TRÄNINGSKONVENTET 29/9 VH7

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "TRÄNINGSKONVENTET 29/9 VH7"

Transkript

1 PASSBESKRIVNINGAR SAL Välkommen till Sjörövarjympa (för barn 2-6 år i sällskap med förälder) Möt våra sjörövare Hanna och Ulrika. Prick klockan laddar vi kanonerna och sätter igång vårt sjöslag. Passet är ca 30 min långt och fullt av härlig musik, rörelseglädje och full fart Ta på dig piratlappen och bästa mustaschen och kom! Jympa loss med hitsen från the 80 s! Här får du uppleva ett ösigt medelpass med härlig 80-tals musik. Våra två taggade ledare, Ingrid J och Magnus B, bjuder på raka, enkla och funktionella övningar. Häng på! HIT F&S tuffaste träningsform! HIT står för HögIntensiv Träning och det är precis vad det här handlar om! HIT är Friskis&Svettis tuffaste träningsform. Här utmanas såväl din explosiva som uthålliga styrka samt din kondition i ösiga stationer och intervaller. Låt Emelie N och hennes värdar bjuda dig på en riktig utmaning! Happy feet Camilla, Hannah, Madde och Mio lockar fram dansglädjen i dig och shakar loss i en sprakande danskavalkad. Dras med i ett härligt danspotpurri med olika inslag från musikvärlden. Här blandas afro, bollywood, disco, latino mm. Kom - och gör dansgolvet till ditt! IntervallFlex sött & salt i samma pass Möt energiknippet Marika i detta sportiga pass. Under första delen utmanas kondition och styrka till max i ett tufft intervallupplägg. Under passets andra hälft Flexdelen tränar du funktionell rörlighet i ett dynamiskt och fokuserat flow. De muskler du tröttat ut i intervallavsnittet sträcks ut och blir rörliga, smidiga och avslappnade en lisa för kropp & själ! IntervallFlex är ett träningspass du lämnar med ett nöjt leende om du gillar att ta i och är rustad för intensiv träning Puls medel X-tra allt! Träffa från John från F&S Jönköping som firar 10 år som pulsledare. John säger att det aldrig varit roligare att leda puls än nu! Häng med i ett fartfyllt pulspass där rörelserna blir ett med musiken. Vi utmanar huvudet med häftiga stegkombinationer och låter kroppen jobba med skön energi genom hela passet.

2 PASSBESKRIVNINGAR SAL Godmorgonyoga (90 minuter)- Barbro G Kan man utmana i det lugna? Kan sinnlighet möta kraft? Kom, prova och fånga dagen med Yoga 2. Passet där energi och stillhet går hand i hand. Den här yogaklassen vänder sig till dig som är van yogautövare Street dance John O Plocka fram MTV-dansaren i dig och känn gunget i detta sköna streetpass. Här jobbar vi med hip-hopinspirerade stegkombinationer i block. Ta på dig pösbrallorna och ta med dig en cool attityd så kör vi Nyhet 2012! Vi lanserar SkivFlex Friskis&Svettis Göteborg är först inom Friskis&Svettis-sfären att lansera detta nya kombipass. Här jobbar vi med hela kroppen och får det bästa från två världar; 45 minuter ösig Skivstångsträning kombinerat med 30 minuter mjukgörande rörlighetsträning. Ge din kropp en present - testa SkivFlex tillsammans med Maja P! Box teknik och kraft! Attityd, adrenalin och energi är tre ord som bra beskriver boxen på Friskis&Svettis! Det absolut viktigaste i en tuff boxupplevelse är en bra och effektiv teknik. Här får du en fantastisk möjlighet att pushas och peppas av Jörgen G och Sofia J. Kom och upplev Friskis&Svettis Box! Step 100% (step 1) Möt nya energiknippet Emelie i step 100%. Här går vi all-in i en step-klass utan kompromisser. Denna step 1 är svettig, rejäl, het och framför allt det är rolig och bra konditionsträning där du har chansen att ge ALLT Dubbelskivstång intervall Två ledare dubbelt så jobbigt? Gör dig redo för ett riktigt hårt pass med två riktigt hårda ledare. Therese och Zebaztian bjuder på ett 75 minuter långt skivstång intervall. Vågar du anta utmaningen?

3 PASSBESKRIVNINGAR SPINNING Spin intervall - F&S nya spinningform Friskis&Svettis har en ny variant av spinning i utbudet; Spin intervall! Träna din kondition genom härligt tuffa intervaller och känn kicken som den tuffare ansträngningen ger! Testa tillsammans med vår eminenta Malin L! Spin Puls Quiz 80 s Sitter du i hemlighet och försöker gissa vad det är för låtar som kommer under spinningpasset? Nu kan du kombinera din lust för frågesport med passionen för tuff spinningträning. Christos A tar med dig på ett pulspass som du aldrig har provat det tidigare! Spin Medel allt annat än medelmåttigt! Spin medel är det tredje mest populära passet av alla pass i hela Friskis&Svettis Sverige. Medel är inget medelmåttigt pass utan ett av våra största flaggskepp. Ta chansen att cykla tillsammans med en av våra spinningledarstjärnor; Viktoria H! Going the Distance! Spin Puls distans Spin puls distans är Friskis&Svettis motsvarighet till ett tempolopp på cykel. Vi ligger med en jämn belastning och försöker att nå en steady-state-känsla. Helhetskänslan är ett flow och kommer att utmana din uthållighet riktigt ordentligt. Leder gör den fantastiska värmländskan Elin M Spin Glam! Patrik S Glitter, axelvadder, pudelpuffar och benvärmare! Patrik S kommer att bjuda på det bästa som 80-talet hade att erbjuda under ett härligt och svettigt spinningpass Spin2013 framtidens spinning Friskis&Svettis Riks håller under hösten på att utveckla framtidens spinning. Det börjar med testpasset Spin2013. Vi i Göteborg har fått möjligheten att säga vårt -ta chansen att testa framtidens spinningpass på Friskis&Svettis tillsammans med Karoline A.

4 PASSBESKRIVNINGAR GYM TMI Träna Med Instruktör Prova det senaste tillägget i vårt gymutbud, Träna Med Instruktör! I en grupp om 5 personer tränar du tillsammans med en av våra härliga instruktörer i ett fartfyllt och lärorikt pass! TEMA Kettlebells Lär dig använda de ryska järnkloten! Raimer visar dig hur man tränar med våra kettlebells. Med kunskap, glädje och mycket svett guidar han dig rätt! TEMA TRX Tillsammans med Anna och Nicko har du chansen att lära mer om hur man tränar med TRX, så kallad suspension training. Med hjälp av TRX-banden kan du utmana dig själv på helt nya sätt! TMI Träna Med Instruktör Prova det senaste tillägget i vårt gymutbud, Träna Med Instruktör! I en grupp om 5 personer tränar du tillsammans med en av våra härliga instruktörer i ett fartfyllt och lärorikt pass! TEMA TRX Tillsammans med Anna och Nicko har du chansen att lära mer om hur man tränar med TRX, så kallad suspension training. Med hjälp av TRX-banden kan du utmana dig själv på helt nya sätt! TEMA Kettlebells Lär dig använda de ryska järnkloten! Mattias visar dig hur man tränar med våra kettlebells. Med kunskap, glädje och mycket svett guidar han dig rätt! Under hela konventdagen finns det tillgängliga instruktörer på plats i gymmet. Passa på att fråga om träning, våra instruktörer är väldigt duktiga och hjälper dig gärna!

5 PASSBESKRIVNINGAR INDOOR WALKING Indoor walking Intervall Pyramid Senaste nytt inom Indoor walking. Christer tar dig med på varierad intervallträning á la Pyramid. Du får testa att pressa dig lite extra men också hinna ladda om så att du orkar hela passet på ett smart sätt Rocka loss med Indoor walking bas Gillar du rock och Indoor walking? Här får du både och! Tommy ger dig en het kavalkad av sköna rocklåtar. Baspasset där energin är på topp och svetten flödar Maxat medel Gillar du att svettas och vill ha kul? Indoor walking är ren och skär svettnjutning! Häng med karismatiska Camilla i ett härligt konditionspass som får taket att lyfta! Indoor walking Intervall, korta Senaste nytt inom Indoor walking. Vi provar korta intervaller, 2 min 20 sek. Här kan du utmana dig extra och känna kicken som en tuffare ansträngning ger. Christer bjuder dig på vass och effektiv konditionsträning Indoor walking goes 80`S Här går vi tillbaka till 80-talets sköna diskobeats. Lotta trampar loss till gungigt diskodunk. Indoor walking 2012 möter Studio54. Celebrate good times come on!

6 PASSBESKRIVNINGAR UTE Cityvandring med Arve Vandringen går från Friskis&Svettis Västra Hamngatan 7 och vidare längs med vattnet till Älvsborgsbron. Vi tar oss över bron, ner via Färjenäs och därifrån följer vi vattnet in och ut genom hamnar och varvsdockor. Borta på kajen vid Sannegårdshamnen pausar vi och intar medhavd matsäck. Efter fikapausen fortsätter vi mot Götaälvbron som vi går över för att sedan följa vattnet bort mot Järntorget. Turen är ca 13 km i flack cityterräng. Tempot är lätt/medel och vi räknar med att vara ute i ca 2 timmar och 45 minuter inklusive fikapaus. Medtag fika! Inlines över broarna Välkommen till Västra hamngatan 7 kl 14:00. Härifrån rullar vi längs med vattnet, söderut förbi Röda Sten, över Älvsborgsbron, stannar till någonstans på Eriksberg för lite skaffning innan vi fortsätter längs med vattnet och kommer tillbaka Götaälvbron och avslutar där vi startade. Vätska och självklart skydd i form av hjälm och handskar/handledsskydd är ett måste. Varmt Välkommen hälsar Peter, Inlines ledare F&S Göteborg Cross i city I cross varvar vi jogging med totalövningar i stationer. Dina redskap finner du i form av räcken, bänkar o dylikt. I totalövningarna tränar vi allt ; styrka, balans, koordination och rörlighet. Vi avslutar med en sista station som är löpinriktad med fart, puls och tempo. Konditionsträningen får vi med under hela passet. Leder passet gör William, Träna ute-ledare F&S Göteborg

7 OM ANMÄLAN Du bokar dig via hemsidan med andra bokningsregler än normalt; - Konventpassen kan bokas 14 dagar innan. Du kan förboka 3 konventpass och ha totalt 6 bokningar igång samtidigt. - Din biljett skall vara uthämtad i medlemsservice senast 10 min. innan passet, annars släpps din plats. - Har du fler pass bokade kan du hämta biljetter till samtliga pass vid ett och samma tillfälle. - Till varje pass finns en drop-in-kö. Är du inte på plats på utsatt passtid går din plats till drop-in-kön. Du kan också köa till en aktivitet där du inte fått plats tidigare. - Icke medlemmar är välkomna och kan delta och betalar då 100 kr/pass. ÖVRIGT Under dagen finns lättare förtäring att köpa i caféet. Välkommen att lämna ditt barn till vår barnvärd som är på plats mellan kl Ordinarie trivselregler gäller. AFTER-TRAINING Avsluta din dag med lite mingel tillsammans med andra konventdeltagare! Kl öppnar barhänget i konventbaren. Här serveras förfriskningar och lättare tilltugg. Kom och umgås och ge din dag ett skönt avslut!

8 SCHEMA FÖR DAGEN Sal 1 Sal 2 Spin Indoor Piratjympa (barn 2-6 år) Ulrika & Hanna Yoga 2 Barbro G Nyhet 2012 Spin Intervall Malin L Walking Gym TMI Marie A Ute Jympa loss tema 80`s Magnus & Ingrid Street dance John O Spin Puls Quiz 80 s Christos A Intervall pyramid Christer J TEMA Kettlebells Raimer G Cityvandring Arve H H.I.T Emelie N Nyhet 2012 Skivstång flex Maja P Spin medel Allt annat än medelmåttigt Viktoria H Rocka loss! Tommy L TEMA TRX Anna + Nicko Happy feet Team Dans Box Sofia & Jörgen Going the Distance! Elin M Maxat medel Camilla B TMI Lisa L Inlines Peter Intervall flex Marika A Step 100% Emelie N Spin Glam! Patrik S Intervall korta Christer J TEMA TRX Anna + Nicko Cross i city William L Puls medel X-tra allt! John O Dubbelskivstång intervall Therese E & Zebaztian B Testpass Spin 2013 Karoline A Indoor walking goes 80 s Lotta B TEMA Kettlebells Mattias D FRÅN AFTER TRAINING

Passbeskrivning. Jympa och annan gruppträning

Passbeskrivning. Jympa och annan gruppträning Passbeskrivning Jympa och annan gruppträning Jympa Soft Rörelsevalet är lätt att hänga på. Passet genomsyras av en hållningsbefrämjande medvetenhet som ger en säker och effektiv träning. Att bibehålla

Läs mer

TRÄNINGSKONVENT 19/10 FRISKIS&SVETTIS PASSBESKRIVNINGAR SAL 1. på Västra Hamngatan & Kungsgatan

TRÄNINGSKONVENT 19/10 FRISKIS&SVETTIS PASSBESKRIVNINGAR SAL 1. på Västra Hamngatan & Kungsgatan PASSBESKRIVNINGAR SAL 1 10.00 Core 3D Duo Core 3D duo är passet för dig som vill utmana din coreträning. Funktionella övningar där du jobbar i par gör detta pass till en rolig och annorlunda träningsupplevelse.

Läs mer

Passbeskrivningar. NYHET MODUS Catrine, Stora hallen. NYHET DANS SOFT Anna & Helene, Lilla hallen. TEMA SPIN JOURNEY Karin, Spinninghallen

Passbeskrivningar. NYHET MODUS Catrine, Stora hallen. NYHET DANS SOFT Anna & Helene, Lilla hallen. TEMA SPIN JOURNEY Karin, Spinninghallen Passbeskrivningar 08.15 08.45 Incheckning, frukt 08.45 09.00 Välkommen! Samling i Stora hallen. 09.00 10.00 NYHET MODUS Catrine, Stora hallen Modus är träning som känns som träning. Övningarna är raka

Läs mer

JUL&NYÅR 17 DECEMBER - 6 JANUARI

JUL&NYÅR 17 DECEMBER - 6 JANUARI ASKIM 11.00-15.00 19.00 Puls/m 18.00 Station /station 18.30 Skiv/spin 18.00 Yoga 1 19.00 Skivstång 17.30 Intervall flex /dans 18.15 Puls/intervall 11.30 Cirkelgym 17.30 Cirkelgym 10.15 Senior /intervall

Läs mer

Spinning är min melodi!

Spinning är min melodi! Spinning är min melodi! Spinning är en skonsam träningsform som passar alla, nybörjare som van cyklist. Vi tränar alla efter vår egen förmåga. Kom och prova! Jag är en tokigt glad person som gillar att

Läs mer

JUL&NYÅR 17 DECEMBER - 6 JANUARI

JUL&NYÅR 17 DECEMBER - 6 JANUARI ASKIM 11.00-15.00 19.00 Puls/m 18.00 Station /station 18.30 Skiv/spin 18.00 Yoga 1 19.00 Skivstång 17.30 Intervall flex /dans 18.15 Puls/intervall 11.30 Cirkelgym 17.30 Cirkelgym 10.15 Senior /intervall

Läs mer

Friskis&Svettis träning i statistik hösten 2015

Friskis&Svettis träning i statistik hösten 2015 Friskis&Svettis träning i statistik hösten 2015 För åttonde året i rad har vi sammanställt statistik på träningsutbudet. Det handlar framför allt om frekvens, t ex hur många gånger per vecka ett pass förekommer.

Läs mer

FRISKIS. Heta nyheter i sommar. Friskis&Svettis Båstad Ängelholm. Sommar 2015. Smarta Sommarkortet. Outdoor Fusion. Familjen Friskis.

FRISKIS. Heta nyheter i sommar. Friskis&Svettis Båstad Ängelholm. Sommar 2015. Smarta Sommarkortet. Outdoor Fusion. Familjen Friskis. Sommar 2015 FRISKIS Friskis&Svettis Båstad Ängelholm Smarta Sommarkortet Heta nyheter i sommar Outdoor Fusion Familjen Friskis Outdoor Kids Höstnyheter - smygtitt Öppna och läs mer! 8 Träna till fantastiskt

Läs mer

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig!

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Vi erbjuder över 70 gruppträningspass per vecka! Du får alltid vägledning av en instruktör så att du får ut så mycket som möjligt av

Läs mer

Passbeskrivning HT 2016

Passbeskrivning HT 2016 Passbeskrivning HT 2016 Barntillåtna pass: Ordinarie pass, Jympa medel, som öronmärkts "Barntillåtet". Här är barn välkomna att träna i sällskap med vuxen. Notera: Barntillåtna pass är inte specifikt anpassade

Läs mer

TRÄNINGSDAGEN 24 NOVEMBER

TRÄNINGSDAGEN 24 NOVEMBER Välkommen till FRISKIS&SVETTIS FALKENBERG TRÄNINGSDAGEN 24 NOVEMBER Dans Fuego Spin 55 Yoga 2 Dand Afro Skivstång Junior ++ TRX Intro HIT Grundfys Bungy Pump Spin intertvall Spinning a lá 70-tal KETTLEBELLS

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ, LÖRDAG 14 NOVEMBER Sista anmälningsdag: 31 oktober VARMT VÄLKOMNA! SENIORSTYRKA SENIORSTYRKA NORR Tider: SCHEMA GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 09:30-09:50 Inregistrering

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Vårterminen 2013 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www. Friskis & Svettis c/o Berit Karkiainen Hjalmar Lundbohmsvägen

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Höstterminen 2015 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se EnerQi Arent Grapegatan 14 0980-26 90 00 www.enerqi.cc

Läs mer

våren 2015 ÄLMHULT Missa inte vårens nyhet POWER HOUR

våren 2015 ÄLMHULT Missa inte vårens nyhet POWER HOUR våren 2015 ÄLMHULT Missa inte vårens nyhet POWER HOUR Välkommen till Friskis&Svettis i Älmhult Friskis&Svettis erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla! Alla ledare, instruktörer,

Läs mer

Spin distans. Aktuellt. Träningsupplevelsen

Spin distans. Aktuellt. Träningsupplevelsen Spin distans Konditionen kan tränas på en mängd olika sätt. Både vad gäller träningsmodeller och upplägg, inne och ute, utifrån sträckor och tid eller efter upplevelse och känsla, enskilt eller på gruppträningspass

Läs mer

SÖNDAG 15 MARS MÅNDAG 16 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema 16-22 mars! JYMPA FREAK OUT Stora salen 18-19

SÖNDAG 15 MARS MÅNDAG 16 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema 16-22 mars! JYMPA FREAK OUT Stora salen 18-19 SÖNDAG 15 MARS SKIVSTÅNG TEKNIK Lilla salen 16-17 Terese & Anna R För att bli starkare när vi tränar Skivstång krävs rätt vikt men framför allt rätt teknik! Nu har du chansen att få hjälp i form av både

Läs mer

Hösten 2012. friskissvettis.se/lerum

Hösten 2012. friskissvettis.se/lerum Hösten 2012 Träningsguide friskissvettis.se/lerum Välkommen till Friskis&Svettis! Vi har lust. Har du? Välkommen till en höst fylld med träning som erbjuder 40 st gruppträningspass per vecka och flera

Läs mer

En träningsform på väg tillbaka

En träningsform på väg tillbaka Spinning En träningsform på väg tillbaka När spinningen slog igenom för snart 20 år sedan blev konditionscykling i grupp snabbt det självklara valet för många träningsentusiaster. Och det är inte så svårt

Läs mer

Indoor walking distans

Indoor walking distans Indoor walking distans Konditionen kan tränas på en mängd olika sätt. Både vad gäller träningsmodeller och upplägg, inne och ute, utifrån sträckor och tid eller efter upplevelse och känsla, enskilt eller

Läs mer

Friskis&Svettis Partille

Friskis&Svettis Partille Friskis&Svettis Partille Hösten 2014 Vi bygger större gym under hösten! www.partille.friskissvettis.se FRISKIS&SVETTIS PARTILLE Är en ideell allmännyttig förening Startade 1990 Har ca 125 ideella funktionärer

Läs mer

Dina ben kan rädda liv!

Dina ben kan rädda liv! 29:e mars 2014 Träningsmagasinet i Kungälv Dina ben kan rädda liv! Vad händer under dagen? Detta är ett event för alla! Vi öppnar därför upp klubben för alla och framförallt för barnen. Vi kommer att köra

Läs mer

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019 Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den 11-18 maj 2019 LÖRDAG 11/5 14.30 Informationsmöte för de som ankommer på fm LOBBYN 15.30-16.00 Water aerobics - SATS POOLEN 15.30-16.00 Core - SATS

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2019 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix hjart-lung.se/kalix Kalix Gymnastikklubb

Läs mer

The new kitt. En introduktion till nya utbildningsprogrammet

The new kitt. En introduktion till nya utbildningsprogrammet The new kitt En introduktion till nya utbildningsprogrammet Nytt i nya utbildningsprogrammet Målet med Friskis&Svettis utbildningsverksamhet har alltid varit att skapa förutsättningar för varje ledare

Läs mer

PÅ MALLORCA OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: MAJ Micael Bindefeld Pr-guru och Mallorca fantast.

PÅ MALLORCA OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: MAJ Micael Bindefeld Pr-guru och Mallorca fantast. TRÄNINGSVECKA PÅ MALLORCA 19-26 MAJ 2018 Vi bor på Sunprime Waterfront Hotel, Playa de Palma, Mallorca. OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: Martina Bonnier Damernas Världs chefredaktör. Micael Bindefeld

Läs mer

Välkommen till Friskis&Svettis i Älmhult

Välkommen till Friskis&Svettis i Älmhult hösten 2015 ÄLMHULT Välkommen till Friskis&Svettis i Älmhult Friskis&Svettis erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla! Idag har F&S Älmhult 26 års erfarenhet av rolig träning,

Läs mer

Visby. Julklappstips Ge mamma lugn och ro. Passa på! Nu kan du bjuda med din kompis

Visby. Julklappstips Ge mamma lugn och ro. Passa på! Nu kan du bjuda med din kompis 6 2013 för dig som redan är medlem och tränar: bjud en kompis på träning! foto: magnus fredriksson Passa på! Nu kan du bjuda med din kompis Kör ett kompispass och peppa varandra. Är ni två som tränar ihop

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2015 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se Kalix Gymnastikklubb Hästholmsv. 15 0923-67 00 76 952 95 Båtskärsnäs

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller

Läs mer

Kom igång programmet - Efter 2 månader kommer du kunna springa i 45min

Kom igång programmet - Efter 2 månader kommer du kunna springa i 45min Kom i programmet - Efter 2 månader kommer du kunna springa i 45min LÅT KROPPEN VÄNJA SIG VID BELASTNINGEN ATT SPRINGA Oavsett om du är helt nybörjare eller har haft ett långt uppehåll så är det viktigt

Läs mer

FRISKIS&SVETTIS GÖTEBORG

FRISKIS&SVETTIS GÖTEBORG FRISKIS&SVETTIS GÖTEBORG Träning för ALLA finns i vårt DNA 41 106medlemmar ökning sedan 2015 + 3 097 antal träningsformer 40 antal gymbesök 733 003 1 240 000inpasseringar ökning sedan 2015 + 82 000 DITT

Läs mer

Variationer i träningsutbudet

Variationer i träningsutbudet Variationer i träningsutbudet I Friskis&Svettis har vi ett gemensamt träningsutbud och som idag består av drygt 70 olika träningspass och arbetssätt. Inom detta utbud genomför vi ledar/instruktörsutbildningar

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Vårterminen 2014 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

Sammanfattning (89 svar)

Sammanfattning (89 svar) Sammanfattning (89 svar) Hur nöjd eller missnöjd är du som helhet med Friskis&Svettis? 5 mycket nöjd 3742 % 4 4854 % 3 3 3 % 1 inte alls nöjd 0 0 % ingen uppfattning 0 0 % Hur väl motsvarar Friskis&Svettis

Läs mer

séêâë~ãüéíëéä~å=omnq séêâë~ãüéíëéä~å=omnqjomns

séêâë~ãüéíëéä~å=omnq séêâë~ãüéíëéä~å=omnqjomns séêâë~ãüéíëéä~åomnq séêâë~ãüéíëéä~åomnqjomns OMNS Föreningen Vi är idag en förening med ca 4900 medlemmar varav ca 150 är funktionärer/förtroendevalda. Kansliet består idag av 6 anställda samt ett antal

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63

Läs mer

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december Stora salen Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Helg 7.00 7.00-7.45 Nyhet! 06.55 ETC Tabata 30 min ETC Stilla morgon (4 tillfällen) Cirkelfys 45 min Egen

Läs mer

Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30

Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30 Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30 Närvarande: Frånvarande: Styrelse: Övriga: Bengt Sjöstedt ordf Staffan Marmelin 22 Hussein Darwiche

Läs mer

... Ett gympapass med en kort konditionsdel som följs av en styrkedel där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen.

... Ett gympapass med en kort konditionsdel som följs av en styrkedel där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen. Friskvårdsutbud... Gympa Ryggympa Stretchgympa Vinyl Hela Core Cirkelträning Ett konditions- och styrkepass utan svåra stegkombinationer där fokus ligger på enkla men roliga rörelser. (Passet finns i olika

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013 & Verksamhetsplan 2014

Verksamhetsberättelse 2013 & Verksamhetsplan 2014 Verksamhetsberättelse 2013 & Verksamhetsplan 2014 IF Friskis&Svettis i Kungsbacka Verksamhetsberättelse 2013 Friskis&Svettis F&S är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål: ett leende.

Läs mer

Södertälje. Coola juniorer Nu rockas det på Danspasset. Comeback Familjejympan är tillbaka.

Södertälje. Coola juniorer Nu rockas det på Danspasset. Comeback Familjejympan är tillbaka. Södertälje träna med instruktör succé på nya passen "TMI". läs på SID 7. Coola juniorer Nu rockas det på Danspasset. En ny form av juniorjympa startade i januari på Friskis&Svettis Södertälje. Dans Junior

Läs mer

Summer Camp 2012. Passbeskrivningar:

Summer Camp 2012. Passbeskrivningar: Summer Camp 2012 Afrodans (22): Passbeskrivningar: Följ med på en resa genom den afrikanska kontinenten! Skönt barfotapass med enkel koreografi & grundade rörelser till afrikanska rytmer. Mycket träning

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2013 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Betty-Anne 3f. Storgatan 45 0730-80 63 22 Personlig

Läs mer

Träningsplan. Tränare Hannes Assarsson den 22 oktober 2015

Träningsplan. Tränare Hannes Assarsson den 22 oktober 2015 Träningsplan hj Tränare Hannes Assarsson Hannes@skiruncoaching.se 072-305 02 48 den 22 oktober 2015 1. Definitioner och förkortningar Arbetsekonomi Funktionell tröskel Kostnaden i energi för att utföra

Läs mer

Södertälje. HIT vs. Soft Stor variation i vårens träning. Greppa styret Snällt för leder, tufft för hjärtat

Södertälje. HIT vs. Soft Stor variation i vårens träning. Greppa styret Snällt för leder, tufft för hjärtat Södertälje 2-13 box, iw, bas, enkel, flex. vad är vad? läs om vår träning & våra pass på sid 6. HIT vs. Soft Stor variation i vårens träning Stentuffa HIT och skonsamma Soft skiljer sig på ytan. Men för

Läs mer

Kvissleby 29 oktober 2016

Kvissleby 29 oktober 2016 Träningskonvent 2016 Kvissleby 29 oktober 2016 Schema: Tid 08.00 Registrering 08.30 Gemensam uppvärmning, presentation av instruktörer B-hallen C-hallen 09.00 Feel the Flow Sofia Get fit Lena 10.00 Medelgympa

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ Tider SCHEMA GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 09:30-09:50 Inregistrering 09:50-10:00 Välkommen gemensam

Läs mer

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa. 10.15 11.15 Instruktör: Tobias Karlsson

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa. 10.15 11.15 Instruktör: Tobias Karlsson PASSBESKRIVNINGar Studio rosa Bodypump 09.00 10.00 Instruktörer: Adam Gripenblom, Michael Steenhouwer, Jennie Wall Dans 10.15 11.15 Instruktör: Tobias Karlsson GRIT Strength 11.30 12.00 Instruktör: Belmin

Läs mer

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli)

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) 0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: 09:00-12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30-19:00 Slussen öppen: 05:00-23:00 Vecka

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Vårterminen 2013 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

Norrköping. Jympa bas och HIT Ytterligheter i ett stort utbud. Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset

Norrköping. Jympa bas och HIT Ytterligheter i ett stort utbud. Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset www.friskissvettis.se/norrkoping Han tog hem VINSTEN Johan Roth Är Bäst i Sverige text & foto: katarina ekeström Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset Men på jobbet är det tvärtom han som

Läs mer

Träna med instruktör, i grupp, i gymmet HIT, Högintensiv Träning Onsdagar kl 18-19. Vårens HIT, hög intensiv träning, fortsätter att

Träna med instruktör, i grupp, i gymmet HIT, Högintensiv Träning Onsdagar kl 18-19. Vårens HIT, hög intensiv träning, fortsätter att Träna med instruktör, i grupp, i gymmet HIT, Högintensiv Träning Onsdagar kl 18-19. Vårens HIT, hög intensiv träning, fortsätter att vara till för dig som vill hitta nya sätt att variera träningen och

Läs mer

TRÄNINGS- UTVECKLINGEN INFÖR Ännu mer unik, ännu tydligare, ännu mer variation.

TRÄNINGS- UTVECKLINGEN INFÖR Ännu mer unik, ännu tydligare, ännu mer variation. TRÄNINGS- UTVECKLINGEN INFÖR Ännu mer unik, ännu tydligare, ännu mer variation. Vi gör vår träning ännu mer Friskis&Svettis-unik. Vi särskiljer träningsformerna och passen från varandra för att skapa

Läs mer

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L 19.05 19.35 L* 18.55-19.25 C RPM 30 Lena 19.00-19.30 L 19.40-20.35 L N N 19.05-19.35 C POLAR CYKEL 30 Niklas 19.45-20.15 Y YOGA 30 Tove W Inga pass Dag före helgdag (Nationaldagen) 18.55-19.25 C RPM 30

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA Kvarteret Kronoberg våren 2011 Gäller vecka 2-22. Med reservation för förändringar. Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag 08.00 YOGA 45 min * * * * 09.00 PILATES 55 min 10.00 PUMP 55

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen.

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen. Hälso- och Träningsweekend Sälens Högfjällshotell 19-20 sept Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap

Läs mer

1 (1) Verksamhetsplan Friskis&Svettis Nynäshamn 2012-2013. Verksamhetsplan 2012-2013 F&S Nynäshamn

1 (1) Verksamhetsplan Friskis&Svettis Nynäshamn 2012-2013. Verksamhetsplan 2012-2013 F&S Nynäshamn 1 (1) Verksamhetsplan Friskis&Svettis Nynäshamn 2012-2013 1 (8) Verksamhetsplan 2012-2013 Syfte och Mål Verksamhetsplanen beskriver planerad och i viss mån visionerad verksamhet i IF Friskis&Svettis Nynäshamn

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix

Läs mer

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa PASSBESKRIVNINGar Studio rosa Bodypump 09.00 10.00 Instruktörer: Cardio Step 10.15 11.15 Instruktör: Karin Björneloo GRIT Plyo 11.30 12.00 Instruktör: Belmin Belic En rolig stepklass där du tränar kondition

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Vårterminen 2016 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se EnerQi Arent Grapegatan 14 0980-26 90 00 www.enerqi.cc

Läs mer

Allmänt om träningslära Text - Bernt Johansson

Allmänt om träningslära Text - Bernt Johansson Allmänt om träningslära Text - Bernt Johansson För att använda pulsen som en mätare behöver du veta hur snabbt ditt hjärta kan slå maximalt, med andra ord vad du har för maxpuls. Det är viktigt att notera

Läs mer

Södertälje. F&S flyttar ut Ut i naturen & ut ur lokalerna. Utefys Utmanande och intensiv träning

Södertälje. F&S flyttar ut Ut i naturen & ut ur lokalerna. Utefys Utmanande och intensiv träning Södertälje utejympa & utefys måndagar & onsdagar kl. 18.00 hela sommaren, i mälarparken. Sid 2. F&S flyttar ut Ut i naturen & ut ur lokalerna Utejympan är här och samtidigt flyttar Friskis&Svettis Södertälje

Läs mer

Program den 29 april - 6 maj 2016 M- magasins träningsresa på Sunprime Waterfront!

Program den 29 april - 6 maj 2016 M- magasins träningsresa på Sunprime Waterfront! Program den 29 april - 6 maj 2016 M- magasins träningsresa på Sunprime Waterfront! FREDAG 29 april Hotellets ordinarie klasser som alla som landar på fredagen kan vara med på. M-magasins representanter

Läs mer

Södertälje. Eterlängtad utveckling. Utmanande & lustfyllt i höst

Södertälje. Eterlängtad utveckling. Utmanande & lustfyllt i höst Södertälje utmana dig själv! Uttagning AV VÄRDAR, LEDARE & INSTRUKTÖRER onsdag 28 sept. sid 5. Utmanande & lustfyllt i höst Hösten är fylld av roliga utmaningar för dig som vill utveckla din träning. Läs

Läs mer

STAY INSPIRED! Välkommen till en heldag fylld med träning, inspiration, workshops!

STAY INSPIRED! Välkommen till en heldag fylld med träning, inspiration, workshops! ANMÄL DIG SENAST 3 APRIL! STAY INSPIRED! Välkommen till en heldag fylld med träning, inspiration, workshops! Lördag 8 april 09.00-15.30 KOSTNAD 199:- för medlemmar med aktivt kort 399:- för dig med endast

Läs mer

Verksamhetsplan

Verksamhetsplan Verksamhetsplan 2017-2019 Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis är en idrottsförening med anslutning till Riksidrottsförbundet och består av 159 ideella föreningar. Varje förening

Läs mer

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Schema: Tider Hall 1 (stora salen PC) 2 (Lilla salen PC) 3 (Körfältskolan) 8.30-9.00 Inskrivning 9.00-9.30 Gemensam uppvärmning HALL 1 Kersti 9.40-10.30 1. Gymmix

Läs mer

Välkommen på rekryteringsdag söndagen 22 maj kl 11.

Välkommen på rekryteringsdag söndagen 22 maj kl 11. 2016-04-08 Rekryteringsdag för alla som har lust Vi söker ledarämnen! Vill DU testa på hur det känns att leda/instruera? Nu har du en jättechans! Du lovar inget, bara kom och känn på det, träna med oss

Läs mer

Huddinge. Ny basledare Från motionär till ledare. Funktionalitet Få styrka genom balans på Core

Huddinge. Ny basledare Från motionär till ledare. Funktionalitet Få styrka genom balans på Core Huddinge Nr 1-2014 MORGONPIGG? FRÅN 13/1 ÖPPNAR VI 06:30 MånDAG TILL FREDAG Funktionalitet Få styrka genom balans på Core Äntligen tillbaka! Core leds av Madeleine Westerlund, som lotsar motionärerna genom

Läs mer

IF Friskis&Svettis Örnsköldsvik Medlemsundersökning 2014

IF Friskis&Svettis Örnsköldsvik Medlemsundersökning 2014 IF Friskis&Svettis Örnsköldsvik Medlemsundersökning 2014 I vår strävan att hela tiden förbättras och utvecklas, vill vi ta till oss våra medlemmars synpunkter och åsikter, de är viktiga för vår verksamhet.

Läs mer

Träningssupport inför hinderlopp

Träningssupport inför hinderlopp Träningssupport inför hinderlopp Utveckla kondition och uthållighet inför hinderlopp som THOUGEST eller liknade. Ett terränglopp med olika hinder såsom TOUGHEST har blivit allt mer vanligt förekommande

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix

Läs mer

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 8 9 oktober Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

GRIT STRENGTH GRIT PLYO

GRIT STRENGTH GRIT PLYO GRIT STRENGTH LES MILLS GRIT series är designade för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna är 30 minuter långa och uppdelade i tre grenar med olika fokus.

Läs mer

Nummer 4 2010. Ängelholm. Höstens roliga. kurser. Yoga Träning för gravida Zumba

Nummer 4 2010. Ängelholm. Höstens roliga. kurser. Yoga Träning för gravida Zumba Nummer 4 2010 Ängelholm Höstens roliga kurser Yoga Träning för gravida Zumba NYHETER INDOORWALKING CIRKELGYM FRIVOLTA - DIN SAL Schema 27 september 2010-27 mars 2011 Seriöst rolig träning! Vi kan träning.

Läs mer

vett&svett september Aktuellt för dig som funktionär i IF Friskis&Svettis Göteborg

vett&svett september Aktuellt för dig som funktionär i IF Friskis&Svettis Göteborg vett&svett september 2012 Aktuellt för dig som funktionär i IF Friskis&Svettis Göteborg Så kom den 1. - Passbekräftelsen Sedan kom den där, du vet som kör gruppträning. -Nu måste jag börja tänka musik

Läs mer

Löpning kvalitet. Aktuellt. Träningsupplevelse- profil, karaktär och målgrupp

Löpning kvalitet. Aktuellt. Träningsupplevelse- profil, karaktär och målgrupp Löpning kvalitet Löpning kvalitet är ett pass utomhus där vi primärt tränar kondition och skapar förutsättningar för effektiv, utvecklande och rolig löpning. Inom Löpning kvalitet har vi ett brett utbud:

Läs mer

Friskisar! Tema: Fridrott FALKENBERGS

Friskisar! Tema: Fridrott FALKENBERGS FALKENBERGS Friskisar! FUNKTIONÄRSTRÄFF Tema: Fridrott VI VAR DÄR! Sparbanksdagen 2013 MISSA INTE DETTA Medlemsdag Team Sportia Friskis&Svettis är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt

Läs mer

Hela kroppen på 30 minuter

Hela kroppen på 30 minuter BodyCircle Hela kroppen på 30 minuter På Hagabadet är vi väl medvetna om att det är få förunnat att kunna lägga den tid man önskar på gymmet och i löpspåret. Eller som ens har orken eller en önskan om

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Styrketräning... 4 Utomhusaktiviteter... 5 Aktiviteter på egen hand...

Läs mer

Inspirationsdag Gruppträning 2018

Inspirationsdag Gruppträning 2018 Inspirationsdag Gruppträning 2018 Östersund 1 september 2018 Tid Schema Info för dagen och presentation av instruktörer B-hall C-hall Vattengympa 9,00 Kom igång gympa Evalena Lindvall Pilates Sofia Sterner

Läs mer

Det här kanske du inte visste om Friskis&Svettis?

Det här kanske du inte visste om Friskis&Svettis? Det här kanske du inte visste om Friskis&Svettis? Friskis&Svettis är sedan 1978 en berättelse om engagemang, kompetens och ett avspänt förhållningssätt till träning och hälsa. En gemensam nämnare för

Läs mer

Samma år fyllde föreningen 30 år - låt Träningsfesten börja! Let s party! Och festat har vi gjort hela året.

Samma år fyllde föreningen 30 år - låt Träningsfesten börja! Let s party! Och festat har vi gjort hela året. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 TRÄNINGSFESTEN HAR BÖRJAT 2015 - ett historiskt år för föreningen med start av anläggning nummer två nu i norra Täby i Täby kyrkby. Söndagen den 11 januari slog vi mycket stolta

Läs mer

Lustfyllt Inspirerande Modernt

Lustfyllt Inspirerande Modernt Denna årsberättelse gäller för perioden 2014-04-01 2015-03-31. Innehåll Från ordföranden 2014... 1 Vår vision... 2 Friskis&Svettis idag... 2 Vårt varumärke... 3 En ideell idrottsförening... 3 Ingen ägare...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2012 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition.

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition. KLASSBESKRIVNINGAR GRIT SERIES: GRIT series är en förkorograferad HIT-klass (High Intensity Training) designat för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna

Läs mer

SOMMARSCHEMA - GRUPPTRÄNING Friskishuset, Lund Vecka 23

SOMMARSCHEMA - GRUPPTRÄNING Friskishuset, Lund Vecka 23 Friskishuset, Lund Vecka 23 Måndag 2 juni 10.00 Cirkelgym senior Åsa S 11.30 Jympa bas Eva-Britt 16.30 Jympa medel Caroline J 17.00 IntervallFlex Jenny W 17.30 Cirkelgym Magdalena F 17.30 Jympa bas Annika

Läs mer

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013!

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013! SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013! Information Du som är Friskis&Svettis-funkis och vill gå på någon av inspirationsdagarna, anmäl dig till din förening

Läs mer

Dans och koreografi. - utvecklingen - Tankarna bakom projekt Grapevine. Step explode - Hitta kraften i steget

Dans och koreografi. - utvecklingen - Tankarna bakom projekt Grapevine. Step explode - Hitta kraften i steget TKON17 Dans och koreografi - utvecklingen - Tankarna bakom projekt Grapevine En god start för ett lyckat projekt är en bakgrundsanalys. I det här fallet visar den att antalet förekommande pass per vecka

Läs mer

Borlänge 4. Tolv motionärer och ledare delar med sig av sina favoriter. SID 2 5 Träna i sommar SID 6. På en strand med en bok.

Borlänge 4. Tolv motionärer och ledare delar med sig av sina favoriter. SID 2 5 Träna i sommar SID 6. På en strand med en bok. Borlänge 4 Alla barnens dag Boka redan nu in lördagen den 28 september. Då bjuder vi in alla barn på en heldag på Friskis&Svettis. Från 10.00 16.00 kommer det att erbjudas pass för barn i olika åldrar.

Läs mer

Nivålös Indoor walking Nytt upplägg gör träningen lättare SID 2. Enkeljympa för dig med intellektuell funktionsnedsättning SID 4

Nivålös Indoor walking Nytt upplägg gör träningen lättare SID 2. Enkeljympa för dig med intellektuell funktionsnedsättning SID 4 5 2014 Testa Soft Soft träning är varsam, men inte försiktig. Den är lugn men den fyller dig med energi. Kanske är du ny, ovan eller äldre. Kanske tränar du tufft och vill varva med mer återhämtande träning.

Läs mer

Löpning distans. Aktuellt. Träningsupplevelse- profil, karaktär och målgrupp

Löpning distans. Aktuellt. Träningsupplevelse- profil, karaktär och målgrupp Löpning distans Löpning distans är träning utomhus där vi primärt tränar kondition och skapar förutsättningar för effektiv, utvecklande och rolig löpning. Inom Löpning distans strävar vi efter att hålla

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Styrketräning... 5 Mat, fysisk aktivitet och beteendeförändring

Läs mer

DAGORDNING ÅRSMÖTE 2012

DAGORDNING ÅRSMÖTE 2012 DAGORDNING ÅRSMÖTE 2012 1. Val av ordförande samt sekreterare för mötet. 2. Val av två justeringsmän, vilka jämte ordföranden skall justera mötets protokoll samt rösträknare. 3. Fastställande av röstlängd

Läs mer

Resultat av enkätundersökning vt-2010

Resultat av enkätundersökning vt-2010 Antal Resultat av enkätundersökning vt-2010 Genomförd under vecka 16 och 17. Totalt antal svaranden: 60 st. 20 18 16 14 12 10 8 6 4 2 0 Vilken typ av träningskort har du? 5 Guld 9 Silver (Step & Pump)

Läs mer

Sommar i Syrefabriken 24 juni 25 augusti Öppettider och pass nedan, aktuellt schema på friskissvettis.se/karlstad

Sommar i Syrefabriken 24 juni 25 augusti Öppettider och pass nedan, aktuellt schema på friskissvettis.se/karlstad Sommarschema 2013 Sommarkortet Ett allkort som gäller för perioden 27 maj 25 augusti. Kortet kostar 595 kr och kan köpas redan nu. Inga rabatter gäller på vårt Sommarkort, det är redan ett riktigt bra

Läs mer

ZHelhet. Program. entaio m. Motion Motivation Möten Mat

ZHelhet. Program. entaio m. Motion Motivation Möten Mat ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten Mat Program Turkiet / Side 8 oktober 2011 Vår idé om helhetstänk / Zentaio: ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten Mat Alla gör vi vår egen resa, ensam

Läs mer