NYA PEUGEOT 308 SPORTWAGON

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NYA PEUGEOT 308 SPORTWAGON"

Transkript

1 NYA PEUGEOT 308 SPORTWAGON

2

3 NYA PERSPEKTIV Det är i de rena linjerna du känner igen en god design. Nya Peugeot 308 SportWagon har en sober stil som ger familjekombin ett lätt och elegant intryck. Karossens slanka strömlinjeform speglar bilens effektivitet på flera plan. Användningen av högteknologiska, lätta, material gör att modellen sätter en ny standard i segmentet när det gäller bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp. Kombiversionen av nya Peugeot 308, som har utsetts till Årets Bil 2014, kännetecknas av högklassiga köregenskaper och generösa utrymmen. Det flexibla bagageutrymmet är praktiskt och funktionellt. Genom att dra i någon av spakarna placerade på varsin sida av bagageutrymmet fälls sätena automatiskt ner i en helt plan position på ett ögonblick Magic Flat Den höga kvalitetsnivån i nya 308 SportWagon går att se och känna. Varje detalj är utvecklad med precision och ger tillsammans med de påkostade materialen en exklusiv känsla. Den unika förarmiljön i- Cockpit har rensats från onödiga knappar, är enkel att använda och bidrar till en homogen interiör där bilupplevelsen står i centrum.

4 REN DESIGN De slanka och rena linjerna ger en sportig och dynamisk profil. Den flytande profilen betonas av glasytorna samtidigt som taklinjen vittnar om bilens rymliga interiör. Peugeot har skapat en elegant och kraftfull kombi, proportionerlig och balanserad. Med stor omsorg i detaljerna är nya 308 SportWagon en tidlöst smakfull kombi.

5

6 STILREN ELEGANS Nya Peugeot 308 SportWagon är en rymlig kombi med mycket karaktär. Lutningen på bakluckan och de markerade hjulhusen framhäver det sportiga intrycket. Den krominfattade grillen och strålkastarna med den senaste generationen LED-lampor* står för finess och högteknologi. Bakljusen flyter runt karossen med en tydlig C- formad signatur och har inte mindre än 48 LED-lampor vardera. Ljussignaturen skapar en teknisk elegans som passar perfekt ihop med bilens stilrena silhuett. *Standard beroende på utrustningsnivå

7

8 EN HYLLNING TILL ENKELHETEN

9 Nya Peugeot 308 SportWagon uppfyller väl förväntningarna på en bil i segmentet där kunderna fäster stor vikt vid de grundläggande egenskaperna hos en kombi: lastvolym, passagerarutrymme, flexibilitet och funktionalitet. Dimensionerna är idealiska: millimeter lång, millimeter bred och millimeter hög. Axelavståndet har ökats jämfört med femdörrarsmodellen, vilket kommer baksätespassagerarna till godo i form av ett generöst benutrymme. Paketeringen gör att kombibilens utrymmen kan utnyttjas maximalt för såväl passagerare som bagage.

10

11 FLEXIBLA UTRYMMEN Paketeringen av interiören innebär att baksätet flyttats bakåt och dörrarna breddats i jämförelse med femdörrarsmodellen. Det är lätt att kliva i och ut ur bilen. Väl på plats sitter du bekvämt där även svängrummet i axelhöjd är mycket generöst. Bagageutrymmet är ett av de största i klassen, 610 dm 3, enligt VDA-normen, vilket motsvarar 660 liter vatten. Bagageluckans generösa storlek öppnar till ett lättlastat utrymme med plana sidoväggar. Finessen Magic Flat fäller baksätets tvådelade (60/40) ryggstöd med spakar från bagageutrymmet och bildar ett i det närmaste plant lastgolv. Med fällt baksäte blir den totala lastvolymen hela dm 3, varav 54 dm 3 är under bagagerumsgolvet. För säker körning kan lasten surras fast med hjälp av flyttbara krokar* som monteras i golvskenorna, utformade i snygg och tålig aluminiumfinish. *Standard eller tillval beroende på utrustningsnivå.

12 FULL LED FÖR SÄKER BILKÖRNING* Fronten ger ett kattlikt utseende med sin utmejslade grill och skarpa strålkastare. Ljussignaturen ger nya Peugeot 308 SportWagon ett distinkt utseende. LEDstrålkastarnas (belysning med 100 % lysdioder)* vita ljus är mycket effektivt och liknar dagsljus. Det är skonsammare för ögonen vid mörkerkörning och minskar trötthetstendenser. De integrerade blinkersljusen i sidobackspeglarna och bakljusen har också LED-teknik. Förutom att bidra till en säkrare körning är LEDlamporna långlivade, underhållsfria och energisnåla. *Standard beroende på utrustningsnivå.

13

14

15 SMARTARE FÖRARMILJÖ i-cockpit Peugeot tar ett stort kliv vad gäller interiör design med nya 308 och 308 SportWagon. Den minimalistiska utformningen ger ett rent och mycket lugnt intryck. Kombinationen blanksvart och matt krom ger en dämpad och sofistikerad atmosfär i kupén. i-cockpit * erbjuder en ny typ av förarmiljö som bidrar till en spännande körupplevelse och användarvänliga funktioner. Bakom ratten upptäcker du genast körställningens utmärkta ergonomi. Det lyxiga volymvredet till Hi-Fi-anläggningen är tillsammans med ett fåtal andra knappar de enda synliga reglagen. Mittkonsolen domineras av en 9,7 tum stor pekskärm som samlar de flesta av bilens funktioner nära till hands för föraren. *Vann priset för vackraste interiör 2013, utdelat på 29:e upplagan av Festival Automobile International.

16 STOR SKÄRM MED MULTIFUNKTIONER Via den integrerade pekskärmen* på 9,7 tum kommer du åt funktionerna genom att använda fingertopparna. De tryckkänsliga knapparna och flertalet kortkommandon gör användningen enkel och lätt att anpassa individuellt. *Utrustningsnivå Active & Allure. KLIMATANLÄGGNING Via pekskärmen ställer du in temperatur och fläkthastighet i bilens 2-zons klimatanläggning. KÖRHJÄLPSFUNKTIONER Justera de olika körhjälpsystemen (fartbegränsare, farthållare, avståndsvarnare, Parkeringsassistans Plus, Hill Assist motlutsassistans) för att få en ännu bekvämare körupplevelse.

17 HI-FI Ljudsystemen är utvecklade efter kräsna lyssnares höga krav. I samarbete med Denon erbjuder Peugeot 308 SportWagon ett högkvalitativt ljud med 8 högtalare och en bashögtalare. Lyssna och njut av radio, CD, eller annan ljudkälla via USB, AUX eller Bluetooth-streaming. NAVIGATION Med det intuitiva systemet kan man se kartor i stort format och ställa in färdvägen på ett enkelt sätt. INSTÄLLNINGAR Genom att samla de centrala funktionerna på båda sidor av pekskärmen kommer du snabbt åt respektive inställning. INSTÄLLNING TELEFON Bluetooth-funktionen innebär direkt åtkomst till din mobila enhet och samtal via handsfree-systemet för säkrast möjliga körning. Parkopplingen görs enkelt via pekskärmen där du också kommer åt dina kontakter. PEUGEOT CONNECT APPS Speciellt utvecklade appar för olika tjänster som även är kompatibla med din smartphone. Tjänsterna är inte tillgängliga i Sverige vid tiden för tryckning.

18

19

20

21 INSPIRERANDE KÖRNING Nya Peugeot 308 SportWagon svarar direkt på förarens kommandon. Bakom den lilla ratten är ergonomin perfekt. Den utmärkta väghållningen, väl avstämda fjädringen och ljudisolerade kupén bidrar till en lika medryckande som behaglig körupplevelse. Körglädjen är oförändrad jämfört med femdörrarsmodellen, kombin är lika lätt att manövrera. Viktminskningen, tack vare användningen av lättviktsmaterial, ger alerta köregenskaper och ett vägsäkert uppträdande i alla situationer. Den exakta elservostyrningen förmedlar en precis känsla till föraren. Förarassistanspaket* med adaptiv farthållare, kollisionsvarnare och autobroms ger en ökad säkerhet för de åkande. Körningen förenklas med funktionerna dödavinkelnövervakning**, Parkeringsassistans Plus**, Hill assist*, elektrisk parkeringsbroms* och backkamera**. *Standard eller tillval beroende på utrustningsnivå **Tillval

22 SLÄPP IN LJUSET Kupén i nya Peugeot 308 SportWagon fullkomligen badar i ljus. Panoramaglastaket* innebär en glasad yta på 1,69 m2 och ger en luftig atmosfär och känsla av rymd. Det naturliga ljuset, liksom den exklusiva finishen i detaljarbetet, bidrar till den fina komforten. Den tysta kupén lämpar sig för din favoritmusik som spelas via Denon Hi-Fi-systemet** med 8 högtalare och en bashögtalare. *Tillval på Active & Allure **Tillval på Allure

23

24

25 ÅTERUPPTÄCK KÖRGLÄDJEN Redan designen med sin lågt strömlinjeformade kaross ger ett sportigt intryck. Bakom ratten råder det inga tvivel att körglädjen står i fokus i nya Peugeot 308 SportWagon. Den helt nyutvecklade modellen har sportigare egenskaper med helt nya drivlinor med högre prestanda. För att kunna njuta av bilens egenskaper ännu mer erbjuds Driver Sport Pack som tillval. Genom att trycka in Sport-knappen på mittkonsolen kommer systemet att vässa bilens köregenskaper och kittla förarens sinnen ytterligare. Servostyrningen blir styvare, gasresponsen rappare, motorljudet förstärks och färgen på instrumentpanelen går från vitt till rött och displayen visar information om effekt, turbotryck, acceleration längsgående och i sidled. Den nya sexväxlade automatväxellådan, EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) har utvecklats av AISIN för hög körkomfort och låga koldioxidutsläpp. Quickshift-tekniken möjliggör snabba och optimerade växlingar för aktiv körning. Utsläppet av koldioxid höjs bara marginellt, 5 gram per kilometer, jämfört med motsvarande manuell växellåda, vilket ger en mycket låg bränsleförbrukning.

26 NY GENERATION PRESTANDAMOTORER PureTech NY TRECYLINDRIG BENSINMOTOR MED TURBO PureTech är beteckningen på en ny motorfamilj bestående av 3-cylindriga överladdade bensinmotorer. Modulär och kompakt, bränslesnål och högpresterande denna motor är effektivitet och spjutspetsteknik i koncentrerad form. Körbarheten är mycket god tack vare en utmärkt kompromiss mellan toppeffekt och vridmoment på låga varvtal. Den låga vikten gör att den lättare når optimal arbetstemperatur. Användandet av innovativa material minskar friktionsförlusterna, utan att göra avkall på tillförlitligheten och hållbarheten. Bränsleförbrukningen och CO 2 - utsläppen har minskat med 21 procent. 1,2T Pure Tech 130 hk* 6-vxl manuell växellåda och EAT6-växellåda Direkt högtrycksinsprutning Nya generationens turbo med hög effekt Maximalt vridmoment Tillgängligt vridmoment 200 bar v/min 230 Nm från 1750 v/mn 95 % mellan 1500 och 3500 v/min *Version med 110 hk blir tillgänglig under 2014.

27 BlueHDi EFFEKTIVASTE DIESELTEKNIKEN BlueHDi är samlingsnamnet på Peugeots nya Euro 6-dieselmotorer. Genom att kombinera den avancerade NOx katalysatorn SCR (Selective Catalytic Reduction) och partikelfilter med additiv reduceras utsläppen av kväveoxider, NOx, med upp till 90 procent, samtidigt som de luftburna partiklarna reduceras med 99,9 procent. Högt maximalt vridmoment ( Nm) ger enastående segdragningsförmåga och acceleration. Rekordlåga utsläpp, 85 gram CO 2, innebär en motor med låga driftskostnader och liten miljöpåverkan. BlueHDi Växellåda CO 2-utsläpp Maximalt vridmoment 2,0 l BlueHDi 150 hk 6-vxl manuell 6-vxl automat* 99 g/km 108 g/km 370 Nm vid 2000 v/mn 1,6 l BlueHDi 100 hk** 5-vxl manuell 92 g/km 254 Nm vid 1750 v/mn 1,6 l BlueHDi 120 hk** 6-vxl manuell 85 g/km 300 Nm vid 1750 v/mn (blandad körning från 3,2 4,2 l/100 km, CO 2 från g/km) * Ny 6-växlad automatisk växellåda EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) med Quickshift-teknik, vilket ger snabbare växelbyten samtidigt som tekniken garanterar utmärkta köregenskaper och smidighet. **Lanseras i slutet av 2014.

28 PEUGEOT FÖR MINSKAD MILJÖPÅVERKAN Peugeot har ett brett urval av modeller med låga utsläppsnivåer. Mer än hälften av Peugeots bilförsäljning världen över släpper ut mindre än 140 g CO 2 per km. Denna bedrift bygger på beprövade tekniker där Peugeot har en ledande ställning. Dieselmotorn med partikelfilter är en Peugeot-innovation som finns i mer än 2,1 miljoner bilar. Stop & Startsystem och utvecklingen av den senaste generationen HDi- och bensinmotorer bidrar vidare till minskade utsläpp. Förbättrad aerodynamik, användningen av lätta material som minskat bilens vikt med 140 kg jämfört med föregångaren, ger tillsammans med de nyutvecklade Euro 6-motorerna mycket låga förbruknings- och CO 2 -utsläpp. PureTech Peugeot 308 SportWagon 1,2T PureTech 130 erbjuds med Start & Stopp-system och 6- växlad manuell växellåda eller 6-växlad automatisk växellåda (EAT6). Med likvärdig effekt har bränsleförbrukningen och CO 2 - utsläppen i den nya 3-cylindriga turbomotorn minskat med 21 procent jämfört med en 4-cylindrig motor. I fråga om körbarhet och prestanda upplevs den nya PureTech-motorn som en betydligt större motor. BlueHDi Den nya dieselmotorfamiljen uppfyller det nya skärpta reglementet för avgasnormer, Euro 6, och är ett tekniskt framsteg där prestanda och låg bränsleförbrukning går hand i hand. Motorerna använder SCR-teknik (Selective Catalytic Reduction) och partikelfilter med tillsatsmedel vilket reducerar kväveoxider (NOx) med mer än 90 procent, samtidigt som de luftburna partiklarna reduceras med 99,9 procent. Rekordlåg förbrukning, 3,2 liter/100 km ger ett koldioxidutsläpp på 85 g CO 2 /km (1,6 BlueHDi 120 hk*). *Lanseras i slutet av 2014.

29 Växellåda Standardförbrukning l/100 km Stad Landsväg Blandad körning CO 2 (g/km) 1,2T PureTech 110 hk(1) 5-vxl manuell 6,0 4,1 4, ,2T PureTech 130 hk 6-vxl manuell 5,9 4,0 4, ,2T PureTech 130 hk 6-vxl automat 6,3 4,1 4, ,6 e-hdi FAP 115 hk 6-vxl manuell 4,2 3,3 3,7 95 1,6 BlueHDi FAP 100 hk (1) 5-vxl manuell 4,3 3,1 3,5 92 1,6 BlueHDi FAP 120 hk (1) 6-vxl manuell 3,6 3,0 3,2 85 2,0 BlueHDi FAP 150 hk 6-vxl manuell 4,4 3,5 3,8 99 2,0 BlueHDi FAP 150 hk 6-vxl automat 4,8 3,8 4,1 108 (1) Lanseras hösten 2014.

30 SÄKERHET BROMSSYSTEM ESP (Electronic Stability Program/Elektroniskt stabilitetsprogram) och det intelligenta antispinnsystemet har vidareutvecklats. Systemen registerar väggreppet, eventuellt hjulspinn och reglerar motorstyrningen och inverkar på bromsarna för att upprätthålla drivförmågan. Den dynamiska stabilitetskontrollen (CDS) registrerar information om rattvinkel, girning, under- och överstyrning och ser till att bilen, inom fysikens lagar, behåller sin ursprungliga kurs. Låsningsfria bromsar (ABS) hjälper dig att behålla kontrollen vid en nödinbromsning. Elektronisk bromskraftsfördelning (REF) reglerar bromsverkan individuellt på hjulen så effektivt som möjligt, exempelvis vid inbromsning i kurvor. KAROSS OCH UTRUSTNING Karossen är uppbyggd för optimal deformation i händelse av en kollision. Den deformerbara karosstrukturen har en främre båge av aluminium som tar upp krockkrafterna effektivt. De åkande skyddas av sex krockkuddar totalt, två främre, två på sidorna och två gardiner. Den främre passagerarkrockkudden är urkopplingsbar och de bakre ytterplatserna är utrustade med Isofix-fästen. AKTIV SÄKERHET Den allra senaste säkerhetstekniken* använder en integrerad radar i bilens front och innehåller adaptiv farthållare med fartbegränsare, kollisionsvarnare och autobroms. Den senare aktiverar bromsverkan för att varna ouppmärksamma förare att förhindra en kollision eller minska konsekvenserna av den. *Förarassistanspaket ingår i utrustningsnivå Allure. Nödbromsassistans (AFU) förstärker bromsverkan om situationen så kräver. Däcktryckssensorer indikerar vid lågt lufttryck/punktering.

31 PEUGEOT CONNECT SOS** Med Peugeot Connect SOS** i bilen kan du ringa ett nödsamtal runt om i Europa. I en situation där varje minut är viktig kan du lita på Peugeot Connect SOS** för snabbt agerande. Automatiskt nödsamtal: när krockkuddarna eller de pyrotekniska säkerhetsbältena utlöser, ringer bilen automatiskt ett nödsamtal utan att föraren behöver göra något. Peugeot Connect SOS** lokaliserar då bilen, talar med passagerarna i bilen och ser till att lämplig räddningstjänst skickas. Kommunikationen kan ske på ägarens modersmål. Manuellt nödsamtal: oavsett om föraren själv är inblandad i en olycka eller vittne till en kritisk situation (sjukdom, olycka ), kan föraren snabbt ringa till Peugeot Connect SOS**. För att göra detta, räcker det med att trycka (3 sekunder) på SOS-knappen placerad vid taklampan. Peugeot Connect SOS tjänsten finns gratis i nya PEUGEOT 308 Sport Wagon. Tjänsten måste accepteras när bilen beställs och enligt de allmänna användarvillkoren.) *Kommer att bli tillgänglig under 2014, med reservation för att man har en kompatibel smartphone. **Beroende på land och utrustningsnivå är denna tjänst inte tillgänglig, finns som tillval eller är standard

32 FÄRGER Vit Banquise Grå Moka Blue Encré Grå Hurricane Brun Rich Oak Svart Perla Nera

33 Grå Aluminium Vit Nacré Röd Rubi Grå Artense

34 KLÄDSLAR Textil METAX Svart Mistral, Access Textil METAX Svart Mistral med synliga sömmar, Active Textil GALDO Grå Guérande Textil MARSTON Svart Mistral

35 TEP/Alcantara Svart Mistral Läder* Club NAPPA Svart Mistral Nappa Club Läder* Grå Guérande *Läder och andra material.

36 Hjulsida 15 AMBRE Aluminiumfälg 16 QUARTZ Aluminiumfälg 16 TOPAZE DIAMANTE Aluminiumfälg 17 RUBIS DIAMANTE Aluminiumfälg 18 SAPHIR DIAMANTE

37 FÄLGAR

38 TILLBEHÖR 1 Bilen är utrustad med aluminiumfälgar 18 Saphir Diamante, lasthållare med skidhållare 2 Cykelställ på dragkrok. Löstagbar utan verktyg 3 Multimediahållare. Bildskärm och hörlurar ingår ej 4 Solgardin till bakdörrarnas rutor 5 Bagagehållare 6 Lastkantsskydd 7 Bagagerumsmatta 8 Bakgrundsbelysta instegsskydd

39 SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR När du väljer Peugeot får du också tillgång till det stora nätet av försäljningsställen och verkstäder, såväl i Sverige som i övriga Europa. När du anförtror dig och din bil till en auktoriserad Peugeothandlare eller Peugeotverkstad, kan du vara säker på att det är välutbildade specialister som tar hand om din bil. FÖR DIN TRYGGHET TILLVERKARENS GARANTIER Kvalitet innebär mycket hos Peugeot. På Peugeot 308 lämnar vi 3 års garanti eller km det som först inträffar. Dessutom lämnar vi 3 års Peugeot Assistance, 3 års vagnskadegaranti, 12 års genomrostningsgaranti och 3 års lackgaranti. PEUGEOT ASSISTANCE Ett samtal räcker om du skulle få problem. Både i Sverige och Europa får du hjälp av Peugeot Assistance dygnet runt 365 dagar om året. Peugeot Assistance når du på telefonnummer inom Sverige och i övriga Europa. PEUGEOT SERVICEAVTAL Med Peugeot Serviceavtal kan du teckna dig för auktoriserad Peugeotservice med löptid från 36 månader och km upp till km. Genom Peugeot Serviceavtal försäkrar du dig om att din Peugeot alltid är i drifts-och säkerhetsmässigt toppskick. PEUGEOT FÖRSÄKRING Peugeot Försäkring är speciellt utformad för dig som kör Peugeot. Vid eventuell reparation är du garanterad reservdelar ur Peugeots originaldelssortiment och auktoriserade verkstäder, vilket betyder fortsatt trygghet och ett högt andrahandsvärde även efter en skada. När du nytecknar Peugeot Försäkring, via någon av Peugeots auktoriserade återförsäljare, ingår självriskreducering på vagnskadegarantin med kr. Det innebär att din självrisk reduceras på alla skador som är ersättningsbara via din vagnskadegaranti. Dessutom ingår bland annat ett hyrbilstillägg om du råkar ut för en ersättningsbar skada på din bil. Vill du veta mer, ring PEUGEOT ORIGINAL TILLBEHÖR OCH RESERVDELAR Hos varje återförsäljare finns en tillbehörsbutik med godkända originaltillbehör. Här kan du utrusta din Peugeot precis som du vill ha den. Till din hjälp har du Peugeots kunniga servicepersonal. För din egen skull bör du bara använda reservdelar ur Peugeots originaldelssortiment. Endast då kan du vara säker på att delarna är korrekt utprovade och att kvaliteten motsvarar de krav du har rätt att ställa. Alla våra originaldelar har testats och kontrollerats noggrant för din trygghet. Det är en garanti för kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet. Garantitiden från Peugeots återförsäljare är ett år på delar och arbete. BRA ATT VETA PEUGEOT FINANS Peugeot Finans är resultatet av ett samarbete mellan Peugeots auktoriserade återförsäljare, Peugeot Sverige och DnB Finans, ett av Nordens ledande finansbolag. PEUGEOTKORTET Som Peugeotägare kan du välja att betala dina bilkostnader med vårt betal- /kreditkort Peugeotkortet. Kortet är kopplat till VISA och gäller på miljontals inköpsställen och du betalar ingen årsavgift. Fördelarna med att använda Peugeotkortet är att det är ett enkelt och bekvämt sätt att betala med och dessutom får du bonus på alla dina inköp. Du kan även välja att dela upp dina betalningar. Hämta ansökan hos din närmaste Peugeothandlare eller fyll i en ansökan direkt på Peugeots hemsida. Uppgifterna och illustrationerna i denna broschyr är baserade på de tekniska uppgifter som gäller vid tryckningen. Utrustningen är standard eller tillval. Inom ramen för sin kontinuerliga strävan att förbättra produkten förbehåller sig Peugeot Sverige rätten att när som helst ändra tekniska uppgifter, utrustning, tillval och färgsättning. De aktuella fotografiska reproduktionsmetoderna kan inte återge färgernas lyster i sin helhet. Broschyren ska därför uppfattas som en allmän information och utgör ingen avtalshandling. För ytterligare preciseringar och kompletterande information, kontakta din Peugeotåterförsäljare. Innehållet i denna broschyr får inte reproduceras utan uttryckligt tillstånd från Automobiles Peugeot.

40 Création : BD Network Réalisation / Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. Ref : 1H1403 Augusti 2014 Återförsäljarens stämpel

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE PEUGEOT 308 MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE När det handlar om bra design ligger det vackra i enkelheten. Det är med detta i åtanke som Peugeot 308 har utvecklats. Peugeots designers och ingenjörer har skapat

Läs mer

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE NYA PEUGEOT 308 MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE När det handlar om bra design ligger det vackra i enkelheten. Det är med detta i åtanke som nya Peugeot 308 har utvecklats. Peugeots designers och ingenjörer

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS STANDARD BOXER L1H1 8m3 330 BlueHDi 110 S&S L1H1 8 m³ 110 hk Euro6

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/k m MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS FLAK - Endast lagerbilar BOXER FLAK L2725 L1 333 HDi 110 L1 110 hk Euro5

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS Standard PARTNER L1 3,3m3 BlueHDi 75 L1H1 3,3m³ 75 hk 112 Euro6 14

Läs mer

PEUGEOT 208 EN NY GENERATION VÄCKER DINA SINNEN Trots dagens snabba utveckling med ständigt nya, bättre och mer högteknologiska produkter lyckas Peugeot 208 ligga före sin tid. Nya 208 markerar starten

Läs mer

Förarmiljön är inspirerande och det är nära till de tekniska funktionerna. Köregenskaperna är på absolut högsta nivå.

Förarmiljön är inspirerande och det är nära till de tekniska funktionerna. Köregenskaperna är på absolut högsta nivå. NYA PEUGEOT 3008 KÄN SLOR NYA Peugeot 3008 har bevarat och förstärkt sina starka egenskaper och har samtidigt fått ett elegantare uttryck. Designen understryks med den kromade grillen och de nya strålkastarna

Läs mer

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON PEUGEOT 2008 SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Med smidiga Peugeot 2008 får ditt bilägande fler möjligheter och du kan uppskatta användandet av bilen på nya sätt. Peugeot 2008 är kompakt och ändå överraskande rymlig

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer chassi

tekniska fakta peugeot boxer chassi tekniska fakta peugeot boxer chassi boxer 2013-11-08 PEUGEOT BOXER CHASSI MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 3,0 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1 L3 L3 L3 DH L3 DH L4 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³)

Läs mer

peugeot Partner skåp partner

peugeot Partner skåp partner TEKNISKA fakta peugeot Partner skåp partner 2014-08-25 PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER 1,6 HDi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 HDi 115 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L1H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING

Läs mer

PEUGEOT 308 GT 5D/SW

PEUGEOT 308 GT 5D/SW PEUGEOT 308 GT 5D/SW DYNAMISK OCH PERSONLIG 308-familjen har fått nya tillskott: Peugeot 308 och 308 SW finns nu i en spännande GT-version, som kommer att glädja bilälskare över hela världen. Med en stolt

Läs mer

peugeot Partner skåp partner

peugeot Partner skåp partner TEKNISKA fakta peugeot Partner skåp partner 2013-11-08 PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER 1,6 HDi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 HDi 115 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L1H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING

Läs mer

UPPTÄCK INSPIRERAS DELA

UPPTÄCK INSPIRERAS DELA PEUGEOT 5008 UPPTÄCK INSPIRERAS DELA Livet är fyllt med speciella ögonblick och resor som för oss närmare varandra. Peugeot 5008 är designad för att vara en källa till inspiration och för att delas med

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2013-11-08 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar)

Läs mer

NYA PEUGEOT RIFTER OKTOBER 2018

NYA PEUGEOT RIFTER OKTOBER 2018 NYA PEUGEOT RIFTER OKTOBER 2018 MODELL g CO2 km FÖRBRUKN. l/100 km ORD. CA-PRIS KAMPANJ PRIS Bensin NYA RIFTER L1 ACTIVE PureTech 110 - Thule Kampanj 127 5,5 220 900 kr 205 900 kr NYA RIFTER L1 ALLURE

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta Peugeot 308 JULI 2014 1,2 VTi 1,2 T PureTech 1,2 T PureTech 82 hk 110 hk S&S 130 hk S&S Access Active Active BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 6,3 5,8 5,9 Landsväg

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Läs mer

11393.qxp_PE0347_Partner VU 25/02/14 17:26 Page 2 ARTNER P

11393.qxp_PE0347_Partner VU 25/02/14 17:26 Page 2 ARTNER P PARTNER OSS PROFFS EMELLAN Peugeot Partner är med sin lastförmåga på upp till 4,1 m 3 *, sin stora flexibilitet och med nya bränslesnåla e-hdi-motorer den bästa tänkbara samarbetspartnern. Partner har

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta Peugeot 308 sportwagon JULI 2014 1,2 T PureTech 1,2 T PureTech 1,2 T PureTech 110 hk S&S 130 hk S&S 130 hk S&S AUT Active Active Active BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268)

Läs mer

Den tvåfärgslackerade 108 Dual är f.n. inte aktuell för den svenska marknaden.

Den tvåfärgslackerade 108 Dual är f.n. inte aktuell för den svenska marknaden. NYA PEUGEOT 108 Den tvåfärgslackerade 108 Dual är f.n. inte aktuell för den svenska marknaden. 108 UTTRYCK DIN PERSONLIGHET Kör en bil som sticker ut i mängden! Välj mellan den täckta femdörrarsversionen

Läs mer

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER TEKNISK FAKTA NYA PARTNER JUNI 2015 2015-06-17 NYA PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi Electric Electric L1 75 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 120

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta Peugeot 308 FEBRUARI 2015 1,2 VTi 1,2 T PureTech 1,2 T PureTech 1,2 T PureTech 82 hk 110 hk S&S 130 hk S&S 130 hk S&S AUT Access Active Active Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT

Läs mer

16244.qxp_Layout 1 08/05/14 08:19 Page 1 NYA PEUGEOT 5008

16244.qxp_Layout 1 08/05/14 08:19 Page 1 NYA PEUGEOT 5008 NYA PEUGEOT 5008 UPPTÄCK INSPIRERAS DELA Livet är fyllt med speciella ögonblick och resor som för oss närmare varandra. Nya PEUGEOT 5008 är designad för att vara en källa till inspiration och för att

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta Peugeot 308 sportwagon JULI 2014 1,2T PureTech 1,2T PureTech 1,2T PureTech 1,6 ehdi 110 hk S&S 130 hk S&S 130 hk S&S AUT 115 hk Active Active Active Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE &

Läs mer

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut.

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut. PEUGEOT 2008 AWAITING IMAGE SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut. 2008 är kompakt, rymlig och flexibel en perfekt resekamrat på äventyr med familj

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta Peugeot 308 INKL. EURO 6MOTORER JULI 2014 PEUGEOT 308 PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT PDF Version: 1670_1 1,2 VTi 1,2T PureTech 1,2T PureTech 1,6 HDi 82 hk 110 hk S&S 130 hk S&S AUT

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2012-08-27 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

N Y A P E U G E O T S U V

N Y A P E U G E O T S U V NYA PEUGEOT 3008 SUV Peugeot har alltid följt franska tillverkartraditioner som främjar kvalitet och innovation. Idag lägger Peugeot mer energi än någonsin på att skapa bilar i stilren design som ger en

Läs mer

EN TERRÄNGBIL MED KARAKTÄR

EN TERRÄNGBIL MED KARAKTÄR PEUGEOT 4008 STILIG OCH KRAFTFULL Peugeot 4008 är en modell med mycket karaktär genom sina finslipade och eleganta linjer. Den är robust och flexibel Peugeot 4008 visar sin smidighet och prestanda på kurviga

Läs mer

tekniska fakta bipper

tekniska fakta bipper tekniska fakta Peugeot bipper bipper 2013-11-08 PEUGEOT BIPPER SKÅP MOTORER 1,3 HDi 1,3 e-hdi MCP MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 248 1 248 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 55 / (75) 55 / (75)

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer skåp

tekniska fakta peugeot boxer skåp tekniska fakta peugeot boxer skåp boxer 2012-12-27 PEUGEOT BOXER SKÅP MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA EXPERT GRUNDMODELL KAROSS VOLYM EFFEKT CO 2 g/km MILJÖKLASS ORDINARIE PRIS ex.moms KAMPANJPRIS ex.moms Launch Edition - Endast lagerbilar EXPERT LAUNCH InBusiness L1 BlueHDi 95

Läs mer

PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI

PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI STANDARD - & TILLVALSUTRUSTNING SÄKERHET Airbag förare Airbag passagerare Sidoairbag Trepunktsbälten på samtliga platser Nackskydd justerbara i höjd Larm & spärrlås ESP (antisladdsystem)

Läs mer

tekniska fakta bipper

tekniska fakta bipper tekniska fakta Peugeot bipper bipper 2012-02-22 PEUGEOT BIPPER SKÅP MOTORER 1,3 HDi 1,3 e-hdi MCP MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 248 1 248 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 55 / (75) 55 / (75)

Läs mer

BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 8,2 Landsväg 4,7 Blandad 5,9 CO2 blandad (g/km) 139 MOTOR

BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 8,2 Landsväg 4,7 Blandad 5,9 CO2 blandad (g/km) 139 MOTOR PEUGEOT 208 3D MOTORER PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinarie pris (inkl. moms) 1,6 Turbo Man Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar) - Kostnad per

Läs mer

ÖPPET HUS JANUARI

ÖPPET HUS JANUARI ÖPPET HUS 27 28 JANUARI PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats JANUARI 2018 PEUGEOT NOW PRIVATLEASING SUV BY PEUGEOT INKLUSIVE SERVICE, UTAN KONTA NTINSATS

Läs mer

NYA PEUGEOT TRAVELLER

NYA PEUGEOT TRAVELLER NYA PEUGEOT TRAVELLER VÄLKOMMEN UT PÅ EN RESA Nya Peugeot Traveller står för en ny och modern syn på resande och på minibussar. Personlig design, köregenskaper värdiga en Peugeot, BlueHDi Euro 6- motorer,

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA NYA peugeot 308

PRISER & PRODUKTFAKTA NYA peugeot 308 PRISER & PRODUKTFAKTA NYA peugeot 308 NYA 308 PEUGEOT 308 PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT PDF Version: 1363_1 1,2 VTi 1,6 HDi 1,2 VTi 1,6 Turbo 82 hk 92 hk 82 hk 125 hk Access Access Active Active Ordinariepris

Läs mer

PEUGEOT 3008 SUV från kr

PEUGEOT 3008 SUV från kr PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från 2.799 kr/mån inkl. service, utan kontantinsats 3008 GT-LINE PureTech 165 AUT Finansiera med NYA PEUGEOT EASY 1.699 kr/mån ÖPPET HUS 15 16

Läs mer

NYA PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

NYA PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS NYA PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS EN RESA I BUSINESSKLASS Redan vid första anblicken gör Nya Peugeot Traveller ett starkt intryck med sin eleganta och personliga stil, ett intryck som förstärks ytterligare

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA EXPERT Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS InBusiness - Fabriksmellanvägg EXPERT InBusiness L1 BlueHDi 95 L1H1 4,6m³

Läs mer

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats ÖPPET HUS 24 25 MARS MARS 2018 AUT. PÅ KÖPET PÅ ALLA PEUGEOT SUV PEUGEOT AUTOMAT PÅ KÖPET Just nu får du automatisk

Läs mer

PEUGEOT 208 3D GTi. PDF Version: 1180_3

PEUGEOT 208 3D GTi. PDF Version: 1180_3 PEUGEOT 208 3D MOTORER 1,6 Turbo Man 1,6 Turbo Man PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinarie pris (inkl. moms) 229 900 kr 257 400 kr Kampanjpris (inkl. moms) - 229 900 kr Kampanjen gäller tom (inget datum

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268, 16" & 17" hjul) Stad 7,6 9,0 Landsväg 6,0 6,8 Blandad 6,6

Läs mer

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP STANDARD - & TILLVALSUTRUSTNING SÄKERHET BAS PLUS KYLBIL PICKUP Airbag förare Airbag passagerare Trepunktsbälten på samtliga platser Nackskydd justerbara i

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 299 900 kr 314 900 kr Kampanjpris (inkl. moms)

Läs mer

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018 NYA PEUGEOT RIFTER MODELL NOVEMBER 2018 g CO2 km FÖRBRUKN. l/100 km ORD. CA-PRIS KAMPANJ PRIS Nya Rifter L1 Bensin NYA RIFTER L1 ACTIVE PureTech 110 - Thule Kampanj 127 5,5 220 900 kr 205 900 kr NYA RIFTER

Läs mer

OSS PROFFS EMELLAN. Med dagens höga krav på säkerhet, körglädje och låga driftskostnader, ligger du alltid steget före med din nya Partner.

OSS PROFFS EMELLAN. Med dagens höga krav på säkerhet, körglädje och låga driftskostnader, ligger du alltid steget före med din nya Partner. PEUGEOT PARTNER PARTNER OSS PROFFS EMELLAN Peugeot Partner är med sin lastförmåga på upp till 4,1 m 3 *, sin stora flexibilitet och med nya bränslesnåla e-hdi-motorer den bästa tänkbara samarbetspartnern.

Läs mer

NYA 508, 508 SW & 508 RXH BLUEHDI

NYA 508, 508 SW & 508 RXH BLUEHDI NYA PEUGEOT 508 NYA 508, 508 SW & 508 RXH BLUEHDI Nya Peugeot 508, 508 SW och 508 RXH BlueHdi har en säker och modern stil. Silhuetten är mer kraftfull med ny kylargrill med ett centralt placerat Peugeotlejon.

Läs mer

VINN EN PEUGEOT 508 HELA SOMMAREN*

VINN EN PEUGEOT 508 HELA SOMMAREN* ÖPPET HUS 23 24 MARS PROVKÖR & VINN EN 508 HELA SOMMAREN* NYA 508 Från 259.900 kr MARS 2019 NYA 508 KÖR FOSSILFRITT KAN TANKAS MED HVO** 508 BlueHDi 130 NEDC 3,8 l/100 km, CO 2 101 g/km WLTP 4,7 l/100

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST?

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? MÖT EN NY GENERATION PEUGEOT. De senaste åren har vi målmedvetet arbetat med att ta Peugeot till en högre nivå i alla led. Kvalitet, komfort och design har givetvis varit

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008 PRISER & PRODUKTFAKTA 2008 MOTORER 1,2 VTi man 1,2 VTi man 1,2 VTi ETG5 1,6 VTi man Access Active Active Active BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 6,0 6,0 4,9 7,7 Landsväg 4,3 4,3 4,0 4,8

Läs mer

DESIGN by ÖPPET HUS 1 2 JUNI

DESIGN by ÖPPET HUS 1 2 JUNI DESIGN by ÖPPET HUS 1 2 JUNI PEUGEOT 3008 SUV NOW Privatleasing 2.899 kr/mån JUNI 2019 HOS PEUGEOT KAN DU ALLTID PRIVATLEASA FULLT UTRUSTADE BILMODELLER PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 208 ACTIVE PureTech 82

Läs mer

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör www.peugeot.se gör din peugeot 2008 personligare När du ska välja utrustningsnivå till din nya Peugeot 2008 öppnar sig en hel värld av möjligheter. Ett perfekt läge

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP Grundmodell Kaross Volym Effekt Miljöklass Ord. Pris ex. moms Kamp. pris ex. moms BOXLINE PARTNER BOXLINE 3,9m3 PLUS BlueHDi 100 S&S L1 3,9m³ 100

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA EXPERT Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS Launch Edition Endast lagerbilar EXPERT LAUNCH InBusiness L1 BlueHDi 95

Läs mer

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE 2 FÖRAREN I CENTRUM EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE Giulietta är först och främst en Alfa Romeo-bil. Designad helt och hållet för personen sätter den föraren i centrum för total kontroll över

Läs mer

ÖPPET HUS NOVEMBER PREMIÄR. NYA PEUGEOT 308 från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från kr/mån inkl. service

ÖPPET HUS NOVEMBER PREMIÄR. NYA PEUGEOT 308 från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från kr/mån inkl. service ÖPPET HUS 25 26 NOVEMBER PREMIÄR NYA PEUGEOT 308 från 159.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från 2.449 kr/mån inkl. service NOVEMBER 2017 NYA PEUGEOT 308 Peugeot 308 har sålts i över 760 000 exemplar sedan

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4 PriSer & ProdUktFakta 3008 HYbrid4 MOTORER HYbrid4 HYbrid4 ACTIVE ALLURE MOTOR Cylindervolym (cm³) 1 997 1 997 Diesel- & elmotor maxeffekt kw (hk DIN) 147 (200) 147 (200) Vid varvtal (v/min) 3 850 3 850

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 107

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 107 PRISER & PRODUKTFAKTA 107 MOTORER 1,0 man 1,0 man 1,0 Auto 3D Access 5D Active 5D Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 99 900 kr 115 900 kr 122 900 kr Kampanjpris (inkl. moms)

Läs mer

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018 NYA PEUGEOT RIFTER MODELL NOVEMBER 2018 g CO2 km FÖRBRUKN. l/100 km ORD. CA-PRIS KAMPANJ PRIS Nya Rifter L1 Bensin NYA RIFTER L1 ACTIVE PureTech 110 - Thule Kampanj 127 5,5 220 900 kr 205 900 kr NYA RIFTER

Läs mer

Nya Saab. SportCombi

Nya Saab. SportCombi 2012 Nya Saab SportCombi Upplev rymdteknik. Gör dig redo för lanseringen av nya Saab 9-5 SportCombi. Den erbjuder skandinavisk design och en kraftfull körupplevelse förstärkt av den senaste tekniken. Du

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER

PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER STANDARD - & TILLVALSUTRUSTNING Standard InBusiness PRO PRO+ UTRUSTNINGSPAKET Standard - - - InBusiness - AC, Fabriksmellanvägg med fönster, Parkeringsradar bak, Farthållare

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP Grundmodell Kaross Volym EFFEKT MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS BOXLINE PARTNER BOXLINE 3,9m3 90 PLUS L1 3,9m³ 90 hk Euro5

Läs mer

NYA PEUGEOT 2008 SUV

NYA PEUGEOT 2008 SUV NYA PEUGEOT 2008 SUV PEUGEOT 2008 EN NY KOMPAKT SUV Nya Peugeot 2008 SUV utmärker sig i SUV*-segmentet med stilsäker design, elegans och kraftfull utstrålning. Precis som i övriga Peugeotbilar upplever

Läs mer

PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN

PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN PEUGEOT BOXER PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN BOXER Så fort du ser Boxerserien förstår du att det handlar om mer än bara en vanlig transportbil. Du märker att bilarna är skräddarsydda för att passa både verksamheten

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Volym m 3 Förbrukning blandad l/100km C02 g/km Förbrukning blandad l/100km C02 g/km Miljö-klass Ord. pris ex. moms Kamp. pris ex. moms Miljöklass 6.1

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL ATT VÄLJA RÄTT MOTOR. DIESEL. BENSIN. HYBRID. ELEKTRISK. Utvecklingen av motorer har tagit enorma steg de senaste åren. BMWs diesel-, bensin- och plug-in hybridmotorer är inget

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat

Pressen hyllar nya Passat Pressen hyllar nya Passat Ny och lyxigare nu utmanas Volvo på allvar av Volkswagen. GT-Allt om bilar/jan-erik Berggren 18 oktober 2014 A ftonbladet har kört bilen på Sardinien, och vad ska man säga om

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym Effekt CO2 g/km Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanjpris ex. moms STANDARD BOXER L1H1 8m3 330 BlueHDi 110 S&S L1H1 8 m³ 110 hk Euro6

Läs mer

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018 NYA PEUGEOT RIFTER MODELL NOVEMBER 2018 g CO2 km FÖRBRUKN. l/100 km ORD. CA-PRIS KAMPANJ PRIS Nya Rifter L1 Bensin NYA RIFTER L1 ACTIVE PureTech 110 - Thule Kampanj 127 5,5 220 900 kr 205 900 kr NYA RIFTER

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym Effekt Förbrukning blandad CO2 g/k m Ordinarie pris (ex. moms) Miljöklass Kampanj- Pris (ex. moms) InBusiness BOXER InBusiness L1H1 8m3

Läs mer

JUST NU AUTOMAT PÅ KÖPET

JUST NU AUTOMAT PÅ KÖPET JUST NU AUTOMAT PÅ KÖPET GÄLLER 2008, 308 & 3008 2008 CROSSOVER PureTech AUTOMAT 144.900 kr BlueHDi LÄGST FÖRBRUKNING I KLASSEN KOM OCH PROVKÖR: ÖPPET HUS 21 22 NOVEMBER NOVEMBER 2015 PEUGEOT 2008 & 3008

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym Effekt Förbrukning blandad CO2 g/km Miljöklass Ord. pris ex. moms Kamp. pris ex. moms InBusiness BOXER InBusiness L1H1 8m3 330 BlueHDi 110

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D 208 3D & 5D MOTORER 1,0 VTi man 1,2 VTi man 1,2 VTi ETG5 1,4 HDi man Access 3dörrar Active 5dörrar Active 5dörrar Active 5dörrar BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl.

Läs mer

Sverigepremiär för Peugeot 2008 kompakt, tuff och robust crossover

Sverigepremiär för Peugeot 2008 kompakt, tuff och robust crossover Sverigepremiär för Peugeot 2008 kompakt, tuff och robust crossover Nu är det premiär för nya Peugeot 2008 hos alla Peugeot-återförsäljare i landet. Efterfrågan har varit så stor i hela Europa att Peugeot

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Världspremiär för nya Peugeot nyskapande cockpit, innovativ och underhållande på vägen

Världspremiär för nya Peugeot nyskapande cockpit, innovativ och underhållande på vägen Peugeot på bilsalongen i Frankfurt 2013: Världspremiär för nya Peugeot 308 - nyskapande cockpit, innovativ och underhållande på vägen I år är det den 65:e gången som den internationella bilutställningen

Läs mer

PDF version: 798_38. Nya PEUGEOT 508

PDF version: 798_38. Nya PEUGEOT 508 MODELL g CO 2 km FÖRBRUKN. l/100 km ORD. CA-PRIS 508 ACTIVE e-turbo 165 129 5,6 259 900 kr 508 ACTIVE BlueHDi 120 Miljöbil (1) 99 3,8 239 900 kr 508 ACTIVE BlueHDi 150 Miljöbil (1) 105 4,1 259 900 kr 508

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

7 ÅRS. Världsrekord i bränsleförbrukning

7 ÅRS. Världsrekord i bränsleförbrukning 02 Kia Optima Hybrid Världsrekord i bränsleförbrukning 7 ÅRS NYBILS- GARANTI 7 års nybilsgaranti Nybilsgaranti 7 år/15 000 mil. Giltig i EU (även Norge, Schweiz, Island och Gibraltar) och enligt lokala

Läs mer

PEUGEOT 308 GT, 5D, SPORTWAGON

PEUGEOT 308 GT, 5D, SPORTWAGON PEUGEO 308 G, 5D, SPORWAGON 308 G 5D SW NYA PEUGEO 308 G 5D & SPORWAGON ehp 205 BlueHDi 180 BlueHDi 180 manuell automat automat 5dörrars 5dörrars SportWagon BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268)

Läs mer

NYA DS 3 PREMIÄRVISAD - SNYGGARE, TRENDIGARE OCH BÄTTRE.

NYA DS 3 PREMIÄRVISAD - SNYGGARE, TRENDIGARE OCH BÄTTRE. PRESSMEDDELANDE Spånga den 20 januari 2016 NYA DS 3 PREMIÄRVISAD - SNYGGARE, TRENDIGARE OCH BÄTTRE. Sedan lanseringen år 2010 har 390 000 kunder fallit för den snygga och trendiga modellen DS 3. Från Paris

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW PRISER & PRODUKTFAKTA 308 SW MOTORER 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 VTi man 1,6 VTi auto Access Access Active Active FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 169 900 kr 189 900 kr 184 900 kr 194 900

Läs mer

Techroad Limited Edition

Techroad Limited Edition Dacia Techroad Techroad Limited Edition Tänk dig din Dacia, lägg till maximal njutning kombinerat med äventyr, allt det där lilla extra får du med nya Limited Techroad-serien. Limited-serien finns tillgänglig

Läs mer

2,761 L Med nedfällda baksäten

2,761 L Med nedfällda baksäten TOURNEO CONNECT FORD TOURNEO CONNECT Färger och klädselvarianter FORD TOURNEO CONNECT Mått Tourneo Connect Grand Tourneo Connect Längd 4 418 mm Längd 4 818 mm Bredd 2 137 mm Bredd 2 137 mm Höjd 1 852 mm

Läs mer

PEUGEOT 208 NOVEMBER FÖRBRUKN. l/100 km TILLVAL KOD ACTIVE SIGNATURE ALLURE

PEUGEOT 208 NOVEMBER FÖRBRUKN. l/100 km TILLVAL KOD ACTIVE SIGNATURE ALLURE NOVEMBER 2018 MODELL g CO2 km FÖRBRUKN. l/100 km PRIVATLEASING ORD. CA- PRIS KAMPANJP RIS Bensin 208 ACTIVE PureTech 82 109 4,8 1 999 kr inkl 1 500 mil/år 147 900 kr 137 900 kr 208 ACTIVE PureTech 82 Winter

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA BOXER DUBBELHYTT Grundmodell Kaross Volym Effekt Förbr. blandad CO2 g/km Miljöklass Ord. pris ex. moms Kamp. pris ex. moms InBusiness BOXER InBusiness CREW CAB L1H1 5m3 330 BlueHDi

Läs mer