ENJOY, CYKLA MTB I SYDAFRIKA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ENJOY, CYKLA MTB I SYDAFRIKA"

Transkript

1 Avonova Aktiv Enjoy Njut! Aktivitetsvecka mountainbike ENJOY, CYKLA MTB I SYDAFRIKA Upplev sagolik natur mellan vinrankor, kullar & berg. Mountainbike i Stellenbosch, känt som Sydafrikas MTB Mecka. Har du prövat mountainbike (MTB) förut eller är du nybörjare? Det spelar ingen roll! Välkommen att utmana dig själv och ha kul med ett glatt gäng i ett magiskt land Sydafrika! Upplev en aktiv vecka i och omkring Stellenbosch, den kända vin-, cykel- och universitetsstaden. Kombinera din semester med att förena cykling (eller om du hellre vandrar) med andra aktiviteter och upplevelser. Cykling, mest MTB, går starkt framåt i Sydafrika ökar i alla åldrar. Detta tack vare att många av de 120 vingårdarna bygger egna leder runt sina ägor. Här kommer vi nära naturen samtidigt som vi får motion innan det är dags för en god lunch med ett gott egenproducerat vin. Detta är ett sätt att komma närmare naturen och samtidigt motionera och njuta av god mat och dryck i gott sällskap! Vi kommer att ta väl hand om er oavsett om ni är nybörjare, vana cyklister eller om ni väljer att vandra. Bernt och Marianne Johansson, som formade och genomförde första resan 2016, kommer att vara ledare tillsammans med värdparet Katarina och Peter Stigsson. Katarina & Peter Stigsson har bott och levt i Sydafrika sedan år De hade dessutom innan de flyttade till landet rest dit ett 10-tal gånger sedan år De har ägt och drivit The Beautiful South Guesthouse i Stellenbosch samt The Beautiful West Guesthouse i Somerset West, 2 st små personliga hotell med ca 10 rum vardera. De har under dessa år också hjälpt många gäster att hitta sitt eget unika reseprogram under sin vistelse i landet. De senaste åren har det också inneburit arrangerande av olika grupp event, ofta i kombination med aktiviteter och upplevelser. De brinner för sitt bedårande land och delar gärna med sig av sina erfarenheter och kunskaper. De ger tips & råd på plats för att passa gruppen, familjen eller företaget De kallar själva sina resor Lifestyle South Africa!. Den som önskar mera efter 1 veckas cyklande, forsätter på en förtrollande tilläggsvecka på egen hand med hyrbil i Sydafrika. För att skapa en personlig och familjär nivå, samt komma in i det verkliga Sydafrika är gruppantalet maximerat till 16 personer. PROGRAM Dag 1 Ons 15.3 spännande! (Middag) Ankomst dag till Sydafrika och Stellenbosch det blir Välkomstträff vid poolen 17:00 för välkomstdrink och sydafrikansk s. k. fingerfood. Genomgång av vad som väntar under kommande period både avseende program och följande tilläggsvecka, för dem som valt detta alternativ. Tid för frågor och lära känna varandra. Må bra helt enkelt!

2 Dag 2 Tors 16.3 Stellenbosch Mountains (Frukost, Lunch, Middag) Efter frukost transporteras vi till vårt cykelcenter Ride In några kilometer ifrån Guesthouset. Där får vi våra cyklar och börjar veckan med att cykla i Stellenboch Mountains. Det blir en tur för att känna på cyklarna och för att kunna orientera oss i omgivningarna och i den lilla pittoreska staden Stellenbosch. Alla hänger med och de som senare vill cykla längre och tuffare gör detta. Alla samlas därefter för gemensam lunch på Ride In och här kan också cyklar justeras om det skulle behövas. På eftermiddagen gör vi en gemensam promenad i staden, som är Sydafrikas näst äldsta stad efter Kapstaden. Vi lär oss att hitta samt får en inblick i mat- och dryckeskultur i landet. Det blir både vin- och ölprovning på två olika och mycket populära ställen i staden. Vi avslutar vår upptäcktsfärd med en gemensam middag på en populär och känd sydafrikansk restaurang i centrala Stellenbosch. Dag 3 Fre 17.3 Jonkershoek Nature Reserve (F, L, M) Denna dag cyklar vi direkt ifrån Guesthouset till det välkända naturreservatet Jonkershoek Nature Reserve. Här blir det MTB på olika nivåer beroende erfarenhet, dagsform och egna önskemål. Här finns många möjligheter och tekniska utmaningar. Numera är de flesta leder single tracks och naturen är ljuvlig och mycket kuperad. Det är vissa områden som verkligen är utmanande, men också vänligare cykling med vacker utsikt, många fotostopp blir det ofta. Här finns det mesta för alla! Värdig avslutning med gemensam lunch på vingården Stark Conde, som är sagolikt vackert belägen vid en damm med en ö i mitten för vinprovning och med de mäktiga bergen runt omkring. Här är platsen att njuta och vara nöjd med sig själv och dagens cykling! De som vill avsluta med en vinprovning gör detta och den som hellre fortsätter sin cykling eller önskar återvända till Guesthouset kan välja dessa alternativ. Valet och fritt och målet är att må bra! Kvällen på Guesthouset och sydafrikansk traditionell Braai (grillkväll) samt inspirationsföredrag; Lifestyle South Africa! Dag 4 Lör 18.3 Tour de Wineyards (F, L) En långkörare eller en något kortare tur mellan flertal vingårdar med fantastiska vyer. Ta i eller mest njuta även idag finns olika möjligheter. Vi startar och avslutar på samma plats och såklart är detta på en familjeägd vingård med gamla anor. Efter vår valda cykeltur låter vi oss njuta av ytterligare en ljuvlig och sydafrikansk långlunch tillsammans. Det smakar alltid extra gott efter att ha utmanat sig själv på sin MTB-tur!

3 Kvällen fri och på egen hand. Tips på restauranger görs på plats. Dag 5 Sön 19.3 Winetour in The Winelands (F, L) En cykelfri dag, då vi passar på att få lära mer om området och smaka på det världsberömda vin som produceras här. Massor om Stellenbosch, Sydafrika, dess fantastiska människor och vin såklart. En lokal guide hämtar oss och tar oss med på en dagstur ibland de idylliska vingårdarna och vi får njuta av atmosfär, vackra utsikter och välsmakande viner. En gemensam lunch och en heldag i vinets tecken. De som hellre väljer en dag i cyklingens tecken tar vi till Paarl och cykling på vingården Rheeboskloof, en av våra favoriter och rätt tuff men magisk cykling. Två slingor som kan köras igen, igen och igen lunch då det önskas. Här är det cykling som gäller! Kvällen fri och på egen hand. Dag 6 Mån 20.3 Elgin och MTB på Oak Valley det bästa! (F, L, M) Vi transporteras en bit bort för att få uppleva en annan natur samt både vin- och fruktodlingar. Ännu mer cykling i naturskön miljö och härliga single tracks med spännande och annorlunda utmaningar för alla nivåer. Här kan man både träna MTB teknik och dessutom utöva det med olika svårighetsgrader ett paradis för MTB på alla nivåer! De som vill cykla hela dagen gör detta och och de som hellre testar gott vin och god mat gör det men här blir det köra av! Såklart njuter vi en välförtjänt lunch tillsammans och är vädrets makter med oss blir det pick-nick a la South Africa.

4 På kvällen får vi lyssna till ett inspirationsföredrag inom temat; Orka mera! av Bernt Johansson Med mer inspiration och energi tar vi sedan nya tag och prövar mera av det typiska sydafrikanska köket. Ikväll blir det middag på Guesthouset i sann Cape Malay-anda. Dag 7 Tis 21.3 Cykling, shopping, Spa eller bara va (F, L+) Denna dag får de som önskar ge sig ut på cykling, själv eller i grupp, i det numera kända områdena Stellenbosch Mountains och Jonkershoek Nature Reserve. Några väljer kanske pool, relax, SPA eller varför inte shopping?! En härlig egen halvdag. Därefter möts vi alla upp för en 4 rätters måltid inkl. vin s. k. Food and Wineparing på vingården Clos Malverne; mat, vin och utsikt i bästa klass. Flott avslutning skall det vara för ett gäng som gjort sin fantastiska aktivitetsvecka på MTB i Stellenbosch. Enjoy active events! De som önskar blir sedan avsläppt i centrala Stellenbosch och kan avsluta kvällen med gänget. Kvällen fri och på egen hand. Dag 8 Ons 22.3 Besök i Townshipet Kayamandi, avslutning eller tilläggsvecka (F) En promenad i Kayamndi d v s där vår svarta befolkning till stor del bor. Vi möter vår vän Madiba vid 10-tiden och går igenom både fattiga och mer välbergade kvarter. Därefter avslutar vi på förskolan Luthando som Katarina & Peter byggt och och supportrat via gäster och vänner. Trots fattigdom finns mycket glädje, skratt och gemenskap. Och våra prioriteringar är olika Vid 12-tiden är vi åter på Guesthouset och här skiljs våra vägar eller fortsätter mot nya äventyr. I

5 Sydafrika. De som åker vidare får tips och råd på vägen och de som lämnar oss önskar vi välkomna åter! Ingår; Meet & Greet på flygplatsen, transfer till Guesthouset, välkomstdrink & fingerfood, boende 7 nätter i Stellenbosch på 4-stjärnigt Guesthouse, Stellenbosch, 7 frukostar, 6 luncher och 4 middagar inkl. måltidsdryck, dricks vid gemensamma måltider, klassisk promenad med vin- & ölprovning, transporter inom programmet med buss och cykelkärra, inträden på naturreservat och vingårdar, heldag Wine Tour med vinprovning & vinkällarbesök alt. cykling på vingård med lunch och vinprovning, Food- & Wineparing 4 rätterslunch med vin, halvdag Township Tour, tips & råd för träning och MTB, inspirations- & motivationsföredrag, svenskt & sydafrikanskt värdskap samt svensk spetskompetens inom cykel. Ingår ej; Flygresa, cykelhyra, dryck, transporter och aktiviteter utanför programmet Priset är kr. för del i dubbelrum i dubbel eller enkelsängar. Tillägg enkelrum. Pris: kr. Anmälan till: torbjorn@avnovaactive.se och ange vilken resa. Torbjörn stämmer sedan av om ankomst avresetider, tilläggsresa, hyrcykel m.m. Anmälningsavgift, för att garantera din plats, 1500 SEK betalas till bankgiro SHB Avonova Active AB. Slutfakturering av deltagaravgiften sker ca 45 dagar innan lägrets start. Avbokningsregler Expeditionskostnader vid ev. avbokning >45 dagar 500 SEK dagar 25% av totalt bokningsvärde dagar 50% av totalt bokningsvärde dagar 75% av totalt bokningsvärde. 7-1 dagar 100% totalt bokningsvärde. Reservation för ev. valutaförändringar.

6 Möjlig förlängning på cykelresan; Tilläggsvecka Vårt underbara Sydafrika Start Stellenbosch ett smakprov på ett förtrollande land i utveckling! En resa på egen hand i 8 dagar med hyrbil och förbokat reseprogram, inklusive safari och Kapstaden från ZAR (ca SEK 8.800) per person i dubbelrum. Se separat bilaga.

CYKLA MTB I SYDAFRIKA

CYKLA MTB I SYDAFRIKA Avonova Aktiv En unik cykelvecka i Sydafrika 5-13.3.2017 CYKLA MTB I SYDAFRIKA Cykla Mountainbike i Stellenbosch, ett Mecka för alla oss som gillar MTB. Vi kommer att uppleva fantastisk cykling i vingårdar

Läs mer

Sydafrika. Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar

Sydafrika. Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Sydafrika Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Skräddarsytt paket med boende på Ridgemor Villa I svensk regi, måltider på olika restauranger och de flesta sevärdheter kring Kapstaden

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

Sydafrika. Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar

Sydafrika. Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Sydafrika Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Skräddarsytt paket med boende på Ridgemor Villa I svensk regi, måltider på olika restauranger och de flesta sevärdheter kring

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Preliminärt program DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Dag 1 28 december - måndag 06:15 Ankomst med British Airways till Kapstaden. Ni möts på flygplatsen av er guide för

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace - Guidad Rundresa Upptäck charmiga bergbyar, pittoreska vinbergar

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck pittoreska

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Dag 1: Arlanda-Porto-Duorodalen

Dag 1: Arlanda-Porto-Duorodalen Äntligen! Den 5-10 april 2019 är det dags att bli Det här är en resa jag verkligen längtat efter, att få ta med er till underbara Portugal. Vi börjar i Porto, och via den vackra Duorodalen tar vi oss ner

Läs mer

Vinresa Bulgarien November

Vinresa Bulgarien November Vinresa Bulgarien 22-26 November Program Dag 1. Onsdagen den 22 november Flyg: Ryan Air från Skavsta/Stockholm-Sofia 19.50-23.40 Austrian Air från Köpenhamn Sofia 17.40-22.55 (en mellanladdning) Sen ankomst

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Vinresan till Sydafrika!

Vinresan till Sydafrika! En vinresa av och med BKWine Vinresan till Sydafrika! Sydafrikaresan för vinälskaren! 15 23 mars, plus kanske lite till Vi har anordnat många vinresor. Men nu tar vi er för första gången utanför Europa,

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, söndag 20 söndag 27 september 2015

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, söndag 20 söndag 27 september 2015 Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, söndag 20 söndag 27 september 2015 Följ med till Frankrike och måla akvarell i en unik, kreativ och rofylld miljö. Vi håller till på Château

Läs mer

Vi utforskar Kapstaden, Godahoppsudden och vingårdar, och äter och dricker gott!

Vi utforskar Kapstaden, Godahoppsudden och vingårdar, och äter och dricker gott! GONANA - African Responsible Travel 58 Loop Street, Cape Town, 8001 WELCOME TO SOUTH AFRICA! En träningsresa med extra allt! Vi kör stenhårda pass i boxen, på stranden och i gymmet, vandrar i spektakulära

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

& Sång i Nerja 9-16 April 2015

& Sång i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja med en vårvecka Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2015 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d)

Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d) Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d) Nu är det åter dags för oss på Dina Vingårdar att ge oss ut på en upplevelserik resa till Sydafrika. Med oss har vi som vanligt vår ovärderliga

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Storstad, vin & valar

Storstad, vin & valar Storstad, vin & valar På denna resa upplevs fantastiska Kapstaden, vinprovning i Stellenbosch och Franschhoek och avslutninsvis valsafari. Ni kan dessutom få lov att dyka med vithajar... om ni vågar. Denna

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

v YOGA, DANS & TRUMMOR I GAMBIA - ETT SAMARBETE MELLAN MYMALA, YOGACENTER UPPSALA OCH DABO MUSIC

v YOGA, DANS & TRUMMOR I GAMBIA - ETT SAMARBETE MELLAN MYMALA, YOGACENTER UPPSALA OCH DABO MUSIC v.7-8 2019 YOGA, DANS & TRUMMOR I GAMBIA - ETT SAMARBETE MELLAN MYMALA, YOGACENTER UPPSALA OCH DABO MUSIC YOGA, DANS & TRUMMOR TA CHANSEN OCH FÖLJ MED TILL DET SOLIGA OCH VÄNLIGA LANDET GAMBIA. BOKA IN

Läs mer

Benessere 5-12 Oktober 2013

Benessere 5-12 Oktober 2013 Benessere 5-12 Oktober 2013 I ett arrangemang med välmående på den prestigefyllda vingården Villa Sparina i Italien, välkomnar vi Dig att boka plats till nästa resa där programmet består av avkoppling,

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

ADRENALIN puls. Helikopter - Mountainbike - havskajak

ADRENALIN puls. Helikopter - Mountainbike - havskajak ADRENALIN puls energi ACTION- och sportsupplevelser Helikopter - Mountainbike - havskajak ACTION- och sportsupplevelser DU ALDRIG kommer att glömma... HELIKOPTER MOUNTAINBIKE TUR I HAVSKAJAK Action- och

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Baltikum Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Baltikum - Guidad Rundresa Upplev det kulturella och historiska arvet i Lettland och Estland på vår

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Skattehuset Mauritius 2015

Skattehuset Mauritius 2015 Skattehuset Mauritius 2015 Den välkända paradisön Mauritius breder vackert ut sina tropiska sandtränder i Indiska Oceanen. Vattnet är turkosfärgat och snorklingen är i världsklass. För den som stannar

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Kulturrundresa Skottland - Guidad Resa Upplev de pittoreska högländerna med majestätiska

Läs mer

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Provence Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - P r o v e n c e Provence - Guidad Rundresa Uppfyll din dröm om pittoreska lavendelfält, fantastiska vingårdar och

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

A Reaching Hand! 27 februari - 11 mars 2013

A Reaching Hand! 27 februari - 11 mars 2013 A Reaching Hand! 27 februari - 11 mars 2013 Med denna rundresa vill jag visa Sydafrika ur ett mångfacetterat och mångkulturellt perspektiv. Ni kommer till platser och besöker lokalbefolkning som är mina

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Friskis & Svettis Eskilstuna

Friskis & Svettis Eskilstuna Friskis & Svettis Eskilstuna Träningsresa 2018 La Manga Club, Spanien 6-13 Maj 2018 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som dig

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

Afrik a. från första parkett Nyati Cheetah Camp

Afrik a. från första parkett Nyati Cheetah Camp Afrik a från första parkett Nyati Cheetah Camp DKK 106 970:- året runt Priset avser 10 dagars lyxsafari vistelse för 6 personer med alla måltider, dagliga utflykter, transferresor och flyg t/r Följ med

Läs mer

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - I r l a n d Guidad Rundresa Irland Upptäck Irlands unik kulturarv genom naturliga underverk och längs dramatiska

Läs mer

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Vi erbjuder här en unik resa till Sydafrika med Laila Nordfors som reseledare. Laila har på uppdrag av Gävle Kommun haft ett tätt samarbete

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

Barcelona Training Camp

Barcelona Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT BARCELONA - SPANIEN - 14-18 MAJ, 2016 Barcelona Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Toscana - Guidad Resa Bli inspirerad av pittoreska byar, historiska städer och natursköna vingårdar på

Läs mer

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien Barbaresco Bästa av Barbaresco al Barolo, 7 nätter Alba - Alba 6 vandringsdagar Leden Dal Barbaresco al Barolo (Bar to Bar) är

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Pris för 6 personer DKK 106 970:- Året runt Priset avser 10 dagars lyxsafarivistelse med alla måltider, stort safariprogram,

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, 9-16 och 16-23 september 2012

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, 9-16 och 16-23 september 2012 Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, 9-16 och 16-23 september 2012 Följ med till Frankrike och måla akvarell i en unik, kreativ och rofylld miljö. Vi håller till på Château Garreau,

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen Fredagen den 26 April till lördagen den 4 Maj 2013 ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Följ med oss till Italien i glädjens tecken med underbara naturupplevelser

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Resan, utflykter, golfen och boende med halv pension på Korineum Golf & Beach Resort http://www.korineumgolf.com

Resan, utflykter, golfen och boende med halv pension på Korineum Golf & Beach Resort http://www.korineumgolf.com Jag arrangerar golf- och gruppresor med naturoch kulturinslag på bl a genuina Norra Cypern och skräddarsyr resor för sällskap från 8 till 24 personer tillsammans med Golf World Travel! Njut av den trygga

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

Denna magnifika och natursköna kuststräcka är ett absolut måste för alla naturälskare och semesterfirare.

Denna magnifika och natursköna kuststräcka är ett absolut måste för alla naturälskare och semesterfirare. Garden Route med bil Denna magnifika och natursköna kuststräcka är ett absolut måste för alla naturälskare och semesterfirare. Turen börjar i Kapstaden och slutar i antingen Knysna eller om ni kör tillbaka

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

BRÖLLOPSPAKET OFFERT 2018

BRÖLLOPSPAKET OFFERT 2018 BRÖLLOPSPAKET OFFERT 2018 B R Ö L L O P PÅ V I L L A L A M A D O N N A Vi p å Vi l l a La Ma d o n n a v i l l e r b j u d a d i g e n o f ö rg l ö m l i g b rö l l o p s u p p l e v e l s e! I en miljö

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

The Wellness Experience KAPSTADEN JANUARI 2019

The Wellness Experience KAPSTADEN JANUARI 2019 The Wellness Experience KAPSTADEN 21-28 JANUARI 2019 THE WELLNESS EXPERIENCE är ett av våra mest populära kurstillfällen. Det är ett tillfälle där vi ägnar tid åt oss själva. Vi fokuserar på träning, välmående

Läs mer

Mike s Gym & Training Camp

Mike s Gym & Training Camp HEALTH TRAINING TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 9-16 NOVEMBER, 2016 Mike s Gym & Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En Tur & Retur vinresa i samarbete med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja

Läs mer