guds egen barnkammare! Nu när försommaren är i full gång är också Guds egen barnkammare full. Fåglarna tar hand om sina ungar, så mycket att fågelsången så gott som tystnat. Markens djur vårdar sina ungar på olika sätt. De drar sig ofta djupt in i skogen för att skydda dem. Räven söker mat för sina ungar i grytet vid närmaste hönsgård, till hönsägarens förtvivlan. Det finns liv i var buske, varje snår. Också bland människorna har en del familjer fått tillökning eller väntar sådan. Livets gång är ju sådant, med både de som lämnar livet och de som kommer till. Glädje och sorg går hand i hand genom åren, men aldrig är det väl så tydligt som just under våren, försommaren. Lodjuret på vår bild får symbolisera tjusningen och vaksamheten som vi alla behöver under livet, för alla de under som vi får se och uppleva. Att verkligen se allt vad Gud gör och vill göra i våra liv, vad vi kan få uppleva tillsammans med Honom som är Skaparen av allt. När vi nu snart går in i semesterns tider, glöm då inte bort Honom som gett oss allt. Tacka Honom för var stund av vila, upplevelser, gemenskap och glädje. Sök Hans vila i den underbara tystnad som bara Gud själv kan ge oss! Sök gemenskapen med Guds folk var ni än finns under semestern. Vi behöver den gemenskapen också under den tiden. Återkom så med nya krafter inför höstens arbete och gemenskap. Önskar Eva Mårtenson församlingspastor 2.

3 Vi som går i söndagsskolan tycker 11:a fikat smakar utsökt gott Söndagsskolans sommarfest gjorde sitt första stopp på SMU-gården i Gånghester sen vidare till Borås Djurpark Lunchen intogs under bar himmel alldeles intill lejonens revir Glada sjungande Ssk-barn En av Söndagsskolans glada spelfröknar Katarina Löf 3.

4 Mötesplatsens Gästskribent -Nej, jag menar var KOMMER du ifrån? Alltså var kommer dina föräldrar från? En liten flicka på skolgården ser uppfordrande på mig, hon är inte ens hälften så lång som jag men det verkar inte bekymra henne, hon vill verkligen få klarhet i frågan. Jag har sagt att jag är svensk. Hon är uppvuxen i en invandrad familj som bor i Hammarkullen och alla hon möter i sin vardag har invandrat eller har familj som har invandrat. Hon tror helt enkelt inte att såna som jag finns i Hammarkullen och kan därför inte acceptera mitt svar. Till slut säger jag: -Okej, min farmor kom från Norge. -Där ser du! Då blir hon nöjd och springer iväg och fortsätter hoppa hopprep. Det är tragiskt att hon lever i ett sammanhang som är isolerat från övriga Sverige, för hennes egen skull. Men hon inte har helt fel i det hon säger. De flesta människor har nog släktingar i något led som tvingats flytta, för att klara försörjningen eller på grund av krig. Sådant tvingar människor att röra sig i världen. Så var det med alla svenska invandrare i Amerika för hundra år sedan. Så var det med farmors bror och med alla norska flyktingar som passerade lägret i Öreryd, så är det med den här flickans familj som kommit till Hammarkullen. Där ser du! Ja, där ser jag. Text av Louise Gårdeskog, uppvuxen i Öreryd. Sedan fem år tillbaka boendes i Hammarkullen (Göteborg). Jobbar som lärare och studerar arabiska och svenska. 4.

5 Förväntansfulla och laddade inför tonårs cykelrally Att pussla till en rak planka är inte helt enkelt eller? Skiljefråga med racket å boll och bara ett ben. Prova själv!! Dags att fylla på ny energi efter målgången i cykelrallyt 5.

6 Gudstjänster och Möten i Missionskyrkorna Valdshult och Öreryd JULI 10 Söndag - Öreryd Gudstjänst Christer Gerle Åsenhöga Månadsoffer Mötesl. Lise-Lotte Jonasson 23 Lördag - Sv kyrkanvaldshult Ekum. Konsert med Gunilla Olaussons Team. Lydia Lithell i ord och bild, hennes barn berättar, sjunger och spelar Efteråt serveras fika i Missionskyrkan AUGUSTI Distriktets Tonårsläger på Strandgården Halmstad 1 6 augusti 7 Söndag - Öreryd Gudstjänst Eva Mårtenson Månadsoffer Mötesl. Lars-Erik Gårdeskog (Församlingsmöte för Valdshults mfs) Beslut ang. kyrkorenoveringen 13 Lördag - Öreryd Städning av Missionskyrkan 13 Lordag - Valdshult Städning av Missionskyrkan 17 Onsdag - Valdshult Bön i Missionskyrkan 6.

7 20 Lördag - Valdshult Bönen börjar i Valdshults Missionskyrka gem. med Öreryds mfs och Sv. Kyrkan Anteckna på listan i kyrkan vilken timma du vill vara med och be. 21 Söndag - Valdshult Gudstjänst med nattvard i Valdshults missionskyrka med avslutning av 24-1 bönen Eva Mårtenson Nattvardsfirande Månadsofffer Mötesl. Lise-Lotte Jonasson Servering med avtackning av Pastor Eva Mårtenson Gr Lördag Avresa Kl Söndagsskolans Hajk vid Åsafors Missionskyrka 28 Söndag Kl Gudstjänst med Hajkavslutning i Åsafors Missionskyrka Eva Mårtenson, Månadsoffer Söndagsskolan-Ledare Servering Gr.2 28 Söndag - Öreryd Jan Mattsson kommer och övar med oss 28/8 kl Alla som är intresserade av att sjunga är välkomna Uppsjungning blir 25/9 i Stengårdshults kyrka kl Onsdag - Öreryd Bön i Missionskyrkan SEPTEMBER 2-4 Strandgårdshelg Anmäl dig du/ni som vill följa med och hjälpa till. Lista finns i kyrkans foajé 4 Söndag - Öreryd Gudstjänst Sven-Olle Spång Månadsoffer Mötesl. Lise-Lotte Jonasson 14 Onsdag - Valdshult Bön i Missionskyrkan 7.

8 Gudstjänst och Möten Valdshult - Öreryd SEPTEMBER 28 Onsdag - Valdshult Bön i Missionskyrkan OKTOBER 18 Söndag - Valdshult Installations Gudstjänst för Sven-Olle Spång Distf. Lennart Johansson m fl. Månadsoffer Mötesl. RuneGreen Servering Gr.3 Söndagen den 2 oktober Gemenskapsdag kl för alla på Tre Björkar Smålandsstenar Sven-Olle Spång m fl Ring och anmäl till Gull-Maj Josefsson Irene Ozols Lördag - Öreryd Bjerkesalskväll med Jan Mattsson 9 Söndag - Öreryd Ekum. Tacksägelsegudstjänsts i Öreryds Missionskyrka med Scoutinvigning Hans-Joachim Franze 25 Söndag - Stengårdshult Stengårdshults kyrka kl Mässa för Många Skriven av Jan Mattsson Sångare Nattvard 22 Onsdag - Öreryd Bön i Missionskyrka 16 Söndag - Valdshult Gudstjänst Sven-Ölle Spång Nattvard Månadsoffer Mötesl: Gunnel Laurinsson 8.

9 Glöm inte att kolla med jämna mellanrum vad som händer på Toppen. Gå in på Toppens hemsida. Nu kan du läsa hela programbladet för Valdshult-Öreryds missionsförsamlingar på Toppensidan ÖRERYDS MISSIONS- FÖRSAMLING Ur församlingsboken Till Vila Alice Josefsson fick hembud i en ålder av 91 år Jesus sade: Jag är uppståndelsen och livet. Den som tror på mig skall leva om han än dör Joh. 11:25 Uthyrning av Valdshults Missionskyrka Ring: Gull-Maj Josefsson Uthyrning av Öreryds Missionskyrka Ring: Ann-Katrin Strand Finns ingen gudstjänst i Er församling hälsas Ni välkomna till Valdshults-Öreryds Missionskyrka eller till Sv. kyrkan 9.

10 Hej, jag som skriver heter Sven-Olle Spång och är ny pastor i din församling från och med den 1/9. Jag bor i Kvarnaryd, som ligger mellan Smålandsstenar och Burseryd, tillsammans med min familj. Min fru heter Kicki, och våra fyra barn heter Malin, 18 år, Josef, 15, Linnea, 11 och Alfred, 7 år. Jag har tidigare arbetet i Smålandsstenars Pingstförsamling i sju år som föreståndare och därefter sex år i Gislaved. Arbetet i Gislaved har till största delen bestått i att sammanföra tre frikyrkor till en, Gisla veds frikyrkoförsamling. Jag är född 1963 och började min första församlingstjänst Jag är intresserad av båtar. Sjö och hav, ett intresse som hela familjen delar. Jag har under många år sysslat med musik både på fritidsbasis och som mitt levebröd. Jag tror mycket på sången och musiken, de är svårslagna verktyg när det gäller att nå människor. Jag är som tjänsten i Gislaved kanske avslöjar en ekumen, dvs att jag inspireras av att arbeta ihop med andra kristna/ kyrkor/ samfund. Jag drivs av den goda tanken att arbeta inifrån församlingen och utåt, det är den riktningen som gäller för mig som pastor. Jag är positiv, optimistisk och ser möjligheterna före problemen 10.

11 Min tjänst i Öreryd/Valdshult omfattar en halvtid, den andra halvtiden kommer jag att fortsätta i Gislaveds frikyrkoförsamling under höstterminen. Vad som händer efter nyåret med den ena halvtiden det är idag ovisst. Där har du lite om mig, och vem du är det hoppas jag få reda på lite mer under höstterminen. Jag vill önska dig och din sommartid återhämtning och frid. Vi syns. Mvh Sven-Olle Spång SOS 11.

12 Sverige har fått ett nytt kyrkosamfund! Baptistsa mfundet, Metodistkyrkan och Missionskyrkan har i sina årskonferenser och i det gemensamma bildarmötet den 4 juni 2011 be- slutat att bilda en ny kyrka. Under arbetsnamnet Gemensam Framtid börjar verksamheten vid årsskiftet 2011/2012 Kontakt med vår pastor fram t o m 31/ Har du frågor om dop, barnvälsignelse, vigsel,begravning, själavård, bikt, förbön eller medlemskap? Ring gärna vår pastor Eva Mårtenson Huskvarna är pastor i Valdshult och Öreryds mfs (ojämna veckor) tfn , (jämna veckor) Missionsförsamlingen samlingen i Valdshult c/o Green Järnvägsgatan Gnosjö Missionskyrkan, telefon Ordf. Rune Green Kassör Claes Carlsson Bankgiro Församlingsnummer hos SMK 5789 Valdshults SMU Ordf. Rolf Laurinsson Kassör Lars-Ingemar Andersson Missionsförsamlingen samlingen i Öreryd c/o Jonasson, Skogsfors Hestra Missionskyrkan, telefon Ordf. Lise-Lotte Jonasson Kassör Roger Strand PlusGiro Församlingsnummer hos SMK 5804 Öreryds SMU Ordf. Roger Strand Kassör Håkan Jonasson

Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar

Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar Mars Juni 2011 Snö och kyla, tö, halka och is. Denna vinter har vi verkligen fått smaka på båda delarna i fullt måtto. Och än är inte vintern slut.

Läs mer

Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar

Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar Sept - Nov 2013 Sommaren är inte slut, det känns bra att göra det klart för oss alla, särskillt för dig som känner oro inför höst, arbete och kalla

Läs mer

Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar

Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar December 2013 - Mars 2014 Jag önskar dig en fin höst. Det är lite som vanligt att man säger i juli, att om det blir en fin september och oktober så

Läs mer

Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar

Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar Nov. 2012 - Feb. 2013 Alla behöver någon att lita på Ja, så sjöng Ingemar Olsson i en sång en gång. Det kommer dagar hos oss alla när vi tycker att

Läs mer

Valdshult och Öreryds Missionsförsamlingar

Valdshult och Öreryds Missionsförsamlingar och s Missionsförsamlingar Nov 2014 Feb 2015 Pastorn har ordet Jesus sa, jag är världens ljus! Ljuset behövs allra mest och fungerar bäst i mörkret, därmed kan man tycka att Jesus passar utmärkt i vår

Läs mer

Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar

Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar Augusti Oktober 2012 Förändring på samma gång.. Hej! Ja nu har vi ännu en gång fått vara med om att tiden går fort, med det vill jag inte på något

Läs mer

Öreryds Missionskyrkas nya ljusbärare. Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar

Öreryds Missionskyrkas nya ljusbärare. Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar Öreryds Missionskyrkas nya ljusbärare Programblad för Valdshult Öreryds missionsförsamlingar Februari Maj 2010 2. Vinter! De stora vägarna är moddiga och ofta välsaltade, medan det är ett nöje att komma

Läs mer

Programblad för Valdshult och Öreryd

Programblad för Valdshult och Öreryd Programblad för Valdshult och Öreryd Juli Oktober 2015 Pastorn har ordet Tillfället kommer inte igen. Vi som har fått rutin på att vakna om morgnarna, alltså vi som lever idag, vi har ju blivit ganska

