Bofakta Bostadsrättsföreningen. Brf Vättervyn

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bofakta Bostadsrättsföreningen. Brf Vättervyn"

Transkript

1 Bofakta Bostadsrättsföreningen Brf Vättervyn 1 november 2009

2 Situationsplan Ny situationsplan daterad Husen benämns 1 och 2. Hus 1 ligger närmast centrum, dvs. längst norrut. Mellan husen kommer en gemensam uteplats att byggas. Där finns också en rad parkeringsplatser. För den som har svårt att nå uteplatsen eller huvudentrén via trappor eller asfalterad gångväg finns möjlighet att gå in i en entré i garageplan och ta hissen upp till första plan. Kommunens arbete med att ändra detaljplanen pågår fortfarande. Först när arbetet är klart kan vi garantera utformningen av husen och tomten.

3 Bofakta innehåll Situationsplan sid 2 Innehållsförteckning sid 3 Tidplan sid 3 Trygghet sid 4 Bostadsrätter med fantastiskt läge sid 5 Att köpa och bo i bostadsrätt sid 5 Beskrivning sid 6-7 Lägenhetsfördelning sid 7 Betongens fördelar sid 7 Kommunikationer, parkering sid 7 Insats och månadsavgift sid 9-10 Entréplan hus 1 sid 11 Lägenhetsblad sid Solstudie (balkong i norrläge) 1 juni kl Några vanliga frågor sid Normalplan sid 47 Försäljning sid 48 Kontakt sid 48 Tidplan Bokning av lägenheter i Brf Vättervyn är möjlig från och med maj Samtidigt pågår kommunens detaljplanearbete och Hökerum Byggs arbete med att projektera Brf Vättervyn. Går allt enligt tidplan kommer detaljplanen att vara klar i början av år Vi räknar då med att kunna starta byggnationen någon månad senare och inflyttning kommer att vara möjlig ungefär ett år senare.

4 Bild tagen från hamnområdet. Långt upp till höger i bild syns en vit fläck där husen kommer att ligga. Trygghet Din bostad är något viktigt. Det är en plats där Du ska trivas och känna Dig trygg och bekväm. En plats där Du ska ha möjlighet att vara precis den Du vill vara. Därför har vi lagt mycket kraft på att den som köper en bostadsrätt av oss ska känna sig trygg och nöjd med sitt köp. Det här är viktiga saker för oss: - Lägenheterna ska vara prisvärda. Ta en titt på marknaden. Brf Vättervyn tål att jämföras! - Alla lägenheter ska ha en egen stor balkong eller uteplats. Standardstorleken på en balkong hos Hökerum Bostadsrätter är hela 18 kvadratmeter! De minsta lägenheterna har dock en mindre balkong. - Huset är mycket energieffektivt och därmed ett smart val både ur miljöaspekt och ekonomiskt. Läs mer under rubriken Vi bygger I betong. - Huset kan inte angripas av fukt och mögelbekymmer. Det finns helt enkelt inga organiska material I konstruktionen som kan mögla. - Från att Du har skrivit på ditt upplåtelseavtal garanterar Hökerum Bygg AB att insatsen inte kommer att stiga. - Förblir några lägenheter i föreningen osålda garanterar Hökerum Bygg AB att de sex månader efter inflyttning går in och köper dessa lägenheter. - Du som köper en lägenhet redan under byggtiden ska ha goda möjligheter att sätta en personlig prägel på Din bostad. Det gör du genom individuella val. Du kan välja olika köksluckor, bänkskivor, badrumsinredning, innerdörrar, färger med mera. I de större lägenheterna (från 70 kvm och uppåt) finns också möjlighet att helt ta bort ett sovrum. - Under byggtiden får köparna regelbundet brev hem där vi välkomnar till visningar och informerar om vad var och en behöver förbereda för att flytten ska bli trevlig och smidig. - Föreningen har en Byggfelsförsäkring som gäller i tio år. Enligt lag ska alla som bygger bostadshus teckna en Byggfelsförsäkring. Denna omfattar kostnader för att avhjälpa fel i konstruktion, material eller arbete. - Entreprenadgaranti i fem år. Fem år efter att slutbesiktning av huset har skett genomförs ytterligare en besiktning av huset av en sakkunnig besiktningsman. Hökerum Bygg AB rättar till de eventuella fel som konstateras.

5 Bostadsrätter med fantastiskt läge Byggnadsutformning Målsättningen med bostäderna är att erbjuda välplanerade lägenheter med god standard. De båda husen kommer att ha garage i bottenplan och byggas i fyra hela våningar samt en indragen takvåning. Samtliga lägenheter är placerade så att de får en fantastisk utsikt över Vättern. Alla kommer att ha en balkong på minst 18 kvadratmeter! Det är 1 km till kyrkan mitt i Gränna och alldeles intill huset finns en busshållplats. Samtliga lägenheter får en fantastisk Vätterutsik och en riktigt stor inglasningsbar balkong. kökslucka Elin, vit (vårt standardkök) med inslag av Elin, röd vitrinskåp (finns som tillval). Tillval Lägenheterna har en så god grundstandard att inte en enda krona behöver läggas på extra tillval. Dock är det många som gärna gör vissa personliga val. De flesta tillval som är möjliga finns illustrerade i en tillvalskatalog. Denna katalog skickas till de personer som tecknat sig för en lägenhet i god tid innan valen måste vara gjorda. Alla som köpt en lägenhet träffar en av Hökerum Byggs kund- och tillvalsansvariga för att gå igenom vilka val som ska göras. Det är till den personen man ska vända sig med frågor om tillval, priser och vad som är möjligt att förändra i sin lägenhet. Exempel på val: köksluckor och köksinredning, vitvaror och handtag. Innerdörrar, kakel och klinkers, garderobsinredning, tapeter och färg på väggar samt badrumsinredning. Att köpa och bo i bostadsrätt Att bo i bostadsrätt I bostadsrättsföreningen äger de boende själva, genom bostadsrättsföreningen, sina lägenheter. De boende betalar en insats när de köper sin bostadsrätt. En månadsavgift betalas till föreningen i förskott. Avgiften skall täcka föreningens verkliga kostnader för fastigheterna såsom räntor och amorteringar, drift- och underhållskostnader mm. Insatser och månadsavgifter redovisas på sidorna Dessa kommer att säkras i samband med att den ekonomiska planen för föreningen upprättas. Månadsavgiften avgörs till stor del av rådande ränteläge. Vi har här redovisat en månadsavgift som baseras på en fast femårsränta samt viss amortering. Lånet är dock troligtvis rörligt fram till att föreningens styrelse tillträder.

6 Medbestämmande och gemensamhet De boende har full insyn i föreningens ekonomi och är med och bestämmer om föreningens verksamhet, genom den styrelse som väljs vid den årliga föreningsstämman. Reparationer, moderniseringar och ändringar i lägenheten bestämmer de boende själva över. Den yttre miljön hör till bostadsrättsföreningen. De boende kan tillsammans besluta om förbättringar av utemiljön som därigenom kan bli mer trivsam. Genom bostadsrättsföreningen skapas kontakt mellan de boende, och förutsättningar för gemensamma aktiviteter. Övrigt I månadsavgiften ingår värme, vatten och sophämtning. Som medlem i föreningen har man tillgång till relaxrum med bastu och dusch samt övernattningsrum. Föreningen kommer att ha en inkomst i form av hyra för p- platser. Beskrivning Huset uppfyller i de krav på tillgänglighet som finns. Exempelvis går det att få plats med en sjuksäng i sovrummet på samtliga lägenheter. Trösklarna är enkla att passera även med rullator eller rullstol. Det finns inga trappsteg från entrén eller hissen. Husen Tak papp Ytterfasad betongelement med putsliknande struktur Fönster trä / aluminium 2+1 glas isolerruta Glaspartier trä / aluminium 2-glas energiglas Entrédörrar troligtvis lackad aluminium Tamburdörrar eklaminat dörrtrycke metall Innerdörrar eklaminat dörrtrycke metall Lägenheter Beskrivning lägenheter avser grundstandard. Möjligheter till tillval finns. Golv lamellparkett ek allrum, sovrum, kök klinker hall, badrum betong balkong trätrall terrasser Väggar kakel vitt badrum målade eller tapet allrum, sovrum, kök, hall Foder Golvlist släta vita eklolierad MDF Tak målat, vitt Omålat balkongtak Kök skåpsluckor Vedum Alva ekmelamin alt. Elin vitmålad handtag metall bänkskiva Myriade ( en mörk skiva) inredning, utdragbara behållare för källsortering spis med keramikhäll, vit

