Verksamhetsberättelse Racingsektionen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse Racingsektionen"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse Racingsektionen Racingstyrelsen 2014 Styrelsen 2014 har bestått av Laszlo Csordas Ordförande, Peter Andersson Kassör och Holger Hanås Sekreterare. Vi gjorde en omorganisation inför 2014 genom att lyfta ut vissa ansvarsområden från styrelsen, så som träning som hanterats av Mikael Westlén och daglig verksamhet/material ansvar som Kim Eriksson tagit hand om på ett fantastiskt sätt. Detta innebar att styrelsen kunde fokuserade på ekonomiska och administrativa frågor, styrelsen har samlats till 2 fysiska möten men har också hållit några möten som telefonkonferenser, vid behov har de ansvariga för träning o verksamhet också deltagit. Racingsektionen har under 2014 haft ett år med en mindre verksamhet än förväntat. Totalt sett har både intäkter och utgifter varit lägre än budget. Dels pga otur med skador hos medlemmarna och dels för att tillskottet på nya medlemmar under 2013 och våren 2014 var mindre än beräknat. Racing beslöt därför att inrikta verksamheten på att behålla befintliga medlemmar samt att framför allt via kanotkul och uppföljande verksamhet under hösten verka för att förbättra inflödet av medlemmar, vilket även bidragit till att nya medlemar har börjat träna aktivt. För att stödja ovanstående satsningar beslutade styrelsen under året att satsa på inköp av tre nya kanoter för de yngre deltagarna, träningskläder samt inköp av ett mindre tält att användas på tävlingar. Racing har också bekostat vidareutbildning av ledare. Kostnaden för detta har tagits från befintliga sparmedel, vilket bidragit med ett negativ resultat om kr. VKF har även önskat bibehålla närvaro på tävlingar och läger och medvetet satsat på att stödja ungdomarna vilket ytterligare har bidragit med kr i extra utgifter utöver våra intäkter under Racing gör för 2014 ett negativt resultat på kr, då ingår ej en saknad intäkt för städning a kr, vilket ger ett totalt minus på kr för 2014 som tas från befintligt sparkapital. Träning 2014 VKF s huvudtränare Mikael Westlén, har för 2014 lagt upp träningsscheman både för utmanargruppen och för elitgruppen. Scheman har distribuerats och anpassats både per individ och per en två veckors period med successiv anpassning för att ge max utdelning vid viktiga tävlingar. Paddelsäsongen Våra tävlingsaktiva gjorde paddlingspremiär på vattnet i början av mars månad. Alexander Bertilsson, Konny Andersson och Isak Forsberg åkte på träningsläger på Mallorca vecka 14 och 15. Under skolornas påsklov var det paddling vid klubben varje dag. Våra äldsta och tävlingsaktiva har paddlat samtliga veckans dagar förutom fredagar från påsken i april och fram till oktober. I juni arrangerades Kanotkul, vårt nybörjarläger, i juli bjöds lägerdeltagarna tillsammans med andra nybörjare till träningar på tisdagar. Dessa träningar hölls av våra tävlingsaktiva tillsammans med föräldrar och ledare.

2 Senare under hösten utökades dessa träningar till även torsdagar. Höst- och vintersäsongen Höst- och vintersäsongen har haft gemensam träning tisdag, torsdag och lördag. Övriga dagar är kör de bara våra äldsta ungdomar, juniorer och seniorer. Nedan redovisas vad vi tränat under hösten och vintern. Måndagar: Styrketräning i kanothuset Tisdagar: Löpning från kanothuset eller skidåkning vid Rocklunda vid snö. Onsdagar: Styrketräning i kanothuset Torsdagar: Styrkegymnastik i Ormkärrskolan. Varierad träning med styrka, smidighet, konditionsträning. Lördag: Löpning från kanothuset eller skidåkning på Rocklunda vid snö. Konditionstest har utförts, 2,5 km löpning med tidtagning på Björnön. Söndagar: Simning på Lögarängen. Träningsguppen blir ofta lite större på vintern då syskon och föräldrar följer med på passen vilket är mycket roligt och bra.

3 Kanotkul Under vecka 26 i juni arrangerades vårt återkommande paddelläger för ungdomar. Totalt deltog tio stycken ungdomar i lägret. Dagarna började kl 10:00 och slutade 15:00, de innehöll paddling, bad, lek och det bjöds på lunch och mellanmål. Ledare för lägret var Linnea Lindgren, David Hanås, Konny Andersson och Mattias Björklund med stöd av Gunnar Lindgren och Holger Hanås. Syftet med lägret var att ge ungdomar i Västerås en bra sysselsättning under sommaren, presentera kanotsporten för dem samt värva nya medlemmar. I lägeravgiften ingår inte bara lunch utan även medlemskap i VKF. Samtliga deltagare får därmed information av föreningens verksamhet. Av de tio lägerdeltagarna fortsatte fyra stycken att komma till paddlingen på tisdagarna under sommaren och hösten. Skidläger VKF anordnade vintersäsongens första skidläger i Bruksvallarna den december. Lägret samordnas med Mellansvenska kanotförbundet och är ett skidläger för de lite mer erfarna skidåkarna. 8 hårda skidpass och gemensam teknikträning genomfördes med totalt 21 deltagare från kanotföreningarna i Västerås, Örebro, Vaxholm och Bråviken samt några övriga deltagare från IFK Västerås skidklubb. Från VKF deltog 6 ungdomar och en ledare på lägret. VKF har varit på Skidläger inom mellansvenska kanotföreningen i februari arrangerat av Örebro Kanotförening. 5 Ungdomar från VKF deltog i lägret, 1 ledare och 1 förälder. Totalt var det ca 40 deltagare från Örebro, VKF, Karlstad och Arvika. Örebro hade lagt upp ett bra program med gemensam skidträning, där bla teknikträning, backträning och lekfulla träningsaktiviteter ingick. Varje pass avslutades med friåkning i spåren. En mycket trevlig atmosfär och tur att vi fick snö precis till helgen. VKF deltog också med 3 representanter på mellansvenska kanotförbundets årsmöte.

4 Svenska ungdoms- och juniorcupen (SUC och JUC) Skador o sjukdom under förvinter och vår gjorde att inte alla kunde delta full ut i ungdoms o junior cuperna, men VKF har varit representerat på samtliga deltävlingar under året. Resultat SUC: Linnea Lindgren 5:e plats Flickor 98 David Hanås 22:a plats Pojkar 99 Ludvig Mårtén 29:e plats Pojkar 00 Filip Bertilsson 12:a Pojkar 03 Resultat JUC: Nils Thoresson 2:a plats Pojkar 18 Alexander Bertilsson 14: plats Pojkar 18 Isak Forsberg 11:e plats Pojkar 21 Svenska Mästerskapen Sprint Sprint-SM gick i Jönköping på Rocksjön, den mest framgångsrike VKF kanotisten var Roger Wilde som tog 3 Brons i H45 K1, 200,500 och 1000m. Nils Thoresson tog ett individuellt Brons i H m och en silvermedalj tillsammans med Alexander Bertilsson i H18 K2 5000m. Maraton Malmö stod värd för maraton-sm i år, tävlingen genomfördes i kanalerna i centrala Malmö, tyvärr hade man lite otur med vädret, då en myckenhet av regn gjorde SM:et till en mycket blöt historia. Nils Thoresson tog en silvermedalj i H18 klassen K1 och ett silver till tillsammans med Alexander Bertilsson i H18 K2. Internationella Mästerskap VKF:s har haft representanter i både svenska ungdoms- och juniorlandslaget under Dels till nordiska mästerskapen i sprint i form av Linnea Lindgren och Nils Thoresson och till junior-vm i maraton i form av Nils Thoresson. Nedan följer en rapporter av Linnea och Nils. Sprint-NM Sommaren 2014 gick Nordiska Mästerskapen i Kristiansand, Norge. Det var en väldigt liten tävlingsplats, så liten att vi från början trodde vi hade kommit fel. Det var en ganska fin sjö med väldigt klart vatten, dock var inte väderförhållandena optimala på grund av mycket regn. Från Västerås Kanotförening var både jag, Linnea, och Nils Thoresson där. Jag åkte till Norge med en bra känsla i kroppen och efter många samträningsläger med tjejerna från min besättning gick det riktigt stabilt och snabbt och vi var sugna på medalj. Att jag med hjälp av tränare hemma i Västerås hade lyckats toppa formen rätt kändes som pricken över i:et inför tävlingen. Jag fick tyvärr ingen start i K1 vilket var tråkigt, anledningar till det var enligt Hanna Plato (kapten för ungdomslandslaget) dels att starterna skulle bli hyfsat jämnt uppdelade samt att jag behövdes i besättningarna. Med 4 starter varav två i K4 och två i K2 lyckades vi ta 2 brons på både 200 meter och 500 meter i K4an vilket var superkul! Nils gjorde också fina prestationer såsom dels två fjärdeplaceringar i K4 och en tionde plats på K meter. Nu när jag blir junior ger det mig fler chanser att tävla internationellt vilket jag hoppas jag kan få genom hård träning och bra fokus. /Linnea Lindgren

5 Maraton -JVM VKF:s främsta framgång under året var att vår juniorkanotist, Nils Thoresson blev uttagen till Maraton-JVM i USA. Att Nils har flera strängar på sin lyra, bevisade han genom att ta Guld i SM i störtlopp H18 i år. Maraton VM var mitt tredje och sista internationella mästerskap som junior och jag kände att jag inte längre var en rookie på banan! Det var skönt att tidigt veta (efter EM i juni) att jag var uttagen så jag kunde fokusera tidigt med hjälp av Mickes träningsupplägg och även senare läger i Brunnsviken med resten av grabbarna i laget. Det var en jättekul upplevelse att åka till USA och arrangemanget var makalöst! Solen sken hela dagarna och inte en droppe regn! Själva tävlandet vart okej men inte mer, känt under slutet på säsongen främst maraton-sm att jag haft än högre nivå än som visades på VM. Dålig sömn och jetlag plus nervositet kan ha satt sina spår men jag tycker att jag gjorde framsteg främst inom lyften och dessutom så slog jag personer som slagit mig på EM tidigare på sommaren. K2 körde jag med Albert Friman och det kändes bra men vi gjorde felbedömningar och jag anser att vi hade haft krafter att ligga med i en snabbare klunga än vad vi nu hamnade i. Nöjd med 13:e plats men ej nöjd med loppet, åter igen bra lyft! Överlag en upplevelse som jag kommer bära med mig hela livet och med kompisar man delat äventyret med! En helt annan sak är hur man får träffa folk från andra länder och lära känna dem, bl.a. delade vi tält med Ukraina, ett gäng killar där en av de som skulle tävla blivit skjuten i strid hemma i Ukraina, skilda världar men samma idrott! Jag är väldigt motiverad för att träna mer så jag får tävla mot världen och se världen! /Nils Thoresson

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim

Månadsbrev - Järfälla konstsim Månadsbrev - Järfälla konstsim JUNI Sommaruppvisning Junior SM & SM Junior EM Månadsbrev Vårterminen har lidit mot sitt slut och det är nu äntligen dags för sommar! Vi hoppas att alla har haft en härlig

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Vi började året den 25 januari med ett möte och prisutdelning med MHF-Ungdom på Kulturum i Partille. Klubben fick 2á pris i lag 125cc och första

Läs mer

Årsberättelse 1/1-31/12 2010

Årsberättelse 1/1-31/12 2010 Årsberättelse 1/1-31/12 2010 - 2 - Förbundsstyrelse / övriga uppdrag Styrelseuppdrag Ordförande Sekreterare, vice kassör Mats Simonsson Lödde Birgitta Nilsson Lödde Eleonor Ståhl Ängelholm Tommy Persson

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Vi började året den 7 januari med en klubbtävling som Sören Sandgren ordnade Vi kallade den Emfab Tomtetrial och blev sponsade av Emfab som stod

Läs mer

Verksamhetsplan för Jönköpings KK för verksamhetsåret 2019

Verksamhetsplan för Jönköpings KK för verksamhetsåret 2019 Verksamhetsplan för Jönköpings KK för verksamhetsåret 2019 Föreningens övergripande målsättning ska enligt stadgarna bedriva kanotsport i enlighet med idrottsrörelsens verksamhetsidé, vision och värdegrund.

Läs mer

Information om Marathonlandslaget 2016

Information om Marathonlandslaget 2016 Information om Marathonlandslaget 2016 Förändringar i ledarteamet Danny Hallmén fortsätter som ansvarig förbundskapten, medan Björn Granstedt har valt att inte fortsätta som assisterande förbundskapten.

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2015

Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till ett nytt golfår på Vallda Golf & Country Club och tack för ert engagemang under 2014! Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Valldas juniorverksamhet

Läs mer

Juniorer. Racing. Ansvarig Laszlo Varga. Slättvattenskommittén elit Stefan Granstedt Kalle Sundkvist Magnus Sköldbäck Börje Andersson

Juniorer. Racing. Ansvarig Laszlo Varga. Slättvattenskommittén elit Stefan Granstedt Kalle Sundkvist Magnus Sköldbäck Börje Andersson Juniorer Racing Ansvarig Laszlo Varga Slättvattenskommittén elit Stefan Granstedt Kalle Sundkvist Magnus Sköldbäck Börje Andersson Genomförda aktiviteter Aktivitet # Vad 0 Vintersamling i Malmö Vårläger

Läs mer

Vision Vi skall vara inkluderande, utvecklande och låta våra juniorer ha roligt tillsammans samt respektera varandra.

Vision Vi skall vara inkluderande, utvecklande och låta våra juniorer ha roligt tillsammans samt respektera varandra. Juniorkommittén 2017 består av; Camilla Yngfalk, Håkan Moquist, Håkan Palo, Lars Hesselberg, Gunnar Olsson, Daniel Jansson, Pernilla Hemmingsson och Lena Johansson Verksamhetsplan 2017 Mission Juniorverksamheten

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2014

Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Då var det dags att starta ett nytt golfår och denna säsongen bygger vi vidare på de senaste två säsongernas uppskattade koncept. Nytt för i år är att PO och Rikard

Läs mer

Information om Maratonlandslaget 2017

Information om Maratonlandslaget 2017 Information om Maratonlandslaget 2017 Förändringar i ledarteamet Med lite skiftningar där Danny Hallmén avgick som förbundskapten för att kunna ta på sig rollen som förbundstränare i sprint, har det nu

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Grattis! Du är förälder till en skidåkare!

Grattis! Du är förälder till en skidåkare! Grattis! Du är förälder till en skidåkare! Att vara medlem i Svegs Alpina Klubb har en rad fördelar, men kräver också en del engagemang. Det bästa med vår klubb är, att vi lär känna alla barn och föräldrar

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten 2016 Juniorkommittén 2016 Ronny Strand Peter Thelin Petra Sjöberg Benny Garman Stefan Ryberg Magnus Norgren Ordförande Sammankallande Utbildning, Träningsansvarig,

Läs mer

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument Karlskoga GK Junior och Elit utveckling Värderingar och mål Styrdokument 1 Innehåll VERKSAMHETSIÈ 3 VÄRDEGRUND 3 VISION 3 VERKSAMHETEN I KORTHET 4 VÅRA GRUPPER 4-6 TRÄNINGSGRUPPER GOLFKUL 7 JUNIOR CLUB

Läs mer

Adress till tävlingsplatsen Kristiansand Kajakklubb Gilsveien, 4663 Kristiansand, Norge

Adress till tävlingsplatsen Kristiansand Kajakklubb Gilsveien, 4663 Kristiansand, Norge PM för Nordiska Mästerskapen i Kristiansand 2-3 augusti 2014 I början av augusti är det dags att åka iväg till Kristiansand i Norge för att tävla på Nordiska Mästerskapen. Från Sverige åker tre lag och

Läs mer

Utvärdering COL 2013/2014

Utvärdering COL 2013/2014 Utvärdering COL 2013/2014 När är det bäst att arrangera COL-fester? Vardagar eller helger? Vardagar innebär att vissa måste gå hem tidigare, medan helger ofta krockar med tävlingar eller andra resor. Festerna

Läs mer

Älvbygdens MK bildades 1948

Älvbygdens MK bildades 1948 PROGRAMBLAD 2017 Älvbygdens MK bildades 1948 Laget som körde för klubben kallades Trossarna. En av deltagarna, Raimond Sigvardsson, var uttagen att köra för Sverige i lag-vm. Per-Ove Jönsson var en av

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 1 INNEHÅLL 1. ANTAL MEDLEMMAR... 3 2. STYRELSEN... 3 3. GRUPPER... 3 Aerobics gymnastics... 3 Hopprep... Fel! Bokmärket är inte definierat. Kids.... 4 Bamsegympa... Fel! Bokmärket

Läs mer

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat.

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat. JUNIORTRÄNING 2018 Nu startar äntligen juniorträningen igen! Juniorträning är för barn från 4 år och uppåt. Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

TIBRO KANOTKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 56

TIBRO KANOTKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 56 TIBRO KANOTKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 56 2016 Styrelsen: Ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Suppleanter Revisorer Valberedning Henrik Emanuelsson Marithe Eriksson Per-Olof Lundberg Bo Welander,

Läs mer

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015 www.itfsverige.se Europamästerskapen Glasgow, Skottland / 22-25 oktober 2015 Bloggen skrivs av: Petra Dydiszko Söndag 25 oktober kl. 19.20 "Äntligen kom den efterlängtade medaljen. Damlaget kämpade stenhårt

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8?

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? HÖRBY KARATE KLUBB Kom och testa karate med oss på Älvdalsskolan! Tisdag 19/2 och Torsdag 21/2 18.00-19.00, Lördag 23/2 10.00-11.30 Medtag gympakläder! SATSERUPS IDROTTS/BYAFÖRENING

Läs mer

Segling är en fantastiskt rolig sport som passar hela familjen, man kan segla hela livet!

Segling är en fantastiskt rolig sport som passar hela familjen, man kan segla hela livet! Hur går det till att börja segla i Hjuviks Båtklubb? Information Segling är en fantastiskt rolig sport som passar hela familjen, man kan segla hela livet! Det finns en mängd jollar och båtar att välja

Läs mer

Rembo Skidor Presenterar

Rembo Skidor Presenterar Rembo Skidor Presenterar HUGO JACOBSSON Ålder: 16 år Skidgymnasiets ort: Mora kommun Gren: Längdskidor Vilket år går du på skidgymnasiet: Första året Program: Naturvetenskapliga programmet Hugos tips:

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Inbjudan till VSOKs Elitgrupp 2018

Inbjudan till VSOKs Elitgrupp 2018 Inbjudan till VSOKs Elitgrupp 2018 Detta brev är en inbjudan till dig som är aktiv, i åldern 15-35 år, som är beredd att lägga ner den träning som krävs för att elitsatsa på orienteringen och tävla i elitklass

Läs mer

2016/2017 AFLODAL. Var med på vår resa mot världstoppen! SKI TEAM PRESENTATION PARTNERS

2016/2017 AFLODAL. Var med på vår resa mot världstoppen! SKI TEAM PRESENTATION PARTNERS 2016/2017 AFLODAL SKI TEAM Var med på vår resa mot världstoppen! PRESENTATION PARTNERS Bröderna Aflodal går på Mora skidgymnasium. Gustav 19 år ska börja fjärde året. Axel 17 år har just gått ut sitt första.

Läs mer

MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31

MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31 MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31 STYRELSEN har under verksamhetsåret haft följande sammansättning: Ronnie Rosberg. Ordförande Klara Svensson. Sekreterare Thomas Lundin.

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET ÅR 2015

VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET ÅR 2015 VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET ÅR 2015 INLEDNING ÖKF ökar stadigt i medlemsantal. Med sin centrala placering av medlemshus och kanotupplag i Skebäck samt seglingsverksamhet och bryggor i Storängsviken i den

Läs mer

FINAL i Svenska Ungdomscupen (SUC), Svenska Juniorcupen (JUC) och NELO Mix cupen mm. den 9 10 september 2017

FINAL i Svenska Ungdomscupen (SUC), Svenska Juniorcupen (JUC) och NELO Mix cupen mm. den 9 10 september 2017 Lidköpings Kanotförening inbjuder till FINAL i Svenska Ungdomscupen (SUC), Svenska Juniorcupen (JUC) och NELO Mix cupen mm. den 9 10 september 2017 Tävlingsplats: Lidan, vid LKF:s Kanothus Prel. starttid:

Läs mer

4:e deltävlingen i Svenska Ungdomscupen (SUC), Svenska Juniorcupen (JUC) samt NELO Mix cup mm. den 3 4 augusti 2019

4:e deltävlingen i Svenska Ungdomscupen (SUC), Svenska Juniorcupen (JUC) samt NELO Mix cup mm. den 3 4 augusti 2019 Lidköpings Kanotförening inbjuder till 4:e deltävlingen i Svenska Ungdomscupen (SUC), Svenska Juniorcupen (JUC) samt NELO Mix cup mm. den 3 4 augusti 2019 Tävlingsplats: Lidan, vid LKF:s Kanothus Prel.

Läs mer

2014-2015. Planering roddgymnasiet med juniorlandslaget. Bernt Spielberger & Tobias Wallerius

2014-2015. Planering roddgymnasiet med juniorlandslaget. Bernt Spielberger & Tobias Wallerius 2014-2015 Planering roddgymnasiet med juniorlandslaget Bernt Spielberger & Tobias Wallerius GENERELL stillfällen. Morgon 07.00 EM 13.30 Gemensam träning. Återkommande aktiviteter Varje månad Varje månad

Läs mer

Poängställning Svenska Juniorcupen (JUC) Deltävl. 1 2 3

Poängställning Svenska Juniorcupen (JUC) Deltävl. 1 2 3 D18 1 Paulina Maxe Finspångs Kanotklubb 209 p 2 2 21 22 23 2 2 28 2 2 2 2 2 Anna Zagòrska Bengtsfors BoIS 209 p 2 2 23 2 2 28 28 28 3 My Lindén Nyköpings Kanotklubb 193 p 2 2 19 20 22 2 22 2 2 2 2 Terese

Läs mer

SIMHOPPSVERKSAMHETEN I MALMÖ SIMSÄLLSKAP OCH MALMÖ KAPPSIMNINGSKLUBB 2014

SIMHOPPSVERKSAMHETEN I MALMÖ SIMSÄLLSKAP OCH MALMÖ KAPPSIMNINGSKLUBB 2014 HOPPSKOLA vit och rosa (termin 1 och termin 2) Nybörjarhoppskolan består av hoppskola termin 1 (HS vit 1-4) och hoppskola termin 2 (HS rosa 1-3). I nybörjarhoppskolan tränar man en gång i veckan. Alla

Läs mer

Poängställning Svenska Juniorcupen (JUC) Deltävl. 1 2 3

Poängställning Svenska Juniorcupen (JUC) Deltävl. 1 2 3 D18 1 Anna Zagòrska Bengtsfors BoIS 217 p 2 2 23 2 2 28 28 28 2 2 28 2 Paulina Maxe Finspångs Kanotklubb 212 p 2 2 21 22 23 2 2 28 2 2 2 2 28 2 3 My Lindén Nyköpings Kanotklubb 193 p 2 2 19 20 22 2 22

Läs mer

Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13

Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13 Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13 Verksamhetsplan Piteå GK Ungdoms och juniorverksamhet 1. Vision PITEÅ GOLFKLUBB SKA ERBJUDA DEN BÄSTA BARN OCH UNGDOMSVERKSAMHETEN I KOMMUNEN, ALLA KATEGORIER

Läs mer

Vägen till Landslaget

Vägen till Landslaget Svenska Judoförbundet Landslaget Vägen till Landslaget Uttagning riktlinjer för svenska Judoförbundets utvecklingstrupper Utvecklingstrupp Utvecklingstruppen är en del i Svenska judoförbundets landslagsprogram

Läs mer

Delegeringsbeslut. Följande delegeringsbeslut anmäls: Föreningsbidrag 10/2015 Föreningsbidrag 11/2015

Delegeringsbeslut. Följande delegeringsbeslut anmäls: Föreningsbidrag 10/2015 Föreningsbidrag 11/2015 Tjänsteskrivelse 2015-11-06 KFN 2015.0005 Delegeringsbeslut Följande delegeringsbeslut anmäls: Föreningsbidrag 10/2015 Föreningsbidrag 11/2015 Kultur och föreningsförvaltningens förslag till beslut Kultur

Läs mer

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018 1 Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsåret 2018-01-01-2018-12-31 Styrelsen Styrelsen har bestått av Ordförande Lars Blomqvist Kassör Malin Hedlund Sekreterare Ninni Casserstedt Ledamöter: Linda Widén,

Läs mer

Tävlings- och aktivitetsinformation HT 2016

Tävlings- och aktivitetsinformation HT 2016 Tävlings- och aktivitetsinformation HT 2016 Observera att ändringar kan komma att göras gällande medföljande tränare på respektive tävling. 28/8 Kick Off! Alla simmare från tävlingsgrupperna (TT,FT,BT,ST)

Läs mer

Träningsschema för Blodomloppet den 28 maj 2014 10 km Komponerat av Eva Brolin, Personlig tränare Korpen Luleå

Träningsschema för Blodomloppet den 28 maj 2014 10 km Komponerat av Eva Brolin, Personlig tränare Korpen Luleå Träningsschema för Blodomloppet den 28 maj 2014 10 km Komponerat av Eva Brolin, Personlig tränare Korpen Luleå 19 veckor till start (Om vädret inte tillåter löpning utomhus så träna alt träning eller löpband)

Läs mer

September Sapro Systems WinCalendar.com

September Sapro Systems WinCalendar.com September 2015 Sapro Systems WinCalendar.com GENERELL VECKA (DETTA ÄR EN VANLIG VECKA OCH SEDAN KAN DET VARIERA BEROENDE PÅ OM DET HÄNDER NÅGOT SPECIELLT) Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag

Läs mer

12-13 Maj. 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade. Pilängshallen i Lomma. Vi förväntar oss cirka

12-13 Maj. 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade. Pilängshallen i Lomma. Vi förväntar oss cirka 2012 Vi kommer att arrangera Kamp & Poomsae tävling Vi förväntar oss cirka 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade 12-13 Maj Pilängshallen i Lomma w w w. l o m m a c u p. c o

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 1 (5) VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 2008 2009 2 (5) Skövde Konståkningsklubb får härmed avge verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008 2009 Styrelsen har under året haft

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-02- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 3-1 4 / 3 F Ö R S Ä L J N I N G K L U B B K L Ä DER 1 9 / 3 V I N T E R S E R I E N, F I N A L K Ö P I N G 2-3

Läs mer

Hannes Holmberg. Tf. Ordförande

Hannes Holmberg. Tf. Ordförande Verksamhetsberättelse 2018 Inledande ord 2018 var ett år av förändring för Nyköpings basket. Det var en stor utmaning för föreningen, som tappade många av de basketsjälar som varit viktiga i att driva

Läs mer

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B Golfsäsongen 2012 HUDIKSVALLS G O L F K LU B B Välkommen till säsongen 2012 Vintern är äntligen över och golfsäsongen drar igång. Årets program är fullt av aktiviteter som vi hoppas skall vara roliga och

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 802434-4429 1 av 5 Verksamhetsberättelse 2015 Umekawa budokai Mattias och Lillemor tränar jodo i dojon i december. I bakgrunder ser vi Anders och Claire. 802434-4429 2 av 5 Verksamhetsåret 2015 har varit

Läs mer

Europamästerskapen Sofia, Bulgarien / april 2017

Europamästerskapen Sofia, Bulgarien / april 2017 www.itfsverige.se Europamästerskapen Sofia, Bulgarien / 20-23 april 2017 Söndag 23 april kl. 17.45 Landslagstränare Arto Alahäivälä rapporterar från dagens tävlingar: Bloggen uppdateras av: Petra Dydiszko

Läs mer

TRANSPLANTSWEDEN IDROTTSFÖRENINGEN FÖR TRANSPLANTERADE. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 Org.nr

TRANSPLANTSWEDEN IDROTTSFÖRENINGEN FÖR TRANSPLANTERADE. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 Org.nr TRANSPLANTSWEDEN IDROTTSFÖRENINGEN FÖR TRANSPLANTERADE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 Org.nr 802418-4213 Ett verksamhetsår i en ny världsdel! Höjdpunkten under verksamhetsåret 2013 var World Transplant Games

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

26 augusti På skyttesport SM erövrade föreningen en bronsmedalj i grovpistolens lagtävling. Mikael A, Pasi T och Ulf C ingick i laget

26 augusti På skyttesport SM erövrade föreningen en bronsmedalj i grovpistolens lagtävling. Mikael A, Pasi T och Ulf C ingick i laget agar Avdelningar Senaste nytt Föreningen Luftpistolskytte på söndagar 1600 och torsdagar kl 1730 Klubbens träningar & tävlingar 14 december Externa Årets glöggskjutning avgjordes efter säskjutning mellan

Läs mer

Återkomst Från skadeproblem till att återigen starta på SM och i elitklass på O-ringen Tillbaka i Hagaby-tröjan på riktigt!

Återkomst Från skadeproblem till att återigen starta på SM och i elitklass på O-ringen Tillbaka i Hagaby-tröjan på riktigt! Återkomst 2018 Från skadeproblem till att återigen starta på SM och i elitklass på O-ringen Tillbaka i Hagaby-tröjan på riktigt! Vem är Filip Dahlgren? 30 år Infödd Hagabyare Uppväxt i Glanshammar och

Läs mer

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna.

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna. Föräldramöte 180426 Organisationen för P-05 Ca 32 spelare och 6 ledare Lagansvarig: Micke Träningsansvarig: Johan/Sreten Materialansvarig: - Hemsidan/Administration: Carola, Johan och Micke Cup ansvarig:

Läs mer

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE 2013-2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE HK erping får avge följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013-2014 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Jan Carmesten Jenny

Läs mer

Presentation av Skanör-Falsterbo TK

Presentation av Skanör-Falsterbo TK Presentation av Skanör-Falsterbo TK Skanör-Falsterbo Tennisklubb gör en storsatsning inför höstterminen 2017. Med ett riktigt bra tränar team som har klara riktlinjer och mål för samtliga grupper är vi

Läs mer

Gösta Leandersson Friidrott långdistanslöpare

Gösta Leandersson Friidrott långdistanslöpare Gösta Leandersson 1918-1995 Friidrott långdistanslöpare Gösta är ende svensk som vunnit Boston Maraton Gösta Leandersson en legend på maraton Gösta föddes 1918 och växte upp i Tiarp utanför Falköping Tiarps

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 2 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-09- 28 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 2 / 1 0 I N O M H U S T R Ä N I N G E N I N L E D S 9 / 1 0 S I S T A S Ö N D A G S T R Ä N I N G EN 1 5 / 1

Läs mer

Folksam cup D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson. H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö

Folksam cup D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson. H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö Folksam cup 2016 Smålandslaget 2016 D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson Elisabet Mikkelsen Alma Haag Elsa Melin H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö Ludwig Axelsson Fabian Flaa Melker Elofsson Loke Östangård

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Seglingssektionen har detta år haft sitt verksamhetsår från den 1 april till den 31 december vilket således är den period som omfattas av denna verksamhetsbeskrivning.

Läs mer

Verksamhetsberättelse SK Leksand Säsongen

Verksamhetsberättelse SK Leksand Säsongen Verksamhetsberättelse SK Leksand Säsongen 2015-2016 Källan och Granberget har som vanligt haft fantastiska spår, även om hösten hängde i länge. Det dröjde till mitten/slutet av december innan kylan kom

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2013

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2013 Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2013 Vi började året den 6 januari med en klubbtävling som Sören Sandgren ordnade Vi kallade den Emfab Tomtetrial och blev sponsade av Emfab som stod

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 3/7/2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 3/7/2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 3/7/2015 Ordfö rande har ördet 2014 har passerat i ett rasande tempo. Under året har långfärdsektionen framgångsrikt och tålmodigt fortsatt utbildningsinsatsen mot Grönt paddelpass.

Läs mer

Trafikverkets motorcykelklubbs verksamhetsberättelse

Trafikverkets motorcykelklubbs verksamhetsberättelse Bilaga 1 Trafikverkets motorcykelklubbs verksamhetsberättelse Ordförande Jan-Olof Fogelberg V. Ordförande Mikael Danielsson Sekreterare Kassör V.kassör/ ansv för hemsidan Suppleant Christina Eklööf Peter

Läs mer

Org nr Årsredovisning. förräkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. förräkenskapsåret Org nr Årsredovisning förräkenskapsåret2000-10-01-2001-09-30 Byske Skidklubb Sida 2 (7) Styrelsen för Byske skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2000-10-01 2001-09- 30 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR MOTALA AIF OL 2014

VERKSAMHETSPLAN FÖR MOTALA AIF OL 2014 VERKSAMHETSPLAN FÖR MOTALA AIF OL 2014 Motala AIF Orienteringslag 1 2014-02-19 MOTALA AIF ORIENTERINGSLAG Långsiktig verksamhetsidé och mål antagna i våra stadgar: Idrottens idé och inriktning Idrott är

Läs mer

Informationsmöte Juniorer Breddgrupper

Informationsmöte Juniorer Breddgrupper Informationsmöte Juniorer 2017-04-05 - Breddgrupper Program Träningen Grönt kort och teori Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Medlem/icke medlem MEDLEM: Fritt spel på banan hela säsongen, om du har

Läs mer

Boo Kanot och Skidklubb

Boo Kanot och Skidklubb ! Verksamhetsberättelse 1 januari 2017 31 december 2017 Framlagd för Årsmötet 14/3-2018 Inledning Detta är min första verksamhetsberättelse som ordförande för. Ett år då vi tack vare stort engagemang från

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN och BUDGET År 2013

VERKSAMHETSPLAN och BUDGET År 2013 VERKSAMHETSPLAN och BUDGET År 2013 Inledning Örebro kanotförening har tänkt satsa på framtiden. Vi har chansen att anställa en kvalificerad resursperson som kommer hela föreningen till godo. Även materiella

Läs mer

600 deltagare. 14-15 Maj. Vi förväntar oss cirka. Vår Internationella tävling kommer att hållas den. Pilängshallen i Lomma

600 deltagare. 14-15 Maj. Vi förväntar oss cirka. Vår Internationella tävling kommer att hållas den. Pilängshallen i Lomma 2011 Vi kommer att arrangera Kamp & Poomsaetävling Vi förväntar oss cirka 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade Vår Internationella tävling kommer att hållas den 14-15 Maj

Läs mer

Agenda Informationsmöte

Agenda Informationsmöte JSM GULD 2014 Agenda Informationsmöte Presentation JEK och tränare 2014 bra och mindre bra Vad händer för nytt 2015? Information om träningen (när, var, hur, vem) Information om träningsavgift Golfskola

Läs mer

Informationsmöte Juniorer Breddgrupper och golfkul

Informationsmöte Juniorer Breddgrupper och golfkul Informationsmöte Juniorer 2018-04-18 Breddgrupper och golfkul Program Träningen Grönt kort och teori Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Medlem/icke medlem MEDLEM: Fritt spel på banan hela säsongen,

Läs mer

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse 2014 Strängnäs GF Verksamhetsberättelse Året som gått Strängnäs GFs gångna år har sett annorlunda ut än tidigare år. Nya samarbeten har skapats, förändring i träning- och tävlingsplanering samt att föreningen

Läs mer

Adress postnummer, ort

Adress postnummer, ort Adress postnummer, ort VERKSAMHETSPLAN 2019 Verksamhetsplan 2019... 1 1. Allmänt... 3 2. Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 4 Läger... 4 Tävling... 4 3. Utbildning/Utveckling...

Läs mer

FINAL i Svenska Ungdomscupen (SUC) och Svenska Junior cupen (JUC) m m. den september 2016.

FINAL i Svenska Ungdomscupen (SUC) och Svenska Junior cupen (JUC) m m. den september 2016. Lidköpings Kanotförening inbjuder till FINAL i Svenska Ungdomscupen (SUC) och Svenska Junior cupen (JUC) m m. den 10-11 september 2016. Tävlingsplats: Lidan, vid LKF:s Kanothus Prel. starttid: Lördag kl

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL STIPENDIEUTDELNINGEN 2017

VÄLKOMMEN TILL STIPENDIEUTDELNINGEN 2017 VÄLKOMMEN TILL STIPENDIEUTDELNINGEN 2017 Olivia Wänglund Bergsåker Badmintonklubb/Selånger FK U17 SM Göteborg 2017 vann damdubbel tillsammans med Tilda Sjöö (Uppsala) och blev tvåa i Mixeddubbel tillsammans

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 3/9/2014

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 3/9/2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 3/9/2014 Så har det gått ett år igen, det gick ovanligt fort och det hände väldigt mycket. Vid en snabb avstämning av verksamhetsplanen för 2013 kan jag se att det mesta av det

Läs mer

Verksamhetsplan

Verksamhetsplan Värdegrund Alla ska känna glädje och gemenskap. Vi tränar för att må bra utifrån våra egna förutsättningar oavsett ambition. Vi vill inspirera barn och ungdomar till ett livslångt intresse för skidåkning.

Läs mer

Beskrivning av SKF:s landslagsverksamhet slätvatten 2009

Beskrivning av SKF:s landslagsverksamhet slätvatten 2009 Beskrivning av SKF:s landslagsverksamhet slätvatten 2009 Innehåll: 1. Syfte och mål för landslagsverksamheten 2. Planerad verksamhet 2009 3. Mål för respektive tävling 4. Uttagningar 5. Egenavgifter 6.

Läs mer

Säsongsavslutning 15/4

Säsongsavslutning 15/4 Säsongsavslutning 15/4 Välkommen Information om kvällen Fika Information och Prisutdelning Information 15-04-15 - Vad har vi gjort säsongen 14-15? - Våra SM-medaljörer - Kläder, skidutrustning, styrelsen

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN JÄRFÄLLA SKIDKLUBB

VERKSAMHETSPLAN JÄRFÄLLA SKIDKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2018-2019 JÄRFÄLLA SKIDKLUBB Förslag till årsmöte 2018-04-22 Sida 1 av 5 VERKSAMHETSPLAN 2018-2019 En omarbetning av tidigare verksamhetsplan har gjorts där en anpassning har skett till

Läs mer

47:e Danderyds OS Friidrott med glädje, sundhet och utveckling

47:e Danderyds OS Friidrott med glädje, sundhet och utveckling 47:e Danderyds OS - 2018 Danderyds OS i korthet ~600 barn åk 2-6 Gratis att delta! Startade 1972 4 Vandringspriser Löpning, hopp och kast! Stafetter som engagerar! Klasser Lågstadium: 4x100m Mellan: 6x200m

Läs mer

25-manna 9 oktober, Kungsängen

25-manna 9 oktober, Kungsängen 25-manna 9 oktober, Kungsängen En av årets höjdpunkter inom orienteringen är 25- mannabudkavlen. Tjejer och killar, unga och gamla samlas i en och samma breddkavle. JÄTTEKUL! Vi hoppas i år att våra herrseniorer

Läs mer

Gruppstruktur Hösten

Gruppstruktur Hösten Bakrund: I denna stuktur arbetar vi oavsett födelsedatum man är 15 år först när man fyller 15 år. VVi vill behålla simmarna länge i verksamheten. Det finns en stor flexibilitet i detta system rikttider

Läs mer

Verksamhetsplan

Verksamhetsplan Värdegrund Alla ska känna glädje och gemenskap. Vi tränar för att må bra utifrån våra egna förutsättningar oavsett ambition. Vi vill inspirera barn och ungdomar till ett livslångt intresse för skidåkning.

Läs mer

Hällevik 2018 för IF Lödde P06

Hällevik 2018 för IF Lödde P06 Hällevik 2018 för IF Lödde P06 Här kommer information inför cupen i Hällevik den 3-5 augusti (Enkla Elbolaget Cup). Som vi meddelade i tidigare utskick i juni så kommer vi träna inför Hällevik måndag den

Läs mer

Information inför säsongen

Information inför säsongen Information inför säsongen 2015-2016 Internationell basketcup 2017 På ett styrelsemöte nyligen klubbades det igenom att Onsala Pirates ska försöka åka på en internationell basketcup våren/sommaren 2017

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015

Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015 Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015 Träningsgrupp Röd (födda 1995-2000) Tränare har varit Aive Lehtma. Träningsgrupp har bestått av ca 12 personer i olika åldrar. Några har slutat, några

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR KGoIF SKIDOR

VERKSAMHETSPLAN FÖR KGoIF SKIDOR VERKSAMHETSPLAN FÖR KGoIF SKIDOR 2009-2010 1 Ändamål. Föreningen skall bedriva följande idrotter; Längdskidåkning Allmänt Föreningen skall bedriva sin idrottsliga verksamhet i enlighet med idrottens mål

Läs mer

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari Vinterns bästa snöaktiviteter på hemmaplan Åk utför! Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari För att fira World Snow Day bjuder Svenska Skidförbundet in dig till familjefest i Hammarbybacken. Är

Läs mer