Läs mer

Programblad för Valdshult och Öreryd

Programblad för Valdshult och Öreryd Programblad för och Öreryd Juli - Oktober 2016 Sofies vittnesbörd Med Guds tydliga ledning så flög jag ner en söndagskväll till Kampala, Uganda. Jag hade ingen aning om vad som låg framför mig dessa månader

Läs mer

Programblad för Valdshult och Öreryd

Programblad för Valdshult och Öreryd Programblad för och Öreryd Nov 2016 - Feb 2017 En Faders kärlek till sin son På youtube finns det flera filmer om Rick och Dick Hoyt där Rick är handikappad sedan födseln. En dag frågade Rick sin pappa

Läs mer

i Centrumkyrkan Tumba händer nr , 2 september 14 oktober

i Centrumkyrkan Tumba händer nr , 2 september 14 oktober i Centrumkyrkan Tumba händer nr 3 2012, 2 september 14 oktober DETTA PROGRAMBLAD är en hälsning till dig från Centrumkyrkan i Tumba. Du hittar den i centrum, Gröndalsvägen 10. Du är varmt välkommen till

Läs mer

Söndag plus. Mer än bara söndagar. "Och detta är tecknet för er: ni skall finna ett nyfött barn som är lindat och ligger i en krubba.

Söndag plus. Mer än bara söndagar. Och detta är tecknet för er: ni skall finna ett nyfött barn som är lindat och ligger i en krubba. Mer än bara söndagar Dec 2018 feb 2019 "Och detta är tecknet för er: ni skall finna ett nyfött barn som är lindat och ligger i en krubba." Programblad för EFS, Mission och Pingst Sollefteå1 Gud vill komma

Läs mer

EFS - Kyrkan Alingsås

EFS - Kyrkan Alingsås Programblad EFS - Kyrkan Alingsås Februari - April 2012 - kyrkan Alingsås V Kyrkogatan 4 441 30 Alingsås F 0322 198 60 www.efskyrkan.se V. Ringgatan V. Kyrkogatan N. Ringggatan Drottninggatan Christinae

Läs mer

ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR

ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR F Ö R SA M L I N G S B L A D E T D E CE M B E R - FE B R UA R I 2014 2 F Ö R S A M L I N G S B L A D E T D E C- F E B 2014 REDAKTION / FÖRSAMLINGSKONTAKT Samuel Rönnbrink -

Läs mer

Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad. Mars Maj 2002

Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad. Mars Maj 2002 Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad Mars Maj 2002 Aftonbön och bibelsamtal på onsdagar Kyrkan fortsätter att vara öppen för bön varje onsdag kväll k. 19-21 (20.15-21 jämn vecka p.g.a. körövning).

Läs mer

Söndag plus. Mer än bara söndagar. Sep nov Programblad för EFS, Mission och Pingst Sollefteå

Söndag plus. Mer än bara söndagar. Sep nov Programblad för EFS, Mission och Pingst Sollefteå Mer än bara söndagar Sep nov 2018 Programblad för EFS, Mission och Pingst Sollefteå Återkommande samlingar Bön ele i Långs r n a t k y o På L na veck m ä j r a g tisda 0. kl. 19.0 Mission sg I Missio ruppen

Läs mer

PROGRAMBLAD Oktober 2018 Januari Skänninge Missionskyrka.

PROGRAMBLAD Oktober 2018 Januari Skänninge Missionskyrka. PROGRAMBLAD Oktober 2018 Januari 2019 Skänninge Missionskyrka http://equmeniakyrkan.se/skanninge/ Program Vecka 41 To 11/10 Fr 12/10 10.00 Andakt på Änggården 11.00 Andakt på Ängen Sö 14/10 10.00 Gudstjänst,

Läs mer

Med tillstånd av fotografen Linda Jarl, Hyra Gotland

Med tillstånd av fotografen Linda Jarl, Hyra Gotland Med tillstånd av fotografen Linda Jarl, Hyra Gotland Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2018 Varmt välkommen till gemenskapen i Tjelvarkyrkan! Välkommen med på gudstjänster,

Läs mer

Augusti. Söndag 2/ Gudstjänst med nattvard. Sune Sjölander. Sång Emmy Lindqvist

Augusti. Söndag 2/ Gudstjänst med nattvard. Sune Sjölander. Sång Emmy Lindqvist Augusti Vecka 35 Måndag 27/8 18.00 Stickcafé Onsdag 29/8 18.30 Bibel och bön Torsdag 30/8 10.00 Bön i Kyrkans Hus Fredag 31/8 19.00 House i Hamnkyrkan September Söndag 2/9 10.00 Gudstjänst med nattvard.

Läs mer

Församlingsordning för Uppsala Missionsförsamling

Församlingsordning för Uppsala Missionsförsamling Församlingsordning för Uppsala Missionsförsamling Församlingsordning för Uppsala Missionsförsamling antagen vid årsmöte 2008-03-01 och församlingsmöte 2008-05-25 samt ändrad vid årsmöte 2009-03-07 och

Läs mer

livet Taizé EN LITEN TIDNING FRÅN BJÖRKÖ MISSIONSKYRKA SEPT - NOV

livet Taizé EN LITEN TIDNING FRÅN BJÖRKÖ MISSIONSKYRKA SEPT - NOV livet Taizé EN LITEN TIDNING FRÅN BJÖRKÖ MISSIONSKYRKA SEPT - NOV 2010 1 KALENDARIUM 17 söndag 11.00 Gudstjänst med nattvard Att leva tillsammans Leif Herngren Charlotta Alexanderson 7 söndag 17.00

Läs mer

Missionskyrkan. Välsignad. är han som kommer. i Alvesta kommun. December Februari 2018 (4:1)

Missionskyrkan. Välsignad. är han som kommer. i Alvesta kommun. December Februari 2018 (4:1) Missionskyrkan i Alvesta kommun December 2017- Februari 2018 (4:1) Välsignad är han som kommer Hej, det är jag! Hur hälsar man glatt på människor man mött förut? Igenkänning är något fint och värmer hjärtat.

