SFK SÅGKROKEN BLADET Nummer 1, oktober 2008

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SFK SÅGKROKEN BLADET Nummer 1, oktober 2008"

Transkript

1 SFK SÅGKROKEN BLADET Nummer 1, oktober 2008

2 1. Vad gör man då inte fisken vill hugga ens i detta harrens paradis, Tjuonajokk? Jag har fiskat på en vakande harr över en timme och inte känt så mycket som en dragning i flugan ens. Vi är nio personer som fiskar i Taivek som är den mellersta av tre strömmar som man enkelt når från kampen i Tjuonajokk. Vi är alla deltagare av Westrin veckan Det innebär att vi fiskar och umgås med fiskeprofilen Gunnar Westrin under den närmsta veckan. Just nu är jag frustrerad så till den milda graden att jag vill bryta spöt i tusen bitar och bara åka hem och dricka whiskey resten av denna resa. En titt c:a hundra meter uppströms berättar att jag inte är den enda som har bekymmer. Mäster själv, Gunnar, byter flugor gång på gång utan att hitta rätt. Vad ska man göra för att få den förbaskade fisken att ta flugan? Hmmm, de vanliga flugorna funkar inte, undrar om en knall lila klinkhamer skulle funka? Jag testar och vid andra kastet stiger en vacker harr och suger i sig flugan. Guiden Kalle, kommer för att hjälpa till att landa fisken i den starka strömmen. Harren visar sig mäta 48cm och jag känner mig nöjd och inte lite stolt, att ha hittat rätt fluga då de flesta andra blivit utan. Jag går upp till Gunnar och frågar om han vill ha lite fika. -Ja för fan, jag har alla helvetes alla jävla dagar här. Det är fullt av vakande harr men jag lyckas inte få nå n att ta. Vi sätter oss i slänten och dricker vårt kaffe, jag berättar för honom om min lilla händelse längre nedströms. När jag visar den lila flugan stirrar han en lång stund innan han utbrister. -Fy fan, vilken ful fluga. Det där måste vara en fjollhammare. En riktig fjollfluga. Forts. på sid 10

3 Innehållsförteckning Vad gör man då inte fisken vill hugga ens i detta harrens paradis, Tjuanajokk? av Leif Holken Johansson 2. Innehållsförteckning 3. Ledare 4. Knuff 5. Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund 6. Klubbinfo 7. Medlemsinfo 8. Annonser 9. Fjällorna, en sportfiskeklubb för tjejer 10. Forts. av Leif Holkens berättelse Vill du vara med och annonsera i vår tidning? Alla annonsintäkter går oavkortat till vår juniorverksamhet. Ta kontakt med Peter, per e-post eller ring! Om du inte har en färdig annons så hjälper vi dig att göra en till tidningen. Norrsundet Ur höstens program 30 okt. kl Trivselkväll på Folkets Hus Auktion av mormors & farmors slöjdalster, underhållning, kaffe & lotterier 11 nov. Månadsmöte kl dec. Månadsmöte kl Hjärtligt välkomna

4 3. Ledare Sitter och funder på om vi skall börja med klubbtidningen igen. En dag så började jag skissa lite om hur kan den se ut då. Variationerna växlade fram och tillbaka, vad ska vi skriva om, kommer medlemmarna skicka in sina berättelser eller bilder med någon finurlig text, ska de vara en ledarsida också... Ja, frågorna var många. Det var några år sen klubben hade en tidning, ja som du kanske har sett så kommer bilden på första/ sista- sidan från den gamla tidningen. Mycket har hänt i klubben sen den startade, idag, år 2008 står vi och ser framåt, hur kan vi växa som klubb på alla sätt och vis. Jag tillträdde som ordförande 2007, men innan jag tog på mig den rollen så funderade jag på om jag kunde tillföra klubben något, hörde sen att juniorverksamheten stod lite stilla. Kanske skulle jag bli ordförande och försöka få igång juniorverksamhet igen. Sagt och gjort, blev ordförande och med hjälp av alla andra som tyckte som jag att junior satsning måste vi göra, så började den verksamheten att växa, klassdraget med lite fiskesnack och friluftsdag vid klubbhuset, cirklar, läger, studiedag m.m... ja, och sen flöt de bara på. Vi i klubben lyckades med att få Janne, som har varit scoutledare i många år att bli juniorledare och ledamot i styrelsen. Massa roliga timmar har det blivit med juniorerna! Jag hoppas på att all verksamhet vi har i klubben kommer att fortsätta och med ökning också så att Norrsundets fiskeintresserade barn och vuxna kan fortsätta träffas. Peter Amnell ordförande SFK SÅGKROKEN

5 4. Välkommen till Studiefrämjandet i Gävle Tel: E-post: Lär dig mer om djur, natur, miljö, kultur och musik. KNUFF är en medborgarförening som jobbar för att utveckla orten Norrsundet. Vad tycker du att KNUFF ska jobba med i höst? Vilka projekt ska vi driva? Vad ska vi ha för aktiviteter i vår lokal? Ska vi ha loppis? Konstutställningar? Kurser? Föreläsningar? Café? Kom och fika och prata om dina idéer! Alla är välkomna till KNUFFs regelbundna diskussions- och planeringsmöten som börjar kl: Mötesdatum under hösten: Onsdag 8 okt, tisdag 21 okt, onsdag 5 nov, tisdag 18 nov, onsdag 3 dec, tisdag 16 dec Aktivitets schemat är inte klart ännu men kolla gärna då och då på KNUFFs hemsida:

6 5. Sportfiskarnas Tour 2008/09 är ett tillfälle för alla sportfiskeintresserad att träffa andra med samma intresse samt lyssna på spännande föreläsare. Ett par representanter från Sveriges sportfiske- och fiskevårdsförbund kommer att finnas på plats samt SFK Sågkroken. Entré: 100 kr Fri entré För ungdomar som inte fyllt 20 år och för dem som är medlemmar i Sportfiskarna. Möjlighet finns att bli medlem på plats. Datum: 18 november kl Plats: Andreasalen, Andersbergs Centrum, Gävle Tema: Kustfisket i Gävleområdet Faktaperson: Karl Gullberg, Länsstyrelsen Gästföreläsare: Flugfiskaren Göran Andersson Flytlinefiske efter lax Hej juniorer tjejer Vill ni börja med en egen SFK klubb, där ni får lära er allt om fiske och mycket mer därtill Kontakta Janne! Jag skriver åt Dig - om Dig - för Dig * Artiklar * Textbearbetning * Dokumentationer * Informationsblad * Skrivtjänster * Ger ut lokaltidningen Alla Tider s Tel: , E-post:

7 KLUBB Information Det finns fortfarande möjlighet att ha bingolotto på prenumeration - kontakta Guje för mer information. Vi vill påminna om att det finns klubb t-shirts och tygmärke att köpa igen, bild finns på dem i bildgalleriet på hemsidan. Det är ett bra sätt att synas ute och att stödja klubben. Kontakta Guje för att köpa din t-shirt eller märke. För att få löpande information om klubbens verksamhet Hemsidan uppdateras så fort som det är möjligt med löpande information som t.ex utflykter, andra aktiviteter, kallelser och eventuella ändringar så håll en koll på hemsidan. SFK Sågkrokens hemsida: För att kontakta: Ordförande: Peter Amnell: , Vice ordför: Benny Lundin: , Sekreterare: Janne Holm: e-post: eller telefon: Kassör: Guje Axner-Wahlström: , Vid frågor kring juniorverksamheten, kontakt vår juniorledare Janne på e-post: eller ring till: Det går också bra att skicka bilder och text till tidningen med e-post till: 6. Ansvarig utgivare: SFK SÅGKROKEN Redaktionen: Jan Holm, Peter Amnell, Leif Johansson Klubbadress: SFK SÅGKROKEN, c/o Amnell, Skolgatan 15G, Norrsundet. E-post:

8 7. Klubbmedlemmar Vill du vara med att skapa denna tidning? Kan det vara nåt för dig? Det finns plats för deltagare till klubbens tidning! Vi går igenom hur man arbetar från idé till färdig tidning och samtidigt gör vi tidningen. Resultat från vintern och vårens tävlingar finns att ladda ner från klubbens hemsida, ni som inte har internet, kontakta någon i styrelsen så kan vi skicka ut till dig per post. Gå gärna in på vår hemsida i gästboken och skriv vad du tycker om nystarten av klubbtidningen. PÅMINNELSE FRÅN KLUBBEN Det finns fortfarande några medlemmar som glömt att betala medlemsavgiften för år Betalning kan göras direkt till Guje, eller in på klubbens Postgiro: , glöm inte att fylla i namn på betalande medlem. Vid årsmötet den 18 mars beslöts att medlemsavgiften höjs till, seniorer 100 kr, juniorer 50 kr från och med Vänliga hälsningar SFK SÅGKROKEN mail:

9 8. Hej juniorer Var med och gör en egen sida här i tidningen, där kan ni få skriva det som ni tycker är roligt, spännande, tråkigt, vill göra och lägga in bild. Kontakta Janne!

10 9. Fjällorna, en sportfiskeklubb för tjejer Alla fiskeintresserade tjejer är välkommna. Det spelar ingen roll om man är flugfiskare, spinnfiskare, pimplare, havsfiskare, trollare, metare eller om man inte börjat fiska ännu, men tycker det verkar skoj. Alla är välkomna. Vi arrangerar fiskeresor, träffar, kurser och seminarium. Det hela började med att Siv Sivan Jansson startade ett nätverk för flugfiskande tjejer i Stockholm. Syftet med nätverket var att anordna fiskeutflykter i Stockholms närhet. All kontakt med medlemmarna i nätverket skedde per e-post. Fiskeutflykterna blev snabbt populära och tjejer som inte flugfiskade ville även de följa med ut och fiska. Eftersom intresset att komma ut och fiska var så stort bildades Fjällorna i januari Vi har under 2008 försökt att lägga vår energi på att starta upp lokalavdelningar runt om i Sverige så att tjejerna skall få fiskekompisar i sitt närområde. Vi vill att vardagsfisket bland tjejer skall bli större. Idag (september 2008) har Fjällorna drygt 200 medlemmar från hela Sverige och i åldrarna från 7 till 77 år. För mer information, se hemsida: Fjällorna c/o Jansson Brännkyrkagatan Stockholm E-post: Telefon:

11 -Du kan få en av mig, säger jag. -Helvete heller det kommar aldrig en så n där fjollig fluga på min tafs, säger han med ett stort flin på läpparna. Men prova du, så ser jag på under tiden. 10. Jag kliver ut ett par meter i älven och lägger ett kast bara tre-fyra meter ut i strömmen. Flugan hinner bara landa så smäller det till och jag reser spöt för krokning. Fisken nästan sliter spöt ur händerna på mig, en lång och hård kamp har just börjat. Den varar i några minuter innan jag kan lyfta en femtio centimeters harr ur vattnet. -Det var som fan, här har jag stått i tre timmar och inte haft ett napp och du får en på första kastet med en fjollhammare, ja jävlar, jag säger då de. Det är inte alltid så självklart alla gånger, man måste bryta mönstret och prova nå t annorlunda. Tänk på det. Leif Johansson

12 SFK SÅGKROKEN BLADET På återseende till nästa nummer som kommer i slutet på november där Hamrånge fiskevårdområde kommer med viktig information och kom ihåg att skicka in dina fiskeminnen, en bild som i mån av plats kan tas med i SFK SÅGKROKEN bladet! Nummer 1, oktober 2008

Idén om att vi behöver förändring i miljonprogrammen är inte ny.

Idén om att vi behöver förändring i miljonprogrammen är inte ny. Idén om att vi behöver förändring i miljonprogrammen är inte ny. Det nya är idén om att vi kan förändra själva. Utan att vänta på att någon annan ska vilja det. Miljardprogrammet är den här idén: Idén

Läs mer

SPINNPOSTEN. Nr 2-2015. SFK Spinnaren. Grönling, Barbatula barbatula

SPINNPOSTEN. Nr 2-2015. SFK Spinnaren. Grönling, Barbatula barbatula SPINNPOSTEN Nr 2-2015 Grönling, Barbatula barbatula SFK Spinnaren Maciej med ett nytt klubbrekord på röding, 2700 g, från Ljungs kula. En del hade god fiskelycka vid premiären i Sallerupsdammarna. 2 Spinnpost

Läs mer

RABALDER TIDNINGEN FÖR UNGA MED HÖRSELSKADA

RABALDER TIDNINGEN FÖR UNGA MED HÖRSELSKADA RABALDER TIDNINGEN FÖR UNGA MED HÖRSELSKADA #2 2012 1 Unga Hörselskadade laddar för Ungdomskonferens! Hej alla UH-medlemmar och ni andra som läser Unga Hörselskadades medlemstidning! Hoppas ni känner er

Läs mer

Nästa möte 28 Feb. Läs sid 6

Nästa möte 28 Feb. Läs sid 6 Nästa möte 28 Feb Läs sid 6 Gasarna Speedwayklubb, föreningen med Sveriges BÄSTA medlemmar! Visste ni alla att ni tillsammans har bidragit med lika mycket i medlemsavgifter och övriga ekonomisk support

Läs mer

SPINNPOSTEN Nr 4-2012

SPINNPOSTEN Nr 4-2012 SPINNPOSTEN Nr 4-2012 Färna, Leuciscus cephalus SFK Spinnaren Johan Lindström med en imponerande sandskädda på 420 g. 2 Tobias Karlsson drillar en tung regnbåge i Trollemölla. Spinnpost nr 4 November 2012

Läs mer

Tankar, idéer och tips inför det nya året

Tankar, idéer och tips inför det nya året Tankar, idéer och tips inför det nya året 2012 av Jesper Lindén Jesper Lindén Så här i början av ett nytt år är ofta det bästa läget att sätta sig ner och fundera på vilka förändringar man kan gör för

Läs mer

SPINNPOSTEN Nr 1-2015

SPINNPOSTEN Nr 1-2015 SPINNPOSTEN Nr 1-2015 Marulk, Lophius piscatorius SFK Spinnaren Michael med en sik på 2360 g från Skräbeån. 2 Claes med en torsk på 6,7 kg, fångad vid fiske från Tumlaren i november. Spinnpost nr 1 Januari

Läs mer

FÖRENINGSPÄRMEN. Er guide till arbetet i föreningen

FÖRENINGSPÄRMEN. Er guide till arbetet i föreningen FÖRENSPÄRMEN Er guide till arbetet i föreningen Förord Det ni håller i är Vi Ungas föreningspärm. Föreningspärmen är skriven för att finnas som ett stöd och som en uppslagsbok till Vi Unga-föreningen.

Läs mer

SPINNPOSTEN. Nr 2-2014. SFK Spinnaren. Knaggrocka, Raja clavata

SPINNPOSTEN. Nr 2-2014. SFK Spinnaren. Knaggrocka, Raja clavata SPINNPOSTEN Nr 2-2014 Knaggrocka, Raja clavata SFK Spinnaren Casper och Rasmus Dahl med varsin nyfångad regnbåge 2 Mycket folk vid Sallerupspremiären 8 mars Spinnpost nr 2 April 2014 Ordföranden har ordet

Läs mer

Förenings. NF-aren. Teater. UNF-träf. UNF-resa. boken. Värva PLANERA VERKSAMHET. Ett studiematerial om att planera bra verksamhet i UNF

Förenings. NF-aren. Teater. UNF-träf. UNF-resa. boken. Värva PLANERA VERKSAMHET. Ett studiematerial om att planera bra verksamhet i UNF R E T TE 7 I V I KT A 2 1 f UNF-träf 8 4 Förenings boken 3 10enings- 9 Värva f UNF-träf 22 Värva 29 18 17 16 15 11 För boken 23 30 6 5 25 24enings- NF-aren U n e r a UNF- 12 Teater 14 13 20 19 26 27 21

Läs mer

CISV-nytt Helsingborg Nr 1 2012

CISV-nytt Helsingborg Nr 1 2012 CISV-nytt Helsingborg Nr 1 2012 Som inledning på vårt första CISV-nytt i år har vi bett Camp Director Sara Willman skriva några rader om barnbyn som vi just nu anordnar ute i Rydebäck. En barnby i äventyrens

Läs mer

Fältbiologernas organisation..3 Historien bakom...5 Hur får man en klubb att fungera?. 7

Fältbiologernas organisation..3 Historien bakom...5 Hur får man en klubb att fungera?. 7 Innehållsförteckning Välkommen till din guide i klubbgalaxen.. 1 Vilka är Fältbiologerna? 2 Fältbiologernas organisation..3 Historien bakom..........5 Hur får man en klubb att fungera?. 7 Att skapa god

Läs mer

Nu gör jag något nytt

Nu gör jag något nytt Nu gör jag något nytt Linda Alexandersson fredag 15 maj Det började med att två tjejer i min församling i Arvika, åkte ner hit till Göteborgsområdet för att träffa en präst. De hade bekymmer på ett område

Läs mer

Välkommen till Vi Ungas rixläger på ÅH! 28 juli - 1 augusti

Välkommen till Vi Ungas rixläger på ÅH! 28 juli - 1 augusti Välkommen till Vi Ungas rixläger på ÅH! 28 juli - 1 augusti Hälsningar från arrangörsgruppen Att få ha privilegiet att arrangera ett sådant stort arrangemang som Rix13 på den allra bästa platsen i Sverige

Läs mer

DISTRIKTSSTYRELSEGUIDEN

DISTRIKTSSTYRELSEGUIDEN November December Januari * Ordförandekonferens * Föreningsårsmöten * Bokslut & revision Februari * Föreningsårsmöten * Medlemsrapportering klar 28 februari * Planeringskonferens * Bokslut & revision *

Läs mer

Talarmanus för Surfa Lugnts föreläsning 40 minuter om ungas nätvardag

Talarmanus för Surfa Lugnts föreläsning 40 minuter om ungas nätvardag Talarmanus för Surfa Lugnts föreläsning 40 minuter om ungas nätvardag Du kan välja att följa det ordagrant, eller använda det som stöd och/eller som inspiration. Manuset är uppdelat per bild i presentationen.

Läs mer

TESTA DIG SJÄLV TRÄNA DINA FÖRMÅGOR FAMILJELIV I SKOLAN

TESTA DIG SJÄLV TRÄNA DINA FÖRMÅGOR FAMILJELIV I SKOLAN R A G N I N V Ö H C TIPS O Boken m o g i d för D H D A Den här boken tillhör: Lena Westholm Innehåll 1. TESTA DIG SJÄLV tips för att må bättre Hur är min ADHD? 2 Vanliga känslor när man har ADHD 3 Saker

Läs mer

STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA SVENSKA KYRKANS UNGA. 75170 Uppsala tfn: 018-640 640 fax: 018-640 655 www.svenskakyrkansunga.

STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA SVENSKA KYRKANS UNGA. 75170 Uppsala tfn: 018-640 640 fax: 018-640 655 www.svenskakyrkansunga. STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA SVENSKA KYRKANS UNGA 75170 Uppsala tfn: 018-640 640 fax: 018-640 655 www.svenskakyrkansunga.se STARTA LOKALAVDELNING HEJ! Spännande att ni vill starta lokalavdelning

Läs mer

Linnéa Andersson, jag har suttit som sekreterare i styrelsen, jag är med i Jönköpingsklubben.

Linnéa Andersson, jag har suttit som sekreterare i styrelsen, jag är med i Jönköpingsklubben. Bilaga 6, Remissdebatt RÅM 2010-01-04 Linnéa Andersson, jag har suttit som sekreterare i styrelsen, jag är med i Jönköpingsklubben. Laura de Jong, jag är från Umeklubben och har suttit som vice kassör.

Läs mer

Nyhetsbrev Augusti. Equmeniascout i Region Stockholm. Hej!

Nyhetsbrev Augusti. Equmeniascout i Region Stockholm. Hej! Equmeniascout i Region Stockholm Nyhetsbrev Augusti Hej! Välkomna tillbaka! En ny scouttermin är precis på väg att dra igång, kanske har den redan det för vissa av er. Detta innebär nya möjligheter, nya

Läs mer

Dagbok från en Skilda världar-grupp

Dagbok från en Skilda världar-grupp Mina föräldrar är skilda. Dagbok från en Skilda världar-grupp Mina föräldrar är skilda. Orden bildar utgångspunkt för de möten med barn som Barbro Andersson och Birgitta Grane beskriver i sin handbok med

Läs mer

FÖRENINGSPÄRMEN. Er guide till arbetet i föreningen

FÖRENINGSPÄRMEN. Er guide till arbetet i föreningen FÖRENSPÄRMEN Er guide till arbetet i föreningen Förord Det ni håller i är Vi Ungas föreningspärm. Föreningspärmen är skriven för att finnas som ett stöd och som en uppslagsbok till er Vi Unga-förening.

Läs mer

DSÄNGSBULLETINEN. Nyheter och Information från Edsängens Villaägareförening Utgåva 28 Vinter 2010. Kallelse till årsmöte. Ordföranden har ordet

DSÄNGSBULLETINEN. Nyheter och Information från Edsängens Villaägareförening Utgåva 28 Vinter 2010. Kallelse till årsmöte. Ordföranden har ordet E DSÄNGSBULLETINEN Utgåva 28 Vinter 2010 Nu närmast kommer förhoppningsvis en lugn och trevlig julhelg för oss alla. Därefter kör vi igång igen med full kraft. Ses vi inte tidigare, så ska det bli trevligt

Läs mer

Ledare. /Hasse. Postadress Örnsköldsviks motorcykelclub Viktoriaesplanaden 3 E SE-891 33 Örnsköldsvik Tel 0660-144 54

Ledare. /Hasse. Postadress Örnsköldsviks motorcykelclub Viktoriaesplanaden 3 E SE-891 33 Örnsköldsvik Tel 0660-144 54 Nr 1 2014 Ledare Vintern har väl kommit lite mer än halvvägs med lite snö och milt väder. Jag har nog aldrig varit med om en sådan mild vinter, något underligt är det. Men sommaren närmar sig med stormsteg,

Läs mer

Ny styrelse vid årsmötet 7 feb. Club Alexis Premiär 20 mars. Pride Sundsvall & Stockholm. Utbildning Säkrare sex informatörer.

Ny styrelse vid årsmötet 7 feb. Club Alexis Premiär 20 mars. Pride Sundsvall & Stockholm. Utbildning Säkrare sex informatörer. Medlemsblad mars-maj 2009 mars - maj 2009 Ny styrelse vid årsmötet 7 feb Club Alexis Premiär 20 mars Pride Sundsvall & Stockholm Utbildning Säkrare sex informatörer 2 Din förening Föreningslokal Besöksadress

Läs mer

INFORMATION TILL DIG SOM VILL ÅKA SOM VOLONTÄR TILL PHYLLIS MEMORIAL CHILDREN S HOME AND ACADEMY

INFORMATION TILL DIG SOM VILL ÅKA SOM VOLONTÄR TILL PHYLLIS MEMORIAL CHILDREN S HOME AND ACADEMY 2012-03-03 Page 1 of 7 INFORMATION TILL DIG SOM VILL ÅKA SOM VOLONTÄR TILL PHYLLIS MEMORIAL CHILDREN S HOME AND ACADEMY Vad kul att just DU vill åka som volontär till Phyllis Memorial Children s Home i

Läs mer

ANSVARIG UTGIVARE: Neuroförbundet Skåne Väverigatan 2, 291 54 Kristianstad Telefon: 044 12 87 10. skane@nhr.se

ANSVARIG UTGIVARE: Neuroförbundet Skåne Väverigatan 2, 291 54 Kristianstad Telefon: 044 12 87 10. skane@nhr.se ANSVARIG UTGIVARE: Neuroförbundet Skåne Väverigatan 2, 291 54 Kristianstad Telefon: 044 12 87 10. skane@nhr.se Innehållsförteckning Skånebladet 2. Innehållsförteckning Sommarstängt på kansliet 3 Ordförande

Läs mer

Vad är en identitet? Adventsgudstjänst i Sikforsgården Folketshus rapport Fagerbodan ett nytt företag i byn Rallysprint m.m.

Vad är en identitet? Adventsgudstjänst i Sikforsgården Folketshus rapport Fagerbodan ett nytt företag i byn Rallysprint m.m. Årgång 14 Nr 9 December 2011 Vad är en identitet? Adventsgudstjänst i Sikforsgården Folketshus rapport Fagerbodan ett nytt företag i byn Rallysprint m.m. Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL

Läs mer

Bilsport. Rekrytering. www.sbf.se bilsport@sbf.se

Bilsport. Rekrytering. www.sbf.se bilsport@sbf.se Bilsport Rekrytering www.sbf.se bilsport@sbf.se Svenska Bilsportförbundet, full fart framåt. Just nu håller du Svenska Bilsportförbundets rekryteringsråd i din hand. Det måste betyda att du och din klubb

Läs mer

NR 99 Mars 2011. Ur innehållet. Klubbtidning för SFK BlåKnutens medlemmar

NR 99 Mars 2011. Ur innehållet. Klubbtidning för SFK BlåKnutens medlemmar NR 99 Mars 2011 Klubbtidning för SFK BlåKnutens medlemmar Ur innehållet Styrelser 2010 Notiser! Medlemsavgifter 2011 mm. Storfiskeligan 2009 Höstfiske 2010 Matrutan Så fångade jag storrödingen Verksamhetsberättelser

Läs mer