Hej och välkommen till en presentation av SWEA, Swedish emarketing Education Association och vår utbildning i Succé Magasinet, SMS.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hej och välkommen till en presentation av SWEA, Swedish emarketing Education Association och vår utbildning i Succé Magasinet, SMS."

Transkript

1

2 Hej och välkommen till en presentation av SWEA, Swedish emarketing Education Association och vår utbildning i Succé Magasinet, SMS. I denna presentation berättar vi hur du kan bygga en affärsverksamhet med obegränsade inkomstmöjligheter och det med hjälp av vår unika utbildning. Du kan också lyssna på vår presentation genom att klicka på CD skivan nedan. Då kommer du till en Mp3 inspelning. Jag vill redan nu berätta följande: Det är helt gratis att bli medlem i SWEA Utbildningsplanen är en investering på 25 per månad, ca 230 kr. Vill du se en inspelad presentationen med både ljud och bild, så går du till och klickar på PRESENTATION i huvudmenyn.

3 Responsen på vår utbildning är överväldigande och jag är verkligt glad att också du har funnit SWEA. Mats Andersson 47, en mycket kär vän sen många år tillbaka och som aldrig tidigare tagit sig tid att vare sig läsa eller lyssna på min rådgivning är nu äntligen på rätt väg. Det har tidvis varit smärtsamt då jag länge suttit på kunskap för att hjälpa honom till bättre hälsa och ekonomi. Av en ren tillfällighet ändrade sig detta för en tid sedan och hans resultat är inget mindre än underbara. Allt i hans liv har börjat bli bättre; hans hälsa, hans ekonomi, hans relation till sin hustru, till barnen och framför allt hans sätt att tänka och planera. Plötsligt ser chefen mig och jag har redan fått en löneförhöjning. Marinas utbildning i SWEA har betytt otroligt mycket för mig på alla plan. Det känns som den är ovärderlig och jag är henne evigt tacksam. Jag var en idiot som inte lyssnade tidigare. Bättre sent än aldrig Hans tro på framtiden har dramatiskt förbättrats och han vet idag vad som är äkta CORE värderingar och han har redan fått en större insikt beträffande en del av sina CORE illusioner. En annan god vän till mig var enormt överviktig. Hennes övervikt var så allvarlig att hon t.o.m. opererades för den och flera gånger. Mindre än ett år efter varje operation var hon lika fet och olycklig igen. Dessutom mådde hon otroligt dåligt, både fysiskt och mentalt. Vad hon än provade för metod så var det inget som fungerade. Jag berättade om min utbildning på det mentala planet. Om neurofysiologi och kunskap som hjälper oss att tänka annorlunda. Margaretha har nu gått ner 37 kg på 17 månader. Hon är på god väg att nå sitt slutmål. Nu ska hon bara ner ytterligare 23 kg och hon njuter av resan. Jag är överlycklig, det fungerar verkligen och jag är som en ny människa, Tack Marina En annan av de personer jag coachat har nyligen blivit delägare i ett företag. Han är helt övertygad att det är tack vare min utbildning. Han har fått 33 % i ett företag som är värderat till flera miljoner kronor och det utan att betala en enda krona. De övriga delägarna anser honom idag så värdefull att de helt enkelt gett honom en tredjedel av företaget. Golfaren Joakim berättar: Att jag skulle gå från Hcp 6,2 till Scratch på sex månader vid 50 års ålder, det trodde jag aldrig skulle hända. Det är till 100 % tack vare Marinas utbildning som det blev möjligt

