Transsibiriska järnvägen till Vladivostok

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Transsibiriska järnvägen till Vladivostok"

Transkript

1 Transsibiriska järnvägen till Vladivostok Från Moskva via Bajkalsjön till Vladivostok Denna resa passar den som kan tänka sig att resa med den klassiska Transsibiriska järnvägen på egen hand men som inte vill missa viktiga sevärdheter längs vägen. Utflykter med engelsktalande guide i Moskva, Irkutsk, vid Bajkalsjön och i Vladivostok är inkluderade i resans pris. Utflykterna görs i grupp med kunniga engelsktalande lokalguider och deltagarna kommer från flera olika länder. Ett perfekt mix av självständighet och samvaro. Resfakta Priser: kr per person (gäller vid minimum 2 personer) Avresor 2017: 20/1, 10/2, 10/3, 14/4, 12/5, 16/6, 14/7, 4/8, 8/9, 6/10, 10/11, 8/12 I resans pris ingår: Tillägg: Del i dubbelrum inkl frukost på 3 & 4 stjärniga hotell enligt program Ankomst och avresetransfer Utflykter enligt dagsprogram med bil eller buss och engelsktalande guider Måltider enligt dagsprogram Del i 4 bäddskupé 2 klass ombord på tåget Moskva Irkutsk Vladivostok Enkelrum på hotellen: kr 2 bäddskupé 1 klass: kr / person Visum Ryssland: 890 kr Flygresor: Flygresorna till Moskva respektive från Vladivostok är ej inräknade i resans pris men vi ordnar gärna flygresan till din resa. Visum För resa till Ryssland krävs visum. Vi hjälper självfallet till att ordna visum till Ryssland när du bokar en resa med oss. Visumkostnaden är ej inräknad i resans pris utan tillkommer se ovan.

2 Bokning Bokning av dessa resor måste göras senast 2 månader före avresa för att vi ska kunna garantera platstillgång. I samband med bokningen vill vi ha uppgifter om fullständigt namn med exakt stavning enligt passet, födelsedata, passnummer och nationalitet. Boende ombord på tåget Kupé 4 bäddskupé 2 klass Denna kupé är på 4 kvm har två underbäddar och två överbäddar på vardera 65x185 cm och detta är det vanligaste sättet att resa. Luftkonditionering (centralstyrd) och 220v växelström. Handdukar och sänglinne ingår. Förvaringsutrymmen för bagage finns under underbäddarna samt ovanför dörren. Varje vagn har 9 kupéer och och i varje ände av vagnen finns wc och tvättställ. Utrymmen för två vagnsvärdar, samovar, rökruta. Duschmöjligheter finns på hotellrummen i Moskva, Irkutsk, Listvjanka och Vladivostok. Observera att luftkonditioneringen endast fungerar då tåget är i rörelse. Kupé 2 bäddskupé 1 klass Denna kupé är på 4 kvm har två underbäddar på vardera 65x185 cm. Luftkonditionering (centralstyrd) och 220v växelström. Förvaringsutrymme för bagage finns under bäddarna samt ovanför dörren. Handdukar och sänglinne ingår. Varje vagn har 9 kupéer och och i varje ände av vagnen finns wc och tvättställ. Utrymmen för två vagnsvärdar, samovar, rökruta. Duschmöjligheter finns på hotellrummen i Moskva, Irkutsk, Listvjanka och Vladivostok. Observera att luftkonditioneringen endast fungerar då tåget är i rörelse. Restaurangvagnar Det finns 2 3 restaurangvagnar på tåget där måltiderna serveras i form av frukost, lunch och middag serveras. Menyerna har nationell prägel d v s det ryska köket är dominerande. På en del perronger där tåget gör något längre stopp, minuter, brukar det finnas möjligheter att köpa bröd, korv, ost, sylt, saltgurka osv. Avbeställningsskydd och reseförsäkring Vi vill understryka nyttan av att ha en bra avbeställningsförsäkring, om man t ex drabbas av sjukdom alldeles före avresan. Latitude Travel samarbetar med försäkringsbolaget ERV och deras rese och avbeställningsförsäkringar kan du boka genom oss. Kontrollera även ditt reseförsäkringsskydd; de flesta har ett reseskydd i hemförsäkringen alternativt knutet till ett betal eller kreditkort. Vi ger gärna råd och säljer såväl fullständiga försäkringar som tilläggsförsäkringar. Om du inte bestämde dig för att teckna ett avbeställningsskydd i samband med bokningen kan du du göra det, dock senast samma dag som du betalar anmälningsavgiften. Premien för avbeställningsskyddet är 6% av resans totala pris eller det belopp du väljer att försäkra. Villkoren för avbeställningsförsäkringen är fastställda av försäkringsbolaget och finns att beställa genom oss. Dagsprogram

3 Dag 1. Moskva Transfer från Moskvas flygplats till trestjärniga Hotel Cosmos eller likvärdigt ( Incheckning för två nätter. Dag 2. I Moskva Frukost. Klockan 10 möter guiden i lobbyn och vad kan passa bättre än att inleda vår kontrastrika resa med ett besök i Rysslands huvudstad?! Moskva är en smältdegel av gammalt och ultramodernt, grandios och mångfacetterad, vilande på hela det ryska rikets historia. Vi gör en omfattande stadsrundtur och hinner med ett besök på Nya Jungfruklostret som bjuder på mycket spännande historia och är ett utsökt exempel på rysk medeltida arkitektur. Vid Röda Torget, inramat av Historiska Museet, det legendariska varuhuset GUM, Leninmausoleet och den fantasifulla Vasilijkatedralen med sina färgglada lökkupoler, gör vi ett besök innanför Kremls höga röda mytomspunna murar. Här får man genast känslan av att vara mitt i händelsernas centrum när svarta limousiner i hög fart kör upp framför regeringsbyggnaderna. Vi besöker en av de tre rikt utsmyckade medeltida katedralerna med gyllene kupoler och ser även Treenighetstornet, Tsarkanonen och Tsarklockan. Dag 3. I Moskva Frukost. Efter lite egen tid på förmiddagen är det kl. 11 dags att bege sig till Jaroslavlstationen varifrån tåg # 70 avgår kl mot Irkutsk.

4 Här är det alltid liv och rörelse; här trängs resande från när och fjärran, lastade med bagage i form av resväskor, kassar, paket och lådor. Många är som vi nyfikna resenärer med de flesta är nog på väg hem till Sibirien efter ett besök i huvudstaden. Vi stiger ombord på ett av de s k snabbtågen som trafikerar sträckan Moskva Irkutsk och börjar göra oss hemmastadda i våra kupéer. Dag 4 6. På tåget Transsibiriska Järnvägen från Moskva till Vladivostok vid Stilla Havet är den längsta sammanhängande tågförbindelsen i världen. Hela sträckan är 930 mil och tar 7 dygn att åka. Vi nöjer oss med en första etapp till Irkutsk vid Bajkalsjön, men det blir ändå en nätt resa på 520 mil vilket betyder att man tillbringar drygt tre dygn på tåget. Att tågen kallas snabba beror inte i första hand på hastigheten i genomsnitt 60 km i timmen utan på att de gör få och korta uppehåll, inte längre än 20 minuter ens på de största stationerna. Vår vagn, liksom de flesta andra, består av nio stycken 4 bäddskupéer och i var ände av vagnen finns WC/tvättställ. I varje kupé finns generösa utrymmen för bagaget, vilket gör att det aldrig blir trångt. Filtar, bäddlinne och handdukar ingår i servicen. Varje vagn pysslas om av en vagnsvärd/värdinna som sköter städningen och ser till att det alltid finns kokande vatten i samovaren. Här kan man hämta vatten till sitt medhavda snabbkaffe eller köpa ett glas te.

5 Fastän tågresan är lång blir det aldrig långtråkigt. Mycket tid går åt till att betrakta det förbipasserande mäktiga landskapet med vidsträckta stäpper, enorma skogsområden och blomstrande ängar. Umgänget brukar vara livligt mellan kupéerna, med resenärer från såväl olika delar av Ryssland som världens alla hörn. Måltiderna som intas i restaurangvagnen är också sköna avbrott under dagen. Visst kan det vara trevligt att ta med lite reselektyr men vi har under åren sett många orörda böcker, stickningar och virkningar. Städer, byar, stora floder det finns mycket att se och fotografera. Dag 7. Irkutsk och Bajkalsjön Ankomst till Irkutsk kl Frukost. Med sitt fördelaktiga läge vid Angaraflodens strand är Irkutsk ett talande bevis för att Sibirien inte alls är bara kallt och kargt i själva verket har Irkutsk fler soldagar per år än det sydliga Kaukasus. Denna gamla handelsstad är Sibiriens äldsta, uppbyggd där karavanvägarna från Kina till Mongoliet möttes. Den gamla ryska träarkitekturen med sirlig snickarglädje är ännu idag ett livfullt inslag i gatubilden. Självfallet inleds dagen med en stadsrundtur såväl med buss som till fots för att riktigt känna på den sibiriska atmosfären. Turen fortsätter ut till Bajkalsjön och det får nog sägas vara höjdpunkten på besöket i Sibirien. Bajkal är jordens djupaste sötvattensjö, hela 1620 meter. Den är också den vattenrikaste med nära en femtedel av jordens sötvattenreserv. I sjön och dess omgivningar har mer än 1700 arter av flora och fauna observerats, varav drygt 1000 endast finns här.

6 Vi fortsätter vidare till friluftsmuséet Taltsy där vi äter lunch och får en god inblick i hur livet kunde te sig i dessa trakter långt tillbaka i tiden. Turen avslutas i den lilla fiskebyn Listvjanka, precis vid Bajkalsjöns strand, för övernattning på mycket trevliga hotell Legend of Baikal ( of baikal.ru). Dag 8. Listvjanka Irkutsk Frukost. Förmiddagen ägnas åt sköna promenader i den lilla byn där fisket en gång varit strålande men mattats av under senare år. Ändå vandrar man gärna bland fiskrökerierna, kikar in i den hemtrevliga kyrkan och njuter av naturen och den friska luften. Kanhända är det någon som vågar sig på ett dopp? Vattnet blir aldrig varmare än 14 grader men å andra sidan sägs ett bad här garantera evig ungdom.på eftermiddagen bär det åter till Irkutsk för vidare resa mot Vladivostok. Tåg # 2 avgår Day På tåget Ytterligare två sköna avkopplande dagar ombord på tåget. Dag 11. Vladivostok Tåget ankommer sin slutstation Vladivostok i ryska fjärran östern kl Transfer från järnvägsstationen till utmärkta Hotel Hyundai**** för incheckning.

7 Dag 12. Vladivostok Frukost. Självklart blir det även här en stadsrundtur i "Österns härskare", vilket Vladivostok betyder på ryska. Denna vackra metropol vid Stilla Havet bjuder besökaren på en härlig mix av orientalisk och europeisk kultur. Här blandas gammal arkitektur med moderna byggnader, breda boulevarder, kajer och broar. Vi besöker även stadens Oceanarium som ger en bild av livet i vattnen runt Vladivostok. Dag 13. Hemresa Frukost på hotellet och utcheckning. Transfer till flygplatsen eller hamnen för hemresa eller eventuell fortsatt resa. Obs! Alla avresetider är preliminära

Transsibiriska Järnvägen till Beijing

Transsibiriska Järnvägen till Beijing Transsibiriska Järnvägen till Beijing Rundresa utmed den Transsibiriska järnvägen från Moskva till Beijing via Irkutsk, Bajkalsjön och Mongoliet! Det här är en resa för dig som vill resa på egen hand men

