NYA RENAULT CLIO NYA RENAULT CLIO. Design och teknik. Förälska dig DRIVE THE CHANGE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NYA RENAULT CLIO NYA RENAULT CLIO. Design och teknik. Förälska dig DRIVE THE CHANGE"

Transkript

1 NYA RENAULT CLIO NYA RENAULT CLIO Design och teknik Förälska dig DRIVE THE CHANGE

2

3

4

5

6 Nya Clio och konceptbilen DeZir.

7 ÉDITORIAL NYA CLIO OCH KONCEPTBILEN DEZIR. Bilar är gjorda för att köras, men de väcker också tankar och drömmar hos oss. I allt från skisser till produktion har Nya Renault Clios sensuella former skapats med förförelse i tankarna. Nya Renault Clio föddes ur konceptbilen DeZir som presenterades på motormässan i Paris i oktober 2010, och har samma stil och känsla. Allt andas karisma, från de dynamiska linjerna till den starka personligheten. Varenda detalj är genomarbetad. När jag tog över ansvaret för Renaults designavdelning fick jag bara ett råd: rita vackra bilar. Denna enkla uppmaning var startskottet för den ambition som genomsyrar Renault idag: förnyelse. Jag översatte den till en historia där varje bil förkroppsligar ett visst steg i vårt vuxna liv. Clio representerar när vi blir "blixtförälskade", något som inleder varje relation. Idén var en ung, sexig och sportig bil med en medfödd och nyskapande känsla för en praktisk vardag. Nya Renault Clio är tänkt att vara som en skulptur och är ett åtråvärt föremål med en nästan mänsklig sensualitet. Med sina muskler och linjer uttrycker Nya Renault Clio samma dynamik som konceptbilen. Den har inga aggressiva vinklar som sticker ut, utan består bara av kurvor som man vill gå fram till och vidröra. Med sina många personifieringsmöjligheter och avancerade teknik är det svårt att inte förföras av Nya Renault Clio! LAURENS VAN DEN ACKER, DESIGNCHEF FÖR RENAULT

8 NYA RENAULT CLIO Du glömmer aldrig första gången du såg Nya Renault Clio. Design och teknik s.10 Förälska dig s.14 Motorer, färdkomfort och ljudsystem s.22 i genomlysning All teknisk information och hela s.30 produktutbudet Fokus på pekskärmen s.32 Mer än en symbol ett åtagande s.34 Experterna har ordet s.36 I kulisserna på en filminspelning s.38 Femstjärnig säkerhet s.40 PÅ OMSLAGET Nya Clio Fotograf Sébastien Agnetti

9

10 10 / 11 LÄNGTANS ANATOMI NYA RENAULT CLIO SÄTTER HJÄRTAN I BRAND. SENSUELLA FORMER, SPORTIGA LINJER OCH ETT UTTRYCKSFULLT FRAM- OCH BAKPARTI. RENAULT-MÄRKET SITTER I MITTEN AV KYLARGRILLEN SOM ETT EMBLEM. LÄNGTAN I VARJE DETALJ.

11 1. FÖRFÖRELSENS FORM Logotypen framhävs snyggt mot en svart bakgrund. 2. Varselljus med LED-teknik ger fronten en attraktiv egen identitet. 3. Tack vare de dolda bakre dörrhandtagen, kan profilen mäta sig med dynamiken hos en 3-dörrarsmodell. 4. En muskulös bakre silhuett ger ett snyggt och sportigt intryck på vägen.

12 12 / 13 UTRUSTNING FÖR 2000-TALET TRODDE DU ATT DE HÄFTIGASTE FINESSERNA BARA FANNS I RIKTIGT DYRA BILAR? DEN GENERÖST TILLTAGNA UTRUSTNINGEN I NYA RENAULT CLIO FÅR DIG ATT TÄNKA OM. TILL NYA RENAULT CLIO FINNS BLAND ANNAT MULTIMEDIASYSTEM MED 7" PEKSKÄRM, NAVIGERING, DET NYA LJUDSYSTEMET RENAULT BASS REFLEX, NYCKELKORT MED HANDSFREEFUNKTION, STARTHJÄLP I BACKE OCH ECO-LÄGE. DET TACKAR VÄL INGEN NEJ TILL?

13 GÖR DIN VARDAG ENKLARE Renault R-Link*. Uppkopplad 7" pekskärm, TomTom -navigationssystem, radio 4 x 35 W, ljud-streaming och handsfree-telefoni via Bluetooth, USB- och telepluggingångar, anslutning till Internet. 2. Automatisk klimatanläggning** med kombinerat pollen-/aktivt kolfilter och gifthaltsgivare. Filtren reducerar fina partiklar och föroreningar (avgaser och otrevliga lukter). 3. Starthjälp i backe. Vid start i backe bibehålls bromstrycket automatiskt i två sekunder för att föraren ska få tid att komma iväg. 4. Renault Bass Reflex. Ett patenterat och helt nytt ljudsystem som garanterar en optimal basåtergivning. 5. Rattpaddlar för växling**. För första gången i en Renault-bil, för snabbare växlingar. Körglädje ut i fingerspetsarna. 6. Fartbegränsare och farthållare som standard på alla versioner. 7. Eco-läge**. Aktiveras med en knapptryckning och kan bidra till att minska bränsleförbrukningen och CO 2 -utsläppen med upp till 10 % (beroende på körsätt). 8. Multimediasystemet MEDIA NAV** med 7" pekskärm. Navigeringssystem, radio 4 x 20 W, ljud-streaming och handsfree-telefoni via Bluetooth. USB- och telepluggingångar. 9. Nyckelkort med handsfreefunktion**. För öppning, start samt automatisk låsning när du avlägsnar dig från bilen. 10. Parkeringshjälp. Backradar med 4 givare*. Beroende på version även i kombination med backkamera*. Kamerabilden visas på skärmen tillsammans med backlinjer som anpassar sig efter rattens styrvinkel***. * Tillval. ** Beroende på utrustningsnivå. Eco-läge finns inte för motorn V 75. *** Dynamisk vägledning endast på R-Link.

14 14 / 15 FÖRÄLSKA DIG NYA RENAULT CLIO HAR TAGITS FRAM FÖR ATT VÄCKA DITT, OCH ANDRAS BEGÄR. TRE STARKA FÄRGER; RÖTT, GULT OCH BLÅTT, UTGÖR GRUNDEN I NYA CLIOS FORMSPRÅK. TRE OLIKA STILAR, TRE OLIKA LOCKELSER. Ett första möte, mot tre olika bakgrunder. Det var temat när vi fotograferade Nya Renault Clio. I rött för kärlek, glamour och beröring. Du, din älskade och bilen... en perfekt trio. I gult för attraktionskraft och intensitet. Ett intimt möte. I blått för nöje och avkoppling. Spontan kärlek. Nya Clio är vad du vill att den ska vara. Låt den förföra dig, på ditt sätt.

15

16

17 I gryningsljuset kommer den närmare, blir synlig. Ni finner varandra omedelbart

18 Ett spontant möte fyllt av glädje Det blir ännu bättre i blått.

19

20 Clio GT 120 EDC är både elegant och sportig. Mycket av stilen har vi hämtat från Renault Sport: speciella stötfångare, separata LED-varselljus, spoiler, diffusor bak, dubbla avgasutblås och GT-emblem. På vägen förenar Clio GT 120 EDC komfort och dynamik med sin motor på 120 hästar, EDC-automatlådan med flera körlägen, växelpaddlarna bakom ratten och det specialinställda chassit. I kupén kan du njuta av den exklusiva utrustningen. En bil med mångfasetterad personlighet för maximal tjusning.

21

22 22 / 23 NYA RENAULT CLIO I GENOMLYSNING KÖRGLÄDJEN, FÄRDKOMFORTEN OCH LJUDSYSTEMET: VI TITTAR NÄRMARE PÅ TRE AV NYA RENAULT CLIOS VIKTIGASTE EGENSKAPER.

23 NYA RENAULT CLIO FEM PLATSER axelavstånd: mm längd: mm bredd*: 1 732/1 945 mm höjd: mm bagagerumsvolym (VDA): 300 dm 3 maximal bagagerumsvolym: dm 3 *med infällda / utfällda backspeglar

24 24 / 25 SNÅLA MOTORER OCH KÖRGLÄDJE GENOM ATT KOMBINERA OLIKA TYPER AV INNOVATIV TEKNIK, SOM I VISSA FALL ÄR HÄMTAD DIREKT FRÅN TÄVLINGSBANAN, REVOLUTIONERAR DE NYA ENERGY-MOTORERNA STANDARDEN I KLASSEN. TACK VARE DEM KAN NYA RENAULT CLIO SLÅ REKORD I LÅG BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH LÅGA CO 2 - UTSLÄPP, SAMTIDIGT SOM KÖRGLÄDJEN BEVARAS. EN VINNANDE DUO ROB WHITE Chef på Renault Sport F1 GASPAR GASCON Motorteknisk direktör hos Renault Hos Renault förs tekniken framåt av passionerade människor. Rob White, teknisk chef på Renault Sport F1, skapar tillsammans med sina medarbetare de Renault-motorer som driver en fjärdedel av Formel 1 - stallen. Motorer som har vunnit i över 35 år! 12 vinster i världsmästerskapen, t. ex. För de serieproducerade bilarna är det Gaspar Gascon, motorteknisk direktör hos Renault, som tillsammans med sina medarbetare utvecklar de nya Energy-motorerna. Finns det något samband? Javisst, Rob och Gaspar har daglig kontakt med varandra. De utbyter erfarenheter och utvecklar nya idéer tillsammans. De drar båda nytta av den andres kunskap och hyser den evige pionjärens sanna entusiasm. Målet är attsänka bränsleförbrukningen och CO 2 -utsläppen med 35 %, prova tåligheten under extrema förhållanden och förse Renault-bilarna med största möjliga körglädje. När två innovationshängivna teknikerteam förenar sina ansträngningar och utbyter kunskap fördubblas dynamiken och det blir möjligt att utveckla motorer av världsklass.

25 Renault Clio finns tillgänglig med bensinmotorn Energy TCe 90 som kombinerar körglädje med en förvånansvärt låg bränsleförbrukning. Den trecylindriga turbobensinmotorn på 898 cm³ och 90 hk ger effektivitet i start och acceleration vid alla varvtal. Stadskörningen blir en behaglig upplevelse eftersom 90 % av det maximala vridmomentet (135 Nm) finns tillgängligt redan från låga 1650 varv/min., så att man slipper växla hela tiden. Från och med nu har motorn Energy TCe 90 funktionen Overboost som gör den mer dynamisk för ännu bättre accelerationer. Med Stop & Start blir bränsleförbrukningen blygsamma 0,45 l/mil*. CO 2 -utsläppen är mycket låga: 104 g/km*. På dieselsidan är motorn Energy dci 90 helt enkelt bäst i klassen! Med en förbrukning på låga 0,32 l/mil* och CO 2 -utsläpp på 83 g/km* kan både privatpersoner och företagare glädjas åt den utmärkta bränsleekonomin. Trots låg förbrukning behöver du inte göra avkall på körkomforten: 90 hästkrafter och ett vridmoment på 220 Nm från 1750 varv/min gör körningen behaglig i alla lägen. I motorn TCe 120 förenas kraft och kontrollerad förbrukning. Den är pigg, livlig och snabb i reaktionen samtidigt som den är kraftfull och tyst. De 120 hästkrafterna ger 190 Nm vid 2000 varv/min. Hos Renault Clio kombineras den för första gången med en sexväxlad EDC-automatväxellåda med dubbelkoppling för ännu mer körglädje och smidighet. AUTOMATVÄXELLÅDAN EDC För ännu bättre komfort och körupplevelse finns den sexväxlade automatväxellådan EDC med dubbelkoppling tillsammans med motorn TCe 120. Du växlar upp snabbt, smidigt och utan ryck och utan att tappa fart. Förbrukningen ligger på samma nivå som för en manuell växellåda. * Bränsleförbrukning vid blandad körning. Förbrukning och utsläpp enligt NEDC-körcykeln. DEN BÄSTA TILLGÄNGLIGA TEKNIKEN PÅ MARKMADEN OVERBOOST Motorn Energy TCe 90 med Overboost-funktionen är piggare och snabbare i reaktionen. Den nya versionen gör turboeffekten tillgänglig både snabbare och oftare. Den ger mer kraft (+5 hk) och större vridmoment (+15 Nm) under en begränsad tid vid kraftig acceleration. STOP & START Det betyder att motorn stängs av automatiskt när bilen står stilla eller går på tomgång. Du startar bilen igen genom att trycka ner kopplingen för att lägga i en växel. Som förare kan du alltid välja att koppla ur funktionen manuellt. ENERGY SMART MANAGEMENT (ESM) Gör det möjligt att optimera elförbrukningen och ladda batteriet genom att återvinna rörelseenergin vid inbromsning och fartminskning. 4 ELEKTRONISKT STYRDA KYLARSPJÄLL Optimerar bilens aerodynamik genom att justera luftflödet genom kylaren (som är en källa till ökat luftmotstånd) utifrån motorns behov av kylning. Vid normal körning och körning på större vägar stängs spjällen och luftgenomströmningen stoppas vilket gör att förbrukningen minskar.

