Kraft. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kraft. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten."

Transkript

1 Kraft * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten.

2 Uttagscentraler El-Björns uttagscentraler installeras ofta på belastningssidan av SF-centraler. Centralerna är konstruerade och certifierade enligt EN Uttagscentralerna finns som mini och midiväska 16-32A och som skåpmodell 32-63A. El-Björn lagerför en rad olika varianter av elväskor för att tillgodose de flesta önskemål. U/SF Central som är möjlig att ansluta fast alt. med intag 63A. Alla uttag upp t.o.m. 32A U 63B Servicevänlig central med komponenter åtkomliga framifrån. Ger många uttag mellan U 32B Servicevänlig 1-fas schuko upp till 63A central med komponenter på den lite större bygg- åtkomliga framifrån. arbetsplatsen. Många Samtliga uttag skyddade jordfelsbrytare minimerar av jordfelsbrytare på problem med avbrott på 30mA. grund av felströmmar i anläggningen. skyddade med jordfelsbrytare på 30mA. 63A-uttaget skyddat med 300mA jordfelsbrytare. SF 125 Kompakt effektbrytare som huvudbrytare/ säkring vilket ger en enkel återställning efter överbelastning. Tillgång till schukouttag för ex. värmeslinga. Alla uttag upp t.o.m. 32A skyddade med jordfelsbrytare på 30mA. 63A-uttaget skyddat med 300mA jordfelsbrytare. God servicevänlighet. Förstärkt dörr.

3 Uttagscentraler U 32AL Kapslingen på U 32AL är i aluminium för att hålla nere vikten. Den har dörrar på båda sidor, med uttagen på ena sidan, säkringar och jordfelsbrytare på andra. Detta ger många modulplatser på ett litet utrymme och du har möjlighet att anpassa centralen efter just dina behov. Centralen är lätt att hänga upp på vägg och väger endast 20 kg. U 63AL Med sin enkla utformning och sitt robusta chassi i aluminium är detta en central som kan anpassas och utformas enligt kundens önskemål. Med det goda utrymmet i centraldelen ger det möjlighet för val av många uttag i form av styrning och mätning. Endast insatsen byts ut och man bibehåller utformningen av skåpet. Vår laddstation U 63AL är ett exempel på detta. U 63AL - Laddstation En perfekt central för dig som är i behov av många schuckouttag för laddning av ex. batterimaskiner. Man slipper flera laddare runt om på byggarbetsplatsen, utan istället ha det i anslutning till transport på bygget. Är även ett bra alternativ vid marknadsdagar eller mässor, då möjligheten till att låsa uttagssidan och endast ha öppet på säkringssidan finns.

4 Containercentral - Containercentral för infälld montering Ingen anslutning som sticker ut, utanför containers väggar Inmatningen sitter på utsidan Intag och uttag sitter i samma enhet Servicevänlig, lossa fyra skruvar och du kommer åt allt Bodintagslåda - Robust plint som gör det enkelt och säkert att installera och underlättar vid byte av kablar Plinten är underhållsfri och vibrationstålig och risken för varmgång minimeras Locket skyddar in och uttag mot fukt Locket är monterat med endast två skruvar U 63S - Kompakt central för 63A. Lämplig för den mindre byggarbetsplatsen CEE uttagen är sidomonterade för att ta så liten plats som möjligt Bärhandtag Självstängande säkringslock Möjlighet finns att hängas på vägg UF 63S - Kompakt central 63A CEE uttagen är sidomonterade för att ta så liten plats som möjligt För väggmontage Bärhandtag Självstängande säkringslock FL21 fläns neråt U 32S - Kompakt central för 32A Lämplig för den mindre byggarbetsplatsen Bärhandtag Självstängande säkringslock Möjlighet finns att hängas på vägg CEE uttagen är sidomonterade för att ta så liten plats som möjligt

5 BCS - centraler BCS-systemet har sedan mer än tio år bildat svensk branchstandard för hur större byggcentraler utformas. System El-Björn BCS är den mest flexibla byggplatscentral du kan tänka dig. Alla moduler i centralen är av plug-in-utförande som snabbt kan monteras, bytas ut och servas i skåpets skensystem. Speciallösningar är inte längre något att skygga för. Passar inte standardskåpet dina behov så gör vi en anpassning med just de moduler du behöver. Med detta system kan du anpassa centralen till andra special- eller standardlösningar, när som helst. BCS-centralerna har mycket generösa inkopplingsutrymmen. Korrosionsskydd och kvalitet är samma som i övriga stan dardskåp. Skensystemet är byggt för 630A. Kan fås i större strömstyrkor som anpassning (1200A och 2400A). Kompletta centraler motsvarar kapslingsklass IP 44. Kortslutningshållfasthet i bestyckad central Icf= 50 ka. Konfigurera mera Flexibla centraler och lösningar kräver också flexibla och intelligenta kringsystem. Ett hjälpmedel som alltid finns lättillgängligt är konfigurationsverktyget på EL-Björns hemsida, BCS-konfiguratorn gör det enkelt att hålla anläggningen väldokumenterad.

6 Säkringslastfrånskiljare BCS/ Uttagsmodul BCS - som du själv kan konfigurera för ditt behov. Såhär gör du: Steg 4 - ta fram de moduler du valt från ditt förråd Steg 1 - det första steget är att definera vad du behöver. eller köp nya från El-Björn. Använd planritingar över din byggarbetsplats. Steg 5 - Installera enligt den utskrivna ritningen. Steg 2 - gå in på El-Björns hemsida och till BCSkonfiguratorn. Där väljer du de moduler och skåp du valt som är anpassat för ditt behov. Steg 3 - Skriv ut den valda konfigurationen. Steg 6 - Placera ritningen i platsfickan i elskåpet. Produktfördelar BCS Inskjutbara stödben för att stativen ej ska vara i vägen om man hänger upp centralen/skåpet på väggen. Självåterslutande kabelgenomföringar som håller vattnet borta. Stabilt skåpstativ kraftigt galvaniserat som skyddar mot yttre åverkan. Går att lyftas med gaffeltruck i både över och underkant. Skåpet är tillverkat i pulverlackerad förzinkad stålplåt. Skalbar inmatning möjliggör gradvis anpassning till arbetsplatsens behov av ström.

7 Elstolpar Alfa II elstolpe - används på såväl marinor som campingplatser. Alfa är robust och tillverkad i naturanordiserad aluminium som står emot havsvatten.eluttag från 16A 1-fas till 16A 3-fas. Beta elstolpe - för användare med ett flexibelt strömbehov. Kan fås med alla typer av eluttag från 16A 1-fas till 63A 3-fas. Med Beta får användare med större båtar och bruksbåtar en robust elstolpe som täcker behovet för strömförbrukning. Tillbehör Upphängningskrok - Patenterad upphängningskrok framtagen för att hänga upp förlängningssladdar och kablar på ett säkert och effektivt sätt. Minskar risken för att snubbla eller skada kablar som kan orsaka elektriska stötar eller utgöra brandrisk. Tillverkad i polyprolen för styrka och hållbarhet. 100% återvinningsbar Tål belasting på 10kg Väggfäste för upphängningskrok Kabelskydd - Kabelskydd för professionell användning som klarar tyngre fordon genom en hög belastningskapacitet. Grenuttag - El-Björns grenuttag är certifierade enligt standard IEC :2002 samt är S och CE märkta. Samtliga är tillverkade i termoplast som är slagtålig även i sträng kyla.

8 El-Björn AB Tel: , Fax: E-post: BM0004-SE

Kraft. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten.

Kraft. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. Kraft * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. El-Björnhuset El-Björn AB är ett företag i Bygg- och Elbranschen. Under

Läs mer

EN VÄRLDSNYHET VÄRLDEN VERKLIGEN BEHÖVER. Se sid.3-1 -

EN VÄRLDSNYHET VÄRLDEN VERKLIGEN BEHÖVER. Se sid.3-1 - EN VÄRLDSNYHET VÄRLDEN VERKLIGEN BEHÖVER Se sid.3-1 - EN VÄRLDSNYHET VÄRLDEN VERKLIGEN BEHÖVER Spara pengar och miljö. I mer än 55 år har El-Björn satt standarden för en trygg och säker byggarbetsplats.

Läs mer

Industri. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrerar sig och produkten.

Industri. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrerar sig och produkten. Industri * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrerar sig och produkten. IP klassning för Elprodukter (Skydd mot damm och vatten.) För att visa

Läs mer

SnabbGuide Sparar tid och Kraft

SnabbGuide Sparar tid och Kraft SnabbGuide Sparar tid och Kraft - 1 - El-Björn erbjuder 5-års Garanti Vi ger 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida www.elbjorn.com och registrerar sig och produkten.

Läs mer

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten.

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. Marina produkter * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. El-Björn AB El-Björn AB är Nordens ledande producent av elstolpar

Läs mer

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten.

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. Marina produkter * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. El-Björn AB El-Björn AB är Nordens ledande producent av elstolpar

Läs mer

2015-1. SnabbGuide Sparar tid och Kraft - 1 -

2015-1. SnabbGuide Sparar tid och Kraft - 1 - 2015-1 SnabbGuide Sparar tid och Kraft - 1 - -2- El-Bjornhuset Kraft U Uttagscentraler I n 63A Matas med CEE-intag för skarvkabel. Flera uttag för stickproppar. Uttagscentraler E24 671 11 U 16Mini//42-1

Läs mer

ELSTOLPE KAJCENTRAL. Alfa & Beta. Omega. Kraft Ljus Klimat

ELSTOLPE KAJCENTRAL. Alfa & Beta. Omega. Kraft Ljus Klimat ELSTOLPE Alfa & Beta KAJCENTRAL Omega Kraft Ljus Klimat El-Björn AB Med över 50 års erfarenhet inom tillfällig el är El-Björn den ledande tillverkaren/leverantören av elcentraler och utrustning för tillfälliga

Läs mer

2013 SnabbGuide Sparar tid och Kraft

2013 SnabbGuide Sparar tid och Kraft 2013 SnabbGuide ft d och Kra Sparar ti -1- El-Björn erbjuder 5-års Garanti Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida www.elbjorn.com och registrerar sig och

Läs mer

Bygg och underhall. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrerar sig och produkten.

Bygg och underhall. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrerar sig och produkten. Bygg och underhall * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrerar sig och produkten. IP klassning för Elprodukter (Skydd mot damm och vatten.)

Läs mer

Industri. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrerar sig och produkten.

Industri. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrerar sig och produkten. Industri * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrerar sig och produkten. IP klassning för Elprodukter (Skydd mot damm och vatten.) För att visa

Läs mer

El och bredbandslösningar. inomhus, utomhus och på bygget

El och bredbandslösningar. inomhus, utomhus och på bygget El och bredbandslösningar inomhus, utomhus och på bygget Centraler och Normsystem Stitec har ett brett sortiment av fastighetscentraler. Produkterna finns från skyddsklass IP20 till IP66, från små kapslingar

Läs mer

SnabbGuide Sparar tid och Kraft Se sid.3-1 -

SnabbGuide Sparar tid och Kraft Se sid.3-1 - SnabbGuideKraft d och Sparar ti Se sid.3-1- El-Björn erbjuder kostnadsfritt 5-års Garanti Nu ger vi fackmannen 5 års kostnadsfri garanti vid köp av nya produkter genom att fackmannen enkelt går in på vår

Läs mer

de bästa förutsättningarna att leverera optimala lösningar på våra kunders behov och önskemål.

de bästa förutsättningarna att leverera optimala lösningar på våra kunders behov och önskemål. Vår filosofi bygger på att vara nära våra kunder. Med insikt om kundens arbete och vardag får vi de bästa förutsättningarna att leverera optimala lösningar på våra kunders behov och önskemål. Elbjörn levererar

Läs mer

Elväska 16A Elväska 32A Undercentral med intag Undercentral med plint Undercentral Fördelning/ undercentral

Elväska 16A Elväska 32A Undercentral med intag Undercentral med plint Undercentral Fördelning/ undercentral Produktkatalog 2019 Satema är specialister på att förse byggarbetsplatser och företag med tillfällig el. Vårt erbjudande omfattas av produkter, rådgivning och teknisk support. Allt som behövs för att du

Läs mer

BOJ-belysning. Bländfri arbetsplatsbelysning

BOJ-belysning. Bländfri arbetsplatsbelysning * Nu ger vi fackmannen 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att fackmannen enkelt går in på vår hemsida och registrerar sig och produkten. BOJ-belysning Bländfri arbetsplatsbelysning BOJ arbetsplatsbelysning

Läs mer

UNI. Kvalitet Effektivitet Engagemang Trygghet. www.gerdins.com

UNI. Kvalitet Effektivitet Engagemang Trygghet. www.gerdins.com UNI Gerdins Components Västerås AB tillhör familjeägda Gerdins Group. Våra ledord är Kvalitet, Effektivitet, Engagemang och Trygghet. Det gäller i såväl kundkontakter och organisation som i produktion

Läs mer

G-BOX och ÖVRIGA UTTAGSBOXAR

G-BOX och ÖVRIGA UTTAGSBOXAR Utdrag ur broschyren Anslutningsdon ANSLUTNINGSDON G-BOX och ÖVRIGA UTTAGSBOXAR Kundapassad G-box på 48 timmar GAROs uttagsboxar är praktiska och erbjuder ett säkert skydd av ansluten utrustning. De är

Läs mer

BYGG-EL. 962442 38W 2350 lm 7319979624425 6

BYGG-EL. 962442 38W 2350 lm 7319979624425 6 BYGG-EL SORTILOG BYGG-EL 1x Arbetsbelysning 38W Slagtålig och kraftig design lämpad för byggarbetsplatser och verkstäder. Med 1,8 m oljebeständig gummikabel H07RN-F. 1 eluttag på baksidan. 230V~50Hz. Godkänd

Läs mer

OKERO SID - standarddimmern för fast installation

OKERO SID - standarddimmern för fast installation OKERO SID - standarddimmern för fast installation OKERO AB Box 1057, 430 90 ÖCKERÖ Besöksadress: Långsand 4, Öckerö Tel 031-96 24 08 Fax 031-96 99 19 info@okero.se, www.okero.se Innehållsförteckning Om

Läs mer

Ljus. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten.

Ljus. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. Ljus * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. BOJ arbetsplatsbelysning med lågenergi BOJ är en arbetsbelysning som är konstruerad

Läs mer

EL- & BELYSNINGS- STOLPAR FÖR MARINOR 13/03

EL- & BELYSNINGS- STOLPAR FÖR MARINOR 13/03 EL- & BELYSNINGS- STOLPAR FÖR MARINOR K-M 13/03 MARINSTOLPE GMS KOSTER Baserat på många års erfarenhet har GARO AB utvecklat en ny familj av el- och belysningsstolpar avsedda för småbåtshamnar och marinor.

Läs mer

= PUR. = GUL klass 6 koppar. d 1. 3 l

= PUR. = GUL klass 6 koppar. d 1. 3 l PROFFS KA MP ANJ r ecembe d 1 3 l l i t t p gäller from 17se 103021 10M 32A 5G6 Motorkabel Extraförstärkt. Med don tillverkat i oljeresistent och stryktåligt polyamid. Patenterad dragavlastning. Lämplig

Läs mer

ARCA väggskåp NYA. Högpresterande polykarbonat skåp. Skydd i krävande miljöer

ARCA väggskåp NYA. Högpresterande polykarbonat skåp. Skydd i krävande miljöer ARCA väggskåp NYA Högpresterande polykarbonat skåp Skydd i krävande miljöer Nya Fibox ARCA Fibox ARCA korrosionsfria väggskåp för extremt tuffa och krävande miljöer Högklassig polykarbonat konstruktion

Läs mer

SnabbGuide Sparar tid och Kraft - 1 -

SnabbGuide Sparar tid och Kraft - 1 - 2016 SnabbGuide Sparar tid och Kraft - 1 - -2- El-Bjornhuset U - Uttagscentraler I n 63A Matas med CEE-intag för skarvkabel. Flera uttag för stickproppar. Kraft E24 671 11 U 16Mini//42-1 EN SEFI E24 671

Läs mer

CHARGE AMPS. Charge Amps står stadigt på flera ben: mekatronik, innovativ design, användarvänlighet och en djup förstående för marknaden.

CHARGE AMPS. Charge Amps står stadigt på flera ben: mekatronik, innovativ design, användarvänlighet och en djup förstående för marknaden. CHARGE AMPS Vi är ett svenskt innovativt green-tech bolag som brinner för att göra elbilsladdning enklare, smartare och trendigare. Charge Amps grundades 2012 och vi laddar idag bilar i 30 länder runt

Läs mer

Produktfakta Modul Kombi, IEC från ABB

Produktfakta Modul Kombi, IEC från ABB Produktfakta, IEC 60309-2 från ABB Innehåll Allmän beskrivning... 3, Sköljtätt utförande Plast, 10/16 16 A, Frontbilder, Enlinjescheman... 4, Sköljtätt utförande Plast, 10/16-32 A, Frontbilder, Enlinjescheman...

Läs mer

within e3 produkter SNABBGUIDE

within e3 produkter SNABBGUIDE within e3 produkter SNABBGUIDE Fördelar e3: Visualisera: Elförbrukningen redovisad i grafer och diagram. Utmärkt underlag för planering och effektivisering. Styra: Minimera elförbrukningen genom att styra

Läs mer

Miljöbilder & Fakta. Elstolpar T4 & T6. TallyKey A/S Fabriksvej 14 DK-7600 Struer Tlf Fax

Miljöbilder & Fakta. Elstolpar T4 & T6. TallyKey A/S Fabriksvej 14 DK-7600 Struer Tlf Fax Miljöbilder & Fakta Elstolpar T4 & T6 T4 T4-stolpe T4 är den enkla, tidlösa och användarvänliga uttagsstolpen för el och vatten till en camping, marina och hamn. T4-stolpen är en komplett lösning för

Läs mer

Ljus. * Nu ger vi 3 alternatvit 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och

Ljus. * Nu ger vi 3 alternatvit 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och Ljus * Nu ger vi 3 alternatvit 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och t Nyhe 20W 100lm/W BOJ arbetsplatsbelysning med LED EBL Boj 48/20 och

Läs mer

LÄTTMETALLKAPSLADE APPARATER

LÄTTMETALLKAPSLADE APPARATER D LÄTTMETALLKAPSLADE APPARATER 02/09 LÄTTMETALLKAPSLADE APPARATER D 0/04 1 LÄTTMETALLKAPSLADE APPARATER Innehållsförteckning Sida Allmän beskrivning... 2 Gruppcentraler... Säkringslådor... 5 Brytare...

Läs mer

BYGGARBETSLAMPA LED 48 & 230V

BYGGARBETSLAMPA LED 48 & 230V BYGGARBETSLAMPA LED 48 & 230V BALL Byggarbetslampa LED 48 och 230V Nyutvecklad byggarbetslampa med högkvalitativ LEDteknik och extrem energieffektivitet 120 lm/w, 35000h L70. Lampan finns i 230V och 48

Läs mer

Sugtransformator motverkar vagabonderande ström och dess magnetfält.

Sugtransformator motverkar vagabonderande ström och dess magnetfält. Sugtransformator motverkar vagabonderande ström och dess magnetfält. Vallentuna 2013-02-05 Alla hus både nya och gamla har med några få undantag, endast elmatning med 4-ledare s.k. TN-C system. Äldre hus

Läs mer

Markmätarskåp. Snabbaste installationen med Ensto Markmätarskåp.

Markmätarskåp. Snabbaste installationen med Ensto Markmätarskåp. Snabbaste installationen med Ensto. för framtiden Den nya mätarskåpslösningen Den nya mätarskåpslösningen innebär många fördelar för abonnenten som slipper ha skåpet i sin husfasad samtidigt som mätarskåpet

Läs mer

ERBJUDANDEN FRÅN SVERIGE! NOVEMBER DECEMBER PAKETPRIS 1.499:-

ERBJUDANDEN FRÅN SVERIGE! NOVEMBER DECEMBER PAKETPRIS 1.499:- NOVEMBER DECEMBER 2013 ERBJUDANDEN FRÅN SVERIGE! PAKETPRIS 1.499:- MILWAUKEE BORR/ SKRUVDRAGARE 12V C12 DD-32C Kraftfull smidig 12V maskin från Milwaukee på hela 38Nm. Med LED-lampa och indikator som visar

Läs mer

Ljus. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten.

Ljus. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. Ljus * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. BOJ arbetsplatsbelysning med lågenergi BOJ är en arbetsbelysning som är konstruerad

Läs mer

MAGNUM 2.0 är en ny generation strålkastare. En flexibel lågviktare med stora möjligheter. Energibesparande LED GO! dioder ihop med ett slagtåligt

MAGNUM 2.0 är en ny generation strålkastare. En flexibel lågviktare med stora möjligheter. Energibesparande LED GO! dioder ihop med ett slagtåligt MAGNUM LED 2.0 MAGNUM 2.0 är en ny generation strålkastare. En flexibel lågviktare med stora möjligheter. Energibesparande LED GO! dioder ihop med ett slagtåligt hölje av polypropulenblandning belyser

Läs mer

SPARK. Bilkontakt Typ 1. PIN-kod. Väggkontakt typ Schuko CEE7/7 16A. 7,5/10 m 6/10/16 A 100-240 VAC. 1,6 kg -30 /+40.

SPARK. Bilkontakt Typ 1. PIN-kod. Väggkontakt typ Schuko CEE7/7 16A. 7,5/10 m 6/10/16 A 100-240 VAC. 1,6 kg -30 /+40. Användarmanual SPARK 1 Laddhandtagets delar 2 Starta och stoppa laddning 3 PIN-kod 4 Säkerhetsföreskrifter 5 Vanliga frågor och svar 7 Återvinning 7 Kontaktinformation 7 SPARK Vi på Charge Amps är övertygade

Läs mer

MANUAL LADDSTOLPE LS3

MANUAL LADDSTOLPE LS3 Sida 1 A Väggmonterad B Nergrävd med plastfundament C Med bottenplatta bultad i betong D Nergrävd med jordankare Se sid 5 Se sid 8 Se sid 8 Se sid 11 665/965/1095 1300 1316 1300 Golv/ marknivå Sida 2 204

Läs mer

Strömförsörjning. DC-UPS Mini

Strömförsörjning. DC-UPS Mini Strömförsörjning DC-UPS Mini Avbrottsfri strömförsörjning med inbyggt nätaggregat på 2 A tillsammans med MINI- BAT/24/DC 0,8 AH eller 1,3 AH. Särskilt kompakt och lättanvänd. 121015_121015:1 Nya MINI-DC-UPS/24

Läs mer

Impressivo och Jussi För utanpåliggande installation

Impressivo och Jussi För utanpåliggande installation Impressivo och Jussi För utanpåliggande installation Effektiv installation oavsett om du bygger nytt, renoverar eller utför tilläggs arbeten. Produktserierna Impres sivo och Jussi finns för väggeller hörnmontage.

Läs mer

DCU / DCUS KAPSLINGSSYSTEM. KAPSLINGSSYSTEM - Katalog 9. Utomhus- teknikskåp. Sidorna 12-15 i katalogen

DCU / DCUS KAPSLINGSSYSTEM. KAPSLINGSSYSTEM - Katalog 9. Utomhus- teknikskåp. Sidorna 12-15 i katalogen KAPSLINGSSYSTEM - Katalog 9 KAPSLINGSSYSTEM Sidorna 12-15 i katalogen DCU / DCUS Utomhus- teknikskåp Box 18 - SE-841 21 Ånge Telefon: +46 (0)690 76 30 00 Telefax: +46 (0)690 76 30 01 E-post: info@elkapsling.se

Läs mer

NX Combi givare. Installation och användarmanual Svensk

NX Combi givare. Installation och användarmanual Svensk NX Combi givare Installation och användarmanual Sea Data Set 1 1 Sea Data Set 1 Edition: April 2007 2 Sea Data Set 1 1 Registrera produkten... 3 2 Installation... 3 2.1 Installation av Akterspegelsgivaren...

Läs mer

2010-04-05 SE. för nöd och lust E L E K T R I S K F Ö R B R Ä N N I N G S T O A L E T T

2010-04-05 SE. för nöd och lust E L E K T R I S K F Ö R B R Ä N N I N G S T O A L E T T 2010-04-05 SE för nöd och lust E L E K T R I S K F Ö R B R Ä N N I N G S T O A L E T T Ditt bästa val av toalett! Toamoa är en elektrisk förbränningstoalett som är framtagen specifikt för Dig som har fritidshus

Läs mer

SmartCharge VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE

SmartCharge VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE 4A och 8A enkel - trygg - användarvänlig är en intelligent laddare som gör det enkelt och tryggt att ladda batterierna - antingen det är båten, bilen, gräsklipparen eller

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

ARBETSLAMPOR NOVA. Nätdrivna

ARBETSLAMPOR NOVA. Nätdrivna ARBETSLAMPOR NOVA Nätdrivna Scangrip Area Lite CO är en 360 rundstrålande arbetsbelysning som ger dig stora användningsområden och många tillfällen att använda då den både är kraftfull med sina 4000 Lumen,

Läs mer

1. Beskrivning av ingående komponenter

1. Beskrivning av ingående komponenter C External 1/9 Installationsmanual för G-CTRL STYRSYSTEM Det här dokumentet beskriver hur G-CTRL styrsystem ska installeras. Manualen är generell och kan därmed användas oavsett om systemet ska användas

Läs mer

Strömdistribution & Elcentraler, Kablar, Kontakter & Multidon, samt backlineström,

Strömdistribution & Elcentraler, Kablar, Kontakter & Multidon, samt backlineström, Strömdistribution & Elcentraler, Kablar, Kontakter & Multidon, samt backlineström, Elcentraler 19, 16A PDU01-16A 19 Elcentral / strömdistribution Anpassad för t.ex: Line array, Backline-ström, monitorsystem,

Läs mer

AC-laddare för elfordon För hemmet och för privata och offentliga parkeringsplatser

AC-laddare för elfordon För hemmet och för privata och offentliga parkeringsplatser AC-laddare för elfordon För hemmet och för privata och offentliga parkeringsplatser Laddstationer för hemmet Bra val för daglig och långvarig parkering Väggmonterade laddstationer på 3,7 kw effekt är särskilt

Läs mer

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 TECHNI STAGE den lätta, robusta och flexibla scenen. Begreppet att utföra snabba och säkra montage, är TECHNI STAGE den perfekta lösningen där du skapar alla dina teatrala

Läs mer

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMLIG LAST LÖSNINGEN FÖR ICK-US,VANS OCH ERSONBILAR Som professionell användare ställer du säkert höga krav på effektivitet under din arbetsdag och ofta ingår

Läs mer

VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE. Nu kan alla ladda batteriet själv

VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE. Nu kan alla ladda batteriet själv VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE Nu kan alla ladda batteriet själv är den enklaste vägen till ett fulladdat batteri. Fäst klämmorna på batteriet, sätt i kontakten i väggen och tryck på knappen. Resten

Läs mer

El- och mediacentraler Framtidssäkra kapslingar för bostäder och kommersiella fastigheter

El- och mediacentraler Framtidssäkra kapslingar för bostäder och kommersiella fastigheter El- och mediacentraler Framtidssäkra kapslingar för bostäder och kommersiella fastigheter 2 En ny produktgeneration är här El- och mediacentraler El- och mediacentraler En ny produktgeneration är här Ny

Läs mer

TF 15 HV E87 264 08 TF 15 HV. Bruksanvisning. Komplett med luftfördelarhuv.

TF 15 HV E87 264 08 TF 15 HV. Bruksanvisning. Komplett med luftfördelarhuv. Bruksanvisning TF 15 HV Art nr: E87 264 08 Komplett med luftfördelarhuv. För maximal säkerhet v.g. läs säkerhetsinstruktionerna som medföljer varje maskin. Innan ni börjar använda maskinen v.g. läs bruksanvisningen.

Läs mer

Värmefläkt Tiger Robust värmefläkt för portabelt bruk i tuffa miljöer

Värmefläkt Tiger Robust värmefläkt för portabelt bruk i tuffa miljöer 0 kw Elvärme 9 modeller Värmefläkt Tiger Robust värmefläkt för portabelt bruk i tuffa miljöer Användningsområden Tiger är en serie tåliga och kompakta värmefläktar för proffs med höga krav. Värmefläkt

Läs mer

Byggbelysning. Armaturer för krävande miljöer!

Byggbelysning. Armaturer för krävande miljöer! Byggbelysning Armaturer för krävande miljöer! Vi på Stitec Harald Stigefelt VD / Produktuveckling +46 (0) 371 565 001 harald@stitec.se Anders Hamrén Marknads & Försäljningschef +46 (0) 708 233 757 anders.hamren@stitec.se

Läs mer

APXT adapterplattor för Kabeldon IP-system Säker, snabb och enkel installation

APXT adapterplattor för Kabeldon IP-system Säker, snabb och enkel installation Produktinformation APXT adapterplattor för Kabeldon IP-system Säker, snabb och enkel installation Kabeldon IP-system består av ett unikt, beröringsskyddat skensystem som kombineras med ett brett sortiment

Läs mer

Kundanpassade ställverk. Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation.

Kundanpassade ställverk. Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation. Kundanpassade ställverk Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation. Vi på Eldon sätter alltid kunden i centrum och gör allt vi kan för att leverera en optimal skåp- och ställverkslösning

Läs mer

HEXI. Mer kablage på sid. 9 7-314-01 7-314-02. 7-314-03 Som 7-314-02 men med. 7-134-01 Piska för 6 kretsar 7-134-02. 7-134-03 Som 7-134-02 men med

HEXI. Mer kablage på sid. 9 7-314-01 7-314-02. 7-314-03 Som 7-314-02 men med. 7-134-01 Piska för 6 kretsar 7-134-02. 7-134-03 Som 7-134-02 men med HEXI 7-314-01 In: 6 st. Sladdställ 3x1,5 mm² med schuko, 2,5 meter Ut: 1 st. Harting 24 pol. Hona 7-134-01 In: 6 st. Sladdställ 3x1,5 mm² med schuko, 2,5 meter Ut: 1 st. Socapex hona 70650 In: 6 st. Sladdställ

Läs mer

mediacentraler Kombinerade och separata här finns allt! www.eldon.se

mediacentraler Kombinerade och separata här finns allt! www.eldon.se mediacentraler Kombinerade och separata här finns allt! MED Kombinerbar mediacentral för regelavstånd c/c 450 mm RAL9010, IP40 (infälld i vägg) MSU003IT ITS180 MRJxxxx MSU006IT Tillbehör Monterad MED1140

Läs mer

LIGHTLINE ENTRÉTAK. Stilren o modern design. Sluttande. Funktionell design med dolda infästningar. Välvt. Flexibel och kombinationsvänlig.

LIGHTLINE ENTRÉTAK. Stilren o modern design. Sluttande. Funktionell design med dolda infästningar. Välvt. Flexibel och kombinationsvänlig. LIGHTLINE ENTRÉTAK SIDA Sluttande Funktionell design med dolda infästningar 2 Välvt Flexibel och kombinationsvänlig 3 Sadel Tidlösa och robusta informationstavlor 4 XL Tidlösa och robusta entrétak 5 Modul

Läs mer

Lågspänningsställverk. En kameleont för tuffa miljöer Klarar 690 V och 7300 A

Lågspänningsställverk. En kameleont för tuffa miljöer Klarar 690 V och 7300 A Lågspänningsställverk En kameleont för tuffa miljöer Klarar 690 V och 7300 A Okken är franska. Egentligen stavas det aucun, men eftersom det här ställverket ändrar sig efter miljön, blir det Okken i Sverige.

Läs mer

ELGUIDE. för hantverkaren

ELGUIDE. för hantverkaren ELGUIDE för hantverkaren INNEHÅLLSFÖRTECKNING AVSNITT SIDA IP-klassning 3 Kabelguide 4 Fakta om ljus 6 Pictogram 8 Produktguide 9 Anteckningar 16 2 www.barebo.com ELGUIDE för hantverkaren IP-KLASSNING

Läs mer

Elektriska kammarugnar

Elektriska kammarugnar Elektriska kammarugnar S r Innehåll Kammarugnar i serie KE-L upp till 1280 C 6 7 Kammarugnar i serie KE-N upp till 1300 C 8 9 Kammarugnar i serie KE-S upp till 1320 C 10 11 Kammarugnar i serie KE-S+ upp

Läs mer

Piazza II. Robust väggmonterad armatur i kapslingsklass IP65

Piazza II. Robust väggmonterad armatur i kapslingsklass IP65 Piazza II Robust väggmonterad armatur i kapslingsklass IP65 Typiska användningsområden: Allmänna områden Parkeringsplatser Gångtunnlar Gångvägar Affärsområden Hotell Bostäder Industriområden Fabriker Garage

Läs mer

Thermocassette HP. Thermocassette HP. Diskret värmestrålare för infälld eller utanpåliggande montering. Produktfakta

Thermocassette HP. Thermocassette HP. Diskret värmestrålare för infälld eller utanpåliggande montering. Produktfakta Thermocassette Thermocassette Diskret värmestrålare för infälld eller utanpåliggande montering 2 modeller 3 300 600 W Användningsområden Thermocassette är avsedd för diskret uppvärmning i kontor, badrum,

Läs mer

VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE

VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE -nu kan alla ladda batteriet 4A, 6A, 8A, 10A SmartCharge SmartCharge enkel - säker - användarvänlig SmartCharge är en intelligent laddare som gör batteriladdningen enkel

Läs mer

Thermocassette Diskret värmestrålare för infälld eller utanpåliggande montering

Thermocassette Diskret värmestrålare för infälld eller utanpåliggande montering Thermocassette 300 600 W Elvärme 4 modeller Thermocassette Diskret värmestrålare för infälld eller utanpåliggande montering Användningsområden Thermocassette är avsedd för diskret uppvärmning i kontor,

Läs mer

Fibox Enclosing innovations

Fibox Enclosing innovations Programöversikt 5.0 Fibox Enclosing innovations Modern elektronik, elektriska komponenter och system är slutresultatet av innovativ design och produktutveckling. Utan detta, har väldigt lite av den service,

Läs mer

På svenska. Modulärt LS-ställverk och centralkapslingssystem för märkström 25-3150 A

På svenska. Modulärt LS-ställverk och centralkapslingssystem för märkström 25-3150 A På svenska Modulärt LS-ställverk och centralkapslingssystem för märkström 25-3150 A Fördelar Marknadens mest mångsidiga lämpar sig som konstruktion för både ställverk, centralkapsling och apparatskåp modulärt

Läs mer

Skensystem med tillbehör, 400 A 1600 A Beröringsskyddade skenor (IP2X)

Skensystem med tillbehör, 400 A 1600 A Beröringsskyddade skenor (IP2X) Skensystem med tillbehör, 400 A 1600 A Beröringsskyddade skenor (IPX) KSFS 40-473 400 A. KSFS 1083-1016 1000 A. KSFS 640 A-698 A 630 A. Angiven märkström avser maximala strömmen i någon del av skenan.

Läs mer

4/ Kabeldon lågspänningsfördelningar Förmonterade serviscentraler

4/ Kabeldon lågspänningsfördelningar Förmonterade serviscentraler /1 2015 Kabeldon lågspänningsfördelningar Förmonterade serviscentraler Innehållsförteckning Förmonterade fördelningscentraler Förmonterade fördelningscentraler /1 Förmonterade belysningscentraler GBC /3

Läs mer

Tillfällig el. Att arbeta med en professionell elförsörjning kräver mer än att veta skillnaden mellan plus och minus. www.satema.

Tillfällig el. Att arbeta med en professionell elförsörjning kräver mer än att veta skillnaden mellan plus och minus. www.satema. Tillfällig el Att arbeta med en professionell elförsörjning kräver mer än att veta skillnaden mellan plus och minus www.satema.se OSLO MOELV SMÅLANDSSTENAR SATEMA har produkter för dig som skall sörja

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer

Design och funktion möts

Design och funktion möts Design och funktion möts tel 08-920985 fax 08-920006 www.elitab.se ELIT Point bordsbox ELIT Point Ø 80 mm bordsbox Ett nytt grepp för bordsboxar byt ut kabelgenomföringen till en komplett bordsbox. ELIT

Läs mer

LR500. Luftrenare. Bruksanvisning

LR500. Luftrenare. Bruksanvisning Bruksanvisning Luftrenare LR500 * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. INLEDNING Luftrenaren LR500 är en personlig luftrenare

Läs mer

Gobius 1- överfyllnadsskydd för septiktankar

Gobius 1- överfyllnadsskydd för septiktankar Dokumentrevision 1.0, januari 2011 Gobius 1- överfyllnadsskydd för septiktankar Installationsanvisning Börja här 1. Kontrollera att alla delar finns med i förpackningen. (1 sensor, 1 panel, 1 kontrollenhet

Läs mer

Powerware 3105 UPS Användarhandbok

Powerware 3105 UPS Användarhandbok Powerware 3105 UPS 2005 Eaton Corporation Innehållet i denna handbok är skyddat enligt upphovsrättslagen och får varken helt eller delvis kopieras utan uttrycklig tillåtelse av utgivaren. Stor noggrannhet

Läs mer

NYA. Fritidshus toaletter. Art nr. 1095

NYA. Fritidshus toaletter. Art nr. 1095 NYA Fritidshus toaletter Art nr. 1095 Förbränningstoalett 26.495 SEK Toamoa Förbränning Art nr 1002-02 Svensktillverkad Hygienisk Avloppsfri Två förbränningsprogram Säker Lätt installerad Toamoa är en

Läs mer

ANSLUTNINGSDON 10/06

ANSLUTNINGSDON 10/06 F 10/06 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sida PRO BASIC MED SKRUV Stickpropp... 5 Skarvuttag... 14 Uttag... 21 Intag... 48 PRO QUICK UTAN SKRUV... 61 Stickpropp... 62 Skarvuttag... 64 Uttag... 66 Intag... 72 PRO SOLID

Läs mer

NOVIPRO BYGG-EL FöR PROFEssIONELLa användare

NOVIPRO BYGG-EL FöR PROFEssIONELLa användare NOVIPRO BYGG-EL För professionella användare Gummikabel Gummikabel av högsta kvalitet (H07RN-F) för utomhusbruk. Kabeln har greppvänlig stickpropp och klarar temperaturer ner till minus 25 grader. För

Läs mer

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 SE Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 SE Guldmann GH1 Q, GH1 F Taklyftarna GH1 Taklyft för långsiktig vård Taklyftsystemet GH1 är konstruerat för att uppfylla alla vardagliga lyftbehov både i hem- och vårdmiljöer. Den kräver väldigt lite utrymme, och

Läs mer

Nya. Fritidshus toaletter. Art nr. 1095

Nya. Fritidshus toaletter. Art nr. 1095 Nya Fritidshus toaletter Art nr. 1095 Förbränningstoalett 26.495 SEK Toamoa Förbränning Art nr 1002-02 Svensktillverkad Hygienisk Avloppsfri Två förbränningsprogram Säker Lätt installerad Toamoa är en

Läs mer

RACKSKÅP FÖR INSTALLATION

RACKSKÅP FÖR INSTALLATION RACKSKÅP FÖR INSTALLATION Installationsrackskåp 445 djup Lättmonterade och stabila rackskåp i svart (grått fi nns som tillval) förberedda för de smarta avlastningsvinklarna. Racken levereras med justerbara

Läs mer

SMISSLINE TP Touch proof system Säkerhet under spänning

SMISSLINE TP Touch proof system Säkerhet under spänning SMISSLINE TP Touch proof system Säkerhet under spänning Ström bakom galler Världens säkraste plug-in system Liten orsak, stor effekt: SMISSLINE TP är världens första plugin system som möjliggör in- och

Läs mer

ELKO Kapslat. Pålitliga produkter för tuffa miljöer

ELKO Kapslat. Pålitliga produkter för tuffa miljöer Pålitliga produkter för tuffa miljöer ELKO Kapslat För krävande miljöer med högre fuktighet, våtrum, badrum och utomhus är användning av robusta och säkra produkter avgörande vid en pålitlig installation.

Läs mer

I samklang med de yttre förutsättningarna. Ifö Servisskåp

I samklang med de yttre förutsättningarna. Ifö Servisskåp I samklang med de yttre förutsättningarna Ifö Servisskåp ett med naturen Slitstyrka, korrosionsbeständighet och driftsäkerhet. Motståndskraft mot väder, vind och annan åverkan. Praktiskt taget obegränsad

Läs mer

Industri. Vinkelbart MODUL LINJÄR

Industri. Vinkelbart MODUL LINJÄR Industri 1:1 Industri Vi på Westal har i mer än 60år tillverkat armaturer för tuffa miljöer, som kräver höga kapslingsklasser och tåliga komponenter. Vi är medvetna om att bl.a. den svenska västkustens

Läs mer

Energibesparande uttagscentraler för olika användningsområden

Energibesparande uttagscentraler för olika användningsområden Energibesparande uttagscentraler för olika användningsområden Uttagscentraler med olika typer av mätning och styrning som bidrar till en bättre miljö och lägre kostnader. Användarvänliga produkter för

Läs mer

CGC100. Installationsmanual

CGC100. Installationsmanual CGC MANUAL CGC100 Installationsmanual Dokumentid: Pd_IM_0006, Utgåva A.1 Chargestorm AB, Sverige www.chargestorm.se Sida 1 (7) Garanti Chargestorms garanti-åtagande för effektvakt-familjen CGC är giltigt

Läs mer

Marina 2009. Design Kvalité Miljö Säkerhet

Marina 2009. Design Kvalité Miljö Säkerhet Produktkatalog Marina 2009 Design Kvalité Miljö Säkerhet Marina 2009 Design Kvalité Miljö Säkerhet Om företaget Vi vill vara marknadsledande när det gäller design, kvalité, miljö och säkerhet. Vi ser framåt

Läs mer

Fibox DIGI AL Uttagscentral installations- och bruksanvisning

Fibox DIGI AL Uttagscentral installations- och bruksanvisning Fibox DIGI AL Uttagscentral installations- och bruksanvisning OBS! Läs igenom denna installations- och bruksanvisning noggrant innan installationen inleds. Installationen och användningen ska i övrigt

Läs mer

Skapa en komplett och fungerande arbetsplats.

Skapa en komplett och fungerande arbetsplats. Skapa en komplett och fungerande arbetsplats. Tänk lite längre. Du kryper in under bordet där kablarna har trasslat ihop sig. Sladdarna hänger som lianer från din dator där den står på golvet och bara

Läs mer

Aluminium och rostfritt stål ger maximal design, hållfasthet och säkerhet. Boxar i rostfritt stål. Utformad för kontorslokaler och offentlig miljö

Aluminium och rostfritt stål ger maximal design, hållfasthet och säkerhet. Boxar i rostfritt stål. Utformad för kontorslokaler och offentlig miljö BOXAR I REN DESIGN Boxar i rostfritt stål Utformad för kontorslokaler och offentlig miljö Butiker och köpcentra Sjukhus Flygplatser Museer Bibliotek Klassrum och undervisningslokaler Aluminium och rostfritt

Läs mer

Belysningsmaster framtagna för och

Belysningsmaster framtagna för och Belysningsmaster framtagna för och med användaren General 7M Kapten 5M Säker Enkel Smidig Belysningsmast 7 meter med fäste för 3 st strålkastare. Teleskop konstruktion tillverkad i aluminium. Utfällbara

Läs mer

Användningsbroschyr. Wilo-lösningar för distribution av släckningsvatten. Brandsläckningssystem för byggnadstekniska installationer.

Användningsbroschyr. Wilo-lösningar för distribution av släckningsvatten. Brandsläckningssystem för byggnadstekniska installationer. Användningsbroschyr Wilo-lösningar för distribution av släckningsvatten. Brandsläckningssystem för byggnadstekniska installationer. 0000002449.indd 1 18.11.2015 10:04:34 02 Löftet Wilo Pioneering for You.

Läs mer

CHARGE AMPS. Charge Amps står stadigt på flera ben: mekatronik, innovativ design, användarvänlighet och en djup förstående för marknaden.

CHARGE AMPS. Charge Amps står stadigt på flera ben: mekatronik, innovativ design, användarvänlighet och en djup förstående för marknaden. CHARGE AMPS Vi är ett svenskt innovativt green-tech bolag som brinner för att göra elbilsladdning enklare, smartare och trendigare. Charge Amps grundades 2012 och vi laddar idag bilar i 30 länder runt

Läs mer

OICE stålplåt. OICP aluminium SASL SASM. Tillbehör. Tillbehör Generella. light system. medium system. OICE Tillbehör. OICP Tillbehör IP 55

OICE stålplåt. OICP aluminium SASL SASM. Tillbehör. Tillbehör Generella. light system. medium system. OICE Tillbehör. OICP Tillbehör IP 55 194 BÄRARMAR NYHET! OICE stålplåt IP 55 H: 300-500 B: 300-600 D: 155-210 196 OICP aluminium IP 65 H: 309-495 B: 395-542 D: 200 198 SASL 200 light system NYHET! SASM 206 medium system Tillbehör OICE Tillbehör

Läs mer

BRUKSANVISNING Axialfläkt AX3000

BRUKSANVISNING Axialfläkt AX3000 BRUKSANVISNING Axialfläkt AX3000 Corroventa Avfuktning AB 2019.02 1 (8) Innehållsförteckning Bruksanvisning AX3000... 3 Avsedd användning... 3 Tillverkningsdirektiv... 3 Säkerhetsinformation... 4 Leveranskontroll...

Läs mer