KRONOLOGI. Mor och jag bor en tid hos min morfar Per Sänd; timmerhuggare och flottare i byn Ed, Färila i Hälsingland.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KRONOLOGI. Mor och jag bor en tid hos min morfar Per Sänd; timmerhuggare och flottare i byn Ed, Färila i Hälsingland."

Transkript

1 KRONOLOGI Jag föds i Borås utom äktenskapet. De första åren flyttar mor och jag runt bland inackorderingsrum, lägenheter, resanderum och pensionat i Sjömarken, Borås och Göteborg. Ett tag bor jag hos en präst i Målsryd utanför Borås. Han vill adoptera mig. Ibland bor vi ihop med Ture Fihn som tror att han är min far Mor och jag bor en tid hos min morfar Per Sänd; timmerhuggare och flottare i byn Ed, Färila i Hälsingland Bor i Göteborg och Borås och flyttar ständigt omkring Jag läggs in på sjukhus. 24/2 Kommer hem från sjukhuset Vi bor med Ture i Hagalund, Solna 1.1 Mamma erhåller fattigvård från Solna kommun. 5.2 Ture och mamma gifter sig Fattigvårdsbidraget upphör Min bror Rustan föds i Hagalund Jag och min bror får bo hos Tures syster Dana och hennes man Emil på Risåsgatan 1 i Göteborg Mamma och Ture skiljer sig. Ture får betala för Rustan men inte för mig. 2.8 Mamma arbetar på kafé Göte, Andra Långgatan och tjänar 70/mån plus dricks. Bor på Västergatan 31 och betalar en hyra på 35/mån Jag och min bror, efter hot, in på Vidkärrs barnhem i Göteborg Mamma anställes av ensam herre i Vänersborg Mamma skriver brev till barnavårdsnämnden i Göteborg och begär att få ta hem Rustan till Vänersborg. Hon skriver vidare att jag kan få vara hos Tures syster Dana i Göteborg Mamma slutar, p.g.a. sexuella trakasserier, sin anställning i Vänersborg och flyttar till Änggatan 25 i Göteborg Min bror kommer åter till Vidkärrs barnhem.

2 Frånskillnad mellan mamma och Ture Min bror lämnas som fosterbarn till Sven Gunnar Rundbäck på Muraregatan i GBG. Deras son och vår mamma ämnar ingå äktenskap Jag flyttar till Dana i Mölndal och börjar skolan Mamma slår upp förlovningen med Rundbäck och hämtar tillbaka Rustan Mamma, jag och min bror flyttar till morfar i Hälsingland Vi flyttar tillbaka till Göteborg och Snickaregatan. Jag går i Annedalsskolan. 6.9 Min bror och jag är åter på Vidkärrs barnhem. 9.9 Mamma får jobb på Sveaplans kafé och tjänar 125 kronor/mån samt mat Min bror Rustan (5 år) bestraffas med fyra dagars arrest Min morfar Per Sänd avlider Jag placeras som fosterbarn hos lantbrukare Erik Karlsson i Vårgårda Fosterföräldrarna lämnar mig tillbaka till Vidkärr Jag placeras på Frälsningsarméns skolhem Sundsgården utanför Stockholm Rustan placeras på Kullens barnhem i Lerum Göteborgs rådhusrätt dömer Erik Engström som far till mig Rustan placeras på Mellansjö skolhem i Täby Mamma skriver brev till Barnavårdsnämnden i Göteborg och ber att jag och min bror skall få komma till samma barnhem Mamma flyttar till Stockholm och bor hos fam. Hallgren på Oxtorgsgatan Jag överförs till Stockholms Barnavårdsnämnd Mamma bor hos f.d. biografpianisten fru Florström Grev Magnigatan 4 i Stockholm Rustan placeras på Gudmundsgårdens skolhem i Kalmar Jag placeras på Baptisternas ynglingahem i Kungsängen där jag betalar 175 kr per månad. Jag får jobb på Bolinders kylskåpsfabrik i Kallhäll Jag får, p.g.a. lek bus och lättja, sparken från Bolinders.

3 26.10 Jag får jobb på Kalle Wallbergs bilplåtslageri i Stockholm. Lön 80 kronor/vecka Jag rymmer till Oslo-Malmö-Lund genom att tjuvåka på tåg Jag bor tillsammans med mamma som inackorderade hos en armélotta på Kronobergsgatan i Stockholm. Vi flyttar senare till Sigtunagatan Jag bor mestadels på skinnknuttestället FMCK:s (Frivilliga MotorCykelKåren) militärbaracker Nybohov Jag bor på ungdomshemmet Giovanno d Anastasys minne Götgatan 71. Sthlm. 7.9 Jag slutar på Wallbergs bilplåtslageri och arbetar som cykelbud på diverse expressbyråer och far omkring med brev och paket mellan företag i Stockholm. 8.9 Jag erhåller plats på Svanströms papperslager Jag avviker från Svanströms med en del värdepapper och 40 kronor. Vistas på FMCK Jag bor en natt på ungdomshärbärget i Stadsgården. Saknar arbete och bostad Tillbaka till Ungdomshemmet på Götgatan Mamma jobbar på EB konditori på Brunnsgatan och tjänar 500/mån Jag mönstrar som jungman på SS Ara. Nordsjöfart. Far till Tyskland två gånger och England Jag rymmer från SS Ara i Västerås Mamma hyr lägenhet i Vällingby och jobbar på Vällingehus restaurang Jobbar på en industrilackeringsfirma på Lindhagensgatan. Sthlm Jag stjäl en bil tillsammans med Kalle Blomqvist Jag får jobb på Lokes finmekaniska verkstad i Gamla stan där jag lär mig göra nycklar. 8.2 Jag får åtalseftergift för bilstölden. Bor hos mamma i Vällingby Jag slutar på Lokes verkstad. Jobbar en dag som charkbiträde, får sparken och är åter cykelbud. 1.4 Jag tar anställning på Waxholmsbolagets ångfartyg Storskär Jag och Blomqvist stjäl 10 bilar på 4 dagar och gör två inbrott i Kyrkvikens kiosk i Lidingö Jag slutar på Waxholmsbolaget Jag placeras på Skrubba. Upptagningshem för kriminella ynglingar Jag grips tillsammans med två andra killar för stöld av 3 bilar och ett tredje inbrott i Kyrkvikens kiosk Jag häktas vid Stockholms rådhusrätt Mamma får en förstahandslägenhet på Lyckselevägen 134 Vällingby. Barnavårdsnämnden beslutar omhänderta mig för skyddsuppfostran Jag är tillbaka på ungdomshemmet på Götgatan. 3.6 Jag avviker från ungdomshemmet och tar tåget till Märsta tillsammans med en kille samt två flickor vid namn Laila och Elvy. Vi tältar där en natt. 6.6 Jag börjar arbeta som grovarbetare på ett bygge i Vällingby. Företaget Danielsson AB betalar mig 5 kr/tim samt ackord. Laila bor med mig hos mamma som även ordnat jobb till henne på Vällingehus restaurang. 5.7 Jag och Blomqvist stjäl en bil på Götaforsvägen. 9.7 Jag vurpar med en stulen motorcykel och stukar en fot. Slutar jobbet på bygget Jag mönstrar ombord som motorgutt på den norska motortankern Mistra.

4 27.7 Jag blir akterseglad i Venedig, går på luffen till Milano där jag arresteras. På konsulinnans förslag överförs jag till ett katolskt pojkkloster. Får tillfälligt pass, åker fel på tåget och hamnar i Öst-Tyskaland. 1.9 Rustan skrivs ut villkorligt från Gudmundsgården. 2.9 Mamma skriver till Barnavårdsnämnden i GBG och vill få Rustan överförd till barnavårdsnämnden i STHLM. Hon begär även underhåll från Ture som fortfarande tror att han är far till Rustan Jag anländer från Milano. Saknar bostad och arbete. Bor några dagar hos mamma går sedan på driven och jobbar ibland som cykelbud hos Expressbolaget Regeringsgatan Utsparkad från hemmet. Jag grips av polis i en skåpbil på Norr Mälarstrand där jag sovit tre nätter. Förhörs klockan 22 av kriminalkommissarie Bergh Jag flyttar in på Högalids ungdomshem på Ansgariigatan Jag får jobb på en mekanisk verkstad. Jobbar en dag, stjäl en motorcykel på kvällen, vurpar och bryter vänster lillfinger Jag och Bo Ärleborn stjäl en motorcykel på Lundagatan. Åker tur och retur Södertälje. Vurpar i Stadsgården mitt i natten. Jag skadar en fot och tvingas gå på kryckor Jag och Blomqvist stjäl en grön Volvo PV 444 på Hoburgsstigen och grips av polis. Förhörs av Bergh Häktas tillsammans med Blomqvist för grovt egenmäktigt förfarande Rättegång i Stockholms tingsrätt Jag placeras på Långanäs ungdomsvårdsskola utanför Eksjö på sex månader Rustan återintages på Gudmundsgården i Kalmar. 3.7 Jag placeras på Långanäs Ungdomsvårdsskola utanför Eksjö. 3.8 Jag skrivs ut villkorligt från Långanäs Rustan skrivs ut villkorligt från Gudmundsgården. 5.8 Jag jobbar som stuveriarbetare i Göteborgs hamn och bor hos Gerd i Gårda Jag arresteras efter ett inbrott i Göteborg. 2.9 Jag är tillbaka på Långanäs Jag skrivs ut villkorligt från Långanäs Jag börjar arbeta på Seelig & Co AB på Kungsholmen Rustan får jobb på Seelig AB Jag får sparken från Seelig AB för stöld. Har olika korta anställningar Jag får jobb som vårdare på Beckomberga sinnessjukhus Jag är med i Aktionsguppen mot svensk atombomb där jag träffar Barbro Alving Jag slutar på Beckomberga och bor hos mamma på Drottninggatan 89 tillsammans med min tyska fästmö Valtraud Hansen. 2.9 Jag får en stämning från Stockholms rådhusrätt. Bor med Valtraud i ett hyresrum i Vällingby Jag arbetar på ett jordbruk tillhörigt Nätra vårdhem i Bjästa Ångermanland Jag slutar mitt jobb i Bjästa och flyttar till Drottninggatan i Stockholm Rättegång i Örnsköldsvik då jag inte är närvarande Jag är åter på Långanäs ungdomsvårdsskola i Eksjötrakten.

5 Jag döms villkorligt till 4 månaders straffarbete för stöld Jag skrivs ut villkorligt från Långanäs och börjar lumpen i flottan på Bataljon Sparre i Karlskrona. Träffar Barbro som blir min första fru. 2 Jag blir medlem i Demokratisk ungdom. Sv. Kommunistpartiets ungdomsförbund Jag rymmer från lumpen. 4.2 Jag kommer frivilligt tillbaka till Bataljon Sparre och får 12 dagars arrest. 4.3 Rustan återintages på Gudmundsgården Jag smiter från lumpen några timmar och får fyra dagars arrest. Går basförsvarskurs Jag kommer till torpebåtsbasen på Gålö i Stockholms skärgård som motorbåtsförare Rustan skrivs ut villkorligt från Gudmundsgården Jag kastar kniv mot skåpsdörr på Gålöbasen Jag snor en båt och rymmer från Gålöbasen och lumpen. 3.7 Jag hemförlovas från värnplikten. 9.7 Jag bor på ungdomshemmet på Götgatan Jag försöker stjäla en symaskin ur en bil på Högbergsgatan Jag börjar som scenarbetare på Knäppuppturnén Karl Gerhards eriksgata. Artiserna heter Karl Gerhard, Martin Ljung, Britta Borg, Gunver Bergkvist, Oskar Rundkvist Allan Johansson, Tosse Bark och Delta rythm boys Slut på Knäppuppturnén Jag förhörs angående rymningen från lumpen Hyr rum hos tant Lindkvist på Högbergsgatan och saknar anställning. Döms av Stockholms tingsrätt för rymning från lumpen till en månad på Bogesund Rustan skrivs ut från Långanäs. Övervakare G. Sehlstedt Jag börjar avtjäna en månads internering på Bogesund Rustan skrivs åter in på Långanäs Barbro och jag får enrumslägenhet på Flemminggatan Anordnar en föreläsning med Amalteamannen Anton Nilsson som blev dödsdömd Rustan skrivs slutgiltigt ut från Långanäs och får anställning som gast hos redaktör Vilhelm Sörensen som varit Greta Garbos manager i Hollywood Vi får en dotter som vi döper till Sabina Jag gifter mig med Barbro Fredholm i Hedvig Eleonora kyrka på Kungsholmen. Hamnar på S:t Eriks sjukhus i två veckor. Jobbar som scenarbetare på Stockholms Stadsteater där vi ger Othello, Tuppen, På vift i Wien Fröken Julie och andra teaterstycken. Vi ger pjäser med Anders Ek, Ingrid Thulin, Toivo Pavlo, Ingvar Kellsson, Åke Söderberg, Margareta Krook, Yvonne Lombard, Kolbjörn Knudsen, Yngve Gamlin och många andra

6 1961 Jobbar på Europafilm som passare. Gör långfilmen Ljuvlig är sommarnatten m. Stig Järrel och Per Oscarsson. Reklamfilmer med Martin Ljung, Yngve Gamlin, Christina Schollin mfl. Går kvällskurser i Yrkesritning och yrkesräkning för smeder Jobbar på företaget IDO och bygger toaletter. Tillverkar skyltdockor på Apelbergsgatan. Jobbar som djurskötare på Karolinska institutet. Jobbar som metallarbetare hos Persson och Noro. Utbildar mig till Smed och grovplåtslagare. 1963? Flyttar till Lerbäcksgränd i Hagsätra.? Blir polare med Svenska Komunistiska Partiets ledare Hilding Hagberg som bor i radhus i Högdalen. Jag ligger på hans golv och bandar av alla hans ryska stenkakor med folkmusik. Han berättar för mig om sin barn- och ungdom och om Jack London Fortsätter kvällskurser men även korresponenskurser på Institutet för tekniska kurser. ITK. Dagkurser i El och gassvetsning på KÖY. Kungliga överstyrelsen för yrkesutbildning. Köper lite Preludin hos Micke i hans knarkarkvart på Söder. Micke är den s.k. apelsinmannen som försökte mörda pastor Kejne med en förgiftad apelsin Vi får en son som vi ger namnet Thomas Vi uppvaktar STHLM:s Gatu- och trafikborgarråd Torsten Sundström angående bristen på offentliga toaletter i stan Spelar in LP:n Visor i trotzåldern tillsammans med Staffan Atterhall och Finn Zetterholm. 8.9 Visafton i Mariehamn m. F. Zetterholm. S. Atterhall. K. Malmstedt. T. Liljequist. Vi tas om hand av skeppsredare Edgar Erikson och hans fru Solveig Eriksson ägare till legendariska rederiet Gustaf Erikson. Solveig är också Mariehamns teaterförening Tre trotziga trubadurer stjäl föreställningen på Artistforum i Örebro och finner att det är roligare än att stjäla kyssar och bilar /1 Min barnhemskamrat, Leif Peters, skjuter ihjäl två poliser och en nattvakt i garaget till nybyggda Handens Centrum. (april) Sid Jansson, Lasse Göransson och jag promenerar från Stockholm till Falsterbo en

7 sträcka på 722 km på 22 dagar. Jag bryter i Lund Augustikväll på Storken. Mitt första TV-program. Folkparksturné Jag och Sid drar igång Gårdsmusikens dag och bildar GGRO. Gårds och Gatumusikanternas Riksorganisation. Ett hundratal musiker spelar på gårdarna i 22 svenska städer LP:n Visor ur Wrångstrupen. Folkparksturné Ger ut singeln Vals om sommaren Vårt andra TV -program Tre trotziga trubadurer Med Sten Privin Valturne i Värmland m. K.O Feldt och Sten Andersson m.fl. Flyttar till trerumslägenhet på Stövargatan i Rågsved. 1.9 Valturné i Norrland m. Finn, Monica Nielsen. Olof Palme, Camilla Odhnoff. m.fl. statsråd Sid Jansson, Lasse Göransson och jag startar fotvandring STHLM-Falsterbo. Går 722 km på 22 dagar. Jag snear och bryter i Lund 5.5 Framträder inför Sundsvalls litterära sällskap. (Folkbildningorganisationernas föreläsningsbyrå.)? Börjar jobba med Lill och Ulf Thorén i programmen Hänt i veckan och Hvar 14:e dag LP:n Hemtjörda visor KvP har en rubrik. Han bildar radioskola för hembrännare 23.2 Säffle visklubb i EPA-baren.???? Flyttar ihop med Naomi Lind i en lägenhet på Skeppargatan. Östermalm.? Flyttar till en banvaktarstuga i Morkarla. N.Uppland Jag och F.Zetterholm Spelar med i och gör visor till Lars Molins debutpjäs Badjävlar som vi spelar in i Östhammar-Öregrund Ulf Thoréns fiaskovecka på Gröna Lund. I smoking Inleder en månads krogshow med Lill-Babs på Hamburgerbörs i Stockholm Inleder en månads krogshow med Lill-Babs på Valand i Göteborg.? Agerar tandtroll i TV program för barn. Dagen därpå Badjävlar Skriver brev och skäller ut Hasse Wallman och Bosse Parnevik Åker på skolturné för Rikskonserter i Hälsingland tillsammans m Finn och Naomi. 2.5 TV-programmet Trotziga trubadurer på grönbete. 6.2 t.o.m Krogshow på Kronprinsen i Malmö tillsammans med Lill-Babs.

8 Mars Flyttar till en banvaktsuga i Morkarla, norra Uppland En veckas krogshow med Lill-Babs på Strand i Stockholm Far till Las Palmas med Naomi och överraskar Finn Börjar Krogshow m Lill-Babs på Strand i STHLM 24.5 Krogshow På Stora Hotellet i Jönköping m Lill-Babs i 5 dagar Startar folkparksturné m Lill-Babs i Hallstahammar. 110 parker på 3 mån.??,? Deltar i aktionen Rädda Almarna i Kungsträdgården. Spränger en dynamitgubbe utanför slottet, Naomi ringer anonymt till polisen och påstår att vi har en större bomb i ett av radiohusen. Avslutar med Var rädd om almarna. 1.9 Startar YTF Yrkestrubadurernas Förening på Freden. 2.9 Åker till Nueva Andalucia på 6 veckor och träffar general General Franco i Puerto Banus Hälsingeträff Skandinavisk Elinstallation i Köpenhamn Ersätter Fred Åkerström på rest. Down Town Club i Kristiansand Norge Inspelning av LP:n OBS Täxten i Europafilms studio Spelar i Grums sover över hos pappersbruksarbetare. 27/4 Flyger Tromsö-Bardöfoss i midnattsol till Narvik. 1.5 På turné i Norge från Kristiansand till Tromsö. Demonstrerar 1 maj mot EF (EU) i Narvik. 6.3 Stormigt YTF-möte hos Fred då han hotar avgå Club 7 Oslo På turné i Norge. Med Opel över fjällen till Trondheim. osv. Vidare till Nanrvik där vi demonstrerar mot Norges medlemskap i EF första maj och sen till Tromsö Med Ulf Thorén på Gröna Lund i en vecka TV direkt från Vaxholms fästning m. partisekreterare Sten Andersson. Om hembränning. Bl. a. 8.8 Grattar Cornelis 35 år på Gåshaga m kräftor. Berit Bohm, Lars Forsell m.fl.. Fårfiol m stråke Möte YTF-Europafilm Norrlands skogsägare på Riche. Super och sjunger snapsvisor med MoDo chefen Mats Carlgren som sedan hjälper oss att köpa skog till ett humant pris av jägmästare Heybel på Kosnäs-Marma. 16/9 Förmiddag. Sitter på första parkett på Bulltofta flygplats på ett plan och ser hur flygplanskaparna utväxlar gisslan mot pengar och hur gisslan släpps i Sveriges enda kapardrama. Båda vår flygvärdinnor gråter Kl: Inspelning av Svänska Supvisor på Ulla Vinblad 1.10 Startar krogshow m Britta Borg på Valand Stökig föreställning på Lyckornas Havsbad m KFMLR suporter Krogshow på Kronprinsen i Malmö med Lasse Holmqvist, Bosse Parnevik, och Lena Andersson. En vecka. 1973

9 1.2 Bengt Sändh:s show på Nya Bacchi STH med Bandet Gimmics och Tre damer Inspelning av singeln: Världens minnsta LP för andra gången Inspelning av LP:n Swänska supvisor i Europafilms studio Presskonfenrens Latona. Ang Grammofonbolagens bojkott? Föreställning för gravt handikappade Barn på Björnekulla. Flemmingsberg. 7.3 Skriver ett bemötande till AB om artister och skatter. Refuseras. 5.2 Invigning av Silvervägen Skriver baksidestext till boken Fakta om hembränning. Vi medverkar i annonser Folkparkspremiär m Skäggmanslaget i Österbybruk. 2.6 Twin Club i Norrtälje med 5000 skinnknuttar Gert Palmkrantz Naomi och jag spelar in LP:n En dag på Medevi Brunn Förbereder Sommarkväll på Sandhamn med Egerblad, Cornelis & Bim, Bibi & Pecka och Rune Andersson Sollerön m Skäggmanslaget. 2.7 Hustrubadur hos Egerblad/ P Langer i direktsänd Sommarkväll från Värtan Inspelning av LP:n En dag på Medevi Brunn Nya Bachi med Rune A och Christina Scholin. B.Hörberg Vi efterlyser supvisor i Expressen. 1.3 Fjorton dagars krogshow på Stig Inn i Göteborg Krogen Krogen i Umeå Visby Mill Club med Tranberg LV 3 Östhammar vid lägereld långt ut i skogen mitt i natten Skördade linet Vi har fått in över 500 supvisor via Expressen Fem dagars turné med Fred Åkerström och Grus i dojan Vi får en son som vi ger namnet Aron Naomis mor död Spelar på Oscar Janssons Plåtslageri Sth dagar i Boden Herkules och Järnvägshotellet Kiruna. 6.5 Inspelning av LP:n Svenska follkets supvisor på Europafilm. 9.7 Linets dag Näsberg 29.8 Inspelning av LP:n Plattan med Bengt Sändh i Studio Decibel. 9.9 Rest. Krogen i Umeå En vecka på Järnvägshotellet i Kiruna dagar i Boden-Kiruna 29.5 Nykvarns festival i YTF-regi Gör film med nyckelharpsspelmännen Justus Gille och Viktor Vickman 25.8 Levererar manus på Linboken till Ica-bokförlag Blir inte insläppt på regementet i Östersund Jag har en felaktig samhällssyn. Vpl hyr skollokal där jag framträder i stället. AB löpsedel. Expr: kommenterar.

10 Utgivning av boken Lin. Odla bereda spinna på ICA Bokförlag. 5.9 Inspelning av Folklår. 4.9 Hyr Stockholms konserthus lilla scen för föreställning med snuskvisor Avbröt min turné för norska Rikskonserterne i Hordalands fylke. 6.9 Hyr Göteborgs konserthus tillsammans m Finn för föreställning med snuskvisor Leder kurs o svampbotanik SKAP-stipendium på 5.000: Håller kurs i Linodling och linberedning Har 0 publik när jag skall sjunga för hyresgästföreningen i Timmernabben Mellbystrand. Byter skjorta och skor med publiken. 8.9 Anordnar svamputställning i bygdegården Naomi far till Uppsala med vårt fosterbarn Andrea som skall få träffa sin mor på Akademiska sjukhusets kafeteria. Andreas mor kastar nalle på Naomi och spöar psykologen Föreställning i Gällö. 46 grader kallt Spelar in LP:n Sockerdrick med Jeja Sundström i Studio Decibel. 9.5 Matförgiftad av gammal Kräftost. Medverkar per tel i sena TV-Aktuellt samt blir intervjuad av fem tidningar mellan spyorna. Tar körkort nästa dag. 2.7 Lappsjuka. Far utan jobb till Värmland. Göteborg och vidare söderut Rustans auktion i Bygdegården Kokkolaforsen samt resa till Nordkap - Vardö Har tagit initiativet till SMF:s Sveriges mykologiska Förenings. Konstitutionernde möte i Femsjö med 50 professorer från Norden, Finland, Tyskland, USA och Indien Inspelning av Sändhbart PAMO Hamburgerbörs. Leder protesterna mot AMS som vill förbjuda privat arbetsförmedling för artister/musiker. 6.5 Hämtar Nils Suber i Sth till svampkurs Röker fläsk i bastun.?? Jag leder svampkurs i Falköping?? SMF:s årsträff i Gullspång Turné m. Hedmark, Egerblad, Rune Andersson till Visby, Borgholm, Varberg, Båstad, Västervik. 1981

11 9.2 Ringer från Teneriffa och friar till Eva. 5.4 Turné i egen regi till Lindesberg, Hofors, Gävle, Söderhamn, Delsbo, Los, Hagfors, Torsby, Rottneros Auktionsutropare på Värmdö. 6.6 Länkarna på Flamingo i Solna. Leder allsång: Vi har aldrig vart på snusen Turné i egen regi m Ola Magnell till Söderköping, Gränna, Sävsjö, Gamleby, Trosa Inspelning LP:n Trudelutter i Studio Park. 3 dgr. 2.3 Universum Umeå. Städkonflikt TV inspeln i Helsingfors m Sture Nordin I Paris m Eva. Äter på Eshaudé St-Germain. Eva tappar klacken. Jag ropar på kyparen. 3.6 Får gratualationsbrev från Georg Jansson Direktsändning med Fredrik Burgman från Holmsund. Byter LP m Filadelfia Taklagsfest på kärnkraftverket Simpevarp Oskarshamn. 6.7 TV m. Bengt Bedrup och Åke Söderkvist från Vaxholm. 7.7 Startar fotoklubben Albonigra Fjällvandrar en vecka m. Roine runt Kebnekaise Med Eva 14 dagar på Madeira Fem spelningar i Kalmar och Nybro på två dagar., Eva är med Till Mariehamn m. Eva, Frida och Aron. Spelar på restaurang Bastun Eva och jag bjuder Dana på Lilla London och tar henne med till mamma i Haga. 3.5 Lapplandia 2 dgr Hjo m Alf Robertsson o Kristianopel nästa dag Skickar kontrakt till Gröna Lund och kräver att få medverka på 150-årjubiléet Åker en vecka med Eva, Aron och Frida till Varbergs Statt Inspelning av Skamgrepp m Ewert Ljusberg i Björbo Ersätter Cornelis på Musikforum i Karlshamn. Aron är med Repeterar m. M. Schmidt. Berghagen, Ewa Roos. B.Å Warg. Spelar i Njurunda, Opalen på kvällen och spelar in TV Positiva Klubben i Sth. Nästa dag Äter brakmiddag m Eva på Operakällaren, Hon har vänsterstoppat som hon överaskar med. Hon köper Nikon-kamera för TV med L Wetterholm. Mitt i Strömmen Sändning TV m Lasse Berghagen, B.Å Warg. Positiva klubben Radio m F. Burgman från Holmsund. 8.7 Visfestival i Falkenberg. 9.7 Visfestivalen Västervik Turné på västkusten i Tollessons regi Möter Raija från Sundsgården vid en spelning i Sånga-Säby En vecka i Paris m Eva. Handlar för kr. Minkpäls till Eva.

12 Äter m Eva på Star Hotell Mässan. Hon kör gaffeln genom tumnageln. 9.1 Barnhemsungar refuseras av Bonniers Domtrappan. Startar en klubb med Moltas mfl. 5.4 LP:n Jubileumsblandning kommer ut Björketorps marknad m Aron, Frida och Eva Dubbelbokad Konsum Trosa och Ludvika Kommer tillbaka m Eva, Frida och Aron från fjällvandring och äter grekisk bondsallad och Ceur de filét på Rackarbacken Fred Åkerströms begravning fast jag är icke med Barnhemsungar refuseras av Bra Böcker Inspelning av LP:n Tummen i rövven i Studio 55 Uppsala Palme död. 3.3 Skriver brev till Sundsvalls TV och ber dem dra åt helvete. 5.4 På Mallorca med Kardell Kommer till Norrköping för att spela in TV-s värsta sketprogram. Night Club Eva, Lasse E och jag stöttar Cornelis comeback på V-Dala Sätter artister åt Sala stadshotell under hösten Har haft nackspärr och ställt in spelningar. Far nu till Mantorp och spelar. Letar hotell ända till Mölndal, Scandic. Sjunger på Hisingen nästa dag och åter Uppsala Samlings LP:n Supvisor 54 st På Lanzarote med Eva, Frida och Aron Skriver brev till utrikesminister Sten Andersson och avböjer jobbet som landshövding. 3.7 I Oslo med Eva. Träffar Silas och diskuterar Cornelis. Skickar gitarrsträng till Haag. 1.9 Onsdag. Cornelis på turné i min regi. 7.9 Cornelis sista föreställning på Flustret i Uppsala Storsjöyran i Östersund m Monica Zetterlund. Ola Magnell, Lena Philipsson, FJK. 4.8 I Estepona. 2.9 TV. Två och en flygel m. Berndt Egerblad Cornelis avlider på Södersjukhuset Min mor till Sahlgrenska På Lanzarote m. Eva. Träffar Lalla Hansson och Tomas Ledin. 4.5 Utgivning av boken Busen Bengts Bästa Bus Kävlinge tågfest kl: På turné med Midnight Express till Hamburg, Hannover Utgivning av boken Fråga dem som minns

13 25.11 Inhiberad middag med Harry Brandelius som plötsligt insjuknat Jobb på Musköbasen Möte med ateistiska Human-Etiska Föreningen hos Berg Ger ut böckerna Adolf och det stora kriget. Nazistteror nattetid Semestertripp till Tyskland med ungarna. 8.7 Spelar i Pajala står på min första marknad. Far rastlöst vidare till Narvik, Tromsö, Nordkap, Alta och Finland Blir krönt till kung av Bälgien i Furuvik. Kung över alla Sveriges dragspelare. Tar över efter advokaten Pelle Svenson. 1.9 Speln. Fallskärmsklubben Aros i Västerås. 2.9 Utgivning av boken Artister berättar. 7.9 Bokmässa i fyra dgr Ej avslutad spelning på Arlanda flygplats Sp. Charles Dickens Helsingborg Ringens Företagarförening. Ringens affärscentrum. Sth. Möte m Olov Svedelid Sp. Dafa Data Riksrevisionsverket. Alla landets kronofogdar Sp. Ringhallsverket. Varberg Sp. Sv. Fotbollsförbundet. Solna stadion Förlorar körkortet på en månad. Far till Teneriffa ensam. 2.4 Utgivning av boken 60 visor av Bengt Sändh. 2.5 Spektakulär förest. På Marstrands fästning med Harry Brandelius och Monica Zetterlund Jag lanserar Hållare för parkeringsbiljetten. 3.6 Blomningsfesivalen i Urshult. Kör Anna-Lena Löfgren i rullstol genom skogen Gratulerar Harry Brandelius på på 80-årsdagen på Höstsol Startar marknadsturné i Norrland. Töre, Älvsbyn, Pajala, Åsele, Nätra Sp. Kåkstaden i Malmberget. Möter ett original SP på Koster Mor Anna kommer till Uppsala en vecka för att leta lägenhet. Anna mycket sjuk. Jag skjutsar henne till Enskede och far vidare till spelning i Jönköping Besöker Nils Alsätra Sp.Söder kött och fläsk. Slakthuset Enskede. Sketpublik Mor Anna till Södersjukhuset där Eva och jag besöker henne den Sp. Svenska bandyförbundet. Landslaget. Hos Sir Walter Uppsala Hotar begära Eksjö kommun i konkurs. 6.2 Mor Anna till Stortorp Ger ut en nyutgåva av boken Adolf och det stora kriget i en volym. 3.5 Mor Anna talar om att hon skall dö vilket vi redan visste.

14 11.5 Mor Anna avlider kl: Bodelning efter mamma i Enskede. Rustan och Sabina. Mors aska i garderoben. 8.7 Visfestival i Västervik i baddräkt 2.8 Utgivning av boken Handbok i olydnad Hjälper Sabina med utskick Utgivning av boken Barnhemsungar Jag, Eva, Rustan, Frida och Sabina sprider mammas aska i Hagaparken Sp. Gustafsbergs VVS Sp. Valbo köpcentrum Kärleksmässa i Linköping. 2 dgr. 3.3 Letar hus med Eva i Skåne. Hon vill ha det lilla rosa men vi köper huset i Ö.Sönnarlslöv 13.3 Bjuden till landshövdingen i Uppsala slott Första snusförsöket. Hämtade pottaska på apotek Vi flyttar in i huset i Östra Sönnarslöv. 6.8 Sp. Arlövs fritidsnämd. Får en helflaska Renat av pensionärerna 10.8 Utgivning av boken Snus Bokmässa i Göteborg. Jag bjuder på snus Sp. Nitro Nobel AB. Sth Sp. Hemocue AB. Mariannelyst. Helsingör Vi gör vår första snussats. 64 kg Cognacsnus och 32 kg Godtemplarsnus. Firar detta på Hotell Svea i Simrishamn. 2.2 Sp. Med Finn på Berns i Sth. Träffar Jan Scherman och Ingvar Carlsson Spelar på IKEA:s 50-årslubileum i Älmhult och skänker 2 kg snus till Kamprad TV. Kafé Norrköping ang snus. Eva fyllde 40. Anlitar Norrköpings poliskör Herrarnas julpyssel Sitter på Frimurarehotellet i Kristianstad och läser att Leif Peters sitter insydd på livstid på S:t Sigfrids Mentalsjukhus i Växjö för Handenmorden Spelar in CD:n Naken i sovrummet TV. Godmorgon Sverige från GBG. Pratar supvisor med en präst? Spelar in CD:n Snus Mus och Brännvin i Vinslöv. 8.2 Eva sticker för gott. Tack för kaffet. 1995

15 3.3 Jag hämtar S:t Bernhardsvalpen Bellman på Apeltorps kennel. 5.6 Sonet ger ut samlings CD:n Flashback Skickar lustigt brev till Vägverket som dragit in mitt körkort Sp. Polisen i Södra kasern. Kristianstad. Bellman våldtar kvinnlig polis Pratar marknadsföring på DM-dagen. Grand Hotel Royal. Vinterträdgården. Sth Jobbar med Ernst Hugo Järegård på EMA-Telstars personalfest Grand Saltsjöbaden. Artistframträdande och DM-föreläsning. 2.5 Bråket ang. kalkbrottet börjar Träffar desperat Barbro på Grand Hotell i Lund Barbro åker med till spelning i Grytgöl dit vi anländer en dag försent Barbro kommer till Ö Sönnarslöv på 4 veckor. 2.8 Sp. Valsjöbyn. Vid Regnsfallet 6.9 Samt den 7:e. Spelar på Gillestugan i Göteborg Svamputställning i Ö. Sönnarslövs Folkets Hus Barbro flyttar ner till mig. Slut på friden Äter mitt livs bästa svenska julbord på Holiday Inn i Lübeck Besök av Swedish Match Lars Olof Löfman som hjälper till att göra luktsnus Släpar med Barbro till Jokkmokks marknad (-27 C), Kiruna och Narvik Kommer till Östersund. Krockar en bil utanför hotell Linden. Kör fast på parkering S:t Bernhardsutställning i Mullsjö Jag framträder som kultfigur på Hultfredsfestivalen Åsele Marknad Vi åkte till Portugal för att söka hus Gifter mig med Barbro. Varför lär man sig aldrig? 4.5 Vi far till ett iskallt Paris. Barbro påstår att det är bröllopsresa Vi hämtar S:t Bernhardshunden Lucidor på Apeltorps kennel Barbro åt sin första gåsmiddag på Åhus Gästgifveri Jag håller fotoutställning i Bygdegården Sista spelningen i artistkarriären. Byggnadstekniska Föreningen i GBG. Sketpublik Hämtar ett lamadjur i Löberöd Ger ut boken Handbok i Olydnad i bearbetat och utökad upplaga Åker till Costa del Sol för att leta hus Jag far på avskedsresa till Hälsingland. 3.8 Slår sönder och eldar upp gitarren Far till Spanien.Träffar olika mäklare. Finner vårt hus den 27:e.

16 30.11 Gör klar den sista snussatsen i fabriken Swedish Match tar över Bengt Sändhs:s Snusfabrik Vi får nycklarna till och flyttar in i vårt spanska hus Kärringen har blitt mormor /9. Min lillebror Rustan begår självmord som så många andra f.d. barnhemsungar Min barndomskamrat Handenmördaren Leif Peters avlider på S:t Sigfrids mentalsjukhus i Växjö. Han blev 68 år Ger ut två böcker. En företagsbiografi Bengt Sändh:s Snusfabrique samt Cornelis i mitt minne Jag gör en liten come back då jag framträder på takterrassen till Stockholms kulturhus samt på Visfestivalen i Västervik. Gör även ett par framträdanden på restauranger i Fuengirola Jag får den värsta hjärtinfarkt den gode kardiologen sett någon överleva. Lungorna var vätskefyllda. Man jobbade i 14 timmar för att rädda mig till livet och sedan gjorde man omedelbart kärlsprängning. Juli. Jag framträder på Stockholms kulturhus, på Öland samt på Visfestivalen i Västervik där jag får Fred Åkerströms stipendium på kronor vilka jag skickar vidare till Läkare utan gränser. Skriver en ny visa och tonsätter en dikt av Ferlin Min avlidne bror Rustans dotter, nyskilda tvåbarnsmamman Klara Sydhoff/Haugen, gifter sig och väntar barn med Peter Poker Wallenberg. Vigselförättare är Mona Sahlin. Så det kan bli Jag framträder i teveprogrammet Allsång på Skansen samt på Sthlms Kulturhus och i Skottvångs gruvstuga och hos Sverker Toreskog vid Mjörn. 1.8 Jag får diagnosen prostatacancer men att det är en icke aggressiv sådan som man kan leva med under många år med en injektion varje halvår. Är inte ett skit oroad.

17 17.12 Jag utses till Årets svensk av tidningen Sydkusten vid Svenska Skolans luciafirande och får 600 euro som jag skickar till LUG. (Läkare utan gränser) 2013 Juli. Jag reser till Sverige och gör framträdanden i Nora, Skottvång, Stockholm samt på visfestivalen i Lund Ersättningsnämnden betalar till mig kronor som ersättning för 12 års vanvård då jag som barn var omhändertagen på Vidkärrs barnhem i Göteborg och på Frälsningsarméns pojkhem Sundsgården Jag ger en viskonsert i Svenska kyrkan i Fuengirola och låter dem behålla intäkterna på 600 Euro,

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net Alingsås Arboga Arvika 14 BG Vikben 23 Au Vikben 22 BG Vikben 24 BG Vikben 24 Au Sporrong 24 Ag Vikben 24 Ag Vikben+krona 24 Au Sporrong Askersund (väldigt lik Säter??) Avesta Boden 13 Au Vikben 22 Au

Läs mer

Bokningsläge (hela landet)

Bokningsläge (hela landet) Bokningsläge (hela landet) Uttagsdatum Provtyp Vecka 2015-06-15 kl 4:00:05 B Antal bokade provtider Summa Kapacitet Andel lediga provtide r % Antal lediga provtider 25 138 5 062 5 200 2,65% Borås 0 141

Läs mer

Ort Butik Telefonnr Mailadress

Ort Butik Telefonnr Mailadress Ort Butik Telefonnr Mailadress Alingsås Intersport 0322-10341 niklas.dahlberg@intersport.se Teamsportia 0322-63 99 90 klubb.alingsas@teamsportia.se Arvika Intersport 0570-12180 Lars.Silfalt@intersport.se

Läs mer

Medelålder och andel patienter som inte var medvetandesänkta vid ankomst till sjukhus.

Medelålder och andel patienter som inte var medvetandesänkta vid ankomst till sjukhus. WEBBTABELLER Webbtabell 1 Webbtabell 2 Webbtabell 3 Webbtabell 4 Webbtabell 5 Webbtabell 6 Webbtabell 7 Medelålder och andel patienter som inte var medvetandesänkta vid ankomst till sjukhus. Andel patienter

Läs mer

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Blekinge län * 18 16880 20 20980 25 24980 36 44680 39 50680 51 72724 52 74924 Karlshamn 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 Karlskrona 6 8100 8 12200 9 13000 20 32700 20 32700 20 32700 20

Läs mer

Andel beh. inom 3 tim. %

Andel beh. inom 3 tim. % Webbtabell 1. Andel av trombolysbehandlade patienter som behandlats inom 3 tim av samtliga behandlade med trombolys samt antal behandlade patienter över 80 år. Andel beh. inom 3 tim. Antal >80 år Andel

Läs mer

Tolkningsanvisningar. <=3 tim Andel i %

Tolkningsanvisningar. <=3 tim Andel i % Webbtabell 1. Jämförelse mellan sjukhus av tiden från insjuknandet i stroke till ankomst till sjukhus samt andel som anländer till sjukhus inom 3 timmar. Tolkningsanvisningar Eftersom det ofta är svårt

Läs mer

Riktad Indragning. Utsändes till: Distributör (även pdf) Apoteket AB (även pdf) Läkemedelsverket (även pdf) I övrigt se sändlista sid 2

Riktad Indragning. Utsändes till: Distributör (även pdf) Apoteket AB (även pdf) Läkemedelsverket (även pdf) I övrigt se sändlista sid 2 Utsändes till: Distributör (även pdf) Apoteket AB (även pdf) Läkemedelsverket (även pdf) Riktad Indragning I övrigt se sändlista sid 2 Ref. Helena Hansson, tel. 040-680 02 60 Datum 2007-05-29 Nr. Orifarm

Läs mer

Ett gemensamt höjdsystem

Ett gemensamt höjdsystem Ett gemensamt höjdsystem Lars E. Engberg Geodesienheten Lantmäteriet Lars.Engberg@lm.se RH 2000 En del av Europas höjdsystem EVRS Stark relation till EVRF 2007 RH2000 är ett certifierat system enligt INSPIRE-direktivet,

Läs mer

För att se sjukhusens resultat per åtgärd år för år, se Swedehearts årsrapporter: http://www.ucr.uu.se/swedeheart/index.

För att se sjukhusens resultat per åtgärd år för år, se Swedehearts årsrapporter: http://www.ucr.uu.se/swedeheart/index. Kvalitetsindex sjukhusens resultat 2013 och 2012 Det svenska kvalitetsregistret Swedeheart tar varje år fram ett kvalitetsindex över den svenska hjärtsjukvården. Kvalitetsindexet, som Hjärt-Lungfonden

Läs mer

Huvudmän utan samarbete inom Matematiklyftet läsåret 2015/16 2015-02-12, Dnr 2014:1041

Huvudmän utan samarbete inom Matematiklyftet läsåret 2015/16 2015-02-12, Dnr 2014:1041 AB PARTS & PAOMEES 7 1 ACADEMEDIA FRIA GRUNDSKOLOR AB 10 1 ALE KOMMUN 49 3 ALINGSÅS KOMMUN 36 2 AL-ZAHRAA AKADEMI AB 9 1 ARVIKA KOMMUN 111 6 ASKERSUNDS KOMMUN 16 1 AVESTA KOMMUN 19 1 AXEDINSKOLAN AKTIEBOLAG

Läs mer

Welcome Hotel skyttestafett 2006

Welcome Hotel skyttestafett 2006 Welcome Hotel skyttestafett 2006 1 Moälven Modo 1160 Maria Falck 142 95 237 Linda Gustavsson 138 95 233 Helena Arvidsson 139 92 231 Mikael Olofsson 140 90 230 Petter Eriksson 137 92 229 2 Ale 1152 Mikael

Läs mer

Welcome Hotel skyttestafett 2006-08-19

Welcome Hotel skyttestafett 2006-08-19 1 Moälven Modo 1160 Maria Falck 142 95 237 Linda Gustavsson 138 95 233 Helena Arvidsson 139 92 231 Mikael Olofsson 140 90 230 Petter Eriksson 137 92 229 2 Ale 1152 Mikael Fors 147 89 236 Donald Johansson

Läs mer

Namn URL adress E-mail adress Alingsås Judoklubb www.alingsasjudo.org sonny.dahl@alingsas.se Arboga Judoklubb

Namn URL adress E-mail adress Alingsås Judoklubb www.alingsasjudo.org sonny.dahl@alingsas.se Arboga Judoklubb Namn URL adress E-mail adress Alingsås Judoklubb www.alingsasjudo.org sonny.dahl@alingsas.se Arboga Judoklubb www.idrottonline.se/arboga/arbogajk-judo 0589.14302@telia.com Bodens Bushido Center www.bodenbushido.se

Läs mer

Statens inköpscentral Box 2218 103 15 Stockholm Upprättat av Projektnamn Dokumenttyp Mattias Ek Fordonsförhyrning Bilaga 1 c, Kravspecifikation

Statens inköpscentral Box 2218 103 15 Stockholm Upprättat av Projektnamn Dokumenttyp Mattias Ek Fordonsförhyrning Bilaga 1 c, Kravspecifikation 2012-03-16 1 (8) Bilaga 1 c Kravspecifikation Övrig förhyrning 1 Introduktion 1.1 Avgränsning Denna kravspecifikation gäller för fordon som inte förhyrs i samband med annan resa, t.ex. flyg eller tågresa.

Läs mer

Dalbanan Längsta drive oldboys Anders Johansson 222 närmast hål oldboys Torbjörn Svensson 2,65

Dalbanan Längsta drive oldboys Anders Johansson 222 närmast hål oldboys Torbjörn Svensson 2,65 PM Golf 2012 Längsta drive och närmast hål Fredag 21 sept Parkbanan Längsta drive herr Johannes Andersson & Mats Birgersson 276 Längsta drive dam Monika Ax 182 närmast hål herr Mats Birgersson 0.89 närmast

Läs mer

Blodtrycksmätning. D Danderyd Apotek Hjärtat Enebyängen

Blodtrycksmätning. D Danderyd Apotek Hjärtat Enebyängen Blodtrycksmätning A Angered Apotek Hjärtat Angered Centrum Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan Arlandastad Apotek Hjärtat Eurostop Arvika Apotek Hjärtat Torget B Bengtsfors Apotek Hjärtat Storgatan Bromma

Läs mer

Södra Kustvägen 78, Bureå

Södra Kustvägen 78, Bureå Dragstångsdepå Kompletta dragstänger i lager De flesta modeller och varianter. Specialutbildade mekaniker DSS - Dragstångsservice Arbetar med centraliserat lager Komplett dragstång framme på några timmar

Läs mer

ST inom Försäkringskassan 2012-10-26 Avdelning 102

ST inom Försäkringskassan 2012-10-26 Avdelning 102 FÖRHANDLINGSANSVARIGA VID REVISION 2012-10-01 Detta är den ansvarsfördelning som görs av avdelningsstyrelsen. Ansvaret handlar om att vara den person som arbetsgivaren tar kontakt med inför kallelse till

Läs mer

RESULTAT WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT

RESULTAT WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT RESULTAT WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT Stålboda 2005-08-20 arr: Bromma Skf WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT 1 Bälgviken 1156 Jonas Malmqvist 141 96 237 Niklas Halling 141 93 234 Hans Sundén 138 93 231 Helena

Läs mer

Nedlagda myndighetsarbetsplatser 2010-

Nedlagda myndighetsarbetsplatser 2010- Nedlagda myndighetsarbetsplatser 2010- Alvesta Arvidsjaur Statens fastighetsverk Arvika Boden Boden Borgholm Borås Båstad Dorotea Eksjö Eksjö Eskilstuna Eskilstuna Falkenberg Falköping Falun CSN Falun

Läs mer

Welcome Hotell Skyttestafett 2007-08-18

Welcome Hotell Skyttestafett 2007-08-18 SLUTRESULTAT Lagtävling Stafetten Plac Lag Omg 1 Omg 2 Total 1 Mönsterås 706 452 1158 Per Claesson 142 92 234 Roger Hansson 143 91 234 Clas Bernhardsson 144 89 233 Danne Lundquist 139 91 230 Jennie Lundquist

Läs mer

HOTELLKEDJA: SCANDIC HOTELS. Antal. Ert pris / Rumstyp rum

HOTELLKEDJA: SCANDIC HOTELS. Antal. Ert pris / Rumstyp rum HOTELLKEDJA: SCANDIC HOTELS Priser gällande avtalsår 2013 Samtliga priser inkl. frukost, internet & moms Ort Hotellnamn Adress Tel.nr. Antal Ert pris / Rumstyp rum avtalspris LRA Arvika Scandic Arvika

Läs mer

Smålands Bowlingförbunds förtroendevalda

Smålands Bowlingförbunds förtroendevalda Smålands Bowlingförbunds förtroendevalda 1944-1945 Ordförande Erik Georg Holm Jönköping Suppleant John Lindberg Jönköping vice Ordförande Bertil Ljungberg Gunnar Andersson Sekreterare Alvar Wärnegård Jönköping

Läs mer

Utfall och medellön för resp domstol och kategori

Utfall och medellön för resp domstol och kategori Utfall och medellön för resp domstol och kategori Myndighet Tjänstebenämning Medellön Lägsta lön Högsta lön Utfall Högsta domstolen Domstolssekreterare 26827 24450 34300 Expeditionsvakt 24412 24266 24696

Läs mer

Prov svensk grammatik

Prov svensk grammatik Prov svensk grammatik Markera det alternativ som du anser vara rätt i meningarna nedan. Det är bara ett av alternativen som är rätt i varje mening. 1. När farfar hade ätit åt har ätit, sov han middag.

Läs mer

Funballz event 2011. Stockholm - Ted Andersson, 0739-60 61 43. Malmö-Göteborg - Per Alverstrand, 0739-60 61 44

Funballz event 2011. Stockholm - Ted Andersson, 0739-60 61 43. Malmö-Göteborg - Per Alverstrand, 0739-60 61 44 Funballz event 2011 Med över 70 nedslag runt om i festivalsverige, från Malmö i söder till Luleå i norr, kommer Crowd genomföra en imponerande event-turné med Funballz i sommar. Nu erbjuder vi möjligheten

Läs mer

Lunarstorm Del 1 Del 1 Del 2 Del 2

Lunarstorm Del 1 Del 1 Del 2 Del 2 Dagspress DN, SvD, GP, Sydsvenskan DN, SvD, GP, Sydsvenskan Vecka 33 34 35 36 37 Dag Format Må Ti Ons Tor Fr Lö Sö Må Ti Ons Tor Fr Lö Sö Må Ti Ons Tor Fr Lö Sö Må Ti Ons Tor Fr Lö Sö Må Ti Ons Tor Fr

Läs mer

Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län.

Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län. 1 Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län. Fastigheter inom planområdet Foskros 10:6 Vika Skogsutveckling AB

Läs mer

SLÄPVAGNAR. Dalarnas län Hemsida Plats Bokas Kåpa Grind. Avesta www.villaagarna.se/avesta PREEM 0226-59964 x

SLÄPVAGNAR. Dalarnas län Hemsida Plats Bokas Kåpa Grind. Avesta www.villaagarna.se/avesta PREEM 0226-59964 x ven SLÄPVAGNAR Dalarnas län Hemsida Plats Bokas Kåpa Grind Avesta www.villaagarna.se/avesta PREEM 0226-59964 Falun www.villaagarna.se/falun Ej tillgänglig Gagnef www.villaagarna.se/leksandgagnef Bil o

Läs mer

Bli hållbarhetscoach på riktigt

Bli hållbarhetscoach på riktigt Bli hållbarhetscoach på riktigt Nu kan Du som student bli hållbarhetscoach för ditt egna hotell! Vi söker 60 coacher som under ett drygt år vill vara med och förbättra hållbarhetsarbetet på Nordic Choice

Läs mer

Gasbil i Skåne ett självklar val!

Gasbil i Skåne ett självklar val! Gasbil i Skåne ett självklar val! 2009-11-17 - Mårten Johansson, Biogas Syd Samhälle och näringsliv stödjer Biogas Syd 1 Biogaspusslet har många aktörer Vad är biogas? -Metan-CH 4 -Koldioxid-CO 2 2 Biogas

Läs mer

PENDLINGSBARA SVERIGE 2015

PENDLINGSBARA SVERIGE 2015 PENDLINGSBARA SVERIGE 2015 PENDLINGSBARA SVERIGE LIKA STORT SOM HELA DANMARK För andra året i rad kartlägger vi på Samtrafiken hur pendlingsbara svenska städer är. I år har vi tittat närmare på Sveriges

Läs mer

Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet

Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet DIN KOMMUNS TILLGÄNGLIGHET TRYGGHETSASPEKTER I DIN KOMMUN DIN DELAKTIGHET OCH KOMMUNENS INFORMATION DIN KOMMUNS EFFEKTIVITET DIN KOMMUN SOM SAMHÄLLSUTVECKLARE

Läs mer

Deltagande team, fördelade per genombrottsprogram, i Bättre vård mindre tvång 2010-2014

Deltagande team, fördelade per genombrottsprogram, i Bättre vård mindre tvång 2010-2014 Deltagande team, fördelade per genombrottsprogram, i Bättre vård mindre tvång 2010-2014 Team Namn Verksamhet/Inriktning Landsting/Region Genombrottsprogram I 1 Södermalms psykiatriska enhet, Allmän Stockholms

Läs mer

Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet

Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet DIN KOMMUNS TILLGÄNGLIGHET TRYGGHETSASPEKTER I DIN KOMMUN DIN DELAKTIGHET OCH KOMMUNENS INFORMATION DIN KOMMUNS EFFEKTIVITET DIN KOMMUN SOM SAMHÄLLSUTVECKLARE

Läs mer

MB AO Bygg. Region Bygg Syd & Region Bygg Bostad Syd Bennet Justusson Sammankallande AO Bygg 0733-376547. Region Mellersta Mats Skog 0733-375145

MB AO Bygg. Region Bygg Syd & Region Bygg Bostad Syd Bennet Justusson Sammankallande AO Bygg 0733-376547. Region Mellersta Mats Skog 0733-375145 Region Bygg Syd & Region Bygg Bostad Syd Bennet Justusson AO Bygg 0733-376547 Region Bygg Väst & Region Bostad Väst Sam Ekman Informatör AO Bygg 0733-373423 Region Mellersta Mats Skog 0733-375145 Region

Läs mer

Cannabisprojekt. Ann-Sofie Nordenberg ann-sofie.nordenberg@karlstad.se 054-540 51 65. Magnus Wallgren magnus.wallgren@karlstad.

Cannabisprojekt. Ann-Sofie Nordenberg ann-sofie.nordenberg@karlstad.se 054-540 51 65. Magnus Wallgren magnus.wallgren@karlstad. Cannabisprojekt Samverkan barn och unga - Karlstad 19 april 2012 Ann-Sofie Nordenberg ann-sofie.nordenberg@karlstad.se 054-540 51 65 Magnus Wallgren magnus.wallgren@karlstad.se 054 540 5156 Särskild cannabissatsning

Läs mer

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Isaberg Golfklubb Postmästerskap Golf 2014

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Isaberg Golfklubb Postmästerskap Golf 2014 Klass Resultatlista, ackumulerat - brutto Postmästerskap Golf 2014 A-klassen Rond 2 Spelform Slaggolf CBA -2 Datum 2014-09-21 Placering Namn Spel.kat. Klubb S-HCP Rondresultat Resultat 1 Mats Birgersson

Läs mer

Comenius fortbildning januari 2012

Comenius fortbildning januari 2012 Comenius fortbildning januari 2012 Beviljade Dnr Projekt/aktivitet Poäng Beviljat antal mobiliteter Kön M/F Kommun Län Beviljat belopp i (ange valuta) 2012:370 Språkmetodkurs (centr) 83 1 F Ronneby Blekinge

Läs mer

KONTAKTOMRÅDEN. Avdelningsstyrelsen har beslutat att dela in landet i kontaktområden enligt medföljande bilaga. Till kontaktpersonen vänder:

KONTAKTOMRÅDEN. Avdelningsstyrelsen har beslutat att dela in landet i kontaktområden enligt medföljande bilaga. Till kontaktpersonen vänder: 1 KONTAKTOMRÅDEN Avdelningsstyrelsen har beslutat att dela in landet i kontaktområden enligt medföljande bilaga. Till kontaktpersonen vänder: du som medlem dig när du behöver hjälp i någon facklig fråga

Läs mer

WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT 2004. Resultat STAFETTEN

WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT 2004. Resultat STAFETTEN Resultat STAFETTEN 1 Söderala 1150 Helena Jansson 144 94 238 Peter Lavér 136 94 230 Bengt Jansson 136 92 228 Stefan Burchardt 139 89 228 Carina Norling 134 92 226 2 Ulvsby 1148 Roger Jansson 142 91 233

Läs mer

Kiruna. Gällivare. Piteå Storuman. Skellefteå Lycksele. Tåsjö Vännäs Umeå. Örnsköldsvik. Östersund Sollefteå. Härnösand

Kiruna. Gällivare. Piteå Storuman. Skellefteå Lycksele. Tåsjö Vännäs Umeå. Örnsköldsvik. Östersund Sollefteå. Härnösand Appendix II kartor Karta 1. Teracom Kiruna Gällivare Pajala Överkalix Kalix Arvidsjaur Älvsbyn Luleå Piteå Storuman Skellefteå Lycksele Tåsjö Vännäs Umeå Åre 34 Mbit/s Östersund Sollefteå Örnsköldsvik

Läs mer

Kommuner som har svarat nej på frågan, sorterade efter län Dalarnas län Borlänge Nej, men till färre än hälften. Gotlands län

Kommuner som har svarat nej på frågan, sorterade efter län Dalarnas län Borlänge Nej, men till färre än hälften. Gotlands län Fr.1 Räknar kommunen med att i början av 2009 (februari-mars) kunna tillhandahålla plats i förskola eller familjedaghem till barn om föräldrarna anmäler behov i nvember 2008? Kommuner som har svarat nej

Läs mer

Svenska Ju-jutsuförbundet

Svenska Ju-jutsuförbundet Medlemsklubbarna kallas till Årsmöte 2013-03-31 Svenska Ju-jutsuförbundets årsmöte hålls i Linköping, Katedralskolans aula den 31/3 klockan 17.30. Fullmaktsgranskning från kl. 17.15 DAGORDNING 1 Mötets

Läs mer

Comenius fortbildning omg 2, april 2012

Comenius fortbildning omg 2, april 2012 Comenius fortbildning omg 2, april 2012 Beviljas med svenska medel Kön M/F Kommun Län Beviljat belopp i EUR Dnr Projekt/aktivitet Poäng Land 2012:2304 Jobbskuggning 101 F Karlskrona Blekinge län 1 434

Läs mer

Kustmaran med Veteran-SM i marathon Lördagen den 27 juni, Kristianopel Arrangör: Team Blekinge Löparförening Banan kontrollmätt av förbundsmätare Per

Kustmaran med Veteran-SM i marathon Lördagen den 27 juni, Kristianopel Arrangör: Team Blekinge Löparförening Banan kontrollmätt av förbundsmätare Per Kustmaran med Veteran-SM i marathon Lördagen den 27 juni, Kristianopel Arrangör: Team Blekinge Löparförening Banan kontrollmätt av förbundsmätare Per Månsson, Lund 17-19 grader, växlande molnighet, lätt

Läs mer

Welcome Hotell. Skyttestafett. Stockholm 2002-08-17 / arr: Bromma Skf

Welcome Hotell. Skyttestafett. Stockholm 2002-08-17 / arr: Bromma Skf Welcome Hotell Skyttestafett 2002 Stockholm 2002-08-17 / arr: Bromma Skf 1 Ale Skf 723 469 1192 11 Moälven-MoDo 703 450 1153 Mikael Fors 147 97 244 Petter Eriksson 145 96 241 Håkan Sundström 144 96 240

Läs mer

Uppdrag direkt av kommun el annan

Uppdrag direkt av kommun el annan Ingrid Kennborn AB Genomförda uppdrag 2002 och framåt - augusti 2008 Uppdrag direkt av kommun el annan Fortbildning/ utbildning med Sol och LSS som grund kring Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade

Läs mer

EFS i Röke Medlemsmatrikel januari 2014. Röke 4015 282 93 RÖKE. Röke 4015 282 93 RÖKE. Röke 4015. Englarp 4228. Röke 4255.

EFS i Röke Medlemsmatrikel januari 2014. Röke 4015 282 93 RÖKE. Röke 4015 282 93 RÖKE. Röke 4015. Englarp 4228. Röke 4255. Agneta Alfredsson Helsingborgsvägen 44 0451-50245 282 33 TYRINGE 073-441 41 53 agneta.alfredsson@spray.se Lars Alfredsson Helsingborgsvägen 44 0451-50245 282 33 TYRINGE 070-877 86 56 alfredsson.lasse@spray.se

Läs mer

Kajsa kan inte välja om hon ska köpa en stor studsmatta eller anlägga pool i trädgården.

Kajsa kan inte välja om hon ska köpa en stor studsmatta eller anlägga pool i trädgården. Text till ljudarbetet Du och jag och alla andra Kajsa kan inte välja om hon ska köpa en stor studsmatta eller anlägga pool i trädgården. Anette ljuger för Kaj. Stina och Lisa är grannar. De har så mycket

Läs mer

BiMe trucks och andra satsningar på biogas Roland Nilsson

BiMe trucks och andra satsningar på biogas Roland Nilsson E.ON Gas Sverige AB BiMe trucks och andra satsningar på biogas Roland Nilsson Lite siffror om E.ON Gas Runt 100 anställda i bolaget. 25 000 kunder. 1.3 miljarder kronor i omsättning. Fordonsgasaffären

Läs mer

Per-Olof Carlsson Album Sid 1 av 54

Per-Olof Carlsson Album Sid 1 av 54 Per-Olof Carlsson Album Sid 1 av 54 Syskonen Carlsson 8 7 6 5 4 3 2 1 1. Alsie Carlsson Fogeryd 2. Per-Olof Carlsson Fogeryd 3. Maj Carlsson Fogeryd 4. Rune Carlsson Fogeryd 5. Vivvi Carlsson Fogeryd 6.

Läs mer

Comenius fortbildning, april 2013

Comenius fortbildning, april 2013 Comenius fortbildning, april 2013 Beviljade Dnr Projekt/aktivitet Poäng Kön M/F Kommun Län Beviljat belopp i euro 2151-2013 Konferens 115 M Ängelholm Skåne län 1310 PT 2374-2013 Allmän fortbildningskurs

Läs mer

Texter om mitt liv 1/8

Texter om mitt liv 1/8 Texter om mitt liv 1/8 Texter om mitt liv 2/8 Innehållsförteckning 1. Mitt namn... 3 2. Det här är jag... 4 3. Jag och min familj... 4 4. Jag som litet barn... 5 5. Den dagen glömmer jag aldrig... 6 6.

Läs mer

Höst 2015 (uppdateras kontinuerligt)

Höst 2015 (uppdateras kontinuerligt) Vi vill gärna träffa dig på våra stamgästkvällar. Här är datumen för planerade kvällar som du kan anmäla dig till. Vi ses! We want to hang out with you! See which dates and hotels you can sign up for our

Läs mer

ST inom Försäkringskassan 2015-05-19 Avdelning 102

ST inom Försäkringskassan 2015-05-19 Avdelning 102 BESKRIVNING AV FÖRSÄKRINGSKASSANS ORGANISATION KOPPLAD TILL ORGANISATION FÖR PARTSSAMVERKAN OCH ÖVER VILKA SEKTIONER SOM ST:S MEDLEMMAR TILLHÖR Förteckningen ska tydliggöra hur FK:s organisation är kopplad

Läs mer

Var fjärde domstol använder inte rättstolkar

Var fjärde domstol använder inte rättstolkar 1(6) Pressmeddelade den 23 februari 2011 Var fjärde domstol använder inte rättstolkar Var fjärde domstol i Sverige, 25 procent, ställer inte krav på att rättstolkar anlitas när de köper tolktjänster. Det

Läs mer

Saflok - En enkel och säker konstruktion

Saflok - En enkel och säker konstruktion SAFLOK Hydroscands Saflok, camlock-koppling, har självlåsande armar för högsta säkerhet. Kopplingen har en enkel och robust konstruktion där låsarmen har en extra spärr vilket gör att den inte kan öppnas

Läs mer

070-215 15 06 031-775 19 90 010-568 70 00 036-12 20 08 070-449 85 06 070-312 43 29 070-323 44 07 031-83 20 77 035-14 42 50 0481-140 05 08-777 55 60

070-215 15 06 031-775 19 90 010-568 70 00 036-12 20 08 070-449 85 06 070-312 43 29 070-323 44 07 031-83 20 77 035-14 42 50 0481-140 05 08-777 55 60 Anton Bingebo Göthberg Holmlund Yxhage Arne Bakke Bengt Lindström Bert-Ove Adolfsson Björn Mogren Bo Chronier Bo Börge Borgström Christer Moreau Dag Berglund Daniel Sammelin Eeero Laakso Emil Barrelöv

Läs mer

Sunside: repetitionslokal för Sunsiders

Sunside: repetitionslokal för Sunsiders 1959 Jan 10 Kingside, Gunnar Lundqvist m fl (50) 15 Konserthuset, Lasse Åhman, Lars-Johan Norrby, Rune Carlsson(15) 18 Teknis, Anders Josephsson (46) 21 Handels (76) 22 Orkestertävling 25 Teknis, Bernt

Läs mer

Spelet om hälsan. - vinst eller förlust?

Spelet om hälsan. - vinst eller förlust? Spelet om hälsan Vägval för neurosjukvården - vinst eller förlust? Landsting Sjukhus Aktuellt väntetidsläge Aktuellt väntetidsläge till neurologisk specialistsjukvård Väntetider i vården. SKLs hemsida.

Läs mer

Scandic Alvik Stockholm Alvik Friends kväll 2015-10-27 alvik@scandichotels.com

Scandic Alvik Stockholm Alvik Friends kväll 2015-10-27 alvik@scandichotels.com Vi vill gärna träffa dig på våra stamgästkvällar. Här är datumen för planerade kvällar som du kan anmäla dig till. Vi ses! We want to hang out with you! See which dates and hotels you can sign up for our

Läs mer

Götalandscupen i Rallycross Förlandabanan 28/5 2006 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Klass 1: Super Nationell Tot

Götalandscupen i Rallycross Förlandabanan 28/5 2006 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Klass 1: Super Nationell Tot Götalandscupen i Rallycross Förlandabanan / 00 Arrangör: /Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Klass : Super Nationell 0 Frank Sigeskog ().0,.,.,., A., Volvo S0 B - 0 0 Roy Olsson Karlskrona AK., ().,.,.,

Läs mer

Återförsäljare Sverige Ort Företag Telefon OTS Butik Partner Villa

Återförsäljare Sverige Ort Företag Telefon OTS Butik Partner Villa SKÅNE ARLÖV Campea i Malmö AB 040-43 60 30 BILLESHOLM Husvagnsdepån 042-700 80 BJUV Forsbergs Fritidcenter, avd. Bjuv 042-830 80 BROMÖLLA Husvagns-Expo Bromölla 0456-225 50 HELSINGBORG Helsingborgs Fritidscenter

Läs mer

Radioundersökningar. Rapport II 2015. TNS Sifo. Radioundersökningar

Radioundersökningar. Rapport II 2015. TNS Sifo. Radioundersökningar Radioundersökningar Rapport II 2015 TNS Sifo Radioundersökningar TNS Sifo 2015 1531602 TNS Sifo Radioundersökningar Rapport II 2015, lokala områden Denna rapport omfattar data avseende radiolyssnandet

Läs mer

Media Monitor Report April 2012

Media Monitor Report April 2012 Utskriftsdatum: 2012-05-01 Arkivet för Ufo-Forskning Media Monitor Report April 2012 Innehållsförteckning Rubrik Sida Media Monitor Report 2 Statistik per medietyp - Table 3 Statistik per medietyp - Grafisk

Läs mer

Apotek som för Trust in Lust sortimentet

Apotek som för Trust in Lust sortimentet Apotek som för Trust in Lust sortimentet Apoteket Källan Apoteket Hästhoven Apoteket Lärkan Apoteket Kupolen Apoteket Bävern Apoteket Vikingen Apoteket Tallen Apoteket Tallen Apoteket Eken Apoteket Fyra

Läs mer

EVENTPARTNERS SÖKES!

EVENTPARTNERS SÖKES! EVENTPARTNERS SÖKES! Den 14 september har vi bokat delar av gamla bruksområdet i Forsåker (fd Papyrus/Klippan) för att genomföra en Familjedag med aktiviteter för såväl gammal som ung och under kvällen

Läs mer

Sverigebarometern 2011

Sverigebarometern 2011 2011-05-16 Kontaktperson För mer information kontakta: Michael Blaxland, 0708-30 70 03 michael.blaxland@reseguiden.se Materialet får användas fritt med hänvisning till källan. Sverigebarometern 2011 Fakta.

Läs mer

Välkommen till Sverige! Din väg till jobbet

Välkommen till Sverige! Din väg till jobbet Välkommen till Sverige! Din väg till jobbet VI hjälper dig hitta din väg till jobbet Eductus hjälper personer att få jobb och företag att hitta medarbetare. Om du saknar utbildning så hjälper vi dig med

Läs mer

Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet

Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet DIN KOMMUNS TILLGÄNGLIGHET TRYGGHETSASPEKTER I DIN KOMMUN DIN DELAKTIGHET OCH KOMMUNENS INFORMATION DIN KOMMUNS EFFEKTIVITET DIN KOMMUN SOM SAMHÄLLSUTVECKLARE

Läs mer

Sista. 2012-01-07 Torsby Brukshundklubb Camilla Larsson, 0703460057 milliz78@hotmail.com 2012-01-01 Ja 1 1 1 1

Sista. 2012-01-07 Torsby Brukshundklubb Camilla Larsson, 0703460057 milliz78@hotmail.com 2012-01-01 Ja 1 1 1 1 2012-01-05 Österåkers BK Yvonne Ahlin 070 73 66 061 yvonne@facerase.biz 2011-11-01 Kistamässan Ja 2 1 2012-01-06 Österåkers BK Yvonne Ahlin 070 73 66 061 yvonne@facerase.biz 2011-11-01 Kistamässan Ja 1

Läs mer

SJÖODJURET. Mamma, vad heter fyren? sa Jack. Jag vet faktiskt inte, Jack, sa Claire, men det bor en i fyren.

SJÖODJURET. Mamma, vad heter fyren? sa Jack. Jag vet faktiskt inte, Jack, sa Claire, men det bor en i fyren. SJÖODJURET Klockan var 10 på förmiddagen en solig dag. Det var en pojke som letade efter stenar på stranden medan mamma solade. Stranden var tom. Vinden kom mot ansiktet. Det var skönt. Pojken hette Jack.

Läs mer

SVENSKA Inplaceringstest A

SVENSKA Inplaceringstest A SVENSKA Inplaceringstest A Välj ett ord som passar i meningen. Använd bara ordet en gång. Exempel: Smöret står i kylskåpet. Det ringer på dörren. Han fick ett brev från mamma. De pratar om vädret. om /

Läs mer

BENNYS TAK OCH BYGG Tel: benny@takbygg.se Limhamnsvägen 109L 216 13 Limhamn Mobil: 070-424 89 55

BENNYS TAK OCH BYGG Tel: benny@takbygg.se Limhamnsvägen 109L 216 13 Limhamn Mobil: 070-424 89 55 Södra Sverige sid 1 (2) BENNYS TAK OCH BYGG Tel: benny@takbygg.se Limhamnsvägen 109L Fax: 216 13 Limhamn Mobil: 070-424 89 55 CARL & OLOFS PLÅT & TAK AB Tel: 0515-333 00 info@gertssons.se Falköpingsvägen

Läs mer

8 SIDOR FYLLDA MED ERBJUDANDEN INSPIRATION NYHETER

8 SIDOR FYLLDA MED ERBJUDANDEN INSPIRATION NYHETER P L AT T O R F Ö R H E L A H E M M E T 8 SIDOR FYLLDA MED ERBJUDANDEN INSPIRATION NYHETER FACTORY ANTRACITE NYHET BOHEME 50x50 cm. Nat. Ord. pris pr. m2 545:- FACTORY 49,6x49,6 cm Betáo & Taupe Ord. pris

Läs mer

BAR 1 BAR 2 BAR 3 BAR 4 BAR 5 BAR

BAR 1 BAR 2 BAR 3 BAR 4 BAR 5 BAR Arvika Comfort Hotel Bristol Single Moderate 1170 901 662 616 601 570 493 23 Tel: 057 01 32 80 Double Moderate 1390 1070 832 753 674 608 531 23 co.bristol@choice.se Single Standard 1275 982 743 693 678

Läs mer

SÄNDNINGSMATERIAL FÖR V19

SÄNDNINGSMATERIAL FÖR V19 1 SÄNDNINGSMATERIAL FÖR V19 Vecka 19 201505 09-10 RIU 98,90 FM Samarbetsorganisationen för Invandrarföreningar i Uppsala SIU Skolgatan 18 753 16 UPPSALA Telefon: 018-69 45 80 http://www.siuppsala.se/radio

Läs mer

Götalandscupen i Rallycross Strängnäs Motorstadion 2/9 2007 Arrangör: Strängnäs AMS Officell Resultatlista Klass 1: Super Nationell Tot

Götalandscupen i Rallycross Strängnäs Motorstadion 2/9 2007 Arrangör: Strängnäs AMS Officell Resultatlista Klass 1: Super Nationell Tot Götalandscupen i Rallycross Strängnäs Motorstadion / 00 Officell Resultatlista Klass : Super Nationell Omg Omg Plac SMK Trollhättan., ().,.,., A., Martin Nilsson Stålcenter i Väst AB Volvo S0 B - 0 Tomelilla

Läs mer

Bilda klubb på arbetsplatsen

Bilda klubb på arbetsplatsen Bilda klubb på arbetsplatsen Bilda klubb på arbetsplatsen Att ha en egen klubb på arbetsplatsen är det bästa sättet att få vara med och påverka villkoren på jobbet, exempelvis arbetstider och omorganisationer.

Läs mer

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner.

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Veronicas Diktbok Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Vi gör roliga saker tillsammans. Jag kommer alltid

Läs mer

Lag och rätt. Vecka 34-38

Lag och rätt. Vecka 34-38 Lag och rätt Vecka 34-38 Brottet Ett brott begås Ungdomsgänget klottrar på skolans väggar och fönster krossas. Paret som är ute på sin kvällspromenad ser vad som händer Anmälan och förundersökning Paret

Läs mer

Samarbete mellan Svensk Bowling och ICA MAXI

Samarbete mellan Svensk Bowling och ICA MAXI Samarbete mellan Svensk Bowling och ICA MAXI Lördagar vecka 9, 10 och 11 kommer SBHF och Svenska Bowlingförbundet att ha ett samarbete med ICA Maxi-butiker runtom i Sverige. Samarbetet är ett unikt tillfälle

Läs mer

LÄTTLÄSTA NYHETER NORRBOTTEN. Nr 11 Torsdag 1 april 2010. Räddade livet på kniv-skuren kvinna

LÄTTLÄSTA NYHETER NORRBOTTEN. Nr 11 Torsdag 1 april 2010. Räddade livet på kniv-skuren kvinna LÄTTLÄSTA NYHETER Nr 11 Torsdag 1 april 2010 NORRBOTTEN Räddade livet på kniv-skuren kvinna En 29-årig kvinna knivskars i helgen. Kvinnan var på dans-restaurangen Olivers Inn i Luleå. Hon hittades på golvet

Läs mer

Media Monitor Report Mars 2012

Media Monitor Report Mars 2012 Utskriftsdatum: 2012-04-01 Arkivet för Ufo-Forskning Media Monitor Report Mars 2012 Innehållsförteckning Rubrik Sida Media Monitor Report 2 Statistik per medietyp - Table 3 Statistik per medietyp - Grafisk

Läs mer

Klubbrekord Män, Veteraner

Klubbrekord Män, Veteraner Klubbrekord Män, Veteraner MÄN 35 100 m Henrik Carlsson-65 12.89 010614 Högby Carl-Gustaf Nilsson-52 12.6m 910611 Högby 200 m Carl-Gustaf Nilsson-52 26.06w 880829 Kalmar 400 m Carl-Gustaf Nilsson-52 54.66

Läs mer

Fem årliga rapporter från Riks- Stroke

Fem årliga rapporter från Riks- Stroke Fem årliga rapporter från Akutskede + 3- månadersuppföljning 1- årsuppföljning TIA (enbart webbpublikation) Anhörigas situation (fr o m i år) Rapport anpassad till patienter och anhöriga Årsrapporten:

Läs mer

Ej namn i denna lista p g a personuppgiftslagen (PUL). Lista med namn skickas direkt till deltagarna.

Ej namn i denna lista p g a personuppgiftslagen (PUL). Lista med namn skickas direkt till deltagarna. Ej namn i denna lista p g a personuppgiftslagen (PUL). Lista med namn skickas direkt till deltagarna. Titel Turistbyrå/regional turistorganisation Ort Turistinformatör Gävle Turistbyrå Gävle Turistinformatör

Läs mer

Avropsberättigade. Dokumenthantering 2012 - skrivare, MFP, programvaror och tjänster. KAMMARKOLLEGIET Statens inköpscentral 96-16-2012

Avropsberättigade. Dokumenthantering 2012 - skrivare, MFP, programvaror och tjänster. KAMMARKOLLEGIET Statens inköpscentral 96-16-2012 Bilaga Avropsberättigade - skrivare, MFP, programvaror och tjänster 1 (6) Avropsberättigade Myndigheter under regeringen Deltar med stöd av förordning (1998:796) om statlig inköpssamordning Deltagare i

Läs mer

2008/09 2008-08-12. Allsvenska. Allsvensk lottning 2008/09. 26-okt 16-nov

2008/09 2008-08-12. Allsvenska. Allsvensk lottning 2008/09. 26-okt 16-nov Lottning av Allsvenska serien 200/09 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.. 26-okt 16-nov 4 3 2 1 7 1 6 7 5 6 2 3 4 5 3 4 5 2 07-dec 1-jan 4 3 1 2 7 1 6 7 5 6 0-feb 01-mar 22-mar 5 6 7 4 5 6 4 5 2 3 1 2 3 7 1 2 6 1 3 7

Läs mer

Du tjänar på kollektivavtal

Du tjänar på kollektivavtal Du tjänar på kollektivavtal Föräldralön. Mer pengar att röra dig med när du är föräldraledig tack vare kollektivavtalet. ITP. Marknadens bästa pensionsförsäkring ger dig mer pengar när du slutar jobba

Läs mer

Statens jordbruksverks författningssamling Statens jordbruksverk 551 82 Jönköping Tfn 036-15 50 00 www.jordbruksverket.se

Statens jordbruksverks författningssamling Statens jordbruksverk 551 82 Jönköping Tfn 036-15 50 00 www.jordbruksverket.se Statens jordbruksverks författningssamling Statens jordbruksverk 551 82 Jönköping Tfn 036-15 50 00 www.jordbruksverket.se ISSN 1102-0970 Statens jordbruksverks beslut om smittförklaring med anledning av

Läs mer

Test 2b: Läsa. Samhällsservice SOMMARFEST! Sagostundens förskola. Jag förstår anslag.

Test 2b: Läsa. Samhällsservice SOMMARFEST! Sagostundens förskola. Jag förstår anslag. Samhällsservice Cecilia och Jo han har en dotter som är 3 år. Hon he ter Astrid och går på förskolan. En dag när Cecilia hämtar Astrid ser hon det här anslaget. Jag förstår anslag. SOMMARFEST! Alla föräldrar

Läs mer

Manual om intranätet Bosse för dig som förtroendevald

Manual om intranätet Bosse för dig som förtroendevald Manual om intranätet Bosse för dig som förtroendevald Skapat av Petra Karlsson Datum: 2015-04-07 Syfte: Det här dokumentet innehåller instruktioner steg för steg hur du hanterar din inloggning kring vårt

Läs mer

Varsel om total arbetsnedläggelse vid vissa företag anslutna till Svensk Handel

Varsel om total arbetsnedläggelse vid vissa företag anslutna till Svensk Handel Datum 29 mars 2012 Vår referens JH Handläggare John Haataja Svensk Handel 103 29 Stockholm Varsel om total arbetsnedläggelse vid vissa företag anslutna till Svensk Handel Med hänvisning till de i brev

Läs mer

1968-2012. A: Övernattningsresor med husbilen. 2012 4/8 5/8 Kusinträff hos Staffan i Krokek.

1968-2012. A: Övernattningsresor med husbilen. 2012 4/8 5/8 Kusinträff hos Staffan i Krokek. 1968-2012 A: Övernattningsresor med husbilen År Datum Resmål, resväg 2012 4/8 5/8 Kusinträff hos Staffan i Krokek. 2012 17/7 20/7 På besök hos släkten i Norge, sovit över hos Lise och Ivar Anderson i Frodal.

Läs mer

Välkomna till Malmö och 35-årsjubileet för långresan 1977-78. Fotot taget av Mikael Nilsson i hamnen i Dakar

Välkomna till Malmö och 35-årsjubileet för långresan 1977-78. Fotot taget av Mikael Nilsson i hamnen i Dakar Välkomna till Malmö och 35-årsjubileet för långresan 1977-78 Fotot taget av Mikael Nilsson i hamnen i Dakar Festkommittén Stefan Leo Tommy Andreasson Peter Mastborn Bengt Grip Anders Garin Björn Julius

Läs mer

Kista Electrum/216 164 40 KISTA Besöksadr. Kistagången 16/ Isafjordsg. 22 plan 3 tel 08-752 55 00 fax 08-752 60 82

Kista Electrum/216 164 40 KISTA Besöksadr. Kistagången 16/ Isafjordsg. 22 plan 3 tel 08-752 55 00 fax 08-752 60 82 Huvudkontor Box 4080 171 04 SOLNA Besöksadress: Hemvärnsgatan 8 tel 08-627 43 00 fax 08-627 43 99 E-post: info@previa.se Stockholms län (100) Arlanda Box 20 190 45 STOCKHOLM- ARLANDA - Sky City, Arlanda

Läs mer

Frågor och svar om Flexpension

Frågor och svar om Flexpension Frågor och svar om Flexpension Varför Flexpension? Vi lever längre. I takt med att medellivslängden ökar så blir utmaningarna för individen och välfärden allt större. Bristen på flexibilitet i slutet

Läs mer