7 diskmaskin, vit kyl / frys, vit diskbänkbeslag rostfritt stänkskydd kakel vitt sockel Vedum Alva alt. Elin vit Garderober luckor Vedum Elin vitmålade handtag metall, lika kök Badrum tvättställ med kommod och engreppsblandare spegel med lysrörsbelysning toalettstol duschhörn alt. badkar med termostatblandare golvvärme ansluten till hushållselen tvättmaskin, vit torktumlare, vit Övrigt fönsterbänkar kalksten fönstersmygar målade porttelefon Hatthylla, badinredning, krokar, mm ingår ej. El, telefoni Bredband, TV Jordfelsbrytare TV-uttag 1st per rum Telefonuttag 2 st per lägenhet Uttag för bredband 1 st per lägenhet Avtalet för TV, telefoni och bredband är inte skrivet när denna broschyr trycks, därför får vi återkomma med mer exakt information samt månadskostnad för dessa tjänster. Den fasta kostnaden för dessa tjänster läggs till månadsavgiften. Takhöjder Plan 1-3: 260 cm Plan 4: 290 cm i bakkant och 260 cm i framkant (se ritning) Våning 5: Sluttande Balkong Relax Samtliga lägenheter har en kvm stor balkong som är inglasad redan från start. Taklägenheterna har även en stor terrass. Denna är inte inglasad.. Gemensamma utrymmen i plan 1. Dessa rymmer Övernattningsrum, relax och bastu. Förråd: Varje lägenhet har ett förråd på plan 1. Förråden har gallerdörrar och gallerväggar och är omkring 3-5 kvm stora. De största lägenheterna har tillgång till de största förråden. Cykelförråd: Det finns ett cykelförråd i varje hus. Garage Garage med automatisk portöppnare. Hissen går direkt upp i huset från garageplan. Golvet beläggs med asfalt och väggarna är av betong. Garaget kommer inte att ha någon egen uppvärmning. Reservation för ev förändringar av sortiment hos leverantör.

8 Betongens fördelar Brf Vättervyn kommer att uppföras med en stomme helt av betong med en isolering bestående av cellplast. Även lägenhetsskiljande väggar, golv och tak är tillverkade av betong. Detta ger en rad fördelar: Inga organiska material som kan mögla. Inomhusmiljön blir mycket tyst. Huset blir värmetrögt. Det innebär att även om temperaturen växlar kraftigt utomhus (tex mellan dag och natt) blir det endast små temperaturskillnader inomhus. Det medför vinster ur uppvärmningssynpunkt. Vi installerar även frånluftsvärmepumpar i husen. De omvandlar värmen ifrånluften till, i första hand, varmvatten. I kombination med betongväggarna ger det låga uppvärmningskostnader. Troligtvis kommer Brf Vättervyn att värmas upp med hjälp av bergvärme. De krav som finns för nybyggnation i Sverige har en övre gräns för energiförbrukning på 110 Kwh / kvm och år. Förbrukningen i våra hus ligger på omkring 80 Kwh / kvm och år. Lägenhetsfördelning Vi räknar med att de båda husen bildar en bostadsrättsförening med totalt 32 bostadsrättslägenheter. Lägenheterna har 2-4 rum och kök. Lgh typ Antal Yta m 2 Våningsplan 2 r o k 7 st 60-61, r ok 12 st 70,3-70, r o k 6 st r o k 3 st 79, rok 2 st 104,6 5 4 r o k 2 st 110,0 5 Kommunikationer, parkering Kommunikationer Kvarteret ligger bara några hundra meter från centrum och behändigt promenadavstånd till det mesta. Parkering Bostadsrättsföreningen har olika typer av parkeringsytor. Platserna kommer att hyras ut av föreningen. Parkeringsdäcken kommer att förses med automatisk portöppnare. Från garaget kan man gå rakt in i huset och därifrån ta hissen upp till lägenheterna. Föreningen kommer även att tillhandahålla ett antal p-platser med motorvärmare. Månadskostnad: P-däcken under husen har 14 platser vardera. Garagen saknar egen uppvärmning. Månadskostnaden för en garageplats blir cirka 550 kr. Det kommer också att finnas ett antal markparkeringar med motorvärmare till varje hus. En sådan plats kostar cirka 300 kr per månad att hyra av föreningen. Observera att styrelsen för föreningen har rätt att justera dessa priser. Även gästparkeringar planeras mellan husen.

9 Insatser och månadsavgifter Hus 1 närmas centrum (norrut) 5 våningar Lgh/vån rok kvm insats mån.avg andel 111/1 2 61, kr kr 2,59% 112/1 2 61, kr kr 2,58% 121/2 3 73, kr kr 3,07% 122/2 3 70, kr kr 2,95% 123/2 3 70, kr kr 2,97% 124/2 3 70, kr kr 2,96% 131/3 3 73, kr kr 3,07% 132/3 3 70, kr kr 2,95% 133/3 3 70, kr 3 741kr 2,97% 134/3 3 70, kr kr 2,96% 141/4 3 73, kr kr 3,07% 142/4 3 70, kr kr 2,95% 143/4 3 70, kr kr 2,97% 144/4 3 70, kr kr 2,96% 151/5 3 alt 4 110, kr kr 4,62% 152/5 3 alt 4 104, kr kr 4,39% *I månadsavgiften ingår kostnader för föreningens lån, vatten, värme, sophantering, inre och yttre fastighetsskötsel och föreningens gemensamma försäkring. Inglasning av balkongen ingår i insatsen (dock ej den stora takterassen).

10 Hus 2 huset närmast Jönköping 5 våningar Lgh/vån rok kvm insats månavg.* andel 211/1 2 61, kr kr 2,58% 212/1 2 61, kr kr 2,59% 221/2 2 61, kr kr 2,58% 222/2 3 73, kr kr 3,07% 223/2 3 70, kr kr 2,96% 224/2 4 79, kr kr 3,32% 231/3 2 61, kr kr 2,58% 232/3 3 73, kr kr 3,07% 233/3 3 70, kr kr 2,96% 234/3 4 79, kr kr 3,32% 241/4 2 61, kr kr 2,58% 242/4 3 73, kr kr 3,07% 243/4 3 70, kr kr 2,96% 244/4 4 79, kr kr 3,32% 251/5 3 alt 4 104, kr kr 4,39% 252/5 3 alt 4 110, kr kr 4,62% *I månadsavgiften ingår kostnader för föreningens lån, vatten, värme, sophantering, inre och yttre fastighetsskötsel och föreningens gemensamma försäkring. Inglasning av balkongen ingår i insatsen (dock ej den stora takterassen).

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37 Några vanliga frågor När vi har sålt tidigare bostadsrättsprojekt i Borås, Ulricehamn, Kinna med flera platser har några frågor varit återkommande. Har ni andra frågor än dessa är ni självklart välkomna med dem till mäklarna på Svensk Fastighetsförmedling eller till oss på Hökerum Bygg AB direkt. När bestämmer Hökerum Bygg om huset ska byggas? När vi känner att intresset är tillräckligt stort och tillräckligt många lägenheter är sålda. Skulle för få lägenheter säljas och byggnationen inte blir av betalas inbetalda insatser och bokningsavgifter tillbaka till dem som köpt/bokat en lägenhet. Vi tror att det är möjligt att fatta beslut om detta under sommaren. Det kan också bli så att vi beslutar om att endast bygga ett av husen i Brf Vättervyn 1. Om så blir fallet är det hus 1 vi kommer att bygga först. Vad händer om någon lägenhet i föreningen förblir osåld? Hökerum Bygg kommer då att köpa denna/dessa lägenheter av föreningen och äga dem tills vidare. De kommer eventuellt att hyras ut tills vi hittar en köpare. Vad händer om den som har köpt en lägenhet avlider innan tillträdet? Lägenheten ägs då av dödsboet. De har rätt att sälja om lägenheten. Den nya köparen måste sedan godkännas av Bostadsrättsföreningens styrelse. Om jag inte väljer att glasa in min altan innan jag köper bostadsrätten, kan jag göra det senare? Ja, om styrelsen medger det. Föreningen kan genom styrelsen ha synpunkter på vilken typ av inglasning som ska gälla. I Brf Vättervyn ingår inglasning av balkongen från start. Kan jag sätta upp markis vid mina fönster? Ja. Styrelsen kommer att besluta om en modell och en kulör. Detta för att huset ska bli så enhetligt som möjligt. Den person som ansvarar för tillvalshantering kommer att ge ytterligare information om markiser och persienner. Kan jag flytta väggar och göra om i min lägenhet? Mycket går att ordna i samband med att inrerdningsvalen görs. Oftast är sovrumsväggar möjliga att flytta eller ta bort. Det finns ett stort antal andra förändringar som är möjliga. Vi har en prissatt katalog där det finns stora möjligheter att välja exempelvis kakel, klinker, innerdörrar, andra köksmaskiner än de som är standard etc. Det är dock svårare att göra förändringar som har med vatten, avlopp och ventilation att göra. Dessa ledningar går genom schakt som löper genom hela huset. Mer exakt vad som är möjligt att göra i varje lägenhet kan diskuteras med tillvalsansvarig person från Hökerum Bygg AB. Det kommer att vara Peter Hjert som är inredningsansvarig för Brf Vättervyn. Ni når honom via e-post: eller telefon

38 Vad kostar det flytta en vägg? Grundavgiften för att ta bort en vägg är 2000 kr. Avgiften beror på att vi då måste rita om lägenheten. (Givetvis är det också enklare och tar mindre tid för hantverkarna att uppföra alla lägenheter med samma planlösning) Till detta pris tillkommer kostnader för flytt av eluttag (och ibland även TV-uttag). Priset för detta arbete beror på omfattningen. Den som är tillvalsansvarig kommer att ha ett givet alternativ att erbjuda. Garanterar ni insatsen och månadskostnaden? Insatsen och månadskostnaden är reglerad genom den ekonomiska planen för Bostadsrättsföreningen. När den ekonomiska planen är granskad och godkänd garanterar Hökerum Bygg AB att insatsen är den angivna för lägenheten. Det är i det skedet som upplåtelseavtalen skrivs. Månadskostnaden baseras på rimliga antaganden om vilka kostnader Bostadsrättsföreningen kommer att ha. Det vill säga kostnader för ränta, försäkringar, värme, sopor, fastighetsskötsel mm. Denna kostnad kan förändras om exempelvis räntan skulle stiga. Föreningen kan också hålla nere kostnaden genom att exempelvis sköta vissa arbetsuppgifter själva och hålla nere elförbrukningen. Hur fungerar inflyttningen? Inflyttningen sker under en hel vecka. Var och en kommer att få en speciell inflyttningsdag. Detta för att undvika allt för mycket trängsel i trapphuset. Under denna dag bokas också en träff in med en inflyttningsvärd från Hökerum Bygg. Den här personen visar Er runt i huset och visar på vissa tekniska lösningar i lägenheten. När betalas första hyran och insatsen? Både insatsen, eventuella tillval och den första månadsavgiften betalas i samband med inflyttningen. Ungefär en månad innan tillträdet kommer fakturorna ut. Observera att insatsen och månadsavgiften betalas direkt till föreningen. Hökerum Bygg fakturerar eventuella tillval. Kan jag titta på liknande lägenheter någon annan stans? Ja! Vi rekommenderar varmt en tur till Ulricehamn och Åsunda Sjöstad. Där är alla lägenheter inflyttade, men det går fint att gå runt och få en känsla av hur husen kommer att se ut. Ta gärna en noggrann titt på balkongerna och inglasningarna. Samma typ av inglasning kommer att vara standard i Brf Vättervyn. Här kommer husen ligga.

39 Exempel Normalplan Beskrivning av ett normalplan i huset.

40 Försäljning Försäljning kommer att ske via Svensk Fastighetsförmedling i Gränna. Information om projektet kommer även att finnas på Internet. Bokningen av lägenheter sker via Svensk Fastighetsförmedling. I samband med att du bokar en bestämd lägenhet betalas en bokningsavgift på kr. När upplåtelseavtalet skrivs betalas en handpenning på 10 procent av köpesumman. Från den summan dras de kr som redan har betalats in. Troligtvis är det möjligt att upprätta upplåtelseavtal under hösten/vintern När detta görs finns en ekonomisk plan som grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förändras samt att lägenheterna utformas på angivet sätt. Kontakt Totalentreprenör Hökerum Bygg AB Stationsvägen Hökerum Tfn Arkitekt Arkitekthuset Jönköping AB Högabergsgatan Jönköping Fastighetsförmedling Svensk Fastighetsförmedling Brahegatan Gränna Tfn Mobil

Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås Situationsplan 7 Vi bygger i betong Detta lovar vi

Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås Situationsplan 7 Vi bygger i betong Detta lovar vi Bofakta mars 2015 Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås 6 Situationsplan 7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning 10-11 Insatser och månadsavgifter 12-13 Lägenhetsfördelning 14 Översikt

Läs mer

Innehåll 2 Inledning 3 Välkommen till Norra Stranden Situationsplan/Parkering 5 Sjöbod/kalasrum/gästrum/terrass 6-7 Vi bygger i betong

Innehåll 2 Inledning 3 Välkommen till Norra Stranden Situationsplan/Parkering 5 Sjöbod/kalasrum/gästrum/terrass 6-7 Vi bygger i betong Bofakta juni 0 Innehåll Inledning Välkommen till orra Stranden Situationsplan/Parkering Sjöbod/kalasrum/gästrum/terrass - Vi bygger i betong Detta lovar vi Beskrivning - Lägenhetsfördelning Översikt Insatser

Läs mer

Brf Lindöporten. Livet på den soliga sidan. Bland det vi särskilt tror att du kommer uppskatta finns:

Brf Lindöporten. Livet på den soliga sidan. Bland det vi särskilt tror att du kommer uppskatta finns: Maj 01 Innehåll Inledning Välkommen till Lindö ituationsplan Poolområde/ästrum/ym/alasrum -7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning 10-11 Lägenhetsfördelning 1 Parkering och garage 1 Insatser

Läs mer

Nu ingår alla tre hus i samma förening!

Nu ingår alla tre hus i samma förening! u ingår alla tre hus i samma förening! Bofakta maj 2014 Innehåll 2 Inledning 2 Välkommen hem till Äppellunden 4-5 Välkommen till Bollebygd 6 Situationsplan 7 Inredningsval 8-9 Beskrivning 10-11 ägenhetsfördelning

Läs mer

Brf Ankarparken INNEHÅLL

Brf Ankarparken INNEHÅLL EHÅ ofakta innehåll 2 nledning 2 rönt är skönt 3 Välkommen till Västra Hamnen 4 Vi bygger i betong 6 etta lovar vi eskrivning rf nkarparken u gör vi plats för ett grönare och skönare Västra Hamnen. rf

Läs mer

Storseglet. Henriksdalshamnen

Storseglet. Henriksdalshamnen Storseglet Henriksdalshamnen Områdesbeskrivning Hammarby Sjöstad är ett av Stockholms största stadsutvecklingsprojekt. Området är ett mycket lyckat exempel på modern stadsutveckling. Dess unika blandning

Läs mer

mer tid att leva och bo

mer tid att leva och bo Trollskogen Bromma En central bostad ger mer tid att leva och bo Trollskogen Järntorget bygger Brf Trollskogen med 105 stycken ljusa och vackra bostadsrätter fördelade på sex trapphus samt två lokaler.

Läs mer

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder!

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder! Blecktornet Södermalm Vi ses hemma hos oss på Söder! På tiden det begav sig. Ett foto från 1939 visar Metargatan 15 och det bostadshus som då låg på samma fastighet där Abacus nu bygger Brf Blecktornet.

Läs mer

Viloparken. Enskededalen

Viloparken. Enskededalen Viloparken Enskededalen Närområde: Kärrtorps centrum Närbutik Tobaksaffär Restauranger Björkhagens golfklubb Globen Nackareservatet Skola: Skarpnäcks skola, Förskola åk 9 Skarpnäck Gamla skola, Förskola

Läs mer

BOSTADSFAKTA K2 KISTA TORN

BOSTADSFAKTA K2 KISTA TORN stockholm, kista BOSTADSFAKTA K KISTA TORN Innehåll Området...sid. Planlösningar gårdsradhus ROK...sid. Planlösningar lägenheter ROK...sid. ROK...sid. ROK...sid. 5 Våningsplan...sid. 6 Fasader... sid.

Läs mer

radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor

radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor villalivets kvalitéer med lägenhetsboendets bekvämlighet livskvalité i nybyggt hem På Smedby Skolväg, mitt i ett befintligt och uppvuxet villaområde

Läs mer

Bofakta Brf. Kärnträdgården Åby, Norrköping. www.karnhem.se. Skapa livsrum! Info Så här går det till... 2 Mall för bokningsavtal...

Bofakta Brf. Kärnträdgården Åby, Norrköping. www.karnhem.se. Skapa livsrum! Info Så här går det till... 2 Mall för bokningsavtal... www.karnhem.se Bofakta Brf. Kärnträdgården Åby, Norrköping Info Så här går det till... 2 Mall för bokningsavtal... 3 Beskrivningar Rumsbeskrivning... 4 Teknisk beskrivning... 6 Garantier och försäkringar...

Läs mer

Med staden för dina fötter. Brf Stadsvyn - 27 bostadsrätter i Uddevalla

Med staden för dina fötter. Brf Stadsvyn - 27 bostadsrätter i Uddevalla Med staden för dina fötter Brf Stadsvyn - 27 bostadsrätter i Uddevalla 1 2 Här ser du ända till bron. Med staden för dina fötter. En vacker vy av framtiden Du har just nu en fantastisk möjlighet i din

Läs mer

ATTRAKTIVT BOENDE. i Södra Hedvigslund. BRF mispeln Älta Nacka

ATTRAKTIVT BOENDE. i Södra Hedvigslund. BRF mispeln Älta Nacka ATTRAKTIVT BOENDE i Södra Hedvigslund BRF mispeln Älta Nacka med parken som trädgård i populära Älta Ett bekvämt liv i trädgårdsstaden Bo naturnära med bekvämt avstånd till city. Vid Hedvigslundsparken

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Grevinnan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 4 3 rum & kök...sid. 8 4 rum & kök... sid. 15 5 rum & kök... sid. 24 Våningsplan... sid. 26 JM Original...sid.

Läs mer

Älvsjö nära till allt

Älvsjö nära till allt Älvsjö torg Älvsjö nära till allt Välkommen till Älvsjö, endast 10 minuter från Stockholms innerstad. Området erbjuder ett stort serviceutbud, fantastiska kommunikationer och samtidigt flera grönområden

Läs mer

Brf Pilgrimsfalken Inspiration & Bofakta. Bo bra må bättre. Välkommen till Bonum i Uppsala

Brf Pilgrimsfalken Inspiration & Bofakta. Bo bra må bättre. Välkommen till Bonum i Uppsala Brf Pilgrimsfalken Inspiration & Bofakta Bo bra må bättre Välkommen till Bonum i Uppsala Brf Pilgrimsfalken ett seniorboende med många möjligheter i Kapellgärdsallén Äntligen! Nu bygger vi etapp 3 i Kapellgärdsallén,

Läs mer

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak BRF GREENROOF Drömmen om ett cityhak med grönt tak Skönt och grönt mitt i stan Hisingsparken St Jörgen Park Golf 2,5 km E6 Brf Greenroof är vår tredje och sista etapp i populära Kvillebäcken i Göteborg.

Läs mer

stockholm gustavsberg BOSTADSFAKTA Porslinskvarteren 2

stockholm gustavsberg BOSTADSFAKTA Porslinskvarteren 2 stockholm gustavsberg BOADSFAKTA Porslinskvarteren Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar rum & kök...sid. 3 rum & kök... sid. rum & kök...sid. 3 5 rum & kök... sid. 36 Våningsplan...sid. Fasadritningar...

Läs mer

Bo i Kronetorp Park - det goda livet nära allt

Bo i Kronetorp Park - det goda livet nära allt Bo i Kronetorp Park - det goda livet nära allt brf allén 1 Moderna lägenheter i Brf Allén 1 antal våningar 4 antal lägenheter 32 antal rum 2-5 rum och kök boarea 57,5-110 kvm byggstart Hösten 2015 beräknad

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM BOSTADSFAKTA. Österport 1

VÄSTERÅS ÖSTERMALM BOSTADSFAKTA. Österport 1 VÄSTERÅS ÖSTERMALM BOSTADSFAKTA Österport 1 Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 4 3 rum & kök...sid. 5 4 rum & kök... sid. 14 Våningsplan...sid. 22 Fasadritningar...sid. 25

Läs mer

Stockholm långbro park. Grindstugorna

Stockholm långbro park. Grindstugorna Stockholm långbro park bostadsfakta rindstugorna Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 6 5 rum & kök...sid. Våningsplan... sid. Fasadritningar... sid. 8 JM Original...sid.

Läs mer

Gudö Park. Kedjehus i Haninge. Familjeidyll lite söder om söder

Gudö Park. Kedjehus i Haninge. Familjeidyll lite söder om söder Gudö Park Kedjehus i Haninge Familjeidyll lite söder om söder Hitta hem lite söder om Stockholm Nära till natur och badsjö. Och bara 20 minuter till stan! Lite söder om Söder i Haninge kommun, växer ett

Läs mer

Drömmen om här och nu

Drömmen om här och nu BRF HOVÅS PARK Drömmen om här och nu STEG Oxsjön Havet, naturen och det bästa från staden Väg 158 Askimsbadet Säröbanan Fascinerande visioner är nu på väg att bli verklighet i Nya Hovås. Här växer en mysig

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Baronessan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 1 rum & kök...sid. 4 2 rum & kök...sid. 5 3 rum & kök... sid. 13 4 rum & kök...sid. 20 Våningsplan...sid. 23 Fasadritning...

Läs mer

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. Bellevue Park, etapp 2

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. Bellevue Park, etapp 2 GÖTEBORG KVIBERGSADE BOADSFAKTA Bellevue Park, etapp Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 5 rum & kök...sid. 9 Våningsplan... sid. Fasadritningar... sid. 6 JM

Läs mer

BLACKEBERG, STOCKHOLM BOSTADSFAKTA KVARNVIKEN, HUS 1 & 2

BLACKEBERG, STOCKHOLM BOSTADSFAKTA KVARNVIKEN, HUS 1 & 2 BLACKEBERG, STOCKHOLM BOSTADSFAKTA KVARNVIKEN, HUS & INNEHÅLL Området...sid. Planlösningar ROK...sid. ROK...sid. 9 ROK... sid. 7 Våningsplan...sid. Fasader...sid. 6 Borätt original...sid. Rumsbeskrivning...sid.

Läs mer

BOSTADSFAKTA Segestrand

BOSTADSFAKTA Segestrand SVEDALA Segestrand BOSTADSFAKTA Segestrand Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 1 rum & kök...sid. 0 Våningsplan...sid. Fasadritningar...sid. 5 JM Original...sid.

Läs mer

amhult centrum, torslanda Brf lufthamnen.

amhult centrum, torslanda Brf lufthamnen. amhult centrum, torslanda LÄGENHETER NÄRA HAV OCH STAD Brf lufthamnen. Det sköna livet nära havet. Den som en gång har upptäckt Torslandas charm och fördelar har svårt att tänka sig att bo någon annanstans.

Läs mer

Ta chansen! Bo i bästa läget på vackra Lillåudden. Brf. Farleden

Ta chansen! Bo i bästa läget på vackra Lillåudden. Brf. Farleden Ta chansen! Bo i bästa läget på vackra Lillåudden Brf. Farleden Sjöglittrande lugn med exklusiv standard nära citylivet Vad roligt att du är intresserad av boende i Brf. Farleden! Vi på Riksbyggen är

Läs mer