INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil."

Transkript

1 INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil.

2 Hitta hem med stil.

3 Nu börjar det roliga!

4 3 Du formulerar dagens första och sista tanke i sovrummet, du njuter av ledighet i vardagsrummet och du lagar dina favoriträtter i köket. Hemmet är utan tvekan en viktig plats i våra liv. För att vägen till ditt nya hem ska bli så enkel och rolig som möjligt, har vi på NCC med hjälp av White Arkitekter gjort en del av grundjobbet åt dig. Utifrån alla val som ska göras har vi tagit fram två noga genomtänkta grundstilar. Stilarna hjälper dig att skapa en harmonisk helhet, och ger dig en flexibel grund att utgå ifrån när du ska addera din personlighet. De två grundstilarna heter Modern och Classic. Välj fritt mellan stilarna om du vill. Oavsett vilka val du gör ingår allt du behöver för att skapa ett komplett hem utan extra kostnad. Vill du välja andra produkter och material än de som ingår i grundstilarna har du möjlighet att välja ur våra tillval, för dessa betalar du extra. White Arkitekter har även tagit fram två inspirerande kompositioner per grundstil. De heter Modern Retro, Modern High tech, Classic Country och Classic Rustic. Kompositionerna visar möjligheter med tillval så att du lättare ska kunna skapa hem som passar din personlighet. Ta god tid på dig att bekanta dig med stilarna och alla möjligheter. Det är du som ska hitta hem. VÄLKOMMEN 3 GRUNDSTILAR MODERN 4 CLASSIC 10 TILLVAL MODERN HIGH TECH 18 MODERN RETRO 22 CLASSIC COUNTRY 26 CLASSIC RUSTIC 30 SÅ HÄR VÄLJER DU STIL 34

5 4

6 Modern 5

7 6

8 Stilen Modern är noga uttänkt för att vara både flexibel och samtida. Alla har sin egen tolkning av vad som är modernt, och det moderna begreppet är i ständig förändring. Modern är därför anpassad för att lätt kunna ändra karaktär efter vem du är och i takt med tiden. Inspirationsmässigt tar stilen avstamp i det moderna arvet från 30-talet fram till idag. Här står design och det industritillverkade i centrum med exakta linjer och grafiska kompositioner. Basen i Modern utgörs av renodlade ytor i vitt med svarta inslag och metall. Den ger dig alla möjligheter att låta inredningen dra åt det retro-moderna, det högteknologiska eller vitt och fräscht allt beroende på tycke och smak. 7

9 8 KÖK Modern köket har en grafisk bas med en ljus grund och starka accenter som komplement. De släta vita köksluckorna med rostfria handtag i stram modern design, bänkskivan i antracitgrå laminat med metallisk lyster och det stående vita blanka kaklet (20 x 25 cm) förstärker det moderna uttrycket ytterligare. Lackad ekparkett på golvet och vita väggar ger en samtida inramning till helheten. Alla överskåp är anslutna till taket vilket ger praktisk och bra förvaring. Den rostfria diskbänken har engreppsblandare och under överskåpen är det LED belysning. I alla kök ingår frostfri kyl och frys, ugn, micro, integrerad diskmaskin och infälld häll. I mindre lägenheter är det kombinerad kyl/frys. VARDAGSRUM Vardagsrummet har genomgående vita väggar. Vill du bryta av med starkare accentfärger kan du givetvis göra det genom tillval. De ljusgråa fönsterbänkarna och golvet i ekparkett ger vardagsrummet en elegant och modern känsla. Inred gärna med strama, raka former och starka accentfärger för att förstärka den moderna stilen. Personliga inredningsdetaljer som tar för sig i färg och form gör att helheten känns samtida och kan varieras över tid.

10 9 De ljusgråa fönsterbänkarna och golvet i ekparkett ger vardagsrummet en elegant och modern känsla. BADRUM Badrummet har ett genomgående grafiskt uttryck i svart och vitt. Golvet har svart matt klinker (10 x 10 cm), och väggarna ett blankt vitt kakel (20 x 30 cm). En vit kommod med spegelskåp skapar kontrast till det svarta golvet. Tvättmaskin och torktumlare (A-klassade) ingår i alla badrum. I större lägenheter och småhus ingår även arbetsbänk med bänkskiva i antracitgrå laminat med metallisk lyster, samt väggskåp. Inred gärna med starka accenter för att ytterligare förstärka den grafiska helheten.

