ÄLMHULTSBLADET. Sortera mera - en hjälp för flera! #walkthewalk s.2. Traineeprogram på Kungens Kurva s.3. Blåsippan - världsledande S.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÄLMHULTSBLADET. Sortera mera - en hjälp för flera! #walkthewalk s.2. Traineeprogram på Kungens Kurva s.3. Blåsippan - världsledande S."

Transkript

1 39 19 september 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET #walkthewalk s.2 Traineeprogram på Kungens Kurva s.3 Blåsippan - världsledande S.6 Sortera mera - en hjälp för flera! Vi har tidigare i Älmhultsbladet berättat om det nystartade nätverket Sustainable Älmhult, vars syfte är ansvara för att IKEA i Älmhult levererar mot målen i People & Planet Positive Nätverkets arbete är indelat i tre områden; Transport, Awareness och Community Involvement. Nu är det dags för den första aktiviteten för Community Involvement-gruppen och din hjälp behövs. Läs mer på s. 4

2 39 19 septemberi RÅGRUND årets badrumsserie! Plaza Interiör har utsett RÅGRUND till årets badrumsserie. Deras motivering löd: Vi gillar att den här serien inte kräver några renoveringsingrepp utan att man kan få ett snyggt badrum på nolltid. Fin och genomtänkt design med omtanke kring detaljerna. Kul, eller hur? Visning av oktobernyheterna På IKEA varuhusen har det nu skapats plats för massor av fina höstnyheter, som består av allt mellan textilier och möbler. För dig som är extra nyfiken bjuder IKEA i Älmhult in till visning av Oktobernyheterna den 2 oktober kl Läs mer och anmäl dig på #walkthewalk för klimat förändring! #walkthewalk är en kampanj för att visa de stora ledarna i världen under UN Climnate Summit i New York City den 23 september att vi som människor och IKEA medarbetare bryr oss om klimatförändringarna och vi förväntar oss att de gör detsamma. Läs mer om hur du kan bidra på ÄLMHULTSBLADET Utgivare IKEA AB Ansvarig utgivare Mattias Lindqvist Redaktion Cecilia Petersson och Hanna Pålsson Manusstopp Tisdagar Utgivning Fredagar Tryckkostnad 3,80 SEK per ex Postnummer 05/15 Telefon Fax E-postadress redaktionen E-postadress Saker & Ting Älmhultsbladet på IKEA Inside Älmhultsbladet som webbtidning Tips! Webbtidningen når du hemifrån Älmhultsbladet in English Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen!

3 39 19 september Kungens (karriär-) kurva - Nytt traineeprogram på IKEA TEXT: CECILIA PETERSSON, I slutet av augusti samlades de åtta studenter som jobbat sig igenom sommaren och gjort premiär för IKEA Student Trainee Program. För att komma vidare i Traineeprogrammet samtidigt som en hösttermin i skolan väntade, var en höststartssamling passande. Studenterna har fått olika erfarenheter på varuhuset och fick en chans att summera sommaren. De deltagande gavs en uppgift, nämligen att fundera över sitt bästa sommarminne på IKEA och illustrera detta. Sju av Traineeprogrammets studenter tillsammans med personal från HR. Då årets sommar tog fart gjorde den det ikapp med ett unikt koncept och Trainee Program på IKEA blev det första året för ett gäng ambitiösa universitetsstudenter att erbjudas en utmaning utöver skolan, samt jobb under skolledigheten. De har jobbat på olika avdelningar som Recovery, Gröna rummet, köksavdelningen logistik och i kassan. Teckningarna varierade och resulterade i ett bevis på det som nu kickats igång. Åtta redovisande kvitton på ett deltagande i en kreativ och kul kurva, med riktning mot framtiden. Programmet utbildar via sommarjobb på varuhuset, på minst två avdelningar och under minst tre års tid. Tillsammans med temakvällar i IKEA-anda är målet att se en utvecklingskurva för en potentiell framtid inom företaget. En utvecklingskurva som tar fart på Kungens kurva, varuhuset som är först ut med att verklighetsställa programmet. Programmet innebär alltså en kombination av egna studier och jobb på IKEA. De ansökande studenterna skulle ha tre års studier framför sig och väl antagna får de nu även somrarna säkrade med jobb, vilket också innebär en trygg inkomst. Under det tredje året erbjuds sommarjobb på ett varuhus utomlands och många kontakter kan knytas. Möjligheterna inom IKEA växer stora på tre år. Rosanna har ritat hur hon under sommaren har haft full fart i köket på IKEA. Rosanna läser till vardags informationsdesign på Mälardalens högskola.

4 39 19 septemberi Sortera mera - en hjälp för flera! TEXT: MALIN SENNEVALL Selin Hult, en inspiration för Community Involvement gruppen. Vi har tidigare i Älmhultsbladet berättat om det nystartade nätverket Sustainable Älmhult, vars syfte är att ansvara för att IKEA i Älmhult levererar mot målen i People & Planet Positive Nätverkets arbete är indelat i tre områden; Transport, Awareness och Community Involvement. Nu är det dags för den första aktiviteten inom för Community Involvementgruppen och din hjälp behövs. Runt om Älmhult finns det ett antal kort tidsboende för flyktingar, dit flyktingar kommer för att bo ett tag innan de förhoppningsvis kan börja sin väg in i samhället och flytta vidare. Många av flyktingarna kommer tomhänta och äger enbart kläderna de har på sig. De har ett stort behov av många saker som vi tar för givet kläder, leksaker och annat som gör livet i vårt samhälle värdigt. Nu vänder sig Community Involvementgruppen till alla IKEA medarbetare i Älmhult. Många av oss har ett överflöd av det som dessa flyktingar inte har någonting av. Har barnen blivit större och växt ifrån sina lek-

5 39 19 september Community Involvement Group består av: Margaretha Björkander Ken Ruter Barbara Schäfer saker, eller växt ur sina kläder? Kanske har du själv gjort en garderobsrensning och fått högar med kläder som du inte vet vad du ska göra av? Community Involvement vill skicka det vidare till behövande och kommer därför arrangera en två dagars insamling på Aktivitetshuset. Det insamlade kommer köras och delas ut till människor som idag bor på ett arrangerat flyktingboende i vårt närområde. Gruppen har hämtat inspiration hos Selin Hult som, för några månader sedan på eget initiativ, startade en insamling av kläder och leksaker för behövande via Facebook. Responsen blev stor och resulterade i två fullpackade bilar, med saker från elva familjer, som kördes till ett boende i södra Sverige och gladde både barn och vuxna. De har ett ständigt behov av kläder och saker, det är många flyktingar som kommit utan någonting, berättar Selin. På det ställe jag besökte gjorde de så att de delade upp kläderna efter vad som var för män och kvinnor, barn och tonåringar. De mest nyanlända fick förtur till sakerna eftersom att de som bott där ett tag redan hade hunnit få en del, berättar Selin. Selin menar att det här är ett väldigt enkelt och bra sätt att göra sig av med gamla, men fullt dugliga kläder och saker. Det går med säkerhet till en bra sak och direkt till dem som behöver hjälpen. Just enkelheten är väldigt viktig för Community Involvement-gruppen. Behovet av hjälp är inte långt bort. Det ska vara lätt för alla att bidra och det här känns som en självklar första utmaning att ta tag i, säger Ken Ruter, ansvarig för gruppen. Gruppen betonar att även om de självklart uppskattar att man vill skänka mycket och varierat, så är det viktigt att tänka hyfsat säsongsbetonat, framförallt när det gäller kläder. Gamla badkläder kan man med fördel vänta med till nästa år. Behovet just nu är framförallt störst när det gäller, vinterkläder och skor, leksaker, blöjor, barnvagnar, trehjulingar och sparkcyklar. För att visa en respekt för flyktingarna är det viktigt att det som skänks är helt och rent. Dessutom vill många väldigt gärna lära sig svenska, så även böcker och filmer på svenska välkomnas. På det utvalda boendet bor det, från och med oktober, nästan 150 personer. De boende stannar mellan en och fyra månader och Migrationsverket gör veckovisa besök för att kontrollera samt ge råd och stöd. Community Involvment gör sin första insamling på Aktivitetshuset den 30/9 och 1/10 båda dagarna kl Där kommer sedan frivilliga att sortera kläderna för att det ska gå så smidigt som möjligt när de sedan ska delas ut till de behövande. Älmhultsbladet återkommer med bevakning från projektet och självklart med rapport från överlämningen! Insamlingsdatum och tider på Akivitetshuset 30/9 och 1/10 kl

6 39 19 septemberi Blåsippan ska bli världsledande som arbetsplats TEXT: HANNA PÅLSSON Efter att ha ställt sig frågan vilken arbetsmiljö kommer vi behöva i framtiden? så drog IKEA of Sweden strax innan sommaren igång projektet Future Blåsippan. Syftet är att utveckla ett av de viktigaste områdena för medarbetarna, deras arbetsplats. Projektets uppgift är att identifiera både vilka nödvändiga och specifika behov medarbetarna behöver för att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt. Detta ska sedan analyseras och fungera som hjälp till att utveckla det framtida kontoret. Målet med detta projekt är att skapa en världsledande plats att jobba på, säger Alenka Rosenqvist, ordförande i projektets styrgrupp. Vi behöver ett kontor med en äkta IKEA identitet som sticker ut 2020 och framåt, men vi behöver göra det rätt och tillsammans. Utöver budget och tidsplan behöver vi nu i den inledande fasen utreda vad medarbetarna anser vara en fantastisk arbetsplats att jobba på. Vilka är våra behov och hur kan de bli tillgodosedda, menar Janett Engblom, Project Manager, IKEA of Sweden. För att reda ut detta gjordes till en början en mätning under vecka 24 kring hur beläggningen på mötesrum och arbetsstationer ser ut på IKEA of Sweden. På detta sätt kan vi identifiera och analysera vad som görs och vilka behov medarbetarna har i sitt dagliga arbete. Vi kan då se hur vi skulle kunna stödja dessa behov och samtidigt skapa en bättre balans i byggnaden. Detta är ett arbete som nästan bara börjat. Alenka menar att det är viktigt att hålla ett bra tempo i projektet, men det är viktigare att det görs rätt och inte stressas på.

7 39 19 september NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Lefteris Makanikas ny Activity Coordinator BA Cooking, Eating & Decoration IKEA of Sweden Vi är glada att kunna meddela att Lefteris Makanikas den 1 september startade på BA Cooking, Eating & Decoration som Activity Coordinator. Lefteris kommer att arbeta tillsammans med Tommy Carlsson. Lefteris kommer närmast från ROIG (Retailers Outside of IKEA Group) Supply team i Athen, där han de senaste 6 åren arbetat som Supply BA Specialist. Tidigare har Lefteris haft olika roller i varuhuset i Athen. Lefteris, varmt välkommen till BA Cooking, Eating & Decoration. Monica Konicek Supply Manager BA Cooking, Eating and Decoration IKEA of Sweden Michael Nilsson ny HR-chef på DC Älmhult Jag är glad att meddela att Michael Nilsson har antagit rollen som HR-chef på DC i Älmhult. Michael har arbetat inom HR-området i flera år och har en bred erfarenhet inom HR från olika företag. Jag är övertygad om att Michaels erfarenhet och personlighet kommer att bidra mycket till utvecklingen av DC Älmhult. Michael började sitt nya uppdrag den 11 september. Varmt välkommen Michael! Pernilla Borg DS Operations Manager Nordics Maria Fröberg Larsson ny Recruitment Specialist på IKEA AB Vi är glada att få annonsera att Maria från och med 1 september kommer arbeta hos oss på IKEA AB i rollen som Recruitment Specialist. Välkommen till oss! AnnaMaria Edring, Team Leader Recruitment IKEA AB HR Service Centre

8 39 19 septemberi NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Joakim Lange ny Demand Planner BA Lighting, IKEA of Sweden Vi välkomnar Joakim Lange till affärsområde Belysning från den 1 september. Joakim startade på IKEA Han har sedan dess haft flera olika roller; Shop keeper för Belysningsavdelningen, Demand Planner på BA Living room & Workspaces samt Task Leader för Demand Planner gruppen. Joakims kompetens inom Supply Chain och hans erfarenhet inom belysning kommer att vara av stort värde i hans nya uppdrag. Varmt välkommen till Lighting Joakim! Tack Joakim för ditt hårda arbete med att säkra den dagliga tillgängligheten för våra kunder. Din passion för prognostisering och din förmåga att säkra säljplaner genom ett gott samarbete över funktionella gränser har varit av stort värde för oss. Lycka tilll i ditt nya uppdrag! Paul Björnsson, Supply Mgr. Andreas Johansson, Dep. Supply Mgr. BA Lighting, BA Living room & Workspaces, IKEA of Sweden IKEA of Sweden Jenny ny Need Planner BA Lighting, IKEA of Sweden Vi välkomnar Jenny Zeng som Need Planner för affärsområde Belysning från den 1 september. Jenny började sin IKEA-karriär Jenny har haft flera olika uppdrag inom supply. Bland annat har Jenny jobbat som Supply Planner för Belysning på Trading i Kina där hon också ledde implementeringen av One Supplier Capacity. Jenny, dina erfarenheter och kompetenser kommer att vara till stort värde i din nya roll. Varmt välkommen till Lighting! Tack Jenny för din fina arbetsinsats och din passion för att säkra den dagliga tillgängligheten för våra Belysningskunder världen över. Vi önskar dig lycka till i din nya roll på Belysning! Paul Björnsson Jonas Tolgén Supply Mgr. Deputy Business Development Mgr. BA Lighting, IKEA of Sweden Trading Area Greater China Shabnam ny Supply Administrator Planner BA Lighting, IKEA of Sweden Vi välkomnar Shabnam Najmabadiny som Supply Administrator för affärsområde Belysning från den 1 september t.o.m. 31 januari Syftet med rollen är att avlasta och supportera Need Planners och Demand Planners. Shabnam har precis avslutat sin andra magisterexamen vid Lunds universitet; den sista examen inom Asian Studies. Senast kommer hon från en roll som administratör på Toyota i Teheran. Varmt välkommen till Lighting, Shabnam! Paul Björnsson Supply Manager BA Lighting, IKEA of Sweden

9 39 19 september NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Olov Hjalmarsson ny DC Manager på DC Älmhult Jag är glad att meddela att Olov Hjalmarsson har antagit rollen som DC Manager på DC i Älmhult. Olov har arbetat i många år på IKEA och bidragit med värdefulla erfarenheter i olika roller inom DS, och jag är övertygad om att Olovs ledarskap i kombination med hans breda erfarenhet inom DS kommer att gagna DC Älmhults fortsatta utveckling. Olov tillträder sin nya roll den 1 oktober. Varmt välkommen, Olov! Pernilla Borg DS Operations Manager Nordics Mia (Marie-Louise) Westman, ny projektledare Future Blåsippan Behovet av kommunikation och förändringsaktiviteter relaterade till ombyggnationen av Blåsippan är stort. Mia har mycket god erfarenhet inom change management och kommunikation, och kommer verkligen bidra som Project Leader Communication & Change management fr.o.m. 1 november. Varmt välkommen! Tack Mia för ditt bidrag på Textil sedan 2000, som Product Support, Info Responsible och Project Controller, samt i förändringsprojekt som bidragit till ett bättre IKEA. Tack och lycka till! Janett Engblom Proj Mgr Future Blåsippan Fredrik Engman Bus Nav Mgr BA TEX Tack! Jag vill tacka mina arbetskamrater kollegor o Ikea AB för blommor och presenter när jag slutade på IKEA efter 34 år. Hälsningar Eva

10 Älmhultsbladet septemberi 2014 LEDIGA JOBB PÅ IKEA OCH IKANO IT Solution Analyst a är lyckv ara att väg på IKEA Components AB, Älmhult We are now looking for an IT Solution Analyst for the area of supply, transport and logistics. In this role you optimize the utilization and development of our business system, M3, and tools. For more information go to IKEA inside Ja driv g passs av ion a m m det är okej att göra fel Släpp din in art being pinside.ikea.com thing ge of some loss inredare re BIG är heen känsla Helpdesk co-worker men skap IKEA IT Älmhult/Helsingborg We are expanding and are looking for new co-workers that speak multiple languages! INSIDE.IKEA.COM Ja driv g passs av ion Släpp a m m din in loss inredare re det är okej att göra fel BIG e nkelh heen känsla E är IT Architects art being p ing th of somte IKEA IT is now hiring IT Architects! ge men skap We believe that all people are talents! For the position as IT Architect we believe that you may be working within architecture today. However it could be that you are working within Solution or Service management, or maybe within our supply chain business. If you are the right person, do not let your current assignment hold you back. INSIDE.IKEA.COM i nr e k a släpp loss potentialen ätt gas r Ifrå ritete o akt styr bara der id n u amt fr gör saker annorlunda

11 39 19 september INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Missing Peoples informationsoch utbildningsträff 25/9 Informationsturné, vi berättar om vår verksamhet, och hur du som volontär kan vara delaktig. Torsdag 25/9, kl 19- ca Du behöver givetvis inte vara medlem eller registrerad i skallgångsregistret för att delta på informations- och utbildningsträffen. Alla är varmt välkomna! Fika till självkostnadspris. Plats: Best Western Hotel Royal Corner Liedbergsgatan 11, Växjö Anmälan senast 22/9: Nu startar kidsvolleyträningen! Start 1/10 v.40 Onsdagar i Klöxhult Ta chansen att testa kidsvolley en fartfylld och rolig bollsport. För dig som går i åk 2 och åk 3 Kontaktperson: Hanna Kroon Välkommen! Med vänliga hälsningar Missing People Sweden LUNCHMUSIK Torsdag25 sept kl Mary Chard Petersson, orgel. Efter musiken i kyrkan hälsas alla välkomna till lunch för 50 kr i Kyrkbackssalen I samarbete med Sensus TEST LAB STÄNGT IKEA Test Lab har stängt 24/9-25/9 pga. Kick-off. Loppis i Osby 18/10 För sjunde året i rad arrangerar Ladies Circle loppis i Ekstrands lager, S. Portgatan 28 i Osby. Lördagen 18/10, kl Hyr ett bord av oss och ta med dina saker och sälj dem. 100 kr/bord Du som är i behov av lite nygammalt kom till oss och fynda! Även försäljning av fika och nygrillad korv hela dagen. För bokning av bord och info, kontakta: Kajsa Eek, Mobil Genom oss stödjer du Barndiabetesfonden! Hjärtligt välkomna! Med vänlig hälsning Ia Sjöstedt, Ladies Circle, Osby

12 39 19 septemberi AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS EM-kval Sverige - Ryssland Torsdag 9 oktober fredag 10 oktober 2014 I priset ingår: Matchbiljett Tåg tur o retur (från Älmhult eller Växjö) Reseledare Hotell på centralt hotell, del i dubbelrum Frukostbuffé Pris: kronor Avresa torsdag förmiddag ca från Älmhult. Incheckning på hotellet Hemresa fredag ca efter en god lunch i ett soligt Stockholm. Ni kan även välja flyg från Växjö för kronor per person. Anmälan och betalning på Aktivitetshuset. Anmälan är bindande. Loppis I samband med höstens Barnteaterföreställningar kommer det att anordnas BARNLOPPIS på Aktivitetshuset klockan Kom och fynda barngrejor kläder, skor, leksaker m.m. Bord bokas via eller tfn Begränsat antal platser. Teaterföreställningarna är den 18 oktober och den 15 november. Julmarknad Hösten är här och då börjar vi planera inför årets julmarknad. Vill du vara med? Torsdagen den 27 november klockan bjuder vi in till årets Julmarknad på Aktivitetshuset. Karameller, dörrkransar, hemsytt, smycken, virkat, keramik... ja, listan kan göras lång. Vad som helst, kom hit och sälj din specialitet till IKEA kollegor med familj. Ring och boka ditt bord på eller via mail Begränsat antal platser. Vi kommer att servera glögg och pepparkakor och lite annat gott... Boule med Vuxenklubben Vi inbjuder till IKEA mästerskap i BOULE tisdagen den 30 september kl Plats: Boulebanan utanför Aktivitetshuset. Bilda 2 mannalag och anmäl er till Hasse eller Evert: tel.nr. 0709/ eller 0476/14148 senast den 28 september. Vi bjuder på något gott, priser utdelas. Alla vuxenklubbare är hjärtligt välkomna att anmäla sig. Hasse/Evert

13 39 19 september AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS SAUK fortfarande skeptisk - and some fu..ing music Showen Tillfälligt avbrott fast anpassad för livescenen. Frätande förankrad i själva livet, i dagens verklighet, framförd med en stor portion värme. Vad är meningen med livet, vad händer sedan och framför allt vart tar alla pengar vägen? Med på scenen är musikern Dimitrii Klasson, som ackompanjemang och bollplank. Folkets Hus den 4 oktober klockan Speltid 1 tim 55 min inkl paus Biljettpris vuxen 195 kr, scenpass 175 kr, ungdom (till 18 år) 100 kr Biljetter finns på Biblioteket i Älmhult, på Älmhults teaterförenings hemsida samt på Aktivitetshuset. Under de senaste tjugo åren har Stefan känt att det kulturella taket för vad som får och inte får sägas i Sverige successivt har sjunkit, så nu är det dags att ta bladet från munnen. Hockey Hösten resor till Växjö för alla hockeyfantaster: Lördag 11/10 kl Växjö Lakers- Leksands IF Pris: Buss/biljett bästa platserna långsida sektion L ovanför Lakers avbytar bås 550 kr Tisdag 25/11 kl Växjö Lakers- Frölunda HC Pris: Buss/biljett Sektion A 450 kr Lördag 10/1-15 kl Växjö Lakers-Djurgårdens IF Pris: Buss/biljett bästa platserna långsida sektion L ovanför Lakers avbytar bås 550 kr Den 25 september På scen: The Diggers Torsdagar OBS ny starttid! Välkommen! Vi finns på Facebook Öppet: måndag-torsdag , fredag , lördag-söndag Som IKEA medarbetare har du access till Multihallen alla dagar Telefon ,

14 39 19 septemberi LUNCHGUIDE MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR AKTIVITETSHUSET MÅN: Krämig broccolisoppa med bacon TIS: Röd currysoppa med kyckling ONS: Stinas Puztasoppa TORS: Rotsakssoppa med skinka FRE: Matig räksoppa Veckans vegetariska: Potatis och timjansoppa Hemlagad soppa, 49:- Serveras med bröd och smör (Alla våra soppor är fria från gluten och laktos) Vi serverar även matiga sallader, wraps, sushi, och mackor. Kvällstid serverar vi belgisk våffla, grillade smörgåsar och toast från grillen. IKEA gatan 8, tel , Öppet; mån-tor , fre , lör-sön IKEA RESTAURANGEN Tidtabell för lunchbussen: Från IoS Från varuhuset 11:35 11:55 12:05 12:25 12:35 12:45 13:00 13:10 PER ANDERSENS MÅN Pasta med ost och skinksås eller kokt flundrafilé med räksås, kokt potatis och ärtor. TIS Stekt spätta med skarpsås, kokt potatis, ärtor och citron eller isterband med dillstuvad potatis och rödbetsfräs. ONS Rotmos med kokt fläskkorv eller pulled pork i tortillabröd med sallad, tomat, gurka och dressing. TOR Skaldjurssoppa. Ostkaka, sylt och grädde eller Wallenbergare med skysås, potatispuré, ärtor och lingon. FRE Helstekt benfri kotlett med rosmarinrostade potatis, svartvinbärssås och grönsaker eller kycklinggryta med ädelost och svamp, serveras med jasminris. Varje dag serverar vi dagens sallad. Sallad, bröd, smör, dricka och kaffe ingår. Häfte med tio lunchkuponger: 650:- Bäckgatan, vid IKEA Distribution Centre. Ingång vid vakten. Tel , VÄRDSHUSET Ät så mycket du vill av vår lunchbuffé med massor av goda grönsaker, krispig sallad, läckra såser, flera hemlagade varmrätter med eller utan kött, hembakat bröd, flera olika tillbehör samt lingondricka, isvatten och kaffe. 70:- 85:- Måndag-fredag IKEA gatan 1, tel Alla lunchrestauranger i Älmhult finner du på

15 39 19 september SAKER & TING MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR SÄLJES Vi säljer vår vackra sekelskifteslägenhet på Slussgatan 12A i Malmö: 2 rum och stort kök i SJhusen på 60 kvm, med kakelugn, 3,20 m i takhöjd, lampstuckaturer och en fantastisk utsikt mot Västra Hamnen och sundet. Hyra: 2449 kr/månaden inkl. bredband. Pris: kr eller högstbjudande. Se annons på eller direkt kontakt: Malin Jangvert Barncykel,yosemite,20,nästan ny,andvänd en sommar,kom och titta på den,passar i ålder mellan 3-6 år. 600 kr. Kontakt: GOLF , besiktigad Sept 2014 u.a, kamremsbyte efter mil, nya bromsskivor (hösten 2013), har gått ca mil (garanterade mil), färg: svart. Pris kr. Kontakt: Mats , Akvarium 60 liters längd 60 cm, bredd 30 cm. Komplett med ljusramp. Pris 450 kr. Ring Peter Plåtfälgar med fälgsidor VW+bultar. Har varit monterade på Volkswagen Golf årsmodell 00. Finfint skick, pris 500 kr. Ring Peter Bostadsrätt i Norregård. 4 rum och kök. 2 badrum. 108 kvm fördelat på 2 våningar. Ljus och fräsch med nyrenoverat badrum. Egen trädgård samt tillgång till eget garage. Utgångspris Kontakt: Rickard Takräcken till Saab 9-5 sedan/kombi utan rails, 500 kr. Takräcken till bilar med rails max 120cm, 500kr. Kontakt: Teutonia Fun Barnvagn med alla tillbehör: Liggkorg, sittdel, babyskydd (Acta Graco) m bas till bilen och adapter till vagnen, regnskydd, ståbräda, mm. Suverän vagn i toppskick, 2500 kr. Kontakt: Bagagematta till SAAB 93 kombi, 300 kr. Kontakt: Pojkcykel 20tum, Märke Kryoba (jula), silverfärgad. Knappt använd, som nyskick. 500 kr. Ring Carina LG Plasma TV 42 (107 cm) med inspelningsbar hårddisk. I absolut toppskick. Nypris kr, nu: 2000 kr. Kontakt: Bela Tv-bänk i massiv furu br. 107 x hö. 57 dj. 48 cm. Pris 200 kr. Kontakt: Bela Närproducerat kvalitetskött! Lamm ca kg och hängmörat, benfritt nötkött i lådor om ca 13 eller 25 kg. Detaljstyckat, vakumpackat och tydligt uppmärkt. Stockholm ullmatta / rya, 170*230cm, orange. Härlig matta i bra skick. 450kr. Kontakt: Fredrik Spoon Ping K15 15,5 grader, skaft TFC149 regular flex i så gott som nyskick säljes för 800kr. Putter Ping G2, modell Craz-E säljes för 700kr. Köper du båda får du dem för 1300kr. Klubborna kan provspelas på Älmhults golfbana efter överenskommelse. Tel flickcykel Crescent ljusblå Bikerz 3-växlad: 900 kr, fint skick. 2 bilbarnstolar (okrockade i fint skick) med avtagbar kudde (rek 4-12 år) Römer Kid kilo, beige tyg med mörkblå accenter. Pris för båda: 500 kr, (350 kr/st). Kvalitets barn bärsele för hiking av märke Macpac Vamoose inkl solskydd och nät, nästan oanvänd: 1600 kr (Nypris: 2800 kr). Telefon: UTHYRES Hus i Möckeln. 75 m2, 1 sovrum, adress: Vaxjovagen 79, Älmhult. Hyra 5000 kr. Available from 1st of October. Contact Lora: Större bostad i naturskönt läge med sjöutsikt vid Möckelns norra strand! Totalrenoverat 1800-talshus med total boyta på ca 290 kvm fördelat på 9 rum i två våningsplan. Månadshyra inkl. uppvärmning och el. Avstånd till Älmhult ca 23 km. Svar till Birger Hyll, SÖKES Slalomutrustning till 6-åring. Lätt-åkta skidor, bekväma pjäxor, bra skick. Max 500 kr. Kontakt: EKTORP klädsel till 2-sits bäddsoffa önskas köpa. Enfärgad vit, svart, blå, röd, beige eller brun. Kontakt: TV tum / Gula fåtöljer som IKEA sålde i början av 70-talet, namn IMPALA. Kontakt: Fredrik Skötsam barnfamilj söker bostad i Älmhult, helst i Klöxhult eller Norregård. Minst 4 rum och kök, helst större. Inflyttning gärna så fort som möjligt. Kontakt: , gmail.com Lägenhet i Älmhult. 2 rum med kök, kan flytta in från November. Maxhyra: 6000 kr. Kontakt:Mayer com Önskar hyra lägenhet i Göteborg from Max hyra ca kr. Tel Christer

16 39 19 septemberi 2014 Har du några frågor kring möten och resor? Travel Service, digital workplace och Meeting support bjuder in till diskussion kring dina rese- och mötesfrågor som du har i ditt vardagliga arbete. Vi har även samlat våra närmsta leverantörer som är nyfikna på att höra era frågor och idéer. Förläng din lunch några minuter och kom och träffa oss i Storan på Aktivitetshuset! Minimässa Meeting och Travel När: tisdag 23 september 2014 kl Var: Storan, Aktivitetshuset Välkommen! /Meeting Services, IKEA AB ÄLMHULTSBLADET Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen på eller

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. En lyckad insamling S.6

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. En lyckad insamling S.6 42 10 oktober 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Nytt kassasystem på IKEA S.3 En lyckad insamling S.6 Nytt hotell påbörjas 2015 S.8 Demokratisk Design - för att

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73 Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 28 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 14 augusti 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon 042-26

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Jespers julsamlingspoesi S.4

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Jespers julsamlingspoesi S.4 03 10 januari 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Sextionde julsamlingen S.3 Jespers julsamlingspoesi S.4 Fler frontveckor på varuhuset S.6 Tätare samarbete med ny

Läs mer

& Sång i Nerja 9-16 April 2015

& Sång i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja med en vårvecka Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2015 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Meny Trollkrubbets Skolrestaurang

Meny Trollkrubbets Skolrestaurang Meny Trollkrubbets Skolrestaurang Vårterminen 2016 skola Välkommen till en ny termin Vi hoppas maten ska smaka Vecka 1 Torsdag 7/1 Korvstroganoff med ris Blodpudding med baconkross och lingonsylt Fredag

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 fr 849:- KALMAR-UMEÅ inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov)

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov) MARIA MiniNYTT 10-13 april (påsklov) ( FREDAG) SKATTJAKT (torsdag) FOTBOLL Mot personalen (onsdag) Femkamp! (Tisdag) 10-13 APRIL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter 5-kamp Bakning (förmiddag)

Läs mer

NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006

NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006 Osbecksgymnasiet NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006 Matsedel v 13 Må: Falukorv, sås, potatis Ti: Pasta med laxsås On: Indisk kycklinggryta, ris To: Gulaschsoppa Fr: Fläskpannkaka, lingon Matsedel v 14 Må: Spagetti,

Läs mer

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015 Sportlov 2015 2015 Hörby 16-20 februari 2015 Skapa på museet och se den fantastiska utställningen Undrien Kom till Undrien, hälsa på i Trottoarien! Se den fantastiska utställningen och låt fantasin flöda

Läs mer

aktiviteter på MFK 18 22 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

aktiviteter på MFK 18 22 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 18 22 augusti aktiviteter på MFK 18 22 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Sommarfritids Sommarfritids 15.00 Tvspelsturnering (Peter) 14.00 Biljardturnering (Abbe) 14.45 Film

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 kalmarflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling

Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling Vi hälsar Er hjärtligt Välkomna till Göteborg den 14-15 mars för att delta i Postmästerskap i Bowling. Vi kommer att spela på Strike & Co i Gamlestan.

Läs mer

Torsås. Program. kommun. 16 22 februari

Torsås. Program. kommun. 16 22 februari Torsås kommun Program 16 22 februari Sportlov 2015 Fredagen den 13/2 Lovebomba med hjärtan och kärleksdikter på Torsås bibliotek kl. 13.00 17.00. Drop in. För alla åldrar. Lördagen den 14/2 Lovebomba med

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 41 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 13 november 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon

Läs mer

Östra Storgatan 5 & Östra Storgatan 28A, Jönköping Tel:036 291 54 30 & 010 744 15 80

Östra Storgatan 5 & Östra Storgatan 28A, Jönköping Tel:036 291 54 30 & 010 744 15 80 20% GÄLLER PÅ ETT HELT KÖP EJ BÖCKER MED STUDENTPRISER, SMART- BOX, PRESENTKORT, FRIMÄRKEN ELLER RÄKNARE Östra Storgatan 5 & Östra Storgatan 28A, Jönköping Tel:036 291 54 30 & 010 744 15 80 Med reservation

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

för mer info. se www.skanesdjurpark.se

för mer info. se www.skanesdjurpark.se 1 Lär dig paddla kajak och ha kul i kanotskola! Åk. 3 - uppåt Tid: Mån 14 juni - tors 17 juni, kl.l10.00-15.00. Söndag 13 juni k.l15.00 har vi föräldraträff med information om kanotskolan. Kostnad: 500kr

Läs mer

Att resa är att träffa gamla vänner - och nya.

Att resa är att träffa gamla vänner - och nya. Att resa är upplevelser! Att resa är att träffa gamla vänner - och nya. Vårresa 12 mars till Dalénmuseet Stenstorp. 08.00 Bussen avgår från Parkhallens parkering. Medtag kaffekorg, vi stannar på lämplig

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. DC firar 50 år S.2

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. DC firar 50 år S.2 18 25 april 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Ett lysande resultat S.3 DC firar 50 år S.2 Medarbetarutbyte S.6 Vinnaren av hållbarhetsturnén hållbar stol vägen

Läs mer

MATLISTA FÖR SKOLAN, DAGIS OCH HEMGÅRDEN

MATLISTA FÖR SKOLAN, DAGIS OCH HEMGÅRDEN MATLISTA FÖR SKOLAN, DAGIS OCH HEMGÅRDEN VECKA 3 måndag 14.1 Kyckling, ris, salladsbord tisdag 15.1 Havregrynsgröt, sylt, smörgås, ägg, frukt Fisk, potatis onsdag 16.1 Lasagne, salladsbord torsdag 17.1

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 flysmåland flysmåland Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 Häng med till Kalifornien, flyg nonstop med SAS från Arlanda, se 3 NHL matcher med bl.a Henke Lundqvist och hans Rangers och träffa Sollentunakillen

Läs mer

BrickeNytt. Nov / Dec 2009

BrickeNytt. Nov / Dec 2009 BrickeNytt Nov / Dec 2009 2 BrickeNytt ges ut av verksamhetsgruppen för Brickebacken. Verksamhetsgruppen består av representanter från Föreningen Trädet, Öbo, Hyresgästföreningen och Örebro kommun. Ansvarig

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 kalmarflyg kalmarflyg Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Hej! Här kommer en information till dig som har kommunal hemtjänst, nattpatrull och trygghetslarm.

Hej! Här kommer en information till dig som har kommunal hemtjänst, nattpatrull och trygghetslarm. ÄLDREFÖRVALTNINGEN 2015-02-27 1 (6) Kvartalsbrev Mars 2015. Hej! Här kommer en information till dig som har kommunal hemtjänst, nattpatrull och trygghetslarm. Vi är redan inne i Mars månad, och efter en

Läs mer

Sportlov. Hörby februari 2016

Sportlov. Hörby februari 2016 Sportlov 2016 2016 Hörby 22-26 februari 2016 Skapa och pyssla: Sportlov på museet Sporta inomhus på museet. Hos oss kan du sporta med andra redskap; sax, penna, garn, färger och mycket annat. Du gör utsmyckningar

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 blekingeflyg blekingeflyg Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Tidtabell. 19 augusti - 8 december 2013

Tidtabell. 19 augusti - 8 december 2013 Tidtabell 19 augusti - 8 december 2013 blekingeflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och

Läs mer

FÄRS FISK JÄRN/LEVE R

FÄRS FISK JÄRN/LEVE R Vårens grundskolematsedel på remiss till matråden på Gökstens- och Edvardslundsskolan Enligt riktlinjerna skall fördelningen av livsmedel till måltiderna under en 4 veckors period se ut så här och följa

Läs mer

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt Vi vill härmed bjuda in dig och dina vänner till årets Post-sm i kubb! Denna gång vid Väsmans strand i Ludvika, med utsikt över vidderna, där Dan Andersson en gång i tiden vandrade! Ta tillfället i akt,

Läs mer

Sundsvalls Sim 2012 VÄLKOMMEN! Sista chansen att kvala till NM

Sundsvalls Sim 2012 VÄLKOMMEN! Sista chansen att kvala till NM Sundsvalls Sim 2012 VÄLKOMMEN! Sista chansen att kvala till NM Välkommen till Sundsvalls Sim den 17-18 Mars 2012 Sundsvalls Simsällskap inbjuder er förening till Sundsvalls Sim. Tävlingen avgörs i tre

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8?

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? HÖRBY KARATE KLUBB Kom och testa karate med oss på Älvdalsskolan! Tisdag 19/2 och Torsdag 21/2 18.00-19.00, Lördag 23/2 10.00-11.30 Medtag gympakläder! SATSERUPS IDROTTS/BYAFÖRENING

Läs mer

Program barn & unga. Våren Öppettider: Mån kl Tis kl Ons kl

Program barn & unga. Våren Öppettider: Mån kl Tis kl Ons kl Älmhults Bibliotek Program barn & unga Våren 2016 http://bibliotek.almhult.se Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00 Tors kl. 9.00 19.00 Fre kl. 9.00 17.00 Lör kl. 10.00

Läs mer

Festfixaren 2015. Restaurang OvanPå Bilia-huset Midhem 040-311 399 www.ovanpa.se

Festfixaren 2015. Restaurang OvanPå Bilia-huset Midhem 040-311 399 www.ovanpa.se Festfixaren 2015 Restaurangen har öppet vardagar 7.00-15.00 då frukost och fika serveras. Lunch där det ingår bröd, smör, salladsbord, valfri dryck samt kaffe serveras mellan 11.00-14.00. Vi serverar även

Läs mer

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014 Tidtabell 31 mars - 31 augusti 2014 kalmarflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

Florida och New York. Florida och New York. Resan i korthet USA

Florida och New York. Florida och New York. Resan i korthet USA Florida och New York Florida och New York Upplev Florida och New York på samma resa. Först har ni sex dagar på Miami Beach. Sola och bada på den berömda stranden, njut av stämningen längs Ocean Drive under

Läs mer

- INBJUDAN - POST SM KUBB

- INBJUDAN - POST SM KUBB - INBJUDAN - POST SM KUBB 08 23 08 norrköping Mitt under strålande varma festliga augustifest-dagar i Norrköping är vi nu beredda att ta emot Er, kära kollegor till ännu ett underbart arrangemang, kanske

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

GEMLABLADET. Årgång 8 Juni 2015 Ges ut av Gemla Samhällsråd Äntligen sommar!

GEMLABLADET. Årgång 8 Juni 2015 Ges ut av Gemla Samhällsråd Äntligen sommar! Mån 1 14.30 Tradition och liv på Solgården, Eva Carlsson Tors 4 14.00 16.00 Små och stora, Sommaraktivitet, Gemla församlingshem. 18.00 20.00 Stickcafé, Gemla församlingshem Tors 4 Träffpunkten 14.00-16.00

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag 2013-2014 Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag 2013-2014 Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till

Läs mer

Program barn & unga. Våren 2015. Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00

Program barn & unga. Våren 2015. Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00 Älmhlts Bibliotek Program barn & nga Våren 2015 http://bibliotek.almhlt.se Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00 Tors kl. 9.00 19.00 Fre kl. 9.00 17.00 Lör kl. 10.00 14.00

Läs mer

Evenemang våren 2012. Biblioteken i Lessebo kommun

Evenemang våren 2012. Biblioteken i Lessebo kommun Evenemang våren 2012 Biblioteken i Lessebo kommun Kurt Henriksson Boda Kurre berättar om sitt artistliv Glasblåsaren från Boda blev rikskändis som akrobaten Boda-Kurre. Tid. måndag 9/1 kl. 17.00 LCHF:

Läs mer

Eckerö infoblad Februari 2016

Eckerö infoblad Februari 2016 Eckerö infoblad Februari 2016 Kommunfullmäktige sammankallas torsdagen den 25 februari kl 19.00 Mötet hålls på kommunkansliet och är öppet för allmänheten. Nya kommunfullmäktige sammanträdde för första

Läs mer

Kristoffer Bergdahl Registrerad Fastighetsmäklare. Välkomna på visning! Mob 0703-46 57 62

Kristoffer Bergdahl Registrerad Fastighetsmäklare. Välkomna på visning! Mob 0703-46 57 62 är ni Visning: Söndagen 23/3 12:00-12:45 Välkomna till detta unika gamla hus på härliga Råå. Bostaden erbjuder en generös takhöjd, stukaturer, gamla fina plankgolv och kakelugn! Lummig trädgård i söderläge

Läs mer

VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009

VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009 VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009 Nu är sommaren snart här. De ordinarie studiecirklarna slutar under v. 24 (12/6), men Västerorts Aktivitetscenter kommer att hålla öppet

Läs mer

Matsedel våren 2011. för äldre- och handikappomsorgen. Välkommen till restauranger i Lessebo kommun

Matsedel våren 2011. för äldre- och handikappomsorgen. Välkommen till restauranger i Lessebo kommun Matsedel våren 2011 för äldre- och handikappomsorgen Välkommen till restauranger i Lessebo kommun Om matsedeln Frukost Frukosten innehåller förutom menyn enligt nedan även fil/yoghurt, flingor, frukt/bärmos,

Läs mer

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Robert Rauschenberg, Monogram, 1955-59 Estate of Robert Rauschenberg/BUS 2012, Stockholm/VAGA, NY. Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Välkomna till visningar och verkstad

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Intensiva presentationer på IKEAs första PechaKucha S.4. Hur går det med mjukdjuren? S.3. Gäster från Kina S.5

ÄLMHULTSBLADET. Intensiva presentationer på IKEAs första PechaKucha S.4. Hur går det med mjukdjuren? S.3. Gäster från Kina S.5 51 13 december 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Hur går det med mjukdjuren? S.3 Gäster från Kina S.5 Information om julsamlingen S.10 Intensiva presentationer

Läs mer

ULLVITRYCKET 2015-2016 Vecka 8 22/2-28/2

ULLVITRYCKET 2015-2016 Vecka 8 22/2-28/2 ULLVITRYCKET 2015-2016 Vecka 8 22/2-28/2 VECKA 9 SPORTLOV Mån 22/2 Tis 23/2 Ons 24/2 Tors 25/2 Fre 26/2 Ugnsstekt falukorv & potatismos Fiskgratäng med spenat & soltorkade tomater, potatis Grekisk potatisgratäng

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

Kärnan. Meny- och aktivitetshäfte November

Kärnan. Meny- och aktivitetshäfte November Kärnan Meny- och aktivitetshäfte November Välkomna! Alla seniorer boende i Sjöbo kommun är välkomna till oss på mötesplats Kärnan. Du är välkommen till våra lokaler där du kan träffa andra människor och

Läs mer

Särskiljande från de stora byggvaruhusen Mer image än sälj Kunskap: färgsättning, inredning, moodboards Inspirerande texter Unika kompetenser Service

Särskiljande från de stora byggvaruhusen Mer image än sälj Kunskap: färgsättning, inredning, moodboards Inspirerande texter Unika kompetenser Service Nytt annonskoncept 2012 ANNONSERNA TIDIGARE... Särskiljande från de stora byggvaruhusen Mer image än sälj Kunskap: färgsättning, inredning, moodboards Inspirerande texter Unika kompetenser Service Stor

Läs mer

Svenska 1-2-3-4 GRAMMATIK ÖVNINGAR OCH SVAR

Svenska 1-2-3-4 GRAMMATIK ÖVNINGAR OCH SVAR Svenska 1-2-3-4 GRAMMATIK ÖVNINGAR OCH SVAR This is a document containing all the grammar exercises and answers from the website www.svenska.digital ADJEKTIV ÖVNINGAR: Alla mina (fin) saker Jag har många

Läs mer

Personalresan till Amsterdam

Personalresan till Amsterdam Personalresan till Amsterdam Jag har det stora nöjet att hälsa dig välkommen till personalresan som 2010 går till Holland och vackra Amsterdam. Vi kommer att starta avresan tidigt så det blir en lång,

Läs mer

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012 Hunden i Söderköping Hundföretagare i samarbete Det mesta för din hunds bästa AlphaOhm Fysioterapi Carinas Hundvård Catharinas Agilitycenter Hundforum Hund & Katt shopen Pensionat Tass & Hov Nyhetsbrev

Läs mer

Boka resan mellan 9/11-8/12 och få 2 för 1 på valfri utflykt till ett maxvärde av 1.400 kr.

Boka resan mellan 9/11-8/12 och få 2 för 1 på valfri utflykt till ett maxvärde av 1.400 kr. Florida och New York Florida och New York Boka resan mellan 9/11-8/12 och få 2 för 1 på valfri utflykt till ett maxvärde av 1.400 kr. Upplev Florida och New York på samma resa. Först har ni sex dagar på

Läs mer

Midnattsboule i Midnattssol

Midnattsboule i Midnattssol Midnattsboule i Midnattssol Så är det dags, boule kommer till Luleå. Som vanligt försöker vi i Luleå att erbjuda en upplevelse med det lilla extra eftersom en del av de som kommer hit aldrig varit ovanför

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till 25 olika Questar att

Läs mer

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser 2014 Här har vi samlat ihop allt vi tycker att du bör och allt vi tror att du vill veta, om vad restaurangen erbjuder. Det är en hel del. Stort eller smått, snabbt eller långsamt, här eller där, tidigt

Läs mer

Cool. Travel system vagnar med vändbara sittdelar.

Cool. Travel system vagnar med vändbara sittdelar. Eurobaby Factory Outlet står för Kvalitet, kunnande och Trygghet. Vi på Eurobaby har verkat på Barnvagnsmarknaden under 19 år professionellt, och under denna tid har vi skaffat oss mycket god kännedom

Läs mer

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ Boka monter och vinn 5.000 kr presentkort på s Sportcenter WOW! Har ni tänkt på hur bra vi är? En fantastiskt företagsam kommun, både historiskt och nu. Framtiden ser med andra ord ljus ut, för visst ska

Läs mer

På Bröstkirurgen: med penna, papper och sax visade en bröstkirurg mig hur man gör en bröstvårta

På Bröstkirurgen: med penna, papper och sax visade en bröstkirurg mig hur man gör en bröstvårta Reserapport efter utbytesstudier - Sara-Li LÄK T 8 - Liverpool 1. Vilket program läser du på? Läkarprogrammet 2. Vilket universitet, land och stad åkte du till? University of Liverpool, Storbritannien,

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

Sportlov 2012. 20-26 februari. Program. Torsås. Torsås

Sportlov 2012. 20-26 februari. Program. Torsås. Torsås Torsås kommun Sportlov 2012 20-26 februari Program Det är något alldeles speciellt med Sportlov. Ett lov då det erbjuds så mycket trevliga aktiviteter. Det är bara att välja! Testa något nytt eller ägna

Läs mer

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Årgång 9 Nr 9 December 2006 BILDER FRÅN HALLOWEEN BASTUN ÄR ÖPPEN BASAR PÅ SKOLAN JULMARKNAD I UR OCH SKUR INVIGNING AV SKOLAN 0-12ÅR NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 blekingeflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och

Läs mer

GINSTBLaDET. Nr 2 2013 Hallandssektionen Årgång 14. Ur Innehållet. Ordförande har ordet. Påskträff. Årsmöte Riksting

GINSTBLaDET. Nr 2 2013 Hallandssektionen Årgång 14. Ur Innehållet. Ordförande har ordet. Påskträff. Årsmöte Riksting GINSTBLaDET Nr 2 2013 Hallandssektionen Årgång 14 Ur Innehållet Ordförande har ordet Påskträff Årsmöte Riksting MATERIAL Ginstbladet Inga-Lill Niklasson CC 57210 Material till oss via E-post Västgötagatan

Läs mer

Adelaide - Sydney i husbil

Adelaide - Sydney i husbil Adelaide - Sydney i husbil Denna resa till tar dig från vinområdena runt Adelaide via Melbournes nationalparker till Sydneys storstadspuls. Södra erbjuder några av de vackraste naturupplevelserna landet

Läs mer

2015-04-01. Veckan efter påsk!!!

2015-04-01. Veckan efter påsk!!! Kvalitetsdistribuerad av Posten Postens Gruppförsändelse Årgång 56 2015-04-01 Veckan efter påsk!!! Observera att veckan efter påsk, vecka 15, utkommer våra annonsblad först på fredag, den 10/4. Detta pga

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG Missa inte vår varierade och goda salladsbuffé! Måndag:29/9 Tisdag:30/9 Onsdag: 01/10 Stekt fläsk med löksås potatis lingonsylt Köttgryta med ris Blåbärssoppa med skorpor Laxlåda med rödlökssmör ärtor

Läs mer

FörsamlingsNytt hösten 2010

FörsamlingsNytt hösten 2010 kyrkan.. Svenska.... BJARREDS FORSAMLING FörsamlingsNytt hösten 2010 Välkommen till Öppet Hus på Tallkotten! I Foto: Lynn-Marie Palm Redaktionen Öresundsvägen 9 23735 Bjärred Ansvarig utgivare: www.svenskakyrkan.se/bjarred

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Globala försäljningssiffror S.3. The Bridge inspirerar

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Globala försäljningssiffror S.3. The Bridge inspirerar 38 12 september 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Insamling för behövande S.2 Globala försäljningssiffror S.3 Blodbussen kommer till IKEA S.16 The Bridge inspirerar

Läs mer

Till dagens lunch ingår det Bröd, smör, måltidsdryck, salladsbuffé samt kaffe på maten Pensionär 55 :- Personal 45:- Gäster 68:-

Till dagens lunch ingår det Bröd, smör, måltidsdryck, salladsbuffé samt kaffe på maten Pensionär 55 :- Personal 45:- Gäster 68:- Restaurang Igelkotten V 10 Måndag 8/3: Stekt fläsk med löksås & kokt potatis Alt: Grillkorv med potatismos & räksallad Tisdag 9/3: Skinksås med blomkål serveras med kokt potatis Alt: Biff a la Lindstöm

Läs mer

När man väntar besök ser man till så det finns kaffe, och vi lovar att det finns svenskt kaffe på festen.

När man väntar besök ser man till så det finns kaffe, och vi lovar att det finns svenskt kaffe på festen. När man väntar besök ser man till så det finns kaffe, och vi lovar att det finns svenskt kaffe på festen. Gävle är en stad med stark kultur- och idrottsprofil. Här finns det legendariska hockeylaget Brynäs

Läs mer

Vi finns även på facebook. www.doroteaaktuellt.se doroteaaktuellt@gmail.com 0942-106 70. 2015 01 14 Årg. 42 v. 3. Gruppförsändelse

Vi finns även på facebook. www.doroteaaktuellt.se doroteaaktuellt@gmail.com 0942-106 70. 2015 01 14 Årg. 42 v. 3. Gruppförsändelse Postens Gruppförsändelse 2015 01 14 Årg. 42 v. 3 Utgivare: Victoria Palmqvist www.doroteaaktuellt.se doroteaaktuellt@gmail.com 0942-106 70 Vi finns även på facebook Ekumeniska gudstjänster Pingstkyrkan

Läs mer

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix!

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Tillsammans provar vi på nya spännande ativiteter, träffar nya kompisar och lär oss nya saker. Kom och var med på sommarens absolut

Läs mer

Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige

Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige Träffkalender 2016 Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige Detta vänder sig till alla medlemmar som i första hand kör på alla våra fina/trevliga mini-träffar dessutom

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

BOLMSÖ SOCKENBLAD Nr 301 JUNI 2013

BOLMSÖ SOCKENBLAD Nr 301 JUNI 2013 Besök Bolmsö sockenråds hemsida på http://www.bolmso.se BOLMSÖ SOCKENBLAD Nr 301 JUNI 2013 TACK För alla ekonomiska bidrag till Bolmsö sockenblad Sockenrådet har Bankgiro nummer 5850-5959 Bolmsö Sockenråd

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling.

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. På uppdrag av Postens Idrottsförbund har vi fått nöjet att arrangera 2011 års Postmästerskap i Bowling. Tävlingen äger rum den 4-6 mars och spelplatsen

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2013. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

ABSOLUT PASSION FÖR DEM SAMMAN

ABSOLUT PASSION FÖR DEM SAMMAN Stockholm, 3 juli 2013 ABSOLUT PASSION FÖR DEM SAMMAN Hängivna fans från hela världen träffades i Stockholm för att hylla ett uppskattat varumärke. Skulle du vara beredd att resa över 1 300 mil fem gånger

Läs mer

Denna veckas innehåll: Matsedel

Denna veckas innehåll: Matsedel Sista dag för inlämnande av manus: Torsdagar klockan 09.00 till Anders, anders.baltsjo@kommun.gellivare.se Denna veckas innehåll: Matsedel NA prov SV NY faktureringsadress Öppethus Eva,Anders borta Efterlysning

Läs mer

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI Du är inbjuden till... 2016 MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 22 januari är det dags för HR-Dagen på Scandic Triangeln i Malmö. Vi hälsar er varmt välkomna

Läs mer