Bofaktabroschyr oktober 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bofaktabroschyr oktober 2016"

Transkript

1 Bofaktabroschyr oktober 0

2 Fasadbild från obelvägen IEHÅLL Välkommen hem - Sorgenfri en stadsdel som andas framtid Vi bygger i betong Detta lovar vi 8 Gemensamma utrymmen 9 Översikt och parkeringsmöjligheter 0- Lägenhetsbeskrivning och översikt - Beskrivning - Prislista - Bofaktablad 8 Att köpa en bostadsrätt 9 ågra vanliga frågor 0 Inredningsval Grönt ansvar Försäljning & tider Inspiration Kontakt, mäklare Bilderna i katalogen ska ses som inspirationsbilder och är inte alltid projektanknutna. En del bilder kan innehålla tillval som inte ingår som standard. Inredning på bild ingår inte. Visualiseringen på bostadshuset kan avvika från det slutgiltiga resultatet. Vi reserverar oss mot eventuella förändringar som kan ske i projektet då denna broschyr är skapad innan bygglov har erhållits.

3 VÄLKOMME HEM! ågra projekt ligger oss extra varmt om hjärtat och Brf Alfreds hus är ett av dem. Här får vi vara med och utveckla en ny stadsdel centralt i Malmö. Vi tycker att läget är perfekt, en sammanlänkning mellan Malmös östra delar och centrum. Det var här det började och spåren från Malmös tid som industristad lever kvar. Sorgenfri kommer bli en helt underbar stadsdel med en urban karaktär där gammalt möter nytt i form av bevarad kulturhistorisk bebyggelse, parker och kreativa verksamheter. Här kommer människor samsas i olika skeden i livet. Vi vet att vi tar i lite, men vi ser att detta kan bli Malmös svar på ew Yorks Brooklyn. I Brf Alfreds hus kommer vi bygga bostadsrätter i varierande storlekar, alltifrån genomtänkta studios till välplanerade femmor. Varje lägenhet är ritad med omsorg och stor vikt har lagts för att få till riktigt välplanerade hem. ästan alla lägenheter har egen balkong/uteplats och många har till och med två balkonger. En avfallskvarn installeras i varje bostad, det absolut bästa sättet att bli av med matrester på. En generös ombonad takterrass i olika nivåer kommer byggas, det blir en perfekt plats för föreningens medlemmar att nyttja för avkoppling och umgänge. Vår duktiga arkitekt Magnus Ståhl har inspirerats av Morandis målningar vid färgsättningen av de vackra fasaderna. I fastigheten kommer det även finnas två lokaler med möjlighet för riktigt bra hyresgäster till föreningen. Här finns potential att etablera Sorgenfris bästa café med de godaste bruncherna, Malmös absolut smakfullaste glassbar eller kanske stans bästa frisör/ barberare! I fastigheten finns ett kalasrum som du kan hyra, det finns ett antal extra förråd som föreningen kommer hyra ut, en mysig innergård med liten lekplats, cykelparkeringar samt ett underbyggt garage. I denna broschyr hoppas vi att du ska få en bra bild av Alfred och hitta det mesta som gäller Brf Alfreds hus. På uppdaterar vi kontinuerligt tidplaner och försäljningsstatus, så titta gärna in där då och då. Trevlig läsning önskar vi på Hökerum Bygg. Trapphus ett ligger längst till vänster i bild. Den gemensamma terrassen ser du längst till höger, den finns i trapphus fyra.

4 VÄLKOMME TILL ALFRED I SORGEFRI I Sorgenfri har du nära till parker, köpcentra och kommunikationer. Vid obelvägen/industrigatan bygger vi nu lägenheter, samtliga med bostadsrätt. Fastigheten är utrustad med hiss. Huset ligger kring en gemensam grön gård som nyttjas tillsammans med grannfastigheten. På gården finns pergola, lekplats och gott om cykelparkeringar som samsas med gröna miljöer. I området är medelåldern år. De som bor här är intresserade av konst, jämställdhetsfrågor och andra länders kultur. Vill du cykla så finns det gott om cykelbanor till alla önskvärda platser i centrala Malmö.. Brf Alfreds hus. Triangeln (.8 km). Köpcentra Entré ( km). Rörsjöparken (900 m). Värnhemstorget med busstation ( km). Centralstation ( km)

5 Spårvägen Linjetregatan BRF ALFREDS HUS Entré Entré obelvägen Entré Industrigatan

6 Vi bygger i betong - det känns tryggt. Brf Alfreds Hus kommer att uppföras med en stomme helt av betong med en isolering bestående av cellplast. Även lägenhetsskiljande väggar och golv är tillverkade av betong. Detta ger en rad fördelar: L Inga inbyggda organiska material som kan mögla. L Inomhusmiljön blir mycket tyst. L Husen blir värmetröga. Det innebär att även om temperaturen växlar kraftigt utomhus (t.ex mellan dag och natt) blir det endast små temperaturskillnader inomhus. Det medför vinster ur uppvärmningssynpunkt. L Lång hållbarhet. L Minimalt underhåll. L Brandsäkra byggnader. L FTX är ett mycket kostnads- och energieffektivt värmesystem som fungerar väl tillsammans med betongstommen. Här installeras ett FTX system med till- och frånluft. Värmen i frånluften återvinns.

7 Detta lovar vi! Din bostad är något viktigt. Det är en plats där du ska trivas och känna dig trygg och bekväm. En plats där du ska ha möjlighet att vara precis den du vill vara. Därför har vi lagt mycket kraft på att den som köper en bostadsrätt av oss ska känna sig trygg och nöjd med sitt köp. Det här är viktiga saker för oss: L Huset är mycket energieffektivt och därmed ett smart val både ur miljöaspekt och ekonomiskt. L Huset kan inte angripas av fukt- och mögelbekymmer. Det finns helt enkelt inga organiska material i konstruktionen som kan mögla. Fasaden är klädd i tegel, bakomliggande konstruktion är oorganiskt. L Vi kommer jobba hårt för att det ska bli enkelt för dig som bor i området att leva miljösmart. L Vi kommer klimatkompensera för samtliga bostadsrätter i Brf Alfreds Hus. Läs mer om det på sidan. L Förblir några lägenheter i föreningen osålda garanterar Hökerum Bygg att de vid inflyttning går in och köper dessa lägenheter. L Du som köper en lägenhet redan under byggtiden ska ha goda möjligheter att sätta en personlig prägel på din bostad. Det gör du genom individuella val. Du kan välja olika köksluckor, bänkskivor, badrumsinredning, innerdörrar, färger med mera. Vi erbjuder ett personligt möte med en inredningsansvarig. L Under byggtiden får köparna regelbundet brev hem där vi välkomnar till visningar och informerar om vad var och en behöver förbereda för att flytten ska bli trevlig och smidig. i kommer även få närvara vid en besiktning av er lägenhet. L Hökerum Bygg står för en entreprenadgaranti i fem år. Från och med att huset har slutbesiktigats ger Hökerum Bygg en entreprenadgaranti som sträcker sig fem år framåt. Sakkunnig besiktningsman avgör om och hur eventuella fel ska åtgärdas.

8 GEMESAMMA UTRYMME TAKTERRASS Med sol från morgon till kväll ligger takterrassen perfekt. Den skall bli grön och skön med planteringar och odlingslotter. Här kopplar du av med en bok, äter middag med vänner och hänger med grannar. KALASRUM I anslutning till takterrassen byggs ett kalasrum. Vi kallar det för kalasrum för vi tror att detta blir ett rum medlemmarna hyr för födelsedagar, barnkalas och middagar med vänner när det är kalas helt enkelt. FÖRRÅD Det kommer finnas ett antal extra förråd att hyra i varje trapphus, på varje våningsplan. Perfekt för er som kommer från villan, större lägenhet eller har många saker. Meddela gärna mäklarna i ett tidigt skede om du är intresserad av att hyra ett av de extra förråden. Självklart finns även ett eget förråd kopplat till varje lägenhet. Det sistnämnda ingår i månadsavgiften. GARAGE Under husen byggs ett garage med cirka 0 platser vikta till Brf Alfreds hus, varav är handikappparkeringar. Mer information om garaget finns på nästa sida. 8

9 ÖVERSIKT, PARKERIGS- MÖJLIGHETER OCH BILPOOL I Brf Alfreds Hus finns det omkring 0 garageplatser. Bilplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar. Parkeringen följer alltså inte lägenheterna utan tecknas genom ett eget hyresavtal. Garageplatserna kommer troligtvis att kosta 80 kr/månad inklusive moms. Plan 0 Observera att föreningen äger rätt att justera hyran (t.ex. beroende på efterfrågan). Mindre justeringar av ytor och antal p-platser kan bli aktuella i samband med finplaneringen. Har du ingen egen bil har du möjlighet att ansluta dig till bilpool. Ett bra och mer miljövänligt alternativ. Trådbussen Orienteringsplaner MSAB 0 Plan 0 9 LGH LGH LGH LGH

10 LÄGEHETSFÖRDELIG OCH ÖVERSIKT Rok Yta m Antal I Brf Alfreds Hus finns det totalt lägenheter fördelat på trapphus. Plan Plan 0 Plan Trådbussen Orienteringsplaner -, MSAB 0 MSAB 0 LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH Plan Plan Plan - LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH Plan Plan LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH Kombimaskin G Garderob Tvättmaskin Torktumlare Kyl/frys Spishäll med ugn Diskmaskin Högskåp SG ST TV E V BH Skjutdörrsgarderob Plats för städutrustning TV-uttag Elcentral Vattenmätare Bröstningshöjd Förklaringar till bofaktabladen Lägenhetsnummer: Löpnummer Våning Trappuppgång Handdukstork LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH Plan Plan 0 LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH LGH

11 LGH LGH LGH LGH LGH Plan Plan LGH LGH LGH LGH LGH Plan Plan LGH Plan Interiörer från liknande bostäder. Tillval kan vara gjorda på bilderna.

12 BESKRIVIG Husen uppfyller de krav på tillgänglighet som finns. Trösklarna är enkla att passera även med rullator eller rullstol. Det finns inga trappsteg från entrén eller hissen. HUSE Tak Ytterfasad Uppvärmning Ventilation Fönster Fönsterdörrar Tamburdörrar Innerdörrar Gemensamma utrymmen Förråd Parkering Tak Sedum samt takterrass med trägolv Stomme i betong Luftburen värme FTX system Trä/aluminium: + glas isolerruta. I entréplan är rutorna ut mot gatorna av säkerhetsglas. Trä/aluminium: + glas isolerruta. ästan alla fönster går från golv till tak. Från Daloc typ S Vita dörrtrycke i metall Takterrass Kalasrum Förråden är placerade i garageplan. Förråden har gallerväggar och är omkring - kvm stora. Föreningen har 0 garageplatser. Se vidare på situationsplanen. LÄGEHETER Golv Väggar Foder Golvlist Tak Takhöjd Kök Beskrivning av lägenheter avser standard. Möjligheter till tillval finns. Läs mer om inredning i den separata broschyren Inredningsval. Lamellparkett ek allrum, sovrum, kök, klädkammare Klinker hall, badrum, wc Betong balkonger Trätrall uteplatser i markplan Vitt kakel badrum och WC Målade ljusgrå hall, allrum, sovrum, kök Släta vita Eklaserad furulist Målat, vitt Betong balkonger Generell takhöjd 0 cm. erbyggnad av tak i badrum, hall och vissa mindre partier. Se detaljerad planritning Vedum Maja vitmålade skåpsluckor Handtag metall Bänkskiva Inbyggnadsugn vit Häll

13 Kök forts Garderober Badrum Avfallskvarn erbyggd baldakin med LED-list på kök monterade mot vägg Diskmaskin vit Kyl/frys vit Diskbänk rostfri Stänkskydd kakel vitt Sockel vit Luckor vita (lika kök) Handtag metall (lika kök) Skjutdörrar vita Tvättställ med kommod och engreppsblandare med spegelskåp Övrigt El Bredband, TV, telefoni Fönsterbänkar kalksten (endast på ett fåtal fönster) Fönstersmygar målade (Hatthylla, krokar mm ingår inte) Jordfelsbrytare st TV-uttag i vardagsrum samt i varje sovrum. uttag för data/ telefoni (varav ett placeras bredvid TV-uttaget i vardagsrummet) Lägenheter större än två rum har ytterligare ett uttag. Toalettstol Duschhörna Komfortvärme ansluten till hushållselen Tvättmaskin vit Torktumlare vit Kombimaskin i vissa lägenheter, se bofaktablad Handdukstork Standarden som beskrivs här är bostädernas grundstandard. Den som köper en lägenhet i tidigt skede ges möjlighet att göra andra inredningsval. Läs mer om det i vår Inredningsvalsbroschyr och på sidan 0. Om lägenhetsytan av någon anledning (så som flytt av schakt eller liknande) skulle ändras i samband med finprojektering innebär detta ingen justering av insats eller månadsavgift, förutsatt att ändringen inte motsvarar mer än tre procent av lägenhetsytan.

14 LGH STUDIO KVM Lättmöblerad studio med fransk balkong. Välplanerade kvadratmetrar i tyst gårdsläge. Orienteringsfigur 0

15 LGH STUDIO MED ALKOV KVM LGH,,,, STUDIO MED ALKOV KVM Optimalt planerad studio med alkov. Balkong i soligt och fritt läge. Generösa fönsterytor i två väderstreck. 0 Orienteringsfigur

16 LGH,,,, - ROK 9 KVM LGH ROK 9 KVM Genomgående planlösning med ljus från två väderstreck. Möjlighet finns att göra denna trea till en fyra, hur detta blir ser du på nästa sida. Orienteringsfigur 0 8

17 LGH Alternativ planlösning ROK 9 KVM LGH,,,, ROK Alt planlösning 9 KVM Behöver du fler rum är denna alternativa planlösning ett bra val för dig. Orienteringsfigur 0 9

18 LGH,, LGH,, ROK ROK KVM KVM Optimalt planerad tvåa. Här bor du själv alternativt med sambo. Lugnt läge mot innergård. Orienteringsfigur 0 0

19 X LGH ROK 9 KVM LGH ROK 9 KVM LGH - ROK 9 KVM Genomgående planlösning med stor terrass i västerläge mot grön gård. Här kan ni välja om ni vill ha en trea eller fyra. Orienteringsfigur 0 0 X

20 LGH ROK Alt planlösning 9 KVM LGH Alternativ planlösning ROK 9 KVM Här ser du hur planlösningen blir om du väljer att sätta upp en vägg och få en rok. Orienteringsfigur 0 0 X X

21 LGH ROK 9 KVM LGH,,,, ROK 9 KVM Insynsskyddat läge med solig balkong längsgående hela lägenhetens sällskapsdel. Rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng och förvaring. Orienteringsfigur 0

22 LGH ROK 9 KVM En helt unikt bostad. Flexibel planlösning med möjlighet till alternativt rok. Privat takterrass om 9 kvm samt solig balkong fritt belägen. Orienteringsfigur

23 LGH ROK 9 KVM LGH ROK 9 KVM LGH ROK 9 KVM För familjen som behöver många sovrum eller kanske för dig som jobbar hemma. I denna lägenhet finns både egen yta samt gemensamma sällskapsytor. Stor terrass om 0 kvm i väster. Orienteringsfigur 0 0

24 LGH,,, ROK 9 KVM LGH ROK 9 KVM Samma optimala planlösning som lägenheten på föregående sida. Enda skillnaden är att du här får två fantastiska balkonger i två väderstreck i stället för terrass. Orienteringsfigur 0

25 LGH ROK KVM LGH,,,, ROK KVM Terrass/balkong Lugnt belägen tvåa med 0 kvm terrass/ balkong. Välplanerad lägenhet med plats för dubbelsäng. Orienteringsfigur 0

26 LGH STUDIO KVM LGH STUDIO KVM LGH STUDIO KVM En lättmöblerad studio med terrass i väster. Välplanerad mot lugn gård. Orienteringsfigur 0 0 8

27 LGH ROK 9 KVM LGH ROK 9 KVM LGH ROK 9 KVM Optimalt planerad rok. Tre bra sovrum, rymligt sällskapsrum, badrum och extra toalett. Stor och härlig terrass mot gården. Orienteringsfigur 0 0 9

28 LGH,,, ROK 9 KVM LGH ROK 9 KVM Samma optimala planlösning som lägenheten på föregående sida. Enda skillnaden är att du får två fantastiska balkonger i två väderstreck i stället för terrass. Orienteringsfigur 0

29 LGH ROK KVM LGH,,, ROK KVM Lugnt belägen tvåa med 0 kvm balkong. Välplanerad lägenhet med plats för dubbelsäng. Orienteringsfigur

30 LGH ROK 9 KVM LGH ROK 9 KVM En toppenbra lägenhet på rok. Genomgående planlösning. 0 kvm terrass, stora sällskapsytor och extra toalett vad mer kan man önska? Orienteringsfigur 0 0

31 LGH,,,, STUDIO KVM Lättmöblerad studio med fransk balkong. Välplanerade kvadratmetrar i tyst gårdsläge. Orienteringsfigur

32 LGH,,, ROK 9 KVM LGH ROK 9 KVM Välplanerad fyra med gott om plats för familjen. Två balkonger gör så ni kan få sol från morgon till kväll. Tre bra sovrum samt extra toalett. Orienteringsfigur

33 LGH ROK KVM LGH,, ROK KVM Insynsskyddat läge med längsgående balkong. Otroligt bra planlösning för extra kontor, litet barnrum eller gästrum när svärmor är på besök. Orienteringsfigur

34 LGH ROK I ETAGE Alternativ 9 KVM Plan Plan Terrass om 8 kvm, två balkonger om 0 kvm. Denna bostad är något alldeles extra. Etagelägenhet i bästa slag. Trea eller fyra du väljer. Orienteringsfigur

35

36 ATT KÖPA OCH BO I BOSTADSRÄTT I bostadsrättsföreningen äger de boende själva, genom bostadsrättsföreningen, sina lägenheter. De boende betalar en insats när de köper sin bostadsrätt. En månadsavgift betalas till föreningen i förskott. Avgiften skall täcka föreningens verkliga kostnader för fastigheten såsom räntor och amorteringar, drift- och underhållskostnader mm. Det innebär att om kostnader för föreningen förändras gör troligtvis även månadsavgiften det. Insatserna kommer att säkras i samband med att den ekonomiska planen för föreningen upprättas. Månadsavgiften avgörs till stor del av rådande ränteläge. Vi har här redovisat en månadsavgift som baseras på rådande ränteläge oktober 0 med 0,88% marginal och olika bindningstider. MEDBESTÄMMADE OCH GEMESAMHET De boende har full insyn i föreningens ekonomi och är med och bestämmer om föreningens verksamhet, genom den styrelse som väljs vid den årliga föreningsstämman. Reparationer, moderniseringar och ändringar i lägenheten bestämmer de boende själva över. Den yttre miljön hör till bostadsrättsföreningen. De boende beslutar tillsammans om förbättringar och underhåll av exempelvis gårdsmiljö, entréer och fasader. Genom bostadsrättsföreningen skapas kontakt mellan de boende, och förutsättningar för gemensamma aktiviteter. ÖVRIGT I månadsavgiften ingår värme, vatten och sophämtning. Föreningen kommer att ha en inkomst i form av hyresintäkter för parkeringsplatser och uthyrning av två lokaler samt gästrum. Som medlem står man för kostnaden för hushållselen själv. Föreningen kommer att teckna ett gemensamt avtal för samtliga medlemmar gällande TV, telefoni och bredband. Vanligtvis hamnar månadskostnaden för ett grundutbud på 0-00 kr per bostad. Denna kostnad läggs på månadsavgiften. 8

37 ÅGRA VALIGA FRÅGOR är vi har sålt tidigare bostadsrättsprojekt runt om i Sverige har några frågor varit återkommande. Har ni andra frågor än dessa är ni självklart välkomna med dem till mäklarna på Bjurfors eller till oss på Hökerum Bygg direkt. L är bestämmer Hökerum Bygg om huset ska byggas? är vi känner att intresset är tillräckligt stort och tillräckligt många lägenheter är sålda. Skulle för få lägenheter säljas och byggnationen inte blir av betalas inbetalda insatser och förskott tillbaka till dem som köpt en lägenhet. De som köper en lägenhet i Brf Alfreds Hus kommer att få löpande information om projektet. L Vad händer om en lägenhet i föreningen förblir osåld? Hökerum Bygg kommer då att köpa denna/dessa lägenheter av föreningen och äga dem tills vidare. Företaget har då möjlighet att hyra ut lägenheten/lägenheterna under en period fram tills de blir sålda. L Vad händer om den som har köpt en lägenhet avlider innan tillträdet? Lägenheten ägs då av dödsboet. De har rätt att sälja om lägenheten. Den nya köparen måste sedan godkännas av bostadsrättsföreningens styrelse. L Om jag inte väljer att glasa in min balkong innan jag köper bostadsrätten, kan jag göra det senare? Ja, om styrelsen medger det. Föreningen kan genom styrelsen ha synpunkter på vilken typ av inglasning som ska gälla. (Bygglov måste sökas.) L Kan jag flytta väggar och göra om i min lägenhet? Mycket går att ordna i samband med att inredningsvalen görs. Oftast är sovrumsväggar möjliga att flytta eller ta bort. Det finns ett stort antal andra förändringar som är möjliga. Vi har en prissatt katalog där det finns stora möjligheter att välja exempelvis kakel, klinker, innerdörrar, andra köksmaskiner än de som är standard etc. Det är dock inte möjligt att göra förändringar som har med vatten, avlopp och ventilation att göra. Dessa ledningar går genom schakt som löper genom hela huset. Mer exakt vad som är möjligt att göra i varje lägenhet kan diskuteras med inredningsansvarig från Hökerum Bygg. L Vad kostar det att flytta en vägg? Detta beror på omfattningen av arbetet. ormalt brukar kostnaden hamna på runt 000 kronor inklusive flytt av el, omritningar av lägenheten mm. Ett exakt pris ges i samband med mötet med en inredningsansvarig på Hökerum Bygg. L Föreningens ekonomi Som grund till de förhandsavtal som tecknas med föreningen ligger en kostnadskalkyl som granskas av två oberoende intygsgivare innan den registreras hos Bolagsverket. Kostnadskalkylen ligger också till grund för den ekonomiska planen. Mindre justeringar av förutsättningarna kan göras från kostnadskalkylen till att den ekonomiska planen skrivs. är den ekonomiska planen är granskad och godkänd skrivs upplåtelseavtal. L Månadsavgiften Månadsavgiften baseras på rimliga antaganden om vilka kostnader bostadsrättsföreningen kommer att ha. Det vill säga kostnader för ränta, amorteringar, försäkringar, värme, sopor, fastighetsskötsel m.m. Denna kostnad kan förändras om exempelvis räntan skulle stiga. Föreningen kan också hålla nere kostnaden genom att exempelvis sköta vissa arbetsuppgifter själva samt hålla nere elförbrukningen. Det är i samband med den ekonomiska planen som månadsavgiften fastställs. L Hur fungerar inflyttningen? Inflyttningen sker under ca. två veckor i samma trapphus. Målet är alltid att inte mer än en lägenhet per våningsplan ska ha inflyttning samma dag. Detta för att undvika allt för mycket trängsel i trapphuset. Under denna dag bokas också en träff in med en inflyttningsvärd från Hökerum Bygg. Inflyttningsvärden visar er runt i huset och visar på vissa tekniska lösningar i lägenheten. L är betalas första avgiften och insatsen? Både insatsen, eventuella tillval och den första månadsavgiften betalas i samband med tillträdet. Ungefär en månad innan tillträdet skickas fakturorna ut. Observera att insatsen och månadsavgiften betalas direkt till föreningen. Hökerum Bygg fakturerar eventuella tillval. L Hur väljs styrelsen till föreningen? Ett par månader efter inflyttning i huset hålls en föreningsstämma. Detta mötes största uppgift är att utse en valberedning. Efter ytterligare - 8 veckor hålls en ny stämma då den nya styrelsen för föreningen utses. Den som är intresserad av styrelsearbete bör därför påtala det för de personer som sitter i valberedningen. 9

38 IREDIGSVAL - VÄLJ HUR DU VILL HA DET! En stor fördel med att köpa en bostadsrätt redan i byggskedet av huset är att du kan vara med och bestämma hur din lägenhet ska inredas. Trots att det är god kvalité och bra grundstandard i våra bostadsrättsprojekt är det alltid roligt att få vara med och välja. Den som köper en bostadsrätt av oss får alltid en inredningsvalskatalog att bläddra i. Där beskrivs grundstandarden i lägenheterna, såsom vilka vitvaror som ingår, vad som är standard när det gäller golv, väggar och kulörer. Men kanske är det så att du alltid har drömt om mörka trägolv i vardagsrummet och spegeldörrar på skjutdörrsgarderoberna i sovrummet? Hos oss har du stora möjligheter att göra personliga val i din lägenhet. är du köper en bostad av Hökerum Bygg bjuds du in till ett möte med någon av våra inredningsansvariga Calle och Anki. De hjälper dig att reda ut vad som är möjligt att göra och vad som är bra att tänka på. Med utgångspunkt från inredningsvalskatalogen gör du dina beställningar. Både tillval och de val som inte kostar något extra fastställs på mötet. Vi har två visningslokaler, en i Ulricehamn och en i Sollentuna. Från och med våren 0 kommer även en visningslokal finnas i Malmö. Bor du någorlunda nära är du välkommen dit för att göra dina val. Där finns det materialprover på det mesta. Det gör att besluten blir lättare att ta. Bor du långt från våra visningslokaler kommer inredningsansvariga till orten där huset ska byggas för att hjälpa till med valen. Dina inredningsval görs ungefär samtidigt som det är dags att uppföra stommen till huset. Vårt mål är att du ska känna dig trygg med dina val och att lägenheten ska bli precis så bra som du har tänkt dig. 0

39 GRÖT ASVAR Hökerum Bygg tar den hållbara vägen först i byggbranschen med att klimatkompensera för samtliga sålda bostadsrätter. Vi strävar alltid efter att våra projekt ska genomsyras av ett stort miljömässigt-, socialt- och ekonomiskt engagemang. Att klimatkompensera är ett sätt att ta ansvar för produktionen av våra hus, där betongen utgör den största källan till koldioxidutsläpp. Kompensationen görs genom att vi stödjer två olika klimatprojekt i utvecklingsländer. Projekten är valda med omsorg. De ska både reducera växthusgasutsläpp och samtidigt verka för bättre miljömässiga-, sociala- och ekonomiska villkor för lokalbefolkningen där projekten drivs. På så vis vill Hökerum Bygg kompensera för de utsläpp i byggprojekt som inte går att undvika. Vi kombinerar därmed regionalt och globalt ansvarstagande och är stolta över att vara först i branschen med det övergripande beslutet att alltid kompensera för nyproduktion av egna bostadsrätter. Genom att klimatkompensera för de avtryck våra nyproducerade bostäder gör på vår miljö kan både vi och de som köper våra bostäder känna att vi tar ansvar. FAKTA: Från och med mars 0 klimatkompenserar Hökerum Bygg för varenda bostadsrätt som säljs. Bland de första projekten som klimatkompenseras finns Brf Magasinet i Vallastaden i Linköping, Brf Wellingeby i Vällingby Parkstad samt Brf Wienerbrödet i Örebro. DE TVÅ KLIMATPROJEKT VI IVESTERAR I: Distribution av energieffektiva vedspisar till Indien som certifieras inom ramen för Gold Standard som stöds av bl a WWF. Spisarna ger familjer ett bättre liv genom att förbränningen är väsentligt effektivare än matlagning över öppen eld. Människorna får en hälsosammare inomhusmiljö, mängden bränsle som går åt halveras och mängden koldioxid som släpps ut minskar markant. Urskogsbevarande åtgärder i Zimbabwe som drivs inom ramen för U-REDD Programmet. Även det här programmet tar stor hänsyn till människors livsmiljö i närområdet. Satsningen har föregåtts av en utredning där den totala mängden koldioxidutsläpp per lägenhet har räknats ut.

40 Brf Alfreds Hus sett från hörnet och obelvägen. FÖRSÄLJIG OCH TIDER Försäljningen av Brf Alfreds Hus startar hösten 0 och sköts av Bjurfors. Kontaktuppgifter till Bjurfors finns på sista sidan. Vi planerar för en byggstart våren 0 och vi räknar med inflyttning under våren 08. Inredningsval bestäms vid ett personligt möte med en inredningsansvarig från Hökerum Bygg. Redan nu finns en broschyr med inredningsval klar. I samband med att du skriver ett bindande förhandsavtal på en bestämd lägenhet, betalas en bokningsavgift på 000 kr. är byggnationen påbörjas (i samband med att stommen till huset börjar resas) betalas en handpenning på 0 procent av köpesumman. Från den summan dras de 000 kr som redan har betalats in, om man som kund har haft ett avtal innan byggstart. Strax innan inflyttning skrivs upplåtelseavtal. är detta görs finns en ekonomisk plan som grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förändras samt att lägenheten utformas på angivet sätt. Senast tre månader innan inflyttning får du en exakt inflyttningsdag. Om du är intresserad av en garageplats är det bra att anmäla detta till Bjurfors i ett tidigt skede. Avtal gällande garageplatser skrivs separat. Följ projektet på

41 ISPIRATIO Tillval kan förekomma på interiörbilderna, ingår ej som standard. Titta i inredningsvalskatalogen för att se hur grundstandarden i lägenheterna ser ut.

42 REMUS OCH MARIE KA ÄSTA ALLT OM BRF ALFREDS HUS AB LH Tryck Ulricehamn 0-00 Bjurfors hjälper till med alla avtal för BRF Alfreds Hus. Självklart hjälper Bjurfors dig med försäljning och förberedelser av din nuvarande bostad. Kontakta dem redan idag! Remus Cismas Mobil Marie Christensen marie.christensen@bjurfors.se Mobil Bjurfors Tel: Malmö Totalentreprenör Boråsvägen C Ulricehamn Tel Hökerum Bygg är ett familjeföretag med huvudkontor i Ulricehamn. Vi har byggt omkring 00 bostäder med samma koncept i grunden som det vi nu planerar att genomföra i Brf Alfreds hus. Vi bygger enligt vårt eget utarbetade kvalitetssystem Tryggt Byggt. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen som ett köp av en nyproducerad bostadsrätt innefattar. Tveka inte att höra av dig till oss om du undrar någonting. Läs gärna mer om oss på Hökerum Bygg finns också på och på Instagram som hokerumbygg. FÖR FÖRSÄLJIGSSTATUS Gå in på

Bofakta februari 2016

Bofakta februari 2016 Bofakta februari 2016 Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås 6 Situationsplan 7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning 10-11 Insatser och månadsavgifter 12-13 Lägenhetsfördelning 14

Läs mer

januari 2016 Etapp 2

januari 2016 Etapp 2 januari 2016 Etapp 2 2 Innehåll 3 Inledning 4 Välkommen till Brf Lejondalen 5 Situationsplan/Parkering 6-7 Upplands-Bro 8 Vi bygger i betong 9 Detta lovar vi 10-11 Beskrivning 12-13 Lägenhetsfördelning

Läs mer

LUFTIGA LÄGENHETER MED RYMD OCH LJUS HOS CIRRUS BOR DU MED HIMLEN RUNT HÖRNET

LUFTIGA LÄGENHETER MED RYMD OCH LJUS HOS CIRRUS BOR DU MED HIMLEN RUNT HÖRNET LUFTIGA LÄGENHETER MED RYMD OCH LJUS HOS CIRRUS BOR DU MED HIMLEN RUNT HÖRNET www.hokerumbygg.se Bofaktabroschyr Maj 2017 INNEHÅLL 3 Brf Cirrus - ett solskensprojekt! 4-5 Länsmansgården Närhet till natur

Läs mer

BOFAKTA BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN MAJ 2011

BOFAKTA BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN MAJ 2011 BOFAKTA BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN lilla hamnen i tranås MAJ 2011 8 9 10 11 12 13 situationsplan 14 15 16 17 N Tidigare var planen att bygga två hus i Brf Lilla Hamnen i Tranås. Nu blir det ett hus i sex våningsplan.

Läs mer

Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås Situationsplan 7 Vi bygger i betong Detta lovar vi

Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås Situationsplan 7 Vi bygger i betong Detta lovar vi Bofakta mars 2015 Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås 6 Situationsplan 7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning 10-11 Insatser och månadsavgifter 12-13 Lägenhetsfördelning 14 Översikt

Läs mer

Bofakta Bostadsrättsföreningen. Brf Vättervyn

Bofakta Bostadsrättsföreningen. Brf Vättervyn Bofakta Bostadsrättsföreningen Brf Vättervyn maj 2009 Situationsplan Husen benämns 1 och 2. Hus 1 ligger närmast centrum, dvs. längst norrut. Hus 1 är också det hus som kommer att påbörjas först om det

Läs mer

Investera i lekfull arkitektur och ren livslust!

Investera i lekfull arkitektur och ren livslust! Investera i lekfull arkitektur och ren livslust! Bofaktabroschyr Maj 2018 Innehåll 3 13 våningar lekfull arkitekturglädje och ren livslust! 4-5 Välkommen att bo och trivas i Ursviks Torn 6 Detta lovar

Läs mer

Bofakta Bostadsrättsföreningen. Brf Vättervyn

Bofakta Bostadsrättsföreningen. Brf Vättervyn Bofakta Bostadsrättsföreningen Brf Vättervyn 1 november 2009 Situationsplan Ny situationsplan daterad 20090806. Husen benämns 1 och 2. Hus 1 ligger närmast centrum, dvs. längst norrut. Mellan husen kommer

Läs mer

Bofakta Bostadsrättsföreningen

Bofakta Bostadsrättsföreningen Bofakta Bostadsrättsföreningen maj 2009 Situationsplan Bofakta innehåll Situationsplan sid 2 Innehållsförteckning sid 3 idplan sid 3 Bostadsrätter med fantastiskt läge sid 4 Att köpa och bo i bostadsrätt

Läs mer

Ett Bosmartprojekt av Hökerum Bostadsrätter

Ett Bosmartprojekt av Hökerum Bostadsrätter Bostadsrättsföreningen Solen Ett Bosmartprojekt av Hökerum Bostadsrätter september 2008 24 sid A4L_grund1.indd 1 08-09-16 10.32.44 LÄGENHETSFÖRDELNING hus A I huset finns 48 bostadsrättslägenheter med

Läs mer

Bofaktabroschyr Maj 2016

Bofaktabroschyr Maj 2016 Bofaktabroschyr Maj 2016 www.hokerumbygg.se 2 Innehåll 3 Inledning 4 Bettorp - Örebros nyaste bostadsområde 5 Vi bygger i betong 6 Detta lovar vi 7 Kalashus 8-9 Beskrivning 10 Situationsplan 11 Lägenhetsbeskrivning

Läs mer

BOFAKTA BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BRF VÄTTERVYN 2 I GRÄNNA MAJ 2011 REVIDERAD MARS 2012

BOFAKTA BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BRF VÄTTERVYN 2 I GRÄNNA MAJ 2011 REVIDERAD MARS 2012 1 BOATA BOADSRÄTTSÖRENINEN BR VÄTTERVYN 2 I RÄNNA MAJ 2011 REVIDERAD MARS 2012 SITUATIONSPLAN Observera att denna situationsplan kan komma att ändras något. Under våren 2012 pågår detaljplanering inför

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Solen 1 Ett projekt av Hökerum Bostadsrätter

Bostadsrättsföreningen Solen 1 Ett projekt av Hökerum Bostadsrätter Bostadsrättsföreningen Solen 1 Ett projekt av Hökerum Bostadsrätter augusti 2009 LÄGENHETSFÖRDELNING hus A I huset finns 48 bostadsrättslägenheter med 2-4 rum och kök Lgh typ Antal Yta m 2 Våningsplan

Läs mer

Innehåll 2 Inledning 3 Välkommen till Norra Stranden Situationsplan/Parkering 5 Sjöbod/kalasrum/gästrum/terrass 6-7 Vi bygger i betong

Innehåll 2 Inledning 3 Välkommen till Norra Stranden Situationsplan/Parkering 5 Sjöbod/kalasrum/gästrum/terrass 6-7 Vi bygger i betong Bofakta juni 0 Innehåll Inledning Välkommen till orra Stranden Situationsplan/Parkering Sjöbod/kalasrum/gästrum/terrass - Vi bygger i betong Detta lovar vi Beskrivning - Lägenhetsfördelning Översikt Insatser

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Bofakta. sida 2 INNEHÅLL 2-3 INLEDNING 4 VÄLKOMMEN TILL SNÄCKGÄRDSBADEN 2 5 SITUATIONSPLAN/PARKERING 6 POOLOMRÅDET 7 GEMENSAMMA UTRYMMEN

Bofakta. sida 2 INNEHÅLL 2-3 INLEDNING 4 VÄLKOMMEN TILL SNÄCKGÄRDSBADEN 2 5 SITUATIONSPLAN/PARKERING 6 POOLOMRÅDET 7 GEMENSAMMA UTRYMMEN Bofakta sida IEÅLL - ILEDI VÄLKOMME TILL ÄCKÄRDBADE ITUATIOPLA/PARKERI POOLOMRÅDET EMEAMMA UTRYMME DETTA LOVAR VI VI BYER I BETO 0 OMRÅDET IREDIVAL - BEKRIVI - LÄEETFÖRDELI OC ÖVERIKT - IATER OC MÅDAAVIFTER

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 34 bostadsrättslägenheter i Brf Lagberget,

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Nockeby Backe 2 G Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 52 m2 Gatuadress Nockeby Backe 2 G Nyproducerad 2:a! Välkommen till denna

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Öppen och ljus lägenhet med gångavstånd till Avenyn, Centralstationen och Nordstan.

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

Brf Stadsträdgården i Sollentuna

Brf Stadsträdgården i Sollentuna Bofakta juni 2014 Innehåll 2 Inledning 2-3 Välkommen till Stadsträdgården 4 Situationsplan 5 Innergård/Terrasser 6-7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning 10-11 Lägenhetsfördelning 12-13 Insatser

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

BOFAK TA BOS TADSRÄTT SFÖRENIN GEN JANUARI 2012

BOFAK TA BOS TADSRÄTT SFÖRENIN GEN JANUARI 2012 BOFAK TA BOS TADSRÄTT SFÖRENIN EN sjöporten i mariestad JANUARI 01 1 Bofakta innehåll sida TIDplan Lägenhetsfördelning 4 TANKAR KRIN HUSEN 5 Detta lovar vi 6 Kommunikationer, parkering 7 Beskrivning 8-9

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är det centrala läget med tillgång till det mesta,

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Etapp 1 januari 2015

Etapp 1 januari 2015 Etapp januari 0 Innehåll Inledning Välkommen till Brf Södertuvan Situationsplan/Parkering - Att bo i Handen - ård/ästrum 0 Vi bygger i betong Detta lovar vi - Beskrivning - Lägenhetsfördelning och översikt

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken - Bostäder för morgondagens stockholmare - 2013-04-26 Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken Beställare: Brf Flygplansfabriken*, Org.nr. 769617-1052 Entreprenör: SSM Bygg & Fastighets AB, Kungsholmstorg 16,

Läs mer

- Unika bostadsrätter vid Säveåns kant

- Unika bostadsrätter vid Säveåns kant B R F T E R R A S S E I E R U M - Unika bostadsrätter vid Säveåns kant Tidplan Försäljning av lägenheter i Brf Terrassen i erum påbörjas i mars 2013. Det är Svensk Fastighetsförmedling som har uppdraget

Läs mer

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök

Läs mer

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren BOFAKTA Bostadsrättsföreningen Väktaren Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

Västra varvsgatan 18A. Län Skåne Gatuadress Västra varvsgatan 18A Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 65 m². Tillträde tidigast

Västra varvsgatan 18A. Län Skåne Gatuadress Västra varvsgatan 18A Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 65 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Västra Hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Terrass Stor och härlig takterrass om

Läs mer

Brf Solhörnet Frågor & Svar

Brf Solhörnet Frågor & Svar Brf Solhörnet Frågor & Svar Avgiften Vad ingår i avgiften? - I avgiften ingår värme och sophämtning. - Föreningen debiterar varm- och kallvatten med sk individuell mätning, dvs att du betalar endast för

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sockengatan 2 B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sockengatan 2 B Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Område Rosengården Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi fastnade för lägenheten för den kändes ljus och fräsch med rymlig

Läs mer

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över.

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Efter en arkitekttävling där tre kontor ritade varsitt förslag vaskades en byggnad fram som innehöll de värden som både kommunens

Läs mer

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen ROSINS VÄG 26 A Beskrivning Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen Exklusiv bostadsrätt i parhus längst ner vid hav och hamn i Båstad. Här bor du lättskött, nybyggt och kravlöst

Läs mer

Observera att bilderna i katalogen ska ses som inspirationsbilder.

Observera att bilderna i katalogen ska ses som inspirationsbilder. Bofakta november 0 Innehåll Inledning - Välkommen till Nya Parken Situationsplan Innergård/ästrum - Vi bygger i betong Detta lovar vi 9 Beskrivning 0- Lägenhetsfördelning - Insatser och månadsavgifter

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

Brf Hagabo 2 BOFAKTA

Brf Hagabo 2 BOFAKTA Brf Hagabo 2 BOFAKTA Välkommen till Brf Hagabo 2 i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar vi för 18 moderna och eleganta bostadsrätter fördelat på två plan i tre olika hus.

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, 652 27 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 45 bostadsrättslägenheter i Brf Orrholmsstrand,

Läs mer

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten 111 nya hyresrätter Askimsviken Med havet runt knuten Askimsviken Med havet runt knuten På Hult Åsens Väg i Askimsviken, erbjuder vi 111 nyproducerade lägenheter fördelade på fem sjuvåningshus. Lägenheterna

Läs mer

Nya lägenheter i Forshaga

Nya lägenheter i Forshaga Nya lägenheter i Forshaga Forshagabostäder presenterar förslag på nybyggnation av 26 lägenheter. Tomterna för de nya husen ligger på Geijersgatan och Storgatan i Forshaga. I denna broschyr kan du läsa

Läs mer

LIVET BLIR GRÖNARE OCH SKÖNARE OVANIFRÅN

LIVET BLIR GRÖNARE OCH SKÖNARE OVANIFRÅN NU MED ALLA FEM HUSEN! LIVET BLIR RÖNARE OCH SKÖNARE OVANIFRÅN Bofaktabroschyr februari 0 www.hokerumbygg.se INNEHÅLL Välkommen hem - Sävja för dig som älskar natur och vill ha nära till staden Vi bygger

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL!

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL! ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL! PROJEKTET I KORTHET 40 st bostadsrättslägenheter om 2 4 rum och kök 3 st flerfamiljshus om 4 våningar samt vindsvåning Byggherre är Lillskär AB, www.lillskar.com

Läs mer

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen ROSINS VÄG 26 A Beskrivning Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen Exklusiv bostadsrätt i parhus längst ner vid hav och hamn i Båstad. Här bor du lättskött, nybyggt och

Läs mer

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus, välplanerad och väl ljudisolerad lägenhet med härlig balkong i rätt

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En ljus och välplanerad

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Brf Hasselbacken vid Bondberget

Brf Hasselbacken vid Bondberget november 0 Innehåll Inledning Situationsplan/arage Läget Det här äger vi tillsammans 0 Vi bygger i betong Detta lovar vi Beskrivning Lägenhetsfördelning översikt Insatser Planlösningar och överblick Lägenhetsblad

Läs mer

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping Livskvalité i Brf Mässingen Bostadsrätter i centrala Norrköping Fastighetsbyrån Kv. Mässingen - Livskvalité i hjärtat av Norrköping! Med Motala ströms vackra promenadstråk runt knuten och Norrköpings Centralstation

Läs mer

KV. KROGEN. - 77 moderna bostadsrätter invid Folkparken

KV. KROGEN. - 77 moderna bostadsrätter invid Folkparken - 77 moderna bostadsrätter invid Folkparken - Bo med Folkparken som granne Med Folkparken som närmaste granne och närhet till det bästa som Norrköping kan erbjuda är kvarteret Krogen området för alla.

Läs mer

Brf Nynästerrasen1. Titta gärna på projektets hemsida www.nynästerrassen.se

Brf Nynästerrasen1. Titta gärna på projektets hemsida www.nynästerrassen.se WWW.NYNÄERRASSEN.SE BOFAKTA - 2012 INNEHÅLL Bofakta innehåll 2 Inledning 2 Tidplan 3 Lägenhetsfördelning 4 Att köpa och bo i bostadsrätt 5 Mäklarens ord 6-7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning

Läs mer

Brf Nejlikan 1 i Borås

Brf Nejlikan 1 i Borås Bofakta juli 2012 innehåll idplan 3 Vi bygger i betong 4 Detta lover vi! 5 Arkitektens ord 6 Druvefors 7 Relax, övernattningsrum 8 Parkering 8 Situationsplan 9 Beskrivning 10-11 Insatser och månadsavgifter

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Nordlinds väg 94C. Län Skåne Gatuadress Nordlinds väg 94C Kommun Malmö Storlek 1 rum / 30 m² Område. Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Nordlinds väg 94C. Län Skåne Gatuadress Nordlinds väg 94C Kommun Malmö Storlek 1 rum / 30 m² Område. Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 30 m² Område Slottsstaden/ Fridhem Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag upplever att lägenheten är mycket välplanerad. Sen tycker jag att läget

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017

Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017 Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017 Vi skapar smarta och hållbara hem till attraktiva priser i orter med bostadsbrist. 2 Bostadsutveckling sedan 2010 1 180 sålda varav 740 färdigställda Projektportfölj

Läs mer

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Vardagsrum Stort och ljust vardagsrum med

Läs mer

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se Snickarglädje! Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast

Läs mer

Södra Gulsparvsgatan 56

Södra Gulsparvsgatan 56 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 60 m² Område Söderkulla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag föll framför allt för det fria läget med underbar utsikt och helt insynsskyddat.

Läs mer

Brf Vasagården. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping

Brf Vasagården. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Brf Vasagården - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Linköpings nyaste stadsdel, Övre Vasastaden, är belägen i Linköpings norra del som en förlängning

Läs mer

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Att bostaden ligger på markplan ger en radhuskänsla med direkt utgång till trädgård.

Läs mer

Esplanadgatan 26A. Län Skåne Gatuadress Esplanadgatan 26A Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Esplanadgatan 26A. Län Skåne Gatuadress Esplanadgatan 26A Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi sökte en lägenhet med lite äldre stil och föll för de charmiga detaljerna. Läget är

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus lägenhet i ett bra område i gamla delen av Köping. Trevlig

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här njuter man av att bo mitt i en väletablerad stadsdel med

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Timmermansgatan 6

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Timmermansgatan 6 Län Skåne Gatuadress Kommun Burlöv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76 m² Område Arlöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget känns väldigt bra, precis vid torget där det finns bageri, butik, blomsteraffär,

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

Brf Vasatorget. - 72 moderna bostadsrätter i centrala Linköping!

Brf Vasatorget. - 72 moderna bostadsrätter i centrala Linköping! Brf Vasatorget - 72 moderna bostadsrätter i centrala Linköping! Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Linköpings nyaste stadsdel, Övre Vasastaden, är belägen i Linköpings norra del som en förlängning

Läs mer

Ett perfekt läge Segehus 2&3

Ett perfekt läge Segehus 2&3 Vackert beläget vid Sege ås strand skapas ett nytt skönare boende för alla åldrar och faser i livet. På Segestrand bor man nära naturen, med handel och service runt knuten och med goda pendlingsmöjligheter

Läs mer

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12 Vallgatan 12 Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12 Ljus och luftig hörnlägenhet! Hörnlägenhet i

Läs mer

Lägenhet Lägenhet rok, 69,5 kvm, plan 1. 3 rok, 73 kvm, plan 1. Bofaktablad brf Vasaparken, Linköping

Lägenhet Lägenhet rok, 69,5 kvm, plan 1. 3 rok, 73 kvm, plan 1. Bofaktablad brf Vasaparken, Linköping Lägenhet 1112 3 rok, 69,5 kvm, plan 1 Lägenhet 1113 3 rok, 73 kvm, plan 1 20 21 Lägenhet 1132 3 rok, 71,5 kvm, plan 3 Lägenhet 1144 3 rok, 77,5 kvm, plan 4 Fasad mot norr 22 23 Lägenhet 1151 3 rok, 81,5

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

INFORMATIONSMÖTE 1 BRF STRANDÄNGEN

INFORMATIONSMÖTE 1 BRF STRANDÄNGEN INFORMATIONSMÖTE 1 BRF STRANDÄNGEN 2017-09-12 VÄLKOMNA! Camilla Pettersson, HSB Marknadskoordinator Andreas Grenestam, HSB Byggprojektledare AGENDA Vad händer på bygget? Gemensamma utrymmen Förändring

Läs mer

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE På Värmlandsvägen, nära Farsta centrum, är det nu dags att bygga den avslutande etappen med ca 20

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Län Västerbotten Gatuadress Sagovägen 2 D Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västerbotten Gatuadress Sagovägen 2 D Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västerbotten Gatuadress Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En stilren, tyst och fräsch lägenhet utan insyn. Fint, naturnära område

Läs mer

Fredriksbergsgatan 2. 4 300 kr/månad Gatuadress Fredriksbergsgatan 2

Fredriksbergsgatan 2. 4 300 kr/månad Gatuadress Fredriksbergsgatan 2 Utgångspris 1 495 000 kr Avgift 4 300 kr/månad Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum och kök / 80 m² Område Slussen/Rörsjöparken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Rymlig sekelskifteslägenhet med

Läs mer

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015.

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015. Idrottsparken lägenheter med inflyttning november 0. OM PROJEKTET Idrottparken är ett bostadskvarter centralt beläget i orrköping precis intill idrottsanläggningen ya Parken. Kvarteret består av st hyresrätter

Läs mer

Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner. Kyrkogatan /Götgatan. Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla

Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner. Kyrkogatan /Götgatan. Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner Kyrkogatan /Götgatan Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla DAGS FÖR NYTT BOENDE? Flytta in i Urmakaren! Ett nytt modernt boende väntar på dig mitt i centrala

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11 Län Stockholm Gatuadress Kommun Täby Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Lövbrunna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Funktionell och påkostad bostad i ett mycket trevligt område! För den

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

KV RISET 10. Illustration Barnängsgatan / Tengdahlsgatan KV RISET 10 2014-05-08

KV RISET 10. Illustration Barnängsgatan / Tengdahlsgatan KV RISET 10 2014-05-08 Illustration Barnängsgatan / Tengdahlsgatan Kontur arkitektkontor ab Triewaldsgränd 1 111 29 Stockholm telefon +46 8 411 54 10 kontor@kontur.se www.kontur.se INNEHÅLL Försättsblad Innehåll Byggnaden, förändring,

Läs mer