Brf Varegården Torekov

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Brf Varegården Torekov"

Transkript

1 N BRF DE R E GÅR VA TOREKOV Brf Varegården Torekov EXKLUSIVA BOSTÄDER TILL SALU Naturnära kvalitetsboende med charm, karaktär och anor från 1700-talet. Ett privat poolområde, exklusiva padelbanor och cykelavstånd till morgondoppet gör Varegården till ett boende Du inte vill missa! Slatterrödsvägen 81 / Varegårdsvägen 2, Torekov

2 Tre visionärer med passion för Varegården. Från vänster: Peder von Heidenstam, Christel Knappe och Joachim B-F Ericsson.

3 Det var en gång tre musketörer som gav sig ut på ett enastående äventyr och levde lyckaliga i alla sina dagar. 1 Med var sin shoppingkorg i handen sprang en vinterkväll barndomsvännerna Joachim B-F Ericsson och Peder von Heidenstam på varandra i den lokala mataffären mitt på Kullahalvön. Både två hade var för sig gett sig in i byggbranschen, båda två hade de hamnat i nordvästra Skåne och båda två drömde de om ett eget byggprojekt. Där och då såddes det första fröet till vad som idag är Varegården Torekov. Av en ren slump fick jag höra talas om att denna fantastiska gård var till salu och kände direkt att såväl läget som platsen var alldeles unik. Joachim föll direkt även han och över en lunch började vi på en pappersservett skissa på hur vi såg att området skulle kunna förvandlas, berättar Peder von Heidenstam. Fokus har hela tiden varit att bevara så mycket som möjligt av det gamla. För oss har det varit jätteviktigt att bevara så mycket som möjligt från Varegårdens fantastiska historia. De båda bostadshusen som fanns här flyttades hit var för sig men har båda två anor från 1700-talet vilket i allra högsta grad påverkat hur vi tänkt kring bygget, säger Joachim B-F Ericsson. En nyckelperson i arbetet med att balansera gammalt och nytt är den egna arkitekt Christel Knappe. Joachim, Christel och jag ser alla fram emot att Varegården ska fyllas med liv, skratt och glädje igen. Förhoppningsvis i många generationer framöver, avslutar Peder von Heidenstam.

4 1 Torekov ditt sommarparadis! Ett gammalt fiskeläge förvandlat till sommarparadis att Torekov längst ut på Bjärehalvön blivit mångas favorit är långt ifrån någon slump. Fantastiska bad, underbar natur, restauranger, butiker och en alldeles unik gemenskap gör Torekov till en av landets mest attraktiva semesterorter. Från Varegården är du vid kyrkan, torget, hamnen och den obligatoriska morgonbryggan på bara några få minuter. Din transport? Cykel så klart! Patina på såväl hoj som badrock ger extra pluspoäng. TOREKOV-TIPS FR ÅN BYGG-GÄNGET Valnötsfrallan på surdeg från Rapps konditori, världsklass!

5

6 1 BRF Varegården Exklusiv Bullerbykänsla Allt sedan det första spadtaget har vår vision med Varegården varit att skapa någonting alldeles speciellt med absolut högsta kvalitet rakt igenom. Och jag tycker nog att vi har lyckats, menar Joachim B-F Ericsson. Receptet har varit arkitektritade och platsbyggda kök och snickerier i alla enheter, bevarande av originaldetaljer och ett nylagt vasstak. Resultatet är en riktig Bullerby-känsla! Vi ser framför oss hur barn och gamla tillsammans njuter av denna underbara lilla oas. Det privata poolområdet och de exklusiva padelbanorna ger förstås extra guldkant till långa sommardagar, säger Peder von Heidenstam. Historien bakom Varegården är någorlunda brokig och framför allt lång. Klart är att platsen först beboddes av änkan till en sjökapten och deras barn i slutet av 1700-talet. I ett senare skede flyttades de två originalbostäderna till platsen, sannolikt var för sig från olika platser på Bjärehalvön. Bakgrunden till den underbara trädgården är att en tidigare ägare, Dagmar Bruce, var en av Sveriges första trädgårdsdesigners och det var också hon som skapade rosenträdgården, de perenna rabatterna, fruktodlingen och de stenlagda gångarna bakom den gamla stallmuren. En ljuvlig liten plats som idag är omvandlat till poolområde för nya generationens lyckligt lottade Varegårdare. 1

7

8

9 Genomtänkta detaljer och högsta kvalitet allt för att varje lägenhet ska bli ett eget litet paradis! Alla interiörbilder är tagna i visningslägenheten Aroma, eller lägenhet 1 om man så vill. Färgsättning, material och de genomgående Miele-maskinerna är desamma i alla enheter.

10 Aroma LÄGENHET NR rok 135 m 2 Pris: kr Avgift: kr En av två generösa lägenheter inredda i den gamla Kaptensgården där man tidigare haft vävateljé. Bostaden bjuder på utgång i tre väderstreck, synliga takstolar, kakelugn i original samt en unik punschveranda för Dig som vill umgås med nära och kära, läsa en god bok eller bara njuta av kvällssolen. Havsglimt.

11 1 PLAN 1 PLAN 2

12 Bergius LÄGENHET NR rok 160 m 2 Pris: kr Avgift: kr Rymlig familjelägenhet med fyra sovrum samt generöst och lyxigt badrum på båda våningsplanen. Kakelugn i original finns bevarad i matsalen i direkt anslutning till såväl kök som vardagsrum. Synliga takstolar, havsglimt samt direkt utgång till den ljuvliga trädgården.

13 1 PLAN 1 PLAN 2

14 Cellini L Ä G E N H E T N R rok 93,5 m 2 Pris: kr Avgift: kr Nyproducerat boende för Dig med sikte på långa frukostar och ännu längre rosékvällar. Läcker terrass i såväl öster som väster samt direkt tillgång till Varegårdens mysiga fruktträdgård och exklusiva poolområde. Havsglimt i väster.

15 1 PLAN 1 PLAN 2

16 Elise LÄGENHET NR rok 102 m 2 Pris: kr Avgift: kr En mycket charmig bostad i ett av ursprungshusen med anor från 1700-talet. Synliga takstolar, balkong i väster och stor mysfaktor bostaden igenom. En underbar liten stentrapp mot innergården är som gjord för den första morgonkoppen innan cykelturen till bryggan.

17 1 PLAN 1 PLAN 2

18 Goder L Ä G E N H E T N R rok 98 m 2 Pris: kr Avgift: kr Topprenoverat 1700-tal i öppen planlösning, fyra sovrum varav ett med balkong i öster, perfekt poolläge och gott om plats för nära och kära. Solsäkra förmiddagar på härlig vindskyddad innergård.

19 1 PLAN 1 PLAN 2

20 Josefiner L Ä G E N H E T N R rok 87 m 2 Pris: kr Avgift: kr Nyproducerad drömlägenhet med spröjsade dubbeldörrar, gräsmatta i söderläge och sällskapsrum och kök i härligt öppen planlösning. Havsglimt i väster och två sovrum med möjlighet till tre vid behov.

21 1 PLAN 1 PLAN 2

22 Oretorp L Ä G E N H E T N R rok 87 m 2 Pris: kr Avgift: kr Med unikt läge på Varegården hittar ni denna nyproducerade lilla pärla med generös och avskild trädgård i såväl öster som söder samt direkt tillgång till pool- och grönområde. Två med möjlighet till tre sovrum.

23 1 PLAN 1 PLAN 2

24 Silva LÄGENHET NR rok 25 m 2 Pris: kr Avgift: kr En ljuvlig pied-à-terre med möjlighet till avskild uteplats i söderläge. Läckert sovloft och rymligt förråd. Vid entrén i öster placerar Du med fördel en pastellchic cafémöbel för att med en kopp kaffe i handen möta morgonsolens första strålar.

25 1 PLAN 1

26 Vallda LÄGENHET NR rok 25 m 2 Pris: kr Avgift: kr Compact living på Torekov-vis, dessutom med toppläge alldeles vid poolen och det för Varegårdens unika grönområdet. Stor altan och sovloft.

27 1 POOLPARTY 2017!

28 Vår vision är att ge Dig som kund möjlighet att förverkliga just Ditt drömprojekt med bästa möjliga kvalitet och resultat. Därav vår uppmaning: Bygg för Generationer. Tel: För mer information om BRF Varegården Torekov kontakta vår mäklare. Produktion: Heidenstamska Illustration: Christel Knappe Text: Charlotte von Heidenstam Grafisk formgivning: Cecilia Viamore Tryck: Mediagården Foto exteriört: Heidenstamska Foto interiört: NK Fastighetsförmedling Styling: Lotta Hein Interiör / Christel Knappe

Brf Varegården Torekov Etapp 2

Brf Varegården Torekov Etapp 2 BRF VAREGÅRDEN TOREKOV Brf Varegården Torekov Etapp 2 EXKLUSIVA BOSTÄDER TILL SALU Naturnära kvalitetsboende med charm, karaktär och gediget hantverk rakt igenom att passionen för såväl Torekov som den

Läs mer

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling.

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. 18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. Fånga dagen eller kvällen. Duka till middag på den gemensamma takterrassen.

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Smakrike Krog, Bruna Dörren och Strandcaféet ligger inom gångavstånd. Ljugarn ligger på ca 45 minuters avstånd från Visby.

Smakrike Krog, Bruna Dörren och Strandcaféet ligger inom gångavstånd. Ljugarn ligger på ca 45 minuters avstånd från Visby. Köp en lägenhet i ett av Gotlands mest spännande hus, beläget i hjärtat av Ljugarn. Det enda bevarade köpmanshuset som finns kvar på Gotland, med närhet till både stranden och hamnen. Smakrike Krog, Bruna

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling.

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. 18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. Fånga dagen eller kvällen. Duka till middag på den gemensamma takterrassen.

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering -0901 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och intilliggande park Stor uteplats på 23 kvm Öppet samband mellan kök och vardagsrum

Läs mer

BRF GREENROOF. Bofakta

BRF GREENROOF. Bofakta BRF GREENROOF Bofakta Välkommen till Brf Greenroof Att flytta till ett helt nybyggt hem är väldigt speciellt. Som på ett oskrivet blad sätter du din signatur på varje liten del av bostaden. Det är med

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

En ovanligt fantastisk adress.

En ovanligt fantastisk adress. S a n n e g å r d e n residens - En ovanligt fantastisk adress. Som på Manhattan fast hemma i Göteborg. Bilden är en illustration. Avvikelser mot slutligt utförande kan förekomma. En vacker fasad på en

Läs mer

HAVSBADSVÄGEN 20. Havsbadsvägen 20, 269 36 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

HAVSBADSVÄGEN 20. Havsbadsvägen 20, 269 36 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. HAVSBADSVÄGEN 20 Beskrivning Ståtliga och vackra Villa Furunäs på Malen till salu I Malen, på väg ner mot hav och havspooler, ligger stilfulla och vackra Furunäs med tillhörande gästbostad. Du har säkert

Läs mer

INBJUDAN. till tre kövisningar

INBJUDAN. till tre kövisningar INBJUDAN till tre kövisningar BRF BRYGGHUSEN Norra Sjötorget, Väsjön, Sollentuna I Sollentuna kommer den nya stadsdelen Väsjön växa fram. Här bygger vi lägenheter med bästa läge vid sjön, med närhet till

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

w w w.evaldkopman.se

w w w.evaldkopman.se www.evaldkopman.se 10 UNIKA LÄGENHETER I KULTURPRISAD FASTIGHET CENTRALT I BÅSTAD BRF Evald Köpman består av 10 st arkitektritade lägenheter i en kulturprisad fastighet om 2-4 ROK på 33-172 kvm. Fastigheten

Läs mer

BARKARBY METROPOL HUS B. Bofakta

BARKARBY METROPOL HUS B. Bofakta BARKARBY METROPOL HUS B Bofakta Välkommen till Barkarby Metropol Situationsplanen visar husens läge i kvarteret. Hus A har 52 lägenheter och en kommersiell lokal belägen i norra delen av huset. Hus B inrymmer

Läs mer

Bofakta ATMOSFÄREN 1

Bofakta ATMOSFÄREN 1 Bofakta ATOSFÄRE 1 Välkommen till Atmosfären I den här Bofaktabroschyren hittar du planritningar för alla lägenheter i Atmosfären. Varje Bofaktablad visar lägenhetens storlek, placering i huset samt hur

Läs mer

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen ROSINS VÄG 26 A Beskrivning Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen Exklusiv bostadsrätt i parhus längst ner vid hav och hamn i Båstad. Här bor du lättskött, nybyggt och

Läs mer

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen ROSINS VÄG 26 A Beskrivning Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen Exklusiv bostadsrätt i parhus längst ner vid hav och hamn i Båstad. Här bor du lättskött, nybyggt och kravlöst

Läs mer

Arkitektritade Skånelängor. minuter från Lunds centrum

Arkitektritade Skånelängor. minuter från Lunds centrum Arkitektritade Skånelängor minuter från Lunds centrum Lilla Bjällerup Lantlig idyll, minuter från Lund Tomterna ligger i en underbar lantlig bymiljö med utsikt över åkrarna. Här kombineras verkligen det

Läs mer

PROSPEKT BRF KAVALLERIET LÄGENHETSÖVERSIKT. KAVALLERIET 68, 86 och 97

PROSPEKT BRF KAVALLERIET LÄGENHETSÖVERSIKT. KAVALLERIET 68, 86 och 97 PROSPEKT BRF KAVALLERIET LÄGENHETSÖVERSIKT KAVALLERIET 68, 86 och 97 Juni-2016 HUSEN Består av fyra huskroppar med trädgårdssidan i sydväst, fördelade på Hus A 6 st. Lägenheter 68 m2 med uteplats/balkong,

Läs mer

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet Kristianstad Elmetorpsvägen Här bygger vi livskvalitet Gamla Näsby Ett boende att älska Där staden möter landet i naturnära Gamla Näsby planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i två

Läs mer

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23 510, 018-23 507 ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Presentation Trevlig ETAGELÄGENHET om 3 R+K+B med inglasad

Läs mer

Lilla Marinvillan L1. Exteriör, Lilla Marinvillan L1

Lilla Marinvillan L1. Exteriör, Lilla Marinvillan L1 Lilla Marinvillan L1 Friliggande 2-planshus med stort källarplan som flyter på en fast förankrad ponton. I entréplanet finns kök och vardagsrum samt uteplats vid entrén. I övre planet finns allrummet med

Läs mer

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

DANSK DESIGN BRF DANMARK

DANSK DESIGN BRF DANMARK DANSK DESIN BRF DANMARK NORDISKT LJUS Dansk design har rötter i modernismen, men med tydlig inspiration från landets storslagna, vindpinade kuster. Stilen är avskalad, rymlig och klassiskt ren. Kvalitet,

Läs mer

Bungalow nära stranden i La Mata, Torrevieja

Bungalow nära stranden i La Mata, Torrevieja Bungalow nära stranden i La Mata, Torrevieja En mysig och solig lägenhet i bostadstyp bungalow på övre plan. Lägenheten består av 2 rum varav 1 sovrum, badrum, kök, vardagsrum och en stor terrass i söderläge.

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Bekymmerslöst boende i lugnt område Gavelradhus Kista Adress: Århusgatan 6 Budstart: 2.995.000 kr. Byggår: 1980 Kontakt: 0720-02 35 33

Bekymmerslöst boende i lugnt område Gavelradhus Kista Adress: Århusgatan 6 Budstart: 2.995.000 kr. Byggår: 1980 Kontakt: 0720-02 35 33 notar bostad Bekymmerslöst boende i lugnt område Gavelradhus Kista Århusgatan 6 2.995.000 kr Rum: 5 + kök 142 kvm 1980 0720-02 35 33 Söndag 2/10 13.00-14.00 Måndag 3/10 18.30-19.15 3:a Vasastan Upplandsgatan

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

HILLS VILLASTAD SÖDERLÄGET. Bofakta

HILLS VILLASTAD SÖDERLÄGET. Bofakta HILLS VILLAAD SÖDERLÄET ofakta HUS 5 2 3 Välkommen till Söderläget Söderläget består av fem huskroppar med tolv lägenheter i varje hus. Parkering finns på gatan utanför och det finns lättillgängliga förråd

Läs mer

Drömvilla med underbar havsutsikt

Drömvilla med underbar havsutsikt Objektbeskrivning Drömvilla med underbar havsutsikt Stångholmsgatan 10, Kungshamn Boarea: 185 m 2 (biarea 22 m 2 ) Tomtarea: 728 m 2 Utgångspris: 4 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 529. Använd

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Välkommen till Slow Down Penthouse

Välkommen till Slow Down Penthouse Välkommen till Slow Down Penthouse Slow Down Penthouse består av 135 kvm etagelägenhet i två plan med 40 kvm terrass och 5 kvm balkong, samt 30 kvm gäststuga med sovloft och 23 kvm terrass. Enheten är

Läs mer

TRÄDGÅRDSVÄGEN 41. Trädgårdsvägen 41, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

TRÄDGÅRDSVÄGEN 41. Trädgårdsvägen 41, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. TRÄDGÅRDSVÄGEN 41 Beskrivning Vidunderlig utsikt, härligt solläge och gott om plats På höjden, mäktigt belägen med härligt solläge och vidunderlig utsikt över havet, byn och åsen, ligger denna fint planerade

Läs mer

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 750.000 Konstruerad (år) 1983 område (län) Tomtarea 2000 m² Stad Konstruktion område 437 m² sida 3/5 Precis ovanför den vackra Spa orten Caldas de har vi denna storslagna

Läs mer

Kooperativ Hyresrättsförening. Ett boende för framtiden

Kooperativ Hyresrättsförening. Ett boende för framtiden Brinkeskogen Kooperativ Hyresrättsförening 1 Ett boende för framtiden Centralt i Vara planerar vi att uppföra 18 attraktiva markboende i parhus för dig i mogen ålder. Vi skapar tillgängliga boenden med

Läs mer

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring.

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring. Magi MAGI VID SJÖN HEMMA HOS vid sjön Mathias och Christina hade länge drömt om att bygga ett riktigt magiskt hus, med alla de där detaljerna och funktionerna som de längtat efter. Och de visste redan

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till bostadsrättsföreningen Parasollet, med suveränt läge alldeles nära Blackebergs torg, där det finns ett flertal trevliga små butiker och restauranger,

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Bostadsguiden. östersund. storsjömäklarna en engagerad fastighetsmäklare

Bostadsguiden. östersund. storsjömäklarna en engagerad fastighetsmäklare Bostadsguiden östersund Välskött villa med plats för den stora familjen! ÖSTRA ODENSALA - VRÅKVÄGEN 9 110+110 m² 7 rok tomt 822 m² byggår 1976 acceptpris 2 500 000 kr Välkommen till en mycket trivsam villa

Läs mer

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. ROXMANSVÄGEN 3 G Beskrivning Bekväm bostad i fantastiskt skick på populära Malen Välkommen till bekvämt och välplanerat boende på Malen i två plan med liten tomt som kräver minimal skötsel. Bostaden som

Läs mer

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Exteriört har familjen målat huset i en vit bruten kulör. För ett modernt uttryck har man valt att ta in silver som accentfärg, på bland annat vindskivor och stuprör funkis med kaxiga detaljer Det var

Läs mer

LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD

LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD Skärgårdsliv på Lappetorp. 13 kilometer nordost om Nyköping ligger Lappetorp. Här bygger vi en levande skärgårdsmiljö med nya permanenthus. Området består

Läs mer

www.perboquist.se För visningstider och mer information besök vår hemsida

www.perboquist.se För visningstider och mer information besök vår hemsida Underbart läge Äspö/Södra Finnö Vid vattnet med stort altandäck och brygga ligger detta trevliga hus i mycket gott skick. 61+20 kvm. 4 rum och kök. Året runt vatten, dusch och vattentoalett. Friköpt tomt

Läs mer

Mycket rymlig rustik villa med fantastisk utsikt på stor tomt in Monchique

Mycket rymlig rustik villa med fantastisk utsikt på stor tomt in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 695.000 Konstruerad (år) 1994 område (län) Monchique Tomtarea 25170m² Stad Monchique Konstruktion område 535m² sida 3/5 På ett mycket bra läge, inte långt från Monchique

Läs mer

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Välkommen till denna fräscha 2:a från 2013, bekvämt belägen i första våningen i det populära bostadsområdet Storgärdan, vid Gröna Udden i södra Mariehamn.

Läs mer

Tre exklusiva bostäder

Tre exklusiva bostäder Jobsonska villan Jobsonska villan Tänk dig ett boende som är lika rymligt som en enplansvilla, men samtidigt bekvämt som en lägenhet. Tänk dig charm från tidigt 1900-tal, varsamt blandad med modern lyx.

Läs mer

NYBYGGNATION. Brf Svarta Hejan - Sölvesborg

NYBYGGNATION. Brf Svarta Hejan - Sölvesborg NYBYGGNATION Brf Svarta Hejan - Sölvesborg Svarta Hejan EN UNIK UPPLEVELSE Det som särpräglar detta nya område är en känsla av att hitta hem till en gemenskap utan att göra avkall på sin privata sfär.

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. ROXMANSVÄGEN 3 G Beskrivning Fantastiskt skick i första raden mot havet Välkommen till bekvämt och välplanerat boende på Malen i två plan med liten tomt som kräver minimal skötsel. Bostaden som fördelar

Läs mer

Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs

Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs Ditt nya hem har generösa ljusinsläpp från alla väderstreck och gott om öppna ytor att umgås på. Lägenheten ligger i första våningsplanet i detta nyproducerade

Läs mer

Hagabo 2. Älmhult Haganäs. Ett boende att älska

Hagabo 2. Älmhult Haganäs. Ett boende att älska Hagabo 2 Älmhult Haganäs Ett boende att älska Hagabo 2» Tomten har ett svårslaget läge med naturen runt knuten « Välkommen till sköna gröna Haganäs I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar

Läs mer

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn I detta stiliga hus med anor från 1921, finns två lägenheter. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa om tre rum och kök, 91,1 m 2. Lägenheten

Läs mer

LÄGE VILLA STRANDVIK

LÄGE VILLA STRANDVIK VILLA STRANDVIK Villa Strandvik uppfördes 1912 som privatbostad och anses av många vara en av Stockholmsområdets vackraste byggnader. Beställare och uppförare av den exklusiva villan i jugendstil var ingenjör

Läs mer

i Västernäs, Mariehamn Välkommen till ett lättare boende, Välkommen till Bostads Ab Kvarterstorget.

i Västernäs, Mariehamn Välkommen till ett lättare boende, Välkommen till Bostads Ab Kvarterstorget. N yproduktion av parhus vid Svärtesgränd i Västernäs, Mariehamn Välkommen till ett lättare boende, Välkommen till Bostads Ab Kvarterstorget. Välkommen till ett lättare boende På kvarterstomt på Svärtesgränd

Läs mer

Mysigt litet hus i omtyckta Kalmarnäs

Mysigt litet hus i omtyckta Kalmarnäs Mysigt litet hus i omtyckta Kalmarnäs Välkommen till detta mysiga hus om ca 67 m 2 på Björkhagsvägen 3 i Kalmarnäs. Huset är uppfört på plintar med en stor ljuvlig trädgård. Huset är beläget på den högsta

Läs mer

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden Bostadsområdet Oden Linero lkf.se/oden Linero Linero ligger nära Lunds centrum och som boende i området kan man ta sig dit med cykel på bara ett par minuter. Från Linero är det lika smidigt att utnyttja

Läs mer

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 Beskrivning Lyxig compact living i hjärtat av Båstad med havsutsikt I modernt utförande mitt i händelsernas centrum, vid lugn bakgård, ligger denna fina våning i markplan som

Läs mer

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET c VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET VI ERBJUDER DIG RUM FÖR FRAMTID TOPPMODERNA LÄGENHETER I CITY-LÄGE Skaffa dig ett unikt läge mitt i centrala Östersund, i en fastighet som värnar om människors

Läs mer

BOSTADSRÄTT - GÅNGSÄTRA - ACCEPTPRIS: :-

BOSTADSRÄTT - GÅNGSÄTRA - ACCEPTPRIS: :- BOSTADSRÄTT - GÅNGSÄTRA - ACCEPTPRIS: 3 400 000:- Renoveringschans! Attraktiv planlösning med ljust kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Balkong i söder och 4 sovrum.belägen i tvåplanshus med

Läs mer

Fantastisk sekelskifteslägenhet i centrum! Von Möllersg 1

Fantastisk sekelskifteslägenhet i centrum! Von Möllersg 1 Fantastisk sekelskifteslägenhet i centrum! Von Möllersg 1 Allmänt Har du frågor och funderingar om den här bostaden? Tveka inte att kontakta mig! Henric Johansson Mäklare Mobil: 073-149 95 02 Mail: henric@bostadco.se

Läs mer

28 ALLT OM VILLOR & HUS

28 ALLT OM VILLOR & HUS Drömhuset på HEMMA hos Svantes och Ewas vackra hus är ritat och uppfört av Sävsjö Trähus, med Tony Sundberg som arkitekt och med Andreas Sjöholm som projektledare. Framsidan är inbjudande, med en rejäl

Läs mer

rum & kök vid Skomakarvägen 12 i Jomala

rum & kök vid Skomakarvägen 12 i Jomala 4 rum & kök vid Skomakarvägen 12 i Jomala Parhuslokal om ca 180m 2 uppfört i 1½ plan med förråd och garage. Lugnt läge vid återvändsgränd och altan mot både öst och väst. Utgångspris: 240 000 (skuldfritt

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN - ETAPP

Läs mer

Topphemligt Boende. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik Vercruysse

Topphemligt Boende. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik Vercruysse Topphemligt Boende Från övergivet hus till lyxbostad, galleri, restaurang och boutique. Graanmarkt 13 i Antwerpen blev Ilse Cornelissens och Tim Van Gelovens drömprojekt. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik

Läs mer

Objektbeskrivning. 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt. Karl Gerhards Väg 25, Saltsjöbaden, Nacka. Boarea: 28 m 2

Objektbeskrivning. 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt. Karl Gerhards Väg 25, Saltsjöbaden, Nacka. Boarea: 28 m 2 Objektbeskrivning 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt, Saltsjöbaden, Nacka Boarea: 28 m 2 Månadsavgift: Utgångspris: 1 528 kr 595 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-319 99 69 Mail:

Läs mer

Vida vyer i Hjuvik. Den moderna funkisvillan är strategiskt belägen .::INREDNING::. Text Martin Goodwin.:::

Vida vyer i Hjuvik. Den moderna funkisvillan är strategiskt belägen .::INREDNING::. Text Martin Goodwin.::: Vida vyer i Hjuvik. Text Martin Goodwin.::: Den moderna funkisvillan är strategiskt belägen Foto Anna Bengtsson & Martin Goodwin längst upp på en bergknalle och läget ger mer än 180 graders havsutsikt.

Läs mer

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden Bostadsområdet Oden Linero lkf.se/oden Linero Lund Linero Linero ligger nära Lunds centrum och som boende i området kan man ta sig dit med cykel på bara ett par minuter. Från Linero är det lika smidigt

Läs mer

Välkommen hem till Gotö!

Välkommen hem till Gotö! Välkommen hem till Gotö! Byggt för var dag Bara minuters promenad från både skog och badplats bygger vi det nya bostadsområdet Gotö. Totalt handlar det om ungefär 100 hus, varav 20 under första etappen.

Läs mer

Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med storslagen havsutsikt mot Norrhavet.

Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med storslagen havsutsikt mot Norrhavet. Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med storslagen havsutsikt mot Norrhavet. Klipphuset är uppfört i en stilren och hög standard 2012. Storslagen havsutsikt mot Norrhavet. Huset inrymmer öppet kök,

Läs mer

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545 Nerja Torrox Costa - Torrox charmigt vackert - unikt! Vi är specialiserade på bra lägen till bra priser! Nyproduktion med olika lägen och boenden från 95.000 Svensk registrerad fastighetsmäklare etablerad

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN Smarta bostäder ett stenkast från staden! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN Allt

Läs mer

KORRÖDSVÄGEN 22 A. 3 rum och kök. Boarea ca 70 m². Areauppgifter enligt ritning.

KORRÖDSVÄGEN 22 A. 3 rum och kök. Boarea ca 70 m². Areauppgifter enligt ritning. KORRÖDSVÄGEN 22 A Beskrivning Nyproducerad 3 rok centralt i Båstad Välkommen att bosätta Dig i nybyggd 3 rumslägenhet i centrala Båstad. Brf Örebäcksparken erbjuder bekymmersfritt boende i vackra omgivningar

Läs mer

Central 1: i Lund 40 kvm

Central 1: i Lund 40 kvm Objektbeskrivning Central 1: i Lund 40 kvm Flormansgatan 8, Lund Boarea: 40 m 2 Avgift: Utgångspris: 1911 kr inkl värme 855 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 525. Använd länken i annonsen. Ansvarig

Läs mer

Åldermannens gata 110

Åldermannens gata 110 Län Skåne Gatuadress Kommun Vellinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82 m² Område Skanör Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Alldeles invid den fantastiskt vackra

Läs mer

Platån 5. rok 2 rum och kök ca 64 m 2. Göteborg LGH PLAN 1 41001 TR 4

Platån 5. rok 2 rum och kök ca 64 m 2. Göteborg LGH PLAN 1 41001 TR 4 2 2 rum och kök ca 64 m 2 LGH 41001 TR 4 öppet samband mellan kök och vardagsrum samt två uteplatser, en mot den lugna innergården och en på förhöjd terrass mot gatan. 21m 2 TR 1 TR 2 TR 3 TR 4 3 3 rum

Läs mer

Lägenhet A-1001. Brf Vasastaden, Linköping STORLEK: PLACERING: 1 ROK 34 m 2 ENTRÉPLAN, TRAPPHUS A

Lägenhet A-1001. Brf Vasastaden, Linköping STORLEK: PLACERING: 1 ROK 34 m 2 ENTRÉPLAN, TRAPPHUS A -01 rf Vasastaden, Linköping ORLE: PLERI: 1 RO 34 m 2 ETRÉPL, TRPPUS - Yteffektiv etta på entréplan - Tilltaget helkaklat badrum Smarta förvaringslösningar - Sovalkov EL 4 D/ TVÄ / 3 SOV 2 VRDSRU/ Ö ca

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Näst högst upp, på nionde våningen, ovan trädtopparna, med stor altan i söderläge. Här flödar solen in genom de extra stora fönstren. Utsikten är magnifik

Läs mer

invigning 8:e Juni 11-15 www.raabladet.nu Vi bjuder på bubbel och tilltugg Ta del av exklusiva erbjudande Passa på att boka tid få en gåva

invigning 8:e Juni 11-15 www.raabladet.nu Vi bjuder på bubbel och tilltugg Ta del av exklusiva erbjudande Passa på att boka tid få en gåva www.raabladet.nu Nummer 20 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 27 maj 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 9 Telefon 042-26 25 35. Fax 042-26 24 49. Bankgiro: 5310-9997

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kalkstensvägen 17

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kalkstensvägen 17 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 46 m² Område Victoria Park Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Njut av all komfort som Victoria Park kan erbjuda; restaurang, inom-

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7 Län Södermanland Gatuadress Kommun Strängnäs Storlek 5.0 rum / 180.5 m² Område Strängnäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning PATRICIERVÅNING MED EGEN TRÄDGÅRD

Läs mer

rum & kök vid Stava Mostersvägen i Mariehamn

rum & kök vid Stava Mostersvägen i Mariehamn 2 rum & kök vid Stava Mostersvägen i Mariehamn Tvåa om 55 m² i god standard med egen bastu i lägenhetshus färdigställt 2014 invid Västra hamnen. Stor balkong i söderläge. Utgångspris: 189 000 (Skuldfritt

Läs mer

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Presentation Nyrenoverad, ljus rymlig lägenhet i våning I, på Havsgatan 25 invid västra hamnen, en bostad för dig som värdesätter

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Dags att välja lägenhet

Dags att välja lägenhet Önneröd Dags att välja lägenhet För en tid sedan anmälde du ditt intresse till Härryda kommun för vårt nybyggnadsprojekt i Önneröd, Landvetter, där vi bygger 30 lägenheter enligt IKEA och Skanskas gemensamma

Läs mer

Tallbacken Öjersjö - Partille

Tallbacken Öjersjö - Partille Tallbacken Öjersjö - Partille BOFAKTA Ett projekt ritat och genomfört av Studor projektutveckling & arkitektur Nu säljstartar vi Tallbacken I natursköna Hossaberget i Öjersjö ligger det nya villaområdet

Läs mer

Bofakta SISJÖNS TERRASSER

Bofakta SISJÖNS TERRASSER Bofakta IJÖ TERRAER 2 3 ittytor och grillplats U 4 r 29 U 3 emensam gård Privat med aktiviteter och uteplats lekytor för barn r 27 U 2 Miljöhus Cykelförråd Cykelförråd Privata uteplatser omplementhus i

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta hus 4 & 5

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta hus 4 & 5 KAHÄSPARKE Bofakta hus 4 & 5 Välkommen till Kallhällsparken HUS 2 I broschyren bofakta hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 4 och 5. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i

Läs mer