AKTUELLT I GETA KOMMUN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "AKTUELLT I GETA KOMMUN"

Transkript

1 AKTUELLT I GETA KOMMUN Nya lokaler för kommunkansliet Kommunkansliet huserar temporärt i Geta skola. Ingång sker genom huvudentrén till skolan och receptionen tillsammans med kommuntekniker samt ekonomisekreterare är placerad invid biblioteket i vad som tidigare var mediateket. Kommundirektören sitter i tecknesalen som även fungerar som mötesrum för kommunstyrelse och fullmäktigemöten. Socialen använder samma utrymme som tidigare när de är på plats i Geta. Digitalisering Ett antal digitaliseringsprojekt har initierats vid årsskiftet. Ett sådant handlar om att digitalisera kartorna över vatten och avloppsledningarna som sammanställs med övrig information om vägar, fastighetsgränser och detaljplaner. På så sätt kommer kommunens underhållsarbete att förbättras och driftsstopp eller andra problem undvikas. Kommunen samarbetar i detta fall med lokala experter och näringsidkare som snart syns nära er med GPS antenn i hasorna då inmätningen sker runt omkring i kommunen. Daghemmet Kotten Utbyggnaden av daghemmet Kotten börjar vara färdigställd. Inflyttningssyn skedde vid månadsskiftet och både personal och barn kan glädjas åt trevliga nya utrymmen att vistas i. Slutsynen sker när allt är klart, beräknat till Maj/Juni, då målningen på utsidan är gjord samt gräsmattan återställd och staketet satts upp vid bygginfarten.

2 GETA KOMMUN Kommunens myndighet Kommunteknikern Enskilda avloppsanläggningar Från och med gäller de nya kraven för avloppsrening: * fosforreduktionen skall vara minst 80 % * kvävereduktionen skall vara minst 40 % * reduktionen av organiska ämnen räknat som reduktion av BOD7-värde skall vara minst 90 % Tyvärr kommer det kommunala avloppsnätet inte att byggas vidare i detta skede, då det har visat sig att vi inte ligger i fas med kommunens avloppsplan. Kort sagt skulle anslutningsavgifterna behöva höjas orimligt mycket för att kostnaderna ska vara självbärande och vi kan inte motivera att utbyggnaden görs med skattemedel. De som fått och ej skickat in redogörelse över enskilda avloppsanläggningar än uppmanas göra detta snarast. Vattenbygge Lökholmen-Snäckö Bygget av vattenledningsetapp Lökholmen Snäckö är igång och beräknas vara färdigställt till sommaren. De som är intresserade av att koppla på sig och som inte anmält intresse hittar blankett på kommunens hemsida: Robin Österlund, kommuntekniker Geta skola tackar för den fina utegranen som Jan-Erik Österlund donerat till skolan!

3 Älghippa! Nu är det dags igen för årets älghippa på Furulund. Jägarna bjuder getabor och andra markägare i Geta till Furulund den 1 mars 2014 klockan 19,30. Där bjuder vi på en älgköttsgryta tillagad av Soltuna, med tillhörande måltidsdryck (öl, vatten och snaps). Efter maten blir det kaffe och tårta. Efter att vi ätit gott och mycket, så blir det dans. Vårt lokala band CONNY HENRIX spelar och då vet man att stämningen blir på topp. Så ta på dina skönaste dansskor. Om Ni inte vill missa denna fest anmäler Ni Er genom att betala in 17 per person till , Geta Jakthippa. Anmälan görs senast den 24/ Men vi har rum endast för 120 personer och först till kvarn. Har du frågor eller några matallergier så meddela till Yngve eller till Trygve Hjärtligt välkomna! Börjes Taxi i Geta

4 folkhälsans sida! Lokalföreningen i Geta Hej på er alla! Det var VERKLIGEN länge sedan! Hoppas ni haft en riktigt skön jul- och nyårshelg och att ni känner er förväntansfulla över vad det nya året kan bjuda på. Folkhälsan har haft sitt första möte för året och då är det alltid dags för styrelsen att konstituera sig. Så här ser den nya styrelsen ut ett år framöver, nya ja, det är nog många namn ni känner igen från tidigare år. Nu är vi några som varit med så länge att vi snart hamnar i inventarieförteckningen. Ny i styrelsen är i alla fall Pernilla Nyberg som vi hälsar hjärtligt välkommen. Här är 2014 års styrelse: Ny styrelse Ordförande: Marie-Louise Samuelsson-Carlsson Vice ordförande: Mia Björling Sekreterare: Helena Martinsson Kassör: Marianne Asp Gottberg Materialförvaltare: Diana Nurmi Kampanjansvarig: Anna Karlsson Simombud: Pernilla Nyberg Övriga ledamöter: Leila Siivonen och Lina Öhberg Gymansvariga: Helena Martinsson och Lina Öhberg Gymabonnemang: Helena Martinsson Vad får Folkhälsan då lov att bjuda på 2014? Temakvällar Under januari hade vi två föreläsningar på Geta skola; Mental träning med Anki Nordblom och Träning och kost i praktiken med Johan Lindström. Under våren ska vi försöka ordna med fler föreläsningar. Hör gärna av er om det är något ämne som ni skulle vilja att vi tog upp eller något annat som ni skulle vilja veta mer om. Zumba Om ni inte redan vet det, så har onsdagszumban med Tine Rosenberg startat igen. Välkommen till Geta skola onsdagar kl Vi håller på så länge ni kommer!

5 Motionera dig till söder Motionskampanjen Motionera dig till söder startar den 1 februari och pågår till 30 april. Den är öppen för alla. Varje halvtimme du motionerar ger en poäng som du fyller i på ett motionskort. Det kan vara motionsaktiviteter av alla de slag, t o m trädgårdsarbete räknas! Motionskortet kan du hämta i Getaboden, på dagis, i skolan och på gymmet. Det finns också att hämta på Folkhälsan i stan, Styrmansgatan 10 och Skeppargatan 11. Det är också dit du ska lämna ditt ifyllda motionskort så är du med i utlottningen av ett resepresentkort på 600 och olika Folkhälsanprodukter. Minst 50 poäng måste du skrapa ihop. Geta rör sig kör igång i april månad. Det blir ganska lagom att fortsätta med Geta rör sig när Motionera dig till södern tar slut. Som vanligt har vi lottdragning varje gång vi tömmer brevlådorna. Vi återkommer med mera info om Geta rör sig längre fram. Majblomsloppet Den 19 april är det dags för det årliga Majblomsloppet. Vi hoppas på ett riktigt spännande lopp med många roliga kringaktiviteter. Vi återkommer längre fram med närmare detaljer. Pricka nu in datumet och lägg er i träning! Sommarens simskola Det kanske känns lite tidigt att tala om simskolan så här i januari, men för att allt ska klaffa så måste vi redan nu bestämma datum för när simskolan ska äga rum. Vårt första alternativ är 7 18 juli, alternativ två är juli. Här kommer också mera info längre fram. Lekledare När vi nu är inne på simskolan så söker vi en lekledare. Du som är intresserad är välkommen att kontakta simombudet Pernilla Nyberg, tel Komma igång på GETA GYMMET Om du känner att du vill ha lite hjälp med att komma igång med din gymträning så kan du kontakta någon av de gymansvariga och anmäla ditt intresse. Om vi får några intresserade så ordnar vi en träningsintroduktion på gymmet en kväll framöver. Det var väl allt så här långt. Hoppas ni känner er lite inspirerade att sätta igång med lite fysiska aktiviteter och hoppas att vi syns på någon av våra aktiviteter! Vinterhälsningar från Marianne och Folkhälsan i Geta PS: Kolla även Folkhälsan i Geta på Facebook och på vår hemsida; Du kan också ta kontakt med oss på vår adress: folkhalsanigeta@gmail.com. Gymansvariga Helena , Lina

6 Geta sockensällskap meddelar: Geta fotoklubb Vår nästa träff är torsdagen den 13 februari kl 18 i Hemgårdens mötesrum som är i den östligare byggnaden, ingång från öster. Alla intresserade, unga och äldre, är välkomna med. Vi ser på varandras bilder, lär oss, planerar utställningar mm.

7 GETA UNGDOMSFÖRENING SÖKER LEDARE TILL VÅR BARN & UNGDOMSVERKSAM- HET TORSDAGAR KL (7-12 ÅR) FREDAGAR KL ( 12-15ÅR) ÄR DU INTRESSERAD?? RING ; RAMONA EL. HELENA Boxercise i Geta Skola måndagar kl Pris 6 per gång. Handskar och mitzar finns att låna. Hälsokurs Välkommen på vår härliga 6 veckors hälsokurs! Vi träffas söndagar kl på idrottscentret i Godby. I kursen ingår föreläsningar med olika teman, gratis kroppsscanning varje tillfälle, en härlig ansiktbehandling och självklart trevlig samvaro. Kursen kostar 20 och startar 9 mars Intresserad? Skicka ett mail till mhshakeit@gmail.com för mer info.

8

9

10 Småbåtsplatser I Östra Hellösund UTHYRES årsvis 300 /år Tillgång till el Ingolf Ställplatser Årsvis för husvagnar och husbilar på Hellö i Geta. El finns och slutna avloppstankar. Mer info Sista inlämningsdag till nästa nummer av Getabladet är 27 mars Bidrag kan sändas per epost till bibliotek@geta.ax eller per telefon Redaktion Lotta Marshall. Ansvarig utgivare är kommundirektör Mathias Styrström Preliminära datum för Getabladet 2014 Deadline Utskick Nr 1 Tor 30 Jan Tor 6 Feb Nr 2 Tor 27 Mar Tor 3 Apr Nr 3 Tor 29 Maj Tor 5 Jun (sommarnummer) Nr 4 Tor 28 Aug Tor 4 Sep Nr 5 Tor 30 Okt Tor 6 Nov Nr 6 Tor 27 Nov Tor 4 Dec Deadline är sista dagen att lämna in material man vill ha med och Utskick är dagen då Getabladet lämnas till posten för leverans.

11 Geta bibliotek Tisdagar Torsdagar Tel Här är ett litet urval av bibliotekets nya böcker; För vuxna; Lena Andersson; Egenmäktigt förfarande Sophie Kinsella; Bröllopsnatten Nora Roberts; Främlingen vid havet Elisabeth George; En ond liten handling Karin Fossum; Carmen och döden Katarina Mazetti; Berättelser för till- och frånskilda Robert Hobbs; Ghostman Malcolm Gladwell; David och Goliat Kajsa Ingemarsson; Den magiska gnistan; vägen till ett kreativt liv. Vila dig i form med Yin Yoga Åländsk odling 2012/2013 För barn; Halvanböcker; Här kommer Halvan Halvan kör buss Här kommer flygplanet Här kommer polisbilen Sören Olsson; Berts fejsbok Jo Salmson; Jo Tam i drakarnas stad Jakten på Tam Martin Widmark; Trollkarlens bok Borgström; Vattnets mysterier Martin Olczak; Våldnader på Vasaskeppet Akademimorden Hallberg; Sam och Sigge och den långa resan Och många, många fler böcker. Välkomna till biblioteket!!

12 Matsedel för daghem, skola och Hemgården VECKA 7 måndag Flygande Jacob, ris & salladsbord. tisdag Kassler med dragonsås & salladsbord. onsdag Makaronigryta & salladsbord. torsdag Kokt lax, potatismos & salladsbord. fredag Borsjtj, smörgås & frukt. VECKA Sportlov VECKA 9 måndag Köttfärssås, spagetti & salladsbord. tisdag Lime-örtfisk, potatis & salladsbord. onsdag Risgrynsgröt, smörgås & frukt. torsdag Sjömansbiff & salladsbord fredag Bondsoppa, smörgås & frukt VECKA 10 måndag Ungskorv, potatismos & salladsbord tisdag Ärtsoppa, smörgås & frukt. onsdag Kyckling, ris, currysås & salladsbord. torsdag Lax i ugnen, potatis & salladsbord. fredag Makaronilåda & salladsbord. VECKA 10 måndag Bärgröt, smörgås & frukt. tisdag Rökt fisk, kall sås, potatis & salladsbord. onsdag Pizza & salladsbord. torsdag Lindströmsbiff, potatismos & salladsbord. fredag Lammsoppa, smörgås & frukt. VECKA 10 måndag Ugnsfärs, potatis, sås & salladsbord tisdag Korvstroganoff, makaroner & salladsbord. onsdag Fisk, potatis & salladsbord. torsdag Grillspett, klyftpotatis & salladsbord. fredag Kycklingsoppa, smörgås & frukt. VECKA 11 måndag Risotto & salladsbord tisdag Flinggröt, smörgås & frukt. onsdag Köttgryta, pasta & salladsbord. torsdag Fisk, potatis & salladsbord. fredag Matrosensoppa, smörgås & frukt.

AKTUELLT I GETA KOMMUN

AKTUELLT I GETA KOMMUN AKTUELLT I GETA KOMMUN Kommunfullmäktige fastställde i december budget och avgifter för år 2013 jämte ekonomiplan 2014-2015. Det är en positiv budget med ett överskott om drygt 250.000 euro, och även de

Läs mer

AKTUELLT I GETA KOMMUN

AKTUELLT I GETA KOMMUN AKTUELLT I GETA KOMMUN KONTAKTUPPGIFTER KOMMUNKANSLIET Kommunkansliet flyttade till barackerna vid Furulund under julhelgen. I och med flytten övergick kansliet till IP-telefoni vilket innebär att telefonnumren

Läs mer

AKTUELLT I GETA KOMMUN

AKTUELLT I GETA KOMMUN AKTUELLT I GETA KOMMUN Nu har äntligen de tjusiga flaggstångsvimplarna kommit, med Getas kommunvapen och de åländska färgerna. Vimplarna finna till försäljning i Getaboden för dem som stolt vill visa var

Läs mer

Ett informationsblad från Geta kommun, nr 7, december 2013 www.geta.ax. Foto Lotta Marshall. En Fröjdefull Jul & ett Gott Nytt år!

Ett informationsblad från Geta kommun, nr 7, december 2013 www.geta.ax. Foto Lotta Marshall. En Fröjdefull Jul & ett Gott Nytt år! Foto Lotta Marshall En Fröjdefull Jul & ett Gott Nytt år! Ett informationsblad från Geta kommun, nr 7, december 2013 www.geta.ax Foto Lotta Marshall Dessa glada herrar har just blivit färdiga med Getabocken

Läs mer

AKTUELLT I GETA KOMMUN

AKTUELLT I GETA KOMMUN AKTUELLT I GETA KOMMUN Beslutsorganen Kommunstyrelsen har hållit möte den 10 september och 7 oktober. Styrelsen har bland annat blivit informerad om det ekonomiska läget som överlag ser bra ut i förhållande

Läs mer

MATLISTA FÖR SKOLAN, DAGIS OCH HEMGÅRDEN

MATLISTA FÖR SKOLAN, DAGIS OCH HEMGÅRDEN MATLISTA FÖR SKOLAN, DAGIS OCH HEMGÅRDEN VECKA 3 måndag 14.1 Kyckling, ris, salladsbord tisdag 15.1 Havregrynsgröt, sylt, smörgås, ägg, frukt Fisk, potatis onsdag 16.1 Lasagne, salladsbord torsdag 17.1

Läs mer

AKTUELLT I GETA KOMMUN, VÅRVINTERN 2013

AKTUELLT I GETA KOMMUN, VÅRVINTERN 2013 AKTUELLT I GETA KOMMUN, VÅRVINTERN 2013 Beslutsorganen Geta kommunfullmäktige sammanträdde onsdag 20 februari. Fullmäktiges presidium omvaldes, med Dan-Johan Dahlblom som ordförande och Gun-Britt Lyngander

Läs mer

AKTUELLT I GETA KOMMUN

AKTUELLT I GETA KOMMUN AKTUELLT I GETA KOMMUN Åsub har släppt stora befolkningsrapporten för år 2011. Getas befolkning uppgick vid årets slut till 492 personer (idag 494). Medelåldern var 42,7 (snitt för Åland 41,8), andel

Läs mer

AKTUELLT I GETA KOMMUN

AKTUELLT I GETA KOMMUN AKTUELLT I GETA KOMMUN Nu har äntligen de tjusiga flaggstångsvimplarna kommit, med Getas kommunvapen och de åländska färgerna. Vimplarna finna till försäljning i Getaboden för dem som stolt vill visa var

Läs mer

AKTUELLT I GETA KOMMUN

AKTUELLT I GETA KOMMUN KONTAKT Geta kommunkansli Getavägen 2115 AX-22 340 GETA Tel +358(0)18-49 300 Fax +358(0)18-49 390 www.geta.ax info@geta.ax Öppet mån-tor kl 9-15 (lunch 11-12) Kommundirektör: Gustav Blomberg Kommunfullmäktigeordförande:

Läs mer

Ett informationsblad från Geta kommun 10.2007

Ett informationsblad från Geta kommun 10.2007 MATLISTA FÖR SKOLAN, DAGIS OCH HEMGÅRDEN VECKA 46 måndag tisdag HG= onsdag torsdag fredag VECKA 47 måndag tisdag onsdag HG= torsdag fredag VECKA 48 måndag tisdag onsdag torsdag fredag HG= 12.11 Rökt fisk,

Läs mer

AKTUELLT I GETA KOMMUN

AKTUELLT I GETA KOMMUN AKTUELLT I GETA KOMMUN Skördefest Fredagen den 19 september invigs Skördefesten för året på Bolstaholms gård. Det kommer bli en ståtlig tillställning och det sägs att Vildmajoren ska dyka upp under kvällen

Läs mer

AKTUELLT I GETA KOMMUN

AKTUELLT I GETA KOMMUN AKTUELLT I GETA KOMMUN Fastighetsskötare Kenneth går snart i pension efter lång och trogen tjänst. Han började jobba hos kommunen 1 augusti 1981 och vid årsskiftet tar han ut lite välbehövlig semester

Läs mer

Skolmatsedel Höstterminen 2012

Skolmatsedel Höstterminen 2012 Skolmatsedel Höstterminen 2012 Med reservation för eventuella ändringar Smaklig måltid! Vecka Lunch Mellanmål 34 20 aug Måndag Köttbullar, makaroner Mjölk, smörgås 21 aug Tisdag Fiskpanetter, remouladsås,

Läs mer

Till varje lunch serveras salladsbord, mjölk, vatten, knäckebröd och bordsmargarin

Till varje lunch serveras salladsbord, mjölk, vatten, knäckebröd och bordsmargarin Vecka 2 05-jan Måndag 06-jan Tisdag 07-jan Onsdag 08-jan Torsdag 09-jan Fredag Trettondagsafton Trettondag jul Pannbiff, potatis, brunsås Pastagratäng med kyckling Vecka 3 12-jan Måndag 13-jan Tisdag 14-jan

Läs mer

Preliminär elmarknadsstatistik per månad för Sverige 2014

Preliminär elmarknadsstatistik per månad för Sverige 2014 jan feb mar apr maj jun GWh GWh GWh GWh GWh GWh 6 859,6 6 342,1 6 814,5 5 965,4 5 706,5 5 382,4 1 213,7 872,3 1 200,3 902,0 681,7 611,8 6 374,9 5 876,2 6 247,9 4 875,8 3 487,7 3 395,2 529,2 496,2 557,8

Läs mer

AKTUELLT I GETA KOMMUN

AKTUELLT I GETA KOMMUN AKTUELLT I GETA KOMMUN Beslutsorganen Kommunstyrelsen sammanträdde 29 juli och fullmäktige 7 augusti. Till de viktigaste och tyngsta frågorna hör valet av ny kommundirektör, budgetförutsättningar för den

Läs mer

Björkängens Restaurang. Vecka 25

Björkängens Restaurang. Vecka 25 Vecka 25 Måndag 17/6 Kokt korv serveras med potatismos och grönsaker Tisdag 18/6 Ugnstekt fisk serveras med kall sås, potatis och grönsaker Onsdag 19/6 Köttbullar serveras med stuvade makaroner och grönsaker

Läs mer

AKTUELLT I GETA KOMMUN

AKTUELLT I GETA KOMMUN AKTUELLT I GETA KOMMUN Kommunkansliet i gamla bankhuset Kommunkansliet har återigen flyttat. Denna gång från de temporära barackerna vid Furulund till gamla banklokalen mellan Geta kyrka och Geta skola.

Läs mer

Matsedel 2015-10-26 tom 2016-01-10. Kostenheten. Matsedel Omsorgen 2015 V.44-01

Matsedel 2015-10-26 tom 2016-01-10. Kostenheten. Matsedel Omsorgen 2015 V.44-01 Kostenheten Matsedel Omsorgen 2015 V.44-01 1 Särskilt boende Vidala, Borghaga, Vimarhaga och Kvillgården: Till middag på vardagar serveras mineralvatten/lättöl/ måltidsdryck/ mjölk som dryck och knäckebröd.

Läs mer

Till varje lunch serveras salladsbord, mjölk, vatten, knäckebröd och bordsmargarin

Till varje lunch serveras salladsbord, mjölk, vatten, knäckebröd och bordsmargarin Skolmatsedel i Robertsfors kommun vårterminen -14 Vecka 2 06-jan Måndag 07-jan Tisdag 08-jan Onsdag 09-jan Torsdag 10-jan Fredag Vecka 3 13-jan Måndag 14-jan Tisdag 15-jan Onsdag 16-jan Torsdag 17-jan

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Degerfors förskola 32-52,2016

Degerfors förskola 32-52,2016 Vecka 39 Måndag 26 Sep Tisdag 27 Sep Onsdag 28 Sep Torsdag 29 Sep Fredag 30 Sep Stekt falukorv, potatismos, grönsak Kålpudding, gräddsås, potatis, varma grönsaker Kokt fisk med ägg-persiljesås potatis

Läs mer

Matsedel. TISDAG F Mannagrynsgröt, mjölk, smörgås L Örtkryddad fisk, potatis, sås Mm Mjölk, smörgås

Matsedel. TISDAG F Mannagrynsgröt, mjölk, smörgås L Örtkryddad fisk, potatis, sås Mm Mjölk, smörgås MÅNDAG F Fil, müsli/flingor, smörgås L Spaghetti, köttfärssås TISDAG F Mannagrynsgröt, mjölk, smörgås L Örtkryddad fisk, potatis, sås Mm Mjölk, smörgås ONSDAG F Havregrynsgröt, mjölk, smörgås L Grönsakssoppa,

Läs mer

TORSDAG 20 AUG Fiskburgare med bröd, potatismos, remouladsås Veg. Burgare, bröd, mos och dressing

TORSDAG 20 AUG Fiskburgare med bröd, potatismos, remouladsås Veg. Burgare, bröd, mos och dressing VECKA 34 20 AUG Fiskburgare med bröd, potatismos, remouladsås Veg. Burgare, bröd, mos och dressing 21 AUG Tacosoppa med creme fraicheklick, nachochips, smörgås och frukt Veg. Tacosoppa med creme fraicheklick,

Läs mer

Skolan V 34-52 2015 Vecka 34

Skolan V 34-52 2015 Vecka 34 Vecka 34 Måndag 17 aug Tisdag 18 aug Onsdag 19 aug Torsdag 20 aug Fredag 21 aug Kökets val Kökets val Köttbullar, pasta Falafel tomatsås pasta Stekt fisk, kall sås, potatis Grönsaksbiff, potatis, kall

Läs mer

Matsedel Förskola HT 2018

Matsedel Förskola HT 2018 Matsedel Förskola HT 2018 Vecka 34 Måndag 20 Aug Tisdag 21 Aug Onsdag 22 Aug Apelsin- och chilibakad fisk med rotfrukter och Pasta med krämig ost- och tomatsås Torsdag 23 Aug Köttbullens dag Köttbullar

Läs mer

Skolmatsedel i Robertsfors kommun vårterminen -16. Vecka 1. Chicken nuggets, sötsur sås, pommes

Skolmatsedel i Robertsfors kommun vårterminen -16. Vecka 1. Chicken nuggets, sötsur sås, pommes Vecka 1 04-jan Måndag 05-jan Tisdag 06-jan Onsdag 07-jan Torsdag 08-jan Fredag Pannbiff, potatis, brunsås Trettondag jul Chicken nuggets, sötsur sås, pommes Vecka 2 11-jan Måndag 12-jan Tisdag 13-jan Onsdag

Läs mer

Matsedel Skola/Fritidshem/Gymnasiet. vecka

Matsedel Skola/Fritidshem/Gymnasiet. vecka Matsedel Skola/ Fritidshem/Gymnasiet vecka 33-42 2019 Skollunchen Skollunchen har som mål att ge en fullvärdig kost motsvarande 1/3 av dagsbehovet. Skollunchen är alltså inte dagens huvudmål och hemmen

Läs mer

Skola Åmål kommun VECKA 34. TORSDAG 20 AUG Fiskburgare med bröd, potatismos, remouladsås

Skola Åmål kommun VECKA 34. TORSDAG 20 AUG Fiskburgare med bröd, potatismos, remouladsås VECKA 34 20 AUG Fiskburgare med bröd, potatismos, remouladsås 21 AUG Tacosoppa med creme fraicheklick, nachochips, smörgås och frukt VECKA 35 24 AUG Ugnstekt falukorv med stuvade makaroner 25 AUG Kassler,

Läs mer

Skolan V 40-51 2014 Vecka 40

Skolan V 40-51 2014 Vecka 40 Vecka 40 Måndag 29 sep Tisdag 30 sep Onsdag 1 okt Torsdag 2 okt Fredag 3 okt BBQ Fajitas med tortillabröd, dressing BBQ Quornfajitas med tortillabröd, dressing Köttbullar, gräddsås,potatis, lingon, kokta

Läs mer

Preliminär elmarknadsstatistik per månad för Sverige 2014

Preliminär elmarknadsstatistik per månad för Sverige 2014 jan feb mar apr maj jun GWh GWh GWh GWh GWh GWh 6 859,6 6 342,1 6 814,5 0,0 0,0 0,0 1 213,7 872,3 1 200,3 0,0 0,0 0,0 6 374,9 5 876,2 6 247,9 0,0 0,0 0,0 529,2 496,2 557,8 0,0 0,0 0,0 5,5 4,3 6,3 0,0 0,0

Läs mer

Vecka 35. Måndag 27 Aug. Tisdag 28 Aug. Lunch. Onsdag 29 Aug. Torsdag 30 Aug. Lunch Kockens veggierätt. Fredag 31 Aug. Lunch.

Vecka 35. Måndag 27 Aug. Tisdag 28 Aug. Lunch. Onsdag 29 Aug. Torsdag 30 Aug. Lunch Kockens veggierätt. Fredag 31 Aug. Lunch. Matsedel Skola HT18 Vecka 34 Måndag 20 Aug Tisdag 21 Aug Apelsin- och chilibakad fisk med rotfrukter och Onsdag 22 Aug Salladsfest Kökets salladsbuffé Torsdag 23 Aug Köttbullens dag! Köttbullar med gräddsås

Läs mer

Matsedel Skola/Fritidshem/Gymnasiet. vecka

Matsedel Skola/Fritidshem/Gymnasiet. vecka Matsedel Skola/ Fritidshem/Gymnasiet vecka 23-32 2019 Skollunchen Skollunchen har som mål att ge en fullvärdig kost motsvarande 1/3 av dagsbehovet. Skollunchen är alltså inte dagens huvudmål och hemmen

Läs mer

Matsedel tom Kostenheten. Matsedel Omsorgen tom

Matsedel tom Kostenheten. Matsedel Omsorgen tom Kostenheten Matsedel Omsorgen 2017-06-19 tom 2017-08-20 1 Särskilt boende Vidala, Borghaga, Vimarhaga och Kvillgården: Till middag på vardagar serveras mineralvatten/lättöl/ måltidsdryck/ mjölk som dryck

Läs mer

Ugnsstekt fisk med sås & potatismos Cowboysoppa med mjukt bröd & frukt Flygande Jacob(kycklinggratäng) med ris

Ugnsstekt fisk med sås & potatismos Cowboysoppa med mjukt bröd & frukt Flygande Jacob(kycklinggratäng) med ris 1 [5] Matsedel våren 2013 Vecka 2 Tisd 8/1 Onsd 9/1 Torsd 10/1 Fred 11/1 Kökets egna val Ugnsstekt fisk med sås & potatismos Cowboysoppa med mjukt bröd & frukt Flygande Jacob(kycklinggratäng) med ris Vecka

Läs mer

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 Vecka 34 18/8 22/8 Måndag: Köttfärssås beat och spaghetti Rotfruktssås och spaghetti Grönsaksoppa Tisdag: Kokt fisk med persiljesås, hackat ägg och kokt potatis

Läs mer

Skolmatsedel skolan Hösten 2011

Skolmatsedel skolan Hösten 2011 Vecka: 34 Skolstart upprop Kyckling, currysås och potatis Skinksås och pasta Kinagryta och ris Apelsin och chilipepparfisk och potatis Cowboysoppa, bröd och ost Vecka: 35 Korv Stroganoff och pasta Köttfärs

Läs mer

Meny Grundskola och förskola 2015 Januari

Meny Grundskola och förskola 2015 Januari Januari Vecka 2 Måndag: Tisdag: SKOLSTART 7/1 Onsdag: 7 Köttbullar med kokt potatis & brunsås Torsdag: 8 Korv forsell med ris Fredag: 9 Kall kotlettrad med potatisgratäng & gelé Vecka 3 Måndag: 12 Kassler

Läs mer

SALTVIK. INFORMERAR april. Tekniska nämnden informerar: 4 / 2011 VISIT ALAND BESÖKER SALTVIK SMÅBÅTSPLATSER

SALTVIK. INFORMERAR april. Tekniska nämnden informerar: 4 / 2011 VISIT ALAND BESÖKER SALTVIK SMÅBÅTSPLATSER SALTVIK 4 / 2011 INFORMERAR april Gruppbrev med posten når alla Utgivare: Saltviks kommun, Lillängs 14 Nääs, AX-22320 ÖDKARBY Tel: 48 900 Fax: 489 011 E-post: info@saltvik.ax Hemsida: www.saltvik.ax Tekniska

Läs mer

Matsedel tom Kostenheten. Matsedel Omsorgen tom

Matsedel tom Kostenheten. Matsedel Omsorgen tom Kostenheten Matsedel Omsorgen 2016-08-22 tom 2016-10-16 1 Särskilt boende Vidala, Borghaga, Vimarhaga och Kvillgården: Till middag på vardagar serveras mineralvatten/lättöl/ måltidsdryck/ mjölk som dryck

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG Missa inte vår varierade och goda salladsbuffé! Måndag:29/9 Tisdag:30/9 Onsdag: 01/10 Stekt fläsk med löksås potatis lingonsylt Köttgryta med ris Blåbärssoppa med skorpor Laxlåda med rödlökssmör ärtor

Läs mer

Meny Älgarås skola och Näckrosen

Meny Älgarås skola och Näckrosen VECKA 34 Måndag 22 aug Lov Tisdag 23 aug Lov Onsdag 24 aug Stekt falukorv, makaroner & grönsaksbuffé Torsdag 25 aug Fiskbullar, sås, potatis & grönsaksbuffé Fredag 26 aug Soppa smör&bröd ost VECKA 35 Måndag

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Meny Björkängsskolan

Meny Björkängsskolan VECKA 34 Måndag Tisdag 18/8 Köttfärssås, pasta Onsdag 19/8 Korv Stroganoff Torsdag 20/8 Veg soppa Fredag 21/8 Rosa fiskgratäng VECKA 35 Måndag 24/8 Falukorv, senapssås & potatis Tisdag 25/8 Köttgryta Onsdag

Läs mer

Tarka Dahl- indisk risrätt med yoghurt, linser, spenat och blomkål Kebabpytt med vitlökssås

Tarka Dahl- indisk risrätt med yoghurt, linser, spenat och blomkål Kebabpytt med vitlökssås Vecka 42 Måndag 12 okt Tisdag 13 okt Onsdag 14 okt Torsdag 15 okt Fredag 16 okt Winjekorv med potatismos och grillgurka Stekt falukorv med potatismos och grillgurka Tarka Dahl- indisk risrätt med yoghurt,

Läs mer

Matgäster som får sin middag levererad från Väsbyhemmets kök

Matgäster som får sin middag levererad från Väsbyhemmets kök nov-dec Matgäster som får sin middag levererad från Väsbyhemmets kök Skriv namn och födelsedata på raden ovan. Var vänlig och lämna din ifyllda matsedel till hemvårdspersonalen senast den 17 oktober. Tack!

Läs mer

HT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin

HT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin HT 2013 Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin Till varje måltid serveras ekologisk mjölk och kylt vatten, knäckebröd och salladsbuffe där ekologiskt odlade

Läs mer

Parkskolan. 1. Jag är. f % tjej 132 47 Kille 147 53. Antal EAS: 0. Antal svarande: 279.

Parkskolan. 1. Jag är. f % tjej 132 47 Kille 147 53. Antal EAS: 0. Antal svarande: 279. Parkskolan 1. Jag är f % tjej 132 47 Kille 147 53 Antal EAS: 0. Antal svarande: 279. 2. Jag går på... skola f % Förskoleklass 0 0 Årskurs 1-3 0 0 Årskurs 4-6 57 20 Årskurs 7-9 222 80 Gymnasiet 0 0 Antal

Läs mer

Bränngårdens meny Våren 2019

Bränngårdens meny Våren 2019 Vecka 2, 8, 14, 20 Bränngårdens meny Måndag Lunch Ugnsbakad falukorv, potatismos, grönsaker Middag Pyttipanna, äggröra, rödbetor Tisdag Lunch Köttfärssås, stuvade makaroner/potatis, grönsaker Fruktyoghurt

Läs mer

Matsedel till Skolan 2014. Älvdalens kommun

Matsedel till Skolan 2014. Älvdalens kommun Matsedel till Skolan 2014 Älvdalens kommun Välkommen till kostenheten i Älvdalen Vårt mål är att ge er ca 35 % av dagsintaget. Det är viktigt att äta Frukost lunch och middag. Mellanmål som frukt eller

Läs mer

Grillbuffé Hemlagad kycklingpytt serveras med vitlöksdressing Spagetti med kökets hemlagade köttfärssås

Grillbuffé Hemlagad kycklingpytt serveras med vitlöksdressing Spagetti med kökets hemlagade köttfärssås v. 34 Grillbuffé Hemlagad kycklingpytt serveras med vitlöksdressing Spagetti med kökets hemlagade köttfärssås Ugnsstekt fisk med gurkmajonnäs & kokt potatis Korv med hemlagat potatismos v. 35 Korvstroganoff

Läs mer

AKTUELLT I GETA KOMMUN

AKTUELLT I GETA KOMMUN KONTAKT Geta kommunkansli Getavägen 2115 AX-22 340 GETA Tel +358(0)18-49 300 www.geta.ax info@geta.ax Öppet mån-tor kl 9-15 (lunch 11-12) Kommundirektör: Gustav Blomberg Kommunfullmäktigeordförande: Gun-Britt

Läs mer

Skola Åmål kommun VECKA 8. MÅNDAG 16 FEB Kycklingpytt, mangorajasås Vegetarisk pytt, mangorajasås

Skola Åmål kommun VECKA 8. MÅNDAG 16 FEB Kycklingpytt, mangorajasås Vegetarisk pytt, mangorajasås VECKA 8 16 FEB Kycklingpytt, mangorajasås Vegetarisk pytt, mangorajasås 17 FEB Kassler, potatisgratäng Kikärtsbiff, potatisgratäng 18 FEB Lasagne Veg. Lasagne 19 FEB Fiskpudding, skirat smör, potatis Broccoligratäng

Läs mer

... Måndag 8/12 Lunch-1 Lasagnett med kyckling Lunch-2 Lasagnett med ost/broccoli

... Måndag 8/12 Lunch-1 Lasagnett med kyckling Lunch-2 Lasagnett med ost/broccoli VECKA 50 Måndag 8/12 Lunch-1 Lasagnett med kyckling Lunch-2 Lasagnett med ost/broccoli Tisdag 9/12 Lunch-1 Chilifisk med kokt potatis Lunch-2 Quornfilé med chilisås och kokt potatis Onsdag 10/12 Lunch-1

Läs mer

2016, Arbetslösa samt arbetslösa i program i GR i åldrarna år

2016, Arbetslösa samt arbetslösa i program i GR i åldrarna år 216, Arbetslösa samt arbetslösa i program i GR i åldrarna 16-64 år Öppet arbetslösa i GR (16-64år) Göteborg Totalt Göteborg Totalt jan 328 514 13 351 418 743 372 351 169 762 422 31 155 93 17 988 jan 342

Läs mer

Matsedel Skola/ Fritidshem/Gymnasiet v

Matsedel Skola/ Fritidshem/Gymnasiet v Matsedel Skola/ Fritidshem/Gymnasiet v.41-48 2018 Skollunchen Skollunchen har som mål att ge en fullvärdig kost motsvarande 1/3 av dagsbehovet. Skollunchen är alltså inte dagens huvudmål och hemmen bör

Läs mer

SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015. Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin

SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015. Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin VILHELMINA KOMMUN Kostverksamheten SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015 Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin Vecka 35 Vecka 36 Vecka 37 24-aug Köttfärssås, spagetti Raggmunk, lingonsylt

Läs mer

Kycklingryta Tandoori med ris och yoghurt Broccoligratäng med Grana Padano och kokt potatis

Kycklingryta Tandoori med ris och yoghurt Broccoligratäng med Grana Padano och kokt potatis Vecka 34 Måndag 17 aug Tisdag 18 aug Onsdag 19 aug Torsdag 20 aug Fredag 21 aug Kyckling nuggets med sötsur sås och ris Pastasallad med skinka Kycklingryta Tandoori med ris och yoghurt Broccoligratäng

Läs mer

Förskolan Karlskoga och Degerfors Vecka Vecka 33

Förskolan Karlskoga och Degerfors Vecka Vecka 33 Förskolan Karlskoga och Degerfors Vecka 33-51 2016 Vecka 33 Måndag 15 aug Kycklinggryta ris grönsak Orientalisk quorngryta, ris Tisdag 16 aug Stekt fisk filsås potatis ärtor Grönsaksbiff, potatis, sås,

Läs mer

AKTUELLT I GETA KOMMUN

AKTUELLT I GETA KOMMUN KONTAKT Geta kommunkansli Getavägen 2115 AX-22 340 GETA Tel +358(0)18-49 300 Fax +358(0)18-49 390 www.geta.ax info@geta.ax Öppet mån-tor kl 9-15 (lunch 11-12) Kommundirektör: Gustav Blomberg 359 524 måndag-torsdag

Läs mer

Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin

Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin VILHELMINA KOMMUN Kostverksamheten MATSEDEL HEMBERGSSKOLAN OCH MALGOMAJSKOLAN, HÖSTTERMIN Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin Vecka 35 Vecka 36 Vecka 37 28-aug Köttfärssås,

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG Missa inte vår varierade och goda salladsbuffé! Måndag:25/11 Tisdag:26/11 Onsdag:27/11 Torsdag:28/11 Fredag:29/11 Lördag:30/11 Söndag:01/12 Korvbuffé: Chorizo, bratwurst och wienerkorv med potatismos Jordgubbssoppa

Läs mer

Skola V Vecka 33

Skola V Vecka 33 Vecka 33 Måndag 15 Aug Tisdag 16 Aug Onsdag 17 Aug Torsdag 18 Aug Fredag 19 Aug Grundskolan lov Kycklinggryta ris grönsak Orientalisk quorngryta, ris Grundskolan lov Stekt fisk, kall sås, potatis Grönsaksbiff,

Läs mer

Meny vecka 1. Ugnsgratinerad falukorv med potatis Kycklingsoppa med bröd och pålägg

Meny vecka 1. Ugnsgratinerad falukorv med potatis Kycklingsoppa med bröd och pålägg vecka 1 Måndag 2/1 Tisdag 3/1 Ugnsgratinerad falukorv med potatis Kycklingsoppa med bröd och pålägg Kalops med potatis och rödbetor Leverbiff med gräddsås potatis och lingonsylt Onsdag 4/1 Laxpudding med

Läs mer

Skola Åmål kommun VECKA 34. TISDAG 23 AUG Schnitzel, bearnaisessås och klyftpotatis. ONSDAG 24 AUG Salladsbuffe med dressing och bröd

Skola Åmål kommun VECKA 34. TISDAG 23 AUG Schnitzel, bearnaisessås och klyftpotatis. ONSDAG 24 AUG Salladsbuffe med dressing och bröd VECKA 34 23 AUG Schnitzel, bearnaisessås och klyftpotatis 24 AUG Salladsbuffe med dressing och bröd 25 AUG Kokt torsk med ägg- och persiljesås, potatis, kokta ärtor 26 AUG Kryddig korvgryta med bacon,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BORDS.

VÄLKOMMEN TILL BORDS. Måltidsverksamheten Eva Olofsson Enhetschef kost 0416-27373 Mobil 0733-16 70 94 E-post: eva.olofsson.vo@sjobo.se MATSEDEL FÖRSKOLA och VANSTAD SKOLA VÅRTERMINEN 2013 7 januari 16 juni VÄLKOMMEN TILL BORDS.

Läs mer

Matsedel för skolorna

Matsedel för skolorna VECKA 34 Måndag Tisdag 19/8 Kycklinggryta med tillbehör Onsdag 20/8 Köttfärssås, pasta & grönsaker Torsdag 21/8 Fiskpanetter, kall sås, potatis & grönsaker Fredag 22/8 Regnbågssoppa VECKA 35 Måndag 25/8

Läs mer

Matsedel Skolan Vecka 9. Grönsaksbiff serveras med rotsakskaka. Kaneldoftande quorngryta serveras med kokt potatis

Matsedel Skolan Vecka 9. Grönsaksbiff serveras med rotsakskaka. Kaneldoftande quorngryta serveras med kokt potatis Vecka 9 Måndag 25/2 Kyckling i currysås serveras med ris Grönsaksbiff serveras med rotsakskaka Tisdag 26/2 Köttbullar serveras med gräddsås och kokt potatis Kaneldoftande quorngryta serveras med kokt potatis

Läs mer

Skola Åmål kommun VECKA 8. MÅNDAG 16 FEB Kycklingpytt, mangorajasås. TISDAG 17 FEB Kassler, potatisgratäng. ONSDAG 18 FEB Lasagne

Skola Åmål kommun VECKA 8. MÅNDAG 16 FEB Kycklingpytt, mangorajasås. TISDAG 17 FEB Kassler, potatisgratäng. ONSDAG 18 FEB Lasagne VECKA 8 16 FEB Kycklingpytt, mangorajasås 17 FEB Kassler, potatisgratäng 18 FEB Lasagne 19 FEB Fiskpudding, skirat smör, potatis 20 FEB Cowboysoppa, ostsmörgås, frukt VECKA 9 23 FEB Vad köket erbjuder

Läs mer

Meny vecka 1. Ugnsgratinerad falukorv med potatis Kycklingsoppa med bröd och pålägg

Meny vecka 1. Ugnsgratinerad falukorv med potatis Kycklingsoppa med bröd och pålägg vecka 1 Måndag 2/1 Tisdag 3/1 Ugnsgratinerad falukorv med potatis Kycklingsoppa med bröd och pålägg Kalops med potatis och rödbetor Leverbiff med gräddsås potatis och lingonsylt Onsdag 4/1 Laxpudding med

Läs mer

SKOLMATSEDLN UMEÅ KOMMUN Hagas matsedel våren 2008

SKOLMATSEDLN UMEÅ KOMMUN Hagas matsedel våren 2008 SKOLMATSEDLN UMEÅ KOMMUN Hagas matsedel våren 2008 Till lunchen varje dag serveras bordsmargarin och hårt bröd, varav ett är ekologiskt. Att dricka finns lättmjölk och vatten att välja mellan. Vår salladsbuffé

Läs mer

Matsedel för. Fagerstahallen. vecka 34 2011 - vecka 2 2012. Råkost serveras dagligen

Matsedel för. Fagerstahallen. vecka 34 2011 - vecka 2 2012. Råkost serveras dagligen Vecka 34 22-26 augusti Måndag Falukorv, stuvade makaroner Sojakorv, stuvade makaroner Tisdag Gryta, ris Quorngryta, ris Onsdag Panerad fisk, kall sås, kokt potatis Morotsbiff, kall sås, kokt potatis Torsdag

Läs mer

* innebär att avdelningen ansvarar för beställning och servering av tillbehöret.

* innebär att avdelningen ansvarar för beställning och servering av tillbehöret. Maträtter med fet markerat innebär att den ingår som huvudkomponenten i Aivo * innebär att avdelningen ansvarar för beställning och servering av tillbehöret. VECKA 48 Måndag 23/11 Lunch Raggmunk med fläsk

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

Äldreomsorgen v 36-43 2015 Vecka 36

Äldreomsorgen v 36-43 2015 Vecka 36 Vecka 36 Måndag 31 aug Tisdag 1 sep Onsdag 2 sep Torsdag 3 sep Fredag 4 sep Lördag 5 sep Söndag 6 sep Frikadeller i currysås Bräckt falukorv med löksås Fiskpudding med skirat smör Stekt fläsk med bruna

Läs mer

Matsedel Skola/ Fritidshem/Gymnasiet v

Matsedel Skola/ Fritidshem/Gymnasiet v Matsedel Skola/ Fritidshem/Gymnasiet v.33-40 2018 Skollunchen Skollunchen har som mål att ge en fullvärdig kost motsvarande 1/3 av dagsbehovet. Skollunchen är alltså inte dagens huvudmål och hemmen bör

Läs mer

Matsedel för skolorna

Matsedel för skolorna VECKA 34 MÅNDAG TISDAG 24/8 Köttbullar, stuvade makaroner & grönsaker ONSDAG 25/8 Stekt korv, sås & grönsaker TORSDAG 26/8 Fisk i ugn m. ost o ströbröd & grönsaker FREDAG 27/8 Tacosoppa VECKA 35 Måndag

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt nr 1 våren 2017 Hej! Vi hoppas att ni alla har haft det lugnt och skönt i jul! Det är inte lönt att stressa, för det

Läs mer

Kyld mat sommar 2012, Lingbo kök, vecka 26-33. Sommarmatsedel äldreomsorgen Kyld mat Lingbo

Kyld mat sommar 2012, Lingbo kök, vecka 26-33. Sommarmatsedel äldreomsorgen Kyld mat Lingbo Sommarmatsedel äldreomsorgen Kyld mat Lingbo Vecka 26-33, 2012 Information Här kommer Sommarmatsedel för veckorna 26-33, 2012 för äldreomsorgens kylda mat, Örnsköldsviks Kommun. Energiinnehållet i matsedeln

Läs mer

Matsedel Förskola. Vecka Måndag 20/8. Tisdag 21/8. Onsdag 22/8. Torsdag 23/8. Fredag 24/8

Matsedel Förskola. Vecka Måndag 20/8. Tisdag 21/8. Onsdag 22/8. Torsdag 23/8. Fredag 24/8 Vecka 34 2018-08-20-2018-08-24 Måndag 20/8 Lunch Alternativ 1 Kycklingköttbullar, stuvade grönsaker, potatis. Tisdag 21/8 Lunch Alternativ 1 Köttfärssås med pasta Onsdag 22/8 Lunch Alternativ 1 Varmkorv

Läs mer

Måndag Falukorv, grönsaker, stuvade makaroner. Tisdag Färsbiffar, sås, potatis, grönsaker, lingonsylt

Måndag Falukorv, grönsaker, stuvade makaroner. Tisdag Färsbiffar, sås, potatis, grönsaker, lingonsylt Matsedel Vård och omsorg Vecka 52 Falukorv, grönsaker, stuvade makaroner Mangosoppa, grädde Fiskgratäng, mos, grönsaker Färsbiffar, sås, potatis, grönsaker, lingonsylt Korvgryta, ris/mos, heminlagd gurka

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

MATSEDEL GRUNDSKOLA HT

MATSEDEL GRUNDSKOLA HT Barn- och utbildningsförvaltningen Sörberge centralkök MATSEDEL GRUNDSKOLA HT 2012 Timrå kommun Skola grundproduktion Alt.1, LV och - Griskött Vecka 34 Måndag Alt.1 Potatisbullar med bacon, lingonsylt

Läs mer

Matsedel 2016-01-04 tom 2016-06-19. Kostenheten. Matsedel Omsorgen. 2016-01-04 tom 2016-06-19

Matsedel 2016-01-04 tom 2016-06-19. Kostenheten. Matsedel Omsorgen. 2016-01-04 tom 2016-06-19 Kostenheten Matsedel Omsorgen 2016-01-04 tom 2016-06-19 1 Särskilt boende Vidala, Borghaga, Vimarhaga och Kvillgården: Till middag på vardagar serveras mineralvatten/lättöl/ måltidsdryck/ mjölk som dryck

Läs mer

Vecka 3. Tisdag 16 Jan. Lunch. Onsdag 17 Jan. Torsdag 18 Jan. Lunch. Fredag 19 Jan. Lunch. Vecka 5. Tisdag 30 Jan. Onsdag 31 Jan. Lunch.

Vecka 3. Tisdag 16 Jan. Lunch. Onsdag 17 Jan. Torsdag 18 Jan. Lunch. Fredag 19 Jan. Lunch. Vecka 5. Tisdag 30 Jan. Onsdag 31 Jan. Lunch. Vecka 2 Måndag 8 Jan Tisdag 9 Jan Onsdag 10 Jan Torsdag 11 Jan Fredag 12 Jan Vecka 4 Måndag 22 Jan Tisdag 23 Jan Onsdag 24 Jan Torsdag 25 Jan Fredag 26 Jan Kalkonschnitsel, potatis, sås Köttbullar, stuvade

Läs mer

Smaklig måltid! . Vecka 42. Måndag 12 okt. Winjekorv med potatismos och grillgurka Stekt falukorv med potatismos och grillgurka.

Smaklig måltid! . Vecka 42. Måndag 12 okt. Winjekorv med potatismos och grillgurka Stekt falukorv med potatismos och grillgurka. Vecka 42 Måndag 12 okt Tisdag 13 okt Onsdag 14 okt Torsdag 15 okt Fredag 16 okt Winjekorv med potatismos och grillgurka Stekt falukorv med potatismos och grillgurka Grönsakspytt med kikärter och vitlökssås

Läs mer

MATSEDEL GRUNDSKOLA VT 2015 Timrå kommun Skola grundproduktion Alt.1, LV och - Fläskkött

MATSEDEL GRUNDSKOLA VT 2015 Timrå kommun Skola grundproduktion Alt.1, LV och - Fläskkött Barn- och utbildningsförvaltningen Sörberge centralkök Vecka 2 Måndag Alt.1 5/1 LV Tisdag Alt.1 6/1 LV MATSEDEL GRUNDSKOLA VT 2015 Timrå kommun Skola grundproduktion Alt.1, LV och - Fläskkött Onsdag Alt.1

Läs mer

Meny Centralskolan VECKA 34. Måndag 22 aug Lov. Tisdag 23 aug Lov. Onsdag 24 aug Stekt falukorv, makaroner & grönsaksbuffé

Meny Centralskolan VECKA 34. Måndag 22 aug Lov. Tisdag 23 aug Lov. Onsdag 24 aug Stekt falukorv, makaroner & grönsaksbuffé VECKA 34 Måndag 22 aug Lov Tisdag 23 aug Lov Onsdag 24 aug Stekt falukorv, makaroner & grönsaksbuffé Torsdag 25 aug Fiskbullar i sås, potatis & grönsaksbuffé Fredag 26 aug Spenatsoppa smör&bröd ost VECKA

Läs mer

V.34 17/8 23/8. Måndag Frukost: Havregrynsgröt Lunch: Korv Stroganoff, Ris Mellanmål: Smörgås, Mjölk, Frukt

V.34 17/8 23/8. Måndag Frukost: Havregrynsgröt Lunch: Korv Stroganoff, Ris Mellanmål: Smörgås, Mjölk, Frukt V.34 17/8 23/8 Lunch: Korv Stroganoff, Ris Lunch: Stekt fisk, Sås, Potatis Mellanmål: Kräm, Grovt bröd, Pålägg, Frukt Lunch: Köttbullar, Stuvade makaroner Lunch: Fiskbullar, Sås, Potatis Lunch: Ugnstekt

Läs mer

Meny Höstterminen 2015

Meny Höstterminen 2015 Vecka 34 Torsdag 20/8 Potatisbullar med bacon lingonsylt Blodpudding baconkross lingonsylt Potatisbullar lingonsylt Fredag 21/8 Vecka 35 Måndag 24/8 Tisdag 25/8 Onsdag 26/8 Torsdag 27/8 Tacobuffé med nötfärsröra

Läs mer

VÄLKOMMASKOLAN VECKA 12 (17 21 MARS 2014)

VÄLKOMMASKOLAN VECKA 12 (17 21 MARS 2014) VÄLKOMMASKOLAN VECKA 12 (17 21 MARS 2014) Sista dag/tid för inlämnande av manus: Torsdagar klockan 09.00 till vksinfo@gallivare.se Denna veckas innehåll: Matsedel UF mässan Skidgymnasiets hemsida Handelsprogrammet

Läs mer

Meny för äldreomsorgen i Vingåkers kommun 25 mars - 31 mars 2019

Meny för äldreomsorgen i Vingåkers kommun 25 mars - 31 mars 2019 25 mars - 31 mars 2019 Vecka 13 Måndag 25/3 Tisdag 26/3 Onsdag 27/3 Torsdag 28/3 Fredag 29/3 Lördag 30/3 Söndag 31/3 Potatisbullar med strimlad kalkon/höna Prinskorv med stuvad spenat, potatis Stekt fiskfilé

Läs mer

Matsedel. Stödboendet Stolpvretens LSS och psyk Vegetariskt beställs senast dagen innan 0223-445 53

Matsedel. Stödboendet Stolpvretens LSS och psyk Vegetariskt beställs senast dagen innan 0223-445 53 Vecka 53 1-3 januari Fredag Lunch Fläskfilé, rosépeppar-sås, klyft-potatis Veg Vegetarisk schnitzel, rosépeppar-sås, klyft-potatis Middag Janssons frestelse Lördag Lunch Fläsk-kotletter i ugn, potatis

Läs mer

Bränngårdens meny Hösten 2018

Bränngårdens meny Hösten 2018 Vecka 34, 40, 46, 52 Bränngårdens meny Måndag Lunch Ugnsbakad falukorv, potatismos, råkostsallad Middag Pytt i panna, äggröra, rödbetor Tisdag Lunch Köttfärssås, makaroner/potatis, grönsaker Middag Fiskgryta

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Vice

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG ! Måndag: 01 Rabbemos med kokt fläskkorv Panerad fisk med gräddfilssås och gröna ärtor Äpplagröd med kaffegrädde Tisdag: 02 Köttbullar med gräddsås, lingon och potatis, brytbönor Tacopastagratäng med sallad

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? December

Vad händer i Färgelanda? December Vad händer i Färgelanda? December Fr.o.m. 28/11 kommer vad händer i Färgelanda att medfölja Dalslänningens totalutdelningar till ALLA hushåll i Färgelanda, Dals-Ed och Bengtsfors kommuner samt Hedekas

Läs mer

Matsedel för Moholms skola o Förskola

Matsedel för Moholms skola o Förskola VECKA 2 Måndag Tisdag 12 jan Onsdag 11 jan Köttfärssås, pasta & grönsaker Torsdag 12 jan Grekisk vegogryta med ostkräm, potatis & grönsaker Fredag 13 jan Enkel räksoppa med morötter, bröd o pålägg VECKA

Läs mer