KOMMA LÅT DEN FRAMTIDEN. Oavsett dina ambitioner för företaget du når dem med nya imagepress C850-serien.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KOMMA LÅT DEN FRAMTIDEN. Oavsett dina ambitioner för företaget du når dem med nya imagepress C850-serien."

Transkript

1 FRAMTIDEN LÅT DEN KOMMA Oavsett dina ambitioner för företaget du når dem med nya imagepress C850-serien. Canon Inc. canon.com Canon Europe canon-europe.com Canon Svenska AB Solna Tel canon.se Swedish edition Canon Europa N.V. 2016

2 FÖRÄNDRA DITT FÖRETAG SÄG HEJ TILL imagepress C850-SERIEN Med en rad innovativa tekniker i ett kompakt format levererar imagepress C850-serien oöverträffad kvalitet, hög produktivitet hela vägen, smart flexibilitet och mångsidig mediehantering. Tillförlitligheten överträffar dina förväntningar. Du får fantastisk avkastning på investeringen vilket ger tidsochkostnadsbesparingar, som leder till högre lönsamhet. Dags att ta utskrifterna till nästa nivå. Välkomna den banbrytande imagepress C850-serien.

3 BEHÅLLA KUNDER ELLER FÅ FLER KUNDER DU BEHÖVER INTE VÄLJA Viktigast för alla företag är kunden. Oavsett om det gäller interna eller externa kunder måste du kunna erbjuda de tjänster som gör att kunden blir nöjd. Samtidigt måste du se till att säkra företagets intäkter antingen genom att erbjuda de senaste tjänsterna för att attrahera nya kunder, eller genom att minska kostnaderna så att tryckeriets lönsamhet ökar. imagepress C850-serien är utrustad med unika funktioner som hjälper dig att göra båda sakerna samtidigt. Du slipper välja nu kan du få allt.

4 ENHETLIGA FÄRGER KONSEKVENT När det gäller att hålla kunderna nöjda eller uppfylla olika intressenters förväntningar är kvalitet och hastighet avgörande. Vår CV-toner (Consistently Vivid) är därför särskilt utvecklad för att leverera maximal kvalitet vid högsta möjliga utskriftshastighet. Upp till 85 bilder/minut. Tack vare parashell-strukturen, ultrafina partiklar och jämn yta, ger CV-tonern förbättrad toneröverföring på många olika medier, inklusive strukturerat och tjockt papper. Därmed uppnår du ännu bättre färgåtergivning och exakthet. CV-tonern har också ett brett spektrum för rika och levande färger, vilket gör den perfekt för att skapa marknadsföringsmaterial och företagsdokument av hög kvalitet. Den effektiva toneröverföringen gör att CV-tonern ger mindre spill, lägre energiförbrukning och färre pappersdeformationer. Den förbättrade framkallningsenheten sänker den interna temperaturen, vilket ger hög bildkvalitet även i krävande miljöer. Men det kommer mera: imagepress C850-serien innehåller också vår nya Multi-Density Adjustment Technology (Multi-DAT), som ger färgkalibrering i realtid och säkerställer konsekvent kvalitet dag efter dag, oavsett utskriftsvolym. Och justeringarna görs helt automatiskt ytterligare en sak du slipper bekymra dig om. TUSENTALS UTSKRIFTER NOLL SKILLNADER Krävande kunder eller interna intressenter? Inget problem. imagepress C850-seriens mycket exakta registreringsteknik, Compact Registration Technology (CRT), ger resultat av världsklass oavsett om du skriver ut en sida eller tusentals. CRT-tekniken kombinerar digitala sensorer med registreringsvalsar, för att leverera extremt hög passningstolerans om 0,5 mm eller mindre för enkelsidigt för perfekt placering varje gång. Ett nytt automatiserat pappersregistreringssystem gör att maskinen kan skanna ett ark och sedan använda bilden för att höja effektiviteten i hela jobbserien. Så med den nya C850-serien tar registreringen bara fem minuter* i stället för en halvtimme, som i andra system. * Enligt interna tester utförda av Canon i en kontrollerad miljö.

5 JÄMNA ÖVERGÅNGAR SKARPA LINJER FÄRG UTAN KOMPROMISSER I DITT TRYCKERI Bra färgåtergivning innebär lägre produktivitet eller? Inte nödvändigtvis. De senaste imagepress-enheterna innehåller ACCT-teknik (Auto Correct Colour Tone) för flerdimensionell blandad färgkalibrering. Tekniken tillåter färgjustering i ett bredare intervall och levererar färgåtergivning, exakthet och kvalitet på högsta nivå. C850-serien är också utrustad med AGA (Auto Gradation Adjustment) ett lättanvänt färgkalibreringsverktyg som förkortar kalibreringstiderna, ger perfekt färgkorrigering och konsekventa resultat för bilder och text. Vill du fortsätta att ha nöjda kunder och möta verksamhetens behov, måste du leverera högsta möjliga kvalitet oavsett material. Samma sak gäller om du vill attrahera nya kunder och imponera på dem. Därför har imagepress C850-serien en R-VCSEL-enhet (Red Vertical Cavity Surface Emitting Laser) med 32 strålar. R-VCSEL-enhetens multiexponeringsteknik ger en enastående upplösning på x dpi för ännu bättre precision vid utskrift av text och bilder. Det är också enkelt att justera bilder, med bildförvrängningskompensering som förbättrar resultatet vid digital upp- och nedskalning. Den nya tekniken ger även möjlighet att välja bland många olika linjemönster och offsetliknande punktmönster för 190 lpi.

6 EFFEKTIVITET OCH LÖNSAMHET ÖKAR&ÖKAR Att driva ett företag handlar om att skapa lönsamhet och hålla nere kostnaderna. För att kunna göra det måste din verksamhet fungera så effektivt som möjligt. Det ligger mycket sanning i klyschan tid är pengar. imagepress C850-serien är designad för att integreras enkelt och smidigt i ditt företag och för att erbjuda teknik som gör att företaget kan fungera så effektivt som möjligt. Från maximal tillförlitlighet, till smarta funktioner som ger möjlighet att övervaka arbetsflödena direkt från mobiltelefonen.* *Tillgängligt via PRISMAsync.

7 OSLAGBAR TILLFÖRLITLIGHET DAG EFTER DAG Jobb efter jobb. År efter år. Den nya imagepress C850-serien är byggd för att leverera extremt tillförlitlig kapacitet. C850 är byggd med samma omsorg om detaljer, samma högkvalitetsdelar och samma professionella tekniker som den uppskattade och framgångsrika imagepress C800-serien, som har blivit något av en standard hos tryckerier och trycktjänstleverantörer som är beroende av hög tillförlitlighet. Så det är lätt att förstå att C850-serien är extremt tillförlitlig. HÖGA HASTIGHETER, HÖG KVALITET, TJOCKA PAPPER Tajta deadlines? Inget problem. imagepress C850-seriens avancerade fixeringsenhet med dubbla bälten gör det möjligt att nå produktionshastigheter på upp till 85 sid/min på många olika medier. Maxhastigheter på upp till 220 g/m 2 för tjockt papper ger enastående prestanda även för jobb med blandade medier på upp till 300 g/m 2. KLART, KLART & KLART Hur? Enkelt en innovativ induktionsuppvärmningsteknik värmer och kyler fixeringsbandet snabbt och effektivt, utan att göra avkall på kvalitet. Oberoende tester har visat att det här är en av de bäst presterande modellerna i klassen när det gäller blandade medier.

8 AVANCERADE ARBETSFLÖDEN ENKLA LÖSNINGAR Jobbet kan vara krävande nog utan svårhanterliga tryckpressar. imagepress C850-serien gör saker och ting enklare. Den har tre innovativa och intuitiva arbetsflöden, vilket möjliggör anpassning till alla tryckerimiljöer. 1. Canon imagepress Printer Kit Det här är vår enklaste styrenhet. Men dess kapacitet är allt annat än enkel: Det kraftfulla, lättanvända systemet gör i stort sett allt du behöver, och ger dig kontroll över produktionen i ett brett spektrum av olika jobb. 2. imagepress Server F200 och imagepress Server G100 Kraftfulla, snabba och intuitiva EFI-styrenheter med professionella färghanteringsverktyg, som du använder för att skapa provtryck, göra sistaminuten-ändringar, preflight och felsökning. Du kan samtidigt skriva ut, rippa och lagra jobb för att minimera stilleståndstid, och inbyggd programvara för snabb Fieryutskrift av variabeldata ger kapacitet för lönsamma, personliga utskrifter. 3. PRISMAsync-styrenhet Designad för att förbättra kapaciteten och samtidigt vara lättanvänd PRISMAsync-styrenheten integreras enkelt i dina befintliga processer. Med PRISMAsync-styrenheten kan du öka företagets effektivitet genom att säkerställa att dagliga uppgifter utförs korrekt och i tid. Den snabba och intuitiva styrenheten ger enkel hantering av alla imagepress-pressar, med färre misstag och högre produktivitet. Styrenheten ger också sömlös integrering med alla PRISMAtillämpningar, och är kompatibel med tredjepartstillämpningar, vilket ger maximal drifttid och extra kapacitet i ditt företag. Och med PRISMAsync Remote Controllerappen, som finns för ios och Android, kan du övervaka arbetsflödet även då du befinner dig någon annanstans. Slutsats: Du kan skriva ut upp till 25%* fler jobb. Du når perfekt resultat men blir också mer produktiv. * Enligt tester utförda av Canon i en kontrollerad miljö.

9 NYA UTMANINGAR, NYA MÖJLIGHETER INGA PROBLEM Att växa som företag är mer än att öka lönsamheten och skaffa fler kunder. Det kan också innebära att du breddar ditt erbjudande, antar nya utmaningar och öppnar dörren för nya möjligheter, så att du kan ligga i framkant i din bransch och överträffa intressenternas förväntningar. För att hjälpa dig med det är imagepress C850 ett oöverträffat verktyg. Oavsett om du vill utforska nya tillämpningar, nya substrat eller nya papper, är imagepress C850-serien perfekt rustad att hjälpa dig att förverkliga företagets potential.

10 EXPERTHJÄLP FÖR DIG När du väljer imagepress C850-serien, väljer du också Canon. Det innebär att du får tillgång till över 80 års erfarenhet inom design och utveckling av innovativ bildteknik. Erfarenhet som växer för varje ögonblick och varje dag och hjälper oss att kontinuerligt förbättra våra tekniker och ligga i framkant vad gäller innovationer. Med Canon som leverantör får du också stöd från ett företag som förstår att alla verksamheter och tryckleverantörer är olika och har olika behov. Med stöd och expertis från oss kan du förverkliga dina idéer och skapa nya tillämpningar som inspirerar kunderna, samtidigt som företagets produktivitet och lönsamhet höjs. ÖKAD KAPACITET FLER MÖJLIGHETER Oavsett om ditt företag är en intern avdelning eller ett kommersiellt tryckeri, kommer olika kunder alltid att vilja ha olika saker. Och med imagepress C850-serien kan du se till att de får vad de vill ha i ett brett spektrum av tillämpningar och substrat. imagepress C850-seriens EITB (Elastic Image Transfer Belt) ett elastiskt extra skikt ovanpå bandmaterialet) levererar resultat av toppklass, även på svårare medier som tjockt strukturpapper. Tack vare de många möjliga tillämpningarna kan du enkelt bredda ditt utskriftssortiment. Du kan använda dubbelsidig banderollutskrift för att skapa långa bokomslag, skriva ut på tjockt papper för att utveckla värdebringande direktreklam, eller tillverka kuvert i en rad olika format imagepress C850-serien klarar alla uppgifter.

11 SLUTFÖRA JOBBET KLART AVANCERAT TEKNIK KOMPAKT STORLEK Eftersom utrymme kan vara en bristvara på produktionsgolvet är det viktigt att du kan dra nytta av varje kvadratmeter. Därför har imagepress C850-serien en kompakt och skalbar design som upptar så liten golvyta som möjligt. Enheten erbjuder högsta kvalitet och produktivitet med massor av efterbehandlingsmöjligheter och levererar fantastiskt resultat i ditt tryckeri. När du levererar den klara produkten till kund vill du känna dig stolt över resultatet. Det kommer du garanterat att göra med imagepress C850-serien. Sadelhäfta och fyrkantsfalsa häften ondemand. Automatiserad ringbindning, stor buntningskapacitet, många olika falsningar imagepress C850-serien klarar allt, även hålslagning av många olika format, som SRA3, A3, A4R och A5.

12 SE SKILLNADEN 1 2 CV-toner (Consistently Vivid) för livfulla färger R-VCSEL-tekniken ger knivskarp upplösning på x 2400 dpi vid höga hastigheter TITTA NÄRMARE lpi punktmönster för offsetliknande resultat Compact Registration Technology (CRT) registrering av världsklass Avancerad fixeringsenhet med dubbla band för maximal produktivitet med upp till 85 sid/min och fantastisk prestanda för blandade medier Förbättrad färgkalibrering och Multi-DAT för enhetlig och exakt färgåtergivning från första till sista sidan, även i långa utskriftsserier imagepress C850-seriens viktigaste egenskaper 7 8 Innovativa arbetsflöden som passar alla arbetssätt, inklusive nya PRISMAsync EITB Elastic Image Transfer Belt för mångsidig mediehantering, även av tjockt strukturpapper Exceptionell drifttid för att maximera tryckeriets kapacitet 10 Brett spektrum av tillämpningar, inklusive dubbelsidiga banderoller och kuvert, för nya idéer och projekt 11 Efterbehandlingskapacitet även från andra tillverkare för dynamiska och imponerande tillämpningar 12 Kompakt, skalbar storlek för alla miljöer

13 LIGG STEGET FÖRE TA KONTAKT Extremt hög produktivitet, oöverträffad tillförlitlighet och resultat av högsta kvalitet på många olika medier imagepress C850-serien har allt. Nu är det dags att uppleva den banbrytande imagepress C850serien. Din framtid börjar nu.

14 #UNLEASHPRINT

Kvalitet och produktivitet på nya nivåer inom färgproduktion.

Kvalitet och produktivitet på nya nivåer inom färgproduktion. Kvalitet och produktivitet på nya nivåer inom färgproduktion. imagepress C800/C700 you can Inom interntryckerier och grafiskt tryck strävar man efter att minska kostnaderna och få sin verksamhet att växa,

Läs mer

En helt ny standard för digitalt färgtryck

En helt ny standard för digitalt färgtryck Digitalt färgtryckoch provtryck En helt ny standard för digitalt färgtryck C O L O U R DIGITALTRYCK OCH PROVTRYCK DIGITALT FÄRGTRYCK OCH PROVTRYCK När detaljerna är betydelsefulla. Nu presenterar vi imagepress

Läs mer

POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle

POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle you can 2 Vår resa börjar Surfs up! Dags för surflektioner Fördelen med digitala systemkameror Byt objektiv, se allt på ett annat sätt Med utbytbara objektiv

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg.

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg. skrivare/kopiator Kraftfulla prestanda. Professionell färg. Prestanda när de är som bäst Anpassningsbart användargränssnitt! Stor och lättanvänd färgpekskärm som är enkel att använda och anpassa. Anpassa

Läs mer

Pressmeddelande 2007-08-20

Pressmeddelande 2007-08-20 Pressmeddelande 2007-08-20 Tel: 08-744 85 00 www.canon.se Canon lanserar två kraftfulla nya faxmodeller Canon lanserar i dag två nya fristående laserfaxmodeller kraftfulla FAX-L3000IP och systermodellen

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda Översikt Mot nya höjder med maximal prestanda Hjälper dig på vägen mot nya mål varje dag En lösning många fördelar Ägna mindre tid åt att vänta vid kopiatorn och mer tid åt att få saker och ting gjorda.

Läs mer

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services Förändrar ditt företag Canon Business Services När konsumenternas beteenden ändras påverkar det hur företagen drivs och fungerar hur organisationer bygger och säljer sina produkter

Läs mer

Ljussvart, ljus ljussvart, fotosvart, mattsvart, cyan, ljus cyan, gul, intensiv magenta, intensiv ljus magenta, orange, grön, lila 4

Ljussvart, ljus ljussvart, fotosvart, mattsvart, cyan, ljus cyan, gul, intensiv magenta, intensiv ljus magenta, orange, grön, lila 4 SPECIFIKATIONER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknik Bläckteknik UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Utskriftsmetod PrecisionCore

Läs mer

Information till media

Information till media 2009-09-01 Information till media Bakom kulisserna vi ger bakgrunden till utvecklingen av Canons nya EOS 7D Prototyper från utvecklingen av EOS7D Canon Inc. Japan har utvecklat systemkameror i mer än 50

Läs mer

varioprint 140-serien BYGGD FÖR AFFÄRER Skrivare för svartvit produktion inom light production segmentet.

varioprint 140-serien BYGGD FÖR AFFÄRER Skrivare för svartvit produktion inom light production segmentet. varioprint 140-serien BYGGD FÖR AFFÄRER Skrivare för svartvit produktion inom light production segmentet. ACCELERERA AFFÄRERNA MED varioprint 140-serien Canon varioprint 140-serien hjälper användaren att

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

Canon Essential Business Builder Program. Samlar allt du behöver för att lyckas med företaget

Canon Essential Business Builder Program. Samlar allt du behöver för att lyckas med företaget Canon Essential Business Builder Program Samlar allt du behöver för att lyckas med företaget Essential Business Builder Program Inledning Att driva en tryckeriverksamhet är en utmaning. Att få den att

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst egenskap SateLlite p100 Satellite p100 Njut av ny bild- och ljudteknologi när Toshibas bärbara dator Satellite P100 ger personligt anpassat digital innehåll med spets. Satellite P100 har kapacitet att

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

FIND THE DEVICE THAT S RIGHT FOR YOUR BUSINESS:

FIND THE DEVICE THAT S RIGHT FOR YOUR BUSINESS: FIND THE DEVICE THAT S RIGHT FOR YOUR BUSINESS: SPECIFIKATIONER: DCP-J4120DW MFC-J4620DW MFC-J5320DW MFC-J5620DW MFC-J5720DW Funktioner Kopiator Kopiator/Fax Kopiator/Fax Kopiator/Fax Kopiator/Fax Färgskrivare

Läs mer

Förutom automatiska dokumentmatare har DS-86 en extra matare som hanterar särskilda material (glättat papper, broschyrer, falsade bilagor o s v).

Förutom automatiska dokumentmatare har DS-86 en extra matare som hanterar särskilda material (glättat papper, broschyrer, falsade bilagor o s v). PEKSKÄRM i FULLFÄRG MED LOAD N GO-FUNKTION OCH JOBBGUIDE Gränssnittet på DS-86 består av en pekskärm i färg och en jobbguide. Att använda hela systemet kunde inte vara enklare. Det är inte längre nödvändigt

Läs mer

PRODUKTIVITET. Vi är till för att för att hjälpa dig nå dit. HANTERING AV UTRUSTNING SÄKERHET AWXQ1201

PRODUKTIVITET. Vi är till för att för att hjälpa dig nå dit. HANTERING AV UTRUSTNING SÄKERHET AWXQ1201 HANTERING AV UTRUSTNING PRODUKTIVITET SÄKERHET HÅLLBARHET PRODUKTIVITET Oavsett vad nästa projekt för med sig hjälper PRODUKTIVITET dig att uppnå den effektivitet du vill ha från din utrustning, samtidigt

Läs mer

MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk

MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk 2 MIC Series 550 Sätter standarden inom övervakning Tilltalande, kompakt design för diskret integrering i övervakningsmiljöer Tålig, vandalsäker

Läs mer

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Ledande inom färg, lack och verkstadsoptimering Nexa Autocolor är en av världens ledande färgleverantörer och finns i över 147 länder. Nexa Autocolor har

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

Medvetet företagande i en digitaliserad tid

Medvetet företagande i en digitaliserad tid Medvetet företagande i en digitaliserad tid Förord Vi lever i en spännande och föränderlig tid där digitaliseringen ger oss möjligheter vi tidigare bara kunde drömma om. Modern teknik och smarta tjänster

Läs mer

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse PureConnect Förenkla och säkerställ kvaliteten i kundrelationerna Vi valde PureConnect för dess enkla allt-i-ett-arkitektur Vi ville inte längre

Läs mer

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager u n i F L O W uniflow Output Manager Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager Ta kontroll över dina kopior och utskrifter och öka effektiviteten Med uniflow Output Manager får

Läs mer

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare.

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. Maskininvesteringar Gör rätt från start Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. 12 minuter kan ge dig 12 månader Om du funderar på att köpa en ny maskin, ge oss 12 minuter

Läs mer

SureColor SC-P10000 och SC-P20000 KORREKTA FÄRGER, EXAKTA UTSKRIFTER

SureColor SC-P10000 och SC-P20000 KORREKTA FÄRGER, EXAKTA UTSKRIFTER SureColor SC-P10000 och SC-P20000 KORREKTA FÄRGER, EXAKTA UTSKRIFTER ENKLA UTSKRIFTER Denna enkla och intuitiva åtgärd ökar drifttiden och kräver färre användaringrepp. KRAFTFULL Epsons högprecisionsteknik

Läs mer

Det mindre systemet för tillståndsövervakning som ger er större lexibilitet. SKF Multilog On-line System IMx-8

Det mindre systemet för tillståndsövervakning som ger er större lexibilitet. SKF Multilog On-line System IMx-8 Det mindre systemet för tillståndsövervakning som ger er större lexibilitet. SKF Multilog On-line System IMx-8 SKF Multilog On-line System IMx-8 Kompakt övervakningsenhet, inte större än en bok Vikt: 450

Läs mer

Optimized Surface Preparation System.

Optimized Surface Preparation System. Optimized Surface Preparation System www.mirka.se Innovation kontra tradition Ta kontrollen! MIRKAs innovativa Optimized Surface Preparation System maximerar prestandan i varje led Det är ett unikt koncept

Läs mer

Gränslös kommunikation

Gränslös kommunikation Ericsson enterprise multimedia server Gränslös kommunikation Den nya generationen multimedielösningar för företagskommunikation Kunnig personal och högeffektiva arbetssätt är viktiga faktorer om ett företag

Läs mer

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Sharp Optimised Services kontroll l effektivitet I produktivitet Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Möjligheterna med Managed Print Services Fakta: upp till 5 % av ett företags avkastning

Läs mer

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic TRUMPF med världsnyheter på Blech Nordic Snart är det dags för den nya mässan Blech Nordic att slå upp dörrarna i Stockholm. Varmt välkomna den 4-7 oktober till den

Läs mer

A7 TIG Orbital System 150

A7 TIG Orbital System 150 KEMPPI K7 SVETSUTRUSTNING A7 TIG Orbital System 150 SMART OCH ENKEL 1.01.2018 A7 TIG Orbital System 150 SMIDIG LÖSNING FÖR MEKANISERAD TIG- ORBITALSVETSNING AV RÖR OCH RÖRLEDNINGAR. A7 TIG Orbital System

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

Förvänta dig mer. Tyst, snabb och pålitlig - Exeptionella monolaserutskrifter. WIRELESS

Förvänta dig mer. Tyst, snabb och pålitlig - Exeptionella monolaserutskrifter.   WIRELESS Förvänta dig mer Tyst, snabb och pålitlig - Exeptionella monolaserutskrifter WIRELESS www.brother.se Brother förstår att varje minut räknas, hemma och på arbetsplatsen. Att kunna lita på skrivaren är lika

Läs mer

Colour Manager. Broschyr. Högsta datasäkerhet tack vare Toshibas nya innovativa Secure Hard Disk Drive

Colour Manager. Broschyr. Högsta datasäkerhet tack vare Toshibas nya innovativa Secure Hard Disk Drive Broschyr Colour Manager Högsta datasäkerhet tack vare Toshibas nya innovativa Secure Hard Disk Drive Snabb, kraftfull lösning med enastående utskriftskvalitet Senaste tekniken ger stora produktivitetsvinster

Läs mer

TRÄFFA DIN MASKIN PÅ EUROBLECH 2018

TRÄFFA DIN MASKIN PÅ EUROBLECH 2018 TRÄFFA DIN MASKIN PÅ EUROBLECH 2018 Prima Power på EuroBLECH Prima Power visar ett imponerande utbud av högteknologi för plåtbearbetning på EuroBLECH. Tekniken som visas hos Prima Power i den 1400 m2 stora

Läs mer

Vi firar 140 år av. Magiskt skapande

Vi firar 140 år av. Magiskt skapande Vi firar 140 år av Magiskt skapande Det var en gång Känner du till vår historia? Historien om vårt varumärke och våra världskända symaskiner. Följ med oss på en resa genom historien och de innovationer

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG www.brother.se BROTHERS NYA SERIE KOMPAKTA MONOLASER KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG Brother vet hur viktig informationen är på ditt företag. Den nya monolaserserien

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Inbrottsdetektorerna i Professional Series Vet när de ska larma. Vet när de inte ska larma.

Inbrottsdetektorerna i Professional Series Vet när de ska larma. Vet när de inte ska larma. Inbrottsdetektorerna i Professional Series Vet när de ska larma. Vet när de inte ska larma. Har nu Multipointantimaskeringsteknik med integrerad spraydetektering Oöverträffade Bosch-teknologier förbättrar

Läs mer

Inga papper i släptåg med ecopy det digitala arbetsflödet. ecopy SHARESCAN / DESKTOP

Inga papper i släptåg med ecopy det digitala arbetsflödet. ecopy SHARESCAN / DESKTOP Inga papper i släptåg med ecopy det digitala arbetsflödet ecopy SHARESCAN / DESKTOP Tack vare ecopy använder alla anställda på Van Laere den multifunktionella skrivaren som en användarvänlig nätverksscanner.

Läs mer

Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon

Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon Kraftfull dual-core-prestanda Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon Toshibas senaste bärbara datorer för professionellt bruk med Intel Core 2 Duo-processorer är innovativa, kraftfulla

Läs mer

EN SLITSTARK LÅNGDISTANSARE

EN SLITSTARK LÅNGDISTANSARE Tredje generationens pulvermetallurgiska verktygsstål Vanadis 8 SuperClean EN SLITSTARK LÅNGDISTANSARE EN INVESTERING FÖR FRAMTIDEN STÅL SOM GÖR SKILLNAD DIN VINNANDE LÖSNING Vanadis 8 SuperClean sätter

Läs mer

DELLS GUIDE TILL MOBILITET

DELLS GUIDE TILL MOBILITET DELLS GUIDE TILL MOBILITET SOM BÄRBARA DATORER SKA VARA. Du vill ha en bärbar dator som inte kompromissar. Du vill minska din inaktiva tid med system som klarar en hård dag på fältet. Du vill maximera

Läs mer

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning Bona dammfri golvslipning Maskiner för professionell golvslipning Dammfri Golvslipning Bona DCS 70 Öka din verksamhet med dammfri slipning Bona DCS 70 har ett filter som håller länge och en dammpåse som

Läs mer

PostBase POSTKOMMUNIKATION 2.0

PostBase POSTKOMMUNIKATION 2.0 POSTKOMMUNIKATION 2.0 INNOVATIV FRANKERINGSTEKNOLOGI UTVECKLAD I TYSKLAND BLIXTSNABB VÄGNING OCH DIREKTFRANKERING PÅ KUVERT ELLER ETIKETTER AUTOMATISK FÖRSLUTARE OCH MATARE INTEGRERAD ETIKETTMATARE KOMPAKT

Läs mer

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik Juridik Professional Dictation Systems Juridik 2 3 Den traditionella dikteringen måste utvecklas så att juridiskt yrkesverks amma kan arbeta snabbare och mer effektivt. Olympus förstår. Olympus har hjälpt

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG Ett snabbare sätt att producera dokument i färg och svartvitt I affärsvärlden har snabbhet en avgörande betydelse. Tid är pengar och pressen

Läs mer

Kodak Sonora XP Framkallningsfria Offsetplåtar

Kodak Sonora XP Framkallningsfria Offsetplåtar Kodak Sonora XP Framkallningsfria Offsetplåtar Be Free to be more profitable, Be Free to be more sustainable Be Free to be the printer you want to be with Kodak Sonora XP Process Free Plates Vad tänker

Läs mer

Pressmeddelande. Hög hastighet, stort intryck Canon ger dig prestanda och stil med den nya IXUS 300 HS 2010-05-11

Pressmeddelande. Hög hastighet, stort intryck Canon ger dig prestanda och stil med den nya IXUS 300 HS 2010-05-11 2010-05-11 Pressmeddelande Hög hastighet, stort intryck Canon ger dig prestanda och stil med den nya IXUS 300 HS Canon utökar i dag sin IXUS-serie med den otroliga nya IXUS 300 HS en elegant och kraftfull

Läs mer

Öka produktiviteten med flera skärmar

Öka produktiviteten med flera skärmar MST-hubb - DisplayPort till 2x DisplayPort StarTech ID: MSTDP122DP Denna MST-hubb låter dig ansluta två skärmar till din DisplayPort (DP) 1.2-utrustade bärbara eller stationära dator med Windows. Den är

Läs mer

Human Capital Management: investera i medarbetarna och skapa en kultur präglad av kontinuerlig utveckling

Human Capital Management: investera i medarbetarna och skapa en kultur präglad av kontinuerlig utveckling Cornerstone HCM Human Capital Management: investera i medarbetarna och skapa en kultur präglad av kontinuerlig utveckling Ett av de viktigaste målen för Human Resources är att se till verksamheten hela

Läs mer

svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning

svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco har tillverkat inverters i 30 år Selco har utformat, utvecklat och producerat inverters för svetsning

Läs mer

Brian Woltz, ägare och fysioterapeut, Parkway Physiotherapy

Brian Woltz, ägare och fysioterapeut, Parkway Physiotherapy Agenda Vårt företag är mycket bättre skyddat än tidigare. Windows Small Business Server 2011 Essentials har gjort oss trygga att utnyttja effektiva lösningar som fjärråtkomst utan att ge avkall på säkerheten.

Läs mer

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg.

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg. Färg-MFP för A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopiator Skrivare Skanner Fax MPC2003SP MPC2003ZSP 20 Svartvitt Färg sid/mi 20 Svartvitt Färg sid/mi MPC2503SP MPC2503ZSP 25 Svartvitt Färg

Läs mer

HUR MAN LYCKAS MED BYOD

HUR MAN LYCKAS MED BYOD HUR MAN LYCKAS MED BYOD WHITE PAPER Innehållsförteckning Inledning... 3 BYOD Checklista... 4 1. Val av system... 4 2. Installation och konfiguration... 5 3. Prestanda... 5 4. Valfrihet ökar upplevelsen...

Läs mer

LAGERAUTOMAT LOGIMAT. Effektiv lagring och orderplock av smådelar

LAGERAUTOMAT LOGIMAT. Effektiv lagring och orderplock av smådelar ogimat Effektiv lagring och orderplock av smådelar LAGERAUTOMAT LOGIMAT Fördelar Lagerautomat LogiMat Ergonomiskt och kraftfullt system för lagring och plock av smådelar Fördelar: LogiMat är en automatiserad

Läs mer

GETINGES DA VINCI-LÖSNING

GETINGES DA VINCI-LÖSNING GETINGES DA VINCI-LÖSNING 2 GETINGES DA VINCI-LÖSNING TOPPMODERN LÖSNING, VALIDERAD OCH KLAR FÖR ROBOTASSISTERAD KIRURGI I mer än 100 år har Getinge genomgående levererat högeffektiva produkter för behandling

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens. Leverantörsreskontra

Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens. Leverantörsreskontra Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens Leverantörsreskontra Utforma leverantörsreskontran på det sätt som passar just dig Enklare lösningar Här kommer lösningen till ett enklare och smartare

Läs mer

FlexiDome-kameror Perfekta bilder på alla platser. Bosch FlexiDome-lösningar med Dinion-kameraprestanda

FlexiDome-kameror Perfekta bilder på alla platser. Bosch FlexiDome-lösningar med Dinion-kameraprestanda FlexiDome-kameror Perfekta bilder på alla platser Bosch FlexiDome-lösningar med Dinion-kameraprestanda Ingen situation är för svår Tror du att din situation är för krävande för en domkamera? Dags att tänka

Läs mer

kontinuerligt arbetsflöde

kontinuerligt arbetsflöde Konstruerad för kontinuerligt arbetsflöde Dokumentskanning för företag PDS-5000, PDS-6000 Snabb, exakt och tillförlitlig digital konvertering för skanning av dokumentbuntar och arkivering PDS-5000 PDS-6000

Läs mer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer 2 Praesideo högtalar- och utrymningslarmssystem från Bosch Hålla allmänheten informerad och skyddad Med fler

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN Epson EB-1400Wi-serien SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN projicera upp till: flera användare kan anteckna skriv ut, spara och dela UTVECKLAD FÖR FÖRETAG INTEGRERAT SYSTEM FÖR INTERAKTIVA MÖTESRUM

Läs mer

Pro9000-serien. Framtiden för digitala utskrifter är... STRÅLANDE! Banbrytande teknik för kreativa branscher

Pro9000-serien. Framtiden för digitala utskrifter är... STRÅLANDE! Banbrytande teknik för kreativa branscher NÄR DU REGISTRERAR PRODUKTEN Pro9000-serien Framtiden för digitala utskrifter är... STRÅLANDE! Banbrytande teknik för kreativa branscher Pro9431dn Fyrfärgs (CMYK) A3-skrivare Pro9541dn Femfärgs (CMYK+1)

Läs mer

Rundfals, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning

Rundfals, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning HÖG PRODUKTIVITET - SÄKERSTÄLLER brevens KVALITET OCH INTEGRITET FULL FLEXIBILITET - SKAPAR AFFÄRSMÖJLIGHETER FÖR ALLA MILJÖER - ALLA ANVÄNDARE KOMMER ATT ÄLSKA DEN LÄTTANVÄND - SPARA VÄRDEFULL TID PRODUKTIVITET

Läs mer

Pro C5100S/5110S. 65 sid/min. Kompakta digitala produktionsskrivare. Pro. Pro C5100S C5110S. Svartvitt & Svartvitt & sid/min

Pro C5100S/5110S. 65 sid/min. Kompakta digitala produktionsskrivare. Pro. Pro C5100S C5110S. Svartvitt & Svartvitt & sid/min Pro C5100S/5110S Kompakta digitala produktionsskrivare Pro C5100S Svartvitt & 65 sid/min Pro C5110S Svartvitt & färg 80 färg sid/min Hög färgproduktion utan höga kostnader I dagens ekonomiska klimat behövs

Läs mer

Partnerskap för lönsamhet och affärsutvecklingens roll. av Mark Lawn, European Solutions Marketing Manager, Professional Solutions, Canon Europa

Partnerskap för lönsamhet och affärsutvecklingens roll. av Mark Lawn, European Solutions Marketing Manager, Professional Solutions, Canon Europa Partnerskap för lönsamhet och affärsutvecklingens roll av Mark Lawn, European Solutions Marketing Manager, Professional Solutions, Canon Europa Man ber ofta tryckeriet att ge kunderna det där lilla extra

Läs mer

UPPLEV L5000-SERIEN.

UPPLEV L5000-SERIEN. UPPLEV L5000-SERIEN L5000-serien har utvecklats för arbetsgrupper som behöver snabba och flexibla utskrifter och är en pålitlig partner i alla krävande kontorsmiljöer. www.brother.se PRESTANDA OCH SÄKERHET

Läs mer

SyncMaster 24" wide LED bildskärm

SyncMaster 24 wide LED bildskärm SyncMaster BX2431 - Bildskärmar SyncMaster 24" wide LED bildskärm Samsung BX2450 är en 24" bildskärm med LED-teknik och design som överträffar förväntningarna. Det ultrahöga dynamiska kontrastförhållandet

Läs mer

Förbättra din lösning med 360 energieffektivitet

Förbättra din lösning med 360 energieffektivitet Danfoss komponenter för värmepumpar Förbättra din lösning med 360 energieffektivitet Upplev kraften hos 360 effektivitet med vår marknadsledande expertis och omfattande produktportfölj för värmepumpar

Läs mer

Power to your next step

Power to your next step Power to your next step PIXMA för hem och kontor you can Canons PIXMAskrivare för din verksamhet Canons PIXMA-skrivare är en både komplett och praktisk lösning för hem och kontor. Med snygg design och

Läs mer

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Lösningar för övervakning och underhåll kontroll l produktivitet I styrning Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Det enkla sättet att hantera arbetsflöden Fakta: Att skrivare

Läs mer

Leverans och installation

Leverans och installation Leverans och installation Övergripande beskrivning Partner54 erbjudande benämns PSS (Partner Service Solution). Med PSS kombinerar Partner54 tjänster, hårdvaru- och mjukvaruimplementering, arbetsflödes-hantering

Läs mer

Framtiden för effektiv desinfektion

Framtiden för effektiv desinfektion Framtiden för effektiv desinfektion Intelligent kvalitet framtiden för effektiv desinfektion Avancerad hygienteknik Uppdraget för den nya KEN IQ-serien är att presentera den ultimata intelligenta hygienlösningen

Läs mer

EXCELLUM. Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing DALI. Excellum Network

EXCELLUM. Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing DALI. Excellum Network Excellum Network DALI EXCELLUM Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing EXCELLUM KOMBINERAR BESPARINGAR OCH BELYSNINGSKOMFORT Excellum är ett unikt adresserbart styrsystem för belysning

Läs mer

QUICK 42. Den optimala lösningen för kosmetiska och strukturella reparationer

QUICK 42. Den optimala lösningen för kosmetiska och strukturella reparationer SE E QUICK 42 Den optimala lösningen för kosmetiska och strukturella reparationer f Ö R L E D A N D E V E R S T Ä D E R Effektiva lösningar för ledande verkstäder Innovativa och värdehöjande lösningar

Läs mer

UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL

UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL 2013-08-22 Pressmeddelande UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL 06 Canon lanserar tre fotoskrivare med allt-i-ett och omfattande utskriftstjänster via molnet. PIXMA MG5550 PIXMA MG6450 PIXMA MG7150 Canon,

Läs mer

Raka vägen till ren vinst. AlfaPure Z rening och återanvändning av skär- och tvättvätskor

Raka vägen till ren vinst. AlfaPure Z rening och återanvändning av skär- och tvättvätskor Raka vägen till ren vinst AlfaPure Z rening och återanvändning av skär- och tvättvätskor Kostnadseffektiv rening Om målet är att minska produktionskostnaderna och öka produktiviteten i er anläggning kan

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

NU ÄR DEN PERFEKTA SAMMANFOGNINGEN MÖJLIG DÅ DEN INTELLIGENTA REVOLUTIONEN ÄR KOMPLETT MED TPS/i ROBOT

NU ÄR DEN PERFEKTA SAMMANFOGNINGEN MÖJLIG DÅ DEN INTELLIGENTA REVOLUTIONEN ÄR KOMPLETT MED TPS/i ROBOT / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRO_BRO_TPSI_ROBOT_SVE_2015-5 NU ÄR DEN PERFEKTA SAMMANFOGNINGEN MÖJLIG DÅ DEN INTELLIGENTA REVOLUTIONEN ÄR KOMPLETT MED TPS/i ROBOT 2 PERFEKT SAMMANFOGNING

Läs mer

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 MINI DESIGN XS4 MINI DESIGN : Modern och stilren design är SALTO:s varumärke. Med XS4 Mini

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

PJ-600 Mobila skrivare. www.brother.se

PJ-600 Mobila skrivare. www.brother.se PJ-600 Mobila skrivare Dessa kompakta mobila skrivare erbjuder en hållbar mobil utskriftslösning. Denna lösning kan användas ute på fältet av alla som arbetar med försäljning, service, logistik samt säkerhets-

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Specifikationer. Allmänt. Kontorsapparat. Fax/kopiator/skrivare/skanner. Skrivare, Scanner, Kopieringsapparat, Fax. Utskriftsteknik.

Specifikationer. Allmänt. Kontorsapparat. Fax/kopiator/skrivare/skanner. Skrivare, Scanner, Kopieringsapparat, Fax. Utskriftsteknik. Specifikationer Allmänt Tillverkare Produktlinje Modell Samsung Samsung ProXpress M4580FX Kontorsapparat Typ Funktioner Utskriftsteknik Utskriftstyp Driftscykel per månad (max) Rekommenderad månatlig volym

Läs mer

Canon EOS 1D X Mark II Kamerahus

Canon EOS 1D X Mark II Kamerahus Canon EOS 1D X Mark II Kamerahus Sensorstorlek: Fullformat (35,9 x 23,9) Upplösning: 20 Mp Ljuskänslighet: 100 51200 (50 409600) Slutartider: 30s 1/8000 s Kampanj! Få minneskort och kortläsare på köpet.

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT Produktionsskrivarna SureColor SC-T3200, SC T5200, SC-T7200 24 tum, 36 tum och 44 tum FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT CAD-ritningar Reprografi Butiksbanners UTVECKLAD FÖR UTSKRIFTER T E K N I K DESIGNAD FÖR DITT

Läs mer

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Produktbroschyr Hiab Multilift XR ger dig ett enastående utförande Maximera din mångsidighet Montering av Hiab Multilift XR lätta lastväxlare på vilken lastbil

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

En förstklassig sy- och brodyrmaskin med den senaste tekniken. Perfekt för dig som älskar att sy.

En förstklassig sy- och brodyrmaskin med den senaste tekniken. Perfekt för dig som älskar att sy. En förstklassig sy- och brodyrmaskin med den senaste tekniken. Perfekt för dig som älskar att sy. Högupplöst ASV LCD-skärm med intuitivt placerade ikoner Unik intelligent kameraögateknik Revolutionerande

Läs mer