En garanterat snösäker semester. Bärra är barnens bästa vän och Orsa Grönklitts maskot. Tillsammans hittar vi på massa roliga aktiviteter!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "En garanterat snösäker semester. Bärra är barnens bästa vän och Orsa Grönklitts maskot. Tillsammans hittar vi på massa roliga aktiviteter!"

Transkript

1 Magasin 2016/2017 En garanterat snösäker semester Familjevänligt, enkelt och en världsunik kombination av en stark längdprodukt, barnvänliga backar och några av Norra halvklotets största rovdjur! Närmare dig Få den första känslan av fjällen med 23 nedfarter i alla färger, rovdjurspark och några av Sveriges bästa längdskidspår. Bärra är barnens bästa vän och Orsa Grönklitts maskot. Tillsammans hittar vi på massa roliga aktiviteter!

2 Välkommen! Det är nära till första touchen av fjällen Närhet är ett fint ord. Och det är just med det ordet som många av våra gäster beskriver Orsa Grönklitt. Till oss är det nämligen nära geografiskt, nära till allt på plats och nära till natur och aktiviteter. Det är precis så vi vill vara: nära våra gäster. Så att ni, våra gäster, i er tur kan vara varandra nära under en vintersemester hos oss. I Orsa Grönklitt finns alla element för en härlig skidsemester: varierad alpin skidåkning, många mil längdspår av blandad karaktär, god mat, mysigt boende och naturnära aktiviteter. Dessutom har vi det där som sätter extra guldkant på semestern. Som möjligheten att skida bredvid isbjörnar, sibiriska tigrar eller något av de andra djuren i vår rovdjurspark. Som upplevelsen att få njuta av orörd vildmarksliknande natur. Som känslan att vara på en anläggning med stort hjärta. Välkomna till Orsa Grönklitt i vinter! Innehåll Visste du att...? I september 2016 utnämnde Sveriges skidgäster Orsa Grönklitt till Dalarnas bästa skidort! Extra omnämnt blev vårt fokus på barnfamiljer och utmärkt längdskidåkning. Barnens Orsa Grönklitt s. 4 5 Längdskidåkning s. 6 7 Alpin skidåkning s. 8 9 Boende s Karta s Aktiviteter s Skidskola s Orsa Rovdjurspark s Mat och dryck s Högtider s

3 Barnvänlighet bortom backar och spår Ett snöparadis för barn Orsa Grönklitt har något för alla åldrar. Barnvänligheten är påtaglig och märks inte bara i backar och spår utan också genom ett generöst utbud av aktiviteter för anläggningens yngsta gäster. I Orsa Grönklitt har man tagit fasta på att låta barn upptäcka snö och skidglädje på ett lekfullt och roligt sätt. Maskoten Blåbäret Bärra är en central figur som mycket kretsar kring och han är barnens favorit i Orsa Grönklitt. Många av de 23 nedfarterna är barnvänliga, som Blåbärsskogen med talande figurer och Bananen med park och Ski Cross-bana. Barnskidområdet består av tre liftar, två nedfarter, skidkarusell och åkband. Vid Längdcentrum finns Bärras skidlekplats. Det är nära till pulkabacke, restauranger, grillkiosker och grillplatser vilket är speciellt uppskattat av barnfamiljer. Blåbäret Bärra Bärra är barnens bästa vän och Orsa Grönklitts egen maskot. Du hittar honom såklart i backen då han älskar skidåkning av alla slag men även i hans egen Blåbärsklubb. Tillsammans går vi på äventyr som rovdjursspaning, har afterski och födelsedagskalas. Du kan också träffa Blåbäret Bärra i skidskolan och på Orsa Grönklitts eget fritids Varglyan. Bärra älskar bus, pyssel, disco och fika precis som du! Gå även in på orsagronklitt.se och lyssna på Bärras egen låt! Vi ses i blåbärsskogen! Barnfavoriter Blåbärsskogen Här bor inte bara Bärra utan flera sjungande figurer i de böljande blåa nedfarterna. Välj mellan att åka i pisten eller upptäck egna slingor och vägar i skogen. Här finns också en grillstuga där ni på egen hand kan grilla medhavd matsäck. Barnens afterski I Orsa Grönklitt har barnen sin egen afterski full av bus, lekar, pyssel, filmvisning, disco och fika. Fullt med andra ord precis som det ska vara på en afterski! Blåbärsklubben I Blåbärsklubben drar barnen iväg på egna upptåg tillsammans med Orsa Grönklitts populära skidskoleledare, som tagit av sig skidorna och nu leder ligan mot nya äventyr. Barnens Vasalopp Barn i alla åldrar kan vara med i Barnens Vasalopp. Här hejas skidåkarna fram i Blåbärsspåret av både föräldrar och blåbärsfigurer. I mål väntar en överraskning. Varglyan Orsa Grönklitts eget fritids finns i Varglyan. Hit är alla barn välkomna in i värmen för att vila benen, leka, pyssla, spela tv-spel och titta på film. Wildtrack I spåren av Wild Kids, som tidigare spelades in i Orsa Grönklitt, får barnen följa med på en spännande skotertur till vildmarkslägren där man leker, har kul och grillar korv tillsammans.

4 Lättillgänglig skidåkning med familjeprägel Nära till allt Det är ett av Orsa Grönklitts signum. Nära som i geografiskt nära från storstadsregionerna Orsa Grönklitt ger första touchen av fjällen. Nära som i nära till allt på plats här är det lätt att ta sig till, från och mellan pister och liftar. Naturen i området är storslagen med milsvid utsikt över Siljansområdet. Skidåkningen finns i alla väderstreck och hela anläggningen visar upp naturen från sin bästa sida. Variationen är stor och det är lätt att hitta sina egna favoritbackar. Syd- och västsidans pister lämpar sig synnerligen bra för barn, familj och nybörjare medan norr- och östsidan bjuder på utmaningar i form av brantare backar. Orsa Grönklitt har kommit att bli barnfamiljernas mecka, här är nämligen barnvänligheten en del av anläggningens DNA. Tack vare lätttillgängligheten kan familjer åka både tillsammans och på egen hand. Eftersom det är enkelt att hitta kan barn redan i tidig ålder börja utforska omgivningarna på egen hand. Skidsystemets mest populära backe för yngre skidåkare är tveklöst Blåbärsskogen med figurer som pratar och sjunger. Inför förra säsongen fick Orsa Grönklitt sin första fyrstolslift vilket gav tillgängligheten ytterligare en dimension. Totalt finns 14 liftar och 23 nedfarter. Med blott 30 mil till Mälardalen är Orsa Grönklitt Sveriges närmaste skiddestination. Möt första touchen av fjällen på en anläggning som erbjuder storslagen natur och skidåkning i alla färger och väderstreck. Dessutom är barnvänligheten svårslagen här kan barn åka i hela skidsystemet från tidig ålder. Barnområdet är uppdaterat med både skidkarusell och åkband allt för att göra den första skidåkningen både roligare och enklare! Via vargarna upp till toppen I december 2015 fick Orsa Grönklitt sin första sittlift! Här kommer du från barnområdet hela vägen upp till Toppstugan med troligen enda liften i världen där du har chans att se både varg och tiger direkt från stolen!

