Hej och välkommen till en presentation av SWEA, Swedish emarketing Education Association och vår utbildning i Succé Magasinet, SMS.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hej och välkommen till en presentation av SWEA, Swedish emarketing Education Association och vår utbildning i Succé Magasinet, SMS."

Transkript

1

2 Hej och välkommen till en presentation av SWEA, Swedish emarketing Education Association och vår utbildning i Succé Magasinet, SMS. I denna presentation berättar vi hur du kan bygga en affärsverksamhet med obegränsade inkomstmöjligheter och det med hjälp av vår unika utbildning. Du kan också lyssna på vår presentation genom att klicka på CD skivan nedan. Då kommer du till en Mp3 inspelning. Jag vill redan nu berätta följande: Det är helt gratis att bli medlem i SWEA Utbildningsplanen är en investering på 25 per månad, ca 230 kr. Vill du se en inspelad presentationen med både ljud och bild, så går du till och klickar på PRESENTATION i huvudmenyn.

3 Responsen på vår utbildning är överväldigande och jag är verkligt glad att också du har funnit SWEA. Mats Andersson 47, en mycket kär vän sen många år tillbaka och som aldrig tidigare tagit sig tid att vare sig läsa eller lyssna på min rådgivning är nu äntligen på rätt väg. Det har tidvis varit smärtsamt då jag länge suttit på kunskap för att hjälpa honom till bättre hälsa och ekonomi. Av en ren tillfällighet ändrade sig detta för en tid sedan och hans resultat är inget mindre än underbara. Allt i hans liv har börjat bli bättre; hans hälsa, hans ekonomi, hans relation till sin hustru, till barnen och framför allt hans sätt att tänka och planera. Plötsligt ser chefen mig och jag har redan fått en löneförhöjning. Marinas utbildning i SWEA har betytt otroligt mycket för mig på alla plan. Det känns som den är ovärderlig och jag är henne evigt tacksam. Jag var en idiot som inte lyssnade tidigare. Bättre sent än aldrig Hans tro på framtiden har dramatiskt förbättrats och han vet idag vad som är äkta CORE värderingar och han har redan fått en större insikt beträffande en del av sina CORE illusioner. En annan god vän till mig var enormt överviktig. Hennes övervikt var så allvarlig att hon t.o.m. opererades för den och flera gånger. Mindre än ett år efter varje operation var hon lika fet och olycklig igen. Dessutom mådde hon otroligt dåligt, både fysiskt och mentalt. Vad hon än provade för metod så var det inget som fungerade. Jag berättade om min utbildning på det mentala planet. Om neurofysiologi och kunskap som hjälper oss att tänka annorlunda. Margaretha har nu gått ner 37 kg på 17 månader. Hon är på god väg att nå sitt slutmål. Nu ska hon bara ner ytterligare 23 kg och hon njuter av resan. Jag är överlycklig, det fungerar verkligen och jag är som en ny människa, Tack Marina En annan av de personer jag coachat har nyligen blivit delägare i ett företag. Han är helt övertygad att det är tack vare min utbildning. Han har fått 33 % i ett företag som är värderat till flera miljoner kronor och det utan att betala en enda krona. De övriga delägarna anser honom idag så värdefull att de helt enkelt gett honom en tredjedel av företaget. Golfaren Joakim berättar: Att jag skulle gå från Hcp 6,2 till Scratch på sex månader vid 50 års ålder, det trodde jag aldrig skulle hända. Det är till 100 % tack vare Marinas utbildning som det blev möjligt

4 Så vem är då Marina Green, kanske du undrar. Jag ska kort beskriva vem jag är innan jag berättar mer om dina möjligheter med SWEA. I början av 90 talet drabbades vi alla mer eller mindre hårt av den lågkonjunkturen. För mig ledde den till en formidabel katastrof. Mina kunder fick svårt att betala mig. Jag fick allt svårare att betala mina anställda. Jag tog på mig massor med nya uppdrag utan att veta om jag skulle få betalat eller inte. Det slutade med att jag sov på kontoret några få timmar varje natt och den 18 augusti 1992 kom dråpslaget. Jag var då 35 år och mamma till två små pojkar. Jag hade arbetat arton månader, varenda dag utom två för att rädda mitt livsverk. Jag är född den 27 februari Jag växte upp i Sundbyberg utanför Stockholm och jag har mina rötter uppe i Norrland. Ganska tidigt började jag arbeta på kvällar och helger vid sidan om skolan för att tjäna egna pengar. Jag var kökspiga på ett ålderdomshem och jag städade kontor tillsammans med min bästa vän. Jag fick jobb som värdinna på ett högfjällshotell. Det i sin tur ledde till jobbet som produktionschef på en resebyrå. Spännande, utmanande, mycket resor och urusel lön Redan där bestämde jag mig för att bli egen företagare. När min man Joakim och jag väntade vårt första barn omskolade jag mig till godkänd revisor. Först var det bara småjobb från köksbordet och när barnen började på dagis hyrde jag en kontorsplats. Jag fick mer och fler uppdrag, expanderade, anställde flera personer, startade ett kontorshotell och livet var underbart på åttiotalet. Jag kollapsar och blir hämtad med ambulans, som har blåljus och sirener på fullt skaft. Under sjukhus tiden händer det så mycket tokigheter. Alla är så angelägna om att hjälpa mig och det resulterade i att vi blev ruinerade. Vi kunde inte sälja vårt hus utan stora förluster, så vi hyrde ut det och flyttade in på kontoret med barnen, som då var 4 ½ och 6 år gamla. Jag var sjuk och djupt deprimerad. Vi hade det ju så bra och så landade vi på 1½ miljon kronor i skulder. Jag såg ingen som helst utväg ur katastrofen. Allt såg totalt kolsvart ut och vårt äktenskap höll på att rasa samman. Av en ren tillfällighet hittar jag en liten annons om en affärsmöjlighet för glada positiva utåtriktade personer och jag svarar på den. Beslutade mig för att satsa, tog barnbidragen och startade min nya karriär. Joakim hakar på och fyra år senare blir vi miljonärer. Det som avgjorde vår framgång var den utbildning vi fick personlig utveckling och affärsfilosofi. Kunskap ingen av oss kände till. Det var en helt ny värld.

5 Jag har Mr Jim Rohn att tacka för allt. Han var en helt underbar person, min mentor och en god vän. Jim var en stor affärsfilosof, en av det allra största genom alla tider. För några år sedan sa Jim till mig att jag var redo att axla rollen som Personal developer och starta min egen utbildning för att hjälpa mina medmänniskor att lyckas här i livet. En stor ära för mig och en stor utmaning. Jag började med en utbildning i tolv delar som heter Business skolan affärsfilosofi för din framgång i livet. Ca femton hundra svenskar har genomgått den utbildningen. Responsen är inget annat än helt underbar. Utbildningen har blivit värderad av personer jag coachat till över 500 tusen kronor. Den har hjälpt så många att bli mycket framgångsrika. Nu har jag vidareutvecklat Business skolan. Jag har skrivit flera böcker och det allra mest betydelsefulla, jag har startat upp ett Affiliate program som heter SWEA. Det för att ge dig chansen att tjäna pengar på min utbildning. Den utbildning du får i SWEA och inte minst genom Succé Magasinen, som vi publicerar ett nytt nummer av varje månad ger dig en avancerad och tung affärsfilosofisk kunskap. Utbildningen är mycket effektiv och kan göra vem som helst till en framgångsrik person inom alla områden i livet.