Läs mer

Söndagen den 20 september kommer Kvillsfors Missionsförsamling att byta namn till Equmeniakyrkan Kvillsfors. Bakgrunden är att Svenska Missionskyrkan

Söndagen den 20 september kommer Kvillsfors Missionsförsamling att byta namn till Equmeniakyrkan Kvillsfors. Bakgrunden är att Svenska Missionskyrkan Söndagen den 20 september kommer Kvillsfors Missionsförsamling att byta namn till Equmeniakyrkan Kvillsfors. Bakgrunden är att Svenska Missionskyrkan 2011 gick samman med Metodistkyrkan i Sverige och Svenska

Läs mer

Sångarresa till Hässleholm

Sångarresa till Hässleholm Sångarresa till Hässleholm Lördagen den 15 oktober reste ATsångarna från Kvillsfors tillsammans med sångare från Virserum, Målilla och Hultsfred till Hässleholms missionskyrka för en dag med gemenskap

Läs mer

MISSIONSKYRKAN EKENÄSSJÖN En kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen

MISSIONSKYRKAN EKENÄSSJÖN En kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen MISSIONSKYRKAN EKENÄSSJÖN En kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen November 2015- Februari 2016 Vi har precis ställt om våra klockor till vintertid och om morgonen

Läs mer

MISSIONSKYRKAN EKENÄSSJÖN En kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen

MISSIONSKYRKAN EKENÄSSJÖN En kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen MISSIONSKYRKAN EKENÄSSJÖN En kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen Foto: davidnoren.se Maj September 2015 Tack för kaffet! När jag var tonåring för ungefär 50

Läs mer

Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad. Oktober December 2004

Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad. Oktober December 2004 Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad Oktober December 2004 Vem är Eva? Här kommer några rader om och från mig, Eva Altemar, nybliven diakon, nybliven hallänning och från den 15 augusti anställd

Läs mer

Programblad för december 2015 & januari 2016

Programblad för december 2015 & januari 2016 Programblad för december 2015 & januari 2016 Det folk som vandrar i mörkret ser ett stort ljus, över dem som bor i mörkrets land strålar ljuset fram. Du låter jublet stiga, du gör glädjen stor. De gläds

Läs mer

Missionskyrkan Gråbo

Missionskyrkan Gråbo Missionskyrkan Gråbo PROGRAMBLAD 161201-170131 Ny medarbetare Carina Hult börjar som ny pastor i vår församling den 1 december. Carina kommer närmast från Tabernaklet i Göteborg, där hon arbetat som deltidspastor.

Läs mer

PROGRAM. Mars April Maj. VetlandaAllianskyrka

PROGRAM. Mars April Maj. VetlandaAllianskyrka PROGRAM Mars April Maj VetlandaAllianskyrka LEDIGHET Svens lediga helger: 15-17mars, 12-14april, 31maj-2juni Davids lediga helger: Är i regel ledig de helger han inte medverkar i gudstjänsten. PASTORNS

Läs mer

MISSIONSKYRKAN LEKSAND. Nr 2 Juni - aug 2014 Årgång 60

MISSIONSKYRKAN LEKSAND. Nr 2 Juni - aug 2014 Årgång 60 MISSIONSKYRKAN LEKSAND Nr 2 Juni - aug 2014 Årgång 60 . INSIDAN. Betraktelse inför sommaren Bibelord Jesaja 57 15-16 Så säger han som är hög och upphöjd han som tronar i evighet och vars namn är heligt.

Läs mer

Församlingsblad. Equmeniakyrkan Östhammar och. Gimo-Vattensta Missionsförsamling

Församlingsblad. Equmeniakyrkan Östhammar och. Gimo-Vattensta Missionsförsamling Församlingsblad Equmeniakyrkan Östhammar och Gimo-Vattensta Missionsförsamling April juni 2018 Tacksamhet Livet har sina sidor. Det finns mycket att vara orolig inför. Var och en av oss har en hel uppsättning

Läs mer

Inte helt 100! Jonsereds Missionskyrka

Inte helt 100! Jonsereds Missionskyrka Inte helt 100! Jonsereds Missionskyrka Jonsereds Missionskyrka 1912-2012 Jonsereds missionsförsamling är en kristen kyrka med närmare 90 medlemmar, alltså ännu inte helt 100, men på god väg och vi vill

Läs mer

Vem är egentligen Lars-Gunnar Wettebrand vår nya pastor?

Vem är egentligen Lars-Gunnar Wettebrand vår nya pastor? Vem är egentligen Lars-Gunnar Wettebrand vår nya pastor? Jag bor sedan 11 år utanför Värnamo med min familj, som består av Martina och våra tre barn John, Nils och Ines. Martina är ursprungligen från Bredaryd

Läs mer

Församlingen lever i denna mission genom: evangelisation, att föra glädjebudet om Jesus Kristus till alla människor,

Församlingen lever i denna mission genom: evangelisation, att föra glädjebudet om Jesus Kristus till alla människor, Församlingskonstitution Församlingens konstitution består av Teologisk grund för Equmeniakyrkan samt Församlingsordning och Församlingsstadgar antagna av Fristads Missionskyrka 2014 09 29 och 2014 09 --.

Läs mer

Programblad för Valdshult och Öreryd

Programblad för Valdshult och Öreryd Programblad för och Öreryd Nov 2018 - Feb 2019 Att välja väg och låta sig beröras och bli berörd Sommaren har gått och hösten har kommit med regn, storm och kalla vindar. Många tankar går till det som

Läs mer

Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad. Januari Mars 2005

Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad. Januari Mars 2005 Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad Januari Mars 2005 Pastorn har ordet Tidevarv komma, tidevarv försvinna, släkten följa släktens gång. Aldrig förstummas tonen från himlen i själens glada

Läs mer

PROGRAMBLAD Februari - Maj Skänninge Missionskyrka.

PROGRAMBLAD Februari - Maj Skänninge Missionskyrka. PROGRAMBLAD Februari - Maj 2017 Skänninge Missionskyrka http://equmeniakyrkan.se/skanninge/ Vecka 5 To 2/2 Fr 3/2 Sö 5/2 Vecka 6 Må 6/2 To 9/2 Sö 12/2 Vecka 7 To 16/2 Lö 18/2 Sö 19/2 Vecka 8 Må 20/2 To

Läs mer

Välkommen till Missionskyrkorna i Lekeryd och Svarttorp

Välkommen till Missionskyrkorna i Lekeryd och Svarttorp Välkommen till Missionskyrkorna i Lekeryd och Foto: Sandra Gadd Aktuellt från missionsförsamlingarna i Lekeryd och FEBRUARI MARS 2012 Församlingsinformation Lekeryds missionsförsamling Adress: Kyrkvägen

Läs mer

Välkommen till Fiskebäckskyrkan Sommar 2014

Välkommen till Fiskebäckskyrkan Sommar 2014 Välkommen till Fiskebäckskyrkan Sommar 2014 Sommarhälsning På småvägarna kan vi möta Gud Nu är det snart semester för min del, ska bli skönt. Inte för att jag inte gillar att jobba utan mer för att bryta