5 Sveriges närmaste Längdcentrum Elitlektion Har du som mål att åka fortare på Vasaloppet eller vill lära dig att staka som ett proffs? Med Sveriges kanske bästa långloppsåkare Fredrik Byström, får du fila på detaljerna eller lära dig helt nytt. Läs mer på orsagronklitt.se Visste du att...? Längdåkningen i Orsa Grönklitt är så mycket mer än perfekta längdspår? I Längdcentrum får du service på elitnivå av kunniga proffsåkare, en modern skidskola och utrustning som passar just dig. Kvalitet på längden Längdspåren i Orsa Grönklitt är kända för sin höga kvalitet och varje år hittar allt från landslaget till glada motionärer skidlyckan i de tio mil välpreparerade spåren. Omväxlingen är stor med allt från fjälliknande myrspår till kuperade elitspår. Ett bevis på den höga spårkvaliteten i Orsa Grönklitt är att man sedan många år är officiellt Vasaloppscenter. Dessutom väljer många av Sveriges allra bästa skidåkare, som svenska skidlandslaget, att träna här ett kvalitetsbevis utöver det vanliga. De är emellertid inte bara elitskidåkare som hittar till Orsa Grönklitts längdsystem. Anlägg ningen är rikskänd för sin höga kvalitet och stora spårvariation. Spåren har i alla tider lockat motionärer på olika nivåer. Det finns nämligen något för alla smaker: rejält kuperade elitspår, fjälliknande myrspår, lättåkta vägspår och mysiga skogsspår. Totalt finns hela tio mil längdspår och av dem är nio kilometer elbelysta. Längdcentrum, som beskrivs som Sveriges närmaste, är den naturliga knutpunkten i spårsystemet. Kvaliteten märks inte bara i spåren utan även i Längdcentrums shop. Här finns den senaste tekniken och den mest gedigna kunskapen. Många av de anställda har arbetat med skidor i hela sitt liv och kan sin sak. Kompetens finns också i form av välrenommerade längdinstruktörer som erbjuder allt från privatlektioner till träningsläger för grupper.

6 Från genuinitet till lyx Mysigt stugboende Boendealternativen i Orsa Grönklitt är många. Här finns allt från genuina timmerstugor med nostalgisk känsla till moderna lägenheter och Limbygården Sveriges största pistnära uthyrningsstuga. Oavsett budget och preferenser kan alla hitta sitt perfekta boende i Orsa Grönklitt. Här finns allt från mysiga stugor som funnits sedan anläggningen började byggas på 1960 talet till nybyggda moderna parhus med milsvid utsikt. Det finns lägenheter, camping plats och vandrarhem i bästa ski in/ski out-läge. Hur vill du bo? Ta liften direkt från stugan till backen, kliv rakt ut i skidspåret och gå runt knuten till restaurangen. För att göra det extra enkelt går det dessutom gratis bussturer med Grönklitt Express mellan olika nyckelpunkter. Boendetips Stugboende Det fyra olika stugbyar i Orsa Grönklitt: Blåbärsbyn, Centrumbyn, Toppbyn och Rovdjursbyn. Stugorna ligger utspridda över anläggningen så att alla kan hitta en plats som passar just dem. De finns i flera olika varianter med allt från fyra bäddar och upp till 24 i Limbygården. Välj närhet till restaurang, skidspår, barnområdet eller någon annan backe. Lägenheter Strax nedanför toppen i Orsa Grönklitt med milsvid utsikt över Orsasjön och Siljansbygdens blånande berg ligger anläggningens lägenheter. De består av 12 till 16 bäddar med praktisk inredning, bastu och balkong. Direkt utanför dörren ligger backar och spår. Toppstugan finns på bekvämt gångavstånd. Just nu står ett helt nytt tomtområde i Orsa Grönklitts östra del under utveckling! Råtjärnsberget ligger mot en fond av skog, sjö och dalar. Kanske är det dags att äga en egen stuga...? Vintercamping Med ett av Orsa Grönklitts bästa lägen i direkt anslutning till backar och spåren ligger campingen. Som campinggäst får man tillgång till servicehus, vallabod och en mysig eldpallkoja. Limbygården Mysig dalastuga i kingsize-format med alla tänkbara faciliteter. Med plats för 24 nattgäster är Limbygården Sveriges största pistnära fjällstuga. Här finns traditionellt dalahantverk och modern teknik i en harmonisk kombination. Limbygården är bland annat utrustat med ett stort, modernt kök, relaxavdelning och vallarum med skidprofiler. Dessutom ligger den i bästa läge med pister och längdspår direkt utanför dörren.

7 1 Gästcenter, närlivs 2 Längdcentrum 7 3 Orsa Rovdjurspark 4 Restaurang Ugglan & Björnen 5 6 Rädsjöstugan Kafé Koppången Toppstugan Limbygården Vandrarhem Blåbärsbyn Toppbyn Rovdjursbyn Centrumbyn Råtjärnsberget Orsa Grönklitts camping

8 Naturnära aktiviteter Ett avbrott i skidåkningen och en unik möjlighet att utforska omgivningarna. Aktiviteterna i Orsa Grönklitt är naturnära och passar alla åldrar. Hundspann Upplev de vackra omgivningarna runt Orsa Grönklitt från en släde. Att åka hundspann är en häftig upplevelse som passar för både för vuxna och barn. Ett helt gäng entusiastiska hundar drar släden genom vita vinterskogarna i den intilliggande vildmarken. Skotersafari Att åka skoter är både roligt och ett unikt sätt att komma nära naturen. På skotersafari får deltagarna en egen skoter och tas med på en guidad tur i vinterlandskapet under ledning av en rutinerad guide. För de som söker ett större äventyr finns längre skoterturer med mat, övernattning och vedeldad bastu. Vinterguidning i Orsa Rovdjurspark Följ med djurvårdarna på en guidning i parken när de berättar om de vintervakna djuren och om björnarna som sover. Dagligen matas några av rovdjuren samtidigt som djurvårdarna berättar mer om dem och svarar på frågor. Vinterfiske I närbelägna Rädsjön finns det gott om regnbågslax och fina vindskydd med intilliggande grillplatser. Vinterfiske passar för hela familjen. Häst- och slädtur till Fryksås Färdas genom den snöklädda skogen till Fryksås med häst och släde! Välj mellan en klassisk våffeltur med en varm kopp choklad eller att avnjuta en middag på Fryksås Hotell. Konferens nära vildmarken Fler och fler upptäcker Orsa Grönklitts utbud av ändamålsenliga lokaler, spännande aktiviteter och bekvämt boende för all olika grupper. Veckoprogram Orsa Grönklitt är byggt för att kunna ge hela familjen en riktigt rolig och komplett semester. Här är ett exempel på vad som händer en genomsnittlig vecka: Varglyan med barnpassning Hundspann genom skogen Bärras äventyr Kvällsskidåkning Blåbärsklubben på rovdjursspaning Häst och släde till Fryksås Skotersafari Blåbärsracet Afterski med liveband Vinterguidning i rovdjursparken Fondueafton i Toppstugan Våffeltur med häst och släde Barnens afterski Fackelvandring Tipspromenad Spa Tips för en bättre vistelse Förköp SkiPass vid bokning och hämta ut det i kassan. Registrera familjen online och slipp köerna i skiduthyrningen. Boka slutstädning av stugan och gör avresan enklare. Följ enkelt aktuell spårstatus på orsagronklitt.se. Eftersänd tidningen till Gästcenter under semestern. Orsa Bowling Intill Orsasjöns blå vyer ligger Orsa Bowling med nypolerade banor, disco- och bingobowling, femkamp och spelhörna. Passa på att utmana familjen eller gänget. Läs mer på orsabowling.se.

9 Rolig skidskola en framgångsfaktor Skidskolefoto Vill du ta med dig ett minne hem från din skidskolekurs? Varje vecka fotograferas grupperna, så eleverna har möjlighet att köpa med sig ett eget foto hem. Skid- och snöglädje oavsett ålder och förutsättningar. Det är skidskolans motto och något man lyckats med. Orsa Grönklitt är nämligen välkänt för sin höga utlärningsnivå och får högsta betyg i gästundersökningar. Ett av skidskolans viktigaste mål är att förmedla en positiv känsla och glädje för snö, skid- och snowboardåkning. Det är något man lyckats med då man under många år byggt upp ett riktigt gott rykte och fick högsta betyg i senaste gästundersökningen. Orsa Grönklitts skidskola är välkänd för sin höga utlärningsnivå. En av hemligheterna är att ha roligt tillsammans. För barn är leken lika viktig som skidåkningen. Då får alla en positiv upplevelse av vinter och skidåkning och lust att lära sig ännu mer. Orsa Grönklitt erbjuder allt ifrån privatlektioner till gruppskidskola för barn, ungdomar och vuxna oavsett förkunskap och tidigare vana. Tips alpin skola! Tänk på att boka i god tid det går inte att hoppa in i redan påbörjade grupper. Bokar du dessutom i förväg online, lämnar vi 10 % rabatt på veckoskidskola måndag till torsdag. Gästcitat: Jag och min sambo försöker lära oss att åka längdskidor och Orsa Grönklitt har absolut dom bästa förutsättningarna att lära oss detta. Skidspår, skidlärare och en superservice utöver det vanliga! Alpin skidskola Skidskola i grupp Passa på att läsa dig mer tillsammans med andra och gå två eller fyra dagar i antingen 60 eller 75 minuterslektioner. Upplev glädjen av att lyckas tillsammans! Privatlektion Vill du peta mer i detaljer kring teknik kan en privatlektion vara passande. Här åker du ensam tillsammans med läraren och lär dig hantera skidorna, snowboarden eller freestyletekniken bättre. Samlingsplatser Barnskidskolan ses i Skidskolebacken som ligger ovanför vandrarhemmet intill Barnbacken. Privatlektioner och övriga grupper samlas vid gruppskyltarna, grillplatsen, vänster sida vid barnbackarna. Längdskidskola Oavsett om du är nybörjare, motionär eller van Vasaloppsåkare har du här möjligheten att få högkvalitativ skidskola av välutbildade instruktörer med egen tävlingserfarenhet från den moderna skidåkningen. Lär dig åka längdskidor från grunden eller förbättra din teknik en eller flera lektioner privat eller i grupp gör alltid stor skillnad. Missa heller inte vår exklusiva elitlektion med filmning eller passa på att sätta ihop ett eget privatläger!

10 Parkens öppettider 22 aug 5 feb kl dec (julafton) kl feb 16 apr kl apr och framåt kl Rovdjursmöten 365 dagar om året Psssst! Med ett giltigt SkiPass från Orsa Grönklitt har du 15 % rabatt på entré till Orsa Rovdjurspark! Förvisso sover Orsa Rovdjursparks brunbjörnar gott i sina iden under vintern. Men resten av parkens invånare är desto mer aktiva. Faktum är att många av dem är som mest livliga under vintern. Dessutom syns de tydligt mot den vita snön. Att skymta sibiriska tigrar eller leoparder från backen eller få syn på isbjörnar från längdspåren är synnerligen exotiskt och något som ingen annan skiddestination kan erbjuda. Att åka lift och få syn på en sibirisk tiger tillhör vardagen i Orsa Grönklitt. Här finns nämligen också Orsa Rovdjurspark i direkt närhet till både längdspår och skidbackar. Isbjörnar, vargar, snöleoparder och de andra rovdjuren i parken finns att beskåda i sin naturliga miljö varje dag, året om. Ett besök i parken är ett perfekt avbrott i skidåkningen och det går att kombinera de båda under en dag från den 6 februari har rovdjursparken nämligen än mer generösa öppettider. I rovdjursparken ryms också Rovdjurscentrum och Designtorg Trä. Här finns utställningar, föreläsningar, filmvisningar och interaktiva lekoch lärstationer på temat rovdjur och trä. orsarovdjurspark.se

11 Smaker för alla, smaker att minnas Maten i Orsa Grönklitt har de senaste åren utvecklats för att tilltala såväl barn som gourmander. Valmöjligheterna är stora med allt från gott grillat direkt i backen till avsmakningsmeny i Toppstugan. Toppstugan i Orsa Grönklitt bjuder inte bara på smakfull inredning och milsvid utsikt över Siljan och dalafjällen. På 561 meters höjd kan du nämligen få en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Avsmakningsmenyn har gjort avtryck och är ett måste vid ett besök här. Dagtid finns en genomtänkt lunchmeny med smaker och råvaror från trakten. Närlivs I Gästcenter har vi även en liten servicebutik med ett urval av basvaror och de nödvändigaste färsk- och kylvarorna för de dagar du bara vill kura i stugan. Närlivs följer Gästcenters öppettider. På restaurang Ugglan & Björnen serveras en generös skidåkarbuffé lunchtid. Kvällstid tar en bistro-, grill- och pizzameny med rätter gäster åker långt för. Ugglan & Björnen är också en samlingspunkt med lekrum, biljardbord och en garanterat skön atmosfär. Under backarnas öppettider finns en populär grillkiosk vid barnområdet och under högsäsong ytterligare en vid Norrbacken. I Rovdjurscentrum ligger Kafé Koppången. Här kan du ta en kopp te eller kaffe med fikabröd eller en enklare smörgås, men även pizzabitar och pajer att värma efter en tur bland rovdjuren i parken.