11 10

12 Classic 11

13 12

14 Stilen Classic är en samtida flirt med svunna tider. Inspirationen kommer från äldre tiders hantverkstradition, fångad i en modern tolkning. Precis som namnet antyder är stilen klassisk och stilren men tack vare spåren av hantverk blir helheten varm och gedigen. Omsorgen i detaljerna, äktheten i material och de gedigna konstruktionerna bidrar till en känsla av hög kvalitet. Classic ger dig en bred bas med möjligheter att inreda personligt. Lantligt rustikt, lantligt romantiskt eller avskalat och renodlat? Du väljer. Förena det tidlösa med det samtida och låt din personlighet komma till uttryck på det sätt som passar dig. 13

15 14 KÖK Classic köket har en genomgående ljus bas med enhetliga färger och naturliga accenter som komplement. Lackad 3-stavs ekparkett på golvet möter en varm vit väggkulör. De vita ramluckorna harmonierar både med bänkskivan i vit eklaminat och det liggande, matta vita kaklet (10 x 30 cm). De runda knopparna och handtagen i klassisk design förstärker stilens uttryck. Alla överskåp är anslutna till taket som ger praktisk och bra förvaring. Den rostfria diskbänken har engreppsblandare och under överskåpen är det LED-belysning. I alla kök ingår frostfri kyl och frys, ugn, micro, integrerad diskmaskin och infälld häll. I mindre lägenheter är det kombinerad kyl/frys. VARDAGSRUM Lackad ekparkett och ljusgråa fönsterbänkar ger vardagsrummet en känsla av hög kvalitet, utan att tappa den varma prägeln. Välj själv om du vill ha en genomgående vit väggkulör, eller sätta din personliga prägel på rummet med färg. Arkitekternas rekommenderade tillval går i en varm blågrön skala, men valet är givetvis upp till dig. Inred gärna med organiska, runda former för att förstärka den klassiska stilen. Accenter kan med fördel varieras efter säsong, eller anpassas efter rådande inredningstrender.

16 15 De vita ramluckorna harmonierar både med bänkskivan i vit eklaminat och det liggande, matta vita kaklet. BADRUM Badrummet har en genomgående mjuk och neutral inredning. Den ljusgråa matta klinkern på golv (10 x 10 cm) möter ett stående matt vitt kakel på väggarna (20 x 30 cm). Till den vita kommoden hör ett praktiskt spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare (A-klassade) ingår i alla badrum. I större lägenheter och småhus ingår även arbetsbänk med bänkskiva i vit eklaminat, samt väggskåp. Inred gärna med ljusa, naturliga accenter för att förstärka det klassiska uttrycket.

17 Upptäck fler möjligheter med våra tillval!

18 Låt dig inspireras av möjligheterna som tillvalen har att erbjuda på kommande sidor. De utvecklade förslagen som presenteras är arkitektens rekommenderade tillval. Givetvis är du fri att välja det som passar din plånbok och smak. Priser och artiklar får du via din inredningskoordinator.

19 18 Modern High tech

20 19

21 20 Modern High tech är ett inspirationsförslag på hur du kan utveckla grundstilen Modern med tillval. Stilen är som namnet antyder mer högteknologisk i sitt uttryck vilket förstärks av svarta, blanka ytor.

22 21 De rena linjerna och den svartvita färgskalan gör att helheten ger ett mycket påkostat och minimalistiskt intryck. Exklusiva material och produkter höjer kvalitetskänslan ytterligare. Vad sägs om svartlaserat golv i borstad ek och svarta glasskjutdörrar i hall och sovrum? Eller svart kommod och mosaik i badrummet? I köket kan du låta den svarta bänkskivan i stenkomposit kontrastera mot stänkskyddet i glas. Induktionshäll, infällda hoar och svarta vitvaror förstärker uttrycket ytterligare. Priser och artiklar får du via din inredningskoordinator.

23 22 Modern Retro

24 23

25 24 Modern Retro är ett förslag på hur du kan utveckla grundstilen Modern med tillval. Här har det personliga en framträdande roll med en återhållsam lekfullhet som genomsyrar både färg och materialval.

26 25 Oljad ek och svala pastellfärger utgör en fond som både fungerar mot ett 50-talsbord i mahogny och en 70-talslampa i plast. Basen är varm och hemtrevlig med genomgående trä, medan detaljer som mintgrönt kakel livar upp. Trots de lekfulla inslagen är stilen väl genomtänkt och andas hög kvalitet i val av material och produkter. Modern Retro ger dig utrymme att blanda olika epoker och stilar efter eget tycke. Loppisfynd, vintagemöbler eller exklusiva danska designklassiker? Den här stilen ger dig alla möjligheter. Priser och artiklar får du via din inredningskoordinator.

27 26 Classic Country

28 27

29 28 Classic Country är ett inspirationsförslag på hur du kan utveckla stilen Classic med tillval. Torpet på landet med linnedukar och syrenbuketter, eller herrgårdsköket med grova trägolv står som inspiration för den här stilen.

30 29 Här kliver du i en mjuk värld av såpat och laserat. Den varma gråvita färgskalan utgör tillsammans med golvet en mjuk bas för de vitare detaljerna i kök. Materialen är genomgående äkta och andas hög kvalitet. I köket möts bänkskivan i stenkomposit med ett fasetterat vitt kakel i tegelförband. Den gedigna träinredningen med hantverksdetaljer åldras med värdighet och fungerar väl tillsammans med äldre redan patinerade möbler. Hitta hem till det ljuva livet på landet var du än bor. Priser och artiklar får du via din inredningskoordinator.

31 30 Classic Rustic

32 31

33 32 Classic Rustic är ett inspirationsförslag på hur du kan utveckla stilen Classic med tillval. Inspirationen kommer från ett loft i New York med industriromantiska inslag. Classic Rustic är en stil som kännetecknas av grova, mustiga och patinerade material.

34 33 Trä i olika nyanser har en framträdande roll; från ljus ek i köksluckor till skjutdörrar i valnötsfanér och genomgående mörkt rökt ekgolv. En lätt brungrå färgskala på väggarna mjukar upp helhetsintrycket och lyfter fram kulörerna i de olika träslagen. Exklusiva material som grönt fasetterat kakel och en bänkskiva av stenkomposit i köket bryter av på ett lekfullt sätt. Inred gärna med gamla armaturer, patinerade skinnmöbler och 50-talsinspirerade trämöbler med raka former för att sätta din personliga prägel på stilen. Priser och artiklar får du via din inredningskoordinator.

35 34 Så här väljer du stil. Nu har du fått bekanta dig med de olika stilarna och fått en uppfattning om vilka möjligheter de har att erbjuda. Stilarna Classic och Modern är helt kostnadsfria och innehåller allt du behöver för att skapa ditt drömhem. Vill du addera något till stilen har du möjlighet att göra tillval. När bygget av din nya bostad väl är igång kommer du att bjudas in till ett stilvalsmöte. Nu börjar det roliga brukar våra kunder säga när vi träffas. Under mötet går du tillsammans med inredningskoordinatorn igenom hur stilvalet påverkar inredningen i ditt hem rum för rum. Under stilvalsmötet kommer du att få en tydligare bild av stilarna. I våra bobutiker eller i ett av våra showroom har du möjlighet att se och känna på material som kakel, klinker, golv, tapeter och färger. Inredningskoordinatorn finns givetvis med för att svara på dina frågor och ge råd. I detta skede kan du också göra dina tillval. Det är inredningsval som du betalar extra för och som är specifikt knutna till din bostad. Du har nu stylat ditt hem genom att välja stil, färger och eventuella tillval. Dags att luta dig tillbaka medan vi färdigställer ditt nya hem! Den fasta inredningen varierar från projekt till projekt och stämmer inte alltid överens med exemplen på bilderna. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar.

36 RUM FÖR PERSONLIGHET Det finns ögonblick i livet man minns. Ett av dem är dagen du får sätta nyckeln i dörren till ditt nya hem. Ett hem där ingen annan har bott före dig. Vi på NCC är Nordens ledande utvecklare av boenden. Under årens lopp har tusentals människor hittat sina drömhem via oss. Med hjälp av våra väl genomtänkta inredningsstilar kan du skapa rum för just din personlighet. Vi vill att du som köpare ska känna dig trygg med ditt livs affär. Därför ingår både försäkringar och garantier i det vi kallar NCC Tryggt Boende. Välkommen hem! ncc.sc/stil Interiörbilder: Diakrit. Fotograf: Nina Broberg.

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Tegnérlunden 3, Västerås

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Tegnérlunden 3, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Tegnérlunden 3, Västerås INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Bakom fasaden. Inredningsbroschyr- Din möjlighet att påverka inredningen i Din nya bostad.

Bakom fasaden. Inredningsbroschyr- Din möjlighet att påverka inredningen i Din nya bostad. Bakom fasaden Inredningsbroschyr- Din möjlighet att påverka inredningen i Din nya bostad. Innehållsförteckning Nu börjar det roliga 3 Viktigt att veta 4 Riksbyggen kök 6 Kök originalinredning 8 Kök kostnadsfria

Läs mer

Asplyckan ett citynära boende i Borås. Inredningsval

Asplyckan ett citynära boende i Borås. Inredningsval Asplyckan ett citynära boende i Borås Inredningsval 2 Brf Asplyckan, Borås Äntligen dags att välja inredning! SLÄTA KÖKSLUCKOR ELLER LUCKOR MED FRÄST RAM? Svart kakel i duschhörnan? Kanske en fondvägg

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN. INREDNING Original och tillval i din nya bostad

LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN. INREDNING Original och tillval i din nya bostad LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN INREDNING Original och tillval i din nya bostad När vi bygger bostäder gör vi det med omsorg. Vi är noggranna med att ha samma genomtänkta detaljkänsla inifrån och ut. Alla

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

Strandvägen 52, 0303-651 50 stenungsund@electroluxhome.com

Strandvägen 52, 0303-651 50 stenungsund@electroluxhome.com ALINGSÅS Sveagatan 10, 0322-134 80 alingsas@electroluxhome.com BORÅS Källbäcksrydsgatan 2, 033-12 71 80 boras@electroluxhome.com EMMABODA Storgatan 6, 0471-102 91 emmaboda@electroluxhome.com FALUN Åsgatan

Läs mer

Brf Jaktfalken, Barkarbystaden. Inredningsval

Brf Jaktfalken, Barkarbystaden. Inredningsval Brf Jaktfalken, Barkarbystaden Inredningsval » HEM SOM HÅLLER FÖR VERKLIGA LIV «Innehåll: Kök sid 4 Badrum/WC sid 8 Övriga ytor sid 10 Tillval sid 12 Länkar sid 22 Information sid 23 2 Välkommen till ditt

Läs mer

Brf Magneten, Huvudsta Centrum. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Magneten, Huvudsta Centrum. Inredningsstandard för ditt nya hem rf Magneten, Huvudsta Centrum Inredningsstandard för ditt nya hem 1 2 Innehåll Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

INREDNINGSVAL. BRF STRANDPROMENADEN, ÅKERSBERGA

INREDNINGSVAL. BRF STRANDPROMENADEN, ÅKERSBERGA INREDNINGSVAL. BRF STRANDPROMENADEN, ÅKERSBERGA » HEM SOM HÅLLER FÖR VERKLIGA LIV «2 Innehåll: Kök inredarens val sid 4 Badrum inredarens val sid 8 Övriga ytor inredarens val sid 13 Kök tillval sid 16

Läs mer

Välkommen till Länghems Kök

Välkommen till Länghems Kök Köksglädje Välkommen till Länghems Kök Länghems Kök är beläget i Tranemo kommun i Västra Götaland. Här på landet i Länghem har vi funnits sedan starten 1951 i egna lokaler. Idag har vi flera butiker och

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Inredning och tillval

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Inredning och tillval Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Inredning och tillval Inredarens val kök Brf Stadsträdgården erbjuder moderna lägenheter med rikligt ljusinsläpp. Originalinredningen som vi

Läs mer

Design och tillval. kök badrum

Design och tillval. kök badrum Design och tillval kök badrum skapa livsrum på kärnhemska Kärnhems filosofi är att skapa livsrum. Med det menar vi ett rumsbegrepp som är större än en vacker och trivsam bostad. Vi ser till hela projektets

Läs mer

Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE. Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017

Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE. Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017 Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017 Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Hiss och garage finns. 2 Odla din framtid

Läs mer

KÖK SKJUTDÖRRAR BADRUM VITVAROR HTH KÖKSFORUM AEG KÖK VÄLJ DINA VITVAROR. från HTH. Badrum. en plats för. kropp och själ

KÖK SKJUTDÖRRAR BADRUM VITVAROR HTH KÖKSFORUM AEG KÖK VÄLJ DINA VITVAROR. från HTH. Badrum. en plats för. kropp och själ - G r e e n V i l l a g e - KÖK SKJUTDÖRRAR BADRUM VITVAROR HTH KÖKSFORUM AEG VÄLJ DINA VITVAROR KÖK från HTH Badrum en plats för kropp och själ Grattis till ditt nya boende! Du håller i din hand ett tillvalsmagasin

Läs mer

YGG- & INREDNINGSGUIDEN

YGG- & INREDNINGSGUIDEN Bromma BROMMA KANSKE BÄST I SVERIGE PÅ BYGG OCH INREDNING? BYGG- & INREDNINGSGUIDEN Ett inspirationsmagasin från Bromma Byggcentrum! Massor av bygg & inredning tips för hela hemmet! Badrummet du drömmer

Läs mer

INREDNINGEN I HUVUDKONTORET

INREDNINGEN I HUVUDKONTORET Inredning 1 2 INREDNINGEN I HUVUDKONTORET När du köper en lägenhet i Huvudkontoret ingår en välkomponerad interiör, signerad inredningsarkitekterna Whyte Lilja. Illustrationer i denna broschyr är idébilder

Läs mer

INREDNINGSVAL HUSKVARNA BRUNSTORP. Brf Brunstorps Strand

INREDNINGSVAL HUSKVARNA BRUNSTORP. Brf Brunstorps Strand INREDNINGSVAL HUSKVARNA BRUNSTORP Brf Brunstorps Strand Laga & äta Välkommen hem nu börjar det! Bada & tvätta Äntligen. En ny adress. Nya vägar till jobbet. Nya rum. Vem vet, kanske nya tankar. Du har

Läs mer

INREDNINGSVAL Tullmästaren

INREDNINGSVAL Tullmästaren Här är ett första utkast på din katalog. Tjuvkika gärna! UPPSALA BÖRJETULL INREDNINGSVAL Tullmästaren När vi bygger bostäder gör vi det med omsorg. Vi är noggranna med att ha samma genomtänkta detaljkänsla

Läs mer

Säljstart. 17 september på IKEA i Gävle. Hej Sandvikens klokaste! Nu bygger vi parhus för er.

Säljstart. 17 september på IKEA i Gävle. Hej Sandvikens klokaste! Nu bygger vi parhus för er. Säljstart 17 september på IKEA i Gävle Hej Sandvikens klokaste! Nu bygger vi parhus för er. Från 9.869:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara den Nu bygger

Läs mer

Inredning och valmöjligheter.

Inredning och valmöjligheter. Inredning och valmöjligheter. Brf. Granngården, Brommas nya Beckomberga. I Klockhusparken finns det gott om gröna ytor utanför dörren och generösa kvadrat innanför tröskeln. Dina egna noteringar Så där

Läs mer

Brf Albertina inredning och valmöjligheter

Brf Albertina inredning och valmöjligheter Brf Albertina inredning och valmöjligheter I den här inredningsbroschyren har vi samlat alla kostnadsfria val och tillval till din nya lägenhet. Bara att börja låta sig inspireras! Välkommen till inredningsprogrammet

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Harvestad. Boendekostnad från 8.375:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Här är ett första utkast på din Inredningsguide. Tjuvkika gärna! ÖREBRO VASASTAN INREDNINGSVAL Hertiginnan

Här är ett första utkast på din Inredningsguide. Tjuvkika gärna! ÖREBRO VASASTAN INREDNINGSVAL Hertiginnan Här är ett första utkast på din Inredningsguide Tjuvkika gärna! ÖREBRO VASASTAN INREDNINGSVAL Hertiginnan Laga & äta Välkommen hem nu börjar det! Bada & tvätta Äntligen. En ny adress. Nya vägar till jobbet.

Läs mer

Stockholm, Farsta. ekarna. Välplanerat kvartersliv nära staden

Stockholm, Farsta. ekarna. Välplanerat kvartersliv nära staden Stockholm, Farsta ekarna Välplanerat kvartersliv nära staden I ett av Farstas grönaste lägen bygger Borätt Ekarna. Det blir ett gårdskvarter om fyra till fem våningar som rymmer 44 bostadsrätter som lånar

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia UPPSALA NORRA LUTHAGEN TEGELBACKEN Bli del av en ny historia Rustikt hantverk i modern tappning Då du flyttar till Norra Luthagen kommer du till en industrihistorisk adress som en gång rymde brädgårdar,

Läs mer

c/o Sommarnöjen Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår.

c/o Sommarnöjen Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår. c/o Sommarnöjen Små hus. Stor arkitektur. Allt ingår. c/o Sommarnöjen Vi ger dig ett vackert hus. Och tid att njuta av det. Hos oss finner du Sveriges största sortiment av Attefallshus, små fritidshus

Läs mer

Ta chansen! Bo i bästa läget på vackra Lillåudden. Brf. Farleden

Ta chansen! Bo i bästa läget på vackra Lillåudden. Brf. Farleden Ta chansen! Bo i bästa läget på vackra Lillåudden Brf. Farleden Sjöglittrande lugn med exklusiv standard nära citylivet Vad roligt att du är intresserad av boende i Brf. Farleden! Vi på Riksbyggen är

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer