Handledarsammanfattning Balkongprojektet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Handledarsammanfattning Balkongprojektet"

Transkript

1 Handledarsammanfattning Balkongprojektet Vi känner sammanfattningsvis att Balkongprojektet har varit ett väldigt givande projekt, både för ferieungdomarna samt ungdomarna som besökte eventen. Det enda vi känner inför nästa gång, ifall det blir en sådan, är att det borde vara ungdomar som specifikt sökt ett arrangörssommarjobb. De flesta ungdomarna vi hade gjorde sitt bästa ändå, men det fanns en hel del som inte riktigt hade drivet eller förståelse för arrangemang. Så får man söka jobbet så blir det nog mer engagemang och fler arrangörssjälar och därigenom bättre projekt. Vi kände även att det kanske var aningens för stora grupper. Då budgeten är så pass limiterad som den är kan man inte alltid göra jättestora projekt vilket medför att det inte alltid finns något att göra för 9-11 ungdomar. Det känns som att ungefär 5-6 vore lämpligare. Förutom denna tycker vi att sommaren har gått jättebra och sammanlagt blev det 17 arrangemang och ungefär 620 ungdomar som deltog. Av budgeten finns det kvar ungefär 5000 kr. Alla ungdomar som varit på eventen var mycket positiva till detta projekt och sa att det var jättebra att ha något att göra på kvällarna. Jenny Stare & Petter Häggkvist

2 Sammanfattning Balkong Period Ett Måndagen den 13/6 mötte vi upp Balkonggruppen för period ett. Det var en hel del förvirring då namnet balkongprojektet inte gav så mycket klarhet över vad som skulle ske under de nästkommande tre veckorna. Efter lite lära-känna-lekar och fika gick vi igenom vad sommarjobbet skulle innebära för dessa nio ungdomar. Balkongprojektet är ett arrangemang av Kultur & Fritid där ungdomar fixar event för andra ungdomar som inte har något att göra. Det kan innefatta volleybollturneringar, filmvisning, utomhusgympa, skattjakter och annat. Allt ska vara gratis och allt arrangerande styrs av ungdomarna i gruppen under handledning av oss, Jenny och Petter. Den första gruppen bestod av nio ungdomar födda mellan 93 och 95 (+ en född 91). I gruppen fanns det två tjejer från särprogrammet på Strömbackaskolan samt en ensamkommande flyktingpojke. Då ingen hade sökt detta sommarjobb specifikt så var det väldigt svårt att involvera ungdomarna i vad arrangemang faktiskt handlar om. De flesta var måttligt utåtriktade och engagerade, vilket fick oss att inse att nästa gång balkongprojektet genomförs borde det vara ungdomar som sökt jobbet och som vill arrangera som borde vara här. Men med tidens gång så började dom ändå förstå sina arbetsuppgifter och sammanlagt genomfördes fem event : Torsdag 16/6 : Filmvisning, Lilla Scen. Vårat första projekt blev en filmvisning av filmen I Rymden Finns Inga Känslor på Lilla Scen som hör till Nolia City Konferens. Ungdomarna hade fixat sponsring i form av chips och bananer så vi köpte lite drickor och bjöd på snacks. Vi marknadsförde projektet genom affischering och facebook-event, och slutsiffran på besökare blev någonstans kring 40, med oss inräknade.

3 Onsdag 22/6, Gratis kvällsbad, Norrstrandsbadet. Det andra projektet ungdomarna ville anordna var att hyra Norrstrandspoolen för en kväll med gratis bad och varmkorv. Än en gång fixades sponsring, denna gång från Ica, och det bjöds på korv och drickor. Vädret var uruselt hela veckan men vi fick ett litet uppehåll från regn på Onsdagskvällen och lockade ungefär 30 personer. Torsdag 23/6, Zumba i Norrstrandslogen. Då det var dags för inomhusevent så sken såklart solen.. Ungdomarna hade hyrt in Linn Dahlbäck från Korpen för att leda ett gratis Zumbapass i Norrstrandslogen. Trots att det var ett bra genomfört event kom det dessvärre bara deltagare som gick att räkna på två händer. Men våra sommarjobbare ställde upp och dansade Zumba i en timme så det blev trots allt himla lyckat.

4 Onsdag 29/6, Såpa-fotboll och Såpa-bandy. Ungdomarna kom med en briljant billig idé som gick ut på att man köpte en jättestor presenning, kastade ut en hel del såpa och vatten på den och spelade fotoboll/innebandy. Än en gång blev det lite dålig uppslutning med folk, men de som var där hade jättekul och det lyssnades på musik och åts godis. Torsdag 30/6, Bowling. Helt plötsligt var vi framme vid det sista evenemanget, nämligen gratis Bowling på Bowlinghallen. Det blev två timmars spelande och sammanlagt kom det ungefär 30 ungdomar.

5 Sammanfattning Balkong Period 2 Redan första morgonen vi träffade balkonggruppen nummer två kände vi att det var ett bra gäng. Det var ett helt annat engagemang än den första gruppen, och planering om vad som kunde göras under nästkommande tre veckor började redan vid morgonfikat. Vi spenderade dagen med att lära känna varandra, spåna ideér och umgås. Dom tyckte precis som förra gruppen att det vore en kul grej att ha filmvisning som första projekt. 7/7, Filmvisning på Lilla Scen, Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 Eftersom att sista Harry Potter-filmen skulle komma ut bara veckan efter detta event så tyckte ungdomarna att det vore en bra idé att visa Del 1 av Harry Potter och Dödsrelikerna. Även i planeringen märktes stor skillnad på arrangemang. Förutom affischering och facebook-event som vanligt så klädde vissa av dom ut sig till Harry Potter-karaktärer och delade ut flygblad på stan. Och allt arbete gav verkligen resultat då det på visningen dök upp över 80 personer plus alla vi som jobbade. I lobbyn fanns det Harry Potter-musik och en av tjejerna hade med sig en flöjt och stod på scen innan filmen och spelade temasången. Ungdomarna med levande ljus och växter och stämning blev jättebra.

6 12/7, Volleyboll-turnering på Strömbacka Detta blev det absolut största eventet på hela sommaren. Planeringen började ungefär en vecka i förväg så många hann få reda på eventen, och trots att vi trodde att det skulle komma mycket folk blev vi chockade över antalet som strömmade in på Tisdagskvällen. Sammanlagt blev det 180 personer! 18 lag bestämde sig för att delta och trots en gnutta stress i början så gick allt jättebra. Ungdomarna hade fixat massa sponsring så vi bjöd på korv och saft och vi hade tur att regnet höll sig borta. Vi hade inhandlat/fått sponsring till priser. 14/7, Bad på Norrstrandspoolen Två dagar efter så hade ungdomarna bokat Norrstrandspoolen för en kväll med bad och häng. Då eventet innan hade bjudit på så himla mycket folk kändes det som en liten skara som dök upp på Torsdagskvällen, trots att det ändå kom en personer. Än en gång hade vi tur med vädret och korv och saft bjöds på även idag.

7 18/8, Konstskaparkväll, Lyan Idéer kom upp på att göra något kreativt, så på Måndagskvällen hade ungdomarna hyrt lokalen Lyan och anordnat konstskaparkväll. Vissa målar-saker fanns kvar från något tidigare arrangemang på Kultur Fritid och resten inköptes. Det blev både akrylmålning, vikning av origami, akvarell, kolritningar, lära sig att teckna manga och vanligt tecknande. Sponsring hade än en gång fixats så det bjöds på frukt, fika, chips och läsk. Vi hade med oss en högtalare och spelade musik och det blev en väldigt lugn och trevlig kväll. Med oss som jobbade blev det sammanlagt ungefär 30 personer som spenderade kvällen med att måla tavlor och umgås. 19/8, Såpafotbollsturnering, Stadshuset Ungdomarna hade hört att den tidigare gruppen hade haft såpafotboll och blev sugna på att köra en egen variant. Denna gången blev det i form av en turnering. Trots flera anmälda lag så dök det bara upp två lag, så ungdomarna skapade ett eget lag och så blev det en mini-turnering på tre lag.

8 . 21/7, Häng (i brist på andra ord) på Norrstrand Som sista event hade ungdomarna fixat en kväll på Norrstrand. Det inhandlades en hel del gott att grilla och en eld tändes. Kvällen bestod av allt från volleyboll och kubb till bad och grillning. Folk kom och gick under hela kvällen och sammanlagt kanske det blev någonstans kring 40 ungdomar. Så sammanfattningsvis blev det en väldigt lyckad period med sammanlagt 6 event och ungefär 360 ungdomar som besökte arrangemangen.

9 Sammanfattning Balkong Period Tre Måndagen den 25/7 dök den sista sommarjobbsgruppen upp på kontoret. Den bestod denna gången av sex tjejer och tre killar födda mellan 93 och /7 Filmvisning, Lilla Scen, Easy A Traditionsenligt blev första Torsdagen för gruppen en filmvisning på Nolia City Konferens. Denna gång visades filmen Easy A och trots att det var PDOL-Onsdagen så dök ungefär 20 ungdomar upp. 2/8 Volleybollturnering, Strömbackaskolan Efter succén med grupp nummer två bestämde sig tredje gruppen för att arrangera en volleybollturnering igen. Efter att förra gången ha haft 18 lag kändes det lite med 5 lag, men det blev många matcher och en bra turnering med fina priser. Priserna hade gruppen fixat genom sponsring från bland annat Nodo, Big Boy, 7-11 och flera andra.

10 3/8 Grillkväll på Norrstrand På Onsdagen så blev det en väldigt lugn kväll med grillning, kubb, volleyboll och musik på Norrstrandsstranden. Genom sponsring hade ungdomarna fått tag i hamburgare och sedan köpt in lite smått och gott och det blev en trevlig kväll med ungefär 30 ungdomar. 8/8 Brännbollsturnering, Stadshuset Mitt i allt var vi inne på den allra sista veckan av feriearbete. Ungdomarna hade veckan innan spenderat mycket tid med planering, så under den sista veckan skulle tre event genomföras. Det första var på Måndagen i form av en brännbollsturnering. Tyvärr så öste regnet ner från tidig morgon till sen kväll, så detta var det första och enda eventet som var tvungen att ställas in. Istället spenderade vi kvällen med att finslipa planeringarna inför Onsdagen och Torsdagens event.

11 10/8 Nostalgikväll, Lilla Scen Gruppen fick en strålande idé om en nostalgikväll i 90 talsanda. De fixade mer sponsring till priser, hade en 90-talsfrågesport och det spelades allt från Britney Spears till Aqua i högtalarna. I biosalongen visades första säsongen av ungdomsserien Eva & Adam och i konferensrummet spelades det gamla tv-spel. Det bjöds på kinderägg, bugg och läsk ur glasflaskor. I foajén satt folk och spelade spel så som Uno, fia med knuff och jakten på den försvunna diamanten. Eventet lockade ungefär ungdomar som alla verkade väldigt nöjda. 11/8 Musikkväll, Norrmalmiafoajén Som sista och avslutande projekt på Torsdagskvällen hade ungdomarna styrt upp en musikkväll. De hyrde Norrmalmiafoajén, styrde upp en scen och lånade en hel massa instrument från musikskolan. Sponsring av fika fixades och sedan blev det en kväll med musik, sällskapsspel och annat trevligt.

12

Torsdag 23/6, Zumba i Norrstrandslogen

Torsdag 23/6, Zumba i Norrstrandslogen Balkongprojektet, sommaren 2011 Balkongprojektet är en ungdomssatsning från Kultur och Fritid där ungdomar ordnar event för andra ungdomar som inte har något att göra. Det kan innefatta volleybollturneringar,

Läs mer

Sammanfattning Balkongprojektet 2012

Sammanfattning Balkongprojektet 2012 Sammanfattning Balkongprojektet 2012 Balkongprojektet är ett arrangemang av Kultur och Fritid, som går ut på att ungdomar ska arrangera aktiviteter för andra ungdomar i Piteå på sommaren. Detta kan bland

Läs mer

Mitt sommarprojek t. Här är min flyer som jag spred reklam med ute i Lindesberg, både i centrum och i villaområden i brevlådor :) Skatedag!

Mitt sommarprojek t. Här är min flyer som jag spred reklam med ute i Lindesberg, både i centrum och i villaområden i brevlådor :) Skatedag! Mitt sommarprojek t av: Rebecca Andersson Här är min flyer som jag spred reklam med ute i Lindesberg, både i centrum och i villaområden i brevlådor :) Skatedag! Ni kids mellan 5 och 13 år är välkommna

Läs mer

Ungdomarnas Årstafält

Ungdomarnas Årstafält Trafikpedagog Åsa Lindgren asa.lindgren@tk.stockholm.se 08-50826542, 0761-226542 Ungdomarnas Årstafält Sammanfattning För att fånga ungdomarnas perspektiv på framtidens Årstafält togs kontakt med ungdomsgårdarna

Läs mer

Ordförande har ordet. Vi ses. Gunilla

Ordförande har ordet. Vi ses. Gunilla Ordförande har ordet Först vill jag tacka er för förtroendet att få fortsätta vara ordförande för detta trevliga byalag ett år till. Jag vill också tacka Ingvar Bagare Andersson för de trevliga byavandringar

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

Mötesplatsen Tallbohov MAJ 2011

Mötesplatsen Tallbohov MAJ 2011 JOUKO ARVONENS TAVLOR HÄNGER KVAR TOM 12 maj. Måndag 2/5 13.00 Filmvisning! Albert & Herbert avsnitt 3 & 4. Tisdag 3/5 10.00 11.00 Knep & Knåp! 14.00-14.45 Skivor till kaffet! Kaffe & kaka 10 kr. Onsdag

Läs mer

Om oss och vårt arbete. Vår Idé

Om oss och vårt arbete. Vår Idé Om oss och vårt arbete Vi är två 16-åriga tjejer som heter Amanda Eklund och Felicia Lindskog. I fyra veckor under sommaren 2010 har vi arbetat med Agenda 21 och folkhälsofrågor som rör Vänersborgs kommun.

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Fritids- och Idrottsprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - HOCKEY MED FUB (Gratis) BIO MED FUB (Gratis) Adventssamkväm och Julfest Reportage från Tidningsgruppen

Läs mer

Sommarcampen 2014 (53 deltagare) ONYX Innebandy SLK Oxelösunds Tennisklubb OIK Fotboll Femöre SK Oxelösunds Kanotklubb Oxelösunds Simsällskap OK

Sommarcampen 2014 (53 deltagare) ONYX Innebandy SLK Oxelösunds Tennisklubb OIK Fotboll Femöre SK Oxelösunds Kanotklubb Oxelösunds Simsällskap OK Sommarcampen 2014 (53 deltagare) ONYX Innebandy SLK Oxelösunds Tennisklubb OIK Fotboll Femöre SK Oxelösunds Kanotklubb Oxelösunds Simsällskap OK Måsen Oxelösunds Skyttegille Oxelösunds Boulesällskap Korpen

Läs mer

Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol

Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol När jag skulle börja skriva denna texten, visste jag inte exakt vad jag

Läs mer

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Bra genomförd tävling,hoppas den återkommer Riktigt bra för att vara första gången, gärna en något tuffare profil nästa år! Bra

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

Grövelsjön Söndag 11/ elever i årskurs 4 på Norrängsskolan deltog i årets resa till Grövelsjön.

Grövelsjön Söndag 11/ elever i årskurs 4 på Norrängsskolan deltog i årets resa till Grövelsjön. Grövelsjön 2016. Söndag 11/9-2016. 14 elever i årskurs 4 på Norrängsskolan deltog i årets resa till Grövelsjön. I dag åkte vi buss. Efter ett tag stannade vi och pausade. Vi åt på Mac Donalds. Det var

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november Oj, oj oj, nu går tiden fort det har redan gått fem veckor sedan förra veckobrevet! Var tog de fem veckorna vägen? Jo, de försvann i en massa

Läs mer

Medlemmar. SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se

Medlemmar. SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se Medlemmar SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar www.ssu.se publicerat våren 2013 SSU-KLUBBENS MEDLEMMAR Varför är det viktigt för din klubb att ha många

Läs mer

Förskoleklass Bubblan

Förskoleklass Bubblan Sida 1 av 5 Skarpnäcks skola Förskoleklass Bubblan Bulleribock telenr: 0761291067 Bubblan telenr: 0761294382 Öppning och stängningsfritids telenr: 50815626 Veckobrev 30 mars 2012 för vecka 14, 16 och 17

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Dyslexiförbundet FMLS Ungdomssektionen i Skåne Presentation av ungdomssektionen vid pennan Johan Viebke Ansvarig ledare: Johan Viebke Ledare: Mikael (Mige) Lundahl Ledare: Eva

Läs mer

Aktivitetskalender våren 2018

Aktivitetskalender våren 2018 Aktivitetskalender våren 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00-0 yvonne.wallin@ludvika.se , med julgransplundring Söndag januari kl..0-.00 Folkets hus

Läs mer

Kultur kan ju verkligen vara allting, kultur är ju museum, bild, form, text. Man kan ju säga att kultur är allting. Tycker jag.

Kultur kan ju verkligen vara allting, kultur är ju museum, bild, form, text. Man kan ju säga att kultur är allting. Tycker jag. Arbetsgruppen för Regionalt handlingsprogram för Barn och ungas kultur och fritid UNGKULTURDIALOG Ungdomsfullmäktige, Göteborg 1 mars 2007 Under 1,5 timme samtalade vi med representanter från Göteborgs

Läs mer

Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016

Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016 Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016 Fråga 1. Personalen lyssnar, förstår och respekterar mig. 64% 34% JA IBLAND SÄLLAN NEJ 0% 0% 0% 0% 0% 0% 2% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% Kvinna Man Eg.def

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 37 svar, 325 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 99 1 Ja Nej Varför, varför inte? - Det har varit lärorikt och kul att använda utrustningen och att skådespela. -

Läs mer

Redovisning av Påpp-enkäten 2011

Redovisning av Påpp-enkäten 2011 Elisabeth Forsell Ungdomskonsulent Mars Redovisning av Påpp-enkäten Bakgrund Kultur- och fritidsnämnden beslutade i maj att genomföra årliga utvärderingar för verksamheten Påse-pengar (Påpp) som bedrivs

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2016

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2016 AKTIVITETSKALENDER VÅREN Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00-0 yvonne.wallin@ludvika.se Träna inför Alla som deltar i träningarna vid minst hälften av

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober Nu har det gått nästan en hel månad sedan vårt förra veckobrev. Detta brev har dröjt så länge helt enkelt för att det har hänt så mycket att

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning

Sammanställning av enkätundersökning Sammanställning av enkätundersökning Feriearbete sommaren 2018 Arbetsmarknadsenheten Nordanstigs kommun Arbetsmarknadsenheten skickade per brev ut totalt 55 enkäter, i samband med de två arbetsperiodernas

Läs mer

Personalföreningen Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund.

Personalföreningen Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo program 2011 Personalföreningen Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo står för Trivsel, Kultur och Motion.

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning

Sammanställning av enkätundersökning Sammanställning av enkätundersökning Feriearbete sommaren 2016 Arbetsmarknadsenheten Nordanstigs kommun Efter feriearbetet sommaren 2016 gjorde vi en enkätundersökning bland ungdomarna. Vi ville ta reda

Läs mer

HEMAVAN/TÄRNABY VÅREN 2015

HEMAVAN/TÄRNABY VÅREN 2015 HEMAVAN/TÄRNABY VÅREN 2015 Så var det då dags att flyga till nordligare delar av Sverige. Åtta gubbar från Veterangänget hade bokat genom Magnus och Janne en resa till skid och skoterparadiset Hemavan.

Läs mer

Nu är Aikidons deltagande i festivalen We Are Sthlm (fd Ung08), Europas största ungdomsfestival, över för denna gång

Nu är Aikidons deltagande i festivalen We Are Sthlm (fd Ung08), Europas största ungdomsfestival, över för denna gång Hej Aikidoförbundet! Nu är Aikidons deltagande i festivalen We Are Sthlm (fd Ung08), Europas största ungdomsfestival, över för denna gång Sammanfattningsvis kan vi säga att Aikido har blivit synligt för

Läs mer

Falköpings Kommun Feriepraktik Enkät ungdomar alla perioder

Falköpings Kommun Feriepraktik Enkät ungdomar alla perioder Falköpings Kommun Feriepraktik 2016 Enkät ungdomar alla perioder 1. Kön 1% 47% 52% Tjej Kille Annan könstillhörighet Tjej 52% Kille 47,2% Annan könstillhörighet 0,8% Svarande, antal: 125 2. Vilket gymnasieprogram

Läs mer

FÖRUT TÄNKTE ALLA ATT DE MÅSTE FLYTTA NÄR DE BLIR ÄLDRE, KOMMA BORT, MEN NU TÄNKER DE YNGRE ATT DE KAN STANNA. DE SER EN FRAMTID HÄR

FÖRUT TÄNKTE ALLA ATT DE MÅSTE FLYTTA NÄR DE BLIR ÄLDRE, KOMMA BORT, MEN NU TÄNKER DE YNGRE ATT DE KAN STANNA. DE SER EN FRAMTID HÄR FISKSÄTRA UNGDOMSRÅD Fisksätra ungdomsråd är bra på att anordna sociala aktiviteter. I Folkets hus där de hänger på kvällarna pågår tidningsmakeri, dansträning, tv-spel och medlemsmöten samtidigt. Dessutom

Läs mer

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis?

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? SFI EN SEPTEMBERREPRIS Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? Vill du ha lite mer? Kan du hjälpa mig? Oj, förlåt! Tack för lånet!

Läs mer

Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention

Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention 2014-02-06 1 (7) Rapport FRN 2014/56 Fritidsnämnden Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention Bakgrund En enkätundersökning i samarbete med Attention Nackas har genomförts under hösten 2013.

Läs mer

Historia på riktigt - ett samarbete i projektform med klass 5:1 från Ängsskolan i Sundbyberg

Historia på riktigt - ett samarbete i projektform med klass 5:1 från Ängsskolan i Sundbyberg Historia på riktigt - ett samarbete i projektform med klass 5:1 från Ängsskolan i Sundbyberg I februari 2011 kontaktade läraren Eva Larsson från Ängsskolan i Sundbyberg Livrustkammarens pedagoger. Eva

Läs mer

Fritidsprogram våren 2016

Fritidsprogram våren 2016 Fritidsprogram våren 2016 Hej, Välkomna till vårens Fritidsprogram! Fritidsprogrammet finns även på internet: www.kavlinge.se Där kan du också gå in lite då och då under våren kan komma in nya danser/aktiviteter

Läs mer

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo 2.0

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo 2.0 Utvärdering 13 deltagare Filmkollo 2. 66 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 6 4 98 2 Ja Nja Nej Varför eller varför inte? - För att kollot är så galet roligt! :D - För

Läs mer

Fritidsnytt December 2016 Januari 2017

Fritidsnytt December 2016 Januari 2017 December 2016 - Januari 2017 2015-03-24 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Kvällens orkester: Fredag 9 december ABB Magneten, Västerås 19.30 23.00 18.45 vid OKQ8-macken 100 kr inträde

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2018

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2018 AKTIVITETSKALENDER VÅREN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00-0 yvonne.wallin@ludvika.se , med julgransplundring Söndag januari kl..0-.00 Folkets hus

Läs mer

ICA SUPERMARKET SVÄRDSJÖ MINICUP 2017

ICA SUPERMARKET SVÄRDSJÖ MINICUP 2017 ICA SUPERMARKET SVÄRDSJÖ MINICUP 2017 Söndagen den 27 augusti strömmade kanske så många som 1500 barn, ledare och anhöriga in på ett sensommarhärligt Källängets IP. Barnfotboll och svensk sommar är verkligen

Läs mer

1. Väsby IK friidrott

1. Väsby IK friidrott Bilaga 1. Projektbidragsansökningar 15 april 2015 1. Väsby IK friidrott Väsbyspelen 2015 och distriktmästerskap i friidrott för ungdomar 2. Biografföreningen Sober Söndagsjazz med levande musik 3. Väsby

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

AKTIVITETS- KALENDER HÖSTEN 2010

AKTIVITETS- KALENDER HÖSTEN 2010 AKTIVITETS- KALENDER HÖSTEN 2010 Bilder från fiske vid Hedtjärn hösten 2009 LUDVIKA KOMMUN Kultur- och fritidsförvaltningen Fritid för personer med funktionsnedsättning SMEDJEBACKENS KOMMUN Fritidsförvaltningen

Läs mer

Våra gemensamt skrivna sagor

Våra gemensamt skrivna sagor Våra gemensamt skrivna sagor inspirerade av naturfoton fröken tagit i augusti på uppstartsdagarnas it-utvecklingspass och vårt arbete kring boken Se upp för krokodilen, mossor och lavar, troll, drakar

Läs mer

Danielle hängde av sig kläderna och satte på lite musik, gick in i badrummet och började fylla upp vatten i

Danielle hängde av sig kläderna och satte på lite musik, gick in i badrummet och började fylla upp vatten i Ensamhet Danielle hade precis slutat jobbet och var på väg hemåt för en lugn och stilla fredagskväll för sig själv. Hon hade förberett med lite vin och räkor, hade inhandlat doftljus och köpt några bra

Läs mer

Hur har ni informerat om stödet från Leader Bergslagen? Bifoga affisch eller liknande!

Hur har ni informerat om stödet från Leader Bergslagen? Bifoga affisch eller liknande! SLUTRAPPORT HAGGE SOMMARCAFE Projektets namn Genomförare Mitt sommarprojekt/ Hagge sommarcafé Selma Hedberg Hur fick du idén till Hagge sommarcafé? Jag fick idén till caféet tack vare att jag bor i Hagge,

Läs mer

Bergsjö Eko Festival utvärdering maj 08

Bergsjö Eko Festival utvärdering maj 08 Bergsjö Eko Festival utvärdering maj Projektet var ett samarbete mellan, UNF 5, Smart Event och Bergsjögården som pågick mellan januari juni. Själva festivaldagen låg i mitten av april. Under eftermiddagen

Läs mer

FRITIDSPROGRAM November 2012

FRITIDSPROGRAM November 2012 FRITIDSPROGRAM November 2012 Teater Mimulus Eldshow Kulturnatten 21/9 i Museiparken 1 FRITIDSAKTIVITETER FÖR DIG SOM BOR I KARLSTADS OCH HAMMARÖ KOMMUN Karlstads Kommuns Fritidsverksamhet (LSS) För personer

Läs mer

Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige.

Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige. Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige. Är det inte meningen att samhället ska hjälpa de som har det mindre bra? Är det inte meningen att man ska få stöd till ett bättre mående och leverne? Är det

Läs mer

Lärarrummet för lättläst lattlast.se/larare

Lärarrummet för lättläst lattlast.se/larare Anna på Brännö - funderingsfrågor, underlag för samtal Ämne: Svenska, SVA Årskurs: 7-9, Särvux, Gymnasiesär Lektionstyp: reflektion och diskussion, Lektionsåtgång: - Funderingsfrågor Frågorna kan användas

Läs mer

BLI SPONSOR Stöd vår verksamhet Läs mer på nästa sida

BLI SPONSOR Stöd vår verksamhet Läs mer på nästa sida Detta utskick innehåller följande: Fritids och idrottsprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Medlemsrådgivare FUB:s Sommarfest Köp FUB T-shirten Vandring med FUB Blodomloppet Kompiskonfa Reportage

Läs mer

AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ

AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ VAD ÄR FRITIDSVERKSAMHETEN EXTRA STÖD? Karlstad kommuns Fritidsverksamhet extra stöd jobbar med kultur- och fritidsaktiviteter för personer med olika

Läs mer

MARIA NYTT. 12 16 maj. Bilden är gjord av Fatima.

MARIA NYTT. 12 16 maj. Bilden är gjord av Fatima. MARIA NYTT 12 16 maj Bilden är gjord av Fatima. aktiviteter på MMK 12 16 maj LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Pärlplattor Såpbubblor Bad för tjejer 15.00 Trädgårdsmästarna 14.15 ÄVENTYRSKLUBBEN

Läs mer

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också UTVÄRDERING AV NY PLATS FÖR RDSGs RASSPECIAL Punkterna 1-5 kunde graderas enligt följande: Mycket bra Bra Varken bra eller dåligt Ganska dåligt Dåligt 1. Vilket är ditt helhetsintryck av den nya platsen

Läs mer

Sportlovsprogram. Skridskoåkning. Lerduveskytte. Hoppborgar. Hästar och ridning. NERF-spel. Skrivarverkstad. Luftgevärsskytte. Filmvisning.

Sportlovsprogram. Skridskoåkning. Lerduveskytte. Hoppborgar. Hästar och ridning. NERF-spel. Skrivarverkstad. Luftgevärsskytte. Filmvisning. Sportlovsprogram Skridskoåkning Lerduveskytte Hoppborgar Hästar och ridning NERF-spel Skrivarverkstad Luftgevärsskytte Filmvisning Musik Hälsobak Sportlovsprogrammet 2016 I sportlovsprogrammet publiceras

Läs mer

Foto: Per-Arne Andersson

Foto: Per-Arne Andersson Foto: Per-Arne Andersson Föreningsbladet Program våren 2018 I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du ska få en bra och meningsfull fritid. Detta häfte är ett exempel på vad

Läs mer

Februari Maj Fritidsaktiviteter. Brohaga. Hagadal. Nitvägen. Jakobsväg. Gränsgatan. Frostagatan. Potatisvägen. Mobila stödet.

Februari Maj Fritidsaktiviteter. Brohaga. Hagadal. Nitvägen. Jakobsväg. Gränsgatan. Frostagatan. Potatisvägen. Mobila stödet. Februari Maj 2019 Fritidsaktiviteter Brohaga Hagadal Nitvägen Jakobsväg Gränsgatan Frostagatan Potatisvägen Mobila stödet Snälltågsvägen Södra kaserngatan Rekonditioneringen Program häftet finns att hämta

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 2012-11-19

Styrelsemötesprotokoll 2012-11-19 Styrelsemötesprotokoll 2012-11-19 Närvarande Anna Green-Liljedahl (AGL), Carl Ahldén (CA), Charlotta Mossberg (CM), Jesper Denckert (JB), Karin Öst (KÖ), Linda Tarmet (LT), Pommeline Bleeker (PB), Stefan

Läs mer

Londonresan Resan. //Simone. Rundturen. //Gabriel

Londonresan Resan. //Simone. Rundturen. //Gabriel Londonresan 2017 Resan Kl 06.50 stod vi vid skolan och väntade in alla. Sen åkte vi till Älmhults tågstation. Strax innan 8 gick tåget, där satt vi nästan 2 h. Tillslut kom vi fram till Kastrup och checkade

Läs mer

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER 2017-18 Anmälan Till Fridykaravslutning 2017 Söndagen den 11 juni är det dags att avsluta säsongen för klubbens alla fridykare med familj. Vi kommer att träffas

Läs mer

FRITIDSPROGRAM Oktober 2012

FRITIDSPROGRAM Oktober 2012 FRITIDSPROGRAM Oktober 2012 Emma och Lisa som var och kollade när IF Hammaren spelade match på I2 i september. 1 FRITIDSAKTIVITETER FÖR DIG SOM BOR I KARLSTADS OCH HAMMARÖ KOMMUN Karlstads Kommuns Fritidsverksamhet

Läs mer

Årsmöte Göteborgs goklubb 2014-03-26

Årsmöte Göteborgs goklubb 2014-03-26 Årsmöte Göteborgs goklubb 2014-03-26 Org. nummer: 802446-9499 Närvarande: Markus Artman Tobias Eriksson Erik Hellsten Viktor Hessle Lukas Lindroos Robin Nilsson Magnus Sandén Micael Svensson Eskil Varenius

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2018

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2018 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se AKTIVITETERNA STARTAR VÅRT EGET CAFÉ söndag augusti BAD måndag

Läs mer

Vad tycker du om arrangemanget SEE Västerbottens hållbarhetsvecka i sin helhet?

Vad tycker du om arrangemanget SEE Västerbottens hållbarhetsvecka i sin helhet? Vad tycker du om arrangemanget SEE Västerbottens hållbarhetsvecka i sin helhet? Bra (15) Mycket bra (5) Jag hann inte ta del av veckan i någon stor utsträckning Mycket bra initiativ, kanske kunde informationen

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen

Verksamhetsberättelse. Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen Verksamhetsberättelse 2018 Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen BOWLING 25/2 Ungdomarna bjöd in till bowling i Åstorp. Sammanlagt kom det 40 personer och deltog i aktiviteten. Vi var representerade

Läs mer

MARIA. 10-14 oktober. MiniNYTT

MARIA. 10-14 oktober. MiniNYTT MARIA 10-14 oktober MiniNYTT BAD för KILLAR på onsdag! aktiviteter PÅ MMK 10 14 Oktober LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Femton Kubb Bad för killar Skattjakt Film Frukt 16.00 16.00

Läs mer

Namn: Klass: Datum: Frågor till dig som går i 4:an

Namn: Klass: Datum: Frågor till dig som går i 4:an Namn: Klass: Datum: Min hälsa Frågor till dig som går i 4:an Hej! I det här häftet finns frågor som förberedelse inför det hälsosamtal du kommer att ha med din skolsköterska. De flesta frågorna handlar

Läs mer

Ungdomsjakt Gålö 29 oktober 2016

Ungdomsjakt Gålö 29 oktober 2016 Ungdomsjakt Gålö 29 oktober 2016 Gålö är en av Jägareförbundet Stockholms Läns jakt- och kursgårdar och förvaltar ca 1.450 hektar mark. En av våra ideellt arbetande funktionärer och jägare där är Sune

Läs mer

Verksamhetsberättelse Göteborgs klätterklubb 2013

Verksamhetsberättelse Göteborgs klätterklubb 2013 Verksamhetsberättelse Göteborgs klätterklubb 2013 Nedan följer en sammanfattad verksamhetsberättelse som bygger på de rapporter som kommit in från respektive kommitté. De fulla versionerna är bifogade

Läs mer

Semestervecka i Skara

Semestervecka i Skara Sommarbilder 2008 Här de uppklädda grabbarna innan vi skall på dop. Här är hela familjen Nyhus samlad efter att de döpt kusin Adam i Örgryte kyrka.. Semestervecka i Skara Vi hyrde en liten stuga vid sjön

Läs mer

Feriepraktik Enkät Ungdomar, period 1 Falköpings kommun. Standardrapport

Feriepraktik Enkät Ungdomar, period 1 Falköpings kommun. Standardrapport Feriepraktik 2014 Enkät Ungdomar, period 1 Falköpings kommun Standardrapport Procent Antal Kille 48,1% 38 Tjej 51,9% 41 Svarande 79 Procent Antal 1996 43,8% 32 1997 56,2% 41 Svarande 73 Procent Antal Barn-

Läs mer

Ökat socialt innehåll i vardagen

Ökat socialt innehåll i vardagen -3-111 -3-3 Tjänsteskrivelse Socialförvaltningen, vård och omsorg Ökat socialt innehåll i vardagen - Utvärdering av hur personal som deltagit i utvecklingsarbete om ökat socialt innehåll i vardagen uppfattar

Läs mer

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 MÅNDAG 15/9 Vi träffades tidigt på morgonen, för att ta tåget till Kastrup. Därifrån flög vi till Budapest, sen vidare till Sarajevo. Kärt återseende med regn. Vi tog taxi till

Läs mer

MAJ 2013. Mallorca. den 22 maj 2013. Mallis nästa. den 17 maj 2013

MAJ 2013. Mallorca. den 22 maj 2013. Mallis nästa. den 17 maj 2013 MAJ 2013 Mallorca den 22 maj 2013 Så har vi anlänt till Mallorca och den lilla byn Soller här på ön, sist jag var här var för 2 år sedan med laget. Denna gång är det bara jag A-K och Bettan men vi har

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT. 14-18 november. Emma och Sannas häftiga bebis- OnePieces. Och nu eftersöker vi gamla jeans att göra bland annat häftiga väskor av!

MARIA KLUBBNYTT. 14-18 november. Emma och Sannas häftiga bebis- OnePieces. Och nu eftersöker vi gamla jeans att göra bland annat häftiga väskor av! MARIA KLUBBNYTT Emma och Sannas häftiga bebis- OnePieces 14-18 november Full fart på Levande Tyger! Och nu eftersöker vi gamla jeans att göra bland annat häftiga väskor av! aktiviteter PÅ MFK 14 18 November

Läs mer

Verksamhetsområde barn, ungdom och vuxna. Rapport Sida 1 (17) Verksamhetsområde barn, ungdom och vuxna

Verksamhetsområde barn, ungdom och vuxna. Rapport Sida 1 (17) Verksamhetsområde barn, ungdom och vuxna Rapport Sida 1 (17) 2015-01-05 Sida 2 (17) Brukarundersökning Ungdomens Hus 2014 En webbenkät genomfördes under november/ december 2014. 47 ungdomar på Ungdomens Hus svarade på enkäten. Betydligt färre

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2015

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2015 Halloweendisco 0 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kultur- och fritidsförvaltningen, Ludvika kommun Fritidsförvaltningen, Smedjebackens kommun Välkommen

Läs mer

Yvonne Perman avslutar beskrivningen

Yvonne Perman avslutar beskrivningen Sammandrag av Beskrivarkursen Ett litet sammandrag från Keeshondringens beskrivarkurs, som startade den 10 april 2010 med anatomi m.m, hos Sigrid Hansson i Ucklum och avslutades den 15 maj 2011 på Hörsjöns

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

Dagbok från en spännande cup i Danmark - med kämparanda, smörrebröd och solsting!

Dagbok från en spännande cup i Danmark - med kämparanda, smörrebröd och solsting! Dagbok från en spännande cup i Danmark - med kämparanda, smörrebröd och solsting! 20/7 2014 Vi åkte från Kuben kl. 01:00 söndag morgon. Busschauffören stannade i Västerås för att ta en bensträckare men

Läs mer

Vad tycker du om Östberga Fritidsgård? vt 2012 Atal: IIIII IIIII IIIII IIIII IIIII II = 27 st IIIII II IIIII IIIII IIIII II

Vad tycker du om Östberga Fritidsgård? vt 2012 Atal: IIIII IIIII IIIII IIIII IIIII II = 27 st IIIII II IIIII IIIII IIIII II Vad tycker du om Östberga Fritidsgård? vt 2012 Atal: = 27 st Tjej 27% Kille 65% År 6 År 7 År 8 År 9 Gymn 18 år e.ä. HUR NÖJD är du med din fritid TOTALT SETT? 26 svar =31% =8% =4% =38% =19% Mycket Nöjd

Läs mer

aktiviteter på MFK 8 12 Juni

aktiviteter på MFK 8 12 Juni aktiviteter på MFK 8 12 Juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Hemvist Biljardcupen (Abbe) Avslutningsbiljard mot personal Skolavslutning Öppet för de som har anmält sig Öppet för de som har anmält

Läs mer

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Detta var bra 333 Varierat program teori/övningar. Positiva och inspirerande ledare. Bra grupp: åldersblandat o könsfördelat. Öppenhet i gruppen.

Läs mer

SPORTLOVSPROGRAM 2013 16-24 februari 2013

SPORTLOVSPROGRAM 2013 16-24 februari 2013 SPORTLOVSPROGRAM 2013 16-24 februari 2013 Föreningen RegioLan presenterar LAN 2013 i Sporthall. När: lördag 16/2 till tisdag 19/2. Tid: Insläpp 15.00 lördagen den 16:e. Under lanet anordnas turneringar

Läs mer

Föreningsbladet Program våren 2017

Föreningsbladet Program våren 2017 Föreningsbladet Program våren 2017 Foto: Per-Arne Andersson Producerat av Daglig Verksamhet Mediakontoret 2016-12-01 SOMMAR PÅ POPPEL I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du

Läs mer

Från I Ur och Skur Linsbo I Ur och Skur Ekomyran I Ur och Skur Skabersjöskolan JUNI JULI - AUGUSTI 2013. Aktuella datum

Från I Ur och Skur Linsbo I Ur och Skur Ekomyran I Ur och Skur Skabersjöskolan JUNI JULI - AUGUSTI 2013. Aktuella datum 33333333333333333333333333 Från I Ur och Skur Linsbo I Ur och Skur Ekomyran I Ur och Skur Skabersjöskolan JUNI JULI - AUGUSTI 2013 Aktuella datum 4-5/6 Storströvarläger 11/6 Linsboloppet kl 10 11/6 Skabersjöloppet

Läs mer

Fritidsnytt Augusti-September 2017

Fritidsnytt Augusti-September 2017 Augusti-September 2017 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Fredag 25 augusti ABB, Magneten Västerås 19.30-23.00 18.45 från Q8 100 kr inträde och 100 kr buss Senast tisdag 22 augusti

Läs mer

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Ledare/ Tränare Spelare Föräldrar Träning Match Lagsponsring Försäkring Övrigt Agenda LEDARE OCH TRÄNARE Planera träningen, alla tränare tagit del av det innan träningen börjar

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Sida 1 av 5 Verksamhetsberättelse 2017 Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen Presentation av ungdomssektionen vid pennan Johan Sallby Sida 2 av 5 Ansvarig ledare: Johan Sallby Ledare: Mikael (Mige)

Läs mer

Den försvunna diamanten

Den försvunna diamanten Den försvunna diamanten Jag sitter utanför museet i London, jag ser en man gå lite misstänksamt ut genom dörren. Jag går in på museet och hör att personalen skriker och säger att diamanten är borta. Diamanten

Läs mer

Sommarpraktik - Ungdom

Sommarpraktik - Ungdom Sommarpraktik - Ungdom 1. Födelseår 2. Kön 3. Inom vilket praktikområde har du praktiserat? 4. Hur är du med den information du fått hemskickad av Ung i Lund? Svara på en skala mellan 1-5 där 1 betyder

Läs mer

Humlans månadsbrev maj 2014

Humlans månadsbrev maj 2014 Humlans månadsbrev maj 2014 Maj månad har som vanligt bjudit på en hel del! Vi har träffat alla er förälder i enskilda avslutningssamtal. Det känns lite vemodigt att tänka på att släppa iväg våra barn

Läs mer

Lägerutvärdering VETTRA 2016

Lägerutvärdering VETTRA 2016 Lägerutvärdering VETTRA 2016 26 juni-4 augusti 2016 Utvärdering 7-dagars läger (läger 1,3 och 4), Vettra 2016 Förmågor: (Före och efter lägret, skalan 1-5 där 1=lägst, 5=högst) Tänka positivt Före 3,40

Läs mer

För ett par veckor sedan gick jag grundkursen i Drömmen om det godametodiken.

För ett par veckor sedan gick jag grundkursen i Drömmen om det godametodiken. Vialundskolan: Nystart med Drömmen om det goda i Kumla av Malin Sundin För ett par veckor sedan gick jag grundkursen i Drömmen om det godametodiken. Jag började direkt när jag kom tillbaka till skolan

Läs mer

Bilaga 2

Bilaga 2 Bilaga 1 Bilaga 2 Bilaga 3 Bilaga 4 Bilaga 5 Bilaga 6 Bilaga 7 Bilaga 8 Bilaga 9 Bilaga 10 Bilaga 11 Fredagen den 30 juli Den här veckan har jag haft fullt upp, förutom idag då, jag har inte gjort ett

Läs mer

Ungdomsforum 7 nov 2018

Ungdomsforum 7 nov 2018 Sammanställning från Ungdomsforum 7 nov 2018 Elever från Djurmoskolan, Djuråsskolan, Mockfjärdsskolan och Syrholns skola åk 6-9 deltog. Bakgrund Under många år har Gagnefs kommun arrangerat Ungdomsforum

Läs mer

Ungdomsjakt Gålö 2016

Ungdomsjakt Gålö 2016 Ungdomsjakt Gålö 2016 Brr pling plong kl. 04.40 redan, OK bara att kliva upp, då var det daggs igen i dag är det Ungdomsjakt på Gålö, en av Svenska Jägare förbundets jaktgårdar belägen söder om Stockholm

Läs mer