12 Minnesvärda högtider att uppleva tillsammans Snötäckta granar till jul eller härlig vårskidåkning till påsk högtider är som gjorda för att firas i Orsa Grönklitt. Förutom härlig stämning bjuds ett generöst aktivitetsutbud under högtidshelgerna. Att fira jul, nyår eller påsk i Orsa Grönklitt är en minnesvärd upplevelse för alla åldrar. Att resa iväg tillsammans och slippa alla måsten och istället njuta av tid tillsammans och härlig skidåkning är något många uppskattar. Dagarna fylls dagarna med skidåkning, rovdjur och massor av spännande aktiviteter. Det skapar minnen som räcker länge. Ett soligare sportlov Njut av ljuset i vita backar och nykörda skidspår! Passa på att ge familjen en helhetsupplevelse med mysigt boende, rovdjur, skidskola och aktiviteter hela veckan! Jul och nyår Få mer julstämning bland snöklädda träd och specialutformat jul- och nyrårsprogram! Tomteresan Upplev en spännande tur till tomtarnas hemvist i Grönklittsskogen. Kvällen före julafton arrangeras Tomteresan med skoter och kälke genom skogarna kring Orsa Grönklitt. Julmarknad En klassisk julmarknad med försäljning av kransar, bröd och annat som hör julen till. Ett 20-tal marknadsstånd står dagen före julafton. Klappjakten Ingen jul utan jakt efter klappar! Barnen får på skoter följa med på en spännande klappjakt. Julbord Njut ett dignande julbord med julens alla läckerheter på dopparedan. Julbordet på restaurang Ugglan & Björnen är omåttligt populärt. Julpyssel Barnen få pyssla loss ordentligt inför julafton och för att hamna i den rätta julstämningen. I restaurang Ugglan & Björnen dukas ett härligt pysselbord fram med färger, flörtkulor, paljetter och annat pyssel. Julfirande hos djuren Varje år så firar något av djuren i rovdjursparken julen lite extra, håll utkik vilket av de vakna rovdjuren i parken som får en glad överraskning. Dans kring granen Innan klapparna får öppnas dansas det kring jättegranen utanför Gästcenter. Klassiska sånger och danser för hela familjen. Nyårfirande i Toppstugan Med en magnifik utsikt över Siljansområdet och första parkett till områdets alla fyrverkerier är nyårsfirandet i Toppstugan svårslaget. Kockarna dukar upp en vällagad grillbuffé som passar hela familjen. Man kan också välja en klassisk nyårsmeny. Fyrverkerier vid tolvslaget.

13 Orsa Grönklitt Adress: Box 133, Orsa Telefonbokning: Onlinebokning: orsagronklitt.se Telefon: Fax: Mail: Följ Orsa Grönklitt på facebook.com/gronklitt och på Tagga bilderna med #orsagrönklitt Allt det här finns på plats! 23 barnvänliga nedfarter 14 liftar, skidkarusell och åkband 10 mil längdskidspår 2 sportshopar bäddar 5 restauranger och caféer Skiduthyrning Konferenscentrum Alpin och längdskidskola

Råtjärn. Liftgatan Råtjärnsvägen. Toppstugevägen

Råtjärn. Liftgatan Råtjärnsvägen. Toppstugevägen Råtjärn Liftgatan Råtjärnsvägen Toppstugevägen 19 natursköna tomter till salu i grönklitt TOMT CA M 2 AREAL UTGÅNGSPRIS 1 1320 300 OOO KR 2 1160 400 OOO KR 3 1480 400 OOO KR 4 1150 650 OOO KR 5 1370 650

Läs mer

1654 m 2. natursköna tomter till salu i grönklitt LAT LONG

1654 m 2. natursköna tomter till salu i grönklitt LAT LONG 955 1654 m 2 LAT 61.144868 LONG 14.595550 35 natursköna tomter till salu i grönklitt TOMT CA M 2 AREAL UTGÅNGSPRIS 1 1 320 300 000 KR 2 1 160 400 000 KR 3 1 480 400 000 KR 4 1 150 650 000 KR 5 1 370 650

Läs mer

MÖTESPLATSER. inom Grönklittsgruppen

MÖTESPLATSER. inom Grönklittsgruppen MÖTESPLATSER inom Grönklittsgruppen 1 Konferens hos oss arbetsro och inspirerande möten! Fjäll eller sjö, U- eller V-sittning, kött eller fisk, längdåkning eller alpint, tiger eller isbjörn? Oavsett vilka

Läs mer

På Grönklittsgruppens tre konferensanläggningar Orsa Grönklitt, Tänndalen och Mora Parken ger vi dig möjlighet att skapa unika, effektiva och roliga

På Grönklittsgruppens tre konferensanläggningar Orsa Grönklitt, Tänndalen och Mora Parken ger vi dig möjlighet att skapa unika, effektiva och roliga TR MÖTESPLATSER3 1 På Grönklittsgruppens tre konferensanläggningar Orsa Grönklitt, Tänndalen och Mora Parken ger vi dig möjlighet att skapa unika, effektiva och roliga konferenser. Vi hjälper dig att ge

Läs mer

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i Vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 07:00-20:00 Badet är öppet. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar

Läs mer

Upptäck mer av Sälenfjällen!

Upptäck mer av Sälenfjällen! Upptäck mer av Sälenfjällen! JONAS i SÄLEN MAGASIN # 1. 2015 Åk häst & släde Läs om allt vi har att erbjuda, från Lindvallen till Tandådalen, mitt i backen och långt, långt bortom den... Vi har sportlovstipsen

Läs mer

STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER

STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER I Jämtlandsfjällen är vildmarken lyxigt lättillgänglig. Från våra fjällstationer visar le- derna till generösa vidder, välgörande tystnad och för den som vill prova något nytt

Läs mer

Varje dag. 09.00-16.00 Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice

Varje dag. 09.00-16.00 Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice PÅSKPROGRAM 2015 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07.00-10.00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen 08.45-16.30

Läs mer

ATT JOBBA MED SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING.