26 26 / 27 CLIO SEDD FRÅN INSIDAN NYA RENAULT CLIO HAR EN GENOMARBETAD, FUNKTIONELL OCH HÖGTEKNOLOGISK KUPÉ SOM FÖRENKLAR VARDAGEN. DEN HÖGA KVALITETEN OCH KOMFORTNIVÅN, ÄR UPPENBAR REDAN VID FÖRSTA ANBLICKEN MEN DET ÄR DETALJERNA BAKOM SOM GER HELHETEN. Instrumentbrädans avskalade design för tankarna till en flygplansvinge en lättåtkomlig mittkonsol, en digital hastighetsmätare som är enkel att läsa av, förarstolens höjd går att justera med hela 70 mm, ratten är inställbar i höjd- och djupled, material i kromfinish och högblanksvart finish, allt samverkar för en modern och ergonomisk interiör. Nya Clio är praktisk och säker. Ett exempel på det är sidoblinkers med motorvägsläge. Det är en mycket användbar funktion vid omkörning som innebär att en enda tryckning på reglaget utlöser tre blinkningar i följd. Det finns många praktiska förvaringsutrymmen: ett förvaringsområde framför växelspaken, ett handskfack på 7 liter, ett utrymme för små föremål på passagerarsidan fram, mugghållare, förvaringsutrymmen i dörrsidorna samt i mittarmstödet (tillval). För att göra det möjligt att transportera långa eller stora föremål är 1/3 2/3 fällning av baksätet standard. I Nya Renault Clio är bagageutrymmet hela 300 dm 3, vilket är bland de bästa i klassen. Allt för att nå vår målsättning att du ska få en vardag som är både vacker och praktisk.

27

28 28 / 29 LJUDUPPLEVELSEN NYA RENAULT CLIOS STIL ÅTERSPEGLAS OCKSÅ I LJUDUPPLEVELSEN. TACK VARE TVÅ INNOVATIVA LJUDSYSTEM SKAPAS EN LJUDKVALITET SOM MAN VANLIGTVIS BARA HITTAR PÅ RIKTIGT EXKLUSIVA BILAR. Den som färdas i Nya Renault Clio kan njuta av en fantastisk musikupplevelse. I Nya Clio finns nämligen det nya högtalarsystemet Bass Reflex. Detta innovativa och patenterade Renault-system är standard i alla versioner. Basreflexhornet som är inbyggt i högtalarna fram klarar av att återskapa volymen och ljudupplevelsen motsvarande en bashögtalare på 30 liter. Optimal återgivning av de låga frekvenserna, en klar och precis diskant och låg distorsion. En ljudupplevelse som saknar motstycke! I de versioner som är utrustade med Renault R-Link* finns också 3D Sound by Arkamys : en mjukvara som bearbetar ljudsignalen digitalt och skänker djup och tydlighet åt ljudet. Dessutom kan föraren välja de zoner där ljudet ska höras i bilen: bara på förarplatsen, på förarplatsen och passagerarplatsen fram eller i hela bilen. *Tillval

29 Detaljbild av det nya Bass Reflex-systemet. Renaults patenterade basreflexhorn förstärker basen och ljudupplevelsen.

30 30 / 31

31 FOKUS PÅ STIL OCH PERSONIFIERING VÄLJ KOMFORT- OCH UTRUSTNINGSNIVÅ EFTER DINA BEHOV. UTTRYCK SEDAN DIN EGNA STIL GENOM PERSONIFIERINGSTILLVALEN. NYA RENAULT CLIO - DIN BIL! CHROMO ZONE / Lackfärger KREATIV WORKSHOP / Interiör och utrustning FÄLGAR OCH HJULSIDOR / Välj din stil PERSONIFIERING / Alla valbara kombinationer OUMBÄRLIGA TILLBEHÖR / Tillbehör för din livsstil TEKNISK DATA / Motorer och mått STANDARDUTRUSTNING OCH TILLVAL / Översikt

32 CHROMO ZONE SOLID- ELLER METALLICLACK. HÄR ÄR DIN FÄRGPALETT. Vit "Glacier" som standardlack. Övriga lacker är tillval. VIT "GLACIER" (SL - 369) BLÅ "DE FRANCE" (SL - RPJ) Ej till Authentique eller Clio GT GUL "ÉCLAIR" (SL - ENW) Ej till Clio GT BRUN "ARDENT" (ML - CNF)

33 FÖRKLARINGAR TILL LACKTYPERNA SL= solidlack ML: Metalliclack Bilens utseende kan skilja sig från bilderna. RÖD "FLAMME" (ML - NNP) SVART "ÉTOILÉ" (ML - GNE) GRÅ "CASSIOPÉE" (ML - KNG) Ej till Clio GT GRÅ "PLATINE" (ML - D69) BLÅ "MALTA" (ML - RNT) Endast till Clio GT

34 KREATIV WORKSHOP INTERIÖR OCH UTRUSTNING! AUTHENTIQUE STANDARDUTRUSTNING AUTHENTIQUE $ Plåtfälgar 15" med hjulkapsel Extrême $ ABS med elektronisk bromskraftsfördelning + Panikbromsassistans (AFU) $ Bälteslarm, samtliga platser $ Dubbelstrålkastare $ Däckreparationskit $ Elektroniskt antisladdsystem (ESC) m. understyrningskontroll UCL och antispinn ASR $ Elektriska fönsterhissar fram $ Elektroniskt inställbara ytterbackspeglar med manuell infällning $ Eluppvärmda framsäten $ Farthållare och fartbegränsare $ Förar- och passagerarkrockkuddar (urkopplingsbar) fram samt sidokrockkuddar i huvud/brösthöjd $ Färddator $ Fällbart baksäte, 1/3 2/3-fällning $ Höjdjusterbart förarsäte $ ISOFIX-fästsystem på sidoplatserna bak $ Nackstöd på samtliga platser, höjdjusterbara $ Nyckelkort med fjärrstyrning av centrallås $ R-Plug radio 2 x 20 W (ej CD) med USB, Bluetooth samt telepluggingångar $ Renault Bass Reflex $ Ratt som är inställbar i höjd- och djupled $ Starthjälp i backe $ Varselljus med LED Mörkgrå / svart textilklädsel med röda paneler Hjulkapsel Extrême 15" TILLVAL $ AC (manuell klimatanläggning) $ Metalliclack $ Reservhjul $ Solid speciallack $ Personifiering, takdekaler $ Backspegelkåpor och dörrhandtag i karossfärgen

