KRONOLOGI. Mor och jag bor en tid hos min morfar Per Sänd; timmerhuggare och flottare i byn Ed, Färila i Hälsingland.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KRONOLOGI. Mor och jag bor en tid hos min morfar Per Sänd; timmerhuggare och flottare i byn Ed, Färila i Hälsingland."

Transkript

1 KRONOLOGI Jag föds i Borås utom äktenskapet. De första åren flyttar mor och jag runt bland inackorderingsrum, lägenheter, resanderum och pensionat i Sjömarken, Borås och Göteborg. Ett tag bor jag hos en präst i Målsryd utanför Borås. Han vill adoptera mig. Ibland bor vi ihop med Ture Fihn som tror att han är min far Mor och jag bor en tid hos min morfar Per Sänd; timmerhuggare och flottare i byn Ed, Färila i Hälsingland Bor i Göteborg och Borås och flyttar ständigt omkring Jag läggs in på sjukhus. 24/2 Kommer hem från sjukhuset Vi bor med Ture i Hagalund, Solna 1.1 Mamma erhåller fattigvård från Solna kommun. 5.2 Ture och mamma gifter sig Fattigvårdsbidraget upphör Min bror Rustan föds i Hagalund Jag och min bror får bo hos Tures syster Dana och hennes man Emil på Risåsgatan 1 i Göteborg Mamma och Ture skiljer sig. Ture får betala för Rustan men inte för mig. 2.8 Mamma arbetar på kafé Göte, Andra Långgatan och tjänar 70/mån plus dricks. Bor på Västergatan 31 och betalar en hyra på 35/mån Jag och min bror, efter hot, in på Vidkärrs barnhem i Göteborg Mamma anställes av ensam herre i Vänersborg Mamma skriver brev till barnavårdsnämnden i Göteborg och begär att få ta hem Rustan till Vänersborg. Hon skriver vidare att jag kan få vara hos Tures syster Dana i Göteborg Mamma slutar, p.g.a. sexuella trakasserier, sin anställning i Vänersborg och flyttar till Änggatan 25 i Göteborg Min bror kommer åter till Vidkärrs barnhem.

2 Frånskillnad mellan mamma och Ture Min bror lämnas som fosterbarn till Sven Gunnar Rundbäck på Muraregatan i GBG. Deras son och vår mamma ämnar ingå äktenskap Jag flyttar till Dana i Mölndal och börjar skolan Mamma slår upp förlovningen med Rundbäck och hämtar tillbaka Rustan Mamma, jag och min bror flyttar till morfar i Hälsingland Vi flyttar tillbaka till Göteborg och Snickaregatan. Jag går i Annedalsskolan. 6.9 Min bror och jag är åter på Vidkärrs barnhem. 9.9 Mamma får jobb på Sveaplans kafé och tjänar 125 kronor/mån samt mat Min bror Rustan (5 år) bestraffas med fyra dagars arrest Min morfar Per Sänd avlider Jag placeras som fosterbarn hos lantbrukare Erik Karlsson i Vårgårda Fosterföräldrarna lämnar mig tillbaka till Vidkärr Jag placeras på Frälsningsarméns skolhem Sundsgården utanför Stockholm Rustan placeras på Kullens barnhem i Lerum Göteborgs rådhusrätt dömer Erik Engström som far till mig Rustan placeras på Mellansjö skolhem i Täby Mamma skriver brev till Barnavårdsnämnden i Göteborg och ber att jag och min bror skall få komma till samma barnhem Mamma flyttar till Stockholm och bor hos fam. Hallgren på Oxtorgsgatan Jag överförs till Stockholms Barnavårdsnämnd Mamma bor hos f.d. biografpianisten fru Florström Grev Magnigatan 4 i Stockholm Rustan placeras på Gudmundsgårdens skolhem i Kalmar Jag placeras på Baptisternas ynglingahem i Kungsängen där jag betalar 175 kr per månad. Jag får jobb på Bolinders kylskåpsfabrik i Kallhäll Jag får, p.g.a. lek bus och lättja, sparken från Bolinders.

3 26.10 Jag får jobb på Kalle Wallbergs bilplåtslageri i Stockholm. Lön 80 kronor/vecka Jag rymmer till Oslo-Malmö-Lund genom att tjuvåka på tåg Jag bor tillsammans med mamma som inackorderade hos en armélotta på Kronobergsgatan i Stockholm. Vi flyttar senare till Sigtunagatan Jag bor mestadels på skinnknuttestället FMCK:s (Frivilliga MotorCykelKåren) militärbaracker Nybohov Jag bor på ungdomshemmet Giovanno d Anastasys minne Götgatan 71. Sthlm. 7.9 Jag slutar på Wallbergs bilplåtslageri och arbetar som cykelbud på diverse expressbyråer och far omkring med brev och paket mellan företag i Stockholm. 8.9 Jag erhåller plats på Svanströms papperslager Jag avviker från Svanströms med en del värdepapper och 40 kronor. Vistas på FMCK Jag bor en natt på ungdomshärbärget i Stadsgården. Saknar arbete och bostad Tillbaka till Ungdomshemmet på Götgatan Mamma jobbar på EB konditori på Brunnsgatan och tjänar 500/mån Jag mönstrar som jungman på SS Ara. Nordsjöfart. Far till Tyskland två gånger och England Jag rymmer från SS Ara i Västerås Mamma hyr lägenhet i Vällingby och jobbar på Vällingehus restaurang Jobbar på en industrilackeringsfirma på Lindhagensgatan. Sthlm Jag stjäl en bil tillsammans med Kalle Blomqvist Jag får jobb på Lokes finmekaniska verkstad i Gamla stan där jag lär mig göra nycklar. 8.2 Jag får åtalseftergift för bilstölden. Bor hos mamma i Vällingby Jag slutar på Lokes verkstad. Jobbar en dag som charkbiträde, får sparken och är åter cykelbud. 1.4 Jag tar anställning på Waxholmsbolagets ångfartyg Storskär Jag och Blomqvist stjäl 10 bilar på 4 dagar och gör två inbrott i Kyrkvikens kiosk i Lidingö Jag slutar på Waxholmsbolaget Jag placeras på Skrubba. Upptagningshem för kriminella ynglingar Jag grips tillsammans med två andra killar för stöld av 3 bilar och ett tredje inbrott i Kyrkvikens kiosk Jag häktas vid Stockholms rådhusrätt Mamma får en förstahandslägenhet på Lyckselevägen 134 Vällingby. Barnavårdsnämnden beslutar omhänderta mig för skyddsuppfostran Jag är tillbaka på ungdomshemmet på Götgatan. 3.6 Jag avviker från ungdomshemmet och tar tåget till Märsta tillsammans med en kille samt två flickor vid namn Laila och Elvy. Vi tältar där en natt. 6.6 Jag börjar arbeta som grovarbetare på ett bygge i Vällingby. Företaget Danielsson AB betalar mig 5 kr/tim samt ackord. Laila bor med mig hos mamma som även ordnat jobb till henne på Vällingehus restaurang. 5.7 Jag och Blomqvist stjäl en bil på Götaforsvägen. 9.7 Jag vurpar med en stulen motorcykel och stukar en fot. Slutar jobbet på bygget Jag mönstrar ombord som motorgutt på den norska motortankern Mistra.

4 27.7 Jag blir akterseglad i Venedig, går på luffen till Milano där jag arresteras. På konsulinnans förslag överförs jag till ett katolskt pojkkloster. Får tillfälligt pass, åker fel på tåget och hamnar i Öst-Tyskaland. 1.9 Rustan skrivs ut villkorligt från Gudmundsgården. 2.9 Mamma skriver till Barnavårdsnämnden i GBG och vill få Rustan överförd till barnavårdsnämnden i STHLM. Hon begär även underhåll från Ture som fortfarande tror att han är far till Rustan Jag anländer från Milano. Saknar bostad och arbete. Bor några dagar hos mamma går sedan på driven och jobbar ibland som cykelbud hos Expressbolaget Regeringsgatan Utsparkad från hemmet. Jag grips av polis i en skåpbil på Norr Mälarstrand där jag sovit tre nätter. Förhörs klockan 22 av kriminalkommissarie Bergh Jag flyttar in på Högalids ungdomshem på Ansgariigatan Jag får jobb på en mekanisk verkstad. Jobbar en dag, stjäl en motorcykel på kvällen, vurpar och bryter vänster lillfinger Jag och Bo Ärleborn stjäl en motorcykel på Lundagatan. Åker tur och retur Södertälje. Vurpar i Stadsgården mitt i natten. Jag skadar en fot och tvingas gå på kryckor Jag och Blomqvist stjäl en grön Volvo PV 444 på Hoburgsstigen och grips av polis. Förhörs av Bergh Häktas tillsammans med Blomqvist för grovt egenmäktigt förfarande Rättegång i Stockholms tingsrätt Jag placeras på Långanäs ungdomsvårdsskola utanför Eksjö på sex månader Rustan återintages på Gudmundsgården i Kalmar. 3.7 Jag placeras på Långanäs Ungdomsvårdsskola utanför Eksjö. 3.8 Jag skrivs ut villkorligt från Långanäs Rustan skrivs ut villkorligt från Gudmundsgården. 5.8 Jag jobbar som stuveriarbetare i Göteborgs hamn och bor hos Gerd i Gårda Jag arresteras efter ett inbrott i Göteborg. 2.9 Jag är tillbaka på Långanäs Jag skrivs ut villkorligt från Långanäs Jag börjar arbeta på Seelig & Co AB på Kungsholmen Rustan får jobb på Seelig AB Jag får sparken från Seelig AB för stöld. Har olika korta anställningar Jag får jobb som vårdare på Beckomberga sinnessjukhus Jag är med i Aktionsguppen mot svensk atombomb där jag träffar Barbro Alving Jag slutar på Beckomberga och bor hos mamma på Drottninggatan 89 tillsammans med min tyska fästmö Valtraud Hansen. 2.9 Jag får en stämning från Stockholms rådhusrätt. Bor med Valtraud i ett hyresrum i Vällingby Jag arbetar på ett jordbruk tillhörigt Nätra vårdhem i Bjästa Ångermanland Jag slutar mitt jobb i Bjästa och flyttar till Drottninggatan i Stockholm Rättegång i Örnsköldsvik då jag inte är närvarande Jag är åter på Långanäs ungdomsvårdsskola i Eksjötrakten.

5 Jag döms villkorligt till 4 månaders straffarbete för stöld Jag skrivs ut villkorligt från Långanäs och börjar lumpen i flottan på Bataljon Sparre i Karlskrona. Träffar Barbro som blir min första fru. 2 Jag blir medlem i Demokratisk ungdom. Sv. Kommunistpartiets ungdomsförbund Jag rymmer från lumpen. 4.2 Jag kommer frivilligt tillbaka till Bataljon Sparre och får 12 dagars arrest. 4.3 Rustan återintages på Gudmundsgården Jag smiter från lumpen några timmar och får fyra dagars arrest. Går basförsvarskurs Jag kommer till torpebåtsbasen på Gålö i Stockholms skärgård som motorbåtsförare Rustan skrivs ut villkorligt från Gudmundsgården Jag kastar kniv mot skåpsdörr på Gålöbasen Jag snor en båt och rymmer från Gålöbasen och lumpen. 3.7 Jag hemförlovas från värnplikten. 9.7 Jag bor på ungdomshemmet på Götgatan Jag försöker stjäla en symaskin ur en bil på Högbergsgatan Jag börjar som scenarbetare på Knäppuppturnén Karl Gerhards eriksgata. Artiserna heter Karl Gerhard, Martin Ljung, Britta Borg, Gunver Bergkvist, Oskar Rundkvist Allan Johansson, Tosse Bark och Delta rythm boys Slut på Knäppuppturnén Jag förhörs angående rymningen från lumpen Hyr rum hos tant Lindkvist på Högbergsgatan och saknar anställning. Döms av Stockholms tingsrätt för rymning från lumpen till en månad på Bogesund Rustan skrivs ut från Långanäs. Övervakare G. Sehlstedt Jag börjar avtjäna en månads internering på Bogesund Rustan skrivs åter in på Långanäs Barbro och jag får enrumslägenhet på Flemminggatan Anordnar en föreläsning med Amalteamannen Anton Nilsson som blev dödsdömd Rustan skrivs slutgiltigt ut från Långanäs och får anställning som gast hos redaktör Vilhelm Sörensen som varit Greta Garbos manager i Hollywood Vi får en dotter som vi döper till Sabina Jag gifter mig med Barbro Fredholm i Hedvig Eleonora kyrka på Kungsholmen. Hamnar på S:t Eriks sjukhus i två veckor. Jobbar som scenarbetare på Stockholms Stadsteater där vi ger Othello, Tuppen, På vift i Wien Fröken Julie och andra teaterstycken. Vi ger pjäser med Anders Ek, Ingrid Thulin, Toivo Pavlo, Ingvar Kellsson, Åke Söderberg, Margareta Krook, Yvonne Lombard, Kolbjörn Knudsen, Yngve Gamlin och många andra

6 1961 Jobbar på Europafilm som passare. Gör långfilmen Ljuvlig är sommarnatten m. Stig Järrel och Per Oscarsson. Reklamfilmer med Martin Ljung, Yngve Gamlin, Christina Schollin mfl. Går kvällskurser i Yrkesritning och yrkesräkning för smeder Jobbar på företaget IDO och bygger toaletter. Tillverkar skyltdockor på Apelbergsgatan. Jobbar som djurskötare på Karolinska institutet. Jobbar som metallarbetare hos Persson och Noro. Utbildar mig till Smed och grovplåtslagare. 1963? Flyttar till Lerbäcksgränd i Hagsätra.? Blir polare med Svenska Komunistiska Partiets ledare Hilding Hagberg som bor i radhus i Högdalen. Jag ligger på hans golv och bandar av alla hans ryska stenkakor med folkmusik. Han berättar för mig om sin barn- och ungdom och om Jack London Fortsätter kvällskurser men även korresponenskurser på Institutet för tekniska kurser. ITK. Dagkurser i El och gassvetsning på KÖY. Kungliga överstyrelsen för yrkesutbildning. Köper lite Preludin hos Micke i hans knarkarkvart på Söder. Micke är den s.k. apelsinmannen som försökte mörda pastor Kejne med en förgiftad apelsin Vi får en son som vi ger namnet Thomas Vi uppvaktar STHLM:s Gatu- och trafikborgarråd Torsten Sundström angående bristen på offentliga toaletter i stan Spelar in LP:n Visor i trotzåldern tillsammans med Staffan Atterhall och Finn Zetterholm. 8.9 Visafton i Mariehamn m. F. Zetterholm. S. Atterhall. K. Malmstedt. T. Liljequist. Vi tas om hand av skeppsredare Edgar Erikson och hans fru Solveig Eriksson ägare till legendariska rederiet Gustaf Erikson. Solveig är också Mariehamns teaterförening Tre trotziga trubadurer stjäl föreställningen på Artistforum i Örebro och finner att det är roligare än att stjäla kyssar och bilar /1 Min barnhemskamrat, Leif Peters, skjuter ihjäl två poliser och en nattvakt i garaget till nybyggda Handens Centrum. (april) Sid Jansson, Lasse Göransson och jag promenerar från Stockholm till Falsterbo en

7 sträcka på 722 km på 22 dagar. Jag bryter i Lund Augustikväll på Storken. Mitt första TV-program. Folkparksturné Jag och Sid drar igång Gårdsmusikens dag och bildar GGRO. Gårds och Gatumusikanternas Riksorganisation. Ett hundratal musiker spelar på gårdarna i 22 svenska städer LP:n Visor ur Wrångstrupen. Folkparksturné Ger ut singeln Vals om sommaren Vårt andra TV -program Tre trotziga trubadurer Med Sten Privin Valturne i Värmland m. K.O Feldt och Sten Andersson m.fl. Flyttar till trerumslägenhet på Stövargatan i Rågsved. 1.9 Valturné i Norrland m. Finn, Monica Nielsen. Olof Palme, Camilla Odhnoff. m.fl. statsråd Sid Jansson, Lasse Göransson och jag startar fotvandring STHLM-Falsterbo. Går 722 km på 22 dagar. Jag snear och bryter i Lund 5.5 Framträder inför Sundsvalls litterära sällskap. (Folkbildningorganisationernas föreläsningsbyrå.)? Börjar jobba med Lill och Ulf Thorén i programmen Hänt i veckan och Hvar 14:e dag LP:n Hemtjörda visor KvP har en rubrik. Han bildar radioskola för hembrännare 23.2 Säffle visklubb i EPA-baren.???? Flyttar ihop med Naomi Lind i en lägenhet på Skeppargatan. Östermalm.? Flyttar till en banvaktarstuga i Morkarla. N.Uppland Jag och F.Zetterholm Spelar med i och gör visor till Lars Molins debutpjäs Badjävlar som vi spelar in i Östhammar-Öregrund Ulf Thoréns fiaskovecka på Gröna Lund. I smoking Inleder en månads krogshow med Lill-Babs på Hamburgerbörs i Stockholm Inleder en månads krogshow med Lill-Babs på Valand i Göteborg.? Agerar tandtroll i TV program för barn. Dagen därpå Badjävlar Skriver brev och skäller ut Hasse Wallman och Bosse Parnevik Åker på skolturné för Rikskonserter i Hälsingland tillsammans m Finn och Naomi. 2.5 TV-programmet Trotziga trubadurer på grönbete. 6.2 t.o.m Krogshow på Kronprinsen i Malmö tillsammans med Lill-Babs.

8 Mars Flyttar till en banvaktsuga i Morkarla, norra Uppland En veckas krogshow med Lill-Babs på Strand i Stockholm Far till Las Palmas med Naomi och överraskar Finn Börjar Krogshow m Lill-Babs på Strand i STHLM 24.5 Krogshow På Stora Hotellet i Jönköping m Lill-Babs i 5 dagar Startar folkparksturné m Lill-Babs i Hallstahammar. 110 parker på 3 mån.??,? Deltar i aktionen Rädda Almarna i Kungsträdgården. Spränger en dynamitgubbe utanför slottet, Naomi ringer anonymt till polisen och påstår att vi har en större bomb i ett av radiohusen. Avslutar med Var rädd om almarna. 1.9 Startar YTF Yrkestrubadurernas Förening på Freden. 2.9 Åker till Nueva Andalucia på 6 veckor och träffar general General Franco i Puerto Banus Hälsingeträff Skandinavisk Elinstallation i Köpenhamn Ersätter Fred Åkerström på rest. Down Town Club i Kristiansand Norge Inspelning av LP:n OBS Täxten i Europafilms studio Spelar i Grums sover över hos pappersbruksarbetare. 27/4 Flyger Tromsö-Bardöfoss i midnattsol till Narvik. 1.5 På turné i Norge från Kristiansand till Tromsö. Demonstrerar 1 maj mot EF (EU) i Narvik. 6.3 Stormigt YTF-möte hos Fred då han hotar avgå Club 7 Oslo På turné i Norge. Med Opel över fjällen till Trondheim. osv. Vidare till Nanrvik där vi demonstrerar mot Norges medlemskap i EF första maj och sen till Tromsö Med Ulf Thorén på Gröna Lund i en vecka TV direkt från Vaxholms fästning m. partisekreterare Sten Andersson. Om hembränning. Bl. a. 8.8 Grattar Cornelis 35 år på Gåshaga m kräftor. Berit Bohm, Lars Forsell m.fl.. Fårfiol m stråke Möte YTF-Europafilm Norrlands skogsägare på Riche. Super och sjunger snapsvisor med MoDo chefen Mats Carlgren som sedan hjälper oss att köpa skog till ett humant pris av jägmästare Heybel på Kosnäs-Marma. 16/9 Förmiddag. Sitter på första parkett på Bulltofta flygplats på ett plan och ser hur flygplanskaparna utväxlar gisslan mot pengar och hur gisslan släpps i Sveriges enda kapardrama. Båda vår flygvärdinnor gråter Kl: Inspelning av Svänska Supvisor på Ulla Vinblad 1.10 Startar krogshow m Britta Borg på Valand Stökig föreställning på Lyckornas Havsbad m KFMLR suporter Krogshow på Kronprinsen i Malmö med Lasse Holmqvist, Bosse Parnevik, och Lena Andersson. En vecka. 1973

9 1.2 Bengt Sändh:s show på Nya Bacchi STH med Bandet Gimmics och Tre damer Inspelning av singeln: Världens minnsta LP för andra gången Inspelning av LP:n Swänska supvisor i Europafilms studio Presskonfenrens Latona. Ang Grammofonbolagens bojkott? Föreställning för gravt handikappade Barn på Björnekulla. Flemmingsberg. 7.3 Skriver ett bemötande till AB om artister och skatter. Refuseras. 5.2 Invigning av Silvervägen Skriver baksidestext till boken Fakta om hembränning. Vi medverkar i annonser Folkparkspremiär m Skäggmanslaget i Österbybruk. 2.6 Twin Club i Norrtälje med 5000 skinnknuttar Gert Palmkrantz Naomi och jag spelar in LP:n En dag på Medevi Brunn Förbereder Sommarkväll på Sandhamn med Egerblad, Cornelis & Bim, Bibi & Pecka och Rune Andersson Sollerön m Skäggmanslaget. 2.7 Hustrubadur hos Egerblad/ P Langer i direktsänd Sommarkväll från Värtan Inspelning av LP:n En dag på Medevi Brunn Nya Bachi med Rune A och Christina Scholin. B.Hörberg Vi efterlyser supvisor i Expressen. 1.3 Fjorton dagars krogshow på Stig Inn i Göteborg Krogen Krogen i Umeå Visby Mill Club med Tranberg LV 3 Östhammar vid lägereld långt ut i skogen mitt i natten Skördade linet Vi har fått in över 500 supvisor via Expressen Fem dagars turné med Fred Åkerström och Grus i dojan Vi får en son som vi ger namnet Aron Naomis mor död Spelar på Oscar Janssons Plåtslageri Sth dagar i Boden Herkules och Järnvägshotellet Kiruna. 6.5 Inspelning av LP:n Svenska follkets supvisor på Europafilm. 9.7 Linets dag Näsberg 29.8 Inspelning av LP:n Plattan med Bengt Sändh i Studio Decibel. 9.9 Rest. Krogen i Umeå En vecka på Järnvägshotellet i Kiruna dagar i Boden-Kiruna 29.5 Nykvarns festival i YTF-regi Gör film med nyckelharpsspelmännen Justus Gille och Viktor Vickman 25.8 Levererar manus på Linboken till Ica-bokförlag Blir inte insläppt på regementet i Östersund Jag har en felaktig samhällssyn. Vpl hyr skollokal där jag framträder i stället. AB löpsedel. Expr: kommenterar.

10 Utgivning av boken Lin. Odla bereda spinna på ICA Bokförlag. 5.9 Inspelning av Folklår. 4.9 Hyr Stockholms konserthus lilla scen för föreställning med snuskvisor Avbröt min turné för norska Rikskonserterne i Hordalands fylke. 6.9 Hyr Göteborgs konserthus tillsammans m Finn för föreställning med snuskvisor Leder kurs o svampbotanik SKAP-stipendium på 5.000: Håller kurs i Linodling och linberedning Har 0 publik när jag skall sjunga för hyresgästföreningen i Timmernabben Mellbystrand. Byter skjorta och skor med publiken. 8.9 Anordnar svamputställning i bygdegården Naomi far till Uppsala med vårt fosterbarn Andrea som skall få träffa sin mor på Akademiska sjukhusets kafeteria. Andreas mor kastar nalle på Naomi och spöar psykologen Föreställning i Gällö. 46 grader kallt Spelar in LP:n Sockerdrick med Jeja Sundström i Studio Decibel. 9.5 Matförgiftad av gammal Kräftost. Medverkar per tel i sena TV-Aktuellt samt blir intervjuad av fem tidningar mellan spyorna. Tar körkort nästa dag. 2.7 Lappsjuka. Far utan jobb till Värmland. Göteborg och vidare söderut Rustans auktion i Bygdegården Kokkolaforsen samt resa till Nordkap - Vardö Har tagit initiativet till SMF:s Sveriges mykologiska Förenings. Konstitutionernde möte i Femsjö med 50 professorer från Norden, Finland, Tyskland, USA och Indien Inspelning av Sändhbart PAMO Hamburgerbörs. Leder protesterna mot AMS som vill förbjuda privat arbetsförmedling för artister/musiker. 6.5 Hämtar Nils Suber i Sth till svampkurs Röker fläsk i bastun.?? Jag leder svampkurs i Falköping?? SMF:s årsträff i Gullspång Turné m. Hedmark, Egerblad, Rune Andersson till Visby, Borgholm, Varberg, Båstad, Västervik. 1981

11 9.2 Ringer från Teneriffa och friar till Eva. 5.4 Turné i egen regi till Lindesberg, Hofors, Gävle, Söderhamn, Delsbo, Los, Hagfors, Torsby, Rottneros Auktionsutropare på Värmdö. 6.6 Länkarna på Flamingo i Solna. Leder allsång: Vi har aldrig vart på snusen Turné i egen regi m Ola Magnell till Söderköping, Gränna, Sävsjö, Gamleby, Trosa Inspelning LP:n Trudelutter i Studio Park. 3 dgr. 2.3 Universum Umeå. Städkonflikt TV inspeln i Helsingfors m Sture Nordin I Paris m Eva. Äter på Eshaudé St-Germain. Eva tappar klacken. Jag ropar på kyparen. 3.6 Får gratualationsbrev från Georg Jansson Direktsändning med Fredrik Burgman från Holmsund. Byter LP m Filadelfia Taklagsfest på kärnkraftverket Simpevarp Oskarshamn. 6.7 TV m. Bengt Bedrup och Åke Söderkvist från Vaxholm. 7.7 Startar fotoklubben Albonigra Fjällvandrar en vecka m. Roine runt Kebnekaise Med Eva 14 dagar på Madeira Fem spelningar i Kalmar och Nybro på två dagar., Eva är med Till Mariehamn m. Eva, Frida och Aron. Spelar på restaurang Bastun Eva och jag bjuder Dana på Lilla London och tar henne med till mamma i Haga. 3.5 Lapplandia 2 dgr Hjo m Alf Robertsson o Kristianopel nästa dag Skickar kontrakt till Gröna Lund och kräver att få medverka på 150-årjubiléet Åker en vecka med Eva, Aron och Frida till Varbergs Statt Inspelning av Skamgrepp m Ewert Ljusberg i Björbo Ersätter Cornelis på Musikforum i Karlshamn. Aron är med Repeterar m. M. Schmidt. Berghagen, Ewa Roos. B.Å Warg. Spelar i Njurunda, Opalen på kvällen och spelar in TV Positiva Klubben i Sth. Nästa dag Äter brakmiddag m Eva på Operakällaren, Hon har vänsterstoppat som hon överaskar med. Hon köper Nikon-kamera för TV med L Wetterholm. Mitt i Strömmen Sändning TV m Lasse Berghagen, B.Å Warg. Positiva klubben Radio m F. Burgman från Holmsund. 8.7 Visfestival i Falkenberg. 9.7 Visfestivalen Västervik Turné på västkusten i Tollessons regi Möter Raija från Sundsgården vid en spelning i Sånga-Säby En vecka i Paris m Eva. Handlar för kr. Minkpäls till Eva.

12 Äter m Eva på Star Hotell Mässan. Hon kör gaffeln genom tumnageln. 9.1 Barnhemsungar refuseras av Bonniers Domtrappan. Startar en klubb med Moltas mfl. 5.4 LP:n Jubileumsblandning kommer ut Björketorps marknad m Aron, Frida och Eva Dubbelbokad Konsum Trosa och Ludvika Kommer tillbaka m Eva, Frida och Aron från fjällvandring och äter grekisk bondsallad och Ceur de filét på Rackarbacken Fred Åkerströms begravning fast jag är icke med Barnhemsungar refuseras av Bra Böcker Inspelning av LP:n Tummen i rövven i Studio 55 Uppsala Palme död. 3.3 Skriver brev till Sundsvalls TV och ber dem dra åt helvete. 5.4 På Mallorca med Kardell Kommer till Norrköping för att spela in TV-s värsta sketprogram. Night Club Eva, Lasse E och jag stöttar Cornelis comeback på V-Dala Sätter artister åt Sala stadshotell under hösten Har haft nackspärr och ställt in spelningar. Far nu till Mantorp och spelar. Letar hotell ända till Mölndal, Scandic. Sjunger på Hisingen nästa dag och åter Uppsala Samlings LP:n Supvisor 54 st På Lanzarote med Eva, Frida och Aron Skriver brev till utrikesminister Sten Andersson och avböjer jobbet som landshövding. 3.7 I Oslo med Eva. Träffar Silas och diskuterar Cornelis. Skickar gitarrsträng till Haag. 1.9 Onsdag. Cornelis på turné i min regi. 7.9 Cornelis sista föreställning på Flustret i Uppsala Storsjöyran i Östersund m Monica Zetterlund. Ola Magnell, Lena Philipsson, FJK. 4.8 I Estepona. 2.9 TV. Två och en flygel m. Berndt Egerblad Cornelis avlider på Södersjukhuset Min mor till Sahlgrenska På Lanzarote m. Eva. Träffar Lalla Hansson och Tomas Ledin. 4.5 Utgivning av boken Busen Bengts Bästa Bus Kävlinge tågfest kl: På turné med Midnight Express till Hamburg, Hannover Utgivning av boken Fråga dem som minns

13 25.11 Inhiberad middag med Harry Brandelius som plötsligt insjuknat Jobb på Musköbasen Möte med ateistiska Human-Etiska Föreningen hos Berg Ger ut böckerna Adolf och det stora kriget. Nazistteror nattetid Semestertripp till Tyskland med ungarna. 8.7 Spelar i Pajala står på min första marknad. Far rastlöst vidare till Narvik, Tromsö, Nordkap, Alta och Finland Blir krönt till kung av Bälgien i Furuvik. Kung över alla Sveriges dragspelare. Tar över efter advokaten Pelle Svenson. 1.9 Speln. Fallskärmsklubben Aros i Västerås. 2.9 Utgivning av boken Artister berättar. 7.9 Bokmässa i fyra dgr Ej avslutad spelning på Arlanda flygplats Sp. Charles Dickens Helsingborg Ringens Företagarförening. Ringens affärscentrum. Sth. Möte m Olov Svedelid Sp. Dafa Data Riksrevisionsverket. Alla landets kronofogdar Sp. Ringhallsverket. Varberg Sp. Sv. Fotbollsförbundet. Solna stadion Förlorar körkortet på en månad. Far till Teneriffa ensam. 2.4 Utgivning av boken 60 visor av Bengt Sändh. 2.5 Spektakulär förest. På Marstrands fästning med Harry Brandelius och Monica Zetterlund Jag lanserar Hållare för parkeringsbiljetten. 3.6 Blomningsfesivalen i Urshult. Kör Anna-Lena Löfgren i rullstol genom skogen Gratulerar Harry Brandelius på på 80-årsdagen på Höstsol Startar marknadsturné i Norrland. Töre, Älvsbyn, Pajala, Åsele, Nätra Sp. Kåkstaden i Malmberget. Möter ett original SP på Koster Mor Anna kommer till Uppsala en vecka för att leta lägenhet. Anna mycket sjuk. Jag skjutsar henne till Enskede och far vidare till spelning i Jönköping Besöker Nils Alsätra Sp.Söder kött och fläsk. Slakthuset Enskede. Sketpublik Mor Anna till Södersjukhuset där Eva och jag besöker henne den Sp. Svenska bandyförbundet. Landslaget. Hos Sir Walter Uppsala Hotar begära Eksjö kommun i konkurs. 6.2 Mor Anna till Stortorp Ger ut en nyutgåva av boken Adolf och det stora kriget i en volym. 3.5 Mor Anna talar om att hon skall dö vilket vi redan visste.

14 11.5 Mor Anna avlider kl: Bodelning efter mamma i Enskede. Rustan och Sabina. Mors aska i garderoben. 8.7 Visfestival i Västervik i baddräkt 2.8 Utgivning av boken Handbok i olydnad Hjälper Sabina med utskick Utgivning av boken Barnhemsungar Jag, Eva, Rustan, Frida och Sabina sprider mammas aska i Hagaparken Sp. Gustafsbergs VVS Sp. Valbo köpcentrum Kärleksmässa i Linköping. 2 dgr. 3.3 Letar hus med Eva i Skåne. Hon vill ha det lilla rosa men vi köper huset i Ö.Sönnarlslöv 13.3 Bjuden till landshövdingen i Uppsala slott Första snusförsöket. Hämtade pottaska på apotek Vi flyttar in i huset i Östra Sönnarslöv. 6.8 Sp. Arlövs fritidsnämd. Får en helflaska Renat av pensionärerna 10.8 Utgivning av boken Snus Bokmässa i Göteborg. Jag bjuder på snus Sp. Nitro Nobel AB. Sth Sp. Hemocue AB. Mariannelyst. Helsingör Vi gör vår första snussats. 64 kg Cognacsnus och 32 kg Godtemplarsnus. Firar detta på Hotell Svea i Simrishamn. 2.2 Sp. Med Finn på Berns i Sth. Träffar Jan Scherman och Ingvar Carlsson Spelar på IKEA:s 50-årslubileum i Älmhult och skänker 2 kg snus till Kamprad TV. Kafé Norrköping ang snus. Eva fyllde 40. Anlitar Norrköpings poliskör Herrarnas julpyssel Sitter på Frimurarehotellet i Kristianstad och läser att Leif Peters sitter insydd på livstid på S:t Sigfrids Mentalsjukhus i Växjö för Handenmorden Spelar in CD:n Naken i sovrummet TV. Godmorgon Sverige från GBG. Pratar supvisor med en präst? Spelar in CD:n Snus Mus och Brännvin i Vinslöv. 8.2 Eva sticker för gott. Tack för kaffet. 1995

15 3.3 Jag hämtar S:t Bernhardsvalpen Bellman på Apeltorps kennel. 5.6 Sonet ger ut samlings CD:n Flashback Skickar lustigt brev till Vägverket som dragit in mitt körkort Sp. Polisen i Södra kasern. Kristianstad. Bellman våldtar kvinnlig polis Pratar marknadsföring på DM-dagen. Grand Hotel Royal. Vinterträdgården. Sth Jobbar med Ernst Hugo Järegård på EMA-Telstars personalfest Grand Saltsjöbaden. Artistframträdande och DM-föreläsning. 2.5 Bråket ang. kalkbrottet börjar Träffar desperat Barbro på Grand Hotell i Lund Barbro åker med till spelning i Grytgöl dit vi anländer en dag försent Barbro kommer till Ö Sönnarslöv på 4 veckor. 2.8 Sp. Valsjöbyn. Vid Regnsfallet 6.9 Samt den 7:e. Spelar på Gillestugan i Göteborg Svamputställning i Ö. Sönnarslövs Folkets Hus Barbro flyttar ner till mig. Slut på friden Äter mitt livs bästa svenska julbord på Holiday Inn i Lübeck Besök av Swedish Match Lars Olof Löfman som hjälper till att göra luktsnus Släpar med Barbro till Jokkmokks marknad (-27 C), Kiruna och Narvik Kommer till Östersund. Krockar en bil utanför hotell Linden. Kör fast på parkering S:t Bernhardsutställning i Mullsjö Jag framträder som kultfigur på Hultfredsfestivalen Åsele Marknad Vi åkte till Portugal för att söka hus Gifter mig med Barbro. Varför lär man sig aldrig? 4.5 Vi far till ett iskallt Paris. Barbro påstår att det är bröllopsresa Vi hämtar S:t Bernhardshunden Lucidor på Apeltorps kennel Barbro åt sin första gåsmiddag på Åhus Gästgifveri Jag håller fotoutställning i Bygdegården Sista spelningen i artistkarriären. Byggnadstekniska Föreningen i GBG. Sketpublik Hämtar ett lamadjur i Löberöd Ger ut boken Handbok i Olydnad i bearbetat och utökad upplaga Åker till Costa del Sol för att leta hus Jag far på avskedsresa till Hälsingland. 3.8 Slår sönder och eldar upp gitarren Far till Spanien.Träffar olika mäklare. Finner vårt hus den 27:e.

16 30.11 Gör klar den sista snussatsen i fabriken Swedish Match tar över Bengt Sändhs:s Snusfabrik Vi får nycklarna till och flyttar in i vårt spanska hus Kärringen har blitt mormor /9. Min lillebror Rustan begår självmord som så många andra f.d. barnhemsungar Min barndomskamrat Handenmördaren Leif Peters avlider på S:t Sigfrids mentalsjukhus i Växjö. Han blev 68 år Ger ut två böcker. En företagsbiografi Bengt Sändh:s Snusfabrique samt Cornelis i mitt minne Jag gör en liten come back då jag framträder på takterrassen till Stockholms kulturhus samt på Visfestivalen i Västervik. Gör även ett par framträdanden på restauranger i Fuengirola Jag får den värsta hjärtinfarkt den gode kardiologen sett någon överleva. Lungorna var vätskefyllda. Man jobbade i 14 timmar för att rädda mig till livet och sedan gjorde man omedelbart kärlsprängning. Juli. Jag framträder på Stockholms kulturhus, på Öland samt på Visfestivalen i Västervik där jag får Fred Åkerströms stipendium på kronor vilka jag skickar vidare till Läkare utan gränser. Skriver en ny visa och tonsätter en dikt av Ferlin Min avlidne bror Rustans dotter, nyskilda tvåbarnsmamman Klara Sydhoff/Haugen, gifter sig och väntar barn med Peter Poker Wallenberg. Vigselförättare är Mona Sahlin. Så det kan bli Jag framträder i teveprogrammet Allsång på Skansen samt på Sthlms Kulturhus och i Skottvångs gruvstuga och hos Sverker Toreskog vid Mjörn. 1.8 Jag får diagnosen prostatacancer men att det är en icke aggressiv sådan som man kan leva med under många år med en injektion varje halvår. Är inte ett skit oroad.

17 17.12 Jag utses till Årets svensk av tidningen Sydkusten vid Svenska Skolans luciafirande och får 600 euro som jag skickar till LUG. (Läkare utan gränser) 2013 Juli. Jag reser till Sverige och gör framträdanden i Nora, Skottvång, Stockholm samt på visfestivalen i Lund Ersättningsnämnden betalar till mig kronor som ersättning för 12 års vanvård då jag som barn var omhändertagen på Vidkärrs barnhem i Göteborg och på Frälsningsarméns pojkhem Sundsgården Jag ger en viskonsert i Svenska kyrkan i Fuengirola och låter dem behålla intäkterna på 600 Euro,

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net Alingsås Arboga Arvika 14 BG Vikben 23 Au Vikben 22 BG Vikben 24 BG Vikben 24 Au Sporrong 24 Ag Vikben 24 Ag Vikben+krona 24 Au Sporrong Askersund (väldigt lik Säter??) Avesta Boden 13 Au Vikben 22 Au

Läs mer

, Dnr 2018: Beslutsbilaga 1 sid. 1 (5) Erbjudna platser jan-dec

, Dnr 2018: Beslutsbilaga 1 sid. 1 (5) Erbjudna platser jan-dec 2019-03-14, Dnr 2018:0040441 Beslutsbilaga 1 sid. 1 (5) Statsbidrag för omsorg på kvällar, nätter och helger 2019 Skolverket har beslutat om statsbidrag enligt nedan 2120001439 ALE KOMMUN 10 8 910 2120001553

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Facit Spra kva gen B tester

Facit Spra kva gen B tester Facit Spra kva gen B tester En stressig dag B 1 Pappan (mannen) låser dörren. 2 Han handlar mat efter jobbet. 3 Barnen gråter i affären. 4 Han diskar och tvättar efter maten. 5 Han somnar i soffan. C 1

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Landsting/region Andel avlidna, % Hjärnblödning Hjärninfarkt Alla

Landsting/region Andel avlidna, % Hjärnblödning Hjärninfarkt Alla WEBBTABELL 1 Andel avlidna inom 90 dagar, landstings-/regionjämförelser 2014. Justerat i statistisk modell för skillnader i kön, ålder och medvetandegrad. L = statsistiskt signifikant lägre än riksgenomsnittet.

Läs mer

Andel behöriga lärare

Andel behöriga lärare Andel behöriga lärare Svenska Matematik Engelska Kommun Totalt antal Andel behöriga % Kommun Totalt antal Andel behöriga % Kommun Totalt antal Andel behöriga % Åtvidaberg 13 100,0 Mariestad 16 100,0 Skellefteå

Läs mer

Tingsrätt Jan-09 Feb-09 Mar-09 Apr-09 May-09

Tingsrätt Jan-09 Feb-09 Mar-09 Apr-09 May-09 Tingsrätt Jan-09 Feb-09 Mar-09 Apr-09 May-09 Alingsås 328.5 315.5 Attunda 325 346 334 322 Blekinge 299.5 300.5 Borås 328.5 310.5 Eksjö 297.5 Eskilstuna 316 307.5 Falu Gotland 318.5 Gällivare 297 Gävle

Läs mer

Blekinge län , , ,5 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Dalarnas län

Blekinge län , , ,5 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Dalarnas län Blekinge län 20980 20 24980 25 44680 36 50680 39 72723,5 51 74923,5 52 78923,5 54 Karlshamn 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 Karlskrona 12200 8 13000 9 32700 20 32700 20 32700 20 32700

Läs mer

Prov svensk grammatik

Prov svensk grammatik Prov svensk grammatik Markera det alternativ som du anser vara rätt i meningarna nedan. Det är bara ett av alternativen som är rätt i varje mening. 1. När farfar hade ätit åt har ätit, sov han middag.

Läs mer

Andel avlidna bland de som insjuknat i hjärnblödning, %

Andel avlidna bland de som insjuknat i hjärnblödning, % WEBBTABELL 1 Andel avlidna inom 90 dagar, landsting-/regionsjämförelser 2015. Justerat i statistisk modell för skillnader i kön, ålder och medvetandegrad. L=statistiskt signifikant lägre än genomsnittet.

Läs mer

Adresslista NVS-kontor

Adresslista NVS-kontor oktober 2007 1(9) Adresslista NVS-kontor Alstermo Alstermo Värme & Sanitet Aspvägen 13, Box 4, 360 75 ALSTERMO Tel 0481-61485, fax 0481-61487 Bo Andersson bo.andersson@nvs.se mobil 070-682 28 75 oktober

Läs mer

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Blekinge län * 18 16880 20 20980 25 24980 36 44680 39 50680 51 72724 52 74924 Karlshamn 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 Karlskrona 6 8100 8 12200 9 13000 20 32700 20 32700 20 32700 20

Läs mer

Andel beh. inom 3 tim. %

Andel beh. inom 3 tim. % Webbtabell 1. Andel av trombolysbehandlade patienter som behandlats inom 3 tim av samtliga behandlade med trombolys samt antal behandlade patienter över 80 år. Andel beh. inom 3 tim. Antal >80 år Andel

Läs mer

Medelålder och andel patienter som inte var medvetandesänkta vid ankomst till sjukhus.

Medelålder och andel patienter som inte var medvetandesänkta vid ankomst till sjukhus. WEBBTABELLER Webbtabell 1 Webbtabell 2 Webbtabell 3 Webbtabell 4 Webbtabell 5 Webbtabell 6 Webbtabell 7 Medelålder och andel patienter som inte var medvetandesänkta vid ankomst till sjukhus. Andel patienter

Läs mer

Lönejämförelse från till

Lönejämförelse från till Lönejämförelse från 2010-09-30 till 2016-10-01 Myndighet Tjänstebenämning Datum Median Genomsnittslön 10:e percentil 90:e percentil Lägsta lön Högsta lön TINGSRÄTTER ALLINGSÅS TINGSRÄTT DOMSTOLSSEKRETERARE

Läs mer

Tolkningsanvisningar. <=3 tim Andel i %

Tolkningsanvisningar. <=3 tim Andel i % Webbtabell 1. Jämförelse mellan sjukhus av tiden från insjuknandet i stroke till ankomst till sjukhus samt andel som anländer till sjukhus inom 3 timmar. Tolkningsanvisningar Eftersom det ofta är svårt

Läs mer

Kursnamn Kurstid Datum och starttid Ort Brandskyddsutbildning 3 timmar :00:00 Alingsås Brandskyddsutbildning 3 timmar

Kursnamn Kurstid Datum och starttid Ort Brandskyddsutbildning 3 timmar :00:00 Alingsås Brandskyddsutbildning 3 timmar Kursnamn Kurstid Datum och starttid Ort Brandskyddsutbildning 3 timmar 2015-02-02 09:00:00 Alingsås Brandskyddsutbildning 3 timmar 2015-03-02 09:00:00 Alingsås Brandskyddsutbildning 3 timmar 2015-04-07

Läs mer

Kommuner med högst resultat i länet, sammanvägt resultat på elevenkäter, åk 5 (placering totalt av 185 kommuner)

Kommuner med högst resultat i länet, sammanvägt resultat på elevenkäter, åk 5 (placering totalt av 185 kommuner) Länstabeller Stockholms län elevenkäter, åk 5 elevenkäter, åk 8 1. Danderyd (1) 1. Södertälje (70) 1. Norrtälje (91) 2. Täby (2) 2. Danderyd (71) 2. Danderyd (101) 3. Lidingö (4) 3. Nacka (117) 3. Södertälje

Läs mer

Fordonsgas Sveriges klimatsmartaste drivmedel. Roland Nilsson E.ON Gas Sverige AB

Fordonsgas Sveriges klimatsmartaste drivmedel. Roland Nilsson E.ON Gas Sverige AB Fordonsgas Sveriges klimatsmartaste drivmedel Roland Nilsson E.ON Gas Sverige AB Det jobbiga först Vi människor släpper ut för mycket koldioxid i atmosfären därför har EU formulerat klimatmålen 20/20/20

Läs mer

Svenska från början 3

Svenska från början 3 Svenska från början 3 1 Fyll i rätt ord Höger patienten studenten hämta vann hjälp CV Viktigt 1. Här kan du få att sluta röka. 2. Bilar ska köra på sida i Sverige. 3. Det är att ha ett körkort. 4. Läkaren

Läs mer

Riktad Indragning. Utsändes till: Distributör (även pdf) Apoteket AB (även pdf) Läkemedelsverket (även pdf) I övrigt se sändlista sid 2

Riktad Indragning. Utsändes till: Distributör (även pdf) Apoteket AB (även pdf) Läkemedelsverket (även pdf) I övrigt se sändlista sid 2 Utsändes till: Distributör (även pdf) Apoteket AB (även pdf) Läkemedelsverket (även pdf) Riktad Indragning I övrigt se sändlista sid 2 Ref. Helena Hansson, tel. 040-680 02 60 Datum 2007-05-29 Nr. Orifarm

Läs mer

Förening Datum För.rapport Datum För.rapport Rösträtt Antal röster Röster/SDF Antal Kommentarer

Förening Datum För.rapport Datum För.rapport Rösträtt Antal röster Röster/SDF Antal Kommentarer Röstlängd 2016-2018 Uppdaterad 2018-09-05/MJ Förening 2016-2017 Datum För.rapport 2017-2018 Datum För.rapport Rösträtt Antal röster Röster/SDF Antal Kommentarer Bohuslän-Dals KF (6) 5/6 Hakefjordens KK

Läs mer

Kvalitetsindex sjukhusens resultat 2012 och 2011

Kvalitetsindex sjukhusens resultat 2012 och 2011 Kvalitetsindex sjukhusens resultat 2012 och 2011 Det svenska kvalitetsregistret Swedeheart tar varje år fram ett kvalitetsindex över den svenska hjärtsjukvården, som presenteras i Hjärt-Lungfondens Hjärtrapport.

Läs mer

WEBBTABELLER. Webbtabellerna finns på Riks-Strokes hemsida (www.riks-stroke.org, flik Årsapporter): Webbtabell 1

WEBBTABELLER. Webbtabellerna finns på Riks-Strokes hemsida (www.riks-stroke.org, flik Årsapporter): Webbtabell 1 WEBBTABELLER Webbtabellerna finns på Riks-Strokes hemsida (www.riks-stroke.org, flik Årsapporter): Webbtabell 1 Webbtabell 2 Webbtabell 3 Webbtabell 4 Webbtabell 5 Webbtabell 6 Webbtabell 7 Webbtabell

Läs mer

Sida 1 av 8. Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 2013 Källa: Kronofogden

Sida 1 av 8. Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 2013 Källa: Kronofogden Sida av 8 Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 0 Källa: Kronofogden Blekinge Sölvesborg 0 0 Blekinge Totalt 0 0 Gotland Gotland 0 0 Gävleborg Gävle 0 0 Gävleborg Totalt 0 0 Halland Laholm 0 0

Läs mer

Ett gemensamt höjdsystem

Ett gemensamt höjdsystem Ett gemensamt höjdsystem Lars E. Engberg Geodesienheten Lantmäteriet Lars.Engberg@lm.se RH 2000 En del av Europas höjdsystem EVRS Stark relation till EVRF 2007 RH2000 är ett certifierat system enligt INSPIRE-direktivet,

Läs mer

Maj-Britt och Berndt Angervalls fotoalbum 2. Rune Jakobsson?

Maj-Britt och Berndt Angervalls fotoalbum 2. Rune Jakobsson? Maj-Britt och Berndt Angervalls fotoalbum 2 Rune Jakobsson? 1978 Till vänster Pia och Anders första boende, en lägenhet på Sveagatan 1 i Göteborg. Till höger Therese och Thomas lägenhet i Stampen som de

Läs mer

PM BOWLING 2017 RESULTAT GRUPPSPEL DAMER

PM BOWLING 2017 RESULTAT GRUPPSPEL DAMER RESULTAT GRUPPSPEL DAMER Nr Namn Förening Resultat 1 Sofie Holmström Örebro 1122 2 Lisa Hellsten Uppsala 1098 3 Ann-Marie Engström Norrköping 1049 4 Carina Fredriksson Norrköping 1047 5 Maggan Sasse Göteborg

Läs mer

Nya mitträcken kan rädda 25 liv per år

Nya mitträcken kan rädda 25 liv per år Pressmeddelande 2012-10-23 Nya mitträcken kan rädda 25 liv per år Snart avgörs vilka farliga vägar som ska byggas säkra. Att bygga om Sveriges mest trafikerade 90-vägar som inte är mötesseparerade beräknas

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov utökad B (kod 96), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov utökad B (kod 96), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov utökad B (kod 96), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade provtider,

Läs mer

Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass.

Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass. Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass. Jag har en kompis i min klass han är skit snäll mot

Läs mer

1915 Stockholm Helfrid Palm / Agard Palm Svea Norén / Harald Rooth Ingeborg Carlsson / Gunnar Rooth Stockholms ASK Stockholms ASK Stockholms ASK

1915 Stockholm Helfrid Palm / Agard Palm Svea Norén / Harald Rooth Ingeborg Carlsson / Gunnar Rooth Stockholms ASK Stockholms ASK Stockholms ASK SM i konståkning - par År Ort Guld Silver Brons * = ej svenska mästare 1912 Göteborg Elna Montgomery / Per Thorén Valborg Lindahl / Nils Rosenius Helfrid Palm / Agard Palm 1913 Stockholm Elly Svensson

Läs mer

För att se sjukhusens resultat per åtgärd år för år, se Swedehearts årsrapporter: http://www.ucr.uu.se/swedeheart/index.

För att se sjukhusens resultat per åtgärd år för år, se Swedehearts årsrapporter: http://www.ucr.uu.se/swedeheart/index. Kvalitetsindex sjukhusens resultat 2013 och 2012 Det svenska kvalitetsregistret Swedeheart tar varje år fram ett kvalitetsindex över den svenska hjärtsjukvården. Kvalitetsindexet, som Hjärt-Lungfonden

Läs mer

Bengt Alvång grafisk form & illustration av Maluni

Bengt Alvång grafisk form & illustration av Maluni Bengt Alvång grafisk form & illustration av Maluni Tack Tack till Judith och Sigmund Baum och till Sten Kjellander, som ställde upp och berättade om sina upplevelser. Judith och Sigmund är några av de

Läs mer

Deltagande enheter BORIS

Deltagande enheter BORIS Deltagande enheter BORIS Län, Nivå, Enhet, Enhetsnummer Blekinge län Blekinge barnklinik, 050 Dalarnas län Falun barnklinik, 076 Gotlands län Visby barnklinik, 015 Gävleborgs län Gävle barnklinik, 091

Läs mer

Welcome Hotel skyttestafett 2006

Welcome Hotel skyttestafett 2006 Welcome Hotel skyttestafett 2006 1 Moälven Modo 1160 Maria Falck 142 95 237 Linda Gustavsson 138 95 233 Helena Arvidsson 139 92 231 Mikael Olofsson 140 90 230 Petter Eriksson 137 92 229 2 Ale 1152 Mikael

Läs mer

Individual Accommodation

Individual Accommodation Sport Individual Individual Accommodation Client name: NEGOTIATED S SPORT INDIVIDUAL ARVIKA Economy Plus 1 595 806 896 1 526 1 616 Room 1 995 986 1 076 1 706 1 796 Superior 2 095 1 076 1 166 1 796 1 886

Läs mer

Rikspolisstyrelsens författningssamling

Rikspolisstyrelsens författningssamling Rikspolisstyrelsens författningssamling ISSN 0347 545X Utgivare: chefsjuristen Lotta Gustavson Rikspolisstyrelsens föreskrifter om gränsövergångsställen; beslutade den 11 december 2008. FAP 272-2 Utkom

Läs mer

1897 Göteborg Ulrich Salchow Thiodolf Borgh E. Lagergren Stockholms ASK Stockholms ASK SS Norden, Göteborg

1897 Göteborg Ulrich Salchow Thiodolf Borgh E. Lagergren Stockholms ASK Stockholms ASK SS Norden, Göteborg SM i konståkning - herrar År Ort Guld Silver Brons * = ej svensk mästare 1895 Stockholm Ulrich Salchow * Thiodolf Borgh * J. Andersson Stockholms AF Stockholms AF Norrköping (delad placering; ingen deltagare

Läs mer

Kulturskoleverksamhet

Kulturskoleverksamhet Box 27215, 102 53 Stockholm Besök: Borgvägen 1 5, 08 519 264 00 kulturradet@kulturradet.se kulturradet.se s.1(9) Kulturskoleverksamhet Beslut om bidrag, belopp i kronor Ale kommun, 176 000 Aneby kommun,

Läs mer

Namn URL adress E-mail adress Alingsås Judoklubb www.alingsasjudo.org sonny.dahl@alingsas.se Arboga Judoklubb

Namn URL adress E-mail adress Alingsås Judoklubb www.alingsasjudo.org sonny.dahl@alingsas.se Arboga Judoklubb Namn URL adress E-mail adress Alingsås Judoklubb www.alingsasjudo.org sonny.dahl@alingsas.se Arboga Judoklubb www.idrottonline.se/arboga/arbogajk-judo 0589.14302@telia.com Bodens Bushido Center www.bodenbushido.se

Läs mer

Welcome Hotel skyttestafett 2006-08-19

Welcome Hotel skyttestafett 2006-08-19 1 Moälven Modo 1160 Maria Falck 142 95 237 Linda Gustavsson 138 95 233 Helena Arvidsson 139 92 231 Mikael Olofsson 140 90 230 Petter Eriksson 137 92 229 2 Ale 1152 Mikael Fors 147 89 236 Donald Johansson

Läs mer

BLEKINGE TINGSRÄTT , DOMSTOLSHANDLÄGGARE ,

BLEKINGE TINGSRÄTT , DOMSTOLSHANDLÄGGARE , Lägsta, högsta samt medellön för och efter revisionen 1 april 2018, därtil utfall i procent per myndighet. I de fall det är mer än fem personer i respektive tjänstebenämning så anges dessa separat. Myndighet

Läs mer

Huvudmän utan samarbete inom Matematiklyftet läsåret 2015/16 2015-02-12, Dnr 2014:1041

Huvudmän utan samarbete inom Matematiklyftet läsåret 2015/16 2015-02-12, Dnr 2014:1041 AB PARTS & PAOMEES 7 1 ACADEMEDIA FRIA GRUNDSKOLOR AB 10 1 ALE KOMMUN 49 3 ALINGSÅS KOMMUN 36 2 AL-ZAHRAA AKADEMI AB 9 1 ARVIKA KOMMUN 111 6 ASKERSUNDS KOMMUN 16 1 AVESTA KOMMUN 19 1 AXEDINSKOLAN AKTIEBOLAG

Läs mer

Skyltade stråk. Detaljkartor. Sevärdheter. Turförslag. Turistleder. Trafikinfo

Skyltade stråk. Detaljkartor. Sevärdheter. Turförslag. Turistleder. Trafikinfo Tabell 3-1 1 ALINGSÅS* ATMG 02 25 0 + 2 2 2 1 2 1 2 2 ALINGSÅS en 92 50 40 + + 1 3 1 2 3 1 Gröna kartan 3 (landsbygd) i botten 3 ARVIKA en 02 14 + + + 2 1 1 1 2 3 2 4 AVESTA en 87 20 ( ) 1 0 1 0 2 2 2

Läs mer

Medelålder och andel patienter som inte var medvetandesänkta vid ankomst till sjukhus.

Medelålder och andel patienter som inte var medvetandesänkta vid ankomst till sjukhus. WEBBTABELL 1 Medelålder och andel patienter som inte var medvetandesänkta vid ankomst till sjukhus. Sjukhus Medelålder, år Fullt vakna, Sjukhus Medelålder, år Fullt vakna, Akademiska 75 81 Alingsås 78

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet A (motorcykel), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet A (motorcykel), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet A (motorcykel), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Statens inköpscentral Box 2218 103 15 Stockholm Upprättat av Projektnamn Dokumenttyp Mattias Ek Fordonsförhyrning Bilaga 1 c, Kravspecifikation

Statens inköpscentral Box 2218 103 15 Stockholm Upprättat av Projektnamn Dokumenttyp Mattias Ek Fordonsförhyrning Bilaga 1 c, Kravspecifikation 2012-03-16 1 (8) Bilaga 1 c Kravspecifikation Övrig förhyrning 1 Introduktion 1.1 Avgränsning Denna kravspecifikation gäller för fordon som inte förhyrs i samband med annan resa, t.ex. flyg eller tågresa.

Läs mer

1897 Göteborg Ulrich Salchow Thiodolf Borgh E. Lagergren Stockholms ASK Stockholms ASK SS Norden, Göteborg

1897 Göteborg Ulrich Salchow Thiodolf Borgh E. Lagergren Stockholms ASK Stockholms ASK SS Norden, Göteborg SM i konståkning - herrar År Ort Guld Silver Brons * = ej svensk mästare 1895 Stockholm Ulrich Salchow * Thiodolf Borgh * J. Andersson Stockholms AF Stockholms AF Norrköping (delad placering; ingen deltagare

Läs mer

KONTAKTOMRÅDEN. Avdelningsstyrelsen har beslutat att dela in landet i kontaktområden enligt medföljande bilaga. Till kontaktpersonen vänder:

KONTAKTOMRÅDEN. Avdelningsstyrelsen har beslutat att dela in landet i kontaktområden enligt medföljande bilaga. Till kontaktpersonen vänder: KONTAKTOMRÅDEN Avdelningsstyrelsen har beslutat att dela in landet i kontaktområden enligt medföljande bilaga. Till kontaktpersonen vänder: du som medlem dig när du behöver hjälp i någon facklig fråga

Läs mer

Pizzafavoriter i Sverige 2011, fem-i-topp

Pizzafavoriter i Sverige 2011, fem-i-topp Pizzafavoriter i Sverige 2011, fem-i-topp Annelöv Arboga Avesta Billesholm Boden 1. Kebabpizza 27% Egen variant 23% Egen variant 22% Egen variant 46% Kebabpizza 18% 2. Egen variant 22% Kebabpizza 18% Kebabpizza

Läs mer

Sverigebarometern 2010

Sverigebarometern 2010 2010-06-16 Kontaktperson För mer information kontakta: Michael Blaxland, 0708-30 70 03 michael.blaxland@reseguiden.se Materialet får användas fritt med hänvisning till källan. Sverigebarometern 2010 Fakta.

Läs mer

SVENSKA Inplaceringstest A

SVENSKA Inplaceringstest A SVENSKA Inplaceringstest A Välj ett ord som passar i meningen. Använd bara ordet en gång. Exempel: Smöret står i kylskåpet. Det ringer på dörren. Han fick ett brev från mamma. De pratar om vädret. om /

Läs mer

Vårens programtips följer här under

Vårens programtips följer här under Hej! Hoppas det finns möjlighet att sprida info kring dessa många spännande, roliga och intressanta programtips för våren 2014 med bland annat Skådespelarna Albin Flinkas och Fredrik Meyer från Soppteatern

Läs mer

Missiv 1 (5) Välkommen att ta del av Transportstyrelsens förslag.

Missiv 1 (5) Välkommen att ta del av Transportstyrelsens förslag. Missiv 1 (5) Datum Dnr/Beteckning Enligt sändlista Omremiss Förslag till ändring av Transportstyrelsens föreskrifter och allmänna råd (TSFS 2019:25) om beredskap för räddningsinsatser samt räddningstjänst

Läs mer

Kritik på teknik Anders Sundström

Kritik på teknik Anders Sundström Kritik på teknik 2016 Anders Sundström Pappersenkät Två urvalsstorlekar 18-74 år 103 kommuner 76 000 enkäter v.6 v.17 3 olika enkäter Svarsandelar Antal medverkande Några resultat svara.statisticon.se/kritikpateknik

Läs mer

Veronica s. Dikt bok 2

Veronica s. Dikt bok 2 Veronica s Dikt bok 2 Det är bra att ha en syster Min syster betyder så mycket för mig. Jag vet att hon betyder likadant för mig. Om jag vill henne något så vet jag att hon finns där för mig. Jag är glad

Läs mer

Jönköping Tranås Vetlanda Nässjö Värnamo Gislaved Eksjö Aneby Vaggeryd Sävsjö...

Jönköping Tranås Vetlanda Nässjö Värnamo Gislaved Eksjö Aneby Vaggeryd Sävsjö... Medlemsavgift 2016 Innehåll Länsförbund Stockholms län... 7 Stockholm... 7 Nacka-Värmdö... 7 Järfälla - Upplandsbro... 7 Södertälje Nykvarn... 7 Norrtälje... 7 Lidingö... 7 Botkyrka Salem... 7 Sollentuna

Läs mer

Wäxthuset HVB har Ramavtal med; Hela Kriminalvården och Frivården

Wäxthuset HVB har Ramavtal med; Hela Kriminalvården och Frivården Uppdaterad 2019-09-05 Wäxthuset HVB har Ramavtal med; Hela Kriminalvården och Frivården Alingsås kommun Alvesta kommun Arjeplogs kommun Arvika kommun Avesta kommun Bergs kommun Bjuvs kommun Bodens kommun

Läs mer

ST inom Försäkringskassan 2012-10-26 Avdelning 102

ST inom Försäkringskassan 2012-10-26 Avdelning 102 FÖRHANDLINGSANSVARIGA VID REVISION 2012-10-01 Detta är den ansvarsfördelning som görs av avdelningsstyrelsen. Ansvaret handlar om att vara den person som arbetsgivaren tar kontakt med inför kallelse till

Läs mer

Bli hållbarhetscoach på riktigt

Bli hållbarhetscoach på riktigt Bli hållbarhetscoach på riktigt Nu kan Du som student bli hållbarhetscoach för ditt egna hotell! Vi söker 60 coacher som under ett drygt år vill vara med och förbättra hållbarhetsarbetet på Nordic Choice

Läs mer

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev SUBSTANTIV Övning 1 Substantiv (s. 3) - kursen den - läraren hon/han/hen - språket det - korridoren den - telefonen den - universitetet det ett foto - det en buss - den en turist - hon/han/hen en adress

Läs mer

Nu får invånare chans att tycka till om sin kommun

Nu får invånare chans att tycka till om sin kommun Utkast/Version PRESSMEDDELANDE 1 (5) 2017-08-07 Nu får 153 800 invånare chans att tycka till om sin kommun Nu är det dags för årets omgång av SCB:s medborgarundersökning. I dagarna får 153 800 invånare

Läs mer

Gårdarna runt Mörtsjön

Gårdarna runt Mörtsjön 1 Gårdarna runt Mörtsjön Uthuset Munter-Gustav byggde av locken från salttunnorna vid Morshyttans station 2 När farsan, Sten Bylén, fyllde 90 år, den 12 juni 2004, lovade jag honom en utflykt till Mörtsjön,

Läs mer

RESULTAT WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT

RESULTAT WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT RESULTAT WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT Stålboda 2005-08-20 arr: Bromma Skf WELCOME HOTELL SKYTTESTAFETT 1 Bälgviken 1156 Jonas Malmqvist 141 96 237 Niklas Halling 141 93 234 Hans Sundén 138 93 231 Helena

Läs mer

KIDNAPPAD. Linus har kommit hem från pizzaresturangen. Han undrar om det är han som har gjort slut på alla pengar.

KIDNAPPAD. Linus har kommit hem från pizzaresturangen. Han undrar om det är han som har gjort slut på alla pengar. innehållsförteckning Kap 1 Byxor s.1 Kap 2 Kidnappad s.2 Kap 3 den stora resan s.3 Kap 4 Hittat honom s.4 kap 5 Ingen tror oss s.5 Kap 6 Äntligen fångade s.6 BYXOR $$ Kap 1 Linus satt en tidig lördagmorgon

Läs mer

Funballz event 2011. Stockholm - Ted Andersson, 0739-60 61 43. Malmö-Göteborg - Per Alverstrand, 0739-60 61 44

Funballz event 2011. Stockholm - Ted Andersson, 0739-60 61 43. Malmö-Göteborg - Per Alverstrand, 0739-60 61 44 Funballz event 2011 Med över 70 nedslag runt om i festivalsverige, från Malmö i söder till Luleå i norr, kommer Crowd genomföra en imponerande event-turné med Funballz i sommar. Nu erbjuder vi möjligheten

Läs mer

Apotek som erbjuder medicinsk öronhåltagning

Apotek som erbjuder medicinsk öronhåltagning Apotek som erbjuder medicinsk öronhåltagning A Angered - Apotek Hjärtat Angered Centrum Arboga - Apotek Hjärtat Ahllövsgatan 18-20 B Bollnäs - Apotek Hjärtat Nygatan 8 Broby - Apotek Hjärtat Tydingegatan

Läs mer

Män. GK=Godkänd. GK=Godkänd

Män. GK=Godkänd. GK=Godkänd Män 100m el 11,59 +0,6 Björn Johansson -80 Jönköping 2003-08-12 11,60 +1,2 Jonas Björk -71 Jönköping 1991-08-21 11,77 +0,6 Daniel Berggren -79 Boden 1994-08-05 11,79 GK Christian Melin -71 Jönköping 1996-08-13

Läs mer

Utfall och medellön för resp domstol och kategori

Utfall och medellön för resp domstol och kategori Utfall och medellön för resp domstol och kategori Myndighet Tjänstebenämning Medellön Lägsta lön Högsta lön Utfall Högsta domstolen Domstolssekreterare 26827 24450 34300 Expeditionsvakt 24412 24266 24696

Läs mer

Nedlagda myndighetsarbetsplatser 2010-

Nedlagda myndighetsarbetsplatser 2010- Nedlagda myndighetsarbetsplatser 2010- Alvesta Arvidsjaur Statens fastighetsverk Arvika Boden Boden Borgholm Borås Båstad Dorotea Eksjö Eksjö Eskilstuna Eskilstuna Falkenberg Falköping Falun CSN Falun

Läs mer

Welcome Hotell Skyttestafett 2007-08-18

Welcome Hotell Skyttestafett 2007-08-18 SLUTRESULTAT Lagtävling Stafetten Plac Lag Omg 1 Omg 2 Total 1 Mönsterås 706 452 1158 Per Claesson 142 92 234 Roger Hansson 143 91 234 Clas Bernhardsson 144 89 233 Danne Lundquist 139 91 230 Jennie Lundquist

Läs mer

Praktiskt exempel från Swedeheart

Praktiskt exempel från Swedeheart Stort värde av internationella jämförelser Praktiskt exempel från Swedeheart Tomas Jernberg Registerhållare SWEDEHEART Hjärtkliniken, Karolinska Universitetssjukhuset Stockholm Cath based. Valve Intervention

Läs mer

Blodtrycksmätning. D Danderyd Apotek Hjärtat Enebyängen

Blodtrycksmätning. D Danderyd Apotek Hjärtat Enebyängen Blodtrycksmätning A Angered Apotek Hjärtat Angered Centrum Arboga Apotek Hjärtat Ahllöfsgatan Arlandastad Apotek Hjärtat Eurostop Arvika Apotek Hjärtat Torget B Bengtsfors Apotek Hjärtat Storgatan Bromma

Läs mer

Träna ordföljd Ett övningshäfte där du tränar rak ordföljd och omvänd ordföljd. Namn:

Träna ordföljd Ett övningshäfte där du tränar rak ordföljd och omvänd ordföljd. Namn: Träna ordföljd Ett övningshäfte där du tränar rak ordföljd och omvänd ordföljd. Namn: Träna rak ordföljd. Subjektet är först. Verbet är alltid på andra plats. Subjekt Verb Objekt Zlatan spelar fotboll.

Läs mer

Klubbrekord Män/Pojkar MÄN

Klubbrekord Män/Pojkar MÄN Klubbrekord Män/Pojkar MÄN 100 m Magnus Andersson-62 11.30 810627 Växjö Magnus Andersson-62 11.1m 810516 Oskarshamn 200 m Camilo Karlström -89 22.34 50605 Högby 400 m Martin Svensson-81 48.40 990822 Malmö

Läs mer

Klassresultatlista Veteranresan 2016 Sida 1

Klassresultatlista Veteranresan 2016 Sida 1 Klassresultatlista Veteranresan 2016 Sida 1 Herrar Bana A 21 anmälda 1 Hans-Ove Eriksson Nyköpings OK 79:22 0:00 2 Leo Johansson Vandrarringen 85:47 6:25 3 Kenneth Johansson Eskilstuna OL 86:33 7:11 4

Läs mer

Allsvensk lottning 2007/08

Allsvensk lottning 2007/08 Allsvensk lottning 2007/08 Följande förändringar bör noteras: 1) Gävle SA har utgått ur div III grupp 2 2) Div III grupp 10 är det oklart vad det ska hända med OBSERVERA ATT RONDTABELLER MED SPELDATUM

Läs mer

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner.

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Veronicas Diktbok Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Vi gör roliga saker tillsammans. Jag kommer alltid

Läs mer

Elevuppgifter till Spöket i trädgården. Frågor. Kap. 1

Elevuppgifter till Spöket i trädgården. Frågor. Kap. 1 Elevuppgifter till Spöket i trädgården Frågor Kap. 1 1. Varför vaknade Maja mitt i natten? 2. Berätta om när du vaknade mitt i natten. Varför vaknade du? Vad tänkte du? Vad gjorde du? Kap 2 1. Varför valde

Läs mer

Welcome Hotel skyttestafett 2007

Welcome Hotel skyttestafett 2007 Welcome Hotel skyttestafett 2007 1 Mönsterås 1158 Per Claesson 142 92 234 Roger Hansson 143 91 234 Clas Bernhardsson 144 89 233 Danne Lundquist 139 91 230 Jennie Lundquist 138 89 227 2 Ununge 1157 Therese

Läs mer

2013-02-28 Sammanställt av: Gunnar Ekman, gunnar.ekman@gmail.com Sida 1. Tabell 1. Tabell 2 (generation 1) (Från Tabell 1)

2013-02-28 Sammanställt av: Gunnar Ekman, gunnar.ekman@gmail.com Sida 1. Tabell 1. Tabell 2 (generation 1) (Från Tabell 1) 2013-02-28 Sammanställt av: Gunnar Ekman, gunnar.ekman@gmail.com Sida 1 Tabell 1 Ingrid Wallberg. Född 1790-05-07 i Oslättfors bruk, Hille (X). Utom äktenskap Karl Erik Pierrou. f.d. Spiksmeden. Född 1816-12-25

Läs mer

WEBBTABELL 1. Sjukhus Medelålder, år Fullt vakna, % Sjukhus Medelålder, år Fullt vakna, %

WEBBTABELL 1. Sjukhus Medelålder, år Fullt vakna, % Sjukhus Medelålder, år Fullt vakna, % WEBBTABELL 1 Medelålder och andel patienter som inte var medvetandesänkta vid ankomst till sjukhus. Sjukhus med täckningsgrad < 75% (och därför osäkra data) har markerats med # och gråmarkerats. Sjukhus

Läs mer

Missiv 1 (5) Välkommen att ta del av Transportstyrelsens förslag.

Missiv 1 (5) Välkommen att ta del av Transportstyrelsens förslag. Missiv 1 (5) Datum Dnr/Beteckning Enligt sändlista Omremiss Förslag till ändring av Transportstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om drift av godkänd flygplats samt Transportstyrelsens föreskrifter

Läs mer

KONTAKTOMRÅDEN. Avdelningsstyrelsen har beslutat att dela in landet i kontaktområden enligt medföljande bilaga. Till kontaktpersonen vänder:

KONTAKTOMRÅDEN. Avdelningsstyrelsen har beslutat att dela in landet i kontaktområden enligt medföljande bilaga. Till kontaktpersonen vänder: 1 KONTAKTOMRÅDEN Avdelningsstyrelsen har beslutat att dela in landet i kontaktområden enligt medföljande bilaga. Till kontaktpersonen vänder: du som medlem dig när du behöver hjälp i någon facklig fråga

Läs mer

Resultat,klubbmatcher Höst 2014

Resultat,klubbmatcher Höst 2014 Resultat,klubbmatcher Höst 2014 HÖSTSÄSONGEN RESULTAT FRÅN UMEÅMATCHEN HEMMA FREDAGEN DEN 3/10 2014 Vi såg fram emot att träffa Umeåborna, och det är alltid trevliga, så trevliga att de lät oss vinna med

Läs mer

SPRÅKSTÖD TILL FÖRESTÄLLNINGEN

SPRÅKSTÖD TILL FÖRESTÄLLNINGEN SPRÅKSTÖD TILL FÖRESTÄLLNINGEN HEJ LÄRARE! Vi på ung scen/öst är glada att vi får komma ut i ert klassrum och spela vår föreställning HAMLET - en monolog där alla dör. För dig som vill förbereda dig och

Läs mer

Dalbanan Längsta drive oldboys Anders Johansson 222 närmast hål oldboys Torbjörn Svensson 2,65

Dalbanan Längsta drive oldboys Anders Johansson 222 närmast hål oldboys Torbjörn Svensson 2,65 PM Golf 2012 Längsta drive och närmast hål Fredag 21 sept Parkbanan Längsta drive herr Johannes Andersson & Mats Birgersson 276 Längsta drive dam Monika Ax 182 närmast hål herr Mats Birgersson 0.89 närmast

Läs mer

WEBBTABELLER TILL RIKSSTROKES ÅRSRAPPORT 2018

WEBBTABELLER TILL RIKSSTROKES ÅRSRAPPORT 2018 WEBBTABELLER TILL RIKSSTROKES ÅRSRAPPORT 2018 WEBBTABELL 1, 2018 Täckningsgrad för TIA, per sjukhus Sjukhus Täckningsgrad TIA, Akademiska 80 Aleris Bollnäs 97 Alingsås 98 Arvika 98 Avesta 91 Borås 96 Capio

Läs mer

Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län.

Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län. 1 Fastighetsförteckning tillhörande detaljplan för, Idre Himmelfjäll, Skidområde, (del av Foskros 10:6), Älvdalens kommun, Dalarnas län. Fastigheter inom planområdet Foskros 10:6 Vika Skogsutveckling AB

Läs mer

Vad har hänt med urbaniseringen

Vad har hänt med urbaniseringen Vad har hänt med urbaniseringen 2010-2016 Foto: Stefan Svanström Stefan Svanström Regioner och miljö facebook.com/statisticssweden @SCB_nyheter statistiska_centralbyran_scb Befolkningens spridning Norra

Läs mer

Sveriges bästa naturvårdskommun

Sveriges bästa naturvårdskommun Sveriges bästa naturvårdskommun 2018 - alla kommuner som besvarade enkäten, sorterade enligt poäng. Placering Kommun Poäng 1 Huddinge kommun 53 2 Lomma kommun 50.5 3 Tierps kommun 48 4 Örebro kommun 47.5

Läs mer

Lunarstorm Del 1 Del 1 Del 2 Del 2

Lunarstorm Del 1 Del 1 Del 2 Del 2 Dagspress DN, SvD, GP, Sydsvenskan DN, SvD, GP, Sydsvenskan Vecka 33 34 35 36 37 Dag Format Må Ti Ons Tor Fr Lö Sö Må Ti Ons Tor Fr Lö Sö Må Ti Ons Tor Fr Lö Sö Må Ti Ons Tor Fr Lö Sö Må Ti Ons Tor Fr

Läs mer

WEBBTABELLER TILL RIKSSTROKES ÅRSRAPPORT 2017

WEBBTABELLER TILL RIKSSTROKES ÅRSRAPPORT 2017 WEBBTABELLER TILL RIKSSTROKES ÅRSRAPPORT 2017 WEBBTABELL 1, 2017 Antikoagulantia vid utskrivning hos patienter under 80 år med förmaksflimmer. Gemensam tabell för TIA- och strokepatienter. För stroke har

Läs mer