ATT JOBBA MED SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING. ATT JOBBA MED SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING. SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING www.stoten.se VI SES VÄL I VINTER? Så var det snart dags för en ny härlig säsong i Stöten i Sälen. För att säsongen ska bli sådär riktigt

Läs mer

Nu byggs en ny 8-stolslift

Nu byggs en ny 8-stolslift Lindvallen Sälen Barnfamiljens bästa fjällsemester. I Lindvallen kan du helhjärtat gå in för att ha kul och må bra i snön. Det bekväma boendet, den varierade skidåkningen och mängden aktiviteter gör Lindvallen

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

Öppettider. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00.

Öppettider. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. Julprogram Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20,00, på Julafton stänger receptionen klockan 18,00 07:00-20:00 Badavdelningen

Läs mer

2015/2016 SKOLRESA TILL STOTEN

2015/2016 SKOLRESA TILL STOTEN 2015/2016 SKOLRESA TILL STOTEN Sälens bästa skidåkning och ETT FJÄLL MED UPPLEVELSER Ta klassen till Stöten! I din hand håller du ett riktigt bra erbjudande. Samla skolklassen och åk till fjällen. I Stöten

Läs mer

Sportlovsprogram v.9

Sportlovsprogram v.9 Sportlovsprogram v.9 Öppettider 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00. 07:00-19:00 Wellness salen

Läs mer

Öppettider. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 och 18:30-20:00.

Öppettider. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 och 18:30-20:00. Sportlovsprogram Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn

Läs mer

Sportlovsprogram v.8

Sportlovsprogram v.8 Sportlovsprogram v.8 Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i Vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn

Läs mer

STOTEN 2017 SKOLRESA TILL

STOTEN 2017 SKOLRESA TILL STOTEN 2017 SKOLRESA TILL Nytt skidområde och stollift gör Sälens redan BÄSTA SKIDÅKNING ÄNNU BÄTTRE NYHET DECEMBER 2016 Sälens snabbaste och längsta stollift Ersätter 3-stolsliften på Soltorget 1700 meter

Läs mer

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider 07:00-20:00 Badet är öppet. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:30-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen.

Läs mer

Sportlovsprogram. v.8

Sportlovsprogram. v.8 Sportlovsprogram v.8 Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:00-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen.

Läs mer

Vintern i Grönklitt 2010/11

Vintern i Grönklitt 2010/11 2010-10-13 Vintern i Grönklitt 2010/11 Alla aktiviteter bokas och betalas senast dagen innan i receptionen, tfn 0250-462 00. Välkomstträff Ett utmärkt tillfälle att få veta mer om vad som händer i Grönklitt

Läs mer

Sportlovsprogram. v.9

Sportlovsprogram. v.9 Sportlovsprogram v.9 Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:00-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen.

Läs mer

SKOLRESA TILL STOTEN

SKOLRESA TILL STOTEN SKOLRESA TILL 2018 STOTEN Ta skolklassen till Stöten som har SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING UPPLEV STÖTEN MED SKOLKLASSEN Vi tar hand om skolgruppen från bokningsförfarandet till hemresan. På Om ni funderar på

Läs mer

Sportlovsprogram. v.10

Sportlovsprogram. v.10 Sportlovsprogram v.10 Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:00-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen 08:45-16:30

Läs mer

Motor og spill. Torsby och Sunne

Motor og spill. Torsby och Sunne Motor og spill Torsby och Sunne KUL TÄVLING FÖR KONFERENSEN, FAMILJEN O KOMPISARNA Adventure Challange, 3-, 4-, eller 5-kamp med vildmarksbad i badtunna Tävling Det traditionella 3, 4 eller 5-kampspelet

Läs mer

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Skipass finns att köpa i Sporthuset Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen,

Läs mer

Sportlovsprogram v.8

Sportlovsprogram v.8 Sportlovsprogram v.8 Öppettider 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00. 07:00-19:00 Wellness salen

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Skipass finns att köpa i Sporthuset Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen,

Läs mer

Öppettider. Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare.

Öppettider. Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. Julprogram Skipass finns att köpa i Sporthuset Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00, på Julafton stänger receptionen

Läs mer

VERSION 2019_2 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E

VERSION 2019_2 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E VERSION 2019_2 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU 63 15 49.6 N 13 9 42.6 E KONTAKT VAKNA I Trillevallen Sven-Olof Hedin, Skidområdes- fastighetsansvarig 070-328 58 65 svenne@trillevallen.com Christian Histrup,

Läs mer

Välkommen att fira Jul och Nyår nära Polcirkeln

Välkommen att fira Jul och Nyår nära Polcirkeln Välkommen att fira Jul och Nyår nära Polcirkeln Fira julen i vitt! Ta dig fram med spark, skidor, snowboard och snöskoter eller bara njut av vintern, det speciella ljuset och genuina vardagsupplevelser

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

Öppettider. Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare.

Öppettider. Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. Julprogram Skipass finns att köpa i Sporthuset Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00, på Julafton stänger receptionen

Läs mer

SKOLRESA TILL STÖTEN

SKOLRESA TILL STÖTEN SKOLRESA TILL 201 STÖTEN Ta skolklassen till Stöten som har SÄLENS N T BÄSTA SKIDÅKNING UPPLEV STÖTEN MED SKOLKLASSEN Vi tar hand om skolgruppen från bokningsförfarandet till hemresan. På Om ni funderar

Läs mer

Vinter i Smålandsfjällen

Vinter i Smålandsfjällen Vinter Vinter i Smålandsfjällen Begreppet Smålandsfjällen är vårt sätt att beskriva vad Isaberg egentligen är; ett riktigt berg med nedfarter i flera väderstreck, en stor stugby och camping med naturligt

Läs mer

Paketresa från 995:-

Paketresa från 995:- Paketresa från 995:- Om LOFSDALENEVENT Lofsdalenevent grundades under hösten 2012 och är ett eventbolag nischat mot företagsresor till Lofsdalen. Lofsdalen är en relativt liten skidort men med optimala

Läs mer

Till salu i Stöten. Inbjudan att köpa boende med absolut bästa läge i Sälen. PISTBYN FJÄLLBYN YRSJÖBYN RANCHEN

Till salu i Stöten. Inbjudan att köpa boende med absolut bästa läge i Sälen. PISTBYN FJÄLLBYN YRSJÖBYN RANCHEN Till salu i Stöten Inbjudan att köpa boende med absolut bästa läge i Sälen. PISTBYN FJÄLLBYN YRSJÖBYN RANCHEN Investera i Stöten Pistbyn Fjällbyn Ranc Projekterad golfbana Lite fakta: Stöten ligger i Sälenområdet

Läs mer

SKOLRESA TILL STÖTEN

SKOLRESA TILL STÖTEN SKOLRESA TILL 2020 STÖTEN Ta skolklassen till Stöten som har SÄLENS N T BÄSTA SKIDÅKNING UPPLEV STÖTEN MED SKOLKLASSEN Vi tar hand om skolgruppen från bokningsförfarandet till hemresan. På Om ni funderar

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i Vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 07:00-20:00 Badet är öppet. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar

Läs mer

Varje dag Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice

Varje dag Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice PÅSKPROGRAM 2016 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07.00-10.00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen 08.45-16.30

Läs mer

Vinter i Smålandsfjällen

Vinter i Smålandsfjällen Vinter Vinter i Smålandsfjällen Begreppet Smålandsfjällen är vårt sätt att beskriva vad Isaberg egentligen är; ett riktigt berg med nedfarter i flera väderstreck, en stor stugby och camping med naturligt

Läs mer

Vinter i Smålandsfjällen

Vinter i Smålandsfjällen Vinter Vinter i Smålandsfjällen Begreppet Smålandsfjällen är vårt sätt att beskriva vad Isaberg egentligen är; ett riktigt berg med nedfarter i flera väderstreck, en stor stugby och camping med naturligt

Läs mer

Vinterns nyheter SkiStar Vemdalen säsongen 2012/13

Vinterns nyheter SkiStar Vemdalen säsongen 2012/13 Presskontakt: SkiStar Vemdalen Anders Lundqvist Marknad & Eventansvarig Tel: +46 70 235 68 09anders.lundqvist@skistar.com SkiStar AB Linda Wasell PR Ansvarig SkiStar AB Tel: +46 70 674 74 74 linda.wasell@skistar.com

Läs mer

Företagspresentation

Företagspresentation Företagspresentation Nordic Wellness finns för alla som vill sätta upp nya, friskare och starkare mål. Med kunnig personal, moderna faciliteter och ett ständigt växande utbud tar vi ditt företags hälsa

Läs mer

20% Sköna. Art Garden Spa Family Edition. premiärrabatt. Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa.

20% Sköna. Art Garden Spa Family Edition. premiärrabatt. Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa. 20% premiärrabatt på våra familjepaket när du besöker oss under v. 26 28. Art Garden Spa Family Edition Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa. Family Edition Spaupplevelser

Läs mer

Vinter i Smålandsfjällen

Vinter i Smålandsfjällen Vinter Friluftsdag på Isaberg! Skipass: 100: Skidhyra: 100: Gäller förbokade skolklasser t.o.m. gymnasiet. Kontakta oss gärna för mer information! www.isaberg.com Vinter i Smålandsfjällen Begreppet Smålandsfjällen

Läs mer

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:30-10:00 Frukostbuffén står uppdukad

Läs mer

Välkomna till sommaren 2014

Välkomna till sommaren 2014 L L Välkomna till sommaren 2014 Tjäna på att resa! Bunkra sommar och sol i Heiligenhafen Konferens All Inclusive 7 golfbanor på 7 dagar Ullared med tjejgänget! L Välkommen till oss och vårt trevliga utbud

Läs mer

Upptäck fjällvärldens prisvärda backar

Upptäck fjällvärldens prisvärda backar Upptäck fjällvärldens prisvärda backar Åre eller Sälen i vinter? Fundera en gång till. Det finns närmare ett 20-tal andra vinteranläggningar som gärna är med och konkurrerar om dina semesterpengar. En

Läs mer

Varje dag Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice

Varje dag Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice PÅSKPROGRAM 2017 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07.00-10.00 Frukostbuffén står uppdukad i Kopparsalen 08.45-16.30

Läs mer

Äventyret Vässarö. Vässarö

Äventyret Vässarö. Vässarö Vässarö 16 mil eller ca 2,5 timme från Stockholm och nästan lika långt från Gävle. Stockholms lokaltrafik eller Upplands Trafiken tar er nästan hela vägen fram. Äventyret Vässarö Välkommen till Vässarö.

Läs mer

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser!

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox - Lika roligt att ge som att få 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox produktutbud En skön dag Världens kök Kropp och själ Sport och aktivitet Golf Äventyr Spa och skönhet Härliga hotell

Läs mer

Påsklov på Dundret. 21 mars - 3 april *Med resveration för ändringar. Liftarnas Öppettider 21/3 3/4 Måndag-söndag

Påsklov på Dundret. 21 mars - 3 april *Med resveration för ändringar. Liftarnas Öppettider 21/3 3/4 Måndag-söndag Liftarnas Öppettider 21/3 3/4 Måndag-söndag 09.00-16.00 Liftkortsförsäljning Northstar & hotellreceptionen Dundret Snowpark Öppen. Pulkabacken Snöland Öppen Selftimerbana Åk i bana på tid. Öppen Dundretbjörnen

Läs mer

s.7 s. 6 s. 4 NYHET! orsagronklitt.se Öppettider Att äta i Grönklitt En aktiv semester i vildmarken! En spännande sommar med rovdjuren!

s.7 s. 6 s. 4 NYHET! orsagronklitt.se Öppettider Att äta i Grönklitt En aktiv semester i vildmarken! En spännande sommar med rovdjuren! Sommaren 2015 1 NYHET! En aktiv semester i vildmarken! En spännande sommar med rovdjuren! Att äta i Grönklitt Prova vår utomhuspool i sommar! Vattenskoj för både stora och små. s. 4 s. 6 s.7 BRA ATT VETA

Läs mer

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2 Skidtest I Engelberg kommer snön normalt tidigt på hösten. Med snön kommer abstinensstinna friåkarproffs, skidfilmare och säsongare från hela världen. Med sitt läge får Engelberg ofta besök av lågtryck

Läs mer

Boende Åre By 2014/15

Boende Åre By 2014/15 Boende Åre By 2014/15 Mitt i Åre 1 Lgh 42-56 kvm, 4-6 bäddar, 2 sovrum. 1 WC/DU, BU, T, DM, micro (vissa), skidförråd, balkong el. uteplats. Konf.lokal för ca 20 personer i huset. Åre torg 25m. Kabinbanan

Läs mer

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika Ski Safari Kanada Drömmen om en road trip genom Klippiga Bergen i Kanada kan bli verklighet. På denna skidsafari från öst till väst upplevs tre fantastiska skidområden. Ni ankommer till Calgary i Alberta

Läs mer

Korterbjudanden 2010-2011

Korterbjudanden 2010-2011 Korterbjudanden 2010-2011 20101223 Sköna dagar på Ystad Saltsjöbad Besök Ystad-Österlen och njut av några sköna dagar på Ystad Saltsjöbad. Med det klassiska paketet Sandshell får du en övernattning, 3-rätters

Läs mer

husvagnsfolk försöker muta sig till säsongsplats

husvagnsfolk försöker muta sig till säsongsplats husvagnsfolk försöker muta sig till säsongsplats den stora FÖRdELEN med vintercamping är att man kommer nära backen med sitt boende till ett rimligt pris. Ett halvårs uppställning kostar ungefär som en

Läs mer

Boende Åre By 2015/16

Boende Åre By 2015/16 Åldersgäns för att boka är 18 år N o r d A l p i n Boende Åre By 2015/16 Mitt i Åre 1 Lgh 42-56 kvm, 4-6 bäddar, 2 sovrum. 1 WC/DU, BU, T, DM, micro (vissa), skidförråd, balkong el. uteplats. Konf.lokal

Läs mer

Den perfekta semestern i Lappland

Den perfekta semestern i Lappland Den perfekta semestern i Lappland I ett unikt servicekoncept förs två bekväma, förstklassiga hotell samman med Levi Summit Kongress- och utställningscenter. Det vidsträckta vildmarksområdet i de finska

Läs mer

välkommen bort känn dig som hemma

välkommen bort känn dig som hemma välkommen bort känn dig som hemma s.04 1936 1952 1991 sälen högfjällsresort välkommen bort känn dig som hemma Åk upp och avsluta arbetsveckan här. Kom hit i maj när snön släppt greppet om fjällsidorna.

Läs mer

Swedish Open i Padel. by Ekerum Resort Öland

Swedish Open i Padel. by Ekerum Resort Öland Swedish Open i Padel by Ekerum Resort Öland Välkommen Ni har korsat sundet och är nu på solen och vindarnas ö. Njut av en kort bilfärd längs den öländska landsbygden som leder er till hjärtat av Öland,

Läs mer

Välkomna till jubileumsfirandet på Idre Fjäll

Välkomna till jubileumsfirandet på Idre Fjäll Välkomna till jubileumsfirandet på Idre Fjäll Under 2018 fyller vi 50 år och det tänker vi fira! 23-30 april händer det extra mycket här på Idre Fjäll, det blir en vecka fylld av aktiviteter. Missa inte

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Fjällbostaden Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB

Fjällbostaden Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB Fjällbostaden 2017 Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB SBAB har med hjälp av TNS Sifo undersökt inställningen till att semestra i de svenska fjällen. 1 034 personer har fått svara på frågor om de vill åka

Läs mer

Varje dag Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sport & Eventhuset

Varje dag Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sport & Eventhuset PÅSKPROGRAM 2019 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Alla dagar kl. 07:00-09:00 simma till lugn musik från 15 år. 09.00-18.30 för alla & 18:30-20:00 simma till lugn musik från 15 år. 07.00-10.00

Läs mer

Varje dag Vår spasalong är öppen för såväl barn som vuxna. Boka din behandling i spareceptionen eller på

Varje dag Vår spasalong är öppen för såväl barn som vuxna. Boka din behandling i spareceptionen eller på PÅSKPROGRAM 2020 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Alla dagar kl. 07:00-09:00 simma till lugn musik från 15 år. 09.00-18.30 för alla & 18:30-20:00 simma till lugn musik från 15 år. 07.00-10.00

Läs mer

Produktblad för privatgäster VINTER

Produktblad för privatgäster VINTER Produktblad för privatgäster VINTER Hej och välkommen till fjällen och Explore Sälen! Explore Sälen är ett renodlat aktivitets- och upplevelseföretag med affärsidé att erbjuda såväl traditionella äventyr

Läs mer

press release Förstklassig semester: Fröjel Resort på Gotland Visby, 20. juni 2012

press release Förstklassig semester: Fröjel Resort på Gotland Visby, 20. juni 2012 Visby, 20. juni 2012 Förstklassig semester: Fröjel Resort på Gotland Fröjel Resort har ett fantastiskt läge utmed Visbys södra kustremsa och bjuder på en härlig känsla av välbefinnande och lyx i till synes

Läs mer

Skidstugan som investering 2016

Skidstugan som investering 2016 Skidstugan som investering 2016 Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB SBAB har undersökt inställningen till att semestra i de svenska fjällen, vill man ens åka och de som vill det, vad vill de göra förutom

Läs mer

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus!

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! FAMILJEFEST UTOMHUSAFTERSKI JAN JOHANSEN PARTYPATRULLEN MARKOOLIO LOTTA ENGBERG KIDSZON HOPPBORG VALLE SHOW SARA EDWARSSON MIDNATTSAFTERSKI DJ ALTÉGO URBAN ARTROOM

Läs mer

UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR AUGUSTI 2020 JULI 2021

UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR AUGUSTI 2020 JULI 2021 UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR AUGUSTI 2020 JULI 2021 Rena din själ där ren möter säl Seskarö Strandby Släpp vardagen i samma stund som du kör över bron till Seskarö. Ta in skogen, havet och friden. Kör vägen

Läs mer

Ski. Torsby och Sunne

Ski. Torsby och Sunne Ski Torsby och Sunne BOENDE I SVERIGES BÄSTA SKIDORT FÖR FAMILJER Branäs erbjuder fullt utrustade och moderna lägenheter eller stugor. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig, både på toppen av

Läs mer

Jamtli en ovanlig historia

Jamtli en ovanlig historia Jamtli en ovanlig historia Lek och äventyr för hela familjen Varje år kommer ungefär 170 000 besökare till Jamtli i Östersund. Många av dem är familjer med barn. Många är intresserade av historia, andra

Läs mer

ERBJUDANDEN & BOENDEPAKET BARA FÖR DIG MED ICA KORT

ERBJUDANDEN & BOENDEPAKET BARA FÖR DIG MED ICA KORT ERBJUDANDEN & BOENDEPAKET BARA FÖR DIG MED ICA KORT loka delfiner och busiga gorillor. Snurriga karuseller och K pirriga berg- och dalbanor. Våghalsiga bad och makalösa konserter. Vilda hotell och mysiga

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

Djuprämmen uppfyller alla de idylliska förväntningar man kan ha på en anläggning och är en underbar plats att få njuta av den svenska naturen.

Djuprämmen uppfyller alla de idylliska förväntningar man kan ha på en anläggning och är en underbar plats att få njuta av den svenska naturen. DJUPRÄMMEN Med utsikten över vattnet och den orörda naturen som böljar på andra sidan sjön kommer ett lugn som är svårt att hitta i storstadens rus och möjligheter till lek och avslappning är oändliga

Läs mer

Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011.

Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011. Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011. STEFANS STUGA Intill Experiumtorget i Lindvallen ligger Stefans Stuga, ett specialdesignat och liftnära boende, med avsikt att vara en plats där familjer

Läs mer

First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se FOTO: MIKAEL PILSTRAND

First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se FOTO: MIKAEL PILSTRAND First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING FOTO: MIKAEL PILSTRAND www.bocamp.se Välkommen till Luleå och Norrbotten I Luleå möts naturen, historien, kulturen och sporten. På vintern lyser snön upp staden och

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stöd telefon 020-200 330 Vill du ringa någon på

Läs mer

Varje dag Frukostbuffén står uppdukad (må, -ons 26-28/3) Frukostbuffén står uppdukad i Kopparsalen

Varje dag Frukostbuffén står uppdukad (må, -ons 26-28/3) Frukostbuffén står uppdukad i Kopparsalen PÅSKPROGRAM 2018 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Alla dagar kl. 07:00-09:00 simma till lugn musik från 15 år. 09.00-18.30 för alla & 18:30-20:00 simma till lugn musik från 15 år. 07.00-09.30

Läs mer

En semestersaga som kan bli sann

En semestersaga som kan bli sann trähus 75 m 2 En semestersaga som kan bli sann När bara det bästa är gott nog; Din egen del av vildmarkens prinsessa En gång för länge sedan skulle Bergakungen begrava sin vackra dotter. Ingen plats var

Läs mer

Stöten är till salu!

Stöten är till salu! Stöten är till salu! Inbjudan att köpa boende med absolut bästa läge i Sälen. PISTBYN FJÄLLBYN YRSNÖBYN RANCHEN Investera i Stöten bo mitt i pisten! Pistbyn Fjällbyn Projekterad golfbana Ranchen Yrsnöbyn

Läs mer

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av J U L B O R D E T 2 0 1 5 Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar

Läs mer

Dokumentation från elevforum 9 februari 2018

Dokumentation från elevforum 9 februari 2018 Dokumentation från elevforum 9 februari 2018 Vi jobbade med Noras platsvarumärke. Först Nora tio i topp, prio 1 i varje grupp: Föreningslivet Tryggt Sjön Noramarken Ön Sportaktiviteter Sommarstad Natur

Läs mer

Njut av stillheten, naturen och den rena luften i svenska fjällen.

Njut av stillheten, naturen och den rena luften i svenska fjällen. Njut av stillheten, naturen och den rena luften i svenska fjällen. folk o folk har de senaste veckorna skrivit om olika klimatsmarta semestertips. Nu har turen kommit till vandringsleder i fjällen, som

Läs mer

Sportlovsprogram. v.9

Sportlovsprogram. v.9 Sportlovsprogram v.9 Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:00-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen. 09:00-17:00

Läs mer

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Jubileum Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Lusthus visst låter det vackert! Hus med plats för lust, skapade med lust. Inspirationen från de klassiska grosshandlarvillorna är tydlig. Rötterna finns i förra

Läs mer

Safaris og dyr. Torsby och Sunne

Safaris og dyr. Torsby och Sunne Safaris og dyr Torsby och Sunne BÄVERSAFARI I BÅT Guidad tur 2,5-3 timmar Följ med vår utbildade guide på en stämningsfull bäversafari i båt. Turen är anpassad till 2-4 personer och går kvällstid under

Läs mer

BARNENS SKIDPARADIS MITT I MALÅ SAMHÄLLE

BARNENS SKIDPARADIS MITT I MALÅ SAMHÄLLE BARNENS SKIDPARADIS MITT I MALÅ SAMHÄLLE 2 MALÅ MED ALLT SÅ NÄRA! Malå ligger i Västerbottens län och i landskapet Lappland, och är omgivet av storslaget vacker natur. Mitt i Malå samhälle ligger Tjamstanberget

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

HEMAVAN TÄRNABY STUDENT SKI

HEMAVAN TÄRNABY STUDENT SKI TEMA: CIRKUS HEMAVAN TÄRNABY STUDENT SKI 30 januari 2 februari 2014 Student-info på Centrumhuset tors lör 10:00-12:00 Hit kan du komma om du: Vill anmäla dig eller dina kompisar till tävlingar Vill ha

Läs mer

Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars.

Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars. Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars. Nu är jag på väg till Holland. Här står flygplanet som jag ska åka med till Schiphol i Amsterdam. Jag tycker att planet ser väldigt säkert ut. Sådär

Läs mer

VERSION 2018_1 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E

VERSION 2018_1 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E VERSION 2018_1 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU 63 15 49.6 N 13 9 42.6 E KONTAKT Sven-Olof Hedin, Skidområdes- fastighetsansvarig 070-328 58 65 trillevallen@home.se Cecilia Lind, VD 070-360 99 09 cecilia.lind@trillevallen.com

Läs mer

Här börjar. en fantastisk golfupplevelse

Här börjar. en fantastisk golfupplevelse Här börjar en fantastisk golfupplevelse Vårt fantastiska golfpaket! I nordöstra hörnet av Skåne, ca 8 km från Kristianstad, ligger Araslöv Golf & Resort. Som namnet avslöjar så är golfen en del av vår

Läs mer

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö.

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö. KONFERENS BLAND TOPPARNA Möten och avkoppling i exklusiv miljö. PRISEXEMPEL KONFERENSPAKET Deluxe TREEHOTEL KONFERENS Likt ett av våra trädrum, The Cabin, kan även ni försvinna in bland norrländska, högresta

Läs mer

Varmt välkomna till möjligheternas hotell med gästen i centrum. Hotell Valhall. Inte bara ett hotell...

Varmt välkomna till möjligheternas hotell med gästen i centrum. Hotell Valhall. Inte bara ett hotell... Varmt välkomna till möjligheternas hotell med gästen i centrum Hotell Valhall Inte bara ett hotell... " Ett stenkast från Kalix-älven ligger fyrstjärniga Hotell Valhall. Ett anrikt hotell, väl rustat för

Läs mer

TALLMYRSLINGAN. Högfjällsbyarna Västra, Sälen

TALLMYRSLINGAN. Högfjällsbyarna Västra, Sälen TALLMYRSLINGAN Högfjällsbyarna Västra, Sälen INNEHÅLL Projektbeskrivning 4 Situationsplan 5 Område 6 Bostäder 8 TALLMYRSLINGAN Högfjällsbyarna Västra, Sälen I Västra Högfjällsbyarna, Sälen planeras nu

Läs mer