35 EXPRESSION EXPRESSION = AUTHENTIQUE + $ 15" plåtfälgar med hjulkapsel Paradise (Extrême för Energy dci 90) $ AC (manuell klimatanläggning) $ Dimljus $ Färganpassade dörrhandtag och backspegelkåpor $ Instrumentpanel i mjukt utförande med kromsarg runt mittenkonsolen $ Läderklädd ratt med inlägg i högblankt svart $ Multimediasystemet MEDIA NAV: 7" pekskärm, radio 4 x 20W, navigeringssystem, Bluetooth ljud-streaming, handsfree-telefoni, USB- och telepluggingångar $ Rattreglage till multimediasystemet TILLVAL $ Exception-paketet: Automatisk klimatanläggning, regn- och ljussensor, nyckelkort med handsfreefunktion samt pulsfunktion på fönsterhiss på förarsidan $ Parkeringsradar bak $ 16" Aluminiumfälgar Passion silver eller svarta $ Metalliclack $ Solid speciallack Mörkgrå / svart textilklädsel med gråa paneler Hjulkapsel Paradise 15" $ Panoramaglastak (fast) $ Reservhjul $ Personifieringsutbud för anpassning av exteriör samt interiör $ Panoramaglastak (fast) $ Reservhjul $ Personifieringsutbud för anpassning av exteriör samt interiör

36 DYNAMIQUE STANDARDUTRUSTNING DYNAMIQUE = EXPRESSION + $ 16" aluminiumfälg Passion i silver $ Automatisk klimatanläggning $ ECO-läge $ Elektriska fönsterhissar fram med pulsfunktion och klämskydd på förarsidan $ Krominlägg i sidoskyddslist: kromlist på bagagelucka $ Nyckelkort med handsfreefunktion $ Personifiering instrumentpanel: färg valbar med matchande färgpanel på klädseln $ Regn- och ljussensor $ Interiört designpaket: Högblanktsvarta detaljer kring fläktgaller och nederkant av ratten TILLVAL $ Renault R-Link: 7" pekskärm, radio 4 x 35W, TomTom navigeringssystem, Bluetooth ljud-streaming, handsfree-telefoni, USB- och telepluggingångar, Internetanslutning, 3D Sound by Arkamys $ Parkeringsradar bak $ Parkeringskamera Textilklädsel med gråa mönstrade paneler $ Stylepaket: 17" aluminiumfälgar "Drenalic", mörktonade rutor (sidor och bak), kromad fönsterlist $ Komfortpaket: Mittarmstöd med förvaringsfack, elfönsterhissar bak och elinfällbarabackspeglar $ Panoramaglastak (fast) $ Metalliclack $ Solid speciallack $ Reservhjul $ Personifieringsutbud för anpassning av exteriör samt interiör 16" aluminiumfälg "Passion" i silver

37 GT STANDARDUTRUSTNING GT = DYNAMIQUE + $ Backspegelkåpor i mörkgrått $ Fram- och bakkjolar i GT-design $ Elinfällbara backspeglar $ Mörktonade rutor (sidor och bak) $ Sidolister och list på bakluckan i GT mörkgrått $ Sport Chassi $ Sportavgassystem med dubbla utblås $ Varselljus med LED-teknik, integrerade i stötfångaren (dimljus utgår) $ Elfönsterhissar bak $ Instrumentbräda i grått med GT-emblem $ GT-läderklädd ratt* $ R.S. Drive körprogramväljare (Normal- eller Sport) $ Rattpaddlar för växling $ Reservhjul $ R-Sound Motorljudsemulator $ R-Link multimediasystem: 7" pekskärm, radio 4x35W, TomTom navigering, Bluetooth ljudstreaming och handsfree telefoni, USB-in, AUX-in, dataanslutning och Renault R-Link store GT-sportstolar med läderklädsel* Fälg GT Dark Metal 17" TILLVAL $ Metalliclack $ Parkeringsradar bak $ Parkeringskamera bak (med dynamisk vägledning på R-Link skärm) $ R.S. Spoiler i karossfärg $ R.S. Monitor 2.0 $ Panoramaglastak (fast) *Nötläder

38 PERSONIFIERING FÖR ATT DU SKA KUNNA KÄNNA DIG UNIK IN I MINSTA DETALJ ERBJUDER NYA RENAULT CLIO TRE OLIKA PERSONIFIERINGSTEMAN: TRENDY, ELEGANT OCH SPORT. HÄR KAN DU SE VILKA OMRÅDEN SOM GÅR ATT PERSONIFIERA UT- OCH INVÄNDIGT. DET ÄR DU SOM VÄLJER INREDNINGSSTIL OCH HUR LÅNGT DU VILL GÅ I PERSONIFIERINGEN. GÖR NYA CLIO TILL DITT EGNA EXKLUSIVA KÄNNETECKEN. EXTERIÖR 1 Exteriört: backspegelkåpor, diffusorbak och sidoskyddslister på dörrarnai högblankt svart. backspegelkåpor, diffusorbak och sidoskyddslister på dörrarnai högblankt svart. Välj färg på listerna på grillen, inlägget i sidoskyddslisterna och listen påbagageluckan Aluminiumfälgarna fi nns i fl era olika färger. 3 Takdekaler som kompletteras med matchande dekaler påkarossen. ALUMINIUMFÄLGAR 16" Passion silver 16" Passion svart 17" Drenalic röd 17" Drenalic svart EXTERIÖR INREDNINGSDEKOR Kromade lister Röda lister Svarta lister

39 INTERIÖR 1 Inredningsstil: instrumentpanel, klädsel och motivpaneler i dörrsidan i matchande färg. 2 Inredningsdekor: Inlägg i ratt, sockel till växelspaken, lister i dörrsidorna och sarg runt ventilationsmunstyckena INREDNINGSSTILAR Blå Röd Svart Havanna brun INREDNINGSDEKOR I KUPÉN Röd Svart Sport Elegant Trendy

40 VÄLJ DIN STIL Trendy, Sport eller Elegant? Få en förhandsvisning av vilken Clio som passar dig bäst och bygg din egen bil på TRENDY BLÅ Blå inredningsstil med inredningsdekor "Trendy" Aktuell modell: karossfärg Blå "De France", 17" aluminiumfälgar "Drenalic" i svart, kromade sidolister, exteriör personifiering (dekaler) "Trendy" TRENDY RÖD Röd inredningsstil med inredningsdekor "Trendy" Aktuell modell: karossfärg Röd "Flamme", 17" aluminiumfälgar "Drenalic" i rött, kromade sidolister.

41 SPORT Svart inredningsstil med inredningsdekor "Sport" Aktuell modell: karossfärg Gul "Éclair", 17" aluminiumfälgar "Drenalic" i svart, kromade sidolister, exteriör personifiering (dekaler) "Sport" ELEGANT Aktuell modell: karossfärg Brun "Ardent", 17" aluminiumfälgar "Drenalic" i svart, kromade sidolister. Brun inredningsstil

42 TRANSPORT Takbox Touring Line. Monteras på bara några minuter på Renaults takräcken och ger ett extra lastutrymme. För att enkelt handhavande kan takboxen öppnas i båda ändar och för att underlätta lastningen kan den låsas i öppet läge. 2. Tvärgående takräcken. Satsen med två takräcken har testats enligt de strängaste normerna och gör att räcken och bil passar väl ihop. Tackräckena går snabbt och enkelt att montera och när de sitter på plats kan du transportera din takbox, skid- eller cykelhållare på ett säkert sätt. 3. Skidhållare. Mycket enkel att använda och säker då den är utrustad med stöldskydd. Du kan transportera upp till fyra par skidor eller två snowboards med skidhållaren. 4. Cykelhållare. Kan monteras på alla typer av dragkrokar och gör att du enkelt kan transportera upp till tre cyklar. 5. Avtagbar dragkrok. Behåll utseendet på din Clio när du inte behöver dragkroken. Den avtagbara dragkroken lossas enkelt utan verktyg på bara några sekunder.

43 INTERIÖR DVD-spelare. Upptäck DVD-spelaren Nextbase Click & Go som består av två 9"-skärmar, två hållare och två hörlurar. Den sätts enkelt på plats på nackskyddet och gör att passagerarna kan se på två olika filmer samtidigt, titta på JPG-bilder eller lyssna på MP3-musik. 2. Golvmatta Premium. Dessa golvmattor skyddar effektivt bilens originalmatta och matchar perfekt den övriga interiören i din Clio. Finns i fyra färger som är anpassade efter färgen på sätena och instrumentpanelen för ett enhetligt utseende. 3. Radio (tillbehör). Endast tillgängligt på utrustningsnivå Authentique. För kunder som söker en radio med CD-spelare finns sådana modeller att köpa som tillbehör. Radioenheten monteras med en speciell adapter* för en stilren installation. Se hela utbudet hos dinåterförsäljare. 4. Vändbart bagagerumsskydd. Måttanpassad, vändbar med en sida i textil och en sida i gummi. Upphöjda kanter för att hålla smutsen kvar på skyddet. Skyddar effektivt bagageutrymmets originalmatta. 5. Transportbilskit. Förvandlar enkelt din personbil till transportbil. Plastfacket som används vid konverteringen är måttanpassat och försett med laststopp. Det är krocktestat och uppfyller de högsta säkerhetskraven. 6. Larm. Förebygg stöld och skadegörelse av din bil genom att utrusta bilen med larm. * Adaptern lanseras senare.

44 TEKNISK DATA FÖRBRUKNING, PRESTANDA, MÅTT... VI BERÄTTAR OM ALLT. DET ÄR JU VIKTIGT ATT FÖRSTÅ SIN BIL V 75 Energy TCe 90 TCe 120 EDC Energy dci 90 Energy dci 90 Optimised 83 g Bränsle Bensin eller E10 Bensin eller E10 Bensin eller E10 Diesel Diesel Avgasreningsnorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 MOTOR Motorkod D4F 740 H4Bt 400 H5Ft 403 K9K 608 K9K 608 Cylindervolym (cm 3 ) Antal cylindrar / ventiler 4 / 16 3 / 12 4 / 16 4 / 8 4 / 8 Max. effekt (kw CEE / hk) 54 / / / / / 90 (max. effekt med Overboost* (kw CEE / hk)) - (70 / 95) vid varvtal på (varv/min) Max. vridmoment (Nm CEE) (max. vridmoment med Overboost* (Nm CEE)) - (150) vid varvtal på (varv/min) Insprutningstyp Sugmotor / sekventiell Turbo / sekventiell multipoint-insprutning multipoint-insprutning Turbo / sekventiell direktinsprutning Turbo / common rail direktinsprutning Turbo / common rail direktinsprutning Partikelfi lter Ja Ja Stop & Start och energiåtervinning vid inbromsning Ja Ja Ja VÄXELLÅDA Växellådskod JH3 JH3 DC4 JR5 JR5 Växellådstyp Manuell - 5 växlar Manuell - 5 växlar Automatisk dubbelkoppling (EDC) - 6 växlar Manuell - 5 växlar Manuell - 5 växlar STYRNING Styrning Elstyrd variabel servostyrning Vänddiameter mellan trottoarer / mellan väggar (m) 10,6 / 11,0 Antal rattvarv mellan ändlägen (varierar beroende på modell) 2,71 HJUL OCH DÄCK 15": 185/65 R15 88T Standarddäck 16": 195/55 R16 87H 17": 205/45 R17 88V PRESTANDA Aerodynamik (SCx) 0,74 0,67 0,67 0,67 0,67 Maximal hastighet (km/h) km/h (s) 15,4 12,2 9,4 11,7 12,1 400 m start från stillastående (s) 19,8 18,2 16,9 18,0 18, m start från stillastående (s) 36,9 33,6 30,9 33,5 33,6 Acceleration: 80 km/h km/h på fyrans / femmans växel (s) 14,3 / 23,3 11,7 / 17,9 8,1 10,1 / 13,5 11,0 / 16,1 FÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP (enligt NEDC) CO 2 (g/km) Stadskörning (l/100 km) 7,0 5,5 6,6 4,0 3,6 Landsvägskörning (l/100 km) 4,7 3,9 4,4 3,2 3,0 Blandad körning (l/100 km) 5,5 4,5 5,2 3,4 3,2 UTRYMME Bränsletank (l) 45 VIKT (kg) Tjänstevikt (utan tillval) (MVODM) Godkänd maxvikt (MMAC) Godkänd maximal tågvikt (MTR) Maxvikt för bromsat släp (inom ramen för MTR) Maxvikt för obromsat släp * Temporär ytterligare effekt och vridmoment. Renault innebär: Bilarna tillverkas i en ISO certifi erad fabrik De släpper ut mindre än 120 g/km CO 2 (en minskning från tidigare 140 g/km) eller drivs av biobränslen De innehåller minst 7% återvunnen plast (tidigare 5%) och utformas så att 95% av massan kan återvinnas vid skrotning Med markerar Renault sitt engagemang för bilens hela livscykel.

45 BAGAGERUMSVOLYM (dm 3 ) VDA-volym (ISO 3832) (under hatthylla) 300 Maximal volym, med nedfällda baksäten (upp till taket) DIMENSIONER/MÅTT (mm) A Axelavstånd B Totallängd C Överhäng fram 851 D Överhäng bak 622 E Spårvidd fram / 1 498* F Spårvidd bak / 1 498* G Totalbredd/bredd utan/med backspeglar / H Totalhöjd (olastad) H1 Höjd (olastad) med öppen baklucka J Inlastningshöjd bagageutrymme (olastad) 716 K Markfrigång lastad 120 * Hjul 15"/16" och 17" DIMENSIONER/MÅTT (mm) L Utrymme för knäna på rad M Kupébredd, armbågsutrymme fram M1 Kupébredd, armbågsutrymme bak N Kupébredd, axelbredd fram N1 Kupébredd, axelbredd bak P Takhöjd, framplatser 880 P1 Takhöjd, bakplatser 847 Y Lastöppningsbredd i överkant 770 / Y1 Lastöppningsbredd i underkant 905 Y2 Bredd mellan hjulhusen Z Lastöppningshöjd 550 Z1 Max. lastlängd (från bagageluckan, med fällda baksäten) Z2 Lastrumslängd bakom sätena 649 Z3 Höjd under hatthylla bak. 558

46 STANDARDUTRUSTNING HELA LISTAN MED UTRUSTNING OCH TILLVAL. ALLT SOM BEHÖVS FÖR EN SKRÄDDARSYDD BIL. AUTHENTIQUE EXPRESSION DYNAMIQUE GT SÄKERHET ABS + panikbromsassistans (AFU) Farthållare och fartbegränsare Starthjälp i backe Elektroniskt antisladdsystem (ESC) och antispinnsystem (ASR) Förar- och passagerarkrockkuddar (urkopplingsbar) fram Sidokrockkudde i huvudhöjd/brösthöjd på förar- och passagerarplats fram Bältespåminnarsignal (SBR) på förar- och passagerarsidan fram, samt på samtliga tre platser bak Säkerhetsbälten på förar- och passagerarplats fram, höjdjusterbara och försedda med belastningsbegränsare Trepunktsbälten på sidoplatserna bak, med upprullningsmekanism och belastningsbegränsare Trepunktsbälte med fäste i taket bak på mittenplats Passagerarstol med ISOFIX-fästen - - Två platser bak med ISOFIX-fästen Underglidningsskydd (Fix4sure) i fram- och baksäten EXTERIÖR Stötfångare fram och bak i karossfärgen - GT-stötfångare i karossfärgen med GT-emblem på bakluckan Översta panelen på kylargrillen i högblank svart finish; utan / med kromlister Clio-text / GT-text instansad under logotypen fram Backspegelkåpor i karossfärgen / i GT mörkgrått Stötfångarkjol bak, backspegelkåpor och inre sidoskyddslist i dörrarna i högblankt svart (personifiering) - - Sidoskyddslist i karossfärgen med inlägg i mörkgrått Sportavgassystem med dubbla utblås Personifiering "Exteriört designpaket": kylargrillens list, inlägg på sidoskyddslisterna i dörrar samt list på bagageluckan i krom eller färg - - Exteriört GT designpaket: diffusor bak, inlägg på sidoskyddslisterna i dörrar samt list på bagageluckan i GT mörkgrått Yttre dörrhandtag bak dolda i dörrstolpen Bakluckespoiler i karossfärg med sidospoilers i högblank svart finish R.S. Spoiler i karossfärg Prydnadslist på B-stolpen, i matt svart / högblank svart finish Kromade fönsterlister - - P - Fast panoramaglastak med inre markis - Mörktonade rutor (sidor och bak) - - Hjulkapsel 15" "Extrême" - - Hjulkapsel 15" "Paradise" Aluminiumfälg 16" "Passion" i silver / svart Aluminiumfälg 17" "Drenalic" i svart eller röd - - P - Aluminiumfälg 17" "GT" i mörkgrått Standardreservhjul och domkraft (1) Däckreparationssats (utan domkraft) - Bogserögla INTERIÖR Mörk inredning Textilklädsel "Fortunate", svart med paneler i rött - - Textilklädsel "Fortunate", svart med paneler i grått / rött Textilklädsel svart med paneler i grått i silkscreentryck GT sportstolar i mörkgrått läder med "GT" brodyr i nackstöden Personifiering "Inredningsstil": instrumentpanel, motivdelar samt paneler på klädseln i matchande färg: rött, blått eller Havanna brunt (gratis tillval) Instrumentpannel i mörkgrått med "Renault Sport"-motiv Personifiering "Interiört designpaket": inredningsdekor i högblankt svart (inlägg på läderratten, sarg runt ventilationsmunstycken, växelspakens sockel, lister i dörrsidorna fram) - - Personifiering "Interiört designpaket": inredningsdekor i rött, eller i tema Trendy, Sport eller Elegant (inlägg på läderratten, sarg runt ventilationsmunstycken, växelspakens sockel, lister i dörrsidorna fram) - - Interiört designpaket "GT": inredningsdekor i mörkgrått (inlägg på läderratten, sarg runt ventilationsmunstycken, växelspakens sockel, lister i dörrsidorna fram) Dörrhandtag i kromfinish Sarg runt högtalare fram, med inskrift Bass Reflex : svart plast / högblankt svart / mörkgrått Läderklädd ratt - - Läderklädd ratt "GT" med rattpaddlar för växling i mörkgrått - - Läderklädd växelspaksknopp med gråa dekorsömmar Pedalställ och tröskelskydd i aluminium i Renault Sport design Analog varvräknare i Renault Sport desing med röda mätarnålar KÖRNING Nyckelkort - - Nyckelkort med handsfreefunktion - P Variabel elektrisk servostyrning Ratt som är inställbar i höjd- och djupled

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

NYA RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE

NYA RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE LÄNGTANS ANATOMI NYA RENAULT CLIO SPORT TOURER HAR EN STARK PERSONLIGHET. DEN MODERNA DESIGNEN ÄR INSPIRERAD AV KLASSISKA "SHOOTING BRAKE"-LINJER SOM KOMBINERAR

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

renault captur drive the change

renault captur drive the change renault captur FÖRHANDSVISNING drive the change GÅ DIN EGEN VÄG Snygg. Inte bara det! Captur, Renaults första crossover med storstadskänsla, är smidig, dynamisk och elegant. Både utvändigt och invändigt.

Läs mer

NYA RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE. Design och teknik. Förälska dig. (www.renault.se)

NYA RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE. Design och teknik. Förälska dig. (www.renault.se) NYA RENAULT CLIO NYA RENAULT CLIO Design och teknik Förälska dig (www.renault.se) CRÉDITS PHOTO : A. BERNIER, R. RITCHTER, S. AGNETTI, O. BANET, D. MEUNIER PRINTED IN EC BX 98 SE 13 01 JANUARI 2013 RENAULT

Läs mer

RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE. Design och teknik. Förälska dig

RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE. Design och teknik. Förälska dig RENAULT CLIO RENAULT CLIO Design och teknik Förälska dig DRIVE THE CHANGE Clio och konceptbilen DeZir. ÉDITORIAL CLIO OCH KONCEPTBILEN DEZIR. Bilar är gjorda för att köras, men de väcker också tankar

Läs mer

RENAULT CLIO. SPORT TOURER FOCUS Design och teknik DRIVE THE CHANGE. INNOVATION BY RENAULT Fokus på R-Link multimediapekskärmen

RENAULT CLIO. SPORT TOURER FOCUS Design och teknik DRIVE THE CHANGE. INNOVATION BY RENAULT Fokus på R-Link multimediapekskärmen RENAULT CLIO SPORT TOURER RENAULT CLIO SPORT TOURER FOCUS Design och teknik INNOVATION BY RENAULT Fokus på R-Link multimediapekskärmen DRIVE THE CHANGE FOCUS Design och teknik INNOVATION BY RENAULT Fokus

Läs mer

NYA RENAULT CLIO R.S. 200 EDC DRIVE THE CHANGE

NYA RENAULT CLIO R.S. 200 EDC DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT CLIO R.S. 200 EDC DRIVE THE CHANGE Alla sportbilar är inte likadana. Nya Renault Clio R.S. 200 EDC finns med två olika chassin, ett Sport-chassi eller ett Cup-chassi (15% styvare, karossen

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

renault LAGUNA SPORT TOURER drive the change

renault LAGUNA SPORT TOURER drive the change NYA renault LAGUNA SPORT TOURER drive the change FÖRENA NJUTNING MED NÖJE EN FANTASTISK OCH INTENSIV KÄNSLA. EN LYSANDE OCH INTELLIGENT UTSTRÅLNING. EN STILFULL DESIGN MED TYDLIGA FORMER. LAGUNA GER

Läs mer

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENA LINJER. RAFFINERADE DETALJER. INBJUDANDE ELEGANS. DET ÄR MER ÄN EN STIL, DET ÄR ETT SÄTT ATT LEVA. HIMLEN SOM DEKOR 365 DAGAR OM ÅRET. ÖPPET ELLER STÄNGT

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

nya renault Twingo drive The Change

nya renault Twingo drive The Change NYA renault TWINGO drive the change Lev livet med Twingo! Litet, är storslaget i stan. En uttrycksfull och medryckande blick, en dynamisk och lekfull karaktär Med Nya Renault Twingo ger du dig ut på vägen

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER PRISLISTA & PRODUKTFAKTA Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC PASSENGER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK inkl moms exkl moms PG1E1 111 D6 1,6 R9M

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

renault trafic drive the change

renault trafic drive the change NYA renault trafic drive the change INNOVATIVA LÖSNINGAR FÖR DIN VARDAG DYNAMISKA OCH ROBUSTA LINJER, EN HELT NY INVÄNDIG DESIGN OCH INNOVATIVA LÖSNINGAR gällande såväl utrustning som motorer ger dig högsta

Läs mer

Techroad Limited Edition

Techroad Limited Edition Dacia Techroad Techroad Limited Edition Tänk dig din Dacia, lägg till maximal njutning kombinerat med äventyr, allt det där lilla extra får du med nya Limited Techroad-serien. Limited-serien finns tillgänglig

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover redo för äventyr. CAPTUR I SCANNER Utformad efter dina behov

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover redo för äventyr. CAPTUR I SCANNER Utformad efter dina behov RENAULT CAPTUR FOCUS En crossover redo för äventyr CAPTUR I SCANNER Utformad efter dina behov DRIVE THE CHANGE Captur och konceptbilen Captur. ÉDITORIAL CAPTUR UTFORSKAR LIVET Renault Captur skapar ett

Läs mer

MEGANE RENAULT HALVKOMBI & SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design och teknologi. SCANNER Motorer och komfort

MEGANE RENAULT HALVKOMBI & SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design och teknologi. SCANNER Motorer och komfort NYA RENAULT MEGANE HALVKOMBI & SPORT TOURER NYA RENAULT MEGANE HALVKOMBI & SPORT TOURER FOCUS Design och teknologi SCANNER Motorer och komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NYA RENAULT MEGANE - STEGET FÖRE

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

RENAULT KANGOO EXPRESS

RENAULT KANGOO EXPRESS RENAULT KANGOO EXPRESS Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-09-03 Ändrad 2012-09-03 Nu med ännu lägre förbrukning! från 4,9 l / 100 km NYHET: Kangoo Express Maxi Dubbelhytt Alla rekommenderade

Läs mer

SCENIC. renault XMOD. drive the change. fokus Hela Scénic i en crossover. Allt ljus på Scénic Xmod. (www.renault.dk)

SCENIC. renault XMOD. drive the change. fokus Hela Scénic i en crossover. Allt ljus på Scénic Xmod. (www.renault.dk) RENAULT Scenic XMOD renault SCENIC XMOD fokus Hela Scénic i en crossover scenic har ATTITYD Allt ljus på Scénic Xmod (www.renault.dk) crédits photo : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Renault KADJAR Våga ta steget De läckra linjerna, den tuffa kylargrillen och de breda skuldrorna skvallrar om att Renault Kadjar är redo för det mesta. En stabil och sportig kompanjon som inspirerar

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

En maxad kombi som är

En maxad kombi som är Nya Dacia Logan MCV En maxad kombi som är redo för allt vad livet har att erbjuda. Ny design med moderna linjer, rymlig kupé och en rejäl känsla Nya Logan MCV har allt! Eftersom våra behov växlar mellan

Läs mer

En maxad kombi som är

En maxad kombi som är Dacia Logan MCV En maxad kombi som är redo för allt vad livet har att erbjuda. Ny design med moderna linjer, rymlig kupé och en rejäl känsla Logan MCV har allt! Eftersom våra behov växlar mellan arbete

Läs mer

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 RENAULT MASTER Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 Nu med ännu lägre förbrukning! från 7,8 l / 100 km NYHET: Master Flak & Master Konceptskåp Alla rekommenderade

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12 SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 850 1992-94 1/5 Volvo 850 är en av våra största framgångar genom tiderna. Undersökningar visar att det är den bil som flest svenskar önskar sig. Inte undra på med en mängd utmärkelser, t.ex. Världens

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-02-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-02-27 Versioner Bensin: Ypsilon, 5-vxl manuell 1) Ypsilon 1) Ypsilon, 5-vxl manuell

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 9 januari Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 9 januari Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 9 januari 2017 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Prislista Renault Master

Prislista Renault Master Prislista Renault Master Master Skåp & Master Flak Kampanjpris! Kampanjmodeller HK Pris ex. moms 2,3 dci L2H2 Skåp med AC 125 212.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp Bilia Edition** 125 224.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp

Läs mer

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOKUS Design och Teknik. RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOKUS Design och Teknik. RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOKUS Design och Teknik RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande DRIVE THE CHANGE I SCENICS ANDA Vad kan vara mer spännande än

Läs mer

Prislista Hyundai i10

Prislista Hyundai i10 Prislista Hyundai i10 Modell HK Växellåda Utrustningsnivå Pris 1.0 M5 66 5-vxl manuell Select 112.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell Comfort + farthållare 117.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell ComfortPlus + farthållare

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi Prislista Renault Kangoo & Kangoo Maxi Bränslevärmare med tidur på köpet! Kampanjmodeller HK Växellåda Bilia Edition (ex. moms) Bilia Base Line 1,5 dci FAP 75 5-vxl manuell 109.900:- Bilia Nordic Line

Läs mer

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE 2 FÖRAREN I CENTRUM EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE Giulietta är först och främst en Alfa Romeo-bil. Designad helt och hållet för personen sätter den föraren i centrum för total kontroll över

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016 NYA CITROËN C3 Produktfakta Från 18 november 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S PureTech 110 S&S EAT6 Motortyp Sugmotor Turbo Turbo Bränsletyp Bensin, Blyfri 95 oktan

Läs mer

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44 ECOSPORT Skapa din perfekta EcoSport. Vilken är din favoritkombination? Du kan välja mellan många olika färgkombinationer. I tabellen nedan visas vilka färgtillval för kontrastfärgat tak+, bakre spoiler

Läs mer

NYA RENAULT MASTER Prislista & Produktinformation. Priser gäller från 1 juli 2014

NYA RENAULT MASTER Prislista & Produktinformation. Priser gäller från 1 juli 2014 NYA RENAULT MASTER lista & Produktinformation er gäller från 1 juli 2014 NYA MASTER KAMPANJPRISLISTA Base Line inkluderar, manuell luftkonditionering fram (AC) och Pollenfilter utöver standardutrustning.

Läs mer

Renault CLIO. Nya. Renault CLIO Sport Tourer

Renault CLIO. Nya. Renault CLIO Sport Tourer Renault CLIO Nya Renault CLIO Sport Tourer Totalt oemotståndlig Nya Renault Clio är en väldigt charmig bil. Det är något med de sköna, mjuka formerna. Och den nya grillen. Ja, hela frampartiet har liksom

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from Ändrad

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from Ändrad NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-06-05 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. Bilen på bilden är extrautrustad ALLTID STANDARD

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

TILLBAKA TILL FORESTER

TILLBAKA TILL FORESTER STANDARDUTRUSTNING SPECIFIKATIONER TILLBAKA TILL Subaru Sverige / Modeller / Forester / Standardutrustning S/E 2.0 2.0S/E 2.0T ETERIÖR Autoläge halvljus - - http://www.subaru.se/modeller/forester/standard-equipment/

Läs mer

Prislista Ford Fiesta

Prislista Ford Fiesta Prislista Ford Fiesta Hk Växellåda 3D 5D 1.25 60 5-vxl manuell 124.300:- 124.300:- 1.0 utan start/stop* 80 5-vxl manuell 129.300:- 129.300:- 1.0 EcoBoost utan start/stop* 100 5-vxl manuell 141.300:- 141.300:-

Läs mer

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181.

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181. Prislista Ford C-Max Grand C-Max Ford C-Max Trend Hk Växellåda Pris 100 181.400:- 125 193.400:- 1.6BF (För CNG-konvertering) 177 5-vxl manuell 191.400:- 1.5 TDCi 95 203.400:- 1.5 TDCi 105 213.400:- 1.5

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Med plats för alla dina projekt Bakom den kompakta pickupen döljer sig en prisvärd och robust bil, som är oerhört praktisk. Flakets

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Nya Dacia Sandero... Gjord bara för dig.

Nya Dacia Sandero... Gjord bara för dig. Nya Dacia Sandero Nya Dacia Sandero... Gjord bara för dig. Vad vill du få ut av din bil? En tilltalande design som står ut från mängden, en omsorgsfullt utformad interiör med många praktiska funktioner,

Läs mer

Nya Renault CLIO R.S.

Nya Renault CLIO R.S. Nya Renault CLIO R.S. Väck din tävlingsinstinkt Nya Clio R.S. är en högteknologisk sportbil som skiljer sig från mängden. Ta med dig känslan från racingbanan och sätt lite färg på vardagens grå asfalt.

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation Dyna svaret på dina logistiska utmaningar Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög tillförlitlighet

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

kia.com STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ACTION 1.0 BENSIN 67 HK 1.2 BENSIN AUT 84 HK STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ADVANCE ADVANCE GT LINE

kia.com STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ACTION 1.0 BENSIN 67 HK 1.2 BENSIN AUT 84 HK STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ADVANCE ADVANCE GT LINE kia.com Produktfakta gäller from 12 september 2017 ACTION URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.0 BENSIN 67 HK 6 st. krockkuddar och krockgardiner Advanced Driving Assistance Pack: - Autobroms AUX + USB-uttag

Läs mer

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOKUS Design och Teknik. RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOKUS Design och Teknik. RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOKUS Design och Teknik RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande DRIVE THE CHANGE I SCENICS ANDA Vad kan vara mer spännande än

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

Dacia Duster. Allt ingår.

Dacia Duster. Allt ingår. Dacia Duster Dacia Duster. Allt ingår. I dagens samhälle är förändring en naturlig del av vår vardag trender kommer och går och det finns inget slut på den tekniska revolutionen som ständigt söker nya

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725 NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet Sharan fakta Utrustning Sharan Bas Standard för 2,0, Turbo, samt TDI 140 PF. SÄKERHET/TRYGGHET ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

Ett riktigt proffs, precis som du.

Ett riktigt proffs, precis som du. Dacia Dokker Van Ett riktigt proffs, precis som du. Med optimal lastvolym, körkomfort och åtkomlighet har Dacia Dokker Van allt som behövs för att underlätta ditt arbete i vardagen. Här kryllar det av

Läs mer

NISSAN TRANSPORTBILAR

NISSAN TRANSPORTBILAR NISSAN TRANSPORTBILAR Aktuella kampanjer 1 januari till 31 mars 2019 1 (7) NAVARA Originalet! Fullutrustad ustad kampanjmodell nu endast 289.990 kr. exkl. moms Tillägg metallic 5.000 kr. exkl. moms Spara

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S80 1999 1/8 Den 28 maj 1998 visades Volvo S80 för första gången. Bilen var den första att byggas på den nyutvecklade P2-plattformen, men också den bil som lanserade Volvos nya formspråk med sin

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS J U N I 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L PREMIÄR OPEL Pris från 234.900 kr Privatleasing från 2.699

Läs mer

NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift

NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift Din personliga Jaguar NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift THE ART OF PERFORMANCE PRIS 3 Pris BAS KONFIGURERADE TILLVAL

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer