Låt drömmen bli till verklighet! Kryssning i Söderhavet!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Låt drömmen bli till verklighet! Kryssning i Söderhavet!"

Transkript

1 Club Eriks noga utvalda upplevelser Låt drömmen bli till verklighet! Kryssning i Söderhavet! Los Angeles - Tahiti - Moorea - Fakarava - Rangiroa - Bora Bora - Raiatea När vi strosar i det svalkande vattenbrynet och försöker tänka ut hur vi ska berätta om vår upplevelse vet vi inte var vi ska börja. Bara att detta är självaste visionen av paradiset. Att få se så mycket, bli så väl omhändertagen och umgås med så fina vänner, både gamla och nya. Men vi vill inte bara berätta om vår upplevelse. Vi vill visa er hur vår dröm ser ut. Att stillsamt kryssa mellan de polynesiska öarna ombord exklusiva Oceania Sirena, att bo i sin egen bungalow ovanför det turkosa vattnet på Moorea, att dela med oss av känslan där vågorna får vagga oss till sömns. Följ med oss på vår fantastiska resa. DATUM 22 jan 9 feb 2017 PRIS PER PERSON Balkonghytt :- Projektledare Andrea Rosso andrea.rosso@cluberiks.se Tel: Besöksadress: Saltmätargatan 8, Stockholm T-bana Rådmansgatan Postadress: Box 45405, Stockholm info@cluberiks.se

2 Låt drömmen bli till verklighet! Kryssa i Söderhavet! I PRISET INGÅR Flyg Stockholm Papeete t/r inkl. alla idag kända skatter och avgifter Alla transfers till och från hotell/hamn/flygplats 2 nätter på hotell Santa Monica, Los Angeles inkl. frukost City tur i Los Angeles inkl. svensktalande guide Kryssning 10 nätter ombord Oceania Sirena del i Concierge balkonghytt Helpension ombord på Oceania Sirena Dryckespaket (House Beverage Package) Varierande underhållning och aktiviteter ombord Hamnavgifter, skatter och dricks ombord 3 nätter Hotel Hilton Moorea over water bungalow inkl. halvpension Båttransfer Papeete Moorea t/r 1 natt Hotel Tahiti Nui DATUM 22 jan 9 feb 2017 PRIS PER PERSON Balkonghytt :- Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

3 Låt drömmen bli till verklighet! Kryssa i Söderhavet! PRELIMINÄRA FLYGTIDER DAG FLYG TIDER FLYGTID 22 jan Stockholm-Paris h 22 jan Paris-Los Angeles h 24 jan Los Angeles-Papeete h 08 feb Papeete-Los Angeles h 08 feb Los Angeles-Paris h 9 feb Paris-Stockholm h Hör av er till oss om ni önskar flyga från annan ort än Stockholm/Köpenhamn eller om ni vill ha pris på uppgradering till Busienss Class eller Premium Economy. KRYSSNINGSSCHEMA DAG HAMN ANKOMST AVGÅNG 25 jan Papeete, Tahiti 26 jan Papeete, Tahiti jan Moorea jan Till havs 28 jan Fakarava jan Rangiroa jan Bora Bora jan Bora Bora feb Raiatea feb Raiatea feb Huahine feb Papeete, Tahiti 08.00

4 DAGSPROGRAM Dag 1 22 jan Avresa Flyget till Los Angeles lämnar Stockholm Arlanda i arla morgonstund, med en mellanlandning i Paris. Nu börjar resan till Söderhavet, som trollbundit och fascinerat människor i alla tider. Ni kan se fram emot en plats på jorden synonym med lugn och ro och behagligt väder, samtidigt som den spektakulära naturen kommer att ge er minnen för livet. Dessutom, mycket av Sällskapsöarnas charm ligger i den leende och gästvänliga befolkningen. Ni landar i Los Angeles på eftermiddagen lokal tid där ni möts av vår lokala representant som följer er till ert hotell i Santa Monica. Dag 2 23 jan Los Angeles Denna heldag i Los Angeles börjar med en härlig frukost på hotellet och sedan bär det av på en citytur med svensktalande guide. Eftermiddagen kan ägnas åt egna upptäckter t.ex. det glamourösa Beverly Hills, spännande Venice Beach eller kändistäta Hollywood. Dag 3 24 jan Los Angeles Dagen är fri för egna aktiviteter i Los Angeles. På kvällen är det transfer till flygplatsen, för att kliva ombord på flyget till Franska Polynesien. Det finns möjlighet att förvara bagaget på hotellet under dagen och kanske ta en sista promenad på stranden i Malibu där Hollywoodstjärnorna bor. Dag 4 25 jan Papeete. Tahiti Ni landar på morgonen lokal tid i Franska Polynesiens huvudstad Papeete, beläget på ön Tahiti. Vår guide möter er på flygplatsen och med vår privata busstransfer gör vi först en liten tur i staden med en härlig frukost innan vi åker till hamnen och lyxfartyget Oceania Sirena. Efter ombordstigning kan ni njuta av en läcker lunch ombord. Sedan kan man packa upp, göra sig hemmastadd och ta sig tid till att upptäcka fartyget i lugn och ro eller fortsätta ut i Papeete igen. Fartyget ligger kvar över natten i Papeete.

5 Dag 5 26 jan Moorea På morgonen åker vi vidare till Moorea. Moorea är ett mycket omtyckt resmål, inte bara för oss från kallare breddgrader, utan även av Tahitis befolkning som gärna åker hit för att tillbringa sina lediga helger och semestrar. Det är de vackra vita stränderna och beskrivningen av ön som en enorm exotisk trädgård som lockar. Tropiska dofter, fantastiskt djurliv, vackra floder och vattenfall är några sevärdheter som finns här. Runt ön finns korallrev som gärna besöks av delfiner. Mooreas lagun är perfekt för olika typer av aktiviteter i vattnet; snorkling och dykning m.m. För den som föredrar vandring finns otroligt vackra vandringsleder att utforska. Eftersom Moorea är ett utav våra favoritöar så kommer vi tillbaka och får uppleva Moorea på riktigt efter kryssningen. Dag 6 27 jan Till havs Denna dag tillbringas till havs. Passa på att smälta alla nya intryck medan ni är på väg mot er fjärde söderhavspärla. Dag 7 28 jan Fakarava Rent och äkta drömlikt, är ekosystemet på denna underbara ö hem till extremt sällsynta fåglar, växter och djur. Pittoreska byar och välkomnande människor tillsammans med den spektakulära lagunen skapar ett paradis som ingen annan stans i världen. Dag 8 29 jan Rangiroa Rangiroa betyder oändlig himmel och är Tahitis största atoll. Den har mer än 240 motu, småöar, med mer än hundra hoa, små kanaler, som skiljer dem åt. Rangiroa anses vara en av världens bästa destinationer för dykning och den marina mångfalden saknar motstycke. Som ett pärlband ligger småöarna runt den djupa, turkosa lagunen. Fartygets båtar tar er till piren och väl där kan man strosa längs strandpromenaden, för att sedan ta ett dopp i det kristallklara vattnet. Vi rekommenderar å det varmaste att tillbringa en del av dagen på denna unika och underbara plats.

6 Dag 9 30 jan Bora Bora Välkommen till Bora Bora, denna mytiska och världskända ö. Här kombineras majestätiska berg, skulpterade av utslocknade vulkaner, med förtrollande undervattensmiljöer. Denna plats anses vara en av världens vackraste. Ön omges av ett rev med ytterligare en rad motus i den skimrande lagunen. Färgerna och det magiska ljuset som upplevs här är något exceptionellt och generationer av resenärer har tjusats av denna ö, som trots allt är relativt orörd av den moderna världen. I byarna Vaitape, Anau och Faanui bor endast tillsammans 4600 invånare och deras livsstil upplevs som lugn och idyllisk. James Cook var här år 1777 och ön besöktes också av Louis Antoine de Bougainville år 1786, och bougainvillea, hibiskus och kokospalmer är några av de många växtarter som gör detta jordiska paradis så vackert. Fartyget stannar här över natten och på kvällen kan man uppleva tahitiska dansföreställningar och njuta av en stor måltid med en cocktail eller två, samtidigt som solen går ned i horisonten. Dag jan Bora Bora Bora Bora är även ett shoppingens paradis som bjuder på ett varierande utbud. Ön är världskänd för sina konstgallerier och fina restauranter som samsas med butiker av mer traditionell karaktär där man kan köpa tahitiska pärlor, parfymer, oljor och vackert snidade souvenirer i trä. Dag 11 1 feb Raiatea Raiatea är den heliga ön där templet marae Taputapuatea är beläget. Här samlades kungarna från alla öar för heliga ritualer och ön är också ett kulturellt och historiskt centrum för hela Polynesien. Utmärkande för ön är dess arkeologiska platser, vackra dalgångar med vattenfall och Aopomau River som är omgiven av tropisk djungel. Idag har Raiatea den största andelen av befolkningen på Leeward Islands och ett besök i hamnstaden Uturoa bjuder på en livlig och färgstark marknad med konst-och hantverksbutiker längs vattnet.

7 Dag 12 2 feb Raiatea Dag 13 3 feb Huahine Huahine är en av Franska Polynesiens bäst bevarade hemligheter. Det är egentligen två öar, Huahine-Nui och Huahine-Iti (Stora Huahine och lilla Huahine), med en bro emellan. Huahine är bergig med många vikar. Högsta höjden är den utslocknade vulkanen Mont Turi. De som har besökt Huahine vittnar om en fullkomligt avkopplande atmosfär och självfallet är naturen och stränderna sagolika. Det är inte för intet som Huahine kallas för Den Vilda Ön. En spännande turistattraktion är de nästan två meter långa ålar som kan beskådas och även matas från en bro som går över forsen där de trivs. Dag 14 4 feb Moorea Kryssningen är över och det är dags att åka tillbaka till Moorea och checka in i ett utav våra favorithotell. Hilton Moorea Lagoon Resort.

8 Dag 15 5 feb Moorea Vakna på morgonen och börja med ett dopp i det turkosa vattnet direkt från din bungalow. Dag 16 6 feb Moorea En hel dag till att njuta av paridiset. Dag 17 7 feb Papeete Passa på att njut in i det sista innan det är dags för oss att ta oss vidare till Papeete där vi checkar in på hotell Tahiti Nui. Dag 18 8 feb Hemresa via Los Angeles På väg hemåt. Dag 19 9 feb Åter i Norden Ni landar i Paris sen eftermiddag lokal tid och tar vårt anslutande flyg till Stockholm, där ni landar på kvällen, utvilade och fulla av nya erfarenheter och bekantskaper.

9 Kryssningsfartyget Oceania Sirena Kryssningsfartyget Oceania Sirena har genomgått en stor påkostad renovering och återinvigs Sirena erbjuder all lyx du kan förvänta dig ombord. Sirena är ett elegant systerfartyg till charmiga Regatta, Insignia och Nautica. Nytt efter renoveringen är införandet av två färska kulinariska utbud som erbjuder ännu fler sätt att njuta av det finaste köket till sjöss. Tuscan Steak är en helt ny restaurang med ett utbud av italienska favoriter, saftiga biffar och färska skaldjur inspirerade av Toscana och Polo Grill. The Grand Dining Room omvandlas till Jacques Bistro under lunchen, klassiskt franskt. Red Ginger inbjuder dig att njuta av asiatisk mat på ett helt nytt sätt. Kryssningsfartyget tar 684 gäster, du kan träna i gymet och njuta av deras spa som båda är i världsklass. Du finner flertal salonger, barer och ett kasino. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till Club Eriks upplevelser! Vill du boka den här upplevelsen klickar du på länken här» Du kommer då till hemsidan och där klickar du på knappen Tel: Besöksadress: Saltmätargatan 8, Stockholm T-bana Rådmansgatan Postadress: Box 45405, Stockholm info@cluberiks.se

Söderhavets pärlor! Påskön & Franska Polynesien

Söderhavets pärlor! Påskön & Franska Polynesien Club Eriks noga utvalda upplevelser Söderhavets pärlor! Påskön & Franska Polynesien Peru Påskön & Franska Polynesien Vi besöker unika Påskön med sina världskända och mytomspunna statyer och fortsätter

Läs mer

Spännande kryssning från Köpenhamn via Norge, Island & Kanada till Boston

Spännande kryssning från Köpenhamn via Norge, Island & Kanada till Boston Club Eriks noga utvalda upplevelser Spännande kryssning från Köpenhamn via Norge, Island & Kanada till Boston Köpenhamn Oslo Kristiansand Reykjavik Akureyri Halifax Boston En skön kryssning från Skandinavien,

Läs mer

Söderhavets pärlor! Påskön & Franska Polynesien

Söderhavets pärlor! Påskön & Franska Polynesien Club Eriks noga utvalda upplevelser Söderhavets pärlor! Påskön & Franska Polynesien Santiago Påskön - Franska Polynesien Välkommen ombord fantastiska Oceania Marina! Fartyget är intimt, elegant och lyxigt

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Jorden Runt på 32 dagar: flyg & kryssning Sydney, Söderhavet & Hawaii

Jorden Runt på 32 dagar: flyg & kryssning Sydney, Söderhavet & Hawaii Club Eriks noga utvalda upplevelser Jorden Runt på 32 dagar: flyg & kryssning Sydney, Söderhavet & Hawaii Singapore Australien Nya Zeeland Franska Polynesien Hawaii På världens största hav korsar kryssningen

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

Kryssning från Sydney till Söderhavet & Hawaii

Kryssning från Sydney till Söderhavet & Hawaii Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning från Sydney till Söderhavet & Hawaii Australien - Nya Zeeland - Franska Polynesien - Hawaii - Los Angeles På världens största hav korsar kryssningen både datumlinjen

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

Rom, franska & italienska rivieran under en långweekend i augusti

Rom, franska & italienska rivieran under en långweekend i augusti Club Eriks noga utvalda upplevelser Rom, franska & italienska rivieran under en långweekend i augusti Nice - Portofino - St. Tropez - Nice Följ med på kryssning under en långweekend i Medelhavet som inkluderar

Läs mer

Julkryssning med Miami & Karibien ~Norwegian Cruise Line~

Julkryssning med Miami & Karibien ~Norwegian Cruise Line~ Club Eriks noga utvalda upplevelser Julkryssning med Miami & Karibien ~Norwegian Cruise Line~ Miami - Honduras - Belize - Mexiko Vi lämnar vintern i Sverige och firar jul i Karibien! Följ med oss på en

Läs mer

Drömkryssning runt Hawaii Oahu, Maui, Hawaii & Kauai

Drömkryssning runt Hawaii Oahu, Maui, Hawaii & Kauai Club Eriks noga utvalda upplevelser Drömkryssning runt Hawaii Oahu, Maui, Hawaii & Kauai Hawaii - Oahu - Maui - Kauai & Los Angeles Varje vecka året runt! Kryssa runt Hawaiis öar och upplev så mycket mer

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Höstlovskryssning i Karibien med världens största fartyg Symphony of the Seas

Höstlovskryssning i Karibien med världens största fartyg Symphony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Höstlovskryssning i Karibien med världens största fartyg Symphony of the Seas Florida - Honduras - Mexiko - Bahamas - Florida Med Royal Caribbeans nya fartyg Symphony

Läs mer

Den ultimata Kubakryssningen med lyxkryssaren Oceania Insignia

Den ultimata Kubakryssningen med lyxkryssaren Oceania Insignia Club Eriks noga utvalda upplevelser Den ultimata Kubakryssningen med lyxkryssaren Oceania Insignia Miami Havanna - Cienfuegos - Santiago de Cuba - Port Antonio, Bahamas - Miami Kryssning med eleganta kryssningsfartyget

Läs mer

Frankrikes och Italiens strandpärlor med segelfartyget Sea Cloud II

Frankrikes och Italiens strandpärlor med segelfartyget Sea Cloud II Club Eriks noga utvalda upplevelser Frankrikes och Italiens strandpärlor med segelfartyget Sea Cloud II Livorno Portoferraio (Elba) Portofino Menton Nice Välkommen ombord på de sju havens absoluta drottning,

Läs mer

Weekendkryssning i Medelhavet med Azamara Pursuit

Weekendkryssning i Medelhavet med Azamara Pursuit Club Eriks noga utvalda upplevelser Weekendkryssning i Medelhavet med Azamara Pursuit Nice - Provence (Marseille) - St Tropez - Nice (Villefranche) - Bastia - Rom Njut av en fantastisk vårweekend i Medelhavet

Läs mer

Höstlovskryssning i Karibien ~Harmony of the Seas~

Höstlovskryssning i Karibien ~Harmony of the Seas~ Club Eriks noga utvalda upplevelser Höstlovskryssning i Karibien ~Harmony of the Seas~ Fort Lauderdale - Philipsburg - San Juan - Labadee Att kryssa i Karibien är en dröm för de flesta av oss. Nu kan de

Läs mer

Kryssning från Thailand till Indien med Singapore, Burma och Sri Lanka

Kryssning från Thailand till Indien med Singapore, Burma och Sri Lanka Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning från Thailand till Indien med Singapore, Burma och Sri Lanka Thailand - Indien - Singapore - Burma - Sri Lanka Följ med oss ombord på 5-stjärniga Oceania Nautica

Läs mer

Septemberkryssning runt pärlor i Medelhavet med Harmony of the Seas

Septemberkryssning runt pärlor i Medelhavet med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Septemberkryssning runt pärlor i Medelhavet med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

Kryssningar i Medelhavet: Rom via Toscana & Rivieran till Barcelona i höst

Kryssningar i Medelhavet: Rom via Toscana & Rivieran till Barcelona i höst Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssningar i Medelhavet: Rom via Toscana & Rivieran till Barcelona i höst Rom Florens Pisa Portofino Monte Carlo Marseille Sète Barcelona Följ med på en skön avslappnad

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien

Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien Club Eriks noga utvalda upplevelser Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien Miami Jungfruöarna - Iles des Saintes (Guadeloupe) Dominica Nevis St Barts Azamara Quest tar oss med på

Läs mer

Egyptens fantastiska skatter & lyxig flodkryssning på Nilen

Egyptens fantastiska skatter & lyxig flodkryssning på Nilen Club Eriks noga utvalda upplevelser Egyptens fantastiska skatter & lyxig flodkryssning på Nilen Kairo - Giza - Luxor - Esna - Assuan Följ med på en lyxig upplevelse med svensk färdledning till Egyptens

Läs mer

Försommar i Japan Rundresa och kryssning

Försommar i Japan Rundresa och kryssning Club Eriks noga utvalda upplevelser Försommar i Japan Rundresa och kryssning Japan & Sydkorea Följ med på en härlig vårkryssning i Japan och Sydkorea. Vi spenderar fem dagar i kejsarstaden Kyoto och världsmetropolen

Läs mer

Transatlantisk kryssning våren 2017 med eleganta kryssningsfartyget Oceania

Transatlantisk kryssning våren 2017 med eleganta kryssningsfartyget Oceania Club Eriks noga utvalda upplevelser Transatlantisk kryssning våren 2017 med eleganta kryssningsfartyget Oceania Miami Puerto RIco St. Barts Antigua Barbados Kap Verde Senegal Spanien Portugal Följ med

Läs mer

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Club Eriks noga utvalda upplevelser Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Norge Att färdas med Hurtigruten vintertid är nästan en sakral upplevelse. Norrskenet i kombination

Läs mer

Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar vi flyr vintern och kylan

Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar vi flyr vintern och kylan Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar vi flyr vintern och kylan Fort Lauderdale Aruba - Curacao Bonaire Grand Cayman Följ med oss på en oförglömlig upplevelse

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Exotisk kryssning i Södra Karibien med Celebrity Silhouette

Exotisk kryssning i Södra Karibien med Celebrity Silhouette Club Eriks noga utvalda upplevelser Exotisk kryssning i Södra Karibien med Celebrity Silhouette Florida Aruba Curacao Bonaire Grand Cayman Fly vinterns mörker & snörusk för soliga & varma dagar i Karibien!

Läs mer

Jul och Nyår Spanien Kanarieöarna Madeira Casablanca

Jul och Nyår Spanien Kanarieöarna Madeira Casablanca Club Eriks noga utvalda upplevelser Jul och Nyår Spanien Kanarieöarna Madeira Casablanca Barcelona Casablanca Lanzarote Gran Canaria Teneriffa Madeira Malaga Alicante En varm och härlig kryssning över

Läs mer

Till Havanna & Kubas kust Kryssning med Clipperfartyget Star Flyer

Till Havanna & Kubas kust Kryssning med Clipperfartyget Star Flyer Club Eriks noga utvalda upplevelser Till Havanna & Kubas kust Kryssning med Clipperfartyget Star Flyer Havanna Kubas sydkust Cayman Island Det är svårt att inte bli både nyfiken och fascinerad av den nästan

Läs mer

Kryssning i Alaska med Norwegian Cruise Line

Kryssning i Alaska med Norwegian Cruise Line Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Alaska med Norwegian Cruise Line Seattle - Anchorage - Hubbard Glacier - Icy Strait Point - Juneau - Skagway - Ketchikan - Vancouver Följ med en sju nätters

Läs mer

Kryssning till Lizard Island

Kryssning till Lizard Island Kryssning till Lizard Island På denna kryssning får ni chans att uppleva världens största rev, Stora Barriärrevet, som ligger längs med s norra östkust. Kryssningen är med lyxiga Coral Expeditions. Under

Läs mer

Söderhavets pärlor 23 dagar

Söderhavets pärlor 23 dagar Söderhavets pärlor 23 dagar Avresa 2017: 11/3 DAG-FÖR-DAG-PROGRAM 1 = Antal nätter F = Frukost, L = Lunch och M = Middag Dag 1 Skandinavien Los Angeles 11mar 1 Flyg med Air New Zealand till Los Angeles

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder

Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder Florida Costa Rica Colombia Panama Grand Cayman Mexiko Karibiens värme, grön regnskog och

Läs mer

Kryssning med sol och värme

Kryssning med sol och värme Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning med sol och värme Dubai Muscat Abu Dhabi Upplev några av världens häftigaste platser i kombination med en riktigt härlig kryssning. Storslagna Dubai, en ständigt

Läs mer

Kryssning från Venedig Rom med Dubrovnik & Adriatiska havet

Kryssning från Venedig Rom med Dubrovnik & Adriatiska havet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning från Venedig Rom med Dubrovnik & Adriatiska havet Venedig Dubrovnik Kotor Corfu Crutone Giardini Naxos Sorrento Rom Venedigs vindlande kanaler och romantiska

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Upplev Bangkok och Thailands paradisöar med Star Clipper

Upplev Bangkok och Thailands paradisöar med Star Clipper Club Eriks noga utvalda upplevelser Upplev Bangkok och Thailands paradisöar med Star Clipper Thailand - Malaysia Följ med oss på denna härliga resa med fantastiska Star Clipper! Vi startar resan i Bangkok

Läs mer

Kryssningar i Medelhavet vårkryssning Barcelona, Franska Rivieran & Italien

Kryssningar i Medelhavet vårkryssning Barcelona, Franska Rivieran & Italien Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssningar i Medelhavet vårkryssning Barcelona, Franska Rivieran & Italien Barcelona - Marseilles - Nice Florens Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet.

Läs mer

Caribbean Tour -16. I samarbete med

Caribbean Tour -16. I samarbete med I samarbete med Caribbean Tour -16 Grattis! Ni har valt att lämna Sverige under årets i särklass tristaste månad, november. Ett dubbelt grattis för att ni har den goda smaken att välja soliga Karibien

Läs mer

Kryssa genom Panamakanalen från Miami till Los Angeles

Kryssa genom Panamakanalen från Miami till Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssa genom Panamakanalen från Miami till Los Angeles Miami Colombia Panama Costa Rica Nicaragua Guatemala Mexiko Los Angeles Karibisk värme, grön regnskog och svalkande

Läs mer

Kryssa genom Panamakanalen - från Miami till Los Angeles

Kryssa genom Panamakanalen - från Miami till Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssa genom Panamakanalen - från Miami till Los Angeles Miami - Colombia - Panama - Costa Rica - Nicaragua - Guatemala - Mexiko - Los Angeles Karibisk värme, grön regnskog

Läs mer

Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka

Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka Dubai Abu Dhabi Indien Sri Lanka Thailand Singapore Följ med på en härligt varm och solig kryssning där

Läs mer

Soldränkta Karibiska paradisöar med Azamara Journey

Soldränkta Karibiska paradisöar med Azamara Journey Club Eriks noga utvalda upplevelser Soldränkta Karibiska paradisöar med Azamara Journey Miami - Virgin Islands - St Maarten - St Barts - B.V.I - Dominikanska - Haiti Kliv ombord det mindre och mer genuina

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE RESA PARIS PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR Den vackra staden Paris, Frankrikes huvudstad, är en stad med många sidor och lager. Staden är full av storslagna och välkända monument och sevärdheter, men här

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Utblick från södra halvklotet

Utblick från södra halvklotet Utblick från södra halvklotet - det pulserande Sydney och Söderhavets mytomspunna historia och kultur 24 november 2016-20 dagar Värd: Staffan Heimerson Kryssning till Nya Kaledonien, Vanuatu och Fiji från

Läs mer

Sommarkryssning 10 dagar ombord Norwegian Breakaway

Sommarkryssning 10 dagar ombord Norwegian Breakaway Club Eriks noga utvalda upplevelser Sommarkryssning 10 dagar ombord Norwegian Breakaway Köpenhamn Warnemünde St. Petersburg Helsingfors Stockholm Köpenhamn Följ med oss under 10 dagar, ombord på Norwegian

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Upptäck världen med GO Cruising

Upptäck världen med GO Cruising Upptäck världen med GO Cruising Välkommen till GO Cruising GO Cruising är specialiserade på kryssningar runt om i världen. Det finns otroligt många rederier och resmål att välja mellan och vi kan guida

Läs mer

Kryssning i Italien längs Amalfikusten med Azamara Club Cruises

Kryssning i Italien längs Amalfikusten med Azamara Club Cruises Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Italien längs Amalfikusten med Azamara Club Cruises Rom Sorrento Giardini Naxos Valletta Porto Empedocle Amalfi en av världens vackraste kuststräckor. Här

Läs mer

Kryssning i Centralamerika Mayakultur, strandparadis & regnskog

Kryssning i Centralamerika Mayakultur, strandparadis & regnskog Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Centralamerika Mayakultur, strandparadis & regnskog Fort Lauderdale Grand Cayman Colombia Panama Costa Rica Cozumel Vi börjar resan i Fort Lauderdale, Florida

Läs mer

Club Eriks Gastronomiresor i Europa Kulinarisk weekend i Lyon & Bourgogne

Club Eriks Gastronomiresor i Europa Kulinarisk weekend i Lyon & Bourgogne Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Gastronomiresor i Europa Kulinarisk weekend i Lyon & Bourgogne Frankrike: Lyon & Bourgogne VFölj med till en av de mest klassiska mat- och vinregionerna storstaden

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Rundresa på Kuba med salsaddrottningen Maria Llerena

Rundresa på Kuba med salsaddrottningen Maria Llerena Club Eriks noga utvalda upplevelser Rundresa på Kuba med salsaddrottningen Maria Llerena Havanna - Vinales - Trinidad - Cienfuegos - Varadero Det är svårt att inte bli både nyfiken och fascinerad av den

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Kryssning i november med Azamara från Miami till Västindien

Kryssning i november med Azamara från Miami till Västindien Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i november med Azamara från Miami till Västindien Miami St. John Nevis St. Maarten St. Barts Virgin Gorda Azamara Quest tar oss med på en västindisk upptäcksfärd

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Kryssning i Medelhavet september Barcelona, Rivieran, Florens & Rom

Kryssning i Medelhavet september Barcelona, Rivieran, Florens & Rom Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Medelhavet september Barcelona, Rivieran, Florens & Rom Barcelona - Toulon - Nice Florens Rom - Neapel Följ med på en vacker kryssning i Medelhavet i september.

Läs mer

Drömmar blir till verklighet Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar

Drömmar blir till verklighet Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar Club Eriks noga utvalda upplevelser Drömmar blir till verklighet Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar Miami Curacao Bonaire Aruba Barbados - St. Lucia St. Kitts Nevis St. Maarten Följ med oss

Läs mer

Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder

Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder Florida Costa Rica Panama Colombia Grand Cayman Mexiko Karibiens värme, grön regnskog och

Läs mer

Kryssning jul & nyår Fyra spännande platser i Indien

Kryssning jul & nyår Fyra spännande platser i Indien Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning jul & nyår Fyra spännande platser i Indien Abu Dhabi Oman Cochin Mangalore Goa Mumbai Dubai Följ med på en härligt varm kryssning i jul och nyår där vi får

Läs mer

Kryssning Singapore till Sydney Australien och Stora Barriärrevet

Kryssning Singapore till Sydney Australien och Stora Barriärrevet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning Singapore till Sydney Australien och Stora Barriärrevet Singapore - Bali - Darwin - Cairns - Airle Beach - Brisbane - Newcastle - Sydney Stora Barriärrevet

Läs mer

Kryssning i Medelhavet som har allt Barcelona, Ibiza, Rivieran, Florens & Rom

Kryssning i Medelhavet som har allt Barcelona, Ibiza, Rivieran, Florens & Rom Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Medelhavet som har allt Barcelona, Ibiza, Rivieran, Florens & Rom Barcelona Ibiza Marseille Cannes Nice Florens Rom Den här kryssningen i västra Medelhavet

Läs mer

Jorden Runt-resa Kalifornien Japan med kryssning runt Hawaii

Jorden Runt-resa Kalifornien Japan med kryssning runt Hawaii Club Eriks noga utvalda upplevelser Jorden Runt-resa Kalifornien Japan med kryssning runt Hawaii Kalifornien Hawaii Japan Har du alltid drömt om att åka längs Kaliforniens vackra kust, att segla runt Hawaiis

Läs mer

Kryssning till Västindien i november med Azamara Quest från Miami

Kryssning till Västindien i november med Azamara Quest från Miami Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning till Västindien i november med Azamara Quest från Miami Miami St. John Nevis St. Maarten St. Barts Virgin Gorda Azamara Quest tar oss med på en västindisk

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

Kryssning till Papua Nya Guinea Paradisöar, Brisbane och Sydney

Kryssning till Papua Nya Guinea Paradisöar, Brisbane och Sydney Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning till Papua Nya Guinea Paradisöar, Brisbane och Sydney Brisbane - Alotau - Milne Bay - Kitava - Rabaul - Kiriwina Conflict Islands - Kawanasausau - Sydney Öarna

Läs mer

14 dagars resa till Australien med fokus på östkusten och öarna i Queensland. Rundresa med australisk guide.

14 dagars resa till Australien med fokus på östkusten och öarna i Queensland. Rundresa med australisk guide. East Coast Adventure 14 dagars resa till med fokus på östkusten och öarna i Queensland. Rundresa med australisk guide. Höjdpunkter på resan: Brisbane Moreton Island Australia Zoo Fraser Island Airlie Beach

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

The Spirit of real Crete!!

The Spirit of real Crete!! The Spirit of real Crete!! Dag 1 Dag 2 Avgång från Malmö/sturup Airport den 26 maj-2016 kl. 16,40 med ankomst Chania flygplats kl. 20,55 Transfer till Sunny Bay Hotel, Kissamos på Västra Kreta för incheckning.

Läs mer

Kryssning Karibien & Centralamerika exotiska stränder, regnskog & mayakultur

Kryssning Karibien & Centralamerika exotiska stränder, regnskog & mayakultur Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning Karibien & Centralamerika exotiska stränder, regnskog & mayakultur Florida Mexiko Honduras Costa Rica Panama Colombia Grand Cayman Karibiens värme, grön regnskog,

Läs mer

Indonesien Norra Sulawesi Kombination Bangka & Lembeh

Indonesien Norra Sulawesi Kombination Bangka & Lembeh Indonesien Norra Sulawesi Kombination Bangka & Lembeh Sida 1/3 Färggranna korallrev, spektakulära väggdyk, sällsynta fiskararter och underbar natur gör norra Sulawesi till en drömdestination. Med ett unikt

Läs mer

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING RESA CHAMONX VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC Chamonix, egentligen Chamonix-Mont-Blanc, är en ort belägen i regionen Rhône-Alpes i östra Frankrike, vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc. Chamonix är till

Läs mer

Los Angeles, Santa Barbara & Kryssning längs Mexikanska Rivieran

Los Angeles, Santa Barbara & Kryssning längs Mexikanska Rivieran Club Eriks noga utvalda upplevelser Los Angeles, Santa Barbara & Kryssning längs Mexikanska Rivieran Santa Barbara - Los Angeles - Puerto Vallarta - Mazatlán - Cabo San Lucas Följ med oss på en oförglömlig

Läs mer

Östersjökryssning i sommar från Stockholm till Helsingfors, Riga, Tallinn & St Petersburg

Östersjökryssning i sommar från Stockholm till Helsingfors, Riga, Tallinn & St Petersburg Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning i sommar från Stockholm till Helsingfors, Riga, Tallinn & St Petersburg Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga För första gången någonsin

Läs mer

Vi kryssar runt Östersjön med Jewel of the Seas

Vi kryssar runt Östersjön med Jewel of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Vi kryssar runt Östersjön med Jewel of the Seas Sthlm - St. Petersburg - Helsingfors - Tallinn - Visby - Sthlm Under denna kryssning med Jewel of the Seas kommer vi

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Kryssning i västra Karibien med Allure of the seas

Kryssning i västra Karibien med Allure of the seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i västra Karibien med Allure of the seas Miami Mexico - Jamaica Haiti Ombord på Allure of the Seas får du givetvis vara hur lat du vill, men önskar du en resa

Läs mer

Upplev Östersjöns pärlor Kryssning med Serenade of the Seas

Upplev Östersjöns pärlor Kryssning med Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Upplev Östersjöns pärlor Kryssning med Serenade of the Seas Stockholm - St Petersburg - Tallinn - Helsingfors - Visby Följ med oss under en härlig vecka ombord på Royal

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Kryssning i Karibien exotiska paradisöar med lyxkryssare

Kryssning i Karibien exotiska paradisöar med lyxkryssare Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Karibien exotiska paradisöar med lyxkryssare Florida Grand Cayman Colombia Aruba Curacao Bonaire Fly hösten och ladda batteriet inför den kommande vintern

Läs mer

Kryssning till Israel med Azamara Journey

Kryssning till Israel med Azamara Journey Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning till Israel med Azamara Journey Grekland Cypern Israel Grekland Vi startar äventyret med en vistelse i antikens Aten innan vi beger oss iväg på en skön avslappnad

Läs mer

Long stay på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella

Long stay på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella Club Eriks noga utvalda upplevelser Long stay på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella Spanska solkusten i Marbella, Costa del Sol, Andalusien Fly höstens regn och rusk och följ med Club Eriks till

Läs mer

Skattehuset Mauritius 2015

Skattehuset Mauritius 2015 Skattehuset Mauritius 2015 Den välkända paradisön Mauritius breder vackert ut sina tropiska sandtränder i Indiska Oceanen. Vattnet är turkosfärgat och snorklingen är i världsklass. För den som stannar

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

Kryssa genom Panamakanalen från Los Angeles till Miami

Kryssa genom Panamakanalen från Los Angeles till Miami Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssa genom Panamakanalen från Los Angeles till Miami Los Angeles - Mexiko - Guatemala - Nicaragua - Costa Rica - Panama - Colombia - Miami Karibisk värme, grön regnskog

Läs mer

Yachtcharter i Quirimbas

Yachtcharter i Quirimbas Yachtcharter i Quirimbas MOÇAMBIQUE 8 dagar/7 nätter Om ni gillar att vara ute på havet är detta den perfekta semestern för hela familjen eller för kompisgänget! Njut av lyxen ombord på en yacht där ni

Läs mer

Upptäck Portugals rika skatter med Hurtigruten

Upptäck Portugals rika skatter med Hurtigruten Club Eriks noga utvalda upplevelser Upptäck Portugals rika skatter med Hurtigruten Portugal - Azorerna - Madeira Denna spännande nyhet med Hurtigrutens MS Midnatsol innehåller det bästa av Portugals rika

Läs mer

Fira Nyår i Karibien ombord nya fartyget Celebrity Edge!

Fira Nyår i Karibien ombord nya fartyget Celebrity Edge! Club Eriks noga utvalda upplevelser Fira Nyår i Karibien ombord nya fartyget Celebrity Edge! Florida - Puerto Rico - B.V.I - St Maarten Fira in det nya året ombord på den nya kryssningsfartyget Celebrity

Läs mer

Kryssning längs Nordamerikas västkust Vancouver, Kanada Los Angeles, USA

Kryssning längs Nordamerikas västkust Vancouver, Kanada Los Angeles, USA Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning längs Nordamerikas västkust Vancouver, Kanada Los Angeles, USA Vancouver Nanaimo Astoria San Francisco Santa Barbara Los Angeles Följ med på en spektakulär

Läs mer

Kryssning Japan och Sydkorea Vackert klätt i körsbärsblom

Kryssning Japan och Sydkorea Vackert klätt i körsbärsblom Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning Japan och Sydkorea Vackert klätt i körsbärsblom Tokyo - Osaka - Mt Fuji - Kobe - Kyoto - Kochi - Aomori - Fukuoka - Busan Tillsammans upplever vi ett Japan

Läs mer

Svalbard ~i isbjörnarnas rike~

Svalbard ~i isbjörnarnas rike~ Club Eriks noga utvalda upplevelser Svalbard ~i isbjörnarnas rike~ Svalbard Hurtigruten har seglat i dessa farvatten sedan 1896 och skaffat sig enastående erfarenheter av Svalbard. Nu är det din tur att

Läs mer

Kryssning i Asien Hongkong Vietnam Thailand Singapore

Kryssning i Asien Hongkong Vietnam Thailand Singapore Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Asien Hongkong Vietnam Thailand Singapore Hongkong Vietnam Thailand Singapore Vi reser till Hongkong, upplever tre stopp i Vietnam, övernattar i Thailands

Läs mer