6 Jag vill börja med att fråga dig vad du skulle göra om tid och pengar inte var ett hinder, vad skulle du göra om du vann 120 miljoner kronor på lördag? Förverkliga drömresan kanske, vilka exotiska platser drömmer du om att åka på semester till? Skulle du skaffa dig en ny bil, kanske en Bentley eller en Aston Martin. Vilken är din drömbil, vilken skulle du köpa om du bara kunde gå in i affären och köpa en lyxbil kontant? Många skulle genast skaffa sig ett bättre boende. Var skulle du vilja bo och hur skulle du vilja bo om du hade obegränsat med pengar? Hur skulle det kännas att vara skuldfri, ha mer tid för golf, fiska, åka skidor, gå på gymmet, måla, dreja, skriva, sjunga, spendera mer tid med familjen, vara hemma när barnen är små Bara du vet vad du skulle vilja göra, köpa eller bli. Det finns de som har gott om tid och de har oftast inga pengar det finns de som har gott om pengar och de har oftast ingen tid. Sen finns det de som har varken tid eller pengar, som har familj, två eller fler arbeten och får ändå aldrig det hela att gå ihop. När man är ekonomiskt oberoende så har man både tid och pengar att göra vad man vill göra och ännu mer betydelsefullt, man kan göra det man vill göra när man vill göra det. Vår produkt heter utbildning, en verkliga livet utbildning, som ger dig en tro på framtiden, en ökad självkänsla och ett större självförtroende och kan vara din biljett till ekonomisk frihet och trygghet. Den utbildning du får i SMS är förmodligen något du aldrig tidigare har hört och som redan förändrat livet för så många människor från livets alla sidor, jag är en av dem.

7 När jag beslutade mig för att starta upp SWEA, så var det tre saker som absolut skulle sitta på plats för det perfekta programmet: 1. Vem som helst som vill starta, ska kunna starta även om man är luspank och inte har ett barnbidrag att ta. 2. En stark produkt för oss medlemmar att marknadsföra, en utbildning som verkligen håller och som ger resultat 3. En betalningsplan för oss medlemmar som gör att man kan tjäna pengar direkt och som också öppnar upp för mycket mycket stora inkomster. Att bli medlem i SWEA är helt gratis. Du kan indirekt tjäna pengar även om du startar som gratismedlem. För 25 i månaden får du SWEAs utbildning: Månadens Succé Magasin original i fyrfärg med tillhörande arbetsblad. Du får utskriftsvänliga versioner och SMS på ljudfil, så att du kan lyssna på utbildningen om och om igen. Du får Webcasts där vi dels presenterar SWEA live och ger utbildning till våra medlemmar. Du får webbsidan SWEA.us med ditt kontor och tre landningssidor för din marknadsföring Online. SWEA är ett ideellt företag som erbjuder ett s.k Affiliate program och betalar ut 92 % av hela omsättningen till sina medlemmar. Det finns ingen i hela världen som har en liknande betalplan. 100 % av SWEAs omsättning fördelas på följande sätt: 92 % går oavkortat tillbaka till medlemmarna i SWEA. Du får betalt i åtta nivåer i ditt personliga nätverk plus ytterligare 4 % av hela den globala omsättningen om du kvalificerar dig för den och den fördelas i förhållande till vad du presterar i ditt personliga nätverk. Minst 4 % går till välgörenhet och max 4 % går till drift. Så fördelas 100 % av hela SWEAs omsättning.

8 Denna typ av marknadsföring kallas ibland för referensmarknadsföring. Jag kallar det gärna för Nätverksmarknadsföring eftersom vi bygger nätverk. Vi rekommenderar SWEA till personer i vårt nätverk och de i sin tur gör samma sak. Många av våra medlemmar är stolta över utbildningen och rekommenderar den mer än gärna till andra personer. Vi marknadsför givetvis även vår utbildning Online på alla tänkbara sätt. Det i sin tur innebär att SWEA som företag inte behöver betala för reklam och markandsföring och kan istället rikligt betala medlemmarna. Vad är fördelen för dig? En möjlighet att få betalt för något du redan gör idag. Du rekommenderar helt omedvetet gärna saker som du tycker är bra, det kan vara en film du sett, en krog du besökt, en ny mobiltelefon, en bok du läst eller som i SWEA att du rekommenderar utbildningen i Succé Magasinet. Om du redan marknadsför dig på Internet, så lägger du bara till SWEA i din marknadsföring. Börjar du marknadsföra SWEA så kan du mycket snart ha din egen utbildning finansierad. Fortsätter du att marknadsföra SWEA så kommer du dessutom att tjäna pengar på den tid du lägger ned på detta. Nackdelar då, ja jag kan inte hitta några och jag tror inte att någon annan kan göra det heller. Du får en riktigt tung utbildning och du kan tjäna hur mycket pengar som helst. Det finns inget som helst inkomsttak. Nedan visar vi några exempel på hur SWEAs betalningsplan fungerar. Jag vill vara noga med att klargöra att detta är exempel för att du ska förstå principen. Det finns inga som helst garantier på vad du kommer att tjäna, det beror helt på vad du och ditt nätverk åstadkommer.

9 Tror du att du kan finna två personer, som är intresserad av personlig utveckling och samtidigt tjäna extra pengar? Jag vill nog påstå att chanserna till det är ytterligt stora om du försöker. Då skulle dessa personer hamna på något vi kallar din första nivå eller första generation. Det är de personer du själv introducerar till SWEA. I detta ex. gör dina två första medlemmar samma sak som du har gjort. När dessa personer har introducerat två personer var så har du totalt sex personer i ditt nätverk. När dina medlemmar i sin tur marknadsför SWEA får du åtta personer på din tredje nivå. Totalt har du nu 14 personer i ditt nätverk och du har redan din egen utbildning mer än väl finansierad, eftersom detta ger dig en vinst på 42 varje månad. Det blir 16 personer på din fjärde nivå, 32 på din femte och 64 personer på din sjätte nivå. Lägger vi ihop alla dessa så har du ha ett nätverk på 126 personer och det är endast två av dem som du själv har introducerat till SWEA. På varje nivå betalar SWEA 3 för varje aktiv medlem i ditt team. 126 personer gånger 3 ger dig en vinst på 378 i månaden.

10 Jag vet att dryga 3000 kr extra varje månad skulle betyda en enorm skillnad för miljontals personer bara i Sverige. Som egen företagare kan du nu också betala en hel del omkostnader med obeskattade medel och givetvis betalar man skatt på sina nettovinster vilket innebär att de också är pensionsgrundande. Om du är anställd idag hur stora odds har du att få en löneförhöjning på 3300 kr varje månad eller ca 40 tusen kronor mer per år? Du kan ju alltid höra med chefen Du behöver inte starta ett eget företag och du behöver inte ha en F skattsedel för att bli medlem i SWEA. Däremot ansvarar du själv för redovisning av din nettovinst till berörd skattemyndighet. Vi har en handbok om hur det går till. Det som är intressant med denna vinst är att den blir en passiv vinst. Ungefär som att ha pengar på banken som förräntar sig varje månad. Återkommande vinst, som utbetalas månad efter månad, år efter år, så länge medlemmarna i ditt nätverk fortsätter att investera i sig själva och i Succé Magasinet. Därför lägger vi ner mycket stora resurser på att ta fram den absolut bästa utbildningen i varje nummer av SMS. Vi gör ett nytt räkneexempel där vi räknar med att du istället introducerar tre medlemmar själv.

11 Om dina tre medlemmar också introducerar tre medlemmar var så har du nio medlemmar på din andra nivå. Om dessa nio också introducerar tre medlemmar var så har du nu 27 på din tredje, 81 på din fjärde, 243 på din femte nivå och 729 medlemmar på din sjätte nivå. Lägger vi ihop dessa så har du nu 1092 medlemmar i ditt nätverk. Vad är skillnaden mellan 1092 och 126 medlemmar? De flesta man ställer den frågan till svarar att skillnaden är 966 medlemmar. Jag vill påstå att skillnaden är en person, alla introducerar en person mer än i det förra exemplet. Charmen och det helt underbara med att bygga nätverk är att många gör lite var. Låt oss nu räkna lite på detta exempel också medlemmar x 3 blir en vinst på 3276 i månaden före omkostnader och skatt. Bara du kan svara på vad tusen extra i månaden efter skatt skulle betyda för dig och din familj. Bara du vet om du anser det värt arbetet att få ytterligare en kvarts miljon kronor att leva för efter skatt. Nu har jag endast redovisat provision i 6 nivåer. Som du vet betalar SWEA ut provision i 8 nivåer direkt och dessutom en världsbonus. Vi gör det därför att några av er absolut inte kommer att nöja er med 30, 40, 50 tusen kronor i vinst varje månad. Några av er kommer att vilja bygga stort och SWEAS betalplan gör det fullt möjligt. Om du bygger 3 x 3 i 8 generation så tjänar du över en miljon extra varje år, ca 1 miljon 300 tusen kr före omkostnader och skatt. Inte så tokigt för en liten hemma business du investerar 230 kr i varje månad

12 Vi gör ett sista exempel där man finner fem medlemmar var. Fem personligt introducerade medlemmar är ett perfekt mål att ha, jag föll direkt för 5 x 5 x 5. Varför jo, fem personer kan alla klara av att hålla reda på, hjälpa att komma igång och följa upp. Låt oss kika på vad som händer om du skulle bygga fem medlemmar på din första nivå, om dessa också introducerar fem medlemmar var o.s.v. i några generationer. Då har du fem på din första nivå, 25 på din andra, 125 på din tredje, 625 på din fjärde, 3125 på din femte nivå och medlemmar på din sjätte nivå. Lägger vi ihop dessa så har du ett nätverk på totalt medlemmar. De festa av dessa medlemmar har du ingen aning om vilka de är eller var de kommer ifrån. Troligtvis så kommer du att ha medlemmar från många olika länder för att just du känner någon som känner någon som känner någon i ett annat land och helt plötsligt börjar ditt nätverk att växa i detta land för att senare sprida sig vidare medlemmar x 3 ger dig en vinst på dryga 500 tusen kronor varje månad. Vi behöver inte gå längre än så idag tror att du redan har förstått principen om en otrolig möjlighet att bli totalt ekonomiskt oberoende för tid och evighet.

13 Jag berättade att fem personligt introducerade medlemmar är ett mycket bra mål. Ett ännu bättre mål är att du introducerar dessa 5 medlemmar inom 30 dagar från det att du själv har blivit medlem. Du är då så värdefull för SWEA att du får vara med och dela på ytterligare 4 % av den totala globala omsättningen. Så genom att sätta full fart direkt kan du positionera dig själv för en ordentlig lönehöjning. Nu kommer vi in på ett annat intressant ämne. Låter det för bra för att vara sant! Kommer någon att ha negativa synpunkter på vårt program. Kommer någon att säga att detta ser ut som ett pyramidspel eller ett Ponzi Game? Det finns illegala pyramidspel där ute. Det har funnits i tusentals år och är verkligen inte bra. SWEA har ett 100 % korrekt program. Vi har en konkret produkt, där värdet är skyhögt större än vad en medlem betalar. Vi tjänar inte pengar på rekrytering. Vi tjänar endast pengar när en medlem beslutar sig för att investera i vår utbildning. SWEA ställer inga krav på vad du måste prestera för att få betalt, ingen minimikvot och heller ingen bindningstid. Vi arbetar med marknadsföring, utbildning och coachning. Vi marknadsför vår utbildning, support och program. För det får vi mycket bra betalt. Den enda skillnaden mellan SWEA och att rekommendera något annat du tycker om är att med SWEA och vårt affärsprogram så får du betalt för att göra det.

14 Nu ska jag berätta lite mer om den utbildning du får i SWEA. Jag ska prata om kunskap, vetenskapligt bevisad kunskap kunskap som finns för alla som bestämmer sig för att designa ett bättre liv. Vad menar jag med bättre liv? Bättre ekonomi, bättre hälsa och det utan att du upplever att du måste kämpa för det du önskar av livet. Rikedom utan att behöva bli en arbetsnarkoman och allt som följer med det. Mer glädje och uttryck för vem du verkligen är och vad du verkligen vill ha ut av livet. Mer kärlek, bättre relationer, bättre ALLT. Det får du genom vår utbildning i SWEA. Om du vill veta något unikt och kraftfullt, så läs detta: Allt betydelsefullt händer mellan dina öron innan det händer framför dina ögon. Se dig omkring, allt du ser fanns först mellan någons öron och nu finns det för dina ögon att se. Samma sanning gäller dina djupaste önskningar i livet. Gilla det eller inte, det är den hjärna du har fått och den är en dyrbar gåva. En som du absolut vill respektera och vårda. För att du ska förstå kraften i vår utbildning så behöver vi först diskutera något otrevligt, inget farligt utan ett snällt otrevligt, som kallas motsättning. Motsättningar är utan tvekan anledning nummer ett att de flesta personer inte lever det liv de vill leva. Mer direkt motsättningar är den största anledningen till att du inte lever det liv du drömmer om. Motsättning är den där obehagliga känslan du vill verkligen ha något men kan inte riktigt få det. Dina intentioner är bra, du är smart, du är driven, men du får ändå inte riktigt till det. Du får kämpa för varje liten framgång. Det glider undan för dig, du saboterar för dig själv, ett steg fram och två bakåt. Till slut så slutar du helt enkelt att försöka ta ett steg fram.

15 Du sätter dig ner på soffan. Utmattad och undrar varför denna begåvade person bara inte kan få till det. Känner du igen det? Klart du gör vi kan alla känna igen oss i det. Här är ett exempel, de flesta av oss vill ha mer pengar på banken för att kunna göra det vi vill göra i livet. Jag visste varför jag ville tjäna mer pengar men det var inte jag som bestämde det var mitt andra jag som bestämde. Jag pratar om det andra jaget, du har det också och det kallas för ditt undermedvetna. Jag ska snart berätta lite mer om kraften bakom min utbildning, denna neurofysiologi och först ytterligare en story ur verkliga livet. Joakim Green, min man var en mycket duktig amatörspelare i golf. Han har spelat golf sen han var barn. Fantastisk sving och en njutning för ögat att se. I många år hade Joakim lågt handicap, han pendlade mellan 2 och 6 och ju lägre handicap desto skickligare golfspelare. Proffsen de har inget handicap alls och vi kunde inte förstå varför Joakim aldrig lyckades komma ner på noll. En stor gåta för oss alla som sett honom spela. År 1998 tar vi ett beslut att flytta utomlands. Internet har slagit igenom och vi kan äntligen förverkliga en stor dröm vi delat. Med teknikens hjälp kan vi nu sköta vår business varifrån som helst. Jag tror nu också att Joakims golf dramatiskt kommer att förbättras, han kan spela golf varje dag, både vår ekonomi och klimatet tillåter det. Nu ska äntligen en av hans drömmar gå i uppfyllelse, den att bli scratch spelare, att ha noll i handicap, att få PRO Certificate. Nu blev det inte så även om han tränade minst sex dagar i veckan och spelade tävling nästan varje helg. Han spelade fortfarande bra men fick inte till det så som han önskade. Han var otroligt frustrerad och flera gånger i veckan fick jag höra om det slaget som gick fel, om den puttern som inte gick i och till slut sa jag til honom: Joakim så här kan vi bara inte ha det. Jag vill inte höra ett enda ord till om de dåliga slagen, nu vill jag bara höra om de som var bra och som du är stolt över. Du vill börja lagra de bra slagen i ditt undermedvetna och inte de dåliga. Steg för steg började han omprogrammera sitt undermedvetna. Han hade lagrat triljoners triljoner negativa tankar med usla golfslag, som givetvis påverkade honom på golfbanan varje gång en liknande situation dök upp.

16 Genom att totalt fokusera på de bra slagen, så satte han igång samma process i det undermedvetna och resultaten visade sig nästan direkt. Vinst efter vinst och banrekord på banrekord för amatörer. Sista tävlingen som amatör sköt han 62 slag, 10 under banans idealresultat. Det hade ingenting med hans teknik att göra, det hade enbart att göra med hur han ändrade kommunikationen med sig själv. Att jag skulle gå från Hcp 6,2 till Scratch på sex månader vid 50 års ålder, det trodde jag aldrig skulle hända. Det är till 100 % tack vare Marinas utbildning. Så tillbaka till hur det fungerar! Jag visste varför jag ville tjäna mer pengar men det var inte jag som bestämde, det var mitt andra jag som bestämde. Det var mitt undermedvetna. Mitt medvetna jag var inne på rätt spår men mitt undermedvetna och det visste jag inte då, var det som bestämde 100 % av tiden. Jag slår vad om att du inte vet hur otroligt kraftfullt denna underliggande best kan vara. Det kan dock bli din betjänt och inte din mästare när vi lär dig hur man bemästrar det. Mitt undermedvetna hade många ord som utan min vetskap styrde mig hela dagarna. Det var motsägelsefulla ord och jag ska ge dig några exempel. När jag drömde om ett liv med ekonomisk frihet och trygghet, så motarbetade mitt undermedvetna mig genom att säga: Jaså du ska försaka dina barn, missa deras uppväxt, vara borta från hemmet den mesta tiden, stressa hela dagarna, aldrig räcka till, dö förtidigt i hjärtinfarkt

17 När jag upptäckte den mentala oljan för dessa motsättningar så blev vi förmögna på nolltid. Det gick så fort att jag helt enkelt inte kunde förstå det. Exakt så kan det bli för dig också. När jag upptäckte hemligheten med hur hjärnan fungerar, vad den bestämmer och vad den vill ha så har jag applicerat det på alla områden i mitt liv och vilken skillnad. Från att vara luspank till miljonär, från sönderstressad och olycklig till inre frid, från ett äktenskap i upplösningstillstånd till kärlek och kamratskap. Jag har blivit den jag verkligen vill vara snarare än att låta den där undermedvetna kraften fatta alla beslut åt mig. Det handlar enbart om att ta bort motsättningarna. Det är exakt vad Mats, Margaretha, Joakim och så många andra har gjort med SWEAs utbildning. Så kan det bli för dig också. Du kan uppnå resultat du tidigare inte trodde var möjliga. Så här skriver bl.a. Annika till mig: Jag heter Annika Eriksson och är 27 år. Tusen tack för SWEA och SMS. I varje nummer av SMS står det vad jag ska göra, varför jag ska göra det och vad jag kan förvänta mig efter att jag gjort det. De vackra arbetsbladen gör att uppgifterna blir gjorda. Det är underbart att SWEA har en så fantastisk betalplan, det gör att jag kan hjälpa alla mina nära och kära och även andra, att må bättre, tjäna betydligt mer och leva livet så som det, enligt mig, ska levas. Min kunskap, glädje, framtidstro och ekonomi förbättras för varje månad! Marina, din kunskap är enorm. Jag förstår nu varför du har lyckats, utbildningen är helt enastående och jag har en del att jämföra med. Dessutom skriver du på ett spännande och inspirerande sätt. Jag älskar Mp3 filerna och lyssnar på dem om och om igen

18 Så vi i SWEA har två mycket betydelsefulla saker att erbjuda dig: 1. En utbildning som gör att du kan lyckas stort med allt du vill här i livet 2. En möjlighet att bli ekonomiskt oberoende för all framtid Låter det intressant för dig? Vill du veta mer om vår utbildning? Att bli medlem i SWEA är helt gratis och du kan bli det redan idag. Vill du få SMS nummer 1 så investerar du 25 när du blivit medlem. Har du inte 230 kr att investera i dig själv och i din framtid, ja då behöver du denna möjlighet mer än någon annan.

19 Om du vill bli medlem redan nu, så är det bara att registrera dig. Den person som har gett dig denna presentation har även gett dig sitt unika SWEA ID namn. Du kanske har fått en e post där det finns en speciell länk till Det är en av mina affärspartners och det är därför du vill registrera dig med just den personen. Om du inte har uppgifterna kontakta honom eller henne och be om ID namnet så att du kan registrera dig. Har du ingen kontaktperson så utser vi en åt dig när din registrering är klar. Håll också utkik efter och reservera din plats på nästa SWEA Live Webcast. Där berättar vi mer om utbildningen och varför den fungerar så bra som den gör. Lyssna på ljudfilen genom att klicka på en bild nedan Väljer du att bli medlem i SWEA så säger jag, Grattis & hjärtligt välkommen till vårt team. Med vänliga hälsningar Marina Green CEO SWEA, Swedish emarketing Education Association SA

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords 1 Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords Visste du att anledningen till att de flesta inte tjänar pengar med Adwords är för att du troligtvis fallit offer för alla de lögner som cirkulerar på

Läs mer

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Lyssna, jag känner mig enormt glad och hedrad att jag får spendera den här tiden med dig just nu och att du tar dig tid

Läs mer

Vägen till en NY RelationsBlueprint...

Vägen till en NY RelationsBlueprint... Vägen till en NY RelationsBlueprint... Kommer du ihåg... sist gick vi igenom den viktigaste delen som kontrollerar din lycka, framgång och tillfredsställelse i kärleksfulla och passionerade relationer

Läs mer

Tre saker du behöver. Susanne Jönsson. www.sj-school.se

Tre saker du behöver. Susanne Jönsson. www.sj-school.se Steg 1 Grunden 0 Tre saker du behöver veta Susanne Jönsson www.sj-school.se 1 Steg 1 Grunden Kärleken till Dig. Vad har kärlek med saken att göra? De flesta har svårt att förstå varför det är viktigt att

Läs mer

Lever du ditt liv fullt ut eller väntar du på att livet ska börja?

Lever du ditt liv fullt ut eller väntar du på att livet ska börja? Lever du ditt liv fullt ut eller väntar du på att livet ska börja? Vi lever i en värld där mycket handlar om ägande och prestationer. Definitionen på att ha lyckats i sitt liv är att haft och gjort mycket,

Läs mer

FATTA BESLUT (håll fast vid det, lita på det) = DETTA SKAPAR VARAKTIG FÖRÄNDRING. Det här gäller all förändring! Mat, rökning, golf etc.

FATTA BESLUT (håll fast vid det, lita på det) = DETTA SKAPAR VARAKTIG FÖRÄNDRING. Det här gäller all förändring! Mat, rökning, golf etc. Tänk i golf. Cai Nilsson Som människor styrs vi av inlärda vanor och mönster, att bryta dessa gör oss osäkra och otrygga. (matvanor, rökning, motion osv..) Dessa måste brytas och ersättas med nya för att

Läs mer

Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial?

Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial? Får jag skriva ditt marknadsföringsmaterial? Jag älskar att skriva! Säljbrev. Annonser. E-postkampanjer. Nyhetsbrev. Banners. Broschyrer. Flyers. Direktreklam. Tackbrev. Enkäter. Landningssidor. Hemsidor.

Läs mer

Texter från filmen Prata Pengar

Texter från filmen Prata Pengar Texter från filmen Prata Pengar 1.1 Boendeformer - Inledning - Vad gör du för något? - Jag letar efter en lägenhet. - Jaha, har du hittat någon? - Ja, den här, titta. Den lägenheten vill jag ha. Den ligger

Läs mer

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma?

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Börja Drömma Belöningar & Erkännanden Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Detta är bara början! Medan du bygger din Vemmaverksamhet, skapar du även din berättelse och sätter exempel

Läs mer

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden.

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden. Inspirationsboken Du är källan till glädje. Låt dig inspireras av dig själv. Gör ditt välmående till ett medvetet val och bli skapare av ditt eget liv. För att du kan och för att du är värd det! Kompromissa

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

Mitt säkra kort. Förord

Mitt säkra kort. Förord Mitt säkra kort Förord Instruktionerna som du nu kommer att läsa fungerar förutsatt att du följer dem till punkt och pricka. Du kommer att tjäna från 10.000 till över 100.000 kronor per månad beroende

Läs mer

Vi vill gratulera och framföra hjärtliga lyckönskningar till er båda på er bröllopsdag.

Vi vill gratulera och framföra hjärtliga lyckönskningar till er båda på er bröllopsdag. 祝 福 : 结 婚 Gratulerar. Jag/Vi önskar er båda all lycka i världen. Gratulerar. Jag/Vi önskar er båda all lycka i världen. Vi vill gratulera och framföra hjärtliga lyckönskningar till er båda på er bröllopsdag.

Läs mer

Livskvalitet-100. Hur är din livskvalitet för tillfället? Gör testet och se hur många poäng du får.

Livskvalitet-100. Hur är din livskvalitet för tillfället? Gör testet och se hur många poäng du får. Livskvalitet-100 Hur är din livskvalitet för tillfället? Gör testet och se hur många poäng du får. Du får en poäng för varje påstående som stämmer. Poäng: 1. Familj / Relationer Jag är nöjd och belåten

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

VILL DU LYCKAS? VÅGA MISSLYCKAS! { ledarskap }

VILL DU LYCKAS? VÅGA MISSLYCKAS! { ledarskap } { ledarskap } VAD HAR PERSONER SOM WALT DISNEY, OPRAH WINFREY, STEVE JOBS OCH ELVIS PRESLEY GEMENSAMT? JO, DE HAR ALLA MISSLYCKATS. VILL DU LYCKAS? VÅGA MISSLYCKAS! V isste du att de flesta framgångsrika

Läs mer

Economista TA MAKTEN ÖVER DIN EKONOMI FÅ ETT ROLIGARE LIV

Economista TA MAKTEN ÖVER DIN EKONOMI FÅ ETT ROLIGARE LIV Economista TA MAKTEN ÖVER DIN EKONOMI FÅ ETT ROLIGARE LIV Pingis Hadenius Chefredaktör Passion for Business, Red Tee och ELLE PULS Redaktörskap inom ELLE och ELLE Lyx Flera år inom kosmetikabranschen som

Läs mer

Eller när man har besiktigat bilen. Vad skönt när man kan åka därifrån och dom hittade ingenting.

Eller när man har besiktigat bilen. Vad skönt när man kan åka därifrån och dom hittade ingenting. Allting nytt Påskdagen 100403 1 Att hitta ingenting kan det va nå`t Det var ju det man gjorde den första påskdagsmorgonen. Man gick till graven där man lagt Jesus och man hittade ingenting. Ibland är det

Läs mer

Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet

Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet Jonathan Jensen Dejtinghandboken.com Innehåll Inledning... 3 Tips 1: Varför?... 4 Tips 2: Våga fråga... 6 Tips 3: Visa inte allt (på en gång)... 7 Tips

Läs mer

10 TIPS - ditt eget recept För balans och framgång!

10 TIPS - ditt eget recept För balans och framgång! 10 TIPS - ditt eget recept För balans och framgång! Kenth Åkerman Det är värt vilket pris som helst att få se en slocknad blick lysa upp på nytt, få se ett leende tändas hos den som tycktes ha glömt att

Läs mer

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Använd SEO Systemet och skapa webbplatser som kan ge dig 90 000 kr per år så snabbt som möjligt. Denna specialrapport

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Utvärdering 2012 - deltagare

Utvärdering 2012 - deltagare Utvärdering 12 - deltagare 145 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Det har varit kul för det är fina lokaler och bra utrustning.

Läs mer

Lata marknadsföraren

Lata marknadsföraren Lata marknadsföraren *************************************************** * * * * Inre Cirkelns Månadsbrev 9, februari 2015 * * * * *************************************************** 9 tips för att lyckas

Läs mer

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Säljare av olika skäl Hur ser du på din egen säljarroll? Jag möter människor som arbetar med försäljning av olika skäl och som ser helt olika på sina uppdrag

Läs mer

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf Vi älskar golf! Välkommen att dela vår passion för världens roligaste spel. Elitspelare, nybörjare, barnfamilj, pensionär kom precis som du är. För oss är det viktigt

Läs mer

EXEMPELTEXTER SKRIVA D

EXEMPELTEXTER SKRIVA D EXEMPELTEXTER SKRIVA D Beskriv Må bra (s. 13) En god hälsa är viktig. Om man vill ha ett långt och bra liv, måste man ta hand om både kropp och själ. Jag försöker äta rätt för att må bra. Jag väljer ofta

Läs mer

tema lycka på lång sikt Positiv psykologi studerar det som fungerar.

tema lycka på lång sikt Positiv psykologi studerar det som fungerar. tema lycka på lång sikt Ta lyckan Positiv psykologi studerar det som fungerar. på allvar Gör mer av det som gör dig glad på sikt och mindre av det som ger snabba kickar. Lycka handlar om en ton i livet

Läs mer

Barn kräver väldigt mycket, men de behöver inte lika mycket som de kräver! Det är ok att säga nej. Jesper Juul

Barn kräver väldigt mycket, men de behöver inte lika mycket som de kräver! Det är ok att säga nej. Jesper Juul Vi har en gammal föreställning om att vi föräldrar alltid måste vara överens med varandra. Men man måste inte säga samma sak, man måste inte alltid tycka samma sak. Barn kräver väldigt mycket, men de behöver

Läs mer

Vägen till självledarskap

Vägen till självledarskap Vägen till självledarskap Medvetna val. Optimal hälsa. Skönare liv. Jag brinner för att stötta människor som är redo att släppa sina gamla övertygelser och skapa sin bästa tillvaro utifrån egna unika talanger,

Läs mer

Ta vara på tiden, du är snabbt "för gammal" för att inte behöva ta ansvar.

Ta vara på tiden, du är snabbt för gammal för att inte behöva ta ansvar. Några ord till min Tips och råd från IHL1A, 16 januari 2015 Lev livet medan du kan Tänk ej för mycket på framtiden, ej heller på det förflutna Var snäll mot dem som är snälla mot dig; det lönar sig. Gör

Läs mer

Låt intuitionen guida dig! 229:- av Hans Thörn med Catarina Rolfsdotter-Jansson

Låt intuitionen guida dig! 229:- av Hans Thörn med Catarina Rolfsdotter-Jansson PERIODENS ERBJUDANDE HEL av Hans Thörn med av Hans Thörn med Låt intuitionen guida dig! För att ett barn ska växa upp till en hel människa, som lever livet fullt ut och utnyttjar sin fulla kapacitet, räcker

Läs mer

Vi får många mejl med tacksamma röster från personer som vi hjälpt.

Vi får många mejl med tacksamma röster från personer som vi hjälpt. Vi får många mejl med tacksamma röster från personer som vi hjälpt. Här är några: Vilken kunskapskälla du är. Stort tack! Tusen tack för ett extremt snabbt svar. Tack, tack! Tack som vanligt för snabba

Läs mer

bab.la Fraser: Personligt Lyckönskningar Svenska-Svenska

bab.la Fraser: Personligt Lyckönskningar Svenska-Svenska Lyckönskningar : Giftermål Gratulerar. Jag/Vi önskar er båda all lycka i världen. Gratulerar. Jag/Vi önskar er båda all lycka i världen. Vi vill gratulera och framföra hjärtliga lyckönskningar till er

Läs mer

NORDEN I BIO 2008/09 Film: Goðir gestir (Island 2006) Svensk text

NORDEN I BIO 2008/09 Film: Goðir gestir (Island 2006) Svensk text 1 Har du köpt tillräckligt med saker? 2 Tja... Jag vet inte. Vad tycker du? Borde jag handla mer saker? 3 Är det nån på ön som du inte har köpt nåt åt? 4 -Ja, en. -En? 5 -Dig. -Men jag bor inte på ön...

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

MÖT ANN CATRIN KEY ACCOUNT MANAGER TACK FÖR ETT GIVANDE FRUKOSTEVENT MARKNADEN OCH PERIDO. PeriScoop

MÖT ANN CATRIN KEY ACCOUNT MANAGER TACK FÖR ETT GIVANDE FRUKOSTEVENT MARKNADEN OCH PERIDO. PeriScoop MÖT ANN CATRIN KEY ACCOUNT MANAGER TACK FÖR ETT GIVANDE FRUKOSTEVENT MARKNADEN OCH PERIDO PeriScoop 1 /6 Ann Catrin tänker på dig För att ge våra kunder en möjlighet att lära känna oss på Perido lite bättre

Läs mer

bab.la Fraser: Personligt Lyckönskningar Svenska-Kinesiska

bab.la Fraser: Personligt Lyckönskningar Svenska-Kinesiska Lyckönskningar : Giftermål Gratulerar. Jag/Vi önskar er båda all lycka i världen. 祝 贺, 愿 你 们 幸 福 快 乐, 天 长 地 久 Vi vill gratulera och framföra hjärtliga lyckönskningar till er båda på er. 致 以 我 对 你 们 婚 姻

Läs mer

TÖI ROLLSPEL F 003 Sidan 1 av 5 Försäkringstolkning

TÖI ROLLSPEL F 003 Sidan 1 av 5 Försäkringstolkning ÖI ROLLSPEL F 003 Sidan 1 av 5 Försäkringstolkning Ordlista stålskena fraktur brott i handleden akuten amputering konvention avtal efterskott omprövning överklaga SJUVÅRD VID ILLFÄLLIG VISELSE UOMLANDS

Läs mer

DESIGN YOUR OWN FUTURE

DESIGN YOUR OWN FUTURE FIRST LOOK + FAST START EQOLOGY: Norsk utmanare DIRECTOR 60 + Bygg en extra inkomst på 60 dagar FRAMGÅNGSRIKT FÖRETAG, INNOVATIVA PRODUKTER, PERFEKT TIMING DESIGN YOUR OWN FUTURE Produkter 8 10 Som kund

Läs mer

Swedish. www.ashtarcommandcrew.net www.benarion.com www.benarion.com/sverige copyright Ben-Arion (se sista sidan) BenArion

Swedish. www.ashtarcommandcrew.net www.benarion.com www.benarion.com/sverige copyright Ben-Arion (se sista sidan) BenArion 1 Swedish www.ashtarcommandcrew.net www.benarion.com www.benarion.com/sverige copyright Ben-Arion (se sista sidan) BenArion 15 april 2013 Hur känns det att bli upplyst? (What Does Enlightenment Feel Like?)

Läs mer

Vad händer i Kina? KOSMOPOLITISKA KINESER

Vad händer i Kina? KOSMOPOLITISKA KINESER Vad händer i Kina? Publicerad: 2011-09-25 15:20 Ändrad: 2011-09-25 15:35 Fredrik Härén ägnade flera år i början av detta millennium åt att förstå vad det betyder att utvecklingsländer bestämt sig för att

Läs mer

SAPU Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning

SAPU Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning KÄNSLOFOKUSERAD PSYKOTERAPI SAPU Claesson McCullough 2010 Information för dig som söker psykoterapi Det finns många olika former av psykoterapi. Den form jag arbetar med kallas känslofokuserad terapi och

Läs mer

Hörmanus till elevboken (sfi D)

Hörmanus till elevboken (sfi D) 1 Nyheter Lyssna på nyheterna. Vilka påståenden stämmer med nyheterna. Det blir fyra bokstäver över. 1 Elever som byter gymnasieskola eller program får räkna med att de ibland måste studera fyra till fem

Läs mer

Intervju: Björns pappa har alkoholproblem

Intervju: Björns pappa har alkoholproblem Intervju: Björns pappa har alkoholproblem Björns föräldrar separerade när han var ett år. Efter det bodde han mest med sin mamma, men varannan helg hos sin pappa, med pappans fru och sin låtsassyster.

Läs mer

Innehållsförteckning Rudolf sida 1 Welcome to New York sida 2 Mystiska tjejen sida 3 Rymlingen Rebecka sida 4 Passet sida 5 Fångad sida 6

Innehållsförteckning Rudolf sida 1 Welcome to New York sida 2 Mystiska tjejen sida 3 Rymlingen Rebecka sida 4 Passet sida 5 Fångad sida 6 Innehållsförteckning Rudolf sida 1 Welcome to New York sida 2 Mystiska tjejen sida 3 Rymlingen Rebecka sida 4 Passet sida 5 Fångad sida 6 Rudolf Nu ska jag berätta om Rudolf Rudenstam. Rudolf är 38 är

Läs mer

Personlig framgång och frihet. Om skaparen

Personlig framgång och frihet. Om skaparen Personlig framgång och frihet Om skaparen När Tomas var liten skilde sig hans föräldrar. Han blev mobbad i skolan och blev allt mer innesluten och aggressiv, och började själv att mobba, stjäla, dricka

Läs mer

Santos hade precis avslutat träningen med ungdomslaget när tränaren kom och kallade på honom.

Santos hade precis avslutat träningen med ungdomslaget när tränaren kom och kallade på honom. 1. Santos hade nu spelat för klubben ungdomslag i två år och trivdes oerhört bra med sitt nya liv. Han fick i princip hålla på med det han älskade från morgon till kväll. Ja, de hade ju lite skola också

Läs mer

Den här skräddarsydda SÄLJBREVSKURSEN

Den här skräddarsydda SÄLJBREVSKURSEN Den här skräddarsydda SÄLJBREVSKURSEN är garanterat din bästa investering någonsin eller så får du alla pengarna tillbaka Tillsammans med endast 10 andra personer får du unik kunskap som du direkt kan

Läs mer

Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012

Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012 Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012 Välkomna till det 24:e inspirationsbrevet. Repetera: All förändring börjar med mina tankar. Det är på tankens nivå jag kan göra val. Målet med den här kursen är

Läs mer

Bli företaget kunderna älskar att köpa av

Bli företaget kunderna älskar att köpa av Workshop för småföretagare som vill framåt snabbare Bli företaget kunderna älskar att köpa av ******************************************************************************** WORKSHOP MED BJÖRN STRID OBS!

Läs mer

TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE!

TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE! VÄRLDENS STÖRSTA KONST PROJEKT FÖR VÄLGÖRENHET LANSERADES I KAPSTADEN Press release 14-April-2012 Peace Love & Photography TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE! ABCharity projektet lanserades framgångsrikt

Läs mer

En samordnare tillsattes på MCC. Under åren har det varit fyra (4) olika samordnare.

En samordnare tillsattes på MCC. Under åren har det varit fyra (4) olika samordnare. 1 Rapport MCC:s fadderprogram hösten 2012 Bakgrund Rapporten gjordes av Linda Hårsta-Löfgren under hennes praktik vid MCC under hösten 2012. Innan Linda for till Sri Lanka fick hon ett underlag med frågeställningar

Läs mer

Ledarskapsprogrammet. Mästarskaparna Lär dig framgångsrika beteenden

Ledarskapsprogrammet. Mästarskaparna Lär dig framgångsrika beteenden Ledarskapsprogrammet Många menar att NLP är det bästa man kan hitta inom chefsutveckling. Det tror vi är en bra grund för framgångsrikt ledarskap. Läs här om alla verktyg du kommer lära dig. Genom hela

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

Mia Börjesson. Mia Börjesson +46703058952 miaborje@gmail.com. Börjesson Utbildning och Underhållning AB

Mia Börjesson. Mia Börjesson +46703058952 miaborje@gmail.com. Börjesson Utbildning och Underhållning AB Mia Börjesson Auk socionom Fil mag. i socialt arbete Grundläggande Psykoterapeututbildning Diplomerad lösningsfokus korttids terapeut Handledare/veiledare Certifierad Coach ICF Mia Börjesson +46703058952

Läs mer

andra... då vill den andra personen plötsligt träffa dig igen.

andra... då vill den andra personen plötsligt träffa dig igen. Högkänslighet Comfort Zone, november 2008 Copyright 1999-2010 Elaine N. Aron, Ph.D. All rights reserved Copyright 2012 den svenska översättningen EM Bruhner. Alla rättigheter reserverade Fler artiklar

Läs mer

Rapport Kompetenta familjer Feriepraktik sommaren 2013

Rapport Kompetenta familjer Feriepraktik sommaren 2013 Rapport Kompetenta familjer Feriepraktik sommaren 2013 Alamir Samir Elvira Fernandez Elin Lindberg Bakgrund Att forska är att skaffa sig djupare kunskaper om ett ämne, kan vara vad som helst. Föräldrastöd

Läs mer

KRAFT TRÄNING RESULTAT INTRA/ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! START DATUM 2015 FÖR MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE.

KRAFT TRÄNING RESULTAT INTRA/ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! START DATUM 2015 FÖR MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE. KRAFT & RESULTAT TRÄNING START DATUM 2015 1 Juni 16 Sept MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE FÖR INTRA/ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! FÖR INTRA/ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! Mer BUSINESS,

Läs mer

Skrivglädje i vardagen!

Skrivglädje i vardagen! glädje i vardagen! - distanskursen för dig som vill hitta skrivglädje i vardagen! Inspirationsbrev om drömmar Hej! Nu har du nått halvvägs in i kursen och viktigast är att du har startat upp ditt skrivande

Läs mer

LISAS DAGBOK när autismen tar över. Thomas Filipsson

LISAS DAGBOK när autismen tar över. Thomas Filipsson LISAS DAGBOK när autismen tar över Thomas Filipsson Barnläkaren var tydlig och korrekt Det är något som inte stämmer. Orden är hämtade från den 8 maj 1995. På avdelning 15 på Vrinnevisjukhuset i Norrköping.

Läs mer

Så stärker du barnets självkänsla

Så stärker du barnets självkänsla Så stärker du barnets självkänsla Ett barn med god självkänsla har större chans att lyckas i livet. Vi berättar hur du stärker ditt barns självkänsla. Missa inte den här artikeln! Självkänsla är det värde

Läs mer

Innehåll. Kan alla sälja? 5

Innehåll. Kan alla sälja? 5 Innehåll Kan alla sälja? 5 Del 1. Dina egenskaper som säljare Vill du sälja? 9 Gillande 12 Lyhördhet 15 Kundförståelse 17 Målfokus 21 Din drivkraft 24 Uthållighet 29 Del 2. Anpassa ditt säljarbete Vad

Läs mer

En 34 veckors onlinereträtt i det dagliga livet. Vägledning vecka 2

En 34 veckors onlinereträtt i det dagliga livet. Vägledning vecka 2 i En 34 veckors onlinereträtt i det dagliga livet Vägledning vecka 2 Vägledning: Vi tittar närmare på våra berättelser Vår historia från djupet När vi granskade vårt livs historia i fotoalbumet förra veckan,

Läs mer

Hamlet funderingsfrågor, diskussion och högläsningstips

Hamlet funderingsfrågor, diskussion och högläsningstips en lektion från Lärarrummet för lättläst - www.lattlast.se/lararrum Hamlet funderingsfrågor, diskussion och högläsningstips Ämne: Svenska, SVA, SFI Årskurs: 7-9, Gym, Vux Lektionstyp: reflektion och diskussion

Läs mer

Publicerad i Femina. När känner vi arbetsglädje?

Publicerad i Femina. När känner vi arbetsglädje? Jobba dig lycklig Att ha ett arbete är en av de absolut viktigaste faktorerna för vår lycka, trots larmrapporter om stress och utbrändhet. Det visar den internationella lyckoforskningen. Bengt Brülde är

Läs mer

VAD JAG HOPPAS PUBLIKEN TÄNKER EFTER DOM SETT FILMEN - JAG HOPPAS ATT DOM ALDRIG GLÖMMER DEN

VAD JAG HOPPAS PUBLIKEN TÄNKER EFTER DOM SETT FILMEN - JAG HOPPAS ATT DOM ALDRIG GLÖMMER DEN HEM OM FILMEN VAD JAG HOPPAS PUBLIKEN TÄNKER EFTER DOM SETT FILMEN - JAG HOPPAS ATT DOM ALDRIG GLÖMMER DEN "Jag ville vara med i filmen för att jag vill visa, hjälpa och förändra läget kring barn och ungdomar

Läs mer

Mina listor. En Android-applikation. Rickard Karlsson 2013-06-09. Rickard Karlsson - rk222cu Linnéuniversitet rk222cu@student.lnu.

Mina listor. En Android-applikation. Rickard Karlsson 2013-06-09. Rickard Karlsson - rk222cu Linnéuniversitet rk222cu@student.lnu. Mina listor En Android-applikation Rickard Karlsson 2013-06-09 Rickard Karlsson - rk222cu Linnéuniversitet rk222cu@student.lnu.se Innehållsförteckning 2. Innehållsförteckning 3. Abstrakt 4. Inledning/bakgrund

Läs mer

Ensam och fri. Bakgrund. Om boken. Arbetsmaterial LÄSAREN. Författare: Kirsten Ahlburg. www.viljaforlag.se

Ensam och fri. Bakgrund. Om boken. Arbetsmaterial LÄSAREN. Författare: Kirsten Ahlburg. www.viljaforlag.se Arbetsmaterial LÄSAREN Ensam och fri Författare: Kirsten Ahlburg Bakgrund Ensam och fri är en berättelse om hur livet plötsligt förändras på grund av en skilsmässa. Vi får följa Lena och hennes tankar

Läs mer

personlig hälsa per appelqvist

personlig hälsa per appelqvist per appelqvist Så förhöjer vi båtupplevelsen forskning på hjärnaktivitet visar att om vi fokuserar på en sak i taget så blir vi lyckligare. vägen dit går via mindfulness. en av landets ledande experter,

Läs mer

ANNA OCH EMIL GILLAR BILAR

ANNA OCH EMIL GILLAR BILAR ANNA OCH EMIL GILLAR BILAR Båda är bilintresserade. Anna Haag kunde så mycket om bilar när hon och Emil Jönsson började hålla ihop att han trodde att hon tjuvtränat för att imponera på honom. Det brittiska

Läs mer

VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu.

VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu. VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu. HUR 1. Hur skiljer sig content marketing från traditionell reklam? 2. Varför snackar alla om content marketing? 3. Så bygger

Läs mer

Ljusets barn. en resa mot självständighet

Ljusets barn. en resa mot självständighet Ljusets barn en resa mot självständighet 1 2 Ljusets barn - en resa mot självständighet Copyright 2012, Eva Lager Ansvarig utgivare: Eva Lager Omslagsbilder: Viktoria Wigenstam (Glommersträsk) Framställt

Läs mer

Elias. Elias livsstil

Elias. Elias livsstil Tävlingen gick ut på att gå igenom en påhittad persons kollapsade privatekonomi och göra upp en plan för hur den kan bli bärkraftig. Utan att livet blir alltför torftigt. Läs klassens plan för Elias. Elias

Läs mer

1. Jag har bra självkänsla och tycker om mig själv som jag är oavsett vad jag presterar.

1. Jag har bra självkänsla och tycker om mig själv som jag är oavsett vad jag presterar. Balanshäftet, arbetsblad Nedanstående påståenden hjälper dig att hitta balans eller obalans i dig själv och din tillvaro just nu. Läs varje påstående lugnt och noggrant och försök att svara med det du

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Efter första bollträffen är du såld på golfen

Efter första bollträffen är du såld på golfen Efter första bollträffen är du såld på golfen Den dag du står på övningsbanan och träffar bollen helt rent, ser den lyfta mot skyn i en hög båge det är då du förstår. Förstår tjusningen med golfen. Förstår

Läs mer

RÖRLÄGGAREN SOM BLEV BERGSGUIDE

RÖRLÄGGAREN SOM BLEV BERGSGUIDE SH RÖRLÄGGAREN SOM BLEV BERGSGUIDE 2014-03-25 14:26 Det finns de som gillar att åka skidor. Och så har vi Bengt Lundberg vars hela liv genomsyras av skidåkning. Utöver det dagliga kneget som bergsguide

Läs mer

Jag har legat vaken hela natten, sa hon, och bara tänkt på honom. Hon fnissade till. Hon vände sig mot mig och det lyste om henne.

Jag har legat vaken hela natten, sa hon, och bara tänkt på honom. Hon fnissade till. Hon vände sig mot mig och det lyste om henne. Del 1 Det är jag som är kvar. Det är jag som ska berätta. Jag kände dem båda två, kände till hur de levde och hur de dog. Det är inte länge sedan det hände. Jag är ung, som de. Som de? Kan det vara möjligt?

Läs mer

Arbetsterapeut ett framtidsyrke

Arbetsterapeut ett framtidsyrke Arbetsterapeut ett framtidsyrke Arbetsterapeut ett framtidsyrke, september 2011 (rev. februari 2013) Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter (FSA) Utgiven av FSA, Box 760, 131 24 Nacka ISBN: 91-86210-70-X

Läs mer

Gjord av Kapitel 1 - Hej! Sid: 4-5

Gjord av Kapitel 1 - Hej! Sid: 4-5 Gjord av Kapitel 1 - Hej! Sid: 4-5 Kapitel 2 - Brevet 6-7 Kapitel 3 - Nycklarna 8-9 Kapitel 4 - En annan värld 10-11 Albin Kapitel 5 - En annorlunda vän 12-13 Kapitel 6 - Mitt uppdrag 14-15 Kapitel 7 -

Läs mer

TALANG TILL TOPP TIPs från coachen TANkAr från dig 1

TALANG TILL TOPP TIPs från coachen TANkAr från dig 1 TALANG TILL TOPP Tips från coachen tankar från dig 1 Innehåll Förord 3 Du är en del av svensk ridsport 4 En idrott med hästen i centrum 6 Tillsammans 8 Vad är talang? 10 Vad motiverar dig? 12 Sätta mål!

Läs mer

Personliga ledarskapet

Personliga ledarskapet Personliga ledarskapet sätta mål, få det att hända och ha balans Bengt Kallenberg! Du kommer bl.a få med dig... Hur du sätter mål som ger energi och motivation Viljans betydelse och dess sju kvaliteter

Läs mer

Svenska 1-2-3-4 GRAMMATIK

Svenska 1-2-3-4 GRAMMATIK Svenska 1-2-3-4 GRAMMATIK This is a document containing all the grammar explanations and examples from the website www.svenska.digital ADJEKTIV A - Normal konstruktion: en X ett X + t många X + a den X

Läs mer

UpDate. För oss som rest med Up With People I DETTA NUMMER

UpDate. För oss som rest med Up With People I DETTA NUMMER DECEMBER 2013 UpDate För oss som rest med Up With People I DETTA NUMMER KALENDER... sid. MEDLEM 2014... sid. SPÅR I HJÄRTAT OCH MINNEN FÖR LIVET... sid. VERKA FÖR SUWPAA... sid. STIPENDIEFONDEN... sid.

Läs mer

Ditt livs viktigaste investering

Ditt livs viktigaste investering Ditt livs viktigaste investering En handledning Du investerar i dig själv dagligen: utbildning, relationer, karriär. Men har du någon gång reflekterat över värdet av att investera i den andliga aspekten

Läs mer

Om någon förblir i mig bär han rik frukt! Av: Johannes Djerf

Om någon förblir i mig bär han rik frukt! Av: Johannes Djerf Om någon förblir i mig bär han rik frukt! Av: Johannes Djerf Vi har under de senaste två söndagarna talat om längtan efter liv i den kristna tron. Längtan efter Guds Helige Ande och att fortsätta bygga

Läs mer

Se, jag gör allting nytt.

Se, jag gör allting nytt. Se, jag gör allting nytt. I bibelns sista bok, uppenbarelseboken, kan man i ett av de sista kapitlen läsa hur Gud säger Se jag gör allting nytt (Upp 21:5). Jag har burit med mig de orden under en tid.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NU SKIN

VÄLKOMMEN TILL NU SKIN KOM IGÅNG 1. Kom igång-lista Det är viktigt att ha en lista för att komma igång. Fyll i var och en av följande punkter för att börja din verksamhet hos Nu Skin : 1. Anmäl dig som distributör och få ditt

Läs mer

GREEN STATE ANALYS BESLUT LÖNSAMHET. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt.

GREEN STATE ANALYS BESLUT LÖNSAMHET. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt. DIGITAL PRESENCE Innehållsförteckning Detta dokument är till för att ge dig en förståelse i vilka vi är, vad vi erbjuder & hur vi arbetar för att gör din digitala

Läs mer

Led dig själv med visioner

Led dig själv med visioner Var är du i livet Söker du färdigheter r och verktyg för att kunna Led dig själv med visioner en kurs i personligt ledarskap och effektivitet hantera förändringar? Är du intresserad av personlig utveckling

Läs mer

Jag har något att berätta

Jag har något att berätta Jag har något att berätta Resenärer vill komma hem från en resa och kunna dela med sig av en fantastisk berättelse; om den överraskande goda middagen på en nyöppnad restaurang, om hur man hittade ett undangömt

Läs mer

1. Låt mej bli riktigt bra

1. Låt mej bli riktigt bra 1. Låt mej bli riktigt bra Rosa, hur ser en vanlig dag i ditt liv ut? Det är många som är nyfikna på hur en världsstjärna har det i vardagen. Det börjar med att min betjänt kommer in med frukost på sängen.

Läs mer

Hjärnan som hjälpte guldlaget att våga vinna

Hjärnan som hjälpte guldlaget att våga vinna Hjärnan som hjälpte guldlaget att våga vinna Artikel i Svenska Dagbladet, Av Henrik Ennart, Tor 2 Juli, 2015, 07.24 En unik satsning på mental träning bäddade för de heroiska insatser som gav EMguld. U21-laget

Läs mer

Att leva med schizofreni - möt Marcus

Att leva med schizofreni - möt Marcus Artikel publicerad på Doktorn.com 2011-01-13 Att leva med schizofreni - möt Marcus Att ha en psykisk sjukdom kan vara mycket påfrestande för individen liksom för hela familjen. Ofta behöver man få medicinsk

Läs mer

Hon vill få Skåne att cykla

Hon vill få Skåne att cykla Page 1 of 5 Detta är en utskriftsvänlig version av artikeln. Hon vill få Skåne att cykla Av Anna Lindblom 28 MAJ 13.39 Kristin Nilsson är tyskan som vill ge sitt nya hemland Sverige den cykelturism hon

Läs mer

MagIQ Plan. Carola Liva Lind 2012

MagIQ Plan. Carola Liva Lind 2012 MY MagIQ Plan Carola Liva Lind 2012 *De närmsta i mitt nätverk är förutom mig de mest värdefulla för mig. *De närmsta i mitt nätverk är de närmsta för att de ska verka för mig. *De närmsta i mitt nätverk

Läs mer

MÖTET. Världens döttrar

MÖTET. Världens döttrar Världens döttrar Fotografen Lisen Stibeck har porträtterat unga flickor runt om i världen. De har alla olika uppväxt, bakgrund och möjligheter men ändå har de tre saker gemensamt. Oro, förvirring och framtidsdrömmar.

Läs mer

spelstrategier 76 GALOPP MAGASINET

spelstrategier 76 GALOPP MAGASINET 76 GALOPP MAGASINET 76-81 Spelstratergier-del-2.indd 76 08-01-16 14.04.19 Spela på Galopp! BLI RIK PÅ ATT KUNNA MER ÄN ANDRA Åldersvikter... utveckling... tränarstall... och födelsedag viktiga faktorer

Läs mer

FIRA VIKTIGT DINA. DRÖMMaR. Nå dina mål DRIVKRAFT FOKUSERA LEDARE SKRIV VERKLIGHET RESURSER TRÄNING FRAMGÅNG BRA TYDLIGT MALIN BOSTRÖM

FIRA VIKTIGT DINA. DRÖMMaR. Nå dina mål DRIVKRAFT FOKUSERA LEDARE SKRIV VERKLIGHET RESURSER TRÄNING FRAMGÅNG BRA TYDLIGT MALIN BOSTRÖM RESURSER TRÄNING NÅ LYCKAS DRÖMMaR Ta VERKLIGHET DRIVKRAFT många VILjA Nå dina mål 10 enkla steg till framgång Malin Boström MÅLTAVLA TYDLIGT LEDARE FRAMGÅNG SKRIV INDER HANDLINGSPLAN DINA 10 ENkLA steg

Läs mer