rydebäck etapp II 6 radhus Län: skåne Kommun: helsingborg Datum

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "rydebäck etapp II 6 radhus Län: skåne Kommun: helsingborg Datum 2015-05-18"

Transkript

1 rydebäck etapp II 6 radhus Län: skåne Kommun: helsingborg Datum

2

3 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar, fester, fredagsmys och långa sovmorgnar utspelar sig. Men även de lite tråkigare delarna av vardagen, som gör det ännu viktigare att ha ett hem man verkligen älskar. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att skaffa ditt drömhem, därför håller våra projekthus alltid hög standard till ett fast pris och med en garanterad inflyttningsdag. Hos oss kan du vara säker på att du får ett boende som passar ditt liv och dina intressen. Vi kallar det inbyggd omtanke.

4 området rydebäck Många drömmer om ett nytt, modernt boende med närhet till såväl hav som natur och arbete. Man föreställer sig härliga promenader längs med strandkanten, med vattnet som kluckar och solen som sakta sänker sig ned vid horisonten. Eller strövtåg bland vackert grönskande ängar i ett böljande kustlandskap. Och att man inte är helt beroende av bil utan att det också finns möjlighet att pendla med tåg eller buss. Nu har du möjlighet att göra drömmen till verklighet! Den moderna familjen eftersträvar allt som oftast ett lättskött och i det närmaste underhållsfritt boende. Man tänker praktiskt och vill ha gott om utrymmen och lösningar som förenklar vardagen och ger så låga driftskostnader som möjligt. Det har vi tagit fasta på och skapar nu vackra arkitektritade bostäder med moderna, tåliga röda tegelfasader som har inslag av laserad träpanel, för att knyta an till naturen. Det idylliska samhället Rydebäck ligger på perfekt pendlingsavstånd till Helsingborg, Landskrona, Malmö och Lund. Förutom att det är nära till motorvägen finns det en pågatågsstation på bekvämt avstånd. Och just närhet är nyckelordet för området vi planerar bebyggelse på. Till havet och svalkande bad eller uppfriskande promenader är det omkring meter och ett stenkast bort ligger centrum med affärer och annan service. 1 Området vi bygger på ligger i de södra delarna av Rydebäck. Det är ett område med främst villabebyggelse omgivet av bördiga fält och böljande backar i Glumslövs naturreservat. Närheten till havet gör sig ständigt påmind och här finns alla möjligheter till en aktiv fritid, för såväl stor som liten. Välkommen till idylliska Rydebäck, där vi på Götenehus planerar radhus med promenadavstånd till det mesta!

5 Byggplats

6 hus 1-6 I området intill Sandövägen kommer vi att bygga de stilfulla radhusen i två kvarter. Boytan är 156 kvm och varje hus har ett praktiskt inbyggt garage om 19,9 kvm. Det norra kvarteret består av sex hus och det södra av fyra hus. Samtliga hus har lättskötta tomter i härligt soligt söder och västerläge. Planlösningen är ljus, välplanerad och uppfyller familjens alla behov och önskemål på förvaring och utrymmen. Husen är generöst rymliga med stora vardagsrum, tre sovrum och fint allrum på ovanvåningen perfekt för fredagsmyset med familjen vid teven eller sällskapskvällar med vännerna. N Såld Såld Såld Såld

7

8 Husen har en välkomnande entrégård där garagets utbyggnad ger en skyddad uteplats. Fasader av vackert rött tegel med inslag av laserad träpanel ger en klassisk fasad som alltid känns modern. Balkong på entrésidan gör huset levande. En plats för solstolen eller en skön läsfåtölj. Matrum 12,5 m² Helkaklat WC/D/Tvätt Vardagsrum 24,0 m² Vp Förråd 3,5 m² Wc/d/tvätt 8,0 m² Städ Frd. yta 1,5 m² H Tm Tillval klimatdörr Tt U Mic Kök 12,5 m² Garage 20,0 m² Entré 10,5 m² K F Induktionshäll och fullutdragslådor ingår som standard Klinker i entré PLAN 1 Bostadsyta 73 m2 plus garage 19,9 m2 Planritning skala 1:100 (10 mm = 1 m)

9 Trädgården är behagligt lättskött. Här finns tid och plats att njuta av solen och att umgås med familj och vänner. Bakom tomterna finns en gångstig så det är lätt för barnen att leka och springa ut till den angränsande parken. Tillval skjutdörrsgarderob Sov 16,0 m² L G L G Sov 15,0 m² Badkar kan bytas till dusch Klk 3,5 m² Hall 4,5 m² Bad 5,5 m² Helkaklat WC/Bad med golvvärme Allrum 18,5 m² G L Sov 13,5 m² Allrum kan ändras till sovrum Balkong PLAN 2 83 m2 Planritning skala 1:100 (10 mm = 1 m)

10

11

12 Sätt din prägel på huset När du köper ett hus från Götenehus vet du redan från början att standarden är genomgående hög på alla ytor i huset. Det första dina fötter möter i hallen är klinkers eftersom det är både praktiskt, tåligt och snyggt. Och eftersom golv värme är standard på hela entréplanet behöver du aldrig frysa om fötterna. Husets torra golvytor läggs med äkta ekparkett, ett vackert och nordisk träslag som bara blir vackrare med åren. Den höga standarden går igen även i köket, där du hittar induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, micro samt diskmaskin. Vi lägger ner stor omsorg vid val av material och bryr oss in i minsta detalj för att skapa harmoni och helhet. Men för att du ska kunna sätta din prägel på huset, och vara med och påverka utformningen av ditt hem, har vi även handplockat ett stort sortiment av inredningar, material, utrustningar och färger att välja bland. Alla produkter är av högsta kvalitet och kommer från välkända varumärken som t.ex. Electrolux, Vedum, Gustavsberg och Kährs m.m. Alla valmöjligheter framgår av separat standard och tillvalsbroschyr. Kort sagt bryr vi oss in i minsta detalj för att skapa en harmoni och helhet som känns i hela huset. Det är en del av det vi brukar kalla för inbyggd omtanke.

13 Ett enkelt köp Inför kontraktsskrivning När du köper något av våra projektbyggda hus så tecknar du två avtal ett entreprenadkontrakt och ett köpekontrakt. Entreprenadkontraktet gäller uppförandet av huset, köpekontraktet gäller tomten. Kontrakten gäller endast tillsammans och tecknas därför vid samma tillfälle. Fastighetens gränser är preliminärt angivna i köpekontraktet och bestäms slutgiltigt när området är färdigbyggt. Detta innebär att den verkliga tomtarean kan avvika något mot vad som anges i köpekontraktet. När köpe- och entreprenadkontrakt undertecknas erläggs en handpenning om 10% av fastighetens (tomtens) pris. Resterande del av fastigheten erläggs när denna tillträds, och därefter kan vi leverera ditt hus. Sedan träder en betalningsplan in som gäller entreprenad och dina eventuella tillval. Inredningsval Efter kontraktsskrivning blir du kallad till ett personligt möte med vår kundansvariga. Tillsammans går ni igenom de inredningsval du kan göra i ditt hus. Vi erbjuder dig ett noga genomtänkt urval av bland annat vitvaror, köksdetaljer, ytskikt etc. av hög kvalitet och från välkända leverantörer. Besiktning Ca 2 veckor före slutbesiktningen hålls en förbesiktning av ditt hus. Denna har till syfte att se till att inga fel återstår vid slutbesiktningen, och är även det en del av vår inbyggda omtanke. Inflyttning På tillträdesdagen överlämnas nycklar och sköteselinstruktioner till dig mot uppvisande av kvitton på att slutbetalning skett. Nu övergår ansvaret för huset till dig. Pantbrev I den mån du behöver ta ut pantbrev i samband med tillträdet sköts detta av den bank som lämnar lånen. Uttag av pantbrev kostar 2 % av pantbrevsbeloppet.

14 Ett tryggt köp Garanti Tvåårsbesiktning ingår. Eventuella fel som upptäcks i samband med slutbesiktningen åtgärdas av Götenehus. Därefter gäller en garanti under två år från slutbesiktningen som ingår i entreprenaden. Fel som uppkommit och inte beror på köparen åtgärdas av Götenehus enligt bestämmelserna i ABS 09. Försäkring Villaförsäkring för nybyggnation. Vi tecknar en villaförsäkring som ger dig både ett rättsskydd, ansvarsskydd och egendomsskydd och gäller från husleverans och ett år framåt. Nybyggnadsförsäkring Götenehus tecknar en nybyggnadsförsäkring hos GAR-BO som gäller tio år efter slutbesiktning. Försäkringen ger husägaren skydd för fel och skada som visar sig efter det att byggnadsarbetena godkänts vid en slutbesiktning. Nybyggnadsförsäkringen följer huset och omfattar skäliga kostnader (med avdrag för självrisk) för att åtgärda till exempel fel i byggnadens konstruktion eller i de material som använts. Försäkringen gäller dock inte skador som skulle kunna ersättas av en vanlig villaförsäkring. Färdigställandeskydd Götenehus tecknar även en försäkring som kallas färdigställandeskydd. Denna har ingen självrisk och ger dig som huskund ett ekonomiskt skydd om entreprenören inte förmår att slutföra arbetena eller avhjälpa fel som upptäcks när bygget är färdigt, exempelvis vid konkurs eller likvidation. Vill du också trivas i ett nybyggt Götenehus? Fastighetsbyrån Helsingborg Karl Ekdahl Södra Kyrkogatan Helsingborg tel mob karl.ekdahl@fastighetsbyran.se

15

16 BILDERNA I DENNA BROSCHYR KAN VARA REDOVISADE MED TILLVAL GÖTENEHUS HAR UPPHOVRÄTTEN TILL SAMTLIGA HUSRITNINGAR I DENNA KATALOG. ATT MÅNGFALDIGA INNEHÅLLET I DENNA KATALOG UTAN MEDGIVANDE AV GÖTENEHUS AB ÄR FÖRBJUDET ENLIGT LAGEN OM UPPHOVSRÄTT (1960:729).

KV Bataljonen. rikstens friluftstad. Län: Stockholm Kommun: Botkyrka. Datum 2015-06-15

KV Bataljonen. rikstens friluftstad. Län: Stockholm Kommun: Botkyrka. Datum 2015-06-15 KV Bataljonen rikstens friluftstad Län: Stockholm Kommun: Botkyrka Datum 2015-06-15 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

HASSELBACKEN. etapp ii. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE. Datum 2015-05-21

HASSELBACKEN. etapp ii. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE. Datum 2015-05-21 HASSELBACKEN etapp ii Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE Datum 2015-05-21 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

glasberga sjöstad Etapp III Län: Stockholm Kommun: södertälje Datum 2015-08-18

glasberga sjöstad Etapp III Län: Stockholm Kommun: södertälje Datum 2015-08-18 glasberga sjöstad Etapp III Län: Stockholm Kommun: södertälje Datum 2015-08-18 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

HENTORP II SKÖVDE LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE DATUM

HENTORP II SKÖVDE LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE DATUM HENTORP II SKÖVDE LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE DATUM 2016-01-07 1 2 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar, fester,

Läs mer

HENTORP II. skövde. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE. Datum

HENTORP II. skövde. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE. Datum HENTORP II skövde Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE Datum 2016-01-22 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar, fester,

Läs mer

vasatorps trädgård etapp ii Län: SKåne Kommun: helsingborg Datum REV

vasatorps trädgård etapp ii Län: SKåne Kommun: helsingborg Datum REV vasatorps trädgård etapp ii Län: SKåne Kommun: helsingborg Datum 2016-01-19 REV. 2016-03-17 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma,

Läs mer

KAFFEKANNAN ASKESLÄTT. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: LIDKÖPING. Datum 2015-05-18

KAFFEKANNAN ASKESLÄTT. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: LIDKÖPING. Datum 2015-05-18 KAFFEKANNAN ASKESLÄTT Län: VÄSTRA ÖTALAND Kommun: LIDKÖPIN Datum 2015-05-18 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

VASATORPS TRÄDGÅRD ETAPP II LÄN: SKÅNE KOMMUN: HELSINGBORG DATUM

VASATORPS TRÄDGÅRD ETAPP II LÄN: SKÅNE KOMMUN: HELSINGBORG DATUM VASATORPS TRÄDÅRD ETAPP II LÄN: SKÅNE KOMMUN: HELSINBOR DATUM 2016-01-19 1 2 VI BYER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar, fester,

Läs mer

ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Datum 2012-02-28

ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Datum 2012-02-28 ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Kommun: BOTKYRKA Datum 2012-02-28 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma

Läs mer

BRF KRISTINEBERGS LYCKA, OXIE LÄN: SKÅNE KOMMUN: MALMÖ DATUM

BRF KRISTINEBERGS LYCKA, OXIE LÄN: SKÅNE KOMMUN: MALMÖ DATUM BRF KRISTINEBERS LYCKA, OXIE LÄN: SKÅNE KOMMUN: MALMÖ DATUM 2016-04-05 1 2 VI BYER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar, fester,

Läs mer

BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17

BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17 BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22 ett enkelt köp! vasatorps trädgård Län: SKÅNE Kommun: HELSINGBORG Datum 2014-08-22 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

ett enkelt val! flygfyren Rikstens friluftsstad Län: stockholm Datum 2013-09-20

ett enkelt val! flygfyren Rikstens friluftsstad Län: stockholm Datum 2013-09-20 ett enkelt val! flygfyren Rikstens friluftsstad Län: stockholm Kommun: BOTKYRKA Datum 2013-09-20 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma

Läs mer

ETT ENKELT KÖP! PARHUS, KV RITAREN LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: VARA. Datum

ETT ENKELT KÖP! PARHUS, KV RITAREN LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: VARA. Datum ETT ENKELT KÖP! PARHUS, KV RITAREN LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: VARA Datum 2012-04-16 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

ett enkelt val! Glasberga Etapp II Län: stockholm Kommun: SÖDERTÄLJE Datum 2014-02-28

ett enkelt val! Glasberga Etapp II Län: stockholm Kommun: SÖDERTÄLJE Datum 2014-02-28 ett enkelt val! Glasberga Etapp II Län: stockholm Kommun: SÖDERTÄLJE Datum 2014-02-28 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

SVARTE MOSSE VILLASTAD

SVARTE MOSSE VILLASTAD SVARTE MOSSE VILLASTAD LÄNSMANSGÅRDEN LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: GÖTEBORG DATUM 2016-01-25 REV. 2016-03-15 1 2 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns.

Läs mer

BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19

BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19 BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19 1 2 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

STENINGEHÖJDEN LÄN: STOCKHOLM KOMMUN: SIGTUNA DATUM

STENINGEHÖJDEN LÄN: STOCKHOLM KOMMUN: SIGTUNA DATUM STENINEHÖJDEN LÄN: STOCKHOLM KOMMUN: SITUNA DATUM 2016-03-14 1 VI BYER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar, fester, fredagsmys

Läs mer

ETT ENKELT KÖP! HENTORP LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE. Datum 2014-09-30

ETT ENKELT KÖP! HENTORP LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE. Datum 2014-09-30 ETT ENKELT KÖP! HENTORP LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE Datum 2014-09-30 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

ett enkelt köp! STADSRADHUS JÄRNBROTTSPARKEN

ett enkelt köp! STADSRADHUS JÄRNBROTTSPARKEN ett enkelt köp! STADSRADHUS JÄRNBROTTSPARKEN kommun: göteborg område: västra frölunda Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

ett enkelt val! BANLJUSET Datum 2013-09-20

ett enkelt val! BANLJUSET Datum 2013-09-20 ett enkelt val! BANLJUSET Rikstens friluftsstad Län: stockholm Kommun: BOTKYRKA Datum 2013-09-20 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma

Läs mer

ett enkelt köp! TRÄDGÅRDSSTADEN II Kommun: SKÖVDE Rev. 2013-03-07

ett enkelt köp! TRÄDGÅRDSSTADEN II Kommun: SKÖVDE Rev. 2013-03-07 ett enkelt köp! TRÄDGÅRDSSTADEN II Län: Västra Götaland Kommun: SKÖVDE Rev. 2013-03-07 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

brf smedens lycka landskrona Kommun: Landskrona Datum

brf smedens lycka landskrona Kommun: Landskrona Datum brf smedens lycka landskrona Län: SKÅNE Kommun: Landskrona Datum 2016-04-18 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

KAFFEKANNAN ASKESLÄTT. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: LIDKÖPING. Datum 2015-01-28

KAFFEKANNAN ASKESLÄTT. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: LIDKÖPING. Datum 2015-01-28 KAFFEKANNAN ASKESLÄTT Län: VÄSTRA ÖTALAND Kommun: LIDKÖPIN Datum 2015-01-28 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

ASKESLÄTT. 18 moderna och energisnåla villor. Inbyggd omtanke

ASKESLÄTT. 18 moderna och energisnåla villor. Inbyggd omtanke ASKESLÄTT 18 moderna och energisnåla villor Inbyggd omtanke Att bo och leva med kvalitet Platsen är Askeslätt vid Rådaåsens fot i kanten mellan stad och land. Götenehus uppför 18 hus med miljö- och energiriktiga

Läs mer

Brf stubbarps lycka, viken. Län: SKÅNE Kommun: HÖGANÄS. Datum

Brf stubbarps lycka, viken. Län: SKÅNE Kommun: HÖGANÄS. Datum Brf stubbarps lycka, viken Län: SKÅNE Kommun: HÖGANÄS Datum 2016-09-06 1 2 Foto: Katarina Fagerström Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är

Läs mer

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund Stångby 26 energisnåla villor strax utanför Lund Vi har tänkt lite men även på extra på miljön din ekonomi Tänk dig att bo tryggt och bekvämt på landet och ändå ha stadens puls alldeles i närheten. Föreställ

Läs mer

ett enkelt köp! HASSELBACKEN Datum

ett enkelt köp! HASSELBACKEN Datum ett enkelt köp! HASSELBACKEN Län: Västra Götaland Kommun: SKÖVDE Datum 2013-05-13 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Brf NORREHOLMS. Län: SKÅNE. Datum

Brf NORREHOLMS. Län: SKÅNE. Datum Brf NORREHOLMS lycka, S.SANDBY Län: SKÅNE Kommun: LUND Datum 2016-10-20 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

BRF NORREHOLMS LYCKA SÖDRA SANDBY LÄN: SKÅNE KOMMUN: LUND DATUM

BRF NORREHOLMS LYCKA SÖDRA SANDBY LÄN: SKÅNE KOMMUN: LUND DATUM BRF NORREHOLMS LYCKA SÖDRA SANDBY LÄN: SKÅNE KOMMUN: LUND DATUM 2016-11-07 1 VI BYER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar, fester,

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten Nannagårdens idévillor formgivna av dig och arkitekten Moderna villor med personlig utformning Glumslöv en av södra Sveriges vackraste platser Glumslöv är beläget mellan Helsingborg och Landskrona med

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

Nära Halmstad och havet.

Nära Halmstad och havet. Nära Halmstad och havet. Högt beläget i Ringenäs med en vacker utsikt över havet och solnedgången i väster hittar du Strandlida. Här bygger Derome Mark & Bostad villor i gränslandet där slätt möter skog,

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP

Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP Vasatorps trädgård Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP Vasatorps träd det bästa av gård ger dig två Världar Söker du det lugna boendet men vill behålla närheten till stadens puls, service

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Huset ligger vackert beläget nära Kiruna centrum med utsikt mot Kebnekaise. Området är lugnt och

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

glasberga sjöstad Etapp IV Län: Stockholm Kommun: södertälje Datum

glasberga sjöstad Etapp IV Län: Stockholm Kommun: södertälje Datum glasberga sjöstad Etapp IV Län: Stockholm Kommun: södertälje Datum 2017-03-06 1 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma som familjemiddagar,

Läs mer

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus ett bättre läge Ett riktigt gott liv Tänk att kunna promenera till stranden och samtidigt andas skogsluft från den omkringliggande tallskogen. Att ha naturen nära,

Läs mer

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab Beddingestrand Ängssyrevägen 3 Ett arkitektritat stenhus från dast ab några minuter från stranden dast ab säljer ett unikt arkitektritat stenhus på bästa läge i Beddingestrand. Låt dig inspireras av tomtens

Läs mer

2.495.000 KR! Arkitektritade villor från. Villa Viken & fribyggartomterna i Vikens Ry Sida. inkl. anslutningsavgifter

2.495.000 KR! Arkitektritade villor från. Villa Viken & fribyggartomterna i Vikens Ry Sida. inkl. anslutningsavgifter Arkitektritade villor från 2.495.000 KR! inkl. anslutningsavgifter & fribyggartomterna i Vikens Ry Sida Introduktion 1 Viken & Vikens Ry - karta 2 Situationsplan 3 Tomtöversikt 4 Ritningar 5-9 Rumsbeskrivning

Läs mer

ett enkelt köp! Illustrationen visas med tillval liden, LIDKÖPING ETAPP ii, hus 19-24 Kommun: lidköping Datum 141125

ett enkelt köp! Illustrationen visas med tillval liden, LIDKÖPING ETAPP ii, hus 19-24 Kommun: lidköping Datum 141125 ett enkelt köp! Illustrationen visas med tillval liden, LIDKÖPING ETAPP ii, hus 19-24 Län: Västra Götaland Kommun: lidköping Datum 141125 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP

Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP Vasatorps trädgård Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP vasatorps trädgård ger dig det bästa av två världar Söker du det lugna boendet men vill behålla närheten till stadens puls, service

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

TRÄDGÅRDSSTADEN SKÖVDE Götenehus bygger fjorton moderna radhusbostäder

TRÄDGÅRDSSTADEN SKÖVDE Götenehus bygger fjorton moderna radhusbostäder TRÄDGÅRDSSTADEN SKÖVDE Götenehus bygger fjorton moderna radhusbostäder Fjorton parhus med äganderätt SKÖVDE TRÄDGÅRDSSTAD Antal bostäder 14 Arkitekt Staffan Morudd Välkommen till Trädgårdsstaden i Skövde,

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Steinkjervägen 6 Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Steinkjervägen 6 Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt hus för stor familj med ytor för umgänge och matlagning

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m²

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Objektbeskrivning Välkommen Friliggande villa - Sörmarken Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Mäklare: Andreas Bergqvist Telefon: 033-10 77 99, Mobiltelefon: 0733-46 09 16 e-post: andreas.bergqvist@maklarhuset.se

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Välkommen till Tröinge Ängar Vid foten av Tröingeberg, bland böljande ängar och hagar växer Falkenbergs nya stadsdel Tröinge Ängar vidare. I

Läs mer

Limhamns Sjöstad. Malmö. Planlösningar

Limhamns Sjöstad. Malmö. Planlösningar Limhamns Sjöstad. Malmö Planlösningar 2 4 Hur ser området ut Karta, situationsplan och förklaring 6 Hus 1 4 Hus 1 Hus 2 4 Tredje våning i hus 2 Alternativ planlösning våning 2 14 Hus 5 16 Hus 5 7 1 Hus

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

ett enkelt köp! Liden, lidköping Län: Västra Götaland Kommun: lidköping Datum 140903

ett enkelt köp! Liden, lidköping Län: Västra Götaland Kommun: lidköping Datum 140903 ett enkelt köp! Liden, lidköping Län: Västra Götaland Kommun: lidköping Datum 140903 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

lev livet i ängby backe nu bygger vi 14 attraktiva souterränghus i täby kyrkby

lev livet i ängby backe nu bygger vi 14 attraktiva souterränghus i täby kyrkby lev livet i ängby backe nu bygger vi 14 attraktiva souterränghus i täby kyrkby Där Kyrkvägen möter Nygårdsvägen, inte långt från Vallentunasjöns skimrande blå vattenspegel, ligger Täby Kyrkbys förmodligen

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Egen villa till priset av en hyresrätt

Egen villa till priset av en hyresrätt v ä x j ö h o v s b a c k e Egen villa till priset av en hyresrätt Skapar livsrum! Skapar livsrum! Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och är utrymmena väl utnyttjade. Alla rum hänger

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

Ligustergränd 13. Västra Gatuadress Ligustergränd 13 Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Bohus Tillträde tidigast

Ligustergränd 13. Västra Gatuadress Ligustergränd 13 Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Bohus Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Bohus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Mysiga och lugna återvändsgatan Ligustergränd.

Läs mer

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Vardagsrum Stort och ljust vardagsrum med

Läs mer

BRF åkarps ängslycka. Län: SKÅNE Kommun: Burlöv. Datum

BRF åkarps ängslycka. Län: SKÅNE Kommun: Burlöv. Datum BRF åkarps ängslycka Åkarp Län: SKÅNE Kommun: Burlöv Datum 2017-12-19 1 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar, fester,

Läs mer

Vackra radhus vid de södra ängarna

Vackra radhus vid de södra ängarna br f ängslyck an Vackra radhus vid de södra ängarna design helhet tr ygghet prisvär t örebro Hus att längta hem till Nu har du chansen att skaffa dig ett underbart boende i Örebros nya stadsdel Södra Lindhult

Läs mer

Barnabäckens Lycka Bostadsrätter på Ingareds Ängar

Barnabäckens Lycka Bostadsrätter på Ingareds Ängar Barnabäckens Lycka Bostadsrätter på Ingareds Ängar Radhus med egen tomt Femton klimatsmarta radhus i två plan om 110 kvm med gemytlig trädgård belägna mitt på Ingareds Ängar. Ett vackert, lugnt och barnvänligt

Läs mer

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24 Län Dalarna Gatuadress Kommun Hedemora Storlek 9 rum (5 sovrum) / 280 m² Område Hedemora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig villa med stilfullt rustade ytskikt, högt i tak och vacker utsikt.

Läs mer

Esplanaden 2. Län Skåne Gatuadress Esplanaden 2 Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast

Esplanaden 2. Län Skåne Gatuadress Esplanaden 2 Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast 2012-11-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Drömboende på enastående läge med fantastiskt utsikt mot hamn och hav.

Läs mer

16 danska stenhus i superflot dansk stil. Kv. Psalmen och Hymnen. Södra Råbylund, Lund

16 danska stenhus i superflot dansk stil. Kv. Psalmen och Hymnen. Södra Råbylund, Lund 16 danska stenhus i superflot dansk stil. Kv. Psalmen och Hymnen Södra Råbylund, Lund lby vä ge n Vä g Hymnen Guldåkersvägen Psalmen Psalmen Korsgången Råbylundsvägen Midrocs Råbyglädjen, 18 hus ndsv bylu

Läs mer

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart.

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart. 0 2 Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Ögonblicksgatan 3 Kommun Malmö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Kirseberg - Segevång - Bulltofta. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Ögonblicksgatan 3 Kommun Malmö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Kirseberg - Segevång - Bulltofta. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Kirseberg - Segevång - Bulltofta " Tillträde tidigast 2013-06-01 Huset är perfekt med bra planlösning och billiga kostnader. Området

Läs mer

ett eget hus på Dals Ängar

ett eget hus på Dals Ängar ett eget hus på als Ängar Välkommen till ALS ÄNGAR Vid foten av Tröingeberg, börjar nu als Ängar att växa fram. Området är beläget i en naturskön miljö, omgivet av böljande ängar och hagar, men ändå inom

Läs mer

2.495.000 KR! Arkitektritade villor från. Villa Viken & fribyggartomterna i Vikens Ry. inkl. alla anslutningsavgifter.

2.495.000 KR! Arkitektritade villor från. Villa Viken & fribyggartomterna i Vikens Ry. inkl. alla anslutningsavgifter. Arkitektritade villor från 2.495.000 KR! inkl. alla anslutningsavgifter F K DM SORT KÖK 15,8 kvm LÅDOR UGN+ MICRO G ST G TM TT TVÄTT- STUGA 4,8 kvm D9 ENTRÉ 4,7 kvm VP D10 & fribyggartomterna i Vikens

Läs mer

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1 Välkommen till ditt Notholmen Morgonkaffe med havsutsikt? Vill du bo i ett idylliskt

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN - ETAPP

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL LJUSSTADEN

VÄLKOMMEN TILL LJUSSTADEN GUNGAN LJUSSTADEN VÄLKOMMEN TILL LJUSSTADEN Ljusstaden ligger på bekvämt cykelavstånd från Kalmar centrum just där kustlandskapet möter staden och där Kalmar visar upp en av sina vackraste sidor. I Ljusstaden

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE RUNSTEN VILLAGE VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan

Läs mer

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan Kv. Rundkyrkan Södra Sandby lkf.se/rundkyrkan Södra Sandby Södra Sandby Lund = Kv. Rundkyrkan Knappt en mil öster om Lund, mitt i det natursköna skånska landskapet ligger Södra Sandby. Byn är anrik, och

Läs mer

ÖSTRA ÄNGABO TIMMERMANSVÄGEN, ALINGSÅS

ÖSTRA ÄNGABO TIMMERMANSVÄGEN, ALINGSÅS ÖSTRA ÄNGABO TIMMERMANSVÄGEN, ALINGSÅS VÄLKOMMEN TILL KV. MOTORBÅTEN Tänk dig ett lugnt och barnvänligt område, där närmsta förskola, skola och affär bara ligger ett stenkast från ditt hus. Med bilen når

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 4 rum (3 sovrum) / 140 m² Område Lindö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns tryggt och bra med närhet till både centrum, skola och grönområden.

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stenåldersvägen 44

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stenåldersvägen 44 Län Skåne Gatuadress Kommun Åstorp Storlek 5 rum (4 sovrum) / 100 m² Område Björnås Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset är beläget ett stenkast från Söderåsen med sin vackra och rofyllda

Läs mer

LÄGENHETSBESKRIVNING.

LÄGENHETSBESKRIVNING. LÄGENHETSBERIVNING. Brf Ejdern,, GOTLAND Fem steg till ditt drömboende 1Intresseanmälan och säljpremiär Om du du är är intresserad av av en en lägenhet lägenhet börjar börjar du med du med att göra att

Läs mer

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för huset för att det var renoverat till modern standard men hade kvar mycket

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM Välkommen till Söderby Park! I lugna och trivsamma Söderby Park, bygger Derome Mark & Bostad 12 bostadsrätter i parhusform som tillsammans

Läs mer

DANSK DESIGN BRF DANMARK

DANSK DESIGN BRF DANMARK DANSK DESIN BRF DANMARK NORDISKT LJUS Dansk design har rötter i modernismen, men med tydlig inspiration från landets storslagna, vindpinade kuster. Stilen är avskalad, rymlig och klassiskt ren. Kvalitet,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett av de bästa lägena i föreningen med fri utsikt åt båda hållen och ingen

Läs mer

Gäddeholm MALMEN VÄLKOMMEN HEM TILL DITT LIVS SEMESTER!

Gäddeholm MALMEN VÄLKOMMEN HEM TILL DITT LIVS SEMESTER! Gäddeholm MALMEN VÄLKOMMEN HEM TILL DITT LIVS SEMESTER! Boka ditt livs resa med Aroseken Inclusive Vi tycker att det ska vara enkelt att vara husägare. Vardagspusslet är ju tillräckligt svårt att få ihop

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer