YRKES- & UTBILDNINGSMÄSSA 6 FEB (Östrabo 1)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "YRKES- & UTBILDNINGSMÄSSA 6 FEB (Östrabo 1)"

Transkript

1 YRKES- & UTBILDNINGSMÄSSA 6 FEB (Östrabo 1) Utställare med seminariepass Vad gör en Jurist? - Annica, som är domare vid tingsrätten i Uddevalla, berättar om juristyrket och även lite om juristutbildningen. Polisen - Några poliser berättar om polisutbildningen och om att arbeta som polis. Försvarsmakten - Informatörer från Försvarsmakten, en av Sveriges största arbetsgivare, berättar om deras många olika utbildningar, anställningsformer och om de olika spännande jobb som finns. Somliga jobbar inom Försvaret en kortare tid och skaffar sig en unik merit, medan andra satsar på en längre karriär som officer eller civilanställd. Räddningstjänsten -Informatörer från Uddevalla Räddningstjänst kommer att berätta om yrket brandman och hur du kan utbilda dig till detta. Pilot - Träffa Anders Rönnholm som idag arbetar som pilot. Anders kommer både att prata om livet som pilot och även om den nya pilotutbildningen inom Yrkeshögskolan, Scandinavian Aviation Academy. Sjuksköterska Psykiatrisjuksköterskan Paula Annerhäll, arbetar idag som Psykiatrisjuksköterska och kommer att berätta om sin spännande yrkesresa genom livet. Vad gör en Socionom? Linda Jonsson, Socionom som arbetar som fältassistent berättar om sin utbildning och sitt yrke. Arbetsledare inom Bygg - Per Göthberg, arbetsledare på Peab berättar om sitt arbete. Vad gör en Ingenjör? Kenneth Fjällström, byggnadsingenjör berättar om sitt arbete. Lantmäteri - Lukas Petré kommer att prata om lantmäteriets olika bristyrke. Inom lantmäteri finns ca 45 olika yrkeskategorier bla lantmätare, mät - och kartingenjör och jusiter. Vad gör en ekonom? Jenny Niklasson m fl från Swedebank berättar om sina arbeten. Kommunens personalbehov - Vem arbetar i en kommun och kan det vara just dig kommunen söker? Håkan Kragnert och Åsa Eriksson på personalkontoret berättar mer.

2 Teknikhögskolan (Plushögskolan) - Teknikhögskolan är en del av Plushögskolan. Dom berättar om sina yrkeshögskoleutbildningar inom Teknik och Datorer som startar till hösten i Göteborg. Vattenfall - Christer Götessom berättar om utbildningar inom Elkraft som Högskolan Väst driver i samarbete med Vattenfall. Högskolecentrum Bohuslän (HCB) - Informerar om utbudet av högskoleutbildningar och kurser som kan studeras på distans eller på plats i Uddevalla. De kommer främst att prata om sina Yrkeshögskoleutbildningarna Konceptutvecklare e-handel för dig som är intresserad av handeln och försäljning på nätet, Mariningenjör Produktion för dig som vill jobba med fritidsbåtar och Mariningenjör Motor och Elektronik för dig som vill jobba med service och underhåll av båt, motor och elsystem. YH Sunne Informatörer berättar om Yrkeshögskoleutbildningar på Broby Grafiska: På Broby Grafiska kan du utveckla ditt kreativa skapande genom hela kedjan från idé till förverkligande i en attraktiv studiemiljö, där näringslivet och internationella nätverk är en del av vardagen. Våra lärare har bred branscherfarenhet och vi har en av Europas modernaste maskinparker för utbildning inom förpackningssektorn. Förpackningsdesigner 400p, Visuell grafisk kommunikatör 400 p. Vuxenutbildningen Uddevalla (Komvux) - Vilka möjligheter har du att studera på vuxenutbildningen efter gymnasiet och vilka regler gäller? Vägledningscentrum i Uddevalla informerar Information om fristående allmänna kurser och yrkesutbildningar på gymnasienivå. Generell information om att söka Yrkeshögskola och Högskola. Steneby - Steneby är samlingsnamnet på utbildnings- och kulturverksamheten i Dals Långed. Inom Stiftelsen Stenebyskolan finns ettoch tvååriga högskoleförberedande utbildningar. Vid Steneby - Institutionen för Konsthantverk och Design, Göteborgs Universitet, bedrivs konstnärliga utbildningar på kandidat- och masternivå. Utbildningarna fokuserar huvudsakligen på materialområdena trä, metall och textil. KV Konstskola vänder sig till dig som tycker om att jobba med färg och form och vill läsa på högskoleförberedande nivå. Skolan har utbildningar inom design, mode/textil, konsthantverk, fri konst och arkitektur. Antagning sker genom arbetsprov. Europe Direct (Volontär) - Representanter från Europa Direkt Fyrbodal informerar om Europeisk volontär tjänst. Vilka möjligheter finns det för just dig att efter gymnasiet åka ut och arbeta som volontär i något europeiskt land? Study Abroad - Study Abroads representant ger en introduktion till utlandsstudier och berättar om möjligheter att studera vidare på universitet utomlands. Du får svar på dina funderingar kring utbildningssystemen, kraven, studiealternativ samt hur man finansierar sina studier utomlands.

3 Study Abroad (Istituto Marangoni) - Drömmer du om att studera fashion eller design? Istituto Marangoni är en av världens främsta mode- och design skolor. Istituto Marangoni grundades i Milano 1935 och har program inom bl a Fashion Design, Fashion Styling, Fashion Business, Interior Design och Fashion Graphic. Idag har skolan även campus i London och Paris. STS & IBS - Under seminariet informerar vi om att arbeta som au pair i USA, Nya Zeeland, England och Frankrike och om IBS ettåriga utbildningar på populära college & universitet runt om i världen. IBS representanter kommer även att Nyföretagarcentrum - Om att starta eget. Sverige behöver fler livskraftiga företag. NyföretagarCentrum erbjuder kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta eget företag. NyföretagarCentrum Sverige är en stiftelse som främjar nyföretagande och entreprenörskap och är ledande skapare av nya företag. Utställare med enbart mässbord Lernia - Yrkeshögskoleutbildningar inom förnyelsebar energiproduktion, vind, vatten och biogas. IUC Yrkeshögskolan - IUC berättar om deras yrkeshögskole utbildningar inom Installationsingenjör samt Kyl- och värmepumpstekniker. Education Link - David på Education Link berättar om studier utomlands och om Education Links olika samarbetsskolor. Du kommer att få information om vad du bör tänka på när du väljer skola, olika antagningskrav samt var någonstans man kan studera och inom vilka ämnesområden. Du får även information om hur man med David och Education Link s hjälp går till väga för att göra verklighet av drömmen om studier utomlands. Ljungskile Folkhögskola Berättar om att läsa in grundläggande behörighet på folkhögskola (Kärnämnen räcker och inga prov!). Om att läsa klart ofullständigt NVprogram. (Ma Fy Ke Bi plus kärnämnen räcker). Om Naturbasåret, Fritidsledarlinjen, Journalistlinjen och Musiklinjen. Dalslands Folkhögskola Allmän kurs med olika inriktningar som personlig utveckling, skriv och läsinriktning, hästskötare samt Livslinjen! Grebbestads Folkhögskola "En skapande skola vid havet i norra Bohuslän". Närheten till havet är grunden för en unik marinbiologisk kurs. Allmänna kurser har olika inriktningar, arbetspraktik, friluftsliv, grafisk kommunikation, silver och smyckedesign och spa och hälsa. Specialkurser i keramik, textil och trä ger grunden för högskolestudier inom form och design.

4 YRKES- & UTBILDNINGSMÄSSA 6 FEB (Östrabo 1) Eftermiddagen Utställare med seminariepass Vad gör en Jurist? - Annika, som är domare vid tingsrätten i Uddevalla, berättar om juristyrket och även lite om juristutbildningen Polisen - Några poliser berättar om polisutbildningen och om att arbeta som polis. Försvarsmakten - Informatörer från Försvarsmakten, en av Sveriges största arbetsgivare, berättar om deras många olika utbildningar, anställningsformer och om de olika spännande jobb som finns. Somliga jobbar inom Försvaret en kortare tid och skaffar sig en unik merit, medan andra satsar på en längre karriär som officer eller civilanställd. Räddningstjänsten -Informatörer från Uddevall Räddningstjänst kommer att berätta om yrket brandman och hur du kan utbilda dig till detta. Pilot - Träffa Anders Rönnholm som idag arbetar som pilot. Anders kommer både att prata om livet som pilot och även om den nya piloutbildningen innom Yrkeshögskolan, Scandinavian Aviation Academy. Sjuksköterska Psykiatrisjuksköterskan Paula Annerhäll, arbetar idag som Psykiatrisjuksköterska och kommer att berätta om sin spännande yrkesresa genom livet. Vad gör en Socionom? Linda Jonsson, Socionom som arbetar som fältassistent berättar om sin utbildning och sitt yrke. Musikhögskolan - Salome Persson från Ingesunds musikhögskola berättar om deras olika musikutbildnigar. Vad gör en ekonom? - Jenny Niklasson m fl från swede bank berättar om sina arbeten. Kommunens personalbehov - Vem arbetar i en kommun och kan det vara just dig kommunen söker? Håkan Kragnert och Åsa Eriksson på personalkontoret berättar mer.

5 Personlig tränare? (Ej klart ännu) Högskolecentrum Bohuslän (HCB) - Informerar om utbudet av högskoleutbildningar och kurser som kan studeras på distans eller på plats i Uddevalla. De kommer främst att prata om sina Yrkeshögskoleutbildningarna Konceptutvecklare e-handel för dig som är intresserad av handeln och försäljning på nätet, Mariningenjör Produktion för dig som vill jobba med fritidsbåtar och Mariningenjör Motor och Elektronik för dig som vill jobba med service och underhåll av båt, motor och elsystem. Affärshögskolan Pluskompetens - Information om Yrkeshögskoleutbildningarna Marknadsinriktad företagssäljare och Affärsinriktad redovisningsekonom som anordnas av Affärshögskolan i Uddevalla. YH Sunne Informatörer berättar om Yrkeshögskoleutbildningar på Broby Grafiska: På Broby Grafiska kan du utveckla ditt kreativa skapande genom hela kedjan från idé till förverkligande i en attraktiv studiemiljö, där näringslivet och internationella nätverk är en del av vardagen. Våra lärare har bred branscherfarenhet och vi har en av Europas modernaste maskinparker för utbildning inom förpackningssektorn. Förpackningsdesigner 400p, Visuell kommunikatör 400 p. Manusförfattare200p samt produktionsledare 300p. Vuxenutbildningen Uddevalla (Komvux) - Vilka möjligheter har du att studera på vuxenutbildningen efter gymnasiet och vilka regler gäller? Vägledningscentrum i Uddevalla informerar Information om fristående allmänna kurser och yrkesutbildningar på gymnasienivå. Generell information om att söka Yrkeshögskola och Högskola. Steneby är samlingsnamnet på utbildnings- och kulturverksamheten i Dals Långed. Inom Stiftelsen Stenebyskolan finns ett- och tvååriga högskoleförberedande utbildningar. Vid Steneby - Institutionen för Konsthantverk och Design, Göteborgs Universitet, bedrivs konstnärliga utbildningar på kandidat- och masternivå. Utbildningarna fokuserar huvudsakligen på materialområdena trä, metall och textil. KV Konstskola vänder sig till dig som tycker om att jobba med färg och form och vill läsa på högskoleförberedande nivå. Skolan har utbildningar inom design, mode/textil, konsthantverk, fri konst och arkitektur. Antagning sker genom arbetsprov. Europe Direct (Volontär) - Representanter från Europa Direkt Fyrbodal informerar om Europeisk volontärtjänst. Vilka möjligheter finns det för just dig att åka ut och arbeta som volontär i något europeiskt land efter gymnasiet? Study Abroad - Istituto Marangoni - Drömmer du om att studera fashion eller design? Istituto Marangoni är en av världens främsta mode- och design skolor. Istituto Marangoni grundades i Milano 1935 och har program inom bl a Fashion Design, Fashion Styling, Fashion Business, Interior Design och Fashion Graphic. Idag har skolan även campus i London och Paris.

6 STS & IBS - Under seminariet informerar vi om att arbeta som au pair i USA, Nya Zeeland, England och Frankrike och om IBS ettåriga utbildningar på populära college & universitet runt om i världen. IBSrepresentanter kommer även att prata om språkstudier. Education Link - Vill du plugga utomlands? David på Education Link berättar om studier utomlands och om Education Links olika samarbetsskolor. Du kommer att få information om vad du bör tänka på när du väljer skola, olika antagningskrav samt var någonstans man kan studera och inom vilka ämnesområden. Du får även information om hur man med David och Education Link s hjälp går till väga för att göra verklighet av drömmen om studier utomlands. Nyföretagarcentrum - Om att starta eget. Sverige behöver fler livskraftiga företag. NyföretagarCentrum erbjuder kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta eget företag. NyföretagarCentrum Sverige är en stiftelse som främjar nyföretagande och entreprenörskap och är ledande skapare av nya företag. Utställare med enbart mässbord Lernia - Yrkeshögskoleutbildningar inom förnyelsebar energiproduktion, vind, vatten och biogas. Ljungskile Folkhögskola - Berättar om Naturbasåret, Fritidsledarlinjen, Journalistlinjen och Musiklinjen och att läsa in grundläggande behörighet på folkhögskola (Kärnämnen räcker och inga prov!). Dalslands Folkhögskola - Allmän kurs med olika inriktningar som personlig utveckling, skriv och läsinriktning, hästskötare samt Livslinjen! Grebbestads Folkhögskola - "En skapande skola vid havet i norra Bohuslän". Närheten till havet är grunden för en unik marinbiologisk kurs. Allmänna kurser har olika inriktningar, arbetspraktik, friluftsliv, grafisk kommunikation, silver och smyckedesign och spa och hälsa. Specialkurser i keramik, textil och trä ger grunden för högskolestudier inom form och design.

Framtidsmässa 2015. Tisdagen 17 mars är det dags för årets inspirerande Framtidsmässa!

Framtidsmässa 2015. Tisdagen 17 mars är det dags för årets inspirerande Framtidsmässa! Framtidsmässa2015 Tisdagen17marsärdetdagsföråretsinspirerandeFramtidsmässa! Dennadaggerdigenunikmöjlighetattfålyssnaochställa frågortillinformatörerfrånolikauniversitet,högskolor, yrkeshögsk,folkhögsk,utlandsstudier,yrkeslivet,m.fl.

Läs mer

MÄSSGUIDE ÖPPETTIDER KUNSKAP & FRAMTID 13 15 NOVEMBER 2014 PÅ SVENSKA MÄSSAN I GÖTEBORG TORSDAG LÖRDAG 10-16. www.kunskapframtid.

MÄSSGUIDE ÖPPETTIDER KUNSKAP & FRAMTID 13 15 NOVEMBER 2014 PÅ SVENSKA MÄSSAN I GÖTEBORG TORSDAG LÖRDAG 10-16. www.kunskapframtid. MÄSSGUIDE KUNSKAP & FRAMTID 13 15 NOVEMBER 2014 PÅ SVENSKA MÄSSAN I GÖTEBORG www.kunskapframtid.se ÖPPETTIDER TORSDAG LÖRDAG 10-16 FÖRELÄSNINGSPROGRAM TORSDAG 13 NOVEMBER TORSDAG 10.30 Sal 1 Att läsa 13

Läs mer

Framtidsmässa 2014. Onsdagen 19 mars är det dags för årets inspirerande Framtidsmässa!

Framtidsmässa 2014. Onsdagen 19 mars är det dags för årets inspirerande Framtidsmässa! Ca 40 utbildningsanordnare från hela landet kommer och informerar. Högskola, universitet, yrkeshögskola (YH) och folkhögskola samt representanter från arbetslivet. 2014 Även åk 2 är välkomna! Onsdag 19

Läs mer

Högskolestudier i Sverige. Lätt svenska

Högskolestudier i Sverige. Lätt svenska Högskolestudier i Sverige Lätt svenska HÖGSKOLESTUDIER I SVERIGE utgiven av Universitets- och högskolerådet 2014, Hylte tryck FOTON: Erik Lundback (omslag, s. 5, 6, 7, 11, 13, 18) Eva Dalin (s. 8-9, 12,

Läs mer

Allt om högskolestudier på studera.nu ATT STUDERA PÅ HÖGSKOLAN. Lätt svenska

Allt om högskolestudier på studera.nu ATT STUDERA PÅ HÖGSKOLAN. Lätt svenska Allt om högskolestudier på studera.nu ATT STUDERA PÅ HÖGSKOLAN Lätt svenska ATT STUDERA PÅ HÖGSKOLAN Lätt svenska GRAFISK FORM ILLUSTRATION ÖVERSÄTTNING TRYCK TRYCKT PÅ MILJÖVÄNLIGT PAPPER Att studera

Läs mer

JOBB & UTBILDNING. framtid? planerat din. Har du

JOBB & UTBILDNING. framtid? planerat din. Har du JOBB & UTBILDNING Viadidakts stora mässa Safiren Katrineholm 16 mars 2011 Har du planerat din framtid? Gå på folkhögskola sid 6 Bli serietecknare sid 14 Stefan Holm hoppar högt sid 13 Vägledning för framtiden

Läs mer

att studera på högskolan

att studera på högskolan Allt om högskolestudier på studera.nu att studera på högskolan Lätt svenska Högskoleverket Luntmakargatan 13 Box 7851, 103 99 Stockholm tfn 08-563 085 00 fax 08-563 085 50 e-post hsv@hsv.se www.hsv.se

Läs mer

UTBILDNINGAR INOM DESIGN, KONST OCH HANTVERK

UTBILDNINGAR INOM DESIGN, KONST OCH HANTVERK UTBILDNINGAR INOM DESIGN, KONST OCH HANTVERK FORMGE DIN FRAMTID PÅ STENEBY Steneby är en kreativ kultur- och utbildningsmiljö i Dalsland drygt 17 mil norr om Göteborg. Här finns två skolor: Stenebyskolan

Läs mer

JENSEN gymnasium för dig med ambitioner

JENSEN gymnasium för dig med ambitioner Jönköping Läsåret 2012/2013 JENSEN gymnasium för dig med ambitioner Välkommen till JENSEN gymnasium! Vi slog upp portarna till vår första gymnasieskola i Stockholm hösten 2003. Idag har vi sammanlagt fjorton

Läs mer

JENSEN gymnasium för dig med ambitioner

JENSEN gymnasium för dig med ambitioner Västerås läsåret 2012/2013 JENSEN gymnasium för dig med ambitioner Välkommen till JENSEN gymnasium! Vi slog upp portarna till vår första gymnasieskola i Stockholm hösten 2003. Idag har vi sammanlagt fjorton

Läs mer

Det viktigaste du behöver veta om du ska fortsätta studera!

Det viktigaste du behöver veta om du ska fortsätta studera! 1 Det viktigaste du behöver veta om du ska fortsätta studera! Spar och använd denna folder när du vill komma vidare i livet! Detta är en folder som vill hjälpa dig när du vill studera vidare oavsett om

Läs mer

EKONOMI HANDEL TURISM & RESOR & SERVICE LÄRLING HANDEL

EKONOMI HANDEL TURISM & RESOR & SERVICE LÄRLING HANDEL EK EKONOMI HA HANDEL & SERVICE HT TURISM & RESOR LÄRLING HANDEL HOS OSS ÄR BÅDE DU OCH UTBILDNINGEN I CENTRUM! Du får något att göra efter gymnasiet! Under flera år har vi placerat oss i topp när det gäller

Läs mer

Det viktigaste du behöver veta om du ska fortsätta studera!"

Det viktigaste du behöver veta om du ska fortsätta studera! Det viktigaste du behöver veta om du ska fortsätta studera! 1 Spar och använd denna folder när du vill komma vidare i livet!! Detta är en folder som vill hjälpa dig när du vill studera vidare oavsett om

Läs mer

Ditt resultat i fokus

Ditt resultat i fokus Välkommen till Öppet hus Globen/ Stockholm Torsdag 28 nov, kl 18-20 Måndag 9 dec, kl 18-20 Onsdag 15 jan, kl 18-20 Lördag 8 feb, kl 11-13 Tisdag 6 maj, kl 18-20 Arenavägen 23 Stockholm/Globen City Tel:

Läs mer

Det viktigaste du behöver veta om du ska fortsätta studera!

Det viktigaste du behöver veta om du ska fortsätta studera! 1 Det viktigaste du behöver veta om du ska fortsätta studera!! Spar och använd denna folder när du vill komma vidare i livet! Detta är en folder som vill hjälpa dig när du vill studera vidare oavsett om

Läs mer

TILL HÖGSKOLE- BEHÖRIGHET!

TILL HÖGSKOLE- BEHÖRIGHET! VILL DU BLI Eventarrangör, Marknadsförare, Projektledare, Egen företagare, Webbmarknadsförare, E-handlare, Artistbokare, Mässkoordinator, Marknadsförare i sociala medier, Butikskommunikatör... VÄLJ HANDELSPROGRAMMET

Läs mer

HögskoledAgen 7 MARS VÄSTERÅS. på högskola? ingenjör?

HögskoledAgen 7 MARS VÄSTERÅS. på högskola? ingenjör? HögskoledAgen MÄLARDALENS HÖGSKOLA 7 MARS VÄSTERÅS Träffa studenter och personal! Hur är det att plugga på högskola? Informationspass om våra utbildningar! Vad gör en ingenjör? VÄLKOMMEN! På Högskoledagen

Läs mer

Ledarskap Nya BF är en bred utbildning som både kan leda till jobb direkt efter gymnasiet och göra dig rustad för högskola och universitet.

Ledarskap Nya BF är en bred utbildning som både kan leda till jobb direkt efter gymnasiet och göra dig rustad för högskola och universitet. LEDARSKAP NYA BF Ledarskap Nya BF är programmet för dig som vill arbeta med människor i alla åldrar. Programmet ger dig möjlighet att ta yrkesexamen, vilket innebär att du har de kunskaper som behövs för

Läs mer

JENSEN gymnasium för dig med ambitioner

JENSEN gymnasium för dig med ambitioner Linköping Läsåret 2012/2013 JENSEN gymnasium för dig med ambitioner Välkommen till JENSEN gymnasium! Vi slog upp portarna till vår första gymnasieskola i Stockholm hösten 2003. Idag har vi sammanlagt fjorton

Läs mer

JENSEN gymnasium för dig med ambitioner

JENSEN gymnasium för dig med ambitioner Malmö / Lund Läsåret 2012/2013 JENSEN gymnasium för dig med ambitioner Välkommen till JENSEN gymnasium! Vi slog upp portarna till vår första gymnasieskola i Stockholm hösten 2003. Idag har vi sammanlagt

Läs mer

Din karriär i handeln startar här. utbildningar efter gymnasiet 2015

Din karriär i handeln startar här. utbildningar efter gymnasiet 2015 Din karriär i handeln startar här utbildningar efter gymnasiet 2015 1 2 Karriär i Handeln I handeln finns mängder med olika yrken att välja mellan och du kan säkert hitta ett som passar just dig. Handeln

Läs mer

www.saco.se/valjayrke

www.saco.se/valjayrke Välja yrke och högskoleutbildning 2011/2012 www.saco.se/valjayrke SISTA ANSÖKNINGSDAG 27 APRIL 2012 Naprapater utför 1,5 miljoner behandlingar varje år Behovet av naprapater är stort. Nästan alla människor

Läs mer

Handelshögskolan i Stockholm. Ekonomie kandidatprogram

Handelshögskolan i Stockholm. Ekonomie kandidatprogram Handelshögskolan i Stockholm Ekonomie kandidatprogram Resan börjar här Vill du utveckla dina talanger och förmågor och använda dem till viktiga saker? Då kanske Handelshögskolan är något för dig. Handelshögskolan

Läs mer

Plugga vidare så väljer du rätt!

Plugga vidare så väljer du rätt! En tidning från 40 temasidor för dig som vill plugga vidare Programledaren Kodjo Akolor:» Jag är ett år ifrån att ta examen i internationell ekonomi Studera utomlands så gör du Shahnaz Pervin blir färdig

Läs mer

SA BETEENDEVETENSKAP SA SAMHÄLLSVETENSKAP EK EKONOMI EK JURIDIK ES DESIGN ES FILM & SKÅDESPELERI 2014/2015 FIGIT.SE

SA BETEENDEVETENSKAP SA SAMHÄLLSVETENSKAP EK EKONOMI EK JURIDIK ES DESIGN ES FILM & SKÅDESPELERI 2014/2015 FIGIT.SE SA BETEENDEVETENSKAP SA SAMHÄLLSVETENSKAP EK EKONOMI EK JURIDIK ES DESIGN ES FILM & SKÅDESPELERI 2014/2015 FIGIT.SE Välkommen till Folkuniversitetets Internationella Gymnasium. FIGIT Folkuniversitetets

Läs mer

ARBETSLIVET I FOKUS YRKESHÖGSKOLAN

ARBETSLIVET I FOKUS YRKESHÖGSKOLAN ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS Mars 2011 Med dagstidningens räckvidd och facktidningens fokus I SAMARBETE MED: Nr. 2 YRKESHÖGSKOLAN 8 FÖRDELAR ARBETSLIVET FOTO: MAGNUS

Läs mer

Utbildningar våren 2012

Utbildningar våren 2012 VÅREN 2012 Utbildningar våren 2012 YRKES- UTBILDNINGAR för vuxna - Upplandskommuner i samverkan En investering för framtiden EUROPEISKA UNIONEN Europeiska regionala utvecklingsfonden Innehåll Upplandskommuner

Läs mer

Utbildningar vårterminen 2o11

Utbildningar vårterminen 2o11 Utbildningar vårterminen 2o11 1 Innehåll Välkommen till ett universitet där allt är möjligt! 3 Människor växer här. Du också. 4 Kalmar Studentstaden vid havet 7 Växjö Ett levande campus 8 Studera på universitet

Läs mer

Utbildningar höstterminen 2011 och vårterminen 2o12

Utbildningar höstterminen 2011 och vårterminen 2o12 Utbildningar höstterminen 2011 och vårterminen 2o12 Innehåll Välkommen till ett universitet där allt är möjligt! 3 Människor växer här. Du också. 5 Kalmar Studentstaden vid havet 6 Växjö Ett levande campus

Läs mer

GYMNASIEVALET 2014. Utöver detta finner du också korta beskrivningar om programmen och vad de innehåller samt var våra skolor ligger runt om i landet.

GYMNASIEVALET 2014. Utöver detta finner du också korta beskrivningar om programmen och vad de innehåller samt var våra skolor ligger runt om i landet. SYV-infO GYMNASIEVALET 2014 Som studie- och yrkesvägledare är du kanske den viktigaste personen för blivande gymnasieelever. Du sitter på en unik kunskap som kräver både bredd och djup. För att hjälpa

Läs mer