Roger Bodin rapporterar att det nya visionsdokumenten uppdateras med nya bilder och distribueras via hemsidan inom kort.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Roger Bodin rapporterar att det nya visionsdokumenten uppdateras med nya bilder och distribueras via hemsidan inom kort."

Transkript

1 SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 6, 2010 Idrottens Hus Stockholm Protokoll fört vid Svenska Skridskoförbundets styrelsemöte den 3 oktober 2010 i Stockholm. Närvarande: Roger Bodin, Peter Andersson, Kenth Borgström, Per- Arne Spiik, Linda Liljedahl, Karl Skoog, Anne Österberg och Sofia Larsson. Förhindrade: Anders Tysk, Lena Marmstål Hammar och Ulf Lindén 59 JUSTERING Styrelsen beslutade att Per-Arne Spiik justerar dagens protokoll. 60 DAGORDNING Styrelsen beslutade att godkänna dagordningen. 61 UPPDRAGSLISTA Efter genomgång av listan noterades följande: Roger Bodin rapporterar att anställningsavtalet för Andreas Larsson är fastställt. Andreas är i och med den nya förhandlingen förbundstränare för hastighet och i den nya befattningsbeskrivningen ingår i hans tjänst numera förutom elitträning även bl a att stötta föreningar och driva talangutveckling. Den nya befattningsbeskrivningen för tjänsten skickas ut till styrelsen för kännedom. Roger Bodin rapporterar att det nya visionsdokumenten uppdateras med nya bilder och distribueras via hemsidan inom kort. 62 PROTOKOLL ATT JUSTERA Protokoll nummer 5 godkändes och lades till handlingarna. 63 EKONOMI Resultatrapport Anne Österberg presenterade en resultatrapport gällande fram till september Budgethantering Anne Österberg skickar ut budgetunderlag för att få in önskemål inför 2011 års budgetarbete. Underlagen skickas till ansvariga i kommittéer och arbetsgrupper för att behandlas vid styrelsens nästa möte som genomförs den 6 november. Vi ska även se över möjligheten att budgetera i 1,5 års perioder.

2 64 SKRIVELSER RF inbjuder till Riksidrottsforum i Malmö den november. Styrelsen beslutade att förbundet representeras av Roger Bodin, Linda Liljedahl och Anne Österberg. FIRS inbjuder till kongress i Portugal den 4 december. Styrelsen beslutade att uppdra åt elitrådet att utse representant. 65 RAPPORTER Hastighet Här förelåg två förslag till förändringar avseende SM status och arrangörsbidrag för SM. Arrangörsbidrag för SM Under föregående säsong infördes bidrag för SM arrangemang. Efter en utvärdering av bidraget konstaterades att detta inte var heltäckande och att det gavs möjligheter till tolkningar som användes på ett felaktigt sätt. Hastighet och Short Track att det skall finnas en kravspecifikation för landskamper och SM arrangemang i respektive disciplin att bidrag för kostnadstäckning utbetalas med max kr. Detta bidrag skall täcka kostnader för hyra av bana och utrustning för eltidtagning. Detta bidrag betalas endast ut mot redovisning innehållande originalkvitton. att ett bidrag på 5000 kronor utbetalas till en SM arrangör. Detta bidrag kan användas för täckande av alla övriga kostnader exempelvis för funktionärer, marknadsföring, reklam etc. Inline- och Långlopp/Marathon att det skall finnas en kravspecifikation SM arrangemang i respektive disciplin att bidrag för kostnadstäckning utbetalas med max kr. Detta bidrag skall täcka kostnader för avstängning av gator och/eller parkeringsplatser, hyror för eltidtagning, värmetält, toaletter etc. Detta bidrag betalas endast ut mot redovisning innehållande originalkvitton. att ett bidrag på 5000 kronor utbetalas till en SM arrangör. Detta bidrag kan användas för täckande av alla övriga kostnader exempelvis för funktionärer, marknadsföring, reklam etc. Styrelsen beslutade att ovanstående regler gäller fr o m den 15 oktober Styrelsen beslutade dessutom att stöd i denna form även kan komma att utgå till andra tävlingar, sanktionerade av SSF och noterade på ISU:s internationella tävlingskalender. Beslut om sådant bidrag tas årligen av styrelsen. Styrelsen beslutade vidare att uppdra åt respektive kommitté att ta fram en detaljerad kravspecifikation för SM tävlingar. SM-status Under säsongen beslutade den dåvarande styrelsen följande angående SM status. För att en tävling ska ha SM-status måste minst fyra åkare från minst två föreningar starta i tävlingen. Denna regel gäller för Hastighet, Short Track och Inline. Nu föreslås en förtydligande av denna regel som lyder: För att en tävling ska ha SM-status måste minst fyra åkare från minst två föreningar starta i varje klass och kön. Denna regel gäller för Hastighet, Short Track, Inline och Marathon.

3 Styrelsen beslutade att denna fråga återremitteras till kommittéerna för Marathon, Inline, Hastighet och Short Track för genomgång och yttrande. Till nästa möte presenteras ett nytt förslag för beslut. Inline Inlineskommittén planerar tillsammans med Danmark och Norge en Nordisk cup som skall införas under Per-Arne Spiik lämnade en rapport från CERS kongress och från Inlines EM i Italien. Elit Per-Arne Spiik informerade kring elitrådets beslut om att inte ta ut Helena Gustafsson att delta vid inlines VM Vidare informerade han om att Mattias Hadders i dagsläget inte är intresserad av att fortsätta i sin roll som förbundskapten för Inline. Frågan om att utse ny förbundskapten hanteras av elitrådet. Avtal SST team i Norge En kort information om hur detta ärende uppkommit och om turerna kring detta lämnades till styrelsen. Detta ärende krävde en lång och ingående diskussion i där många synpunkter fördes fram. Det var främst två frågor som diskuterades, det ena var hur detta avtal arbetats fram och det andra kring Peter Mueller som tränare. Andreas Larsson har haft en aktiv roll i framtagandet av det grundavtal som vi fick i vår hand. Anne Österberg, Roger Bodin och Per-Arne Spiik har omarbetat avtalet/avtalen enligt de underlag som distribuerats inför dagens möte. Kalle Skoog och Lena Marmstål har haft diskussioner med ledamöter ur det Norska förbundet. Inför säsongen fick toppåkarna inom hastighet tillgång till två egna sponsorplatser på tävlingstrikån och det är dessa två plaster som nu gett killarna möjligheten att ingå i detta team. Styrelsen är eniga om att det är positivt att Daniel Friberg och Joel Eriksson har lyckats få sponsormedel för sin satsning. Daniel Friberg och Joel Eriksson har antagit erbjudandet om att ingå i SST- team och en presskonferens genomfördes den 27 september i Oslo. I det avtal som killarna tecknat finns en paragraf som säger att Peter Mueller som huvudtränare för teamet skall matcha killarna som huvudtränare vid världscuper och världsmästerskap under säsongen Denna paragraf i killarnas avtal innebär att även SSF måste teckna ett avtal med SST för att de skall kunna fullfölja sina åtaganden. Det som diskuterades var hur och på vilket sätt förbundet kan komma att drabbas av att förknippas med Peter Mueller.

4 Styrelsen beslutade sig för att teckna avtal enligt det skriftliga avtalsförslag som styrelsen tagit del av. Avtalet sträcker sig till den 31 mars I avtalet finns bl a följande punkter - Alla länder som har deltagare i teamet skall ackreditera Peter Mueller - de etiska regler som gäller inom svensk idrott skall följas - alla sponsorlogotyper skall vara förenliga med vår etik - träningsupplägget som Andreas gjort skall accepteras av SST Kalle Skoog och Linda Liljedahl reserverade sig mot beslutet. Styrelsen beslutade att uppdra åt Anne Österberg att ta fram en lista på de etiska regler som gäller inom svensk idrott. Avtalet skall eventuellt förlängas efter den 31 mars och inför detta skall styrelsen göra en utvärdering av det befintliga avtalet och hur det har fungerat. Förbundstränarrollen kom naturligt upp som en diskussion i samband med att killarna deltar i ett team som har en huvudtränare. Även denna fråga måste diskuteras inför ett eventuellt nytecknande av avtal. Rekrytering/Bredd/Motion Under september månad genomfördes ett breddläger i kombination med ett läger för Skridskoakademin. Lägret genomfördes i bandyhall i Trollhättan. Sebastian Falk har arbetat fram ett förslag till plan för breddläger och utbildningar för Han kommer att utsända förslaget och i samband med detta inbjuda till ett telefonmöte i ärendet. Anläggningar Under föregående säsong fick vi ett förslag till dokument för bansäkerhet som arbetats fram av Leif Olsson m fl. Detta dokument måste lyftas fram och tas beslut om vid nästa möte. Ishallar Ishall Östersund Detta projekt ligger just nu vilande. Vi fokuserar för närvarande på hallprojektet i Karlstad där ett stort arbete pågår. Arbetsgruppen för Karlstadshallen gör under november månad ett besök i Holland för att titta på 4-5 olika hallar. Bana och hall i Stockholm Roger Bodin informerade om att Skridskoalliansen i Stockholm gör ett bra jobb. Ett dokument kring skridskon i Stockholm och behovet av en hall för bandy/skridsko är överlämnat till Stockholm stad. Östermalms IP Djurgårdens IF vill ha tillgång till Östermalms IP för att bygga en fotbollsarena. För att detta skall bli verklighet för DIF så måste dom hitta en ersättningsyta för den befintliga skridskoovalen som idag finns på ÖIP. Det har visat sig att Stadion kan vara en möjlig plats för placering av en 400 m bana. Vi måste vara mycket noga med att påpeka att denna nya bana inte är ersättning för en inomhushall utan endast avser en flytt av befintlig bana. Arbetet med ett hallprojekt i Stockholm fortsätter.

5 Eskilstuna Vi har fått indikationer på att den konstfrusna 400 m banan i Eskilstuna kan komma att vara i fara framöver. För säsongen har Eskilstuna IK informerat oss om att man har tillgång till 400 m banan i samband med Vikingloppet men ej vid JSM. Göteborg Kenth Borgström tar upp frågan om Ruddalens skrinnarbana och om det finns några eventuella planer på någon upprustning, ny tidtagningstavla mm. Idrottslyftet Den 15 september var sista datum för ansökan av IL medel för period 1. IL gruppen genomförde ett första möte den 29 september och fördelning av medel pågår. Skridskoakademin Vi har nu fått beviljat stöd för den andra delen av Skridskoakademin år 1. När det gäller år 2 så saknar vi fortfarande besked för stöd från ISU. Vi har skickat ett antal påminnelser men utan resultat. Deltagare för år två är uttagna och med anledning av ett misstag vid den första uttagningen så har Andreas Larsson i samråd beslutat att ta ut ytterligare en person i efterhand. Detta innebär att vi i år har 14 deltagare i akademin. Akademideltagare år 2: Joel Wisting, Amanda Björkman, Caroline Karlsson och Malin Wickström från Hagaströms SK, Ella Erkman och Tilda Carlsson från IK Wega, David Andersson, Emil Ström, Nils van der Poel och Hanna van der Poel SK Trollhättan, Alexander Dyk-Strömberg SK Skrinnaren, Erik Gustafsson Sollentuna SS, Erik Wetterdal IF Thor och Adam Axelsson SK Winner 66 KANSLI OCH ORGANISATION Anne Österberg informerade om att Kenth Borgström nu arbetar på 25% för förbundet. Kenth arbetar från sitt hem och handhar frågor kring tävlingsverksamhet fram till 31/ Sofia Larsson är tillbaka på 25% tjänst efter sin föräldraledighet. Sofia kommer på sina 25% att ansvara för Skridskoakademin, Föreningsprojektet och Idrottslyftet. Den 1 februari 2011 är Sofia åter i tjänst till 100%. 67 ÖVRIGA FRÅGOR Utträde och inträde Sandvikens SK har sökt och beviljats inträde i förbundet. EM i Short Track Ett första möte för att diskutera organisationen för EM:et var planerat till den 18:e oktober men ställdes in pga sjukdom. Ett nytt datum för möte kommer att fastställas inom kort. Jan Klev har träffat ett antal personer från Danmark och Sverige som är intresserade av att delta i organisationen av EM tävlingen. SISU projekt Den 17 oktober genomförs den första träffen i det nya föreningsutvecklingsprojektet som vi genomför i samarbete med SISU. Anne Österberg och Karl Skoog deltar den 17/10 tillsammans med SISU:s Anders Wahlström.

6 RF:s förtjänsttecken Styrelsen beslutade att uppdra åt Anne Österberg att insända ansökningshandlingar avseende Ulf Lindén. Hedersledamöter och regler för förtjänsttecken. Styrelsen beslutade att uppdra åt kansliet att se över och komma med förslag i ärendet till nästa styrelsemöte. 68 NÄSTA MÖTE Enligt beslutad mötesplan så genomförs nästa möte i Stockholm den 6 november. Justeras: Vid protokollet: Roger Bodin Ordförande Anne Österberg Justeras Justeras Per-Arne Spiik Kenth Borgström 59 - t o m Avtal i 64 Fr o m 64 Rekrytering - 68

SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 7, 2011 Idrottens Hus Stockholm 59-68

SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 7, 2011 Idrottens Hus Stockholm 59-68 SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 7, 2011 Idrottens Hus 2011-12-10 114 73 Stockholm 59-68 Protokoll fört vid styrelsens möte den 10 december i Stockholm. Närvarande: Roger Bodin, Per-Arne Spiik, Lena

Läs mer

Vi hade bjudit in Karin Karlsson från SISU för att berätta lite om ett erbjudande som vi fått av SISU.

Vi hade bjudit in Karin Karlsson från SISU för att berätta lite om ett erbjudande som vi fått av SISU. SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 3, 2010 Idrottens Hus 26-36 114 73 Stockholm Protokoll fört vid Svenska Skridskoförbundets styrelsemöte den 23 april 2010 i Stockholm. Närvarande: Roger Bodin, Per-Arne

Läs mer

39 UPPDRAGSLISTA Listan gicks igenom och man beslutade att komplettera med SISU projekt och föreningskonferens. (bilaga 1)

39 UPPDRAGSLISTA Listan gicks igenom och man beslutade att komplettera med SISU projekt och föreningskonferens. (bilaga 1) SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 4, 2010 Idrottens Hus 37-47 114 73 Stockholm Protokoll fört vid Svenska Skridskoförbundets styrelsemöte den 5-6 juni 2010 i Malmö. Närvarande: Roger Bodin, Per-Arne

Läs mer

Herrar, 500 m m

Herrar, 500 m m Herrar, 500 m 1 Joel Eriksson IFK Göteb 36.08 Calgary 12-02 2 Daniel Friberg MotalaAIF 37.45 Inzell 02-01 3 David Andersson SK Trollh 37.85 Heerenveen 18-03 4 Martin Friberg MotalaAIF 37.87 Hamar 27-02

Läs mer

SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 1, 2012 Idrottens Hus Stockholm 1-10

SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 1, 2012 Idrottens Hus Stockholm 1-10 SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 1, 2012 Idrottens Hus 2012-02-11 114 73 Stockholm 1-10 Protokoll fört vid styrelsens möte den 11 februari i Stockholm. Närvarande: Roger Bodin, Per-Arne Spiik, Linda

Läs mer

arrangerar Ungdoms-SM Skridskor Slättbergshallen, Trollhättan. Resultat Ungdoms-SM

arrangerar Ungdoms-SM Skridskor Slättbergshallen, Trollhättan. Resultat Ungdoms-SM arrangerar Ungdoms-SM Skridskor Slättbergshallen, Trollhättan. Resultat Ungdoms-SM 2011 Vi som stödjer SKT s verksamhet: Vi som stödjer SKT s verksamhet: Lördagen resultat kommer först: 500 meter Flickor

Läs mer

USM i Hagaström

USM i Hagaström USM i Hagaström 2010-02-21 1:a åket 2:a åket Sammanlagd Plats Namn Klubb Tid Tid Tid 300 meter, Flickor 10-12 år 1 Ella Erkman IK Wega 34,12 36,25 70,37 2 Klara Reinhold-König Hagaströms SK 35,18 35,71

Läs mer

SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 3, 2012 Idrottens Hus Stockholm 18-26

SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 3, 2012 Idrottens Hus Stockholm 18-26 SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 3, 2012 Idrottens Hus 2012-04-28 114 73 Stockholm 18-26 Protokoll fört vid styrelsens möte den 28 april i Stockholm. Närvarande: Roger Bodin, Per-Arne Spiik, Linda

Läs mer

SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 5, 2012 Idrottens Hus Stockholm 31-37

SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 5, 2012 Idrottens Hus Stockholm 31-37 SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 5, 2012 Idrottens Hus 2012-08-25 114 73 Stockholm 31-37 Protokoll fört vid styrelsens möte den 25 augusti i Stockholm. Närvarande: Roger Bodin, Peter Andersson, Nils

Läs mer

Herrar, 500 m 1 David Andersson Heerenveen Johan Röjler Falun-L Hampus Larsson Hamar-V Erik

Herrar, 500 m 1 David Andersson Heerenveen Johan Röjler Falun-L Hampus Larsson Hamar-V Erik Herrar, 500 m 1 David Andersson 36.70 Heerenveen 11-01-2013 2 Johan Röjler 38.24 Falun-L 26-01-2013 3 Hampus Larsson 38.46 Hamar-V 01-12-2012 4 Erik Wetterdal 38.65 Inzell-H 02-11-2012 5 Adam Axelsson

Läs mer

Ungdoms-SM på Skridsko Ruddalen, Göteborg

Ungdoms-SM på Skridsko Ruddalen, Göteborg Svenska Skridskoförbundet och Västsvenska Skridskoförbundet arrangerar Ungdoms-SM på Skridsko Ruddalen, Göteborg Resultat Västsvenska skridskoförbundet. Resultatlista 120218 Testlopp 500 m Hanna van der

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 Plats: Telefon Datum: 2012-06-26 Tid: 19.30-23.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Thomas Nilsson, Jonny Svensson, Mattias

Läs mer

Herrar, 500 m 1 David Andersson Heerenveen Johan Röjler Falun-L Hampus Larsson Hamar-V Erik

Herrar, 500 m 1 David Andersson Heerenveen Johan Röjler Falun-L Hampus Larsson Hamar-V Erik Herrar, 500 m 1 David Andersson 36.70 Heerenveen 11-01-2013 2 Johan Röjler 38.24 Falun-L 26-01-2013 3 Hampus Larsson 38.46 Hamar-V 01-12-2012 4 Erik Wetterdal 38.65 Inzell-H 02-11-2012 5 Adam Axelsson

Läs mer

UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK 2015-2016 - SENIOR och JUNIOR

UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK 2015-2016 - SENIOR och JUNIOR UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK 2015-2016 - SENIOR och JUNIOR Generell beskrivning av Svenska Skridskoförbundets uttagningskriterier för säsongen för Short Track - Senior 2015-2016 1. Målsättning Svenska

Läs mer

SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 5, 2011 Idrottens Hus Stockholm 41 48

SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 5, 2011 Idrottens Hus Stockholm 41 48 SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 5, 2011 Idrottens Hus 2011-07-31 114 73 Stockholm 41 48 Protokoll fört vid styrelsens möte den 31 juli i Mora. Närvarande: Roger Bodin, Per-Arne Spiik, Linda Liljedahl,

Läs mer

Herrar, 500 m 1 David Andersson Tsjeljabinsk Adam Axelsson Calgary Hampus Larsson Hamar Nils

Herrar, 500 m 1 David Andersson Tsjeljabinsk Adam Axelsson Calgary Hampus Larsson Hamar Nils Herrar, 500 m 1 David Andersson 36.27 Tsjeljabinsk 10-01-2015 2 Adam Axelsson 37.31 Calgary 14-03-2015 3 Hampus Larsson 37.95 Hamar 01-03-2015 4 Nils van der Poel 38.01 Hamar 01-03-2015 5 Erik Wetterdal

Läs mer

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg Omfattning 14-27 Beslutande Folke Andersson Börje Hansson Karin Ingelhag 14-23 Anna Johannesson Birger Fält Karin Dahl

Läs mer

kan komma att få fullt finansierat uppdrag. kan ges möjlighet att delta mot en egenavgift. kan komma att få delar av aktiviteten finansierad.

kan komma att få fullt finansierat uppdrag. kan ges möjlighet att delta mot en egenavgift. kan komma att få delar av aktiviteten finansierad. UTTAGNINGSKRITERIER 2016-2017 SHORT TRACK - senior och junior Generell beskrivning av Svenska Skridskoförbundets uttagningskriterier 1 Målsättning Svenska Skridskoförbundets målsättning är att arbeta kontinuerligt

Läs mer

Resultatlista. Svenska Skridskoförbundet och arrangören IF Thor

Resultatlista. Svenska Skridskoförbundet och arrangören IF Thor Resultatlista Svenska Skridskoförbundet och arrangören IF Thor SVENSKA MÄSTERSKAPEN SPRINT, STAFETT och LAGTEMPO för seniorer och juniorer 20-21 DECEMBER 2014 Resultat Lagtempo Damer 1 Hagaström 2 Södermalms

Läs mer

Scandinavian Cup Ruddalen Göteborg och

Scandinavian Cup Ruddalen Göteborg och 2010-12-04 och 2010-12-05 Funktionärer Tävlingsledare Ass. Tävlingsledare Norsk skiljedomare Svenska skiljedomare Norsk starter Svenska starter Eltidtagning Speaker Protokollförare Måldomare Ledare manuell

Läs mer

SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HANDLINGSPLAN

SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HANDLINGSPLAN HANDLINGSPLAN 2011 INLEDNING Vid 2010 års förbundsmöte fick styrelsen i uppdrag att se över castingsportens organisation och arbeta för en förändring. Med anledning av det då stundande världsmästerskapet

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 / 2007 60-69 Plats: Telefonmöte Datum: 2007-05-15 Tid: 20.00 22.15 Närvarande: Ledamöter: Suppleanter: Adjungerade Frånvarande: Ordförande Ulf Gustafsson.

Läs mer

Söndag 30 oktober, kl Idrottens Hus Stockholm. Yvonne Mattsson Lena Johnsson Johnny Pettersson Lars Henriksson Peter Hoxell Stig Thybelius

Söndag 30 oktober, kl Idrottens Hus Stockholm. Yvonne Mattsson Lena Johnsson Johnny Pettersson Lars Henriksson Peter Hoxell Stig Thybelius Protokoll SCF:s styrelse sammanträde nr 7/05 Tid och Plats Söndag 30 oktober, kl 09.00 Idrottens Hus Stockholm Närvarande ledamöter Åke Hansson, förbundsordförande Yvonne Mattsson Lena Johnsson Johnny

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Optimistjolleförbundets styrelsemöte den 20 mars, 2012

Protokoll fört vid Svenska Optimistjolleförbundets styrelsemöte den 20 mars, 2012 Protokoll fört vid Svenska Optimistjolleförbundets styrelsemöte den 20 mars, 2012 1. a) Närvarande Peter Magnusson Magnus Nordström Krister Alnebeck Leif Åkesson Marcus Westerlind Christian Salamon Jens

Läs mer

Styrelsen sammanträde den 19 april 2015 på Idrottens Hus, Stockholm

Styrelsen sammanträde den 19 april 2015 på Idrottens Hus, Stockholm Stockholm 2015-04-19 PROTOKOLL 2/2015 Styrelsen sammanträde den 19 april 2015 på, Stockholm Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Anders Bromée, vice ordförande (AB) Ella Lindgren, ledamot (EL)

Läs mer

Svenska Skridskoförbundet

Svenska Skridskoförbundet Svenska Skridskoförbundet SVENSKA MÄSTERSKAP (nytt koncept på prov 2017 och 2018 ) Seniorer Juniorer Veteraner Svenska Mästerskap i hastighetsåkning 2018 för seniorer, juniorer och veteraner Svenska Skridskoförbundets

Läs mer

FÖRBUNDSMÖTESPROTOKOLL fört vid Svenska Skridskoförbundets 101:a förbundsmöte den 18/ i Upplands Väsby.

FÖRBUNDSMÖTESPROTOKOLL fört vid Svenska Skridskoförbundets 101:a förbundsmöte den 18/ i Upplands Väsby. FÖRBUNDSMÖTESPROTOKOLL fört vid Svenska Skridskoförbundets 101:a förbundsmöte den 18/9 2005 i Upplands Väsby. Förbundets ordförande Claes Ljungh hälsade alla närvarande hjärtligt välkomna. 1 UPPROP OCH

Läs mer

Eskilstuna-Isstadion 20/

Eskilstuna-Isstadion 20/ Vinnaren av första dagens distanser koras till svenska mästare. Eskilstuna-Isstadion 20/21-02-1973 1 Ann-Sofie Järnström IFK Göteborg 46.21 (1) 1.34.80(1) 46.20(1) 1.35.11 (1) 187.365 2 Ylva Hedlund IFK

Läs mer

PROTOKOLL NR 8/14. Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014

PROTOKOLL NR 8/14. Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014 PROTOKOLL NR 8/14 Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014 Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Anders Bromée, v ordf (AB) Catarina Andersson, ledamot (CA) Lotta Jegenstam, ledamot

Läs mer

Svenska Bangolfförbundet

Svenska Bangolfförbundet Närvarande: Ej närvarande: Stig Pettersson (SP, ordf), Said Morell (SM), Anna Boldt (AB), Lennart Ekbäck (LE), Per Mattsson (PM), Bengt Svensson (BS, adj) Magnus Lundin (ML), Hans Olofsson (HO), Andreas

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 14-2014 235-254

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 14-2014 235-254 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 14-2014 235-254 Plats: Skype Datum: 2014-10-13 Tid: 19.30-22.30 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Hans Björkborg, Erik Hellners, Yvonne

Läs mer

Skridsko en idrott för alla - hela livet!

Skridsko en idrott för alla - hela livet! Skridsko en idrott för alla - hela livet! Ni håller just nu i det första samlade förbundsfakta som är ännu ett steg i att informera och uppdatera er om vad Svenska Skridskoförbundet är, vad vi står för

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 15-2011 251-270 Plats: Telefon Datum: 2011-12-12 Tid: 19.30-22.30 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Kerstin Karlsson, Jonny Svensson, Lars

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 9-2008 2008-10-04 10:00-16:00 SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Svemo Agneta Andersson Bodil Dahl Gun-Britt Söderman Håkan Olsson Jörgen Hafström Olle Bergman Per Westling

Läs mer

Söndag 13 september klockan 15:00 till måndag 14 september klockan 16:00 på Ouality Hotel Winn i Haninge.

Söndag 13 september klockan 15:00 till måndag 14 september klockan 16:00 på Ouality Hotel Winn i Haninge. Stockholm 2015-09-13-14 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 5/15 Tid och plats Söndag 13 september klockan 15:00 till måndag 14 september klockan 16:00 på Ouality Hotel Winn i Haninge. Närvarande ledamöter

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 05-2014 2014-04-22 (19.30-21.30) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Måndag 9 december klockan 09:10 till 17:15 på Svenska Orienteringsförbundets kansli, Stockholm.

Måndag 9 december klockan 09:10 till 17:15 på Svenska Orienteringsförbundets kansli, Stockholm. Stockholm 2013-12-09 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 9/13 Tid och plats Måndag 9 december klockan 09:10 till 17:15 på s kansli, Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande Anna

Läs mer

Valdes Gunnar Pettersson till justerare att tillsammans med ordföranden justera dagens protokoll.

Valdes Gunnar Pettersson till justerare att tillsammans med ordföranden justera dagens protokoll. Svenska Stövarklubben Protokoll fört vid styrelsemöte nr 3-2016 Sammanträdestid och plats, 2016-04-28, kl 19.00, telefonmöte. Närvarande: Freddy Kjellström, ordförande, Owe Karlsson, Carina Adolfsson,

Läs mer

Allround SM 2016 Ruddalen, Göteborg december 2015

Allround SM 2016 Ruddalen, Göteborg december 2015 Västsvenska Skridskoförbundet arrangerar Allround SM 2016 Ruddalen, Göteborg 19-20 december 2015 Resultat Västsvenska skridskoförbundet. 1 Funktionärer Tävlingsledare Skiljedomare Starter Eltidtagning

Läs mer

PM FÖR AKTIVA OCH LEDARE!

PM FÖR AKTIVA OCH LEDARE! PM FÖR AKTIVA OCH LEDARE! Hastighet och Short Track Grattis till din uttagning att representera Sverige och Svenska Skridskoförbundet på en internationell tävling/mästerskap! Du har genom dina prestationer

Läs mer

Novemberlöpet Totalresultat

Novemberlöpet Totalresultat Noveberlöpet 2012 Totalresultat Vi so stödjer SKT s verksahet: Flickor -10år T.pl 300 pl. 500 pl. 300 pl. 500 pl. 300 500 300 500 1 Sofia Lindqvist IFK Göteborg. 44,22. 76,06. 41,95 1. 12,02 73,700 76,060

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 2-2013 2013-01-31 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

nr 7, 2007-08-18 och 19 2 Val av protokolljusterare för mötet Styrelsen beslutar att utse Olle Dahlin till protokolljusterare.

nr 7, 2007-08-18 och 19 2 Val av protokolljusterare för mötet Styrelsen beslutar att utse Olle Dahlin till protokolljusterare. PROTOKOLL nr 7, 2007-08-18 oh 19 Svenska Skidskytteförbundet Plats: Quality Hotel, Arlanda Närvarande: Björn Eriksson, Björn Lindblom, Marianne Nilsson, Ingemar Arwidson, Lage Woutilainen, Stefan Söderblom,

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (19:15-20:45) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (19:15-20:45) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 10-2018 2018-11-28 (19:15-20:45) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Koordinator Motocross

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2017 En attraktiv verksamhet med utövaren i centrum

VERKSAMHETSPLAN 2017 En attraktiv verksamhet med utövaren i centrum VERKSAMHETSPLAN 2017 En attraktiv verksamhet med utövaren i centrum Fokus ska ligga på att utforma verksamhet som är öppen för alla och som upplevs som attraktiv och välkomnande för varje enskild individ.

Läs mer

Föregående protokoll är justerat och godkänt.

Föregående protokoll är justerat och godkänt. Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet den 12 februari 2015, telefonmöte. Närvarande (de i fetstil på plats i Öresunds kontor/stockholm): Styrelsemedlemmar Mats Qviberg Lars Persson

Läs mer

Säsongbästa per 20 mars 2017

Säsongbästa per 20 mars 2017 Säsongbästa per 20 mars 2017 Herrar, 500 m 1 David Andersson 36.15 Heerenveen 06-01-2017 2 Kevin Mercanton 36.55 Calgary 18-03-2017 3 Adam Axelsson 37.62 Inzell-H 08-10-2016 David Karlingsjö 37.62 Inzell-H

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 1-2015 Måndag 26 januari 2015, kl.18:30 Istrums klubbstuga Närvarande Ledamöter Suppleant Konsulenter Kansli Agneta Berlin Karin Johansson Björn Öberg Fredrika

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 7-2014 2014-02-17 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Urban Backman Tobias Eklund Anders Karlsson Rickard Stenberg Anders Tibbling Sammankallande Koordinator 1 MÖTETS ÖPPNANDE

Läs mer

Svenska Brukshundklubbens Utskott för prov och tävling

Svenska Brukshundklubbens Utskott för prov och tävling Svenska Brukshundklubbens Utskott för prov och tävling Protokoll 6/2014 Datum: 2014-06-09 Tid: 20:00-21:15 Plats: Telefonmöte Närvarande: Ange ev. nedan Ordförande Barbro Olsson Lennart Larsson (UG Bruks)

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 2015-04-16 (20.00-22.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Joakim Svensson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL nr 4/14. Fört vid styrelsens sammanträde den 17 maj på Idrottens Hus i Stockholm.

PROTOKOLL nr 4/14. Fört vid styrelsens sammanträde den 17 maj på Idrottens Hus i Stockholm. PROTOKOLL nr 4/14 Fört vid styrelsens sammanträde den 17 maj på i Stockholm. Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Anders Bromée, v ordförande (AB) Catarina Andersson, ledamot (CA) Elisabeth Lindgren,

Läs mer

Protokoll Nr 5/15 Fört vid styrelsens möte 2015-08-30, Hotel Tapto, Stockholm

Protokoll Nr 5/15 Fört vid styrelsens möte 2015-08-30, Hotel Tapto, Stockholm Protokoll Nr 5/15 Fört vid styrelsens möte 2015-08-30, Hotel Tapto, Stockholm Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Catarina Andersson, ledamot (CA) Elisabeth Lindgren, vice ordförande (EL) Lotta

Läs mer

Protokoll nr 9/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på hotell Quality Hotel Winn, Haninge

Protokoll nr 9/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på hotell Quality Hotel Winn, Haninge Protokoll nr 9/2017 97-109, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2017-08-26 på hotell Quality Hotel Winn, Haninge Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande Putte Eby Sussan Eriksson Lena-Marie

Läs mer

SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 1, 2013 Idrottens Hus Stockholm 1-3

SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 1, 2013 Idrottens Hus Stockholm 1-3 SVENSKA SKRIDSKOFÖRBUNDET PROTOKOLL nr 1, 2013 Idrottens Hus 2013-01-08 114 73 Stockholm 1-3 Protokoll fört vid styrelsens telefonmöte den 8 januari med start kl 20:00. Närvarande: Roger Bodin, Per-Arne

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 3-2010 41-60 Plats: Rica Talk Hotel, Älvsjö Datum: 2010-03-06 Tid: 11.15-19.00 Närvarande: Adjungerade: Lena Arvidsson, Jan Lund-Jensen, Ingrid Ryrholm,

Läs mer

Minnesanteckningar från föreningskonferens på Arlandastad

Minnesanteckningar från föreningskonferens på Arlandastad Minnesanteckningar från föreningskonferens på Arlandastad 2013-04-20 Deltagare: Jonas Schön Nils Larsson Mattias Hadders Peter Andersson Jarle Petersen Lars Hammarström Fredrik Decker Hans Klingvall Göran

Läs mer

PROTOKOLL. Svensk förening för Röntgensekreterare Årsmöte. Tid Torsdagen den 21 september 2006. Plats Conventum Örebro, Röntgenveckan 2006

PROTOKOLL. Svensk förening för Röntgensekreterare Årsmöte. Tid Torsdagen den 21 september 2006. Plats Conventum Örebro, Röntgenveckan 2006 PROTOKOLL Svensk förening för Röntgensekreterare Årsmöte Tid Torsdagen den 21 september 2006 Plats Conventum Örebro, Röntgenveckan 2006 Närvarande Styrelsen: Birgitta Gruvfält, Karolinska Universitetssjukhuset,

Läs mer

Protokoll nr 6/13. Fört vid styrelsens sammanträde den 9 september 2013 på Bosön, Stockholm.

Protokoll nr 6/13. Fört vid styrelsens sammanträde den 9 september 2013 på Bosön, Stockholm. Protokoll nr 6/13 Fört vid styrelsens sammanträde den 9 september 2013 på Bosön, Stockholm. Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande Anders Bromée, v ordförande Ulf Näslund, ledamot Lotta Jegenstam, ledamot

Läs mer

HASTIGHET - senior, junior och ungdom

HASTIGHET - senior, junior och ungdom UTTAGNINGSKRITERIER 2016-2017 HASTIGHET - senior, junior och ungdom Generell beskrivning av Svenska Skridskoförbundets uttagningskriterier. 1. Målsättning Svenska Skridskoförbundets målsättning är att

Läs mer

36 MÖTETS ÖPPNANDE OCH GODKÄNNANDE AV DAGORDNING. Magnus Liljeblad öppnade mötet med att hälsa alla välkomna. Dagordningen godkändes.

36 MÖTETS ÖPPNANDE OCH GODKÄNNANDE AV DAGORDNING. Magnus Liljeblad öppnade mötet med att hälsa alla välkomna. Dagordningen godkändes. 1(4) PROTOKOLL 5/01 TRIALSEKTIONEN Tid 10/11 2001 Kl 10.00-14.30 Plats Kinna Stadshotell, Kinna Deltagare Magnus Liljeblad, sammankallande Tomas Andersson Arne Hedin Veronica Söderman Claes Palm, distriktsansvarig

Läs mer

Protokoll. SCF:s styrelse sammanträde nr 4/06. Lördag 17 juni, Idrottens hus, Örebro Kl 10.00 15.30. Tid och plats

Protokoll. SCF:s styrelse sammanträde nr 4/06. Lördag 17 juni, Idrottens hus, Örebro Kl 10.00 15.30. Tid och plats Protokoll SCF:s styrelse sammanträde nr 4/06 Lördag 17 juni, Idrottens hus, Örebro Kl 10.00 15.30 Anders Björklund, förbundsordförande Peo Johansson Bo Lövstrand Yvonne Mattsson Thomas Rehn Kenneth Simonsson

Läs mer

Svenska Racerbåtförbundet SWEDISH POWERBOAT ASSOCIATION

Svenska Racerbåtförbundet SWEDISH POWERBOAT ASSOCIATION Protokoll styrelsemöte 2 (2016-12-12) Storgatan 28, Stockholm Anmält frånvaro: Anders Stark, Tommy Jakobsson och Jesper Zander Närvarande: Eric Jakobsson, Johan Österberg, Jonas Gustafsson, Mikael Hamrén,

Läs mer

1 Mötet öppnas Roland öppnar mötet och hälsar alla välkomna till Idrottens hus.

1 Mötet öppnas Roland öppnar mötet och hälsar alla välkomna till Idrottens hus. Protokoll till styrelsemöte 1 (2018-01-10) Kallade: Annika Wrenkler, Jeanne Céwe, Johan Johansson, Johan Österberg, Jonas Gustafsson, Josefin Due-Boje, Oskar Samuelsson, Roland Edin och Tommy Jacobsson

Läs mer

Protokolljusterare Bodil Berntsson utses till protokolljusterare.

Protokolljusterare Bodil Berntsson utses till protokolljusterare. Protokoll fört vid styrelsemöte för Gymnastikförbundet Väst, torsdag den 2 februari 2012 klockan 17.30 på Östra Hamngatan 52. Närvarande: Christer Holmgren, ordf, Bodil Berntsson, Sofia Blom 3-8, Margaretha

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 10 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 10 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 10 / 2010 141-159 Plats: Telefon Datum: 2010-06-16 Tid: 19.30-22.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Kerstin Karlsson, Jonny Svensson,

Läs mer

4. Föregående protokoll Föregående protokoll, FS-8, godkändes och lades till handlingarna.

4. Föregående protokoll Föregående protokoll, FS-8, godkändes och lades till handlingarna. FS-PROTOKOLL Nr 9/2016 Datum söndag den 11 december, 2016 Tid Kl. 13.00 16.00 Plats Kansliet, Stockholm Närvarande August Wallén, Fredrik Gundmark, Virpi Alajarva och Johanna Rydberg, Adjungerade Mona

Läs mer

UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK SENIOR och JUNIOR

UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK SENIOR och JUNIOR UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK 2014-2015 - SENIOR och JUNIOR Generell beskrivning av Svenska Skridskoförbundets uttagningskriterier för säsongen för Short Track - Senior 2014-2015 En generell beskrivning

Läs mer

Program Lördag. 19:00 SM-Middag Hotell Scandic Uppsala Nord, Gamla Uppsalagatan 50, Uppsala. Söndag

Program Lördag. 19:00 SM-Middag Hotell Scandic Uppsala Nord, Gamla Uppsalagatan 50, Uppsala. Söndag PROGRAM LÖRDAG Svenska Mästerskapen 2016 Sprint Juniorer, Svenska Ungdomsmästerskapen 2016, ionell Ungdomstävling Svenska Skridskoförbundet och arrangören IF Thor Program Lördag Tid Distans # Par Runda

Läs mer

Protokoll nr 10/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen i Idrottens hus och Scandic hotel Skärholmen

Protokoll nr 10/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen i Idrottens hus och Scandic hotel Skärholmen Protokoll nr 10/2018 85-96, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2018-12-07 08 i Idrottens hus och Scandic hotel Skärholmen Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande Sussan Eriksson, inte 85-88,

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 9-2012 105-127 Plats: Telefon Datum: 2012-05-08 Tid: 19.30-22.15 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Jonny Svensson, Monica Westin, Yvonne

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8 / 2009 132-151 Plats: Telefonmöte Datum: 2009-04-21 Tid: 19.30 22.45 Närvarande: Ulf Gustafsson, Jan Lund-Jensen, Per Olof Larsson (från punkt 133e), Björn

Läs mer

SÄSONGSBÄSTA TIDER. och personligt rekord från tidigare säsong i klassindelning Pojkar till Herrar. P m

SÄSONGSBÄSTA TIDER. och personligt rekord från tidigare säsong i klassindelning Pojkar till Herrar. P m SÄSONGSBÄSTA TIDER och personligt rekord från tidigare säsong i klassindelning Pojkar till Herrar PD PC PB PA Junior Senior Veteran 10 och yngre 11-12 år 13-14 år 15-16 år 17-18 år, 19 år om han är född

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8-2017 129-148 Plats: Telefonmöte Datum: 2017-06-28 Tid: 19.30- Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Anna-Lena Holgersson, Joachim Sköld,

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-05, (TELEFONMÖTE)

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-05, (TELEFONMÖTE) PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-05, (TELEFONMÖTE) NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK, LOUISE BUCKAU, RIKARD WIKLUND, JOHANNA WISFELT, SARA HJULSTRÖM

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Cheerleaderförbundets Årsmöte 2005-01-22

Protokoll fört vid Svenska Cheerleaderförbundets Årsmöte 2005-01-22 Protokoll fört vid Svenska Cheerleaderförbundets Årsmöte 2005-01-22 Plats: Hotell Örgryte, Göteborg. kl: 14.00. Kallade: Samtliga röstberättigade föreningar inom SCF, avgående styrelse, kandidater till

Läs mer

Svenska Skolidrottsförbundet

Svenska Skolidrottsförbundet Svenska Skolidrottsförbundet Styrelsen Protokoll nr 2, perioden 2012-2014 avseende 18 43 Plats: Dag: Bogesunds Slottsvandrarhem, Vaxholm Söndag den 10 juni Tid: Kl 08.30 12.15 Närvarande: Erik Söderberg,

Läs mer

KRITERIER FÖR UTTAGNINGAR SHORT TRACK Seniorer - Juniorer SENIORER

KRITERIER FÖR UTTAGNINGAR SHORT TRACK Seniorer - Juniorer SENIORER KRITERIER FÖR UTTAGNINGAR 2017 2018 SHORT TRACK Seniorer - Juniorer SENIORER Svenskt deltagande Svenska Skridskoförbundet har för avsikt att delta vid världscuper och mästerskap under säsongen under förutsättningen

Läs mer

PROTOKOLL Nr: 2013-004

PROTOKOLL Nr: 2013-004 Protokoll fört vid sammanträde med Förbundsstyrelsen för Sveriges Filatelist-Förbund (SFF) enligt följande: Tid: 2013-05-25--26 Plats: Quality Hotell Prisma, Skövde Närvarande: Rangfors Vivi-Ann, ordf.

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 8-2010 2010-09-04 (10.00-18.00) Elite Grand Hotel, Norrköping Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Åke Knutsson Håkan

Läs mer

Tisdag 20 maj klockan 09:00 till 16:10 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm.

Tisdag 20 maj klockan 09:00 till 16:10 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm. Stockholm 2015-05-20 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 3/15 Tid och plats Tisdag 20 maj klockan 09:00 till 16:10 på s kansli i Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande Roland

Läs mer

Protokoll Nr 11, , 2014

Protokoll Nr 11, , 2014 Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen Tid: 2014-11-22, kl. 14.00 2014-11-23, kl. 12.00. Plats: Scandic, Värnamo. Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Nico Christoforidis (kassör),

Läs mer

Planeringsmöte VBTF. Närvarande: Andreas Wirén, Ronny Olsson, Mikael Haster, Tomas Andersson och Per Häger.

Planeringsmöte VBTF. Närvarande: Andreas Wirén, Ronny Olsson, Mikael Haster, Tomas Andersson och Per Häger. Planeringsmöte VBTF Datum: Lördag 4 juni 2011, i Tväruds skola Gunnarsskog kl 11.00 16.00. Närvarande: Andreas Wirén, Ronny Olsson, Mikael Haster, Tomas Andersson och Per Häger. 1. Föreningar/årsrapporter:

Läs mer

Novemberlöpet 2013 Resultatlistor

Novemberlöpet 2013 Resultatlistor Noveberlöpet 2013 Resultatlistor Funktionärer: Ansvarig Tävlingsledare: Skiljedoare: Speaker: Starter: Assisterande starter: Starters edhjälpare/startbänk: Manuella tidtagare/måldoare: Sekretariat: Tidtagningschef

Läs mer

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-09-14 Munktellarenan, Eskilstuna

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-09-14 Munktellarenan, Eskilstuna Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-09-14 Munktellarenan, Eskilstuna Omfattning 45-61 Beslutande Folke Andersson Birger Fält Karin Dahl Ernst Larsson Gunnar Wall Börje Hansson 45-49 +

Läs mer

Tid , kl Plats SVEMO kansli, Norrköping

Tid , kl Plats SVEMO kansli, Norrköping PROTOKOLL STY 13/2004 1(6) PROTOKOLL STY 13/2004 Sammanträdesdata Tid 2004-11-12, kl 10.00-16.00 Plats SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman

Läs mer

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg.

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg. Protokoll Enduro 2008-1 Sammanträdesdata Tid: 19 Januari Plats: Norrköping Närvarande Robert Svensson RS Sammankallande Patricia Eneroth PE Ledamot Anders Tibbling AT Koordinator 1. MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

1 Erik Wetterdal Thor , Joel Wisting HSK

1 Erik Wetterdal Thor , Joel Wisting HSK Resultat Haga Cup Pojkar 15-16 år Plats 500 m plac 1500 m plac 1000 m plac 3000 m plac 1 Erik Wetterdal Thor 00.43.48 2 02.17.60 1 01.26.03 1 04.49.59 1 180,627 2 Joel Wisting HSK 00.43.36 1 02.18.61 2

Läs mer

Protokoll nr 3/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Steam Hotel, Västerås

Protokoll nr 3/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Steam Hotel, Västerås Protokoll nr 3/2019 22-33, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2019-03-29 30 på Steam Hotel, Västerås Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande Putte Eby Sussan Eriksson Åsa Llinares Norlin,

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET. Styrelseprotokoll nr Plats: Telefonmöte. Datum: Tid:

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET. Styrelseprotokoll nr Plats: Telefonmöte. Datum: Tid: SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 12-2018 159-178 Plats: Telefonmöte Datum:2018-09-10 Tid:18.30-20.40 Närvarande: Stefan Kristoffersen, Camilla Bylund Johansson, Jan Lund-Jensen, Margareta

Läs mer

Säsongbästa 2016 Herrar, 500 m

Säsongbästa 2016 Herrar, 500 m Säsongbästa 2016 Herrar, 500 m 1 David Andersson 35.98 Calgary 13-11-2015 2 Adam Axelsson 37.15 Salt Lake City 03-10-2015 3 Kevin Mercanton 37.84 Inzell-H 27-02-2016 4 David Karlingsjö 37.88 Stavanger-SA

Läs mer

Protokoll. Styrelsens sammanträde nr 1/17. Måndag 20 mars klockan 10:00 till 16:00 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm.

Protokoll. Styrelsens sammanträde nr 1/17. Måndag 20 mars klockan 10:00 till 16:00 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm. Stockholm 2017-03-20 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 1/17 Tid och plats Måndag 20 mars klockan 10:00 till 16:00 på s kansli i Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande Eje Andersson

Läs mer

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) PROTOKOLL STY 14/2004 Sammanträdesdata Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Olle Bergman Bertil

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5)

Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5) Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 7-2006 Plats: Scandic Elmia, Jönköping Datum: 2006-10-22 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 2015-02-26 (20.00-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Jonas Bergqvist Lars Edvardsson Anders Tibbling Nils Granath Gäster Peter Folkeson Arne Hedin Magnus

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (5) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 6-2010 2010-05-15 10.00-15.30 Norrköping, SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Håkan Leeman Per Westling

Läs mer

FÖRBUNDSMÖTESPROTOKOLL

FÖRBUNDSMÖTESPROTOKOLL FÖRBUNDSMÖTESPROTOKOLL fört vid Svenska Skridskoförbundets 100:e förbundsmöte den 19/9 2004 i Göteborg. Lars-Åke Skager hälsade alla närvarande hjärtligt välkomna. Ett extra välkomnande riktades till SOK:s

Läs mer

FS möte nr 6 år 18/19 Globe hotel

FS möte nr 6 år 18/19 Globe hotel 1 (5) FS möte nr 6 år 18/19 Globe hotel 2019-04-26 77-92 Närvarande: Tomas Engholm (TE) Förbundsordförande Martin Klabere (MK) Sekreterare Victoria Wikström (VW) Helen Sundström-Hetta (HS) (telefon) Krister

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11 / 2010 160-178 Plats: Telefon Datum: 2010-06-28 Tid: 19.30-22.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Ann Stålhammar, Jonny Svensson, Lars

Läs mer

Sprinter SM 2016 Ruddalen, Göteborg januari 2015

Sprinter SM 2016 Ruddalen, Göteborg januari 2015 Västsvenska Skridskoförbundet arrangerar Sprinter SM 2016 Ruddalen, Göteborg 16-17 januari 2015 Resultat Västsvenska skridskoförbundet. 1 Funktionärer Tävlingsledare Skiljedomare Starter Eltidtagning Speaker

Läs mer