Läs mer

Välkommen till Fiskebäckskyrkan Hösten 2014

Välkommen till Fiskebäckskyrkan Hösten 2014 Välkommen till Fiskebäckskyrkan Hösten 2014 Hösthälsning Månadsblad nr 3 2014 Oskattbar insats Då var man äntligen här. I fem år har jag längtat efter att bli ungdomsledare, och äntligen har drömmen blivit

Läs mer

Välkommen till Missionskyrkorna i Lekeryd och Svarttorp

Välkommen till Missionskyrkorna i Lekeryd och Svarttorp Välkommen till Missionskyrkorna i Lekeryd och Svarttorp Söndagsskolfest och scoutinvigning på Vik maj 2011 Foto: Marcus Antonsson Aktuellt från missionsförsamlingarna i Lekeryd och Svarttorp JUNI - AUGUSTI

Läs mer

PROGRAM. 3 juli - 25 september

PROGRAM. 3 juli - 25 september PROGRAM 3 juli - 25 september 2016 www.wesleykyrkan.se GUDSTJÄNSTER OCH SAMLINGAR Fr.o.m. den 10 juli är vi tillbaka i Wesleykyrkan Sommarens tema: Kristens resa 2016 Söndag 3 juli 18:00 Sommargudstjänst

Läs mer

December Vecka 48 Söndag 2/ Adventsgudstjänst. Henrik Bergenholtz. Sång av Adventskör.

December Vecka 48 Söndag 2/ Adventsgudstjänst. Henrik Bergenholtz. Sång av Adventskör. December Vecka 48 Söndag 2/12 10.00 Adventsgudstjänst. Henrik Bergenholtz. Sång av Adventskör. Vecka 49 Tisdag 4/12 10.00 Barnsång i Hamnkyrkan Onsdag 5/12 18.30 Bibel och bön Torsdag 6/12 10.00 Gemensam

Läs mer

Programblad för Valdshult och Öreryd

Programblad för Valdshult och Öreryd Programblad för och Öreryd Juli - Oktober 2017 Livets vatten Vi har hört i nyheterna att det är låga grundvattennivåer, det är bevattningsförbud och vi skall spara på vatten. Vi skall inte vattna våra

Läs mer

Kalender för EFS Billstakyrkan

Kalender för EFS Billstakyrkan December 2018 Mån 24 inställd. i Billstakyrkan inställd. Tis 25 11:00 Juldagsgudstjänst Gemensam juldagsgudstjänst i Missionskyrkan som Missionsförsamlingen, Pingst och EFS inbjuder till. Mån 31 18:00

Läs mer

MISSIONSKYRKAN LEKSAND

MISSIONSKYRKAN LEKSAND MISSIONSKYRKAN LEKSAND Nr 3 Sept - nov 2016 Årgång 62 Erbjudande om andlig vägledning Ordet sekularisering skulle ordagrant kunna översättas med det Svenska begreppet förvärldsligande. Sekulariseringsprocessen

Läs mer

Programblad. Södra Nissadalens Missionsförsamling. December 2001 Februari 2002

Programblad. Södra Nissadalens Missionsförsamling. December 2001 Februari 2002 Programblad Södra Nissadalens Missionsförsamling December 2001 Februari 2002 Jakten på julstämning Ett litet barn av Davids hus ska göra vinternatten ljus. Det är jul igen och därmed också sökandet efter

Läs mer

Ett nådens år från Herren

Ett nådens år från Herren Missionskyrkan i Alvesta kommun December 2015 - Februari 2016 (4:2) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------

Läs mer

Kyrksalen Tobo Barn- och föräldragrupp måndagar 9.30-12.00. Missionskyrkan Österbybruk Barnkören Joy 6 år och uppåt onsdagar 16.30-17.

Kyrksalen Tobo Barn- och föräldragrupp måndagar 9.30-12.00. Missionskyrkan Österbybruk Barnkören Joy 6 år och uppåt onsdagar 16.30-17. Alla gamla och nya sångare är varmt välkomna. Församlingskören övar udda veckor. Något du undrar, kontakta: Barbro Ståhlberg 0295-10802 Rut Larsson 018-337041 Swishnummer Equmenia 123 390 81 00 Swishnummer

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL EFS-KYRKAN HELSINGBORG

VÄLKOMMEN TILL EFS-KYRKAN HELSINGBORG TA GÄRNA MED MIG HEM! VÄLKOMMEN TILL EFS-KYRKAN HELSINGBORG EN GUIDE TILL EFS-KYRKAN HELSINGBORG Fr.o.m. september 2016 Jesus talade åter till dem och sade: Jag är världens ljus. Den som följer mig skall

Läs mer

Kristuskyrkan Nr 4 Septembernovember

Kristuskyrkan Nr 4 Septembernovember Kristuskyrkan Nr 4 Septembernovember 2015 Välkommen hem! I början av augusti blev det ett år sedan vi flyttade till Helsingfors och fick vårt hem här. Jag trivs också bra när jag har tillfälle att vara

Läs mer

Missionskyrkan. i Alvesta kommun. September-november 2016 (3:2) Vägens folk - det är vi!

Missionskyrkan. i Alvesta kommun. September-november 2016 (3:2) Vägens folk - det är vi! Missionskyrkan i Alvesta kommun September-november 2016 (3:2) Vägens folk - det är vi! Idag får du vandra med Jesus och vittna i gärning och ord om livet du funnit i honom och ljusare göra vår jord. Idag

Läs mer

PROGRAMBLAD September December 2018

PROGRAMBLAD September December 2018 VÄSTERFÄRNEBO FLÄCKEBO FRIKYRKA ELIMKYRKAN Pastor: Håkan Hansson 072 938 03 56 Ordförande: Mats Vangbo PROGRAMBLAD September December 2018 073 673 31 31 Hemsida: kristengemenskap.org Bankgiro: 58489535

Läs mer

Jag minns en sommar för några år sedan. Det var väldigt varmt. Jag orkade inte göra något mer än att sitta på altanen och bara titta ut över sjön.

Jag minns en sommar för några år sedan. Det var väldigt varmt. Jag orkade inte göra något mer än att sitta på altanen och bara titta ut över sjön. Pastorn har ordet SOMMAR är förskingringens tid, då vi flyr ut från våra instängda rum! Allt ska hinnas med, helst ska man besöka släkt och vänner, måla om, renovera och städa. Helst ska barnen ha hunnit

Läs mer

Se, din konung kommer till dig!

Se, din konung kommer till dig! Missionskyrkan i Alvesta kommun December 2013 - Februari 2014 (2) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------

Läs mer

Foto: Reine Jonsson Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2019

Foto: Reine Jonsson Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2019 Foto: Reine Jonsson Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2019 September 1 Söndag 11:00 Tillsammanshögtid Equmeniakyrkan Gotland Tema: Till jordens yttersta gräns... i Hemse

Läs mer

Programblad. Senorens. Missionshus. - Fredagsmix - Söndagsskolan. - Senorens Missionshus, våren 2017

Programblad. Senorens. Missionshus. - Fredagsmix - Söndagsskolan. - Senorens Missionshus, våren 2017 Programblad - Senorens Missionshus, våren 2017 - Fredagsmix - Söndagsskolan Du är ALLTID välkommen till Senorens Missionshus! Kom till Mig alla ni som är tyngda av bördor. Jag ska skänka er vila. Matt.

Läs mer

Equmeniakyrkan i Skeppsås. Måltidsgudstjänst - Cafékväll Jordgubbskväll #1 2015

Equmeniakyrkan i Skeppsås. Måltidsgudstjänst - Cafékväll Jordgubbskväll #1 2015 Equmeniakyrkan i Skeppsås Måltidsgudstjänst - Cafékväll Jordgubbskväll #1 2015 Senaste På gång i kyrkan Måltidsgudstjänst Vi startar firandet av påsken på skärtorsdagen med en måltidsgudstjänst i Equmeniakyrkan

Läs mer

Bibelordet. Känn dig alltid välkommen på våra samlingar!

Bibelordet. Känn dig alltid välkommen på våra samlingar! P r o g r a m juni juli augusti 2016 Bibelordet 1Joh. 3: 23-24 Och detta är hans bud: att vi ska tro på hans son Jesu Kristi namn och älska varandra så som han har befallt oss. Den som håller Guds bud

Läs mer

S å ser jag din. Aktuellt från Habo Missionsförsamling och Equmenia Habo.

S å ser jag din. Aktuellt från Habo Missionsförsamling och Equmenia Habo. Nr 4/2016 September-Oktober S å ser jag din kärlek från Dig Så känner jag livet inom mig Som himlen runt vår jord, ditt ord består Då vet jag att du älskar Aktuellt från Habo Missionsförsamling och Equmenia

Läs mer

Program sommaren 2019

Program sommaren 2019 Program sommaren 2019 Välkommen! Vänner! När jag skriver det här står försommaren verkligen på tröskeln, och vädermässigt har vi redan hunnit med både högsommarvärme och regnrusk. Naturen skiftar, så gör

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN PÅ SÖDRA DAL Juni - September 2017

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN PÅ SÖDRA DAL Juni - September 2017 FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN PÅ SÖDRA DAL Juni - September 2017 Jag tycker nog att jag har skapligt bra lokalsinne, jag brukar inte gå vilse. Men visst händer det ändå ibland att jag tappar riktningen,

Läs mer

CENTRUMKYRKAN. i Skånes Fagerhult MARS-MAJ 2012 VÄLKOMMEN

CENTRUMKYRKAN. i Skånes Fagerhult MARS-MAJ 2012 VÄLKOMMEN CENTRUMKYRKAN i Skånes Fagerhult MARS-MAJ 2012 VÄLKOMMEN TÄNKVÄRT Har du förstått Min Gud, har jag funnit min Glädje Min Gud, han har gett oss av sin Fröjd Av nåden så måste jag medge, att har man Jesus

Läs mer

MISSIONSKYRKAN. Kyrkbladet. Kållered. September - November Kållereds Missionskyrka Heljeredsvägen Kållered

MISSIONSKYRKAN. Kyrkbladet. Kållered. September - November Kållereds Missionskyrka Heljeredsvägen Kållered Kållereds Missionskyrka Heljeredsvägen 2 428 37 Kållered ONSDAGSTRÄFFEN Tid: Onsdagar kl.11.00-13.00 Kontakt: Ann-Marie Karlsson 031-795 05 39 MISSIONSKYRKAN Kållered Tel exp. 031-795 28 45 E-post: kallereds.missionskyrka@telia

Läs mer

Kontakt med Löfstadkyrkan i Tranås + Gripenbergs & Åsens missionsförsamlingar Juni Augusti 2017

Kontakt med Löfstadkyrkan i Tranås + Gripenbergs & Åsens missionsförsamlingar Juni Augusti 2017 Kontakt med Löfstadkyrkan i Tranås + Gripenbergs & Åsens missionsförsamlingar Juni Augusti 2017 När ni samlas har var och en något att bidra med! (1 Kor.14:26) www.lofstadkyrkan.se www.lofstadkyrkan.se

Läs mer

Gemensamma gudstjänster med Filadelfiakyrkan

Gemensamma gudstjänster med Filadelfiakyrkan Tacokvällar blir grillkvällar i sommar Våra populära tacokvällar byter under sommaren karaktär men samma upplägg består. Kom, umgås och ät gott under några tillfällen i sommar då vi tänder upp grillen

Läs mer

Februari Maj 2015 INTERVJU MED MARTA KARLSSON

Februari Maj 2015 INTERVJU MED MARTA KARLSSON Februari Maj 2015 INTERVJU MED MARTA KARLSSON Marta, du är anställd på Equmeniakyrkans Region Nord. När började du där och vad har du för arbetsuppgifter? - Jag började jobba i september, men tjuvstartade

Läs mer

Församlingsordning för Abrahamsbergskyrkans församling (förslag 3 okt)

Församlingsordning för Abrahamsbergskyrkans församling (förslag 3 okt) Församlingsordning för Abrahamsbergskyrkans församling (förslag 3 okt) Församlingsordning för Abrahamsbergskyrkans församling antagen vid årsmöte 2013-03- XX Abrahamsbergskyrkans församling har antagit

Läs mer

Programblad för mars-maj 2019

Programblad för mars-maj 2019 Kontaktuppgifter till Alliansförsamlingen: Vassängsvägen 1, 575 94 Eksjö www.varneallianskyrka.se Pastor Daniel Berner pastor@varneallianskyrka.se 070-2091619 Ordförande Kassör UV Tonår Söndagsskolan Tomas

Läs mer

PINGSTKYRKAN I SANDVIKEN PROGRAMBLAD JUNI-SEPTEMBER Vår VISION:

PINGSTKYRKAN I SANDVIKEN PROGRAMBLAD JUNI-SEPTEMBER Vår VISION: PINGSTKYRKAN I SANDVIKEN PROGRAMBLAD JUNI-SEPTEMBER 2018 Vår VISION: Vi vill vara en Jesuscentrerad församling som skapar en gemenskap mellan Gud och människor, där alla blir sedda och bekräftade, och

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Juni September 2019

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Juni September 2019 FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Juni September 2019 Delad passion! Det vetenskapliga namnet på blomman är Passiflora, vi kallar den Passionsblomma och det finns bortåt 500 arter av den. Jag

Läs mer

PROGRAM 2 juli - 24 september

PROGRAM 2 juli - 24 september Wesleybladet 2017-3 PROGRAM 2 juli - 24 september 2017 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2017-3 Sommartema: Abraham, Isak och Jakobs Gud Söndag 2 juli 18:00 Sommargudstjänst med nattvard Abrahams

Läs mer

Juni. Juli. Augusti. Vecka 26 Onsdag 28/6 18,30 Bibel och bön Torsdag 29/6 10,00 Gemensam bön i Kyrkans Hus

Juni. Juli. Augusti. Vecka 26 Onsdag 28/6 18,30 Bibel och bön Torsdag 29/6 10,00 Gemensam bön i Kyrkans Hus Juni Vecka 23 Onsdag 7/6 18,30 Bibel och Bön Torsdag 8/6 10,00 Gemensam bön i Kyrkans Hus Söndag 11/6 10,00 Gudstjänst. P-O Svensson. Dop. Sång Annika Lindh & Lisa Josefsson Vecka 24 Onsdag 14/6 18,30

Läs mer

Programblad för Valdshult och Öreryd

Programblad för Valdshult och Öreryd Programblad för och Öreryd Juli - Okt 2018 Den smala vägen När man är ute åker med sin bil och kommer till ett vägskäl och då skall man välja vilken väg man ska åka, skall man ta den smala, trånga vägen

Läs mer

Söndag plus. Samuel Ljungblahd till Sollefteå. Mer än bara söndagar Dec 2017 feb Programblad för EFS, Mission och Pingst Sollefteå

Söndag plus. Samuel Ljungblahd till Sollefteå. Mer än bara söndagar Dec 2017 feb Programblad för EFS, Mission och Pingst Sollefteå Mer än bara söndagar Dec 2017 feb 2018 Samuel Ljungblahd till Sollefteå Programblad för EFS, Mission och Pingst Sollefteå Låt "Världens ljus" få värma ditt inre Låt ljuset Du tänder i vinterkylan, värma

Läs mer

Foto: John Redstig. September - oktober 2015

Foto: John Redstig. September - oktober 2015 Foto: John Redstig September - oktober 2015 September 2015 V Dat Dag Tid Samling 36 1 tisd 18:30 Omsorgsgrupp 2 onsd 18:00 Scout - start 3 torsd 4 fred 19:00 TONÅR: Skattjakt 5 lörd 19:00 Lägereko i Granö

Läs mer

KONFIRMATION TILLSAMMANSLÄGER. En INBJUDAN till Equmeniakyrkorna i Vesene, Ljung & Jällby. Programblad 20 juni 20 september 2016

KONFIRMATION TILLSAMMANSLÄGER. En INBJUDAN till Equmeniakyrkorna i Vesene, Ljung & Jällby. Programblad 20 juni 20 september 2016 KONFIRMATION 2016-17 En INBJUDAN till Equmeniakyrkorna i Vesene, Ljung & Jällby Programblad 20 juni 20 september 2016 Årets konfirmander Från vänster: Karin Gunnarsson, Sara Holmen, Agnes Rydsmo, Hanna

Läs mer

OKTOBER 2016 Gudstjänst - Änglar mitt ibland oss Församlingsmöte Öppen kyrka kl Arbete ute Symöte Öppen kyrka kl.

OKTOBER 2016 Gudstjänst - Änglar mitt ibland oss Församlingsmöte Öppen kyrka kl Arbete ute Symöte Öppen kyrka kl. Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING Oktober - November 2016 Guds gästvänlighet Vi är mitt i hösten. En årstid då naturen inbjuder oss att upptäcka en gudagiven färgrikedom. Hösten är också naturens

Läs mer

ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR

ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR församlingsbl ade t mars -april 2013 2 REDAKTION / FÖRSAMLINGSKONTAKT Samuel Rönnbrink - Ansvarig utgivare... 016-702 22 Therese Ehrlin - Redaktör...016-42 43 11 Christer Dahlin

Läs mer

Tonår. Julmarknad. PIRATLÄGER juni Välkommen! Välkommen till...

Tonår. Julmarknad. PIRATLÄGER juni Välkommen! Välkommen till... 3 8 ANSLAGSTAVLAN DAGLEDIGA Vi samlas kring kaffeborden för gemenskap och för att lyssna till något program Tid: kl.12:00-14:00 4 September Vardagstro och en ko Elisabeth Ingvarsson 2 Oktober Kuba - berättelse

Läs mer

FÖRSAMLINGSORDNING FÖR ENEBYKYRKANS FÖRSAMLING. Version

FÖRSAMLINGSORDNING FÖR ENEBYKYRKANS FÖRSAMLING. Version 1 Teologisk grund för Equmeniakyrkan är en bibelteologisk inledning till församlingens konstitution. Församlingsordning, antagna av Enebykyrkans församling 2015-02-14. Församlingsstadgar, antagna av Enebykyrkans

Läs mer

Programblad. Senorens. Missionshus. Läs om: Vårens spännande program örsamlingens ungdomsarbete - Fredagsmix - Söndagsskolan Närhet i Landet Lagom

Programblad. Senorens. Missionshus. Läs om: Vårens spännande program örsamlingens ungdomsarbete - Fredagsmix - Söndagsskolan Närhet i Landet Lagom Programblad - Senorens Missionshus, våren 2015 Läs om: Vårens spännande program örsamlingens ungdomsarbete - Fredagsmix - Söndagsskolan Närhet i Landet Lagom Du är ALLTID välkommen till Senorens Missionshus!

Läs mer

MISSIONSKYRKAN EKENÄSSJÖN www. ekenasmissionskyrka.se

MISSIONSKYRKAN EKENÄSSJÖN www. ekenasmissionskyrka.se MISSIONSKYRKAN EKENÄSSJÖN www. ekenasmissionskyrka.se Februari - Maj 2014 Foto: David Norén Tänk dig att vakna upp på morgonen och inte veta om du kommer att kunna somna på kvällen i samma hus som du vaknade

Läs mer

PROGRAM 4 december februari

PROGRAM 4 december februari Wesleybladet 2018-5 PROGRAM 4 december 2018-25 februari 2019 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2018-5 Tisdag 4 december 14:00 Tisdagsträffen. Öppen gemenskap med kaffe, andakt, sång och musik

Läs mer

Välkommen till. Missionskyrkan. april - juni 2015

Välkommen till. Missionskyrkan. april - juni 2015 Välkommen till Missionskyrkan april - juni 2015 Sommartid Ockelbo Missionskyrka N. Åsgatan 26 816 31 Ockelbo 0297 423 37 Exp.tid tisd - onsd 10-12 ockelbo.missionskyrka@ telia.com Pg. 29 54 46-9 Bg. 336

Läs mer

Mullsjö missionskyrka

Mullsjö missionskyrka Mullsjö missionskyrka PROGRAMBLAD Juni - Augusti 2010 Kyrkokonferens Kristi himmelsfärdshelgen var jag på Kyrkokonferens i Örebro. Svenska Missionskyrkan, Baptistsamfundet och Metodistkyrkan i Sverige

Läs mer

Obs att det står fel i det tryckta bladet om gudstjänsten den 28 april. Det skall stå:

Obs att det står fel i det tryckta bladet om gudstjänsten den 28 april. Det skall stå: Obs att det står fel i det tryckta bladet om gudstjänsten den 28 april. Det skall stå: GUDSTJÄNST. INGRID SVENSSON. (1) Gudstjänsten är alltså i Missionskyrkan och inte i Kållereds kyrka 1 10 Att skapa

Läs mer

Välkommen till Missionskyrkorna i Lekeryd och Svarttorp

Välkommen till Missionskyrkorna i Lekeryd och Svarttorp Välkommen till Missionskyrkorna i Lekeryd och Svarttorp Foto: Lizette Göransson Aktuellt från missionsförsamlingarna i Lekeryd och Svarttorp APRIL MAJ 2012 Församlingsinformation Lekeryds missionsförsamling

Läs mer

Pastorns tankar. Temagudstjänster om bön vårterminen Herre, lär oss att be!

Pastorns tankar. Temagudstjänster om bön vårterminen Herre, lär oss att be! Pastorns tankar Det himmelska hemmet! En dag tar vårt jordiska liv slut. Det vet vi alldeles säkert. Min gamla mor fick hembud för en tid sedan. Hon var nästan 91 år och vägde drygt 30 kilo. De sista åren

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL December 2018 Februari 2019

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL December 2018 Februari 2019 FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL December 2018 Februari 2019 Alla behövs! Hur ska det gå? Kommer vi att klara det här? Det är klart att vi ställer oss de frågorna, inte minst då utmaningarna

Läs mer

ett folk på vandring juli talare Simon Paulin Christofer Öhrvall Frida Hägglund sång & musik barnmöten Alma Hedlund Emilsson med band

ett folk på vandring juli talare Simon Paulin Christofer Öhrvall Frida Hägglund sång & musik barnmöten Alma Hedlund Emilsson med band ett folk på vandring 2018 talare Simon Paulin Christofer Öhrvall Frida Hägglund sång & musik Alma Hedlund Emilsson med band 13-15 juli Snäckan, Klintehamn barnmöten Marie & Samuel Drewitz GOTLAND Pingstförsamlingarna

Läs mer

PÅSKFIRANDE! EKUMENISK GUDSTJÄNST! i H e r r l j u n g a s p o r t h a l l! En INBJUDAN till Equmeniakyrkorna i Vesene, Ljung & Jällby

PÅSKFIRANDE! EKUMENISK GUDSTJÄNST! i H e r r l j u n g a s p o r t h a l l! En INBJUDAN till Equmeniakyrkorna i Vesene, Ljung & Jällby En INBJUDAN till Equmeniakyrkorna i Vesene, Ljung & Jällby Programblad 17 mars 19 juni 2016 PÅSKFIRANDE Skärtorsdagen Inför Påsken i Jällby 19.00 Kjell Johansson. Nattvard. Sång av Jällby Sisters Långfredagen

Läs mer

Bibelordet. Känn dig alltid välkommen på våra samlingar!

Bibelordet. Känn dig alltid välkommen på våra samlingar! P r o g r a m december januari februari 2016/17 Bibelordet Rom. 5: 1-2 Då vi nu har gjorts rättfärdiga genom tro, har vi frid med Gud genom vår herre Jesus Kristus. Han har gett oss tillträde till den

Läs mer

MISSIONSKYRKAN 2015-03-28 2015-06-28

MISSIONSKYRKAN 2015-03-28 2015-06-28 MISSIONSKYRKAN 2015-03-28 2015-06-28 Bild från ett påskdrama i vår kyrka PASTORN HAR ORDET Det är gott att tacka Herren och att lovsjunga Ditt namn, Du den högste, att om morgonen förkunna Din Nåd och

Läs mer

Det händer i. IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE Mars Maj 2013. Foto: Daniel Demming. www.imkskovde.se

Det händer i. IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE Mars Maj 2013. Foto: Daniel Demming. www.imkskovde.se Det händer i IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE Mars Maj 2013 Foto: Daniel Demming www.imkskovde.se Skövde Missionsförsamling & Skövde SMU Kungsgatan 17, 541 31 SKÖVDE Telefon: 0500-41 04 21 Hemsida: www.imkskovde.se

Läs mer

Älska Sörmlands dag 19/3 kl Församlingsledardygn. Läger för Äventyret 17-19/4. Glöm inte att råden är öppna för dem som är intresserade!

Älska Sörmlands dag 19/3 kl Församlingsledardygn. Läger för Äventyret 17-19/4. Glöm inte att råden är öppna för dem som är intresserade! församlingsbl ade t mars -april 20 09 2 REDAKTION / FÖRSAMLINGSKONTAKT Stefan Beimark - Ansv.utg...016-702 22 Therese Ehrlin - Redaktör...016-42 43 11 Caroline & Kristoffer Colling - Foto...0157-212 20

Läs mer

KYRKAN. Välkommen till Fiskebäckskyrkan Hösten 2016

KYRKAN. Välkommen till Fiskebäckskyrkan Hösten 2016 KYRKAN Välkommen till Fiskebäckskyrkan Hösten 2016 Månadsblad nr 3 2016 OKTOBER På högtidens sista och största dag ställde sig Jesus och ropade: Är någon törstig så kom till mig och drick. Den som tror

Läs mer

Februari - Juni Program. Immanuelkyrkans församling & Baptistförsamlingen. Ödeshög

Februari - Juni Program. Immanuelkyrkans församling & Baptistförsamlingen. Ödeshög Februari - Juni 2019 Program Immanuelkyrkans församling & Baptistförsamlingen Ödeshög Att vara stark Att vara stark är inte att aldrig falla att alltid veta att alltid kunna Att vara stark är inte att

Läs mer

Välkommen till Pingstkyrkan i Vänersborg!

Välkommen till Pingstkyrkan i Vänersborg! Välkommen till Pingstkyrkan i Vänersborg! Julen 2015 februari 2016 O helga natt, o helga stund för världen, då Gudamänskan till jorden steg ned! För att försona världens brott och synder, för oss han dödens

Läs mer