Dags att förbereda för bomässan 4-5 maj!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Dags att förbereda för bomässan 4-5 maj!"

Transkript

1 Dags att förbereda för bomässan 4-5 maj! För att få ut så mycket som möjligt av mässan gäller det att planera. En inbjudande monter som tydligt visar ert verksamhetsområde är inte bara trevlig, den hjälper även till att slussa in rätt personer i er monter. Vare sig ni har en plats inne eller ute finns det en uppsjö av olika profileringsalternativ att välja på. Vad som passar ert företag bäst beror på vad ni tillhandahåller för produkter och tjänster. I den här informationen har vi förberett ett antal produkter som passar utmärkt för mässan.

2 Visitkort Ingenting är viktigare att ha med sig till mässan än visitkorten och det gäller att det finns gott om dem! Vi hjälper dig med utformningen. Enklast möjliga, enfärgstryck på ena sidan Fyrfärgstryck på ena sidan Fyrfärgstryck på båda sidor Efterbehandlingar och varianter För den som vill sticka ut från mängden finns förutom de normalt tryckta visitkorten även en mängd effektfulla och snygga alternativ att välja bland som tillval. Lackering Punktlackering med klarlack ger en blank yta som syns mycket tydligt. Exempelvis kan man lackera en logotyp på en enfärgad sida för en stilren effekt. Prägling Prägling kallas ibland även blindprägling då det är samma teknik som används för att göra blindskrift. Ett verktyg tas fram som pressar en fördjupning eller förhöjning i ditt visitkort. Tack vare det får visitkortet en exklusiv känsla då du även kan känna det du ser. Guld/Silverfoliering Ibland blir det inte helt rätt utan lite lyx. Silver och guldnyanser har alltid varit svåra att få till vid tryck, numera utförs det som efterbehandling i ett separat steg som ger mycket stiligt resultat. Stansning När du vill ha dina kort i en annan form är det läge att stansa. Exempelvis kan du stansa runda hörn, ett hål eller en unik form.

3 Reklampennor Hur många gånger skriver eller ritar du någonting en vanlig dag? Pennan används extremt mycket och därför kan det ses som en självklarhet att sätta reklam på den. Det finns en mängd varianter att välja mellan och man kan lätt drunkna i valmöjligheterna. Vi har därför valt att förenkla det genom att välja ut en enkel penna och en exklusiv penna som båda finns i några olika färgval. Enkel Den billigare varianten är en prisvärd bläckpenna med blått bläck. Tillverkas av plast i färgerna: svart, blå, grön, röd och orange. Reklamen trycks. Exklusiv Den andra pennan är en metallpenna med bekvämt gummigrepp. En penna som ligger bra i handen används oftare och gör din logotyp mer synlig. Svarta gummidetaljer på en metallpenna i valbar färg: Svart, röd eller blå. Reklamen lasergraveras. Dekaler Vi printar och skär både små och stora serier av dekaler och hjälper självklart även till med formgivning om det skulle önskas. Standard Vi printar och skär rektangulära dekaler i den storlek ni önskar. Kontur När formen på dekalerna spelar roll kan vi leverera dem konturskurna. Vi printar då med utfall och skär sedan så att dekalerna får färg hela vägen ut i kanterna. Ark - Standard Ett alternativ som passar när man behöver dekaler för uppmärkning. Flera standardskurna dekaler på ett ark. Ark - Kontur Även Kontur kan levereras som flera dekaler på ett ark. Utskuren Vi kan även tillverka utskurna dekaler. Den här typen är likadan som 'Kontur' men här håller även spillet samma kontur som dekalerna.

4 Backdrops, vepor i tyg. Det finns många sätt att inreda en monter snyggt, men ett ständigt bekymmer brukar vara de tråkiga monterväggarna. En mycket prisvärd lösning på det är att hänga en backdrop på väggen eller väggarna. En backdrop är ett tjockare och starkare flaggtyg med en kederlist eller öljetter i ovankant. Våra backdrops är höjdanpassade för monterväggarna på Lindesbergs Bomässa. I utställarinformationen från PR&media / JAME Consulting står det tydligt: Det är tillåtet att hänga fästanordningar över monterväggkanten eller spika på ovansidan av monterväggen för att hänga saker i. Vi säljer skenor för kederlisterna som spikas eller skruvas fast på monterväggarnas ovansidor. Backdropen träs i skenan (samma princip som förtältet till husvagnen) och ett ändstycke sätts på plats.

5 Banderoller Banderoller är ett mycket bra alternativ om man vill få ut maximalt av sin monterdekor då den är användbar även efter mässans slut. Små, stora eller gigantiska, vi fixar banderoller i alla storlekar. Vi sätter öljetter eller kederlist efter era anvisningar, på så sätt kan ni senare använda banderollen där det passar. Roll-Ups En Roll-Up är det mest självklara som går att placera i en monter, och det är ingen slump. Mycket enkel att ha med sig överallt och visar budskapen med stor tydlighet. Men det är stor skillnad på de olika system som finns på marknaden idag, och man får det man betalar för. Våra budget-system är inte dom billigaste på marknaden, men i vårt tycke mycket prisvärda. För de som har många mässor att avverka under året kan det löna sig att titta på något av de andra alternativen. Vi erbjuder allt från budgetvarianten till stryktåliga Roll-Ups med 10 års garanti som har system för att snabbt och enkelt kunna byta budskap.

6 Beachflaggor Beachflaggan för inomhusmässor levereras normalt med kryssfot och finns i olika former och storlekar. Vi kallar våra för Haj, Droppe och H-shape. För att minimera sträckningar i tyget är flaggorna kontursydda för masterna, trycken klarar 40 i tvättmaskin. För de som har uteplats eller vill göra sin flagga mer mångsidig har vi tillbehör som markspik, jordskruv och tyngder för kryssfötter. Haj Small: Medium: Large: XLarge: 55 x 200 cm 65 x 255 cm 98 x 360 cm 92 x 450 cm Droppe Small: Medium: Large: XLarge: 60 x 175 cm 70 x 205 cm 90 x 265 cm 122 x 360 cm H-shape Small: Medium: Large: 80 x 185 cm 80 x 250 cm 80 x 350 cm Broschyrer, foldrar och häften Broschyrer kan presentera ditt företag för mässans besökare. De kan innehålla produktinformation eller beställningsformulär. Vad det än är för budskap så hjälper vi till med formgivning och illustrationer som förtydligar. Är det mycket information som skall få plats kan det vara läge att göra en folder eller ett häfte. Vi brukar tänka att det är bättre att låta innehållet styra slutformatet. Det som från början är tänkt som ett A4 kanske i slutändan gör sig bäst med några väl valda bilder och illustrationer i ett mindre häfte.

7 Fristående skyltar Skyltsortimentet är stort och brett och det finns mycket att välja mellan. Vi tillhandahåller allt från små skylthållare för utskrivna A5-sidor till större skyltar, displaysytem och skyltmoduler. Utbytbara budskap Många skyltramar är gjorda för att kunna återanvändas med nya budskap. Till mindre skyltar för A4 och A5 format printar ni själva den information ni vill ha och byter enkelt budskap. De större formaten printas med fördel på affischpapper som sedan enkelt byts ut. Vi har även ipad ställ samt olika kombinationer med broschyrställ. 90 Större fristående Ljudabsorberande skivor med fasta ben eller hjul är snygga som enkelsidiga väggar på montern eller dubbelsidiga avgränsare. Kärnmaterialet är en akustikskiva typ Bullerskiva T-50 med högsta ljudabsorptionsklass (A). Maxmått för en enstaka skärmvägg är 3 x 2,4 m.

8 Skyltmoduler När du behöver ett anpassningsbart system som kan byggas på olika sätt varje gång. Systemet består av plastramar och stålkopplingar som enkelt monteras utan verktyg för att skapa mässmontrar, skärmväggar, torn mm. Systemet är uppbyggt kring en standardstorlek 70 x 100 cm och kan kompletteras med olika tillbehör som väskor och spotlights m m. Många gånger visas både fram och baksidan av modulerna, mycket fördelaktigt. Nedan ser du några standardmodeller, men modulerna kan byggas ihop i stort sett hur som helst med rätt kopplingar. Modulerna kan levereras i färgerna: metallic grå, svart, blå, röd och vit. 8-modul 8-modul 6-modul 4-modul Torn - Trekant 3 3 st. 70 x 100 Torn - Trekant 6 6 st. 70 x 100 Torn - Trekant 9 9 st. 70 x 100 Torn - Fyrkant 4 4 st. 70 x 100 Torn - Fyrkant 8 8 st. 70 x 100 Torn - Fyrkant st. 70 x 100 Torn - Sexkant 6 6 st. 70 x 100 Torn - Sexkant st. 70 x 100 Torn - Sexkant st. 70 x 100 Kryss - Trevägs 3 3 st. 70 x 100 Kryss - Trevägs 6 6 st. 70 x 100 Kryss - Trevägs 9 9 st. 70 x 100 Kryss - Fyrvägs 4 4 st. 70 x 100 Kryss - Fyrvägs 8 8 st. 70 x 100 Kryss - Fyrvägs st. 70 x 100

9 Tygmärken Ett bra alternativ för den som vill märka upp textilier med exempelvis företagets logotyp. Märkena broderas eller vävs och värms eller sys sedan på önskad plats. Namnskyltar Visa vem du är på mässan, våra namnskyltar är snyggt välvda med magnetfästen som inte lämnar några nålmärken på kläderna. Printa din egen namnskylt, klip till den i rätt storlek, sätt fast den i hållaren och fäst sedan på kläderna, snyggt och enkelt. Test Persson Fristående broschyrställ Företagets presentationsmaterial skall naturligtvis vara tillgängligt för den intresserade. Om du lägger broschyrerna på ett bord blir de lätt förbisedda, men uppställda och vända mot besökarna fungerar broschyrerna som bäst. Broschyrställen är framtagna för att vara smidiga att packa upp och ner till mässan.

10 Profiltält För utomhusmässor och events kan dåligt väder vara problematiskt. Men med ett profiltält skyddar du dina besökare och många stannar gärna en stund extra för att slippa undan regnet. Dessutom är tältets sidor en självklar plats för reklam. I baskonceptet ingår alltid print på tak och kappa, sedan är bara att släppa loss kreativiteten. Vi fixar tryck till inner och ytterväggar samt tyngder till ben och hållare för beachflaggor. Tälten finns i måtten 3x3, 3x4,5 och 3x6 meter. Produkter Tjänster Produkter Tjänster

flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.mm.

flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.mm. flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.mm. 2 flaggor Vår kvalitet Med hjälp av noggranna tester har vi tagit

Läs mer

EXPONERING. PRODUKT KATALOG & PRISLISTA VOLUM 1. www.comzone.se

EXPONERING. PRODUKT KATALOG & PRISLISTA VOLUM 1. www.comzone.se EXPONERING. PRODUKT KATALOG & PRISLISTA VOLUM 1 roll up - bildväggar - pop up - snäpp lister - mäss material - broschyrställ montrar - etiketter - storformat - bildsystem - podium - flaggor - posters display

Läs mer

Version Oktober 2013 TRYCKSAKSGUIDE

Version Oktober 2013 TRYCKSAKSGUIDE Version Oktober 2013 TRYCKSAKSGUIDE ) Vi förverkligar dina idéer. Denna Tryckguide hoppas vi ska kunna ge dig inspiration om hur du kan få dina eller dina kunders budskap och idéer att synas. Vi har ett

Läs mer

Vi hjälper dina. Gör som Löfbergs Lila i Karlstad. Klä in hela huset! Ingen missar denna exponering.

Vi hjälper dina. Gör som Löfbergs Lila i Karlstad. Klä in hela huset! Ingen missar denna exponering. EXPOGUIDE 2013 ) idéer Vi hjälper dina till världen. Denna Expoguide hoppas vi ska kunna ge dig inspiration om hur du kan få dina eller dina kunders budskap och idéer att synas. Vi har ett brett utbud

Läs mer

INFOBANK Våga Vara Egen 2014 regional mässa i UF-företagande

INFOBANK Våga Vara Egen 2014 regional mässa i UF-företagande INFOBANK Våga Vara Egen 2014 regional mässa i UF-företagande Grattis till beslutet att ställa ut på Uppsala läns häftigaste mötesplats Våga Vara Egen 2014. Mässan är en av höjdpunkterna på läsåret för

Läs mer

WWW.MIAMIPOOL.SE. Härliga ögonblick, varje dag!

WWW.MIAMIPOOL.SE. Härliga ögonblick, varje dag! WWW.MIAMIPOOL.SE Härliga ögonblick, varje dag! LÅNG ERFARENHET MED INNOVATIONSANDA Snart är det 40 år sedan grundades. Ett familjeägt poolföretag med rötterna från Norrland. Vi har under åren lärt oss

Läs mer

2012 100% UPPMÄRKSAMHET

2012 100% UPPMÄRKSAMHET 100% UPPMÄRKSAMHET 2012 INNEHÅLL Bannersystem Roll Up Professional... 5 Roll Up Classic... 6 Roll Up Compact... 7 4 screen classic... 8 Pole System... 10 Bildväggar Pop Up Magnetic... 12 Pop Up Magnetic

Läs mer

Våga Vara Egen entreprenörskap på riktigt

Våga Vara Egen entreprenörskap på riktigt INFOBANK Våga Vara Egen entreprenörskap på riktigt Grattis till beslutet att ställa ut på Uppsala läns häftigaste mötesplats Våga Vara Egen 2015. Mässan är en av höjdpunkterna på läsåret för många UF-företagare

Läs mer

EN PRESENTATION AV SMARTA LÖSNINGAR

EN PRESENTATION AV SMARTA LÖSNINGAR EN PRESENTATION AV SMARTA LÖSNINGAR INNEHÅLLSFÖRTECKNING Om du inte hittar det i innehållsförteckningen, titta igenom hela broschyren väldigt noga. ~Sears, Roebuck, and Co. Consumer s Guide, 1897 Presentation

Läs mer

FAKTABANK 2014 2-3 APRIL PÅ ÅHAGA I BORÅS ÄLVSBORGS REGIONALA MÄSSA I UF-FÖRETAGANDE. Allt ni behöver veta om ni planerar att ställa ut på mässan!

FAKTABANK 2014 2-3 APRIL PÅ ÅHAGA I BORÅS ÄLVSBORGS REGIONALA MÄSSA I UF-FÖRETAGANDE. Allt ni behöver veta om ni planerar att ställa ut på mässan! FAKTABANK 2014 Allt ni behöver veta om ni planerar att ställa ut på mässan! VÅGA VARA EGEN 2014 ÄLVSBORGS REGIONALA MÄSSA I UF-FÖRETAGANDE 2-3 APRIL PÅ ÅHAGA I BORÅS Snart är det dags! Nu är det inte långt

Läs mer

Innehåll. Maxibit har värnat om miljön lika länge som Green Peace. Backdrop- & Pop-up system Scene UltraLight 4 Stage Impact 6 Max 8

Innehåll. Maxibit har värnat om miljön lika länge som Green Peace. Backdrop- & Pop-up system Scene UltraLight 4 Stage Impact 6 Max 8 Maxibit Produkter Innehåll Maxibit har värnat om miljön lika länge som Green Peace Maxibit är ett av världens mest framstående innovations- och tillverkningsföretag av miljövänliga, portabla och återanvändningsbara

Läs mer

Maxibit har värnat om miljön lika länge som Green Peace

Maxibit har värnat om miljön lika länge som Green Peace Maxibit Produkter Maxibit har värnat om miljön lika länge som Green Peace Maxibit är ett av världens mest framstående innovations- och tillverkningsföretag av miljövänliga, portabla och återanvändningsbara

Läs mer

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida?

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vi går igenom allt du bör tänka på innan köp. Råd som du tjänar på längre fram. sförteckning et i denna bok ser du till höger. Vill du gå direkt till något

Läs mer

08 100 % UPPMÄRKSAMHET p o r t a b l a D i s p l a y s y s t e m

08 100 % UPPMÄRKSAMHET p o r t a b l a D i s p l a y s y s t e m 08 100 % UPPMÄRKSAMHET p o r t a b l a D i s p l a y s y s t e m Portabla display system för alla tillfällen Vi vill göra det enkelt för dig att presentera ditt budskap, på ett snyggt och smart sätt, där

Läs mer

När det egentligen är för sent...

När det egentligen är för sent... När det egentligen är för sent... Välkommen till årets kaxigaste katalog! Pins Design har sedan 1995 en gedigen och välrenommerad ställning i svensk reklamvärld. Vår målsättning är att alltid leverera

Läs mer

En pool för dygnets stunder!

En pool för dygnets stunder! [ POOLGUIDEN 2013-1 ] En pool för dygnets stunder! Svensktillverkade pooler sedan 1967, inspirerade av amerikansk östkust. Magasinet för pooldrömmaren, poolbyggaren och poolägaren. En investering i njutning.

Läs mer

VD-ordet. Med vänliga hälsningar. Anders Karlsson VD Zone Systems AB

VD-ordet. Med vänliga hälsningar. Anders Karlsson VD Zone Systems AB Katalog 2011/12 VD-ordet Effektiv kommunikation är något vi alla strävar efter. Både internt och externt. Att effektivt lyckas kommunicera ut våra erbjudanden och våra budskap ökar vår synlighet i vardagens

Läs mer

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring!

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring! Om du inte inför de här teknikerna så fort som möjligt kommer du att vara helt rökt om några år, kanske snabbare än så. Dina smartare konkurrenter kommer att krossa dig totalt Respirator-marknadsföring

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

Roll-ups och banner displayer

Roll-ups och banner displayer medlem i Sveriges EXPOförbund, OSPI (Octanrom Service Partner International) och Stockholm Vistior Board Roll-ups och banner displayer NÄR DU BEHÖVER KVALITET Är du trött på att din bild släpper från kassetten,

Läs mer

FÖRVANDLIGEN AV DITT GARAGE

FÖRVANDLIGEN AV DITT GARAGE KOM IGÅNG MED FÖRVANDLIGEN AV DITT GARAGE FÖRVANDLA DITT GARAGE TILL NÅGONTING MER föreställ dig ett garage från Gladiator GarageWorks Tänk dig ett garage som förutser alla dina behov och enkelt låter

Läs mer

FÖR DIG SOM SKA STÄLLA UT PÅ VÅGA VARA EGEN 2015 VÄRLDENS STÖRSTA UF-MÄSSA

FÖR DIG SOM SKA STÄLLA UT PÅ VÅGA VARA EGEN 2015 VÄRLDENS STÖRSTA UF-MÄSSA TIPSBANK FÖR DIG SOM SKA STÄLLA UT PÅ VÅGA VARA EGEN 2015 VÄRLDENS STÖRSTA UF-MÄSSA Hur bygger man en vinnande monter? Vad ska man tänka på om man vill tävla? Finns det några DO s and DON Ts? Här finner

Läs mer

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Introduktion Det finns mycket man kan göra för att lyckas på nätet och att skriva sökmotoroptimerade texter är definitivt en av de viktigare. I korta ordalag kan

Läs mer

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg Valfrihetssystem Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg 1. Vad är valfrihetssystem Lag om valfrihetssystem (LOV) ger kommuner och landsting möjlighet att

Läs mer

Ett ex: Att man har nya produkter och borde kanske göra ett utskick till några stycken.

Ett ex: Att man har nya produkter och borde kanske göra ett utskick till några stycken. Säljpodden del 2 i Veckan så lyssnade jag på ett webinar som jag har följt ett tag som heter Pitt Williams. Och som har revolutionerat lite grann inom informationsmarknadsföring, ja marknadsföring över

Läs mer

Satsa på. säkra kort. korthållare plastfickor yoyos lanyards fästanordningar

Satsa på. säkra kort. korthållare plastfickor yoyos lanyards fästanordningar Satsa på säkra kort korthållare plastfickor yoyos lanyards fästanordningar Säker kortförvaring FÖR ETT TJUGOTAL ÅR SEDAN var det ingen som visste vad en korthållare var, än mindre såg nyttan av en sådan.

Läs mer

Starka lösningar till hela tomten

Starka lösningar till hela tomten STENSÄTTARENS BÄSTA KNEP Starka lösningar till hela tomten Om du funderar på att lägga stenar eller sätta stenplattor i trädgården så får du här ovärderliga tips och goda råd. Gör Så Här har följt ett

Läs mer

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar!

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! 5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! En del av projektet Sveriges Smartaste Marknadsförare av Jesper Lindén - Bli inte en SEO terrorist, bygg ett långsiktigt och hållbart system

Läs mer

Bli vinnare! Tjäna pengar med freshab

Bli vinnare! Tjäna pengar med freshab Bli vinnare! Tjäna pengar med freshab 1 2 Innehållsförteckning 4 Vad ert mål än är, är vårt mål att hjälpa er dit 5 Framgångskonceptet 6 Vilket försäljningssätt passar er bäst? 7 Våra produkter 8 Freshab

Läs mer

Bli vinnare! Tjäna pengar med freshab

Bli vinnare! Tjäna pengar med freshab Bli vinnare! Tjäna pengar med freshab Innehållsförteckning 4 5 6 7 8 10 16 18 20 21 23 24 Vad ert mål än är, är vårt mål att hjälpa er dit Framgångskonceptet Vilket försäljningssätt passar er bäst? Våra

Läs mer