4 Så vem är då Marina Green, kanske du undrar. Jag ska kort beskriva vem jag är innan jag berättar mer om dina möjligheter med SWEA. I början av 90 talet drabbades vi alla mer eller mindre hårt av den lågkonjunkturen. För mig ledde den till en formidabel katastrof. Mina kunder fick svårt att betala mig. Jag fick allt svårare att betala mina anställda. Jag tog på mig massor med nya uppdrag utan att veta om jag skulle få betalat eller inte. Det slutade med att jag sov på kontoret några få timmar varje natt och den 18 augusti 1992 kom dråpslaget. Jag var då 35 år och mamma till två små pojkar. Jag hade arbetat arton månader, varenda dag utom två för att rädda mitt livsverk. Jag är född den 27 februari Jag växte upp i Sundbyberg utanför Stockholm och jag har mina rötter uppe i Norrland. Ganska tidigt började jag arbeta på kvällar och helger vid sidan om skolan för att tjäna egna pengar. Jag var kökspiga på ett ålderdomshem och jag städade kontor tillsammans med min bästa vän. Jag fick jobb som värdinna på ett högfjällshotell. Det i sin tur ledde till jobbet som produktionschef på en resebyrå. Spännande, utmanande, mycket resor och urusel lön Redan där bestämde jag mig för att bli egen företagare. När min man Joakim och jag väntade vårt första barn omskolade jag mig till godkänd revisor. Först var det bara småjobb från köksbordet och när barnen började på dagis hyrde jag en kontorsplats. Jag fick mer och fler uppdrag, expanderade, anställde flera personer, startade ett kontorshotell och livet var underbart på åttiotalet. Jag kollapsar och blir hämtad med ambulans, som har blåljus och sirener på fullt skaft. Under sjukhus tiden händer det så mycket tokigheter. Alla är så angelägna om att hjälpa mig och det resulterade i att vi blev ruinerade. Vi kunde inte sälja vårt hus utan stora förluster, så vi hyrde ut det och flyttade in på kontoret med barnen, som då var 4 ½ och 6 år gamla. Jag var sjuk och djupt deprimerad. Vi hade det ju så bra och så landade vi på 1½ miljon kronor i skulder. Jag såg ingen som helst utväg ur katastrofen. Allt såg totalt kolsvart ut och vårt äktenskap höll på att rasa samman. Av en ren tillfällighet hittar jag en liten annons om en affärsmöjlighet för glada positiva utåtriktade personer och jag svarar på den. Beslutade mig för att satsa, tog barnbidragen och startade min nya karriär. Joakim hakar på och fyra år senare blir vi miljonärer. Det som avgjorde vår framgång var den utbildning vi fick personlig utveckling och affärsfilosofi. Kunskap ingen av oss kände till. Det var en helt ny värld.

5 Jag har Mr Jim Rohn att tacka för allt. Han var en helt underbar person, min mentor och en god vän. Jim var en stor affärsfilosof, en av det allra största genom alla tider. För några år sedan sa Jim till mig att jag var redo att axla rollen som Personal developer och starta min egen utbildning för att hjälpa mina medmänniskor att lyckas här i livet. En stor ära för mig och en stor utmaning. Jag började med en utbildning i tolv delar som heter Business skolan affärsfilosofi för din framgång i livet. Ca femton hundra svenskar har genomgått den utbildningen. Responsen är inget annat än helt underbar. Utbildningen har blivit värderad av personer jag coachat till över 500 tusen kronor. Den har hjälpt så många att bli mycket framgångsrika. Nu har jag vidareutvecklat Business skolan. Jag har skrivit flera böcker och det allra mest betydelsefulla, jag har startat upp ett Affiliate program som heter SWEA. Det för att ge dig chansen att tjäna pengar på min utbildning. Den utbildning du får i SWEA och inte minst genom Succé Magasinen, som vi publicerar ett nytt nummer av varje månad ger dig en avancerad och tung affärsfilosofisk kunskap. Utbildningen är mycket effektiv och kan göra vem som helst till en framgångsrik person inom alla områden i livet.

6 Jag vill börja med att fråga dig vad du skulle göra om tid och pengar inte var ett hinder, vad skulle du göra om du vann 120 miljoner kronor på lördag? Förverkliga drömresan kanske, vilka exotiska platser drömmer du om att åka på semester till? Skulle du skaffa dig en ny bil, kanske en Bentley eller en Aston Martin. Vilken är din drömbil, vilken skulle du köpa om du bara kunde gå in i affären och köpa en lyxbil kontant? Många skulle genast skaffa sig ett bättre boende. Var skulle du vilja bo och hur skulle du vilja bo om du hade obegränsat med pengar? Hur skulle det kännas att vara skuldfri, ha mer tid för golf, fiska, åka skidor, gå på gymmet, måla, dreja, skriva, sjunga, spendera mer tid med familjen, vara hemma när barnen är små Bara du vet vad du skulle vilja göra, köpa eller bli. Det finns de som har gott om tid och de har oftast inga pengar det finns de som har gott om pengar och de har oftast ingen tid. Sen finns det de som har varken tid eller pengar, som har familj, två eller fler arbeten och får ändå aldrig det hela att gå ihop. När man är ekonomiskt oberoende så har man både tid och pengar att göra vad man vill göra och ännu mer betydelsefullt, man kan göra det man vill göra när man vill göra det. Vår produkt heter utbildning, en verkliga livet utbildning, som ger dig en tro på framtiden, en ökad självkänsla och ett större självförtroende och kan vara din biljett till ekonomisk frihet och trygghet. Den utbildning du får i SMS är förmodligen något du aldrig tidigare har hört och som redan förändrat livet för så många människor från livets alla sidor, jag är en av dem.

7 När jag beslutade mig för att starta upp SWEA, så var det tre saker som absolut skulle sitta på plats för det perfekta programmet: 1. Vem som helst som vill starta, ska kunna starta även om man är luspank och inte har ett barnbidrag att ta. 2. En stark produkt för oss medlemmar att marknadsföra, en utbildning som verkligen håller och som ger resultat 3. En betalningsplan för oss medlemmar som gör att man kan tjäna pengar direkt och som också öppnar upp för mycket mycket stora inkomster. Att bli medlem i SWEA är helt gratis. Du kan indirekt tjäna pengar även om du startar som gratismedlem. För 25 i månaden får du SWEAs utbildning: Månadens Succé Magasin original i fyrfärg med tillhörande arbetsblad. Du får utskriftsvänliga versioner och SMS på ljudfil, så att du kan lyssna på utbildningen om och om igen. Du får Webcasts där vi dels presenterar SWEA live och ger utbildning till våra medlemmar. Du får webbsidan SWEA.us med ditt kontor och tre landningssidor för din marknadsföring Online. SWEA är ett ideellt företag som erbjuder ett s.k Affiliate program och betalar ut 92 % av hela omsättningen till sina medlemmar. Det finns ingen i hela världen som har en liknande betalplan. 100 % av SWEAs omsättning fördelas på följande sätt: 92 % går oavkortat tillbaka till medlemmarna i SWEA. Du får betalt i åtta nivåer i ditt personliga nätverk plus ytterligare 4 % av hela den globala omsättningen om du kvalificerar dig för den och den fördelas i förhållande till vad du presterar i ditt personliga nätverk. Minst 4 % går till välgörenhet och max 4 % går till drift. Så fördelas 100 % av hela SWEAs omsättning.

8 Denna typ av marknadsföring kallas ibland för referensmarknadsföring. Jag kallar det gärna för Nätverksmarknadsföring eftersom vi bygger nätverk. Vi rekommenderar SWEA till personer i vårt nätverk och de i sin tur gör samma sak. Många av våra medlemmar är stolta över utbildningen och rekommenderar den mer än gärna till andra personer. Vi marknadsför givetvis även vår utbildning Online på alla tänkbara sätt. Det i sin tur innebär att SWEA som företag inte behöver betala för reklam och markandsföring och kan istället rikligt betala medlemmarna. Vad är fördelen för dig? En möjlighet att få betalt för något du redan gör idag. Du rekommenderar helt omedvetet gärna saker som du tycker är bra, det kan vara en film du sett, en krog du besökt, en ny mobiltelefon, en bok du läst eller som i SWEA att du rekommenderar utbildningen i Succé Magasinet. Om du redan marknadsför dig på Internet, så lägger du bara till SWEA i din marknadsföring. Börjar du marknadsföra SWEA så kan du mycket snart ha din egen utbildning finansierad. Fortsätter du att marknadsföra SWEA så kommer du dessutom att tjäna pengar på den tid du lägger ned på detta. Nackdelar då, ja jag kan inte hitta några och jag tror inte att någon annan kan göra det heller. Du får en riktigt tung utbildning och du kan tjäna hur mycket pengar som helst. Det finns inget som helst inkomsttak. Nedan visar vi några exempel på hur SWEAs betalningsplan fungerar. Jag vill vara noga med att klargöra att detta är exempel för att du ska förstå principen. Det finns inga som helst garantier på vad du kommer att tjäna, det beror helt på vad du och ditt nätverk åstadkommer.

9 Tror du att du kan finna två personer, som är intresserad av personlig utveckling och samtidigt tjäna extra pengar? Jag vill nog påstå att chanserna till det är ytterligt stora om du försöker. Då skulle dessa personer hamna på något vi kallar din första nivå eller första generation. Det är de personer du själv introducerar till SWEA. I detta ex. gör dina två första medlemmar samma sak som du har gjort. När dessa personer har introducerat två personer var så har du totalt sex personer i ditt nätverk. När dina medlemmar i sin tur marknadsför SWEA får du åtta personer på din tredje nivå. Totalt har du nu 14 personer i ditt nätverk och du har redan din egen utbildning mer än väl finansierad, eftersom detta ger dig en vinst på 42 varje månad. Det blir 16 personer på din fjärde nivå, 32 på din femte och 64 personer på din sjätte nivå. Lägger vi ihop alla dessa så har du ha ett nätverk på 126 personer och det är endast två av dem som du själv har introducerat till SWEA. På varje nivå betalar SWEA 3 för varje aktiv medlem i ditt team. 126 personer gånger 3 ger dig en vinst på 378 i månaden.

10 Jag vet att dryga 3000 kr extra varje månad skulle betyda en enorm skillnad för miljontals personer bara i Sverige. Som egen företagare kan du nu också betala en hel del omkostnader med obeskattade medel och givetvis betalar man skatt på sina nettovinster vilket innebär att de också är pensionsgrundande. Om du är anställd idag hur stora odds har du att få en löneförhöjning på 3300 kr varje månad eller ca 40 tusen kronor mer per år? Du kan ju alltid höra med chefen Du behöver inte starta ett eget företag och du behöver inte ha en F skattsedel för att bli medlem i SWEA. Däremot ansvarar du själv för redovisning av din nettovinst till berörd skattemyndighet. Vi har en handbok om hur det går till. Det som är intressant med denna vinst är att den blir en passiv vinst. Ungefär som att ha pengar på banken som förräntar sig varje månad. Återkommande vinst, som utbetalas månad efter månad, år efter år, så länge medlemmarna i ditt nätverk fortsätter att investera i sig själva och i Succé Magasinet. Därför lägger vi ner mycket stora resurser på att ta fram den absolut bästa utbildningen i varje nummer av SMS. Vi gör ett nytt räkneexempel där vi räknar med att du istället introducerar tre medlemmar själv.

11 Om dina tre medlemmar också introducerar tre medlemmar var så har du nio medlemmar på din andra nivå. Om dessa nio också introducerar tre medlemmar var så har du nu 27 på din tredje, 81 på din fjärde, 243 på din femte nivå och 729 medlemmar på din sjätte nivå. Lägger vi ihop dessa så har du nu 1092 medlemmar i ditt nätverk. Vad är skillnaden mellan 1092 och 126 medlemmar? De flesta man ställer den frågan till svarar att skillnaden är 966 medlemmar. Jag vill påstå att skillnaden är en person, alla introducerar en person mer än i det förra exemplet. Charmen och det helt underbara med att bygga nätverk är att många gör lite var. Låt oss nu räkna lite på detta exempel också medlemmar x 3 blir en vinst på 3276 i månaden före omkostnader och skatt. Bara du kan svara på vad tusen extra i månaden efter skatt skulle betyda för dig och din familj. Bara du vet om du anser det värt arbetet att få ytterligare en kvarts miljon kronor att leva för efter skatt. Nu har jag endast redovisat provision i 6 nivåer. Som du vet betalar SWEA ut provision i 8 nivåer direkt och dessutom en världsbonus. Vi gör det därför att några av er absolut inte kommer att nöja er med 30, 40, 50 tusen kronor i vinst varje månad. Några av er kommer att vilja bygga stort och SWEAS betalplan gör det fullt möjligt. Om du bygger 3 x 3 i 8 generation så tjänar du över en miljon extra varje år, ca 1 miljon 300 tusen kr före omkostnader och skatt. Inte så tokigt för en liten hemma business du investerar 230 kr i varje månad

12 Vi gör ett sista exempel där man finner fem medlemmar var. Fem personligt introducerade medlemmar är ett perfekt mål att ha, jag föll direkt för 5 x 5 x 5. Varför jo, fem personer kan alla klara av att hålla reda på, hjälpa att komma igång och följa upp. Låt oss kika på vad som händer om du skulle bygga fem medlemmar på din första nivå, om dessa också introducerar fem medlemmar var o.s.v. i några generationer. Då har du fem på din första nivå, 25 på din andra, 125 på din tredje, 625 på din fjärde, 3125 på din femte nivå och medlemmar på din sjätte nivå. Lägger vi ihop dessa så har du ett nätverk på totalt medlemmar. De festa av dessa medlemmar har du ingen aning om vilka de är eller var de kommer ifrån. Troligtvis så kommer du att ha medlemmar från många olika länder för att just du känner någon som känner någon som känner någon i ett annat land och helt plötsligt börjar ditt nätverk att växa i detta land för att senare sprida sig vidare medlemmar x 3 ger dig en vinst på dryga 500 tusen kronor varje månad. Vi behöver inte gå längre än så idag tror att du redan har förstått principen om en otrolig möjlighet att bli totalt ekonomiskt oberoende för tid och evighet.

13 Jag berättade att fem personligt introducerade medlemmar är ett mycket bra mål. Ett ännu bättre mål är att du introducerar dessa 5 medlemmar inom 30 dagar från det att du själv har blivit medlem. Du är då så värdefull för SWEA att du får vara med och dela på ytterligare 4 % av den totala globala omsättningen. Så genom att sätta full fart direkt kan du positionera dig själv för en ordentlig lönehöjning. Nu kommer vi in på ett annat intressant ämne. Låter det för bra för att vara sant! Kommer någon att ha negativa synpunkter på vårt program. Kommer någon att säga att detta ser ut som ett pyramidspel eller ett Ponzi Game? Det finns illegala pyramidspel där ute. Det har funnits i tusentals år och är verkligen inte bra. SWEA har ett 100 % korrekt program. Vi har en konkret produkt, där värdet är skyhögt större än vad en medlem betalar. Vi tjänar inte pengar på rekrytering. Vi tjänar endast pengar när en medlem beslutar sig för att investera i vår utbildning. SWEA ställer inga krav på vad du måste prestera för att få betalt, ingen minimikvot och heller ingen bindningstid. Vi arbetar med marknadsföring, utbildning och coachning. Vi marknadsför vår utbildning, support och program. För det får vi mycket bra betalt. Den enda skillnaden mellan SWEA och att rekommendera något annat du tycker om är att med SWEA och vårt affärsprogram så får du betalt för att göra det.

14 Nu ska jag berätta lite mer om den utbildning du får i SWEA. Jag ska prata om kunskap, vetenskapligt bevisad kunskap kunskap som finns för alla som bestämmer sig för att designa ett bättre liv. Vad menar jag med bättre liv? Bättre ekonomi, bättre hälsa och det utan att du upplever att du måste kämpa för det du önskar av livet. Rikedom utan att behöva bli en arbetsnarkoman och allt som följer med det. Mer glädje och uttryck för vem du verkligen är och vad du verkligen vill ha ut av livet. Mer kärlek, bättre relationer, bättre ALLT. Det får du genom vår utbildning i SWEA. Om du vill veta något unikt och kraftfullt, så läs detta: Allt betydelsefullt händer mellan dina öron innan det händer framför dina ögon. Se dig omkring, allt du ser fanns först mellan någons öron och nu finns det för dina ögon att se. Samma sanning gäller dina djupaste önskningar i livet. Gilla det eller inte, det är den hjärna du har fått och den är en dyrbar gåva. En som du absolut vill respektera och vårda. För att du ska förstå kraften i vår utbildning så behöver vi först diskutera något otrevligt, inget farligt utan ett snällt otrevligt, som kallas motsättning. Motsättningar är utan tvekan anledning nummer ett att de flesta personer inte lever det liv de vill leva. Mer direkt motsättningar är den största anledningen till att du inte lever det liv du drömmer om. Motsättning är den där obehagliga känslan du vill verkligen ha något men kan inte riktigt få det. Dina intentioner är bra, du är smart, du är driven, men du får ändå inte riktigt till det. Du får kämpa för varje liten framgång. Det glider undan för dig, du saboterar för dig själv, ett steg fram och två bakåt. Till slut så slutar du helt enkelt att försöka ta ett steg fram.

15 Du sätter dig ner på soffan. Utmattad och undrar varför denna begåvade person bara inte kan få till det. Känner du igen det? Klart du gör vi kan alla känna igen oss i det. Här är ett exempel, de flesta av oss vill ha mer pengar på banken för att kunna göra det vi vill göra i livet. Jag visste varför jag ville tjäna mer pengar men det var inte jag som bestämde det var mitt andra jag som bestämde. Jag pratar om det andra jaget, du har det också och det kallas för ditt undermedvetna. Jag ska snart berätta lite mer om kraften bakom min utbildning, denna neurofysiologi och först ytterligare en story ur verkliga livet. Joakim Green, min man var en mycket duktig amatörspelare i golf. Han har spelat golf sen han var barn. Fantastisk sving och en njutning för ögat att se. I många år hade Joakim lågt handicap, han pendlade mellan 2 och 6 och ju lägre handicap desto skickligare golfspelare. Proffsen de har inget handicap alls och vi kunde inte förstå varför Joakim aldrig lyckades komma ner på noll. En stor gåta för oss alla som sett honom spela. År 1998 tar vi ett beslut att flytta utomlands. Internet har slagit igenom och vi kan äntligen förverkliga en stor dröm vi delat. Med teknikens hjälp kan vi nu sköta vår business varifrån som helst. Jag tror nu också att Joakims golf dramatiskt kommer att förbättras, han kan spela golf varje dag, både vår ekonomi och klimatet tillåter det. Nu ska äntligen en av hans drömmar gå i uppfyllelse, den att bli scratch spelare, att ha noll i handicap, att få PRO Certificate. Nu blev det inte så även om han tränade minst sex dagar i veckan och spelade tävling nästan varje helg. Han spelade fortfarande bra men fick inte till det så som han önskade. Han var otroligt frustrerad och flera gånger i veckan fick jag höra om det slaget som gick fel, om den puttern som inte gick i och till slut sa jag til honom: Joakim så här kan vi bara inte ha det. Jag vill inte höra ett enda ord till om de dåliga slagen, nu vill jag bara höra om de som var bra och som du är stolt över. Du vill börja lagra de bra slagen i ditt undermedvetna och inte de dåliga. Steg för steg började han omprogrammera sitt undermedvetna. Han hade lagrat triljoners triljoner negativa tankar med usla golfslag, som givetvis påverkade honom på golfbanan varje gång en liknande situation dök upp.

16 Genom att totalt fokusera på de bra slagen, så satte han igång samma process i det undermedvetna och resultaten visade sig nästan direkt. Vinst efter vinst och banrekord på banrekord för amatörer. Sista tävlingen som amatör sköt han 62 slag, 10 under banans idealresultat. Det hade ingenting med hans teknik att göra, det hade enbart att göra med hur han ändrade kommunikationen med sig själv. Att jag skulle gå från Hcp 6,2 till Scratch på sex månader vid 50 års ålder, det trodde jag aldrig skulle hända. Det är till 100 % tack vare Marinas utbildning. Så tillbaka till hur det fungerar! Jag visste varför jag ville tjäna mer pengar men det var inte jag som bestämde, det var mitt andra jag som bestämde. Det var mitt undermedvetna. Mitt medvetna jag var inne på rätt spår men mitt undermedvetna och det visste jag inte då, var det som bestämde 100 % av tiden. Jag slår vad om att du inte vet hur otroligt kraftfullt denna underliggande best kan vara. Det kan dock bli din betjänt och inte din mästare när vi lär dig hur man bemästrar det. Mitt undermedvetna hade många ord som utan min vetskap styrde mig hela dagarna. Det var motsägelsefulla ord och jag ska ge dig några exempel. När jag drömde om ett liv med ekonomisk frihet och trygghet, så motarbetade mitt undermedvetna mig genom att säga: Jaså du ska försaka dina barn, missa deras uppväxt, vara borta från hemmet den mesta tiden, stressa hela dagarna, aldrig räcka till, dö förtidigt i hjärtinfarkt

17 När jag upptäckte den mentala oljan för dessa motsättningar så blev vi förmögna på nolltid. Det gick så fort att jag helt enkelt inte kunde förstå det. Exakt så kan det bli för dig också. När jag upptäckte hemligheten med hur hjärnan fungerar, vad den bestämmer och vad den vill ha så har jag applicerat det på alla områden i mitt liv och vilken skillnad. Från att vara luspank till miljonär, från sönderstressad och olycklig till inre frid, från ett äktenskap i upplösningstillstånd till kärlek och kamratskap. Jag har blivit den jag verkligen vill vara snarare än att låta den där undermedvetna kraften fatta alla beslut åt mig. Det handlar enbart om att ta bort motsättningarna. Det är exakt vad Mats, Margaretha, Joakim och så många andra har gjort med SWEAs utbildning. Så kan det bli för dig också. Du kan uppnå resultat du tidigare inte trodde var möjliga. Så här skriver bl.a. Annika till mig: Jag heter Annika Eriksson och är 27 år. Tusen tack för SWEA och SMS. I varje nummer av SMS står det vad jag ska göra, varför jag ska göra det och vad jag kan förvänta mig efter att jag gjort det. De vackra arbetsbladen gör att uppgifterna blir gjorda. Det är underbart att SWEA har en så fantastisk betalplan, det gör att jag kan hjälpa alla mina nära och kära och även andra, att må bättre, tjäna betydligt mer och leva livet så som det, enligt mig, ska levas. Min kunskap, glädje, framtidstro och ekonomi förbättras för varje månad! Marina, din kunskap är enorm. Jag förstår nu varför du har lyckats, utbildningen är helt enastående och jag har en del att jämföra med. Dessutom skriver du på ett spännande och inspirerande sätt. Jag älskar Mp3 filerna och lyssnar på dem om och om igen

18 Så vi i SWEA har två mycket betydelsefulla saker att erbjuda dig: 1. En utbildning som gör att du kan lyckas stort med allt du vill här i livet 2. En möjlighet att bli ekonomiskt oberoende för all framtid Låter det intressant för dig? Vill du veta mer om vår utbildning? Att bli medlem i SWEA är helt gratis och du kan bli det redan idag. Vill du få SMS nummer 1 så investerar du 25 när du blivit medlem. Har du inte 230 kr att investera i dig själv och i din framtid, ja då behöver du denna möjlighet mer än någon annan.

19 Om du vill bli medlem redan nu, så är det bara att registrera dig. Den person som har gett dig denna presentation har även gett dig sitt unika SWEA ID namn. Du kanske har fått en e post där det finns en speciell länk till Det är en av mina affärspartners och det är därför du vill registrera dig med just den personen. Om du inte har uppgifterna kontakta honom eller henne och be om ID namnet så att du kan registrera dig. Har du ingen kontaktperson så utser vi en åt dig när din registrering är klar. Håll också utkik efter och reservera din plats på nästa SWEA Live Webcast. Där berättar vi mer om utbildningen och varför den fungerar så bra som den gör. Lyssna på ljudfilen genom att klicka på en bild nedan Väljer du att bli medlem i SWEA så säger jag, Grattis & hjärtligt välkommen till vårt team. Med vänliga hälsningar Marina Green CEO SWEA, Swedish emarketing Education Association SA

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 2 Vart är du på väg?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 2 Vart är du på väg? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 2 Vart är du på väg? Av: Jesper Lindén Den här delen i kursen Core Power är egentligen en påbyggnad och fördjupning av det som du tagit

Läs mer

INNEHÅLL. A f f ä r s g u i d e n

INNEHÅLL. A f f ä r s g u i d e n Affärsguiden 1 INNEHÅLL VÄLKOMMEN...2 VILKEN TYP AV VERKSAMHET VILL DU HA?...3 HUR JOBBAR VI?...5 LANSERA VERKSAMHETEN...7 BYGG EN SOLID VERKSAMHET...9 REKRYTERING... 17 PROSPECTS... 21 SKAPA INTRESSE...

Läs mer

Världen har blivit lite bättre än den var förra veckan.

Världen har blivit lite bättre än den var förra veckan. Om du kikar ut genom fönstret så kommer du att lägga märke till en sak. Världen har blivit lite bättre än den var förra veckan. 10 stärkande dagar Tiodagarsutmaningen Universe Imagine Publishing www.universeimagine.com

Läs mer

JAG, EN ENT REP RENÖR?

JAG, EN ENT REP RENÖR? Att starta företag har verkligen varit en häf tig resa. Jag har vuxit som människa. Hanna Jörnhammar, Linliving JAG, EN ENT REP RENÖR? Jag vet ingen ENT REP RENÖR som har lyckats med sin första idé. De

Läs mer

Gerillamarknadsföring för småföretagare

Gerillamarknadsföring för småföretagare Gerillamarknadsföring för småföretagare Hur du använder din fantasi och energi snarare än pengar för att skaffa fler kunder och öka dina intäkter Den här workshopen i gerillamarknadsföring är garanterat

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta Av: Jesper Lindén Framgång är en hemlighet som alla framgångsrika entreprenörer bär på, eller hur? Sant, men det är

Läs mer

JAG, en ent rep renör?

JAG, en ent rep renör? Ef tersom det vi gjorde var okänt för de flesta så intresserade sig många för vad vi gjorde och blev nyfikna Tove West lund, ShapeUp Club JAG, en ent rep renör? Många inbillar sig att det är SVÅRT att

Läs mer

Välkommen tillbaka. vecka 5-12

Välkommen tillbaka. vecka 5-12 Välkommen tillbaka Sluta röka vecka 5-12 Under de närmsta månaderna är det viktigt att du fortsätter med din CHAMPIX-ordination och från LifeREWARDSprogrammet kommer du att få fortsatt stöd och råd.. 22

Läs mer

Du borde! Av Alice Christensson www.barfotachefen.se

Du borde! Av Alice Christensson www.barfotachefen.se Om du var Rik och Lycklig... Vem bryr sig? Du borde! Av Alice Christensson www.barfotachefen.se Friskrivningsklausul Författaren ger i denna text enbart sin egen syn på vad materialet innehåller och du

Läs mer

Tänk på papper! en actionbok som får saker att hända

Tänk på papper! en actionbok som får saker att hända Tänk på papper! en actionbok som får saker att hända PERSONLIGT ENTREPRENÖRSKAP ATT FÅ SAKER ATT HÄNDA Stefan Olsson Marcus Frödin www.universeimagine.com Denna e-bok är fri att sprida och använda. Vid

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 4 Kunder som förverkligar visioner?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 4 Kunder som förverkligar visioner? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 4 Kunder som förverkligar visioner? Av: Jesper Lindén I den här delen kommer du att få lära känna den viktigaste personen i hela din

Läs mer

Marknadsföring på internet suger...

Marknadsföring på internet suger... Marknadsföring på internet suger... så varför inte ta den mest uppenbara vägen till fler kunder? Skriven av: Jesper Lindén affärscoach, författare, talare och marknadsförare på internet Om ungefär 10 min

Läs mer

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA Projektarbete Medieprogrammet Niklas Kurvinen, MP07, 2 Maj 2010 Innehållsförteckning Introduktion...3 Inledning...3 Syfte...3 Metod...3 Förarbete... 4-5 Planering...4

Läs mer

De 8 största misstagen

De 8 största misstagen De 8 största misstagen Som till och med smarta kvinnor gör i sin business. (Män gör dem också) Av Alice Christensson/ BarfotaChefen 1 Materialet till den här E-boken har jag hämtat till en del ur Maria

Läs mer

P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R...

P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R... P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R... JAG KOMMER HÄR ATT VISA DIG HUR DU TAR FRAM PRODUKTER ELLER TJÄNSTER SOM GENERERAR PENGAR UTAN

Läs mer

Grafisk form och illustration: Fiin - www.sofiekindahl.se Illustration UMO.se:s material: Cecilia Birgerson Nordling

Grafisk form och illustration: Fiin - www.sofiekindahl.se Illustration UMO.se:s material: Cecilia Birgerson Nordling Första upplagan: 20 000 ex Utgivningsår: 2011 Produktion: 1000 Möjligheter i samarbete med UMO.se Utgivare: 1000 Möjligheter Grafisk form och illustration: Fiin - www.sofiekindahl.se Illustration UMO.se:s

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? Av: Jesper Lindén Många företagare startar upp verksamheter utan att egentligen fundera över

Läs mer

Jag rekommenderar att Du har dessa 10 sidor utskrivna då du ser på videon. Det är vissa bilder du behöver se på filmen.

Jag rekommenderar att Du har dessa 10 sidor utskrivna då du ser på videon. Det är vissa bilder du behöver se på filmen. Denna skrift är en fri översättning av Tim Sales och Professor Charles Kings presentation på videobandet på denna hemsida. Den är för dig som har lite svårt att hänga med på engelskan och kan också vara

Läs mer

Tips & trix för dig som ska starta eget

Tips & trix för dig som ska starta eget Tips & trix för dig som ska starta eget *************************************************************************************************** Innehållsförteckning ****************************************************************************************************

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

" If it doesn t make you smile, change it."

 If it doesn t make you smile, change it. " If it doesn t make you smile, change it." the business1 04 Vad är Network Marketing? 06 Varför är Forever det bästa alternativet? 08 Så tjänar du pengar med Forever 12 Incentives och belöningssystem

Läs mer

100 sätt att börja Älska sig själv

100 sätt att börja Älska sig själv 100 sätt att börja Älska sig själv Ta inte dig själv på för stort allvar! Det leder aldrig till något bra, haha. Om du kan skratta åt sig själv, är du på god väg. Bli kär i dig själv. Tänk på vad som gör

Läs mer

EN GUIDE FRÅN LIVSHANDBOKEN.SE

EN GUIDE FRÅN LIVSHANDBOKEN.SE EN GUIDE FRÅN LIVSHANDBOKEN.SE Stärk din motivation 34 coachande sidor: Väck drivkraften som tar dig i mål 2 Innehållsförteckning Om författaren...3 Inledning... 4 1. Välj en kristallklar målbild...5 2.

Läs mer

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords 1 Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords Visste du att anledningen till att de flesta inte tjänar pengar med Adwords är för att du troligtvis fallit offer för alla de lögner som cirkulerar på

Läs mer

Vad krävs för att bli en framgångsrik entreprenör?

Vad krävs för att bli en framgångsrik entreprenör? Fakulteten för ekonomi, kommunikation och IT Patrik Persson Tommy Andersson Vad krävs för att bli en framgångsrik entreprenör? What does it take to become a successful entrepreneur? Företagsekonomi C-uppsats

Läs mer

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring!

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring! Om du inte inför de här teknikerna så fort som möjligt kommer du att vara helt rökt om några år, kanske snabbare än så. Dina smartare konkurrenter kommer att krossa dig totalt Respirator-marknadsföring

Läs mer

TÄNK RÄTT! - bli framgångsrik -

TÄNK RÄTT! - bli framgångsrik - TÄNK RÄTT! - bli framgångsrik - Hur Du tar kontroll över Dina tankar, ökar Din självinsikt och får ett roligare liv! Dax Personalutveckling AB Bagaregatan 37, 611 30 Nyköping. Telefon 0155 210 210. Mobil

Läs mer

Tarot 780 svar! Ylva Trollstierna www.tarotakademin.nu. få njuta av allt det roliga som erbjuds i livet.

Tarot 780 svar! Ylva Trollstierna www.tarotakademin.nu. få njuta av allt det roliga som erbjuds i livet. Detta är texten ur boken Tarot 780 svar med vissa kompletteringar. Den ingår i ditt medlemskap i Tarotakademin och jag ber dig respektera Copyright och karma lagen vilket innebär att du ej skriver ut materialet

Läs mer

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster. Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer