ALOE VERA en växt som återställer snabbare än andra

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ALOE VERA en växt som återställer snabbare än andra"

Transkript

1

2 ALOE VERA en växt som återställer snabbare än andra Aloe Veran är en av de allra mäktigaste växterna när det handlar om örtkosmetik den har antiseptiska egenskaper, återställer vävnader och underlättar koagulation. Dessutom lindrar den inflammationer och allergi samt har en sammandragande effekt. Alla etapper av bearbetningen kontrolleras och följer Europeiska unionens bästa jordbrukspraxis från den ekologiska plockningen och bearbetningen av råvaran till den slutliga förpackningen och märkningen. Detta är en grundläggande indikator på att produkternas kvalitet kontrolleras, i huvudsak produktens naturliga och dermatologiska egenskaper. Vi värdesätter naturen och eftersträvar ekologisk odling. Allt detta gör vi för att ni genom våra produkter ska kunna njuta av de fantastiska regenererande egenskaper som Aloe Veran har.

3 Varför Aloe Vera från just Kanarieöarna? Det unika klimatet och den porösa, vulkaniska jordmånen gör att Lanzarote är en ideal plats för att odla de läkande och regenererande egenskaper som Aloe Veran har.

4 Process för framställning av ALOE VERA tillbaka till början odling av växten packning och märkning skörd (efter 4 år) kvalitetskontroll transport till fabriken kall stabilisering sortering och rengöring filtrering av produkten klippning av toppen tillsättning av konserveringsmedel och enzymer skalning och malning

5 Process för framställning av ALOE VERA Aloe Vera odlas och skörden samlas försiktigt in. Varje blad sköljs med vatten, borstas och pressas för att garantera att de är helt rena och desinficerade.

6 Process för framställning av ALOE VERA Alla blad skärs uppifrån och ner så att man kan samla upp pulpan (bladmassan används som gödsel på plantagen). En maskin finfördelar den fuktiga pulpan och den ofiltrerade saft som uppstår går igenom ett kylsystem. Till den ofiltrerade saften tillsätts först antioxidanter och sedan enzymer, som bidrar till en effektiv filtrering. Aloe Vera-juicen filtreras och får en konsistens som är lämplig för användning.

7 Process för framställning av ALOE VERA Kall stabilisering av Aloe Vera-juicen i det här skedet tillsätts de sista konserveringsämnena och antioxidanterna. Kvalitetskontroll: två prover tas av juicen genom det första kontrolleras ph-värdet och densiteten, medan det andra skickas till ett annat laboratorium för noggranna mikrobiologiska kontroller.

8 ALOE VERA i världen USA 3 % Kanarieöarna 1 % Kina 9 % Mexiko 46 % Dominikanska republiken 15 % Indien 1 % Thailand 6 % Malaysia 1 %

9 Varför Aloe Vera från just Kanarieöarna? Största delen av Aloe Vera-varumärkena på marknaden (inklusive den kanariska marknaden, hur paradoxalt det än låter), innehåller Aloe Vera från Mexiko eller Nordamerika. Det behöver inte vara något fel med det, men denna Aloe Vera framställs genom en process där den koncentreras till pulver (så kallad lyofilisering). Pulvret är enklare (och billigare) att transportera, men till följd av denna process går växtens bästa egenskaper förlorade. Aloe Vera från Kanarieöarna går till skillnad från Aloe Vera från andra regioner inte igenom en lyofiliseringsprocess (pulvriseringsprocess). Aloe Verans naturliga egenskaper bibehålls mycket bättre i den färska juicen. På vår plantage används en ekologisk och naturlig odlingsmetod. Detta innebär att ytan inte behandlas med kemikalier eller konstgjord gödsel och pesticider.

10 Vem är denna nya serie av produkter med ALOE VERA till för? På marknaden finns mängder av Aloe Vera-kosmetika, men vi har märkt att det inte finns ett enda varumärke som använder sig av Aloe Vera av utmärkt kvalitet. På så sätt föddes ALOE EXCELLENCE: Innehåller färsk och ekologisk Aloe Vera från Kanarieöarna. Varumärket känneteckas av hög kvalitet på både formula och design. Utstuderad sammansättning som baserar sig på Aloe Vera, berikad med ingredienser som aktiverar och kompletterar Aloe Veran. I enlighet med konsumentkraven innehåller krämen inte parabener och testas inte på djur. Säljs i förpackningar av hög kvalitet.

11 Återställande SCHAMPO Professionell, högklassig formula, rekommenderas för dagligt bruk i alla typer av hår. Vitaminer ger håret liv och en skinande finish. De utmärkta regenererande egenskaper som Aloe Vera från Kanarieöarna har bidrar till att återställa fukten i håret efter en längre exponering för solen. Dessutom innehåller Aloe Vera-schampot följande aktiva ämnen: Keratin: Viktigt för att skydda den inre strukturen, samtidigt som det gör håret glansigare och stärker färgen. Sammansättning av vitaminerna А, С och Е: Antioxidant som skyddar mot fria radikaler, bildar ett skyddande lager.

12 Uppfriskande duschgel Dusch- och badgel för hela familjen. Rengör huden noggrant och skyddar huden effektivt tack vare de fantastiska egenskaper som Aloe Vera från Kanarieöarna har. Torkar inte ut huden och förändrar inte dess phvärde, utan huden hålls mjuk. Rosextraktet innehåller rikligt med essentiella fettsyror och har fantastiska regenererande och fuktgivande egenskaper. Dessutom innehåller Aloe Vera-duschgelen följande aktiva ämnen: Mosqueta rosenolja: Återställer och ger näring åt huden, omfördelar pigment samt förebygger och rättar till den fotokemiska nedbrytningen. Utöver effekterna på de yttre hudlagren aktiverar oljan också celler i de inre lagren genom fibroblastaktivering (celler som producerar collagen och elastin, som gör huden spänstig och elastisk).

13 Fuktgivande kroppslotion Kroppsemulsion som ger fukt på djupet. Aloe Verans utmärkta regenererande egenskaper bidrar till att återställa fukten i huden efter att den utsatts för sol. Dess ultrakoncentrerade formula fuktar och stärker huden. Tack vare sin speciella formula är den lätt att applicera och absorberas snabbt av huden. Aromatisk och stimulerande verkan för kropp och själ. Dessutom innehåller Aloe Vera-lotionen följande aktiva ämnen: Citrusextrakt aromaterapi: Aromaterapi bidrar till att sänka stressnivån. Citrusextrakten hjälper oss att återställa vår energi och harmoni, de skapar balans på psykisk och andlig nivå. Citrus hjälper dig att att frigöra dig från emotionell stress och bidrar till ett större inre lugn och välbefinnande. Det här ger dig kraft och styrka i livet.

14 Biologisk Aloe Vera-gel Den naturliga, organiska Aloe Veran är berikad med 100 % naturliga ingredienser från växtens pulpa (den inre delen av bladen, så kallade gelékristaller), som innehåller 18 aminosyror, vitaminer, mineraler och enzymer. Tack vare att den innehåller tyrosinas minskar den uppkomsten av fläckar på huden. Aloe Verans fantastiska egenskaper bidrar till att återställa fukten i huden. Dessutom innehåller den biologiska Aloe Vera-gelen följande aktiva ämnen: B-vitamin: B-vitamin främjar syrekoncentrationen och är optimal för att få ordning på hudens fuktbalans. Den bidrar till att öka collagenproduktionen och underlättar förökningen av fibroblaster (återställer hudens celler). Gelen förbättrar hudens återfuktning, avfjällning och elasticitet samt fuktar huden effektivt.

15 Intensivt hårbalsam Optimalt balsam för dagligt bruk i alla typer av hår. Formulan, berikad med Aloe Vera från Kanarieöarna och pantenol (provitamin В5), ger fukt på djupet och gör håret glansigt och friskt. Dessutom innehåller Aloe Vera-balsamet följande aktiva ämnen: Pantenol (provitamin В5): Täcker och reparerar skadade delar av håret och gör håret glansigt under en längre tid. Vitamin В5 är en naturlig beståndsdel i ett friskt hår. Den gör håret mer elastiskt, ger det fukt och gör att det är lättare att hantera.

16 Formande anticellulitgel En svalkande gel som intensivt motverkar celluliter. Formulan, berikad med L-Karnitin, Aloe Vera från Kanarieöarna, koffein och stickmyrten, stimulerar mikrocirkulationen i huden och hjälper den att göra sig av med fett. Detta ger dig en bättre figur samtidigt som huden långsamt blir spänstigare. Dessutom innehåller Aloe Vera-gelen följande aktiva ämnen: L-Karnitin: Dess viktigaste naturliga funktion i människokroppen är att ta upp energi för kroppen. Eftersom L-Karnitin sätter fart på och transporterar fett för att skapa energi hjälper det kroppen att göra sig av med fett. Koffein: Har en förmåga att driva ut giftämnen och snabbar upp ämnesomsättningen, vilket gör att det är en viktig del i kampen mot celluliterna. Extrakt av Ruscus aculeatus: Har urindrivande, rensande, antiinflammatoriska, lugnande och bindande egenskaper.

17 Skyddande kräm för händer och naglar Fuktgivande och närande kräm som ger en långvarig effekt. Lätt konsistens och absorberas snabbt. Formulan är berikad med vitaminer och Aloe Vera från Kanarieöarna. Håller händerna mjuka och skyddar dem från yttre skador. Dessutom innehåller Aloe Vera-krämen följande aktiva ämnen: Glycerin: Fuktgivande, hydroaktiva egenskaper. Allantoin: Organisk förening som bidrar till ett snabbt återställande av vävnaderna. Vax som skyddar huden: Bildar ett tunt lager på huden och skyddar den från kyla, vind och yttre förhållanden som kan skada huden. Sammansättning av vitaminerna А, С och Е: Antioxidant som skyddar från fria radikaler och som har epiteliska egenskaper.

18 RÄDDANDE svalkande gel Svalkande gel som stimulerar och snabbt tillför fukt. Innehåller 100 % Aloe Vera från Kanarieöarna, mentol och inslag av hästfibbla, som stimulerar mikrocirkulationen. Har en tonande effekt och ger snabb lindring. Dessutom innehåller Aloe Vera-krämen följande aktiva ämnen: Mentol: Bedövande effekt som i huvudsak används för att lindra muskelsmärtor. Hästfibbla: Stimulerar effektivt regenereringen vid blåmärken genom att stimulera blodcirkulationen.

19 Fuktgivande fotkräm Vårdande fotkräm med fuktgivande och uppmjukande egenskaper tack vare Hydrovance (produkt med naturlig karbamid). Formulan är berikad med olja av vindruvskärnor och 100 % Aloe Vera från Kanarieöarna optimalt för att mjuka upp huden. Dessutom innehåller Aloe Vera-krämen följande aktiva ämnen: Hydrovance (Hidroxiethyl Urea): Optimalt för att bibehålla hudens fuktighet och elasticitet. Förbättrar avsevärt hudens mottaglighet utan att klibba. Vax som skyddar huden: Bildar ett tunt lager på huden och skyddar den från kyla, vind och yttre förhållanden som kan skada huden. Sammansättning av vitaminerna А, С och Е: Antioxidant som skyddar från fria radikaler och som har epiteliska egenskaper.

20 Skyddande krämdeodorant Krämdeodorant för dagligt bruk som lätt absorberas. Deodoranten är berikad med 100 % Aloe Vera från Kanarieöarna och garanterar ett säkert skydd för alla hudtyper. Lugnande och effektiv för både kvinnor och män. Dessutom innehåller Aloe Vera-krämen följande aktiva ämnen: Glycerin: Fuktgivande, hydroaktiva egenskaper. Lugnar och hjälper huden att hålla sina egenskaper (bland annat fukten) i en optimal balans.

21 Universalt skönhetsserum Återfuktar huden och tillför den intensiv näring så att huden blir elastisk, skinande och smidig. Tack vare arganoljans starka antioxidantiska egenskaper återställer, stärker och skyddar det näringsrika serumet huden från yttre faktorer. Den uppiggande formulan som är berikad med 100 % Aloe Vera från Kanarieöarna slätar tydligt ut ojämnheter i huden och skyddar huden från fria radikaler, vilket bidrar till att huden ser frisk ut. Dessutom innehåller Aloe Vera-krämen följande aktiva ämnen: Arganolja: Ser till att organismen får de grundläggande essentiella fettsyror som organismen inte kan producera på egen hand utan måste få från en yttre källa (via kosten eller kosmetika). Livsviktiga närande ämnen som bidrar till fysiologiska och biokemiska processer kring cellernas regeneration. Därför spelar de en viktig roll genom att släta ut rynkor och göra huden smidig.

22 Ögongel dag och natt Gel för huden runt ögonen som tillför omedelbar fukt och ger huden glans. De mörka ringarna under ögonen minskar betydligt och huden får en jämnare färg. Gelen innehåller 100 % Aloe Vera från Kanarieöarna och olivbladsextrakt som stimulerar aktiveringen av cellerna och har en stärkande effekt. Skyddar huden från att åldras i förtid på grund av stress, föroreningar eller ekologiska stimuli. Dessutom innehåller Aloe Vera-gelen följande aktiva ämnen: Olivbladsextrakt: En av de mest kraftfulla växterna med stärkande effekter och en exceptionell förmåga att tillföra fukt och förstärka. Den höga koncentrationen av antioxidanter gör att extraktet är utmärkt för att motverka åldrande. Har också antiseptiska, renande och lugnande effekter.

23 Fuktgivande dagkräm Lätt och icke-fet kräm som skyddar huden mot UVstrålning (SPF 8). Absorberas snabbt och tillför snabbt uppfriskande fukt och slätar ut huden. Formulan är berikad med 100 % Aloe Vera från Kanarieöarna och termiskt vatten med lugnande och regenererande effekter. Dessutom innehåller Aloe Vera-krämen följande aktiva ämnen: Termiskt vatten: Termiskt vatten filtreras genom uråldrig berggrund och berikas med mineraler i sådana proportioner som inte kan uppnås i ett laboratorium. Motverkar inflammationer (utvidgade kärl och rodnader) samt olika dermatologiska sjukdomar. Har en förmåga att rätta till avvikelser i hudens syra-basbalans som uppstått till exempel på grund av föroreningar. Återställer rätt рнvärde, som kommit i obalans till följd av för frekvent tvättande. Allantoin: Organisk förening som bidrar till ett snabbt återställande av vävnaderna.

24 Närande nattkräm Krämen tillför mycket fukt vilket stärker huden och hjälper den att återhämta sig från daglig stress. Innehåller 100 % Aloe Vera från Kanarieöarna och orkidéextrakt, som ökar regenereringen av celler. Genom sin höga antioxidantiska aktivitet bidrar den till att jämna ut pigment i huden. Gör huden vacker och skinande, ger garanterad komfortkänsla. Dessutom innehåller Aloe Vera-krämen följande aktiva ämnen: Orkidéextrakt: Orkidén är en av de allra tåligaste blommorna (färska blommor håller i flera månader) och tack vare sina antioxidantiska egenskaper passar den utmärkt för att motverka hudens åldrande. Extraktet stimulerar regenereringen av celler i överhuden och reglerar pigmentmekanismen. Orkidé kan användas på alla hudtyper utan att effekten ändras: den hindrar att det uppstår fläckar och förändringar i huden. Den innehåller mineraler såsom kalk, magnesium, zink, järn och koppar som ger huden näring och ett optimalt utseende.

25 7EFFECTS 7 effekter-krämen har regenererande, fuktande och återställande effekter. En fuktgivande kräm med antioxidantiska egenskaper som gör huden elastisk och minskar rynkor och linjer i ansiktet. Solskyddsfaktor 15. Formulan är berikad med 100 % Aloe Vera från Kanarieöarna och collagen, som gör huden spänstig. Den lätta konsitensen ger en behaglig känsla hela dagen. Dessutom innehåller Aloe Vera-krämen följande aktiva ämnen: Vindruvskärnextrakt: Olja från vindruvskärnor har många egenskaper som gynnar vår hud den är en intensiv antioxidant som är antibakteriell och antiinflammatorisk. Oljan hjälper huden att bevara sitt friska utseende och fördröjer åldringsprocessen. B-vitamin: B-vitamin främjar koncentrationen av syre och är optimal för att få ordning på hudens fuktbalans. Den bidrar till att öka collagenproduktionen och underlättar förökningen av fibroblaster (återställer hudens celler). Gelen förbättrar hudens återfuktning, avfjällning och elasticitet samt fuktar huden effektivt.

26 Anti-age kräm dag och natt Intensivt skydd mot hudens åldrande. Det uppstår minimalt med djupa rynkor och linjer. Innehåller 100 % Aloe Vera från Kanarieöarna och extrakt av bidrottninggelé som genast gör huden tätare och mjukare. Hållbar fuktgivande och svalkande effekt. Dessutom innehåller Aloe Vera-krämen följande aktiva ämnen: Extrakt av bidrottninggelé: Antioxidant som förbättrar vävnadernas ämnesomsättning. Återställer vävnaderna. Fördröjer epitelcellernas åldrande. Tillför huden fukt och gör den elastisk. Antiseptisk. Allantoin: Organisk förening som bidrar till ett snabbt återställande av vävnaderna.

27 Återställande kollektion

28 Återställande kräm ALOE VERA Fuktgivande och återställande kräm för ansiktet och kroppen. Lämplig för dagligt bruk. Aloe Excellence har utarbetat en produkt som har intensivt återställande egenskaper, en angenämt krämig konsistens och en karaktäristisk doft. Enligt många experter är Aloe Vera från Kanarieöarna den bästa i världen tack vare att öarnas väder och fuktighet är optimala för att odla växten.

29 Återställande kräm ALOE VERA Mosqueta rosenolja Fuktgivande och återställande kräm för ansiktet och kroppen. Lämplig för dagligt bruk. Rosenoljan anses vara ett av de ämnen som bäst återställer huden. Den minskar och förebygger uppkomsten av rynkor, bristningar, solbränna, fläckar och ärr. Oljan verkar som en naturlig fuktgivande faktor och förebygger vätskeförlust genom huden. Passar också utmärkt för känslig hud.

30 Återställande kräm ALOE VERA SHEASMÖR Fuktgivande och återställande kräm för ansiktet och kroppen. Lämplig för dagligt bruk. Sheasmör mjukar upp och fuktar huden samt ger huden i ansiktet bättre färg. Det innehåller mycket näring och lämpar sig särskilt för torr hud. Dessutom har det antiinflammatoriska egenskaper. Innehåller sojasmör och Е-vitamin som förbättrar hudens skydd mot solens farliga verkningar.

31 Fuktgivande kräm ALOE VERA OLIVOLJA Fuktgivande och återställande kräm för ansiktet och kroppen. Lämplig för dagligt bruk. Olivoljan skyddar cellerna mot fria radikaler, som bidrar till åldringsprocessen. Oljan har en hög koncentration av Е-vitamin, som är en stark antioxidant och återställer huden. Både olivolja och rosenolja har en uppmjukande effekt och förebygger effektivt vätskeförlust genom huden. Därför är de lämpliga för att tillföra fukt till såväl normal som kombinerad hy.

32 Återställande kräm ALOE VERA Fuktgivande och återställande kräm för ansiktet och kroppen. Lämplig för dagligt bruk. Aloe Excellence har utarbetat en produkt som har intensivt återställande egenskaper, en angenämt krämig konsistens och en karaktäristisk doft. Enligt många experter är Aloe Vera från Kanarieöarna den bästa i världen tack vare att öarnas väder och fuktighet är optimala för att odla växten.

33 Återställande kräm ALOE VERA Mosqueta rosenolja Fuktgivande och återställande kräm för ansiktet och kroppen. Lämplig för dagligt bruk. Rosenoljan anses vara ett av de ämnen som bäst återställer huden. Den minskar och förebygger uppkomsten av rynkor, bristningar, solbränna, fläckar och ärr. Oljan verkar som en naturlig fuktgivande faktor och förebygger vätskeförlust genom huden. Passar också utmärkt för känslig hud.

34 Återställande kräm ALOE VERA SHEASMÖR Fuktgivande och återställande kräm för ansiktet och kroppen. Lämplig för dagligt bruk. Sheasmör mjukar upp och fuktar huden samt ger huden i ansiktet bättre färg. Det innehåller mycket näring och lämpar sig särskilt för torr hud. Dessutom har det antiinflammatoriska egenskaper. Innehåller sojasmör och Е-vitamin som förbättrar hudens skydd mot solens farliga verkningar.

35 Fuktgivande kräm ALOE VERA OLIVOLJA Fuktgivande och återställande kräm för ansiktet och kroppen. Lämplig för dagligt bruk. Olivoljan skyddar cellerna mot fria radikaler, som bidrar till åldringsprocessen. Oljan har en hög koncentration av Е-vitamin, som är en stark antioxidant och återställer huden. Både olivolja och rosenolja har en uppmjukande effekt och förebygger effektivt vätskeförlust genom huden. Därför passar de för att tillföra fukt till både normal hy och blandhy.

36 Solskydd ALOE VERA LIP CARE Hjälper till att skydda huden mot UVA- och UVBstrålar. Används som solskyddskräm för läpparna. Skyddar mot sol och kyla. Tillför mycket fukt och näring och verkar under en lång tid. Det finns fyra alternativ: Aloe Vera, Aloe Vera och Mosqueta rosenolja, Aloe Vera och sheasmör, Aloe Vera och olivolja. Aloe Vera återställer naturligt hudens celler den fuktar och skyddar huden från yttre påverkan. ALOE VERA LIP CARE SPF 20 ALOE VERA LIP CARE MOSQUETA ROSE SPF 10 ALOE VERA LIP CARE KARITÉ BUTTER SPF 10 ALOE VERA LIP CARE WITH OLIVE OIL

37 Glycerin ALOE VERA TVÅL 100 % naturlig tvål utan starka tillsatsämnen som är skadliga för huden. Passar för både normal och känslig hud. Det finns fyra alternativ: Aloe Vera, Aloe Vera och Mosqueta rosenolja, Aloe Vera och sheasmör, Aloe Vera och olivolja.

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE Produkter för kropp och ansikte Kronans Extra Care Kroppstvål, pris: 49 kr för 350 ml En mild och skonsamt rengörande tvål med hudvänligt ph-värde för torr och känslig hud.

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt laboratorium.

Läs mer

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Produktöversikten är indelad efter respektive hudtyp/användningsområde. Samma produkt kan passa för fler hudtyper, varför den kan förekomma på

Läs mer

d år sv ropp Hud & K

d år sv ropp Hud & K 34-001 34-002 34-003 34-007 34-004 34-006 34-005 34-008 15-600 15-601 15-604 15-606 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 >> www.vadeco.se 23 NORMAL

Läs mer

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se Hud & Kroppsvård \\ Hud & Kroppsvård JUL 15-650 15-651 15-652 JUL 15-606 15-600 15-601 15-604 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 www.vadeco.se

Läs mer

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd SOLUTION BY VICTUS Solution by Victus är en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy APOLOSOPHY MAKEUP ANSIKTE Apolosophy Foundation Foundation med lätt konsistens som ger ett naturligt, halvmatt resultat. Ger näring åt huden och har fettreglerande egenskaper som

Läs mer

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY Rapsodine Hudvård Naturlig skönhet på naturens villkor! Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. Det är härligt att få känna

Läs mer

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt!

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! Art. 103/104 All Purpose Cream normal/torr hud Verkar mjukgörande, binder fuktigheten ihuden och stärker vävnaden.

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen och Robin Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE w w w. g a i a s v e r i g e. s e PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP NONIQUE har skapat en helt naturlig serie produkter för kvinnor. Serien består av ekologiska kropps

Läs mer

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER exceptional skin food COCOA SHEA& ROSEHIP SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.se 100% ekologiska ingredienser exceptional skin food Varje Zoya Goes Pretty produkt innehåller högst två ingredienser Vi

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S Schhh Cetaphil har länge varit en skönhetshemlighet i Hollywood. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy Apolosophy makeup Ansikte Apolosophy Foundation Foundation som ger näring åt huden och motverkar blankhet. Anpassar sig efter hudens rörelser vilket motverkar ansamlingar av produkten

Läs mer

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten.

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten. milk närande mjukgörande rengöringsmjölk En effektiv och mild rengöring av orenheter, makeup och rester från föroreningar. Ger en mjuk och återställd hud. Innehåller antioxidanter och ger ett avancerat

Läs mer

from dream to reality

from dream to reality from dream to reality Easy Care Dream En återuppbyggande skönhetskur för håret. Synbart resultat redan efter första behandlingen. DREAM POST- SHAMPOO MILT RENGÖRANDE SCHAMPO UTAN SLS. Vårdande schampo

Läs mer

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå NONIQUE Naturlig och läkande hudvård från topp till tå Betydelsen av namnet Står för den vintergröna växten noni som är hjärtat i våra produkter Betyder + eller och Noni från Panama - odlingarnas paradis

Läs mer

Aktiva ingredienser: Climbazole Piroctone olamine Skifferolja Salicylsyra Hydrocolor komplex Rosmarin Kitosan

Aktiva ingredienser: Climbazole Piroctone olamine Skifferolja Salicylsyra Hydrocolor komplex Rosmarin Kitosan System 4 Therapeutic Hair Spa är en bred parfymfri serie av effektiva terapeutiska produkter för olika hårbottenbesvär. Noggrant utvalda aktiva ingredienser hjälper till att eliminera mjäll, minska klåda

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS Schhh Cetaphil har varit en skönhetshemlighet i Hollywood i 60 år. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE www.gaiasverige.se Ax & Lin PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP GAIA har skapat en unik serie fantastiska produkter för kvinnor. En enkel, okomplicerad och effektiv

Läs mer

VARFÖR VÄLJA EQ ANTI AGE COLLAGEN. EQ Anti Age. kollagen- Premium

VARFÖR VÄLJA EQ ANTI AGE COLLAGEN. EQ Anti Age. kollagen- Premium 2/24 VARFÖR VÄLJA EQ ANTI AGE COLLAGEN 3/24 01 Naturligt kollagen från fisk Låg molekylvikt Berikat med Matcha grönt te, havtorn och vitaminer EQ Anti Age Collagen Premium Utan smaktillsatser eller sötningsmedel

Läs mer

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE Antioxidant blandning av frukt och örter En kliniskt bevisad antioxidantblandning som skyddar och reparerar tecken på åldrad hud samt bidrar till ett ungdomligare utseende.

Läs mer

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INTENSIVE SPA - ANSIKTSVÅRD 2 Mineral Cleansing Milk Mineralrik rengöringsmjölk med tillsatser av plantextrakt och naturliga oljor. Rengör effektivt men skonsamt och

Läs mer

FÄRG. Oljebaserad färg med exklusiva eteriska oljor

FÄRG. Oljebaserad färg med exklusiva eteriska oljor FÄRG Oljebaserad färg med exklusiva eteriska oljor Oljebaserad färgning Varför ska jag välja detta system? Oljebaserat färgningssystem för professionellt bruk utan ammoniak, behagligt parfymerad; Nickel-

Läs mer

FÄRG. Oljebaserad färg med exklusiva eteriska oljor

FÄRG. Oljebaserad färg med exklusiva eteriska oljor FÄRG Oljebaserad färg med exklusiva eteriska oljor Oljebaserad färgning Filosofin Varför ska jag välja Ett etiskt val Oljebaserat färgningssystem för professionellt bruk utan ammoniak, behagligt parfymerad;

Läs mer

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande.

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande. Caring ml Produkt Beskrivning Aktiva ingredienser Grupp 00 00 00 00 00 50 00 Colour care Skyddande Colour care Skyddande Volume Djuprengörande Protein Reparerande Reparerande Fuktgivande Hair Pack Fuktgivande

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och

Läs mer

TEKNOLOGIN. Består av 2 aktiva nyckelingredienser. KOMBU EXTRAKT: boostar hudens energi och syreupptagningsförmåga

TEKNOLOGIN. Består av 2 aktiva nyckelingredienser. KOMBU EXTRAKT: boostar hudens energi och syreupptagningsförmåga JANUARI 2014 INNERGY TM - en exklusiv teknologi för en idealisk hud CARITA har skapat de första serumen som aktiverar hudens energi. Hudens livscykel påverkas dagligen av externa attacker och interna störningar

Läs mer

Prislista Dermaceutic

Prislista Dermaceutic Prislista Dermaceutic Tri Vita C30 Extra koncentrerat serum med 30% C-vitaminMotverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor, bristande spänst och ojämn hudton. Råd vid använding: Applicera på ansikte och

Läs mer

Active Collagen 2 STÄRKER OCH FÖRYNGRAR HUDEN

Active Collagen 2 STÄRKER OCH FÖRYNGRAR HUDEN ACTIVE COLLAGEN 2 1 Active Collagen 2 STÄRKER OCH FÖRYNGRAR HUDEN Slätar ut fina linjer och rynkor och ökar hudens elasticitet Ökar fuktighetsnivån i huden Tillför vitalitet, styrka och flexibilitet Stimulerar

Läs mer

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment PRESSMEDDELANDE 27 MAJ 2010 Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment Hösten 2010 relanserar Weleda hela sitt befintliga ansiktssortiment och passar samtidigt på att lansera en helt ny serie rengöringsprodukter.

Läs mer

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Förmodlgen det mest eleganta sättet att uppnå synbart vackrare hy. Det revolutionerande SQOOM konceptet kombinerar ultraljud med jontofores i en stilfull och

Läs mer

VRID TILLBAKA KLOCKAN

VRID TILLBAKA KLOCKAN VRID TILLBAKA KLOCKAN EUROPE SWE FRISK HUD ÄR VACKER HUD Alla föds med mjuk och elastisk hud. Dina celler är nyckeln till din naturliga hälsa och skönhet. Hudceller hos yngre personer återskapas hela

Läs mer

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö?

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö? Produktbroschyr Vad är Hempz Body Care? Hempz Body Care är lyxiga och skönt kroppsvårdande produkter som doftar ljuvligt. Alla Hempz Body Care produkter innehåller 100% naturlig hampafröolja, en av naturens

Läs mer

Djurvård till hund och katt för alla tillfällen

Djurvård till hund och katt för alla tillfällen Djurvård till hund och katt för alla tillfällen NÄR HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE KÄNNS EXTRA BRA Frontline har över 22 års erfarenhet av hälsa och välbefinnade hos hundar och katter. Den nya djursvårdserien

Läs mer

Fem känslosamma doftkombinationer som stöttar dig under din dag och hjälper dig att hitta tillbaka till dig själv.

Fem känslosamma doftkombinationer som stöttar dig under din dag och hjälper dig att hitta tillbaka till dig själv. LIFE ELIXIRS är serien som är framtagen för ett liv i rörelse. När det finns ett behov av mindfulness, men inte tid. När välmående eftersträvas men stress dominerar. Oavsett om du vill lugna sinnet, harmonisera

Läs mer

ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM

ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM CORRECTIVES ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum är ett unikt mineralberikat tvåfas serum. Laddad med kalcium som stärker upp huden och groblad extrakt som har volymgivande

Läs mer

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk.

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk. Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Assimilation är nyckeln till effektiv hudvård Växternas kraft upphör

Läs mer

Ekologisk, vegansk hårvård från NONIQUE.

Ekologisk, vegansk hårvård från NONIQUE. Ekologisk, vegansk hårvård från NONIQUE www.gaiasverige.se EXKLUSIV HÅRVÅRD FRÅN NONIQUE! TA STEGET OCH BYT TILL EKOLOGISK HÅRVÅRD Ett sunt och vackert hår börjar med en frisk och sund hårbotten. I hårbotten

Läs mer

Naturligt för kropp & hälsa

Naturligt för kropp & hälsa Naturligt för kropp & hälsa Naturliga produkter för kroppens välbefinnande Våra örter handplockas på det rena och mineralrika Island. Inga maskiner används, för att undvika föroreningar. Endast de växter

Läs mer

PRESENTS. Dyk ner i Nikkens marina värld

PRESENTS. Dyk ner i Nikkens marina värld PRESENTS Dyk ner i Nikkens marina värld Utforska naturens hemliga gåva till din hud Livet började i de mineralrika haven Tång en av de äldsta livsformerna En skattkammare full av ingredienser för frisk

Läs mer

stoppa dig OIL CONTROL

stoppa dig OIL CONTROL AKNE FÅR ALDRIG stoppa dig OIL CONTROL Har du finnar eller akne? Då är du inte ensam. Oftast börjar det i puberteten vilket kan vara en känslig tid för många. Vid 15-18 års ålder brukar aknen vara som

Läs mer

Hälsa alla välkomna. Då startar vi.

Hälsa alla välkomna. Då startar vi. Hudvårdstimme Hudvårdstimme Hälsa alla välkomna Hej och välkomna, presentera dig själv och säg att ni idag bjuder på en örtdryck med koncentrat från kinesiskt grönt te samt örter. Den innehåller mycket

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT www.gaiasverige.se Ax & Lin GAIA:S HISTORIA Hudvårdsserien skapades av mamma Michelle vars son föddes med känslig hud och utvecklade eksem redan vid 8 veckors ålder. De provade

Läs mer

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING.

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. COFFEEBERRY * NATURECEUTICALS NATURE S MOST POTENT ANTI-AGING BOTANICAL PRIORI - the Anti-Aging Authority UPPTÄCK VETENSKAPEN BAKOM HUDENS FÖRVANDLING

Läs mer

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE K E V I N. M U R PHY T R E AT M E N T S använder det bästa från naturen och tekniken med hudvårdsingredienser. Våra produkter verkar på molekylärnivå och vårt mål är att

Läs mer

Skönhet kommer inifrån... IIZI FORMULA

Skönhet kommer inifrån... IIZI FORMULA Skönhet kommer inifrån... IIZI FORMULA henneiizi Varför behöver man kosttillskott? Det går naturligtvis att få i sig alla ämnen som man behöver genom kosten, men studier har visat att det är få som faktiskt

Läs mer

HEMPZ BODY GUIDE. Hudvård berikad med 100% naturlig hampafröolja

HEMPZ BODY GUIDE. Hudvård berikad med 100% naturlig hampafröolja HEMPZ BODY GUIDE Hudvård berikad med 100% naturlig hampafröolja Hempz Body Care är sköna och lyxigt kroppsvårdande produkter som doftar ljuvligt. Alla produkter är berikade med 100% ren naturlig hampafröolja

Läs mer

Kampanjpaket! Hållbar vänskap! VÄN Sweden, Box 177, JÖNKÖPING Tel: +46 (0) ,

Kampanjpaket! Hållbar vänskap! VÄN Sweden, Box 177, JÖNKÖPING Tel: +46 (0) , Hållbar vänskap! Miljövänlig Hudvänlig Dryg och ekonomisk Attraktiv design Svensktillverkad med kvaliet och miljö i fokus VÄN är en ny serie svensktillverkade, skonsamma och miljöanpassade hygienoch rengöringsprodukter

Läs mer

Naturligt för kropp & hälsa

Naturligt för kropp & hälsa Naturligt för kropp & hälsa Naturliga produkter för kroppens välbefinnande Våra örter handplockas på det rena och mineralrika Island. Inga maskiner används, för att undvika föroreningar. Endast de växter

Läs mer

VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD

VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD PATIENTGUIDE DR. OBAGI Forskare, innovatör, vetenskapsman och hudläkare. Dr. Obagi är en av de främsta experterna inom hudförbättring. Under mitten av 1980-talet utvecklade han

Läs mer

Neutraliserar dålig lukt utan att lämna fläckar. Kapslar effektivt in doftmolekyler och bakterier, långtidsverkande.

Neutraliserar dålig lukt utan att lämna fläckar. Kapslar effektivt in doftmolekyler och bakterier, långtidsverkande. Neutraliserar dålig lukt utan att lämna fläckar. Kapslar effektivt in doftmolekyler och bakterier, långtidsverkande. Kan användas direkt i luften eller på doftkällan. Fungerar utmärkt på kläder, toaletter,

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM www.gaiasverige.se Ax & Lin NYCKELARGUMENT Skapade med enbart rena naturliga och ekologiska ingredienser. Sammansatt av ingredienser som kan hjälpa i kampen mot

Läs mer

AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG

AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG Har du finnar eller akne? Då är du inte ensam. Oftast börjar det i puberteten vilket kan vara en känslig tid för många. Vid 15 18-års ålder brukar aknen vara som värst för att

Läs mer

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering SWE_TGG Shave Guide V2.indd 1 9/9/2011 10:53:49 AM TheGentryGroomingCo introducerar TheEssentialsRange TheGentryGroomingCo öppnade sin första salong 2005 och

Läs mer

Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig!

Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig! Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig! Efter flera års forskning lanserar Weleda nu en innovativ och ekologisk hårvårdsserie med sex produkter som baseras på

Läs mer

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT Kliniska hudvårdsbehandlingar med dermatologiska resultat Vill du också ha snabba, synliga och bestående resultat? Dr Dennis Gross

Läs mer

PRESSKLIPP Januari 2010

PRESSKLIPP Januari 2010 PRESSKLIPP Januari 2010 Femina nr2 2010 Iris Intensive Treatment Masque får huden i balans tack vare en vårdande mix av eteriska oljor, extrakt från gurka och björk samt olja från mandel och jojoba. Ca

Läs mer

KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011

KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011 KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011 KAMPANJ nagellack Upptäck REQ:s nagellack! Köp ett komplett ställ med nagellack 7 ml 48 x 3 och få 24 st valfria nagellack 15 ml för salongsbruk utan debitering. Innehåller:

Läs mer

Vitaminer A, B, B1, B2, B6, B12, C, E, Mineraler. magnesium, mangan, zink, koppar, krom, kalcium, natrium, kalium och järn, Aminosyror

Vitaminer A, B, B1, B2, B6, B12, C, E, Mineraler. magnesium, mangan, zink, koppar, krom, kalcium, natrium, kalium och järn, Aminosyror Forskning visar att Aloe veran: Innehåller minst 75 näringsämnen: därav Vitaminer A, B, B1, B2, B6, B12, C, E, Mineraler magnesium, mangan, zink, koppar, krom, kalcium, natrium, kalium och järn, Aminosyror

Läs mer

HEMPZ BODY GUIDE. Hudvård berikad med 100% naturlig hampafröolja

HEMPZ BODY GUIDE. Hudvård berikad med 100% naturlig hampafröolja HEMPZ BODY GUIDE Hudvård berikad med 100% naturlig hampafröolja Hempz Body Care är sköna och lyxigt kroppsvårdande produkter som doftar ljuvligt. Alla produkter är berikade med 100% ren naturlig hampafröolja

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin egen läkningsprocess efter

Läs mer

Känslig hud (Sensitive Formula)

Känslig hud (Sensitive Formula) Känslig hud (Sensitive Formula) Exuviance förbättrar hudens utseende på följande sätt: i den gamla huden samlas döda hudceller från epidermis i det översta hudlagret (även kallat stratum corneum) och stannar

Läs mer

PRIME ESSENTIALS. PRIME ESSENTIALS Särskilda förberedelseprodukter för kroppsbehandling. PRODUKT REFERENSNUMMER GROSSIST GROSSIST STORLEK

PRIME ESSENTIALS. PRIME ESSENTIALS Särskilda förberedelseprodukter för kroppsbehandling. PRODUKT REFERENSNUMMER GROSSIST GROSSIST STORLEK REFERENSNUMMER GROSSIST STORLEK GROSSIST PRODUKT Särskilda förberedelseprodukter för kroppsbehandling. Body Massage Oil P-8788P 500 ml Refreshing Shower Gel P-8701P 1000 ml Milky Bath Powder (Utgår 2020)

Läs mer

L E S S E G O. M O R E S O U L.

L E S S E G O. M O R E S O U L. LESS EGO. MORE SOUL. HÖGKLASSIG, PARFYMFRI FRISÖRPRODUKTSSERIE TILLVERKAD I FINLAND Överbelastning av kemikalier och överkänslighet för parfymer är viktiga utmaningar för oss, vilket har lett till inspirationen

Läs mer

Ny teknologi för att reparera skadat hår

Ny teknologi för att reparera skadat hår Pressinformation 2008-08-14 Schwarzkopf Gliss - Ny teknologi för att reparera skadat hår Ett skadat hår blir torrt och matt, men det finns också skador i den inre strukturen som inte syns för blotta ögat.

Läs mer

superfood FEED YOUR SKIN Nourish from the outside-in with these new additions to the vitamin-packed Pre-Biotic SUPERFOOD SKINCARE RANGE.

superfood FEED YOUR SKIN Nourish from the outside-in with these new additions to the vitamin-packed Pre-Biotic SUPERFOOD SKINCARE RANGE. superfood FEED YOUR SKIN Nourish from the outside-in with these new additions to the vitamin-packed Pre-Biotic SKINCARE RANGE. The SQUAD Just Got Tastier Genom att kombinera den rena kraften från koncentrerade

Läs mer

Aloe Vera Deo En skonsam roll-on deodorant som är både aluminium och doftfri. Innehåll; vatten, aloe vera konc 1:10, farnesol, mandelolja, mjölksyra,

Aloe Vera Deo En skonsam roll-on deodorant som är både aluminium och doftfri. Innehåll; vatten, aloe vera konc 1:10, farnesol, mandelolja, mjölksyra, Jag använder mig av råvaror från kontrollerade odlingar, enkla recept och gör små satser. Det är som att laga mat, både roligt och spännande. Jag förvånas ständigt över hur lätt och enkelt det är att själv

Läs mer

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77 Marja Entrich me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77 Männen i fokus bäst i test i expressens söndagsbilaga hela 7 gånger. (5 getingar) Nu har vi kommit en bit in på det nya året 2012......och

Läs mer

www.clinicmedical.se

www.clinicmedical.se www.clinicmedical.se 1. Vad är Hydrapeel plus Hydrapeel plus behandling är en av de ledande inom icke laser hudföryngring. Hydrapeel plus är den enda hydradermabration förfarande som kombinerar rengöring,

Läs mer

Skönhet Från Växtriket Sedan

Skönhet Från Växtriket Sedan Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher SÉRUM VÉGÉTAL Yves Rocher har över 150 forskare som alla är experter på sitt område, från planta till hud. De delar samma passion, växtriket,

Läs mer

UPPTÄCK DIN SANNA LUMINANS

UPPTÄCK DIN SANNA LUMINANS UPPTÄCK DIN SANNA LUMINANS Trulūm är essensen av sann luminans strålande och hälsosam hud. Det är en utmaning att behålla en ungdomlig hud genom åren. Tidsförloppet, i kombination med den konstanta exponeringen

Läs mer

Herrarnas hudvårdsskola

Herrarnas hudvårdsskola Herrarnas hudvårdsskola Först och främst: hudvård är inte bara för brudarna. Även riktiga män behöver ta hand om sin hud. Du vet hur det är med ett par nya fräscha sneakers. Man vill ju behålla dem fräscha

Läs mer

One step. into the Dead Sea. The highest concentration of natural minerals on earth. By Blue Minerals

One step. into the Dead Sea. The highest concentration of natural minerals on earth. By Blue Minerals One step into the Dead Sea The highest concentration of natural minerals on earth By Blue Minerals ARAD_BRO_v1.indd 1 2009-07-22 10:20:02 Döda Havet, naturens gåva Arads produkter erbjuder ett fullt koncept

Läs mer

Låt drömmen växa fram och ge den näring, ta fram den ibland och smaka på den, men ge aldrig upp din dröm. Den kan bli verklighet om du verkligen

Låt drömmen växa fram och ge den näring, ta fram den ibland och smaka på den, men ge aldrig upp din dröm. Den kan bli verklighet om du verkligen Låt drömmen växa fram och ge den näring, ta fram den ibland och smaka på den, men ge aldrig upp din dröm. Den kan bli verklighet om du verkligen vill! ÄNDA SEDAN MITTEN PÅ 90-TALET när jag började arbeta

Läs mer

ZO Medical/ZO Skin Health by Zein Obagi

ZO Medical/ZO Skin Health by Zein Obagi Dr Zein Obagis målsättning är att alla ska få en möjlighet till att uppnå en frisk hud oavsett ålder, etnicitet eller livssituation. För att kunna uppnå detta har han utvecklat två olika serier: ZO Skin

Läs mer

Åldersförebyggande teknik A R T

Åldersförebyggande teknik A R T Åldersförebyggande teknik A R T Art is born of the observation and investigation of nature. Cicero (106 f.kr. 43 f.kr.) 2 Konsten med Young Living Historiska redogörelser avslöjar att de mest avancerade,

Läs mer

BioKalcium. Vuxna: A01 // SEK 232 // EUR 25 // PV 29 // BV 29 Barn: A03 // SEK 250 // EUR 27 // PV 31 // BV 31

BioKalcium. Vuxna: A01 // SEK 232 // EUR 25 // PV 29 // BV 29 Barn: A03 // SEK 250 // EUR 27 // PV 31 // BV 31 BioKalcium Kalcium är det mest aktiva och det mest utbredda metalliska macroelementet i den mänskliga kroppen. Kalcium tillverkas inte i kroppen och måste därför erhållas från externa källor. 99 % av kalcium

Läs mer

PRO- COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM

PRO- COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM JANUARI 2019 PRO- COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM Med ELEMIS Exklusiva English Rose Olea Extract PRO-COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM Med ELEMIS Exclusiva English Rose Oleo Extrakt, Från en familjeägd och driven

Läs mer

It s Time To Switch Your Skin Back On

It s Time To Switch Your Skin Back On It s Time To Switch Your Skin Back On It s Time To Switch Your Skin Back On Med banbrytande teknologi lanseras nu produkter från ELEMIS som tar din hudvård till nästa nivå. Sedan lanseringen utav prisbelönta

Läs mer

find balance. see clarity. feel rescue.

find balance. see clarity. feel rescue. EASY CARE T find balance. see clarity. feel rescue. En effektiv lösning i några enkla steg... rescue clarity balance mot håravfall mot mjäll mot fet hårbotten Balance mot fet hårbotten balance mot fet

Läs mer

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie Hösten 2017 lanserade IDUN Minerals en ny hudvårdsserie som nu utökas med fler problemlösande produkter som peeling och fuktmask.

Läs mer

DermaWIPES. Premium rengörande och vårdande förfuktade juverdukar

DermaWIPES. Premium rengörande och vårdande förfuktade juverdukar DermaWIPES Premium rengörande och vårdande förfuktade juverdukar DermaWIPES har utvecklats specifikt för att möta kraven från dagens mjölk produktion Ecolab har detaljstuderat och vägt in kombinationen

Läs mer

Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård

Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård Allergiförebyggande hår- och hudvård för den medvetna familjen utan konserveringsmedel och utan parfym. - alltid en mildare lösning Konserveringsmedel

Läs mer

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater UNDERHÅLLSKEMIKALIER Hygien TVÅL- OCH DUSCHCRÈMER HYGIENPRODUKTER EN KOMPLETT SAMLING HYGIENPRODUKTER Adermo är Ikaros produktlinje för hygienartiklar. Oavsett om du söker en duschcrème, handtvål eller

Läs mer

FÖR VÅRD AV HUD OCH PÄLS HOS HUND OCH KATT. Hudprodukter. Hudprodukter. från Virbac. se.virbac.com

FÖR VÅRD AV HUD OCH PÄLS HOS HUND OCH KATT. Hudprodukter. Hudprodukter. från Virbac. se.virbac.com FÖR VÅRD AV HUD OCH PÄLS HOS HUND OCH KATT Hudprodukter Hudprodukter från Virbac se.virbac.com Allerderm schamposerie till hund, katt och häst Virbacs Allerderm schamposerie består av fyra unika schampon

Läs mer

CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS

CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS APOTEKET C W SCHEELE BEFORE WE START Mixed old and new interiors where brand building was more or less non-saying. THE BRIEF OUR GOAL To use our expertise in finding the best

Läs mer

Dr.Hauschka. Hudvård från naturen för speciella behov. Med. För en behaglig känsla

Dr.Hauschka. Hudvård från naturen för speciella behov. Med. För en behaglig känsla Dr.Hauschka Med Hudvård från naturen för speciea behov För en behagig känsa Aa produkter är fria från syntetiska doft-, färg- och konserveringsämnen Med Teeth Med Skin Med Lips Dr.Hauschka Med har tagit

Läs mer

FLYTANDE TVÅL A406 0005 FT

FLYTANDE TVÅL A406 0005 FT FLYTANDE TVÅL A406 0005 FT ENTER FLYTANDE TVÅL är en exklusiv tvål för såväl händerna som för resten av kroppen. Tack vare att den har ett hudnära ph-värde och att den innehåller ett återfettande ämne

Läs mer

SKINSORIALS PURIFY EMPOWER MOISTURIZE

SKINSORIALS PURIFY EMPOWER MOISTURIZE SKINCARE SKINSORIALS PURIFY EMPOWER MOISTURIZE CORRECT 1 PURIFY 2 EMPOWER CORRECT 3 MOISTURIZE HENNES FOKUS ÅLDERSFÖREBYGGANDE CORRECT PROBLEMHUD SPÄNST & VOLYM BRILLIANT FUTURE AGE DEFENSE & RENEW SERUM

Läs mer

För att torr och känslig hud har olika behov.

För att torr och känslig hud har olika behov. För att torr och känslig hud har olika behov. Curami by CCS allt du behöver. Mer än 30 år. Så länge har vi på CCS ägnat åt att ta hand om torr och känslig hud. Den erfarenheten delar vi nu med oss av genom

Läs mer

Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter.

Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter. PRESSINFORMATION Stockholm, december 2011 Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter. Mille Notti har sedan 20 år tillbaka levererat sängkläder och frotté

Läs mer

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

SUN SOLSKYDD OCH DJUPGÅENDE HUDVÅRD PÅ SAMMA GÅNG

SUN SOLSKYDD OCH DJUPGÅENDE HUDVÅRD PÅ SAMMA GÅNG REFERENSNUMMER DETALJHANDEL STORLEK DETALJHANDEL SOLSKYDD OCH DJUPGÅENDE HUDVÅRD PÅ SAMMA GÅNG PRODUKT Sun Shield SPF 30 8830 150 ml Sun Shield SPF 50 8850 75 ml After Sun Lotion 8890 200 ml Ingen tvekan

Läs mer

Weleda Baby - kort fakta om Weledas babysortiment

Weleda Baby - kort fakta om Weledas babysortiment Weleda Baby - kort fakta om Weledas babysortiment Weleda Baby är benämningen på Weledas babysortiment där den läkande ringblomman - calendula står i fokus. Serien innefattar 8 produkter som hjälper till

Läs mer

www.seaofspa.se Zalt of Sweden AB - Stockholm Tel. +46 (0)8 76 72 600 - E-mail: info@seaofspa.se - Org.nr: 556406-6123

www.seaofspa.se Zalt of Sweden AB - Stockholm Tel. +46 (0)8 76 72 600 - E-mail: info@seaofspa.se - Org.nr: 556406-6123 DÖDA HAVET Döda havet är geologiskt sett jordens lägsta punkt, ca 400 m under havsnivån. Detta ger höga salt- och mineralhalter. Med en mineralhalt som uppgår till 32%, tio gånger mer än i andra hav, är

Läs mer