RESGLÄDJE MED VUXEN SMAK

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "RESGLÄDJE MED VUXEN SMAK"

Transkript

1 RESGLÄDJE MED VUXEN SMAK 4/2015

2 PROmedlemsresor vi reser tillsammans PROmedlemsresor är PRO:s egen resebyrå en förmån för dig som är PROmedlem! För att resa med PROmedlemsresor ska minst en i resesällskapet vara medlem i PRO. Medlemmen reser till specialpris, medan den som inte är medlem betalar ordinarie pris. Varje vår och höst ordnas en stor PRO-medlemsträff. Våren 2015 reser vi till Rhodos. PROmedlemsresor ordnar också temalagda resor med innehåll som vandring, storstad, trädgård, måleri, språk, historia, mat & vin, boule, sång och dans. Vill din förening ha en egen resa? Ring oss så skräddarsyr vi en resa utifrån din PRO-förenings önskemål. Kontakta oss för bokning och information på (vardagar kl ) eller Mer information finns på promedlemsresor.se. PROmedlemsresors värdinnor På resmålen finns PROmedlemsresors värdinnor. De ser till att allt fungerar som det ska. På plats ordnar de aktiviteter, utflykter, tipsar om sevärdheter och informerar om landets historia, kultur och vardag. Vår reseinformatör Johnny Löfstrand besöker gärna ditt PRO-distrikt eller PRO-förening för att informera om våra resor. Ta in en reseoffert eller boka ett besök av Johnny. Han nås på mejl eller mobil Info och bokning på tfn / / promedlemsresor.se

3 Ett urval av våra temalagda resor: Kultur Dessa resor bjuder på mångfasetterade kulturupplevelser och spännande kontraster mellan gammalt och nytt. Kunniga färdledare ger resan ytterligare en dimension. Mat & Vin En smakresa i skönt klimat. Tillsammans med den goda maten och besök på vingårdar med provsmakningar, blir det en oslagbart populär kombination. Storstad En resa till någon av världens strålande storstäder! Centralt boende, nära stadens puls och landmärken. Gemensamma middagar och intressanta utflykter! Vandring Medelhavsvandring vid hav och berg i en underbar natur. Friska strövtåg som passar alla, cirka 3 5 timmar per dag. Svensk vandringsguide! Trädgård Våra trädgårdsexperter vägleder oss bland exotiska odlingar, botaniska trädgårdar och blomsterparker. Utflyktsdagarna avrundas med intressanta sammanfattningar. Solo En SOLO-resa innebär rabatterat boende för dig som reser ensam. Ofta ingår även gemensamma aktiviteter i dessa mycket prisvärda resor. Info och bokning på tfn / / promedlemsresor.se

4 Härliga Almuñécar! I södra Spaniens charmigaste småstad, Almuñécar, njuter vi milt klimat och riktiga tapas. Almuñécar ligger i provinsen Granada och är huvudort i regionen Costa Tropical, där det subtropiska klimatet ger skördar av exotiska frukter som chirimoja och mango. I stadskärnan slingrar sig kullerstensgränderna och vid det centrala torget ligger mysiga barer och restauranger. Här finns också flera stränder och en sju kilometer lång palmkantad strandpromenad. Till Almuñécar reser vi för att dansa, spela boule, gå på språk- eller målarkurs!

5 Dansa till Russindalens svängiga toner! Under en festlig vecka dansar vi, umgås och har det trevligt tillsammans. Vårt rustika hotell är perfekt beläget vid Medelhavets strand. På kvällarna spelar Lelle Östling och Russindalens Spelmän upp till dans. Glad och svängig musik, huvudsakligen gammeldans och folkmusik blandat med modern dansmusik. I spelmanslaget ingår Ingela Thalén som spelar cittra när hon inte sjunger. En dag åker vi på utflykt till de spektakulära droppstensgrottorna i Nerja och tillpittoreska byn Frigiliana. Avresa fr. Stockholm, Köpenhamn på förfrågan 11/4. 8 dagar. Pris från kr för PRO-medlem. Icke medlem fr kr. Spela boule på San Cristobalstranden Vi spelar boule på San Cristobalstranden, strax nedanför vårt hotell. Här brukar internationella bouletävlingar spelas. Vårt spel följer Monradsystemet och leds av vår egen bouleledare, som kallar till spel på för- eller eftermiddagarna. På kvällarna njuter vi gemensamma middagar på hotellet. Spelledig tid finns massor att upptäcka. Följ med på organiserad utflykt eller ge dig ut på egna strövtåg i staden. Fredagsmarknaden bör ingen missa! Målar- och språkresa i Andalusien Kom med på en tvåveckors språk eller målarkurs till pittoreska Almuñécar. Under ledning av karismatiska pedagogparet Sonja och Jorge erbjuds du att delta i en kursresa och lära dig spanska eller akvarellmåleri. Språklärare Sonja Hallén håller kursen Hola! Spanska för resan, en orienteringskurs med spanska för nybörjare. Konstnären Jorge Guilá hjälper dig utveckla din kreativitet och leder med stor vana en kurs i Akvarellmålning. Eftermiddagarna är kursfria, då har du möjlighet att delta i guidade utflykter. Avresa fr. Stockholm, Köpenhamn på förfrågan 7/11, 14/11, 21/11. 8 dagar. Pris från kr för PRO-medlem. Icke medlem fr kr. NY RESA Avresa fr. Stockholm, Köpenhamn på förfrågan 3/ dagar. Pris från kr för PROmedlem. Icke medlem fr kr.

6 Res SOLO med oss Ensamresande ger nya upplevelser - och nya vänner! Att resa på semester själv är inget konstigt. Det är många som vill resa, men som inte har någon reskamrat att åka med. Men att bo i ett eget dubbelrum kostar alltid mer för en som reser ensam. PROmedlemsresor erbjuder nu inte mindre än fem SOLOresor till utvalda resmål, för dig som reser själv och vill boka eget rum utan extra kostnad!

7 SOLO TILL MAKARSKA Strövtåg, god mat och rekreation på den vackra Makarska rivieran, i gästfria Kroatien. Aresa fr. Stockholm, Köpenhamn 11/4. 8 dagar. Pris från kr för PRO-medlem. Icke medlem fr kr. SOLO TILL ALMUÑÉCAR Gemytlig och trygg atmosfär på tropiska kusten i södra Spanien. Bo i lägenhet med närhet till allt. Avresa fr. Stockholm, Köpenhamn 31/10. 8 dagar. Pris från kr för PRO-medlem. Icke medlem fr kr. SOLO TILL MALLORCA Samkväm och avkoppling i Santa Ponsa på idylliska Mallorca. Natursköna utflyktsmål erbjuds. Avresa fr. Stockholm, Köpenhamn 25/10. 8 dagar. Pris från kr för PRO-medlem. Icke medlem fr kr. SOLO TILL BALCOVA Varma termalvattenbad och shoppingtur till närliggande bazarer i Izmir. Behandlingar erbjuds. Avresa fr. Stockholm, Köpenhamn och Göteborg 2/ dagar. Pris från kr för PRO-medlem. Icke medlem fr kr.

8 Fascinerande storstäder! Res med PROmedlemsresor till Kraków eller Rom Våra storstadsresor brukar vara väldigt uppskattade. Det rikliga utbudet av sevärdheter, aktiviteter och restauranger lockar, liksom de goda möjligheterna till kulturupplevelser och shopping. I år erbjuds flera spännande storstadsresor, både på nära håll och lite längre bort. Välj mellan kulturmetropolerna Rom, Budapest och Kraków.

9 Färgstarka Kraków Kraków lockar med UNESCO-skyddad stadskärna, ståtliga kyrkor och angenäm prisnivå. De medeltida byggnaderna i Gamla stan samsas med mysiga caféer och utanför staden finns flera intressanta utflyktsmål. Lär känna denna pärla av städer i Europa! underjordisk stad med unika saltkapell och enastående saltskulpturer. En stark och tankeväckande utflykt till Auschwitz och Birkenau Museet erbjuds som tillval. Kraków erbjuder allt från spännande historia och kultur till arkitektur, musik och hantverk. Stora torget i Gamla stan är Krakóws hjärta och en naturlig samlingsplats. Här besöker vi Mariakyrkan i gotisk stil och den anrika saluhallen Sukiennice, där man idag kan köpa hantverk. En annan stor sevärdhet är Wawelkullen, med det kungliga palatset och katedralen. Saltgruvan utanför Kraków är klassad som världsarv och mycket sevärd. Efter sju århundraden av saltutvinning liknar saltgruvan en Den eviga staden Rom Det sägs att alla vägar bär till Rom. Upplev Roms storslagna antika arv, fascineras av vackra kulturskatter och insup atmosfären från någon av de många uteserveringarna. Allt på bekvämt promenadavstånd från vårt centralt belägna hotell. Avresa fr Stockholm och Köpenhamn 28/9 och 5/10. 5 dagar. Pris från kr för PRO-medlem. Icke medlem fr kr. världskända sevärdheter. Lägg därtill det omtalade italienska köket, museer och ett färgstarkt folkliv på caféer och torg. Få städer är så mytomspunna som Italiens huvudstad. Den eviga staden, som Rom har kallats sedan antiken, grundades enligt legenden år 753 f.kr. Många av byggnaderna från den antika storhetstiden finns kvar än idag och en vandring genom Roms centrala delar känns många gånger som att besöka ett stort utomhusmuseum. Vatikanen, St. Peterskyrkan, Colosseum, Spanska Trappan och fontänen Fontana di Trevi är alla Avresa fr Stockholm och Köpenhamn 4/10. 5 dagar. Pris från kr för PRO-medlem. Icke medlem fr kr.

10 Njut i Åres vackra fjällvärld Kom med på en vitaliserande resa till Åres härliga fjällvärld! Här kan du njuta den vidunderliga utsikten från toppen av Åreskutan, delta i utflykt till den brusande Tännforsen, träffa samer i Njarka Sameläger och utforska gruvmiljön vid Fröå Gruva! Vi bor på bekväma Åre Continental Inn som erbjuder god mat, skön avkoppling i poolavdelningen, boulebanor, dart och därtill en vänlig och familjär atmosfär. ÅRESKUTAN, ÅRE KYRKA OCH CHOCKLADFABRIKEN. Under en trevlig utflyktsdag inleds med ett besök uppe på Åreskutan. Kabinbanan tar oss upp till m.ö.h. varifrån vi har en milsvid utsikt över den mäktiga jämtländska fjällvärden. Vi fortsätter för ett besök i Åres praktfulla Gamla kyrka från 1100-talet och strosar vidare in i mysiga Åre by, vi tittar in på Åre Hemslöjd eller avnjuter en kopp kaffe och nybakat på Åre Bageri. Dagen avslutas med ett besök på välkända Åre Chokladfabrik, som gör äkta praliner från grunden. På eftermiddagen finns tid att gå på spa, spela boule, dart eller biljard.

11 ÅRE CONTINENTAL INN. Vårt utvalda hotell är naturskönt beläget cirka 5 km från Åre centrum och erbjuder alla bekvämligheter för vår vistelse. Ett stort men samtidigt mysigt hotell med sobert inredda rum. Restaurangen på Åre Continental Inn har funnit sin inspiration i den jämtländska fjällvärlden. I vår resa ingår en stadig frukostbuffé samt middagsbuffé om kvällen. På hotellet finns pooler, bastu, gym samt utomhusbubbelpool med vidunderlig utsikt. Även boulebanor, filmrum, bridgebord, dart så här mår vi riktigt gott! Avresa Buss från Cityterminalen/Stockholm 24 aug och 14 sept Pris från kr för PRO-medlem. Icke medlem kr. Gratis enkelrum! Allt detta ingår: Bussresa inkl stopp på vägen t/r Del i dubbelrum på Åre Continental Inn i 4 nätter 4 x frukost 4 x buffémiddag exkl. dryck Fri entré till hotellets relaxavdelning med pool, bubbelpooler, bastu, ångbastu och gym Vattengymnastik med instruktör Fri tillgång till inomhusboulebanan Kaffe/te och kaka vid ankomst Guidad stadspromenad i Åre by Åktur med Åreskutan kabinbana Besök i Åre Chokladfabrik PROmedlemsresors värdinna.

12 Marockos skatter Marocko är ett spännande land med stora kontraster mellan gammalt och nytt. I höst erbjuder vi en helt ny resa till tre av Marockos mest intressanta städer, mytomspunna sagostaden Marrakech, lugna kuststaden Essaouira och moderna semesterstaden Agadir. Upplev myllrande, kryddoftande basarer, vandra längs kilometerlånga stränder och hänförs av grönskan i den exotiska trädgården Majorelle Garden. Marocko i nordvästra Afrika och bjuder på varmt och torrt klimat. Kulturen är mångfasetterad, med både orientaliska och västerlänska uttryck. Vi ser fram emot en resa full av intryck! Avresa från Stockholm 7/11. 8 dagar. Pris från kr för PRO-medlem. Icke medlem kr.

13 Sagornas Island Under vår resa får vi uppleva Islands mest kända naturfenomen, som det majestätiska vattenfallet Gullfoss, sprutande gejsrar och nationalparken Tingvalla, där den europeiska kontinentalsockeln skiljer sig från den nordamerikanska. Vi bor på trevliga hotell Selfoss, där vi gästas av intressanta personligheter som berättar om de isländska sagorna, sjunger folkvisor och visar lokalt hantverk. En dag badar vi i Blå Lagunen! Allt detta ingår: Flyg Stockholm och Köpenhamn till Reykjavik t/r Transfer till hotell Selfoss**** Del i dubbel-rum, 4 nätter 4 x frukost, 2 x lunch, 4 x middag Utflykter och entréer enligt program Kåserier och kvällsunderhållning Svensktalande lokal guide. Avresa 18/ dagar. Pris från kr för PRO-medlem. Icke medlem kr.

14 Vandring Upptäck Mallorca till fots Mallorca intar en speciell plats i våra hjärtan och bjuder oss på härliga solsemestrar och bad i ljuvliga havsvikar. Med åren har allt fler upptäckt öns många andra sidor den fantastiskt vackra naturen med höga berg, mandelträd, gyllengula mimosafält och lummig pinjeskog. Det är bara att sätta på dig vandringskängorna för att tillsammans med våra erfarna ledare, själva bosatta på Mallorca, ge dig ut på härliga strövtåg! Vi vandrar längs kusten såväl som i kuperad terräng, både på öst- och västsidan. I huvudstaden Palma gör vi dessutom en historisk vandring. Avresa från Stockholm och Köpenhamn 4/10, 11/10. 8 dagar. Pris från kr för PRO-medlem. Icke medlem kr.

15 Njut Mallorca av det ljuva livet på Ulla Aneskog och hennes duktiga kollegor guidar runt bland bodegor, vinrankor och Mallorcas underbara natur. Under veckan besöker vi några av öns trevligaste vingårdar där vi får provsmaka vin och tapas. Vi besöker även huvudstaden Palma och den stora marknaden Mercat de L Olivar. Mallorca är känt för sitt sköna klimat, sina oliv- och apelsinlundar och för de många vingårdarna. Öns viner börjar bli allt mer kända och flera vingårdar har vunnit internationella priser för sitt vin. Njut av det ljuva livet med PROmedlemsresor! Avresa från Stockholm och Köpenhamn 22/3, 27/9, 18/10. 8 dagar. Pris från kr för PRO-medlem. Icke medlem kr.

16 Gäller från mars 2015 Aktuellt reseprogram PROmedlemsresor Datum Resa Dagar PRO-pris från 22 mar Ljuva livet på Mallorca 8 dgr kr 03 apr Påskresa, Nådendal 4 dgr kr 11 apr SOLO-resa Makarska 8 dgr kr 11 apr Dansa i Almuñécar 8 dgr kr 13 apr Färgstarka Krákow 5 dgr kr 02 maj Bouleresa till Almuñécar 8 dgr kr 03 maj Vårträff Rhodos 8/15 dgr kr 24 aug Åres fjällvärld 5 dgr kr 14 sep Åres fjällvärld 5 dgr kr 27 sep Ljuva livet på Mallorca 8 dgr kr 28 sep Färgstarka Krákow 5 dgr kr 03 okt Språk - & Målarresa i Almuñécar 15 dgr kr 04 okt Eviga staden Rom 5 dgr kr 04 okt Vandring Mallorca 8 dgr kr 05 okt Färgstarka Krákow 5 dgr kr 11 okt Vandring Mallorca 8 dgr kr 12 okt Budapest storstad 5 dgr kr 18 okt Ljuva livet på Mallorca 8 dgr kr 18 okt Sagornas Island 5 dgr kr 25 okt SOLO-resa Nådendal 4 dgr kr 25 okt SOLO-resa Mallorca 8 dgr kr 31 okt SOLO-resa Almuñécar 8 dgr kr 02 nov SOLO-resa Balcova 15 dgr kr 02 nov Peking, kultur och shopping 8 dgr kr 07 nov Marockos skatter 8 dgr kr 07 nov Bouleresa till Almuñécar 8 dgr kr 11 nov Drömmarnas Dubai 7 dgr kr 14 nov Bouleresa till Almuñécar 8 dgr kr 21 nov Bouleresa till Almuñécar 8 dgr kr 15 nov SOLO-resa Nådendal 4 dgr kr 27 nov Advent i Prag 4 dgr Pris ej klart Info och bokning på tel (mån-fre 9-17) / promedlemsresor.se

RESGLÄDJE MED VUXEN SMAK

RESGLÄDJE MED VUXEN SMAK RESGLÄDJE MED VUXEN SMAK 5/2015 PROmedlemsresor vi reser tillsammans PROmedlemsresor är PRO:s egen resebyrå en förmån för dig som är PROmedlem! För att resa med PROmedlemsresor ska minst en i resesällskapet

Läs mer

Res med PRO:s egen resebyrå! FÖLJ MED PÅ HÖSTRÄFF TILL GRAN CANARIA!

Res med PRO:s egen resebyrå! FÖLJ MED PÅ HÖSTRÄFF TILL GRAN CANARIA! Res med PRO:s egen resebyrå! FÖLJ MED PÅ HÖSTRÄFF TILL GRAN CANARIA! 7/2015 PROmedlemsresor vi reser tillsammans PROmedlemsresor är PRO:s egen resebyrå en förmån för dig som är PROmedlem! För att resa

Läs mer

SPF Stockholms distriktets del i resa program jan - nov 2012

SPF Stockholms distriktets del i resa program jan - nov 2012 SPF Stockholms distriktets del i resa program jan - nov 2012 Ett urval av resor för SPF föreningar som vill dela avresa och bredda sitt reseprogram för sina medlemmar samt ge ett mervärde till medlemskapet.

Läs mer

Konst. Kultur. Kvalitet. Hösten och Våren 2015/2016. www.triangelresor.se Tel 08 665 10 35

Konst. Kultur. Kvalitet. Hösten och Våren 2015/2016. www.triangelresor.se Tel 08 665 10 35 Konst. Kultur. Kvalitet Hösten och Våren 2015/2016 www.triangelresor.se Tel 08 665 10 35 1 Resor 2015 12/9 Amalfikusten med Neapel, Sorrento och Capri... 4 19/9 Amalfikusten med Neapel, Sorrento och Capri...

Läs mer

GRUPPRESOR 2015. Storstäder Berlin London Barcelona. Bussresor Italien Holland Frankrike. Flygresor Island USA Indien 031-55 00 00. www.rolfsbuss.

GRUPPRESOR 2015. Storstäder Berlin London Barcelona. Bussresor Italien Holland Frankrike. Flygresor Island USA Indien 031-55 00 00. www.rolfsbuss. GRUPPRESOR 2015 Storstäder Berlin London Barcelona Bussresor Italien Holland Frankrike Flygresor Island USA Indien 031-55 00 00 www.rolfsbuss.se Det är lätt att följa med! Våra bussar startar från Ulricehamn

Läs mer

Konst. Kultur. Kvalitet. Hösten och Vintern 2014/2015. www.triangelresor.se Tel 08 665 10 35

Konst. Kultur. Kvalitet. Hösten och Vintern 2014/2015. www.triangelresor.se Tel 08 665 10 35 Konst. Kultur. Kvalitet Hösten och Vintern 2014/2015 www.triangelresor.se Tel 08 665 10 35 1 Resor 2014 21/8 Skagen ljusets och konstens stad... 4 1/9 Svenska Pommern med öarna Rügen och Usedom... 6 2/9

Läs mer

Rundresor. Hösten 2009/Våren 2010. Medelhavet till Kap Horn

Rundresor. Hösten 2009/Våren 2010. Medelhavet till Kap Horn Rundresor Hösten 2009/Våren 2010 Sällskapsresor från Medelhavet till Kap Horn Resor som innehåller mer! Vi har lagt ner mycket arbete för att våra resor skall bli ditt livs reseupplevelse. Genomtänkta

Läs mer

031-55 00 00. www.rolfsbuss.se1 VINTERPROGRAM 2014. Julmarknadsresor Lübeck Köpenhamn. Nyårsresor Berlin Barcelona

031-55 00 00. www.rolfsbuss.se1 VINTERPROGRAM 2014. Julmarknadsresor Lübeck Köpenhamn. Nyårsresor Berlin Barcelona VINTERPROGRAM 2014 Julmarknadsresor Lübeck Köpenhamn Nyårsresor Berlin Barcelona Resor till solen Almuñecar Teneriffa Gran Canaria Långresor Indien San Francisco Sydafrika Vietnam 031-55 00 00 www.rolfsbuss.se1

Läs mer

SAN REMO - BLOMSTERRIVIERAN ÖVER 100 SPÄNNANDE AVGÅNGAR ATT VÄLJA PÅ! Späckat reseprogram 2014. FLORIDA med KARIBIEN-

SAN REMO - BLOMSTERRIVIERAN ÖVER 100 SPÄNNANDE AVGÅNGAR ATT VÄLJA PÅ! Späckat reseprogram 2014. FLORIDA med KARIBIEN- Vikingbuss Din resvän på vägen, i luften och på havet... Späckat reseprogram 2014 Sid 7 SAN REMO - BLOMSTERRIVIERAN s e r h c Ut o! g n i Vik Följ med till TRANSYLVANIEN Sid 11 FLORIDA med KARIBIEN- X

Läs mer

031-55 00 00. www.rolfsbuss.se GRUPPRESOR 2014. Storstäder Berlin London Barcelona. Bussresor Polen Toscana Holland

031-55 00 00. www.rolfsbuss.se GRUPPRESOR 2014. Storstäder Berlin London Barcelona. Bussresor Polen Toscana Holland GRUPPRESOR 2014 Storstäder Berlin London Barcelona Bussresor Polen Toscana Holland Flygresor Rom Sorrento Andalusien New York resmål till mer 110 än 30 länder 031-55 00 00 www.rolfsbuss.se i Reseinformation

Läs mer

Reseinspiration 2014 FLODKRYSSNINGAR HÄLSA & REKREATION RUNDRESOR LÅNGTIDSRESOR. Resor med innehåll

Reseinspiration 2014 FLODKRYSSNINGAR HÄLSA & REKREATION RUNDRESOR LÅNGTIDSRESOR. Resor med innehåll Reseinspiration 2014 FLODKRYSSNINGAR HÄLSA & REKREATION RUNDRESOR LÅNGTIDSRESOR Resor med innehåll Välkommen till Grand Tours! Inom kort fi rar vi trettio år som researrangör. Allt efter åren går ökar

Läs mer

Bussresor 2013. Följ med till vackra Irland årets långresa! Många nyheter Rimini, Italien, påskavgångar till spa och vackra Dresden

Bussresor 2013. Följ med till vackra Irland årets långresa! Många nyheter Rimini, Italien, påskavgångar till spa och vackra Dresden Bussresor 2013 Följ med till vackra Irland årets långresa! Många nyheter Rimini, Italien, påskavgångar till spa och vackra Dresden Kärt återsende med våra go a klassiker! Avgångar för shopping både vardag

Läs mer

RESOR. Med omtanke. Ger dig mera!

RESOR. Med omtanke. Ger dig mera! RESOR 1 2015 Med omtanke Ger dig mera! Din upplevelse. oravaistrafik.fi 06-318 Vår 4000 passion. 2 Barnrabatter Resan Året var 1931, Werner Granholm flyttade från Larsmo till Bromarv. Där blev han chaufför

Läs mer

Konst. Kultur. Kvalitet. Våren och Sommaren 2014. www.triangelresor.se Tel 08 665 10 35

Konst. Kultur. Kvalitet. Våren och Sommaren 2014. www.triangelresor.se Tel 08 665 10 35 Konst. Kultur. Kvalitet Våren och Sommaren 2014 www.triangelresor.se Tel 08 665 10 35 1 Resor i Europa 23/4 28/4 Blommornas och konstens Holland... Fåtal platser kvar!... 4 3/5 10/5 Toscana, Italiens hjärta

Läs mer

Magnus Hertzberg M-Resor. www.m-resor.se

Magnus Hertzberg M-Resor. www.m-resor.se M RESOR 2015 2015 Det är fantastiskt roligt och vi är otroligt stolta över att så många människor har följt med oss genom åren! Nu ser vi fram emot ett nytt år med en del nya resmål men naturligtvis finns

Läs mer

ResTeamet. Bussresor 2015. Resor med personlighet! 20 år. Gratis anslutning från 16 orter i Skåne!

ResTeamet. Bussresor 2015. Resor med personlighet! 20 år. Gratis anslutning från 16 orter i Skåne! ResTeamet Bussresor 2015 Resor med personlighet! 20 år 1995-2015 Gratis anslutning från 16 orter i Skåne! Upp till 400 kronor i boka tidigt rabatt t.o.m. den 5 februari RESOR MED PERSONLIGHET! I år firar

Läs mer

ResTeamet Bussresor 2012

ResTeamet Bussresor 2012 ResTeamet Bussresor 2012 Resor med personlighet! Upp till 400 kronor i boka tidigt-rabatt t o m den 5 februari Gratis anslutning från 19 orter i Skåne! Resor med personlighet! Det är nu vår 19:e säsong

Läs mer

Följ med oss på äventyr! Ungern sid 6. Rom Capri sid 10. Kroatien sid 12-15. Hemlig resa sid 5. Lofoten sid 22-23.

Följ med oss på äventyr! Ungern sid 6. Rom Capri sid 10. Kroatien sid 12-15. Hemlig resa sid 5. Lofoten sid 22-23. Följ med oss på äventyr! Ungern sid 6 Hemlig resa sid 5 Rom Capri sid 10 Kroatien sid 12-15 Almunécar sid 19 Lofoten sid 22-23 INNEHÅLL RESDAGAR SIDA I EUROPA Paris 7 3 Holland 7 4 Hemliga resor 3-6 5

Läs mer

Franska Rivieran sid: 2-9. Italien sid: 10-29. Kroatien sid: 30-47. Malta sid: 48-51. Nice, Cannes & Menton. Rom, Venedig, Sardinien & Sicilien

Franska Rivieran sid: 2-9. Italien sid: 10-29. Kroatien sid: 30-47. Malta sid: 48-51. Nice, Cannes & Menton. Rom, Venedig, Sardinien & Sicilien Franska Rivieran sid: 2-9 Nice, Cannes & Menton Italien sid: 10-29 Rom, Venedig, Sardinien & Sicilien Kroatien sid: 30-47 Dubrovnik, Cavtat, Makarska, Split, Trogir & Zadar Malta sid: 48-51 Sliema & S:t

Läs mer

Följ med oss på äventyr! Istanbul sid 6. Kroatien sid 4, 18-19. Gotland sid 32. Florida sid 28. Viking Line sid 48-49. Muminvärlden sid 44

Följ med oss på äventyr! Istanbul sid 6. Kroatien sid 4, 18-19. Gotland sid 32. Florida sid 28. Viking Line sid 48-49. Muminvärlden sid 44 20 15 Följ med oss på äventyr! Istanbul sid 6 Florida sid 28 Kroatien sid 4, 18-19 Muminvärlden sid 44 Viking Line sid 48-49 Gotland sid 32 INNEHÅLL RESDAGAR SIDA I EUROPA Kroatien-Biograd 10 3 Dubrovnik-Montenegro

Läs mer

Christers Resor. Buss- & Flygresor Resor med reseledare SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER

Christers Resor. Buss- & Flygresor Resor med reseledare SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER Christers Resor Buss- & Flygresor Resor med reseledare 2010 GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN Flygresor med reseledare: Färöarna 11 Grönland 9 Island sagornas

Läs mer

Välkommen till oss på Röke Buss

Välkommen till oss på Röke Buss BUSSRESOR 2015 visitfinland Välkommen till oss på Röke Buss Låt oss servera Dig alla godbitarna för det nya reseåret! Vår katalog är fylld med inspirerande innehåll, allt för att Du ska kunna drömma, önska

Läs mer

Turkiet 2010. Aqua. Kemer - Side - Alanya Antalya - Belek Çamyuva Turkiet Special NYHET! NYHET! TeenClub

Turkiet 2010. Aqua. Kemer - Side - Alanya Antalya - Belek Çamyuva Turkiet Special NYHET! NYHET! TeenClub u o Turkiet 2010 Kemer - Side - Alanya Antalya - Belek Çamyuva Turkiet Special NYHET! Aqua NYHET! TeenClub Innehåll Turkiet 4 Rabatter 6 Bra att veta 7 Kemer 8 Çamyuva 18 Side 20 Belek 32 Antalya 36 Alanya

Läs mer

Vi jubilerar! Tel 0150-164 64, 0511-34 66 60 E-post: info@egetrafiken.se Hemsida: www.egetrafiken.se

Vi jubilerar! Tel 0150-164 64, 0511-34 66 60 E-post: info@egetrafiken.se Hemsida: www.egetrafiken.se 30 ÅR 2014 1 Vi jubilerar! I år är det 30 år sedan Mikael Bergh med hjälp av sin far Karl-Erik startade MK bussresor, och sju år sedan vi övertog EGE-Trafiken. De första resorna vi arrangerade gick till

Läs mer

EN KATALOG FYLLD AV RESEINSPIRATION VÅR/SOMMAR 2012 ÖSTERRIKE BERLIN INLANDSBANAN UPPLEV EN HÄRLIG DEL KROATIEN

EN KATALOG FYLLD AV RESEINSPIRATION VÅR/SOMMAR 2012 ÖSTERRIKE BERLIN INLANDSBANAN UPPLEV EN HÄRLIG DEL KROATIEN RESOR MED MERSMAK EN KATALOG FYLLD AV RESEINSPIRATION VÅR/SOMMAR 2012 ÖSTERRIKE ETT SPÄNNANDE RESMÅL I FLERA VARIANTER INLANDSBANAN UPPLEV EN HÄRLIG DEL AV SVERIGE BERLIN KULTUR, HISTORIA OCH KURFÜRSTENDAMM

Läs mer

Bussresor 09/10. Vinter & Vår. Exclusive TEATER / MUSIK JULRESOR DAGSRESOR SVERIGE RESOR MÄSSOR TALLINK SILJA

Bussresor 09/10. Vinter & Vår. Exclusive TEATER / MUSIK JULRESOR DAGSRESOR SVERIGE RESOR MÄSSOR TALLINK SILJA Bussresor 09/10 Vinter & Vår JULRESOR DAGSRESOR MÄSSOR TEATER / MUSIK SVERIGE RESOR TALLINK SILJA Exclusive BOKA DIN RESA via tel.060-57 25 45, eller kom in till oss på Ceris Resor / Tallink Silja, Stora

Läs mer

Christers Resor. Buss- & Flygresor Resor med reseledare SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER

Christers Resor. Buss- & Flygresor Resor med reseledare SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER Christers Resor Buss- & Flygresor Resor med reseledare 2011 GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN 0200-38 50 00 www.christers.se INNEHÅLLSFÖRTECKNING Låt dig

Läs mer

Ett samarbete mellan Grimslövsbuss, Moheda Buss, Sven Carlsson Trafik och Erlings resor

Ett samarbete mellan Grimslövsbuss, Moheda Buss, Sven Carlsson Trafik och Erlings resor Vår, sommar & höst Vår, sommar & höst 2011 Ett samarbete mellan Grimslövsbuss, Moheda Buss, Sven Carlsson Trafik och Erlings resor Upplevelser med KronobergsResor 2011 Efter ett mycket lyckat år för KronobergsResor

Läs mer

Kuba - Cuba Libre 2015-2016

Kuba - Cuba Libre 2015-2016 Kuba - Cuba Libre 2015-2016 Vi fyller denna karibiska resa på Kuba med oslagbar natur, historia, kultur, färgexplosioner, dofter, rytmer och självklart öns största sevärdheter med en fascinerad huvudstad.

Läs mer

RESOR FÖR SJÄLEN 2013

RESOR FÖR SJÄLEN 2013 20 ÅR RESOR FÖR SJÄLEN 2013 omsjunget och älskat av poeter i oändliga tidevarv. En värld av skönt gröna berg och glatt pastelliga hus vid ett drömskt blått hav Resan Ljuva Ligurien 2 FIRA 20 ÅR MED FAVORIT

Läs mer