Läs mer

TRANSSIBIRISKA JÄRNVÄGEN

TRANSSIBIRISKA JÄRNVÄGEN TRANSSIBIRISKA JÄRNVÄGEN Res från Moskva till Beijing längs den Transsibiriska Järnvägen med ett tåg i absolut toppklass. Denna ryska motsvarighet till Orientexpressen erbjuder resa i tre olika kategorier

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR 22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Kon-tiki resor. Kirgizistan

Kon-tiki resor. Kirgizistan Kirgizistan Efter varje dag framgår vilket hotell samt vilka måltider som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter sker med privat transport och engelsktalande guide/chaufför,

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Färöarna 5 dagar aug. 2019

Färöarna 5 dagar aug. 2019 Färöarna 5 dagar 22-26 aug. 2019 Dag 1-22 augusti Avgång från Köpenhamn med SAS 11:00 ankomst Torshavn 12:15. Guiden möter upp på flygplatsen. Vi börjar med lunch på Café Fjørðoy in Sørvágur. Efter lunch,

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m)

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m) Resa till Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa Flygtider Arlanda: Avresa med Qatar från Stockholm kl. 21.30. Flygtider Göteborg: Avresa med SAS kl. 18.50 och ankomst

Läs mer

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela 1(6) Pilgrimsvandring 2013 Resa 24 september 2 oktober 2013 Pris 11 070: -/person i dubbelrum 12 585: -/person i enkelrum Camino Francés Sarria Santiago de Compostela Priset är baserat på 16 deltagare

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

Peking-Tibet med tåg

Peking-Tibet med tåg Peking-Tibet med tåg 13 DAGAR - PEKING-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE planerade avgångar 2013: 25/6, 10-21/9 Pris i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 2550kr) avresa 25/6 23650kr avresa 10/9 24650kr Denna kontrastrika

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Personalresan till Amsterdam

Personalresan till Amsterdam Personalresan till Amsterdam Jag har det stora nöjet att hälsa dig välkommen till personalresan som 2010 går till Holland och vackra Amsterdam. Vi kommer att starta avresan tidigt så det blir en lång,

Läs mer

Traditionell medicin och odontologi

Traditionell medicin och odontologi Traditionell medicin och odontologi Kursresa till Mongoliet 20-29 augusti 2012 Privat tilläggsresa: Vandring med kameler i Gobi 17-22 augusti 2012 Resplan Resan kan kombineras med FDI-kongressen i Hongkong

Läs mer

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA Madrid och dess omgivning fascinerar! Här finns själva kärnan till det som idag utgör Spanien. Giftermålet 1479 mellan regenterna Isabella och Ferdinand enade Spaniens

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Upplev Dublin i full feststämning!

Upplev Dublin i full feststämning! Upplev Dublin i full feststämning! Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som ger

Läs mer

Marockos kungliga städer

Marockos kungliga städer . Resefakta Var: Marrakech, Casablanca, Fes, Meknes, Rabat När: Året runt Längd: 7 nätter/8 dagar Visum krävs: Nej Pris från: 8590 SEK per person i delat dubbelrum. Marockos kungliga städer Om resan Marrakech,

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Äventyrsresa till Amazonas

Äventyrsresa till Amazonas Äventyrsresa till Amazonas 7 dagars rundresa! U pplev s vita sandstränder och Tapajós djungel! Den bästa tiden att resa hit med tanke på väderleken är från maj t o m januari. Vattennivån är som högst i

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Sankt Petersburg 19-26 maj 2014

Program för Fältjägarresa till Sankt Petersburg 19-26 maj 2014 Program för Fältjägarresa till Sankt Petersburg 19-26 maj 2014 Välkomna med på en resa till Empress of the Baltic, Sankt Petersburg i Ryssland. Förmodligen har ingen stad i världen fått så mycket historisk

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men självklart har ridettapperna

Läs mer

Upptäck Novgorod vikingastad och ortodoxt centrum, 4 dagar. Avgång: 30 september - 3 oktober 2010 Avresa från Stockholm eller från Köpenhamn

Upptäck Novgorod vikingastad och ortodoxt centrum, 4 dagar. Avgång: 30 september - 3 oktober 2010 Avresa från Stockholm eller från Köpenhamn Upptäck Novgorod vikingastad och ortodoxt centrum, 4 dagar Avgång: 30 september - 3 oktober 2010 Avresa från Stockholm eller från Köpenhamn Sofiakatedralen i Novgorod Denna resa går till Novgorod län som

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare. Jordanien Rundresa genom Jordanien Vi besöker Amman, Jerash, Anjon, berget Nebo, Madaba, Kerak och klippstaden Petra. Jeepsafari i Wadi Rum. Sol och bad får vi vid Döda havet och i Aqaba vid Röda havet.

Läs mer

ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR

ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR Mitt mellan Grönland och Färöarna ligger sagornas ö, Island. Här finns det glödande vulkaner, varma källor och isiga glaciärer. Upptäck

Läs mer

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016.

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016. LAOS. Resan startar i Unescos världsarv Luang Prabang. Här skall vi upptäcka omgivningarna till fots och från elefantryggen innan vi åker österut till de mystiska Plain of Jars. Vidare till det underbara

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela 1(7) Danderyds församling pilgrimsvandring 2014 Camino Portugués Tui Santiago de Compostela Den portugisiska pilgrimsvägen är den näst mest populära pilgrimsleden efter Den franska vägen. En led som slingrar

Läs mer

VINRESA TILL GEORGIEN 16-20 maj 2015 Välkommen att följa med oss på en spännande resa till vinets vagga!

VINRESA TILL GEORGIEN 16-20 maj 2015 Välkommen att följa med oss på en spännande resa till vinets vagga! Muscat från Chateau Mukhrani VINRESA TILL GEORGIEN 16-20 maj 2015 Välkommen att följa med oss på en spännande resa till vinets vagga! I det som nu är Georgien har det påträffats över åttatusenåriga fynd

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Höstresa september 2018

Höstresa september 2018 Höstresa 10 13 september 2018 Har man en gång besökt Tjeckiens huvudstad Prag, måste man återvända. Prag är en av Europas absolut vackraste huvudstäder. Stadens små gator, som bildar ett slags labyrinter

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Tibet världens tak RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Planerad avgång 2015: Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Holland Runt, södra turen - Det bästa av Holland nätter, ca km

Holland Runt, södra turen - Det bästa av Holland nätter, ca km Holland Runt, södra turen - Det bästa av Holland 2018 5 nätter, ca 170-200 km Leiden Holland betraktas av många som ett paradis för cyklister. Inga backar, gott om kanaler, floder och små sjöar, vatten

Läs mer

Frukost alla dagar, samt måltider exklusive måltidsdryck enligt program Luftkonditionerad transport

Frukost alla dagar, samt måltider exklusive måltidsdryck enligt program Luftkonditionerad transport Kort beskrivning Avresa 2014-12-23 Följ med på en resa där du får uppleva den sprudlande Ho Chi Minh City, Saigon. Resa genom Mekong Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide 14 nätter med

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Vietnam & Kambodja LIGHT

Vietnam & Kambodja LIGHT Vietnam & Kambodja LIGHT 12 DAGAR HO CHI MINH CITY - SIEM REAP - SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH NYHET! Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter. Vi inleder vår resa i spännande Ho Chi Minh

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Kulturrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upplev de pittoreska

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

Äventyrsresa till Amazonas

Äventyrsresa till Amazonas Äventyrsresa till Amazonas 10 dagars rundresa! U pptäck Alter do Chãos vita sandstränder och Tapajós djungel! Den bästa tiden att resa hit med tanke på väderleken är från maj t o m januari. Vattennivån

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

Club Eriks Gastronomiresor i Europa Kulinarisk weekend i Lyon & Bourgogne

Club Eriks Gastronomiresor i Europa Kulinarisk weekend i Lyon & Bourgogne Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Gastronomiresor i Europa Kulinarisk weekend i Lyon & Bourgogne Frankrike: Lyon & Bourgogne VFölj med till en av de mest klassiska mat- och vinregionerna storstaden

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET SCHWEIZ vs. SVERIGE 14 17 september SANNINGENS ÖG NBLICK! TEAM SPONSOR DC-LAGET Tennisbiljetter hela helgen Aktivitet med L-A Wahlgren* 3 hotellnätter inkl. frukost Träffa svenska DC-laget* Möjlighet till

Läs mer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck pittoreska

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burma är landet som länge varit stängt för besökare,

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR 14 100 SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR Destinationer: Tokyo, Ghibli-museet, Samuraj-museet Reslängd: 7 dagar (kan förlängas) Reseperiod: Året om Pris: Från

Läs mer

BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014

BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014 BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014 TREPTOW CREMATORIUM FLUGHAFEN BERLIN BRANDENBURG Tyskland är världsledande på grönt och högteknologiskt byggande. Dessutom är de världsmästare

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING Portugal BESKRIVNING Rundresa Portugal flyg t/r 8 dagar En resa till Europas västligaste land, med sin långa Atlanthavskust som alltid betytt mycket för portugiserna. Den gjorde Portugal till en stor sjöfararnation

Läs mer

11-14 september 2019

11-14 september 2019 Warszawa 11-14 september 2019 Välkommen till Warszawa! Polens huvudstad Warszawa är verkligen en blandning av gammalt och nytt. Man håller traditioner vid liv samtidigt som man blickar framåt. Under andra

Läs mer

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar )

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) PEKING - GUILIN YANGSHOU - PEKING Under denna resa besöker vi Peking, Guilin och Yangshuo och njuter av deras olikheter. I Peking ser vi majestätiska kejsarpalats

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Vandra i Portugal. Alentejokusten, 6 nätter Porto Covo Odeceixe, 5 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Alentejokusten, 6 nätter Porto Covo Odeceixe, 5 vandringsdagar Alentejokusten, Porto Covo Odeceixe, 6 nätter 1(5) Vandra i Portugal Alentejokusten, 6 nätter Porto Covo Odeceixe, 5 vandringsdagar Detta paket ger dig en unik vandring längs den vackra, men något vilda,

Läs mer

ROADTRIP FLORIDA. 2015-05-18 (14 dagar)

ROADTRIP FLORIDA. 2015-05-18 (14 dagar) ROADTRIP FLORIDA 2015-05-18 (14 dagar) DELSTATER: FLORIDA, GEORGIA, S och N CAROLINA, TENNESSEE, KENTUCKY, INDIANA, ILLINOIS, IOWA, WISCONSIN OCH MINNESOTA Våra tankar om resan Saxentorp Tours har arrangerat

Läs mer

MAURITIUS 3 november 16 november, 2018

MAURITIUS 3 november 16 november, 2018 MAURITIUS 3 november 16 november, 2018 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Provence Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - P r o v e n c e Provence - Guidad Rundresa Uppfyll din dröm om pittoreska lavendelfält, fantastiska vingårdar och

Läs mer

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa I denna folder hittar du några utvalda städer och hotell. Hotellubudet är enormt och vi presenterar här endast några få utvalda. På www.hotelreservation.se

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND 8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND Toscana San Gimignano Bernina Expressen Om ni vill unna er något alldeles extra följ med på en resa till ett av Italiens mest omskrivna landskap

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 15-23 maj 2015 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika Ski Safari Kanada Drömmen om en road trip genom Klippiga Bergen i Kanada kan bli verklighet. På denna skidsafari från öst till väst upplevs tre fantastiska skidområden. Ni ankommer till Calgary i Alberta

Läs mer

Burmas gömda skatter

Burmas gömda skatter Burmas gömda skatter NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska sevärdheter

Läs mer