MANGO vecka 46 Hej alla barn och föräldrar!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MANGO vecka 46 Hej alla barn och föräldrar!"

Transkript

1 MANGO vecka 46 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl /12 Föräldraråd kl /12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 5/11, 17/12 Höstterminens sista dag 18/12 Vi reserverar oss för att det kan ske vissa ändringar i kalendariet Allmän Information Löss på skolan - Fall av löss har upptäckts så var noga med att luskamma era barn! Kvarglömda kläder v.46 kommer vi att skänka bort de kvarglömda kläder som finns på skolan. Nummer till sjukanmälan på telefonnummer Anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Telefonnummer till arbetslag Mango A-huset plan 1 (klubben/fritids): Paviljongen plan 2: Paviljongen plan 1: Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. Fritids/fritidsklubben Under veckan som gått har vi haft det bra här på Mango. Det känns att hösten och kylan är på väg på allvar. Tänk på att era barn behöver kläder efter vädret. I måndags fortsatte Love med trädprojektet samt kör med Irina.. I tisdags var det dans med Claudia samt fortsatt trädprojekt med Love. I onsdags var det basket med Lasse i idrottshallen. I torsdags stängde skolan p.g.a pedagogiskt cafe för personalen. I fredags var det film-mys samt biljardskola för de som inte hade gått.

2 3:or Ma: Vi har arbetat vidare med subtraktion i matteboken, samt sett en mattefilm och arbetat med problemlösningstal i ett mattehäfte. Eleverna kör med Irinahar fått i läxa att ta med matteboken hem för att visa er vad vi sysslar med mer exakt. NO Vi har börjat jobba med Big Bang och om hur jorden och universum blev till. Det hör ihop med det stora SO-område som vi jobbar med. Den här veckan har vi pratat mer om Big Bang och hur man tänker sig att det gått till när jorden och solsystemet blev till. Vi har kommit så långt som till att jorden fått sin atmosfär. Nästa vecka kommer vi att jobba med det första livet. SO Vi har påbörjat ett stort område som pågår under hela läsåret, Från Big Bang till vikingatid. Kort sagt handlar det om mänsklighetens historia. Vi börjar med att titta på hur vi människor förr och nu försökt förklara var vi egentligen kommer ifrån. Den här veckan har vi framförallt jobbat med den nordiska skapelseberättelsen. Under nästa vecka avslutar vi det och glider över på att jobba med Barnkonventionen och FN inför FN-dagen. Varje tisdag jobbar vi också med aktuella händelser och diskuterar nyheterna. Vi tittar på Lilla Aktuellt och sammanfattar nyheterna tillsammans. Den här veckan har vi pratat mycket om vad budget, elitsatsningar och toppning av lag och om rymden. Musik: Under november kommer vi att arbeta med: 1. Få kännedom om Rap som en specifik genre, lära sig att sjunga minst en sång i rapform; 2. Utveckla gitarrspel med 2 nya ackord och en ny sång; 3. Fortsätta arbeta med röst som eget instrument, sjunga i kanon och två stämmor. 4. Skapa ett färdigt projekt (sång/filmmusik/melodi/ rapsång mm) med hjälp av Garage band på i Pad och olika instrument. Svenska: Vi har börjat arbeta med berättande texter, vi började med att strukturera inledning, händelse och avslut på en berättelsebro (ett sätt att strukturera med samma syfte som en tankekarta). Vi gick gemensamt igenom De tre bockarna Bruse och placerade in den i berättelsebron därefter arbetade var och en vidare med sin egen berättelse. I 3B och 3D har vi också gått igenom hur man gör en muntlig presentation av en bok man läst. Att göra en muntlig presentation är något som alla ska göra under läsåret, inför klassen eller en mindre grupp. Engelska: 3B och 3D har gått igenom det digitala material som finns till What s up på I- pads. Om man vill lyssna på aktuellt kapitel eller träna på glosor hemma. Det går att googla what s up och vidare in på sanomautbildning där man scrollar ner till What s up 3. Idrott: Vecka tränar vi grovmotoriska grundformer och öga-hand koordination i olika bollövningar och bollbanor.

3 Bild: Från färglära till porträtt-teckning i blyerts. Vi tränar på proportioner i ett ansikte. Hemuppgift: Svenska: kapitel nio i Nyckeln till skatten till vecka 46. (Observera att vi ligger ett kapitel efter lässchemat beroende på att lektioner uteblev under utvecklingssamtalen vecka 43). Matematik: Vi har ett mål för varje vecka vad eleverna ska hinna med i matteboken. De får läxa hem om de behöver arbeta med några sidor. 4:or Idrott: 4A: Vi har spelat multiboll första passet. Det går ut på att eleverna är indelade i två lag som sitter på varsin långbänk. När jag ropar tex basket 5 stycken, ska de fem första eleverna in och spela basket mot de fem som sitter först i andra laget. När de spelat ett tag får de sätta sig sist och nästa på tur kommer in. Vi växlade mellan basket, innebandy och fotboll. Det andra passet var elevlett, vilket är frivilligt för de som vill prova på att planera en uppvärmning, huvudmoment och sedan leda lektionen. 4B: Vecka tränar vi grovmotoriska grundformer och öga-hand koordination i olika bollövningar och bollbanor. Den här veckan har vi tränat de grovmotoriska grundformerna och samarbetsförmåga i redskapsbanor och olika stationer! Nästa vecka ska vi ha bollövningar och träna handboll. Musik: Under november kommer vi att arbeta med: 1. Utveckla kunskaper om rap som en specifik genre, lära oss att sjunga minst en sång i rapform, prova skapa egen rap; 2. Utveckla gitarrspel med 2 nya ackord och en ny sång; 3. Fortsätta arbeta med röst som eget instrument, sjunga i kanon och två stämmor. 4. Uppträda framför klassen med ett färdigt projekt, ge positivt feedback. NO: Kemi- Vi har fått ett brev med ett vitt pulver- ett okänt ämne. Vi har undersökt hur det ser ut, känns och doftar. Kommande veckor kommer vi att fortsätta undersöka andra ämnen för hitta ledtrådar till vilket ämne vårt mystiska pulver är. Bild: Från färglära till porträtt-teckning i blyerts. Vi tränar på proportioner i ett ansikte. SV: Vi arbetar vidare med hur man skriver Faktatexter med fokus på bland annat styckeindelningar. Eleverna har även haft möjlighet att träna på sina individuella mål i sv. OBS! Första läsläxan delades ut i måndags. Se hemuppgifter. MA: Vi arbetar med andra kapitlet i matteboken som handlar om Längd och räknesätt. Vi har också arbetat vidare med tallinjen eftersom flera elever hade lite klurigt med de uppgifterna på diagnosen. I anslutning till mattelyftet har vi introducerat decimaltal för eleverna. I fredags var femmornas mattelärare Andreas hos 4B och lärde ut grunderna i schack. ENG: Vi har arbetat med Halloween. Nästa vecka kommer vi att arbeta vidare med kapitlet som heter Largest and Fastest Animals på s.24. Ifall någon vill förbereda sig inför det arbetet.

4 Annars är läxan som vanligt läsa, översätta och träna på glosor tillhörande kapitlet Halloween som finns på s.78. Förhör på detta sker på tisdag. SO : Vi pratar om Sverige. Och vi började med landskapet Södermanland. Vi tittar tillsammans på faktatexter hur vi kan ta ut viktiga meningar och omformulera det till våra egna.i förlängningen kommer vi att prata om stödord, och dess betydelse. Vi har även sett en film om landskapet. Hemuppgifter åk SV: OBS! Ny hemuppgift. Till måndag den 16 nov. Läsa valfri text hemma minst 10 minuter dagligen. Högt eller tyst väljer barnen själva men bra är om de läser högt i alla fall ngn gång under veckan för er föräldrar. Hjälp barnen om det behövs, att få en bra rutin för att läsa. Kanske innan barnen somnar på kvällen. Efter skolan osv. Eleverna ska fylla i den läslogg som de fick i början av denna vecka. Läsloggen lämnas in efter två veckors läsning till Maja. Syftet med hemuppgiften är att barnen ska öka sin läsmängd. Vill man bli riktigt proffsig på ngt är det träningstimmar som gäller. Eng: Halloween sidan 78. Läsa och översätta. Glosor. Till på tisdag den 10 nov. 4A- Till fredag vecka 47 Atomer och molekyler samt vattnets kretslopp och övergångsfaser 5:or 5B har fått två nya klasskamrater. Välkommen Anisha och John-Luke!! Ma: Vi har gjort diagnos 1 i matteboken. Där ser vi vad eleverna lärt sig under första kapitlet. Vi har haft genomgång av målen vi kommer arbeta mot under kapitel 2, samt hunnit börja arbeta på det kapitlet (bråk och decimaltal). NO: Magnetism finns överallt runt omkring oss. Vi lär oss om olika typer av magneter, hur vi människor lärt oss att utnyttja deras kraft samt varför vissa metaller är magnetiska. PROV vecka 47. SO: Vi pratar om de nordiska länderna. Och kommer att hålla på med det ca fyra veckor. Just nu är vi i Sverige. Vi har arbetat med kartan. Tittar på de olika färgerna, vad det står för. Naturtillgångar vad vi kan göra av det.hur landet skiljer sig från norr till söder. Klimat, väder och naturkatastrofer. Idrott: Vi har spelat multiboll första passet. Det går ut på att eleverna är indelade i två lag som sitter på varsin långbänk. När jag ropar tex basket 5 stycken, ska de fem första eleverna in och spela basket mot de fem som sitter först i andra laget. När de spelat ett tag får de sätta sig sist och nästa på tur kommer in. Vi växlade mellan basket, innebandy och fotboll. Det andra passet var elevlett, vilket är frivilligt för de som vill prova på att planera en uppvärmning, huvudmoment och sedan leda lektionen. Musik: I november kommer vi att arbeta med: 1. Utveckla kunskaper om rap som en specifik genre, lära oss att sjunga minst en sång i rapform;

5 2. Utveckla gitarrspel med 3 nya ackord och en ny sång; 3. Fortsätta arbeta med röst som eget instrument, sjunga i kanon, två stämmor, solo eller i duett; 4. Skapa ett färdigt projekt och uppträda framför klassen. Bild: Från färglära till porträtt-teckning i blyerts. Vi tränar på proportioner i ett ansikte. Svenska: Eleverna i 5b har arbetat vidare med faktatexter. Vi har pratat och arbetat med hur en faktatext är uppbyggd. Många elever har även påbörjat sitt individuella arbete med sin egen faktatext. Eleverna i 5a har tillsammans fått återberätta filmen Förortsungar de såg härom veckan. Sedan fick de välja en av figurerna ur filmen och skriva en text i jag-form om sig själv och vad som hände i filmen utifrån sin person. 5B har en paus med läshemuppgiften och får en ny måndag den 5/10. 5A har läst färdigt sin bok och har en paus med svenskahemuppgift. De har även haft egen läsning och vi har i båda klasserna ett mål att gemensamt läsa sidor per klass för att sedan få ha en bokfest. Engelska: 5:a Eleverna har denna vecka arbetat med två kapitel i Right on; Who is your neighbour? och Kids speak out. Paus med hemuppgift i engelska. Ny får de tisdag den 6/10. De har också fått arbeta med konversation i grupper. De har sett ett till avsnitt på The new tomorrow och fått återberätta vad som hänt. Några elever har även arbetat med läsförståelse. 5b Vi arbetar med texten :Tv programmes around the world. De har fått skriva klart sina påbörjade berättelser och en del har börjat att läsa upp dem.vi har pratat om do och does och tränat på sådana meningar. Läxan är stencilen som tar upp formen be samt hopdragna formerna I m o.s.v. Textilslöjd: Materialkunskapsprov för alla 5:or som har textil. Läs på efter genomgång, prov v.46. Hemuppgift: Textilslöjd: Materialkunskap. Läs på inför prov. 5A= Torsdag 12/11, 5B= Onsdag 11/11 Svenska: 5b läshemuppgift och skrivhemuppgift till boken Hon och Han av Katarina von Bredow. Från måndag 5/10 till måndag 12/10. Engelska: 5a Fraser och ord under temat Från tisdag 6/10 till 13/10. Engelska: 5b glosor 10 st NO: Prov vecka 47- Magnetism Trevlig helg! Önskar hela Mangos arbetslag

MANGO vecka 47 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 47 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 47 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och

Läs mer

MANGO vecka 49 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 49 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 49 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och

Läs mer

MANGO vecka 48 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 48 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 48 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och

Läs mer

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

MANGO vecka 41 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 41 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 41 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 Allmän

Läs mer

MANGO vecka 51 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 51 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 51 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och

Läs mer

MANGO vecka 6 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 6 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

MANGO vecka 5 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

MANGO vecka 42 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 42 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 42 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar

Läs mer

MANGO vecka 4 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 4 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

MANGO vecka 39 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 39 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

MANGO vecka 38 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 38 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Höstterminens första dag 19/8-15 Föräldramöte 10/9 Skoljoggen 16/9 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov

Läs mer

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

MANGO vecka 7 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 7 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

MANGO vecka 37 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 37 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Höstterminens första dag 19/8-15 Föräldramöte 10/9 Skoljoggen 16/9 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 22/9, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov

Läs mer

Veckobrev för Opalen2 v.35-37

Veckobrev för Opalen2 v.35-37 Veckobrev för Opalen2 v.35-37 Hej alla barn och föräldrar!! 3 september 2015 Nu har vi satt igång på riktigt med skolarbetet och det är underbart att se hur engagerade och flitiga era barn är! Vi har haft

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23 KALENDARIUM 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 11/12 Skola och

Läs mer

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever!

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever! Fredag 29/1 2016 - Veckobrev v.5 Hej alla föräldrar och elever! Tisdag den 9/2 kommer en fotograf till Råbyskolan för att ta bilder till en bok om skolutveckling och en artikelserie om skolan i sociala

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15.

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

MANGO vecka 17 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 17 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron.

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 18

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 18 Allmänt KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 24-28/2 Påsklov 14-17/4 Planeringsdag 23/5 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

MANGO vecka 8 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 8 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

MANGO vecka 11 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 11 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 13 Allmänt Pedagogiskt forum den 26/3- Observera att datumet för pedagogiskt KALENDARIUM vårterminen 2015

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 13 Allmänt Pedagogiskt forum den 26/3- Observera att datumet för pedagogiskt KALENDARIUM vårterminen 2015 VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 13 Allmänt Pedagogiskt forum den 26/3- Observera att datumet för pedagogiskt KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 forum är flyttat

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

Hej alla Duvans föräldrar och elever! Vi börjar med att be om ursäkt för uteblivet veckobrev föregående vecka!

Hej alla Duvans föräldrar och elever! Vi börjar med att be om ursäkt för uteblivet veckobrev föregående vecka! Fredag 22/4 2016 - Veckobrev v.17 Hej alla Duvans föräldrar och elever! Vi börjar med att be om ursäkt för uteblivet veckobrev föregående vecka! Animineringsprojekt åk 5 Förra veckan var klass 5A på Brohuset

Läs mer

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Seniorernas veckobrev V.43

Seniorernas veckobrev V.43 Denna vecka har vi fokuserat på att avsluta alla uppdrag då vi efter höstlovet kommer att påbörja ett nytt tema med nya utmaningar. Det vi redan nu kan avslöja är att begreppet kärlek kommer att få en

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.40 Allmän information Sovmorgon Vinbärs elever

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Jennifer i Gävle SIMNING OBS 2A slutar SIMNING OBS 2A slutar 13.

MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Jennifer i Gävle SIMNING OBS 2A slutar SIMNING OBS 2A slutar 13. 53 52 51 50 49 DECEMBER 2015 MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 30 november 1 2 3 4 Jennifer i Gävle Läsläxan in och 7 8 9 10 11 Läsläxa in och Biblioteket 2C Luciafirande Åk 5 lussar för hela skolan

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20 Veckobrev för Opalen 1 v 18-20!!! Hej alla barn och föräldrar! 7 maj 2015 Tänk vad fort tiden går! Det gäller att stanna upp nu och njuta av det långa, ljusa och härliga dagarna. Vi startar inte upp så

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 47 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Frågeformulär

Frågeformulär Frågeformulär Det häfte som du nu har framför dig innehåller frågor och uppgifter av olika slag. Vi som arbetar med denna undersökning vill att du hjälper oss genom att svara på dessa frågor och uppgifter

Läs mer

MANGO vecka 44-45 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 44-45 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 44-45 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar

Läs mer

MANGO vecka 19 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 19 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

Festis år 3. v.42. Skolan: v.43. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin:

Festis år 3. v.42. Skolan: v.43. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin: Festis år 3 v.42 www.skarpnacksskola.stockholm.se Sjukanmälan: Päron: 076 1293098 Apelsin: 076 1294450 Hej! Tiden går fort när man har roligt! Nu är det snart dags för en paus, ett lov, från skolan. Nästa

Läs mer

Skuttungeposten Nr 4 v

Skuttungeposten Nr 4 v HÖSTLOV v. 44 är det höstlov. Vi uppmuntrar alla barn att passa på att läsa många böcker under lovet. BARNBOKSVECKA Under v. 46 kommer alla klasser att uppmärksamma Gösta Knutssons Pelle Svanslös på olika

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA!

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! Hoppas att allt är bara bra med er inför den stundande All Helgonahelgen. Dagen idag bjuder ju på ett härligt höstväder. Vi får hoppas det håller i sig

Läs mer

Veckobrev för GS Näcken vecka: 42, Blå gruppen

Veckobrev för GS Näcken vecka: 42, Blå gruppen Veckobrev för GS Näcken vecka: 42, Blå gruppen Viktiga telefonnummer: Fritids: 508 156 24 (detta nummer finns vi ALLTID på) Näcken (sjukanmälan): 508 156 24 Taxiändringar/frågor: 50815621 Tom Hagman, rektor:

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 3. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM

MANGO Åk 4-6 vecka 3. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM MANGO Åk 4-6 vecka 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 7 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer