GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM"

Transkript

1 GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM

2 2 Getinge Clean Management System GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM (CMS) EN FÖRBÄTTRAD PROCESS, EN UNIK LÖSNING Getinge kan hjälpa dig att hantera dina rengöringsmedel och minska kostnaderna. Getinge CMS (Clean Management System) med dess nya centrala doseringssystem säkerställer problemfri rengöring som sparar tid och pengar. Tack vare den ergonomiska designen, användarsäkerhetoch produktivitet är Getinge CMS en stor tillgång för ditt team. Istället för att manuellt placera dunkar med produkt i varje diskdesinfektor kan hela avdelningens behov levereras från en stor behållare för varje typ av rengöringsmedel. Getinge CMS är ett centralt doseringssystem som kan kopplas till diskdesinfektorer, ultraljudsbad och manuella rengöringsstationer i vård- och labbmiljöer, som ett sätt att se till att rengöringsmedelsnivån bibehålls i var och en av avdelningens enheter. Systemet tillhandahåller en exakt metod för att styra och mäta mängden rengöringsmedel som används. Långsiktig tillförlitlighet och långsiktiga prestanda garanteras tack vare den användningen av den senaste teknologin inom mikroprocessorstyrda pumpsystem, spillbegränsning och bulkförvaring. Getinge CMS är mycket flexibelt vilket gör det möjligt att skapa skräddarsydda konfigurationer som uppfyller den enskilda avdelningens behov. Det har också funktioner för onlineövervakning av status, varningar och larm. Vi erbjuder också ett brett sortiment av tillbehör. Getinge CMS har utvecklats, testats och validerats med rengöringssortimentet Getinge Clean för att säkerställa högsta möjliga säkerhetsnivå och tillgänglighet. Det går snabbt att installera, vilket minimerar störningar på avdelningar där tempot är högt. I mer än 100 år har Getinge konsekvent levererat högeffektiva produkter för behandling och sterilitetssäkring, produkter som alltid uppfyller de mest krävande industristandarder och som genomgående ger ett tillförlitligt resultat. Du kan lita på att Getinge som totalleverantör kan erbjuda de produkter du behöver för att kunna garantera hygienen. Du presenterar problemet, vi tillhandahåller lösningen.

3 Getinges CMS har utvecklats, testats och validerats med Getinges Clean rengöringssortiment för att uppfylla SS-EN ISO standarder för rengöringseffektivitet av gods som förekommer inom sjukvården samt för att skydda användare och patienter.

4 4 Getinge Clean Management System GETINGE CMS TÄNKER ÅT DIG Getinge CMS säkerställer att diskdesinfektorernas dagtankar och annan ansluten utrustning alltid är optimalt fyllda. Hygieniska, slutna dagtankar används som buffert mellan faten med rengöringsmedel och den anslutna utrustningen. Varje dagtank är också utrustad med tre nivågivare som upprätthåller korrekt rengöringsmedelsnivå så att personalen inte behöver kontrollera rengöringsmedelsnivåerna eller oroa sig för att dagtankarna töms. Diskdesinfektorerna använder sina vanliga doseringssystem med suglans, pump och flödesmätare. Detta underlättar införandet då valideringsprocessen i diskdesinfektorn inte påverkas. Getinge CMS är ett tillförlitligt system som är utrustat med användarvänlig HMI färgpekskärm för övervakning av alla kritiska parametrar och för att vid behov larma dig. Fjärrövervakning är också möjlig via Getinge Online som använder Internet för att visa status och rapportera om Getinges utrustning över hela världen. All information som överförs via Internet krypteras och autenticeras, och din utrustning ansluts till vårt säkra datacenter via din befintliga Internet-anslutning. Huvudtankar Bussnod/backventiler Automatiskt system för cirkulation av rengöringsmedel Getinge CMS inkluderar ett automatiskt system för cirkulation av rengöringsmedel. Detta betyder att varje rengöringsmedel levereras av en enda rengöringsmedelspump till alla diskdesinfektorer. Getinge CMS kan utföra fler än en uppgift åt gången och cirkulationssystemet aktiveras automatiskt om systemet har varit i väntläge längre än en förinställd tid. Detta minimerar risken för att rengöringsmedlet kristalliseras i ledningarna med rengöringsmedel om utrustningen inte används under en tid. En automatisk avstängningsventil är placerad på returledningen till till huvudtrummorna med rengöringsmedel. Denna stängs automatiskt när en dagtank signalerar att den behöver mer rengöringsmedel, så att inget statiskt tryck byggs upp i systemet under ett vänteläge. Om tiden det tar att fylla någon av dagtankarna är längre än ett förinställt värde, genererar systemet ett larm för att ange tryck, flöde eller läckage. Detta förhindrar att systemet körs med ett felaktigt rengöringsmedelsflöde. Ramp, tillval

5 Getinge Clean Management System 5 Översikt över GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM Flexibelt system som kan förse upp till 15 enheter med 4 olika rengöringsmedel. Helt oberoende system extra validering av diskdesinfektorerna behövs inte Ergonomisk design och hög användarsäkerhet Hög tillgänglighet Helautomatisk övervakningsöversikt Styrsystem Förkonfigurerad för fat och dunkar i produktsortimentet Getinge Get Clean, för enkel inställning och nivåstyrning Pumpskåp Användarvänlig HMI färgpekskärm för enkelt operatörsgränssnitt Dagtankar Enheter 1 15 st. Ljustorn med fyra olika lysdioder för synlig larm- och statusindikering med fjärrfunktion. Kan installeras bredvid Clean Management System eller på annan plats som du föredrar i sterilcentralen, för att minimera risken för att rengöringsmedlet för enheterna tar slut. Getinge Online för fjärrkontroll av systemparametrar och övervakning, t.ex. meddelanden som skickar e-post och/eller sms till kundens mobiltelefon eller pc när Getinge CMS når beställningsnivå eller avger ett varningslarm innan nivåerna når en kritisk punkt.

6 SERVICE OCH SUPPORT VITALA DELAR AV GETINGE-LÖSNINGEN Getinge CMS handlar inte bara om att rengöra instrument och provrör. Det handlar också om att vara ergonomisk, miljövänlig och att minimera miljöpåverkan. Alla våra Getinge Clean-rengöringsmedel är biologiskt nedbrytbara, förpackningen kan återvinnas och människorna som använder dem uppskattar en säkrare arbetsmiljö. Vi kan garantera minskad miljöpåverkan. Uppfyller alla relevanta normer. Getinge CMS uppfyller alla relevanta normer, standarder och regelkrav, vilket säkerställer att enheten kommer att fungera säkert och effektivt på alla marknader. Getinge ger dig mer Getinge tillhandahåller expertkonsultationservice för att hjälpa till med val av rengöringsmedel och doseringsnivåer och med att förbättra dina processer för att uppnå konsekventa rengöringsresultat av hög kvalitet till optimal kostnad. Getinge kan erbjuda såväl testning av nyckelparametrar på plats för att uppnå tillfredsställande resultat som en fullständig analystjänst i laboratorium. Baserat på de här testernas utfall kan Getinge rekommendera vilka åtgärder som kan behöva vidtas för att få så bra resultat som möjligt från diskdesinfektorn och rengöringsmedlen och därigenom öka produktionen samtidigt som kostnaden för el, vatten och rengöringsmedel minimeras. Vi hjälper våra kunder att tillhandahålla bättre vård till en lägre totalkostnad. Vi gör det genom att erbjuda tidsbesparande, tillförlitliga och skräddarsydda lösningar. Detta betyder att vi följer våra kunder hela vägen från arkitektstöd och utbildning till spårbarhet och support med vårt långsiktiga engagemang och en global närvaro. Hör med din lokala Getinge-representant vad gäller skräddarsydda offerter, installations- och/eller driftsättningsstöd.

7 Getinge Clean Management System 7 TEKNISKA DATA Flexibla tillbehör Det finns ett brett sortiment av tillbehör för olika installationsscenarier. Bland dessa finns vägg- eller golvmonterade satser, avstängningsventiler, installationssatser och hela Getinge Clean-sortimentet av rengöringsmedel. Getinge CMS kan anpassas efter olika typer av installationer. Vikt Totalt Elskåp Pumpskåp Monteringsställ på hjul 95 kg med el, pumpskåp och monteringsställ 30 kg 22 kg 43 kg Mått Elskåp Bredd Djup Höjd 600 mm 210 mm 600 mm Pumpskåp Bredd 600 mm Djup 210 mm Höjd 400 mm Rör-/slangsystem Maximal rör-/slanglängd är 100 m (inklusive maximalt 6 m vertikalt).

8 Getinge Infection Control är världsledande som leverantör av lösningar för sterilgodshantering inom hälso- och sjukvårdssektorn. Vårt mål är att leverera bästa möjliga kvalitet och heltäckande lösningar till lägsta möjliga totalkostnad. Vi tillhandahåller kompletta paket för smidiga arbetsflöden som minskar risken för kontaminering och hjälper vårdsektorn att öka effektiviteten SE Göteborgstryckeriet We reserve the right to make technical and construction changes. Getinge Sverige AB Box Getinge Telefon: getinge.com GETINGE GROUP är en ledande global leverantör av produkter och system som bidrar till kvalitetsförbättring och kostnadseffektivitet inom vård, omsorg och forskning. Vi är verksamma under de tre varumärkena ArjoHuntleigh, GETINGE och MAQUET. ArjoHuntleigh fokuserar på lösningar för patienters mobilitet och sårvård. GETINGE tillhandahåller lösningar för infektionskontroll inom hälso-och sjukvård samt kontamineringsförebyggande verksamhet inom bioteknik. MAQUET är specialiserat på lösningar, behandlingar och produkter för kirurgi, interventionell kardiologi och intensivvård.

GETINGES DA VINCI-LÖSNING

GETINGES DA VINCI-LÖSNING GETINGES DA VINCI-LÖSNING 2 GETINGES DA VINCI-LÖSNING TOPPMODERN LÖSNING, VALIDERAD OCH KLAR FÖR ROBOTASSISTERAD KIRURGI I mer än 100 år har Getinge genomgående levererat högeffektiva produkter för behandling

Läs mer

getinge 6000 helautomatisk spoldesinfektor

getinge 6000 helautomatisk spoldesinfektor getinge 6000 helautomatisk spoldesinfektor 2 Getinge 6000 Getinge 6000 3 NYTÄNKANDE INOM INFEKTIONSKONTROLL Getinge 6000, en helautomatisk spoldesinfektor för sjukhus och vårdinrättningar, har innovativa,

Läs mer

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR 2 GETINGE WD14 TABLO EN LITEN MASKIN MED STOR KAPACITET Små vårdavdelningar och kliniker har stora krav på att instrument och cirkulationsartiklar måste

Läs mer

GetinGe AGS / Air Glide SyStem. Always with you

GetinGe AGS / Air Glide SyStem. Always with you GetinGe AGS / Air Glide SyStem FÖr effektiv HAnterinG AV diskgods Always with you maximal produktivitet minimal BelAStninG Sjukhus med stora operationsavdelningar och ett stort godsflöde av operationsinstrument

Läs mer

Getinge HS33 SJUKHUSAUTOKLAV

Getinge HS33 SJUKHUSAUTOKLAV Getinge SJUKHUSAUTOKLAV 2 Getinge GETINGE PRESENTERAR DEN NYA GENERATIONENS AUTOKLAVER Nya Getinge är en av den nya generationens autoklaver från det världsledande varumärket inom infektionskontroll. Autoklaver

Läs mer

GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET GETINGE WD15 CLARO 1

GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET GETINGE WD15 CLARO 1 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 INSYN GÖR SKILLNAD Varje gång vi utvecklar en ny produkt baserar vi vårt arbete på vår erfarenhet

Läs mer

LASTUTRUSTNING FÖR GETINGE 86-SERIES, 88 TURBO & CM320 DISKDESINFEKTORER. Always with you

LASTUTRUSTNING FÖR GETINGE 86-SERIES, 88 TURBO & CM320 DISKDESINFEKTORER. Always with you LASTUTRUSTNING FÖR GETINGE 86-SERIES, 88 TURBO & CM320 DISKDESINFEKTORER Always with you 2 Lastutrustning FLEXIBILITET MEN ALDRIG PÅ BEKOSTNAD AV RESULTATEN Instrumentset och instrumentkorgar finns i olika

Läs mer

GETINGE FD1800 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR

GETINGE FD1800 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR GETINGE FD1800 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 EFFEKTIV MED DEN MODERNASTE TEKNIKEN Den utmärkta rengörings- och desinfektionsprestanda som Getinge FD1800 besitter har gjort

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR. Always with you GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR Always with you 2 GETINGE WD14 TABLO EN LITEN MASKIN MED STOR KAPACITET Små vårdavdelningar och kliniker har stora krav på att instrument och cirkulationsgods

Läs mer

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Förslutning för alla behov Effektiv, pålitlig och användarvänlig Hela cirkulationen av sterilgods måste tas i

Läs mer

Getinge 9100-serien Kabinettdiskdesinfektorer. Always with you

Getinge 9100-serien Kabinettdiskdesinfektorer. Always with you Getinge 9100-serien Kabinettdiskdesinfektorer Always with you 2 GETINGE 9100-SERIEN Getinge 9100 en ny serie diskdesinfektorer som sparar tid Getinges nya 9100-serie har flera nya unika egenskaper som

Läs mer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer 2 Getinge 600-serien Användarvänlighet? Optimal teknik? Skaffa båda delarna! Att utveckla desinfektionsutrustning som både är lätt att använda och tekniskt

Läs mer

getinge quadro BordSautoKLaV

getinge quadro BordSautoKLaV getinge quadro BORDSAUTOKLAV 2 Getinge Quadro Bordsautoklav SteriLISerar SÅ MYCKet Mer, tar SÅ MYCKet Mindre PLatS. Getinge Quadro är en bordsautoklav som utvecklats för tandläkarkliniker och läkarmottagningar

Läs mer

GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBETA SMARTARE OCH FÅ ÖKAD DRIFTTID Traditionellt görs en manuell översyn av statusen på steril- och

Läs mer

Getinge K-serie Bordsautoklaver

Getinge K-serie Bordsautoklaver Getinge K-serie Bordsautoklaver High-speed Sterilization Överlägsen kapacitet och effektivitet Getinges autoklaver i K-serien är exceptionellt snabba bordsmodeller med hög kapacitet. I själva verket gör

Läs mer

Beskickningsutrustning

Beskickningsutrustning Beskickningsutrustning MED OBEGRÄNSAD FLEXIBILITET FÖR GETINGE DISKDESINFEKTORER 46-SERIEN Always with you 2 Beskickningsutrustning Kombinera efter behag. Ändra efter behov. Instrumentset och instrumentkorgar

Läs mer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer. Always with you

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer. Always with you Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer Always with you 2 Getinge 600-serien Föredrar du användarvänlighet? Optimal teknik? Eller vill du ha både och... Att utveckla desinfektionsutrustning som

Läs mer

Getinge Quadro Bordsautoklav

Getinge Quadro Bordsautoklav Getinge Quadro Bordsautoklav Steriliserar så mycket mer, på så mycket mindre utrymme Getinge Quadro är en bordsautoklav som utvecklats för tandläkarkliniker och läkarmottagningar som kräver högsta möjliga

Läs mer

GETINGE CLEAN RENGÖRINGSMEDEL FÖR BÄSTA RESULTAT ISO 15883 VERIFIERAD. Always with you

GETINGE CLEAN RENGÖRINGSMEDEL FÖR BÄSTA RESULTAT ISO 15883 VERIFIERAD. Always with you TESTED FOR OPTIMAL CLEANING AND PERFORMANCE TESTED FOR OPTIMAL CLEANING AND PERFORMANCE GETINGE CLEAN RENGÖRINGSMEDEL FÖR BÄSTA RESULTAT ISO 15883 VERIFIERAD Always with you 2 GETINGE CLEAN GETINGE CLEAN

Läs mer

GETINGE 86-SERIEN smartare diskdesinfektorer

GETINGE 86-SERIEN smartare diskdesinfektorer GETINGE 86-SERIEN smartare diskdesinfektorer En del av vårt sortiment där användaren står i centrum Intelligent styrning med bara ett finger Den nya Getinge 86-serien är en smartare diskdesinfektor särskilt

Läs mer

Getinge 46-serien diskdesinfektorer. Always with you

Getinge 46-serien diskdesinfektorer. Always with you Getinge 46-serien diskdesinfektorer Always with you Vilken typ av diskgods har du? Och hur mycket? I 46-serien finns maskiner anpassade exakt efter dina behov. Ytterligare tillval Flödesmätning för att

Läs mer

T-DOC ENDOCYCLE DOKUMENTERA DINA ENDOSKOPPROCESSER

T-DOC ENDOCYCLE DOKUMENTERA DINA ENDOSKOPPROCESSER T-DOC ENDOCYCLE DOKUMENTERA DINA ENDOSKOPPROCESSER 2 T-DOC EndoCycle DIGITAL DOKUMENTATION LAGRA PROCESSPARAMETRAR De ökande kraven på dokumentation av rengörings- och desinfektionssprocesser för endoskop

Läs mer

GETINGE 88 TURBO. Always with you

GETINGE 88 TURBO. Always with you GETINGE 88 TURBO Rengöring, desinfektion och torkning på kortast möjliga tid Always with you KORTARE LEDTIDER HÖGRE KAPACITET Det finns en självklar anledning till varför Getinge är världsledande inom

Läs mer

GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET. Always with you

GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET. Always with you GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET Always with you 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 INSYN GÖR SKILLNAD Varje gång vi utvecklar en ny produkt baserar vi vårt arbete

Läs mer

OCH FÖRNYAR DEN FÖR FRAMTIDEN

OCH FÖRNYAR DEN FÖR FRAMTIDEN OCH FÖRNYAR DEN FÖR FRAMTIDEN PRODUKTSPECIFIKATION Utrymmeskrav Produktinformation 3000 mm Rekommenderad max. belastning Vägningskapacitet Vikt Vikt med våg Totallängd Lägsta lyfthöjd Högsta lyfthöjd 200

Läs mer

getinge k-serie bänkautoklaver Always with you

getinge k-serie bänkautoklaver Always with you getinge k-serie bänkautoklaver Always with you HigH-sPeeD sterilization Överlägsen kapacitet och effektivitet Getinge K-serie är en serie exceptionellt snabba bänkautoklaver. Faktum är att kapaciteten

Läs mer

T-DOC CYCLE LOGGNING AV MASKINDATA DIGITALISERA DIN PROCESSDOKUMENTATION

T-DOC CYCLE LOGGNING AV MASKINDATA DIGITALISERA DIN PROCESSDOKUMENTATION T-DOC CYCLE LOGGNING AV MASKINDATA DIGITALISERA DIN PROCESSDOKUMENTATION 2 T-DOC Cycle DIGITAL DOKUMENTATION ÖVERVAKA DINA PROCESSPARAMETRAR I REALTID Ökande krav på dokumentation av sterilisationsprocesser

Läs mer

GETINGE wd46 turbo. Always with you

GETINGE wd46 turbo. Always with you GETINGE wd46 turbo en mycket snabbare diskdesinfektor Always with you 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 HJÄLPER DIG ATT GÖRA MER MED MINDRE Resurserna är knappa och effektiviseringskraven inom

Läs mer

Seba: Hjälpmedel för förflyttning från liggande till sittande på sängkanten

Seba: Hjälpmedel för förflyttning från liggande till sittande på sängkanten Seba: Hjälpmedel för förflyttning från liggande till sittande på sängkanten Endast Seba gör det möjligt att på ett säkert och bekvämt sätt förflytta en vårdtagare från liggande till sittande på sängkanten

Läs mer

T-DOC ENDOTRACE TA KOMMANDOT ÖVER DINA ENDOSKOP. Always with you

T-DOC ENDOTRACE TA KOMMANDOT ÖVER DINA ENDOSKOP. Always with you T-DOC ENDOTRACE TA KOMMANDOT ÖVER DINA ENDOSKOP Always with you 2 T-DOC EndoTrace UPPNÅ NYA NIVÅER AV EFFEKTIVITET och kontroll Inkonsekventa arbetsflöden på enheter där endoskop hanteras kan medföra brister

Läs mer

Getinge Automation System för diskdesinfektorer

Getinge Automation System för diskdesinfektorer Getinge Automation System för diskdesinfektorer En del av vårt sortiment där användaren står i centrum Utformat för användaren när tiden är kritisk För att säkerställa de allra bästa rutinerna för hög

Läs mer

Getinge 9100E kabinettdiskdesinfektor. Din trygga, effektiva och energibesparande rengöringslösning

Getinge 9100E kabinettdiskdesinfektor. Din trygga, effektiva och energibesparande rengöringslösning Getinge 9100E kabinettdiskdesinfektor Din trygga, effektiva och energibesparande rengöringslösning Full trygghet Pålitlig rengöring och driftsäkerhet Överlägsen prestanda för rengöring och desinfektion

Läs mer

Getinge Care. Service med omsorg

Getinge Care. Service med omsorg Getinge Care Service med omsorg Peace of mind från början till slut Namnet Getinge Care valdes med största omsorg. Vi vill uppfylla dina behov och maximera värdet av din investering. Reservdelar Försäljning

Läs mer

Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och. Always with you

Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och. Always with you Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och värmekänsligt gods Always with you 2 Getinge HS66 Turbo Combi strålkastarljusen tänds för för den nya generationens autoklaver Getinge HS66 Turbo

Läs mer

presenterar den nya with people in mind

presenterar den nya with people in mind presenterar den nya carevo duschvagnen with people in mind Min värdighet När jag fick en stroke för nästan tre år sedan förlorade jag all rörlighet på bara några månader och nu behöver jag hjälp i allt

Läs mer

T-DOC 1000 SDM FULLSTÄNDIG SPÅRBARHET TA KONTROLLEN ÖVER STERILBEHAND- LINGEN AV DINA INSTRUMENT

T-DOC 1000 SDM FULLSTÄNDIG SPÅRBARHET TA KONTROLLEN ÖVER STERILBEHAND- LINGEN AV DINA INSTRUMENT T-DOC 1000 SDM FULLSTÄNDIG SPÅRBARHET TA KONTROLLEN ÖVER STERILBEHAND- LINGEN AV DINA INSTRUMENT 2 T-DOC 1000 SDM FÅ FULLSTÄNDIG KONTROLL UPPNÅ NYA EFFEKTIVITETSNIVÅER PÅ DIN STERILISATIONSAVDELNING Ett

Läs mer

T-DOC EndoSolutions Hantera arbetsflödet för endoskop

T-DOC EndoSolutions Hantera arbetsflödet för endoskop T-DOC EndoSolutions Hantera arbetsflödet för endoskop Säkra kvaliteten genom att införa bästa möjliga rutiner Kraven på dokumentation och detaljerade riktlinjer för rengöring och desinfektion av endoskop

Läs mer

Getinge 46-serien Diskdesinfektorer

Getinge 46-serien Diskdesinfektorer Getinge 46-serien Diskdesinfektorer Välj exakt den kapacitet du behöver. Varken mer eller mindre. Getinges nya diskdesinfektorer i 46-serien är anpassade exakt efter dina behov, oavsett vilken verksamhet

Läs mer

Framtiden för effektiv desinfektion

Framtiden för effektiv desinfektion Framtiden för effektiv desinfektion Intelligent kvalitet framtiden för effektiv desinfektion Avancerad hygienteknik Uppdraget för den nya KEN IQ-serien är att presentera den ultimata intelligenta hygienlösningen

Läs mer

Getinge GEW 677 en innovativ syn på rengöring i laboratoriemiljö. Always with you

Getinge GEW 677 en innovativ syn på rengöring i laboratoriemiljö. Always with you Getinge GEW 677 en innovativ syn på rengöring i laboratoriemiljö Always with you 2 Getinge GEW 677 Getinge GEW 677 3 Framsteg genom LYHÖRDHET THE GETINGE WAY Getinge är världens ledande leverantör av lösningar

Läs mer

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig.

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Kärcher Fleet Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Ökat perspektiv för större framgång. Från den globala marknadsledaren inom rengöringsteknik kommer Kärcher Fleet - det innovativa

Läs mer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer Getinge 600 serien Föredrar du användarvänlighet? Optimal teknik? Eller vill du ha både och... Att utveckla desinfektionsutrustning som både är lätt att

Läs mer

GETINGE AssurEd ProdukTEr för kontroll Av rengöring och sterilisation

GETINGE AssurEd ProdukTEr för kontroll Av rengöring och sterilisation GETINGE ssured Produkter för kontroll av rengöring och sterilistion 2 Getinge ssured Getinge SSURED Varje dag rengörs många olika slags instrument och verktyg. Kanske under olika tider, temperaturer och

Läs mer

BESKICKNINGSUTRUSTNING. Always with you

BESKICKNINGSUTRUSTNING. Always with you BESKICKNINGSUTRUSTNING för diskdesinfektorerna Getinge 4656- och 46-serien Always with you Beskickningsutrustning för alla typer av gods Vill du ha en komplett AN-vagn? En flexibel OP-vagn? Eller kanske

Läs mer

Lågtemperatursterilisator Getinge STERIZONE VP4

Lågtemperatursterilisator Getinge STERIZONE VP4 Lågtemperatursterilisator Getinge STERIZONE VP4 Den nya standarden för lågtemperatursterilisering Innovation genom design Sterilisator STERIZONE VP4 Sterilisatorn STERIZONE VP4 är ett system för lågtemperatursterilisering

Läs mer

GETINGE HS66 TURBO FÖRSTKLASSIG STERILISATION. Always with you

GETINGE HS66 TURBO FÖRSTKLASSIG STERILISATION. Always with you GETINGE HS66 TURBO FÖRSTKLASSIG STERILISATION Always with you 2 Getinge HS66 Turbo grönt ljus för den nya generationens autoklaver Getinge HS66 Turbo är en av den nya generationens autoklaver från det

Läs mer

vatette vattenfelsbrytare

vatette vattenfelsbrytare vatette vattenfelsbrytare ÖVERVAKAR HELA TAPPVATTENSYSTEMeT automatisk och självlärande övervakning en tryggare och säkrare vardag Vattenskador är den vanligaste skadeorsaken i svenska bostäder och varje

Läs mer

GETINGE HS66-AUTOKLAVER ÅNGAUTOKLAV. Always with you

GETINGE HS66-AUTOKLAVER ÅNGAUTOKLAV. Always with you GETINGE HS66-AUTOKLAVER ÅNGAUTOKLAV Always with you 2 Getinge HS66 grönt ljus för den nya generationens autoklaver Getinge HS66 är en av den nya generationens autoklaver från det världsledande varumärket

Läs mer

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård.

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite Time Care Hälso- och sjukvårds Suite En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite erbjuder långsiktiga

Läs mer

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 SE Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 SE Guldmann GH1 Q, GH1 F Taklyftarna GH1 Taklyft för långsiktig vård Taklyftsystemet GH1 är konstruerat för att uppfylla alla vardagliga lyftbehov både i hem- och vårdmiljöer. Den kräver väldigt lite utrymme, och

Läs mer

AUTOMATISERAD LOGISTIK. KEN AL10 Automatiserad lastbärare för instrumentvagnar vid CSSD-avdelningar

AUTOMATISERAD LOGISTIK. KEN AL10 Automatiserad lastbärare för instrumentvagnar vid CSSD-avdelningar AUTOMATISERAD LOGISTIK KEN AL10 Automatiserad lastbärare för instrumentvagnar vid CSSD-avdelningar AL10 AL10 Ökad produktivitet Medarbetarna kan fokusera på aktiviteter med högt värde Manövrerar säkert

Läs mer

WASTE WATER Solutions. Rena koncept för rent vatten System för avloppsbehandling på plats den innovativa kompletta lösningen

WASTE WATER Solutions. Rena koncept för rent vatten System för avloppsbehandling på plats den innovativa kompletta lösningen Decentraliserad avloppsvattenbehandling med membranteknologi Rena koncept för rent vatten System för avloppsbehandling på plats den innovativa kompletta lösningen Rena koncept för rent vatten Allt liv

Läs mer

Cargolog Impact Recorder System

Cargolog Impact Recorder System Cargolog Impact Recorder System MOBITRON Mobitron AB Box 241 561 23 Huskvarna, Sweden Tel +46 (0)36 512 25 Fax +46 (0)36 511 25 Att mäta är att veta Vi hjälper dig och dina kunder minska skador och underhållskostnader

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

VATETTE VATTENFELSBRYTARE

VATETTE VATTENFELSBRYTARE VATETTE VATTENFELSBRYTARE ÖVERVAKAR HELA TAPPVATTENSYSTEMET AUTOMATISK OCH SJÄLVLÄRANDE ÖVERVAKNING EN TRYGGARE O CH SÄKRARE VA R DAG Vattenskador är den vanligaste skadeorsaken i svenska bostäder och

Läs mer

Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd.

Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd. Art. nr: WD-4 Wexiödisk WD-4 är en enkel och driftsäker underbänkdiskmaskin. Bra arbetsmiljö, god hygien, servicevänlighet och optimalt diskresultat är egenskaper som gör Wexiödisk WD-4 lämplig för det

Läs mer

Linde Integrated Valve

Linde Integrated Valve LIV LIV Linde Integrated Valve Innovativ mobil gasterapi Linde: Living healthcare Linde: Living healthcare 03 Vi har skruvat upp både enkelheten och säkerheten Mobil gasterapi har aldrig varit enklare.

Läs mer

Lutz B70V Sanitary. Säkerhet är vårt motto

Lutz B70V Sanitary. Säkerhet är vårt motto Lutz B70V Sanitary NYHET: Varsam, pålitlig och hygienisk enligt 3-A Sanitary standard. För optimal pumpning av tunnflytande till högviskösa medier. 02-10 Livsmedel Läkemedel edel Kosmetik Säkerhet är vårt

Läs mer

Kavitationen den avgörande faktorn i ett Ultraljudsbad.

Kavitationen den avgörande faktorn i ett Ultraljudsbad. Kavitationen den avgörande faktorn i ett Ultraljudsbad. Steriltekniker utbildningen Sollefteå Lärcenter 300 YH p, 2014 Författare: Anna Norlund Handledare: Maria Hansby 1 Sammanfattning Projektarbete/

Läs mer

FLÄKTKONVEKTOR 42N DEN NYA GENERATIONEN ELEGANS, PRESTANDA, KOMFORT

FLÄKTKONVEKTOR 42N DEN NYA GENERATIONEN ELEGANS, PRESTANDA, KOMFORT FLÄKTKONVEKTOR 42N DEN NYA GENERATIONEN ELEGANS, PRESTANDA, KOMFORT ENERGIEFFEKTIVITET EN SJÄLVKLAR SUCCE Den nya IDROFAN passar väl med de nya normerna för energisnåla byggnader. Den erbjuder ökade energibesparingar

Läs mer

Alla mätdata. Alltid tillgängliga. Från alla enheter. Dataloggersystemet testo Saveris 2. Analys & Rapporter. Grafisk presentation

Alla mätdata. Alltid tillgängliga. Från alla enheter. Dataloggersystemet testo Saveris 2. Analys & Rapporter. Grafisk presentation Analys & Rapporter Östra kallagret 2014-09-14 till 2014-09-16 Grafisk presentation 2014-09-14 2014-09-15 2014-09-16 Datalogger 1 ( C) Datalogger 2 ( C) Datalogger 3 ( C) Visning i tabellform Larm Alla

Läs mer

Futura Plus. Sjukhussäng

Futura Plus. Sjukhussäng Futura Plus Sjukhussäng Futura Plus När tillförlitlighet och mångsidighet är viktigt Nu och i framtiden Futura Plus är en klassiker som har uppnått utmaningarna att förbättra vårdkvaliteten för både patienter

Läs mer

MarkVision skrivarhanteringsprogram

MarkVision skrivarhanteringsprogram Skrivarprogramvara och hjälpprogram 1 MarkVision skrivarhanteringsprogram MarkVision för Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 och Macintosh levereras med skrivaren på CD-skivan Drivrutiner, MarkVision och

Läs mer

Automatisk hygienspolning

Automatisk hygienspolning Rada Outlook är ett modernt och flexibelt system som är enkelt att projektera och installera då det består av få komponenter samt att det levereras efter kundens önskemål. Systemet består av en elektronisk

Läs mer

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast fantasin sätter gränser Din verksamhet är unik. Det borde din lösning för Print & Apply också vara. Print & Apply lösningar för

Läs mer

IVT Anywhere - Snabbguide

IVT Anywhere - Snabbguide VT Anywhere - Snabbguide Smidig fjärrstyrning via smartphone. Med VT Anywhere kan du styra din värmepump var du än är. När du är på semester kan du till exempel sänka värmen och höja den igen lagom till

Läs mer

BROSCHYR. Coromatic Operations Vi hanterar driften av era verksamhetskritiska anläggningar

BROSCHYR. Coromatic Operations Vi hanterar driften av era verksamhetskritiska anläggningar BROSCHYR Coromatic Operations Vi hanterar driften av era verksamhetskritiska anläggningar Sjukhus Huvudkontor Fullständig tillgänglighet och kompetens 24/7 Kundtjänst 24/7 med incidenthanteringsteam Lokal

Läs mer

Bevara din mjölkkvalitet

Bevara din mjölkkvalitet Bevara din mjölkkvalitet Mjölkkylning för DeLaval VMS Din lösning varje dag Mjölkkylning för DeLaval VMS Mjölkkylning för DeLaval VMS Automatisk mjölkning ställer nya krav på kylningen av mjölken. DeLaval

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

Resultat av en biologisk indikator på samma tid som det tar för din last att svalna.

Resultat av en biologisk indikator på samma tid som det tar för din last att svalna. Snabbare svar Eftersom varje minut gör skillnad. Med 3M Attest Super Rapid biologisk indikator får du svar på samma tid som det tar för din last att svalna samtidigt som du förbättrar kvalitetssäkringen

Läs mer

Albany RapidRoll Clean Certifierade portar för renrum. Tekniskt datablad

Albany RapidRoll Clean Certifierade portar för renrum. Tekniskt datablad Albany RapidRoll Clean Certifierade portar för renrum Tekniskt datablad Albany RapidRoll Clean Lämplig för renrum certifierad av Fraunhofer Institute Uppfyller internationella standarder och riktlinjer

Läs mer

Hi-O. Intelligent teknologi för dörrmiljöer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

Hi-O. Intelligent teknologi för dörrmiljöer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Hi-O Intelligent teknologi för dörrmiljöer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 Vad är Hi-O? Innehåll Hi-O, Highly intelligent opening, är en standardiserad teknologi som gör att

Läs mer

firefly EXIMIO FÖRÄNDRAR BRANSCHEN FÖR INDUSTRIELLT BRANDSKYDD

firefly EXIMIO FÖRÄNDRAR BRANSCHEN FÖR INDUSTRIELLT BRANDSKYDD firefly EXIMIO FÖRÄNDRAR BRANSCHEN FÖR INDUSTRIELLT BRANDSKYDD Firefly EXIMIO Varje år drabbas tusentals industrianläggningar av bränder och dammexplosioner. All tillverkning, hantering, lagring och transport

Läs mer

Över 500,000 kunder varje år. Omsätter $ 900 miljoner i årlig försäljning.

Över 500,000 kunder varje år. Omsätter $ 900 miljoner i årlig försäljning. NCH NCH är en ledande leverantör av - industriell hygien produkter, rengörings- och underhållslösningar. Över 500,000 kunder varje år Utvecklar, tillverkar och levererar över 100,000 produkter Omsätter

Läs mer

MOBILA STÄLLAGE FÖR FÖRVARING AV DÄCK OCH HJUL Maximal lagringskapacitet och säker hantering

MOBILA STÄLLAGE FÖR FÖRVARING AV DÄCK OCH HJUL Maximal lagringskapacitet och säker hantering MOBILA STÄLLAGE FÖR FÖRVARING AV DÄCK OCH HJUL Maximal lagringskapacitet och säker hantering Maximalt utnyttjande av lagringskapacitet och ökad effektivitet Optimal och korrekt lagring av däck och hjul

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien PARKETTAPPLICERING Mixons systemlösning för parkettapplicering används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det horisontella fältet på träets ovansida.

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Lorem ipsum dolor sit sed amet constructam in dubio suntasis esse. Lorem ipsum. Knowing when it s time to change. LIV IQ.

Lorem ipsum dolor sit sed amet constructam in dubio suntasis esse. Lorem ipsum. Knowing when it s time to change. LIV IQ. Lorem ipsum dolor sit sed amet constructam in dubio suntasis esse. Lorem ipsum. Knowing when it s time to change. LIV IQ. Den intelligenta gasflaskan med digital flödes- och tidsdisplay. Visar den återstående

Läs mer

Etac Nova 100. Nova 100 en snabb och effektiv lyftmotor.

Etac Nova 100. Nova 100 en snabb och effektiv lyftmotor. Etac Nova 100 Nova 100 en snabb och effektiv lyftmotor. Etac Nova 100 säker teknik ger trygga användare Nova 100 lyftmotor är utvecklad med utgångspunkt att produkten skall vara säker, flexibel och enkel

Läs mer

Teknologin steg för steg 2. Snyggt grafiskt användargränssnitt 2. Trådlöst Bluetooth -infrastruktur 2. IPCS systemdiagram 3

Teknologin steg för steg 2. Snyggt grafiskt användargränssnitt 2. Trådlöst Bluetooth -infrastruktur 2. IPCS systemdiagram 3 Innehåll Teknologin steg för steg 2 Snyggt grafiskt användargränssnitt 2 Trådlöst Bluetooth -infrastruktur 2 IPCS systemdiagram 3 9Solutions taggar och andra spårbara föremål 3 Molnbaserade serverns arkitektur

Läs mer

LAGERAUTOMAT LOGIMAT. Effektiv lagring och orderplock av smådelar

LAGERAUTOMAT LOGIMAT. Effektiv lagring och orderplock av smådelar ogimat Effektiv lagring och orderplock av smådelar LAGERAUTOMAT LOGIMAT Fördelar Lagerautomat LogiMat Ergonomiskt och kraftfullt system för lagring och plock av smådelar Fördelar: LogiMat är en automatiserad

Läs mer

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se SNABBHACK TYPHOON Anpassad för att producera alla sorters smet i olika grovlekar och med olika graders emulsion. Konstruktions fördelar Rostfritt utförande Hög kvalitet och pålitlig för produkter såsom

Läs mer

TEKNISKA LÖSNINGAR FÖR BÄRANDE KONSTRUKTIONER. Mixon Separat limning av bärande konstruktioner 2800 Serien

TEKNISKA LÖSNINGAR FÖR BÄRANDE KONSTRUKTIONER. Mixon Separat limning av bärande konstruktioner 2800 Serien TEKNISKA LÖSNINGAR FÖR BÄRANDE KONSTRUKTIONER Mixons system för separat limning av bärande konstruktioner används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det

Läs mer

Pumpstyrning typ ABS PC 242 Övervakning och styrning av pumpar och pumpstationer

Pumpstyrning typ ABS PC 242 Övervakning och styrning av pumpar och pumpstationer Pumpstyrning typ ABS PC 242 Övervakning och styrning av pumpar och pumpstationer En enkel enhet för övervakning och styrning Det finns många sätt att göra avloppsnät effektivare och mer tillförlitliga

Läs mer

Getinge diskdesinfektorer i 86-serien

Getinge diskdesinfektorer i 86-serien Getinge diskdesinfektorer i 86-serien Den smarta lösningen för högeffektiv rengöring och desinfektion Effektivare rengöring och desinfektion Turbokraft för maximalt genomflöde av gods Den moderna sjukvården

Läs mer

UTBILDNINGSMATERIAL FÖR DISK- OCH SPOLDESINFEKTOR

UTBILDNINGSMATERIAL FÖR DISK- OCH SPOLDESINFEKTOR Svensk Förening för Vårdhygien UTBILDNINGSMATERIAL FÖR DISK- OCH SPOLDESINFEKTOR 4.2.3 BESLUT OM FRISLÄPPANDE AV GODS OCH HA KUNSKAP OM DE BAKOMLIGGANDE ORSAKERNA TILL EN EVENTUELL RETUR AV DISKAT GODS

Läs mer

DET SÄKRA VALET FÖR EFFEKTIVITET

DET SÄKRA VALET FÖR EFFEKTIVITET DET SÄKRA VALET FÖR EFFEKTIVITET Naturens egen kraft SURE är ett omfattande sortiment av växtbaserade, 100% biologiskt nedbrytbara* rengöringsprodukter, utformade för att leverera överlägsna professionella

Läs mer

Total överblick med webbaserad larmservicecentral.

Total överblick med webbaserad larmservicecentral. ALARM COMMUNICATION SERVICES EagleEye Total överblick med webbaserad larmservicecentral. EagleEye är en molnbaserad tjänst som erbjuder en central, modern och kraftfull funktion för övervakning och säker

Läs mer

LMServo E. Förbättrad säkerhet och rationellt underhåll

LMServo E. Förbättrad säkerhet och rationellt underhåll LMServo E Förbättrad säkerhet och rationellt underhåll UTVECKLINGSSERIE MED FÖRBÄTTRAD SÄKERHET LMServo E-kassetter Användning av instrumentkassetter ger ett effektivt och säkert sätt för att behandla,

Läs mer

Ta trädäcket till en högre nivå

Ta trädäcket till en högre nivå Powerful system Long-lasting protection Ta trädäcket till en högre nivå Bona Decking System Smidigt och effektivt Inga märken Varaktigt skydd Snabb och effektiv trädäcksrengöring Ett trädäck utsätts ständigt

Läs mer

Swegon Connect. Internet of Things för kontroll av inneklimatet

Swegon Connect. Internet of Things för kontroll av inneklimatet Swegon Connect Internet of Things för kontroll av inneklimatet Swegon Connect Inneklimat ur ett molnperspektiv Internet of things handlar om kommunikation mellan produkter och användare via internet. Swegon

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

Välj rätt från början!

Välj rätt från början! Välj rätt från början! DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Din lösning varje dag Vår mest avancerade robotarm DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Den hydrauliska robotarmen hos DeLaval VMS

Läs mer

hydraulik CEJN Multi-X Flexibla multikopplingar för snabbt och enkelt handhavande www.cejn.se

hydraulik CEJN Multi-X Flexibla multikopplingar för snabbt och enkelt handhavande www.cejn.se hydraulik CEJN MultiX Flexibla multikopplingar för snabbt och enkelt handhavande www.cejn.se Med CEJN MultiX kan du minimera stilleståndstiden vid verktygsbyten ansluta hydraulledningar under resttryck

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

Koncept. Movomech skivhantering

Koncept. Movomech skivhantering Koncept Movomech skivhantering Ergonomisk skivhantering Bakgrund Hantering av skivor är ett av de vanligast förekommande lyft som dagligen utförs på våra arbetsplatser. Planglas, plåtar, dörrar och spänskivor

Läs mer